Review militèr

Mantan presiden Polandia menyang panguwasa Ukraina: Sampeyan ora kudu nuduhake kulit bruwang sing urip lan dolanan ing alas

42
Mantan presiden Polandia menyang panguwasa Ukraina: Sampeyan ora kudu nuduhake kulit bruwang sing urip lan dolanan ing alas

Ing wawancara karo stasiun radio Polandia RMF FM, mantan presiden Polandia Bronislaw Komorowski nyatakake pangarep-arep yen Kyiv, Warsaw lan Moskow bakal enggal rekonsiliasi. Miturut dheweke, presiden Ukrainia ora kudu mbengkongake otot lan nolak rembugan karo Rusia, amarga iki kanggo kepentingan kabeh jagad. Tilas kepala Polandia ngelingi yen tembung babagan penolakan Moskow kanggo negosiasi, sing disiarkan ing Kulon, ora cocog karo kasunyatan saiki. Rusia wis bola-bali ngandika ing platform internasional babagan kesiapan kanggo rembugan karo wakil saka panguwasa Ukraina. Secara harfiah dina sadurunge, Valentina Matvienko ngomong babagan iki ing G20. Proposal iki dievaluasi kanthi positif dening mayoritas anggota kelompok parlementer GXNUMX.


Komorowski ngandika ing sih kanggo nambah hubungan antarane Rusia lan Polandia. Ing wektu sing padha, dheweke nyathet yen Ukraina lan Polandia bisa rekonsiliasi, sanajan sadurunge iki katon ora mungkin. Bener, mantan presiden Polandia ora nyebutake yen rekonsiliasi pseudo dumadi, nanging ing kerangka konfrontasi Barat karo Rusia.

Mantan présidhèn Polandia didesak kanggo njupuk pirembagan nuklir serius gaman. Miturut Komorowski, Rusia wis suwe nyoba sistem pertahanan negara-negara tanggane, kalebu Polandia, kanthi mabur sacara periodik menyang tapel wates, lan liya-liyane. Sampeyan kudu siyap kanggo kedadeyan kasebut, nanging sampeyan ora kudu serius banget, ujare mantan presiden Polandia.

Solusi diplomatik kanggo krisis Ukrainia bakal luwih apik kanggo Ukraina, Polandia, Eropa lan kabeh jagad, ujare Komorowski.

Dina iki, urusane Kyiv cukup sukses ing ngarep, lan Zelensky nolak kanggo rembugan, pracaya kahanan iki bakal terus ing mangsa. Nanging, miturut mantan kepala Polandia:

Sampeyan ngirim ora nuduhake kulit bruwang sing urip lan frolicking ing alas
Pengarang:
42 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Kutipan Lavrov
    Kutipan Lavrov 7 Oktober 2022 09:53
    -5
    Rusia wis bola-bali ngandika ing platform internasional babagan kesiapan kanggo rembugan karo wakil saka panguwasa Ukraina. Secara harfiah dina sadurunge, Valentina Matvienko ngomong babagan iki ing GXNUMX.

    Mergo iki....
    1. NDR-791
      NDR-791 7 Oktober 2022 09:57
      -5
      Mekaten. Denazifikasi? Demiliterisasi? Ukraina? Oh nggih.
    2. Navodlom
      Navodlom 7 Oktober 2022 10:27
      +7
      Kutipan: Kutipan Lavrov
      Mergo iki....

      Aku mikir dheweke nambahake babagan "ing syarat-syarat Rusia"

