Review militèr

Sawise serangan ing kreteg Crimean Zelensky nyoba kanggo ndhelikake ing bunker Kiev

104
Sawise serangan ing kreteg Crimean Zelensky nyoba kanggo ndhelikake ing bunker Kiev

Zelensky nglampahi wektu wengi saka rezim Kyiv ing bunker ing Kyiv amarga wedi mbales sawise SBU njupuk tanggung jawab kanggo nyerang jembatan Krimea. Elinga yen dina iki sawise jam 16:00 ing jembatan ing mode mbalikke, lalu lintas diterusake ing sadawane dalan gedhe, lan sawise jam 18:00, lalu lintas rel diterusake. Sepur Sevastopol - St. Petersburg wis mangkat.


Ing latar mburi iki, dadi dikenal babagan serangan ing obyek saka rezim Ukrainia ing sawetara wilayah. Mangkono, dikenal yen Angkatan Bersenjata RF nindakake serangan ing target mungsuh ing kutha Zaporozhye.

Dikenal manawa serangan ing wilayah 55th brigade artileri ing Zaporozhye ditindakake kanthi nggunakake kendaraan udara tanpa awak Geran-2. Kacarita serangan lagi ditindakake ing fasilitas akomodasi personel mungsuh lan wilayah sing wis dikirim bubar gaman lan amunisi buatan NATO.

Minangka asil saka impact ana bledosan ing dhasar saka Brigade 55th saka Angkatan Bersenjata Ukraina. Amunisi loitering nyilem menyang atap bangunan fasilitas militer, sing nyebabake geni lan detonasi.

Sadurungé, SBU ujar manawa dheweke sing nindakake serangan ing jembatan Krimea. Ing babagan iki, Zelensky, nyadari yen serangan teroris gedhe-gedhe ditindakake kanggo jenenge, ing wayah wengi 9 Oktober, dheweke nyoba ndhelikake saka jeblugan UAV Geran-2. Sadurunge, drone iki kanthi efektif ngrusak infrastruktur mungsuh ora mung ing Zaporozhye, nanging uga ing wilayah Kharkiv, Mykolaiv, Dnepropetrovsk lan Kherson.
104 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Adrey
    Adrey 9 Oktober 2022 01:08
    + 28
    Ing babagan iki, Zelensky, nyadari yen serangan teroris gedhe-gedhe ditindakake kanggo jenenge, ing wayah wengi 9 Oktober, nyoba ndhelikake saka jeblugan UAV Geran-2.

    Enchanting! Aku bisa ndeleng Zelensky mlaku liwat lurung-lurung Kyiv lan looking watara kanggo nggoleki papan perlindungan bom ngguyu
    1. Tatiana
      Tatiana 9 Oktober 2022 01:24
      + 22
      Penjahat perang Zelensky wis suwe pantes dieksekusi kanthi digantung!
      Sanadyan kita, utawa master Amerika dhewe ora bakal nyeket dheweke supaya meneng. Minangka saksi saka intrik pidana Washington lan London, dheweke mesthi ora butuh Zelensky!
      Ing bunker, dheweke bakal ngracun lan nyekek dheweke!

      Aku bisa mbayangno carane "Bloody Jester" iki lan Zelensky bug bakal nangis ing ngarepe wong-wong mau lan ngubengi sikile, nyuwun pangaksama! Lan kanggo wong-wong mau dheweke minangka wayang lan kaya sing diucapake% "The Moor wis rampung tugase! Moor kudu lali!"
      Kanggo durjana: saksi sing apik kuwi saksi mati!
      1. Ludmila Myshkina
        Ludmila Myshkina 9 Oktober 2022 06:55
        + 12
        nalika dheweke dicekik, dheweke bakal level kabeh Ukraina lan nyelehake mayuta-yuta wong
        1. Tatiana
          Tatiana 9 Oktober 2022 12:12
          +1
          Kutipan: Lyudmila Myshkina
          nalika dheweke dicekik, dheweke bakal level kabeh Ukraina lan nyelehake mayuta-yuta wong

          Iki bakal anggere Amerika Serikat jaban rangkah bakal aran aman!
          1. Ludmila Myshkina
            Ludmila Myshkina 9 Oktober 2022 12:30
            +1
            dadi yen dheweke pancene rumangsa ora duwe keamanan ing endi wae, iki bakal dadi jawaban sing cukup kanggo garis abang
      2. Nyrobsky
        Nyrobsky 9 Oktober 2022 10:14
        +5
        Kutipan: Tatyana
        Minangka saksi saka intrik pidana Washington lan London, dheweke mesthi ora butuh Zelensky!
        Ing bunker, dheweke bakal ngracun lan nyekek dheweke!

        Mergo iki. Bunker umume apik kanggo nyepetake urip para penjahat perang. Hitler ngerti iki.
        Nanging, luwih becik maca warta ora babagan Zelya nyoba kanggo nutupi ing bunker, nanging babagan kasunyatan sing nyoba kanggo ndudhuk metu saka reruntuhan bunker, nanging piye wae ora bisa. karo reruntuhan maneh. Tetep ngarep-arep yen sesuk bakal ana, paling ora ana "peluncur roket" cilik sing bakal mabur recourse
      3. Cap.Nemo58rus
        Cap.Nemo58rus 9 Oktober 2022 11:46
        +4
        Ora, dheweke ora bakal nyekek, isih awal banget. Durung rampung. Lan luwih akeh kita ngunyah snot ing Wilayah Moskow lan Kremlin (nuwun sewu basa Prancis), saya suwe bakal urip.
        1. Tatiana
          Tatiana 9 Oktober 2022 12:44
          0
          Kutipan: Cap.Nemo58rus
          Ora, dheweke ora bakal nyekek, isih awal banget. Durung rampung. Lan luwih akeh kita ngunyah snot ing Wilayah Moskow lan Kremlin (nuwun sewu basa Prancis), saya suwe bakal urip.

