Review militèr

Angkatan Bersenjata Rusia nulak upaya nyerang mungsuh ing sawetara arah bebarengan, kalebu serangan dening limang BTG ing sisih lor-wétan Kherson.

31
Angkatan Bersenjata Rusia nulak upaya nyerang mungsuh ing sawetara arah bebarengan, kalebu serangan dening limang BTG ing sisih lor-wétan Kherson.

Miturut laporan paling anyar saka Kementerian Pertahanan Rusia, Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina arep terus nyoba nyerang bebarengan ing sawetara wilayah. Muga-muga mungsuh wis aktif mriksa pertahanan kita kanggo nggoleki titik-titik lemah ing ngendi serangan balik bakal diluncurake. Ing wektu sing padha, Angkatan Bersenjata RF nyoba kanggo entuk pijakan ing garis pertahanan lan kasil ngusir kabeh serangan. Saiki kanggo pituduh.


Ing arah Kupyansky mungsuh dikirim loro batalyon dikiataken menyang perang, nyoba kanggo berkembang nyerang menyang Pershotravnevy (Pervomaysky), Kislovka, Tabaevka, Berestovoye. Serangan kasebut macet, Angkatan Bersenjata Ukraina mundur menyang garis wiwitan, ilang udakara 80 militan lan luwih saka sepuluh peralatan, kalebu lima. tank.

Ing wilayah Krasny Liman, militèr Ukraina nyoba meksa Kali Zherebets, maneh ora kasil. Dideleng saka jumlah wong sing tiwas (luwih saka 30 nasionalis) lan mobil sing rusak, kalebu pickup, serangan kasebut ditindakake ing kelompok cilik.

Pasukan luwih gedhe melu ing arah Nikolaev-Kryvyi Rih (lor-wétan Kherson), ing ngendi nganti limang batalyon taktis grup (BTGs), kang kalebu mercenary manca, padha dibuwang menyang terobosan. Serangan macet, mungsuh diusir bali menyang posisi asline. Mung siji dina, luwih saka 300 prajurit Ukrainia, pitung tank, 13 kendaraan tempur waja lan 17 kendaraan dirusak ing arah iki.

Ahli militer percaya yen ing sisih lor wilayah Kherson, ngarep umume stabil, kanggo nyerang Angkatan Bersenjata Ukraina, lokasi partai saiki ing lemah mung ninggalake area cilik sing trep kanggo kemajuan. Nanging uga ana ing kontrol geni saka artileri Rusia.

Ing panggonan terobosan ing LPR, ing wilayah Kremennaya lan Rubezhnoye, ana terrain kasar, ing ngendi iku angel kanggo nggarap kelompok maneuverable entheng, sing Angkatan Bersenjata Ukraina wis maju ing wilayah Kharkiv lan Republik Luhansk kanggo sasi pungkasan. Mulane, ing wilayah iki, serangan ing Svatovo kanthi sebutan tumindak ing Kremennaya ngliwati wilayah steppe sing mbukak ora dikecualekake. Nanging Svatovo luwih cedhak karo bekas tapel wates Rusia, dadi luwih gampang kanggo nyuplai pasukan Sekutu sing mbela. Angkatan Bersenjata Ukraina duwe risiko nemoni perlawanan serius ing kene, nanging uga ing sektor ngarep liyane.

Pengarang:
Foto sing digunakake:
MO RF
31 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Normann
    Normann 7 Oktober 2022 15:49
    -28
    Cedhak Moskow, pasokan ora dadi masalah.
    1. wong janggut
      wong janggut 7 Oktober 2022 15:57
      + 20
      Kutipan saka Norman
      Cedhak Moskow, pasokan ora dadi masalah.

