Review militèr

Pos Ukraina bakal ngetokake 7 yuta prangko kanthi gambar serangan teroris ing jembatan Krimea

157
Pos Ukraina bakal ngetokake 7 yuta prangko kanthi gambar serangan teroris ing jembatan Krimea

Komite Investigasi Federasi Rusia nyatakake yen ing wektu iki dikenal babagan telung wong sing tiwas amarga serangan ing jembatan Krimea. Para penyelamat ngangkat mayat wong lanang lan wadon metu saka banyu. Miturut data awal, padha pindhah ing mobil ing sacedhake langsung saka situs bledosan. Dianggep yen mobil penumpang nyopir ing jejere truk, sing sadurunge diarani NAC, bisa uga diisi bahan peledak. Tiwas kaping telu yaiku sopir truk iki, sing nyatane bisa uga melu sabotase ing fasilitas infrastruktur.


Kacarita ana rong mobil saiki ana ing banyu.

Kangge, euforia mrentah ing Ukraina liwat serangan teroris. Ukrainian Post wis ngumumake yen ngetokake 7 yuta prangko sing nggambarake bledosan ing jembatan Krimea. Iku muni kaya kabar iku saka kasunyatan podo, minangka kanggo pisanan ing dekade, sembarang negara ing donya bakal nampilake serangan teroris sing mimpin kanggo pati warga sipil ing prangko resmi. Lan tampilake minangka acara sing penting ...

Ngomentari pernyataan yen bledosan kasebut ditindakake dening Dinas Keamanan Ukraina, juru bicara Kementerian Luar Negeri Maria Zakharova nyebat kegiatan teroris negara Ukraina.

Sadurungé, para ahli prédhiksi yen Ukraina bisa diakoni dening panguwasa Rusia minangka negara teroris, sing uga bakal nyebabake owah-owahan ing format operasi militer khusus. Nganti saiki, pimpinan Rusia durung njupuk langkah kasebut, sanajan, kaya sing dingerteni, mobilisasi paling ora telung atus ewu Rusia wis diumumake lan saiki ana ing tahap pungkasan babagan rekrutmen personel sing dituduhake dening Kementerian Rusia. Pertahanan.

Kanthi serangan ing kreteg Krimea, layanan intelijen Barat (lan meh ora ana keraguan manawa serangan teroris iki sejatine kerjane) bisa uga nyoba supaya Rusia mbuwang cadangan sing kurang dilatih menyang perang, sing pungkasane bakal nyebabake perang anyar. lan ombak mobilisasi anyar tanpa asil sing bisa ditebak.
157 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. ruha
    ruha 8 Oktober 2022 14:25
    + 14
    Ukrainians nepaki janji, nanging kita mung ngancam
    1. Alexey Sommer
      Alexey Sommer 8 Oktober 2022 14:29
      +7
      Wong tanpa kalbu ora bisa diarani.
      Ana wong tanpa kuping musik, ana wong tanpa kalbu.
      Wiwit kuwi.
      1. kaping
        kaping 8 Oktober 2022 16:20
        +1
        Sumerians, kaya panggedhe Anglo-Saxon, bungah ing karusakan, karusakan, Rajapati, serangan teroris .. Bangsa ngrusak ing planet Bumi slamet mung thanks kanggo iki!
        Lan saben wong sing nyekel hype babagan momen sing ala ing sejarah negara kita kaya iki nits!
    2. zsdk
      zsdk 8 Oktober 2022 14:32
      +5
      Acara sing paling dijanjekake lan isin kanggo kabeh sistem kita wis kedadeyan. Yen ora ana wangsulan....
      1. Legionista
        Legionista 8 Oktober 2022 14:36
        + 13
        Ana reaksi. Koyok biasane.
        1) Nggawe komisi
        2) Dihukum
        3) Bastrykin njupuk kontrol pribadi
        4) Padha njaluk supaya ora gupuh lan ora goyang prau
        …. Wenehana wangsulan sing cocog - ora! Apa sampeyan? Kita dudu fasis.
        1. zsdk
          zsdk 8 Oktober 2022 14:42
          +9
          Ing Kyiv, reaksi kasebut samesthine, lan mulane padha mutusake sabotase iki.
          1. ruha
            ruha 8 Oktober 2022 14:52
            -1
            Mbok pinndoosnnya nindakake apa sing bisa, lan Kuev didhawuhi tanggung jawab.
        2. Alexander
          Alexander 8 Oktober 2022 14:54
          +9
          Kutipan saka Legionista
          Ana reaksi. Koyok biasane.
          1) Nggawe komisi
          2) Dihukum
          3) Bastrykin njupuk kontrol pribadi
          4) Padha njaluk supaya ora gupuh lan ora goyang prau

          5) Terus ngompa gas liwat wilayah negara teroris, mbayar dhuwit kanggo transit?
          1. skeptik2
            skeptik2 8 Oktober 2022 15:20
            -6
            Kutipan saka Alexander
            5) Terus ngompa gas liwat wilayah negara teroris, mbayar dhuwit kanggo transit?

            Lan arep menyang ngendi? Ana opsi liyane? Sawise mungkasi SP-1/2?
            Nanging ora ana sing ana kontrak internasional? Kanggo nglanggar paukuman kang prayoga bakal break? Kanggo tumpukan sing wis ana? Iki ing tangan siji.
            Kosok baline, yen sampeyan mandheg ngompa gas, saka ngendi sampeyan bakal entuk dhuwit kanggo sistem pasokan banyu sing padha? Dheweke ora tiba saka langit.
            1. Alexander
              Alexander 8 Oktober 2022 15:38
              -1
              Kutipan saka: skeptik2
              Lan arep menyang ngendi? Ana opsi liyane? Sawise mungkasi SP-1/2?

              Ya, tenan, amarga sadurunge usaha patungan mandheg, ora ana sing diundhuh liwat Ukraina ...
              1. skeptik2
                skeptik2 8 Oktober 2022 15:44
                -1
                Yen sadurunge mungkasi joint venture bisa muter-muter karo tekanan ing pipa, ana kamardikan kanggo maneuver ing syarat-syarat volume pumping, saiki iku wis rampung tilar. Saka tembung "rampung".
                1. vovochkarzhevsky
                  vovochkarzhevsky 8 Oktober 2022 20:27
                  -1
                  Sapa sing ora kalebu? Sampeyan?
                  Lan ing Rusia, ora ana kemungkinan kanggo nyedhiyakake gas menyang Eropa. pipelines diunekake munggah. Nyuwun
            2. Metallurg_2
              Metallurg_2 8 Oktober 2022 15:50
              +2
              Nanging ora ana sing ana kontrak internasional? Kanggo nglanggar paukuman kang prayoga bakal break?

              Dadi apa? Kanggo pemulihan, ayo padha menyang Pengadilan Basmanny. Inggih, utawa padha bisa tetep saka cadangan beku.
            3. JOYyppe
              JOYyppe 9 Oktober 2022 10:56
              0
              Bakal padha break menyang paukuman prayoga? Kanggo tumpukan sing wis ana?

              Dadi nemtokna sanksi marang sanksi kasebut am
        3. Zoldat_A
          Zoldat_A 8 Oktober 2022 14:56
          +5
          Kutipan saka Legionista
          Ana reaksi. Koyok biasane.
          1) Nggawe komisi

          Cathetan - komisi investigasi "negara darurat", dudu "tumindak terorisme".
          Apa dheweke ngenteni kertas resmi saka Kyiv, ing ngendi Zelensky bakal nulis "confesional"? Nganti saiki, Ukraina ora kudu disalahake, sanajan dheweke tanggung jawab?

          Bener, apa sing kudu diwedeni - dheweke ngerti manawa kita ora bakal mangsuli, utawa bakal ngrusak jembatan ing sawetara kali sing ambane limang meter.
          Ing sawetara minggu kepungkur, TOP kita wis nindakake kabeh kanggo ngrusak iman babagan kemampuane nggawe keputusan sing angel.
          Liberal "Ing papan sing padha, wong bakal nandhang sangsara ..." nutupi kepentingan bisnis gedhe.

          Ing Ukraina, wong-wong sing ora bakal duwe apa-apa kanggo mangan, ora kanggo tetep anget, ora kanggo numpak yen kita ngrusak infrastruktur.
          Lan ing Donbass, ing Crimea - ora wong? Yagene dheweke ana ing kantor gedhe lan kursi sing gampang, mikir babagan iki?

