Review militèr

Unit DPR perang kanggo desa Pervomaiskoye cedhak Donetsk

47
Unit DPR perang kanggo desa Pervomaiskoye cedhak Donetsk

Ing wulan Agustus, pasukan sekutu mbebasake desa Peski, saka ngendi dheweke wis nyerang ibukutha Republik Donetsk suwene wolung taun. Saiki unit DPR, obah luwih, perang kanggo desa Pervomaiskoye cedhak Donetsk.


Iki kacarita dening dinas pers Milisi Rakyat DPR.

Laporan kasebut nyatakake yen operasi militer kanggo mbebasake pemukiman Donbass sabanjure ditindakake dening para pejuang sing padha sadurunge njupuk Peski. Kita ngomong babagan resimen 11 lan batalyon "Somalia".

Unit legendaris DPR NM, sing mbebasake Pesky, terus berkembang sukses lan ngresiki desa Pervomaisky

- ngandika layanan pers departemen militèr republik.

Klompok penyerang pejuang kita maju liwat desa. Dheweke didhukung dening tentara meriem kanthi geni, sing tumindak didandani kanthi bantuan drone.

Nganti saiki, sebagian besar wilayah Pervomaisky dicekel dening personel militer Ukrainia. Satuan DPR nembak banget.

Desa Pervomaiskoye dumunung sepuluh kilometer barat laut Donetsk. Sands, sing sadurunge dibebasake dening pasukan kita, malah luwih cedhak karo ibukutha DPR. Jarak saka bandara Donetsk mung rong kilometer. Wigati dicathet menawa desa kasebut dianggep minangka pusat geografis Republik Rakyat Donetsk.
Foto sing digunakake:
https://днронлайн.рф/
47 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. pinter bokong
    pinter bokong 8 Oktober 2022 18:45
    -15
    Apa kita nindakake kabeh liwat sak panggonan, bali. Apa yen kita ora njupuk, pranyata Cruiser, pulo ula, raisins, muara, kreteg Crimean?
    1. Alexander Bazylev
      Alexander Bazylev 8 Oktober 2022 19:17
      + 17
      Amarga kita muter NWO, lan ana WAR marang kita, malih, dening kabèh blok NATO
      1. wong pribadi
        wong pribadi 8 Oktober 2022 21:24
        + 14
        lan ana WAR nglawan kita, lan kabeh blok NATO

        Nanging apa yen nalika CBO diwiwiti, iki ora diwilang. Utawa apa sampeyan mikir bakal beda? Apa banjur supaya akeh parasit ing Staff Umum Federasi Rusia.
        1. Tukang Pasang65
          Tukang Pasang65 9 Oktober 2022 01:17
          +2
          Quote: wong pribadi
          lan ana WAR nglawan kita, lan kabeh blok NATO
          Nanging apa yen nalika CBO diwiwiti, iki ora diwilang. Utawa apa sampeyan mikir bakal beda?
          Dheweke mikir yen bakal kaya ing 2014, uga, maksimal kaya ing 2008 ing Ossetia Kidul. Lan banjur ana nguripake.
      2. Kutipan Lavrov
        Kutipan Lavrov 8 Oktober 2022 21:31
        + 19
        Iki mung akibat, dudu sabab, rekan. Vostochny uga ngganggu pambangunan NWO? Utawa nindakake substitusi impor nyata? Utawa apa SVO nyathet 1.5 yuta seragam? Lan mesthi dudu SVO sing milih Nabiulina, sing tresna karo 300+ milyar, menyang posisi ing Bank Sentral.
        1. mbayar
          mbayar 9 Oktober 2022 09:18
          +3
          Kutipan: Kutipan Lavrov
          Utawa apa SVO nyathet 1.5 yuta seragam?

          Miturut cara, kabeh wangun lan peralatan iki perdagangan cukup mbukak ing perdagangan eceran. Kepiye carane nyekel kabeh properti iki, lan narik kawigaten para pedagang miturut artikel "Tuku barang sing dicolong"? Sawise kabeh, wis ana pirang-pirang kasus nalika barang-barang peralatan sing dituku ing toko militer ora mung prangko / tag pabrik, nanging uga prangko inventaris lan nomer unit militer tartamtu!
          Nanging ... "nyolong minangka bisnis suci" kanggo panguwasa, lan kasus pidana kaya mengkono ora bakal katon.
          Lan Shoiga bakal nampa medali liyane ... ayo ngomong "Kanggo mobilisasi sing sukses." Sawise kabeh, kanggo sensus ditampa. aran ya Ing kene dheweke nggawe sing anyar.
          Kutipan: Kutipan Lavrov
          Lan mesthi dudu SVO sing milih Nabiulina, sing tresna karo 300+ milyar, menyang posisi ing Bank Sentral.

