Review militèr

Minangka asil saka shelling Kherson saka instalasi HIMARS saka Angkatan Bersenjata Ukraina, bus lan mobil pribadi karo warga lokal ketabrak.

30
Minangka asil saka shelling Kherson saka instalasi HIMARS saka Angkatan Bersenjata Ukraina, bus lan mobil pribadi karo warga lokal ketabrak.

Saking Kherson wontên lapuran sanès-sanèsipun pêrang, ingkang kitha punika dipun damêl dening wadyabala Ukrainia. Serangan kasebut dilaporake nggunakake rudal saka kompleks HIMARS Amerika.

Akibat saka impact, bis lan sawetara mobil karo warga lokal ketabrak. Miturut informasi awal, total 4 rudal Amerika ditembak ing wayah esuk. Ana sing mati lan tatu. Nganti saiki, ana 5 wong sing wis tiwas.

Serangan kasebut ditindakake ing wilayah jembatan Darevsky. Iki minangka jembatan dalan liwat kali Ingulets. Dawane kreteg iku watara satus meter.

Dina sadurunge, militan Ukrainia nyerang pemukiman Rusia liyane. Iki minangka desa Kursk Tetkino sing dawa banget, sing cedhak karo tapel wates karo wilayah Sumy. Kacarita ana wong lanang umur 72 taun sing tiwas amarga ditembak. Miturut laporan paling anyar, dheweke kena serangan jantung.

Pasukan Ukrainia ora nolak kanggo shell ora mung wilayah sing entri anyar menyang Rusia ora dikenali, nanging uga wilayah Federasi Rusia, kang ora dadi kagungane 4 wilayah anyar sing dadi bagéan saka Federasi Rusia. Serangan Tyotkino sing padha ing wilayah Kursk dening militan Ukrainia wis ditindakake wiwit Maret 2022. Lan mungsuh jelas ora duwe niat kanggo mungkasi serangan kasebut.
30 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. dmi.pris
    dmi.pris 7 Oktober 2022 08:37
    + 10
    Nganti kita numpes Ukrainians menyang neraka, tragedi iki bakal telas.
    1. Fedor Sokolov
      Fedor Sokolov 7 Oktober 2022 09:12
      +4
      Kaping pisanan, Anglo-Saxonisme, sing ndhukung Russophobes, kudu dibongkar.
      1. dmi.pris
        dmi.pris 7 Oktober 2022 09:17
        +4
        Lan kepiye carane ngrusak? Gagasan iki, kabijakan sing dikembangake sajrone pirang-pirang abad? Aku ora ateges wong lan negara kanthi harfiah.
      2. EvilKomunis
        EvilKomunis 7 Oktober 2022 09:39
        -4
        kita kudu miwiti karo saloreich minangka conto apa sing bakal kelakon kanggo wong-wong mau, yen kita ora melas kanggo wong-wong mau, banjur kita bakal unwind wong-wong mau kanthi seneng banget.
        wong bakal luwih gampang nanggapi perang nuklir karo NATO
    2. Obi-Wan Kenobi
      Obi-Wan Kenobi 7 Oktober 2022 09:12
      + 11
      Iki minangka "flirting" bocah ulang tahun kita karo fasis Ukrainia.
      Mung janji - "Apa kita ..., ayo padha nyoba, nanging jawaban kita bakal elek, ya, langsung ing Kyiv, ya, langsung ing titik-titik nggawe keputusan, nanging kita bakal nindakake liyane ... "
      Lha nang endi kabeh?
      Lan wong mati ing shelling ora malah saben dina, nanging saben jam!
  2. trafllot1832
    trafllot1832 7 Oktober 2022 08:42
    +4
    Iku ora bisa tanpa spotter. Dheweke nggunakake taktik sing diuji ing Yugoslavia, dheweke nyerang target sipil. Nanging kita dudu Yugoslavia, ora ana papan kanggo mundur. Bakal luwih elek tinimbang Yugoslavia puluhan kali. "
    1. dmi.pris
      dmi.pris 7 Oktober 2022 09:20
      0
      Rudal kasebut dikontrol miturut data sistem navigasi global. Koordinat kasebut wis suwe dingerteni lan dingerteni. Ing kasus iki, iki tumindak intimidasi sing bodho.
      1. trafllot1832
        trafllot1832 7 Oktober 2022 09:36
        0
        Apa roket kasebut ora sengaja mabur menyang bis, wong-wong padha ngenteni feri ing pesisir.
        1. dmi.pris
          dmi.pris 7 Oktober 2022 09:55
          0
          Aku nulis kanthi jelas. Ora sengaja, tumindak intimidasi.
    2. Kalih
      Kalih 7 Oktober 2022 15:58
      0
      Trackers kasebar lan nyekel rawuh.
  3. Arcady007
    Arcady007 7 Oktober 2022 08:44
    +3
    Ing kene perlu dipateni nganti mungsuh dibakar.
    Ngerti iri lan cilaka wong Ukrainia, dheweke bakal main trik kotor nganti pungkasan dina.
    1. Navodlom
      Navodlom 7 Oktober 2022 08:57
      +3
      Kutipan: Arkady007
      Ngerti iri lan cilaka wong Ukrainia, dheweke bakal main trik kotor nganti pungkasan dina.