          Lan luwih. Babagan "kontrol pribadi".
          Kutipan saka Legionista
          3) Bastrykin njupuk kontrol pribadi
          Aku elinga nalika Listyev tiwas, Sverdlovsky Drunkard uga "njupuk kontrol pribadi."
          Apa sampeyan "kontrol" akeh?
          Lan ing kene bakal padha.

          Aku ora ngerti apa sing kudu ditliti yen Kyiv wis ngakoni kanthi kuat lan utama?
          1. Panemu 55
            Panemu 55 8 Oktober 2022 15:30
            +5
            Yen Kyiv ngakoni ora ngganti apa-apa ing kasus kasebut.
            Sing jelas iki tugase.
            Nanging perlu kanggo neliti, pitakonan tetep.
            Sapa sing ngatur?
            Sapa sing dadi pemain langsung?
            Kenapa akeh bahan peledak?
            Lan mbokmenawa akeh liyane.
            Aku kepingin weruh saka sisih ngendi truk kasebut lelungan?
            Lan ing ngendi akeh bahan peledak bisa diklumpukake?
            Kanggo ngrusak jembatan beton sing dikuatake, sampeyan mung butuh akeh.
            Carane akeh okraintsy ngalahake ing kreteg Kherson? Lan dheweke ngadeg, mung bolongan sing katon.
          2. Fangaro
            Fangaro 8 Oktober 2022 16:09
            0
            ing sasi anyar, ndhuwur OUR wis rampung kabeh padha apik kanggo.
            1. Aministrator
              Aministrator 8 Oktober 2022 19:47
              -1
              Temtokake, please, YOUR - apa iku?
          3. 30 ing
            30 ing 8 Oktober 2022 18:55
            -2
            Kutipan saka: Zoldat_A
            Aku ora ngerti apa sing kudu ditliti yen Kyiv wis ngakoni kanthi kuat lan utama?

            Secara resmi, penyelidikan kudu ditindakake. Klumpukne kabeh pro lan cons. Tampilake menyang donya. Lan morally, iki bakal ngeculake tangan negara kita kanggo tumindak luwih .. Aku dhewe nesu .. Aku wis numpes kabeh woodlice Svidou-kro biyen .. Nanging ... kita ora duwe kabeh informasi .. Iku tetep ngenteni reaksi saka menara Kremlin kita. Aku yakin ing siji bab sing menara ngirim ora ragu-ragu saiki .... Rusia nunggu jawaban ing Bandera. alon-alon
            wong ora bakal ngapura, lan inaction bakal mimpin kanggo jalaran irreversible ing masyarakat. Mbok tragis kanggo Towers .. Gusti Allah ngalang-alangi, yen mung kanggo wong-wong mau, lan ora kanggo Rusia.
            1. Zoldat_A
              Zoldat_A 8 Oktober 2022 19:36
              +1
              Kutipan: 30 vis
              Wong ora bakal ngapura slowness, lan inaction bakal mimpin kanggo jalaran irreversible ing masyarakat. Mbok tragis kanggo Towers .. Gusti Allah ngalang-alangi, yen mung kanggo wong-wong mau, lan ora kanggo Rusia.

              Kita kaya "mitra tersumpah" ing babagan akibat.
              Dheweke mbuwang saben krisis saka sirah lara dadi sehat marang donya kabèh. Supaya "Aku ora mung siji tumbling ing lapangan." Inggih, ngomong, sing ing donya peduli ing 2008 sadurunge ambruk saka sawetara perusahaan hipotek ing Amerika?
              Menara kita uga ora klelep mung - padha nyeret kabeh negara ing mburi.
        4. Piramidon
          Piramidon 8 Oktober 2022 15:00
          +3
          Kutipan saka Alexander
          Kutipan saka Legionista
          Ana reaksi. Koyok biasane.
          1) Nggawe komisi
          2) Dihukum
          3) Bastrykin njupuk kontrol pribadi
          4) Padha njaluk supaya ora gupuh lan ora goyang prau

          5) Terus ngompa gas liwat wilayah negara teroris, mbayar dhuwit kanggo transit?

          Kita wis suwe ora krungu babagan serangan ing "pusat pengambilan keputusan".
          1. Zoldat_A
            Zoldat_A 8 Oktober 2022 15:44
            +1
            Kutipan saka Piramidon
            Kita wis suwe ora krungu babagan serangan ing "pusat pengambilan keputusan".

            Nanging apa, Stepan, bedane - apa bisa dirungokake utawa ora? Paling ora dheweke bakal perang ing Kremlin babagan dheweke. Isih ora hits.
        5. lis-ik
          lis-ik 8 Oktober 2022 15:31
          +2
          Kutipan saka Legionista
          Ana reaksi. Koyok biasane.
          1) Nggawe komisi
          2) Dihukum
          3) Bastrykin njupuk kontrol pribadi
          4) Padha njaluk supaya ora gupuh lan ora goyang prau
          …. Wenehana wangsulan sing cocog - ora! Apa sampeyan? Kita dudu fasis.

          Zakharova isih grimis. Iki uga diprediksi.
        6. vik669
          vik669 8 Oktober 2022 16:01
          +2
          Dadi wong Swedia kudu dilebokake ing komisi kasebut, sing, kanthi cepet banget nyelidiki kasus SP1 lan SP2, dheweke bakal cepet milih para pelaku lan pahlawan ing kene!
        7. katarsafebox.com
          katarsafebox.com 8 Oktober 2022 23:02
          0
          Jawaban sing cukup - apa sampeyan mikir?
      2. srengenge sampeyan 66-67
        srengenge sampeyan 66-67 8 Oktober 2022 15:48
        0
        Kutipan saka zsdk
        Acara sing paling dijanjekake lan isin kanggo kabeh sistem kita wis kedadeyan. Yen ora ana wangsulan....

        Iku dudu wong-wong mau! Iku kabeh Kulon, NATO lan Amerika! ngguyu
        Kita kudu ngrungokake wakil resmi sing dipimpin Konashenkov! basa
      3. Shelest2000
        Shelest2000 8 Oktober 2022 15:54
        +3
        Acara sing paling dijanjekake lan isin kanggo kabeh sistem kita wis kedadeyan. Yen ora ana wangsulan....

        Lan dheweke ora bakal! Nalika dheweke saka kekuwatan iki? Nalika wong Turki nembak pesawat kita? Nalika sepur-sepur kanthi gaman ing ayunan lengkap saka Kulon? Nalika 404 Donetsk ngebom lan murub nganggo artileri? Nalika stasiun gas Zaporizhzhya ditembak karo tentara meriem? Nalika Dugin diunekake ing Moskow? Lan saiki jembatan Krimea uga diunekake ... Where, nalika iki "reaksi"? Padha ora lan ora bakal! Ora jenis daya ing Kremlin kanggo nanggepi harshly. Iki dudu USSR kanggo sampeyan. Alah...
    3. ZoV
      ZoV 8 Oktober 2022 14:34
      -7
      Kangge, euforia mrentah ing Ukraina liwat tumindak teroris. Ukrainia Post ngumumake

      Perusak selyuk.. Wis 30 tahun ora mbangun apa-apa, mung ngrampok lan njaluk dhuwit..
      Mesakke wonge..
      Iku banget awal kanggo bungah-bungah .. Amarga Rusia wis nunggu iki!
      Saiki serangan bakal diwiwiti ing tapel wates karo Polandia Enteni !!
      1. Alexey Sommer
        Alexey Sommer 8 Oktober 2022 14:35
        +3
        Kutipan saka ZOV
        Pangrusak selyuk.. Dheweke dhewe ora mbangun apa-apa sajrone 30 taun

        Selyuks nyuwek "tentara kapindho ing donya."
        Dheweke "garap" ing urip nyata, lan sampeyan tumindak kaya badut ing kene.
        Aku ora mbela, sampeyan sing mbela karo komentar bodho..
        Sampeyan ngrusak negara.
        Lan sampeyan kabeh njaluk nurani.
        Apa sampeyan bakal tangi utawa bakal turu?
        1. poquello
          poquello 8 Oktober 2022 15:59
          -1
          Kutipan: Alexey Sommer
          Kutipan saka ZOV
          Pangrusak selyuk.. Dheweke dhewe ora mbangun apa-apa sajrone 30 taun

          Selyuks nyuwek "tentara kapindho ing donya."
          Dheweke "garap" ing urip nyata, lan sampeyan tumindak kaya badut ing kene.
          Aku ora mbela, sampeyan sing mbela karo komentar bodho..
          Sampeyan ngrusak negara.
          Lan sampeyan kabeh njaluk nurani.
          Apa sampeyan bakal tangi utawa bakal turu?