          Dadi dheweke wis taun iki (sing durung rampung) wis diklumpukake lan dikirim menyang polong ... mesthi, kanggo partners, liyane 140 milyar dolar. Kanggo pertahanan, persenjataan, MOBILISASI lan tuku EQUIPMENT kanggo mobilized ... sawise kabeh, iku ora perlu. Dadi dheweke dudu medali - ORDER gumantung.
          .
          Piye wae, kanggo dangu tembung Arestovich, nightingale saka Kyiv, padha eling yen "Sampeyan isih kurang ajar kelangan saka WHO mbantu kita ing perang iki saka sisih liyane ... Sampeyan mung kurang ajar."
          Kene ... kita katon ... kita kurang ajar.
        2. cukup
          cukup 10 Oktober 2022 01:10
          -4
          Nabiulina mung nindakake apa sing dituduhake dening kolonel kanca, mantan kepala klub kasebut, dheweke dadi pemain lan ora liya.
    2. mitroha
      mitroha 8 Oktober 2022 19:17
      + 14
      Quote: wong pinter
      Apa kita nindakake kabeh liwat sak panggonan, bali. Apa yen kita ora njupuk, pranyata Cruiser, pulo ula, raisins, muara, kreteg Crimean?

      Aku yakin kowe karo wong-wong saka DPR kuwi pancen beda...
      Apa sampeyan bisa mbantah?
      1. pinter bokong
        pinter bokong 9 Oktober 2022 12:37
        -1
        Ora jelas apa sing arep dikandhakake, lan apa hubungane wong-wong saka DPR? Apa LNR ala kanggo sampeyan?
    3. Leshak
      Leshak 8 Oktober 2022 19:31
      +9
      Apa kita nindakake kabeh liwat sak panggonan, bali. Apa yen kita ora njupuk, pranyata Cruiser, pulo ula, raisins, muara, kreteg Crimean?
      Amarga iku aneh operasi militèr. Nyuwun
      1. kuliner
        kuliner 8 Oktober 2022 19:46
        0
        Quote: Leshak
        Apa kita nindakake kabeh liwat sak panggonan, bali. Apa yen kita ora njupuk, pranyata Cruiser, pulo ula, raisins, muara, kreteg Crimean?
        Amarga iku aneh operasi militèr. Nyuwun

        Siji dijupuk ...
        17 Rusia nyerah. Sajrone rong dina kepungkur..
        Muscovites mlaku-mlaku.
        Mungkin cukup ngapusi?
    4. ruha
      ruha 8 Oktober 2022 19:39
      -11
      Aku iki kabeh babagan karakter. Kita seneng ngrampungake masalah lan luwih akeh masalah luwih apik. Yen ora ana masalah alam, mula sampeyan kudu nggawe lan ngrampungake
    5. GOR_XVII
      GOR_XVII 8 Oktober 2022 20:18
      +7
      Kabar iku jenis bodho. Perang kanggo desa Pervomaiskoye wis dumadi ing sasi kapindho. Apa kabar kanggo nyuda kegagalan kita? Ora luwih manis. Kanggo dina iki mung:
      - A truk diunekake munggah ing kreteg Crimean. Iki mimpin kanggo ignition saka pitung tangki bahan bakar saka Sepur. Rong mobil rentang jembatan kasebut sebagian ambruk.
      - Angkatan Bersenjata Ukraina nyerang desa Biryuch, distrik kutha Valuysky, wilayah Belgorod. prawan umur 16 taun tatu
      - Ing distrik Volokonovsky wilayah Belgorod, desa Tishanka, sing ana ing cedhak tapel wates, dibuwang.
      - Kutha Shebekino, wilayah Belgorod, dumunung cedhak tapel wates karo wilayah Kharkov, dipecat
      - Serangan liyane ing wilayah Belgorod. Gubernur Gladkov ngendika yen wektu iki kutha Grayvoron lan desa-desa diobong.
      - APU disabetake saka HIMARS MLRS ing persimpangan Rubizhnoye-Kremennaya
      - Donetsk, 8 Okt. VFU nyerang stasiun sepur Ilovaisk ing wayah wengi. Stasiun ngisi lokomotif diesel kebakar.
      1. DimCorvus
        DimCorvus 10 Oktober 2022 15:58
        0
        Nalika aku ngerti, ora bakal ana maneh komentar saka sampeyan dina iki, Ukraina wis terjun ing Abad Pertengahan.
    6. Grem1
      Grem1 9 Oktober 2022 00:18
      -2
      Apa sampeyan bisa njlentrehake kenapa sampeyan nindakake kabeh liwat kursi mburi?
    7. NAF-NAF
      NAF-NAF 9 Oktober 2022 10:58
      +2
      Napa kita nindakake kabeh ing sak panggonan ...

