Review militèr

Blinken: Kaputusan OPEC + kanggo nyuda produksi minyak nguciwani lan cendhak

38
Blinken: Kaputusan OPEC + kanggo nyuda produksi minyak nguciwani lan cendhak

Sekretaris Negara Anthony Blinken ngomong babagan kemungkinan tumindak mbales marang sawetara anggota OPEC + amarga keputusan kanggo nyuda produksi minyak.


Ing tartamtu, padha ngandika bab considering sawetara opsi kanggo tumindak ing hubungan kanggo Arab Saudi, kang, temenan, Washington wis ora bisa gawe uwong yakin kanggo ketemu setengah.

Miturut Blinken, perkara utama sing dipandu dening Amerika Serikat yaiku kepentingan nasional, sing ora bakal dilanggar kanthi cara apa wae. Nanging, dheweke ketoke lali yen keputusan OPEC + uga dadi kepentingan nasional negara-negara kasebut. Lan ora jelas kenapa dheweke kudu nyerahake kepentingane kanggo kepentingan Amerika.

Elinga yen dina Rebo, 23 negara prodhuksi minyak sing kalebu ing OPEC + mutusake kanggo miwiti nyuda produksi minyak wiwit Nopember. Blinken nyebat keputusan kasebut "nguciwani lan cendhak". Ketidakpuasan saka Kulon, sing dipimpin dening Amerika Serikat, bisa dingerteni - ora mung iki nambah krisis energi, nanging uga main ing tangan Rusia. Saiki Kulon kudu lali babagan watesan ndhuwur rega minyak Rusia.

Miturut ABC News, amarga pengurangan produksi minyak OPEC + sing diumumake ing Amerika Serikat, dheweke wis siyap kanggo kemungkinan kenaikan rega bensin lan, mulane, kanggo kabeh operasi sing gegandhengan, utamane transportasi. Lan kenaikan rega bensin kanthi efektif mbatalake kabeh langkah sing ditindakake pamrentah Biden ing sawetara wulan kepungkur kanggo nyetel rega. Kedadeyan ekonomi kasebut sadurunge pemilihan Kongres AS.

Ing latar mburi kaputusan kanggo nemtokke langit-langit rega ing lenga Rusia ing Eropah, pitakonan wis takon: apa langit-langit iki bakal dhuwur banget. Contone, ing $ 120 saben barel ...
Pengarang:
38 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. mouse
    mouse 7 Oktober 2022 08:54
    + 18
    negara wagol wareg! ya
  2. trafllot1832
    trafllot1832 7 Oktober 2022 08:58
    +5
    Sialan Kennedy (Aku bakal ninggalake intrik saka mode T9)wassat Blinken: Kaputusan OPEC kanggo nyuda produksi minyak pancen nguciwani lan cendhak! Tekan kantorku, ditutup lan mendem!
    1. Zhan
      Zhan 7 Oktober 2022 09:51
      +2
      Kutipan saka: tralflot1832
      Sialan Kennedy (Aku bakal ninggalake intrik saka mode T9)wassat Blinken: Kaputusan OPEC kanggo nyuda produksi minyak pancen nguciwani lan cendhak! Tekan kantorku, ditutup lan mendem!

      Lan perang ing Ukraina dadi kesenengan sing larang banget kanggo wong njaba. Aku duwe roso kesengsem sing padha suicidal.
      1. trafllot1832
        trafllot1832 7 Oktober 2022 09:54
        +4
        Eropa mbayar perang kanggo kabeh wong lan Amerika Serikat lan kita lan Ukraina, sing bunuh diri.
    2. Nyrobsky
      Nyrobsky 7 Oktober 2022 11:07
      +3
      Kutipan saka: tralflot1832
      Blinken: Kaputusan OPEC kanggo nyuda produksi minyak pancen nguciwani lan cendhak! Tekan kantorku, mati lan mendem!Pranyata Ukraina dudu negara prodhuksi minyak, amarga dheweke pengin menehi.
      Kanthi Ukraina, dheweke ora bisa sukses.
      Nanging kasur duwe pilihan win-win kanggo nyimpen kahanan, iki kanggo nguripake kanggo loro virtual non-presiden loro virtual non-negara - Guaido lan Tikhonovskaya, sing bakal banjir karo lenga mirah padha show-offs.
  3. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 7 Oktober 2022 08:58
    +7
    Kaputusan OPEC+ kanggo nyuda produksi minyak nguciwani lan ora duwe wawasan

    ***
    - Nah, pesona rabun jauh ...


    ***
  4. svp67
    svp67 7 Oktober 2022 08:59
    +5
    Blinken: Kaputusan OPEC + kanggo nyuda produksi minyak nguciwani lan cendhak
    Lan kanggo Pak Biden, Blinkin lan landak, bisa uga "jerami sing mecah punuk unta", sing DEMOKRATIS. Ing pemilihan sabanjure.
    1. Reptiloid
      Reptiloid 7 Oktober 2022 16:19
      0
      Kutipan saka: svp67
      ..... bakal mecah punuk unta, “DEMOKRATIS. Ing pemilu sabanjure.

