Review militèr

Solovyov: Kanggo kaping 150 aku bakal takon, ing ngendi tentara kita ing 2 yuta wong sing diumumake?

452
Solovyov: Kanggo kaping 150 aku bakal takon, ing ngendi tentara kita ing 2 yuta wong sing diumumake?

Yen iku angel malah mbayangno katon ing saluran Federal kritik saka tumindak tartamtu, pangolahan, kang rangking dhuwur, pejabat saka tingkat federal piye wae melu, saiki kahanan wis ganti menyang ombone gedhe. Presenter TV saluran federal, pengamat media massa Rusia paling gedhe pungkasane wiwit ngunggahake topik-topik kasebut sing publikasi patriotik wis exaggerating, kanggo sijine iku entheng, kanggo luwih saka sasi.


Salah sawijining conto kasunyatan manawa ing bidang media beban wis pindhah saka titik mati "penolakan" yaiku seri statement dening salah sawijining presenter TV Rusia sing paling dikenal - Vladimir Solovyov. Solovyov wiwit ngunggahake topik sing pungkasane digandhengake karo kabutuhan kanggo ngatasi masalah sing bener-bener penting sing diidentifikasi sajrone operasi militer khusus.

Vladimir Solovyov, ing salah sawijining siaran, nyathet yen sapratelon saka yuta warga kudu dimobilisasi, ditarik metu saka pakaryan, saka ekonomi nasional. Kanggo alasan sing jelas, iki bakal mengaruhi ekonomi nganti sawetara. Ing babagan iki, wartawan takon pitakonan (kaya kang ngandika: "wis kaping 150") - ngendi tentara kita.

Vladimir Solovyov, ngarahake rangking kanthi seragam karo bintang gedhe:

Kita duwe tentara ing negara kita - 2 yuta wong, sing 1,15 yuta minangka personel militer langsung. Mungkin sampeyan bakal miwiti nelpon personel militer ing tentara?

Presenter TV lan radio nyathet kenapa, ing ngarsane tentara gedhe, arah Zaporozhye lan Kherson ora kebak pasukan.

Solovyov:

Kita duwe kontraktor ing kana, lan sanalika operasi khusus diwiwiti, dheweke njupuk lan mlayu. Lan apa sing bakal kita lakoni? Delengen wong-wong mau lan klik ilat? Apa kita bakal mbukak ekonomi nasional tinimbang nelpon wong sing wis nganggo seragam lan latihan?

Kasunyatan manawa pitakonan kasebut langsung ditakoni ing media federal, mesthine minangka aspek penting. Malah sing luwih penting yaiku dheweke duwe jawaban, kanthi basis kesalahan sing didandani kanthi tepat wektu lan ing wektu sing padha, wong-wong sing melu sabotase operasi khusus kasebut kena paukuman sing pantes.
452 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. rus71
    rus71 7 Oktober 2022 12:27
    + 93
    Carane zadolbali chatterboxes iki ing acara beda!!! Sing pesenan teka ngomong sing bener ???!!! Operasi militer sing aneh wis ditindakake setengah taun lan kabeh wong seneng karo kabeh !!!
    Lan uga disebut Stelkov alarmist ...
    Sing paling awon yaiku kita kelangan populasi sing paling produktif lan reproduktif ing negara kasebut !!!
    Nanging ora ana sing bakal mangsuli INI!
    1. Sipil
      Sipil 7 Oktober 2022 12:40
      -37
      1. Pitakonan sing bener lan nganti saiki ora dijawab.
      2. Sapa sing ngidini ngritik tentara ing lapangan?
      3. Aku mandheg ngerteni wong lanang iki sawise ngina pedunung Urals.
      1. paul3390
        paul3390 7 Oktober 2022 12:49
        + 105
        1. Pitakonan sing bener lan nganti saiki ora dijawab.

        Iki ora kabeh pitakonan. Contone - saliyane tentara, kita duwe jumlah pejabat keamanan liyane sing padha. Yagene paling ora sawetara wong ora melu? Apa maneh padha nyimpen? Utawa - kenapa mobilisasi dikirim menyang ngarep, lan prajurit kontrak - lungguh ing distrik mburi? Apa ora luwih apik kanggo muter? Nanging - kenapa dheweke mung ngundang wong pribumi, nanging ora kanggo jinis warga sing anyar? Apa - Uzbek utawa Azerbaijan karo paspor Rusia ora diwajibake? Apa dheweke ora duwe utang marang Rusia, ora kaya kita? siji tengen? Lan sateruse lan sateruse .. Kaya biasane - ana luwih akeh pitakonan tinimbang jawaban ..
        1. Nikolai 310
          Nikolai 310 7 Oktober 2022 12:51
          0
          dadi iki 2 yuta bebarengan karo Pengawal Rusia, ketoke. tentara dhewe cacahe ing wilayah yuta. minus wajib militer
          1. paul3390
            paul3390 7 Oktober 2022 12:54
            + 15
            Ya, aku ora ngerti - Kadyrov nelpon nomer liyane .. Lan dheweke - luwih apik ..
            1. wong sing ora katon
              wong sing ora katon 7 Oktober 2022 13:13
              -8
              Kadyrov ngitung Kamentrian Dalam Negeri, bebarengan karo perwira paspor, perwira polisi distrik, buruh anak, polisi lalu lintas lan pemegang lisensi senjata mburu liyane. In total, iki 70% saka personel, lan sampeyan ora bisa ngirim menyang perang. Kaping pisanan, dheweke ora ngerti kepiye, lan nomer loro, sapa sing bakal kerja bareng karo populasi tinimbang dheweke?
              1. MUD
                MUD 7 Oktober 2022 14:20
                + 28
                Kaping pisanan, dheweke ora ngerti kepiye, lan nomer loro, sapa sing bakal kerja bareng karo populasi tinimbang dheweke?

                Ora bener. Ing Kamentrian Dalam Negeri, akeh karyawan sing nindakake layanan darurat utawa sadurunge dadi tentara ing posisi perwira. Ing Kamentrian Dalam Negeri, bisa kanthi aman nyuda sawetara layanan, lisensi lan ijin sing wis kasebut, tanpa ngrusak keamanan populasi. Ngurangi birokrasi kertas, mbusak statistik lengket lan laporan sing ora perlu - wong bakal dibebasake kanggo kerja nyata.
                Paling ora ing wilayah tapel wates kanggo introduce martial law lan ngganti undang-undang kabeh hooligans, inveterate drunkards, tamba addicts, mabuk driving dikirim menyang batalyon pegawe, iku ora sopan kanggo dig trenches. Lan polisi bakal praktis tanpa kerja.
                1. wong sing ora katon
                  wong sing ora katon 7 Oktober 2022 14:29
                  +1
                  Apa sing "ora bener"? Kepiye inspektur paspor utawa lisensi sing padha sing njabat 10-15 taun kepungkur beda karo seluler sipil biasa? Mantan perwira tentara ing kana sing irung gulkin umume wong sing duwe "gelar khusus" MVD. "Ngurangi", "battalion buruh" ... Sampeyan duwe fantasi sing padhet.
                  1. Sebastian Aristarkhovich Pereira
                    Sebastian Aristarkhovich Pereira 7 Oktober 2022 15:12
                    + 15
                    Ora perlu nelpon warga sing dimobilisasi kanthi ngremehake, mobs .... Apa sampeyan kanggo Rusia? Yèn mangkono, banjur padha lunga perang kanggo sampeyan pribadi.
                    Dadi aja mbaleni, iki ora apik!
                    1. Petr_Koldunov
                      Petr_Koldunov 7 Oktober 2022 16:10
                      +7
                      Quote: Sebastian Aristarkhovich Pereira
                      Ora perlu nelpon warga sing dimobilisasi kanthi ngremehake, mobs .... Apa sampeyan kanggo Rusia?

                      Lan jujur, aku ora weruh sing salah. Sampeyan ora jarred dening tembung "conscripts" ... Lan ora nggawa konotasi negatif utawa arrogant.
                      Lha, kok tembung "mobiki" sing digawe miturut prinsip sing padha? nglirik
                      1. Sebastian Aristarkhovich Pereira
                        Sebastian Aristarkhovich Pereira 7 Oktober 2022 21:10
                        +8
                        Conscript ora jar, nanging mobile, utawa, minangka wis wasis nelpon kanthi nambah huruf "h": ..mobik, jars lan kuwat! Iki dudu mobile, iki Prajurit! Sing lanang! Bek!
                        Ayo rampung karo iki.
                  2. Petr_Koldunov
                    Petr_Koldunov 7 Oktober 2022 16:20
                    + 23
                    Kutipan saka invisible_man
                    biasane wong kanthi "judhul khusus" murni MVD.

                    Minangka Yandex Alice ngandika: "Nanging saiki iku isin" belay
                    Napa judhul khusus iki luwih elek? :)))
                    Aku perang karo pangkat khusus ing 80s ing konflik Karabakh, ditarik loro trip khusus kanggo telung sasi ana. Lan ana miturut kahanan: ora tansah karo kelet lan tameng Kaca patri ... iku gumantung ing panggonan. Contone, ing Yerevan ora perlu kanggo njupuk, ing kono padha ngatur karo tameng-tameng nalika dispersing kerusuhan. Lan armors ZhZL cahya rampung taxied - saka lading, watu lan pecahan.
                    Nanging ing Sumgayit, Stepanakert utawa Shusha, ana operasi militer kanthi penembakan, parit, pamblokiran dalan, lan liya-liyane ... lan kabeh iki kanthi "pangkat khusus" :))
                    (Lan yen aku ditimbali kanthi pangkat khusus iki saiki, aku bakal lunga lan njupuk kanggo diwenehake. Nanging aku ora cocog karo kategori mob miturut umur, utawa kesehatan. Lawas, sialan ... :)
                    Apa tegese: kategori sing sampeyan sebutake uga bisa migunani banget: ngatur keamanan, njaga ketertiban, patroli, pamblokiran dalan, lan liya-liyane ing wilayah sing dibebasake.
                    Sampeyan ora perlu kanggo uncalan National Guard (utamané mobilized) kanggo break menyang Avdiivka - iku cukup kanggo nggunakake ing baris kapindho utawa katelu saka pertahanan. Supaya unit tentara serbu khusus ora mikir sing mburi ora dijamin ing satus kilometer daratan.
                    1. wong sing ora katon
                      wong sing ora katon 8 Oktober 2022 01:50
                      +2
                      Pangkat khusus ora luwih elek, nanging latihan sing duwe dudu tentara. Malah bagean polisi sing paling siap tempur - OMON - dudu unit "parit". Yen dheweke didorong menyang kana, banjur, maneh, kanthi kekuwatan. Nanging kepiye lan apa bibi saka IDN (utawa apa wae sing saiki), FMS lan OLRR bakal patroli, lan apa sing ditindakake ing checkpoints minangka misteri gedhe. Uga saka aparat kepolisian kabupaten sing nindakake pakaryan klerus.
                      1. wong sing ora katon
                        wong sing ora katon 8 Oktober 2022 05:04
                        +4
                        Aku bakal nggawe leladen sing ing kasus iki ora Matter sing OMON wis dawa ing Garda Nasional. Fungsi lan tingkat latihan padha, iku unit sejatine sifate polisi.
                    2. Pilat2009
                      Pilat2009 9 Oktober 2022 12:09
                      0
                      Kabeh iku gampang banget, nalika kita bakal ngladeni 1 taun ing jejere omah, kita ora bakal duwe tentara biasa kanggo nginep ing omah, ing jejere ibuku. Shoigu lan detasemen wanita uga kudu pensiun.
                  3. Snoop
                    Snoop 8 Oktober 2022 03:36
                    +2
                    Aku setuju. Kita malah luwih elek. Aku ngadili miturut departemen distrik lokal - mung katelu sing dadi tentara ing kana. Liyane, lagi ngomong, ora lulus layanan militèr aktif. Pancen, lan kepiye bedane karo mobilisasi sipil? Ah .. ya ... paling ora tau dadi tentara)))
                    1. kuota
                      kuota 8 Oktober 2022 07:33
                      +3
                      kok saiki ora lulus tanpa tentara ing Kementerian Dalam Negeri, kayane ora njupuk?
                      1. Snoop
                        Snoop 8 Oktober 2022 17:30
                        +1
                        Mergo iki. Lan .. ditulis ing kertas ... sing nindakake soko? Wong wis kerja ...
                    2. Pecinta Hiu
                      Pecinta Hiu 12 Oktober 2022 08:01
                      0
                      Aku duwe kanca sing lulus PED. Bubar aku ketemu letnan kolonel polisi !!! Ing kontrol!! Dheweke takon sapa kowe? Petugas keamanan, apa sing sampeyan tindakake? Aku lungguh, aku maca statement saka warga lan nulis jawaban. Iku tansah!!! Apa dheweke ana ing dalan? Ing "tanah" "? Ora Letnan Kolonel !!! Jarene dheweke wis kesel, kabeh wis kesel, aku pensiun, 47 taun. Kabeh keuntungan, pensiun apik. Saiki, 80% saka detektif kasebut ana, sawise rong reformasi Medvedev. Kentang dheweke ora bakal njupuk kanggo prajurit, dheweke ora ngerti carane.
                2. Ilnur
                  Ilnur 7 Oktober 2022 17:58
                  +8
                  Ngurangi birokrasi kertas

                  Lan iki kudu ditindakake ora mung ing Kementerian Dalam Negeri, nanging ing pirang-pirang institusi sing ana pendanaan anggaran, ora ana sing perang ing tentara, ora ana sing nyekel penjahat ing polisi, lsp.
                3. Nyrobsky
                  Nyrobsky 7 Oktober 2022 18:54
                  +4
                  Kutipan: MUD
                  Ing Kamentrian Dalam Negeri, bisa kanthi aman nyuda sawetara layanan, lisensi lan ijin sing wis kasebut, tanpa ngrusak keamanan populasi.

                  Ing keadilan, kudu dicathet yen sistem lisensi lan ijin ditransfer saka yurisdiksi Kementerian Dalam Negeri menyang Pengawal Nasional udakara patang taun kepungkur. ya
                  1. ora utama
                    ora utama 8 Oktober 2022 00:28
                    +5
                    Kutipan: Nyrobsky
                    Kutipan: MUD
                    Ing Kamentrian Dalam Negeri, bisa kanthi aman nyuda sawetara layanan, lisensi lan ijin sing wis kasebut, tanpa ngrusak keamanan populasi.

                    Ing keadilan, kudu dicathet yen sistem lisensi lan ijin ditransfer saka yurisdiksi Kementerian Dalam Negeri menyang Pengawal Nasional udakara patang taun kepungkur. ya

                    Aku bakal ngandhani sampeyan luwih saka limang taun. Kanggo mbandhingake, ing "ijin" aku menehi sertifikat medis, paspor, ijin lawas lan kabeh! Telung dina sabanjure, polisi distrik nggawa aku ijin anyar! Ya, sanajan ing pemukiman sing adoh. "Izin" teka dhewe sapisan taun. Lan saiki? Ya, ora ana tembung! A Bunch ing seragam saka Pengawal Rusia lungguh, padha ora menehi peduli bab kabeh wong! Lan kaputusan digawe ing 30 dina! Marasmus! Liwat layanan umum ora luwih apik, padha edan. Setaun kepungkur aku ngganti "hak" liwat layanan umum, awan lan wengi! Butuh udakara 30 menit kanggo kabeh proses! Ya, aku bakal nambah limang taun kepungkur, liwat layanan umum, aku ngirim kabeh dokumen ing "tokoh", nalika aku teka padha nuntut fotokopi saka aku! Dheweke ora mbukak file! Aku akeh bakal ngerti carane golek mesin fotokopi wis teka saka wilayah. Inggih, ceri punika kita perlu laporan saka polisi distrik, kanggo pitakonan sandi "endi sing ditulis bab iki"? Dheweke butuh jawaban! Iku kabeh tirai! Saiki aku bakal ngalami prosedur sing padha (limang taun wis liwati), aku mung miwiti, nanging aku wis kelangan dhuwit sing apik, aku mlebu layanan umum lan dadi luwih sedih! Singkatipun, kita nindakake kabeh supaya senjata lancar sing sah dadi ilegal!
                    1. Nyrobsky
                      Nyrobsky 8 Oktober 2022 08:59
                      +4
                      Quote: non-principal
                      Saiki aku bakal ngalami prosedur sing padha (limang taun wis liwati), aku mung miwiti, nanging aku wis kelangan dhuwit sing apik, aku mlebu layanan umum lan dadi luwih sedih! Singkatipun, kita nindakake kabeh supaya senjata lancar sing sah dadi ilegal!

                      Dheweke urip ing sisih lor Republik Komi, rapet melu mburu, duwe telung batang. Aku pindhah menyang pusat regional ing Rusia tengah, aku ngliwati rifling (isih ing Komi) lan ninggalake siji tong minyak kanggo mburu. Kene wilayah iki dipérang dadi 98 farms mburu lan saben duwe dhewe, ora mburu, nanging omong kosong karo rebana, spring iki teka menyang pangerten, apa kanggo kula mburu kuwi lan mlaku-mlaku karo kertas, yen sampeyan kudu lay metu akèh dhuwit kanggo mangsa, nanging nang endi wae lan ing kabeh winates. Nglewati trunk pungkasan, saiki "greenpisnik" karo pikirane poaching. Lan ing sisih lor, tambah akeh "rugi", iki sing sampeyan tulis -
                      Saiki aku bakal ngalami prosedur sing padha (limang taun wis liwati), aku mung miwiti, nanging aku wis kelangan dhuwit sing apik, aku mlebu layanan umum lan dadi luwih sedih! Singkatipun, kita nindakake kabeh supaya senjata lancar sing sah dadi ilegal!
                      Salam hi
                      1. ora utama
                        ora utama 8 Oktober 2022 22:17
                        +1
                        Kutipan: Nyrobsky
                        Salam

                        Matur nuwun! Jujur, aku mung nulis babagan apa sing lara! Lan saiki aku weruh yen ora mung aku sing lara! Ikhlas!
                4. rubah kutub
                  rubah kutub 7 Oktober 2022 20:01
                  +1
                  [quote = MYUD] sampeyan bisa nyuda sawetara layanan kanthi aman, lisensi sing padha lan permisif sing kasebut tanpa ngrusak keamanan kita.
                  Aku neng kono wae...malah ana bos - DIE...ora ana wong lanang.
              2. iwak735
                iwak735 7 Oktober 2022 18:03
                + 19
                Dadi ora ngerti perang ing Kementerian Dalam Negeri, nanging apa sing tukang kunci utawa sing bakul langsung dadi pejuang MTR?
              3. Berkut752
                Berkut752 7 Oktober 2022 19:31
                +4
                BAKAL LULUS KURSUS PEJUANG MUDA LAN ING PERJUANGAN. Padha bisa perang ing Perang Donya II, nanging iki ora.
                Lan uga Duma, regional, lan federal, uga, mesthi, asisten. Kabeh bebarengan bakal ana 1,5 ewu wong. Ya, lan apa garudha, menyang geni lan banyu
          2. SKVichyakow
            SKVichyakow 7 Oktober 2022 13:12
            +1
            Kutipan: Nikolai 310
            dadi iki 2 yuta bebarengan karo Pengawal Rusia, ketoke. tentara dhewe cacahe ing wilayah yuta. minus wajib militer

            Iki "ketoke" karo warga sipil sing dadi tentara.
            1. VitaVKO
              VitaVKO 7 Oktober 2022 16:52
              +2
              Kutipan: Nikolai 310
              2 yuta bebarengan karo Pengawal Rusia, ketoke. tentara dhewe cacahe ing wilayah yuta. minus wajib militer

              Saka endi angka kasebut? Minangka sing dakelingake, dekrit pungkasan GDP yaiku nambah ukuran angkatan bersenjata dadi 1,15 yuta personil militer ..
              Saka jumlah kasebut, kurang kekuatan Angkatan Laut, Pasukan Rudal Strategis, Angkatan Udara lan Pertahanan Udara, struktur mburi lan mung 12 divisi sing bakal tetep kanggo Angkatan Darat lan Angkatan Udara. Lan iki kira-kira 140 ewu wong! Conscripts isih ing minus. Lan saben wulan sampeyan butuh rotasi lan istirahat. Mangkene kedadeyane. yen 500-600 ewu klompok Ukraina ditentang dening 50 ewu prajurit Rusia lan 30 ewu prajurit LDNR.
              Iki minangka aritmetika "Pupkin karo gambar." Lan Solovyov kudu njupuk diploma pendidikan menengah. Ora ana sing ngremehake sekolah Soviet.
              1. Vlad2012
                Vlad2012 7 Oktober 2022 20:07
                +2
                Angkatan Udara 160 ewu
                Navy 150 ewu
                Pasukan Rudal Strategis 60 ewu
                Ayo pertahanan udara dadi 150 ewu, sanajan ora mungkin.
                Total 520 ewu.
                Nanging, tentara dibiayai 2 yuta, iki mung "struktur mburi".
                Ing sisih liya, ora ana sing nate perang khusus karo tentara wektu tentrem.
              2. Jerman 4223
                Jerman 4223 8 Oktober 2022 12:38
                +2
                Kayane 8 divisi lan telung rolas brigade, kalebu artileri. Brigade rada gedhe tinimbang resimen. Kapisah, ana uga Angkatan Udara, nanging ing kana staf divisi ing babagan personel luwih sithik tinimbang pasukan darat. Lan 4 brigade marinir liyane. Iku angel ngerti carane, ing kahanan iki, akumulasi klompok 200 ton lan kang kasusun.
            2. prahara
              prahara 8 Oktober 2022 21:22
              -1
              Rong yuta - kekuatan saka Angkatan Bersenjata RF
              Ingkang
              1 yuta prajurit
              400 ewu - Ros Guard,
              900 ewu - Kamentrian Dalam Negeri.
          3. chetvertak
            chetvertak 7 Oktober 2022 13:16
            -5
            Pengawal Rusia ana 300 ewu. Nanging kadhaptar ing pasukan internal, lan ora ana hubungane karo angkatan bersenjata, Saiki bisa uga, nanging kudu ditulis, lan ora menehi prentah marang lonceng.
            1. icant007
              icant007 7 Oktober 2022 14:09
              +5
              Kutipan saka: hetvertak
              Pengawal Rusia 300 ewu


              Iki uga tokoh sing licik, ing kene ana mantan pengawal non-domestik, kabeh jinis SOBR lan OMON, sing duwe lisensi sing padha (ngidini nggarap senjata).
              Kekuwatan utama Garda Nasional yaiku 10 brigade, mantan pasukan internal, lan divisi sing jenenge. Dzerzhinsky cedhak Moscow.
              A rolas utawa telung BTGs mbokmenawa bakal klumpukne. Inggih, maneh, dheweke ora duwe senjata abot.
              Nanging carane pesawat serangan bisa digunakake bebarengan karo Suh. prajurit. Mbok.
              1. chetvertak
                chetvertak 7 Oktober 2022 15:47
                -4
                Kita nemokake nomer kasebut! 60 ewu njupuk kanggo dibunderaké. Banjur kita bisa saka angka iki, miturut perkiraan kita, ngerti carane akeh pejuang saka Pengawal Rusia bisa melu ing
              2. poros
                poros 7 Oktober 2022 16:26
                +5
                Lan Pengawal Rusia mung gelut, SOBR lan OMON njupuk bagian aktif ing NWO
                1. SKVichyakow
                  SKVichyakow 8 Oktober 2022 21:28
                  -1
                  Kutipan saka Pivot
                  Lan Pengawal Rusia mung gelut, SOBR lan OMON njupuk bagian aktif ing NWO

                  Dadi sampeyan mutusake, SOBR utawa OMON, apa ana hubungane karo Pengawal Rusia? Yen Garda Nasional, apa mantan bahan peledak?.
                  1. poros
                    poros 8 Oktober 2022 23:09
                    +1
                    SOBR lan OMON minangka bagéan saka Pengawal Rusia saiki.
              3. Alexey R.A.
                Alexey R.A. 7 Oktober 2022 21:10
                +1
                Kutipan saka icant007
                Iki uga nomer licik, iki mantan keamanan non-domestik

                FSUE "Perlindungan" sawise panyerepan saka macem-macem struktur keamanan departemen wis thukul kanggo katelu saka l / s WG.
                Kutipan saka icant007
                kabeh jinis SOBR lan polisi huru-hara

                Iki wis perang. Aku wis nulis manawa ing warta regional ana crita reguler kaya "ing wilayah kasebut, detasemen gabungan saka SOBR lokal ditindakake menyang NMD" utawa "patemon Pengawal Nasional sing bali saka zona NVO." Malah Yakut SOBR tindak ing trip bisnis.
                Kutipan saka icant007
                Nanging carane pesawat serangan bisa digunakake bebarengan karo Suh. prajurit. Mbok.