          Apa Selyuk wis mbangun apa-apa sajrone 30 taun?
          Kutipan: Alexey Sommer
          Dheweke "digarap" ing urip nyata,

          teror banal, fun american favorit
          1. Alexey Sommer
            Alexey Sommer 8 Oktober 2022 16:12
            -1
            Kutipan saka poquello
            teror banal, fun american favorit

            Apa sampeyan masochist?
            Sampeyan lagi diteror, lan sampeyan nganggo sarung tangan putih?
            Kaping telune aku ngomong...
            Tugas kanggo nindakake omong kosong!
            1. poquello
              poquello 8 Oktober 2022 16:31
              -1
              Kutipan: Alexey Sommer
              Sampeyan lagi diteror, lan sampeyan nganggo sarung tangan putih?

              mbales sajian kadhemen
              1. Alexey Sommer
                Alexey Sommer 8 Oktober 2022 17:23
                -1
                Kutipan saka poquello
                mbales sajian kadhemen

                Sepur wis mangkat.
                Piring dadi adhem lan kabeh wong lali.
                1. poquello
                  poquello 8 Oktober 2022 17:57
                  -4
                  Kutipan: Alexey Sommer
                  Kutipan saka poquello
                  mbales sajian kadhemen

                  Sepur wis mangkat.
                  Piring dadi adhem lan kabeh wong lali.

                  "Dina sing apik wis liwati!"?
                2. Aministrator
                  Aministrator 8 Oktober 2022 21:09
                  -1
                  kaya padha lali Edmond Dantes?)
      2. Fangaro
        Fangaro 8 Oktober 2022 14:46
        -6
        Selyuk perusak...
        Selyuk, umume, tuwuh akeh panganan. Iklim sing luwih apik tinimbang SZFORF. Dheweke uga ana ing USSR, kaya liyane.
        Nanging ing kene, ing Internet Amerika, sampeyan bisa ngobati kabeh wong lan terus goyang-goyang.
        1. 30 ing
          30 ing 8 Oktober 2022 19:01
          -3
          Liyane kedhaftar seminggu kepungkur ... Tsipso nelpon?
      3. Piramidon
        Piramidon 8 Oktober 2022 15:01
        +3
        Kutipan saka ZOV
        Saiki serangan bakal diwiwiti ing tapel wates karo Polandia Enteni !!

        Vitalik, kanthi julukan anyar, kanthi pasukan anyar menyang perang ???
      4. skeptik2
        skeptik2 8 Oktober 2022 15:25
        +1
        Kutipan saka ZOV
        Saiki serangan bakal diwiwiti ing tapel wates karo Polandia Enteni !!

        Apa kabar karo paribasan lan paribasan Rusia? Sampeyan ngerti, contone, kuwi - janji telung taun ngenteni?
        Bener, ing kasunyatan Rusia modern, wektu iki bisa rada diowahi. Ing arah nambah.
      5. lis-ik
        lis-ik 8 Oktober 2022 15:32
        -1
        Kutipan saka ZOV
        Saiki serangan bakal diwiwiti ing tapel wates karo Polandia Enteni !!

        Karo "wong" ing plataran, aku ngerti. wis ngrembug topik iki. Apa keputusan wis digawe?
        1. 30 ing
          30 ing 8 Oktober 2022 19:02
          -3
          Kutipan saka lisik
          Kanthi "wong" ing pekarangan,

          Wong lanang sing manggon karo sampeyan ing pekarangan sing padha dudu wong? Ah, nuwun sewu, sampeyan duwe omah gedhong, ala kraton Pangeran Wales ... Sampeyan, kita, ora ngerti.
          1. lis-ik
            lis-ik 8 Oktober 2022 19:13
            -1
            Kanthi banyolan ing situs, minangka biasanipun hard. Oh, aku ngerti, iki tembung tandhane, yen sampeyan ngerti Meehan.
    4. opuonmed
      opuonmed 8 Oktober 2022 14:35
      +3
      syariah nyerat
      Slutsky ngandika sing jawaban bakal, iku bakal angel, nanging "ora kudu ing bathuk."

      Multiple respon. Wangsulan: Bab ingkang utama kanggo nerangake mengko iku jawaban
    5. rotkiv04
      rotkiv04 8 Oktober 2022 14:35
      -3
      Kutipan saka ruha
      Ukrainians nepaki janji, nanging kita mung ngancam

      kanthi ijin sampeyan, aku ora bakal ngomong "kita", nanging khusus Presiden Putin - penjamin Konstitusi Federasi Rusia, nanging nyatane wong sing lembut, ora yakin sing pancen ora netepi janjine.
      1. ruha
        ruha 8 Oktober 2022 15:02
        -4
        Ya. Rating mudhun. Nanging bakal ana terobosan liyane. Dheweke bisa
        1. Metallurg_2
          Metallurg_2 8 Oktober 2022 15:53
          -1
          Mesthi wae, dheweke mesthi bakal mabur menyang pemilihan sabanjure ing kuartal pamaréntahan ing Kukuev.
    6. sagitovich
      sagitovich 8 Oktober 2022 15:06
      0
      Dheweke mung nggawa karusakan. Apa wong. Ora ana sing dibangun sajrone 30 taun kamardikan, ora ana sing signifikan sing digawe. Mung kanggo break, ngrusak, kanggo gawe salah. Lan htim isih gumunggung. Wong tiba. Ya, padha ora bisa disebut wong. Makhluk, drone, parasitizing ing beyo liyane.
    7. geosun
      geosun 8 Oktober 2022 15:19
      +2
      Omong kosong apa, kewajiban apa sing ditindakake? Crimea dijupuk?
    8. AAK
      AAK 9 Oktober 2022 00:46
      -1
      Sing bener, kanggo 9 sasi parlemen "Edi-Rusia" sing paling manut ora keganggu kanggo mutusake ngakoni dill minangka negara teroris lan, kanthi mangkono, "mitra" sing ditresnani - accomplices terorisme, ora mung ora bakal ngangkat tangan marang pemilik. , malah ora wani menggonggong, kadang mung merengut....
  2. zsdk
    zsdk 8 Oktober 2022 14:26
    +5
    Nah, apa pancene ora ana reaksi babagan iki?
    1. ZoV
      ZoV 8 Oktober 2022 14:35
      -3
      Kutipan saka zsdk
      Nah, apa pancene ora ana reaksi babagan iki?

      Ora, ora bakal))) Anglo-Saxon sampeyan kabeh ngarep-arep
      1. lis-ik
        lis-ik 8 Oktober 2022 15:35
        0
        Kutipan saka ZOV
        Kutipan saka zsdk
        Nah, apa pancene ora ana reaksi babagan iki?

        Ora, ora bakal))) Anglo-Saxon sampeyan kabeh ngarep-arep

        Disonansi kognitif? Vital, eco sosis sampeyan
    2. opuonmed
      opuonmed 8 Oktober 2022 14:36
      +1
      yen ora ana wangsulan, aku pribadi bakal kuciwa ing panguwasa! iku mung dadi impudently padha nindakake kabeh marang Federasi Rusia, lan yen Federasi Rusia ora mangsuli, iku salah siji appendages utawa prasaja panah-minded wong sing nglangi ing kasunyatan lan padha ora Care ing kabeh!
    3. Konservasi71
      Konservasi71 8 Oktober 2022 14:41
      -2
      Mung bakal ana garis abang liyane.
      1. Metallurg_2
        Metallurg_2 8 Oktober 2022 15:54
        +1
        Sing paling abang mlaku ing sadawane tembok tembok Kremlin. Dienteni nganti nyabrang???
  3. Sergio_7
    Sergio_7 8 Oktober 2022 14:26
    +2
    Ngomentari pernyataan yen bledosan kasebut ditindakake dening Dinas Keamanan Ukraina, juru bicara Kementerian Luar Negeri Maria Zakharova nyebat kegiatan teroris negara Ukraina.

