Review militèr

"Glory to Mother Russia": Klompok peretas Irak ngaku tanggung jawab kanggo serangan cyber skala gedhe ing operator sepur Ukraina

87
"Glory to Mother Russia": Klompok peretas Irak ngaku tanggung jawab kanggo serangan cyber skala gedhe ing operator sepur Ukraina

Perusahaan transportasi negara Ukraina lagi ngalami serangan peretas sing kuat. Dilaporake manawa peretas melumpuhkan karya bagean Lviv saka jalur sepur Ukrainia, nyebabake kegagalan skala gedhe ing situs web profil sing diarani Ukrzaliznytsia.


Uga, sumber daya UZ dhewe (perusahaan negara sing nglayani ril sepur Ukraina) ana ing serangan cyber.

Kasunyatan ing ngisor iki narik kawigaten: server operator Ukrainia "digantung" dening wakil saka grup ALtahrea. Klompok iki sadurunge digawe ing Irak.

Media Ukraina nulis manawa wakil ALtahrea nyerang sumber daya jaringan operator sepur Ukraina lan ngirim konten ing ngisor iki (diterjemahake saka basa Inggris): "Kamulyaning Ibu Rusia. Kita saka Irak."

Miturut informasi paling anyar, ing Ukraina ana kegagalan massive ing organisasi komunikasi sepur, layanan kanggo tuku tiket online diblokir. Masalah dilaporake ing karya layanan sing ana gandhengane karo lalu lintas barang kanthi rel.

Elinga yen sadurunge Layanan Keamanan Ukrainia ngaku tanggung jawab kanggo serangan teroris ing jembatan Krimea. Nganti saiki, lalu lintas ing siji jalur mobil wis diterusake - nganti saiki ing mode mbalikke.
87 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. mbah kakung
    mbah kakung 8 Oktober 2022 17:03
    + 24
    "Glory to Mother Russia": Klompok peretas Irak ngaku tanggung jawab kanggo serangan cyber skala gedhe ing operator sepur Ukraina
    oh piye...nanging..
    1. tukang ngapusi
      tukang ngapusi 8 Oktober 2022 17:36
      + 14
      Bisa uga - eselon kanthi gaman lan tentara bayaran saka Pak Sam utawa kaleng, apa wae, bakal ngadeg, banjur geranium bakal tiba ing eselon.
      1. Syurik70
        Syurik70 8 Oktober 2022 18:08
        + 23
        Wong Irak sing apik, mesthi.
        Iku mung pitakonan. Iki ora ditindakake dening organisasi pemerintah, nanging mung dening para penggemar.
        Lan ing ngendi spesialis kita sing keren?
        1. Dartanyan
          Dartanyan 8 Oktober 2022 18:31
          -1
          Kita duwe cukup Konashenkov ... Spesialis kita uga bisa numpes 300 komputer, 200 laptop lan siji router saben dina, lan saben dina kanggo sawetara bunderan ...
          1. Syurik70
            Syurik70 8 Oktober 2022 18:52
            +5
            Aku pengin struktur IT militer lan industri melu karusakan ing wilayah mungsuh, lan ora ing nomer abstrak.
            Sing ditindakake wong Iran - lan tumindake katon.
        2. TIR
          TIR 8 Oktober 2022 19:23
          +1
          Dheweke ora nganti kepentingan negara saiki. Padha ngombe dhuwit umum. Lan aja ndemek wong-wong mau. Klompok peretas sing gampang saka Irak wis nindakake luwih akeh tinimbang pamrentah kita ing wulan NWO iki
          1. Sebastian Aristarkhovich Pereira
            Sebastian Aristarkhovich Pereira 9 Oktober 2022 10:47
            +1
            Irak wae?! Napa wong Irak tresna banget marang kita? Utawa apa "Lee Si Tsyn" sing padha mabur ing Vietnam?
          2. Shaman
            Shaman 12 Oktober 2022 08:38
            -3
            Eccentrics naif, tenan mikir iku Irak, serius? Lan bab ngethok, apa bom sampeyan dadi luwih saka iki, wong mirsani sawing utawa soko.
        3. Sergey Kuzmin
          Sergey Kuzmin 9 Oktober 2022 15:20
          0
          Lan ing ngendi spesialis kita sing keren?
          ... misale jek ing panggonan sing padha karo Staf Umum Federasi Rusia, Pasukan Aerospace, misil lan artileri jarak jauh ..., yaiku, ing layanan para oligarki, sing ngethok rampokan ing rel. transportasi kargo militer ...
        4. Konservasi71
          Konservasi71 9 Oktober 2022 20:18
          0
          Aku duwe pitakonan temen beda. Lha kok sepur-sepure isih lancar? Jembatan-jembatane kok durung dirusak?
        5. Cottondraton
          Cottondraton 13 Oktober 2022 10:54
          +2
          Yen sampeyan maca babagan forum komputer, banjur 80 persen spesialis kita aktif tenggelam ing AS lan co. Amarga "kita" ana sethithik. Biasane wong manca sing nganggo basa Rusia
          1. Ural
            Ural 14 Oktober 2022 12:34
            0
            Ya, lan programer kita uga ngerti basa Inggris, profesi kasebut. Kanthi sapa sampeyan bakal mimpin saka lan sampeyan bakal ngetik, ana akeh liberal ing antarane wong-wong mau, supaya bisa ngomong
        6. Jager
          Jager 13 Oktober 2022 13:30
          -1
          Quote: Shurik70
          Iki ora ditindakake dening organisasi pemerintah, nanging mung dening para penggemar.
          Lan ing ngendi spesialis kita sing keren?

