Review militèr

Mumet kanthi sukses: Analis Barat prédhiksi bali wilayah Ukraina menyang tapel wates tanggal 24 Februari sadurunge Natal

295
Mumet kanthi sukses: Analis Barat prédhiksi bali wilayah Ukraina menyang tapel wates tanggal 24 Februari sadurunge Natal

Sawise sukses lokal tentara Ukraina ing sawetara arah bebarengan, gaya anyar wis kawangun ing papan informasi Western. Sanalika, sawetara ahli lokal, wartawan lan pensiunan jenderal kanthi bungah wiwit ngetokake ramalan yen Kyiv bakal bisa ngrebut maneh wilayah kasebut menyang tapel wates tanggal 23 Februari taun iki, sanajan sadurunge wiwitan sing anyar. Analis optimistis utamane, kalebu wartawan saka Inggris The Times, umume prédhiksi hadiah kasebut kanggo Natal Katolik.


Wartawan, kanthi nyebutake pejabat Inggris sing dhuwur, kanthi yakin nglaporake manawa skenario kasebut bisa ditindakake. Kanggo ngrampungake, mung sethithik sing dibutuhake - Angkatan Bersenjata Ukraina kudu njaga kecepatan serangan sing ana.

Wis taun iki, mantan komandan pasukan darat AS ing Eropa, Ben Hodges, yakin karo kamenangan Kyiv taun iki. armada Rusia, yen Moskow nggunakake senjata nuklir sajrone operasi khusus ing Ukraina gaman.

Umum pensiun nganggep apa sing kedadeyan ing Ukraina ing zona perang, ing Donbass, ambruk lan kanthi yakin nyatakake yen "ing pungkasan taun, Rusia bakal dipeksa metu saka baris ing 23 Februari." Hodges nyebut Angkatan Bersenjata Rusia minangka "tentara sing dikalahake" lan prédhiksi yen sawise kamenangan Angkatan Bersenjata Ukraina, "penjajah ing Crimea bakal tiba ing jebakan."

Posisi analis Barat jelas lan bisa dingerteni. Kaping pisanan, padha ngetung kekalahan cepet saka Rusia, yen ora ing medan perang, nanging paling ora politik lan ekonomi. Saiki wis ora bisa, dheweke nyoba kanggo mbujuk awake dhewe lan masyarakat supaya "sabar sethithik." Lan ramalan apa sing ditindakake para ahli babagan wektu pungkasan SVO?

Komandan batalyon Vostok, Alexander Khodakovsky, percaya yen kampanye militer ing Ukraina bakal paling sethithik siji setengah nganti rong taun. Ing wektu sing padha, dheweke ora nganggep titik balik ing kahanan kasebut sawise tekane reservists mobilisasi ing zona pertempuran lan nyaranake taruhan ing sukarelawan. Masalahe, Khodakovsky percaya, yen sing diarani nglawan kekarepane lan wong-wong sing teka perang kanthi inisiatif dhewe yaiku prajurit sing beda. Ing wektu sing padha, dheweke yakin manawa Rusia saiki ora nggunakake seprapat saka potensial ing perang nglawan Ukraina.

Sudut pandang sing beda dituduhake dening veteran intelijen militer, Pahlawan Federasi Rusia Rustem Klupov. Dheweke percaya yen bagean saka cadangan mobilisasi sing paling siap tempur, sing bakal katon ing ngarep, bisa digunakake kanggo ngluncurake telung serangan balik sing kuat. Paling ora, iki bakal ngrusak rencana mungsuh kanggo nerusake serangan balik, lan ing mangsa ngarep bakal ngidini Angkatan Bersenjata RF wiwit maju. Miturut pakar kasebut, butuh 30 dina kanggo nyiapake cadangan mobilisasi tahap pertama, 60 dina kanggo cadangan operasional, lan 90 dina kanggo operasional-strategis.

Ing kasus apa wae, apa wae ramalan analis Barat lan ahli kita, akeh gumantung saka keputusan sing bakal ditindakake ing pimpinan ndhuwur Federasi Rusia. Sawetara wong ing Rusia mangu-mangu yen dheweke wis telat banget lan kudu dadi kardinal lan cepet.
Pengarang:
295 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Ivan Ivanov
    Ivan Ivanov 8 Oktober 2022 13:30
    + 32
    Sing dadi masalah, pemerintah kita ora pengin / malah bisa nggawe keputusan sing overripe.
    1. Hyperion
      Hyperion 8 Oktober 2022 13:38
      +9
      Kutipan: Ivan Ivanov
      Sing dadi masalah, pemerintah kita ora pengin / malah bisa nggawe keputusan sing overripe.

    2. Ratmir_Ryazan
      Ratmir_Ryazan 8 Oktober 2022 13:38
      -57
      Sing dadi masalah, pemerintah kita ora pengin / malah bisa nggawe keputusan sing overripe.


      Pamrentah kita, ora kaya sampeyan, mikir kanthi kepala lan tanggung jawab kanggo kabeh negara.

      Iku salah siji bab kanggo wagu ilat ing net kaya sampeyan, lan iku cukup liyane kanggo ngerti sing saben kaputusan duwe jalaran kanggo kabèh negara.

      Aku ora weruh jumlah wong pinter menehi saran online lan nuntut langkah-langkah angel, mbokmenawa amarga agenda durung teka utawa ana kapercayan sing ora bakal teka.

      Aku dhewe weruh yen sampeyan ora pengin / sampeyan bisa njupuk bagéyan ing CBO, nanging ing tangan liyane, sampeyan sing pisanan menehi saran lan mada kabeh.
      1. Alexey Sommer
        Alexey Sommer 8 Oktober 2022 14:11
        + 45
        Quote: Ratmir_Ryazan
        Pamrentah kita, ora kaya sampeyan, mikir kanthi kepala lan tanggung jawab kanggo kabeh negara.

        Yen pancene cara sampeyan nulis, banjur "panguwasa" ora bakal miwiti SVO iki, utawa bakal mimpin ora ing cara foppish, nanging ing pasukan lengkap.
        Cukup karo omong kosong iki.
        1. geosun
          geosun 8 Oktober 2022 14:51
          +4
          Perang karo Ukraina ora bisa dihindari. Dadi cetha wiwit 08.08.08. Nalika padha nglawan kita kanggo Saakashvili. Lan kita padha perang sabisa, utawa sampeyan uga penganut mbusak kutha saka lumahing bumi? Yen Melitopol lan Kherson dibom, sapa sing bakal milih gabung karo Rusia?
          1. Alexey Sommer
            Alexey Sommer 8 Oktober 2022 15:16
            + 13
            Mungkasi ngomong omong kosong.
            Kepiye carane? Banjur apa miwiti kabeh?
            Perang utawa miwiti lan menang (bisa ing 2014), utawa ora ing kabeh.
            ps Yen mung dheweke bakal metu dina iki (sampeyan ngerti sapa), dheweke bakal ngomong: Matur nuwun kanthi sanget kanggo sugeng!
            isin...
            Lan ngrusak negara.
            ps Sawise gagal Komite Darurat Negara, ora ana rasa isin kanggo TANAH BAPA.
            1. geosun
              geosun 8 Oktober 2022 16:23
              -4
              Apa miwiti kabeh? Lan kabeh iku prasaja. Wis dingerteni manawa sawetara dina sadurunge wiwitan NMD, Ukraina nyopir sepur kanthi peralatan lan 120 militan menyang tapel wates karo DPR. Ora ana sing bakal njaga kontingen kaya ngono. Dheweke bakal kenek Donbass lan menang. Sawise sukses, dheweke ora mandheg lan banjur nelukake Crimea. Lan perang mesthi ana ing wilayah kita. Dadi sampeyan kudu miwiti, nanging kanggo menang ... ora gampang banget, dudu "Papua" sing perang ing kana.
              1. Negro
                Negro 8 Oktober 2022 16:44
                +3
                Kutipan saka geosun
                Wis konangan

                Sapa ngerti? Apa unit sing ana ing zona ATO tanggal 24 Februari?
                Kutipan saka geosun
                120 ewu militan menyang tapel wates karo DPR. Ora ana sing bakal njaga kontingen kaya ngono. Dheweke bakal kenek Donbass lan menang.

                Kok ora kenek? Operasi serangan sing sukses diwiwiti mung nem sasi sabanjure.
                1. ada
                  ada 9 Oktober 2022 06:30
                  +2
                  Kutipan saka geosun
                  Dheweke bakal kenek Donbass lan menang. Sawise sukses, dheweke ora mandheg lan banjur nelukake Crimea. Lan perang mesthi ana ing wilayah kita.

                  Quote: Negro
                  Kok ora kenek?

                  Sampeyan ora bisa mbantah, kabeh wis suwe dingerteni. Ora ana rencana kanggo nggunakake Angkatan Bersenjata Bersekutu NATO ing komposisi koalisi Amerika Serikat, Bank Dunia lan negara-negara sing melu blok ing teater operasi Eropa, sajrone 25 taun kepungkur, ora nyedhiyakake nyebrang tapel wates negara Federasi Rusia ing periode awal perang, kang kebak cocog karo konsep strategis 91 taun organisasi kasepakatan C-A, operasi ing inti lan saiki, senadyan owah-owahan diterbitake. Gagasan kabeh kegiatan "Pembela Eropa" adhedhasar pelestarian tatanan koalisi panggunaan angkatan bersenjata nasional negara-negara sing melu perjanjian kasebut lan tujuane nyedhiyakake pitulungan militer menyang negara sing kena. kanggo agresi, kalebu sing ora dadi anggota organisasi kanggo njamin keamanan Eropa (ing pangertèn sing luwih jembar tinimbang sing dibayangke ing dokumen doktrin sing diterbitake). Kabeh mau wis disinaoni kanthi apik dening kita, lan akeh sing kasedhiya ing informasi mbukak kanggo sing pengin. Nanging, VPR ora tau ngatur pasukan miturut rencana kanggo nggunakake kanthi langsung lan lengkap, amarga iki nggunakake kelas dokumen sing beda-beda, ing antarane sing penting yaiku perjanjian khusus lan rahasia saka macem-macem jinis. Ana uga kabutuhan sing ora bisa dihindari kanggo pangembangan praktis saka sawetara langkah sing direncanakake, kalebu panggunaan pasukan (pasukan, sarana) lan nyiapake infrastruktur, kalebu militer, sing ora bisa didhelikake kanthi lengkap. Kawruh babagan bagean penting saka isi lan arah kabeh informasi sing bisa nggawe penilaian kahanan lan prédhiksi pangembangane. Saka apa sing kasedhiya, ing konteks masalah sing dipikirake, dikenal manawa kekalahan negara agresor, kanthi nyuda potensial militer, direncanakake bakal ditindakake kanthi tepat ing wilayah negara sing dilindhungi kanthi ngalahake pasukan aggressor rumiyin wedged menyang pertahanan sawijining (signifikan ing syarat-syarat jumlah pasukan (s) saka Angkatan Bersenjata Federasi Rusia adhedhasar ambane operasional, ditemtokake dening cetha perlu kanggo nyekel bridgeheads ing Bank Kiri lan Segara Ireng) sajrone operasi udhara lan udara (VO, V-NO) berturut-turut saka Pasukan Sekutu blok kasebut kanthi komponen laut lan keterlibatan angkatan bersenjata nasional negara kasebut ngalami agresi, tanpa ancaman ngembangake dadi konflik nuklir global, sing dijamin dening sawetara kondisi, kayata ora nyabrang tapel wates negara Federasi Rusia sing diakoni dening Kulon, nggunakake pasukan nuklir strategis minangka pencegahan, nggunakake lan nggunakake winates senjata nuklir taktis minangka respon. kanggo nggunakake dening aggressor (utawa respon kanggo ancaman saka nggunakake) lan sawetara kahanan militèr, politik, ekonomi lan sosial liyane.
                  Perlu ditambahake manawa perencanaan militer AS mandhiri, dene NATO gumantung, lan ing arah strategis Timur, teater operasi utama direncanakake ing tlatah rong negara Ukraina lan Belarus, sing masing-masing nggambarake geostrategis. foothold ing wates sawijining lan adhedhasar kamungkinan nggunakake minangka basis kanggo faktor planning long-term mengaruhi potensial eskalasi ing wilayah, kayata konflik bersenjata, wilayah regejegan, unsettled wewatesan regime, nasional lan liyane regejegan antarane populasi.
                  Kesimpulan.
                  Kaping pisanan, para pihak duwe kahanan sing njamin komisi perencanaan militer dening Kulon (konvensional) lan Federasi Rusia, ing ngendi kabeh pihak ing konflik kasebut kanthi tegas nganggep minangka invasi lan eksekusi perjanjian sekutu nalika ngliwati wates Ukraina - Angkatan Bersenjata Federasi Rusia (LDNR, Crimea) lan wates Federasi Rusia - Angkatan Bersenjata Ukraina ( Crimea lan persetujuan karo LDNR, DRG ing tlatah Federasi Rusia), nalika tugas utama Angkatan Bersenjata Ukraina iki kanggo narik pasukan Rusia menyang ambane pinunjul saka teater operasi ing jotosan saka pasukan militèr NATO, kang padha nindakake serangan ing LDNR lan tiron ing hubungan kanggo Crimea, mundur total. menyang ambane pertahanan tanpa imposing perang. Ora ana tugas liyane sing dibutuhake kanggo APU ing tahap wiwitan.
                  Nanging SVO ngrusak kabeh, bertentangan karo pangarep-arep, dheweke ora nyopir kabeh tentara, lan malah diwiwiti luwih awal tinimbang sing dikarepake. wassat
                  1. Denis812
                    Denis812 9 Oktober 2022 15:45
                    +4
                    Mung ana siji pitakonan: sapa sing nyerang pisanan - kita utawa dheweke?
                    Yen kita, banjur tanggung jawab ana ing kita.
                    Lan ora preduli sapa sing nyiapake apa lan sapa sing ngliwati garis abang.
                    We hit pisanan - supaya kita tanggung jawab.
                    Iki ora ala utawa apik. Iku kasunyatan.
                    1. nick7
                      nick7 9 Oktober 2022 20:09
                      0
                      Mung ana siji pitakonan: sapa sing nyerang pisanan - kita utawa dheweke?

                      Iki mung ora pitakonan kanggo wong-wong sing ngontrol media, West dipuntudhuh saka interfering ing Pemilu AS lan peracunan Skripal, padha uga announced sing pipeline nyebul Kremlin.

                      tegese kita tanggung jawab

                      Kita tanggung jawab mung kanggo negara kita. Lan pemenang ora diadili.

                      Lan ora preduli sapa sing nyiapake apa


                      Bentenipun ora mung gedhe, nanging ageng, amarga kita ora ngomong babagan nyiapake balet, babagan serangan ing Federasi Rusia.
                      Sepisanan, iku luwih apik kanggo mencet wong saka kenek kita, lan sareh, transfer memungsuhan menyang wilayah mungsuh menehi kauntungan gedhe, kang bodho kanggo kantun metu saka kepinginan kanggo please partners minangka pengin, kabeh liyane partners bakal. ora ngormati. Katelu, kita duwe pawulangan sajarah, nalika ing 41 padha ora nyana serangan, minangka asil, Jerman ngadeg cedhak Moscow.
              2. Lyuba1965_01
                Lyuba1965_01 9 Oktober 2022 02:21
                -1
                Ing kasus apa wae, permusuhan iki wis ana ing wilayah kita.
                Utawa apa sampeyan ora nganggep wilayah Belgorod, Kursk, Kherson dadi sampeyan?
                LDNR dudu tanah kita kanggo sampeyan?
                Jembatan Crimean dudu kita?
                Nanging Angkatan Bersenjata Ukraina wis mlebu ing LDNR lan wilayah Kherson.
                Padha isin adoh saka Sevastopol, wingi padha nindakake iki ing kreteg Crimean.
              3. DimCorvus
                DimCorvus 9 Oktober 2022 07:55
                -1
                Ya, sakperangan alesan dheweke umume meneng amarga Ukraina sing miwiti konflik tanggal 20 Februari. Ing Januari 2022, 40 shellings saben dina saka Ukraina kacathet, tanggal 20 Februari - ewu shellings saben dina. Kanggo nanggepi serangan Ukrainia, SVO diluncurake tanggal 24 Februari.
              4. Evgeny Ivanov_5
                Evgeny Ivanov_5 9 Oktober 2022 10:57
                +7
                Yen Ukrainians nyerang wilayah kita, banjur ing mata paling warga bakal perang patriotik anyar. Sampeyan bisa langsung mbenerake lan ngumumake mobilisasi. Saiki ngomong apa sing bisa kedadeyan yen ... Sampeyan entuk negara sing melu perang - perang, yen ora, sampeyan bisa ilang kabeh lan katon kaya agresor ing sejarah sing bakal ditulis para pemenang.
              5. napalm
                napalm 9 Oktober 2022 11:58
                +2
                Kutipan saka geosun
                Apa miwiti kabeh? Lan kabeh iku prasaja. Wis dingerteni manawa sawetara dina sadurunge wiwitan NMD, Ukraina nyopir sepur kanthi peralatan lan 120 militan menyang tapel wates karo DPR. Ora ana sing bakal njaga kontingen kaya ngono. Dheweke bakal kenek Donbass lan menang. Sawise sukses, dheweke ora mandheg lan banjur nelukake Crimea. Lan perang mesthi ana ing wilayah kita. Dadi sampeyan kudu miwiti, nanging kanggo menang ... ora gampang banget, dudu "Papua" sing perang ing kana.

                Kanggo iku, perang bakal kanthi otomatis dadi perang domestik. Fasis minangka agresor. Ya, lan manawa kanggo ngevakuasi populasi sipil. Lan apa sing kudu dilakoni. Nanging kanggo ngebom kabeh infrastruktur Ukrainia, kreteg, railways. dalan mung bakal dibutuhake. Saiki apa? Padha mandheg ing ora ana teror, pembunuhan. Sampeyan mbokmenawa kudu njupuk mati sarung tangan putih lan perang kanggo nyata.
            2. katarsafebox.com
              katarsafebox.com 8 Oktober 2022 22:41
              +4
              Lan apa, ing 2014 kita duwe paling ora SBP?

              Administrasi, pungkasane mateni larangan bodho iki!
            3. sag
              sag 9 Oktober 2022 03:53
              -4
              Kutipan: Alexey Sommer
              Mungkasi ngomong omong kosong.
              Kepiye carane? Banjur apa miwiti kabeh?
              Perang utawa miwiti lan menang (bisa ing 2014), utawa ora ing kabeh.
              ps Yen mung dheweke bakal metu dina iki (sampeyan ngerti sapa), dheweke bakal ngomong: Matur nuwun kanthi sanget kanggo sugeng!
              isin...
              Lan ngrusak negara.
              ps Sawise gagal Komite Darurat Negara, ora ana rasa isin kanggo TANAH BAPA.

              Mung katon saka njaba: ing 1941-42. Wong kaya sampeyan scrambled saka Moscow menyang neraka. Iki paling apik. Paling awon, dheweke gabung karo OUN. Nanging wong lanang sejati ora ngeluh lan ora nyerah, bengok-bengok ing saben pojok apa kepemimpinan sing salah!
              1. sag
                sag 9 Oktober 2022 04:09
                -3
                Mumet kanthi sukses: Analis Barat prédhiksi bali wilayah Ukraina menyang tapel wates tanggal 24 Februari sadurunge Natal

                ... Sadèrèngipun miyosipun Sang Kristus, katingalipun 1g.b.c.ngguyu
              2. Qas
                Qas 9 Oktober 2022 12:04
                -1
                Kabeh pancen bener, nanging ana siji prabédan cilik: banjur wong-wong padha perang nganti mati kanthi tembung: Kanggo tanah air! Kanggo Stalin!". Kanggo sapa sing bakal mati saiki? Kanggo Tanah Air, mesthi ...
                1. sag
                  sag 11 Oktober 2022 03:54
                  0
                  Saka sumber apa sampeyan pracaya marang tembung "Kanggo Tanah Air! Kanggo Stalin!" Ayo guess - mbokmenawa saka film propaganda?! Piro umurmu? Njupuk sawetara pikiran kritis. Ora ana cara tanpa dheweke saiki. Wektu slogan pathos murah "kanggo kabeh sing apik nglawan kabeh sing ala" wis ilang ing salawas-lawase bebarengan karo jagad unipolar. Asor lan adaptasi hi
            4. DimCorvus
              DimCorvus 9 Oktober 2022 07:49
              +1
              Dadi cukup kasil demilitarisasi Ukraina lan ing wektu sing padha kabeh Kulon ditindakake. Ukraina saiki kaping pirang-pirang luwih lemah tinimbang sing sadurunge wiwitan NWO. Ing wektu sing padha, kabeh kulon senjata nyebul. Aku ora duwe pitakonan apa tank tetep ing Ukraina (padha mboko sithik ndandani, ana potongan), pitakonanku apa tank tetep ing Polandia padha? Seni Ukraina suda, yen wiwitane Rusia duwe kaluwihan 5-10 kali ing babagan seni, saiki kadhangkala ora ana seni Ukrainia, mung ing wilayah sing nyerang Angkatan Bersenjata Ukraina.
              1. alebdun2000
                alebdun2000 9 Oktober 2022 10:21
                +4
                Lan yen mangkono, kenapa kita ora maju ing panggonan sing ora duwe artileri?
                1. DimCorvus
                  DimCorvus 9 Oktober 2022 11:17
                  0
                  Sapa sing bakal teka? Tank lan infantri njupuk posisi, dudu artileri, nanging sampeyan, infanteri sing durung sampeyan duwe, wis kumpul kanggo nyerang? Ana daya tembak sing efektif ngrusak Angkatan Bersenjata Ukraina, ora ana tenaga kerja sing nyekel posisi lan bisa nggawe konsentrasi kanggo serangan. Wagner ing sektor lokal terus maju lan maju, kabeh wong nulis kanthi apik, kabeh tentara kudu kaya wong-wong mau, dene pasukan pendaratan Rusia ing cedhak Kherson ngrusak Angkatan Bersenjata Ukraina kaping 10, kabeh babagan dheweke piye wae. andhap asor.
                  1. Konnick
                    Konnick 9 Oktober 2022 11:42
                    -1
                    ing wektu sing padha, pasukan landing Rusia cedhak Kherson matèni APU 10 kaping luwih

