Review militèr

Protes massa ditindakake ing Berlin, Wina, Praha lan kutha-kutha Eropa liyane

120
Protes massa ditindakake ing Berlin, Wina, Praha lan kutha-kutha Eropa liyane

Dina Setu, rapat umum anti-pemerintah nyapu ibukutha sawetara negara Uni Eropa bebarengan. Protes sing paling gedhe ditindakake ing Berlin - ing ngarep bangunan Bundestag, uga ing sisih tengah Praha.


Para demonstran Jerman metu karo plakat "Wenehana gas lan minyak Rusia" lan "Pemerintah Scholz = administrasi Biden."

Ing ibukutha Ceko, ing ngendi protes wis ditindakake pirang-pirang akhir minggu kanthi berturut-turut, panjaluk maneh ditindakake marang pamrentah Petr Fiala babagan mundur langsung. Fiala dhewe sadurunge wis nemokake resep prasaja kanggo nanggapi puluhan ewu warga sing protes. Dheweke ujar manawa mung "sing digunakake ing Moskow" sing metu kanggo rapat umum. Fiale nanggapi wacana iki kanthi nyatakake:

Kita butuh pamrentah Ceko, dudu Ukrainia, Jerman, Brussels utawa Amerika.

Protes uga ditindakake ing ibukutha Austria. Ing wektu sing padha, sampeyan bisa ndeleng akeh tricolors Rusia ing tumindak. Para demonstran nyuwun marang Kanselir Nehammer kanthi inisiatif kanggo ninggalake konfrontasi karo Rusia lan nerusake hubungan pragmatis.

Ing wektu sing padha, leitmotif tumindak ing negara-negara Uni Eropa minangka protes marang pertumbuhan inflasi sing terus-terusan (ing Jerman, kanggo pisanan wiwit wiwitan taun 1950-an, dadi angka kaping pindho), tarif exorbitant kanggo listrik lan gas. Inflasi ing Republik Ceko ing wulan Agustus udakara 17,24% ing istilah taunan, sing meh kaping telu luwih dhuwur tinimbang ing 2021.

Nanging, nganti saiki, tumindak kasebut ora digatekake dening para elit Eropa, sing terus kerja kanggo kepentingan master jaban rangkah.
120 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Mauritius
    Mauritius 8 Oktober 2022 17:34
    + 11
    Kabeh iki apik, nanging pamrentah babagan pendapat rakyat Jerman ...... Nyuwun sampeyan dhewe ngerti.
    1. mbah kakung
      mbah kakung 8 Oktober 2022 17:42
      +1
      Protes massa ditindakake ing Berlin, Wina, Praha lan kutha-kutha Eropa liyane
      wiwitan akhir ... Aku mikir ...
      1. lis-ik
        lis-ik 8 Oktober 2022 17:44
        -6
        Quote: Dedkastary
        Protes massa ditindakake ing Berlin, Wina, Praha lan kutha-kutha Eropa liyane
        wiwitan akhir ... Aku mikir ...

        ya. Dadi ngenteni, saiki kabeh bakal apik, mung apik banget.
        1. mbah kakung
          mbah kakung 8 Oktober 2022 17:50
          -5
          Kutipan saka lisik
          Quote: Dedkastary
          Protes massa ditindakake ing Berlin, Wina, Praha lan kutha-kutha Eropa liyane
          wiwitan akhir ... Aku mikir ...

          ya. Dadi ngenteni, saiki kabeh bakal apik, mung apik banget.

          kentang ing awu nuklir - normal ... utawa ora ...
          1. Syurik70
            Syurik70 8 Oktober 2022 19:04
            + 17
            "Menehi kita gas lan lenga Rusia"

            Dadi apa?
            Ngganti pamaréntahan, lan senjata sing dikirim menyang Ukraina bakal ilang?
            Utawa bakal bolongan ing pipa Nord Stream bakal ilang?
            Perlu protes nalika pamaréntahan lagi arep ngirim senjata menyang Nazi.
            Saenipun, mesthi, malah sadurungé. Nanging ana garis abang.
            Lan saiki wis kasep.
            Lenggah ing LNG Amerika (sing bakal didol menyang sampeyan kanthi sepersepuluh saka sing sampeyan butuhake)
            1. goha
              goha 8 Oktober 2022 19:28
              +3
              Amerika ora duwe jumlah LNG kanggo nyedhiyakake geyropa - 20 tanduran sing diobong sajrone 2 wulan.
              1. aybolyt678
                aybolyt678 8 Oktober 2022 22:41
                +1
                Kutipan saka Goha
                20 pabrik diobong sajrone 2 wulan.

                lan sapa sing kudu disalahake? akeh pabrik liyane?
            2. mbayar
              mbayar 9 Oktober 2022 09:34
              +2
              Quote: Shurik70
              Perlu protes nalika pamaréntahan lagi arep ngirim senjata menyang Nazi.

              Aja njaluk apa-apa maneh saka wong kutha - wong tansah mikir karo weteng. Nanging yen saiki panguwasa Eropah uga pour polisi karo asu ing wong beku, lan sawetara banyu kadhemen kanggo cheerfulness ... Sampeyan katon lan bakal dadi apik banget ... aran "Eropa on Fire" ... gom#e lan piDaRa$ah ... lan para migran sing keluwen ngobong perpustakaan lan perabotan museum lawas ing perapian borjuis ... opo Ing mratelakake panemume iki adil.
              Lan ora nuwun.
              1. goha
                goha 10 Oktober 2022 14:48
                0
                Apa jenis banyu? VODOCKS heroik kadhemen lan gaman saka Ukraina (dheweke) - banjur bakal dadi apik.
                1. mbayar
                  mbayar 10 Oktober 2022 15:06
                  0
                  Yen demonstran diracun karo asu, lan disiram nganggo selang, sampeyan ndeleng lan wong Eropa bakal dadi brutal. Banjur loro vodka kanggo pemanasan lan senjata ilegal bakal migunani.
                  Wong Anglo-Saxon uga ora melas marang Eropa, mula - SUMANGET.
      2. Lyuba1965_01
        Lyuba1965_01 8 Oktober 2022 18:09
        + 20
        Ya, ora bakal kelakon.
        Ora ana sing bakal ngrusak sapa wae, kepala pemerintahan sing anyar ora bakal diangkat.
        Lan sapa ing Kulon sing peduli karo pendapat rakyat?
        Bakal mesthi ana baton, gas luh lan meriam banyu kanggo para demonstran.
        Ana demokrasi, sampeyan kudu ngerti.
        1. Boikot
          Boikot 8 Oktober 2022 19:10
          +4
          Lan sapa ing Kulon sing peduli karo pendapat rakyat?
          sing, ngendi lan nalika umume kuwatir pendapat saka wong? Aku ora ngelingi wektu kuwi, utawa negara. Sedhih, nanging.
        2. PSih2097
          PSih2097 8 Oktober 2022 22:49
          +3
          Kutipan: Lyuba1965_01
          Bakal mesthi ana baton, gas luh lan meriam banyu kanggo para demonstran.
          Ana demokrasi, sampeyan kudu ngerti.