                Wis nganggo. Loro-lorone ing peran tradisional - njaga mburi, komunikasi, lan minangka pramuka lan spotters (ketoke, "skema Vietnam" - kelompok cilik infantri cahya, yen perlu, nelpon lan mbenerake geni artileri).
                1. icant007
                  icant007 8 Oktober 2022 08:05
                  0
                  Kutipan: Alexey R.A.
                  Iki wis perang. Aku wis nulis manawa ing warta regional ana crita reguler kaya "ing wilayah kasebut, detasemen gabungan saka SOBR lokal ditindakake menyang NMD" utawa "patemon Pengawal Nasional sing bali saka zona NVO." Malah Yakut SOBR tindak ing trip bisnis.


                  Ya jelas kabeh wong lagi diresiki. Kaya ing Chechnya pisanan lan kaloro.
                  Nanging uga sawetara.
                  Saben subyek saka federasi duwe OMON lan SOBR.
                  Satemene aku ngerti SOBR rata-rata ana 50. Negara sakabehe udakara 5000.
                  Detasemen kabeh ora dikirim. Mbokmenawa katelu tetep ing panggonan.
                  Ing polisi huru-hara minangka kabèh padha nulis sing bab 35 ewu ngawula. OMON iku beda. Ing Moskow, tagihan kasebut bisa uga ana ing ewonan, ing atusan regional, loro utawa telu. Ngendi carane.
                  Kene karo donya ing senar.
                  Maneh, ora kabeh pejuang ana. Lha, 10 ewu bayonet mbokmenawa bisa dirakit.
                  Inggih, mayoritas bakal pindhah kanggo njaga fasilitas mburi. Sapa sing tetep - sing ana ing garis ngarep.
                2. polah-66
                  polah-66 8 Oktober 2022 21:49
                  0
                  Aja bingung "Perlindungan" FSUE karo Keamanan Pribadi, amarga ujar manawa ana bedane
            2. Shturmer
              Shturmer 7 Oktober 2022 14:10
              0
              Pengawal Nasional ora kadhaptar ing ngendi wae. Iki minangka lembaga independen.
              1. GELEZNII_KAPUT
                GELEZNII_KAPUT 7 Oktober 2022 14:31
                +4
                Kutipan saka Shturmer
                Pengawal Nasional ora kadhaptar ing ngendi wae. Iki minangka lembaga independen.

                Posisine yaiku militer, ora kaya kepala polisi, mula kudune isih dikunjara amarga perang ... ing wilayah sing dikuwasani tentara, uga kudu njaga ketertiban ...
                1. Shturmer
                  Shturmer 8 Oktober 2022 02:08
                  +3
                  Sapa sing peduli. Kantor iki bisa dadi infantri ringan. Ora maneh. Yen jumlahe luwih akeh tinimbang pasukan darat Rusia, mula apa sing diomongake Putin?
          4. Piramidon
            Piramidon 7 Oktober 2022 13:19
            +3
            Kutipan: Nikolai 310
            dadi iki 2 yuta bebarengan karo Pengawal Rusia, ketoke. tentara dhewe cacahe ing wilayah yuta. minus wajib militer

            Sing bisa dikirim menyang baris ngarep apik yen katelu diketik. Logistik, Pasukan Rudal Strategis, sebagian besar Angkatan Laut, pasukan sepur ... sampeyan uga bisa nyuda 2 yuta iki. Inggih, sing kudu nutupi arah liyane (Asia Tengah, Timur Jauh) ora bisa ditransfer menyang ngarep. Nanging, kaya sing dakelingake, sajrone kampanye Chechen, l / s Mentri Dalam Negeri digunakake kanthi aktif. Ayo padha paling nutupi mburi.
            1. paul3390
              paul3390 7 Oktober 2022 13:31
              + 14
              Inggih, sing kudu nutupi arah liyane (Asia Tengah, Timur Jauh) ora bisa ditransfer menyang ngarep.

              Kenging punapa? Apa kita diancam dening wong ing wilayah kasebut? Dadi ombone sing mung prajurit kontrak bisa ngawula ing kono? Kang ora bisa diganti dening mobilized?
          5. Andobor
            Andobor 7 Oktober 2022 14:08
            -5
            Kutipan: Nikolai 310
            dadi iki 2 yuta bebarengan karo Pengawal Rusia,

            karo karyawan sipil, karo stoker ing kamar ketel, Solovyov ngerti iki, dheweke hyping.
            1. ZIF122
              ZIF122 7 Oktober 2022 16:12
              +7
              Tegese, karyawan lan stoker biasa bisa digerakake, nanging yen kerja ing lembaga penegak hukum, mula ora?
          6. Sergeyj1972
            Sergeyj1972 7 Oktober 2022 15:50
            +1
            Ora, 2 yuta sejatine Angkatan Bersenjata. Nanging luwih saka setengah saka rong yuta personil militèr iki, liyane minangka personil sipil.
          7. SavranP
            SavranP 8 Oktober 2022 12:01
            +2
            Perwakilan saka Kamentrian Pertahanan RF diterangake sepuluh kaping wis sing nomer pasukan lemah saka Federasi Rusia kira-kira 260 ewu pejuang. Wiwitane, mung udakara 150 prajurit kontrak sing digawa menyang Ukraina, para wajib militer sing ora sengaja mlebu ing unit kasebut dieling-eling. Sawetara prajurit kontrak perang ing Suriah. Prajurit kontrak sing isih ana ing pasukan darat digunakake kanggo muter unit tempur. Miturut pengamat militèr saka Federasi Rusia, pisanan pitungan saka Staff Umum Federasi Rusia ana ing unggul banget technical, latihan personel lan pengalaman pertempuran saka korps perwira. Sayange, asor cepet karo losses kurang ing loro-lorone ora bisa: NATO campur tangan, plus padha ora njupuk menyang akun zombification saka Ukrobanderites.
          8. nesu
            nesu 9 Oktober 2022 09:44
            +1
            Inggih, mesthi! Ana uga Angkatan Udara lan Angkatan Laut lan Pasukan Sepur lan Pasukan Rudal Strategis, lan liya-liyane. Lan NE saka kekuatan, uga, 25-30% saka jumlah total. Apa sing dikarepake saka Pelatuk iki???
          9. bessonov932
            bessonov932 9 Oktober 2022 11:36
            0
            Lan kenapa wajib militer minangka "minus"?!
        2. isv000
          isv000 7 Oktober 2022 12:55
          + 12
          Kutipan saka paul3390
          Nanging - kenapa dheweke mung ngundang wong pribumi, nanging ora kanggo jinis warga sing anyar?

          Manungsa! Tentara lengkap LDNR, batalyon serbu "Odessa" wis dibentuk ing Novorossia, telung batalyon wis dibentuk ing Zaporozhye, lan unit dibentuk ing wilayah Kherson. Akeh polisi lan Kementrian Darurat sing direkrut saka warga. etc., etc. Sugeng rawuh ing papan draf!
          1. lis-ik
            lis-ik 7 Oktober 2022 13:08
            + 13
            Kutipan saka isv000
            luwih pinter! Tentara lengkap LDNR, batalyon serbu "Odessa" wis dibentuk ing Novorossia, telung batalyon wis dibentuk ing Zaporozhye, lan unit dibentuk ing wilayah Kherson.

            Pitakonan ing komentar babagan gasters.
            1. isv000
              isv000 7 Oktober 2022 13:29
              +1
              Kutipan saka lisik
              Pitakonan ing komentar babagan gasters.

              Jiwa asing - pepeteng, menehi lentera ing lawang! Banjur, kadhangkala, katon yen keturunan Khayyam luwih fasih tinimbang sampeyan ...
              1. lis-ik
                lis-ik 7 Oktober 2022 14:11
                +8
                Aku ora nulis komentar, nanging aku langsung ngerti sapa penulis ing atine.
            2. GELEZNII_KAPUT
              GELEZNII_KAPUT 7 Oktober 2022 14:36
              +3
              Kutipan saka lisik
              Pitakonan ing komentar babagan gasters.

              A Tajik kerja kanggo kula, ngandika, Aku bakal pindhah ing paling saiki, awit padha menehi kula kewarganegaraan, malah duwe anak 5 ora mungkasi wong!
          2. paul3390
            paul3390 7 Oktober 2022 13:33
            +7
            Sampeyan duwe sawetara jenis sudut pandang Donbass-sentris ... Alas, saliyane Donetsk, ana cukup warga anyar ing Rus '.. Lan luwih saka sampeyan ..
        3. wong pinter
          wong pinter 7 Oktober 2022 13:09
          + 11
          Iki ora kabeh pitakonan.

          Pengawal Rusia 340 wong Wiwit awal September 000, ana laporan paling ora 2022 wong sing tiwas ing perang ing Ukraina.
          https://is.gd/w72Q8j
          Detasemen gabungan saka Kementerian Dalam Negeri, petugas FSB dikirim menyang misi.
          Uzbeks lan Azerbaijan karo paspor Rusia tundhuk conscription ing basis umum.
          1. chetvertak
            chetvertak 7 Oktober 2022 13:21
            -4
            Aku nyuda jumlah Pengawal Rusia amarga karyawan ing departemen lan alasan liyane
          2. Sergeyj1972
            Sergeyj1972 7 Oktober 2022 15:59
            0
            Saka 340 ewu iki, udakara 100 ewu minangka keamanan pribadi, struktur polisi murni. Aku ora ngerti yen buruh keamanan pribadi dikirim menyang zona NWO.
            1. wong pinter
              wong pinter 7 Oktober 2022 20:04
              -1
              Paling kamungkinan dikirim, nanging ora kanggo baris ngarep. Pengawal Nasional, kaya polisi, nggarap penduduk lokal, nglawan DRG sing bersenjata entheng. SOBR kadhangkala melu ing pertahanan pemukiman. Ing SOBR, kajaba pembalap, mung perwira kanthi latihan fisik lan militer sing apik, nanging mung senjata cilik lan RPG sing kasedhiya, lan 1-2 operator personel lapis baja saben detasemen sing ditampa saka militer. Ing kasus apa wae, iki kedadeyan ing operasi counterterrorist Chechen. Padha ora bisa digunakake ing operasi nyerang.
              Ora jelas kenapa ora bisa nggunakake prajurit wajib militer. 3-6 sasi dilayani lan sampeyan bisa nransfer kabeh wong menyang prajurit kontrak. Yen angger-anggering Toret ngganggu, banjur pikiran kita kanggo ngganti wektu kanggo ngidoni. Yen ora, nyawane wong sing dimobilisasi luwih murah tinimbang nyawane wajib militer.
            2. ZIF122
              ZIF122 8 Oktober 2022 08:36
              +3
              Ya, luwih gampang narik wong metu saka sipil lan ngirim saka keamanan pribadi!
          3. paul3390
            paul3390 7 Oktober 2022 21:02
            0
            Uzbeks lan Azerbaijan karo paspor Rusia tundhuk conscription ing basis umum.

            iya ta? Nanging sawise kabeh, kabeh wong anyar teka ora dadi tentara Rusia kanggo siji dina.
        4. fif21
          fif21 7 Oktober 2022 13:53
          +2
          Kutipan saka paul3390
          Iki ora kabeh pitakonan. Contone - saliyane tentara, kita duwe jumlah pejabat keamanan liyane sing padha. Yagene paling ora sawetara wong ora melu?

          Jumlah pasukan darat Federasi Rusia sajrone 22 taun yaiku 280 ewu wong. NWO miwiti 150 ewu wong.
          Ukraina wis nindakake sawetara gelombang mobilisasi, lan saiki wis 700 ewu wong.
          Minangka kanggo pasukan keamanan, optimasi uga wis kena pengaruh, lan nyoba kanggo rocking prau ing Federasi Rusia mung nambah. Nanging kabeh struktur kasebut bakal mlebu ing wilayah tilas Ukraina sawise operasi aktif. Lan padha siap kanggo pangembangan acara kuwi, sing pitakonan. Solovyov butuh rating, mulane, kaya bocah cilik, dheweke seneng yen sapi pepadhamu mati (ekonomi EU), lan ngerti manawa luwih gampang nyopir wong Jerman, Prancis utawa Pole sing keluwen menyang parit tinimbang panganan sing apik. ora bisa, amarga watesan saka kabisan mental. hi
          1. icant007
            icant007 7 Oktober 2022 14:12
            +5
            Kutipan saka fif21
            luwih gampang kanggo nyopir wong Jerman, Prancis utawa Kutub sing keluwen menyang parit,


            Isih akeh migran. Lan kita isih bakal mbayar kanggo wong-wong mau.
          2. Sergeyj1972
            Sergeyj1972 7 Oktober 2022 15:55
            +2
            280 ewu iku cacahe Angkatan Darat minangka cabang saka Angkatan Bersenjata. Jumlah Angkatan Udara, sing minangka cabang kapisah saka Angkatan Bersenjata, ora dianggep. Kajaba iku, ana unit lemah lan subunit ing njaba Angkatan Darat: unit darat saka Armada Lor (Armada Lor padha karo distrik militer, manggoni wilayah sing gedhe, Angkatan Darat minangka jinis angkatan bersenjata ora diwakili ing kono. ), Armada Baltik (ing wilayah Kaliningrad), Armada Segara Ireng (ing Crimea).
          3. paul3390
            paul3390 7 Oktober 2022 21:05
            +4
            Ukraina wis nindakake sawetara gelombang mobilisasi, lan saiki wis 700 ewu wong.

            Ngelingake kula video babagan Stirlitz saka Odessa: Iku apik sing pastur ngerti bab lemah, kok kita ora ngerti bab lemah??

            Dadi ing kene - kenapa pimpinan kita, kanthi males ndeleng kepiye cara mungsuh nggedhekake lan nglatih atusan ewu - malah ora mikir kanggo nolak argumentasi sing paling mbebayani?
        5. Ulan.1812
          Ulan.1812 7 Oktober 2022 14:18
          +8
          Aku setuju karo iki. Banjur sawetara, tinimbang ngrembug masalah sing diangkat, kesusu kanggo ngrembug Solovyov dhewe. Aku iki ora dadi gampang karo Kementerian Dalam Negeri. Ora ana cukup personel ing lemah. Aku ngerti langsung. Ngurangi, tegese kejahatan bakal mundhak. Yen mung markas diresiki
          1. gajah
            gajah 7 Oktober 2022 14:59
            +7
            Kutipan: Ulan.1812
            Aku iki ora dadi gampang karo Kementerian Dalam Negeri. Ora ana cukup personel ing lemah. Aku ngerti langsung.

            Ya ora segampang kuwi. Ing departemen iki, sawetara wong pengin "makarya ing lemah." Ana kekurangan gedhe lan pancet saka perwira polisi distrik prasaja. Nanging posisi kapten - letnan kolonel kabeh dikuwasani, negara-negara kembung.
            1. AdAstra
              AdAstra 7 Oktober 2022 15:37
              +4
              Langit-langit precinct prasaja minangka kapten, senior minangka mayor.
          2. victor50
            victor50 7 Oktober 2022 22:32
            0
            Kutipan: Ulan.1812
            Yen mung markas diresiki

            Sapa sing bakal menehi? Banjur bakal bisa kerja ing lemah, lan ora nggawe kertas lan njawab kertas saka atasan. Bakal bisa nyuda layanan kanthi katelu, utawa malah setengah - pira wektu bakal dibebasake kanggo karya nyata?!
        6. 30 ing
          30 ing 7 Oktober 2022 14:24
          + 12
          Kutipan saka paul3390
          Apa - Uzbek utawa Azerbaijan karo paspor Rusia ora diwajibake?

          Wong-wong iki, wong Azerbaijan, kanthi ati-ati bisik-bisik ing cedhak toko sayur-sayuran ... Nalika obah ... yen ana wong militer liwat, dheweke meneng ... .. Kabeh diaspora iki sing crawled nang endi wae kaya regejegan epaulettes ...
          1. Mantan prajurit
            Mantan prajurit 7 Oktober 2022 14:31
            + 13
            Ana luwih akeh ing Rusia tinimbang ing tanah kelairan sajarah.
            1. 30 ing
              30 ing 7 Oktober 2022 14:42
              +3
              Quote: Mantan prajurit
              Ana luwih akeh ing Rusia tinimbang ing tanah kelairan sajarah.

              Supaya padha mbayar, ing tentara padha ora ana gunane, nanging wektune kanggo nyopot kathok jero kanggo kabutuhan tentara. Ora kabeh padha, padha nyuwek wong Rusia.
            2. Sergeyj1972
              Sergeyj1972 7 Oktober 2022 15:58
              +6
              Mesthi ora. Miturut cara, ana luwih sithik wong Azerbaijan ing Moskow. Sapa wae sing duwe mripat sing dilatih lan sing bisa mbedakake antarane wakil-wakil saka bangsa Transkaukasia lan Asia bakal ngonfirmasi tembungku.
              1. Mantan prajurit
                Mantan prajurit 7 Oktober 2022 16:05
                +3
                Ing wiwitan taun 2000-an, ana 2 yuta wong ing Moskow mung ana XNUMX yuta. Kajaba iku, ana gaster liyane sing cedhak lan adoh. Pranyata saingan saya tambah akeh. Salah siji saka loro - salah siji dipindhah menyang kutha-kutha Rusia, utawa menyang tanah air.
        7. Horus
          Horus 7 Oktober 2022 16:11
          +8
          Lan apa latihan ing Kementerian Dalam Negeri? Detasemen gabungan wis dirakit karo Kementerian Dalam Negeri, iki minangka tambahan kanggo mobilisasi. Dadi apa pratelan? Sing passportists kudu pindhah perang kanggo militer, sing, kaya Chushkans, mlayu sawise 23? Pitakonan apa, apa ora jelas yen 2 yuta iki ana ing kertas. Aku duwe pitakon liyane, sapa sing dibayar kanggo dheweke?
          1. paul3390
            paul3390 7 Oktober 2022 21:07
            +3
            Lan apa latihan ing Kementerian Dalam Negeri?

            Lan latihan apa sing ditindakake para juru kunci, salesman lan manajer mobilisasi? opo belay
        8. kelip-kelip
          kelip-kelip 7 Oktober 2022 18:13
          0
          Operasi militer sing aneh wis ditindakake setengah taun lan kabeh wong seneng karo kabeh !!!

          "Operasi militer ANEH", operasi militer ora aneh, nanging dipeksa.
          ---
          Kita nindakake SVO (operasi militer khusus).
          Amerika Serikat, kanthi cara, ora ana ing Irak, utawa ing Yugoslavia, utawa ing Afghanistan ora gelutlan nindakake operasi militer.
          ---
          Bab kasebut yaiku Dewan Keamanan PBB bisa menehi lampu ijo kanggo tumindak militer (yen ora ana sing veto).
          Veto paling kerep dileksanakake dening kita utawa dening Amerika Serikat.
          Dadi Amerika Serikat ngubengi veto iki kanthi bantuan "Intervensi Kemanusiaan". Dheweke ngomong yen Hussein meksa Kurdi utawa Milosevic saka Kroasia lan Amerika Serikat ngluncurake operasi militer (Ora perang, nanging operasi) kanggo mungkasi diskriminasi marang Kurdi, Kroasia.
          Sing. operasi militèr (kang wis sawetara watesan dibandhingake perang) iku cara kanggo njaluk sak veto UNSC.
          ---
          Kita miwiti SVO kanggo nglindhungi DPR lan LPR, uga kanggo meksa Ukraina ninggalake ideologi Bandera, sing tegese perlucutan senjata (denazifikasi lan demilitarisasi).
          ---
          Sawisé LPR, DPR, bagéan saka wilayah Zaporozhye lan Kherson dadi bagéan saka Rusia, sembarang shelling saka wong-wong mau wis serangan ing Rusia, lan iki wis dadi basis kanggo ngumumake perang ing Ukraina. Iki tegese kita duwe hak kanggo nindakake transisi saka NWO kanggo CTO lan malah kanggo Perang lan miwiti karusakan saka infrastruktur mungsuh, uga sawetara obyek saka negara accomplices mungsuh.
          ---
          Dadi saiki, kapan wae trep kanggo kita, kita bisa pindhah saka NWO menyang Perang.
        9. Podvodnik
          Podvodnik 7 Oktober 2022 19:04
          +1
          Iki ora kabeh pitakonan.