                    Apa sampeyan yakin babagan iki?
                    Yen iki bener, pasukan terjun payung kudu ana ing Dnepropetrovsk.
                    1. DimCorvus
                      DimCorvus 9 Oktober 2022 11:55
                      0
                      Kabeh vidos karo lapangan peralatan diobong-metu saka Angkatan Bersenjata Ukraina teka utamané saka Kherson, lan ana akeh, akeh. Kepiye carane bakal ana ing Dnepropetrovsk yen serangan utama ana ing wulan September? Aku ora ngerti, utawa sampeyan salah nulis.
                      Ing Borodino, pira wong Prancis sing tiwas, lan pungkasane mundur. Prancis dikaniaya mengko nalika dheweke kentekan kukus, lan dheweke kentekan kukus, banjur amarga Borodino, Kherson Borodino ing jaman saiki, mung dheweke ora bakal nyerah.
                      1. Konnick
                        Konnick 9 Oktober 2022 12:09
                        +1
                        Ing Borodino, pira wong Prancis sing tiwas, lan pungkasane mundur

                        Ya, dheweke mateni luwih akeh tinimbang kita ...
                        Lan bali menyang Kherson.
                        Kekalahan utama Angkatan Bersenjata Ukraina yaiku saka artileri lan penerbangan. Angkatan Bersenjata Ukraina nyoba ora melu ing pertempuran shooting kontak.
                      2. DimCorvus
                        DimCorvus 9 Oktober 2022 17:14
                        +1
                        Aku ora yakin manawa Angkatan Bersenjata Ukraina wis nggawe paling ora siji sortie dina iki. Mungkin yen ana sing dipindhah dening helikopter nang endi wae ing mburi. Aku mikir Barat dhewe ora ngerti apa sing kudu ditindakake saiki, nyatane, sawetara negara Kulon wis demilitalisasi bebarengan karo Ukraina. Temenan, dheweke ora nyana reaksi kasebut saka Rusia.
              2. Evgeny Ivanov_5
                Evgeny Ivanov_5 9 Oktober 2022 11:02
                0
                Apa Konashenkov ngandhani sampeyan iki? Utawa wis cukup krungu saka kepala sarwa kita GlavPUR? Marang kita carane nawakke Piece maju ing Welasan lan karya seni ing kuwi cara sing kadang kita ora bisa mundhakaken sirah?
                1. DimCorvus
                  DimCorvus 9 Oktober 2022 11:07
                  -1
                  Apa putri perwira Crimean ngandhani sampeyan iki? Aja percaya marang dheweke. Ing endi tank sing maju ing puluhan? Kanggo kabeh konflik, bisa uga kedadeyan kaping 1-2. Ya wis.
                2. DimCorvus
                  DimCorvus 9 Oktober 2022 11:27
                  -3
                  Aku ora ngerti apa hubungane karo Konashenkov? Apa sing dikandhakake cukup objektif kanggo awake dhewe, yen meh kabeh musim panas ing laporan Konashenkov ora ana pesawat Ukrainia sing ditembak mudhun, mula ora ana, lan yen kabeh negara Barat wiwit ngomong babagan pasokan penerbangan lan op katon. ing laporan, banjur kene 1 + 1 sapa bisa melu. Nalika aku ngerti, kita wis nganalisa "argumentasi" sampeyan karo Konashenkov?
          2. Horon
            Horon 8 Oktober 2022 15:42
            -1
            Ya, kita ora bakal duwe wilayah kasebut, dadi apa? Saka kasunyatan sing padha katon, carane kesempatan kita diganti?
            Pungkasane, dheweke dijupuk kanthi tentrem, apa sing ngalangi wilayah-wilayah sing ngidini awake dhewe nolak nggawe zona sanitasi sing ora ana urip minangka tandha ora bisa ditindakake tumindak musuhan menyang Rusia? Kasunyatan manawa dill musuhan nampa paspor Rusia, dheweke ora bakal dadi musuhan.
            1. Alexey Sommer
              Alexey Sommer 8 Oktober 2022 15:44
              0
              Kutipan: Horon
              Ya, kita ora bakal duwe wilayah kasebut, dadi apa? Saka kasunyatan sing padha katon, carane kesempatan kita diganti?
              Pungkasane, dheweke dijupuk kanthi tentrem, apa sing ngalangi wilayah kasebut sing ngidini awake dhewe nolak nggawe zona sanitasi sing ora ana urip minangka tandha ora bisa ditampa saka tumindak musuhan menyang Rusia?

              Nuwun sewu.
              Apa sampeyan delusional?
              Apa banjur kabeh fuss ing Ukraina?
              1. gromit
                gromit 8 Oktober 2022 16:09
                + 12
                Nanging pirang-pirang warga sing apik banget sing nglawan Nazisme lan kanggo nglindhungi Rusia wis dicethakaké.
                Ing kene sampeyan kudu "mbusak kutha kanggo intimidasi" lan "zona sanitasi tanpa nyawa" lan "perlu serangan senjata nuklir taktis ing tengah Kyiv" lan "langsung drive menyang kemah" lan "pemenang ora diadili" lan malah "dill". karo paspor Rusia isih dill."
                Wah, apa pejuang nglawan Nazisme. murub.
                Dheweke kudu mlaku nganggo obor, nanging bengok Heil.
                "Iki beda, nasibe Tanah Air dadi taruhan"))
                1. Alexey Sommer
                  Alexey Sommer 8 Oktober 2022 16:15
                  +2
                  Kutipan saka Gromit
                  "Iki beda, nasibe Tanah Air dadi taruhan"))

                  Utawa miwiti lan rampung, utawa ora miwiti karo kabeh.
                  Apa sampeyan ngerti doktrin iki?
                  Utawa gelut, utawa mamah snot.
                  Kita kudu milih.
                  Dina iki, snot mamah lan perang.
                  Ora kompatibel.
                  1. geosun
                    geosun 8 Oktober 2022 16:29
                    -3
                    Nah, ora mungkin dadi langsung! Ora ana solusi sing gampang. Ora ana sing ngerti kepiye hubungan sebab-akibat sing kudu diatasi dening sing paling dhuwur. Ora dingerteni apa akibat saka keputusan sing katon gampang. Lan sampeyan kudu mangsuli kanggo kabeh populasi.
                    1. tamu
                      tamu 8 Oktober 2022 16:48
                      +6
                      Kutipan saka geosun
                      Lan sampeyan kudu mangsuli kanggo kabeh populasi.

                      Lan pedunung ing wilayah anyar ora dadi kagungane populasi? Aku ora ngomong babagan warga Belgorod lan wilayah tapel wates liyane.
                    2. Alexey Sommer
                      Alexey Sommer 8 Oktober 2022 17:25
                      +1
                      Kutipan saka geosun
                      Nah, ora mungkin dadi langsung! Ora ana solusi sing gampang.

                      Lan miwiti SVO, apa solusi?
                      Ora gampang kanggoku.
                      1. monster_lemak
                        monster_lemak 9 Oktober 2022 14:12
                        0
                        Iku kabeh kaya crita "restoran", nalika salah siji saka perusahaan, sing nganggep awake "kelangan", munggah menyang perusahaan liyane ing meja liyane, kanggo ngundhuh hak. Banjur, nalika entuk wong, dheweke mlayu kabeh ditutupi ing snot kanggo dhewe lan bengok, "Dheweke ngalahake kita!
                    3. Lyuba1965_01
                      Lyuba1965_01 9 Oktober 2022 02:23
                      0
                      Lan kasunyatan manawa SBU mlaku kanthi kuat lan utama ing wilayah sing ditinggalake yaiku kanggo wong-wong sing percaya yen "Rusia salawas-lawase" apa ora?
                    4. sag
                      sag 9 Oktober 2022 04:01
                      +1
                      Kutipan saka geosun
                      Nah, ora mungkin dadi langsung! Ora ana solusi sing gampang. Ora ana sing ngerti kepiye hubungan sebab-akibat sing kudu diatasi dening sing paling dhuwur. Ora dingerteni apa akibat saka keputusan sing katon gampang. Lan sampeyan kudu mangsuli kanggo kabeh populasi.

                      Aja mbuwang mutiara ing ngarep babi! Ana sing ngomong. Strategy kings ing saben situs dening ewu saiki. Kesadaran dheweke mesthi luwih dhuwur tinimbang sing Maha Agung. IQ lan kesombongane ana ing endi wae ing stratosfer. Saben uwong duwe bledug kumpul seragam Napoleon. Lan sampeyan + hi
                    5. zenion
                      zenion 9 Oktober 2022 15:34
                      +1
                      Geosun. Keputusan sing dipikirake kanthi apik lan direncanakake paling gampang, amarga kabeh wis siyap. Nanging nalika padha mutusaké lan ternyata kaka, iku ateges padha ora mikir, ora rencana lan ngarep-arep kanggo kasempatan. Kanggo njupuk bedhil, wedi. Aja wedi! Apa sabanjure? Hitler ora pengin tekan persetujuan nganti pungkasan, sanajan ana pitunjuk saka Amerika Serikat lan Inggris. Hitler nggagalaké rencana Kulon kanggo nyerang Tentara Abang lan USSR. Wong-wong mau padha rembugan karo dheweke, lan dheweke uga.
                  2. tamu
                    tamu 8 Oktober 2022 16:55
                    -1
                    Aku maca artikel sing apik banget babagan topik iki, sayang banget yen link dilarang ing kene, yen ora, aku bakal nggawe. Ing cendhak, apa sing ditindakake elit kita saiki diarani ikatan ganda, lan bab iki, kanthi gampang, ora apik banget.
                    1. solar
                      solar 9 Oktober 2022 01:55
                      +1
                      ngapura pranala ora diijini kene

                      ora ana larangan kuwi ing VO, nyedhiyani link.
                      Sampeyan ora bisa mung nyalin lan ngutip artikel kabeh ing komentar.
                      1. tamu
                        tamu 9 Oktober 2022 17:06
                        0
                        Inggih, "ing panjalukan saka buruh":
                        https://news-front.info/2022/10/06/nikakih-dvojnyh-poslanij-obshhestvu-v-rossii-byt-ne-dolzhno/?ysclid=l91f2syh3b705799928
                      2. solar
                        solar 9 Oktober 2022 23:37
                        +1
                        "Pekerja" ora takon, nanging mung ngandhani yen pranala ora dilarang.
                  3. gromit
                    gromit 8 Oktober 2022 21:01
                    -1
                    Kepiye carane dheweke ora gelut? Pasukan Sekutu isih perang. Nggunakake kabeh sumber daya sing.
                    Liyane bab iku fellow citizens misale jek tenan pracaya marang kaunggulan technical akeh banget saka tentara Rusia lan kekalahan taktik lan ewu wong kejut mati.
                    Sawise kabeh, kabeh wis
                    Afghan, Chechnya, Georgia.... Ngendi mitos babagan "pertumpahan getih cilik ing wilayah manca" marang meh 40 yuta negara teka maneh ??
                    Obat ora duwe daya ing kene.
                    1. Alexey Sommer
                      Alexey Sommer 9 Oktober 2022 00:47
                      0
                      Kutipan saka Gromit
                      lan ewonan matèni wong kaget.

                      Ora perlu salah ing kene.
                2. Horon
                  Horon 8 Oktober 2022 17:45
                  +3
                  Sampeyan duwe kesempatan kanggo pindhah menyang Crimea ing jembatan. Saliyane tentara bayaran NATO, umume pengin mateni Rusia, iki minangka pedunung dill, ing ngendi fraternisasi massa?
                  Apa ora, luwih becik sampeyan njaluk nyerah, yen ora bakal nyembeleh utawa ngebom sedulur sing ditresnani! Apa sampeyan siap ngganti urip lan kesehatan wong sing ditresnani kanggo urip ghoul iki? Dheweke gampang ngrusak wargane, lan apa sampeyan siap kanggo nglindhungi urip kanthi biaya sampeyan lan wong sing ditresnani? Padha siyap ngrusak negarane, nanging kanggo ngrusak negara tanggane, apa kita bisa nuruti rencana lan ngganti negara kita kanggo nylametake nyawane utawa ngidoni dheweke lan mbantu dheweke ing cita-citane bunuh diri?
              2. Horon
                Horon 8 Oktober 2022 17:33
                0
                kanggo nglindhungi Rusia lan kapentingane. Wong-wong sing percaya yen kita mbebasake wong-wong sing ramah lan seduluran bisa mlaku-mlaku ing jembatan Kerch utawa melu ijol-ijolan tahanan lan mbandhingake kahanan para tahanan lan swasana psikologis.
              3. Evgeny Ivanov_5
                Evgeny Ivanov_5 9 Oktober 2022 11:05
                +1
                Kanggo demilitarisasi lan denazifikasi. Yaiku, karusakan kabeh personel militer lan kabeh Nazi. Ora ana sing ngomong babagan ngrebut wilayah.
          3. tamu
            tamu 8 Oktober 2022 16:45
            +3
            Aku wong malah ora suggest bombing Kyiv, nanging kok ora bom Lvov lan saperangan kutha liyane ing Ukraina kulon.
            1. geosun
              geosun 8 Oktober 2022 17:07
              +3
              Lan kepiye iki bakal mbantu pasukan kita? Lan apa sing bakal dadi asil? Elit ora bakal nandhang sangsara. Tingkat gething bakal luwih kuwat. Iki tegese mungsuh bakal luwih akeh sing ora duwe apa-apa. Umume warga biasa bakal nandhang sangsara, sing ora peduli karo kekuwatan apa wae, anggere tentrem. Lan luwih akeh karusakan, luwih akeh sampeyan kudu mulihake.
              1. tamu
                tamu 8 Oktober 2022 21:06
                +3
                Kutipan saka geosun
                Tingkat gething bakal luwih kuwat.

                Endi sing luwih kuwat? Iki bakal mbantu kanthi kasunyatan manawa ana titik nyebrang utama kanggo senjata NATO. Lan supaya Polandia ana kanggo mulihake.
          4. Sergei V
            Sergei V 8 Oktober 2022 16:50
            +2
            Tangi. Ora ana sing isih ana ing Mariupol, utamane saka kutha lan kutha Donbass
        2. trenkkvaz
          trenkkvaz 8 Oktober 2022 15:34
          -8
          Ya, kok kabeh wong sing ngomong babagan perang kanthi kenceng, babagan mobilisasi ing wiwitan, lali babagan sing paling penting babagan ekonomi negara, yen ekonomi ambruk, ora ana sing bisa dilawan.
          Perang skala penuh wiwit wiwitan minangka pukulan kaping pindho kanggo ekonomi.
          Ing sisih siji, sanksi Barat, ing sisih liya, mobilisasi.
          Ora bisa diramalake apa tekanane Barat marang ekonomi bakal nyebabake, mula ora mungkin ing wektu sing padha bisa nyerang kanthi mobilisasi perang.
          Saiki wis jelas yen ekonomi wis tahan pukulan Barat, mula saiki bisa perang karo pasukan gedhe.
          Dasar logika padha sing nerangake tumindak pimpinan negara.
          Dheweke pengin menang perang karo pasukan cilik, njupuk Ukraina ing pamer, ora bisa, saiki kudu perang nyata.
          1. tamu
            tamu 8 Oktober 2022 17:00
            +2
            Kutipan saka trenkkvaz
            lali babagan sing paling penting babagan ekonomi negara

            Nanging sapa sing butuh ekonomi iki yen ora ana negara?
            1. trenkkvaz
              trenkkvaz 8 Oktober 2022 18:59
              -4
              Apa ora kudu ana negara? Amarga sawetara kutha sing ilang, rame lan tangis.
              Ing wong, emosi luwih gedhe tinimbang penilaian nyata babagan kahanan kasebut.
              Ora ana catastrophic sing kedadeyan, ora preduli kepiye sapa wae sing pengin menehi cara kasebut.
              1. tamu
                tamu 8 Oktober 2022 20:45
                -1
                Kutipan saka trenkkvaz
                Amarga sawetara kutha sing ilang, rame lan tangis.

                Pira sawetara kanggo sampeyan? Nalika kita kelangan Moskow, apa sampeyan uga bakal ngomong kaya ngono?
                1. trenkkvaz
                  trenkkvaz 9 Oktober 2022 01:27
                  +2
                  Apa jenis alarmis sampeyan kudu mikir yen mundhut kutha-kutha ing Ukraina saiki nyebabake mundhut Moskow?
                  Coba perang iki mung diwiwiti, lan snot wis murup.
                  Koyok wong wedok, mbengok nang kene, njijiki diwaca.
                  Aku yakin satus persen manawa ngarep bakal stabil ing mangsa ngarep.
                  Lan banjur kamenangan bakal ing kasus apa wae kanggo Rusia.
                  1. nogBogHuk
                    nogBogHuk 9 Oktober 2022 16:55
                    +1
                    Lan kok kreteg, trowongan lan ril isih utuh? .Yen lagi perang kok ngidini transportasi bahan bakar, pasokan lan transfer pasukan
                  2. tamu
                    tamu 9 Oktober 2022 17:37
                    -1
                    Aku njaluk supaya sampeyan ora nulis aku minangka alarmist, lan uga ora ngubungake apa sing ora dakkandhakake. Inggih, sing paling penting ing Ukraina, kita ora kelangan kutha, kabeh saiki dadi wilayah Rusia.
          2. Evgeny Ivanov_5
            Evgeny Ivanov_5 9 Oktober 2022 11:10
            +2
            Perang kita wiwit wiwitan kanthi nyata lan kabeh bakal diputusake sajrone sawetara wulan minangka negara ing Irak. Iku bakal luwih murah, luwih cepet lan kurang losses. Mung perlu kanggo ngalahake karo wedges tank kaya ing taun 1945
        3. Ratmir_Ryazan
          Ratmir_Ryazan 9 Oktober 2022 12:26
          +3
          Yen pancene cara sampeyan nulis, banjur "panguwasa" ora bakal miwiti SVO iki, utawa bakal mimpin ora ing cara foppish, nanging ing pasukan lengkap.
          Cukup karo omong kosong iki.


          SVO dipeksa miwiti kanggo nyegah kekalahan pasukan LDNR, sing dikonsentrasi pasukan sing cukup kuat lan banjur nyegah serangan ing Crimea.

          Panguwasa ing Rusia wis nyoba 8 taun kanggo ngrampungake krisis iki kanthi tentrem, nanging Ukraina, sing ana ing kontrol lengkap Barat, kanthi sengaja nambah konflik kasebut.

          Malah ing Desember 2021, Rusia kudu langsung ngelingake Kulon yen bakal ana konflik, nanging iki uga ora mandheg, sebaliknya, dheweke njupuk langkah kanggo nguatake pertahanan lan ngenteni pasukan kita.

          Dheweke ora bisa miwiti SVO kanthi mobilisasi panguwasa, mula dheweke kudu perang karo pasukan sing diduweni, lan tanpa nglibatake wajib militer, amarga dina iki para wajib militer dudu wajib militer sing 10-20 taun kepungkur, sing luwih akeh dilayani. saka setahun, nanging sing wingi rampung sekolah.

          Kaping pisanan, pitungan kasebut ana ing kekuwatan serangan, kita nggunakake pasukan penerbangan lan rudal kanthi kekuwatan lengkap, banjur kita pengin nuduhake kekuwatan kanthi jumlah pasukan sing akeh, mula kita pancen ora pengin numpes Angkatan Bersenjata. saka Ukraina, kita wanted kanggo nggawe apa karo sethitik getihen ing loro-lorone lan meksa Angkatan Bersenjata kanggo ninggalake Donbass.

          Ya, kabeh ora lancar, nanging kekalahan Donbass dicegah, sebagian besar pesawat lan peralatan mungsuh kalah. Angkatan Bersenjata Ukraina saiki urip mung kanthi biaya pasokan lan mobilisasi eksternal.

          Supaya kita perang kanthi kekuwatan, mung kita ora duwe pasukan darat sing dikarepake lan dibutuhake. Mulane masalah. Politik ora ngidini mobilisasi diumumake kanthi cepet, amarga iki bakal nyebabake rasa ora puas ing masyarakat, mula Putin ngumumake mung nalika kabeh jaringan sosial nulis babagan iki lan masyarakat wis siap kanthi moral.

          Saiki kita ana ing dalan sing bener.

          Mobilisasi ora mung bakal nambah nomer, nanging uga ndhukung morally wong-wong sing ana ing ngarep, padha temen maujud sing bantuan bakal. Aku weruh pirang-pirang prajurit lan perwira teka saka ngarep kanggo nglatih wong-wong sing digerakake ing wilayah kita, kabeh mripate murub, kabeh ngomong babagan ngendi kanggo njaluk / pesen peralatan, lan ora amarga ora ngetokake, nanging amarga pengin a luwih trep, padha ora nyisakke dhuwit, padha njupuk Atlas helem kanggo 50 rubles kanggo dhuwit, waja Panel saka pabrik Shelkovskaya kanggo 000 kanggo saperangan saka bêsik, toko splavovsky lokal kosong, kaya toko militèr.

          Komplek industri militer kita bajak 24 jam, kabeh wong nyoba.

          Kita ora berjuang kanthi setengah kekuatan, kita berjuang kanthi maksimal pasukan kita lan tegese bisa digunakake ing konflik iki - NGERTI INI !!!

          Kita ora bisa nggunakake kapal selam nuklir, misil strategis kanthi cara apa wae ing NMD, kita ora bisa ninggalake sektor liyane ing Rusia, Suriah, Armenia lan Tajikistan ora ditemokake.

          Ana prakara apa dill bengok-bengok ana, kita tentara kaloro ing donya ing syarat-syarat totalitas karakteristik, lan ora ing syarat-syarat nomer pasukan lemah.

          Dadi, omong kosong apa wong-wong sing percaya yen gudang kita kebak rudal lan kita mung ora pengin perang luwih apik.

          Kita perang lan gelut kanthi kekuwatan sing lengkap, nanging pasukan sing kuat lan mbebayani nglawan kita, ora ana watesan utawa cidra.

          Miturut data paling anyar, Ukraina cepet-cepet nyoba nggawe senjata nuklir taktis kanthi dhukungan saka Kulon (Inggris). Lan iki ketoke wiwit sadurunge 22 Februari 2022 - iki sabab bener saka SWO.

          Lan kita berjuang kanthi maksimal kanthi sarana lan kekuwatan sing kita duwe.