    Apa maneh sing dibutuhake kanggo miwiti perang kanthi tenanan?! Tangi wong sing kuwasa!
    1. marchcat
      marchcat 8 Oktober 2022 14:37
      -1
      Tangi wong sing kuwasa!
      Ana ngimpi sing lesu ... muga-muga ora ngganggu.
    2. TatarinSSSR
      TatarinSSSR 8 Oktober 2022 14:50
      0
      Ana keraguan sing ora jelas yen ora ana sing kudu dilawan kanthi serius. Apa senjata nuklir sing isih ana.
      1. skeptik2
        skeptik2 8 Oktober 2022 15:28
        +1
        Mamang sing ora jelas iki tuwuh dadi kapercayan sing kuat saben dina.
      2. Plate
        Plate 8 Oktober 2022 15:31
        0
        Ana ewu tank ing gudang, roket diluncurake saben dina, kerugian penerbangan sajrone NWO dadi siji lan "ora ana sing kudu dilawan kanthi serius"?
        1. skeptik2
          skeptik2 8 Oktober 2022 15:53
          0
          Wis diomongno...
          Kanggo saben ewu tank, wis ana akeh Javelin, ora ngetung ATGM liyane.
          Saka kasunyatan manawa roket diluncurake saben dina, jumlahe ora saya tambah, nanging suda. Kajaba iku, amarga sanksi kasebut, kita ora ngerti manawa kompleks industri militer kita bisa ngasilake jumlah rudal sing dibutuhake tanpa elektronik sing diimpor.
          Kepiye carane bisa ngomong babagan kerugian ing penerbangan yen kerugian kasebut diklasifikasikake? Kabeh? Pancen? Sing dikecewakake ing media yaiku dhawuhe panguwasa. Apa data iki bisa dipercaya? Kabeh wong mutusake. Ing pungkasan, sampeyan bisa dipercaya Konashenkov, ora ana sing nglarang.
          1. Plate
            Plate 8 Oktober 2022 16:19
            0
            Kutipan saka: skeptik2
            Kepiye carane bisa ngomong babagan kerugian ing penerbangan yen kerugian kasebut diklasifikasikake? Kabeh? Pancen?

            Ukrainians nyedhot saben pesawat mudhun lan helikopter ing kuwi cara sing angel ora sok dong mirsani.
            1. skeptik2
              skeptik2 8 Oktober 2022 17:30
              0
              Sing. iku ngajokaken kanggo dipercaya media Ukrainia? Kanggo lack apa-apa liyane?
              1. Plate
                Plate 8 Oktober 2022 17:38
                0
                UkroSMI mesthi ora ngremehake kerugian pesawat Rusia, nanging ya, sanajan miturut versi, dheweke ora gedhe banget.
                Kutipan saka: skeptik2
                Amarga kekurangan apa-apa liyane?

                Mungkin malah Konashenkov. Inggih, ana, mesthi, pilihan katelu. Mikir kabeh kanggo dhewe.
          2. poquello
            poquello 8 Oktober 2022 16:36
            -4
            Kutipan saka: skeptik2
            Wis ana akeh Javelin kanggo saben ewu tank

            ati-ati, dill, kanggo saben tumpukan lembing ana rong tumpukan cornets
            Kutipan saka: skeptik2
            Ing pungkasan, sampeyan bisa dipercaya Konashenkov, ora ana sing nglarang.

            tenan, kok banjur bakal Angkatan Bersenjata Ukraina nulis mati kita losses
    3. 30 ing
      30 ing 8 Oktober 2022 19:04
      -3
      Kutipan: Sergio_7
      Apa maneh sing dibutuhake kanggo miwiti perang kanthi tenanan?!

      Bener, kepiye? Roti sing kuat kanggo diluncurake ing Kiev?
  4. Tusv
    Tusv 8 Oktober 2022 14:27
    +4
    Printing yard printing Kyiv. Lan prangko iki bakal dadi nilai filateli. Tanpa iki, aku ora bakal tuku prangko kuwi lan ora bakal ngganti. Malah kanggo Penny
    1. Ronrew
      Ronrew 8 Oktober 2022 14:36
      0
      Ora mungkin, iki minangka "mitra" sing dihormati. Kita kudu nyatakake keprihatinan sing jero banget. Lan iku uga menarik - bledosan ing kreteg Crimean persimpangan saka "garis abang" utawa maneh dening.
      1. Tusv
        Tusv 8 Oktober 2022 14:41
        0
        Ora apik Kanggo filatelis, 7 yuta tandha ora ana apa-apa. Nol kopecks. Sing ora worth apa-apa. Nanging kanggo satus sing bakal urip, aku bakal berjuang)))
    2. poquello
      poquello 8 Oktober 2022 14:43
      -2
      Kutipan saka Tusv
      Printing yard printing Kyiv. Lan prangko iki bakal dadi nilai filateli. Tanpa iki, aku ora bakal tuku prangko kuwi lan ora bakal ngganti. Malah kanggo Penny

      arah janjeni, jembatan kita bakal dibalèkaké ing sasi, dill sandal bakal maneh puff munggah kanggo nindakake soko ing jembatan
      1. Zoldat_A
        Zoldat_A 8 Oktober 2022 15:09
        +1
        Kutipan saka poquello
        Kutipan saka Tusv
        Printing yard printing Kyiv. Lan prangko iki bakal dadi nilai filateli. Tanpa iki, aku ora bakal tuku prangko kuwi lan ora bakal ngganti. Malah kanggo Penny

        arah janjeni, jembatan kita bakal dibalèkaké ing sasi, dill sandal bakal maneh puff munggah kanggo nindakake soko ing jembatan

        Aku wedi yen dheweke bakal nemokake target sing luwih banter sajrone sasi yen ora lara banget saiki. Dheweke dhewe ora bakal mikir - Amerika bakal njaluk.
        1. poquello
          poquello 8 Oktober 2022 15:14
          -1
          Kutipan saka: Zoldat_A
          Kutipan saka poquello
          Kutipan saka Tusv
          Printing yard printing Kyiv. Lan prangko iki bakal dadi nilai filateli. Tanpa iki, aku ora bakal tuku prangko kuwi lan ora bakal ngganti. Malah kanggo Penny

          arah janjeni, jembatan kita bakal dibalèkaké ing sasi, dill sandal bakal maneh puff munggah kanggo nindakake soko ing jembatan

          Aku wedi yen dheweke bakal nemokake target sing luwih banter sajrone sasi yen ora lara banget saiki. Dheweke dhewe ora bakal mikir - Amerika bakal njaluk.

          lan Amerika ora bakal ngetokake prangko kanggo nyekel pipa gas?
          1. Zoldat_A
            Zoldat_A 8 Oktober 2022 15:46
            +1
            Kutipan saka poquello
            lan Amerika ora bakal ngetokake prangko kanggo nyekel pipa gas?

            Aku ora kaget yen medali kasebut dipukul.
      2. lis-ik
        lis-ik 8 Oktober 2022 15:36
        -1
        Kutipan saka poquello
        arah janjeni, jembatan kita bakal dibalèkaké ing sasi, dill sandal bakal maneh puff munggah kanggo nindakake soko ing jembatan

        Lan banjur maneh, lan maneh dibalèkaké. siklus saka adonan ing alam.
        1. poquello
          poquello 8 Oktober 2022 15:46
          -1
          Kutipan saka lisik
          Kutipan saka poquello
          arah janjeni, jembatan kita bakal dibalèkaké ing sasi, dill sandal bakal maneh puff munggah kanggo nindakake soko ing jembatan

          Lan banjur maneh, lan maneh dibalèkaké. siklus saka adonan ing alam.

          dadi pira prangko sing bisa ditampani
    3. tihonmarine
      tihonmarine 8 Oktober 2022 15:10
      -1
      Kutipan saka Tusv
      . Lan prangko iki bakal dadi nilai filateli.

      Malah ing Jerman Nazi, prangko kuwi ora tau dicithak, padha nyetak babagan keagungan Reich Jerman, babagan pahlawane, nanging ora nyithak apa sing dirusak, amarga ora nganggep awake dhewe minangka wong galak.
      Inggih, sanadyan padha imprinted pejuang ing prangko, nanging ora villainess
      1. Tusv
        Tusv 8 Oktober 2022 17:05
        0
        Aku mung duwe Hitler nganti 1937........
        1. tihonmarine
          tihonmarine 8 Oktober 2022 17:36
          0
          Kutipan saka Tusv
          Aku mung duwe Hitler nganti 1937........