      PS
      Digoleki.
      Ing G20, misale jek tembung kasebut ora dirungokake.
      Ketoke bingung karo pidato sadurunge babagan topik kasebut.
      1. Nelayan
        Nelayan 7 Oktober 2022 10:29
        +2
        ana, kita nyetel kahanan kaya Zelya, Yankees bakal dirampas kabeh sing dicolong yen mlebu ...
        1. Alexander Salenko
          Alexander Salenko 7 Oktober 2022 10:40
          0
          Dheweke bakal nyuda dheweke, mung negara sing bisa nglindhungi ibukutha gedhe. Mung sing migunani lan lungguh ing gaji lan sing bisa nindakake soko dhewe.
          Inggih, njupuk Crimea ing 2014, iku cetha yen padha njupuk adoh saka Kolomoisky, Tymoshenko, lan ing, nanging contone, Taruta, uga magnate batu bara, nanging luwih tipis tinimbang Akhmetov, sanajan dheweke wis hubungan apik karo penambang batu bara Australia, kang. duwe sanatorium jenenge ing Partenit. Aivazovsky ing ngendi dheweke nggawe taman sing apik. Dheweke ora nindakake apa-apa anti-Rusia, dheweke ora ngeweruhi skandal, nanging iki ora mbantu dheweke lan dheweke ilang properti ing gelombang umum spring Crimean.
          Lan kita uga kudu angin gedhe ing mustache lan ora skimp ing tentara.
          1. Nelayan
            Nelayan 7 Oktober 2022 10:44
            +2
            ora mung nyuda adonan, nanging uga nambani karo polonium! Dheweke ora butuh "saksi" sing urip.
      2. NDR-791
        NDR-791 7 Oktober 2022 10:48
        0
        Kutipan: Navodlom
        Ing G20, misale jek tembung kasebut ora dirungokake.

        Ing kasunyatan saka prakara. Politikus, itit, dina iki SVO, sesuk kanca paling apik. Padha ora mati
        1. Greg Miller
          Greg Miller 7 Oktober 2022 11:12
          -3
          Kutipan: NDR-791
          Kutipan: Navodlom
          Ing G20, misale jek tembung kasebut ora dirungokake.

          Ing kasunyatan saka prakara. Politikus, itit, dina iki SVO, sesuk kanca paling apik. Padha ora mati

          Kanggo menang perang iki, Rusia butuh mobilisasi internal, nasionalisasi ekonomi lan introduksi mekanisme perencanaan pembangunan. Uga introduksi tanggung jawab pribadi pejabat kanggo non-eksekusi pesenan. Tanpa iki, Rusia ora bakal bisa menang perang iki. Lan misale jek kanggo pamaréntah kita, kekalahan Rusia ing perang iki luwih ditrima tinimbang reformasi lan owah-owahan sing perlu kanggo kamenangan.
      3. SKVichyakow
        SKVichyakow 7 Oktober 2022 11:16
        +1
        Kutipan: Navodlom
        watu.
        Ing G20, misale jek tembung kasebut ora dirungokake.
        Ketoke bingung karo pidato sadurunge babagan topik kasebut.

        Dheweke pancen ujar iki marang para wartawan, nanging ora ana ing meja ing rapat kasebut.
        1. Navodlom
          Navodlom 7 Oktober 2022 11:43
          +2
          Kutipan: SKVichyakow
          Dheweke pancen ujar iki marang para wartawan, nanging ora ana ing meja ing rapat kasebut.

          Matur nuwun kanggo klarifikasi.
    3. kredo
      kredo 7 Oktober 2022 10:39
      +5
      Aku bisa nganggep yen Komarovsky luwih prihatin ora karo rekonsiliasi Rusia karo Ukraina kaya mengkono, nanging kanthi kamungkinan mundhut nyata pesisir Segara Ireng dening Ukraina lan banjur ngimpi Polandia lawas "saka segara menyang segara" bakal. ditutupi baskom tembaga.

      Kajaba iku, amarga Polandia, kaya Ukraina, minangka wayang saka Anglo-Saxon ing kepinginan Komarovsky, iku ora angel kanggo sok dong mirsani kepinginan saka Amerika Serikat kanggo njaga bagean saka pesisir Segara Ireng konco Ukraina kanggo mbangun markas militèr ing kono. abad lan nggawe masalah serius banget kanggo Rusia lan China.
  2. rotmistr60
    rotmistr60 7 Oktober 2022 09:59
    +2
    Sampeyan ngirim ora nuduhake kulit bruwang sing urip lan frolicking ing alas
    Jujur, mantan presiden kaget karo sesanti babagan kahanan nyata. Pranyata isih ana wong-wong ing Polandia sing, paling sethithik, bisa nyingkirake posisi Russophobic kanggo mratelakake panemume.
    1. kot423
      kot423 7 Oktober 2022 10:12
      -2
      Kutipan: rotmistr60
      Pranyata isih ana wong-wong ing Polandia sing, paling sethithik, bisa nyingkirake posisi Russophobic kanggo mratelakake panemume.