          Zelensky bakal manggon ing bunker nganti:
          1) anggere Amerika Serikat jaban rangkah bakal aran aman saka Rusia lan
          2) nganti pemilihan patengahan AS dianakake tanggal 8 November 2022, sing bakal nemtokake dalane politik Amerika. Ing wektu sing padha, urip lan pati Zelensky ing bunker saka Amerika uga gumantung ing apa Demokrat ngatur kanggo njaga kontrol liwat Congress utawa dipeksa metu dening Republik.
          1. Cap.Nemo58rus
            Cap.Nemo58rus 9 Oktober 2022 13:09
            +7
            Sanajan "kanca paling apik" Trump ngganti korban Alzheimer, ora ana sing bakal owah. Sampeyan kudu perang nganti sampeyan menang. Utawa iku ora kanggo neraka kanggo miwiti.(Lan iku wis mokal kanggo ora miwiti). PARADOX nanging ...
          2. penyu
            penyu 9 Oktober 2022 16:37
            0
            Ya, apa sing dikarepake kabeh wong: "USA! USA!" Apa sing nggawe sampeyan mikir yen Amerika Serikat ora ana regane kanggo wong sing mutusake masalah kasebut? Negara sing duwe utang, kanthi mata uang sing mudhun, nilai-nilai sing salah lan pendidikan sing ora apik, BLM, transgender lan feminis. Ya, dheweke khusus ditusuk ing antarane palu lan anvil. Sampeyan kudu mogok saiki lan miwiti karo wakil elit, ngencerake dhaptar Forbes - banjur kita bakal weruh apa lan carane diatur ing kene.
            1. Tatiana
              Tatiana 9 Oktober 2022 17:07
              -1
              Quote: Kura-kura
              Ya, apa sing dikarepake kabeh wong: "USA! USA!" Apa sing nggawe sampeyan mikir yen Amerika Serikat ora ana regane kanggo wong sing mutusake masalah kasebut?
              Sampeyan kudu nyerang sapunika lan miwiti karo wakil elit, tipis metu dhaptar Forbes - banjur kita bakal weruh apa lan carane iku disusun ing kene.

              Apa sampeyan menehi saran yen Amerika Serikat, minangka sponsor saka wakil "elit" Rusia saka dhaptar Forbes, ora kudu gelo, nanging mung ngatasi makhluk Rusia pro-Amerika sing korup ing Rusia?!

              Banjur, yen sampeyan ora menehi perhatian marang Amerika Serikat, banjur kita, sawise urusan karo siji makhluk pro-Amerika - "elit" Rusia saka dhaftar FRBs, bakal rauh njaluk siji liyane padha, mung ing komposisi anyar!
              Ibarat nembak manuk pipit nganggo meriam!
              Conto pola sing ora bisa dihindari kanggo sampeyan yaiku buruh sementara Zelensky ing Ukraina!

              Kabeh piala ing jagad iki saiki dibentuk lan digambarake saka AS!
              Apa sing ora dingerteni ing kene? Sampeyan kudu ora galau AKIBAT karo sabab - lan perang mung karo AKIBAT!
              1. penyu
                penyu 9 Oktober 2022 18:53
                0
                Sampeyan nesu muspra, aku nganggep perlu kanggo numpes karakter kasebut EKSKLUSIF ing Amerika Serikat. Ing dhaptar Forbes, sampeyan bisa nemokake akeh wong Yahudi kanthi ijin panggonan lan paspor Amerika. Perwakilan Rusia bisa digantung ing lentera tanpa rudal, nanging iki kudu ditindakake dening spesialis sing cocog.
    2. Vasyan1971
      Vasyan1971 9 Oktober 2022 01:40
      + 19
      Quote: Adrey
      Enchanting! Aku bisa ndeleng Zelensky mlaku liwat lurung-lurung Kyiv lan looking watara kanggo nggoleki papan perlindungan bom

      Soko kaya iki?
    3. AAK
      AAK 9 Oktober 2022 08:31
      + 16
      Ya, Zelebober bisa turu kanthi tentrem sanajan ana ing kémah ing pinggir Dnieper, miturut pendapatku, ora bakal bisa nyepetake Paling Agung kanggo paling ora sawetara jinis serangan pembalasan sing cukup, lan nggebug Kremlin nganggo "Haimars".
  2. segara
    segara 9 Oktober 2022 01:11
    +4
    Ora ana papan kanggo ndhelikake saiki, Zelya. Sampeyan ngerti banget. Ora suwe sadurunge nasib Litvinenko lan Berezovsky. Katon yen acara bakal mulai berkembang kanthi cepet.
    1. Alexander Minkyu
      Alexander Minkyu 9 Oktober 2022 03:16
      + 25
      Sampeyan mikir? Lan aku mikir maneh kita bakal ngunyah snot lan nggambar garis abang ...
      1. xeotyrj81
        xeotyrj81 9 Oktober 2022 03:35
        -4
        Paling kamungkinan bakal.

        Teks komentar sampeyan cendhak banget lan, miturut panemu administrasi situs, ora nggawa informasi sing migunani.
      2. YarSer88
        YarSer88 9 Oktober 2022 04:30
        +9
        Ing mratelakake panemume, wong kita luwih wedi yen garis abang iki bakal nyabrang saka sing kanggo kang digambar. Sawise kabeh, yen padha nyabrang, sampeyan kudu mangsuli. Dadi konspirasi wiwit ora cukup abang, lan garis apa wae, ora katon kaya garis ...
      3. Grem1
        Grem1 9 Oktober 2022 05:03
        -11
        Yen sampeyan seneng banget, mesthi, ngunyah lan nggambar kesehatan sampeyan!
    2. Sergey028
      Sergey028 9 Oktober 2022 04:15
      + 20
      Ayo kowe. Nichrome ora bakal kanggo dheweke. Jembatan kasebut dibanting, sing liya bakal didandani. Lan ing kene, kaya biasane, dheweke bakal ngilangake awake dhewe lan nyatakake penyesalan sing jero.
      1. isv000
        isv000 9 Oktober 2022 11:13
        +1
        Kutipan: Sergey028
        Ayo kowe. Nichrome ora bakal kanggo dheweke. Jembatan kasebut dibanting, sing liya bakal didandani. Lan ing kene, kaya biasane, dheweke bakal ngilangake awake dhewe lan nyatakake penyesalan sing jero.