          Ora, amunisi langsung bakal digunakake ing kana lan polisi bakal nampa prentah supaya ora repot karo "kabeh demonstran" ...
          1. Lyuba1965_01
            Lyuba1965_01 9 Oktober 2022 02:16
            +1
            Bisa uga.
            Ing kana, sawise kabeh, ora ana sing bisa disimpen kanggo wong.
            Lan kasus kasebut uga.
            1. PSih2097
              PSih2097 9 Oktober 2022 17:36
              0
              terus pikirane - mung menarik kanggo sapa wae (nggunakake senjata militer kanggo mateni) - pitakonan sing gedhe banget - kanggo populasi pribumi sing ora puas karo kabijakan domestik lan manca utawa kanggo para imigran sing nggegirisi EU karo Wishlist babagan ora nindakake apa-apa. lan entuk kabeh keuntungan saka pamrentah negara-negara Uni Eropa.
              1. Lyuba1965_01
                Lyuba1965_01 9 Oktober 2022 18:08
                0
                Kasunyatane yaiku para migran (kajaba wong-wong sing wis suwe manggon ing kana lan, nyatane, wis rampung gabung karo wong Jerman) ora nindakake tumindak kasebut.
                Dheweke ora peduli.
                Iki ora ditrapake kanggo para migran.
                Yen perlu, saliyane kanggo entuk manfaat, padha asring diwenehi bantuan apik siji-wektu, padha nggawe diskon kanggo mbayar sawetara layanan, etc.
                Sing utama yaiku menehi program sosial, keuntungan, lsp.
                Lan masalah penting lan penting sing ditindakake ing rapat umum iki mung nggumunake Hans sing sarat, sing narik kabeh migran ing punuk.
                Iku Hans sing mbayar pajeg, iku sing nambah saben taun.
                Secara harfiah kabeh dijupuk saka wong-wong mau.
                Aku bisa nyebut Bunch saka pajak lucu, kang, Nanging, padha kudu mbayar.
                Malah karo NG padha mundhakaken pajak property, lan padha mundhakaken banget.
                Nanging sing paling akeh aku kaget karo kabodhoan lan kekurangane para migran.
                Yen Jerman weakened ekonomi (lan dheweke wis weakened banget), banjur apa jenis shisha bakal padha manggon?
                Akeh usaha cilik lan menengah bangkrut.
                Wis ana perusahaan tani sing ditinggal, sanajan ora gedhe banget.
                Sawetara fasilitas produksi wis pindhah menyang Amerika Serikat (kanthi cara, salah sawijining anggota komunitas bisnis cilik lan menengah wis nawakake Rusia kanggo mbantu jinis bisnis iki mindhah perusahaan menyang Rusia lan kaget banget yen Rusia ora njupuk keuntungan. kesempatan sing apik, ora kaya Amerika Serikat).
                Dadi wong migran, ketoke, wong sing pikirane sempit.
                Mulane kabeh masalah bakal dibubarake dening populasi pribumi Jerman sing taat hukum.
                1. PSih2097
                  PSih2097 10 Oktober 2022 14:25
                  +1
                  Kutipan: Lyuba1965_01
                  Wis ana perusahaan tani sing ditinggal, sanajan ora gedhe banget.

                  Ya, iki dudu warta maneh, kanca-kancaku mbuwang aku saka Jerman menyang Wilayah Krasnoyarsk amarga masalah sing sampeyan ucapake, lan aku ngerti, 20 wong liyane bakal nindakake iki sadurunge taun anyar ...
      3. kuliner
        kuliner 8 Oktober 2022 18:43
        -2
        Quote: Dedkastary
        Protes massa ditindakake ing Berlin, Wina, Praha lan kutha-kutha Eropa liyane
        wiwitan akhir ... Aku mikir ...

        Pitakonan sapa?
        Mung nemchura sing kasengsem, kabeh liyane iku dandruff.
      4. 4 ikit
        4 ikit 8 Oktober 2022 21:27
        0
        Para demonstran Jerman metu karo poster "Give us Russian gas and oil"

        Sumber energi saka USSR (RF) ngrusak wong lan ekonomi Jerman. Senajan rally lan obahe sing piye wae ora menarik.
    2. paul3390
      paul3390 8 Oktober 2022 17:52
      + 10
      pemerintah ing pendapat rakyat

      Dadi kaya ngono ing endi wae ...
    3. tihonmarine
      tihonmarine 8 Oktober 2022 18:00
      + 17
      Kutipan saka Mauritius
      Kabeh iki apik, nanging pamaréntah ing pendapat saka wong Jerman ...... ngerti.

      Ya, wong-wong iki piye wae lali carane ngipat-ipati Rusia lan Putin kabeh musim panas lan bengok-bengok - "Kita bakal beku, nanging ora bakal mundur!" lan karo semangat, utamané ing Republik Ceko, padha kabongkar monumen kanggo prajurit Soviet lan nguwuh Bandera kang "Kamulyaning Ukraina."
      Saiki, dheweke lali, nanging ing musim semi bakal dadi luwih anget lan "doa setan" bakal diwiwiti maneh.
      1. stelltok
        stelltok 8 Oktober 2022 19:13
        +2
        Mbokmenawa rong perkara iki / saiki ditindakake dening wong liya.
      2. Zoldat_A
        Zoldat_A 8 Oktober 2022 19:50
        + 10
        Kutipan saka tihonmarine
        Ya, wong-wong iki piye wae lali carane ngipat-ipati Rusia lan Putin kabeh musim panas lan bengok-bengok - "Kita bakal beku, nanging ora bakal mundur!" lan karo semangat, utamané ing Republik Ceko, padha kabongkar monumen kanggo prajurit Soviet lan nguwuh Bandera kang "Kamulyaning Ukraina."

        Inggih, Vlad, kita ora dendam. We ala lan memori apik.

        Lan aku, umpamane, ora weruh apa-apa sing ngisin-isini nalika nyambungake pasokan minyak lan gas karo pemugaran monumen. minangka salah sawijining syarat. Amerika padha ora soko sing ora ragu-ragu kanggo nyambung politik karo dhuwit, nanging padha ora duwe dhuwit tanpa politik. Lan kenapa kita pengin luwih jujur ​​tinimbang wong liya, kaya biasane?
        1. tihonmarine
          tihonmarine 8 Oktober 2022 20:10
          +5
          Kutipan saka: Zoldat_A
          Lan aku, umpamane, ora weruh apa-apa sing ngisin-isini nalika nyambungake pasokan minyak lan gas karo pemugaran monumen. minangka salah sawijining syarat.

          Ayo saben wong dibalekake menyang wujud asline lan manut ing umum.
          1. Zoldat_A
            Zoldat_A 8 Oktober 2022 20:21
            +3
            Kutipan saka tihonmarine
            Ayo kabeh dibalèkaké ing wangun asli

            Kondisi pangiriman iki kudu.

            Kutipan saka tihonmarine
            umum manut

            Lan gumantung carane kadhemen ing mangsa. Bakal ana mangsa panas - dheweke ora bakal njaluk ngapura.
            1. tihonmarine
              tihonmarine 10 Oktober 2022 08:48
              +1
              Kutipan saka: Zoldat_A
              Bakal ana mangsa panas - dheweke ora bakal njaluk ngapura.

              Aku ora mikir bakal njaluk ngapura.
        2. kuliner
          kuliner 8 Oktober 2022 20:51
          +3
          Kutipan saka: Zoldat_A
          Kutipan saka tihonmarine
          Ya, wong-wong iki piye wae lali carane ngipat-ipati Rusia lan Putin kabeh musim panas lan bengok-bengok - "Kita bakal beku, nanging ora bakal mundur!" lan karo semangat, utamané ing Republik Ceko, padha kabongkar monumen kanggo prajurit Soviet lan nguwuh Bandera kang "Kamulyaning Ukraina."

          Inggih, Vlad, kita ora dendam. We ala lan memori apik.

          Lan aku, umpamane, ora weruh apa-apa sing ngisin-isini nalika nyambungake pasokan minyak lan gas karo pemugaran monumen. minangka salah sawijining syarat. Amerika padha ora soko sing ora ragu-ragu kanggo nyambung politik karo dhuwit, nanging padha ora duwe dhuwit tanpa politik. Lan kenapa kita pengin luwih jujur ​​tinimbang wong liya, kaya biasane?