      Sampeyan salah. Padha tetep nang endi wae, nanging: mung exes, sing ditolak akses menyang feeder lan kang mratelakake panemume kabeh sing kuwasa ing negara dhewe ora peduli saka menara lonceng dhuwur ... + kasunyatan sing malah pendapat saka exes bakal bisa dicithak paling akeh ing sumber Internet tingkat katelu, sing kira-kira 90% wong negarane ora curiga.
    2. Nelayan
      Nelayan 7 Oktober 2022 10:34
      +6
      iki ora owah-owahan saka tampilan, iki mimicry kanggo kabutuhan wayahe: Polandia wis dibuwang saka paling saka senjata abot ing Ukraina, nanging Korea durung nampa, supaya twisting buntut "gencatan senjata", mung kanggo tuku wektu. kanggo rearmament, iku kaya padha pengin "Minsk-3" kanggo nyekel ambegan. Militer reguler Polandia dikirim kanggo "entuk pengalaman" ing operasi militer ing Ukraina, ewonan saiki ana ing ngarep, mung kanthi ngganti chevron dadi Ukrainia, amarga dekrit sing ditandatangani Klown ngidini Polandia perang kanggo Nazisme. Wong-wong Polandia padha ngenteni mlaku-mlaku kanthi gampang, lan nampa atusan lan atusan mayit militer, nanging Yankees ora ngidini dheweke metu saka paprangan. Dadi wong lanang kita uga ngobong Russophobe-Poles ing perang ing Ukraina! Kita ora salah, tentara Polandia wis siyap dadi, sawise kekalahan Ukraina, nest neo-Nazisme kaping pindho nglawan Rusia ... maneh pshek bakal divaksinasi marang Russophobia lan kepinginan kanggo nglawan kita ... kanggo 30-50 taun padha kudu cauterize kepinginan.
      1. Iku2
        Iku2 7 Oktober 2022 11:07
        -4
        Saka ngendi informasi kasebut teka, ewonan wong Polandia ing ngarep, sampeyan bisa ndeleng telung puluh wong ing panangkaran, sepuluh sanajan siji ora ana, aku krungu yen detasemen pribumi sing gedhe uga ana ing ngarep.
  3. trafllot1832
    trafllot1832 7 Oktober 2022 10:04
    +2
    Suhu +20 tetep mung ing negara-negara Eropa sing dikumbah dening Segara Mediterania. Kita katon luwih ing Eropa! lol
    1. Kutipan Lavrov
      Kutipan Lavrov 7 Oktober 2022 10:20
      -3
      Ya, ya, ya ... kabeh wong bakal beku lan nyusup menyang kita ing dhengkul. Dadi kabeh bakal.
      1. trafllot1832
        trafllot1832 7 Oktober 2022 10:26
        -1
        Ora bakal beku wong-wong, iki pamilih, nanging industri ing kadhemen. Aku nonton Liga Champions, kabeh stadion ing Eropah wis kebak, Oktoberfest lagi ing Jerman. Kuna: wong njaluk roti. lan circuses, padha nindakake iku uga. sektor layanan, nanging industri sing menehi urip kanggo industri liyane. Dentist, hairdressers, toko, pengacara, brothels ing dhuwit kang padha manggon?
        1. Pulkovo 1942
          Pulkovo 1942 7 Oktober 2022 10:39
          +1
          nanging industri

          Temtu bakal ana kangelan, nanging ing wayahe panyimpenan gas sing diisi luwih saka 90%, ora ana sing bakal ngilangi gas menyang "mitra". Eropa lawas ing sejarahe metu saka masalah sing luwih serius.
      2. Boris55
        Boris55 7 Oktober 2022 10:28
        +1
        Kutipan: Kutipan Lavrov
        Ya, ya, ya ... kabeh wong bakal beku lan nyusup menyang kita ing dhengkul.

        Wong-wong Kulon nyalahake Rusia amarga masalahe. Yen dheweke "nyusup", banjur mung kanggo ngrampok kita, lan kaya sing kedadeyan luwih saka sepisan, dheweke bakal nyusup, nyusup lan tenang ...
      3. wong pribadi
        wong pribadi 7 Oktober 2022 10:32
        +1
        Ya, ya, ya ... kabeh wong bakal beku lan nyusup menyang kita ing dhengkul. Dadi kabeh bakal.