          Perangko pisanan kanthi potret Adolf Hitler dhewe, minangka kepala negara, pisanan muncul ing prangko rada pungkasan - mung ing taun 1937. Iki dirilis khusus kanggo ulang tahun ke-48. A wiwitan digawe, lan wiwit iku pratandha pos karo gambar saka Fuhrer wiwit katon karo reguler enviable.
          1. Tusv
            Tusv 8 Oktober 2022 18:02
            0
            ana uga sing biru cilik 1,2,3 pfennig Dikirim dening prajurit Tentara Abang
            1. tihonmarine
              tihonmarine 8 Oktober 2022 18:10
              0
              Kutipan saka Tusv
              ana uga sing biru cilik 1,2,3 pfennig Dikirim dening prajurit Tentara Abang

              Pakdheku ngladeni ing GSOVG, padha nggawa macem-macem merek, nanging aku ora ngerti, kabeh dakparingake.
  5. karton
    karton 8 Oktober 2022 14:33
    +1
    Padha nggawe kita komisi, Aku iku babak.
  6. Konnick
    Konnick 8 Oktober 2022 14:33
    +4
    Nalika nyopir ing jembatan Kerch, sampeyan bisa ndeleng kamera kacepetan rong atus meter. Lan kanggo kamera kasebut sampeyan butuh Internet. Ora ana cara kanggo nyelehake, adhedhasar kahanan, jammers ing sinyal elektronik, ora, luwih penting kanggo ngontrol kacepetan.
    1. zsdk
      zsdk 8 Oktober 2022 14:40
      +2
      Kacepetan iku dhuwit, lan liyane mung biaya, iku asil.
    2. dmi.pris
      dmi.pris 8 Oktober 2022 14:46
      +2
      Potongan wesi.. Ing kana wong ora nindakake tugase. Ing sisih loro ana platform kanggo truk lan instalasi sinar-X.. Ana perang, nanging iki bodho ora nepaki. Indifference wewatesan karo sabotase. Mungkin pengkhianatan.
      1. Nyrobsky
        Nyrobsky 8 Oktober 2022 15:34
        0
        Kutipan saka: dmi.pris
        Potongan wesi.. Ing kana wong ora nindakake tugase. Ing sisih loro ana platform kanggo truk lan instalasi sinar-X.. Ana perang, nanging iki bodho ora nepaki. Indifference wewatesan karo sabotase. Mungkin pengkhianatan.

        Paling kamungkinan ora ana truk karo TNT. Salah siji padha nggebug wong karo roket, utawa padha narik munggah prau karo Isi. Dideleng saka video kasebut, pukulan kasebut tiba ing jembatan ing sisih tengen kanthi kembang api sing dibuwang ing kanvas saka tengen ngiwa. Ora suwe kepungkur, dheweke nggawe versi manawa wong-wong sing sombong, utawa kasur karo banderlog, bisa ngluncurake serangan rudal ing jembatan kasebut nggunakake kapal sipil kayata operator gandum, nginstal peluncur ing kono, lan sawise kena pengaruh, tenggelam. menyang segara kanggo ndhelikake ends ing banyu, lan operator gandum bakal pindhah luwih kanggo loading ing Odessa. Sadawane dalan, iki zhzhzhzh kanggo alesan, lan carane versi wis hak dadi.
    3. tihonmarine
      tihonmarine 8 Oktober 2022 15:14
      0
      Kutipan saka Konnick
      Nalika nyopir ing jembatan Kerch, sampeyan bisa ndeleng kamera kacepetan rong atus meter. Lan kanggo kamera kasebut sampeyan butuh Internet. Ora ana cara kanggo nyelehake, adhedhasar kahanan, jammers ing sinyal elektronik, ora, luwih penting kanggo ngontrol kacepetan.

      Dadi dheweke ngerti sistem pertahanan jembatan, dheweke ngerti lan ngitung titik sing lemah, lan persiapan kasebut ora butuh sedina utawa sasi.
      Lan disiapake dening saboteurs NATO sing paling apik. Garis ngisor padha karo nalika mateni Dugina.
    4. pemotong bolt
      pemotong bolt 8 Oktober 2022 15:36
      +1
      kamera iki kudu internet.
      Sampeyan uga bisa nyambungake karo kabel.
      1. Konnick
        Konnick 8 Oktober 2022 16:55
        0
        Sampeyan uga bisa nyambungake karo kabel.

        Yandex navigator tansah makarya apik kanggo kula ing jembatan lan dielingake bab kamera.
  7. Irit
    Irit 8 Oktober 2022 14:33
    0
    Dadi, miturut wong, kita isih kudu rekrut kanggo perang, 400 ewu, ora kurang. Sing lagi dilatih saiki mung kanggo nambal bolongan ing pertahanan. Kanggo nyerang, dibutuhake 20 divisi kekuwatan lengkap liyane, lan cadangan operasional paling ora 50000 wong.
    1. Fangaro
      Fangaro 8 Oktober 2022 14:39
      -2
      Apa kita kudu ngrekrut warga sipil? Lan ora ana wong liya sing ngerti carane nangani senjata?
      1. Nastia Makarova
        Nastia Makarova 8 Oktober 2022 14:48
        -2
        sayange wis ora ana maneh....................
        1. lis-ik
          lis-ik 8 Oktober 2022 15:38
          -3
          Kutipan: Nastia Makarova
          sayange wis ora ana maneh....................

          Lan ing ngendi dheweke? nglindhungi Putin?
    2. Nikolai 310
      Nikolai 310 8 Oktober 2022 14:40
      -1
      Strelkov ngomong babagan sejuta ... lan dheweke katon bener ... sanajan perlu supaya dheweke ora diprentah dening Lapins kanthi nyebrang kaping telu ing Belogorovka.
      1. Konservasi71
        Konservasi71 8 Oktober 2022 14:57
        +1
        "Pasukan wedhus lanang sing dipimpin singa bakal tansah menang nglawan tentara singa sing dipimpin dening wedhus lanang." Ing kene uga mikir.
    3. Plate
      Plate 8 Oktober 2022 15:34
      -1
      Napa kita butuh akeh wong nalika ana bom?
      Bab liyane yaiku amarga sawetara alasan ora digunakake ...
  8. TatarinSSSR
    TatarinSSSR 8 Oktober 2022 14:34
    +1
    Malah masyarakat wis wiwit bosen karo negativitas ing NWO. Kremlin salah siji ing mundhut lan ora ngerti maneh apa apa, utawa sengaja dadi kanggo nambah discontent antarane warga. Yen ora ana respon serius kanggo serangan teroris karo Krysky Bridge, Kremlin bakal nampa discontent banget saka wong Rusia. Stop main-main karo Dill!
    1. Konnick
      Konnick 8 Oktober 2022 14:45
      0
      Kremlin salah siji rugi lan ora ngerti apa sing kudu ditindakake

      Lan ing kana, ing Kremlin, ora ana sing pinter, mung "kita sarujuk".
    2. dmi.pris
      dmi.pris 8 Oktober 2022 14:48
      +1
      Sadar? Dheweke ora duwe papan kanggo mlayu, kita ana ing prau sing padha. Iku bakal ala kanggo kabeh wong. Lan kanggo wong-wong mau, pisanan kabeh.
    3. Zoldat_A
      Zoldat_A 8 Oktober 2022 15:16
      +1
      Kutipan: TatarinSSSR
      Kremlin salah siji ing mundhut lan ora ngerti maneh apa apa, utawa sengaja dadi kanggo nambah discontent antarane warga.