          Ngerteni wong Latvia. Padha dibongkar tugu, lan padha diwenehake karo gas. Lan dibongkar dening perusahaan St. Mulane, wong Latvia nggolongake kabeh sing ana gandhengane karo pembongkaran monumen ing Zadvinye.
    4. ARIONkrsk
      ARIONkrsk 8 Oktober 2022 18:12
      +3
      Kutipan saka Mauritius
      Kabeh iki apik, nanging pamrentah babagan pendapat rakyat Jerman ...... Nyuwun sampeyan dhewe ngerti.

      Kanggo nanggepi kasus-kasus rasa ora puas iki, Amerika nyebul pipa gas supaya sawetara sing kesasar ora sengaja nglilani gas murah.
      1. Ukrainia Kidul
        Ukrainia Kidul 8 Oktober 2022 18:36
        +1
        Kutipan saka ARIONkrsk
        Kanggo nanggepi kasus-kasus rasa ora puas iki, Amerika nyebul pipa gas supaya sawetara sing kesasar ora sengaja nglilani gas murah.

        Siji cabang SP-2 ditinggalake. Iki yen dheweke ora bakal beku, nanging industri, ing kasus apa wae, ora bakal cukup.
    5. Vladimir_2
      Vladimir_2 8 Oktober 2022 18:15
      +1
      Berk Scholz ora bakal njagong celana dawa
      ya
      1. ARIONkrsk
        ARIONkrsk 9 Oktober 2022 06:56
        +1
        Kutipan: Vladislav_2
        Berk Scholz ora bakal njagong celana dawa
        ya

        Lan saiki ora preduli sapa sing bakal kuwasa ing kana, ora bakal ana gas sing murah maneh, dheweke wis ngilangi hubungane karo kita, Jerman lan Eropa ditakdirake kanthi cara siji utawa liyane kanggo atenuasi lan kemiskinan.
    6. tatarin1972
      tatarin1972 8 Oktober 2022 18:36
      +2
      Saiki kita ora peduli karo pendapat wong Jerman saka menara lonceng gedhe. Pipa-pipane wis njeblug, saiki lagi ngacung-acung.
  2. Komentar wis dibusak.
    1. Ivan Ivanov
      Ivan Ivanov 8 Oktober 2022 17:37
      +7
      Banjur sampeyan kudu paling ora ngerti yen sampeyan pengecut lan ora miwiti ing ngendi sampeyan bisa mabur nanggepi sawise sampeyan "kenek dhisik."
      1. lis-ik
        lis-ik 8 Oktober 2022 17:46
        +2
        Kutipan: Ivan Ivanov
        Banjur sampeyan kudu paling ora ngerti yen sampeyan pengecut lan ora miwiti ing ngendi sampeyan bisa mabur nanggepi sawise sampeyan "kenek dhisik."

        Iku misale jek, nalika dheweke lair ing USSR, misale jek, ing kulawarga normal, nanging ora ngerti siji bab, sing ing Rusia, piye wae, padha ora tenan nambani pengecut lan pengkhianat.
        1. Ivan Ivanov
          Ivan Ivanov 8 Oktober 2022 18:16
          +2
          Ana perasaan yen Kremlin ora apik banget kanggo ngitung gerakan, aku pengin ndeleng rencana A, B, C, nanging mung siji rencana, banjur durung rampung. Njupuk mobilisasi padha, iku cetha sing ora bakal winates kanggo siji gelombang, kang tegese iku perlu kanggo masang latihan ing latar latihan kanggo sukarelawan, nganakake kemah latihan kanggo sing duweni potensi mobilized, nyiapake kaloro, eselon katelu, peralatan lan industri kanggo wong-wong mau, lan ora klumpukne kaget wong ing mode darurat. Aku iki utamané kasengsem ing, ing ora wilayah, karo istiméwa langka (Gudermes, Far East), ana apa-apa kaya iki.
          1. Smoke_in_smoke
            Smoke_in_smoke 9 Oktober 2022 02:33
            +1
            Kutipan: Ivan Ivanov
            Ana perasaan yen Kremlin ora apik banget kanggo ngitung gerakan, aku pengin ndeleng rencana A, B, C, nanging mung siji rencana, banjur durung rampung.

            Carane akeh menara, supaya akeh plans.
            Banjur "sawijining dina kanker angsa lan pike ..".
    2. lis-ik
      lis-ik 8 Oktober 2022 17:42
      -4
      Kutipan: Saka Tomsk
      Nah, ing Rusia presiden mung pengecut, dadi apa saiki)

      Lan apa sing dikarepake saka wong sing nggawa koper Sobchak, miturut foto kasebut, lan miturut pangeling-eling kanca-kanca sakelas, julukane ora dadi panas.
      1. Ivan Ivanov
        Ivan Ivanov 8 Oktober 2022 17:45
        +3
        Chechnya, Crimea, Georgia menehi pangarep-arep. Nanging arah Ukrainia 8+ taun minangka bilai lengkap.
      2. mbah kakung
        mbah kakung 8 Oktober 2022 17:52
        -7
        Kutipan saka lisik
        Lan apa sing dikarepake saka wong sing nggawa portofolio Sobchak,

        lan asu mini dhewe ...
        1. Ivan Ivanov
          Ivan Ivanov 8 Oktober 2022 18:18
          +6
          Ing kahanan perang, wanita kaya Sobchak kudu paling ora tenang / diasingake, nanging ing kene dheweke rumangsa apik, nyebar ing YouTube menyang jutaan pamirsa.
          1. Zoldat_A
            Zoldat_A 8 Oktober 2022 19:57
            +4
            Kutipan: Ivan Ivanov
            Ing kahanan perang, wanita kaya Sobchak kudu paling ora tenang / diasingake, nanging ing kene dheweke rumangsa apik, nyebar ing YouTube menyang jutaan pamirsa.

            Kita ngelingi kabeh.
            Apa iki calon Presiden Rusia? Apa ana sing milih dheweke?
            Dheweke, sing banjur milih, saiki, mbokmenawa, wis mlayu menyang negara-negara sing ora ana ing luar negeri.
          2. Dinggo
            Dinggo 8 Oktober 2022 21:19
            +1
            Siji lapangan woh wohan beri karo ibune Narusova.
      3. Smoke_in_smoke
        Smoke_in_smoke 9 Oktober 2022 02:37
        +1
        Kutipan saka lisik
        Lan apa sing dikarepake saka wong sing nggawa koper Sobchak, miturut foto kasebut, lan miturut pangeling-eling kanca-kanca sakelas, julukane ora dadi panas.


        "Ora ana sing asale saka ora ana lan ilang tanpa jejak"
        Lan "portofolio" uga. ya
    3. Navodlom
      Navodlom 8 Oktober 2022 17:43
      + 10
      Kutipan: Saka Tomsk
      Ing Rusia, presiden mung pengecut

      Ganti jeneng sampeyan dadi "saka parit"
      Kanggo njlentrehake marang kabeh wong, yen ora ngomong pengecut sing ngukum pengecut.
      1. lis-ik
        lis-ik 8 Oktober 2022 17:48
        -7
        Kutipan: Navodlom
        Kutipan: Saka Tomsk
        Ing Rusia, presiden mung pengecut

        Ganti jeneng sampeyan dadi "saka parit"
        Kanggo njlentrehake marang kabeh wong, yen ora ngomong pengecut sing ngukum pengecut.

        Kenapa dheweke bakal ana ing parit? Apa motivasi normal kanggo sukarelawan bubar?
        1. Navodlom
          Navodlom 8 Oktober 2022 17:53
          + 14
          Kutipan saka lisik
          Kenapa dheweke bakal ana ing parit? Apa motivasi normal kanggo sukarelawan bubar?