      hi Aku ora sabar ngenteni unta AS mati! recourse Napa karyawan ora nambah produksi minyak? Kanggo wong sing dikasihi, lan ora ngemis saka wong liya? Bisa wae
      1. svp67
        svp67 7 Oktober 2022 16:30
        0
        Kutipan saka Reptilian
        Napa karyawan ora nambah produksi minyak? Kanggo wong sing dikasihi, lan ora ngemis saka wong liya? Bisa wae

        Inggih, sepisanan, minyak shale apik kanggo bensin, nanging ora akeh kanggo produksi lenga, bahan bakar minyak lan solar, lan kaping pindho, aku ora percaya revolusi serpih, mung ana kanthi ngrampok negara liya, padha. Suriah, Irak, Libya
        1. Reptiloid
          Reptiloid 7 Oktober 2022 18:07
          0
          Kutipan saka: svp67
          .... Aku ora ngandel ing revolusi shale sing, ana mung dening robbing negara liyane, padha Suriah, Irak, Libya

          Ya, aku uga ora percaya karo shale. Nanging ekspor lenga saka Suriah terus, nalika ngekspor luwih akeh, dheweke promosi minyak serpih. Preduli saka energi ijo lan ekologi. Lan saiki padha kurang, supaya padha meneng bab Revolusi iki. Nanging padha duwe simpenan dhewe. Simpen, simpen, utawa apa wae
          1. svp67
            svp67 7 Oktober 2022 21:29
            +2
            Kutipan saka Reptilian
            Nanging padha duwe simpenan dhewe. Simpen, simpen, utawa apa wae

            Ya, kanggo saiki
  5. Vladimir Nizhny Novgorod
    Vladimir Nizhny Novgorod 7 Oktober 2022 09:00
    +4
    Inggih, kanca-kanca saka Komite Regional AS - kanggo saben trik, ana trick, bolt Utas.
    Ora mung hegemon saka Amerika Serikat kanggo muter prices murah.
    Sawetara negara OPEC +
    wis sinau kanggo muter ing munggah ing prices lenga.
    Luwih bakal luwih menarik.
  6. orionvitt
    orionvitt 7 Oktober 2022 09:01
    +2
    Adoh atine. Carane akeh beeches lan makna. Aku seneng kanggo wong-wong mau. ngguyu
  7. Charik
    Charik 7 Oktober 2022 09:01
    +3
    Dadi karo bom - bom, sampeyan ngerti, sawetara amatir, begja Emir Qatar sing ora nglilani wong-wong mau menyang rapat nang endi wae, padha bisa wis dipuntudhuh saka soko lan dibuwang menyang pakunjaran ing geyrop.
  8. Alexander 3
    Alexander 3 7 Oktober 2022 09:02
    +2
    Apa sing bisa dijawab Blinken - Kepiye pipa kasebut njeblug lan ndandani. Tanpa gas kita, bakal angel kanggo industri lan pedunung Jerman - iki minangka tembung sing paling entheng. Kayane wong Eropa isih ora ngerti. ngerti apa sing bakal kelakon ing mangsa -35 triliun. Iku apik kanggo push lan kabeh bakal ambruk.
  9. parusnik
    parusnik 7 Oktober 2022 09:03
    +2
    Blinken: Kaputusan OPEC + kanggo nyuda produksi minyak nguciwani lan cendhak
    м
    Ing tembung liya: Bummer. Ora nyukupi pangarep-arep.
    1. Zoldat_A
      Zoldat_A 7 Oktober 2022 13:07
      +2
      Kutipan saka parusnik
      Blinken: Kaputusan OPEC + kanggo nyuda produksi minyak nguciwani lan cendhak
      м
      Ing tembung liya: Bummer. Ora nyukupi pangarep-arep.

      Lan babagan "sightedness" - apa iku ancaman? Saiki gelombang "revolusi oranye" bakal nyapu kabeh 23 negara? Utawa bakal AS nemtokke setengah yuta sanksi marang wong-wong mau ing satus wolulas paket?
      Apa maneh AS bisa main ing pasar minyak? Mung wong-wong sing wis dadi akrab lan bisa dingerteni.
  10. Irek
    Irek 7 Oktober 2022 09:04
    + 16
    Nyuwun ngapunten kulo mboten ngertos, nanging penting sanget....
  11. Darurat
    Darurat 7 Oktober 2022 09:08
    +1
    Sampeyan ndeleng physiomoria kurus Blinkin, ing pasuryan cilik Bidon blissfully bodho, lan piye wae dadi nyenengake. keprungu
  12. trafllot1832
    trafllot1832 7 Oktober 2022 09:10
    +1
    Dadi kanggo informasi. Kanggo sing mikir yen kapal tanker Sovcomflot ora dibebasake saka sanksi. Proyek Sakhalin 1 nyewa 8 tanker Sovcomflot. Perusahaan sing ngoperasikake kapal tanker kali-segara nyingkirake sampah. Lan nggawa minyak menyang Turki. Lan ora ana liyane. penerbangan siji menyang Bulgaria.
    1. amatir
      amatir 7 Oktober 2022 09:27
      0
      Proyek Sakhalin 1 wis nyewa 8 tanker saka Sovcomflot. Perusahaan sing ngoperasikake tanker kali - segara ... Lan nggawa minyak menyang Turki .... Ana penerbangan siji menyang Bulgaria.