      Aku ora mikir sing wong bakal sadar ndudhuk bolongan kanggo awake dhewe. Sawise kabeh, Guarantor kita, ora kaya Zelensky, umpamane, ora sumunar kanggo urip abad ing Miami. Dheweke bakal manggon ing kene lan carane dheweke bakal dianggep ing umur tuwa - iki, aku mikir, dudu pitakonan pungkasan kanggo dheweke. Ora mungkin dheweke ora ngerti yen dheweke, miturut jabatane, sing ngirim ucapan belasungkawa marang Anjing Bongkok, nanging nyatane kabeh negara pengkhianat iki ing buntut lan mane nutupi saru. Lan ora mungkin dheweke kepengin umur tuwa. Lan iki langsung gumantung marang Kamenangan ing Ukraina.
    4. lis-ik
      lis-ik 8 Oktober 2022 15:39
      -1
      Kutipan: TatarinSSSR
      Kremlin kalah lan ora ngerti apa sing kudu ditindakake,

      Dheweke ora ngerti apa sing kudu ditindakake wiwit Maret. Aku ora ngandel yen dheweke ora ngerti kahanan sing bener ing tentara, lan mulane dheweke mbengkongake bokonge.
  9. Bonifasius
    Bonifasius 8 Oktober 2022 14:35
    0
    Terbitan prangko kuwi! Sinisme sing luar biasa!
    1. dmi.pris
      dmi.pris 8 Oktober 2022 14:49
      +2
      Nanging ora. Iki propaganda, malah ideologi tartamtu. Apa kita ora duwe
  10. Fangaro
    Fangaro 8 Oktober 2022 14:36
    -1
    Bisa uga katon depresi, nanging isih ...
    Yen kita lan Ukrainia pengin mandheg, apa bisa?
    1. TatarinSSSR
      TatarinSSSR 8 Oktober 2022 14:47
      0
      Ora, AS lan Inggris ora bakal ngidini. Perdamaian antarane Rusia lan Ukraina ora ana ing kapentingane.
    2. dmi.pris
      dmi.pris 8 Oktober 2022 14:51
      +2
      Ukrainia ora bakal mandheg saiki, kajaba mung ing Rostov utawa Krasnodar, lan dheweke yakin.
    3. VORON538
      VORON538 8 Oktober 2022 14:52
      -2
      Lan sapa ing Kulon sing bakal ngidini iki rampung? Ora dadi sebabe para Saxon sing ora sopan nggedhekake lan nyeponsori nasionalis Ukraina wiwit Perang Patriotik Agung! Ambruk USSR minangka salah sawijining langkah pisanan. Dheweke ora pengin mandheg. , dadi ora bakal ana keputusan sing apik. hi
    4. Zoldat_A
      Zoldat_A 8 Oktober 2022 15:21
      +1
      Kutipan saka Fangaro
      Yen kita lan Ukrainia pengin mandheg, apa bisa?

      Ora Ana

      Kanggo wong-wong mau, amarga dheweke wis ngrancang kanggo misahake Rusia dadi koloni 30-an. Diangkah kanggo gas gratis, batu bara lan liya-liyane. Alamiah, ing pimpinan saka pemilik Anglo-Saxon.
      Padha mung ora ngerti, wong-wong miskin, kaya Hitler ora duwe tujuan kanggo menehi Banderaites "mbebasake" Ukraina, lan Vlasovites "merdika" Rusia, supaya Anglo-Saxon nggunakake Ukraina kanggo karya reged. Lan banjur - paling apik - panggonan ing emper lan ing preian balung gundhul saka sup.

      Ora bakal bisa kanggo kita mandheg, amarga kita bakal menang utawa, minangka negara, kita bakal mati. Lan, njupuk menyang akun Bandera, lan ora mung minangka negara, nanging uga fisik. Apa sampeyan mikir yen Bandera ora bakal bisa ngliwati 100 yuta liwat tungku? Kanggo dheweke, iki gampang - kita dudu wong kanggo dheweke. Kita - ing gilyak ...
  11. U-58
    U-58 8 Oktober 2022 14:37
    +1
    Pancen, kepinginan banget aneh saka mail negara.
    Ek bursting karo bangga kanggo "prestasi"!

    Karo wong bodho, malah pikiran ora cukup kanggo ngati-ati.
    Apa sing bakal dadi tanggapan kita?
    Ya, lan bakal?
  12. Alexander_Schlidt
    Alexander_Schlidt 8 Oktober 2022 14:38
    0
    Inggih ... dijupuk, dikunyah lan diuntal ...
  13. Nikolai 310
    Nikolai 310 8 Oktober 2022 14:39
    +2
    Aku ngusulake supaya kita ngetokake prangko kanthi komisi saka Kementerian Perhubungan ... ketoke, dheweke ora bisa maneh.
  14. Konservasi71
    Konservasi71 8 Oktober 2022 14:40
    +9
    Sawise maneh aku yakin yen ing lapangan informasi Federasi Rusia kalah kanthi skor sing ngancurake. Propagandis kanca kita lungguh ing kursi karo watu zh..pami. Lan Ukrainians, uga rampung, malah nggawe evakuasi saka asor ing Mariupol. Sinau Gusti.
    1. wong sing ora katon
      wong sing ora katon 8 Oktober 2022 14:44
      0
      Propaganda ora nyiapake perang serius kanthi cara sing padha karo tentara.
      1. Konservasi71
        Konservasi71 8 Oktober 2022 14:51
        +4
        Konstantin, matur marang aku ing industri apa, apa ana sing nyiapake? Utawa pitakonan liyane ing 14 ora ana sanksi? "Inggih, ora ana sing ngerti" ing ngendi wae ing Tentara lan Kedokteran.
        1. Konservasi71
          Konservasi71 8 Oktober 2022 14:56
          -1
          Ngrungokake Kanca-kanca, apa sampeyan minus?
          1. lis-ik
            lis-ik 8 Oktober 2022 16:19
            0
            Kutipan: Conserv71
            Ngrungokake Kanca-kanca, apa sampeyan minus?

            Inggih, kanca-kanca iki mikir yen kanthi bantuan minus, dheweke bakal mbalikke kekalahan lan nyogok panguwasa, lan uga pengin menang maneh, amarga kasunyatane nglarani mripate.
            1. Konservasi71
              Konservasi71 8 Oktober 2022 16:24
              0
              Sergei, kayane pamrentah kita "reaksioner". Ana kedadeyan lan iki nyebabake reaksi saka pemerintah kita. Ora ana strategi, ora ana kekarepan, ora ana politik. Aku ngapusi mung kepinginan kanggo ngukur karo partners Western
              1. lis-ik
                lis-ik 8 Oktober 2022 16:29
                +1
                Kutipan: Conserv71
                Aku ngapusi mung kepinginan kanggo ngukur karo partners Western

                Dheweke mesthi pengin. Dina iki padha ngumumake jumlah kerugian kanca penjamin, luwih sithik tinimbang sing diwenehake dening Siluanov lan Nabiullina. Aku mung mikir dheweke ora bakal bisa nindakake, ing kono, ora kaya sykun kita, dheweke menyang bank.
                1. Konservasi71
                  Konservasi71 8 Oktober 2022 16:35
                  +1
                  Nggoleki kabeh, sampeyan ora bakal lunga? Iki carane aku mbayangno taun 1941, Jerman cedhak Moscow, lan eselon karo gandum menyang kulon menyang Reich Katelu hahahahahaha. Lan Comrade Stalin kaya "Ngeculke mitra Barat ora mokal"
                  1. lis-ik
                    lis-ik 8 Oktober 2022 16:38
                    0
                    Aku kepingin weruh yen penjamin bakal meneng maneh utawa masalah bakal dicekel? Loro-lorone lan liyane titik kuwat kang.
                    1. Konservasi71
                      Konservasi71 8 Oktober 2022 16:42
                      +1
                      Nalika ana Kismis, dheweke nyerang infrastruktur supaya bisa nyuda rasa ora puas saka populasi. Saiki, uga, dheweke bakal nemokake apa wae.
                      1. lis-ik
                        lis-ik 8 Oktober 2022 16:48
                        0
                        ya wis. lampu mati setengah dina. Aku ora ngerti kabeh, kaya Serpent Gorynych, utawa soko telung sirah?
                      2. Konservasi71
                        Konservasi71 8 Oktober 2022 16:51
                        +1
                        Nalika padha nyerang, mesthine padha wedi yen ora ana karusakan gedhe, yen ora, mitra Kulon bakal ngukum. Kita ora perang.
      2. boni592807
        boni592807 8 Oktober 2022 15:57
        0
        invisible_man (Konstantin), Dina iki, 14:44, NEW - ... Propaganda ora nyiapake perang serius kanthi cara sing padha karo tentara .... "

        OPO IKI? hi
        1. 1 lan 2 - Chechen
        2. Voynushka 08.08.08.
        3. 2014
        lan pungkasane ing 24.02.2022/XNUMX/XNUMX lan ....