      - muni kaya, ing rata-rata, ing rumah sakit kita kabeh duwe tangan-bokong. Lan iki ora kaya ngono.
      Piyambak - biasane nindakake kuwajibane (saben panggonane). Liyane (kolom kalima, kalebu sing ing pundhak umum, ngimpi saka kudeta negara ing Rusia) - sengaja omong kosong, lan padha nindakake uga irit, èfèktif! Umumé, meh ora ana tangan-assers. Mung wae arahe ngelawan. Lan vektor sing diasilake (gumantung sing njupuk): saka serangan ing lapangan latihan Yavorovsky, menyang Cruiser lan Izyum ...
    8. Denis812
      Denis812 9 Oktober 2022 15:35
      0
      Lan amarga kita nindakake kabeh liwat kursi mburi, Rusia minangka negara paling gedhe ing donya.
      Ya, kita kudu berjuang kabeh wektu.
      Lan kepiye sampeyan pengin?
  2. Damir_N
    Damir_N 8 Oktober 2022 18:51
    +4
    Rak...M-iya mbok rak, melek.
  3. Komentar wis dibusak.
    1. dmi.pris
      dmi.pris 8 Oktober 2022 18:59
      +7
      Iki minangka panemune wartawan, aku yakin manawa para pejuang dhewe ora nganggep awake dhewe legendaris.
      1. Sarboz
        Sarboz 8 Oktober 2022 22:52
        +3
        Kutipan saka: dmi.pris
        Iki minangka panemune wartawan, aku yakin manawa para pejuang dhewe ora nganggep awake dhewe legendaris.

        Apa sing sampeyan goleki ing ngarepe dheweke? Sing umume kudu kasengsem ing pendapat saka macem-macem tsipsyat evergreen?
        Somalia kanggo 8 taun perang wis kuwat menang epithet legendaris. Iki dudu cyborg kartun.
        1. dmi.pris
          dmi.pris 9 Oktober 2022 07:05
          0
          Ing endi sampeyan ndeleng fawning? Ya, pendapat wong kasebut kontroversial, nanging iki ora menehi alasan kanggo langsung menehi peringkat minangka cisso.
    2. Komentar wis dibusak.
      1. Petr_Koldunov
        Petr_Koldunov 8 Oktober 2022 20:54
        +2
        Quote: Edik
        Asalmu saka ngendi

        Saka Brovary, endi maneh... Markas cisso ana ing kana.
        1. tamu
          tamu 8 Oktober 2022 21:37
          +1
          Pitakonan kanggo Staf Umum Federasi Rusia, kenapa Kaliber, Geranium utawa liya-liyane durung teka ing kana.
      2. Alex_1973
        Alex_1973 8 Oktober 2022 20:57
        +4
        Where, ngendi... saka tsipso lad, anyar kedhaftar. Padha crawling metu saka kabeh retakan. Aku kepingin weruh, nanging yen pancene wis dipanggang, apa cissists iki bakal dibuwang menyang trenches minangka cadangan pungkasan ?!
        1. Terenin
          Terenin 8 Oktober 2022 22:17
          +7
          Kutipan: Alex_1973
          padha bakal uncalan cip iki menyang trenches