        Dheweke njupuk kabar saka bledosan kreteg ora ngandika calmly, nanging minangka soko dawa samesthine. Dadi akeh sing wis kedadeyan, ilang, nganti reaksi saka panguwasa bisa ditebak. Dadi wektu iki, garis abang anyar wis diumumake - pasokan rudal jarak jauh ... Sing sabanjure bakal ... sad
    3. Pribadi89
      Pribadi89 9 Oktober 2022 06:03
      + 20
      Ayo, cukup kanggo sampeyan, Ze ora ana sing kudu diwedeni, kuwatir sing jero bakal diucapake. Campuran impotensi lan masochism. Lan umume, apa jenis retribusi ana, sampeyan kudu nggawe dhuwit, apa padha ora mulang apa-apa kanggo 30 taun, ing mratelakake panemume kabeh wis cetha kanggo dangu - hucksters ora duwe Motherland, ora preduli apa kantor dhuwur. padha lungguh ing.
  3. tukang cukur Siberia
    tukang cukur Siberia 9 Oktober 2022 01:12
    + 16
    Sadurungé, SBU ujar manawa dheweke sing nindakake serangan ing jembatan Krimea.

    Kok ora langsung mabur marang pelakune, sing dhewe ngakoni tumindake ???
    Sasarane statis, koordinat wis dingerteni .... Apik banget ... Nyuwun
    1. Kanca
      Kanca 9 Oktober 2022 01:52
      + 16
      Kutipan: tukang cukur Siberia
      Kok ora langsung mabur marang pelakune, sing dhewe ngakoni tumindake ???

      Mbokmenawa, dheweke mutusake kanggo ngendhaleni lan ora nyerah marang provokasi.
      Aku mung arep takon kanca-kanca sing tanggung jawab, apa maneh Ukraina kudu njeblug supaya padha kelangan emosi lan succumb kanggo provokasi?
      1. Maxim G
        Maxim G 9 Oktober 2022 06:02
        -5
        Ukraina minangka asu ing tali.
        Amerika Serikat pisanan sijine dheweke ing leash, banjur dipeksa dheweke kanggo babakan, lan saiki clings kanggo Rusia, iku perlu kanggo ngalahake Amerika Serikat, lan negara-negara sing aktif ngewangi Amerika Serikat.
        1. Maxim G
          Maxim G 9 Oktober 2022 07:53
          0
          Minus warga lokal negara-negara sing dadi bagean saka blok NATO sing agresif?
          Tetep anget nalika pedunung Federasi Rusia lan wong-wong Ukrainia sing pengin manggon ing donya nandhang sangsara.


          Apa sing bakal kaya kanggo sampeyan yen Federasi Rusia tekan titik transit ing Polandia, lan asu NATO sampeyan - bojo, garwa, mitra gay, teka ing Kanada, Inggris Raya, Amerika Serikat (mesthi ana wong saka negara kasebut ing situs) ing peti mati.?
          1. gerome
            gerome 9 Oktober 2022 09:08
            +2
            Yen sampeyan mencet ing Polandia padha, sampeyan kudu siap kanggo mencet senjata nuklir ing NATO, yen ora, ing mode kaya saiki, Polandia uga bakal ditambahake menyang Ukraina, lan kontingen saka negara liyane bakal teka ing wates kita kanggo nyerang.
            1. Maxim G
              Maxim G 9 Oktober 2022 09:11
              -2
              Kutipan saka Gerome
              banjur sampeyan kudu siap kanggo mencet senjata nuklir ing NATO


              Lan pasukan nuklir strategis kita ora siap kanggo iki?
              1. gerome
                gerome 9 Oktober 2022 09:26
                +1
                Aku wis siyap. Nanging Putin ketoke duwe rencana liyane. Soko kaya pamisah Eropa saka AS.
                1. Maxim G
                  Maxim G 9 Oktober 2022 10:02
                  -1
                  Eropah ing NATO, EU, kok padha kudu Federasi Rusia, kang wis ing CSTO, apa mengkono, lan katon iku bakal buyar?
                  1. gerome
                    gerome 9 Oktober 2022 10:05
                    +1
                    Luwih nguntungake Eropa kanggo pindhah menyang sisih Rusia amarga alasan ekonomi. AS mateni ekonomi Eropa.
                    1. Maxim G
                      Maxim G 9 Oktober 2022 10:21
                      -1
                      Apa iki ana sawetara analisis jero, utawa dijupuk saka langit-langit?
                      1. gerome
                        gerome 9 Oktober 2022 10:32
                        +2
                        Sampeyan tiba saka rembulan, apa sampeyan takon pitakonan kaya ngono? Iki minangka papan sing umum kanggo wong sing maca warta.
                      2. Maxim G
                        Maxim G 9 Oktober 2022 10:34
                        0
                        Kutipan saka Gerome
                        Sampeyan tiba saka rembulan, apa sampeyan takon pitakonan kaya ngono? Iki minangka papan sing umum kanggo wong sing maca warta.


                        Wis jelas.
                        Ora bakal ana apa-apa kajaba slogan saka warta.
                      3. gerome
                        gerome 9 Oktober 2022 12:06
                        +1
                        Ya, dhewe, dhewe. eseman

                        Teks komentar sampeyan cendhak banget lan, miturut panemu administrasi situs, ora nggawa informasi sing migunani.
                      4. Maxim G
                        Maxim G 9 Oktober 2022 15:34
                        -2
                        Kutipan saka Gerome
                        Ya, dhewe, dhewe.