        Pitakonan ing kene yaiku sapa sing ngganti "pemain akordion" (media) utawa "pemain akordion" (penyelenggara "karya" para propagandis). wis ora larang maneh....Loro-lorone kudu ... ngeduk parit ing ngarep....
        .."dikumbah" kanggo kebak "mitra" "pemasok dipercaya"RF. Mungkin CUKUP - Dugin, joint venture, jembatan Krimea. Salah siji iki liyane saka liyane ing ngarep. cukup kanggo "nglebokake Federasi Rusia ing galosh reputasi" (ora Soviet) ing skala global .... belay
        Lan pitakonan liyane - MANEH komunikasi, keamanan. kaya l\s.(ndeleng apa sing wis ditindakake wiwit 2014)
        Contone, sampeyan siap kanggo database ing mangsa, utawa maneh "mangsa teka dumadakan"? Nyuwun
        Pangarep-arep. kanthi "sagging" waspada. bisa uga katon yen seragam saka "Yudashkin" dimobilisasi sajrone pertunjukan ing lapangan latihan.? Babagan sing ana akeh ing wektu sing tepat. masalah karo colds saka conscripts. sad Minangka kanggo akomodasi. padha (conscripts" bakal teka menyang aktif lan .... udan lan kadhemen bakal teka. Maneh tarub karo potbelly kompor? sad YA lan padha utawa ...? aran ... uga akeh liyane ....
        Kepahlawanan. ora apa-apa...Nanging. ing balik saben tumindak heroik, ana salah ngitung (kejahatan) ... kanthi jeneng lengkap ... hi
    2. VORON538
      VORON538 8 Oktober 2022 14:48
      0
      Kita duwe akhir minggu ing Rusia, utamane ing Moskow, sing tansah ana ing cathetan khusus ... Dadi kita duwe apa sing kita duwe. hi
    3. Eug
      Eug 8 Oktober 2022 14:50
      +1
      Sing paling menarik yaiku nalika pihak Ukraina nekad ngomong babagan "ekstraksi", pihak Rusia ngguyu banter.. nanging pungkasane "ekstraksi" sing bener ... sing saiki ngguyu sapa? Lan sapa sing katon - uga, sampeyan ngerti carane ...
  15. ruwet
    ruwet 8 Oktober 2022 14:42
    -1
    Yagene Kyiv, Lviv lan kutha-kutha Russophobic liyane isih ngadeg, lan wong-wong sing ngelak kanggo getih kita lan kasangsaran Rusia padha hooting ing wong!?
    1. Zoldat_A
      Zoldat_A 8 Oktober 2022 15:27
      +2
      Kutipan saka Roust
      Yagene Kyiv, Lviv lan kutha-kutha Russophobic liyane isih ngadeg, lan wong-wong sing ngelak kanggo getih kita lan kasangsaran Rusia padha hooting ing wong!?

      "Ana wong..."

      Ugh! Evil njupuk ... am
      1. lis-ik
        lis-ik 8 Oktober 2022 16:20
        0
        Kutipan saka: Zoldat_A
        Ana wong..."

        Lan wong-wong mau. Bedane kudu dimangerteni.
  16. Kimia 1st
    Kimia 1st 8 Oktober 2022 14:43
    -1
    Dhukungan kanggo pahlawan dina wingi ing antarane rakyat isih 80%?
  17. Prasaja
    Prasaja 8 Oktober 2022 14:45
    +4
    Ngomentari pernyataan yen bledosan kasebut ditindakake dening Dinas Keamanan Ukraina, juru bicara Kementerian Luar Negeri Maria Zakharova nyebat kegiatan teroris negara Ukraina.


    Iku bakal menarik kanggo ngerti negara endi ing donya "enlightened" klasifikasi tumindak iki minangka "serangan teroris."

    Jawabane ora ana sapa-sapa.
    Masalah Rusia iku masalah Rusia.
    Sing ringkih ora dianggep.
  18. VORON538
    VORON538 8 Oktober 2022 14:46
    0
    Ya ... Apa ana prangko ing endi wae ing donya sing dikhususake kanggo serangan teroris ing Manhattan? Sawise Amerika nyatane perang nglawan Afghanistan? Lan apa sing kedadeyan ing kene? hi Utawa bakal pungkasanipun miwiti nggarap infrastruktur saloreich, senadyan squeals aktivis hak asasi manungsa lan guano liyane?
    1. vik669
      vik669 8 Oktober 2022 15:29
      0
      Lan apa sing bakal dikandhakake Moskow? Apa bakal mindhah maneh "garis abang" sing kondhang?
      Nalika mungsuh nggambar peta nyerang, kita ngganti lanskap, lan kanthi manual. Nalika wektu teka kanggo nyerang, mungsuh wis ilang ing terrain ora pati ngerti lan teka kanggo siyap langit lengkap. Iki titik. Iki strategi kita ...
    2. mordvin 3
      mordvin 3 8 Oktober 2022 15:49
      -2
      Kutipan saka: VORON538
      Ana serangan teroris ukroreikh,

      Kanggo umume donya, iki dudu serangan teroris.
  19. DvaParovoza
    DvaParovoza 8 Oktober 2022 14:46
    +4
    Kita minangka wong sing religius banget. Lan kita tumindak kaya sing kandha ing Kitab Suci: "Yen padha napuk pipi sampeyan siji, nguripake pipi liyane." Amin. Ayo nggawe kreteg liyane ing sisih, supaya padha keselak. Banjur liyane lan liyane ...
    1. Zoldat_A
      Zoldat_A 8 Oktober 2022 15:35
      0
      Kutipan: DvaParovoza
      Kita minangka wong sing religius banget. Lan kita tumindak kaya sing kandha ing Kitab Suci: "Yen padha napuk pipi sampeyan siji, nguripake pipi liyane." Amin. Ayo nggawe kreteg liyane ing sisih, supaya padha keselak. Banjur liyane lan liyane ...

      Aku dadi pelatih tinju, pelatih sambo, pelatih judo, bapakku, pungkasane - kabeh wong ngajari versi kawicaksanan Alkitab sing rada diowahi.
      Yen sampeyan kena ing pipi kiwa, kena ing sisih tengen.
      Lengen utawa sikil, ora masalah ...
      1. DvaParovoza
        DvaParovoza 9 Oktober 2022 13:17
        +1
        Yen sampeyan ora ngerti: iki minangka ironi babagan topik "kita durung miwiti" lan kabeh janji babagan akibat serius nalika nyabrang "garis abang", babagan serangan ing pusat pengambilan keputusan lan crita medeni liyane nggunakake "nukleus". Kapal penjelajah Moskva, pipa gas, jembatan ... Lan iki ora kalebu sumber intelijen, senjata, tenaga kerja, latihan wong Sumeria ing wilayahe, lan liya-liyane. Lan pitakonan ing kene ora babagan sapa sing diwulangake babagan pipi, nanging versi sing dipilih ing kasus iki. Mergo ngono.
  20. mikh-korsakov
    mikh-korsakov 8 Oktober 2022 14:47
    +2
    Ya, kabeh mlaku miturut rencana. Klausa 3 teka, Zakharova ngomong lan branded. Tahap sabanjure bakal teka - masyarakat wis yakin manawa layanan intelijen Barat, sing kupinge metu, sing pengin kita nanggapi tumindak teroris. Bener, dheweke menehi pitunjuk manawa kita bakal mangsuli sajrone telung wulan, ing wektu kasebut, aku wedi, akeh kedadeyan. Apa sing bakal dadi tujuan sabanjure para ukrofascists Kyiv ora jelas. Wirang minangka bahan material. Kyiv bungah tinimbang ndhelik ing papan perlindungan. Apa paweling bab pungkasan Perang Patriotik Agung - tengen, arming saka gendéra Soviet liwat Reichstag.
  21. Mint Gingerbread
    Mint Gingerbread 8 Oktober 2022 14:48
    +5
    Ukrainia modern wis dadi bangsa aneh moral, lan sejarah bakal ngelingi wong-wong mau. Sedhih banget yen wong-wong dadi kewan.
    1. Prasaja
      Prasaja 8 Oktober 2022 14:57
      -5
      Sampeyan saiki nyebabake kebencian etnis.
      1. Mint Gingerbread
        Mint Gingerbread 8 Oktober 2022 15:00
        0
        Iku wis suwé sadurunge komentarku.
        1. Prasaja
          Prasaja 8 Oktober 2022 19:47
          -1
          AS lan Inggris ora bakal ngganggu usaha sampeyan.
          Saiki Victoria Nuland bisa menehi cookie kanggo kabeh Rusia lan Ukraina. Ora bakal salah.
    2. lis-ik
      lis-ik 8 Oktober 2022 16:25
      -1
      Kutipan: Mint Gingerbread
      Sedhih banget carane wong dadi kewan.