          Njajal tak delok.
          Kanggo nedha bengi lan amben anget?
          Ora Ana
          Demi mripat lan eseman saka pepadhamu ayu?
          meh ora.
          Apa ewonan sukarelawan menyang ngarep?
          Sampeyan ora diijini ngerti iki.
          Napa aku kudu mbuwang wektu?

          Lan ya, komentarku ora babagan iku.
          1. lis-ik
            lis-ik 8 Oktober 2022 18:00
            -4
            Kutipan: Navodlom
            Apa ewonan sukarelawan menyang ngarep?
            Sampeyan ora diijini ngerti iki.
            Napa aku kudu mbuwang wektu?

            Sampeyan ora butuh frasa sing apik. Aku ngerti siji bab. Iku ora worth iku kanggo marga saka property, dhuwit, transit lan daya tarik liyane kita kanggo perang kanggo wong-wong mau. Saora-orane wong-wong mau bakal padha perang kanthi temen-temen, nanging tanpa mbalik maneh marang "mitra", ndhelikake tembung-tembung banter sing padha babagan "wong sedulur", ora, dheweke isih ngarep-arep rembugan. Kajaba iku, umume bajingan, nguwuh-uwuh kanggo dheweke lan kanggo dhuwit dhewe !!! Iki ora ing kabeh gapura. Apa sampeyan ndeleng dina iki? Komisi? Kabeh babagan iki? Ngomong ngenteni? Ora ana sing bakal kelakon, aku mandheg percaya marang makhluk kasebut wiwit taun kaping 14, kuciwane pait. Burn wong ing neraka!!!
            1. Navodlom
              Navodlom 8 Oktober 2022 18:04
              +8
              Kutipan saka lisik
              Sampeyan ora butuh frasa sing apik.

              Ora perlu tembung sinis.

              Kutipan saka lisik
              Aku ngerti siji bab. Iku ora worth perang kanggo properti, dhuwit, transit lan ditresnani liyane saka daya kita

              Kawula ugi mangrêtos, bilih miturut panjênêngan panjenengan, para leluhur kita sami anggènipun merjuangakên dudu tanah asalipun, ananging kangge kepentinganipun para panguwasa.
              Dobel sinis.

              Aku menehi gambar.
              Ermak Timofeevich njagong, mikir, "Yagene aku arep menyang Siberia kanggo nyelehake nyawaku? Kanggo bocah-bocah lanang sing ora kepenak iki? Ora, wong, pindhah menyang wanita, kita bakal luwih aman"
              1. lis-ik
                lis-ik 8 Oktober 2022 18:14
                +4
                Kutipan: Navodlom
                Kawula ugi mangrêtos, bilih miturut panjênêngan panjenengan, para leluhur kita sami anggènipun merjuangakên dudu tanah asalipun, ananging kangge kepentinganipun para panguwasa.
                Dobel sinis.

                Lan apa bab leluhur? Para leluhur ora mbuwang ancaman lan janji kosong, nanging pancen mbela tanah kelairane. Apa sampeyan pancene ora ngerti apa sing kedadeyan? cilik lan menang kanggo mundhakaken HFS lan kudeta ing Kiev ora tuwuh bebarengan, ing amers ora njaluk kanggo menehi telek, paling kamungkinan Eropah isih bakal ngalih menyang gas sing. Apa jancok iku pertahanan saka Motherland, mungkasi nonton TV wis, mikir sethitik. Kenging punapa kedah nyerang kita, panguwasa wis ngedol kabeh marang wong-wong mau kanthi grosir lan eceran. Secara harfiah kabeh! Dheweke nyolong nganti kabeh jagad dibuwang kanggo peralatan, utawa apa kekurangane dhewe? Endi cadangan USSR? Aku ora ngomong macem-macem! Prajurit.” Mbukak mripatmu, apa pancen ora ana rasa isin marang sing diarani kekuwatan.
                1. Navodlom
                  Navodlom 8 Oktober 2022 18:22
                  +5
                  Kutipan saka lisik
                  Lan apa bab leluhur?

                  Kanthi kasunyatan bilih kita minangka penerusipun.
                  Ora mungkin nganggep negara kasebut diisolasi saka sejarahe.
                  Kaya populasi negara - ing isolasi saka sawijining leluhur.
                  Wektu mili kaya kali sing terus-terusan, ora ana titik-titik.

                  Kutipan saka lisik
                  Leluhur ora mbuwang ancaman lan janji kosong, nanging pancen mbela tanah kelairane

                  Aja gawe aku ngguyu.
                  Apa mung ora ana ing sajarah Rusia.
                  "Ora mbuwang ancaman lan janji kosong"
                  Carane ngomong.
                  Kita ngomong babagan sing kuwasa.
                  Elinga Wektu Masalah.
                  Boyars korup lan wong-wong sing nylametake Tanah Air.

                  Banjur padha ngrungokake penutur kaya lis-ik.
                  1. lis-ik
                    lis-ik 8 Oktober 2022 18:24
                    0
                    Kutipan: Navodlom
                    Boyars korup lan wong-wong sing nylametake Tanah Air.

                    Iki pancen cara metu, mbantah dhewe.
                    1. Navodlom
                      Navodlom 8 Oktober 2022 18:27
                      +5
                      Kutipan saka lisik
                      Iki pancen cara metu, mbantah dhewe.

                      Ora ana kontradiksi.
                      Wong-wong padha perang kanggo negara lan kaping pirang-pirang nylametake saka mungsuh.
                      Para pembela nindakake tugas, kaya sing dingerteni.

                      Sampeyan ngerti tugas sampeyan beda.

                      Kutipan saka lisik
                      Iku ora worth iku kanggo marga saka property, dhuwit, transit lan daya tarik liyane kita kanggo perang kanggo wong-wong mau.

                      Sing kabeh kontradiksi.
                      1. lis-ik
                        lis-ik 8 Oktober 2022 18:32
                        +3
                        Kutipan: Navodlom
                        Sing kabeh kontradiksi.

                        Nanging apa bab boyars? Banjur lan saiki, panguwasa, kanthi ora sopan, sing nuntun dheweke menyang kahanan kaya ngono.
                      2. Navodlom
                        Navodlom 8 Oktober 2022 18:45
                        +3
                        Kutipan saka lisik
                        Nanging apa bab boyars?

                        Nanging kaya iki.
                        Boyars mangan manis lan ngombe mendem.
                        Lan dheweke ora peduli banget babagan negara.
                        Kanthi istiméwa seneng langka.

                        Nanging iki ora dadi alesan kanggo wong ninggalake tanah kelairan kanggo tiwas.
                        Kosok baline, yen ora ana wong liya sing ngurus.

                        Aku wis nulis, sampeyan ora ngerti.
                      3. lis-ik
                        lis-ik 8 Oktober 2022 19:09
                        0
                        Kutipan: Navodlom
                        Kutipan saka lisik
                        Nanging apa bab boyars?

                        Nanging kaya iki.
                        Boyars mangan manis lan ngombe mendem.
                        Lan dheweke ora peduli banget babagan negara.
                        Kanthi istiméwa seneng langka.

                        Nanging iki ora dadi alesan kanggo wong ninggalake tanah kelairan kanggo tiwas.
                        Kosok baline, yen ora ana wong liya sing ngurus.

                        Aku wis nulis, sampeyan ora ngerti.

                        Aku setuju, ing umum, nanging ing ngendi tentara personel, utamane, njaga para boyar?
                      4. Smoke_in_smoke
                        Smoke_in_smoke 9 Oktober 2022 02:53
                        +1
                        Kutipan: Navodlom
                        Ora ana kontradiksi.
                        Wong-wong padha perang kanggo negara lan kaping pirang-pirang nylametake saka mungsuh.
                        Para pembela nindakake tugas, kaya sing dingerteni.