          Aku bakal nambah siji maneh: Yen populasi kita "bodho" kaping pirang-pirang, kenapa Angkatan Bersenjata Ukraina duwe "bodho" luwih l / s tinimbang kita?
        10. nick7
          nick7 8 Oktober 2022 11:28
          0
          pejabat keamanan liyane

          Apa sampeyan mikir yen petugas pabean utawa bailiff ngerti carane nggunakake bedhil mesin utawa nyopir tank?
        11. kenig1
          kenig1 8 Oktober 2022 21:02
          0
          Aku bakal ngandhani sampeyan rahasia, 99% kontraktor sing durung mandheg ana ing mburi pita.
        12. 0192 taun
          0192 taun 10 Oktober 2022 09:09
          0
          Pengawal Nasional wis berjuang kanthi wutah. Ing wilayah Kharkiv, dheweke mung siji. Dheweke nahan unit Ukrainia sing dikemas karo tank lan artileri kanthi bedhil mesin lan pistol.
      2. vitvit123
        vitvit123 7 Oktober 2022 12:51
        -14
        Ing wiwitan, kita duwe udakara 400 ewu prajurit kontrak .. Shoigu lan wong liya ngomong babagan iki .. sadurunge ngomong omong kosong karo dunce iki, paling ora munggah menyang sumber terbuka lan maca ..
        Saka 400 ewu iki, kita nyuda para pelaut, sing ngabdi ing pangkalan asing, lan mburi, lan 200 ewu infantri bakal tetep. Saka 200 ewu iki, 150 ewu digawa mrana, sing udakara 30% mati, dadi ora ana sing gelut, mung ana pangarep-arep kanggo wong akeh.
        1. Bambu Cilik
          Bambu Cilik 7 Oktober 2022 13:12
          +3
          Sadurunge ngomong omong kosong dhewe, sampeyan kudu duwe informasi sethithik. Matématikawan ****v. Carane akeh bass pindho wrote laporan ing buyaran lan nolak kanggo melu ing ngarepe NWO?
          1. tkoh
            tkoh 7 Oktober 2022 13:16
            -42
            Kutipan saka Chiky Bambony
            Sadurunge ngomong omong kosong dhewe, sampeyan kudu duwe informasi sethithik. Matématikawan ****v. Carane akeh bass pindho wrote laporan ing buyaran lan nolak kanggo melu ing ngarepe NWO?


            Prajurit kontrak lan pasukan keamanan liyane wis mbayar utang menyang Tanah Air ing wektu tentrem. Saiki wayahe mbayar utang marang warga sipil
            1. Pilat2009
              Pilat2009 7 Oktober 2022 13:28
              + 18
              Kutipan saka tko
              Kutipan saka Chiky Bambony
              Sadurunge ngomong omong kosong dhewe, sampeyan kudu duwe informasi sethithik. Matématikawan ****v. Carane akeh bass pindho wrote laporan ing buyaran lan nolak kanggo melu ing ngarepe NWO?


              Prajurit kontrak lan pasukan keamanan liyane wis mbayar utang menyang Tanah Air ing wektu tentrem. Saiki wayahe mbayar utang marang warga sipil

              Maksudku, apa sampeyan mbayar utang sampeyan ing wektu tentrem? Sampeyan milih profesi iki, sampeyan entuk gaji, hipotek, tunjangan kanggo iki. Kepiye carane nulis surat pengunduran diri yen kontrak kasebut nemtokake periode?
              1. AdAstra
                AdAstra 7 Oktober 2022 15:39
                +5
                Nyuwun pangapunten bilih kula ngganggu, nanging kula nganggep sarkasme lan ironi kanca punika muspra.
            2. isv000
              isv000 7 Oktober 2022 13:38
              +9
              Kutipan saka tko
              Prajurit kontrak lan pasukan keamanan liyane wis mbayar utang menyang Tanah Air ing wektu tentrem. Saiki wayahe mbayar utang marang warga sipil

              Nalika warga sipil ngatur utang menyang Tanah Air, yen sampeyan takon kanthi sinis? Meh kabeh wong ana ing cadangan, kajaba sing lara, sing tegese utang dilunasi kanthi suwene layanan sadurunge. Prajurit kontrak lan pasukan keamanan uga ana ing cadangan lan, kanthi mangkono, ... sipil! Sawise logika sampeyan, warga sipil kudu nerusake menyang kantor militer: prajurit kontrak, pasukan keamanan ing cadangan lan prajurit lan perwira cadangan sipil liyane, ing formasi siji, sampeyan bisa dilebokake ing sisih tengen ... hi
          2. vitvit123
            vitvit123 7 Oktober 2022 13:40
            -13
            Rungokna, uev-kukuev! siji ora ngganggu liyane! Lan stomp ing dening, mambu ora enak.
          3. UAZ 452
            UAZ 452 7 Oktober 2022 14:14
            + 16
            Carane akeh bass pindho wrote laporan ing buyaran lan nolak kanggo melu ing ngarepe NWO?

            Yen perang kasebut kanthi resmi diarani perang, mula ora ana laporan (utawa luwih becik, dheweke bakal ngilangke awake dhewe, kaya sing kedadeyan saiki, sawise pengumuman mobilisasi). Lan NVO tanpa introduksi saka hukum martial tegese wektu tentrem terus kanggo negara (lan tentara!) Kanthi hak lan kewajiban warga sing cocog, kalebu personel militer, kalebu mandap kontrak, utamané ora anyar sawise kadaluwarsa. saka sing sadurunge. Yen wong-wong sing nggawe keputusan ing negara kita ora ngerteni iki, mula pembalap kasebut dadi tangan kita.
            1. Sergeyj1972
              Sergeyj1972 7 Oktober 2022 16:19
              +7
              Nganti pungkasan periode mobilisasi parsial, nglanggar kontrak, loro dening prajurit lan sersan, lan dening panji lan perwira, dilarang. Lan wong-wong sing wis rusak kontrak sadurungé bisa disebut munggah minangka bagéan saka mobilisasi parsial.
              1. UAZ 452
                UAZ 452 7 Oktober 2022 16:49
                +1
                Persis.
                Teks komentar sampeyan cendhak banget lan, miturut panemu administrasi situs, ora nggawa informasi sing migunani.
        2. penasehat level 2
          penasehat level 2 7 Oktober 2022 13:13
          0
          Kutipan saka vitvit123
          Ing wiwitan, kita duwe udakara 400 ewu prajurit kontrak.
          jumlah total wong ing Angkatan Bersenjata Federasi Rusia 2 yuta. yen 400 ewu prajurit kontrak, 1 yuta karyawan.. 240000 wajib militer.. sapa 360 liyane - yen ora prajurit kontrak / karyawan / wajib militer? matematika wae..
          1. vitvit123
            vitvit123 7 Oktober 2022 13:32
            -3
            Lan sing ngandika sing Staff 100% Staff? Bisa uga ana 2 yuta posisi full-time, nanging wong? ..
            1. penasehat level 2
              penasehat level 2 7 Oktober 2022 13:41
              +7
              kita duwe sawetara unit militèr ing kutha kita, aku ora krungu bab kekurangan ing salah siji saka wong-wong mau. sampeyan nolak soko - 400000 ing rangking lan 360000 panggonan kosong?
              1. vitvit123
                vitvit123 7 Oktober 2022 13:44
                -2
                Sampeyan katon ing Internet, sampeyan bakal nemokake kanthi bebas, sadurunge taun anyar, Shoigu ngomong babagan jumlah kontrak lan wong sing paling dhuwur ing kana .. dadi aku mung ngomong apa sing dakrungu saka dheweke ..
                Lan ing unit kita, ing sangisore kutha,
                Ana tansah cukup lowongan.
                Malah dadi penasaran, apa angel entuk kerja ing bagean kasebut miturut kontrak? Dheweke mesthi njupuk kabeh sing lunga, aku ora nate ndeleng bagean liyane.
                Padha njupuk dhewe nalika aku ana 36 taun, malah, nanging ana aku diganti!

                Lan Shoigu kayane ngomong babagan 450 ewu (kira-kira) wajib militer lan 250 ewu wajib militer ..
                1. penasehat level 2
                  penasehat level 2 7 Oktober 2022 13:58
                  +3
                  pasukan udhara lan spesialis karo kita .. Aku ora krungu bab kekurangan babar pisan .. nanging wiwit tiba - sing ora gelem ngawula lan nyuwek kontrak - liyane lan liyane wiwit dadi - ana gosip .. lan yen , mbok menawa, kuwi - ana 360 ewu .. banjur mbok menawa aku ora bakal ngomong apa-apa ..
                  1. Sergeyj1972
                    Sergeyj1972 7 Oktober 2022 16:16
                    +3
                    Wiwit musim gugur, kontrak ora bisa dilanggar. Mung miturut umur, kesehatan lan hubungane karo penjara ing panggonan sing ora bisa dibebasake kanthi keputusan pengadilan. Aku krungu (Aku ora bisa konfirmasi karo bukti) sing minangka bagéan saka mobilisasi parsial, padha uga nelpon prajurit kontrak sing mungkasi kontrak ing spring lan panas.
                    1. penasehat level 2
                      penasehat level 2 7 Oktober 2022 16:20
                      0
                      Aku wong ngerti siji - Aku main ing ndhuwur 10 sawise NG .. saka tembung kang, aku ora piyambak .. iku bisa kanggo mungkasi .. nanging aku ora bakal nulis kene ing situs carane .. ana cara lan liyane sing kadhaptar.. saiki wis mokal ing teori.. banjur - sepuluh - carane ngirim?
                2. Komentar wis dibusak.
              2. Kren
                Kren 7 Oktober 2022 16:48
                0
                ana sawetara unit militer ing kutha, aku durung krungu babagan kekurangane ..
                ......
                Komunikasi ing ngisor jendhela, Voronezh, ora cukup wong, miturut tanggi, signalmen, sing diwenehi apartemen ing omah kita.
          2. icant007
            icant007 7 Oktober 2022 14:16
            +3
            Quote: penasehat level 2
            400 ewu prajurit kontrak,


            Iki paling mungkin dianggep minangka prajurit lan sersan. Iku babagan wong-wong mau sing wis biasa ngomong babagan kontraktor
            360 ewu ketoke perwira lan jenderal.
            1. Sergeyj1972
              Sergeyj1972 7 Oktober 2022 16:14
              0
              Ya wis. Lan misale jek sing gensigns uga dijupuk menyang akun bebarengan karo perwira.
          3. UAZ 452
            UAZ 452 7 Oktober 2022 14:20
            0
            gunggunge wong ing Angkatan Bersenjata RF 2 yuta

            Aku ora ngerti saka ngendi Solovyov entuk angka iki, nanging jumlah personel militer kayane ana ing tingkat 1 yuta nganti saiki (nganti 21 September), lan aku ketemu artikel babagan rong taun kepungkur sing ana udakara 700- 800 ewu wong. Ora kalebu conscripts, Angkatan Laut (saka kang ora ana pangertèn lan ora) iku dadi metu sing meh kabeh tentara kontrak sing Rusia wis perang ing Ukraina.
            1. Sergeyj1972
              Sergeyj1972 7 Oktober 2022 16:13
              +2
              Dheweke menehi nomer kasebut, njupuk personel sipil, sing ora kurang saka personel militer.
              1. UAZ 452
                UAZ 452 7 Oktober 2022 16:41
                +1
                Persis. Iki minangka nenek-perawat ing rumah sakit, lan bibi-akuntan ing markas. Apa dheweke pengin ndeleng dheweke ing ngarep? Utawa mungkin iki wektu kanggo kantor enlistment militer?
              2. shindig
                shindig 8 Oktober 2022 16:02
                0
                Sing bener, yaiku, mayoritas personel tempur dumunung ing kana. Aku luwih kasengsem. lan kok omongane Solovyov iki dadi wani - apa ana perselisihan ing pamrentah utawa apa? Kakang iki ora bakal wani mbukak cangkeme yen ora.
            2. vitvit123
              vitvit123 7 Oktober 2022 16:47
              +2
              Iki sing dakkandhakake marang kabeh wong.
            3. ycuce234-san
              ycuce234-san 7 Oktober 2022 20:58
              0
              Kutipan: UAZ 452
              Minus ..., Angkatan Laut (sing ora ana akal lan ora ana)


              Ing kene, sebagean, kanthi komposisi Angkatan Laut, bisa ngganti sementara mitra tanah ing papan layanan permanen. Ing pirang-pirang kasus, panggantos bakal bener, saka sudut pandang tugas - medic menyang medic, locator kanggo locator, artilleryman ... etc.
            4. icant007
              icant007 7 Oktober 2022 21:02
              +1
              Kutipan: UAZ 452
              malih, Aku ketemu artikel bab rong taun kepungkur sing ana tenan bab 700-800 ewu wong

              Iku gampang. Nalika padha pirembagan bab nomer, padha meh ora operate karo nomer nyata, padha rodo ngomong bab carane akeh kudu.
            5. 0192 taun
              0192 taun 10 Oktober 2022 09:16
              +1
              Brigade marinir saka kabeh armada lan casp.flotilla wis suwe perang. Saka spring.
          4. Sergeyj1972
            Sergeyj1972 7 Oktober 2022 16:12
            0
            Mung prajurit lan sersan sing kalebu ing jumlah kontraktor. Ana uga perwira lan perwira jaminan, sing sejatine minangka prajurit kontrak, nanging nyatane kalebu kategori personel militer sing beda.
            1. UAZ 452
              UAZ 452 7 Oktober 2022 16:38
              +1
              Ing statistik kita, jumlah personel militer miturut kontrak kalebu ALL personel militer ing pangkat saka pribadi nganti jenderal tentara, kajaba wong-wong sing nglakoni wajib militer. Lan ing kategori iki ana divisi dadi staf pribadi lan sersan (lan ala banget yen ing Wilayah Moskow padha ora lan ora duwe pakulinan ngalokasi sersan, sing Zhukov uga ujar "Aku lan komando sersan. tentara", jenderal saiki ora mbedakake sersan karo prajurit ), panji lan perwira, kalebu junior, senior lan luwih dhuwur). Nanging aku mbaleni maneh - prajurit apa wae saka Angkatan Bersenjata RF sing dudu wajib militer minangka prajurit kontrak. Kalebu Gerasimov lan Shoigu.
        3. chetvertak
          chetvertak 7 Oktober 2022 13:24
          -8
          Rugi 10 sing ora bisa dibalekake!Mungkin luwih sithik.Pendapatku
          1. UAZ 452
            UAZ 452 7 Oktober 2022 16:46
            0
            Yen saka komposisi Angkatan Bersenjata Federasi Rusia - bisa uga. Lan kepiye Wagnerite, LDNR, sukarelawan, Pengawal Nasional? Iki uga wong-wong kita, lan kerugiane uga duweke kita. MO, ing tangan liyane, laporan (apa tokoh kasebut bener utawa ora - aku ora bisa ngadili) mung kanggo "dhewe". Ing wektu sing padha, nalika ngira-ngira kerugian saka mungsuh, beda-beda ing basis saka - bagéan saka subordination iki losses inflicted ora kamungkinan kanggo njupuk Panggonan.
        4. cemeng
          cemeng 7 Oktober 2022 13:25
          +5
          Apa sampeyan normal karo aritmetika utawa klompok persiapan? 30 / saka 150000 iku 45000 mati + tatu miturut statistik 4/1 apa sampeyan ora ngetung akeh, ora ana sing isih ana, saka departemen CIPSO sampeyan, Zelensky sampeyan banjur kurang losses disuarakake am
          1. vitvit123
            vitvit123 7 Oktober 2022 13:34
            -6
            Muga-muga aritmetikaku luwih apik tinimbang sampeyan!, mula aku nulis apa sing daktulis!
            Lan aku ndhaptar ing situs kasebut nalika durung dadi kasunyatan manawa tsipso muncul, sanajan kenapa iki kanggo logika sampeyan ...
            Lan, omong-omong, ora ana sing isih ana, akibate ana mundur lan mobilisasi.. tangi, sanajan turu luwih apik..
        5. Sergeyj1972
          Sergeyj1972 7 Oktober 2022 16:10
          0
          Aja nulis omong kosong. Sampeyan ngaku yen 45 prajurit kita mati. Ing saben wilayah, dhaptar wong mati diterbitake, walikota, gubernur utawa wakile ana ing panguburan. Ing skala nasional, ana sekitar 7 ewu personel militer Angkatan Bersenjata Federasi Rusia sing mati, ora kalebu Pengawal Nasional, Milisi Rakyat LDNR lan PMC.
          1. vitvit123
            vitvit123 7 Oktober 2022 16:20
            +3
            Inggih, kanggo kasunyatan sing ana walikota ing panguburan, iki, mesthi, kesengsem kula .. sampeyan nyoba kanggo mikir bab apa losses Angkatan Bersenjata kita nandhang saben dina ing 30 dina pisanan perang? Lan sampeyan bakal ngerti yen 7 ewu sampeyan. Iki trifles .. supaya luwih ngerti losses ing dina pisanan, elinga dawa ngarep lan ukuran saka perang nalika kita mlebu .. Aku dhewe ngomong karo anggota saka dhewe ing tengah Maret, kang. gonjang-ganjing sambungan lan lapuran saka wong mati lan tatu liwat wong, mula dheweke menehi kula nomer sing aku ora pengin jeneng kene, kanggo alesan prasaja sing sawetara dunce bakal jahitan artikel liyane kanggo discrediting ..
            Lan omong-omong, aku ngakoni yen tokohku dhuwur, nanging aku mikir yen kerugian isih akeh banget.
        6. Sergeyj1972
          Sergeyj1972 7 Oktober 2022 16:23
          0
          150 ewu iki ora mung kalebu wakil saka Angkatan Darat, nanging uga Angkatan Udara lan Angkatan Udara. Lan ing antarane pasukan darat ora mung infantri, nanging uga tankmen, roketmen, artileri, signalmen, sappers, lan liya-liyane. Sing ngabdi ing regu bedhil bermotor mbokmenawa kurang saka sapratelo, utawa malah seprapat, saka kontingen.
          1. vitvit123
            vitvit123 7 Oktober 2022 16:42
            0
            Aku ora ngerti apa sing ngganti gambaran sampeyan babagan kahanan pasukan.
      3. Nexcom
        Nexcom 7 Oktober 2022 12:55
        +3
        Sampeyan ora mung siji sing mandheg njupuk dheweke kanthi serius.
        1. Smoke_in_smoke
          Smoke_in_smoke 7 Oktober 2022 13:26
          0
          Kutipan saka Nexcom
          Sampeyan ora mung siji sing mandheg njupuk dheweke kanthi serius.

          Isih empuk banget. hi
        2. Mantan prajurit
          Mantan prajurit 7 Oktober 2022 14:28
          + 13
          Siji setelan semi-militer ana regane. Lan carane padha banjir karo Kedmi - sawise pirang-pirang dina tentara Sumeria bakal buyar. Pembicara ing TV minangka perkara sing mbebayani. Nalika padha Pethel metu bab sing padha saka sore kanggo sore, banjur mboko sithik liyane lan liyane lapisan wiwit pracaya ing. Mula saka kupluk mbalang saka ndhuwur tekan ngisor.
      4. wong liyo1985
        wong liyo1985 7 Oktober 2022 12:59
        +5
        1. Pitakonan sing bener

        Pitakonan sing bener yaiku pirang-pirang prajurit kontrak ing Angkatan Darat lan pira sing padha gelut.
        Lan takon pitakonan ... Mungkin ing kawitan bakal njupuk kapentingan ing carane akeh conscripts ing tentara lan apa padha ora melu ing b / d?
        1. stelltok
          stelltok 7 Oktober 2022 13:45
          +2
          Pitakonan sing bener yaiku pirang-pirang prajurit kontrak ing Angkatan Darat lan pira sing padha gelut.

          Padha wis ngandika mangkono. Pasukan lemah = + - 280 ewu.
          1. icant007
            icant007 7 Oktober 2022 14:20
            0
            Kutipan saka stelltok
            Padha wis ngandika mangkono. Pasukan lemah = + - 280 ewu.


            Ing Agustus, misale jek sing kaputusan digawe kanggo nambah ukuran tentara dening 130 ewu wong. Mesthine, sing paling akeh mung kanggo pasukan Sukhoi.
          2. Sergeyj1972
            Sergeyj1972 7 Oktober 2022 16:28
            +1
            Aku wis nulis kene ora kabeh landmen kalebu ing NE. Ing sawetara negara ing donya, paratroopers minangka bagéan saka SV, kita duwe cabang kapisah saka militèr. Plus bagéan saka unit lemah lan subunit minangka bagéan saka Angkatan Laut, ing Crimea lan wilayah Kaliningrad. Lan ing tlatah Armada Lor, pasukan lemah ora ana, sanajan ana bedhil motorized, tank, artileri, brigade rudal lan resimen. Lan iki dudu Korps Marinir, sing uga ana.
          3. wong liyo1985
            wong liyo1985 8 Oktober 2022 07:29
            0
            Iki minangka gunggunge, nanging dheweke uga nglayani militer ing kana. Ing Oktober 2021, ana 144 ewu prajurit kontrak ing SV, direncanakake nambah dadi 147. Coba manawa ora kabeh c / s SV melu operasi kasebut, tambahake Angkatan Udara, Pengawal Rusia = 140-160 ewu klompok Angkatan Bersenjata RF ing / ing Ukraina.
      5. lis-ik
        lis-ik 7 Oktober 2022 13:04
        +8
        Quote: Sipil
        3. Aku mandheg ngerteni wong lanang iki sawise ngina pedunung Urals

        Vane cuaca iki tansah dibedakake kanthi kasar lan abang.
      6. dmi.pris
        dmi.pris 7 Oktober 2022 13:21
        +5
        Pak Solovyov nyadari yen dheweke kudu njaga irunge menyang angin, yen perlu bengok-bengok, dheweke meneng lan ngajeni keputusan apa wae saka panguwasa. Lan saiki, nalika bisa ilang papan sing anget, dheweke wiwit takon pitakon sing ora kepenak.
        1. Sergeyj1972
          Sergeyj1972 7 Oktober 2022 16:30
          +1
          Aku kerep ngunjungi saluran Telegram lan Solovyov Life, ing ngendi Solovyov ngomong kanthi kritis babagan akeh perkara ing musim semi lan musim panas. Ing program ing saluran "Rusia" ngandika luwih moderately.
      7. vik669
        vik669 7 Oktober 2022 13:57
        +4
        Kaya biasane, ana luwih akeh pitakonan tinimbang jawaban! ngendi? - Ing Karaganda!
      8. Sklifchik
        Sklifchik 7 Oktober 2022 14:01
        +7
        Aku ndhukung sampeyan kanthi lengkap. Dheweke wis ilang rasa wedi lan ngomong apa wae sing dikarepake. Aku mandheg ngrungokake lan nonton babagan 2, 3 wulan kepungkur. Ngganti retorika kanggo bengok-bengok lan nerjemahake menyang pribadine. Bosen ngrungokake.
      9. AAK
        AAK 7 Oktober 2022 14:04
        -3
        Aja bingung kabeh sing manggon ing Urals karo gubernur ana lan scum liberal saka tengah gelut-mabuk, kang Solovyov ngandika bab, lan uga ora mbingungake prajurit lan perwira sing jujur ​​nindakake tugas ing perang lan bodho printah scum, wiwit saka Wilayah Moskow lan Pengawal Nasional, iki ora menehi kritik - pribadhi ing batalyon penal, sampeyan ora perlu mbuwang peluru, sampeyan bisa ngaktifake siji Bandera karo saben kartrij ...
      10. Gardamir
        Gardamir 7 Oktober 2022 14:11
        +5
        Ora mung diijini, malah didhawuhi ngritik.
      11. Irit
        Irit 7 Oktober 2022 15:01
        +5
        Jendral Boldyrev nedahaken bilih saliyane 300000 wong iki, paling ora 20 divisi liyane kudu direkrut kanggo ngrampungake wilayah sing ilang supaya bisa miwiti ngrebut maneh wilayah sing ilang. Pitakonan, kenapa akeh kita luwih padha tinimbang liyane? Yagene bocah-bocah lan putu-putu mentri, tato, oligarki, dewan tertinggi, walikota, gubernur, lan sistem birokrasi lan kekuwatan liyane ora ana ing tentara? Apa hukum ora ditulis kanggo wong-wong mau, kok rama ora tanggung jawab kanggo iki, nganti lan kalebu PHK tanpa hak kanggo manggoni posisi pimpinan ing salawas-lawase! Banjur padha mbuwang kabeh lonceng lan urusan pasamuwan ing buruh hard, lan turunane poked watara negara manca, lan panggonan anget ing Kepemimpinan kabeh limo cantors sharvshkin!
      12. KELAS
        KELAS 7 Oktober 2022 16:01
        +3
        Quote: Sipil
        Aku mandheg ngerteni wong lanang iki sawise ngina pedunung Urals.