          Mohammed Bashirov lan Hussein Petrov ngguyu prajurit
        7. Galleon
          Galleon 13 Oktober 2022 14:29
          0
          Wong-wong tangguh kita tindakake pesenan. Lan oligarki Rusia dudu dekrit kanggo peretas Irak.
    2. seregatara1969
      seregatara1969 8 Oktober 2022 17:46
      + 24
      Teka saka ngendi sing ora dikarepake! Pembentukan koalisi nglawan Kulon ing perang sing salah iki diwiwiti. matur nuwun. Matur nuwun kanthi sanget kanggo mbantu peretas!
      1. BedMax
        BedMax 8 Oktober 2022 19:02
        +5
        Narik wong Hindu karo China. Gantung Eropa saka AS nganti tingkat pejalan kaki)
        Utawa nyelehake Boeing saka OS.
        1. Fangaro
          Fangaro 10 Oktober 2022 00:20
          0
          Ora perlu narik negara kanthi populasi sing akeh.
        2. Jager
          Jager 13 Oktober 2022 13:32
          0
          "Boeing" ora perlu, kita dudu kewan. Nanging "Hercules" - Mars piyambak dhawuh!
    3. gratis
      gratis 8 Oktober 2022 20:36
      +3
      Respect kanggo peretas, padha tumindak, lan ora chatting kaya sawetara wis nem sasi
    4. Tukang Pasang65
      Tukang Pasang65 9 Oktober 2022 01:13
      -1
      Quote: Dedkastary
      oh piye...nanging..

      Inggih, inggih. Kita ora bisa nindakake dhewe, nanging paling ora ana sing bisa.
    5. bali
      bali 10 Oktober 2022 07:43
      +1
      hi "Allahu Akbar! Saestu Akbar"...
  2. MaxKruh
    MaxKruh 8 Oktober 2022 17:05
    -3
    Ukrzaliznitsa, tembung apa iki?
    1. Zefr
      Zefr 8 Oktober 2022 17:13
      +9
      Iki dalan tol. Saka fairway
      Teks komentar sampeyan cendhak banget lan, miturut panemu administrasi situs, ora nggawa informasi sing migunani.
      1. gelisah
        gelisah 13 Oktober 2022 15:29
        0
        Ana Mykita Zalyznyak saka distrik Perepesdyansky,
    2. flashpoint
      flashpoint 8 Oktober 2022 17:14
      +7
      Kutipan saka MaxKruh
      Ukrzaliznitsa, tembung apa iki?

      Iki panggonan kanggo njaluk didilat ngguyu
    3. mordvin 3
      mordvin 3 8 Oktober 2022 17:27
      +3
      Kutipan saka MaxKruh
      Ukrzaliznitsa, tembung apa iki?