          Yen sampeyan pengin luwih - bantuan saka Multiply, ngirim dhuwit kanggo sukarelawan lan dana ngewangi ngarep, pindhah minangka volunteer yen kahanan ngidini, iki bakal luwih migunani tinimbang whining pancet sing panguwasa lan printah ora nindakake kabeh cara pengin.
          1. zenion
            zenion 9 Oktober 2022 15:54
            +1
            Ratmir_Ryazan. Break tentara, amarga padha nyuwil USSR. Break tetanduran lan pabrik, numpes kabeh lan wong, uga, lan ngarep-arep kanggo kamenangan? Sapa lan apa sing pengin dikalahake nganggo roket sing digambar ing kartun? Upamane wong-wong percaya, nanging Barat ngerti posisi sejatine Rusia. Tentara wis rusak. Ing elektronik, ora ana kemajuan, dheweke tuku ing luar negeri lan liwat pengecer. Iki dudu kapitalisme maneh, nanging spekulasi. Spekulasi dudu ekonomi. Ana kesempatan kanggo nindakake kabeh dhewe, malah kuku. Nanging kanggo iki sampeyan butuh kepala kanthi otak, lan ora mung kanggo mangan, ngrampok lan ngapusi. Ana pepatah Rusia kuno - sampeyan njupuk tug, aja ngomong yen sampeyan ora tug. Iki dudu USSR sadurunge Perang Dunia II, sing kudu nglawan kabeh Eropa lan nglawan lan menang. Nanging ngomong sing wong kudu chip ing dhuwit kanggo menang lan ngerti sing milyar dijupuk adoh saka Rusia lan padha lungguh ing Rusia lan terus ngrampog - iki wis impudence.
      2. mikh-korsakov
        mikh-korsakov 8 Oktober 2022 14:15
        + 35
        Ojo nutup cangkeme wong. Wong menehi pitutur amarga putus asa. Padha ndeleng lan krungu, lan ora saka ngendi wae ing media mungsuh, nanging saka sumber asli, sing ing Ukraina kita arep saka asor kanggo asor, lan dina iki kita wis teka isin, amarga "indestructible lan indestructible" jembatan Crimean wis numpes. . Yen truk macet ing lendhut, banjur kepinginan wong liya kanggo ngomong babagan iki iku alam. Kita kabeh ora komplotan ing kene, nanging warga sing kerja utawa wis kerja kabeh urip, saben ing pos, lan melas kanggo Rusia. Lan yen sampeyan pengin liyane - nduduhake, lan ora ing gaya mangsa tegang - lan wong bakal digambar kanggo sampeyan.
        1. gromit
          gromit 8 Oktober 2022 14:52
          +6
          Akeh komentator sing nuntut langkah-langkah sing keras lan saingan kanggo ngetokake slop marang pimpinan tentara lan negara, kanthi cara sing padha diwutahake marang wong-wong sing nunjukake bebaya perang. Lan iki ora mung pasifis lan liberal (akeh wong sing pantes), nanging uga wong sing ngerti kahanan nyata tentara lan ekonomi kita.
          Banjur padha nyirami wong-wong sing, bali ing Maret-April, nuduhake prolongation saka konflik lan perlu kanggo mobilisasi urgent.
          Pitakonan - apa iki dudu komplotan sing ora duwe kapercayan lan pamikiran kritis?
          Dheweke moyoki kaya katekumen, lan saiki padha nuntut "langkah sing angel". Lan ora saiki utawa saiki dheweke dadi sukarelawan. Perang dadi luwih elek.

          Secara pribadi, iki ora ditrapake kanggo sampeyan.
          1. mordvin 3
            mordvin 3 8 Oktober 2022 15:14
            0
            Kutipan saka Gromit
            Akeh komentator sing nuntut langkah-langkah sing keras lan saingan kanggo ngetokake slop marang pimpinan tentara lan negara, kanthi cara sing padha diwutahake marang wong-wong sing nunjukake bebaya perang.

            Mula tuturmu marang wong sing nyirami.
      3. anyartc7
        anyartc7 8 Oktober 2022 14:17
        +6
        Quote: Ratmir_Ryazan
        Sing dadi masalah, pemerintah kita ora pengin / malah bisa nggawe keputusan sing overripe.


        Pamrentah kita, ora kaya sampeyan, mikir kanthi kepala lan tanggung jawab kanggo kabeh negara.

        Iku salah siji bab kanggo wagu ilat ing net kaya sampeyan, lan iku cukup liyane kanggo ngerti sing saben kaputusan duwe jalaran kanggo kabèh negara.

        Aku ora weruh jumlah wong pinter menehi saran online lan nuntut langkah-langkah angel, mbokmenawa amarga agenda durung teka utawa ana kapercayan sing ora bakal teka.

        Aku dhewe weruh yen sampeyan ora pengin / sampeyan bisa njupuk bagéyan ing CBO, nanging ing tangan liyane, sampeyan sing pisanan menehi saran lan mada kabeh.


        Sergey Kuzhugetovich iku sampeyan?))
        Aku ngerti kabeh, nanging kanggo mikir nganti saiki sing tanggung jawab kanggo soko, iku kudu straight dum-dum. Kabeh wis, topeng wis suwek. Sing mangsuli - nyolong kabeh, lan ora ana apa-apa.
      4. Edik
        Edik 8 Oktober 2022 14:21
        -18
        Quote: Ratmir_Ryazan
        Iku siji bab kanggo wadhah ilat

        Kula hormati hi Ya akeh wong sing ngobahake ilat, ora ana sing gelut! Bakal langsung perang amarga putri Putin bakal kerja ing batalyon medis.. Lan maneh, mesthi ana sing ngganggu.. Dina iki, Ukrainians "congratulated" PDB lan buruh cisso kene uga "congratulated" Sapa sing nuntut sawetara kardinal kamenangan saka Rusia, Aku takon sampeyan menyang baris ngarep. Tanpa sampeyan perang, iki ora bakal pindhah.
        1. anyartc7
          anyartc7 8 Oktober 2022 14:32
          + 20
          Quote: Edik
          Quote: Ratmir_Ryazan
          Iku siji bab kanggo wadhah ilat

          Kula hormati hi Ya akeh wong sing ngobahake ilat, ora ana sing gelut! Bakal langsung perang amarga putri Putin bakal kerja ing batalyon medis.. Lan maneh, mesthi ana sing ngganggu.. Dina iki, Ukrainians "congratulated" PDB lan buruh cisso kene uga "congratulated" Sapa sing nuntut sawetara kardinal kamenangan saka Rusia, Aku takon sampeyan menyang baris ngarep. Tanpa sampeyan perang, iki ora bakal pindhah.


          Tegese, rakyat kudu nyeluk pati dhisik, nanging rakyat iki ora duwe hak kanggo ngritik pemerintah sing biasa-biasa wae?
          Pancen carane otak budak kuwi diprodhuksi.
          P.s. Ora bakal obah tanpa perang, ora bakal obah karo pimpinan kabeh lan kabeh.
          1. Edik
            Edik 8 Oktober 2022 14:55
            -16
            Kutipan saka: newtc7
            Tegese, rakyat kudu nyeluk pati dhisik, nanging rakyat iki ora duwe hak kanggo ngritik pemerintah sing biasa-biasa wae?

            Kanggo ngritik, sampeyan kudu paling ora ngerti apa sing kedadeyan!Lan wong-wong sing wis cukup ndeleng agen-agen asing wiwit nggawe propaganda. Iku angel ngerti yen tentara sing siap tempur saiki perang nglawan. kita lan saben meter maju disiram getih Rusia!
            Kutipan saka: newtc7
            Pancen carane otak budak kuwi diprodhuksi.
            P.s

            Punika pikirane murni maidan!
            Kutipan saka: newtc7
            Iku ora bakal obah ora perang

            Saiki ora cukup personel ing NWO, amarga ana akeh wong kaya sampeyan!
            Aku mlebu munggah kanggo iki
            .Lan ing gulu negara kanggo njagong kanggo rolas taun kene iku pahlawan!
            1. anyartc7
              anyartc7 8 Oktober 2022 15:15
              + 15
              Quote: Edik
              Kutipan saka: newtc7
              Tegese, rakyat kudu nyeluk pati dhisik, nanging rakyat iki ora duwe hak kanggo ngritik pemerintah sing biasa-biasa wae?

              Kanggo ngritik, sampeyan kudu paling ora ngerti apa sing kedadeyan!Lan wong-wong sing wis cukup ndeleng agen-agen asing wiwit nggawe propaganda. Iku angel ngerti yen tentara sing siap tempur saiki perang nglawan. kita lan saben meter maju disiram getih Rusia!
              Kutipan saka: newtc7
              Pancen carane otak budak kuwi diprodhuksi.
              P.s

              Punika pikirane murni maidan!
              Kutipan saka: newtc7
              Iku ora bakal obah ora perang

              Saiki ora cukup personel ing NWO, amarga ana akeh wong kaya sampeyan!
              Aku mlebu munggah kanggo iki
              .Lan ing gulu negara kanggo njagong kanggo rolas taun kene iku pahlawan!


              1. Propaganda apa? Kasunyatan yen dheweke nyebul jembatan iku propaganda? Iki pancen padha karo ujar manawa propagagda dill nyebarake babagan kasunyatan manawa jembatan Krimea iku palsu.
              2. Inggih, yen kanggo sampeyan sapa sing duwe hak kanggo mratelakake panemume lan nindakake iku kacathet ing propagagdists dill, aku ora ngerti apa sing kudu ngomong kene. Kanggo pracaya panguwasa kita pancen perbudakan otak, kanggo ngomong yen dheweke luwih ngerti yen wis jelas kanggo saben wong yen dheweke ora ngerti luwih apik. Analis sofa luwih apik tinimbang wong-wong mau pisanan ing kabeh babagan, malah ora nggawe pangertèn kanggo dhaptar wong-wong mau: Novorossia, drones, imagers termal, komunikasi, deklarasi perang resmi. Ya, ahli kursi malah njaluk mobilisasi nem wulan luwih awal tinimbang panguwasa))
              3. Kurange personel ing kana ora amarga akeh wong kaya aku (sing kemungkinan gedhe bakal mlebu ing kana), nanging amarga pamrentah kita mung ngumumake mobilisasi mung sawetara minggu kepungkur nalika kudu ditindakake ing April!! Utawa ing Februari !!
              Gusti maringi otak kanggo wong kaya sampeyan lan pemerintah kita.
              1. Edik
                Edik 8 Oktober 2022 15:33
                -11
                Kutipan saka: newtc7
                1. Propaganda apa? Kasunyatan yen dheweke nyebul jembatan iku propaganda? Iki pancen padha karo ujar manawa propagagda dill nyebarake babagan kasunyatan manawa jembatan Krimea iku palsu.

                Propaganda ora ana bledosan ana, nanging kabeh Kepemimpinan Rusia ngidini iki .. Lan titik iku obyek kuwi angel banget kanggo nglindhungi lan, karo kepinginan kuwat lan basis materi, sampeyan bisa cokotan iku.
                Kutipan saka: newtc7
                Ya, ahli kursi malah njaluk mobilisasi nem wulan luwih awal tinimbang panguwasa))

                Pakar sofa mesthi ngerti kahanan sing paling apik, uga nampa informasi langsung saka CIA)
                1. anyartc7
                  anyartc7 8 Oktober 2022 16:49
                  +1
                  Quote: Edik
                  Kutipan saka: newtc7
                  1. Propaganda apa? Kasunyatan yen dheweke nyebul jembatan iku propaganda? Iki pancen padha karo ujar manawa propagagda dill nyebarake babagan kasunyatan manawa jembatan Krimea iku palsu.

                  Propaganda ora ana bledosan ana, nanging kabeh Kepemimpinan Rusia ngidini iki .. Lan titik iku obyek kuwi angel banget kanggo nglindhungi lan, karo kepinginan kuwat lan basis materi, sampeyan bisa cokotan iku.
                  Kutipan saka: newtc7
                  Ya, ahli kursi malah njaluk mobilisasi nem wulan luwih awal tinimbang panguwasa))

                  Pakar sofa mesthi ngerti kahanan sing paling apik, uga nampa informasi langsung saka CIA)


                  Dadi ora ana sing ngomong yen masalahe yaiku ngrusak jembatan iki. Padha nyuwil lan ora apa-apa. Sawise kabeh, kabeh wong nesu amarga kabeh sing kedadeyan, kita isih ora ndemek infrastrukture! Lan padha meneng, terus-terusan meneng babagan kabeh. Dheweke ora nganggep perlu supaya wong ngerti babagan rencanane, supaya bisa nerangake lan menehi motivasi marang tumindake. Dheweke rembugan ing mburine kanggo ijol-ijolan kaya 1 Medvechuk kanggo 150 Nazi. Wadya-bala iku rame-rame mung timah.
                  Lan ing wektu sing padha pengin kabeh wong cepet-cepet menyang kantor registrasi lan pendaftaran militer ing telpon pisanan. Iku angel banget morally kanggo perang nalika sampeyan mikir sing pamaréntah iku salah siji saka pengkhianat utawa bodho kanggo titik impossibility, utawa padha ora Care ing kabeh.
                  1. Edik
                    Edik 8 Oktober 2022 17:06
                    -1
                    Kutipan saka: newtc7
                    Sawise kabeh, kabeh wong nesu amarga kabeh sing kedadeyan, kita isih ora ndemek infrastrukture! Lan padha meneng, terus-terusan meneng babagan kabeh. Dheweke ora nganggep prelu kanggo ngaturake wong-wong mau kanggo rencanane,

                    Aku saben wong kudu nggawe kamenangan ing panggonane lan ora manthuk marang sapa wae, nanging delengen awake dhewe! Apa masalahe ing politik? Kita ora ngerti iki.
                    1. anyartc7
                      anyartc7 8 Oktober 2022 22:24
                      0
                      Quote: Edik
                      Kutipan saka: newtc7
                      Sawise kabeh, kabeh wong nesu amarga kabeh sing kedadeyan, kita isih ora ndemek infrastrukture! Lan padha meneng, terus-terusan meneng babagan kabeh. Dheweke ora nganggep prelu kanggo ngaturake wong-wong mau kanggo rencanane,

                      Aku saben wong kudu nggawe kamenangan ing panggonane lan ora manthuk marang sapa wae, nanging delengen awake dhewe! Apa masalahe ing politik? Kita ora ngerti iki.


                      Lan aku mikir yen tingkat manajemen kaya ngono ora ana bedane apa sing ditindakake. Ing bab lucu iku ing perang iki pancene bisa kanggo menang tanpa mobilisasi, nanging seri saka kesalahane bodho lan stupidity saka komandhan mimpin kanggo kasunyatan sing malah iku ora kasunyatan sing bakal bantuan.
                      Lan aku uga percaya yen warga duwe hak kanggo menehi kritik, kita milih dheweke, dheweke ngladeni kita lan ora kosok balene.
            2. mordvin 3
              mordvin 3 8 Oktober 2022 15:21
              +9
              Quote: Edik
              Iku angel kanggo wong-wong mau ngerti yen tentara sing siap tempur saiki nglawan kita

              Pancen angel kanggo aku ngerti kenapa kita ora nindakake lan ora ngobong prasarana Ukraina, minangka asil tentara dadi siap tempur.
              Quote: Edik
              Saiki ana kekurangan personel ing NWO, amarga ana akeh wong kaya sampeyan!

              Lan menyang ngendi dheweke lunga? Mungkin dheweke ora ana babar pisan?
              1. tamu
                tamu 8 Oktober 2022 17:42
                +3
                Kutipan: Mordvin 3
                Pancen angel kanggo aku ngerti kenapa kita ora nindakake lan ora ngobong prasarana Ukraina, minangka asil tentara dadi siap tempur.

                Ora mung sampeyan ora ngerti, nanging kita ora bakal entuk jawaban sing bener kanggo pitakonan iki.
            3. lis-ik
              lis-ik 8 Oktober 2022 15:23
              + 13
              Quote: Edik
              .Lan ing gulu negara kanggo njagong kanggo rolas taun kene iku pahlawan!

              Aku wonder sing kita wis lungguh ing gulu iki? Apa ora wong-wong sing nyolong pajak kita, sing ngompa bahan mentah kita, sing meksa rakyate berjuang lan nandhang sangsara kanggo kepentingane, dolanan hadiah lan nglindhungi properti? Sing lungguh ing gulu sapa!?
        2. tamu
          tamu 8 Oktober 2022 17:06
          +2
          Sampeyan manggon ing abad apa? Abad kaping 21 ana ing pekarangan, jaman nalika perang menang mung ing garis ngarep wis suwe.
        3. Lyuba1965_01
          Lyuba1965_01 9 Oktober 2022 02:27
          0
          Mati biasa-biasa wae, awit saka dhawuhe biasa-biasa wae, sing ora wani nglakoni apa-apa, ora akeh wong bodho, nuwun sewu.
        4. Evgeny Ivanov_5
          Evgeny Ivanov_5 9 Oktober 2022 11:21
          +1
          Aku ngerti, mesthi sampeyan nulis ing mburi kanca sing dipateni. Utawa mung bisa patriot jingoistic njagong ing mburi?
      5. Nefilim
        Nefilim 8 Oktober 2022 15:02
        +2
        Pamrentah kita, ora kaya sampeyan, mikir kanthi kepala lan tanggung jawab kanggo kabeh negara.

      6. Mitrich73
        Mitrich73 8 Oktober 2022 15:03
        -2
        Aku bakal ndhukung sampeyan. Kita kepeksa nggatekake panemune negara-negara sing saiki netralitas ramah (India, China, negara-negara Amerika Latin, lsp...). Ing tataran kapisan, karusakan saka kreteg tengen Dnieper ing Ukraina ora envisaged, amarga ana plans kanggo cepet, completion menang. Ing tataran kapindho, karusakan wis direncanakake, nanging nyadari carane bakal disedhiyakake dening propaganda Barat lan tekanan apa sing bakal ditindakake ing negara-negara netral, mula diputusake ora bakal numpes jembatan kasebut, kajaba kanggo nanggepi tumindak Ukraina. Tumindak iki kedadeyan dina iki, kita bisa nyana yen ing mangsa ngarep 1-2 jembatan ing Dnieper bakal dirusak, nanging ora ana maneh. Nganti pungkasan Kongres CPC kaping 20, serangan massal ing infrastruktur ora kudu dikarepake.
        1. tamu
          tamu 8 Oktober 2022 17:48
          +2
          Apa sampeyan pancene percaya apa sing sampeyan tulis? Yen sampeyan perang karo mripat ing pendapat saka pseudo-kanca, banjur perang ora bakal menang.
          1. Mitrich73
            Mitrich73 8 Oktober 2022 18:12
            0
            Aku ora mung percaya, nanging uga nerangake marang wong-wong kaya sampeyan yen tanpa interaksi karo negara liya, kita mesthi bakal nandhang susah. Mula, kita kudu nggatekake swasana mitra.
            1. tamu
              tamu 8 Oktober 2022 20:57
              0
              Aku elinga presiden kita wis disebut sawetara comrades partners, sing padha dadi saiki mung wong wuta ora weruh.
            2. Lyuba1965_01
              Lyuba1965_01 9 Oktober 2022 02:30
              0
              Lan yen sesuk "mitra" kita ora bakal entuk manfaat saka kamenangan Rusia ing Ukraina, apa sampeyan bakal mrentahake supaya kabeh bisa dikurangi?
              Mitra ndeleng kepiye negara bisa nglindhungi kepentingane.
              Saka iki lan sikap kanggo negara iki.
              Negara sing biasa-biasa wae nggabungake dheweke kanggo nyenengake sapa wae, ora bakal dadi mitra sing padha kanggo sapa wae.
              Donya tresna marang pemenang.
      7. pinter bokong
        pinter bokong 8 Oktober 2022 15:23
        -2
        Apa sampeyan nelpon wong pinter? Aku bakal menehi saran!
      8. Tatyana Makarova
        Tatyana Makarova 8 Oktober 2022 15:28
        -4
        Matur nuwun kanggo jawaban sing prayoga.
        На сайте много бывших военных. Меня поражают безответсвенные комментариии некоторых людей,типа /нужно вдарить..../. Мы все не несем персональной ответсвенности за Россию. Наши мнения - частные мнения.

        Nanging apa sing kudu ditindakake, apa sing kudu ditindakake kanthi bener ing kahanan iki utawa kasebut minangka sirah kanggo Panglima.
        "Gusti Allah maringi pedhet lan serigala kita mangan" - Sepuh John Krestyankin babagan Putin
      9. Petr_Koldunov
        Petr_Koldunov 8 Oktober 2022 19:21
        +3
        Quote: Ratmir_Ryazan
        Iku salah siji bab kanggo wagu ilat ing net kaya sampeyan, lan iku cukup liyane kanggo ngerti sing saben kaputusan duwe jalaran kanggo kabèh negara.