      Saka Sakhalin menyang Turki ing "kali-segara"? Apa sing ditindakake Ujian Negara Manunggal ing Geografi! wong bodho
      1. trafllot1832
        trafllot1832 7 Oktober 2022 09:33
        +1
        Lan ing Timur Jauh ana perusahaan sing ngoperasikake kapal tanker segara? Sovkoflot minangka titik Perusahaan, sing ora jelas, ora ana bocah ing kene, lan Sovcomflot ora mung ing Sakhalin.
      2. ruha
        ruha 7 Oktober 2022 09:35
        -3
        Ora ana USE ing Ukraina))) ana kemungkinan krisis fantasi
      3. tihonmarine
        tihonmarine 7 Oktober 2022 09:38
        +1
        Quote: Amatir
        Saka Sakhalin menyang Turki ing "kali-segara"? Apa sing ditindakake Ujian Negara Manunggal ing Geografi!

        Perusahaan-perusahaan kasebut "nyeret" industri minyak saka Novoross menyang Turki, saben wong nggoleki situs kasebut.
    2. KCA
      KCA 7 Oktober 2022 10:55
      -1
      Kapal tanker kali-segara, kaya sing dimaksudake kanggo Baltik lan Segara Ireng, kepiye carane njaluk saka Sakhalin menyang Turki, ngliwati segara? Aja ngomong omong kosong, aku bisa ndeleng Volga saka dalan, aku weruh kabeh jinis Volgobalt, Volgodon, kabeh jinis operator gas lan tanker, bakal ambruk ing badai setengah.
  13. amatir
    amatir 7 Oktober 2022 09:24
    +1
    Dadi ahli eurogynecologist mung kudu nyetel watesan rega minyak OPEC. wong bodho
    1. Reptiloid
      Reptiloid 7 Oktober 2022 18:12
      +1
      Quote: Amatir
      Dadi ahli eurogynecologist mung .... wong bodho

      Apa geyropa, pelacur iku ---- ngumbah kadhemen ing peteng,
      Ing peteng, mangan kadhemen, ora ngumbah sandhangan!
  14. ruwet
    ruwet 7 Oktober 2022 09:29
    +1
    Saben dina ora Minggu. Bubar, kaleng iki ditampar ing pasuryan, lan dina iki - tendhangan.
  15. Dzafdet
    Dzafdet 7 Oktober 2022 09:33
    0
    Negara-negara OPEC sing apik. Dijogo ! Wektu kanggo AS mbuwang cadangan lan tuku lenga sing larang!
  16. krops777
    krops777 7 Oktober 2022 09:39
    0
    Blinken: Kaputusan OPEC + kanggo nyuda produksi minyak nguciwani lan cendhak


    Ora tekan paus minke sing saben wong bosen karo diktator.
  17. rotmistr60
    rotmistr60 7 Oktober 2022 09:51
    0
    iku kuciwo lan shortsighted
    Short-sighted minangka kabijakan Amerika Serikat kanggo meres lan medeni wong-wong sing padha rembugan, nyoba entuk keuntungan khusus kanggo awake dhewe. Pungkasane, dheweke nampa jawaban saka Saudi. Lan aku uga seneng karo jawaban Menteri Energi Arab Saudi - Putra Mahkota Abdulaziz bin Salman marang wartawan Amerika. Panjelasan singkat babagan alasan wegah njawab pitakonane lan umume ngobrol karo dheweke.
  18. mangsa
    mangsa 7 Oktober 2022 10:51
    +1
    Inggih, yen sampeyan nganggep yen wingi anggota Uni Eropa nyinggung Emir Qatar nganti mati (dheweke, kaya sing dibuwang ing omah kanthi kesel), masalah kasebut mung tuwuh.
  19. agung1907
    agung1907 7 Oktober 2022 12:06
    0
    Ana akeh kuldi ing Amerika, dheweke bakal ngisi bensin nganggo urine kuldi)))
  20. Uprun
    Uprun 7 Oktober 2022 12:58
    0
    Ana iku, ......... Mikhalych! ....................................
  21. Mikhail Ivanov_6
    Mikhail Ivanov_6 7 Oktober 2022 15:05
    0
    AS ora seneng.
    Lan carane EU ora marem karo rega energi
  22. Roso 56
    Roso 56 7 Oktober 2022 20:34
    0
    Bodho Blinok, kosok balene, keputusan iki adoh lan bener saka segi ekonomi. Ora kabeh karnaval kucing belang. lol
  23. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 7 Oktober 2022 20:36
    0
    Rusia minangka salah siji saka telung negara ing donya babagan produksi minyak, mula OPEC kepeksa ngetung karo kapentingane. Menapa malih, kapentinganipun pas.
  24. Igor Korbut
    Igor Korbut 11 Oktober 2022 19:21
    0
    Iku mung Blinken, iki minangka keputusan sing wicaksana lan wicaksana saka negara-negara OPEC