                        Gabung - rampung.
                2. penyu
                  penyu 9 Oktober 2022 16:49
                  -1
                  Kutipan saka Gerome
                  Soko kaya pamisah Eropa saka AS.

                  Yagene kita butuh para nakal iki, sing diganggu dening nilai-nilai manungsa universal?
                  1. gerome
                    gerome 15 Oktober 2022 13:11
                    0
                    Eropa wis ngembangake ilmu pengetahuan lan teknologi, lan uga pasar gedhe kanggo China.
            2. YanniKounnar
              YanniKounnar 9 Oktober 2022 09:59
              +2
              Les Polonais ne sont ils pas déjà là?
              Aja lali babagan, karakter, leurs armes lan brigade brigade ing Ukraina

              Apa wong Polandia wis ana ing kene?
              Aku maca kene sing tank, bedhil lan malah loro brigade bakal perang ing Ukraina
      2. isv000
        isv000 9 Oktober 2022 11:25
        0
        Quote: Kanca
        Mbokmenawa, dheweke mutusake kanggo ngendhaleni lan ora nyerah marang provokasi.
        Aku mung arep takon kanca-kanca sing tanggung jawab, apa maneh Ukraina kudu njeblug supaya padha kelangan emosi lan succumb kanggo provokasi?

        Sabanjure ing baris punika metu saka Angkatan Bersenjata kanggo Lugansk, Berdyansk - Melitopol lan ngluwari Azov ing Yelenovka. Ngelingi akumulasi 10 kilotel cedhak Seversk, sing diumumake kanthi umum dening kabeh wesi lan korek api, tetep ora diukum, kabeh bisa ditindakake ...
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Vadmir
      Vadmir 9 Oktober 2022 03:00
      -13
      Kok ora langsung mabur marang pelakune, sing dhewe ngakoni tumindake ???
      awal. Pisanan sampeyan kudu njupuk Odessa lan Nikolaev, lan luwih apik, kabeh bank kiwa. Banjur kita bakal bang ing ndhuwur, sing anyar bakal teka ing papan kasebut lan kita kudu rukun karo posisi saiki.
      1. Sergey028
        Sergey028 9 Oktober 2022 04:20
        +9
        Inggih, matur nuwun Gusti!!! Paling sampeyan ngerti apa lan ngapa. Lan nalika sampeyan bakal njupuk Odessa lan Nikolaev? Sampeyan bakal njupuk siji utawa sing bakal bantuan? Mung ngguyu wis ngalahake saka kesederhanaan Ortodoks kasebut. "Awal"...!!! Apa bakal pas nalika ki iki bakal njeblug Menara Spasskaya? Aku ora mikir iki banget awal, nanging kasep.
      2. FoBoss_VM
        FoBoss_VM 9 Oktober 2022 04:36
        + 10
        Ana bakal defend Kremennaya, lan sampeyan kanggo Odessa karo Nikolaev
    4. solar
      solar 9 Oktober 2022 03:23
      -8
      SBU ora nggawe pernyataan kasebut, aku ora ngerti saka ngendi dheweke entuk
      1. Kot Alexandrovich
        Kot Alexandrovich 9 Oktober 2022 08:16
        +4
        Sing jelas Bobik mesthi wis kesel. Nanging ing cathetan ana tenan ora referensi siji kanggo ngendi informasi kuwi teka saka! Iku katon kaya padha teka munggah karo.
      2. gerome
        gerome 9 Oktober 2022 09:09
        0
        Salah sawijining media Ukraina nglaporake manawa, miturut sumber ing SBU, iki minangka karya SBU.
        1. solar
          solar 9 Oktober 2022 10:58
          +2
          "siji media Ukrainia nulis saka sumber anonim" lan "SBU njupuk tanggung jawab" - iki rong prabédan gedhe, apa ora? Yen ora, wong maca lan tulus percaya yen ana sawetara pernyataan saka SBU, kaya sing bisa dideleng saka kiriman ing ndhuwur ...
    5. ARIONkrsk
      ARIONkrsk 9 Oktober 2022 06:35
      +2
      Kutipan: tukang cukur Siberia
      Sadurungé, SBU ujar manawa dheweke sing nindakake serangan ing jembatan Krimea.

      Kok ora langsung mabur marang pelakune, sing dhewe ngakoni tumindake ???
      Sasarane statis, koordinat wis dingerteni .... Apik banget ... Nyuwun

      Miturut SBU sing apik, kudu dibubarake kanthi rudal menyang lemah lan ora masalah yen ana wong utawa ora, sanajan ora, mula paling ora katon kaya reaksi.
  4. Tukang Pasang65
    Tukang Pasang65 9 Oktober 2022 01:21
    + 28
    Zelensky nglampahi wektu wengi saka rezim Kyiv ing bunker ing Kyiv amarga wedi mbales sawise SBU njupuk tanggung jawab kanggo nyerang jembatan Krimea.
    Sapa sing ngomong ngono? Ing endi konfirmasi? Kaya sing dituduhake ing perjalanan menyang Izyum, dheweke ora wedi apa-apa. Ing wiwitan operasi, dheweke bisa uga wedi yen dheweke bakal teka. Lan saiki aku yakin manawa ora bakal mabur. Nanging kok padha yakin banget? Sapa ngerti?
    1. trenkkvaz
      trenkkvaz 9 Oktober 2022 01:32
      -2
      Mungkin iku ono gunane kanggo Rusia iku kang steers ana?
      Nah, ayo ngomong ora bakal ana Zelensky. Apa sing bakal diganti? Inggih, wong liya bakal teka ing panggonane, sing paling mungkin luwih elek kanggo Rusia tinimbang Zelensky.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. Boris Sergeev
          Boris Sergeev 9 Oktober 2022 05:32
          +3
          Paling padha kenek power steering, ngendi kabeh sabotase iki ngrancang. Zelensky jenis apa ana, sing sawetara Kongres Yahudi Donya bisa nglarang Putin disentuh!
      2. ruha
        ruha 9 Oktober 2022 13:12
        -1
        Bakal wedi ngati-ati. Ing kasus apa wae, bakal kurang efektif. Lan yen sampeyan ngalahake dheweke, sing sabanjure bakal dadi rem sampeyan!
    2. PROVINSI
      PROVINSI 9 Oktober 2022 01:59
      -6
      Zelensky minangka simbol, eliminasi bakal ngidini dheweke bisa dikanonisasi. Dheweke dhewe wis dijupuk kanggo Faberge. Dheweke ngerti kabeh sing kedadeyan. Sing dadi taruhane dudu nyawane utawa dhuwite, nanging anak lan bojone. Ing kasus apa wae, ora ana sing butuh dheweke urip.
      1. IBRShB
        IBRShB 9 Oktober 2022 02:22
        -1
        Zelensky minangka simbol, eliminasi bakal ngidini dheweke bisa dikanonisasi.