        Apa sing kedadeyan saiki nuduhake manawa panguwasa ora ngerti manawa saben keputusan (lan ing kasus iki - keputusan UNMADE) duwe akibat sing ngrusak kanggo kabeh negara.
        Nalika kita dipencet lan ora ngidini Nazi munggah sirahe, Kyiv lungguh luwih tenang tinimbang banyu ing sangisore suket, Zelensky ajeg mabuk, lan MI-8 Rusia kanthi tenang mabur ing kabeh garis ngarep sanajan tanpa pengawal.
        Sanalika kita mundur saka ngendi wae saka wilayah lor, lan ing sisih wetan lan kidul padha ngadeg lan wiwit "mbongkar kanthi ati-ati perlawanan mungsuh" - operasi kasebut rusak! Lan saiki dheweke mung ngilangake sikile babagan kita, moyoki lan njeblug apa wae lan ing ngendi wae sing dikarepake, nyerang wilayah Rusia, ngrebut maneh wilayah ing sedina kaya sing dikuwasani pasukan kita sajrone nem sasi!
        Mulane, ing tembung sing bener, sampeyan Jesuitically sijine makna rampung perverted. Amarga iku decisiveness lan kateguhan - iki kaputusan sing bakal nyimpen kanggo negara. Nanging keputusan kasebut isih durung ana!
        "Kasus kasebut, kanca Novoseltsev, kudu ditangani kanthi serius utawa ora ditangani kabeh!" (c) Roman kantor
        1. alexey_444
          alexey_444 8 Oktober 2022 22:21
          +1
          Apa sampeyan tau mikir kenapa kita lunga? Nalika pilot ora gelem mabur kanggo ngebom, kaliber ora telas, mung kanggo bang, lan nalika kita ora bisa ngedol sumber daya, apa sampeyan bakal mbayar pensiun, lan guru lan dokter bakal kerja gratis. utawa soko, sampeyan kudu Kepala mikir strategi ora Care
          1. Lyuba1965_01
            Lyuba1965_01 9 Oktober 2022 02:33
            0
            Setuju.
            Nanging kok neraka kanggo miwiti Kaliber ing target cilik?
            Cukup kanggo miwiti sawetara Kaliber ing infrastruktur penting - lan atusan Kaliber ora dibutuhake.
            Wong-wong mau didol barang-barang cilik.
      10. alexey_444
        alexey_444 8 Oktober 2022 22:16
        -1
        Ukrainia bisa uga ora milih sampeyan lan patriot kursi palsu, sampeyan pengin nulis perkara sing padha sadurunge sampeyan
      11. sag
        sag 9 Oktober 2022 04:07
        0
        Mumet kanthi sukses: Analis Barat prédhiksi bali wilayah Ukraina menyang tapel wates tanggal 24 Februari sadurunge Natal

        ... Sadèrèngipun miyosipun Sang Kristus, katingalipun 1g.b.c.ngguyu
      12. Evgeny Voitenko
        Evgeny Voitenko 9 Oktober 2022 06:20
        0
        Pamrentah kita, ora kaya sampeyan, mikir kanthi sirah lan tanggung jawab kanggo kabeh negara - uga, sampeyan bisa uga mikir, nanging saiki, kepiye ngoptimalake apa wae.
    3. paul3390
      paul3390 8 Oktober 2022 13:40
      + 27
      Kaputusan telat mung siji, arang banget ketok - kanggo pungkasanipun miwiti gelut, lan ora kanggo nindakake sawetara operasi khusus ana. Lan miwiti ora mung ing ngarep. Amarga dheweke wis suwe banget nglawan kita, kanthi serius, lan ora mung Ukraina - nyatane, kabeh NATO. Lan pimpinan kita mung smears snot .. Kanthi tolstoyism kuwi, iku bener sing bisa gampang jotosan perang ..
      1. Nikolai Ivanov_5
        Nikolai Ivanov_5 8 Oktober 2022 14:03
        + 26
        Kepiye carane kabeh bisa diterangake kanthi kedadeyan, sanajan jenderal sing tanggung jawab kanggo kegagalan nyedhiyakake seragam kanggo personel militer mung dibuwang, lan ora, kaya sing kudu ditindakake, ing bunk.
        1. tamu
          tamu 8 Oktober 2022 17:51
          -1
          Kita kudu bungah yen jenderal iki ora dikirim kanggo promosi.
      2. Ratmir_Ryazan
        Ratmir_Ryazan 8 Oktober 2022 14:18
        -16
        kanggo miwiti, pungkasanipun, perang, lan ora kanggo nindakake sawetara jenis operasi khusus ana.


        Saliyane omong kosong, apa sing sampeyan usulake? Apa sampeyan mikir yen pesawat, tank lan artileri saiki ora nembak ing posisi Angkatan Bersenjata Ukraina saiki?

        Tentara lagi perang, mobilisasi wis diumumake, kompleks industri militer kerja tanpa gangguan.

        Iki ora cukup kanggo sampeyan - uga, sukarelawan mung ditampa.
        1. anyartc7
          anyartc7 8 Oktober 2022 14:34
          +9
          Mungkin sampeyan kudu ngatur kabeh kanthi normal lan nggunakake kabeh sing kasedhiya? Mungkin sampeyan kudu ngukum umum lan ngukum kabeh sing ngatur kegagalan kasebut? Utawa apa salahe wong Rusia sing, tanggal 24 Februari, ora kabeh padha njupuk bedhil mesin lan ora mlayu menyang Kyiv? Dadi dheweke dhewe ujar manawa ora perlu, dheweke ujar manawa kabeh bakal ditindakake miturut rencana lan bisa ngatasi kabeh)) kanthi apik, kita percaya kaya biasane. Lan ternyata ...
        2. paul3390
          paul3390 8 Oktober 2022 14:50
          +6
          Mung sampeyan sing ngomong omong kosong - amarga kita kabeh ndeleng asil setengah taun kaya operasi kanthi mripat dhewe. Aktifake logika - uga, kita nelpon 300, nanging apa - mungsuh mandheg nelpon utawa apa? Kanggo ewonan kita - dheweke bakal mangsuli dhewe, lan apa sing bakal diganti?

          Kasunyatan sing kabeh bisa lan shoots banget kelangan, nanging exhaust iki piye wae ora seneng banget .. Utawa sampeyan cukup wareg karo apa wis kedados?
          1. Ratmir_Ryazan
            Ratmir_Ryazan 9 Oktober 2022 11:07
            +1
            Yen asil bakal beda, mula mobilisasi ora dibutuhake.

            Ana salah etung lan ora ana sing ndhelikake, nanging ora perlu bengok-bengok yen kabeh wis ilang, mung siji dalan kanggo Kamenangan.

            Angkatan Bersenjata Ukraina wis nimbali kabeh sing bisa, sumber daya wis entek, utamane babagan senjata lan peralatan abot. Supaya mobilisasi bakal nyumbang kanggo preponderance pasukan ing sisih kita lan bakal ngidini kita kanggo nindakake operasi gedhe-gedhe kanggo ngubengi lan ngubengi klompok mungsuh, depriving wong saka persediaan lan kanthi mangkono nyebabake nyerah utawa karusakan.
        3. tamu
          tamu 8 Oktober 2022 18:02
          -1
          Quote: Ratmir_Ryazan
          Apa sampeyan mikir yen pesawat, tank lan artileri saiki ora nembak ing posisi Angkatan Bersenjata Ukraina saiki?

          Mungkin padha njupuk ing posisi saka Angkatan Bersenjata Ukraina, nanging apa padha kenek, lan iki sing paling penting.
          1. Ratmir_Ryazan
            Ratmir_Ryazan 9 Oktober 2022 11:09
            +1
            Dheweke entuk, lan cukup apik, bubar pirang-pirang video saka kolom sing rusak saka Angkatan Bersenjata Ukraina wis diterbitake ing jaringan.
        4. Lyuba1965_01
          Lyuba1965_01 9 Oktober 2022 02:34
          -1
          Kanggo jujur, ana pangarep-arep banget kanggo aku ing mobilized.
          Lan aku ora nganggep dheweke minangka panacea kanggo kabeh kegagalan.
          1. Ratmir_Ryazan
            Ratmir_Ryazan 9 Oktober 2022 11:16
            +1
            Sing dimobilisasi bakal ngowahi ombak perang iki, tugase yaiku ngisi maneh unit sing wis operasi kanggo ngganti kanca sing tatu lan tiwas, lan unit sing mentas dibentuk bakal ngatur pertahanan baris kapindho lan ngembun sing pertama, sing bakal menehi prentah. kesempatan liyane kanggo operasi aktif.

            Sewulan mengko, wong sing digerakake ing ngarep ora bakal kalah karo prajurit kontrak kanthi cara apa wae.

            Bakal ana kesempatan kanggo unit perang liyane, sing uga bakal nambah kesiapan tempur tentara kanthi sakabehe.

            Kajaba iku, kompleks industri militer, saka ngarang waja awak nganti produksi tank lan pesawat, digunakake ing 300%, sing uga ndadekake Kemenangan kita luwih cedhak.

            Umumé, mobilisasi minangka pangarep-arep kabeh Rusia, ora mung kanggo kamenangan nasionalisme Ukrainia, sing wis dadi kaya sekte, kaya Wahhabisme lan gerakan radikal liyane, nanging uga kanggo masa depan negara kita lan umume.
    4. horor
      horor 8 Oktober 2022 14:07
      + 18
      Ing politik, kaya ing urip, ing plataran karo gopota yen sampeyan mamah snot, dheweke bakal ngalahake sampeyan ing pasuryan, sanalika sampeyan menehi owah-owahan sing apik, sampeyan bakal langsung ngajeni sampeyan. Kanggo dangu Rusia ora ngidini tamparan kuwi ing pasuryan tanpa wangsulan. Kanggo langkah-langkah sing angel, urip para pejuang lan wong-wong sing percaya marang kita gumantung marang langkah kasebut.
    5. sgrabik
      sgrabik 8 Oktober 2022 15:31
      +2
      Mungkin dheweke bisa, nanging drags metu wektu larang regane kakehan, saiki pitakonan ing pinggiran lan negara kita praktis ing verge saka kamenangan utawa asor, kang tegese urip utawa pati, iki kudu cetha mangertos dening saben warga negara kita. pilihan ing ngendi tentara kapisah, lan populasi kapisah, urip tentrem wis rampung lan wiwit ora ana maneh sadurunge, iki uga kudu dimangerteni lan ditampa, kita kudu pisanan kabeh mobilize eling kita, yen kita ilang negara, kita ilang kabeh, lan ora kasugihan lan tabungan bakal bantuan sapa, lan ora teka ing Handy.
    6. AAK
      AAK 9 Oktober 2022 00:52
      -2
      Miwiti saka pisanan Ukrainia Utara "sikep muhibah" sawise kawirangan Istanbul, kabeh seri acara ing ngarep Ukrainia mung wektu tandha ora bisa dingerteni, gagal lan mundur, ngowahi menyang stampede saka Moscow "penjaga pengadilan", uga croaking pancet macem-macem kaliber toads babagan "kesiapan lan kepinginan lengkap kanggo proses negosiasi"...
  2. Kutipan Lavrov
    Kutipan Lavrov 8 Oktober 2022 13:30
    + 20
    Nifiga dhewe "sukses lokal" !!!
    1. hellcos
      hellcos 8 Oktober 2022 13:42
      + 13
      anekdot saka seri "HIMARS - scrap metal overpriced"
  3. Carlos Hall
    Carlos Hall 8 Oktober 2022 13:31
    + 10
    Lan bakal dadi, kajaba langkah konkrit lan konsisten ditindakake kanthi arah sing logis kanggo nyegah kemajuan Ukraina.
    1. Ratmir_Ryazan
      Ratmir_Ryazan 8 Oktober 2022 13:39
      -15
      Apa saran sampeyan? Utawa sampeyan mung dadi pinter?
      1. opuonmed
        opuonmed 8 Oktober 2022 13:46
        + 16
        sepisanan, njupuk metu logistics Ukraina, njupuk metu komunikasi, listrik, kreteg, stasiun, bangunan saka SBU lan bangunan pamaréntah lan pamaréntah dhewe ing saindhenging ukrrr lan dhasar saindhenging Ukraina, dening klempakan saka peralatan, miwiti mencet klempakan saka tenaga kerja, miwiti mencet ing interchange railway, miwiti mencet industri lenga, miwiti mencet trowongan, miwiti mencet kabeh supaya mungsuh ing mburi kroso ala lan ora nyaman! kanggo numpes sapa wae sing weruh senjata kanggo ngalahake sanajan ana peralatan ing wilayah omah! wis cukup kanggo muter game ngendi padha menehi Federasi Rusia ing pasuryan! malah ing dalan sampeyan kudu mencet akumulasi truk! iku panemuku! padha pengin armagidon ing Federasi Rusia lan kita bakal ngatur armagidon kanggo wong-wong mau!
        1. Ratmir_Ryazan
          Ratmir_Ryazan 8 Oktober 2022 14:24
          -6
          sepisanan, njupuk metu logistics Ukraina, njupuk metu komunikasi, listrik, kreteg, stasiun, bangunan SBU lan bangunan pamaréntah lan pamaréntah dhewe ing saindhenging Ukraina

          malah ing dalan sampeyan kudu mencet akumulasi truk! iku panemuku! padha pengin armagidon ing Federasi Rusia lan kita bakal ngatur armagidon kanggo wong-wong mau!



          Sing apa sampeyan mikir, yen Rusia wis Smashed ing Kherson lan Zaporozhye wilayah kanggo bledug, ngancurake kabeh kreteg, pembangkit listrik, ngancurake truk mandeg, depriving populasi cahya, banyu lan pangan, lan matèni akeh liyane ing wektu sing padha, referendum ing entri bakal bisa ana sawise iku menyang Rusia?

          Pira sukarelawan sing motivasi bakal nambah jumlah Angkatan Bersenjata Ukraina ing antarane wong-wong sing wis ilang kabeh lan wong sing ditresnani amarga tumindak Rusia?

          Iku apik kanggo ngeruk ilat ing dina mati karo warung ing komputer, nanging banget hard kanggo mikir karo sirah lan ora saben wong diwenehi, nanging sampeyan nyoba. Sadurunge nulis proposal, etung konsekuensine.

          Kita ora nglawan Ukraina, nanging kanggo Ukraina.
          1. opuonmed
            opuonmed 8 Oktober 2022 14:43
            +6
            lan sampeyan mikir babagan wong-wong sing wis dadi kekuwatan Federasi Rusia ing Federasi Rusia dhewe??? Yen ora, terus kerja sing apik! aja ngece jaman saiki!!!! paling apik kanggo break banjur mbangun maneh saka kanggo njaluk lan ngrusak wong sing kanggo sampeyan! panguwasa kudu nuduhake kekuatan kanggo wong-wong mau ing wong liyo lan ora kaya sampeyan nulis iku bisa 8 taun kepungkur nalika setengah saka ukrrr kanggo Federasi Rusia kanggo 8 taun everyone iki reformatted karo gething kanggo Federasi Rusia !!! sing ditandur sapa sing dipateni lsp! pemenang saiki nulis sejarah!!!!!! lan ora nalika sampeyan nulis, sampeyan kudu ngurus wong-wong sing ana ing kono lan ngrekrut kanggo nglawan Federasi Rusia! lan ya, aku nggusah ngrusak kanggo ngrusak logistik, lsp, lan liya-liyane, wong sing duwe gaman utawa gaman iku tujuane, ora masalah ing ngendi sing utama, iki wis dadi tujuan sing sah! !! sampeyan kleru!
            1. Ratmir_Ryazan
              Ratmir_Ryazan 9 Oktober 2022 10:36
              +1
              VR-First, Rusia ora perang sipil.

              Kapindho, karusakan saka kreteg minangka tugas taktik angel sing bakal njupuk akeh amunisi, lan yen sampeyan nggunakake aviation, banjur pesawat karo pilot, nalika kabeh iki bisa muspra, amarga jembatan bakal diganti karo ponton sak dina. mburi Ukraina, lan kita bakal kelangan amunisi Bunch karo pesawat lan pilot kaya.

              Kanggo mangerteni, ndeleng carane akeh wektu lan amunisi Angkatan Bersenjata Ukraina ngginakaken ing jembatan Antonovsky lan nyebrang, sawetara sasi lan Bunch saka pluru, nanging padha numpes wong, nanging iki ora Ngartekno mengaruhi sumber saka klompok pasukan.

              Kajaba iku, Ukraina entuk misil menyang Highmars kanthi gratis, kita mung ora duwe pluru presisi dhuwur.
          2. prahara
            prahara 8 Oktober 2022 14:47
            +9
            Sing apa sampeyan mikir, yen Rusia wis Smashed ing Kherson lan Zaporozhye wilayah kanggo bledug, ngancurake kabeh kreteg, pembangkit listrik, ngancurake truk mandeg, depriving populasi cahya, banyu lan pangan, lan matèni akeh liyane ing wektu sing padha, referendum ing entri bakal bisa ana sawise iku menyang Rusia?


            Ing wolung sasi, SVO wis mestine kanggo Smash kabeh energi, transportasi lan industri infrastruktur saka Western Ukraina kanggo bledug.
            Ana oyod utama fasisme Ukrainia lan Russophobia.
            Senjata lan amunisi, bala bantuan sing dilatih lan dilatih saka Angkatan Bersenjata Ukraina lan tentara bayaran diwenehake liwat Ukraina kulon.
            Yen dheweke wis tumindak kaya iki wiwit Februari, mula perang kanggo Donbass lan Kherson wis suwe bakal tumindak nglawan sisa-sisa Angkatan Bersenjata Ukraina lan detasemen partisan SBU ing saindenging Bank Kiri ....

            Saiki perang ditindakake miturut skenario sing ditindakake dening Amerika Serikat, nalika Rusia Kidul-Wétan dirusak lan umume wong Rusia mati.
            1. Ratmir_Ryazan
              Ratmir_Ryazan 9 Oktober 2022 10:44
              0
              Aku kudu milih nyerang ing lapangan udara, gudang kanthi amunisi lan peralatan, ing fasilitas pertahanan udara utawa ing pembangkit listrik, sing bisa lan bakal ninggalake Ukraina Kulon tanpa listrik kanggo sawetara wektu, nanging ora bakal mengaruhi kekuatan lan efektifitas pertempuran. Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi cara apa wae.

              Rusia ngrusak kabeh kilang ing Ukraina, nanging kekurangan bahan bakar cepet diisi pasokan saka luar negeri. Sing padha karo listrik lan padha karo gas.

              Kulon bakal menehi dhuwit minangka akeh sing bakal perlu supaya Ukraina bisa perang luwih.

              Lan ing pungkasan, proposal sampeyan, yen wis dileksanakake, ora bakal nggawa kamenangan nyedhaki, ing nalisir, iku bakal nimbulaké liyane tega kanggo Ukraina lan bakal nampa senjata kaping pirang-pirang, utamané pertahanan udara.

              Kita ora duwe akeh senjata presisi dhuwur, lan perlu kanggo numpes, pisanan kabeh, fasilitas militer lan tenaga kerja mungsuh. Saiki kita kudu ngrampungake masalah ndeteksi Hymars supaya bisa numpes karo Iskanders padha.
              1. prahara
                prahara 9 Oktober 2022 11:59
                +1
                Rusia ngrusak kabeh kilang ing Ukraina, nanging kekurangan bahan bakar cepet diisi pasokan saka luar negeri. Sing padha karo listrik lan padha karo gas.


                Kanthi infrastruktur transportasi sing rusak ing Ukraina Kulon, ora ana ril sepur. e. komposisi lan ora truk bahan bakar siji bakal nggawa bahan bakar kanggo Ukraina,
                tanpa iku, Angkatan Bersenjata Ukraina bakal dadi unit pejalan kaki tanpa kendaraan lapis baja, dimodelake ing detasemen Makhnovist.

                Ing kahanan kaya mengkono, ora ana dhuwit Western bakal mbantu, sampeyan ora bakal njupuk dhuwit lan sampeyan ora bakal isi tank.

                Malah saiki durung kasep kanggo bali menyang implementasine rencana iki kanggo ngrusak infrastruktur transportasi lan energi ing Ukraina Kulon.
                Kaping kabeh, rampung numpes hub transportasi Lviv paling gedhé liwat kang nganti 80% saka Penyetor Western pindhah.

                Ing sawetara minggu, pasukan kita bakal ngrasakake kepiye tekanan serangan Angkatan Bersenjata Ukraina bakal saya ringkih.

                Iku ora dening kasempatan sing kedutaan Western kesusu kanggo Lviv sawise wiwitan NMD, padha ora wedi bombing ing Kyiv, nanging lunga kanggo nutupi rute transportasi ngubungaké Eropah Wétan lan Ukraina.
                1. opuonmed
                  opuonmed 9 Oktober 2022 12:18
                  0
                  Aku setuju banget karo sampeyan yen perlu kanggo mbusak infrastruktur lan mburi mungsuh dadi bledug! yen ora bakal dadi siklus! padha prajurit peralatan lan kita, kaya ing 40 taun, tentara menyang tentara, lan ing bunder nganti ana tenan ora apa-apa kiwa saka wong Ukrainia, lan Federasi Rusia ora bakal nandhang sangsara losses cilik!
                2. Ratmir_Ryazan
                  Ratmir_Ryazan 9 Oktober 2022 12:41
                  0
                  Kanthi infrastruktur transportasi sing rusak ing Ukraina Kulon, ora ana ril sepur. e. komposisi lan ora truk bahan bakar siji bakal nggawa bahan bakar kanggo Ukraina,


                  Conto kanggo sampeyan saka jaman kepungkur.

                  Apa sampeyan bisa mbayangno tingkat gerakan partisan ing wilayah USSR nalika Perang Dunia II?!

                  Nalika iku, para partisan njeblug kreteg, rel sepur lan sepur. Kajaba iku, penerbangan jarak jauh saka Tentara Merah uga ora nganggur. Penerbangan kita wiwit ngebom Berlin ing wulan Agustus 1941, aku ora ngomong babagan jembatan lan stasiun sepur lan pembangkit listrik.

                  Nanging sanajan kanthi serangan gedhe-gedhe ing infrastruktur kasebut, Jerman bisa kanthi cepet ndandani kabeh lan nyedhiyakake ngarep, mung unit sing dikubengi duwe masalah karo pasokan.

                  Lan dina iki kita bisa mbayar 6-8 serangan rudal saben dina, mung amarga kita ora duwe akeh pluru sing bisa mabur 500 km utawa luwih, lan kabeh iku segara lan udhara, lan padha ora mirah.

                  Menapa malih, nalika aku ngomong ora mirah, Aku ora Getun dhuwit, nanging aku ngomong sing padha kudu mencet Doel sing cetha luwih larang lan bakal nimbulaké kaping losses kanggo mungsuh. Dadi nimbang 8 kaliber - iki 8 yuta dolar utawa 16 tank T-72B utawa 4 T-72B3M.

                  Makarya dina iki ing sadawane saluran listrik ing sawetara dina bakal dibalèkaké, nglakokaké kreteg - ing sacedhake bakal ana ponton nyebrang. Lan roket ora bisa diisi maneh kanthi cepet, iki minangka proses produksi sing dawa.

                  Ukraina dipotong dening jaringan dalan kaya sheet notebook kuadrat,



                  ora kaya, contone, Crimea, sing disambungake dening daratan mung dening jembatan, lan mulane banget ngganggu pasokan saka Angkatan Bersenjata Ukraina karo serangan ing infrastruktur karo pasukan sing kita duwe ing kasunyatan, aku mung ora bisa, lan ora amarga kita ora pengin.

                  Pasokan Angkatan Bersenjata Ukraina saka Polandia wis suwe ditindakake kanthi transportasi sipil, lan persimpangan Lviv adoh saka siji-sijine dalan sing nyambungake Ukraina karo Eropa sing bisa ditindakake bantuan.
                  1. prahara
                    prahara 9 Oktober 2022 16:34
                    0
                    Lan dina iki kita bisa mbayar 6-8 serangan rudal saben dina, mung amarga kita ora duwe akeh pluru sing bisa mabur 500 km utawa luwih, lan kabeh iku segara lan udhara, lan padha ora mirah.

                    Aku wis nulis manawa pluru tliti dhuwur lan serangan UAV kudu digunakake kanggo ngalahake sisa-sisa pertahanan udara, sawise sampeyan bisa nggunakake resimen pengebom ing Tu-22 lan Su-24 kanthi bom saka FAB-500 nganti FAB-3000. .
                    Hub transportasi kudu dibom kanthi akeh banget, mula butuh pirang-pirang wulan kanggo mulihake.
                    Sampeyan uga bakal njupuk sawetara sasi kanggo mulihake trafo lan gardu distribusi sing kobong (saka peralatan pesenan nganti pangiriman, perakitan lan komisioning), banjur bombardment anyar mung cedhak ...
                  2. prahara
                    prahara 9 Oktober 2022 17:19
                    0
                    banget ngalangi panyedhiya Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi serangan ing infrastruktur karo pasukan sing ana ing kasunyatan, aku mung ora BISA, lan ora amarga kita ora pengin.