        Wong lanang iki tansah njaga irunge menyang angin. Lan yen dheweke ngganti sepatu kanthi mlumpat lan wiwit ngritik panguwasa - iki jelas ora tanpa alesan! Ana sing ngombe...
    2. angin adhem
      angin adhem 7 Oktober 2022 12:50
      + 28
      Sing lucu, wong 2 yuta iki ana ngendi? Sawise kabeh, isih ana Garda Nasional, padha tentara lengkap.
      Kita duwe jenderal / laksamana mung ing Angkatan Bersenjata 1307 (kanggo mbandhingake, ing AS 896). Regimen lengkap. Lan yen sampeyan njupuk kabeh abdi pembalap, adjutants, batmen, etc., divisi infanteri lengkap-blooded bakal sinau.
      Mungkin worth mbangun maneh lan nemokake cadangan ing struktur daya? Lan dudu buruh keras biasa sing kudu disembelih.
      Inggih, kiriman DEAR BROTHER Kadyrov Ramzan Akhmatovich:
      Rusia minangka negara sing ageng, lan ana akeh sumber daya sing NATO lan Kulon bakal kesel ngetung.
      Lan sumber daya militer luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake. Sanajan ora kalebu reservis saka persamaan kasebut, kita isih duwe staf kolosal karyawan sing duwe katrampilan latihan fisik lan senjata sing apik: Kamentrian Situasi Darurat, FSPP, FSB, FSO, SVR, UFSIN, FCS, Kantor Kejaksaan, Inggris.

      Bebarengan karo penegak hukum lan departemen militer, iki kira-kira 5 yuta wongsing ajeg pass standar olahraga. Yen sampeyan ninggalake 50% staf ing kantor, separo kapindho ing jumlah 2,5 yuta wong bakal ngrusak tentara Barat. Lan sampeyan ora perlu serep..
      1. Maxim G
        Maxim G 7 Oktober 2022 12:56
        +2
        Kadyrovtsy dhewe dadi anggota Pengawal Rusia, lan nindakake tugas karakteristik Pengawal Rusia, lan dudu militer.
        Sing. teka sawise unit serangan.
        1. Dinggo
          Dinggo 7 Oktober 2022 13:26
          -2
          Sampeyan nulis omong kosong.
          mlebu sawise unit serangan

          Sapa sing ngadeg ing arah Kharkiv nganti pungkasan, nutupi evakuasi "peacekeeper"?
          1. Maxim G
            Maxim G 7 Oktober 2022 13:35
            0
            Quote: Dinggo
            Sampeyan nulis omong kosong.

            1. Dinggo
              Dinggo 7 Oktober 2022 14:07
              +9
              Wis cetha. Dadi, sampeyan "ora ngerti" babagan perang cedhak Kharkov lan babagan pengungsi ing tapel wates karo wilayah Belgorod ...
              Lan apa Vitya Zolotov, juru kunci saka AZLK, sing teka ing departemen Kerzhakov, ngandika - sing bakal ngandika. Dheweke ora bakal ngomong yen wong-wong mau ditinggalake dening Angkatan Bersenjata (sing disebutake Zolotov), ​​mbuwang wong-wong mau menyang perang kanthi senjata cilik nglawan tank, kendaraan tempur infanteri, artileri ... Ora comme il faut, Nanging.
              1. Maxim G
                Maxim G 7 Oktober 2022 14:11
                0
                Apa perang ing dalan gagal ing arah iki kudu dilakoni karo ruang lingkup utama Pengawal Rusia ing NVO?
                1. Dinggo
                  Dinggo 7 Oktober 2022 14:21
                  +6
                  Apa perang ing dalan gagal ing arah iki kudu dilakoni karo ruang lingkup utama Pengawal Rusia ing NVO?

                  ora ana. Mung incompetence wong sing nindakake iku.
                  Obrolan sing ora ana gunane ...
              2. 0192 taun
                0192 taun 10 Oktober 2022 09:25
                0
                Kerzhakov, sawise bal-balan, departemen apa sing digawe?
                1. Dinggo
                  Dinggo 10 Oktober 2022 13:40
                  0
                  [quoteKerzhakov sawise bal-balan, departemen apa sing digawe?] [/ kutipan]
                  Kowe ngomong sapa? Apa ora bingung apa-apa?

                  Ing jejere EBN, kanthi setelan cahya lan dasi biru, ana kepala pengawale, Kerzhakov. Konco dheweke, looking menyang sisih - V. Zolotov, banjur isih "trainee" ing departemen.
                  Aku nerangake kanggo kabeh, jinis, "ahli".
        2. AdAstra
          AdAstra 7 Oktober 2022 15:43
          +4
          Inggih, paling ora ana sing nulis babagan iki lan ngerti bedane, matur nuwun hi
      2. Bambu Cilik
        Bambu Cilik 7 Oktober 2022 13:13
        +4
        Pengawal Nasional ajeg lelungan menyang Ukraina kanthi rotasi
        1. Sipil
          Sipil 7 Oktober 2022 15:12
          +1
          Kutipan saka Chiky Bambony
          Pengawal Nasional ajeg lelungan menyang Ukraina kanthi rotasi

          Sayange, iki ora cukup ... militèr sing padha, umpamane, ora duwe hak istimewa sing diduweni Pengawal Rusia.
    3. Legionista
      Legionista 7 Oktober 2022 13:09
      + 16
      Luwih becik yen sore iki M. mangsuli ing ngendi putrane loro, sing sampurna ing mobilisasi lan rancangan musim gugur.
    4. Ryzhyv
      Ryzhyv 7 Oktober 2022 13:14
      -8
      Iku menarik sing sampeyan ngirim. Ing kawitan aku diklumpukake pluss. Banjur dheweke mbenerake pesen kasebut lan njupuk minus. Skizofrenia - cara kerjane.
    5. Ratmir_Ryazan
      Ratmir_Ryazan 7 Oktober 2022 13:27
      + 13
      Kanggo wiwitan, tenang.

      Napa sampeyan pengin eksekusi tanpa pengadilan, langsung ing titik?!

      Tentara Rusia lan kabeh negara ora duwe pengalaman kanggo nindakake operasi militer gedhe-gedhe kasebut. Saben uwong ora disiapake kanthi lengkap, akeh lan akeh sing ora cocog karo sing dikarepake. Ana masalah lan kudu ditanggulangi, tanpa panik lan histeria.

      Luwih saka siji komandan dibusak, nganti NWO miwiti kabeh ketoke beda, saiki laku nuduhake apa kita bener duwe lan cara kerjane.

      Ana luwih saka 150 yuta wong ing negara, ing NVO saiki + mobilized sing bakal teka ing paling apik ing sasi, insya Allah bakal ana 400, nanging luwih apik kanggo merekrut 000 yuta supaya luwih akeh prajurit saka Angkatan Bersenjata Ukraina lan ana soko kanggo Cut mati klompok Donbass saka Angkatan Bersenjata Ukraina saka Ukraina Tengah lan Kulon, nanging malah yen padha nelpon kanggo 1 yuta, ana wong kanggo bisa ing mburi.

      Lan Solovyov kudu nerangake yen tentara 2 yuta bebarengan karo personel sipil, lan ana kira-kira setengah saka iku.

      Lan kita duwe udakara 1 yuta prajurit.

      pasukan lemah - 280 ewu;

      Airborne - 45 ewu;

      Korps Marinir - 12 ewu;

      VKS - 160;

      Sisane yaiku Angkatan Laut, Pasukan Rudal Strategis lan pasukan khusus sing beda.

      Iku misale jek dadi akeh, nanging udakara 230 wong sing dadi wajib militer, seprapat saka kabeh tentara ora narik kawigaten marang NWO.

      Umume Angkatan Laut lan Pasukan Rudal Strategis uga ora melu operasi khusus. Iki liyane minus 200 wong.

      Saliyane NMD, tugas mbela negara lan nindakake macem-macem tugas ing Suriah lan papan liyane uga ora dibatalake.

      Secara total, kita duwe babagan 200 kabeh pasukan ing NWO, lan bisa uga kurang, njupuk wong mati lan tatu.

      Seneng utawa ora, nanging saiki sampeyan ora bisa nindakake tanpa mobilisasi.

      Ya, lan wong-wong sing bengok-bengok yen kudu ngirim polisi lalu lintas lan jaksa menyang NVO minangka infantri - lagi ngomong omong kosong. Senapan bermotor, tanker, artileri dibutuhake ing NVO, lan jaksa lan polisi lalu lintas dibutuhake ing papan kasebut.
      1. penasehat level 2
        penasehat level 2 7 Oktober 2022 13:48
        +3
        Quote: Ratmir_Ryazan
        Ana luwih saka 150 yuta wong ing negara, ing NVO saiki + mobilized sing bakal teka ing paling apik ing sasi, insya Allah bakal ana 400, nanging luwih apik kanggo merekrut 000 yuta supaya luwih akeh prajurit saka Angkatan Bersenjata Ukraina lan ana soko kanggo Cut mati klompok Donbass saka Angkatan Bersenjata Ukraina saka Ukraina Tengah lan Kulon, nanging malah yen padha nelpon kanggo 1 yuta, ana wong kanggo bisa ing mburi.

        Ukrainians mesthi bisa ngumpulake liyane 2 yuta ing teori.. lan terus masak.. miturut logika sampeyan, banjur kita langsung nelpon kanggo 5 yuta paling, supaya ana luwih trenches lan baris saka lor nganti kidul 2000 km. .. Nanging, aku ora yakin sing iki faktor sukses utama - teknologi saka WW1 lan WWII - wis adoh .. nanging ing pungkasan kita bakal menang ing nomer ... iku bener sing sawise iku kita bakal nindakake karo ekonomi - Aku wong ora duwe gagasan .. kaya sawise perang ing komunis USSR - iku mesthi ora bisa, amarga kasunyatan sing kita mung ora duwe komunisme, paling ...
        1. Ratmir_Ryazan
          Ratmir_Ryazan 8 Oktober 2022 01:15
          0
          Ukrainians mesthi bisa ngumpulake maneh 2 yuta ing teori.


          Miturut logikaku, 3 yuta bakal cukup yen Ukraina njaluk 2 yuta.

          Aku ora yakin manawa iki minangka faktor sukses utama - peralatan saka WW1 lan WWII wis adoh .. nanging ing pungkasan kita bakal menang kanthi nomer ...


          Teknologi kasebut wis adoh, nanging ing endi wae tetep padha, masalahe saiki Angkatan Bersenjata RF ora duwe kauntungan teknis sing jelas tinimbang Angkatan Bersenjata Ukraina.

          Kita ora nglawan ing segara, lan kita ora nggunakake Pasukan Rudal Strategis, nanging ing pasukan darat kita duwe senjata sing padha, Ukraina menehi ganti rugi kanggo keuntungan numerik ing tank lan pesawat saka Rusia kanthi pasokan MANPADS, pertahanan udara lan sistem anti-tank saka luar negeri lan kaunggulan numerik.

          bener yen sawise iku kita bakal nindakake karo ekonomi - Aku pribadi ora duwe gagasan .. kaya sawise perang ing komunis USSR - mesthi ora bakal bisa, amarga kita mung ora duwe komunisme - paling ora. ...


          Yen kita menang, kabeh bakal apik lan luwih apik tinimbang sadurunge. Kulon bakal ndhelikake lan miwiti rembugan sumber daya, lan dana sing diparengake kanggo mulihake kutha-kutha lan infrastruktur sing rusak bakal dadi insentif kanggo kabeh industri lan ekonomi + warga anyar Rusia - iki nambah wong, tegese ing PDB lan pajak kanggo budget.

          Yen kita kelangan utawa nggawe konsesi menyang Kulon, dheweke bakal rumangsa bisa menehi tekanan marang kita lan bakal terus nindakake nganti dheweke ngowahi kita dadi Korea Lor ing pangertèn politik lan ekonomi, yaiku, padha nutup perdagangan.
      2. gajah
        gajah 7 Oktober 2022 15:12
        +3
        Kabeh Pengawal Nasional 340 ewu kudu ditransfer menyang pasukan darat ing wulan Februari! Fungsi pangayoman lan panyebaran demonstrasi cukup ana ing kekuwatan polisi
        1. Ratmir_Ryazan
          Ratmir_Ryazan 8 Oktober 2022 01:18
          0
          Kabeh Pengawal Nasional 340 ewu kudu ditransfer menyang pasukan darat ing wulan Februari! Fungsi pangayoman lan panyebaran demonstrasi cukup ana ing kekuwatan polisi


          Pengawal Rusia wis ana ing NVO wiwit 22 Februari, nanging sampeyan bakal ngirim kabeh ing Rusia sing bakal nglindhungi tatanan lan obyek penting? Apa sampeyan "pinter"?
      3. Sergeyj1972
        Sergeyj1972 7 Oktober 2022 16:36
        +1
        Tambah menyang lemah pasukan unit darat Armada Lor (ing kabeh wilayah), Armada Segara Ireng (ing Crimea) lan Armada Baltik (ing wilayah Kaliningrad). Iki ora marinir, nanging bedhil motorized normal, tank, rudal, Unit artileri lan subunits, nanging ora klebu ing SV.
      4. Iku ndemek
        Iku ndemek 7 Oktober 2022 16:53
        +3
        Tentara Rusia lan kabeh negara ora duwe pengalaman kanggo nindakake perang gedhe-gedhe

        Iku misale jek kula mung nalika ngrampungake tugas gedhe-gedhe kuwi mung pidana kanggo nglindhungi mburi jero negara Ukraina saka serangan gedhe-gedhe saka Federasi Rusia lan nindakake operasi mung ing ngarep? Nanging, iki saiki. mokal tanpa kerugian sing signifikan. Serangan sing ditindakake dening KR, OTRK, UAV meh ora bisa diarani massive, nanging malah liya iki, kanthi owah-owahan ing taktik panggunaan, bisa duwe efek jangka panjang sing nglarani ing mburi jero. Iki tegese karusakan karo bantuan saka unsur tombol saka sistem energi Ukraina, kang bakal mimpin kanggo ambruk mburi ing pangertèn sing godhongé amba saka tembung. Sampeyan kudu ngerti yen tanpa nggunakake kauntungan teknologi (utamane ing senjata rudal), bakal angel banget kanggo menang kanthi siji "daging"
    6. 76 USSR
      76 USSR 7 Oktober 2022 13:50
      + 13
      Hmm. Sadurunge iki ora cilik, yen pejabat, supaya jenis kanggo ngadeg munggah kanggo Motherland. Lan saiki wong rightly reproach, padha ngomong, sampeyan ana ing sanatoriums militèr karo kulawargané, pensiun awal, jatah, keuntungan, etc., lan kanggo perang - operator mesin Vanya, lan plumber Vasya ... Inggih, minangka kanggo "conscripts", dadi yen sampeyan disebut kanggo mbela Tanah Air, siap kanggo defend. Yen ora, kita ora kudu ngomong yen kita duwe tentara, nanging ngomong yen ana cadangan mobilisasi lan sumber daya, mula kita bakal mobilisasi lan bakal ana tentara sementara kanggo nindakake tugas tartamtu, banjur mulih maneh. Madness, ing cendhak ...
      1. UAZ 452
        UAZ 452 7 Oktober 2022 14:42
        +1
        Wajib militer yaiku bocah-bocah enom sing lagi latihan militer supaya bisa mbentuk cadangan mobilisasi. Aku ora weruh alangan nalika perang, sawise ngrampungake latihan, dikirim menyang ngarep, nanging sadurunge pungkasan istilah, iki salah. Iku kaya nyelehake mahasiswa kedokteran taun katelu ing meja operasi, lan takon kaya dokter bedah sing wis disertifikasi.
        Iku prakara liyane sing ing kasunyatan, layanan militèr wis dawa adoh saka latihan militer ing negara kita, lan iki wiwit dawa sadurunge dadi suda saka 2 taun kanggo setahun. Mula, kita duwe prajurit kontrak, lan luwih akeh - wong sing digerakake sing ora duwe ide babagan perang nyata. Inggih, iki wingi lan dina sadurunge conscripts wingi, sing padha nindakake pakaryan kluwarga kanggo setahun utawa 2 taun, ngadeg minangka orderlies, latihan lan turu ing kelas sawise kabeh iki sak latihan militer-politik. Negara lan tentara ora suwe perang, nanging iki!
      2. Ratmir_Ryazan
        Ratmir_Ryazan 8 Oktober 2022 01:27
        0
        Hmm. Sadurunge iki ora cilik, yen pejabat, supaya jenis kanggo ngadeg munggah kanggo Motherland.


        Nalika iku ora? Ing kabeh wektu ana saboteurs lan pengkhianat. Kira-kira 600 prajurit Soviet kanthi sukarela lunga menyang sisih Nazi, sing diarani Khivs, lan iki ora kalebu Vlasovites lan pengkhianat liyane.

        Lan saiki wong-wong sing bener reproaching, padha ngomong, sampeyan ana ing sanatoriums militèr karo kulawargané, pensiun dini, jatah, tunjangan, etc., lan kanggo perang iku operator mesin Vanya, lan plumber Vasya ...


        Sampeyan ora pass dhewe minangka kabeh wong, militer wis perang luwih saka 7 sasi, lan padha ora nelpon plumbers, nanging sing uga sumpah lan ing cadangan, kanggo gaji padha lan padha. keuntungan.

        Lan wis mesthi.

        Yen ora, kita ora kudu banjur ngomong yen kita duwe tentara, nanging ngomong yen ana cadangan mobilisasi lan sumber daya, mula bakal digerakake lan bakal ana tentara sauntara kanggo nindakake tugas tartamtu, banjur mulih maneh. Madness, ing cendhak ...


        Kita duwe tentara lan kita bangga, nanging mungsuh bisa mobilize ing 7 sasi, nampa bantuan saka Kulon ing wangun ora mung senjata lan dhuwit, nanging uga wong, lan mulane tentara kita ora njupuk metu, awit kauntungan mungsuh iku akeh wong !!!

        Iku wektu kanggo dadi diwasa, lan ora merengek, dear.
        1. 76 USSR
          76 USSR 8 Oktober 2022 17:32
          0
          Quote: Ratmir_Ryazan
          Sampeyan ora pass dhewe minangka kabeh wong

          Tenang, aku wong.
          Quote: Ratmir_Ryazan
          Kita duwe tentara lan kita bangga

          Apik banget, apa sing sampeyan lakoni kanggo bangga iki? Tentara nalika kita nindakake tugas ing Afghanistan, nalika tentara reguler melu Chechnya. Lan sampeyan dudu kanggo nyuwek aku, aku duwe hak kanggo menehi kritik, amarga rong perang ana ing mburiku ...
    7. Penduduk Ural
      Penduduk Ural 7 Oktober 2022 13:52
      +8
      Ya, dheweke duwe rating ing sirahe. Dheweke mung nyekel panjaluke wong, mula dheweke nyuarake. Lan amarga angel pracaya marang patriotisme, kahanan bakal owah lan dheweke bakal ngomong liyane.
      1. Nexcom
        Nexcom 7 Oktober 2022 13:58
        +2
        Ing kene dheweke bakal njupuk barang liya saka dheweke - patriotisme lan ngidak-idak kanthi tekanan kaping pindho. Ya. ya
      2. gajah
        gajah 7 Oktober 2022 15:22
        0
        Quote: Penduduk Ural
        Ya, dheweke duwe rating ing sirahe. Aku mung nyekel panjaluke wong, mula dheweke nyuwara

        Solovyov ngangkat akeh topik sing relevan, kalebu. karusakan saka bangunan struktur tengah SBU, MO, GUR, VR, uga kreteg ing Kulon Ukraina lan infrastruktur kritis liyane. Opo sing salah?
        1. mordvin 3
          mordvin 3 7 Oktober 2022 16:26
          +3
          Dheweke uga bengok-bengok: "Kedhep mripat - kita bakal njupuk Kyiv!"
          1. vik669
            vik669 8 Oktober 2022 09:29
            0
            Saka pidato "perwira abang pisanan", Marsekal jaman Stalin Kliment Efremovich Voroshilov (1881 - 1969), sing dikirim (16 September 1936) ing rapat umum ing Kyiv: "Yen mungsuh nyerang Ukraina Soviet, Belarus Soviet. utawa bagean liyane Union, kita ora mung bakal nglilani mungsuh menyang tapel wates Motherland kita, nanging kita bakal ngalahake wong ing wilayah kang teka.
    8. Lis_Domino
      Lis_Domino 7 Oktober 2022 14:17
      0
      Terserah awake dhewe arep mangsuli utawa ora mangsuli.
    9. sanches-nk
      sanches-nk 7 Oktober 2022 15:45
      0
      Sayange, iki kasunyatan sing kita duwe saiki. Kursus operasi militer SVO nyebabake pitakonan kanggo kabeh wong, lan kalebu. saka ahli militèr. lan ora mung antarane residents sofa. Lan ora ana jawaban.
    10. telemech
      telemech 7 Oktober 2022 19:43
      0
      Kutipan: russ71
      Carane zadolbali chatterboxes iki ing acara beda!!!
      Aku kepengin weruh apa bedane para komentator lokal karo sing ngomong ing TV? Utawa kabeh wong nulis langsung saka baris ngarep kene?
    11. Roman Efremov
      Roman Efremov 7 Oktober 2022 21:32
      0
      Ya, kabeh wong seneng wektu iki! Amarga padha percaya yen saiki, ing sawijining dina, bakal ana titik balik - pasukan kita ora nembak ing papan kosong sajrone nem wulan! Konashenkov uga nglaporake babagan kekalahan tentara Ukrainia. Babagan kekalahan pabrik militer, gudang. Ya, ora akeh wong lan peralatan sing diduweni - nanging ora ana sing bakal campur tangan, Panglima Agung ngelingake kabeh !!!
      Butuh sawetara sasi kanggo wong wiwit curiga manawa kedadeyan kasebut ora cocog karo rencana. Lan Solovyov uga - dheweke ora luwih elek lan ora luwih apik tinimbang kita kabeh.
    12. monster_lemak
      monster_lemak 8 Oktober 2022 06:52
      +1
      Kanggo sawetara alasan, ora ana sing takon, apa sing ditindakake 340 ewu Pengawal Rusia? Miturut macem-macem sumber, saka 10000 nganti 50000 Pengawal Rusia melu operasi khusus (aku ora bisa ngomong sing tokoh sing bener). Apa sing ditindakake liyane? Sing ndhelikake saka "cangkir plastik"?
    13. fa2998
      fa2998 8 Oktober 2022 07:41
      0
      Kutipan: russ71
      Carane zadolbali chatterboxes iki ing acara beda!!!