          Padha bakal dibuwang menyang trenches keprungu
        2. pelaut Romawi
          pelaut Romawi 9 Oktober 2022 10:58
          +1
          Mung ing Dnepropetrovsk ana kabèh komplotan saka scum iki, minangka aturan padha enom "headless" mahasiswa universitas ndhelikake saka mobilisasi, luwih utawa kurang duwe komputer. Ora ana proyek ing universitas.
  4. Dmitry Karabanov
    Dmitry Karabanov 8 Oktober 2022 19:00
    +8
    Sampeyan kudu melu wong lanang saka NM ing latihan mobilisasi! Pengalaman iki ora kudu disia-sia!
    1. Komentar wis dibusak.
    2. tamu
      tamu 8 Oktober 2022 21:39
      +2
      Kutipan: Dmitry Karabanov
      Sampeyan kudu melu wong lanang saka NM ing latihan mobilisasi

      Inggih, sing padha umume nindakake.
  5. Alemax
    Alemax 8 Oktober 2022 19:09
    0
    ... minangka sasi kawolu operasi khusus. Ya, lan Republik Donetsk wis dadi wilayah Federasi Rusia.
    Utawa aku ngimpi referendum?
    1. 4 ikit
      4 ikit 8 Oktober 2022 19:16
      +9
      Desa Pervomaiskoye dumunung sepuluh kilometer barat laut Donetsk.

      Pitung sasi wis liwati, lan mungsuh, kaya sing ana ing sacedhake Donetsk, tetep ana ing kono. Anak lan pensiunan nandhang sangsara utamane. Aku pengin takon wong sing kompeten - nganti suwene pelanggaran hukum iki bakal terus utawa wis ilang aromane?
  6. Vovanych007
    Vovanych007 8 Oktober 2022 19:12
    -11
    10 km saka Donetsk. Dill iki wis dianggep ing jarak cedhak. Suwene kita bakal ngenteni lan nyatakake prihatin ... Ora ana tembung censorship sing isih ana.
    1. Konnick
      Konnick 8 Oktober 2022 19:16
      +5
      10 km saka Donetsk. Iku dill wis dianggep ing sawetara titik-kosong

      Lan padha ora lunga. Somalia lan resimen 11 wis storming kanggo 7 sasi, padha dadi legendaris.
  7. karton
    karton 8 Oktober 2022 19:29
    -7
    Fredrisberg, Verdun, Pervomaiskoye.
  8. Jelatang
    Jelatang 8 Oktober 2022 19:56
    -5
    Ora ana pitung sasi wiwit diwiwiti SVO.
    1. dudinets
      dudinets 8 Oktober 2022 20:58
      -4
      Kepiye Ukraina ilang rong puluh persen wilayahe.
  9. Jelatang
    Jelatang 8 Oktober 2022 19:57
    -3
    Kutipan saka 4ekist
    Desa Pervomaiskoye dumunung sepuluh kilometer barat laut Donetsk.

    Pitung sasi wis liwati, lan mungsuh, kaya sing ana ing sacedhake Donetsk, tetep ana ing kono. Anak lan pensiunan nandhang sangsara utamane. Aku pengin takon wong sing kompeten - nganti suwene pelanggaran hukum iki bakal terus utawa wis ilang aromane?

    Yen dheweke ora peduli karo bocah-bocah Rusia lan pensiunan, mula dheweke ora bakal peduli karo bocah-bocah Donetsk.
  10. Vladimir61
    Vladimir61 8 Oktober 2022 20:18
    +6
    Ing 2014, sawise terobosan tank liwat bendungan Karlivka, ngliwati Netaylovo lan Pervomaisk, mungsuh mlebu Peski lan rampung ing pinggiran Donetsk. Iku mokal kanggo mundur luwih, konco Donetsk! Ana perang abot lan kapitunan, nanging ora mundur. Ing pungkasan Januari 2015, ana upaya kanggo mbalekake Sands lan milisi malah tekan tengah np, nanging, kekurangan pasukan ora ngidini dheweke entuk papan.
    Saiki kabeh bali. Kita bakal menang apa wae!
    1. Sarboz
      Sarboz 8 Oktober 2022 23:13
      +1
      Kutipan: Vladimir61
      Ing pungkasan Januari 2015, ana upaya kanggo mbalekake Sands lan milisi malah tekan tengah np, nanging, kekurangan pasukan ora ngidini dheweke entuk papan.
      Saiki kabeh bali. Kita bakal menang apa wae!