                    Yen cara saiki ngancurake transportasi lan infrastruktur energi kanthi bantuan cangkang tunggal kanthi gaman presisi dhuwur ora menehi asil sing positif, mula cara liya kudu digunakake!

                    1. Jam / dazzle satelit intelijen AS ing Ukraina, saka ngendi Angkatan Bersenjata nampa intelijen.
                    2. Rampungake sisa-sisa pertahanan udara kanthi gaman kanthi tliti dhuwur.
                    3. Alokasi telu nganti papat resimen udara pengebom (Tu-22, Su-24, Su-34), sing saka Belarus, Kursk / Voronezh lan Crimea bakal "nguripake bledug" hub transportasi mobil lan sepur, gardu listrik, jembatan kanthi saben dina lan bombardment metodis, terowongan ....
                    1. Tapel wates pisanan - ing sadawane tapel wates Kulon Ukraina, ana enem hub transportasi gedhe ing ngendi meh kabeh dalan saka kulon menyang wétan Ukraina konvergen.
                    (Kovel, Lutsk, Lviv, Uzhgorod, Ivano-Frankivsk, Chernivtsi).
                    2. Perbatasan kapindho - ing Ukraina tengah ana enem hub transportasi liyane (Rivne, Khmelnitsky, Zhytomyr, Vinnitsa, Kirovograd, Sarny)
                    3. Tapel wates katelu - jembatan ngliwati Dnieper lan pelabuhan kidul Odessa lan Nikolaev.

                    Yen resimen udara ngebom bisa digunakake kanggo saben hub transportasi iki sepisan utawa kaping pindho saben sasi, mula ora ana sing bisa dipulihake.
                    Gardu listrik, kilang minyak, pabrik militer lan wilayah unit militer sing ana ing sisih kulon garis Khmelnitsky-Rivne uga kudu dadi reruntuhan ....
              2. Komentar wis dibusak.
              3. Komentar wis dibusak.
              4. prahara
                prahara 9 Oktober 2022 13:03
                -1
                Kita ora duwe akeh senjata presisi dhuwur, lan perlu kanggo numpes, pisanan kabeh, fasilitas militer lan tenaga kerja mungsuh.

                Ngoyak rong rolas Hymers ing saindhenging Ukraina Wétan, kita ora nglawan masalah kasebut, nanging kanthi akibate.
                Jawab mung siji pitakonan.
                Kepiye carane Hymers lan senjata liyane teka ing Ukraina ing umum?

                Resimen Penerbangan Bomber, ing sangisore tutup para pejuang, bisa ngluku kabeh pusat transportasi sepur lan dalan, jembatan, terowongan ing Ukraina Kulon sajrone rong minggu.

                Amunisi sing dipandu presisi dibutuhake kanggo nyuda sisa pertahanan udara, lan kanggo ngrusak infrastruktur transportasi lan energi, FAB 500 lan FAB 3000 dibutuhake.
                Ayo Lvov lan liyane
                Kutha-kutha Kulon, ing ngendi mobilisasi ditindakake lan pambentukan cadangan Angkatan Bersenjata Ukraina, bakal dadi Donetsk lan Mariupol saka model 2022.
                Iki bakal dadi retribusi sing adil kanggo kebangkitan lan panyebaran fasisme ing saindenging Ukraina. sing DENACITION padha ing tumindak marang Nazi, lan ora Rusia sing manggon ing South-East, Mugi mantan Ukraina.
                1. Ratmir_Ryazan
                  Ratmir_Ryazan 9 Oktober 2022 13:51
                  0
                  Ngoyak rong rolas Hymers ing saindhenging Ukraina Wétan, kita ora nglawan masalah kasebut, nanging kanthi akibate.
                  Jawab mung siji pitakonan.
                  Kepiye carane Hymers lan senjata liyane teka ing Ukraina ing umum?


                  Ukraina lan Eropah duwe wates umum kanggo ewu kilometer, ana akeh dalan, lan Haymars bakal drive bebarengan dalan rereget yen perlu.



                  Kanthi cara liya, yaiku ngumumake perang ing AS lan NATO, sing bakal nyebabake perang nuklir !!!

                  Mangkono uga Amerika Serikat ora bisa ngganggu pasokan misil lan senjata menyang Vietnam nalika perang ing kana.

                  Resimen Penerbangan Bomber, ing sangisore tutup para pejuang, bisa ngluku kabeh pusat transportasi sepur lan dalan, jembatan, terowongan ing Ukraina Kulon sajrone rong minggu.


                  Sampeyan ora ngerti apa sing sampeyan tulis!

                  Regimen pengebom udakara udakara 24 pesawat + skuadron (12 potongan) Su-35 lan kabeh iki bakal dadi TUJUAN JUST UNTUK sistem pertahanan udara S-300, sistem pertahanan udara BUKOV lan OSA saka Angkatan Bersenjata Ukraina !!! Yen ora kabeh, mula umume bakal ditembak ing pesawat pertama !!!

                  Siji divisi S-300 (8 peluncur) yaiku 32 rudal ing salvo, divisi Bukov malah luwih gedhe, amarga bisa murub saka kendaraan transportasi. Lan Angkatan Bersenjata Ukraina duwe luwih saka 50 divisi kasebut ing wiwitan NMD, lan umume padha kalah, nanging isih ana cukup kanggo nembak bom sing padha utawa pesawat liyane sing mabur menyang jero Ukraina. .

                  Malah ing wiwitan SVO, mung Su-34 sing digunakake kanggo ngebom, nembus ing papan sing kurang, sing isih ora ngilangi kerugian. Lan saiki Angkatan Bersenjata Ukraina wis pindhah adoh saka kejut lan gupuh ing dina pisanan, wis nggawe kerjasama karo NATO ing pengintaian lan deteksi target udhara, lan iku bakal larang banget kanggo kita kanggo bom soko ing ambane Ukraina.

                  Pertahanan udhara Angkatan Bersenjata Ukraina kerjane saka penyergapan lan nguber pesawat kita lan nganti serangan kasebut ora bisa dideteksi kanthi cara apa wae, lan dheweke sinau babagan serangan kita saka stasiun radar NATO sing beroperasi ing tapel wates karo Ukraina.

                  Mulane angel banget kanggo kita kerja ing penerbangan.

                  Amunisi sing dipandu presisi dibutuhake kanggo nyuda sisa pertahanan udara


                  Sampeyan ora bisa nyerang pertahanan udara kanthi amunisi kanthi tliti dhuwur, kabeh KAB iki bisa digunakake ing target lemah sing dideteksi lan bisa digunakake kaya bom biasa, mesthine, yaiku, kanggo nyelehake bom presisi dhuwur ing pertahanan udara. sistem, sampeyan kudu mencet iku langsung ndhuwur utawa ing paling ing radius saka sawetara kilometer, kang alamiah bakal mimpin kanggo karusakan saka pesawat nalika isih ing pendekatan.

                  Sistem pertahanan udara dirusak kanthi rudal anti-radar jinis X-31P, nanging kanggo iki, sistem pertahanan udara S-300, BUK, Osa kudu ana ing mode operasi kanthi operasi radar Iskander utawa OTRK, nanging sampeyan kudu nindakake iki. kudu ngerti persis ing ngendi sistem pertahanan udara dumunung.

                  Pancen angel banget kanggo nyerang sistem pertahanan udara nganggo bom lan tetep utuh.

                  Sayange, kita ora duwe rencana bom mabur satus kilometer kaya Amerika Serikat - GBU-39.

                  1. Carlos Hall
                    Carlos Hall 9 Oktober 2022 15:02
                    -2
                    Terowongan, jembatan, jalur komunikasi antarane Ukraina Kulon lan sekutu-sekutune kudu dibom kanthi abot lan terus-terusan sawetara wulan kepungkur. Bener, iki kudu ditindakake wiwit dina pisanan operasi militer. Sampeyan bisa nggawe akeh alesan, nanging kasunyatane, ana pengkhianatan, akeh pengkhianatan, amarga incompetence lan korupsi mung ora bisa nerangake apa sing kedadeyan. Pengadilan militer bakal ditindakake kanggo nuntut kabeh pengkhianat sing njaga pertahanan mburi Zelenskiy.
                  2. Carlos Hall
                    Carlos Hall 9 Oktober 2022 15:18
                    -2
                    Pak Zelensky mlaku kaya merak ing ngarep, bubar ing Izyum utawa Liman, lan layanan khusus Rusia ora bisa ndeteksi dheweke? Pak Zelensky lan lètnan-lètnané kuduné wis uwis-uwis kaya déné Pak Dozhar Dudayev. Nanging ana akeh pengkhianatan. Kita kudu mulihake semangat Stalin lan miwiti njupuk awan lan wengi, diwiwiti saka ndhuwur lan ing ngisor. Mulihake disiplin teror. Copot Shoigu lan Gerasimov saiki lan nginstal Kadyrov lan Mizintsev.
                  3. prahara
                    prahara 9 Oktober 2022 17:37
                    0
                    Regimen pengebom udakara udakara 24 pesawat + skuadron (12 potongan) Su-35 lan kabeh iki bakal dadi TUJUAN JUST UNTUK sistem pertahanan udara S-300, sistem pertahanan udara BUKOV lan OSA saka Angkatan Bersenjata Ukraina !!!

                    Regimen penerbangan bomber yaiku 36 unit. Su-34/24
                    sing saben bisa nggawa 8 ton bom.
                    Napa kita butuh Angkatan Udara yen ora bisa ngrampungake sisa pertahanan udara Ukraina telung puluh taun kepungkur.
                    Yen sayangé Su-35 modern sing kurang saka 100 unit. ora ana sing keganggu nggunakake MiG-29 lawas (sing ana sawetara atus cadangan) kanthi rudal anti-radar.
                    Ya, bakal ana korban jiwa ing antarane pilot lan mundhut pesawat, nanging ing lapangan kerugian bakal dadi ewonan kaping luwih gedhe yen Rusia ora mulai nggunakake Angkatan Udara lan penerbangan tentara kanthi massal.
                  4. prahara
                    prahara 9 Oktober 2022 17:42
                    -1
                    Pertahanan udhara Angkatan Bersenjata Ukraina kerjane saka penyergapan lan nguber pesawat kita lan nganti serangan kasebut ora bisa dideteksi kanthi cara apa wae, lan dheweke sinau babagan serangan kita saka stasiun radar NATO sing beroperasi ing tapel wates karo Ukraina.


                    Aku kepengin weruh apa tujuan Kementerian Pertahanan tuku milyaran rubel anggaran kanggo perang elektronik, Peresvet, lan senjata liyane yen ora digunakake kanggo satelit pengintaian lan pesawat pengintai?
                    Apa "Krasukha-4" mung cocok kanggo parade ing Red Square?
          3. irokez
            irokez 8 Oktober 2022 14:47
            -3
            Quote: Ratmir_Ryazan
            Kita ora nglawan Ukraina, nanging kanggo Ukraina.

            Lan padha bener ngomong mangkono. ngurmati.
            Kita perang jam iki, nanging uga ana masa depan. Sampeyan bisa ngilangi kabeh menyang lemah lan banjur mbangun sing anyar nganti pirang-pirang taun, utawa sampeyan bisa ninggalake pondasi kanthi ngrusak mung superstruktur parasit sing ngganggu (lan iki luwih apik).
            Sampeyan bener ujar manawa saka ndhuwur sampeyan bisa ndeleng apa lan kepiye, nanging saka ngisor pedunung biasa butuh jotosan sing cepet lan ora dijawab lan supaya ora entuk apa-apa - nanging ora kedadeyan.
            1. prahara
              prahara 9 Oktober 2022 12:11
              -1
              kita butuh jotosan sing cepet lan ora dijawab lan supaya ora entuk apa-apa - nanging ora kedadeyan.


              Aneh banget, Amerika Serikat nindakake ...
              Kaping pisanan, amarga padha ngerti apa sing dikarepake lan disiapake kanthi apik kanggo operasi militer lan perang informasi.
              1. irokez
                irokez 9 Oktober 2022 16:11
                +1
                Quote: nyerang
                Anehe, Amerika Serikat nindakake.

                Dheweke ora luwih apik tinimbang kita. Kita bisa nindakake bom karpet, nanging iki dudu cara kita, amarga kita bakal numpes Slavs kita kanthi resik, lan Slavs luwih sithik tinimbang sing kita butuhake, mula kita nggoleki cara sing luwih lembut kanggo ngatasi masalah kasebut (luwih manungsa).
                Humanisme AS ora dingerteni lan mulane dheweke ngrusak kabeh lan mung banjur mlebu, lan nalika ora bisa, dheweke cepet-cepet, ninggalake sekutu kanggo mbales.
                Ya, lan karo kang Amerika Serikat perang - karo republik banana, lan wis mbukak menyang Yugoslavia padha, padha wedi kanggo nindakake operasi lemah, amarga padha kudu perang karo Slavs lan mundhut ora biso ditompo. Ukraina - Rusia - iki Slavs lan mulane wangkal lan wong-wong sing Western ora bisa ngerti ing sembarang cara, lan ngerti iki, padha nyetel Slavs marang Slavs, lungguh ing sidelines minangka tansah.
          4. Poplar
            Poplar 8 Oktober 2022 22:55
            +1
            Dear, ngendi sampeyan ndeleng proposal kanggo mbanting kabeh kutha lan desa Ukrainia dadi bledug? Mesthi, aku ora setuju karo kabeh poin, nanging perlu kanggo njupuk prasarana transportasi lan bahan bakar, energi, lan komunikasi; temtunipun perlu kanggo mencet akumulasi peralatan militer lan tenaga kerja. Lan aku bakal pitutur marang kowe luwih akeh: populasi dill bakal digambar menyang ngendi iku anget lan cahya - wong ing sisih kulon, lan wong ing sisih wétan.
            1. Ratmir_Ryazan
              Ratmir_Ryazan 9 Oktober 2022 10:59
              +2
              Delengen, kita wis numpes kabeh kilang ing Ukraina, nanging ora ana kekurangan bahan bakar ing Ukraina, amarga diwenehake saka luar negeri lan bakal terus disedhiyakake, lan malah bakal menehi dhuwit kanggo iki.

              Rusia nimbulake akeh pukulan ing railway Ukraina, nanging iki ora mengaruhi pasokan saka Angkatan Bersenjata Ukraina, amarga padha mulihake railway, lan umume diangkut dening truk sipil.

              Angkatan Bersenjata Ukraina ngrusak jembatan Antonosky lan nyebrang Kakhovskaya, nanging iki ora mengaruhi pasokan pasukan kita ing sisih tengen. Kajaba iku, Angkatan Bersenjata Ukraina entuk misil gratis saka gudang gedhe ing kabeh NATO, lan kita duwe rudal sing winates.

              Mula, kita kudu milih apa sing bakal ditabuh, depot senjata, lapangan udara utawa gardu lan pembangkit listrik termal, sanajan kita uga kena.

              Kita uga kudu nganggep reaksi NATO, yen kita miwiti teror marang infrastruktur sipil, pasokan pertahanan udara kanggo Ukraina bisa nambah kanthi faktor satus, bakal luwih rumit tugas kita.

              Masalah tentara kita # 1 yaiku kekurangan wong, ana alangan politik, angel ngandhani negara manawa warga sipil kudu maju lan tentara kontrak ora bisa ngatasi, nanging dheweke nindakake lan iki. penting banget.

              Saiki kita bakal nambah kekuwatan lan ora preduli sepira wani Angkatan Bersenjata Ukraina ing Tik-Tok, dheweke ngerti manawa saiki bakal ana wektu sing luwih angel.
          5. Alexander Fomichev
            Alexander Fomichev 9 Oktober 2022 20:41
            0
            Ngidini kula
            60 pejuang "SOBR" nyekel kutha Balakleya meh sedina. Sing nyerang 1300 mudhun saka 10 ton. Sawise bala tentara RF nyedhaki kutha Balakliya, ora ana 60 pejuang SOBR sing ilang. Mbayangno blok kutha sing 1300 wong ilang (sawetara bali lumpuh). Dadi kenapa ora langsung ngebom seprapat kasebut kanggo ndhukung simpati Barbarisme ing wilayah Rusia. Dheweke bakal ndhukung kita, lan bakal milih nalika ora duwe papan, kajaba pondokan, nanging nganggo Tricolor.
        2. Jerman 4223
          Jerman 4223 8 Oktober 2022 14:42
          -3
          Apa sampeyan bakal mulihake kabeh mengko? Nambani kabeh sing ana ing Ukraina minangka sampeyan dhewe, lan iki sejatine duweke kita, mung wilayah sing dikuwasani NATO nganti saiki. Kita isih duwe urip kanggo netepake mengko!
          1. Lyuba1965_01
            Lyuba1965_01 9 Oktober 2022 02:37
            -2
            Sampeyan ndeleng, karo sikap kuwi kanggo NWO iki, kita bakal muter kanggo titik sing kita ora kudu nindakake apa-apa ana ing kabeh, awit kita bakal kicked metu saka kono.
            Lan aku pancene ngarep-arep sing paling ora karo kebecikan lan tresno kuwi kita bakal nyimpen paling ora Crimea.
            1. Jerman 4223
              Jerman 4223 9 Oktober 2022 20:04
              0
              Kita mesthi bakal nyimpen lan kita bakal njupuk luwih akeh.
              1. Lyuba1965_01
                Lyuba1965_01 9 Oktober 2022 21:05
                0
                Kanthi mundur terus-terusan, "alignment saka garis ngarep", wis nilar wilayah Rusia ???
                We nyewa ing dina apa kita njupuk kanggo sawetara minggu utawa malah sasi.
                Muga-muga sampeyan ora perlu ndhaptar NP sing dijupuk luwih saka nem sasi, nanging liwati ing sasi utawa kurang?
                Menapa malih, ora ana 1-2 NPs kuwi, lan ora malah 5-10, nanging luwih.
                Lan ora mung cilik ing antarane, nanging uga cukup gedhe.
                Lan sawise sampeyan ngomong yen kita bakal njupuk soko ana?
                Aku wis ngimpi yen paling ora tekan Rostov, lan kanthi cepet saiki, bisa uga ana ing Moskow menyang NG ..
                Aku ora keluhan bab kita lanang, padha nindakake kabeh padha bisa, lan malah liyane.
                Nanging kanthi prentah kasebut, ora perlu ngomong babagan kasuksesan kita.
                Iki dudu prentah, nanging ngguyu karo nangis.
                Lan aku ngimpi yen tentrem bakal rampung ing kahanan sing ora isin banget kanggo Rusia.
                Lan isin kanggo wong lanang kita.
                Padha mati njupuk NPs iki, padha mati menehi wong adoh.
                Lan, yen sampeyan yakin optimisme sampeyan, dheweke bakal mati nalika dijupuk maneh.
                Apa ora regane dhuwur banget kanggo ... Aku malah ora ngerti apa sing diarani ... cretinism, ngiyanati Staff Umum "kita" lan Wilayah Moskow?
                Iki aku bisa, kanthi naleni utawa sewing soko, dissolve lan redo ing anyar ing cilik saka Gagal.
                Nanging ing kene nyawa rakyat kita, prajurit kita, sing mbayar getih kanggo kekacauan ing Staf Umum, dadi taruhan ..
                Aku wong sing tentrem, dudu wong militer.
                Nanging, yen perwira-perwira Staf Umum iki nemoni aku, aku mesthi wis mateni dheweke lan ora bakal getun sedina.
                1. Jerman 4223
                  Jerman 4223 13 Oktober 2022 13:36
                  0
                  Perang wis diwiwiti, lan durung rampung. Lan sampeyan wis gupuh, iki ala. More teka, aja gupuh. Kabeh ana wektune.
        3. dimasik-nl
          dimasik-nl 8 Oktober 2022 15:11
          -1
          Iki tegese kita kudu mbalekake Crimea, Donbass lan reparasi nganti generasi kaping 3. Lan luwih kerusuhan ing Rusia
        4. sgrabik
          sgrabik 8 Oktober 2022 15:39
          +3
          Hey kowe, tangi saka hibernasimu, ayo padha perang kanthi nyata, kanthi kebak kekuwatan, aja wedi lan ngenteni apa-apa, wektune kanggo mbatalake SVO lan ngumumake perang ing Ukraina, sejatine wis ditindakake, mula kok ndhelikake iku saiki utawa ora.
          1. Ratmir_Ryazan
            Ratmir_Ryazan 9 Oktober 2022 12:44
            +3
            Hey kowe munggah kono, tangi wis saka hibernasi, ayo padha perang tenan, ing kekuatan lengkap


            Ngerti yen kita wis perang ing kekuatan lengkap, mung kita ora duwe akeh pasukan minangka kita pengin sing bisa digunakake ing konflik iki.

            Pramila kita nggegirisi, mila kompleks industri militer kita ngalih menyang mode operasi puteran, mula kita wis ngidoni kabeh sanksi lan ora nggatekake.

            Mulane, sampeyan kudu whine kurang, lan karya lan bantuan ngarep liyane.

            Ing sisih liya, kabeh ana ing watesan lan kita kudu sabar lan menang.
      2. dmi.pris
        dmi.pris 8 Oktober 2022 13:47
        -2
        Khodakovsky bener ing pirang-pirang perkara. Nanging, massa gedhe saka wong-wong sing padha dimobilisasi padha ngerti yen dheweke berjuang kanggo omah, lan ora kanggo kekuwatan sing nuduhake impotensi. Apa sing kudu ditindakake? Masalah utama, aku mikir, yaiku logistik lan replenishment unit lan subunit karo personel, arah bakal Zaporozhye.
        1. Yura
          Yura 8 Oktober 2022 14:02
          0
          Kutipan saka: dmi.pris
          Saiki arah utama bakal Zaporozhye.

          Mungkin dheweke bakal miwiti karo dheweke, amarga dheweke ngenteni saka arah iki, pitakonan apa mung saka dheweke, lan sing bakal dadi sing utama.
        2. Ratmir_Ryazan
          Ratmir_Ryazan 8 Oktober 2022 14:26
          -4
          Nanging, massa gedhe saka wong mobilized padha uga weruh sing padha perang kanggo omah, lan ora kanggo daya, kang wis nuduhake impotence sawijining.