      Sepur. Apa sampeyan mikir?
    4. Komentar wis dibusak.
      1. Evergreen
        Evergreen 8 Oktober 2022 17:36
        -15
        Ora perlu ngomong kaya ngono babagan basa bagean gedhe saka tilas USSR. Mayuta-yuta etnis Ukraina manggon ing tlatah Rusia modern, sing ora kudu disalahake kanggo apa sing kedadeyan ing Ukraina saiki. kanggo Rusia, ayu banget lan melodious
        1. Kapten Pushkin
          Kapten Pushkin 8 Oktober 2022 17:46
          + 22
          Kutipan: Evergreen
          Basa Ukrainia ana hubungane karo Rusia, apik banget lan merdu

          Yen bab basa sing dienggo ing desa-desa wilayah Poltava, ya pancen bener.
          Yen babagan Galician saiki, mula iki beda ...
        2. dmi.pris
          dmi.pris 8 Oktober 2022 18:32
          +3
          Nanging Belarusians, contone, numpak ing chigunka .. warhead
          1. Pertapa
            Pertapa 9 Oktober 2022 11:02
            +1
            A lan setengah abad kepungkur, kabèh Rusia digulung ing cast-wesi. Ing Belarus, Old Church Slavonic paling dilestarekake, sanajan Polonisme. Lan Ukrainia modern minangka remake gawean, digawe dening Kushlish ing wiwitan minangka lelucon. Akeh tembung Rusia sing disalahake dening Ukrainia.
            Lan nyata Ukrainia pra-Kulishovsky pancen ayu.
            1. Fangaro
              Fangaro 10 Oktober 2022 00:24
              0
              Lan dokulishovsky utawa dokushlishovsky - nalika iku? Iku menarik kanggo maca soko. Ora tau krungu istilah kasebut sadurunge.
              1. Pertapa
                Pertapa 10 Oktober 2022 09:48
                0
                Savva Kulish, temokake ing internet. Aku manggon ing Rusia ing tapel wates telung bangsa - Rusia, Belarusians, Ukrainians. Ing pinggiran, basa, tradhisi, cara urip dilestarekake nganti suwe.
  3. ukum70
    ukum70 8 Oktober 2022 17:08
    + 20
    Kabeh ngarep-arep kanggo Iran. Ing ndhuwur kita, ora ana sing munggah menyang transportasi Ukraina.
    1. boni592807
      boni592807 8 Oktober 2022 17:12
      + 23
      hukum70 (Nicholas). Dina iki jam 17:08. ANYAR - "... Kabeh pangarep-arep kanggo Iran. Ora ana sing munggah saka ndhuwur ing transportasi Ukraina ...."

      Kayane garis "abang" kita bakal dadi ijo amarga isin utawa bakal dibusak saka transfer ... nangis
      1. wong pribadi
        wong pribadi 8 Oktober 2022 18:12
        0
        Kayane garis "abang" kita bakal dadi ijo kanthi isin

        Kita sing nggambar "garis abang" iki padha ora duwe isin, kaya ing bab liyane ora ana kalbu. Nanging carane akeh tembung ana, nanging ing kasunyatan padha liquidated piyambak karo siji tembung, aib.
        1. michael lawas
          michael lawas 8 Oktober 2022 18:35
          +4
          Kanggo wong pribadi:
          Ana sing nyolong kabeh koma saka komentar sampeyan! am
          1. wong pribadi
            wong pribadi 8 Oktober 2022 19:55
            0
            komentar wong nyolong kabeh koma

            Aku njaluk emosi sampeyan.
            1. michael lawas
              michael lawas 8 Oktober 2022 20:48
              +1
              Minangka Comrade Saakhov ngandika: "Tarapis ora perlu!" ngguyu
              (Minus - dudu milikku, aku menehi ganti rugi) mandheg
    2. tihonmarine
      tihonmarine 8 Oktober 2022 17:23
      + 12
      Kutipan saka: hukum70
      Kabeh ngarep-arep kanggo Iran. Ing ndhuwur kita, ora ana sing munggah menyang transportasi Ukraina.