      Apa hubungane iri lan cilaka karo kejahatan perang?

      Antarane warga Federasi Rusia, atusan ewu duwe kewarganegaraan Ukrainia.
      Lan iki ora kalebu wong-wong sing gabung karo Rusia ing dina liyane.
      1. Arcady007
        Arcady007 7 Oktober 2022 09:03
        -2
        Ana konsep kayata mentalitas nasional, lan ora liya.
        1. Navodlom
          Navodlom 7 Oktober 2022 09:10
          0
          Kutipan: Arkady007
          Ana konsep kayata mentalitas nasional, lan ora liya.

          Persis apa sing wis sampeyan lakoni luwih saka sing kudu sampeyan lakoni.
          Kadurjanan perang ora ana hubungane karo mentalitas nasional.
          Penting banget kanggo ngrumusake pikirane kanthi jelas babagan masalah penting kasebut.
          Kita manggon ing negara multinasional ageng.

          Saka kula, minus sing pantes kanggo komentar sampeyan.
        2. amunisi
          amunisi 7 Oktober 2022 09:18
          +4
          Artikel 282 saka KUHP Federasi Rusia netepake yen tumindak sing ngarahake rasa sengit utawa permusuhan, uga ngremehake martabat wong utawa klompok wong kanthi alasan bangsa, basa, asalsetya sacara umum, kalebu nggunakake media massa utawa informasi lan jaringan telekomunikasi, kalebu Internet, dening wong sawise wis digawa menyang tanggung jawab administratif kanggo tumindak padha ing siji taun, - bakal diukum dening denda ing jumlah saka XNUMX ewu kanggo XNUMX ewu rubles, utawa ing jumlah saka upah utawa gaji, utawa sembarang income liyane saka wong didakwo kanggo periode loro kanggo telung taun, utawa dening pegawe wajib kanggo istilah saka siji kanggo patang taun karo nyabut hak kanggo nyekel posisi tartamtu utawa melu ing aktivitas tartamtu nganti telung taun, utawa karo penjara. suwene rong nganti limang taun.
          1. Arcady007
            Arcady007 7 Oktober 2022 14:53
            +1
            Lan ing ngendi hubungane antara hasutan permusuhan lan kekhasan mentalitas?
            Aku ora weruh wong kene sing bisa ngomong bab kekancan karo wong luwih saka aku ngerti. Aku tuwuh ing Asia Tengah (ing sekolah, kelas, saka 42 wong, ana 7 Rusia), aku manggon ing negara Baltik 15 taun, wong tuwaku (militer) manggon ing Ukraina, lan aku wis manggon ing Rusia kanggo mung 20 taun.
        3. Alexander Salenko
          Alexander Salenko 7 Oktober 2022 11:23
          0
          Inggih, ngomong apa trick reged aku, banget menarik. Lan aja lali babagan iri, malah luwih menarik ing kene, lan aku bakal ngidini bojoku maca, supaya dheweke ngguyu.
  4. vovochkarzhevsky
    vovochkarzhevsky 7 Oktober 2022 08:47
    -2
    Hmm, lan ing ngendi radar baterei counter kita?
    1. ZVeroby
      ZVeroby 7 Oktober 2022 08:54
      +2
      Iki MLRS. Aku lunga menyang posisi, murub voli lan mlayu cepet-cepet. Arta ora bakal duwe wektu kanggo nyegah.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. ZVeroby
          ZVeroby 7 Oktober 2022 09:30
          +2
          Pindhah menyang ngarep kanggo nuduhake greyhound sampeyan.
      2. vovochkarzhevsky
        vovochkarzhevsky 7 Oktober 2022 09:11
        +3
        Lan saliyane seni, kita ora duwe dhuwit? HIMARS, dheweke ora mabur liwat udhara, dheweke mlaku ing dalan, kanthi kacepetan sing winates. Iku cukup bisa kanggo mencet karo amunisi loitering padha. Sampeyan mung kudu mikir, ngetung ing advance garis bisa saka serangan, rute uwal saka MLRS padha.
        Sanajan apa sing dakkandhakake, kaya-kaya aku ora ngabdi ing tentara Rusia, ing ngendi sing bisa nindakake iki ora duwe hak sing cukup, lan sing duwe hak kasebut duwe pikiran lan malah wedi marang panggonane.
        Kajaba iku, satus kilogram, ana inisiatif saka ngisor, kepiye carane, nanging mesthi kesandhung saka ndhuwur - ora ana cara, yen ora, dheweke bakal takon kenapa aku ora nindakake sadurunge.
        Lan yen wong mutusake kanggo njupuk risiko, tanpa persetujuan saka panguwasa, contone nasib Kolonel Budanov.
      3. Maxim G
        Maxim G 7 Oktober 2022 09:15
        +1
        Perlu ngembangake operasi kanggo numpes target sing dadi prioritas - MLRS Kulon, artileri, lan kabeh sing ana gegayutane, infrastruktur.