      Ya, nightingale ngerti banget yen saka rong yuta, setengah wong sipil, lan setengah uga ana ing cabang militer liyane.
      Arep perang uwis sakwise nglumpukake pasukan, kita kumpul pasukan sawise 7 sasi. hi
      1. anyartc7
        anyartc7 8 Oktober 2022 22:49
        0
        Banjur padha ngomong mangkono - tentara kita 150 ewu. Liyane iku sing sipil (Aku duwe pitakonan - kok akeh wong sipil ing pasukan ?? Sing kanggo unit 1000 wong sewu juru masak dibutuhake kaping rasio 1 kanggo 1?!
        Ato, kepiye carane gumunggung babagan nomer lan gaman ing parade, mula, kepiye kedadeyan sadurunge kedadeyan 300 tank anyar digawe ing Federasi Rusia sajrone sejarahe. Sing. 10 potong saben taun. timah))
    14. barbos
      barbos 8 Oktober 2022 14:11
      +1
      Pitakonan sing bener lan pas wektune. Boten kados mouthpieces negara liyane, Solovyov kadhangkala mundhakaken pitakonan penting lan banget ora adil. Aku bakal nyoba njawab dheweke
      1 kira-kira 10% saka tentara iku padha nyawa mati. Padha katon ing dhaftar, nanging ing kasunyatan padha ora. Sapa sing dibayar kanggo dheweke ora dingerteni.
      2 kira-kira 20% kabeh lagu lan tarian Red Banner Orders saka grup Lenin, orkestra militer lan karakter liyane sing ora ana hubungane karo misi pertempuran.
      3 kira-kira 20% pancen wong asing. Mesin birokrasi tentara sing padha. Pindhah menyang markas unit militer lan takon sapa wong-wong iki lan apa tugase? Nyatane, mung ing nulis makalah lan ngatur maneh. Biasane iki garwane pejabat lan anggota kulawargane. Patut, sing luwih gedhe markas, birokrasi liyane overgrown colossus.
      4 babagan 10% saka unit logistik militèr sing ora jelas. Apa sing ditindakake, apa tugase, bisa uga Departemen Luar Negeri ora ngerti.
      Lan mung bagean sing isih ana, kanthi sedhih setengah, melu misi tempur sing nyata. Nanging amarga perhatian utama lan dana ditarik saka ndhuwur, dheweke entuk sisa-sisa saka meja master.
    15. anyartc7
      anyartc7 8 Oktober 2022 22:44
      -1
      Shooters ing umum Wong karo huruf kapital. Kabeh ramalane dadi nyata, dheweke ndeleng lan ngerti kabeh. Perwira Rusia nyata.
      Njupuk mati Suroviykin iki, nginstal Strelkov, lan ing limang sasi kita bakal njupuk Kyiv.
    16. tamu
      tamu 8 Oktober 2022 23:30
      +1
      Aku ora ngerti babagan pembicara, nanging wiwit wiwitan Solovyov nimbali dheweke kanthi serius.
    17. Garris199
      Garris199 9 Oktober 2022 01:35
      +1
      Ya iki dudu omong-omongan, iki hama lan mungsuhe rakyat. Slime, kutu jahat.
    18. DimCorvus
      DimCorvus 9 Oktober 2022 07:04
      0
      Aku ora ngerti kenapa tentara 2 yuta wong? Iki ora bakal nambah jumlah drone, lan uga ora bakal mbantu nambah karusakan artileri kanthi kualitatif. Tentara profesional, ora ketompo apa sing diomongake, ngrusak akeh peralatan lan personel Ukrainia. Saiki karusakan artileri lan, ing umum, karusakan remot saka Rusia kaping pirang-pirang ngluwihi Kapabilitas Angkatan Bersenjata Ukraina, losses wis nyilikake, yen kita pirembagan bab gol saka NMD, banjur goal demilitarization sukses banget. ora mung Ukraina wis demilitalized, Poland dikirim Bunch saka senjata lan nampa apa-apa ing bali, banget demilitalized lan sawetara negara Russophobic liyane kanggo boot.
    19. DimCorvus
      DimCorvus 9 Oktober 2022 07:06
      0
      Strelkov minangka alarmis sing paling penting, aku ora ngerti apa sebabe sampeyan narik peninggalan jaman biyen kaya dinosaurus sing diiseni, kabeh sing dielingi para penembak yaiku kekalahan, mabuk lan panik.
  2. Maxim G
    Maxim G 7 Oktober 2022 12:32
    +8
    Pluralisme panemu...

    Teks komentar sampeyan cendhak banget lan, miturut panemu administrasi situs, ora nggawa informasi sing migunani.
    1. solar
      solar 7 Oktober 2022 12:47
      +3
      matur nuwun kanggo ide sing apik kanggo nulis sethithik :))
      1. Maxim G
        Maxim G 7 Oktober 2022 12:48
        +6
        Mangga. Deleng dhewe.
        Teks komentar sampeyan cendhak banget lan, miturut panemu administrasi situs, ora nggawa informasi sing migunani.
        1. Smoke_in_smoke
          Smoke_in_smoke 7 Oktober 2022 13:33
          +1
          Kutipan: Maxim G
          Deleng dhewe.

          Cukup kutipan.
          1. Maxim G
            Maxim G 7 Oktober 2022 13:39
            0
            Iki dudu urusan kerajaan.
            Teks komentar sampeyan cendhak banget lan, miturut panemu administrasi situs, ora nggawa informasi sing migunani.
      2. isv000
        isv000 7 Oktober 2022 12:57
        +5
        Kutipan saka solar
        matur nuwun kanggo ide sing apik kanggo nulis sethithik :))

        Ing Rus', kadhangkala, siji tembung bisa cukup ... nglirik
        1. Piramidon
          Piramidon 7 Oktober 2022 13:26
          +9
          Kutipan saka isv000
          Ing Rus', kadhangkala, siji tembung bisa cukup ..

          Ketoke admin ora manggon ing Rus'.
        2. solar
          solar 9 Oktober 2022 01:31
          0
          Aturan situs nglarang malah ngutip Menteri Luar Negeri Rusia saka siji tembung, siji huruf, siji koma lan telung titik, lan sampeyan menehi siji tembung :)) mbuktekake manawa ana entri sing cendhak banget ing Rusia ing kothak telpon Amerika : ))
  3. Uprun
    Uprun 7 Oktober 2022 12:32
    + 15
    Wartawan ing media wiwit ngunggahake topik sing ora nyenengake mung sawise wong-wong ing bumi wis nyuwek tenggorokan ....., kita kudu menehi upeti, para langit maca pers lan nonton TV .... kanggo laporan pejabat babagan topik topik ing media ....
    1. Aerodrome
      Aerodrome 7 Oktober 2022 12:37
      +3
      Mungkin ana sing salah ing kerajaan kita? huh, "turbopatriots"?
      1. Dauria
        Dauria 7 Oktober 2022 14:21
        +7
        Mungkin ana sing salah ing kerajaan kita?

        “Lho, ratune wuda!” kandhane bocah cilik.
    2. _mung
      _mung 7 Oktober 2022 14:23
      +1
      Wong swarga ngerti yen sampeyan ora nglirwakake bebendune wong, sampeyan bisa entuk asil sing ala.
  4. Dmitry Potapov
    Dmitry Potapov 7 Oktober 2022 12:34
    +7
    Aku ngusulake supaya kontraktor sing mungkasi kontrak kasebut diarani "KVN" (Pekerja Kontrak Ceria lan Akal)!
    1. isv000
      isv000 7 Oktober 2022 13:02
      +3
      Kutipan: Dmitry Potapov
      Aku ngusulake supaya kontraktor sing mungkasi kontrak kasebut diarani "KVN" (Pekerja Kontrak Ceria lan Akal)!

      Nelpon buruh KVN, ora ngirim menyang ngarep - Gusti Allah ngalang-alangi saka sisih tengen! - kanggo mbentuk tim panguburan lan unit kanggo pangiriman peralatan saka medan perang menyang titik koleksi. Sawise nem sasi, nimbang laporan babagan transfer menyang unit aktif, yen ana ...
    2. Dinggo
      Dinggo 7 Oktober 2022 13:33
      +7
      Kanggo apa? Sawise nampa laporan lan marem, laci meja dibukak lan surat panggilan diwenehake. Kaya sing dikarepake, ing ngisor lukisan ...
  5. EvilKomunis
    EvilKomunis 7 Oktober 2022 12:34
    + 14
    Servicemen ing tumit ing pelayanan, wanita nyeret atusan lembar kertas saka siji kantor menyang liyane, nyatane garwane Jeng, relatif saka pangkat dhuwur lan pangkat, Solovyov bakal kaget sing metu saka 1 yuta wong ing Armed Pasukan Federasi Rusia, 40% yaiku wanita.
    1. Komentar wis dibusak.
      1. Ulan.1812
        Ulan.1812 7 Oktober 2022 14:08
        +2
        Quote: sing paling penting
        Kutipan: EvilCommunist
        Solovyov bakal kaget yen saka 1 yuta wong ing Angkatan Bersenjata Federasi Rusia, 40% yaiku wanita.

        Apa sing nggumunake? Putri, putu, mung sundel ... Sampeyan ora bisa ngetung jumlah sing kasebar ing kantor. Lan ora mung ing tentara. Lan sing paling nggumunake (sanajan, kok kaget) nalika nyuda, yaiku sing bisa nembak sing dipecat.

        Ana batalyon "Bayi" Serdyukov, lan saiki katon luwih akeh.
    2. chetvertak
      chetvertak 7 Oktober 2022 13:37
      +3
      2% yaiku wanita ing angkatan bersenjata Federasi Rusia!
    3. Kuzyakin15
      Kuzyakin15 7 Oktober 2022 14:26
      +2
      Komunis ala:
      Miturut data kanggo 2021 (ditemokake ing Internet), ana 31000 wanita ing Angkatan Bersenjata Rusia. Ing unit tempur ana 41000. 30000 pribadhi lan sersan, 7000 perwira lan 4000 perwira. Saka jumlah kasebut, 44 pejabat senior - p / kolonel lan kolonel.
      Mergo iki.
      1. Kuzyakin15
        Kuzyakin15 7 Oktober 2022 14:28
        0
        Misprint: 310000 wanita total ing Angkatan Bersenjata RF.
        1. Sergeyj1972
          Sergeyj1972 7 Oktober 2022 16:41
          0
          Dheweke dhewe nulis manawa akeh sing dadi anggota sipil. Saka 310 wanita ing Angkatan Bersenjata, 41 minangka prajurit. Lan udakara 270 minangka personel sipil.
      2. AdAstra
        AdAstra 7 Oktober 2022 17:58
        0
        Aneh, aku menet plus ing pinter, nanging minus metu, supaya sampeyan mung nelpon hi
        1. mordvin 3
          mordvin 3 7 Oktober 2022 22:00
          +1
          Kutipan saka AdAstra
          Aneh, aku menet plus ing pinter, nanging minus metu, supaya sampeyan mung nelpon hi

          Ana mungsuh ing pintermu.
    4. DimCorvus
      DimCorvus 9 Oktober 2022 07:11
      0
      Sedulur-sedulur sing pangkat lan gelar dhuwur ora bisa nyambut gawe, apamaneh ora ana pangkat lan gelar sing dhuwur ing jumlah kasebut. Iki dudu proyek sing mbayar banget, ing tingkat organisasi anggaran biasa, lan sampeyan bakal kaget - sampeyan kudu kerja ing kana.
  6. Popandos
    Popandos 7 Oktober 2022 12:34
    -8
    Aku ngrungokake siaran iki, kaya biasane, ora ana jeneng siji sing muni.
    Utawa iki
    salah sawijining presenter TV Rusia sing paling dikenal
    ora ngerti apa sing diomongake, utawa kasep kanggo ngomong sing bener.
    1. Aerodrome
      Aerodrome 7 Oktober 2022 12:39
      -5
      Kutipan: Popandos
      Aku ngrungokake siaran iki, kaya biasane, ora ana jeneng siji sing muni.
      Utawa iki
      salah sawijining presenter TV Rusia sing paling dikenal
      ora ngerti apa sing diomongake, utawa kasep kanggo ngomong sing bener.

      Aku uga Solovyov, aku nganggep dheweke minangka jester pengadilan ... nanging ora perlu sumpah ing situs kasebut, dheweke ngukum kanthi cepet ... sayangé ... aku wis nglumpukake akeh sumpah.
      1. chetvertak
        chetvertak 7 Oktober 2022 13:49
        +2
        Dheweke nggawe klamben jendhela ngorok! Apa sing bisa dakkandhakake Solovyov!
        Padha mbayar kanggo iki, kanggo nuduhake carane dheweke mlayu menyang kuwasa mung wektu. Lan kabeh siaran sadurungé mung nglayani wong-wong mau. Elinga carane Solovyov diwawancarai Putin? Dheweke ora ngerti carane nindakake apa-apa. Nanging dheweke ora bisa mangsuli. pitakonan dhewe Yen padha miwiti njawab pitakonan dhewe, banjur primitif kuwi bakal teka saka wong-wong mau sing kabeh impressiveness bakal crumble sadurunge mripate.
        1. Lyuba1965_01
          Lyuba1965_01 7 Oktober 2022 14:03
          +3
          Sampeyan kurang ngerti babagan seluk-beluk profesi wartawan lan presenter program apa wae.
          Solovyov nindakake tugas kanthi sampurna minangka wartawan.
          Wartawan kudu takon, lan sing ditakoni kudu mangsuli.
          Sing. wartawan nyetel nada lan agenda, ngarahake wong sing takon ing arah sing bener.
          Dheweke ora bisa mangsuli pitakone dhewe, amarga dheweke dudu prajurit militer.
          Dadi dheweke pancen bener takon marang wong-wong sing kudu ngerti jawabane.
          Nanging sing paling menarik yaiku saiki akeh Duma Negara, politisi, lan wartawan sing takon akeh pitakonan ing arah Departemen Pertahanan lan Staf Umum Federasi Rusia.
          Nanging, aku ora entuk wangsulan kanggo pitakone.
          Mungkin padha nimbang iku ngisor kamulyan kanggo nerangake soko kanggo plebs saka dhuwur saka Olympus sing?
          1. chetvertak
            chetvertak 7 Oktober 2022 15:57
            -2
            Akeh sing ora bisa dijawab maneh sajrone jaman permusuhan! Bisa uga bakal mambu korupsi, penipuan, lan alokasi dana cilik kanggo kendaraan lapis baja, mula sampeyan kudu manthuk menyang AP lan PDB, uga EP karo Medvedev, lsp.
            1. Lyuba1965_01
              Lyuba1965_01 7 Oktober 2022 16:20
              +2
              Wong duwe pitakonan.
              Lan pitakonan kasebut ora ana gandhengane karo sawetara villa manca utawa keluwihan penghasilan pejabat.
              Nasibe wong gumantung marang solusi lan jawaban kanggo pitakonan kasebut.
              Lan ora kanggo njawab wong-wong mau tegese kanggo nimbang wong kanggo semut, kang kita tau nerangake apa kita ngliwati dalan semut.
              1. chetvertak
                chetvertak 7 Oktober 2022 16:28
                0
                Aku wis telung taun ora nonton talk show lan aku tenang! Yen sampeyan perlu ngerti! Aku katon ing Internet. Pitakonan ora mengaruhi apa wae: bakal ana keputusan kanggo tumindak utawa ora! Iki mung pitakonan lan jawaban, ora luwih.
  7. boson
    boson 7 Oktober 2022 12:35
    -15
    Bisa uga yen logika ing kene ora mbukak wates kita. Kabeh padha, Ukraina dudu mungsuh kasebut ... Dheweke nyekel tentara nglawan NATO, dheweke ngerti luwih akeh ing kana, aku pengin ngarep-arep.
    1. rus71
      rus71 7 Oktober 2022 12:42
      -4
      Ya, ayo ngomong "tahan" tentara NATO, mung mobiles bisa ... akeh intelijen lan katrampilan ora dibutuhake.
      Inggih, carane njupuk saka mriem lan mortir, etc. mulang ing sasi?
      Padahal sewulan apa... relatif 2 minggu sawise mobilisasi wis ana ing rumah sakit kanthi tatu serpihan ... ora tau tekan ngarep.. kolom wis gouged!
      1. isv000
        isv000 7 Oktober 2022 13:08
        0
        Kutipan: russ71
        Padahal sewulan apa... relatif 2 minggu sawise mobilisasi wis ana ing rumah sakit kanthi tatu serpihan ... ora tau tekan ngarep.. kolom wis gouged!

        Sedulurmu ora kenal karo putri petugas?!
      2. DimCorvus
        DimCorvus 9 Oktober 2022 07:14
        0
        Lan aku percaya yen akeh sing duwe sedulur ing Ukraina, nanging aku ora simpati karo sampeyan, dheweke perang karo Rusia, dheweke bakal mbujuk dheweke pindhah menyang Rusia suwene kepungkur, dheweke bakal luwih aman.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Vladimir M
      Vladimir M 7 Oktober 2022 12:42
      + 11
      Bayangake yen sampeyan pancene kudu perang karo kabeh NATO - kanthi divisi lan brigade sing lengkap. Ing kene mung roti nuklir sing isih ana, uga, iki snag, kanggo iki sampeyan kudu "duwe endhog", sing diragukan.
      1. Pulkovo 1942
        Pulkovo 1942 7 Oktober 2022 12:48
        + 11
        yen sampeyan pancene kudu perang karo kabeh NATO

        Sadurunge SVO, apa sampeyan mikir yen Federasi Rusia bakal bisa nglawan NATO kanthi cara konvensional? belay
        1. Vladimir M
          Vladimir M 7 Oktober 2022 12:53
          + 21
          Aku ngira yen Federasi Rusia ora bakal bisa nglawan NATO kanthi senjata konvensional kanthi efektif. Nanging kasunyatan sing ora bakal bisa kanggo èfèktif nglawan tentara Ukraina malah ora bisa ngliwati atine. Panjelasan babagan sekelompok tentara bayaran saka sisih liya ora muter.
          1. Pulkovo 1942
            Pulkovo 1942 7 Oktober 2022 12:56
            +8
            yen dheweke ora bakal bisa nglawan tentara Ukraina kanthi efektif - lan ora bisa dipikirake.

            Kanggo perang sing efektif nglawan tentara Ukraina, mung kekarepan politik ora cukup. Kabeh liyane kasedhiya. Lan supaya wedhus aman lan asu ajag kebak ...
            1. Vladimir M
              Vladimir M 7 Oktober 2022 13:02
              +8
              Aku wedi yen saiki mung kemauan politik sing ora cukup, kayane ora ana senjata, personel, lan logistik.
              1. Pulkovo 1942
                Pulkovo 1942 7 Oktober 2022 13:14
                +7
                misale jek ana kekurangan senjata, personel, lan dhukungan logistik.

                Aja exaggerate, sembarang masalah tundhuk resolusi. Ingkang utama yaiku kepinginan kanggo ngatasi.
                1. Vladimir M
                  Vladimir M 7 Oktober 2022 13:20
                  +7
                  Mesthi, masalah apa wae sing bisa ditanggulangi, mung pitakonan yaiku rega kanggo ngrampungake masalah kasebut, sampeyan bisa lan overstrained dhewe. Yen Rusia kalah, Anglo-Saxon ora bakal menehi kesempatan kaping pindho.
              2. Lyuba1965_01
                Lyuba1965_01 7 Oktober 2022 14:08
                +7
                Kabeh masalah iki bisa ditanggulangi, siji mung kudu miwiti gelut, lan ora main game perang.
                Ayo ngomong, oke, dheweke ora pengin ndemek rel sepur.
                Nanging sampeyan ora bisa mencet gardu listrik?
                Iku bisa kanggo Cut mudhun Internet karo jotosan?
                Ora bisa nggunakake citra satelit biasane?
                Nanging, babagan satelit, aku rumangsa kuwat yen Rusia ora duwe.
                Yen padha, kabeh wong bakal weruh saka gambar.
                Ing endi unit Angkatan Bersenjata Ukraina diklumpukake lan apa jumlahe, pira lan apa senjata sing diduweni.
                Banjur padha ora kejawab serangan ing Kharkov, Balakleya, etc.
                Dadi, iki salah siji sing gumunggung babagan satelit.
                Goroh wis ilang.
                Dhuwit kanggo tentara lan papan ora lara, nanging ora ana akal.
                1. mordvin 3
                  mordvin 3 7 Oktober 2022 15:35
                  +1
                  Kutipan: Lyuba1965_01
                  Nanging, babagan satelit, aku rumangsa kuwat yen Rusia ora duwe.
                  Yen padha, kabeh wong bakal weruh saka gambar.

                  2 utawa 3 satelit kanggo kabeh konferensi video.
                  1. Lyuba1965_01
                    Lyuba1965_01 7 Oktober 2022 16:22
                    +6
                    Apik!
                    Lan menyang ngendi dhuwit Roscosmos?
                    Kanggo ngirim Peresild liyane menyang papan kanggo njupuk film dhasar liyane, ora malah film, nanging produk film?
                    Dhuwite ngendi, Zin?
            2. Sergey028
              Sergey028 7 Oktober 2022 14:37
              +4
              Aja ngomong bapak. Saliyane kekarepan politik, ora ana personel sing cukup, motivasi (njupuk 500-an sing padha), ora ana komunikasi sing aman, drone, imager termal lan liya-liyane, lan liya-liyane ... duwe pikiran kanggo ngetung kabeh sadurunge wiwitan pilihan NWO kanggo pangembangan acara. Ing kene, Ukrainians duwe akeh motivasi, nanging ing cahya saka "regroupings" paling anyar, ana luwih saka cukup ing umum. Lan karo kabeh liyane, padha nindakake uga.
            3. mordvin 3
              mordvin 3 7 Oktober 2022 15:33
              +2
              Kutipan: Pulkovo1942
              Kanggo perang sing efektif nglawan tentara Ukraina, mung kekarepan politik ora cukup.