      Iku mung kanggo Iran lan Irak, pangarep-arep tetep.
      Lan dudu "slobo" kanggo hack "slicker" wiwit tanggal 25 Februari 2022.
      1. Nikolai Ivanov_5
        Nikolai Ivanov_5 8 Oktober 2022 17:37
        +9
        Wong Irak sing apik. Aku ngucapke matur nuwun banget kanggo sampeyan kanggo bantuan kita ing perang nglawan ala Ukrofascist lan pro-Amerika. Endi spesialis kita sing kudu nindakake perang cyber ing Ukraina???
        1. tihonmarine
          tihonmarine 8 Oktober 2022 18:01
          +2
          Kutipan: Nikolay Ivanov_5
          Endi spesialis kita sing kudu nindakake perang cyber ing Ukraina???

          Mesthine, dheweke ngenteni pesenan "saka ndhuwur".
          1. Nikolai Ivanov_5
            Nikolai Ivanov_5 8 Oktober 2022 18:19
            +4
            Ya, kanthi sikap sing kaya mengkono marang SVO, kita duwe kemungkinan dhuwur kanggo ilang.
        2. Dinggo
          Dinggo 8 Oktober 2022 19:08
          + 11
          Endi spesialis kita sing kudu nindakake perang cyber ing Ukraina???

          Ana macet ing checkpoints Kazakhstan lan Georgia ... Utawa nang endi wae ...
      2. Kotofeich
        Kotofeich 8 Oktober 2022 17:39
        +1
        Lan, kita uga bisa kerja liwat Iran.
        1. Angestyr
          Angestyr 8 Oktober 2022 21:45
          +3
          Wong Sampeyan paling ora arep, Iran utawa Irak. Banjur piye wae aku katon ing lapisan karo geografi. Irak minangka papan pamrentahan sing digulingake amarga minyak. Lan Iran ing ngendi geranium tuwuh.
    3. dmi.pris
      dmi.pris 8 Oktober 2022 18:05
      +7
      Ya, amarga Zarathustra ora ngidini awake dhewe, mula bantuan saka Irak wis pas wektune. Dheweke bakal nyusup otomatisasi lan pamblokiran. Schaub kabeh dadi tumpukan.
  4. Tusv
    Tusv 8 Oktober 2022 17:09
    +2
    Lan kita wis dilarang ngebom lemak? Nah, Munich, London, Paris, ora ana sing nglarang Iran aran
  5. Charik
    Charik 8 Oktober 2022 17:09
    +1
    kita duwe cukup sawetara saka peretas iki ing Tours, Mugi padha lungguh ing kurungan dhewekan komputerisasi.
    1. wus 3x
      wus 3x 8 Oktober 2022 17:15
      +1
      "Penjamin" kita ing musim dingin nyerahake para mitra saka Amerika Serikat akeh peretas berbakat sing wis nggempur Yusa sajrone urip, kanthi ora langsung lan langsung mbantu nglawan pend0s. Nanging penjamin kita uga dadi penjamin kanggo nyerahake, ngetokake, mateni oksigen kanggo sapa wae ing panyuwunan (utawa kanthi pesenan, aku ora ngerti) saka sebrang samodra.
      Murni panemuku, minangka pengamat saka pedalaman.
      1. Yura
        Yura 8 Oktober 2022 17:26
        -10
        Kutipan saka al3x
        Murni panemuku, minangka pengamat saka pedalaman.

        Saka pedalaman Ukrainia utawa apa?
        1. wus 3x
          wus 3x 8 Oktober 2022 17:38
          +6
          Trolling banget kandel, lemak lurus. Saka outback Ukrainia, mbok menawa sampeyan, wiwit sampeyan malah nulis adjective karo huruf kapital. Aku saka pedalaman Rusia.
          1. Yura
            Yura 8 Oktober 2022 17:56
            -4
            Kutipan saka al3x
            Aku saka pedalaman Rusia