          Kekuwatan ing Rusia bakal nuduhake impotensi yen ora miwiti NWO. Apa sampeyan ora ngerti?
          1. dmi.pris
            dmi.pris 8 Oktober 2022 14:35
            +5
            Dheweke nuduhake ora ngerti lengkap babagan masalah militer lan politik ing Ukraina, kurang intelijen, iman marang politisi Ukraina sing ana ing sirkulasi, ngapusi kuping.
      3. saigon
        saigon 8 Oktober 2022 13:57
        + 13
        Ukara kapisan miwiti tawuran, ukara kaping kalih wiwit tawuran, ukara kaping telu miwiti tarung.
        Mungkasi muter CBO lan miwiti FIGHTING.
        1. Ratmir_Ryazan
          Ratmir_Ryazan 8 Oktober 2022 14:28
          -6
          Ukara kapisan miwiti tawuran, ukara kaping kalih wiwit tawuran, ukara kaping telu miwiti tarung.
          Mungkasi muter CBO lan miwiti FIGHTING.


          Tentara lagi perang, sing mobilized wis siyap-siyap lan pindhah menyang ngarep.

          Lan sampeyan? Utawa apa sampeyan mung nawakake wong liya kanggo perang online, nalika sampeyan dhewe mirsani lan menehi kritik saka njaba? Lan tanpa tanggung jawab sethithik kanggo tembung lan tumindak.
          1. saigon
            saigon 8 Oktober 2022 15:08
            0
            Tentara nindakake NWO, iku kabeh.
            Ya, padha ora mobilize kula, lan kanggo akèh taun lan siji sikil.
      4. Carlos Hall
        Carlos Hall 8 Oktober 2022 14:01
        +7
        Aku wis kadhaptar wong kaping pirang-pirang. 1 Bom ing sisih kulon Ukraina, ing ngendi Zelensky mindhah pabrik lan produksi, ngebom mburine, ora kena sawise perang pirang-pirang wulan. 2. Kanggo Nihan infrastruktur ekonomi lan industri, dalan lan komunikasi fasilitas Ukraina karo kakiyatan luwih lan frekuensi. Ing cendhak, skenario Yugoslavia ditrapake. Ing wektu sing padha, dheweke bakal nyelehake tentara ing wektu iki ing pertahanan kanthi benteng nunggu bala bantuan saka pasukan mobilisasi. Aku bakal cadangan bagean cilik saka pasukan specialized kanggo nyerang (paratroopers) ing panggonan acak ing mburi Ukrainia, ora karo telpon kanggo pendhudhukan utawa permanence, nanging kanggo galau lan intimidate mungsuh, lan ora rampung ninggalake wong inisiatif nyerang ing kahanan saiki.
        1. Ratmir_Ryazan
          Ratmir_Ryazan 8 Oktober 2022 14:34
          -2
          Bom ing sisih kulon Ukraina, ing ngendi Zelensky mindhah pabrik lan produksi, ngebom mburine, ora kena sawise perang pirang-pirang wulan. 2. Kanthi intensitas lan frekuensi sing luwih gedhe, infrastruktur ekonomi lan industri, dalan lan fasilitas komunikasi Ukraina. Ing cendhak, skenario Yugoslavia ditrapake.


          Zelensky ora nransfer apa-apa ing ngendi wae, lan ora ana produksi ing Ukraina, kabeh senjata teka saka luar negeri.

          Aku nulis maneh, coba pikirake apa referendum ing wilayah Kherson lan Zaporozhye bakal bisa ditindakake yen kita ngebom kabeh dadi bledug ing kana, mateni akeh wong?

          Amerika Serikat ngukum Yugoslavia, duwe sawetara kauntungan ing kabeh, lan ing koalisi karo negara NATO, sadurunge padha nggunakake taktik bumi scorched ing Vietnam lan ora mbantu akeh ing kono.

          Dadi, coba ngitung akibat saka proposal sampeyan, lan aja nganggep sampeyan minangka ahli strategi sing paling cerdas.
          1. Carlos Hall
            Carlos Hall 8 Oktober 2022 14:58
            0
            Aku ora nganggep aku sapa wae. Aku uga ora setuju karo apa wae sing diomongake ing jawaban sampeyan. Iki mung alesan ridiculous. Lan yen ana sing bisa dingerteni, yaiku kahanan saiki kanthi taktik biasa. Kita bisa nindakake voting ing Jurnal Militer gedhe iki ngendi kita melu lan ora kalebu ukrotrolls kanggo ngerti apa pancasan mayoritas nonton lan kontributor mikir, paling kabeh, ngerti koyo mayoritas lan ora ngarep-arep sing bakal dijupuk menyang akun dening wong-wong sing. nggawe keputusan. Nanging, iku bakal menarik banget lan informatif.
          2. dimasik-nl
            dimasik-nl 8 Oktober 2022 15:16
            +2
            Apa sampeyan mikir carane akeh warga sipil sing tiwas ing Mariupol?
      5. Kutipan Lavrov
        Kutipan Lavrov 8 Oktober 2022 14:23
        +5
        Mung ana siji tawaran - kanggo milih pahlawan dina lan Co ing 2024! Dadi ayo menang!
      6. Goblin1975
        Goblin1975 8 Oktober 2022 14:28
        +6
        Quote: Ratmir_Ryazan
        Apa saran sampeyan? Utawa sampeyan mung dadi pinter?

        Pracaya utawa ora, ing kabeh resep kanggo metu saka kahanan angel nyuworo padha (elinga ing paling perang antarane Roma lan Carthage, amarga ing kawitan iku bilai militèr kanggo Roma) - kanggo golek wong sing bisa ndandani kabeh. . Ukara? Mangga - panggantos pimpinan militèr paling dhuwur (loro Shoigu lan Gerasimov). Nanging, kapercayan saya tambah yen penolakan kanggo numpes infrastruktur logistik Ukraina, yen wong militèr wis nindakake perkara sing padha ing kabeh wektu, wis dadi pitakonan kanggo komponen politik negara, amarga. Aku curiga yen Gerasimov isih ngerti yen perlu langkah-langkah kasebut. Nanging yen dheweke setuju main ing band militèr aneh iki, mula ora ana sing kudu disalahake (bebarengan karo Shoigu) kanggo sapa wae. Kajaba iku, tentara durung siyap ing pirang-pirang aspek, lan iki nyatane.
  4. marchcat
    marchcat 8 Oktober 2022 13:32
    + 12
    bakal ditampa dening pimpinan ndhuwur Federasi Rusia
    Lan apa bakal ditampa kabeh, kayane kahanan iki cocog karo akeh.
    1. Ratmir_Ryazan
      Ratmir_Ryazan 8 Oktober 2022 13:41
      -7
      Lan apa bakal ditampa kabeh, kayane kahanan iki cocog karo akeh.


      Apa sampeyan ora ngetutake kabar? Mobilisasi wis diumumake ing negara kasebut, perusahaan kompleks industri militer mluku tanpa mandheg.

      Apa ana liyane sing bisa menehi saran?
      1. marchcat
        marchcat 8 Oktober 2022 13:45
        +1
        Nyatakake operasi anti-teroris lan nggawa pasukan biasa. cukup kanggo muter dadu.
        1. Dmitrii
          Dmitrii 8 Oktober 2022 14:02
          +5
          Meh kabeh Angkatan Darat, Angkatan Udara lan Korps Marinir wis ana. Lan iki ora ngetung warga, penjaga tansaya gedhe, PMC dadi sukarelawan. Lan kabeh mau bebarengan kurang saka ing rangking saka Angkatan Bersenjata Ukraina. Dadi sampeyan ora mangsuli pitakon. Khodakovsky bener, mayoritas sing mobilized, kanggo sijine iku mildly, ora motivasi, ora ngomong bab mungsuh. A jumlah gedhe karya kudu rampung ing wektu cendhak banget, lan Kamentrian Pertahanan ora digunakake kanggo iki. Lan yen karya iki ora ditindakake, mula media asing umume nggambarake kahanan kasebut kanthi bener.
          1. tamu
            tamu 8 Oktober 2022 18:12
            0
            Kutipan saka Dmitry
            Meh kabeh Angkatan Darat, Angkatan Udara lan Korps Marinir wis ana.

            Bener kabeh? Inggih, yen ing negara karo populasi 150 yuta, 0,1% kabeh tentara, banjur urusan kita, aku ora ngerti carane ngomong iki tanpa nglanggar aturan bab Mat.
            1. Dmitrii
              Dmitrii 9 Oktober 2022 01:59
              -2
              Dear kanca, informasi iki kasedhiya ing open source. Jumlah Angkatan Darat sadurunge wiwitan NMD kira-kira 300 ewu wong, Angkatan Udara - udakara 45 ewu, Korps Marinir - udakara 35 ewu, nanging iki bebarengan karo wajib militer. Miturut sukarelawan WG, milisi lan BARS, aku ora nemokake nomer. Iki wong-wong sing bisa melu ing perang ing tanah, kang Kamentrian Pertahanan kita wis rampung unprepared.
        2. Ratmir_Ryazan
          Ratmir_Ryazan 8 Oktober 2022 14:10
          -2
          Nyatakake operasi anti-teroris lan nggawa pasukan biasa. cukup kanggo muter dadu.


          Apa ana pasukan sing ora duwe aturan sing melu ing NMD, utawa sampeyan mikir yen saka ngganti jeneng, tentara bakal miwiti perang kanthi cara liya? )))

          Sampeyan malah nggawa apa?
        3. Nastia Makarova
          Nastia Makarova 8 Oktober 2022 14:29
          0
          wis ora ana pasukan biasa sing bisa digawa mlebu, wis ana
      2. cmax
        cmax 8 Oktober 2022 14:05
        +3
        Quote: Ratmir_Ryazan
        Lan apa bakal ditampa kabeh, kayane kahanan iki cocog karo akeh.


        Apa sampeyan ora ngetutake kabar? Mobilisasi wis diumumake ing negara kasebut, perusahaan kompleks industri militer mluku tanpa mandheg.

        Apa ana liyane sing bisa menehi saran?

        Muga-muga sampeyan bisa maca
        The Tale of the Military Secret, of Malchish-Kibalchish and the firm firm"
        Meh kaya saiki....
        .........He, tangi! bengok-bengok sing nunggang. - Iku setengah alangan, lan saiki alangan kabeh watara. Akeh borjuis, nanging sawetara kita. Awan peluru ing lapangan, ewonan cangkang ing detasemen. Hei, tangi, ayo nulungi!

        Kabeh siji kanggo siji!
        https://deti-online.com/skazki/rasskazy-gaydara/skazka-o-voennoy-tayne-o-malchishe-kibalchishe-i-ego-tverdom-slove/
    2. ukum70
      ukum70 8 Oktober 2022 13:42
      0
      apa bakal ditampa kabeh, kayane kahanan iki cocog karo akeh.

      Banjur apa revolusi? Lan apa dheweke pancene butuh?
      1. marchcat
        marchcat 8 Oktober 2022 14:03
        +1
        Lan apa dheweke pancene butuh?
        Lan ora ana sing bakal takon. Kanthi sistem sing bosok kaya saiki, mbukak negara mung mbebayani.
        1. Ratmir_Ryazan
          Ratmir_Ryazan 8 Oktober 2022 14:14
          -5
          Lan ora ana sing bakal takon. Kanthi sistem sing bosok kaya saiki, mbukak negara mung mbebayani.


          Sapa sing ora bakal takon? Sampeyan? Apa sampeyan dhewe bakal ngrebut kekuwatan ing negara kasebut?

          Utawa sampeyan kaya sing, Internet instigator? )))

          Mbebayani nalika wong kaya sampeyan nulis omong kosong online lan ora tanggung jawab kanggo tembung sampeyan.
          1. marchcat
            marchcat 8 Oktober 2022 14:22
            +6
            Apa sampeyan dhewe bakal ngrebut kekuwatan ing negara kasebut?

            Utawa sampeyan kaya sing, Internet instigator?
            Wis cukup kanggo nanggung omong kosong. Aku duwe cukup kekuatan tanpa aku. kanggo nggawe kekacauan ing negara. Ya, kasunyatan manawa sampeyan ora pengin ndeleng apa sing kedadeyan, iki masalah pribadi sampeyan.
          2. anyartc7
            anyartc7 8 Oktober 2022 14:37
            +4
            Quote: Ratmir_Ryazan
            Lan ora ana sing bakal takon. Kanthi sistem sing bosok kaya saiki, mbukak negara mung mbebayani.


            Sapa sing ora bakal takon? Sampeyan? Apa sampeyan dhewe bakal ngrebut kekuwatan ing negara kasebut?

            Utawa sampeyan kaya sing, Internet instigator? )))

            Mbebayani nalika wong kaya sampeyan nulis omong kosong online lan ora tanggung jawab kanggo tembung sampeyan.


            Mbebayani, iki nalika jenderal nyolong kabeh sing bisa, nesu kabeh sing bisa lan ora tanggung jawab kanggo tumindake. Iki pancen luwih mbebayani
            1. tamu
              tamu 8 Oktober 2022 18:15
              -1
              Kutipan saka: newtc7
              Iki pancen luwih mbebayani

              Aku ora setuju, jenderal iki isih bisa dikirim kanggo promosi.
  5. alexr2005
    alexr2005 8 Oktober 2022 13:34
    + 33
    Diwenehi kaunggulan ing tenaga kerja lan kanthi senjata Barat, intelijen, mula kabeh bisa ditindakake. Kanggo ngrusak tentara Khokhlyad 300 ora cukup.
    Kakangku mobilisasi ing dina pisanan ing wilayah Novosibirsk. padha ditugasake kanggo pengintaian lan wingi wis padha menyang zona NWO. Gusti mberkahi dheweke.
    1. hagakure
      hagakure 8 Oktober 2022 13:54
      -6
      Yen sampeyan mandeng marang Gusti Allah, banjur pracaya marang Panjenengane, banjur nulis nganggo huruf kapital. Yen sampeyan ora percaya, kenapa nglamar? ... ndonga marang tunggul.
      1. Yura
        Yura 8 Oktober 2022 14:17
        +7
        Quote: Hagakure
        Yen sampeyan mandeng marang Gusti Allah, banjur pracaya marang Panjenengane, banjur nulis nganggo huruf kapital. Yen sampeyan ora percaya, kenapa nglamar? ... ndonga marang tunggul

        Iku misale jek sing padha ngandika bener, nanging ing kasus iki cocok, kabeh sing ditulis dening wong iku kanggo manungsa, padha nyebut Gusti Allah beda lan ora ana huruf, gedhe utawa cilik.
    2. anyartc7
      anyartc7 8 Oktober 2022 14:11
      +8
      Kutipan saka: aleksr2005
      Diwenehi kaunggulan ing tenaga kerja lan kanthi senjata Barat, intelijen, mula kabeh bisa ditindakake. Kanggo ngrusak tentara Khokhlyad 300 ora cukup.
      Kakangku mobilisasi ing dina pisanan ing wilayah Novosibirsk. padha ditugasake kanggo pengintaian lan wingi wis padha menyang zona NWO. Gusti mberkahi dheweke.


      Kanggo break Ukrainians ora perlu telung atus ewu. Sampeyan butuh kepemimpinan kanthi kepala sing sederhana lan kepinginan kanggo menang. Dadi, sayangé, saka 300 ewu iki dudu kasunyatan manawa akeh pangertèn sing bakal metu. Aku ora bisa mbayangno tryndets kuwi malah ing ngipi elek, everyone nesu kabeh.
      Lan muga-muga sedulurmu bisa slamet.
    3. Metallurg_2
      Metallurg_2 8 Oktober 2022 14:19
      -6
      Kanggo ngrusak tentara Khokhlyatskaya, cukup rolas rudal taktis kanthi muatan nuklir 20 kiloton.
  6. Nikolai 310
    Nikolai 310 8 Oktober 2022 13:35
    + 21
    Inggih, yen sampeyan nanggapi jeblugan jembatan strategis dening Komisi Kementerian Perhubungan, mula dheweke bakal ngrebut Crimea.
    1. UAZ 452
      UAZ 452 8 Oktober 2022 14:13
      +4
      Inggih, yen kedadeyan kasebut, komisi kasebut bakal digawe ing pimpinan Mishustin dhewe, ora kurang.
  7. Kreta25
    Kreta25 8 Oktober 2022 13:35
    + 36
    Wah, mumet.
    Kabeh iku logis lan alam.
    Dheweke janji bakal nyerang ing pungkasan musim panas - padha teka.
    Dheweke janji bakal narik wong Azov metu saka panangkaran - padha ditarik metu bebarengan karo mercenary dihukum pati.
    Dheweke janji bakal nyabrang jembatan - sampeyan dhewe ngerti.
    Kabeh sing dijanjekake wis rampung.
    Pitakonan mung kok mung padha netepi tembung.
    1. roh
      roh 8 Oktober 2022 14:00
      +7
      Lan saiki ayo dideleng apa gunane tembung “Luntik.” Biasane ora mangsuli omongane.
      1. tamu
        tamu 8 Oktober 2022 18:21
        -1
        Kutipan saka roh
        Lan saiki ayo dideleng apa gunane tembung “Luntik.” Biasane ora mangsuli omongane.

        Padha ora biaya apa-apa.
    2. pemotong bolt
      pemotong bolt 8 Oktober 2022 14:09
      +2
      Dheweke janji bakal narik wong Azov metu saka panangkaran - ditarik metu
      Adoh saka kabeh. Saiki Svidomo fermentasi - "apa, anakku saka Angkatan Bersenjata Ukraina luwih elek?"
      1. pemotong bolt
        pemotong bolt 8 Oktober 2022 15:02
        0
        Minusers kudu elinga yen sawetara tawanan ditarik metu saka panangkaran langsung menyang caches menyang Bandera karo bantuan saka highmars.
  8. Tusv
    Tusv 8 Oktober 2022 13:38
    +1
    lan ancaman kanggo nimbulake "jeblugan" ing Armada Laut Ireng Rusia yen Moskow nggunakake senjata nuklir sajrone operasi khusus ing Ukraina.

    Ayo dadi miwiti karo Zircons lan Daggers. Utawa kita ora duwe. Banjur bakal ana serangan nuklir ing sadawane wates ing metu saka operator energi. Mungsuh iku rada kurang ajar. Lan blatantly ngapusi. Bajingan Kita. "Ngerti lan ngapura"
  9. Penetes
    Penetes 8 Oktober 2022 13:38
    + 12
    Ora kaya "sawetara" wong Ukrainia netepi janji. Mlaku-mlaku perang ing pamer-pameran iku ora becik.. Isih ana payon payon. Sampeyan katon - GDP karo Gerasimov bakal didorong menyang bunker.
    1. aiguillette
      aiguillette 8 Oktober 2022 14:17
      -1
      "Sampeyan katon - VVP karo Gerasimov bakal didorong menyang bunker"
      ana ngendi saiki?
    2. nikel
      nikel 8 Oktober 2022 16:40
      +1
      Ora, padha ora. Apa dheweke duwe dekomunisasi? Lan sajrone decommunisasi, dheweke kudu mbuwang kabeh sing ditampa saka komunis sing dikutuk. Lan iki kabèh Western Ukraina lan wilayah Segara Ireng. Nalika iku wis rampung decommunized - banjur padha bakal nindakake.
  10. Arcady007
    Arcady007 8 Oktober 2022 13:39
    -3
    Iku kabeh teka kanggo nggunakake senjata abot. Lan kanthi kepemimpinan NWO kasebut, iki bisa ditindakake.
    Kita ora ninggalake dhewe (pitakonan sapa sing duwe tetep mbukak). Chubais, Serdyukovs lan liya-liyane rumangsa apik sanajan saiki.
  11. trafllot1832
    trafllot1832 8 Oktober 2022 13:39
    0
    Katon kaya ngira-ngira apa sing diduweni, apa sing diduweni. Kita kaget karo tandha minus. Mung bisa nyithak laporan, lan ninggalake proyektor menyang Panglima?
  12. tihon4uk
    tihon4uk 8 Oktober 2022 13:40
    + 10
    Kok langsung mumet? Dheweke bakal teka, ngrusak infrastruktur kritis kita. Pitakonan yaiku kenapa kita ora nindakake perkara sing padha, kenapa kita nembak roket ora ing jembatan lan stasiun sepur, nanging menyang kekosongan?
    1. EFIM LUBIN
      EFIM LUBIN 8 Oktober 2022 14:03
      +2
      Iku padha nalika Perang Donya II. Amerika lan Inggris mung ngebom wilayah pemukiman lan kadhangkala kamp konsentrasi! Dheweke ora tau ngebom sektor pertahanan lan infrastruktur strategis! Kenging punapa? Amarga bagean saka modal saham Amerika-Inggris ing perusahaan kasebut tekan 60%. Sawise iku, apa sampeyan duwe pitakon babagan oligarki maling khianat Rusia?
  13. t-4
    t-4 8 Oktober 2022 13:41
    +9
    Apa ana wong liya sing pengin ngguyu karo pernyataan Kyiv iki?
  14. cmax
    cmax 8 Oktober 2022 13:41
    +7
    Ryzhiy, Chubais, kanthi sengaja dibuwang saka Rusia kanthi wiwitan SVO, ketoke ngerti kabeh kekuwatan batin lan kekuwatane lan ora ana gunane ing kahanan saiki. Aku ora bakal kaget yen mustachioed siji rampung ing Paris sawise sawetara wektu lan mratobat.
  15. Leonidich
    Leonidich 8 Oktober 2022 13:41
    +2
    Lan sing cukup bisa lan ngatur dening Natal. Jembatan iki kesusu saiki bakal dadi masalah banget kanggo ngirim pasukan kita lan SM menyang ngarep. Lan Ukrainians duwe pasukan gedhe banget konsentrasi ana lan saiki bakal nyerang ing Melitopol, Kherson, Berdyansk.
    1. nikel
      nikel 9 Oktober 2022 05:07
      +2
      Apa rute darat wis ilang nang endi wae? Yagene kabeh padha mlayu menyang jembatan?
  16. Loro diploma
    Loro diploma 8 Oktober 2022 13:41
    +4
    Dadi kabeh bakal. Amarga sisih ngelawan praktis kabeh ideologis, nanging ing sisih kita ... negosiasi, Abramovich, Matvienko, negosiasi, negosiasi, tragedi, wong persaudaraan, mitra.
  17. alex-pmr
    alex-pmr 8 Oktober 2022 13:42
    +4
    Ditilik kanthi cara sing diarani SVO, pilihan iki luwih nyata. Senadyan kekalahan sing ditindakake ing dina-dina pisanan NMD, Angkatan Bersenjata Ukraina saiki dadi luwih kuat lan motivasi, nalika kita ngalami kekalahan siji-sijine. Lan mobilisasi sing terus-terusan ora bisa nambah kahanan. Sajrone periode sing bakal dianakake, Angkatan Bersenjata Ukraina wis kebak kabeh jinis senjata Barat. Minangka kita wis nuduhake kekirangan kita ing jagad iki kanthi nggambar garis abang lan nyatakake keprihatinan kita
    1. nikel
      nikel 9 Oktober 2022 05:09
      +1
      Wong Sumeria duwe motivasi anggere mitra Barat mbantu dheweke. Sanalika bantuan nyuda sacara signifikan, ora ana motivasi sing bakal mbantu.
      Babagan kekalahan. Wong Sumeria uga cukup nandhang sangsara. Padha ora mati.
  18. Burma6
    Burma6 8 Oktober 2022 13:43
    0
    Kremlin ana ing posisi sing angel, aku ora iri karo wong sing nggawe keputusan. Perdamaian tanpa konsesi ora mungkin, amarga Ukraina ngimpi kamenangan. Nemtokake tentrem ing Ukraina uga mokal ing kahanan saiki.
    Masalah sistemik ing akeh sektor mbutuhake solusi sing cepet, nanging saka njaba katon ana perjuangan kanggo kekuwatan.
    1. aiguillette
      aiguillette 8 Oktober 2022 14:23
      +6
      "amarga Ukraina ngimpi kamenangan"
      Ukraina ora ngimpi kamenangan. Dheweke nindakake kabeh kanggo entuk kamenangan iki. Aku ngimpi kamenangan lan komandan-in-chief, nanging, padha ngimpi rembugan
      1. nikel
        nikel 9 Oktober 2022 05:11
        +2
        Paradoks kasebut yaiku Sumeria bakal kalah ing loro kasus kasebut. Produksi rusak, generasi mati, uga, tukang kredit sing pengin ngilangi utang. Wong Sumeria sing ngira Rencana Marshall bakal teka. Bener, Pol Pot.
  19. ZoV
    ZoV 8 Oktober 2022 13:49
    -3
    yen Kyiv bakal bisa ngrebut maneh wilayah nganti wates tanggal 23 Februari taun iki, sanajan sadurunge wiwitan

    Inggih, menehi kritik dening minus, padha nindakake ing ruang info wassat
    Rating PS mlumpat kaya tekanan..!! Inggih rampung!
    fun kene ombenan
  20. Silver99
    Silver99 8 Oktober 2022 13:50
    +1
    Populasi wis entek saka vodka saka kabar ala, carane kanggo ngredhakaké kaku luwih?
    1. ZoV
      ZoV 8 Oktober 2022 14:20
      0
      Kutipan saka Silver99
      Populasi wis entek saka vodka saka kabar ala, carane kanggo ngredhakaké kaku luwih?