                        Sampeyan ngerti tugas sampeyan beda.

                        Kutipan saka lisik
                        Iku ora worth iku kanggo marga saka property, dhuwit, transit lan daya tarik liyane kita kanggo perang kanggo wong-wong mau.

                        Sing kabeh kontradiksi.

                        Nuwun sewu ndherek campur, nanging ing kutipan ingkang panjenengan pendhet punika boten wonten sebatan supados boten merjuangaken Tanah Air hi
                      5. Navodlom
                        Navodlom 9 Oktober 2022 08:07
                        0
                        Kutipan: Smoky_in_smoke
                        Nuwun sewu ndherek campur, nanging ing kutipan ingkang panjenengan pendhet punika boten wonten sebatan supados boten merjuangaken Tanah Air

                        Nanging yen sampeyan munggah ing thread korespondensi menyang komentar sing dipetik, banjur ngelawan dadi ketok.
              2. Azim77
                Azim77 8 Oktober 2022 18:18
                +3
                Kutipan: Navodlom
                Dobel sinis.


                Iki uga sinis yen sawetara peserta VO saiki gelut ing Ukraina karo Barat kolektif lan ora ngarep-arep yen kedadeyan kasebut ana ing mburi.
                Mesthi wae kanthi sengaja, nanging ora ana niat jahat manawa akeh komentator ngrusak histeria, panik, lan kritik. Kajaba iku, amarga saka bledosan nuklir ana sawetara faktor sing ngrusak, lan persepsi kekalahan kasebut saka karusakan sing dialami utawa serangan resonansi nambah karusakan.
      2. Komentar wis dibusak.
        1. Navodlom
          Navodlom 8 Oktober 2022 17:55
          +1
          Kutipan: Saka Tomsk
          Kanggo ngganti jeneng celukan, aku kudu tuku peralatan kanggo papat hektar. mbayar?

          Ayo padha nindakake.
          Kita bakal nyelehake kene.
          Donya ora tanpa wong apik.
          Kirimi rincian lan menehi lantai.
        2. Loro diploma
          Loro diploma 8 Oktober 2022 18:32
          -2
          Sapa sing sampeyan ngrungokake? Dheweke duwe HPP ing bathuk.
      3. lis-ik
        lis-ik 8 Oktober 2022 18:18
        +2
        Kutipan: Navodlom
        Kutipan: Saka Tomsk
        Ing Rusia, presiden mung pengecut

        Ganti jeneng sampeyan dadi "saka parit"
        Kanggo njlentrehake marang kabeh wong, yen ora ngomong pengecut sing ngukum pengecut.

        Vladimir: Aku ngerti, sampeyan kanthi kendel ngukum wong sing ora ana ing parit. ora ngancam dening umur dhewe?
        1. Loro diploma
          Loro diploma 8 Oktober 2022 18:25
          +2
          Karakter kasebut wis ngeruk ilat ing situs kasebut sajrone 10 taun. Ya, lan wang. Pomelo iki, sanajan ing mobilisasi total, bakal nemokake alasan kanggo njagong.
          1. Navodlom
            Navodlom 8 Oktober 2022 18:31
            -4
            Quote: Loro diploma
            Karakter kasebut wis ngeruk ilat ing situs kasebut sajrone 10 taun. Ya, lan wang. Pomelo iki, sanajan ing mobilisasi total, bakal nemokake alasan kanggo njagong.

            Baba sampeyan isih padha.
            ilat.
            Nanging ora wang.
        2. Skobaristan
          Skobaristan 8 Oktober 2022 18:30
          +6
          Ora ana siji wae ing kene) Nanging kasunyatan manawa "mitra" kita aktif ngawasi sumber kasebut (sampeyan bisa ndeleng saka komentar), iki, aku mikir, minangka pangenalan.)
          1. lis-ik
            lis-ik 8 Oktober 2022 18:35
            0
            Kutipan: Skobaristan
            Ora ana siji wae ing kene) Nanging kasunyatan manawa "mitra" kita aktif ngawasi sumber kasebut (sampeyan bisa ndeleng saka komentar), iki, aku mikir, minangka pangenalan.)

            Apa bab "zaputintsev"?
            1. Skobaristan
              Skobaristan 8 Oktober 2022 19:02
              +3
              Aku ngomong babagan cspo lan bajing histeris. Ing mratelakake panemume non-pro, aku mesthi wis ngenalaken censorship biyen, kanthi tanggung jawab pribadi kanggo tembungku.
            2. Dinggo
              Dinggo 8 Oktober 2022 21:57
              +1
              Ora mung. Sampeyan ndeleng apa tandha diwenehi kanggo komentar nyoto lan wewenang (Aku ora njupuk menyang akun "Hurrah-hurrah. Kita bakal menang, Banyu udan ... lan kaya).
              Malah ana wong sing khusus nggoleki pelanggaran cilik sing ora nyinggung sapa wae, nanging tetep ana ing "Aturan Situs". Klik "komplain" ... Moderator kudu piye wae reaksi - formal ana pelanggaran. Nanging carane - iku ing kalbu saka moderator. Emosi lan emosi ora bisa mbantu.
              Ana sing mung trolling, "ngowahi" utas ing diskusi menyang arah sing dibutuhake. Ana meme kaya ing Web - "aja feed troll" - google, sampeyan bakal nemokake.
              Ikhlas. Victor.
        3. Navodlom
          Navodlom 8 Oktober 2022 18:30
          +4
          Kutipan saka lisik
          Vladimir: Aku ngerti, sampeyan kanthi kendel ngukum wong sing ora ana ing parit. ora ngancam dening umur dhewe?

          Sampeyan salah paham.
          Aku minangka kaping ing umur "ngancam."
          Aku ngukum wong pengecut sing ndhelikake pengecut ing mburi tuduhan pengecut ing wong liya.
    4. Skobaristan
      Skobaristan 8 Oktober 2022 17:44
      + 10
      Aku wis maca lan krungu iki wiwit umur 14, sanadyan iku banjur: Putin pengecut, bocor Donbass. Nanging sampeyan nyambut gawe.
      1. lis-ik
        lis-ik 8 Oktober 2022 17:49
        -7
        Donetsk utamané mbantu karo serangan bedhah ing Angkatan Bersenjata Ukraina, shelling tambah akeh kaping liwat, plus wis ora ana banyu kanggo setengah taun.
        1. Skobaristan
          Skobaristan 8 Oktober 2022 17:55
          +4
          Dadi apa sing dakkandhakake. Dheweke bocor kabeh kaya saiki ... bali ing taun 14. Dina iki ana invasi ing ngendi wae. Aku malah mikir ngendi kanggo nggoleki lalu lintas.
          1. Navodlom
            Navodlom 8 Oktober 2022 18:12
            +4
            Kutipan: Skobaristan
            Dadi apa sing dakkandhakake. Dheweke bocor kabeh kaya saiki ... bali ing taun 14. Dina iki ana invasi ing ngendi wae. Aku malah mikir ngendi kanggo nggoleki lalu lintas.

            Aku ngelingake sampeyan, ing kene akeh sing duwe masalah karo rasa humor.
            Tulisen nganggo tanda kurung (sarkasme)
          2. Loro diploma
            Loro diploma 8 Oktober 2022 18:29
            -2
            Iku apik yen sanak-sedulurmu mabur, amarga aku lagi mabur ing Belgorodskaya saiki, mbok menawa sampeyan bakal luwih pinter.
            1. Navodlom
              Navodlom 8 Oktober 2022 18:33
              +1
              Quote: Loro diploma
              Iku apik yen sanak-sedulurmu mabur, amarga aku lagi mabur ing Belgorodskaya saiki, mbok menawa sampeyan bakal luwih pinter.