              Lan kepiye para politisi kita bakal menang tanpa kekarepan politik?
          2. chetvertak
            chetvertak 7 Oktober 2022 14:08
            +3
            Yen maca conscripts carane padha dilatih! Sing dijupuk 2 kaping taun, sing sapisan minggu, dadi cetha kok wong lanang ora dikirim menyang zona pertempuran.
            Wajib tentara Rusia lan kontraktor nembak sithik banget, ujare Menteri Pertahanan Rusia Jenderal Angkatan Darat Sergei Shoigu, Selasa.
            Kepemimpinan Angkatan Bersenjata teka ing kesimpulan iki sawise nganalisa asil inspeksi kejutan saka kesiapan tempur pasukan ing 2013.
            "Loro prajurit kontrak lan conscripts njupuk sethitik banget. <...> Iki ditrapake, umume, kanggo Angkatan Darat, kanggo kabeh wong sing ngliwati pusat latihan tempur kita, "ujare Shoigu sajrone telpon konferensi.

            Mulane, miturut Shoigu, keputusan digawe kanggo nambah jumlah amunisi sing digunakake ing latihan tempur kaping lima.

            Pusat latihan tempur dijaluk kanggo ningkatake kualitas latihan militer, sing kudu katon ing kabeh distrik militer ing pungkasan taun 2017.
        2. isv000
          isv000 7 Oktober 2022 13:13
          +2
          Kutipan: Pulkovo1942
          Sadurunge SVO, apa sampeyan mikir yen Federasi Rusia bakal bisa nglawan NATO kanthi cara konvensional?

          Ngapa ora? Ing kene, contone, saka wesi padha nglaporake yen cedhak Seversk, ing dataran rendah lan alas, nganti 10 ewu bunch dill wis akumulasi. Yen sampeyan menyang kana karo Sarmatian utawa Voyevoda, tanpa hulu ledak nuklir, apa iki bakal dianggep minangka serangan konvensional, utawa luwih becik ngirim satus Iskander, adoh saka dosa? ...
      2. Alexander 3
        Alexander 3 7 Oktober 2022 12:51
        +8
        Sampeyan uga perlu yen anak-anak pimpinan kita ana ing Rusia lan ora ing AS lan Inggris cilik.
      3. DimCorvus
        DimCorvus 9 Oktober 2022 07:24
        +1
        Napa kita ora perang karo NATO saiki? Peralatan, senjata diwenehake dening NATO, personel diwenehake dening NATO. Ya, kabeh bakal luwih gedhe, nanging Rusia saiki nggunakake bagean cilik, ing ngendi penerbangan? Ya, ing lemah, penerbangan luwih akeh - luwih nguntungake kanthi ekonomi kanggo ngirim moped geranium tinimbang resiko mobil lan pilot sing larang, luwih nguntungake bom karo artileri tinimbang nyurung tank. Coba kabeh Polandia wis sacoro prakteke demilitalized amarga persediaan, negara Baltik uga, nyatane, mung licik Jerman tetep karo senjata pinunjul, janji nanging ngirim mung winates.
    4. Andy_nsk
      Andy_nsk 7 Oktober 2022 12:44
      + 18
      Yen sampeyan kudu mbela diri saka NATO, kabeh tentara mung kudu ditransfer menyang kulon menyang ngarep karo Ukraina, nanging kita ora perlu kanggo defend dhéwé saka Belarus lan macan Baltik. Lan saka prajurit kontrak sing nyuwil kontrak karo wiwitan operasi militer, sampeyan kudu mbalekake tunjangan babakan dhuwit kanggo kabeh wektu layanan, padha banget licik, ora ana dhuwit - supaya padha mbayar getih! Lan banjur piye wae padha aneh kokwaca sumpah militèr! Ngawula mung nalika Tanah Air ora kaancam!
      1. K._2
        K._2 7 Oktober 2022 12:53
        + 20
        Aku uga disabet dening buronan kontrak iki, kenapa sampeyan mlebu tentara? Entuk jatah lan hipotek preferensial ing beyo saka wajib pajakYa, pensiun ing 40? ora ana konco, aku takon kanggo ngawula - siap kanggo perang, layanan kuwi bab lan dhewe iku tegese. Sampeyan salah siji prajurit utawa pawai saka kene menyang kasta liyane, pedagang utawa petani. Wars wis mesthi wis dianakaké ing dhuwur lan duwe hak istimewa tartamtu, nanging mung sing padha kudu perang, lan ora nulis makalah bab buyaran ing hoot a.
        1. napalm
          napalm 7 Oktober 2022 13:59
          +2
          Kutipan: K._2
          Aku uga disabet dening buronan kontrak iki, kenapa sampeyan mlebu tentara? Entuk jatah lan hipotek preferensial ing beyo saka wajib pajakYa, pensiun ing 40? ora ana konco, aku takon kanggo ngawula - siap kanggo perang, layanan kuwi bab lan dhewe iku tegese. Sampeyan salah siji prajurit utawa pawai saka kene menyang kasta liyane, pedagang utawa petani. Wars wis mesthi wis dianakaké ing dhuwur lan duwe hak istimewa tartamtu, nanging mung sing padha kudu perang, lan ora nulis makalah bab buyaran ing hoot a.

          Sing nggumunake, kasus kasebut lan akibate ditulis ing kontrak kasebut.
          1. Mantan prajurit
            Mantan prajurit 7 Oktober 2022 14:48
            0
            Kontrak dudu Kitab Suci, bisa didandani. Apa sampeyan mangu-mangu?
      2. Utama
        Utama 7 Oktober 2022 13:11
        +3
        Kutipan saka Andy_nsk
        ora kanggo kita mbela diri saka Belarus lan macan Baltik

        Sampeyan kudu ngomong kanthi bener kaya iki - ... lan kita bakal mbela skunks Baltik. Ekspresi iki paling akurat nggambarake kabeh inti.
      3. Piramidon
        Piramidon 7 Oktober 2022 13:33
        0
        Kutipan saka Andy_nsk
        kabeh tentara mung kudu ditransfer menyang kulon menyang ngarep karo Ukraina, nanging kita ora perlu mbela diri saka Belarus lan macan Baltik.

        Soko sampeyan piye wae sacoro apik makili wilayah Rusia. Lan ing sisih wétan lan kidul, kita ora duwe mungsuh sing potensial, lan apa wilayah kasebut bisa katon?
        1. Andy_nsk
          Andy_nsk 7 Oktober 2022 14:51
          +2
          Kutipan saka Piramidon
          Soko sampeyan piye wae sacoro apik makili wilayah Rusia. Lan ing sisih wétan lan kidul, kita ora duwe mungsuh sing potensial, lan apa wilayah kasebut bisa katon?

          Aku duwe gagasan apik babagan wilayah Rusia, aku dhewe manggon ing Siberia, lan aku kerep kudu mabur kanthi pesawat. Kanggo pertahanan Timur Jauh, pisanan, penerbangan lan angkatan laut dibutuhake (sing, ternyata, kita ora duwe), aku ora percaya perang karo China, aku ngomong akeh. karo wong Tionghoa, dheweke duwe mentalitas sing beda, ora penjajah. Inggih, apa wae bisa kelakon ing Asia Tengah, nanging sampeyan ora perlu akeh pasukan kanggo mbubarake Basmachi, Aku ora wong militèr, nanging aku siji divisi bakal ngrampungake karo sembarang mungsuh Asia.
          1. Piramidon
            Piramidon 7 Oktober 2022 16:19
            0
            Kutipan saka Andy_nsk
            sampeyan ora perlu akeh pasukan kanggo mbubarake Basmachi

            Pira taun wis padha mimpin ing Afghanistan?
            1. Andy_nsk
              Andy_nsk 7 Oktober 2022 20:16
              0
              Muga-muga wadyabala kita ora dikirim menyang Afghanistan. Yen ora, bakal njupuk akeh pasukan.
              1. Piramidon
                Piramidon 7 Oktober 2022 21:29
                0
                Ing sisih liya, sawetara barmaley, sing didorong dening Yankees, bisa nyegah kita, njupuk kauntungan saka kasunyatan sing pasukan sibuk ing / ing Ukraina. Ing Kazakhstan, padha wis muddying banyu kanggo dangu, padha bisa uga nggawa menyang Maidan lan kita bakal entuk Ukraina kapindho.
            2. vik669
              vik669 8 Oktober 2022 09:38
              0
              Ya, ing Afghanistan, sapa sing ora nyopir sapa wae - nanging asile padha "timur minangka masalah sing rumit"!
      4. Ulan.1812
        Ulan.1812 7 Oktober 2022 14:03
        +3
        Kutipan saka Andy_nsk
        Yen sampeyan kudu mbela diri saka NATO, kabeh tentara mung kudu ditransfer menyang kulon menyang ngarep karo Ukraina, nanging kita ora perlu kanggo defend dhéwé saka Belarus lan macan Baltik. Lan saka prajurit kontrak sing nyuwil kontrak karo wiwitan operasi militer, sampeyan kudu mbalekake tunjangan babakan dhuwit kanggo kabeh wektu layanan, padha banget licik, ora ana dhuwit - supaya padha mbayar getih! Lan banjur piye wae padha aneh kokwaca sumpah militèr! Ngawula mung nalika Tanah Air ora kaancam!

        Babagan kontraktor kasebut, aku ragu yen kontrak kasebut nyatakake mung ing wektu tentrem. Dadi dheweke ora duwe hak kanggo nglanggar kontrak nalika dheweke pengin. Mung ing kasus winates. Penyakit, lsp. Sampeyan sumpah sumpah, Dadi sampeyan deserter lan panggonan sampeyan ing batalyon penal utawa ing zona yen ora gelem nepaki sumpah.
    5. Fisher
      Fisher 7 Oktober 2022 12:46
      +5
      NATO wis perang nglawan kita. Yen padha pindhah menyang mbukak, kita bakal salah siji menet tombol utawa nyerah. Mulane, sampeyan bisa kanthi aman mbusak pasukan, ninggalake minimal sing bisa nampa lan olahraga mobilized. Pitakonan utama yaiku apa pasukan kasebut ana ing urip nyata, lan ora ing kertas.
      1. isv000
        isv000 7 Oktober 2022 13:17
        +1
        Kutipan saka Fisher
        NATO wis perang nglawan kita. Yen padha pindhah menyang mbukak, kita bakal salah siji menet tombol utawa nyerah. Mulane, sampeyan bisa kanthi aman mbusak pasukan, ninggalake minimal sing bisa nampa lan olahraga mobilized. Pitakonan utama yaiku apa pasukan kasebut ana ing urip nyata, lan ora ing kertas.

        Miturut peraturan Tentara Abang, unit militèr dipérang dadi loro, saben setengah diisi maneh karo wong akeh, dilatih maneh, lan loro unit biasa wis maju menyang ngarep. Mungkin iki dibuwang kanggo apa-apa? Peraturan lan piagam lawas ditulis nganggo getih ...
        1. Ulan.1812
          Ulan.1812 7 Oktober 2022 13:58
          0
          Kutipan saka isv000
          Kutipan saka Fisher
          NATO wis perang nglawan kita. Yen padha pindhah menyang mbukak, kita bakal salah siji menet tombol utawa nyerah. Mulane, sampeyan bisa kanthi aman mbusak pasukan, ninggalake minimal sing bisa nampa lan olahraga mobilized. Pitakonan utama yaiku apa pasukan kasebut ana ing urip nyata, lan ora ing kertas.

          Miturut peraturan Tentara Abang, unit militèr dipérang dadi loro, saben setengah diisi maneh karo wong akeh, dilatih maneh, lan loro unit biasa wis maju menyang ngarep. Mungkin iki dibuwang kanggo apa-apa? Peraturan lan piagam lawas ditulis nganggo getih ...

          Sampeyan ngomong babagan bagean sing dipotong. Ing kono ana set lengkap peralatan lan peralatan kanggo unit lengkap. Aku kudu ing Timur Jauh ing unit kuwi ing trip bisnis. Serdyukov ngilangi unit kasebut.
          1. isv000
            isv000 7 Oktober 2022 14:02
            -1
            Kutipan: Ulan.1812
            Sampeyan ngomong babagan bagean sing dipotong.

            Sampeyan ngomong babagan bagean sing dipotong. Aku ngomong babagan kasunyatan manawa divisi apa wae, umpamane, wis setengah lan wis rong divisi wis kekurangan tenaga kerja, lan liya-liyane ...
            1. NKT
              NKT 7 Oktober 2022 14:24
              +1
              Iki minangka wektu pungkasan nalika Perang Donya II, nanging ora, kaya mengkono uga ing Cekoslowakia, nalika wadyabala kita digawa mlebu.
            2. Ulan.1812
              Ulan.1812 7 Oktober 2022 14:27
              0
              Inggih, dados. Tegese iki ora owah. Loro-lorone sadurunge Perang Donya II lan ing Tentara Soviet ana unit saka komposisi suda, kang replenished kanggo kekuatan biasa sawise woro-woro mobilisasi.
      2. K._2
        K._2 7 Oktober 2022 13:42
        +5
        Pasukan sing dilatih dikirim kanggo nindakake misi tempur, dimobilisasi kanggo nutup bolongan ing lapangan. Uga ora digawe nganggo driji, padha ngawula.
    6. Nikolai 310
      Nikolai 310 7 Oktober 2022 12:54
      +4
      tentara NATO bakal dicekel warisan Stalin-Beria. nanging babagan prajurit kontrak sing bakal nahan NATO ... dheweke mlayu saka Ukrainia, apa jenis NATO
    7. SaLaR
      SaLaR 7 Oktober 2022 12:58
      0
      Anggere padha njaga tentara marang NATO, sing kadhemen bakal manggoni Moscow .. Logika apik apik
    8. tamu
      tamu 8 Oktober 2022 23:38
      +1
      Mung senjata nuklir kita sing bisa nyekel tentara NATO, kabeh liya ora bakal nahan sanajan sedetik.
  8. Pulkovo 1942
    Pulkovo 1942 7 Oktober 2022 12:35
    + 15
    Media wiwit alon-alon ngangkat pitakonan sing ora nyenengake. Apa panguwasa menehi prentah kanggo nyiapake masyarakat kanggo ngganti format operasi kasebut? Utawa iku reaksi alam kanggo nambah tingkat discontent populer?
    1. EvilKomunis
      EvilKomunis 7 Oktober 2022 12:39
      + 17
      mung ing endi-endi lan ing ngendi-endi pitakon-pitakon iki, lan ing ngendi tentara kita, sing mbuwang dhuwit sing gedhe banget, kalebu saka pajak warga, banjur warga kandha yen ora ana tentara, mangga cukur, lan aja lali tuku helm otomatis lan waja awak, liyane sabuk uga ora ... mikir bab iku, nanging mesthi Saloreich mung mungsuh kita, bisa miwiti karo jenderal parket?
      1. saigon
        saigon 7 Oktober 2022 13:19
        +3
        Ing endi tentara? Ing endi persis tentara? Punika turnip apa conscripts neraka ngirim ora melu minangka eselon kapindho, pangayoman mburi.
        Ra cetho .
        Apa neraka ing kapal lan prau saka armada murub pluru saka dermaga kanggo njaga kru lengkap kanggo kelingan pengalaman saka Perang Donya II lan ing infantri.
        Apa ora miwiti saiki nelpon mantan pelaut lan nglatih wong-wong mau minangka landmen kanggo masa depan (siji neraka, ora ana kapal lan ora bakal ana perang kanggo kabeh pelaut ing cadangan).
        A Bunch saka karakter ing sumpit minangka cadangan siap, pasukan keamanan, sing ngerti (mung mbayangno carane akeh perwira polisi pindhah ing lelungan bisnis kanggo wilayah Ukraina sawise release).
        Nanging kontraktor sing nglanggar kontrak kabeh wong nelpon ing pamindhahan lan ing ngarep.
        1. Nastia Makarova
          Nastia Makarova 7 Oktober 2022 14:38
          -1
          mantan pelaut diarani mobilisasi
        2. Sergeyj1972
          Sergeyj1972 7 Oktober 2022 16:49
          0
          Wong-wong sing nglanggar kontrak wis wiwit diarani minangka bagean saka mobilisasi parsial.
        3. tamu
          tamu 8 Oktober 2022 23:41
          0
          Quote: saigon
          Nanging kontraktor sing nyuwil kontrak kabeh nelpon ing pamindhahan lan ing ngarep

          Nah, yen iki diarani mung ing batalyon penal.
      2. Ulan.1812
        Ulan.1812 7 Oktober 2022 13:52
        -3
        Kutipan: EvilCommunist
        mung ing endi-endi lan ing ngendi-endi pitakon-pitakon iki, lan ing ngendi tentara kita, sing mbuwang dhuwit sing gedhe banget, kalebu saka pajak warga, banjur warga kandha yen ora ana tentara, mangga cukur, lan aja lali tuku helm otomatis lan waja awak, liyane sabuk uga ora ... mikir bab iku, nanging mesthi Saloreich mung mungsuh kita, bisa miwiti karo jenderal parket?

        Iki bener lan mesthi aku ndhukung. Nanging sampeyan bisa uga, minangka komunis ... bener utawa mung celukan, takon pitakonan sing padha, ing ngendi batalyon komunis? Kenapa Zyuganov ngatur? Apa ora komunis sing pisanan nyerang? Inggih, kaya bapakku, sing melu partai ing perang cedhak Rzhev. Telung tatu, siji serius. Aku ora ngomong babagan EP, iki partai borjuis, apa sing bisa dijupuk saka wong-wong mau, nanging komunis?
        1. Ulan.1812
          Ulan.1812 7 Oktober 2022 14:23
          +3
          Sing nggumunake, ana wong sing ora seneng yen bapakku melu pesta ing cedhak Rzhev lan dheweke duwe telung tatu? Sapa sing nuntun minus? wong Vlasovit?
          1. mordvin 3
            mordvin 3 7 Oktober 2022 15:55
            +2
            Kutipan: Ulan.1812
            Apa ora komunis sing pisanan nyerang? Inggih, kaya bapakku, sing melu partai ing perang cedhak Rzhev.

            Ora ana gunane yen komunis nglawan kekuwatane kapitalis.
            Kutipan: Ulan.1812
            Aku ora ngomong babagan EP, iki partai borjuis,

            Nanging EP, minangka partai sing ngatur, kudu dadi ngarep, bebarengan karo instruktur politik, nggawa tugas-tugas kongres partai sabanjure sing dipimpin dening DAM. Uga, gerakan pemuda "Nashi" nyoba mbantu dheweke. Lan supaya padha nggawa patriotisme ing urip sipil.
          2. Smoke_in_smoke
            Smoke_in_smoke 8 Oktober 2022 05:05
            +1
            Aku ora pengin minus sampeyan, nanging bakal worth iku wis kanggo kasunyatan sing ndhelikake konco rama tanpa terus baris.
        2. Kuzyakin15
          Kuzyakin15 7 Oktober 2022 14:46
          +6
          Ulan. 1812:
          Minus iki jelas ditampani sampeyan ora kanggo bapake komunis, nanging kanggo kasunyatan sing komunis mung kudu ing ngarep jotosan, lan EP ing wektu iku steer lan barry. Ora komunis lan ora mung Rusia kesusu kanggo nggawe sel dhewe lan push anggota kanggo daya ing wilayah anyar, edrovtsy. Nanging ana sing ora katon utawa krungu yen dheweke mbentuk batalyon kejut saka anggota United Russia. Miturut cara, pira yuta anggota United Russia?
      3. chetvertak
        chetvertak 7 Oktober 2022 14:18
        -2
        Carane kolosal! 4,5% saka PDB = $69 milyar Iku mung kanggo pertahanan udara, kabeh jinis radar pasukan nuklir strategis C 400 cangkang lan kapal selam lan kanggo staf program sosial
    2. Bai
      Bai 7 Oktober 2022 12:41
      + 10
      Informasi bocor liwat Solovyov. Trial bal. Akeh sing diomongake banjur dileksanakake. Kebetulan pungkasan yaiku keputusan personel ing tentara. Langkah sabanjure yaiku reformasi pendidikan lan owah-owahan format SVO.
      1. tamu
        tamu 8 Oktober 2022 23:46
        0
        Kutipan saka B.A.I.
        Akeh sing diomongake banjur dileksanakake.

        Nanging sayangé, ora kabeh, dheweke wis ngomong babagan serangan ing pusat pengambilan keputusan, uga infrastruktur Ukraina, wiwit Maret.
    3. Fisher
      Fisher 7 Oktober 2022 12:48
      +5
      Lan apa sing bakal ngganti format. Apa sing bakal kalebu? Apa jeneng bakal diganti lan kabeh bakal langsung diganti?
      1. Pulkovo 1942
        Pulkovo 1942 7 Oktober 2022 12:50
        -2
        Apa sing bakal kalebu?

        Pemusnahan infrastruktur dual-use. Meksa tentrem, supaya ngomong.
        1. solzh
          solzh 7 Oktober 2022 13:12
          + 10
          Kutipan: Pulkovo1942
          Apa sing bakal kalebu?

          Pemusnahan infrastruktur dual-use. Meksa tentrem, supaya ngomong.

          Lan saiki apa sing nyegah ngrusak infrastruktur? Jeneng SVO? Nyuwun
          1. AdAstra
            AdAstra 7 Oktober 2022 18:11
            +1
            Temenan Zarathustra, iki carane dheweke ngganti polisi dadi polisi.
          2. Komentar wis dibusak.
        2. entropi
          entropi 7 Oktober 2022 13:43
          0
          Pemusnahan infrastruktur dual-use. Meksa tentrem, supaya ngomong.


          Lan ing framework saka SVO, apa ora ngidini kanggo nindakake?
        3. kirill1971
          kirill1971 7 Oktober 2022 18:18
          -5
          Apa ora ngganggu sampeyan yen Ukraina ora nyerang infrastruktur ing tlatah Federasi Rusia? kita ora ngomong babagan desa tapel wates lan sawetara serangan ing Belgorod - apa sampeyan ora wedi yen infra Ukrainia wiwit numpes, Amerika bakal ngangkat watesan ing ATTACKS lan bakal mabur 300 km jero menyang Federasi Rusia ing sudhut. ngarep? Kanthi akurasi + -50 meter? Apa sampeyan ngerti pirang-pirang jembatan, kilang minyak sing ana ing jarak 300 km saka tapel wates? Carane akeh pembangkit listrik Rusia? Apa sampeyan pengin Kursk, Belgorod, Voronezh terjun ing kekacauan lan pepeteng?


          Pancen ditarik munggah karo infra Ukrainia iki.
          1. Pulkovo 1942
            Pulkovo 1942 7 Oktober 2022 19:44
            +2
            Apa sampeyan pengin Kursk, Belgorod, Voronezh terjun ing kekacauan lan pepeteng?