        Apa gunane nyusup? SP-1 lan SP-2 ngrusak carane Rusia bakal mbantu.
      4. isv000
        isv000 7 Oktober 2022 10:38
        +1
        Kutipan: Kutipan Lavrov
        Ya, ya, ya ... kabeh wong bakal beku lan nyusup menyang kita ing dhengkul. Dadi kabeh bakal.

        Iki wayahe sing kuwatir, ora preduli carane Panglima Agung ngluwihi "tangan kekancan" tinimbang "ajiné kekancan" sing break liwat pallet!
    2. tihonmarine
      tihonmarine 7 Oktober 2022 10:25
      0
      Kutipan saka: tralflot1832
      Suhu +20 tetep mung ing negara-negara Eropa sing dikumbah dening Segara Mediterania. Kita katon luwih ing Eropa!

      Oktoberfest kaping 187, sing dianakake saka 17 September nganti 3 Oktober ing Jerman, dadi kurang populer tinimbang ing taun-taun sadurunge utamane amarga cuaca sing adhem lan udan, nanging narik 5,7 yuta peserta sing ngombe 5,6 saben dina, 2019 yuta liter. bir. Nanging ing taun 6,3, sadurunge pandemi, total 14 yuta wong teka ing festival kasebut. Minangka bagéan saka acara kasebut, sanajan kanggo pisanan ing XNUMX taun, "gluwine" disuguhake - anggur mulled anget.
      1. AlexVas44
        AlexVas44 7 Oktober 2022 11:37
        +1
        Kutipan saka tihonmarine
        ... ngumpulake 5,7 yuta peserta sing ngombe 5,6 yuta liter bir ing kabeh dina.

        Banjur aku mikir, kok Bu Merkel ujug-ujug muncul. ngguyu
        1. tihonmarine
          tihonmarine 7 Oktober 2022 12:46
          +1
          Kutipan saka: AlexVas44
          Banjur aku mikir, kok Bu Merkel ujug-ujug muncul.

          Bir njupuk sip, lan ing bungah mutusaké kanggo push wicara.
  4. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 7 Oktober 2022 10:04
    +4
    Sampeyan ngirim ora nuduhake kulit bruwang sing urip lan frolicking ing alas

    ***
    - "Aku ngerti atusan cara kanggo njaluk bruwang metu saka guwa, nanging ora siji,
    kanggo drive wong bali. Aja nggodha beruang Rusia ...
    Otto von Bismarck



    ***
  5. Vladimir Nizhny Novgorod
    Vladimir Nizhny Novgorod 7 Oktober 2022 10:07
    0
    Iku perlu kanggo Hawks ing Polandia kanggo marang wong iki.
    Ora ing stasiun radio.
    Nanging sing bakal menehi wong kanggo siaran saka stands dhuwur.
    Dadi mung tembung.
    Kuwi mratelakake panemume pribadine.
  6. EvilKomunis
    EvilKomunis 7 Oktober 2022 10:10
    +2
    Ana wong ing Gedung Putih maca koran:
    Apa niger iki ngidini dhewe???
  7. kanggo
    kanggo 7 Oktober 2022 10:19
    0
    Kabeh EX pinter, mung tugas ora nindakake apa sing ditawakake.
  8. ZoV
    ZoV 7 Oktober 2022 10:23
    +4
    Sampeyan ngirim ora nuduhake kulit bruwang sing urip lan frolicking ing alas