        Inggih, mugi piyambakipun dipunkanonisasi! Lan luwih cepet luwih apik.
        1. Penduduk Ural
          Penduduk Ural 9 Oktober 2022 03:52
          -3
          Kutipan: MBRShB
          Zelensky minangka simbol, eliminasi bakal ngidini dheweke bisa dikanonisasi.

          Inggih, mugi piyambakipun dipunkanonisasi! Lan luwih cepet luwih apik.

          Ing kahanan iki, Zaluzhny lan SBU luwih mbebayani. Lan Ze mung boneka, sawise perang dheweke liwat pengadilan lan gantungan, nanging ora bakal urip, iki wis jelas.
    3. YanniKounnar
      YanniKounnar 9 Oktober 2022 10:05
      0
      Aku wis suwe! ? Biasa wae!

      "Kokain agit en bloquant la recapture de certains neurotransmetteurs, tels que la dopamin, sérotonine and noradrénaline (neurotransmetteurs liés au bien-être). ..) provoque par un neurotransmetteur.

      Iki minangka akumulasi saka neurotransmeteurs. Akibaté, ana 3 gejala utama sing ana ing neurotransmetteurs minangka reaksi feront:

      Ketergantungan (merci la dopamin)
      Sentiment de confiance en soi (merci la sérotonine)
      Energi (merci la noradrénaline)

      Dheweke kurang wedi! ? Iki apik!

      "Kokain dianggo kanthi ngalangi reuptake neurotransmitter tartamtu kayata dopamin, serotonin lan norepinephrine (neurotransmitter sing ana hubungane karo rasa apik). neurotransmitter kasebut.

      Penyumbatan iki bakal nyebabake akumulasi neurotransmiter kasebut. Mula, 3 gejala utama sing ana gandhengane karo neurotransmiter iki bakal dirasakake:

      Kecanduan (berkat dopamin)"
  5. Smoke_in_smoke
    Smoke_in_smoke 9 Oktober 2022 01:26
    0
    Sawise serangan ing kreteg Crimean Zelensky nyoba kanggo ndhelikake ing bunker Kiev