              Komentar iki kanggo sapa?
            2. Navodlom
              Navodlom 8 Oktober 2022 18:59
              +4
              Quote: Loro diploma
              Iku apik yen sanak-sedulurmu mabur, amarga aku lagi mabur ing Belgorodskaya saiki, mbok menawa sampeyan bakal luwih pinter.

              Ngerti, ditujokake marang aku.
              Dadi ing kene.
              Mung podonok pungkasan bakal pengin wong liya kacilakan lan kasusahan.
              Iku katon kaya sampeyan.
              1. Metal Bro
                Metal Bro 8 Oktober 2022 20:54
                +3
                Dideleng saka komentar, sampeyan kaya pejabat politik. Para oligarki mbagi potongan-potongan saka wilayah anyar, lan sampeyan, mobik, kanthi biaya dhewe, tuku seragam liyane saka aku lan lunga perang kanggo aku.
                Apa sampeyan nemokake alesan?
                Ya, kabeh wong kepengin menang, nanging kabeh kudu ana ing pikiran. Apa, Putin, yen dheweke ora bisa miwiti gelut kanthi normal, apa dheweke bisa njupuk dhuwit saka sing duwe?
                1. Navodlom
                  Navodlom 8 Oktober 2022 21:11
                  +1
                  Kutipan saka MetalBro
                  Dideleng saka komentar, sampeyan kaya pejabat politik

                  Sanadyan organizer partai, malah instruktur politik, malah komisaris.
                  Sing ora nggawe putih ungu.

                  Kutipan saka MetalBro
                  Lan sampeyan nemokake tembung kabeneran

                  Aku ora golek alesan.
                  Amarga kanggo mbela Tanah Air, alesan ora perlu.
                  1. Metal Bro
                    Metal Bro 8 Oktober 2022 22:19
                    -1
                    Lan apa sing dibutuhake kanggo mesthekake yen para pejuang diwenehake sing perlu? Dadi rauh bakal dikirim menyang tank karo bedhil mesin
                    1. Navodlom
                      Navodlom 8 Oktober 2022 23:06
                      +1
                      Kutipan saka MetalBro
                      apa sing dibutuhaké kanggo para pejuang supaya bisa dicawisaké?

                      Pitakonan iku retorika.
                      Nanging nggawe sampeyan mikir.
                      Para sukarelawan sing diwenehi senapan siji kanggo loro ing 41, miturut pendapat sampeyan, duwe hak ninggalake utawa nyerah?
                      1. Metal Bro
                        Metal Bro 9 Oktober 2022 09:47
                        -1
                        Ing 41 ana masalah nyata. Saiki ora ana masalah kaya ngono. Saiki Abramovichs karo milyar sing narik mercenaries metu saka panangkaran, lan padha ora menehi dhuwit kanggo mobs kanggo waja awak.
                        Kabeh mbandhingake sampeyan karo WWII ora cocog
                      2. Navodlom
                        Navodlom 9 Oktober 2022 11:06
                        0
                        Kutipan saka MetalBro
                        Ing 41 ana masalah nyata. Saiki ora ana masalah kaya ngono.

                        Apa sampeyan mikir yen Rusia lan Angkatan Bersenjata RF saiki ora duwe masalah nyata?
                      3. Metal Bro
                        Metal Bro 9 Oktober 2022 12:28
                        -1
                        Ora ana karakter sing kaya ngono. Nalika ana akeh "Rusia" ing dhaptar miliarder lan ora mung mbantu, nanging malah ngganggu perang, iki ora bisa dibandhingake karo wektu kasebut. Sapa sing berjuang kanggo sapa?
                      4. Navodlom
                        Navodlom 9 Oktober 2022 13:06
                        0
                        Kutipan saka MetalBro
                        Ora ana karakter kaya ngono

                        Masalah, mesthi, bisa dipérang dadi "alam iki" lan "alam beda."
                        Nanging iki ora nggawe dheweke kurang nyata.
            3. endhog
              endhog 8 Oktober 2022 21:47
              +1
              Quote: Loro diploma
              Iku apik yen sanak-sedulurmu mabur, amarga aku lagi mabur ing Belgorodskaya saiki, mbok menawa sampeyan bakal luwih pinter.

              Apa sing sampeyan gawa? Ing Belgorod tentrem lan ayem, yen teka banjur ing desa-desa tapel wates, ing ngendi mortir ing kreta bisa tekan sanajan mung sawetara wektu. Dadi wong-wong wis dipindhah maneh saka desa-desa tapel wates, lan sapa sing ora lunga, mula sapa sing dadi dhokter?
    5. YanniKounnar
      YanniKounnar 8 Oktober 2022 18:00
      +6
      Apa sampeyan duwe souvenir kanggo wong-wong mau yen sampeyan duwe pasuryan sing salah ... lâche ? Le pensez vous vraiment? Apa sampeyan duwe hak kanggo mulihake Macron apa sampeyan bisa dadi refugier lan pasuryan sing ora bisa diganti karo sindikalist PBB? :-)
      A tous ceux qui réclament du nucléaire, ou des tapis de bombes croyez vous que c'est une decision to facile à prendre?
      Si vous aimez votre mbayar vous savez que cette decisions causera, aussi, la mort d'enormément de vos concitoyens. Apa sampeyan kudu mikir babagan wektu sing suwe lan ora ana sing njaluk apa sing dikarepake kanggo mayoritas mayoritas lan kabeh wong...
      Par contre ma "tendre et chère" épouse aurait elle, à chaque passage de ligne rouge appuyé sur un bouton de la même couleur!! Qui a dit qu'avec les femmes au pouvoir tout ne serait qu'amour et douceur ... ora ana hubungane karo ... aku wadon :-)) ngguyu

      Aku kaya kelingan nalika tembok tiba dheweke metu dhewekan ngadhepi wong akeh ... pengecut? Apa sampeyan pancene mikir? Dadi kualifikasi apa sing ditinggalake kanggo Macron, sing mlayu kanggo nutupi lantai bangunan sawise diadhepi siji serikat pekerja? :-)
      Kanggo kabeh sing njaluk senjata nuklir utawa karpet bom, apa sampeyan yakin iki minangka solusi sing gampang?
      Yen sampeyan tresna marang negara sampeyan, sampeyan ngerti manawa keputusan iki uga bakal nyebabake pati akeh warga negara sampeyan. Aku ngerti yen aku bakal mikir dawa lan ora mangu-mangu bakal ngenteni panjaluk dadi mayoritas sing akeh banget ing antarane bangsaku ...
      Ing sisih liya, bojoku sing "lembut lan sayang" kudu menet tombol warna sing padha saben dheweke ngliwati garis abang !! Sapa sing ngomong yen karo wanita sing kuwasa kabeh bakal mung katresnan lan kelembutan ... ora ngerti pas ... wong wadon :-)): ngguyu:
      1. Dinggo
        Dinggo 8 Oktober 2022 22:33
        0
        Kounnar, Et personne ne dit que ce sera une solusi prasaja. Apa Rusia duwe kekuwatan sing ora bisa ditindakake?
        Aku lu sur ce cas en Allemagne. La vérité est ou l'œuvre des créateurs d'image-maintenant vous ne le saurez pas. Iki pancene mung kontekse Eltsine, yen ora ana wong liya, yen ora ana wong liya. Rappelez-vous la phrase - qui Êtes-vous, M. Poutine? Ora ana masalah babagan politik politik.
        Et le comparer au garçon Macron n'est pas sérieux.
        Et d'autres ne sont pas meilleurs.
        Mais le fait que les actions and les declarations des politiciens, des fonctionnaires de son cabinet et autres lans le contexte des événements actuels sont perplexes parmi la population is un fait.
        1. YanniKounnar
          YanniKounnar 9 Oktober 2022 15:00
          0
          Le cas de Macron minangka refugiant lan les étages sing ora bisa ditindakake minangka très sérieux recherchez sur le net le compte rendu fait par ce syndicaliste du livre tapez: "J'ai joué à cache cache avec Macron"