      Carane, carane, kita bakal perang, kanggo ala saben wong.. LAN kita bakal nindakake prajurit

      Semono uga biyen, saiki wis gedhe
  21. roket757
    roket757 8 Oktober 2022 13:50
    +4
    Sawise sukses lokal tentara Ukraina ing sawetara arah bebarengan
    . Lan apa ora, apa ora padha bungah-bungah ... propaganda padha ngluhurake kabeh iki ing cara sing perlu, amarga akeh sing pengin krungu.
    Sing salah yaiku taktik dhukungan informasi standar.
    Nyatane ... nanging nyatane, durung ana sing rampung lan apa sing bakal kedadeyan, ora ana sing bisa ngira!
    Painfully beda pesen, obahe, statements muni saka sudhut sing beda.
    Yen ana akeh ... aneh ing bagean kita, banjur kabeh iku cetha ing bagean, kanggo entuk soko ing sembarang biaya lan liyane informasi gangguan, nang endi wae.
    Kabeh iku standar, kabeh kaya biasane.
    1. Reptiloid
      Reptiloid 8 Oktober 2022 14:14
      +5
      Bali menyang artikel lan komentar liyane. Victor, suwene 30 taun dheweke wis mbangun teori sengit sing agresif marang Rusia. Iki ideologi---sengit, ditanam ing taman kanak-kanak. Kita ora duwe ideologi. Punika asilipun
      1. roket757
        roket757 8 Oktober 2022 15:54
        +2
        Boom realists ... 30 taun pungkasan, padha mandheg ndhelikake lan kabeh metu.
        Siji-sijine sing ala yaiku bagean saka populasi Rusia nampa dogma-dogma, teorine ... nanging akeh kesalahane kita, sing ngatur, sayang!
        Sanajan, ana rencana lawas sing lawas - Divide and Conquer!!! - lan ora bisa diarani yen kita ora ndhukung dheweke, ing kalangan tartamtu !!!
        1. Reptiloid
          Reptiloid 8 Oktober 2022 16:19
          +2
          Kutipan saka roket757
          .... Iku ala .... bagean saka populasi Rusia nampa dogma sing, teori ... nanging malah kene ana akeh kesalahane kita ...!!

          Victor, aku uga ora nyalahake Rusia lan Ukrainia iki, amarga, kaya Bolsheviks, padha ngira yen proses pendidikan maneh Selyuk bakal lumaku dhewe mung amarga Donbass bakal ana ing Ukraina. Mbok menawa dheweke ora mikirake solusi nalika iku. Nanging ing kene
          bom
          Aku iki kerjane kaya iki. Donbass Rusia perang, nglawan, lan mbantu Rusia! Yen ora, negara Nazi 100% mutlak bakal wewatesan karo kita 20 taun kepungkur.
          1. roket757
            roket757 8 Oktober 2022 17:31
            +1
            Dheweke nulis kaping pirang-pirang yen sing ngatur akeh, akeh penasehate ... pinter, licik, insidious, uga ana sing beku, lara ing sirah.
            Sayange, dheweke uga ngalami nyusut.
            Lan asil ... asil angel, elek.
      2. tamu
        tamu 8 Oktober 2022 18:38
        0
        Endi ideologi kita? Oh, aku lali yen dilarang dening konstitusi.
        1. Reptiloid
          Reptiloid 8 Oktober 2022 18:48
          +1
          Kutipan saka tamu
          Endi ideologi kita? Oh, aku lali yen dilarang dening konstitusi.

          Mesthine resmi dilarang. Lan ora resmi, creeps menyang sekolah, institutes, menyang kuping lan mripat saka pihak temen beda. Coba tebak apa dheweke?
          1. tamu
            tamu 8 Oktober 2022 20:48
            +2
            Apa pancen ideologi sing disebarake dening guru Rusia sing "dihormati" lan penggemar Bandera Edelman.
            1. Reptiloid
              Reptiloid 8 Oktober 2022 21:24
              0
              Kutipan saka tamu
              Apa pancen ideologi sing disebarake dening guru Rusia sing "dihormati" lan penggemar Bandera Edelman.

              recourse saiki, misale jek, ing Georgia piye wae ketemu iku beda
    2. cmax
      cmax 8 Oktober 2022 14:29
      +1
      Kutipan saka roket757
      banjur kabeh iku cetha saka sisih, ing sembarang biaya kanggo entuk soko lan liyane informasi gangguan, nang endi wae.

      Dadi bisa uga ora menehi alesan kanggo gangguan informasi, yen alesan kasebut wiwit katon saben dina.
      1. roket757
        roket757 8 Oktober 2022 15:58
        +1
        Lan kanggo sapa sampeyan bisa menehi iki, nunjukake ???
        Kita, sing ora bisa bersatu, cilik, kabeh sing ana ing ngisor iki, sing paling dhuwur ora ngrungokake suwe lan temen!
        Lan kita ora bisa, kita ora pengin dadi pinunjul, pasukan gedhe!
        Dadi bakal dadi, "suara rakyat", iki kanggo bah ndhuwur, latar mburi, rame, ora ana apa-apa!
        1. tamu
          tamu 8 Oktober 2022 20:50
          +1
          Kutipan saka roket757
          Kita, sing ora bisa bersatu, cilik, kabeh sing ana ing ngisor iki, sing paling dhuwur ora ngrungokake suwe lan temen!

          Ya, padha ora ngrungokake sapa wae, cukup kanggo ngelingi banding sabanjure Vladimir Rudolfovich ora ana ing ngendi wae.
          1. roket757
            roket757 9 Oktober 2022 01:07
            +1
            Ing kene pitakonan iki ... licik bengkong.
            Kanggo wong, saliyane roti lan sirkus, singsot dibutuhake kanggo nyebul uap, tanpa rasa lara kanggo sing ndhuwur!
            Apa sing diarani VRS sing mayoritas wong ora ngerti, ora ngerti tho???
            Dheweke ora metu saka alas, akeh wong sing sinau sing ngerti carane ... nyelehake driji ing irung lan mbandhingake, guess apa.
            Dadi, dheweke mandheg lan ora ngumpulake cangkir "miturut kapentingan" lan ngatur rapat Mei ...
            Kanggo ndhuwur, tartamtu diijini, kritikus umum ora mbebayani minangka agitated, nesu wong sing bisa mutusaké kanggo nyawiji dadi nyata, pasukan kuwat, kang kudu dianggep karo, yen ora bisa ngrusak, naf, saben wong kang nglawan. iku.
            Iki minangka pangerten babagan kahanan, umume lan babagan kabeh.
  22. cmax
    cmax 8 Oktober 2022 13:51
    +5
    Kanthi "sukses" kasebut ing NMD, kabeh sejarah Rusia sing wis pirang-pirang abad bisa dikurangi dadi 7-10 wulan perang iki kanthi manajemen sing ora bisa dingerteni. Lan iku kabeh.
    1. tamu
      tamu 9 Oktober 2022 01:17
      -1
      Muga-muga paling ora Putin bakal netepi janjine. Aku ngomong babagan kasunyatan manawa kita ora butuh jagad tanpa Rusia.
  23. Tukang Pasang65
    Tukang Pasang65 8 Oktober 2022 13:51
    +8
    saiki Rusia ora nggunakake malah seprapat saka potensial ing perang nglawan Ukraina.
    Nalika kita bakal miwiti nggunakake? Ing wiwitan padha wedi yen kita bakal menehi Ukraina yen nyoba nyerang ing wilayah Rusia. Sing wis ing format kerja biasanipun njupuk ing wilayah Belgorod lan Kursk. Padha nyebul jembatan Krimea, lan kabeh wis diwilang. Malah aku ora ngerti sabotase (aku duwe esensi sing beda ing layananku) banjur aku ngira yen truk karo bahan peledak, amarga serangan teroris ditindakake ing macem-macem kutha ing Rusia ing sawijining wektu, ing jembatan lan kabeh iku. Malah sopir ora perlu diwenehi kabar babagan "acara" iki. Kita ngisi truk, nyewa traktor, jus buah miturut koran. Sapa sing bakal mriksa kargo saka siji wilayah Rusia menyang wilayah liyane? Kabeh wong ngenteni terobosan dening saboteurs ing prau, penyelam, lan, ing pungkasan, rudal jarak jauh? Lan kabeh iku mung prasaja. Ing endi bisa nemokake bahan peledak kanthi jumlah kaya ngono? Carane akeh accomplices Western durung ditemokaké sing duwe akèh iku ing caches? Ya, malah kilogram dina saka tlatah mantan Ukraina, wis liwat wilayah Rusia, alon drive lan drive ... Ana ora perlu kanggo sembarang multi-cara rencana abstruse, kabeh iku prasaja, kabeh tanpa macem-macem muddles. Iku isin? Highly!!!! Lan apa jawabane? Sawise padha dipateni, sethithik, lampu ing wilayah cilik Ukraina, lan kabeh terus. Pranyata padha bisa. Lan kita malah ora ngomong apa-apa kanggo nanggepi.
  24. Ivan2022
    Ivan2022 8 Oktober 2022 13:56
    +4
    Kutipan saka Burma6
    Kremlin ana ing posisi sing angel, aku ora iri karo wong sing nggawe keputusan.

    Sing nggawe keputusan wis ngitung kabeh luwih dhisik. Kanggo aku. Aja kuwatir! . Dheweke mung lali karo sampeyan.

    Elinga drama Chekhov "The Cherry Orchard"? Babagan carane para priyayi supaya omah-omah lawas kasebut dirusak lan dikembangake. Dheweke mung lali karo wong tuwa sing ana ing omah sing ditinggal.

    Punika wong Rusia, sing milih pemimpin kanggo urip kanggo 30 taun saurutan, kaya Tsar Mikhail Romanov ing abad kaping 17, padha lackey padha. Dheweke malah kaping pindho ngakoni Yeltsin minangka Presiden, sing ngrusak negara ing taun 1991. Ora ana pungkasan liyane.
    1. Tusv
      Tusv 8 Oktober 2022 14:11
      0
      Chekhov uga duwe "Three Sisters" karo "We got into zapendyu", nanging ana liyane. Penonton saka penonton ngomong "Bravo" siji oktaf ngisor, artis sing nyanyi "C" ngisor.
  25. Piligrim85
    Piligrim85 8 Oktober 2022 13:57
    +1
    Sing jelas "analis Barat" ing "The Times" iku provokator. Dheweke nggawe deklarasi perang lan mobilisasi total.
    Bakal luwih elek yen sampeyan isih kudu nindakake, nanging mengko. Mbokmenawa kita kudu mandheg pura-pura yen kabeh apik lan cukup kabeh ing ngarep. "SVO" bisa uga ora rampung sadurunge Taun Anyar. Ing kutha-kutha sing padha karo populasi yuta luwih, nyiyapake pusat pelatihan lan nyiapake calon rekrut luwih dhisik supaya sampeyan ora kudu nganakake kursus akselerasi sewulan kanggo wong sing ora ana hubungane karo layanan militer. Transfer perusahaan sipil kanggo mbantu ing ngarep. Pungkasan, kenek infrastruktur sipil mungsuh, sing digunakake kanggo tujuan militer, lan ora nglawan setengah kekuatan.
    1. Tusv
      Tusv 8 Oktober 2022 14:18
      +2
      Kutipan: Piligrim85
      "SVO" bisa uga ora rampung sadurunge Taun Anyar.

      Dadi "SVO" saiki diilangi lan jelas ora bakal teka ing Taun Anyar. Perang nyata, sing kita weruh izit naw
  26. azkolt
    azkolt 8 Oktober 2022 13:58
    0
    Quote: Ratmir_Ryazan
    Sing dadi masalah, pemerintah kita ora pengin / malah bisa nggawe keputusan sing overripe.


    Pamrentah kita, ora kaya sampeyan, mikir kanthi kepala lan tanggung jawab kanggo kabeh negara.

    Iku salah siji bab kanggo wagu ilat ing net kaya sampeyan, lan iku cukup liyane kanggo ngerti sing saben kaputusan duwe jalaran kanggo kabèh negara.

    Aku ora weruh jumlah wong pinter menehi saran online lan nuntut langkah-langkah angel, mbokmenawa amarga agenda durung teka utawa ana kapercayan sing ora bakal teka.

    Aku dhewe weruh yen sampeyan ora pengin / sampeyan bisa njupuk bagéyan ing CBO, nanging ing tangan liyane, sampeyan sing pisanan menehi saran lan mada kabeh.

    Apa sampeyan kaya turbo-patriot wis ana? Kekuwatan kita ora duwe wektu maneh kanggo ngilangake awake dhewe, lan kabeh, kaya-kaya, tanggung jawab kanggo negara mung siji bla bla bla. Ora ana sing narik ilat kanggo ngomong babagan garis abang, babagan serangan CPR. Dheweke bakal ujar manawa kita bakal terus mbengkongake garis kita lan ora nyerah marang provokasi, lan kita ora nganggep manawa akeh wong lanang sing bakal mati amarga iki, pirang-pirang warga sipil, pira sing bakal ditembak dening Ukrainia ing jaman saiki. wilayah sing dikuwasani. Kita duwe rencana lan ora bakal mundur, sanajan dheweke kenek Kremlin! Sing aku ngerti! Lan saiki pitakonan, apa yen Ukrainia uga nggebug Kremlin utawa Frunzenskaya, apa sampeyan mikir uga bakal ngulu?)) Utawa apa sampeyan mikir yen iki ora bisa?
    1. anyartc7
      anyartc7 8 Oktober 2022 14:08
      0
      Yen kedadeyan kasebut, mula iki bakal dadi wiwitan kamenangan kita)) amarga karo pimpinan tentara lan negara sing beda, Ukrainia ora duwe kesempatan. Mulane, dheweke bakal nglindhungi iki kanthi maksimal
  27. K-50
    K-50 8 Oktober 2022 13:59
    -8
    mantan komandan pasukan darat AS ing Eropah, Ben Hodges, dikenal kanggo statements bab perlu kanggo "de-imperialize Rusia" lan ancaman kanggo inflict "jotosan crusher" ing Rusia Black Sea Armada yen Moscow nggunakake senjata nuklir sak operasi khusus. ing Ukraina.

    Ing endi dheweke ngrekrut "komandan" sing bodho?
    Sembarang serangan ing Angkatan Bersenjata Rusia minangka tumindak perang, kanthi respon sing cocog.
    Apa sampeyan duwe planet cadangan kanggo metu saka kene sawise wiwitan Perang Dunia Terakhir?
    De Beals! (c) S. Lavrov.
    1. anyartc7
      anyartc7 8 Oktober 2022 14:07
      +1
      Kutipan: K-50
      mantan komandan pasukan darat AS ing Eropah, Ben Hodges, dikenal kanggo statements bab perlu kanggo "de-imperialize Rusia" lan ancaman kanggo inflict "jotosan crusher" ing Rusia Black Sea Armada yen Moscow nggunakake senjata nuklir sak operasi khusus. ing Ukraina.

      Ing endi dheweke ngrekrut "komandan" sing bodho?
      Sembarang serangan ing Angkatan Bersenjata Rusia minangka tumindak perang, kanthi respon sing cocog.
      Apa sampeyan duwe planet cadangan kanggo metu saka kene sawise wiwitan Perang Dunia Terakhir?
      De Beals! (c) S. Lavrov.


      Kanthi tanggapan apa? Kanthi ekspresi nesu sing paling jero? Lan padha ora bisa luwih.
    2. aiguillette
      aiguillette 8 Oktober 2022 14:30
      0
      "Sembarang serangan ing Angkatan Bersenjata Rusia minangka tumindak perang, kanthi respon sing cocog"
      Kita wis ndeleng macem-macem pukulan, malah ana sing ngaku yen pasukan NATO nglawan khusus ing Ukraina. iku mung karo jawaban - ora cara, maksimum - patrap goodwill, uga, utawa, redeployment
  28. Lena Petrova
    Lena Petrova 8 Oktober 2022 14:00
    +4
    Sawise serangan teroris ing jembatan Krimea, muga-muga transit gas langsung mandheg liwat wilayah negara teroris? Iki kudune wis disedhiyakake kanggo wektu sing suwe, nanging saiki mung dieksekusi kanthi otomatis.
    1. aiguillette
      aiguillette 8 Oktober 2022 14:32
      +1
      "Iki kudune wis suwe banget, nanging saiki wis rampung kanthi otomatis."
      lan ora mikir, kabeh mlaku miturut rencana
  29. Fangaro
    Fangaro 8 Oktober 2022 14:01
    -1
    Donetsk, Luhansk, Zaporozhye lan wilayah Kherson wis rampung dikontrol dening pasukan kita? Jembatan kasebut rapi lan ora ana sing booming utawa kobong ing kana?
    Lan padha, zatsev, mumet. Lan kita duwe kabeh miturut rencana.
  30. anyartc7
    anyartc7 8 Oktober 2022 14:05
    +7
    Ora apik, yen ora ana owah-owahan, dheweke lan Kuban bisa njupuk.
    Iku apik tenan carane sampeyan bisa pisanan duwe kauntungan ing umum ing kabeh kanggo nggawe kabeh dadi ala.
    Pancen, kita mesthi ora nate ngalami bodho, rakus, kesed lan bodho lan ing wektu sing padha prentah sing tenang banget.
    1. Nastia Makarova
      Nastia Makarova 8 Oktober 2022 14:32
      -1
      Kuban ora perlu, ora seneng dill .........
    2. nikel
      nikel 8 Oktober 2022 16:42
      +1
      Lha kok repot. Kholmshchyna lan Podlachie bakal dijupuk. Raja Daniel duwe tanah iki? Dadi dheweke ana ing Ukrainia.
  31. Dmitry Karabanov
    Dmitry Karabanov 8 Oktober 2022 14:06
    +2
    Mesthine, yen ora ana kudeta ing Rusia (utawa "kudeta" ing otak Putin), banjur perang bakal nyeret nganti pirang-pirang taun, Khodakovsky pancen ana ing kene.
  32. taiga2018
    taiga2018 8 Oktober 2022 14:12
    +2
    Dheweke tansah nglawan tentara kontrak, lan saiki dheweke wis yakin yen dheweke pancen bener.
    1. anyartc7
      anyartc7 8 Oktober 2022 14:40
      0
      Kutipan saka taiga2018
      Dheweke tansah nglawan tentara kontrak, lan saiki dheweke wis yakin yen dheweke pancen bener.