    Mburu watara jam, supaya ora metu saka bunker.
    Ayo dheweke ngelingi Dzhokhar Dudayev lan sinau pengalaman mangan dasi!
  6. John Smith
    John Smith 9 Oktober 2022 01:30
    + 24
    eh ngapunten? jotosan iki urusan apa kanggo taun PR wong disebut simbol sukses Putin kang Rusia, lan nanggepi, tentara kita kenek soko ana ing Zaporozhye? Apa iki sing diarani respon asimetris?
    1. segara
      segara 9 Oktober 2022 01:52
      +2
      Sampeyan kudune ora ngece jembatan. Iki minangka acara sing ditunggu-tunggu ing negara kasebut, wiwit jaman USSR. Mung wae teknologi kasebut durung ana ing wektu kasebut. Lan ing Ukraina, ora ana, sing padha lan pinunjul, dibangun. kanggo nyerang simetris. Lan kanggo liyane, iku wektu kanggo njawab angel, lan ora ngunyah snot.
  7. Stepan S
    Stepan S 9 Oktober 2022 01:34
    +4
    Dheweke ora perlu ndhelik ing ngendi wae. kita ora bakal kena, padha bakal isin dening partner bisnis, lan "dheweke" bakal nemokake wong nang endi wae, amarga padha nyekeli wong tightly menyang sak panggonan.
  8. filibuster
    filibuster 9 Oktober 2022 01:39
    + 13
    Ing keadilan, Zelensky ngunjungi zona NVO, njupuk foto ing Izyum, panglima kita isih waspada sanajan sing tatu.
  9. Frank Muller
    Frank Muller 9 Oktober 2022 01:40
    +2
    Kanggo karusakan lengkap jembatan Kerch, Angkatan Bersenjata Ukraina durung duwe sarana cocok, kang kalebu senjata nuklir, kang duwe daya ngrusak perlu bisa ngancurake struktur kuwi. Nanging kanggo trik kotor kaya kedadeyan sing kedadeyan, Kyiv duwe dana akeh. Wis ana luwih saka cukup alesan kanggo mbales apa wis rampung liwat meh 8 sasi, nanging loro saka serangan roket occasional ing sawetara fasilitas Ukrainia, durung rampung nganti saiki. Prasarana sing dijanjekake ora kelakon. Lan mburu Zelensky lan bunkers, paling kamungkinan, ora nggawe pangertèn: ing acara sing padha ninggalake pemandangan politik, kurator jaban rangkah bakal nemokake calon liyane malah luwih cocok kanggo wong-wong mau yen ninggalake pemandangan politik ing panggonan kang. Dadi, "pan Comedian" ing bab iki bisa cukup tenang - iku ora kamungkinan sing bakal nyoba kanggo nglampahi larang "produk" ing wong, kang ora worth.
  10. ruwet
    ruwet 9 Oktober 2022 01:52
    -6
    Mlayu, Zelya, mlayu-ee! Bandera ngenteni.
  11. Mauritius
    Mauritius 9 Oktober 2022 02:07
    -5
    Zelensky nglampahi wektu wengi saka rezim Kyiv ing bunker ing Kyiv
    Inggih, Hitler uga nglampahi kathah wektu ing beton, lan uga tetep ing obat-obatan. NyuwunUrip ora susah.
    ing wayah wengi 9 Oktober, dheweke nyoba ndhelikake saka jeblugan UAV Geran-2. Sadurunge, drone iki kanthi efektif ngrusak infrastruktur mungsuh ora mung ing Zaporozhye, nanging uga ing wilayah Kharkiv, Mykolaiv, Dnepropetrovsk lan Kherson.
    Iki salinan, yen ora salah, saka dolanan Iran, kita isih kudu nggarap lan nggarap, miturut kahanan lokal. Kerjane minangka PSU fragmentasi lan incendiary, ing atap lan jubin ndhuwur. Sampeyan kudu nransfer bagean bobot saka warhead (50 kg) menyang kaos baja waja-tindik lan sijine sekring deceleration. Banjur Geranium-B bisa nyilem saka dhuwur lan nembus bangunan, nganti lantai siji.
    1. solar
      solar 9 Oktober 2022 03:31
      -2
      Lan swiwi bakal ngidini dheweke nyilem kanthi cepet lan kanthi cepet? iku dudu bom
    2. Dikson
      Dikson 9 Oktober 2022 05:16
      0
      Banjur padha pungkasanipun nemokake anyar "Wunderwafer" .. banjur, spluttering ing kabeh arah, padha marang carane "Khibiny" buyar kabeh NATO ing Segara Ireng, banjur padha complexed Eropah karo "Iskanders", banjur padha ngancem kabeh wong karo " Kaliber" .. Babagan " Daggers " sing ora ana sing bakal nyegat, para mater nyanyi .. saiki ana jimat anyar .. Wiwit senjata ajaib dheweke ora bisa digunakake kanthi efektif, ana wong Persia .. saka bengkel amben ... - nanging, sakperangan alesan, luwih efektif tinimbang kabeh. "ora duwe analog" .. Lan saiki "shahid" E.eeee ... "Geran", mesthi! (Dheweke sumpah lan sumpah marang kita saka layar yen kita ora tuku apa-apa saka Iran !!! Yen padha ngapusi kene, kenapa sampeyan pracaya liyane?) Nah.. paling ora.. Ora masalah sapa, yen mungsuhe dirusak..
  12. Lyuba1965_01
    Lyuba1965_01 9 Oktober 2022 02:14
    -2
    Heh, dheweke wedi...
    Ya, dheweke ora wedi karo sapa wae, lan tumindak sing bener.
    Ing kasus apa wae, Rusia ora wedi manawa.
    Saliyane liyane 1001 bebaya Cina, ora bakal duwe apa-apa, minangka laku wis ditampilake.
    Ya, lan paling ora 10001 bebaya pisanan iki ora menehi perhatian marang dheweke.
    Kanggo sawetara alasan, aku yakin dheweke bakal tekan Moskow kanthi tenang lan liwat Rostov, lan ora ana sing bakal kelakon.
    Kasunyatan yen kita mesthine ngrusak wong sing nganggo rudal, kanthi pasokan senjata saiki, tentara bayaran asing, kanggo Ukraina minangka cokotan nyamuk.
  13. IBRShB
    IBRShB 9 Oktober 2022 02:17
    0
    Sawise serangan ing kreteg Crimean Zelensky nyoba kanggo ndhelikake ing bunker Kiev.

    Duc, kita non-alternatif lan tanpa jotosan ajeg katon ana aran
    Zelensky, nyadari yen serangan teroris skala gedhe ditindakake kanggo dheweke, ing wayah wengi 9 Oktober, dheweke nyoba ndhelikake saka jeblugan Geran-2 UAV.

    Apa asu iki ora wedi maneh karo Kaliber Daggers?
  14. Haji Murat
    Haji Murat 9 Oktober 2022 02:24
    -1
    Aja wedi, gagak ora bakal ngethok mripate gagak, pengkhianat nindakake tugase.
  15. Inquisitor
    Inquisitor 9 Oktober 2022 02:36
    -1
    Sampeyan kudu numpes kurator Kulon ing lemah, ndhuwur komando militèr, lan badut wis ing panggonan katelu.
    1. Galleon
      Galleon 10 Oktober 2022 07:24
      0
      +
      Negara apa sing sampeyan maksud?
      Teks komentar sampeyan cendhak banget lan, miturut administrasi situs, ora nggawa informasi sing migunani
  16. Vladimir61
    Vladimir61 9 Oktober 2022 02:41
    -4
    Tikus kudu manggon ing njero lemah! Kanggo adjutant nyiyapake racun lan canister bensin, kanggo dokter sing nekani - rekaman dental.
  17. kanggo
    kanggo 9 Oktober 2022 03:14
    +5
    Zelensky nglampahi wengi rezim Kyiv ing bunker

    Ya, iku reged! Digulung mudhun menyang tingkat propaganda Ukrainia. Iku ngremehake awake dhewe yen kita nandhang kemunduran sementara saka dheweke. Lan sampeyan ora butuh jinis perintah NATO ing kana.
  18. tolmachiev51
    tolmachiev51 9 Oktober 2022 03:22
    +8
    author arep ngomong opo!!!??? Liyane omong kosong, nanging carane akeh komentar. Biasane bodho sithik-sithik.
  19. solar
    solar 9 Oktober 2022 03:29
    0
    ing wilayah Brigade artileri kaping 55 ing Zaporozhye, serangan ditindakake kanthi nggunakake kendaraan udara tanpa awak Geran-2. Dilaporake manawa serangan ditindakake ing obyek penyebaran personel mungsuh