            Ambune kaya ambune CIPSO. Saka skenario sing sampeyan jelasake, Rusia bakal ngilangi, nanging Ukraina bakal tiba. Apa sampeyan mikir, yen prasarana kasebut ditarik, suwene kutha-kutha Ukrainia bakal tahan ing mangsa tanpa listrik lan banyu? Seminggu, rong? nglirik
          2. tamu
            tamu 8 Oktober 2022 23:52
            0
            Ora, mesthi, Amerika bisa menehi Ukraina akeh, nanging tanpa infrastruktur bakal cukup angel kanggo ngirim menyang sawijining panggonan. Ya, lan kabeh jinis prodigies Kulon tanpa bahan bakar lan pelumas dadi tumpukan logam kethokan sing ora ana gunane.
    4. Lyuba1965_01
      Lyuba1965_01 7 Oktober 2022 14:15
      +4
      Ketoke, ora ana sing bakal ngganti format kasebut.
      Lan padha wiwit mundhakaken pitakonan objectionable - mung padha wiwit mbukak ngomong apa wong wis ngomong bab lan takon kanggo dangu.
      Sawijining jinis, iki minangka pelepasan uap saka ketel, supaya ora njeblug.
      Ing kene kita kabeh bengok-bengok ing internet, mbuwang emosi lan katon tenang.
      Dadi, yen rakyat ora diidini ngomong, bisa uga ana revolusi liyane.
      Iki minangka trik "demokrasi lan kebebasan bersuara" - supaya masarakat ngilangi ketegangan.
  9. Bai
    Bai 7 Oktober 2022 12:38
    + 24
    Ha! Pitakonan babagan tentara iku omong kosong. Ing program kasebut, Satanovsky kanthi terang-terangan nyatakake yen pahlawan saiki saiki tanggung jawab kanggo kahanan ing tentara umume lan utamane kegagalan ing muara Izyum lan Krasny.
    1. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 7 Oktober 2022 13:50
      +4
      Kutipan saka B.A.I.
      Satanovsky bluntly nyatakake yen pahlawan saiki tanggung jawab pribadi kanggo negara urusan ing tentara ing umum lan Gagal ing Izyum lan Krasny muara ing tartamtu.

      Satanovsky ora mlengkung ing baris, ora kaya penerbit trill.
    2. chetvertak
      chetvertak 7 Oktober 2022 14:23
      +2
      Lan pahlawan dina suwene 20 taun ora ana ing subyek! Dheweke bakal ujar: kanca-kancaku ngandhani yen aku mung bakal mlebu! Lan dheweke bakal nindakake kabeh liya kanggo aku. Banjur dheweke nggawe lambang saka aku. , dadi teknologi sing saiki ora bisa digunakake.!? Nanging sampeyan wis weruh yen sampeyan ora nglakokake program siji-sijine sajrone 20 taun, sampeyan ora melu debat sajrone 20 taun, apa sing sampeyan pilih?
      kenalan, mesthi bakal njupuk kula metu saka kurung topik.kajaba kula, ora ana wong kanggo 20 taun. Sawah kabeh wis diresiki, mula saiki ora ana maneh pratelan ing lapangan iki bakal tuwuh, amarga wis gedhe. lawas karo kula, sing bakal milih wong ing 60- 65 taun
  10. JOYyppe
    JOYyppe 7 Oktober 2022 12:39
    +5
    Pengawal Nasional uga bisa dikirim kanggo nglindhungi lan ngontrol wilayah anyar, supaya nenek-nenek ing kutha-kutha ora dadi ngipi elek. Dheweke (uga, kepiye carane nampilake awake dhewe) minangka wong lanang sing sehat sing bisa nindakake kabeh lan bisa nindakake kabeh, ora butuh persiapan sing dawa ...
    1. isv000
      isv000 7 Oktober 2022 13:21
      0
      Kutipan saka JOYyppe
      Pengawal Nasional uga bisa dikirim kanggo nglindhungi lan ngontrol wilayah anyar, supaya nenek-nenek ing kutha-kutha ora dadi ngipi elek. Dheweke (uga, kepiye carane nampilake awake dhewe) minangka wong lanang sing sehat sing bisa nindakake kabeh lan bisa nindakake kabeh, ora butuh persiapan sing dawa ...

      Ing wiwitan, kayane, ing Donbass, paling ora, apa sing kedadeyan sabanjure? Kados pundi para pengawal lam?
      1. Sergeyj1972
        Sergeyj1972 7 Oktober 2022 16:53
        +1
        Apa lam? Gunggunge 340 ewu, sing kira-kira 100 ewu keamanan pribadi. Plus bagean njaga pembangkit listrik tenaga nuklir lan fasilitas strategis liyane.
    2. Sergeyj1972
      Sergeyj1972 7 Oktober 2022 16:54
      0
      Wong-wong mau wis akeh, melu perang.
  11. hellcos
    hellcos 7 Oktober 2022 12:42
    +4
    Weather vane populis, lan malah njerit banter. wong medeni
  12. tukang baja
    tukang baja 7 Oktober 2022 12:45
    + 16
    Luwih becik yen Putin mundur. Iku wektu kanggo sijine pitakonan squarely. Kabeh jambs saiki, kaluwihane. Lan ora ana sing suci kanggo nggawe. Sampeyan ndeleng, Lenin sing kudu disalahake.
    1. isv000
      isv000 7 Oktober 2022 13:23
      -6
      Quote: tukang baja
      Luwih becik yen Putin mundur. Iku wektu kanggo sijine pitakonan squarely. Kabeh jambs saiki, kaluwihane. Lan ora ana sing suci kanggo nggawe. Sampeyan ndeleng, Lenin sing kudu disalahake.

      Jaran ora diganti ing nyebrang. Nanging counterintelligence ora bisa digunakake kanthi apik kanggo kita, amarga sampeyan nerbitake mutiara kasebut ...
      1. Komentar wis dibusak.
      2. Smoke_in_smoke
        Smoke_in_smoke 8 Oktober 2022 05:19
        -1
        Kutipan saka isv000
        Nanging counterintelligence ora bisa digunakake kanthi apik kanggo kita, amarga sampeyan nerbitake mutiara kasebut ...

        Dadi sampeyan mikir yen dheweke ngiyanati rahasia negara, yaiku. soko sing njupuk Panggonan, nanging sing ora bisa kacarita kanggo mungsuh, wiwit counterintelligence iki kasebut. Bravo!
        1. tamu
          tamu 9 Oktober 2022 00:06
          0
          Aku ngira yen dheweke ora nggunakake istilah sing bener, telpon kanggo kudeta kudu ditangani dening FSB utawa organisasi liyane sing relevan.
      3. Sergey Zhikharev
        Sergey Zhikharev 8 Oktober 2022 09:04
        +1
        Dadi sadurunge acara saiki, ing ngendi kabeh analisa yen negara sing paling cedhak, sedulur, dadi mungsuh? Nanging tindak karo Yushchenko, pindhah 18 taun wis.
        Lan dadi metu sing padha digatèkaké ing 2004 (mungsuh mimpin presiden, lan malah banjur pamisah Ukraina wis ngrancang).
        Ilang ing 2014 (kudeta mode loropaken).
        We ilang 2014-15, nalika sawise Crimea mandegake, tinimbang ndhukung Donbass, lan perang informasi uga ing abang.
        Ing taun 2022, dumadakan dadi cetha yen mungsuh kuwat lan ora duwe niat nyerah.
        Dadi pitakonan - kesalahane sapa iki?
    2. tamu
      tamu 9 Oktober 2022 00:01
      0
      Quote: tukang baja
      Sampeyan ndeleng, Lenin sing kudu disalahake.

      Apa sing ora kudu disalahake? Sapa sing meksa nyurung Novorossiya menyang Ukraina? Ya, lan mbagekke akeh wilayah Rusia liyane kanggo kabeh jinis pseudo-republik.
  13. Bodypuncher
    Bodypuncher 7 Oktober 2022 12:47
    -1
    Kanthi kalebu wilayah anyar ing Federasi Rusia, kabeh alangan kanggo nggunakake lan gerakan tentara dibusak. Wicara Solovyov nyatake yen kabeh keputusan wis digawe lan disampekake menyang media, mung ana reprogramming pendapat umum saka SVO menyang liya. Kita bisa mbayangno apa sing bakal diganti. Versiku yaiku amarga wilayah kasebut saiki dadi Rusia, mula Ukraina de jure nyerang Rusia lan Ukraina bakal dirusak kanthi kabeh cara sing kasedhiya.
    1. isv000
      isv000 7 Oktober 2022 13:26
      +3
      Quote: Bodypuncher
      Kanthi kalebu wilayah anyar ing Federasi Rusia, kabeh alangan kanggo nggunakake lan gerakan tentara dibusak.

      Delengen! Lan apa sing ngalangi kita saka obah nomer pasukan ing siji arah utawa liyane?! Pakdhe ing mburi bukit bakal ngomong ah-ah-ah?! Dadi wayahe ngomong marang pakdhe yen awake dhewe dadi tentara !!!
      1. Bodypuncher
        Bodypuncher 7 Oktober 2022 13:43
        -1
        Nalika perang ana ing wilayah Ukraina, sukarelawan sukarelawan dikirim, saiki sampeyan bisa nindakake tanpa takon kabeh. Ya, ngebom wilayah negara agresor luwih gampang. Ora perlu snot babagan wong-wong persaudaraan, kanggo nyimpen tentrem lan mardika liyane sabisa. Saiki kabeh luwih prasaja, agresor, bersenjata nganti untune, nyerang lan nguwasani wilayah Rusia, lan dheweke kudu diukum kanthi maksimal. Wong-wong ing wong Vladimir Rudolfovich njaluk!
        1. isv000
          isv000 7 Oktober 2022 13:55
          +1
          Quote: Bodypuncher
          Wong-wong ing wong Vladimir Rudolfovich njaluk!

          Iku tansah luwih gampang kanggo exaggerate ing clave saka marang Rudolfich piyambak babagan ...
          1. Bodypuncher
            Bodypuncher 7 Oktober 2022 14:00
            0
            Saiki aku bakal langsung ngomong langsung, nanging pisanan aku bakal menehi sawetara komentar)
            1. isv000
              isv000 7 Oktober 2022 14:07
              -1
              Quote: Bodypuncher
              Saiki aku bakal langsung ngomong langsung, nanging pisanan aku bakal menehi sawetara komentar)

              Sugeng ndalu, Sugeng ndalu Bumi!
    2. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 7 Oktober 2022 13:58
      +3
      Quote: Bodypuncher
      Versiku yaiku amarga wilayah kasebut saiki dadi Rusia, mula Ukraina de jure nyerang Rusia lan Ukraina bakal dirusak kanthi kabeh cara sing kasedhiya.

      Ora Ukraina sing kudu diratakake, nanging kapitalisme ing Ukraina lan Rusia.
      Sosialis Soviet Républik ora padha perang ing antarané.
      Proyek sing dileksanakake ora njupuk oyod.
      1. tamu
        tamu 9 Oktober 2022 00:12
        +1
        Iku ora cukup cocog karo bebener Armenia lan Azerbaijan wiwit perang malah sak Uni. Nalika iku ora ana republik, nanging mung siji Rusia gedhe lan ora ana perang.
    3. Lyuba1965_01
      Lyuba1965_01 7 Oktober 2022 14:19
      +3
      Wong-wong wis "kanggo" reprogramming kanggo dangu, lan aku manawa ing ndhuwur padha ngerti bab iki kanggo dangu.
      Dadi ora ana sing nyiapake pendapat umum babagan apa wae.
      Nanging aku duwe keraguan gedhe yen kita bisa mbela Kherson.
      Nanging Angkatan Bersenjata Ukraina wis mlebu wilayah Kherson.
      Lan apa utawa sing bakal nyegah wong-wong mau kanggo pindhah luwih, kanggo Kherson dhewe?
      Aku ora weruh kepinginan kanggo mungkasi wong saka printah dhuwur.
  14. K._2
    K._2 7 Oktober 2022 12:50
    +7
    Nanging kasunyatan sing nightingale sang bab iku harbinger saka owah-owahan, Aku, iku ora mung sing mouthpiece saka Kremlin ngandika kuwi. Ayo ndeleng, muga-muga sing paling apik lan sing paling dhuwur pungkasane ngerti kahanan sing sejatine. Nanging, tali sirah lan pundhak bakal mabur, lan mbukak properti privatisasi kanggo kabutuhan tentara uga bakal diwiwiti, umume, bakal ana kaendahan.
    1. chekushka
      chekushka 7 Oktober 2022 13:31
      +3
      Utawa mungkin dheweke mung mutusake kanggo ngeculake taman kasebut? Deleng, iku bakal mboko sithik thickened dhewe.
      1. K._2
        K._2 7 Oktober 2022 13:45
        +2
        Sayange, ora ana sing bakal mapan dhewe, ora ana, ora ana, ora karo kita utawa sampeyan ing kursi, nanging iki mung pendapatku.
        1. Lyuba1965_01
          Lyuba1965_01 7 Oktober 2022 14:22
          +1
          Ah, Rusia sing langgeng iki "mungkin bakal diterusake."
          Lan ana opsi ya:
          ayo iku ing acak, nanging Aku Upaminipun iku bakal diobong metu
          Mbok ya, aku rumangsa ora bakal nggawa kabecikan.
          Ketoke, Staff Umum tenan pracaya ing pisanan.
        2. tamu
          tamu 9 Oktober 2022 00:16
          0
          Kutipan: K._2
          nanging iku mung panemuku.

          Ora, iki kasunyatan.
  15. aku wani_perasan_
    aku wani_perasan_ 7 Oktober 2022 12:55
    +4
    Kaping pisanan, aku nonton Sore-Sore "seneng": tamu sing pinter, moderator sing apik banget (ora ngalang-alangi para tamu saka mratelakake panemume, nanging uga ora ngidini dheweke ngrusak).
    Banjur, nalika "master" wiwit ngatur pagelaran solo sing dawa lan mboseni, pamer lan mangan wektu para tamu, dheweke teka mung kanggo tamu tartamtu.
    Aku ora nonton babar pisan saiki.
    Kanggo ... limang taun obrolan kosong (sanajan bener) kesel.
    Mratelakake panemume para spesialis lan politik nyata ing Federasi Rusia minangka jagad paralel.
    Lan kanggo takon pitakonan rhetorical ... saiki ing umum ... ora wektu.
  16. Yapet100
    Yapet100 7 Oktober 2022 13:00
    +5
    Solovyov tangi - Hore !!! Ketoke, dheweke diwenehi go-ahead!
    1. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 7 Oktober 2022 14:03
      +1
      Kutipan saka Yapet100
      Solovyov tangi - Hore !!! Ketoke, dheweke diwenehi go-ahead!

      "Ora kabeh manuk bakal mabur sadurunge ditendhang."
  17. sirah
    sirah 7 Oktober 2022 13:00
    +1
    A goner, reveling ing kakebalan, siji "nyanyi nightingales" sing wis lan wis real estate ing negara "sengit" dening wong-wong mau, akun bank ing panggonan sing padha .... saka ngendi schizoid iki njaluk nomer iki? Apa 2 yuta? Apa sing dianggep minangka "tentara"? Dheweke uga pengin ngirim kapal selam lan misil Pasukan Rudal Strategis kanggo nyerang ... ??!!
    1. Sergeyj1972
      Sergeyj1972 7 Oktober 2022 16:58
      0
      2 yuta minangka kekuatan resmi Angkatan Bersenjata RF. Saka jumlah kasebut, luwih saka sejuta minangka personel militer, liyane minangka personel sipil.
      1. sirah
        sirah 10 Oktober 2022 08:18
        0
        Sepisan maneh, 2 yuta karo personil sipil? Apa sih dheweke, nulis babagan personel sipil? Liyane, sepisan maneh, luwih saka sejuta yaiku karo Angkatan Udara, Angkatan Laut, Pasukan Rudal Strategis, lembaga pendidikan, lsp. 250 000 minangka jumlah SV, udakara 45 Angkatan Udara, udakara 20 MP - iki sing hipotetis bisa perang ing lemah!!!!!! Cukup dicritakake sepisan ngandika bodho saka kerakyatan ciut-minded.
  18. Sagetaus
    Sagetaus 7 Oktober 2022 13:01
    +5
    Solovyov wiwit ngunggahake topik

    Aku wonder nalika topik iki bakal diijini kanggo digawa munggah?:
    Oligarki Rusia nyegah serangan ing ril sepur Ukraina
    https://www.politnavigator.net/sivkov-udary-po-zheleznojj-doroge-ukrainy-ne-dali-nanesti-rossijjskie-oligarkhi.html?utm_source=finobzor.ru
    1. K._2
      K._2 7 Oktober 2022 13:47
      +1
      Mesthi wae, bahan bakar diesel lan bensin LUKOIL menyang Angkatan Bersenjata Ukraina liwat ukrazaliznytsia, liwat Romania, dhuwit sing bisa ilang, kanggo sapa perang, lan kanggo sapa bisnis, lan oooooooo gedhe banget ..
    2. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 7 Oktober 2022 14:25
      +1
      Kutipan saka Sagetaus
      https://www.politnavigator.net/sivkov-udary-po-zheleznojj-doroge-ukrainy-ne-dali-nanesti-rossijjskie-oligarkhi.html?utm_source=finobzor.ru

      Rampung:
      "Ing sanksi sing ana sing kudu ditindakake saben wong, mung ana siji komunikasi" abu-abu sing nyambungake Rusia lan Eropa. Iki minangka jalur sepur Ukrainia.

      Rusia ngasilake 87% titanium ing donya. Kabeh titanium iki digunakake kanggo nyukupi kabutuhan Uni Soviet - kapal selam miturut klasifikasi Amerika "Alpha", miturut kita - "Lira" saka proyek kaping 705 - iki minangka prau sing digawe saka awak titanium. 3,5 ewu ton titanium. Amerika kaget, amarga titanium dianggep minangka tingkat emas ing babagan regane.

      Sawise karusakan saka negara kita dening nomenclature maling Uni Soviet, titanium dadi "ora perlu" kene, amarga ana kapentingan saka Kulon, utamané Amerika Serikat, kanggo njaluk titanium iki. Kabeh titan lunga menyang Kulon.

      Dheweke wiwit nggawe sayap pesawat saka titanium, cangkang Excalibur kanggo meriam M777, sing digunakake kanggo kita saiki, digawe saka titanium kita. Yen titanium mungkasi pangiriman saiki, mula kabeh iki bakal mandheg. Iki luwih elek tinimbang gas, amarga pambangunan pesawat tempur paling anyar gumantung saka titanium, antara liya.

      Mula, oligarki kita, oligarki Ukrainia lan Barat kanthi objektif kasengsem kanggo mesthekake yen komunikasi sepur iki mlaku kanthi lancar, "ujare Sivkov.

      Nanging ana sing napuk sampeyan minus.
    3. tamu
      tamu 9 Oktober 2022 00:20
      0
      Kutipan saka Sagetaus
      Oligarki Rusia nyegah serangan ing ril sepur Ukraina

      Topik iki wis wungu ana kaping pirang-pirang, mesthi, tanpa nyebut jeneng tartamtu.
  19. Dikson
    Dikson 7 Oktober 2022 13:03
    +1
    Saiki dheweke bakal nemokake switchman liyane - lan ... dheweke bakal mungkasi kabeh kanthi pretext - "ora ana sing nglawan, nyuwun pangapunten, ayo padha sabar .." Uga, pipa njeblug - carane menehi tekanan. Eropa? Ora saiki. Mulane, tangisan mursid wiwit ing TV - perlu yen wong-wong sing pracaya yen kabeh iku apik, kanthi cepet percaya yen kabeh iku ala banget lan farce getih iki kudu mandheg. Iku siji bab yen tentara katahan ing rem, lan cukup liyane yen tentara SAMA sabotages printah saka ndhuwur ... Opsi katelu iku paling saddest - ana tenan ora tentara, ora ngetung resimen lucu sing numpak ing saindhenging negara karo. ewu jenderal, seneng-seneng ing Biathlons, Darts lan pameran sales kanggo Arab-Asia panuku senjata Ajaib Russian .. Mesthi, pitakonan kudu takon .. Nanging pamirso ngirim ora lali sing televisi nuduhake. Diatur, dibayar, nindakake tugas tartamtu lan nggawe pendapat umum.
    1. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 7 Oktober 2022 14:31
      +1
      Kutipan saka Dixon
      Dheweke uga nyebul pipa - kepiye carane menehi tekanan ing Eropa?

      Sawetara menit sadurunge sampeyan Sagetaus menehi link menyang materi, ngendi Sivkov nerangake carane lan apa kanggo meksa ora mung ing Eropah nanging uga ing master.
  20. TatarinSSSR
    TatarinSSSR 7 Oktober 2022 13:05
    +7
    Kaping pisanan, pitakonan kasebut kudu dijaluk dening jaksa militer menyang Menteri Pertahanan, wakile, Staf Umum lan wong liya sing tanggung jawab.
  21. Komentar wis dibusak.
  22. Popenko
    Popenko 7 Oktober 2022 13:07
    0
    Supaya ora pitakonan kuwi, iku perlu kanggo nuduhake ing media luwih kerep carane prajurit kita mbukak ing kabeh jinis game, nampa medali lan sertifikat. Lan Pengawal Rusia bakal mandheg ndhelik ing barak, perlu kanggo njupuk kiriman cedhak saben pasar lan panggonan gandum liyane. Rusia kudu ngerti pahlawan.
    PS Lha kok militèr kita sing ditayangake ing TV kerep ndhelikake raine. Apa saben wong duwe sedulur cedhak ing pinggiran. Contone, warga saka Donbass ora tansah ndhelikake pasuryan, lan mesthi duwe sederek sing manggon ing wilayah kontrol Kyiv.
    1. pemotong bolt
      pemotong bolt 7 Oktober 2022 14:23
      +4
      militèr kita, sing ditampilake ing TV, asring ndhelikake pasuryan
      Aktivis Dill nglacak kulawarga ing jaringan sosial lan ngancam kekerasan.
  23. Saboteur_Navy
    Saboteur_Navy 7 Oktober 2022 13:09
    +5
    Solovyov bener!
    Mobilisasi kita kalebu kategori 1st, lan iki, pisanan kabeh, spesialis enom sing siap digawe ing Polisi, Pengawal Nasional, Layanan Penjara Federal, Bea Cukai, Kementerian Darurat, sampeyan bisa nelpon 1 yuta ing siji. dina!
    Lan kenapa Tonel Beskydy durung ambruk? Yagene padha ora nyerang ing sepur lan truk ing dalan? Kenapa gardu listrik isih bisa digunakake? ..
    Volodya Ayo Takon pitakonan ora nyaman luwih!
    1. chekushka
      chekushka 7 Oktober 2022 13:29
      -1
      Lan apa sing nyegah dheweke ora ngandhani bebener sajrone 8 wulan?
      1. K._2
        K._2 7 Oktober 2022 13:50
        +2
        padha ora ngidini, nightingale nembang mung ing prentah, mula saiki sampeyan kudu miwiti nyanyi kaya ngono.
      2. tamu
        tamu 9 Oktober 2022 00:25
        0
        bebener apa? Ngandika iki meh saka awal NWO.
        1. chekushka
          chekushka 9 Oktober 2022 08:45
          -2
          Apa dheweke ngomong? "Hurray! We bejat; ing Swedes mlengkung. Oh jam mulya! oh tampilan kamulyane! More meksa - lan mungsuh mlaku. "? Banjur 2 sasi: "Enteni, cadangan teka, nanging yen ora, Sarmat kurang ajar"? Lan saiki dheweke weruh yen kabeh ora miturut manual latihan sing diwenehake?
          1. tamu
            tamu 9 Oktober 2022 17:00
            0
            Quote: Priksa
            Apa dheweke ngomong?