      A conscript bisa disiapake ing taun yen sampeyan cook lan ora drive bebarengan lemah parade.
      Sawise kabeh, pitakonan ora yen setahun stok ora cukup, pitakonan iku kanggo tundha taun, uga kanggo loro persiapan Alena kanggo 10 dina. Kabeh liyane ... uga, sampeyan ngerti: latar parade, salju, cat pager, lan liya-liyane.
  33. Alexey Sommer
    Alexey Sommer 8 Oktober 2022 14:14
    +3
    Wirang lan perang.
    Punika asil saka aktivitas "daya".
    Bisa ing liyane: perang isin.
  34. Burung hantu
    Burung hantu 8 Oktober 2022 14:17
    +4
    Yen "kanca-oligarki" terus "kemudi" perang, banjur Rusia uga bakal nyerah wilayah kanggo "keuntungan" ... Sampeyan ora bisa ngebom kreteg lan railways, amarga ing wong-wong mau, bypassing sanksi, dening collusion saka Pedagang oligarki Ukrainia-Rusia-Eropa, bahan mentah menyang Eropa, lan dhuwit tiba ing kanthong kanggo bahan mentah. Wirang lan ngiyanati Tanah Air.
  35. d.zacharith
    d.zacharith 8 Oktober 2022 14:20
    -4
    Muga-muga Alexander Grigorievich ngucapake Vladimir Vladimirovich dadi saperangan saka telung bom nuklir, yen ora, bisa dadi titik.
  36. barbiturat
    barbiturat 8 Oktober 2022 14:26
    0
    Kabeh wong bener, ana conto sejarah, kayata Vietnam utawa Afghanistan - sampeyan ora bisa menang prajurit nglawan prajurit ing kahanan kaya mengkono, yen sampeyan ora ngganggu logistik mungsuh, yen sampeyan ora ngisolasi wilayah pertempuran. Sampeyan kudu ninggalake utawa mundhakaken tarif, ngiring dening ijol-ijolan, contone krisis Karibia.
    Amerika Serikat wis siyap kanggo perang nuklir lan cetha nuduhake iki, USSR mangertos lan pindhah kanggo ijol-ijolan, kita dibusak pluru saka Kuba, Amerika Serikat saka Turki. Dadi saiki, mung Ukraina, iki wis Kuba kita, kita cedhak lan kita ora bisa kalah, yen ora, Ukraina bakal cepet ngumumake status nuklir lan rudal bakal 4-5 menit saka Moskow lan nggawe tentara sing kuwat yuta. , lan mitra Barat bakal nglatih lan menehi panganan, kaya saiki.
    Empu kesimpulan - iku perlu kanggo ijol-ijolan, cetha nuduhake kesiapan kanggo pindhah menyang mburi lan siyap kanggo perang nuklir lan karusakan saka basa TNW ing Rzeszow, printah ing Ramstein lan Stuttgart, kesiapan kanggo njupuk mudhun satelit lan nyerang TNW ing kelompok Ukrainia. Sawise - tawaran ijol-ijolan: kita njupuk dhewe, kalebu Odessa, Nikolaev lan Kharkov, Polandia njupuk dhewe, lan banjur rincian.
    Yen ora - apa gunane 300 ewu? Ukraina duwe cadangan mob kanggo perang total - 20% saka populasi, kalebu wong-wong sing bakal bali lan dipeksa perang, sing bisa lolos menyang Kulon, kanthi total kira-kira 8 yuta wong + sing kasebar ing saindhenging donya (diaspora ing Kanada). ) lan tentara bayaran, lan Barat kolektif, kabeh bakal disenjatai kabeh luwih apik tinimbang Rusia sing bisa nyengkuyung prajurite, amarga ekonomi lan populasi mung ora bisa dibandhingake, lan minangka asil, tanpa ngunggahake tarif lan ijol-ijolan sabanjure, sampeyan bisa kekacoan. kanggo taun lan tanpa asil.
    1. Skobaristan
      Skobaristan 8 Oktober 2022 14:48
      +2
      Elinga, nalika Amerika Serikat nggunakake tiao nalika krisis Karibia? Ya, utawa paling ora buruh transportasi USSR menyang Kuba tenggelam?
      1. barbiturat
        barbiturat 8 Oktober 2022 14:56
        -2
        Elinga, ing ngendi aku ngomong babagan panggunaan senjata nuklir taktis dening Amerika Serikat ing krisis Karibia? Cukup kesiapan tanpa syarat kanggo nyerang lan kesiapan kanggo konflik nuklir, Kennedy menang. Utawa luwih becik nongkrong nganti puluhan taun kanthi mayuta-yuta korban ing loro-lorone lan tanpa asil?
        1. Skobaristan
          Skobaristan 8 Oktober 2022 15:15
          0
          Aku setuju babagan tiao, nanging ngancam wong-wong mau, sing menehi saran, apa gunane? Banjur perishing langsung lengkap arsenal. Ya, Kennedy menang, luwih imbang. Dibusak saka Turki. Lan maneh, yen memori digunakake, sadurunge ana blokade Kuba. Ing kasus apa wae, perang nyedot, nanging saiki, IMHO, wektu kanggo ultimatum durung teka. Lan saiki Federasi Rusia dudu negara ing ngisor Kennedy.
          1. barbiturat
            barbiturat 8 Oktober 2022 16:57
            -1
            Makna senjata nuklir taktis apik banget, kenapa melu konflik global, yen sampeyan bisa main luwih apik - langsung takon marang Polandia lan Jerman yen wis siyap nyerang wilayahe? Lan AS bakal nyelehake wilayah kasebut ing karusakan sing dijamin yen kita ngobong pangkalan ing Rzeszow? Padha ngrujuk marang amandemen 5th saka NATO, nanging aku mangu-mangu yen ana sing pengin diobong bebarengan, ing wektu sing padha. Lan yen kita ora ngunggahake taruhan, mula kita bakal kalah karo atusan ewu prajurit sing tiwas lan mayuta-yuta warga sipil sing ora lair bebarengan karo ambruk negara ... , nanging Jerman, Amerika Serikat, Britania Raya, sing bokonge isih anget?
            Kennedy menang amarga dileksanakake karsane, ing wektu iku USSR banget angel lan mung sawetara ICBM bisa njaluk rudal AS ing Kuba menehi kita kasempatan apik kanggo paling piye wae njawab, amarga banjur ora ana paritas nuklir (potensi nuklir ana. banjur kira-kira 1 nganti 17 !!! kanggo AS), lan AS ora mbutuhake Jupiter Turki maneh, amarga dheweke nutupi kita karo pengebom saka Eropa lan wiwit taun 1961 kanthi massal mlebu ing seri SSBN jinis George Washington kanthi 16 rudal. saben, sing saka wilayah posisi dijamin ngrusak kabeh bagean Eropa saka USSR ...
            Nah, wektu kanggo ultimatum, sampeyan ngomong, durung teka ... nanging kapan bakal teka? Nalika 300 wong sing dimobilisasi bakal entek? nanging sapa wae sing ngerti - 300 ewu, iki mung wiwitan, Ukrainians bakal sijine saperangan liyane lyams ing penyelundupan lan terus liwat taun, sajarah cetha nuduhake apa sing bakal kelakon yen tarif ora wungu.
            1. Skobaristan
              Skobaristan 8 Oktober 2022 17:16
              0
              Sapa wae sing ngerti ... (c) iki minangka tetembungan manipulator.) Kayata: wah, kabeh wong ngerti. Aku ora, aku dudu wong lan aku ora ngerti. Aku ora duwe laporan ing mejaku saben esuk, lan aku mung ngadili kanthi ora langsung. Yen sampeyan duwe data akurat sing didhukung dening soko, aku bakal maca kanthi seneng, contone: miturut laporan Kementerian Pertahanan Ukraina, kerugian sing ora bisa dipulihake kaya ngono. Utawa kosok balene, ringkesan saka Kementerian Pertahanan RF.
              1. barbiturat
                barbiturat 8 Oktober 2022 17:55
                -1
                Kita ijol-ijolan views karo sampeyan lan aku ora perlu kanggo gawe uwong yakin sampeyan soko, nanging kanggo data digawe serep soko - kanggo Kamentrian Pertahanan wis dawa marang kita kabeh persis lan nguatake, bala pungkasan 300 ewu.
                Inggih, frase bisa bengkong kanthi cara sing beda-beda, aku dhewe tegese apa sing diomongake wong akeh lan aku ngerti iki - yen mungsuh nglebokake atusan ewu prajurit menyang layanan lan nyiapake perang, senjata kanggo dheweke (mungsuh) mili kaya kali. saka luar negeri, yen mungsuh dipompa munggah karo dhuwit, lan pasukan kita menehi tandha wektu kanggo sasi (nyatane) - banjur ngenteni mungsuh kanggo mobilize lan pindhah menyang recapture wilayah ilang. Iki kedadeyan, iki kasunyatan, nanging sampeyan dudu wong liya, sampeyan ora bisa yakin karo iki)))
                Dadi ngenteni laporan saka Kementerian Pertahanan utawa ora ngenteni, nanging Ukraina terus mobilisasi lan senjata mili lan para nenek lan Ukraina terus ngrebut wilayah kasebut, apa sing bakal kelakon? Pitakonan retorika
                1. Skobaristan
                  Skobaristan 8 Oktober 2022 18:07
                  0
                  Ya, ing kasus iki, ancaman nggunakake roti sing kuat ora bakal mbantu. Dhuwit teka, gegaman uga, wong-wong padha mobilisasi lan disiapake. Padha sijine karo parting, kanggo ultimatum. Kajaba iku, panemu wis aktif disedhiyakake lan dikenalake kanggo wektu sing suwe: kabeh rudal ing Federasi Rusia bosok.
                  1. barbiturat
                    barbiturat 8 Oktober 2022 18:50
                    0
                    Kosok baline, dhuwit lan gaman minangka proses sing terus-terusan lan irama, uga latihan unit anyar saka sing mentas mobilisasi, sampeyan ora bisa nyiyapake iki kanggo dangu ing advance, iku kabeh consumables, yen sampeyan mblokir - dhuwit, senjata, aliran mercenary, latihan prajurit Ukraina ing Eropah, transfer Intelligence, etc., banjur Ukraina ora bakal tahan malah setengah taun, ing mratelakake panemume, lan kabeh wis rampung dawa ago yen kita langsung lan cetha. mbatesi posisi ing bantuan Ukraina saka njaba, lan ora puff metu pipi karo condemnations.
                    Inggih, kanggo mratelakake panemume babagan rudal bosok ... ayo mriksa, ing kasus apa wae, nalika maca artikel kita lan nerjemahake babagan Pasukan Rudal Strategis ing majalah militer, aku ora nemoni pendapat kasebut, lan yen ana wong sing duwe. , banjur iki masalahe.
                    1. Skobaristan
                      Skobaristan 8 Oktober 2022 18:57
                      +1
                      Aku krungu kowé, nanging saben wong kanggo dhewe. Sejarah bakal ngadili.
    2. solar
      solar 9 Oktober 2022 02:52
      0
      kaya Vietnam utawa Afghanistan - sampeyan ora bisa menang prajurit nglawan prajurit ing kahanan kaya mengkono, yen sampeyan ora ngganggu logistik mungsuh, aja ngisolasi wilayah pertempuran.
      Ing Afghanistan lan Vietnam padha nindakake, paling ora padha nyoba.
    3. Mitia68
      Mitia68 9 Oktober 2022 11:54
      0
      cetha nuduhake kesiapan kanggo pindhah menyang mburi lan kesiapan kanggo perang nuklir


      Kene sampeyan kudu takon dhewe pitakonan iki:
      Apa sampeyan 100% siap mati ing perang nuklir kanggo entuk Odessa, Nikolaev lan Kharkov?
      Aku pribadi durung siap kanggo iki.
  37. Ular Rakun
    Ular Rakun 8 Oktober 2022 14:29
    -1
    Kanggo iki padha duwe kabeh prasyarat. Padha wis nyiapake kanggo counteroffensive kanggo setengah taun.
  38. Doccor18
    Doccor18 8 Oktober 2022 14:40
    0
    Komandan batalyon Vostok, Alexander Khodakovsky, percaya yen kampanye militer ing Ukraina bakal paling sethithik siji setengah nganti rong taun. Ing wektu sing padha, dheweke ora nganggep titik balik ing kahanan kasebut sawise tekane reservists mobilisasi ing zona pertempuran lan nyaranake taruhan ing sukarelawan. Ing bab punika, Khodakovsky pitados, sing disebut munggah marang karsane lan wong-wong sing teka perang ing inisiatif dhewe iku warriors beda.

    Aja nambah, aja nyuda ...
  39. dimasik-nl
    dimasik-nl 8 Oktober 2022 14:42
    0
    Kanggo sawetara alesan, misale jek kula sing sabanjuré ing baris bakal CFR. Tujuan logis, karusakan saka operator Kaliber
    1. solar
      solar 9 Oktober 2022 02:53
      0
      nggunakake Kaliber wis sacoro prakteke mandhek
      1. dimasik-nl
        dimasik-nl 9 Oktober 2022 12:24
        0
        Nanging operator tetep. Wiwiti maneh ora masalah.
  40. Ivan2022
    Ivan2022 8 Oktober 2022 14:44
    -4
    Kutipan saka: newtc7
    Yen kedadeyan kasebut, mula iki bakal dadi wiwitan kamenangan kita)) amarga karo pimpinan tentara lan negara sing beda, Ukrainia ora duwe kesempatan. Mulane, dheweke bakal nglindhungi iki kanthi maksimal

    Kanthi apa "liyane"?
    Iki mung wong Ukrainia - wong sing pinter sing wis suwe nggoleki lan isih nemokake Guru anyar ing Kulon. Lan kita bungah iki lan siap kanggo lay mudhun kita urip.

    Lan Pamilik Rusia mung lali ing jembaré Rusia, sing diwènèhaké kanggo tebang lan mbangun kanggo wong liya ...... Bangsa lan negara.

    . Apa sampeyan elinga ing "The Cherry Orchard" Chekhov, kekurangan lawas, dilalekake dening bar ing omah lawas?
    Iki minangka gambar kolektif saka wong Rusia saiki. Karya genius!
  41. belyash
    belyash 8 Oktober 2022 14:52
    -3
    Iki minangka skenario sing nyata banget. Dheweke duwe 1/3 saka sumber daya sing kasedhiya bisa digunakake ing garis ngarep - lan iki ana ing sekitar 250.000 prajurit lan perwira, kanthi peralatan lan peralatan militer. Padha uga bisa nindakake operasi ing telung arah bebarengan, lan siji saka wong-wong mau kudu dadi Berdyansk malah sadurunge operasi Kharkov, nanging ketoke amarga motif politik urgent dadi Kharkov. Saiki ora ana sing ngalangi ngirim 150.000 menyang terobosan cedhak Berdyansk, ing ngendi ngarepe ambane 160 km lan jero 80. Secara teoritis, klompok Rusia 150.000 nduwe ngarep 800 km dawa, i.e. Kapadhetan pasukan Ukrainia ing wilayah cilik bakal akeh banget. Banjur bakal nyirnakake jembatan sing nyambungake Crimea karo daratan kanthi rudal lan nyopir klompok Kharkov menyang Crimea, ing ngendi ora bakal ilang tanpa pasokan, amarga. "harpoons" bakal jiwitake armada ing Sevastopol lan Novorossiysk. Ketoke padha nyebul munggah jembatan ing ulang tahun penjamin, amarga. mung ora tahan ngenteni. Padha kudu lan temenan kudu nindakake operasi sadurunge wiwitan slush, amarga. mobilitas wis mesthekake dening nomer akeh kendaraan rodha, kang, ing kahanan muddy, mung bakal njagong ing padharan. Kalebu kita nunggu, yen Angkatan Bersenjata saka Federasi Rusia tahan jotosan ing mangsa cedhak, banjur perang bakal langgeng malah sawise taun anyar, nanging yen ora, banjur padha bisa uga ing wektu sadurunge Natal.
  42. Mint Gingerbread
    Mint Gingerbread 8 Oktober 2022 14:58
    +2
    Quote: Ratmir_Ryazan
    Pamrentah kita, ora kaya sampeyan, mikir kanthi kepala lan tanggung jawab kanggo kabeh negara.

    Iku kabeh cetha yen saben tumindak ing bumi dibayangke ing bunderan politik lan kosok balene. Wong mung pengin tanggapan sing luwih angel. Rusia dudu Ibu Teresa, lan ora duwe utang apa-apa marang sapa wae, ing manifestasi saka kelembutan lan pengendalian. Yen iki terus, luwih akeh tenaga lan peralatan sing kudu ditindakake. Sawise serangan teroris ing jembatan, iku bakal luwih apik kanggo pungkasanipun numpes luwih saka setengah saka sistem daya saka wilayah kulon, lan ora stroke tangan, sawise kang kabeh dibalèkaké.
    Kadhangkala sampeyan kudu nuduhake kekuwatan, tanpa dipikirake. Politik banget stifled tumindak tentara. Putin saiki bakal kelangan rating lan kapercayan banget. Wong sing dimobilisasi bakal mikir kenapa kudu perang yen ora ana pukulan sing nemtokake. Kok dikongkon menyang ngendi mengsah melas. Empu kesimpulan, kok resiko dhewe. Bentenipun antarane NWO lan Perang Donya II kanggo ngendhaleni gedhe banget marang mungsuh, sing ora nuduhake pengendalian kuwi.
    1. donavi49
      donavi49 8 Oktober 2022 16:15
      +2
      kanggo ngrusak luwih saka setengah saka sistem energi ing wilayah kulon


      Kabeh iku gampang banget ing kertas. Ayo mung njupuk kahanan saiki - perang angel tanpa aturan diwiwiti:
      1) Belgorod (350 kutha) ilang kabeh pembangkit listrik termal ing dina pisanan, tetep tanpa banyu, cahya lan panas. Lan ora ana gunane kanggo ngandelake pertahanan udara, amarga Belgrod, sawise regrouping ing wilayah Kharkov, wis ana ing zona manteb ing tekan cangkang massive kanggo howitzer 000/155.
      2) Pemukiman kutha-kutha sing luwih cilik, kanthi total 50-75k, wiwit munggah kanthi serius tanpa ndeleng maneh wong sing tentrem.
      3) Padha miwiti nuthuk metu sistem daya. Iki tegese Donetsk tetep tanpa listrik. Gorlovka tetep tanpa cahya. Ora ana banyu ing kono. Lan ora bakal ana pemanasan. Iki saiki 1+ yuta wong Rusia.
      4) Serangan ing infrastruktur sing rawan ing saindhenging negara. Maneh, kaya sing kita deleng karo jembatan, setir daya bisa digunakake.

      Lan yen Amerika, kanthi latar mburi "serangan barbar", menehi OTRK, mula nganti 10 yuta kudu dievakuasi saka kutha tanpa listrik lan pemanasan ing musim dingin.

      Paling kamungkinan, ana sawetara jinis persetujuan - loro-lorone ora gesticulating.
      1. Negro
        Negro 8 Oktober 2022 17:14
        0
        Kutipan saka donavi49
        nganti 10 yuta kudu dievakuasi saka kutha tanpa listrik lan panas ing mangsa.

        Dadi ana 3 pembangkit listrik tenaga nuklir (Smolensk, Kursk, Novovoronezh). Yen padha teka ing kono, masalah listrik bakal diwiwiti ing Moskow dhewe.
    2. Negro
      Negro 8 Oktober 2022 17:15
      0
      Kutipan: Mint Gingerbread
      Bentenipun antarane NWO lan Perang Donya II kanggo ngendhaleni gedhe banget marang mungsuh, sing ora nuduhake pengendalian kuwi.

      Ayo kula ngelingake sampeyan ora ana Mariupol siji-sijine sing muncul ing sisih Rusia ing tapel wates "lawas". Kanggo saiki.
  43. Lena Petrova
    Lena Petrova 8 Oktober 2022 14:59
    +2
    Quote: barbiturate
    Amerika Serikat wis siyap kanggo perang nuklir lan cetha nuduhake iki, USSR mangertos lan pindhah kanggo ijol-ijolan, kita dibusak pluru saka Kuba, Amerika Serikat saka Turki.

    Yen sampeyan mbangun urutan kanthi bener - rudal pisanan ing Turki, banjur respon ing Kuba, banjur kabeh bakal tiba.
  44. Warrior StillTot
    Warrior StillTot 8 Oktober 2022 15:01
    -1
    "Kita durung miwiti"
    We are nunggu owah-owahan saka singkatan SVO kanggo KTO utawa soko adhem
  45. Dartanyan
    Dartanyan 8 Oktober 2022 15:08
    +1
    Inggih, saiki sampeyan ora bisa nguripake mburi, kita kudu siji kamenangan, kita kudu asor saka Ukraina. Lan kita kudu mungkasi operasi aneh karo tumindak aneh, ana perang
  46. Horon
    Horon 8 Oktober 2022 15:09
    +1
    Putin ora mung diremehake dening "lepen lor" lan jembatan Kerch, panguwasae digosok kanthi lapisan tipis ing kabeh permukaan Kremlin. saiki dheweke kudu ninggalake awake dhewe, utawa ngetokake getih marang kabeh sing tanggung jawab kanggo ngeyek iki, kabeh - dhewe lan liya-liyane, nanging tingkat obkakon kaya ngono mung bisa dicuci nganggo getih, akeh getih.
    1. Nastia Makarova
      Nastia Makarova 8 Oktober 2022 15:16
      -1
      ya, dheweke njupuk lan lunga)))) ..............
  47. lis-ik
    lis-ik 8 Oktober 2022 15:16
    +1
    Sawise sukses lokal tentara Ukraina ing sawetara arah bebarengan, gaya anyar wis kawangun ing papan informasi Western.

    Apa jancok lokal. Aku bakal ngomong global, malih, thanks kanggo wong-wong mau ing paling kanggo nuduhake kabeh "turboptriots" pasuryan nyata saka pamaréntah bosok ing Federasi Rusia.
  48. Elena_Nikolaevna
    Elena_Nikolaevna 8 Oktober 2022 15:18
    0
    Ora suwe tentara Ukrainia bakal ngadeg ing sangisore tembok Kremlin, lan para birokrat bakal nulis cathetan protes, kanthi cepet nggawe komisi kanggo neliti apa sing kedadeyan, nganakake rapat-rapat sing luar biasa, ngganti posisi lan kantor, pindhah saka lantai menyang lantai ... , kabeh bakal disalahake ing prajurit Rusia .. .
  49. ketanov1980
    ketanov1980 8 Oktober 2022 15:22
    +1
    Ing cahya saka acara anyar, aku ora kaget. Wirang negara.
  50. TermiNakhTer
    TermiNakhTer 8 Oktober 2022 15:24
    0
    Aku ora pengin nyinggung Khodakovsky, sing komando brigade cukup apik, nanging asalé saka Dinas Keamanan Negara. Dheweke nduweni pendidikan sing rada non-profil kanggo ngadili tingkat operasional lan strategis. Aja nyuda politik lan ekonomi, yen bantuan saka Kulon saya ringkih, kahanan bisa owah banget.
    1. Joaozinho
      Joaozinho 9 Oktober 2022 21:44
      -1
      Kutipan: TermiNakhTer
      yen bantuan saka Kulon weakens, kahanan bisa ngganti dramatically.

      Yaiku, kita bakal ngenteni nganti Ukraina dhewe tiba ing tangan kita? Pangiriman menyang NATO mung nambah wektu, kanthi pendekatan iki kita bisa entuk asil sing beda banget tinimbang sing dikarepake. Yen sampeyan mung ngandelake kelemahane mungsuh, sampeyan ora bakal menang perang. Kita kudu dadi luwih kuwat lan nggunakake kabeh cara kanggo entuk kamenangan.
      1. TermiNakhTer
        TermiNakhTer 9 Oktober 2022 22:42
        0
        Yen weakened, kahanan bisa ngganti dramatically. Aku ora nyaranake ngenteni. Kita kudu tumindak miturut kahanan.