          Kasus nalika Macron ngungsi ing lantai bangunan apartemen serius banget, goleki laporan kanggo serikat pekerja iki saka buku kaya: "J'ai joué à cache cache avec Macron"
          1. Dinggo
            Dinggo 9 Oktober 2022 15:39
            0
            Cher, c'est une affaire interieure de la France. Si votre président a peur de son propre peuple... Et les russes... "Les russes crachent sur le pouvoir des "Amériques et de l'Europe". Ce sont des paroles de notre chanson "Russe mars". Trouvez, écoutez
    6. filibuster
      filibuster 8 Oktober 2022 18:05
      -1
      Aku ora ngerti pengecut ora pengecut, tinimbang ora, nanging kasunyatan sing Putin, kanggo 20 taun (uga, 15 mesthi) saka siji daya tanpa kompetisi sembarang, wis ilang genggeman politik iku kasunyatan, Iki kedadeyan karo petinju nalika lungguh ing "diet tas" "mereka nyetel rekor, banjur metu menyang mungsuh sing kuwat lan ana gangguan. Lan bebarengan karo Putin, kabeh elit ing saubengé degenerasi.
    7. nikel
      nikel 8 Oktober 2022 21:17
      0
      Kanggo 35 taun, Rusia wis hammered menyang sirah sing Kulon apik, lan Kita mundur. Apa sampeyan pengin wong langsung ngganti? Iki ora tau kedadeyan. Contone, Balts tansah nglawan kita. Lan ing Uni lan saiki. Padha duwe permanen. Lan saiki kita kudu mbangun maneh, yen Kulon dadi mungsuh. Iki mbutuhake paling sethithik 5 taun. Paling ora Carl! Lan sampeyan pengin kita dadi Stalin bebarengan. Kaping pisanan, plastik kudu nyawiji kanggo mbentuk cangkang anyar.
  3. Ivan Ivanov
    Ivan Ivanov 8 Oktober 2022 17:35
    +9
    Nah, sing jelas politisi kita ngenteni asil rapat umum, "Eropa meh ambruk."
  4. Yun Klob
    Yun Klob 8 Oktober 2022 17:43
    -1
    Tanpa gas Rusia, iku jelek ... lol
    1. lis-ik
      lis-ik 8 Oktober 2022 17:50
      -6
      Quote: Yun Klob
      Tanpa gas Rusia, iku jelek ... lol

      Dheweke bakal metu alon-alon, nanging sing bakal ditindakake yaiku pitakonan, tanpa sektor ekonomi nyata.
      1. nikel
        nikel 8 Oktober 2022 21:18
        -2
        Dheweke ora bakal corak. Biaya produksi mundhak amarga dadi ora kompetitif.
  5. maksimal 1987
    maksimal 1987 8 Oktober 2022 17:46
    +3
    Angsa, angsa, ha-ha-ha, arep mangan? Ya Ya Ya. Jujur, ana salah sijine sing ngganggu aliran. Presiden kita sing melas ora bakal bisa mbuwang gas ing sprei Eropa homo ing musim dingin, yen ora, dheweke bakal beku.
    1. mongolia9999
      mongolia9999 8 Oktober 2022 20:40
      +3
      Bisa liwat pipa Ukrainia. Lan mbayar transit.
  6. roket757
    roket757 8 Oktober 2022 17:49
    +2
    Kita butuh pamrentah Ceko, dudu Ukrainia, Jerman, Brussels utawa Amerika.
    . Apa bab iku? Nalika marem, anget lan sugih, apa kabeh cocog karo sampeyan ???
    Oke, iki bakal teka, sing sabanjure bakal teka, padha!
    Sampeyan ora duwe liyane!
    Nalika Nazi ngrebut komunis, aku meneng: Aku dudu komunis. Nalika dikunjara Demokrat Sosial, aku meneng: Aku dudu Demokrat Sosial. Nalika padha nyekel anggota serikat pekerja, aku meneng: Aku dudu anggota serikat pekerja. Nalika padha teka kanggo kula, ora ana wong sing njaluk syafaat kanggo aku.

    Lan iki salahe KOWE!
    1. Dinggo
      Dinggo 8 Oktober 2022 22:42
      +4
      Bener, jenenge.
      "Aja wedi marang mungsuh - ing kasus sing paling awon, dheweke bakal mateni. Aja wedi karo kanca - ing kasus sing paling ala, dheweke bakal ngiyanati.
      Wedi sing ora peduli.
      Dheweke ora mateni utawa ngiyanati - nanging kanthi idin sing diam-diam, kabeh pengkhianatan lan pembunuhan kedadeyan ing bumi. (Julius Fucik).
      Sorry yen ora akurat - saka memori.
      1. roket757
        roket757 9 Oktober 2022 01:15
        +1
        Persis, ora persis ... ateges bener.
        Kaya ing kene, kaya ing papan liya.
        Kaendahan bakal nylametake DUNIA, nanging apa sing bakal kelakon ing donya yen ditutupi karo INDIFERENSI???
  7. Altman
    Altman 8 Oktober 2022 17:59
    -1
    Penampilan apik. wong bakal ngomong apa sing dikarepake. Pamrentah bakal ngerti, umpamane, panggunaan tentara ora nyata lan yen dheweke pengin mobilisasi, mula ora ana sing lunga menyang ngendi wae. Ceko minangka bangsa khusus. Dheweke bisa ngalahake mungsuh yen dheweke Jerman, nanging ora bakal nglawan Rusia. am
    1. Dinggo
      Dinggo 8 Oktober 2022 22:57
      +1
      [Kutipan nanging ora bakal nglawan Rusia. am][/kutipan]
      Lan ing kene sampeyan salah. Paling ora pemberontakan saka Ceko Putih (saka kursus sejarah sekolah menengah), industri sing kerja kanggo Reich 3rd, "Prague Spring" ing 68 ...
      Siji-sijine negara Eropa sing ora tau nglawan Rusia yaiku Serbia.
      Chevron saka sukarelawan Serbia ing DPR:

      Utawa sing:
  8. Rusian
    Rusian 8 Oktober 2022 18:00
    -1
    Sing apik, geyropa wiwit mikir. Nanging mangsa durung teka. Nunggu kadhemen
  9. Starpom Scrap
    Starpom Scrap 8 Oktober 2022 18:11
    +6
    Kutipan saka roket757

    Oke, iki bakal teka, sing sabanjure bakal teka, padha!

    bener. Nalika Uni Eropa mrentah Yunani supaya ngilangi program sosial, gaji lan pensiun kanggo utang, wong Yunani nesu, lan Tsipras enggal-enggal muncul, sing janji, ora kaya presiden nalika iku, dheweke luwih seneng gagal bayar, nanging ora bakal mbayar utang. kanthong wong Yunani biasa. Dheweke dipilih lan dheweke langsung ngrampungake kabeh syarat Uni Eropa. Nalika Hollande ing Prancis wiwit ngethok hak-hak Prancis lan ngenalake wong LGBT, wong-wong padha nesu. Macron langsung muncul, sing ngomong yen dheweke dudu Hollande (dheweke dadi luwih licik tinimbang Tsipras, dheweke ora janji khusus), lan saiki Le Pen ora kudu dipilih tinimbang Hollande, amarga saiki dheweke. Dheweke kapilih lan nerusake kebijakan Hollande tanpa owah-owahan. Babagan Zelensky, sing langsung nyatakake yen nglanggar hak-hak Rusia, lan sawise pemilihan, dheweke langsung nggedhekake Ukrainisasi, lan ora ana sing bisa diomongake. Kebohongan umum sing ora disamarake, ora sopan lan demonstratif ing politik wis ora bisa dihukum.
  10. etwas
    etwas 8 Oktober 2022 18:31
    +3
    Kutipan: Navodlom
    Aku menehi gambar.
    Ermak Timofeevich njagong, mikir, "Yagene aku arep menyang Siberia kanggo nyelehake nyawaku? Kanggo bocah-bocah lanang sing ora kepenak iki? Ora, wong, pindhah menyang wanita, kita bakal luwih aman"