    Pancen angel dipercaya manawa pirang-pirang wulan sawise wiwitan NWO, 40 kilometer saka LBS, para personel ing kana isih manggon ing barak wektu tentrem.
    Kapindho yaiku panggunaan UAV sing luwih aneh, dirancang kanggo jarak sing luwih dawa.
  20. Penduduk Ural
    Penduduk Ural 9 Oktober 2022 03:55
    -6
    Kabeh pasukan ing Ze!!. Iki minangka gangguan kanggo obyek sing ora bisa digunakake, perlu kanggo numpes wong-wong sing ngrancang lan ngatur operasi. Lan dheweke mung tumindak kaya dheweke nindakake kabeh. Wis katulis ing raine yen dheweke iku layon urip. Wong Inggris bakal nyedeki awake dhewe.
    1. Vadmir
      Vadmir 9 Oktober 2022 04:28
      -3
      Kabeh pasukan ing Ze!!. Iki minangka gangguan kanggo obyek sing ora bisa digunakake, perlu kanggo numpes wong-wong sing ngrancang lan ngatur operasi.
      Iki uga minangka gangguan kanggo obyek sing ora bisa digunakake - Rusia duwe rencana kanggo mbalekake tanah Rusia sing asli, lan rencana kasebut kudu ditindakake tanpa diganggu dening pemusnahan anjing cilik. Pimpinan ing Gedung Putih lenggah ing pangayoman segara lan senjata nuklir, ora ana sing ngancam.
      1. pelaut2
        pelaut2 9 Oktober 2022 07:35
        +3
        apa artikel bodho. liyane nyoba kanggo sijine pasuryan apik ing game ala.
  21. Simbah amatir
    Simbah amatir 9 Oktober 2022 03:58
    +1
    Teroris kudu ditumpes. Lan negara sing nindakake tumindak teroris kudu nampa definisi resmi: negara-teroris. Negara-negara sing nyedhiyakake bantuan kanggo negara kasebut kudu diakoni sacara umum minangka accomplices terorisme. Yen mengkono, aku bakal marem. Nanging aku wedi yen ora.
    1. Vadmir
      Vadmir 9 Oktober 2022 04:33
      -1
      Lan negara sing nindakake tumindak teroris kudu nampa definisi resmi: negara-teroris. Negara-negara sing menehi bantuan kanggo negara kasebut kudu diakoni sacara umum minangka accomplices terorisme.
      Lan apa sing bakal diganti? Nah, ayo diarani teroris, wah, Belarus, Iran lan Korea Utara uga bakal ngarani teroris (omong-omong, dudu kasunyatan), dadi apa? Geger udara sing kosong lan ora ana gunane. Ora ana sing bakal nganggep dheweke teroris.
      1. Simbah amatir
        Simbah amatir 9 Oktober 2022 06:26
        -3
        Sapa wae sing waras diarani sekop. Lan yen negara-accomplices teroris ora ngakoni Ukraina minangka negara teroris, banjur iki ora bakal aran panas utawa kadhemen. Liyane bakal ngerti, lan pendapat saka negara-negara NATO ngirim ora utamané kapentingan kita: padha mungsuh kita.
  22. yuriy55
    yuriy55 9 Oktober 2022 04:39
    +2
    Ing babagan iki, Zelensky, nyadari yen serangan teroris gedhe-gedhe ditindakake kanggo jenenge, ing wayah wengi 9 Oktober, dheweke nyoba ndhelikake saka jeblugan UAV Geran-2.

    Yen "Geranium" ora bisa nyekek bajingan, ayo dipaku nganggo "Dagger" ...
    Ora ana apa-apa lan ora ana sing sambat.
  23. alexey alekseev_2
    alexey alekseev_2 9 Oktober 2022 04:41
    +6
    Ayo, ngapusi, dheweke ora wedi karo narapidana Kremlin, dheweke nglebokake dheweke gedhe lan lemu.. Ya, lan ora ndhelik ing endi wae.
  24. Dikson
    Dikson 9 Oktober 2022 04:45
    +7
    Inggih, mesthi .. Tengen ing bedhil atusan kamera televisi, ing ngarepe penonton gumun. ndhelikake ing ruang paling ngisor Kyiv mbledug .. Penulis pribadi dipun damel film ing iPhone .. Kukryniksy, ing umum .. Lan apa kang kudu wedi? Padha njaluk metu, padha nelpon menyang meja set.. ora ana sing arep nyinggung dheweke.. kok kudu mlayu? Saiki dheweke bakal miwiti nggawa badai salju saka kabeh wesi, mung kanggo ngganggu pitakonan sing muncul ing antarane wong-wong .. Endi jawaban serius babagan serangan ing negara kasebut? Lan kanggo nanggepi, padha marang kita dongeng kanggo banget-minded lan katon - iku bisa! Kanthi bungah kesusu kanggo ngrembug ngendi lan carane Zelensky mlayu ..)) komplotan eklmn ..)
  25. mbuh26l
    mbuh26l 9 Oktober 2022 05:27
    +1
    Bajingan iki kudu diduweni, ing ngendi wae, bebarengan karo asu-asu !!!
  26. Saboteur_Navy
    Saboteur_Navy 9 Oktober 2022 05:31
    0
    Ing Kyiv, kabeh wong ngerti yen Zelensky lan Staf Umum ndhelik ing Metro, mung ora ngerti stasiun sing duwe cabang?
  27. odometer
    odometer 9 Oktober 2022 06:09
    +5
    Kutipan: Tatyana
    Penjahat perang Zelensky

    ya wis. Lan apa bab siji liyane, sing drive paling hard-apa lan reproduktif, tanggung jawab kanggo rojo pati, yen padha ngandika iku perlu, banjur iku perlu ... Pembantaian saka wong Rusia, lan wong Ukrainia, ing guise saka gol "apik", nanging pancene nemokke, kang padha ora pracaya ...
    1. penyu
      penyu 9 Oktober 2022 17:08
      -2
      Kutipan: curvimeter

      ya wis. Nanging babagan sing liyane, sing nyopir sing paling efisien lan produktif, tanggung jawab, disembelih, yen dheweke ujar yen perlu, mula kudu ...