      Wirang yen perjanjian Minsk ora asline ditulis saka posisi kekuwatan sing nyata, sing, sawise kabeh boiler, LDNR duweke. Sing mung teka ing pikiran kanggo netepake garis demarkasi ora ing sadawane tapel wates administratif wilayah Donetsk lan Lugansk, nanging ing sadawane garis kontak militèr ing wektu penandatanganan. Akibaté, padha nampa 8 taun shelling saka Donetsk saka pinggiran lan saiki insurmountable bèntèng wilayah kulon Donetsk. Apa kita utang iki kanggo genius saka Surkov?
  11. azkolt
    azkolt 8 Oktober 2022 20:27
    -3
    Kutipan: Alexander Bazylev
    Amarga kita muter NWO, lan ana WAR marang kita, malih, dening kabèh blok NATO

    Mula pitakone, kenapa pejabat ora ngerti babagan iki? Inggih, awit kita duwe kabeh SVO?)))
    1. Komentar wis dibusak.
  12. asetofenon
    asetofenon 8 Oktober 2022 20:38
    -6
    Siji langkah maju, rong langkah mundur (Krisis ing partai kita).(c)
    1. Essex62
      Essex62 8 Oktober 2022 21:26
      0
      Dheweke mung ora ngerti apa sing kudu ditindakake. Ora ana sing arep gelut. Aku malah ora pengin nganggep pengkhianatan.
  13. koralevviktor
    koralevviktor 8 Oktober 2022 21:33
    -6
    Yagene dheweke mung dibebasake saiki? Ora bisa nindakake sadurunge. Umumé, iku aneh, lagi perang nang endi wae, nanging kanggo push pasukan adoh saka Donetsk, ora a.
  14. Rostislav Prokopenko
    Rostislav Prokopenko 8 Oktober 2022 21:55
    +3
    Ora setuju karo judhul artikel.
    Iki minangka unit tentara Rusia sing dipasang lan dibentuk ing Republik Donetsk Federasi Rusia.
  15. AshKGD87
    AshKGD87 8 Oktober 2022 22:00
    0
    pakurmatan lan pakurmatan tanpa wates kanggo para pejuang DPR!
  16. IRINA SHAPORENKO
    IRINA SHAPORENKO 9 Oktober 2022 02:01
    -1
    Kutipan saka ruha
    Aku iki kabeh babagan karakter. Kita seneng ngrampungake masalah lan luwih akeh masalah luwih apik. Yen ora ana masalah alam, mula sampeyan kudu nggawe lan ngrampungake

    Ya, kaya anggota Komsomol Cina. Kita nggawe, kita mutusake.
    Pramuka ditransfer, video, ing "sarang", ketoke.
  17. Marson35
    Marson35 9 Oktober 2022 06:58
    0
    Ing latar mburi kabar paling anyar, jembatan cr, kebocoran wilayah kita, ilang pemukiman ... Kabar bodho. Pertempuran iki wis 2 wulan.
  18. azkolt
    azkolt 9 Oktober 2022 15:46
    -1
    Kutipan saka acetophenone
    Siji langkah maju, rong langkah mundur (Krisis ing partai kita).(c)

    Delengen, kita padha mudhun!)))) Aku nggawe panemuan dhewe ing kene. Ing salah sawijining saluran telegram sing kondhang, aku nulis sawetara tembung kanthi urutan kritik lan sawetara wong nyerang aku bebarengan. Jarene aja gundi, kabeh apik karo kita, kabeh ana ing kontrol, kabeh ana ing urutan! Aku melu rembugan karo wong-wong mau, nanging amarga aku duwe beda ideologi karo pemilik saluran, dheweke ngrusak kirimanku tanpa mercilessly. Aku kudu nulis kiriman dawa lan iku banget kuciwo nalika boroske. Banjur aku mutusaké kanggo pindhah menyang wong ing pribadi lan terus regejegan ana. Aku weruh yen dheweke maca kirimanku, nanging ora nanggapi. Lan siji malah nulis. sing aku ora bakal ngrembug apa-apa karo sampeyan ing pribadi!)))) Saka kene aku duwe anggepan yen loro kene lan kene kebak bot mbayar sing mbayar mung kanggo kirim kene utawa kene, mungguh, nanging padha ora. mbayar kanggo pribadi. Ing kene karyane uga kanggo ngedhunake rating!)))