            Saka pedalaman Rusia? Apa diwenehake tanpa kabeneran?
            "Penjamin" kita ing musim dingin nyerahake para mitra saka Amerika Serikat akeh peretas berbakat sing wis nggempur Yusa sajrone urip, kanthi ora langsung lan langsung mbantu nglawan pend0s. Nanging penjamin kita uga dadi penjamin kanggo nyerahake, ngetokake, mateni oksigen kanggo sapa wae ing panyuwunan (utawa kanthi pesenan, aku ora ngerti) saka sebrang samodra.
            Lan sampeyan ora sengaja pindhah menyang pedalaman Rusia saka pedalaman Ukrainia. Senajan aku ora mikir, sampeyan minangka sukarelawan.
            1. wus 3x
              wus 3x 8 Oktober 2022 18:17
              -3
              Apa pembenaran sing sampeyan butuhake? Aku nulis babagan plum iki minangka kasunyatan sing wis kedadeyan ing mangsa. Topik iki wis diangkat ing akeh sumber warta. Yagene dheweke nindakake? Pitakonan mbukak. Iki ditampilake minangka jinis karya antarane spesialis kita lan dheweke. Bener, ora ana tembung babagan kasunyatan manawa spesialis saka luar negeri menehi wong bali. A pasrah unilateral ternyata, lan ing Amerika Serikat, akeh peretas Rusia ngadhepi paukuman urip utawa pati kanggo cybercrimes.
              PS: yen karsaku, aku bakal menehi penghargaan kanggo wong-wong sing, ing paling kemampuan, palu pinds ing jaringan, padha pantes, ora kaya akeh parasit, lan ora bakal nyerahke marang mungsuh.
      2. Charik
        Charik 8 Oktober 2022 19:14
        0
        kanggo pisanan aku krungu bab ekstradisi kanggo yusa peretas saka kita, aku weruh ing TV carane padha dihukum kita kanggo istilah, lan ing kono dheweke menek banget ing akun manca.
    2. tihonmarine
      tihonmarine 8 Oktober 2022 18:03
      +2
      Quote: Charik
      kita duwe cukup sawetara saka peretas iki ing Tours, Mugi padha lungguh ing kurungan dhewekan komputerisasi.

      Padha ninggalake ing singles, mung akeh wong ing Tours Amérika.
  6. Ibu Teresa
    Ibu Teresa 8 Oktober 2022 17:09
    + 14
    Layanan Keamanan Ukrainia ngaku tanggung jawab kanggo serangan teroris ing jembatan Krimea. Aku b. ora malah medeni.
    1. Ivan Ivanov
      Ivan Ivanov 8 Oktober 2022 17:16
      + 16
      Lan apa padha wedi, kita salah siji duwe permen karet ngaso, utawa koridor ijo, utawa badhan
  7. vladimirvn
    vladimirvn 8 Oktober 2022 17:12
    -3
    Ya, iku duweke kita. ngguyu Games lagi diputer! Iku nesu nalika kita nulis yen setengah saka populasi donya ana ing mburi kita. Ora peduli populasi Rusia iki. Dheweke pengin keamanan kanggo awake dhewe lan anak-anake. Lan paling sethithik penghasilan minimal
    1. Ivan Ivanov
      Ivan Ivanov 8 Oktober 2022 17:20
      +3
      Ya, mungkin kanggo awake dhewe, dheweke mung sengit karo AS lan iki migunani kanggo kita
  8. PVV66
    PVV66 8 Oktober 2022 17:12
    + 11
    Para peretas sing apik. Sajrone perang, dheweke luwih migunani tinimbang Staf Umum.
    1. ukum70
      ukum70 8 Oktober 2022 17:29
      +1
      Para peretas sing apik. Sajrone perang, dheweke luwih migunani tinimbang Staf Umum.

      Ana panemu manawa Staf Umum mesthi wis ngrusak kabeh, nanging sapa sing bakal menehi dheweke ..
    2. lis-ik
      lis-ik 8 Oktober 2022 17:35
      +2
      Kutipan: PVV66
      Para peretas sing apik. Sajrone perang, dheweke luwih migunani tinimbang Staf Umum.