            Babagan serangan ing pusat pengambilan keputusan.
    2. Lykases1
      Lykases1 7 Oktober 2022 13:45
      +2
      yuta? Inggih, punika kakehan. Anggere padha ora kena, padha mbayar dhuwit - padha gedhe. Dheweke bakal nelpon - dheweke uga bakal mlayu saka kerja. Kajaba iku, pemerintah ora percaya marang rakyat. Dadi pasukan keamanan, paling ora sacara massive, ora bakal kena.
      1. Saboteur_Navy
        Saboteur_Navy 7 Oktober 2022 13:55
        0
        Nanging kenapa? Ana pasukan Pengawal Nasional ing saben wilayah, malah kabeh divisi lan brigade, plus OMON lan SOBR, Polisi duwe kabeh resimen PPS ing Moskow, kanthi cara, kanthi lengkap, Layanan Penjara Federal duwe pasukan khusus ing saben wilayah, Kementerian. Situasi Darurat duwe detasemen sing padha karo resimen ...
        Ya, lan dilarang dening hukum kanggo mbukak saka Mobilisasi, kaya bakal menehi 10 taun
        1. Sergeyj1972
          Sergeyj1972 7 Oktober 2022 17:01
          +1
          SOBR lan OMON saiki dadi bagéan saka Pengawal Rusia.
          1. Saboteur_Navy
            Saboteur_Navy 7 Oktober 2022 17:52
            0
            Aku ngerti yen dheweke kalebu, lan aku nambahake, ing Garda Rusia uga ana pasukan Garda Nasional, lan ing Polisi, saliyane PPS, uga ana pasukan khusus sing dikirim saka Fkskn.
      2. chekushka
        chekushka 7 Oktober 2022 15:02
        -2
        Kajaba iku, pemerintah ora percaya marang rakyat.

        Nanging, miturut rilis VTsIOM saiki, 81% wong percaya marang Putin.
        1. iwak735
          iwak735 7 Oktober 2022 18:41
          0
          Lan pira% dipercaya VTsIOM?........
        2. AC 130 Gunship
          AC 130 Gunship 9 Oktober 2022 04:15
          +1
          Ana 140 laporan, nanging editor mbenerake ...
    3. AC 130 Gunship
      AC 130 Gunship 9 Oktober 2022 04:17
      0
      Volodya minangka mongrel cilik. Dheweke barks mung nalika printah "swara" diwenehi. Yen ora, pemilik bakal mandheg mangan
  24. Komentar wis dibusak.
  25. Arsip Vasya
    Arsip Vasya 7 Oktober 2022 13:09
    +2
    Inggih, sanajan Nightingale wiwit ngomong sing wicaksana, iku medeni kanggo mbayangno sepira kuat ambruk ing tentara !!! sad Dheweke njupuk saben jenderal kapindho - dheweke nylametake Motherland. Pranyata kaya iki.
  26. AG-76
    AG-76 7 Oktober 2022 13:10
    +2
    Utawa Mungkin padha ora ana ing kabeh?
    "Jiwa Mati"?
  27. Max1995
    Max1995 7 Oktober 2022 13:11
    +3
    Wong wicara. Dheweke dhewe nyumbang kanggo kegagalan kabeh lan kabeh, ngapusi, nyebar perselisihan lan goroh, tuku omah gedhong ing ruble lan ing gunung .... lan saiki dheweke terus ngapusi kabeh wong.
  28. Komentar wis dibusak.
  29. ZoV
    ZoV 7 Oktober 2022 13:14
    +7
    Yen sampeyan nelpon sederek jenderal lan "elit" liyane, aku mikir yen perang bakal rampung ing sasi
    1. chekushka
      chekushka 7 Oktober 2022 13:29
      -2
      Kanthi cara apa? Apa Ukraina bakal bangkrut ing pangopènan tentara iki 500-x?
      1. ZoV
        ZoV 7 Oktober 2022 13:44
        +3
        Quote: Priksa
        Kanthi cara apa? Apa Ukraina bakal bangkrut ing pangopènan tentara iki 500-x?

        Bocah-bocah iki malah ora duwe wektu kanggo tekan garis ngarep.. Tentara kita bakal kewalahan karo senjata modern, sarana komunikasi lan dhukungan liyane.. Staf Umum langsung mlayu ing ngarep, lsp. wassat Sapuan gedhe kabeh lan kabeh wong bakal diwiwiti supaya bocah-bocah teka ing perang, lan wis rampung .. Iki minangka fantasi.
        1. tamu
          tamu 9 Oktober 2022 00:31
          0
          Kutipan saka ZOV
          Tentara kita bakal kepunjulen karo senjata modern, komunikasi lan dhukungan liyane

          Ya, bisa lan luwih gampang kanggo mutusake kabeh, kanggo nyerang pusat-pusat pengambilan keputusan. Sawise ngilangi Zelensky lan sawetara karakter liyane sing relevan, ancaman kanggo Rusia bakal dadi nol.
  30. Konnick
    Konnick 7 Oktober 2022 13:15
    +3
    Kita duwe kontraktor ing kana, lan sanalika operasi khusus diwiwiti, dheweke njupuk lan mlayu. Lan apa sing bakal kita lakoni? Delengen wong-wong mau lan klik ilat? Apa kita bakal mbukak ekonomi nasional tinimbang nelpon wong sing wis nganggo seragam lan latihan?


    Iku perlu kanggo nguripake kanggo pengalaman saka Perang Donya II. Banjur ana wong pinter ing pimpinan negara. Dekrit mobilisasi 22.06.41/1905/1918 babagan panggilan kanggo dinas militer lair taun 22-35, yaiku. padha disebut munggah ing umur 35 kanggo XNUMX, lan ora ing kabeh distrik militèr. Banjur ana mobilisasi biasa ing jaman militèr, kaya sing bakal ditindakake ing jaman tentrem. Ya, ana mobilisasi sing luwih tuwa, nanging kanthi selektif. Mangkono, industri ora alon mudhun, personel paling berpengalaman lan qualified umur XNUMX lan liwat tetep ing proyek. Lan "manajer" kita kaya-kaya wis nggunakake pengalaman mobilisasi Finlandia ing "perang musim dingin", nalika kudu dieling-eling maneh saka ngarep, amarga ambruk ekonomi wiwit, perusahaan mandheg tanpa personel kerja.
    1. chekushka
      chekushka 7 Oktober 2022 13:24
      -2
      Informasi saka OBS, nanging ing sawetara universitas lan sekolah technical, laku mangsa wiwit ditundha awal, kanggo nutup kekurangan personel saka Enterprises.
    2. prahara
      prahara 7 Oktober 2022 13:49
      +4
      Simbahku Fedor 1912 R. disebut ing Mei 1941 menyang pusat latihan cedhak kutha Kovrov, Vladimir Region.
      Telung sasi mengko, kawangun Resimen Infanteri 612 njupuk perang pisanan cedhak Orsha, banjur ana pertahanan Smolensk, nimbali Moscow. Simbah perang minangka penembak mesin, ilang cedhak Vyazma ing Oktober 1942, dheweke ora urip rong sasi sadurunge ulang tahun kaping telu puluh, Memori Langgeng !!!

      Malah ing wektu sing atos, nalika kabeh Front Kulon ambruk, prajurit sing ora dilatih ora dibuwang menyang ngarep kanthi ora sengaja, prajurit Tentara Merah sing dimobilisasi ngalami latihan tempur telung wulan lengkap!
      1. Konnick
        Konnick 7 Oktober 2022 14:11
        0
        Malah ing wektu sing atos, nalika kabeh Front Kulon ambruk, prajurit sing ora dilatih ora dibuwang menyang ngarep kanthi ora sengaja, prajurit Tentara Merah sing dimobilisasi ngalami latihan tempur telung wulan lengkap!


        Simbahku, lair ing taun 1911, wis ing Juni 30, 41, dikirim kanggo mulang prajurit saka divisi milisi ing sekolah No. Panjenengané tilar donya cedhak Pogorelki, cedhak Rzhev ing Maret 317.
      2. NKT
        NKT 7 Oktober 2022 14:29
        +1
        Militia Rakyat - padha mbuwang, loro cedhak Leningrad lan cedhak Moscow, lan kadet dibuwang. Dheweke nindakake kabeh kanggo nyegah serangan lan tuku wektu kanggo mbentuk unit.
        1. Konnick
          Konnick 7 Oktober 2022 15:02
          -2
          Militia Rakyat - padha mbuwang, loro cedhak Leningrad lan cedhak Moscow, lan kadet dibuwang. Dheweke nindakake kabeh kanggo nyegah serangan lan tuku wektu kanggo mbentuk unit.

          Ing paprangan ing sacedhake Vyazma, ing Oktober 41, divisi-divisi milisi rakyat kabukten luwih apik tinimbang divisi Siberia biasa. Wong-wong padha nyerah, lan para milisi padha perang metu saka kubeng.
  31. kamakama
    kamakama 7 Oktober 2022 13:15
    -3
    Informasi iki, ditambah karo Kadyrov sing dipromosekake dadi kolonel jenderal sawise kritik kasebut, menehi sinyal sing jelas kanggo reshuffle personel sing VERY serius ing MOD. Iku cukup bisa karo landings
    1. Sergey028
      Sergey028 7 Oktober 2022 14:52
      +3
      Gusti Allah bakal. Iku wektu dhuwur. Lan ora mung ing MO.
  32. alexey_444
    alexey_444 7 Oktober 2022 13:22
    +5
    Malah ing buku-buku sejarah dheweke nulis yen tentara bayaran ora bisa dipercaya. Nanging sawise kabeh, kabeh seneng sing padha wiwit nelpon ing prajurit kurang. Alasan kanggo perang aneh kita sabenere ing iki, pilot ora pengin mabur metu, Ukrainians fly karo losses abot lan ora wedi, pramuka ora menek menyang mburi, lan yen padha kejiret. Kanggo sawetara alasan, kontraktor kita percaya yen dheweke diwenehi apartemen jaminan sosial kanthi pensiun tanpa biaya, amarga iki mbayar kanggo kurban awake dhewe, utawa paling ora mikir babagan carane mabur supaya ora ditembak, yen Amerika duwe kita. pilot ing Vietnam, perang bakal cepet mungkasi ana
    1. Sergey028
      Sergey028 7 Oktober 2022 14:56
      0
      Ukrainians uga duwe akeh prajurit kontrak. Lan padha ora mlayu. Iku kabeh babagan motivasi - kanggo wong-wong mau saiki dadi perang mardika rakyat. Lan ora perlu mitenah kabeh kontraktor - ana, ana lan bakal ana wong lanang sing nindakake tugas kanthi cekap.
      1. alexey_444
        alexey_444 8 Oktober 2022 08:43
        -1
        Aku nulis udakara 500, mung wong kita liyane duwe pilot, payung terjun, bedhil motor, lsp. sing nglawan tangan nalika kanca-kancane mlayu
    2. AC 130 Gunship
      AC 130 Gunship 9 Oktober 2022 04:13
      0
      Sampeyan mbingungake tentara kontrak lan tentara bayaran kayata PMC, sing miturut hukum saiki ing negara kasebut, mesthine bakal dipenjara nganti suwe. Nanging dheweke ora nandur ...
  33. chekushka
    chekushka 7 Oktober 2022 13:22
    -2
    Solovyov wiwit ngunggahake topik sing pungkasane digandhengake karo kabutuhan kanggo ngatasi masalah sing bener-bener penting sing diidentifikasi sajrone operasi militer khusus.

    Apa dheweke diidini utawa didhawuhi nglakoni? Apa sing ngalangi sadurunge?
    1. AC 130 Gunship
      AC 130 Gunship 9 Oktober 2022 04:11
      0
      Sadurunge - ora ana prentah "pasuryan" saka ndhuwur
      1. chekushka
        chekushka 9 Oktober 2022 08:46
        -1
        Saiki sing utama yaiku pangon ora nyenggol sing duwe.
  34. Dmitry Ivanov_8
    Dmitry Ivanov_8 7 Oktober 2022 13:25
    +3
    Kutipan saka angin adhem
    Lan sumber daya militer luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake. Sanajan ora kalebu reservis saka persamaan, kita isih duwe staf kolosal karyawan sing, kanthi cara liya, duwe latihan fisik lan katrampilan senjata sing apik: Kementerian Situasi Darurat, FSPP, FSB, FSO, Intelijen Luar Negeri. Layanan, Layanan Penjara Federal, Layanan Pabean Federal, Kantor Kejaksaan, Inggris.

    Aku ora setuju karo Kadyrov sing kabeh spesialis ing lapangan. Sampeyan ora bisa sijine investigator ing tank, sampeyan ora bisa sijine diselidiki pidana konco bedhil. Kasunyatan manawa ana wong sing nembak saka PM lan nindakake push-up ora nggawe prajurit metu saka dheweke.
    1. K._2
      K._2 7 Oktober 2022 13:55
      -1
      ndadekake prajurit metu saka wong, malah kaya: subordination, hubungan statutory, latihan fisik (yen ora tuku), kemampuan kanggo nangani senjata, kang bakal sinau luwih cepet. Ya, dheweke ora bakal nindakake peluncur roket, nanging senapan bermotor, infantri - kanthi gampang
  35. kig
    kig 7 Oktober 2022 13:27
    -2
    Kita tangi ... saiki dheweke bakal nggedhekake topik iki kanthi ekspresi tegas ing raine. Aku bakal paling katon ing Wiki sadurunge sampeyan tryndet
  36. wladimirjankov
    wladimirjankov 7 Oktober 2022 13:28
    +2
    Pancen aku dhewe wis kerep mikir, ana ngendi tentara kita sing gagah prakosa? Apa ora wektune penjamin kita njawab pitakonan iki. Tinimbang ngandhani wong-wong yen kabeh wis sesuai karo rencana lan kita durung miwiti apa-apa. Dadi ayo miwiti, apa sing mandheg? Endhog?
  37. Osipov9391
    Osipov9391 7 Oktober 2022 13:32
    +1
    Apa 2 yuta wong? Ora ana wong sing nganggo seragam ing tentara ing Rusia pasca-Soviet. Lan ora ana sing setengah.
    850-870 ewu wong, personel militer.
    Iki nomer bener ing Tentara Rusia.
    Saka jumlah kasebut, kira-kira 240 ewu Angkatan Darat;
    Saka jumlah kasebut, kira-kira 11-13 ewu Marinir;
    Saka jumlah kasebut, kira-kira 40-50 ewu pasukan udara.
    Sisane yaiku Pasukan Rudal Strategis, Angkatan Laut, Angkatan Udara, lan liya-liyane, sing meh ora melu lan ora bisa melu - teknisi pesawat, spesialis lapangan udara, kapal selam lan liya-liyane.
    Bagéyan penting iki yaiku TPA, institusi pendidikan, urip lan pasokan.

    Mangkono, BENAR-BENAR, Angkatan Bersenjata Federasi Rusia bisa nyedhiyakake 200-220 ewu wong kanggo melu ing perusahaan Ukrainia. Ing total, lan malah banjur, njupuk menyang akun pinunjul saka wilayah liyane.
    Liyane (rada luwih saka 600 ewu), kaya sing dakcritakake, minangka personel militer kanthi arah utawa wajib militer sing beda-beda, kanthi alasan sing jelas, sing ora bisa melu.

    Lan 200-220 ewu iki ora cocog karo skala tugas sing ana. Nanging ora ana rencana kasebut, ana rencana kudeta ing Kyiv.
  38. alexy sidaikin
    alexy sidaikin 7 Oktober 2022 13:35
    0
    Aku duwe siji kritéria ... pendapat saka pedunung Donbass lan pendapat "musisi". Kabeh mau saka koresponden militèr lan acara TV, kalebu Solovyov, adoh saka antusias.
    1. Sergeyj1972
      Sergeyj1972 7 Oktober 2022 17:04
      +1
      Iku aneh, nanging koresponden militèr lan Solovyov, ing nalisir, seneng karo "musisi".
      1. alexy sidaikin
        alexy sidaikin 8 Oktober 2022 12:39
        0
        Miturut musisi, iki ngomong akeh banget.
  39. roosei
    roosei 7 Oktober 2022 13:39
    0
    Zoldatiki mbangun dachas lan pondokan kanggo jenderal, padha ora nganti perang
    1. Sergeyj1972
      Sergeyj1972 7 Oktober 2022 17:05
      -1
      Wis suwe ora dibangun. Prajurit ora bisa mbangun dachas miturut syarat modern, ora ana kualifikasi.
  40. spartak2014
    spartak2014 7 Oktober 2022 13:42
    +3
    Mesthine, pitakonan muncul ing bidang nyerahake wilayah Krasny Liman, wilayah Kherson, lan wilayah Kharkov.
    Pinten urip sing dibutuhake kanggo nelukake wilayah kasebut. Dheweke njupuk sadurunge menehi. Iki ala banget. Ora ana tembung, mung nangis yen kita duwe komandhan kaya ngono. Maneh kanggo tanah iki bakal perlu perang!
  41. Knell Wardenheart
    Knell Wardenheart 7 Oktober 2022 13:45
    +1
    Aku ora duwe pitakon babagan 2 yuta iki - pasukane beda lan negara kita rada gedhe. Aku duwe pitakonan sing beda - durung suwe, kita dikandhani manawa mobilisasi ora dibutuhake lan kabeh dadi rencana. Saiki, aku mikir apa jenis rencana kasebut, lan sing paling penting, sapa sing dadi penulis "opus dei" iki. Lan apa penulis iki isih lungguh ing kirim.
    Inggih, lan titik kaloro - kok mobilisasi ora bisa ditindakake ing tingkat organisasi ing negara kita saka wayahe kalem nyata ing tingkat pertahanan diri lan mungkasi "negosiasi" bebarengan? Iki dudu babagan nindakake M - yaiku, babagan nyiapake tumindak kasebut. Iku kaya 4 sasi, dadi-lan-lan.
    Pranyata ora ana apa-apa ing njaba wates "rencana agung"?
    1. tamu
      tamu 9 Oktober 2022 00:40
      0
      Kutipan saka Knell Wardenheart
      Lan apa penulis iki isih lungguh ing kirim.

      Ora, dheweke ora lungguh, dheweke wis suwe munggah pangkat.
  42. Novic2U
    Novic2U 7 Oktober 2022 13:49
    0
    Masalahe yaiku 1,15 yuta iki nyebar ing tlatah Federasi Rusia, ngalangi arah sing mbebayani.
    Kajaba iku, 1,15 yuta iki kalebu kabeh jinis pesawat, lan ora mung infantri bermotor nganggo bedhil mesin ...
    1. tamu
      tamu 9 Oktober 2022 00:41
      0
      Kutipan saka Novic2U
      nutup kemungkinan arah mbebayani.

      Lan apa pituduh kasebut? A arah sing luwih mbebayani tinimbang Ukraina saiki ora ana.
  43. yuriy55
    yuriy55 7 Oktober 2022 14:02
    +2
    Apa sampeyan ngira yen ing operasi militer modern, peralatan teknis personel militer lan kasedhiyan jinis senjata modern ana ing posisi kaping pindho sawise komposisi kuantitatif?
    Nuwun sewu, iki minangka alesan para ahli strategi Perang Dunia II.
    Latihan, persenjataan unit tempur lan hak kanggo nggunakake SENJATA ANY PERLU kanggo wong-wong mau (lan dudu petualang politik) kanggo numpes mungsuh minangka kunci kanggo kamenangan.
    Moral prajurit, ora ana alarmisme, promosi prestasi militer sing cocog minangka aspek penting kanggo njamin kulawarga sing bisa dipercaya lan kesejahteraan.
    Mobilisasi kaya kesegaran sturgeon. Iku salah siji ana, utawa ora.
  44. Serega1
    Serega1 7 Oktober 2022 14:04
    -5
    Tentara wis disiapake kanggo skenario paling awon, nalika kabeh NATO bakal nyerang Federasi Rusia, iki ide.
    1. Sergey028
      Sergey028 7 Oktober 2022 15:00
      +3
      Apa kowe?! Matur nuwun kanggo menehi kula ngerti. Karo Shoigu lan Gerasimov, mbesuk sampeyan bisa ngomong ing telpon, mangga salam.
    2. Anna E.
      Anna E. 7 Oktober 2022 16:45
      +1
      Oh digawe aku ngguyu! Sampeyan kudu pindhah menyang KVN, bale bakal kebak ngguyu.
  45. John Smith
    John Smith 7 Oktober 2022 14:07
    0
    supaya wong katon ing ngisor amben ing Villa Italia, dhuwit minangka sumber daya winates kanggo siji omong kosong kanggo tuku telung pitchforks ing Italia, sampeyan kudu narik loro resimen kanggo saben omah gedhong, nanging mesthi goroh pracaya sing 52,6 yuta rubles. rega sing padha kanggo karya
  46. Nigel
    Nigel 7 Oktober 2022 14:07
    0
    Ngomong-ngomong, ana sing mangsuli (Soloviev)?
  47. Buyan
    Buyan 7 Oktober 2022 14:08
    0
    Kepiye carane aku ora tahan populis iki, aku siap PR babagan apa wae, kalebu getih
    1. Anna E.
      Anna E. 7 Oktober 2022 16:43
      0
      Aja njupuk! Kok nganggo? Dheweke ora lumpuh, mlaku dhewe.
  48. Ular Rakun
    Ular Rakun 7 Oktober 2022 14:13
    +2
    Uga tetep ana ing kertas ing laporan peppy kanggo pimpinan, sing wis nggawe sistem sing padha sajrone pirang-pirang dekade. Penipuan lan ora tanggung jawab.
  49. Lis_Domino
    Lis_Domino 7 Oktober 2022 14:19
    -1
    kabeh deserters lan balapan mlayu - prangko ing paspor "ora cocog kanggo layanan umum"
    Aku ing Israel ana soko kanggo "pinter"
  50. Komentar wis dibusak.