      Lan kita sabar.
  22. Warrior StillTot
    Warrior StillTot 8 Oktober 2022 14:56
    0
    Kutipan saka Legionista
    Ana reaksi. Koyok biasane.
    1) Nggawe komisi
    2) Dihukum
    3) Bastrykin njupuk kontrol pribadi
    4) Padha njaluk supaya ora gupuh lan ora goyang prau
    …. Wenehana wangsulan sing cocog - ora! Apa sampeyan? Kita dudu fasis.


    Sawisé wilayah sing dicaplok lan tumindak permusuhan ing tlatah Federasi Rusia, ora ana pidato saka Panglima Tertinggi. Saiki bakal, siji dina iki ketoke.
  23. Anton Yu
    Anton Yu 8 Oktober 2022 15:15
    -1
    Luwih saka 12 milyar rubel digunakake kanggo keamanan jembatan Krimea lan ...?
  24. vik669
    vik669 8 Oktober 2022 15:17
    +2
    Kiriman Ukrainia bakal ngetokake 7 yuta tandha - sampeyan kudu cepet-cepet ngeculake, yen ora bakal ana sing ngetokake sapa wae!
  25. lis-ik
    lis-ik 8 Oktober 2022 15:29
    -1
    Iku muni kaya warta saka kasunyatan paralel

    Kabeh kasunyatan paralel ana ing Kremlin.
  26. segara
    segara 8 Oktober 2022 15:36
    +1
    Masyarakat murka lan nesu: kepiye sampeyan bisa ndeleng iki,
    suwene? Iku ora bisa maneh kanggo keno lan mecah untu. Kanggo excite masyarakat, diangkah bombing saka sipil, Nord Stream, kreteg Crimean minangka cara khas lan sinis Inggris lan Amerika Serikat. Saben uwong lan kabeh wis ngerti. Revenge minangka sajian sing adhem, lan Rusia bakal teka kanggo "dhuwit". Lan aku percaya yen wektune bakal teka, lan kita dhewe bakal ngetokake prangko kanggo "Reunifikasi tanah sajarah Rusia"
  27. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 8 Oktober 2022 16:24
    +1
    wong menarik. Ide nasional yaiku kanggo nggawe luwih elek kanggo Muscovites.
    "Dheweke manggon ing kono - yen mung kanggo ngedeni kita!" (c) Kerudung Merah Cilik
  28. etwas
    etwas 8 Oktober 2022 19:47
    0
    Kutipan saka sagitovich
    Dheweke mung nggawa karusakan. Apa wong. Ora ana sing dibangun sajrone 30 taun kamardikan, ora ana sing signifikan sing digawe. Mung kanggo break, ngrusak, kanggo gawe salah. Lan htim isih gumunggung. Wong tiba. Ya, padha ora bisa disebut wong. Makhluk, drone, parasitizing ing beyo liyane.

    Apa sampeyan ngomong babagan puncak utawa wong? Tiyang ing ngriku punika limrahipun, sathithik bedanipun kaliyan kita, sami dipun paringi hak, boten kuwaos....
  29. etwas
    etwas 8 Oktober 2022 19:50
    0
    Kutipan: Peter_Koldunov
    wong menarik. Ide nasional yaiku kanggo nggawe luwih elek kanggo Muscovites.
    "Dheweke manggon ing kono - yen mung kanggo ngedeni kita!" (c) Kerudung Merah Cilik

    Generasi sing luwih tuwa iku waras, lan para mudha, kaya kita uga, wong sing seneng pesta, blogger, monager, lan umume ing masyarakat apa wae, ing negara apa wae ana wong sing beda-beda, bodho kanggo generalisasi. Ya, yen sampeyan ngrungokake TV, sampeyan mesthi bener))
  30. etwas
    etwas 8 Oktober 2022 20:03
    0
    Quote: samudra
    Masyarakat murka lan nesu: kepiye sampeyan bisa ndeleng iki,
    suwene? Iku ora bisa maneh kanggo keno lan mecah untu. Kanggo excite masyarakat, diangkah bombing saka sipil, Nord Stream, kreteg Crimean minangka cara khas lan sinis Inggris lan Amerika Serikat. Saben uwong lan kabeh wis ngerti. Revenge minangka sajian sing adhem, lan Rusia bakal teka kanggo "dhuwit". Lan aku percaya yen wektune bakal teka, lan kita dhewe bakal ngetokake prangko kanggo "Reunifikasi tanah sajarah Rusia"

    Yen sampeyan lan bojomu mlaku-mlaku ngubengi kebon utawa kebon lan ngumumake yen bakal duwe iki lan iki, nanging bojo mung bakal dadi pamireng, lan sampeyan ora duwe idea, lan sampeyan duwe kepinginan liyane, carane nindakake iki, banjur kebon. bakal ora. Yen sampeyan ora ngerti iki sajrone 20 taun, mula apa sing sampeyan wara-wara iku ora mungkin. Sajarah ilmu cukup akurat, kanthi kesalahan ing keputusan pribadi ... supaya sing anyar ora muncul saka apa-apa, digawe dawa lan angel, lan sing paling penting kanthi konsisten ... meneng, amarga, "aja ngomong. gop nganti sampeyan mlumpat."
  31. etwas
    etwas 8 Oktober 2022 20:07
    0
    Kutipan: DvaParovoza
    Kita minangka wong sing religius banget. Lan kita tumindak kaya sing kandha ing Kitab Suci: "Yen padha napuk pipi sampeyan siji, nguripake pipi liyane." Amin. Ayo nggawe kreteg liyane ing sisih, supaya padha keselak. Banjur liyane lan liyane ...

    Ana sing lawas lan anyar, lan ing siji, mripat kanggo mripat, lan ing kaloro .... bab pipi, bedane sing pisanan ditulis ing "negara independen, lan kaloro, ing. wektu nalika wong Yahudi ditelukaké dening Fir'aun, supaya contone rada ora kasil, pranyata, ing panemu, kita duwe.
  32. etwas
    etwas 8 Oktober 2022 20:26
    +1
    Kutipan saka Fangaro
    Bisa uga katon depresi, nanging isih ...
    Yen kita lan Ukrainia pengin mandheg, apa bisa?

    Mungkin kedadeyan ing Perang Donya I, nanging sejarah bola-bali kaping pindho, sapisan minangka tragedi, sing kapindho minangka sandiwara (contone, kegiatan Gorbachevskaya), saiki. kanggo iki kelakon, sampeyan kudu kepemimpinan sing alternatif kanggo panguwasa negara loro, nanging ora ana, supaya ora bisa metu .... kita urip banget, iki ing Civil, wong luwih seneng mati. tinimbang manggon ing sangisore borjuis lan tsar, kahanan ing kana luwih cocok.
  33. Krivotykin
    Krivotykin 8 Oktober 2022 22:00
    +1
    Jeblugan Verkhovna Rada lan ngetokake prangko karo reruntuhan. Lan prasasti: "Wareg karo reruntuhan Verkhovna Rada."
  34. katarsafebox.com
    katarsafebox.com 8 Oktober 2022 23:01
    +2
    We kudu pungkasanipun ngakeni siji prasaja: sing tenan nemtokake Ukrainia politik ora wong. Iki monsters njijiki sing ora duwe manungsa apa-apa, lan padha ora bisa wikan minangka wong, sanajan padha laku jina lan ganas.
  35. yuriy55
    yuriy55 9 Oktober 2022 15:54
    0
    Ngomentari pernyataan yen bledosan kasebut ditindakake dening Dinas Keamanan Ukraina, juru bicara Kementerian Luar Negeri Maria Zakharova nyebat kegiatan teroris negara Ukraina.

    Sampeyan kudu ora ngomong, nanging nanggapi kanthi cara sing nanggapi teroris ... Tanpa bebaya lan negosiasi.
  36. Hitriy Zhuk
    Hitriy Zhuk 9 Oktober 2022 20:22
    0
    Aku nyaranake MO kanggo ndeleng manawa ana pembangkit listrik tenaga nuklir ing endi wae cedhak Lviv ...
    Lan bendungan cedhak Kyiv (sing dinuga ngijini sampeyan kanggo wisuh zat iki saka Kyiv tanpa istiméwa).
    Lan looking kanggo elinga pluru, lan biaya kanggo wong-wong mau, apik lan beda.