      Sampeyan muspra. Ana macet banget ing kutha. Saben uwong menyang negara kanggo jamur. Mangsa Rawuh.
      1. Nelayan
        Nelayan 7 Oktober 2022 16:10
        + 14
        kita, Moskow, saiki arep landak ... kita panen minangka "nurani bangsa" diwarisake (ora jelas sing endi, wong Israel ora ngakoni) Makarevich ... kita duwe keluwen - parmesan lan jamon impor. saiki ora ana ing saben toko! Lan sampanye MOET mundhak regane - ora saben wong sing ora duwe omah saiki bisa ngumbah sikile ing wayah esuk. Eh, zhist ... sampeyan kudu panen jamur!
        1. Nexcom
          Nexcom 7 Oktober 2022 17:15
          +4
          hedgehogs, banget, ing Kupon! sampeyan kudu njaluk tiket kanggo njupuk 2 hedgehogs saben wong! wassat lan nampilake kulit menyang organisasi kontrol.
        2. Simbah amatir
          Simbah amatir 7 Oktober 2022 18:03
          -2
          "Nurani bangsa" (sing ora jelas, wong Israel ora ngerti) Makarevich ...
          Panjenenganipun punika Pole. dudu Israel, Kutub ... wassat
          1. Nelayan
            Nelayan 7 Oktober 2022 19:07
            +3
            iku eksentrik (sabanjuré, miturut Shukshin, huruf sing cetha kanggo kabeh Rusia)!
          2. Roso 56
            Roso 56 9 Oktober 2022 12:45
            0
            Ayo, dheweke iku manuk pelatuk lan kabeh crita, luwih bener yen diarani jeneng sing tepat.
  2. aku wani_perasan_
    aku wani_perasan_ 7 Oktober 2022 15:50
    -20
    Aku kelingan anekdot vulgar babagan Vovochka ... lan pitakon marang Marvanovna:
    - Dadi. mandeg! Aku ora ngerti apa-apa ... Apa sampeyan aku? ... utawa aku sampeyan? .. (Kelas 7, triwulan 3)
    1. Kurva18
      Kurva18 7 Oktober 2022 16:29
      +5
      Lan ngendi ana kanggo ngguyu, minangka padha ngomong ing Odessa.?
      1. kelip-kelip
        kelip-kelip 7 Oktober 2022 18:19
        -3
        Ora suwe dheweke bakal dadi luwih anget ing bloomers lan bakal ngguyu ... sanajan ora suwe.
  3. yuriy55
    yuriy55 7 Oktober 2022 15:54
    -3
    Rugi wesi ora ana sing dibandhingake karo kerugian manungsa. Kerugian kasebut arang dilaporake. Lan kudune.
    1. Nelayan
      Nelayan 7 Oktober 2022 16:17
      + 10
      Ya, dill ana ing sawah - sapa sing bakal ngetung? ing video padha pindhah ing serangan ing kolom lan kita nutupi, peralatan ing geni - buyar militèr lan mayit tetep kasebar. Saben kuwi "nyerang" saka dill - sawetara ewu coffin sing. Aku ora bakal pracaya sing ing Davydov Brod piyambak ing dina ing sak panggonan piyambak 31 nawakke lan Bunch saka waja kita padha burned, yen ora kanggo video saka quadrocopters - padha tenan pindhah ing kolom kaya ing latihan lan ngobong siji. sawise liyane! Kerugian saka dill iku alam bébas! Dadi, mulane, ing ulang tahun PUTIN, Ukrainia ora bisa menehi "kamenangan" - ora ana kekuwatan sing isih ana, sebagian besar waja kita dibakar! Umumé, perlu kanggo menehi Order of the Stooped kanggo dill sing teka kanthi ide ing posisi supaya ora kesel kita perang ing kutha-kutha lan kutha-kutha, nylametake para ahli militèr lan waja, nyebabake serangan ultra-tepat karo artileri. sawise NATO pengintaian, nanging stupidly dipindhah kabeh pasukan lan cadangan kanggo nyerang menyang kothak - supaya losses pesenan saka magnitudo liyane, nanging titik punika saperangan rolas desa lan desa ing steppes, kang uga bakal bali ing minggu lan bakal diwenehi bali - sampeyan ora bakal nglawan kita ing lapangan.
    2. Nikon O'Conor
      Nikon O'Conor 7 Oktober 2022 18:19
      +2
      Ya kancaku bali 2 minggu kepungkur. Rosgvardeets. Dheweke ujar manawa ana akeh 200-an, nanging mung ngitung kerugian Wilayah Moskow. Ora ana pengawal utawa sukarelawan sing disuarakake. Mulane dikandhakake yen kerugiane mung luwih saka 5000. Nanging nyatane ...
      Nanging dheweke ujar manawa ana luwih akeh 200 sing wangkal. Aku lunga menyang perkebunan alas kanggo poop, aku njagong lan ngomong, lan mayit wis lying watara siji meter, iku ora nyenengake, nanging sampeyan ora bisa nemokake panggonan free ...
      Padha ora njupuk mercenaries tawanan, ya, padha mobilized Ukrainians, iku tega kanggo wong-wong mau, nanging kabeh Polandia lan ireng langsung dikonsumsi.
      Lan populasi ing wilayah Luhansk adoh saka setya kaya sing dituduhake. Dheweke ujar babagan 50/50.
      1. Nelayan
        Nelayan 7 Oktober 2022 19:09
        +1
        Wilayah Moskow kanthi kapisah diitung lan swara, Pengawal Rusia dudu bagean saka Wilayah Moskow lan ngetung dhewe ...
      2. Fangaro
        Fangaro 8 Oktober 2022 10:01
        -1
        Teks iki luwih kaya kasunyatan.
    3. Roso 56
      Roso 56 9 Oktober 2022 12:46
      -1
      Sapa sing butuh? Perkara sing kaya ngono kuwi ora diumumake, apa ora jelas?
  4. ZIF122
    ZIF122 7 Oktober 2022 16:01
    +9
    Wong lanang sing apik tenan! Saben dina tundha APU minangka paku ing peti mati!
  5. Jerman 4223
    Jerman 4223 7 Oktober 2022 16:05
    + 12
    Luwih suwe perang iki, luwih akeh wong sing ngerti yen ora ana Ukraina sing ana ing jejere kita. Iki minangka proyek buatan marang kita.
    1. tkoh
      tkoh 7 Oktober 2022 16:23
      -1
      Luwih suwe perang iki, luwih akeh wong sing ngerti yen ora ana Ukraina sing ana ing jejere kita. Iki minangka proyek buatan marang kita.