      Paling ora ana sing mlebu. Hey penjamin Apa kowe ora isin?
      1. Kampung aku......
        Kampung aku...... 8 Oktober 2022 18:57
        -2
        "Heh penjamin. kowe ora isin?" - Muga-muga "penjamin" ngerti yen dheweke ora bakal ngetung akeh swara ing pemilihan sabanjure.
        1. lis-ik
          lis-ik 8 Oktober 2022 19:10
          -1
          Apa dheweke butuh wong-wong mau? Carane kudu diitung.
        2. Dinggo
          Dinggo 8 Oktober 2022 19:17
          -1
          [kutipan yen dheweke ora bakal ngetung akeh swara ing pemilihan sabanjure.] [/ kutipan]
          Lan babagan Pamfilova lan "K"? Sembarang asil bakal "digambar". Utawa sampeyan mangu-mangu?
  9. roket757
    roket757 8 Oktober 2022 17:13
    +3
    "Glory to Mother Russia": Klompok peretas Irak ngaku tanggung jawab kanggo serangan cyber skala gedhe ing operator sepur Ukraina
    . Cetha yen ing Irak paus minke lan enem sing ora seneng banget ... sanajan, Irak, ora Iran !!! Iki cukup surprise!
    1. vkfriendly
      vkfriendly 8 Oktober 2022 17:18
      +8
      Yagene iki minangka "kejutan" kanggo sampeyan, mula ing ngendi lan ing Irak sing nandhang Yankees, aku mikir akeh wong sing sengit marang dheweke.
      1. roket757
        roket757 8 Oktober 2022 17:38
        +2
        Apa padha duwe soko kanggo tresna lan bantuan kita?
        Nanging, iki minangka pribadi ... apa wae bisa kedadeyan.
  10. Ivan Ivanov
    Ivan Ivanov 8 Oktober 2022 17:14
    +6
    We katon lan katon, kita mutusaké kanggo menehi hasil karo ukroinfrastructure dhéwé. Inggih, punika sekutu, ana akeh, ana pengalaman pertempuran, Amerika Serikat disengiti. Apa ora njaluk bantuan yen kita ora bisa ngresiki dhewe? Suwene bakal konser karo 3 Musketeers iki - 50 kanggo siji?
  11. tihonmarine
    tihonmarine 8 Oktober 2022 17:20
    + 10
    server operator Ukrainia padha "digantung munggah" dening wakil saka grup ALtahrea. Klompok iki sadurunge digawe ing Irak.


    Apa sing bisa dakkandhakake, perang karo negara, mulang Irak, uga bisa mulang Rusia.

    PS
    Yen sampeyan ora setuju, please downvote.
  12. Max1995
    Max1995 8 Oktober 2022 17:46
    -5
    ya. "Kamulyan kanggo Ibu Rusia. Kita saka Irak"
    Pesen khas Irak. Kita pitados. Kita pitados.

    Lan pinten padha "lumpuhake karya bagean Lviv"? Ora nulis?
    Wiwit situs jaringan macet - iki minangka salah sawijining perkara. Lan kanggo ngatur gagal baris teknologi cukup liyane
    1. dmi.pris
      dmi.pris 8 Oktober 2022 18:08
      +3
      Mungkin iki putu saka pilot Vietnam Li Xi Qing .. wassat
  13. maksimal 1987
    maksimal 1987 8 Oktober 2022 17:48
    +3
    Peretas Irak duwe otak luwih akeh tinimbang Staf Umum kita. Matur nuwun rencang-rencang
  14. Dmitry Karabanov
    Dmitry Karabanov 8 Oktober 2022 18:04
    +5
    Ya, amarga kita ora bisa - thanks kanggo Irak !!!
  15. Mythos
    Mythos 8 Oktober 2022 18:56
    0
    Kutipan saka impostor
    Bisa uga - eselon kanthi gaman lan tentara bayaran saka Pak Sam utawa kaleng, apa wae, bakal ngadeg, banjur geranium bakal tiba ing eselon.