        Lan aja ngrujuk yen artileri ora duwe wektu, amarga dheweke ora nyiapake.
        Dadi kudu tugas minangka petungan sistem pertahanan udara artileri.
  5. Vladimir Nizhny Novgorod
    Vladimir Nizhny Novgorod 7 Oktober 2022 08:55
    -1
    Ya, Nazi kanthi gaya dhewe.
    Kasangsaran rezim Ukrainia 404.
    Mesakake wong prasaja.
    Kita nangisi para korban sing ora salah.
    Lan karo kacang Zeli iki lan geng badut ala, sampeyan ora kudu ngomong utawa ngomong.
    Wektu kanggo tawar-menawar wis liwati.
    1. dmi.pris
      dmi.pris 7 Oktober 2022 09:38
      +2
      Nganti saiki, ora ana kasangsaran, malah kosok balene, sanajan aku mesthi ngarep-arep supaya "saparapat" sing ora becik iki bakal ilang.
  6. Max1995
    Max1995 7 Oktober 2022 09:07
    +2
    Yaiku - sampeyan bisa maca ing antarane garis - dheweke tekan jembatan. Lan karusakan agunan otomatis.
    Arang banget larang (kaya sing dikandhakake ing media lan ing situs web) misil HIMARS diwenehi tag ing mobil, lan malah ing proporsi kasebut - 4 misil, 5 mati

    Miturut cara, bubar media lan "ahli" nyatakake yen HIMARS. - jumlah cilik omong kosong sing ora nyebabake ancaman serius

    Lan - ing jejere artikel kasebut mung "Misil kanggo MLRS / HIMARS lan kemampuane" - ana uga babagan jembatan Kherson
    1. solar
      solar 7 Oktober 2022 09:21
      0
      Himars, ing asas, ora bisa njupuk ing target seluler, sistem panuntun dhumateng ora ngidini.
  7. Dmitry444
    Dmitry444 7 Oktober 2022 09:10
    0
    Ayo dadi mindhah garis abang rada luwih.
  8. ossetia90
    ossetia90 7 Oktober 2022 09:27
    +1
    Nganti banderstat dibuwang - Ukraina, donya Rusia ora bakal katon!
  9. Bintang Eva
    Bintang Eva 7 Oktober 2022 09:27
    +2
    Apa ora Rusia wis? Ing endi jeblugan listrik, gas lan komunikasi? Pamrentah kudu nanggapi kanthi keras babagan pukulan kasebut.
  10. ruwet
    ruwet 7 Oktober 2022 09:35
    +3
    Impunitas ngasilake kejahatan anyar.