    Ing Siberia ana wulu, luwih larang tinimbang mata uang beracun modern ing jaman kasebut, luwih-luwih Cossacks ora kanca karo boyars. Razin, Pugachev. Pernyataan kasebut, ora ana ekstradisi saka Don, dirungokake. Supaya tuladha sampeyan nuduhake nistha lengkap babagan sejarah nasional.
  11. ximkim
    ximkim 8 Oktober 2022 18:34
    +1
    Malah ora.
    Nanging apa ora bakal kelakon yen sampeyan duwe utang gas?
  12. Ivan Ivanov
    Ivan Ivanov 8 Oktober 2022 18:38
    0
    Video bledosan ing stasiun sepur Karan ing Andreevka (DPR), 50 km saka Mariupol, muncul ing saluran telegram

    Inggih, yen kreteg Crimean ora garis abang, banjur kok ana sawetara jenis Andreevka cedhak Mariupol.
  13. nordscout
    nordscout 8 Oktober 2022 18:41
    +2
    Aja santai... Asu ajag dudu kancane wedhus. Aku pengin ujar manawa kabeh Praha, Wina lan Berlin kanthi manifestasi kasebut minangka layar kumelun sadurunge dibuwang ing sisih wétan, sing bakal ana (platoon, perusahaan, batalyon NATO) kabeh "demonstran" sing padha saka Berlin, Praha lan Wina .... Ing demonstrasi kasebut - rapat umum, ora ana tembung babagan Rusia lan pertahanan Rusia. Ana, Sejatine - "Wishlist" bab anget, pangan murah, turu manis .... Lan apa kita Care babagan iki sing disebut tumindak ... Saiki, yen ana enrollment ing batalyon internasional Rusia, siji bisa komentar. . . Dadi, kekosongan lan mbuwang wektu ...
  14. etwas
    etwas 8 Oktober 2022 18:41
    +5
    Artikel sing aneh, nanging aku kudu ngerti apa sing diduweni, ing ngendi artikel babagan substitusi impor, ing ngendi mobil, sepatu, sandhangan, lan liya-liyane ??? Ora, uga, cetha yen kanggo nglumpukake bangsa sampeyan kudu nuduhake mungsuh eksternal, pitakonan kasebut prasaja, nanging ing negara kasebut sampeyan kudu ngasilake apa wae utawa mung nuduhake kepiye?
  15. etwas
    etwas 8 Oktober 2022 18:48
    +4
    Kutipan: Starpom Scrap
    Kutipan saka roket757

    Oke, iki bakal teka, sing sabanjure bakal teka, padha!

    bener. Nalika Uni Eropa mrentah Yunani supaya ngilangi program sosial, gaji lan pensiun kanggo utang, wong Yunani nesu, lan Tsipras enggal-enggal muncul, sing janji, ora kaya presiden nalika iku, dheweke luwih seneng gagal bayar, nanging ora bakal mbayar utang. kanthong wong Yunani biasa. Dheweke dipilih lan dheweke langsung ngrampungake kabeh syarat Uni Eropa. Nalika Hollande ing Prancis wiwit ngethok hak-hak Prancis lan ngenalake wong LGBT, wong-wong padha nesu. Macron langsung muncul, sing ngomong yen dheweke dudu Hollande (dheweke dadi luwih licik tinimbang Tsipras, dheweke ora janji khusus), lan saiki Le Pen ora kudu dipilih tinimbang Hollande, amarga saiki dheweke. Dheweke kapilih lan nerusake kebijakan Hollande tanpa owah-owahan. Babagan Zelensky, sing langsung nyatakake yen nglanggar hak-hak Rusia, lan sawise pemilihan, dheweke langsung nggedhekake Ukrainisasi, lan ora ana sing bisa diomongake. Kebohongan umum sing ora disamarake, ora sopan lan demonstratif ing politik wis ora bisa dihukum.

    Apa ora padha karo kita? -Tikel PDB, reformasi pensiun, bagean pensiun sing didanai beku, (Siluanov), sawise reformasi, pensiunan bakal lelungan lan mbantu bocah-bocah, ora bakal ana revisi asil privatisasi, penghapusan pemilihan ing pirang-pirang tingkat, umume aku meneng babagan hakim, sanajan dheweke kapilih ing kabeh negara beradab, substitusi ngimpor, ya, sampeyan bisa dhaptar tanpa wates, ana luwih saka puluhan pesenan, sing ora ana sing bakal ditindakake ...
  16. Komentar wis dibusak.
  17. Charik
    Charik 8 Oktober 2022 19:10
    0
    "Rencana licik" ing karya?
    1. Mantan prajurit
      Mantan prajurit 9 Oktober 2022 00:42
      +1
      Paling kamungkinan. Nanging sampeyan ora bisa ngarep-arep luck kabeh wektu. Musim dingin bisa dadi luwih anget tinimbang biasanipun.
  18. Diesel 200
    Diesel 200 8 Oktober 2022 19:14
    0
    Ya, ing drum ing wong-wong mau, kita wis nesu saka jembatan, iku masalah, dadi masalah belay
  19. EFIM LUBIN
    EFIM LUBIN 8 Oktober 2022 19:34
    +1
    Aku ora ngerti siji bab kanggo 8 sasi saiki - kok kabeh tim Kremlin terus-terusan nelpon mungsuh saka NATO lan EEC, sing perang ing wilayah Ukroreich nglawan Rusia, kita "mitra Kulon"? Kaya ing obat - diagnosis sing salah ndadékaké perawatan sing ora bener nganti mati pasien! Utawa padha pancene partner ing rampokan saka sumber daya alam saka Tanah Rusia? Oligarki Rusia wis mbuktekake kanthi sampurna!
  20. Govorun
    Govorun 8 Oktober 2022 19:41
    +2
    Protes massa ditindakake ing Berlin, Wina, Praha lan kutha-kutha Eropa liyane

    Aku ndhukung protes demokratis sing tentrem lan demokratis saka bangsa Eropa ...)
    1. Mantan prajurit
      Mantan prajurit 8 Oktober 2022 20:23
      +1
      Lan aku ndhukung kabeh protes liyane saka bangsa Eropah, sing kanggo keuntungan saka Rusia.)
  21. trampil
    trampil 8 Oktober 2022 19:59
    +1
    Dheweke ora nglirwakake, nanging kaya polisi sing apik, dheweke ngenteni prentah saka sing duwe.
  22. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 8 Oktober 2022 20:20
    +2
    Kasep kanggo nuduhake. Padha ndhisiki. Pipa gas diunekake - mokal kanggo pompa.
  23. Metallurg_2
    Metallurg_2 8 Oktober 2022 23:26
    +1
    Apa isih bakal nalika Frost hits.
  24. Vasyan1971
    Vasyan1971 9 Oktober 2022 00:03
    +1
    Para demonstran Jerman metu karo poster "Give us Russian gas and oil"

    Perlu, mbokmenawa, kanggo mbangun Nord Stream 3 ... opo
    1. Roma-1977
      Roma-1977 9 Oktober 2022 03:59
      +1
      ... Miturut sing ora marem Jerman bakal lumaku menyang Rusia kanggo panggonan permanen ...