      Nggawe aku ngguyu. Saka ati! Carane menehi hasil karo liyane, yen, miturut dheweke, "kita durung miwiti apa-apa," iku medeni kanggo mikir apa sing bakal kelakon nalika padha pungkasanipun miwiti ... Lan ing kene sawetara lelucon liyane lucu: Serangan ing pusat nggawe keputusan. lan akibat sing durung ditemoni ) Siji tembung - SEREK!
  28. Qas
    Qas 9 Oktober 2022 06:24
    +6
    Ya, saka ngendi sampeyan entuk? Sadurunge, kabeh "ahli" mbusak tombol, njlèntrèhaké carane tumit Zelya wis dibusak nalika ngungsi ing luar negeri, negara-kutha kang dumunung teka karo ...
    Saiki, "saksi mata" nggambarake kepiye dheweke diduga ndhelik ing endi wae ...
    Tinjauan militer! Sampeyan wis suwe wiwit tenggelam ing pers tabloid kuning!
  29. Horn
    Horn 9 Oktober 2022 06:48
    +4
    Kanggo apa? Kita kudu ndhelikake ing "Pusat Keputusan". Ketoke, iki minangka papan sing paling aman.
  30. Kabupatèn katelu
    Kabupatèn katelu 9 Oktober 2022 07:03
    +1
    Zelensky nglampahi wektu wengi saka rezim Kyiv ing bunker ing Kyiv amarga wedi mbales sawise SBU njupuk tanggung jawab kanggo nyerang jembatan Krimea.

    Kabeh iki omong kosong. Napa Zelya dumadakan ndhelik? Ing dina liyane aku mlaku-mlaku ing Balakleya, ngatur foto. Lan apa ciri, ora siji cangkang lan ora siji roket ora teka. Shadow saka Abramovich hang kahuripan liwat Kyiv.
  31. Darurat
    Darurat 9 Oktober 2022 07:52
    +3
    Bla bla bla. Sing "kita" sing nyebul jembatan lan ngetokake getih kabeh sing bisa, nyerahake negara, kudu didorong, dudu Zelensky. Dheweke dadi pion, ora ana apa-apa.
  32. Metallurg_2
    Metallurg_2 9 Oktober 2022 07:55
    0
    Lan maneh, ora ana tembung babagan pusat pengambilan keputusan. Paling ora Ukrainia.
  33. serafimamurian
    serafimamurian 9 Oktober 2022 13:08
    +2
    muspra. Zelensky ndhelikake muspra. Ora bakal kelakon. Rusia ora nglawan obyek sipil. Suwene? Mungkin nalika Menara Spasskaya diunekake ana sing bakal diganti?
    1. Luenkov
      Luenkov 10 Oktober 2022 00:00
      0
      Bakal padha sijine manure ing tutup Serezha Kogzhukbektoaich lan banjur kabeh bakal tiba ing panggonan?
  34. VLAD-96
    VLAD-96 9 Oktober 2022 13:13
    +1
    Lambe kok digulung? Ora bakal kelakon! Nalika padha ngusap sikile ing kita, dheweke bakal, tanpa akibat!
  35. Knell Wardenheart
    Knell Wardenheart 9 Oktober 2022 13:46
    -1
    Ngilangi Ze saiki kontraproduktif. Kaping pisanan, dheweke bakal nggawe martir lan lambang anyar saka dheweke, minangka ijol-ijolan kanggo karakter lawas wiwit Perang Dunia II. Kapindho, Ze bisa lan ngerti carane nggawe pidato sing dicerna dening milenial, nanging katrampilan organisasi kasebut nduweni kualitas sing ragu-ragu. Ing kasus eliminasi, wong sing luwih trampil bisa teka ing panggonane, lan bisa uga bisa diatur kanggo Kulon. Katelu, saka sudut pandang sawetara negara sing isih netral, penghapusan target pimpinan sing dipilih kanthi demokratis kanthi status militer sing ora sah (kita isih durung perang de jure) dudu langkah sing apik banget, iku entheng. Iki bisa mengaruhi posisi negara-negara kasebut, sing asring "ing ambang" owah-owahan.
    1. Luenkov
      Luenkov 9 Oktober 2022 23:58
      0
      De jure njupuk tanggung jawab kanggo ngrusak obyek sipil tegese apa?
  36. stels_07
    stels_07 9 Oktober 2022 15:19
    0
    Apa penulis ndeleng Zelensky ing papan perlindungan bom?
  37. Nesu66
    Nesu66 9 Oktober 2022 16:30
    +2
    Sawetara jinis omong-omongan bayi ... "Nyoba ndhelikake" ... Yagene dheweke ditolak papan perlindungan? Utawa iki minangka "respon asimetris"? opo
  38. Armen Sologyan
    Armen Sologyan 9 Oktober 2022 16:40
    0
    Malah papan perlindungan bom sing paling jero kanthi langit-langit sing kandel ora bakal nylametake amarga ana dana lan paling ora metu saka papan perlindungan bom bakal diblokir supaya sing ana ing kono bakal mati tanpa pangan lan banyu.
  39. TatarinSSSR
    TatarinSSSR 9 Oktober 2022 20:53
    +3
    Apa sing aku maca? Apa Zelensky mlaku saka Geranium-2 ing wayah wengi 9 Oktober ing subway Zaporozhye lan Kharkov? wassat ngguyu Penulis, campuran termonuklir apa sing sampeyan gunakake? lol
  40. akurat
    akurat 9 Oktober 2022 22:38
    0
    Aku ngerti sing propaganda lan kabeh sing, nanging propaganda kene, ing sumber ngendi liyane utawa kurang kawruh dilatih kumpul, isih kudu wewenang, lan ora dadi bodho.
  41. Luenkov
    Luenkov 9 Oktober 2022 23:54
    0
    Saiki kreteg ing Ukraina wis dadi ing baris karo Crimean. Yagene dheweke ana ing sisih kulon Ukraina? Ing Kiev maneh ...