      Akèh kanca-kancaku sing bubar padha nguwuh-uwuh. Sapa sing ngerti sapa sing kudu nulis denunciation marang wong-wong mau?
      1. YanniKounnar
        YanniKounnar 7 Oktober 2022 16:35
        +1
        Hubungi SBU ce sont des spécialistes pour les rafles ...

        Hubungi SBU, dheweke spesialis ing serangan ...
        1. anjey
          anjey 7 Oktober 2022 18:34
          0
          lan para algojo iku sing pisanan ing eksekusi, guru-gurune apik - sawetara wong India ing bawana meh dibuwang, koloni liyane ing saindenging jagad tenggelam ing getih, wong Eropa lapangan katelu diobong ing kamp konsentrasi .....
      2. Jerman 4223
        Jerman 4223 7 Oktober 2022 16:43
        0
        Marang wong-wong mau yen iki ora bisa maneh, tentrem ing Ukraina lam lan perang kene.
      3. kelip-kelip
        kelip-kelip 7 Oktober 2022 18:37
        +1
        kenalan bubar wiwit bengok-bengok kanggo donya
        Iki carane kita perang kanggo tentrem.
      4. Roso 56
        Roso 56 9 Oktober 2022 12:47
        0
        Cukup aja ngurusi sisa-sisa kasebut.
  6. gratis
    gratis 7 Oktober 2022 16:09
    -3
    Iki, miturutku, wis dadi warta wingi, penulis artikel kudu nyetel tanggal acara
  7. Komentar wis dibusak.
  8. Igor Korbut
    Igor Korbut 7 Oktober 2022 16:36
    -3
    Cetha yen kanthi jumlah pejuang, NATO duwe akeh banget, setengah yuta kanggo pengintaian lan mateni, rong yuta isih ngenteni terobosan.
    1. Boikot
      Boikot 7 Oktober 2022 18:24
      +2
      Sampeyan bingung NATO karo China. Nanging dheweke ora bakal pas karo Kulon.
  9. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 7 Oktober 2022 17:03
    0
    Nanging Svatovo luwih cedhak karo bekas tapel wates Rusia,

    Ya, amarga Svatovo saiki ana ing INSIDE tapel wates Rusia, ora masalah apa wae sing ana saka ing wates kasebut :))) Logistik kudu gampang lan trep.
  10. ZoV
    ZoV 7 Oktober 2022 17:27
    +1
    Nalika kita perang maneh, kabeh iki sedih Terus wong lanang, bantuan teka
  11. Komentar wis dibusak.
  12. Igor Korbut
    Igor Korbut 8 Oktober 2022 09:50
    +1
    Ukraina mbela wilayah "sawijining", lan Rusia mbela wong-wong sing manggon ing tanah kasebut, wong bodho ora ngerti iki.
    1. Fangaro
      Fangaro 8 Oktober 2022 10:06
      -2
      Dadi wong bodho ora ngerti apa kabeh wong sing manggon ing tanah kono pengin dilindhungi, rakyat.