    Wong Irak sing apik, paling ora ana sing nyerang infrastruktur transportasi.
  16. nordscout
    nordscout 8 Oktober 2022 19:02
    0
    Thanks kanggo para ahli saka Irak! Kepiye babagan peretas kita? Apa dheweke kejiret kabeh utawa, apa dheweke wis direncanakake dadi tanker - artileri? Yen mangkono, banjur nuwun banget! Aku tormented dening premonitions samar-samar yen peretas Irak wis rusak kabeh "multi-pindhah" sisih kita, ing NWO ....
  17. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 8 Oktober 2022 19:03
    +1
    Kanggo gagal lan gupuh ing logistik sipil - busur kurang lan matur nuwun!
    TAPI! Luwih migunani lan dikarepake bakal gagal ing logistik militer - sajrone nyuplai cadangan lan amunisi, nglawan perencanaan pasukan lan sarana remot ...
  18. Carlos Hall
    Carlos Hall 8 Oktober 2022 19:44
    +1
    Wiwit kolom kaping lima nyegah pamboman ril sepur Ukrainia, kita kudu percaya marang peretas Irak.
  19. Prosha
    Prosha 8 Oktober 2022 19:45
    0
    Kutipan saka Dartanyan
    Kita duwe cukup Konashenkov ... Spesialis kita uga bisa numpes 300 komputer, 200 laptop lan siji router saben dina, lan saben dina kanggo sawetara bunderan ...

    Yagene Konashenkov ora nyenengake sampeyan, apa dheweke nyolong bojone? Dadi bungaha, ayo dheweke saiki njupuk otak. Jendral diwenehi tugas kanggo ngucapake apa sing ditulis ing teleprompter, lan sampeyan nyalahake dheweke kanggo kabeh serius.
  20. Jelatang
    Jelatang 8 Oktober 2022 20:00
    -3
    Quote: Dinggo
    Endi spesialis kita sing kudu nindakake perang cyber ing Ukraina???

    Ana macet ing checkpoints Kazakhstan lan Georgia ... Utawa nang endi wae ...

    Sing tetep, paling kamungkinan ing infanteri.
  21. GAndr
    GAndr 8 Oktober 2022 21:48
    +1
    Iran iku sekutu nyata, dudu palsu ...
  22. CYM
    CYM 8 Oktober 2022 23:34
    0
    Kutipan: Nikolay Ivanov_5
    Endi spesialis kita sing kudu nindakake perang cyber ing Ukraina???
    Guru IT waja kita duwe tugas negara sing luwih penting.
  23. xeotyrj81
    xeotyrj81 9 Oktober 2022 04:01
    0
    Kutipan saka GAndre
    Iran iku sekutu nyata, dudu palsu ...

    Iki kabeh cetha. Nanging artikel kasebut langsung karo Irak.
  24. vvn_vl
    vvn_vl 9 Oktober 2022 10:47
    -2
    lan bisnis wong ngalangi kita nindakake iki?
  25. ossetia90
    ossetia90 9 Oktober 2022 12:00
    0
    Kampanye, sanajan serangan teroris ing jembatan Krimea ora bakal ngeculake tangan Tentara kita kanggo ngrusak infrastruktur penting Banderstat!
  26. Alexey_Kalashnikov
    Alexey_Kalashnikov 10 Oktober 2022 00:14
    -2
    wong lanang. Nah, apa sampeyan kabeh nulis ing equivocals? Lha, apa kowe wedi banget? Wis, cukup omong kosong. Iki wektu kanggo nulis bebener. Kepemimpinan militer-politik ngiyanati negara saben dina. Putin lan Shoigu lan Gerasimov ngapusi lan sabotase perang. Luwih tepate, dheweke nindakake kegiatan subversif sing nyata, miturut asile. Mesthi, ora mung trinitas iki, nanging uga pimpinan militer lan pejabat senior liyane. Lan kepiye klompok peretas sing gampang ngungkapake kekuwatan pimpinan paling dhuwur ing Federasi Rusia.
  27. Alexey_Kalashnikov
    Alexey_Kalashnikov 10 Oktober 2022 00:19
    -2
    [quote = Prosha] [quote = Dartanyan] Jendral diwenehi tugas kanggo nyuarakan apa sing ditulis ing teleprompter, lan sampeyan nyalahake dheweke kanggo kabeh perkara serius. [/ quote]
    Ora kaya ngono babar pisan. Konashenko minangka direktur departemen kabeh ing Kamentrian Pertahanan. Ora perlu nggawe panandhang saka dheweke. Dheweke lan mung dheweke nulis ajaran sesat kang banjur voices piyambak.