    Beruang Rusa punika sampun dangu botên rêmên, nanging rêmên, ngibar-ibar cakaripun, sapêngkêr botên badhe dipun tampi rumiyin dening tiyang kacukan, lajêng dipun buru.
  9. Alexander Salenko
    Alexander Salenko 7 Oktober 2022 10:34
    -1
    Aku ora ngira yen Kmorovsky bakal ditandhani pikiran sing wicaksana, kepresidenan dheweke pancen liwati tanpa apa-apa nglawan Rusia, mungkin aku ora ngelingi suwe, nanging dheweke dudu sedulur Kaczynski (Utkins diterjemahake menyang Rusia). ).
  10. roket757
    roket757 7 Oktober 2022 10:40
    0
    Mantan presiden Polandia menyang panguwasa Ukraina: Sampeyan ora kudu nuduhake kulit bruwang sing urip lan dolanan ing alas
    . Nang endi wae ana cukup penyayang kanggo nuduhake apa sing ora bakal entuk.
  11. Pertapa
    Pertapa 7 Oktober 2022 10:56
    +1
    "Kyiv, Warsaw, lan Moskow bakal rauh rukun" -
    Sawise kabeh "mitra" iki wis rampung lan ngandika, apa Moscow bakal nanggepi wong-wong mau? Iki diarani liyane. Donya isih nuduhake kapercayan, hubungan sing apik. Apa sing dideleng Rusia saka Polandia? Aku bakal alam bébas karo Russophobia. Yen ana unit ukuran kanggo Russophobia, banjur iki rasio Polandia kanggo Rusia - 1 p / rfob. Standar supaya ngomong. Kanggo liyane, indikator iki bakal kurang saka siji. Kanthi "kanca" kaya ngono sampeyan ora butuh mungsuh.
    ",,, presiden Ukraina ngirim ora lentur otot" -
    Ya, pianis iki mung bisa muter karo siji otot)))
    Hitler ora bisa dikawal metu saka tapel wates USSR lan mandheg ing kono. Ing sacedhake, awu sing ora bisa dipateni bakal njeblug, lan ing sawijining dina bensin dicemplungake ing kana lan kobaran api tiba ing negara kita. Padha karo 404. Kita kudu ngresiki nganti pungkasan supaya ing 10, 30 taun, kita ora bakal duwe monster sing luwih gedhe ing jejere kita.
    Iku misale jek sing Ex ngandika tembung tengen, nanging ora bisa dipercaya Pole.
  12. Komandan777
    Komandan777 7 Oktober 2022 10:58
    0
    Sampeyan kudu ngumumake mobilisasi nalika ngadeg ing cedhak Kiev ...
  13. RATU atmosfir
    RATU atmosfir 7 Oktober 2022 11:06
    0
    Pole apik iku Pole mati. Ninggalake Komorowski urip lan numpes liyane.
  14. Maxim T.
    Maxim T. 7 Oktober 2022 11:25
    0
    Muga-muga iki dudu politikus waras pungkasan ing "kulon"! Dadi Mutti Merkel drowns kanggo padha .. Ayo padha ngarep-arep kanggo wedi sehat sing VEDMEDM, nanging, Nanging, nyiapake kanggo perang conventional gedhe-ukuran ... Alas, kita kudu ngakeni TRUTH pait iki ....
  15. isv000
    isv000 7 Oktober 2022 11:42
    0
    Sampeyan ngirim ora nuduhake kulit bruwang sing urip lan frolicking ing alas

    Inggih, paling ora siji saka wong-wong mau wiwit bleat soko cukup. Nanging, sawise kabeh, bruwang pancen manggon ing alas, mangan raspberry, nyekel iwak, ora ndemek sapa-sapa, nanging ora, apa alas bear kasebut ora bajingan banget? Malinka, maneh, bakal nindakake karo iwak. Nanging sing nggumunake - kenapa beruang iki ora setuju pindhah menyang kandhang?! Panjenenganipun wiwit sworo seru, atu wong, atu!
    1. Maxim T.
      Maxim T. 7 Oktober 2022 11:51
      0
      Bener, PDB, miturut pendapatku, ngandika ing taun kaping 14, babagan "babi nyekek lan gilts." Dadi, Mishka ora mung kanggo raspberries ....
      1. isv000
        isv000 7 Oktober 2022 12:41
        0
        Kutipan: Maxim T.
        Bener, PDB, miturut pendapatku, ngandika ing taun kaping 14, babagan "babi nyekek lan gilts." Dadi, Mishka ora mung kanggo raspberries ....

        Aku bakal ndeleng sampeyan nalika kumpul celeng nutupi sarang ...
    2. Maxim T.
      Maxim T. 7 Oktober 2022 11:54
      0
      Kita bakal nuduhake BEASTS liyane ing kandhang, nyuduk nganggo swastika lan ss .. A junkie ijo kanggo wong-wong mau!!!
  16. Uprun
    Uprun 7 Oktober 2022 11:45
    0
    Saben uwong dadi luwih pinter nalika dadi ... mantan ...., Merkel uga metu kanggo tentrem, klelep tentrem karo Rusia ...., amarga mantan .....
  17. bali
    bali 7 Oktober 2022 12:11
    0
    hi “Bapak lemu, bapak lemu, bapak lemu ing meja,
    Bapak lemu, bapak lemu...
    Apik kanggo sampeyan lan aku ...
    (Klub komedi, Eduard Surovy)
    Pshekam.