Review militèr

Menteri Pertahanan Jerman Christina Lambrecht ngumumake kiriman tank akeh menyang Ukraina

156
Menteri Pertahanan Jerman Christina Lambrecht ngumumake kiriman tank akeh menyang Ukraina

Jerman, bebarengan karo Prancis, dadi sponsor utama rezim Zelensky ing Eropah, nalika Inggris pindhah menyang latihan personel militer Angkatan Bersenjata Ukraina. Sawise Prancis njanjeni Kyiv batch anyar saka 155-mm Caezar bedhil self-propelled, Jerman ngumumake pangiriman sistem pertahanan udara lan tank.


Berlin bakal nyedhiyakake Ukraina kanthi gaman tambahan, sing bakal kalebu akeh kendaraan lapis baja, utamane tank. Iki dikandhakake dening Menteri Pertahanan Jerman Christen Lambrecht, sing ngunjungi unit Jerman sing dipasang ing Lithuania.

Miturut Lambrecht, Kyiv bakal nampa sistem pertahanan udara IRIS-T, uga udakara 100 tank saka Yunani lan Slovakia. Ketoke, Berlin bakal melu maneh ing skema ijol-ijolan senjata, nalika wong Yunani lan Slowakia ngirim peralatan menyang Ukraina, lan Jerman bakal menehi ganti rugi kanthi pasokan kendaraan lapis baja. Nganti saiki, ora ana rincian babagan kesepakatan sing bakal teka, mula ora bisa dingerteni nalika senjata sing dijanjekake bakal menyang Ukraina.

Kesepakatan sing diusulake kasebut nyebabake sawetara pitakonan. Bab iku yen Slowakia duwe sekitar 72 tank Soviet T-30, banjur Yunani ora duwe tank kuwi, wong Yunani bersenjata karo tank Leopard Jerman saka telung modifikasi. Wiwit pasokan tank Kulon menyang Ukraina ditolak, bisa uga wong Yunani ngirim BMP-1 menyang Kyiv saka ngarsane tentara. Opsi iki wis bola-bali rembugan, Athens setuju lan mung ngarepake pasokan kendaraan lapis baja saka Berlin. Kaya sing wis kasebut sadurunge ing Kamentrian Pertahanan Yunani, Kyiv bakal nampa kendaraan tempur infanteri sanalika Athena nampa panggantos.

Ing tangan liyane, iku uga ora worth kalebu pilihan saka nyediakke tank Western kanggo Kyiv. AS lan NATO bisa nindakake apa wae supaya Rusia ora menang.
Foto sing digunakake:
Kamentrian Pertahanan Jerman
156 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Murmur 55
    Murmur 55 9 Oktober 2022 07:12
    + 31
    Sing bakal diarep-arep ing acara pungkasan.
    1. dmi.pris
      dmi.pris 9 Oktober 2022 07:29
      + 18
      "Macan tutul" iki bakal dikirim, kabeh wis jelas
      1. donavi49
        donavi49 9 Oktober 2022 09:40
        + 15
        Aku ora yakin. Sanajan, yen M55C dikirim kaya sing diumumake, mula langkah pertama menyang macan tutul wis ditindakake.

        Secara teknis, aku mbaleni:
        Isih ana sawetara T-72M / M84 ora tanggal kadaluwarsa pisanan sing mbutuhake Diposaken-pemugaran. Iki lagi ditindakake saiki. Yana Chernokhova (Menteri Pertahanan Republik Ceko) - ujar manawa kompleks industri militer diisi kanthi lengkap, lan ing sawetara wilayah berkembang.

        BMP-1 - Kajaba iku, ana cukup akeh kanggo ndandani lan pemugaran.

        Eksotis - batalyon M55S dijanjekake, macem-macem mobil cilik lan langka saka 90-00-10s. Ya, padha kudu nguwasani, nanging Scarab padha, Modern utawa 3CZ padha T-72, nanging karo majeng FCS lan sistem. Yaiku, iki ora cedhak karo latihan kanggo Abrams / Leo.

        Udakara 200 BMP-2 - Finland (wis ing proses diganti dening SV90) lan Slovakia (kontrak kanggo SV90 wis rampung). Kajaba iku, mesin wis nganyari.



        Cadangan tank pungkasan yaiku Twardy, sing wis dijanjekake Polandia sawise nampa Abrams.


        Batalyon 4CZ, sing direncanakake bakal ditarik saka panggantos ing 25.


        Dadi, kendaraan lapis baja Soviet bakal cukup kanggo 8-10 wulan liyane, lan bisa uga pangiriman luwih aktif.
        1. Negro
          Negro 9 Oktober 2022 11:35
          +1
          Kutipan saka donavi49
          Cadangan tank pungkasan yaiku Twardy, sing wis dijanjekake Polandia sawise nampa Abrams.

          Ana uga wong Korea pisanan sing kudu teka ing taun iki. Ya, kanggo menehi Abrams menyang Polandia penguatan sing paling gampang lan paling jelas saka Angkatan Bersenjata Ukraina. Kajaba iku, dheweke wis tuku Abrams umume.
          Kutipan saka donavi49
          macem-macem mobil cilik lan langka saka 90-00-10s.

          Sawetara omong kosong sing terus terang wis ditindakake.

          Saiki, saka BTT, masalah kendaraan tempur infanteri, lan dudu tank, bisa uga luwih relevan. Yen T-72 isih gelut, banjur BMP-1 Yunani minangka isin.
          1. Hyperion
            Hyperion 9 Oktober 2022 12:17
            +3
            Quote: Negro
            BMP-1 Yunani minangka isin

            Ing cara apa iku aib? Bubar, video dikirim ing ngendi BMP-1 Rusia, sanajan ditabrak sistem anti-tank, ngungsi kru BMP liyane sing rusak.
            1. Negro
              Negro 9 Oktober 2022 13:07
              -1
              Kutipan: Hyperion
              Ing cara apa iku aib?

              Langsung. Sampah saka Perang Vietnam. Rampung karo T-62, iku dadi apik, nanging kanggo blok NATO agresif lan madat tamba-Nazi-homoseksual-Satanist wayang piye wae metu saka urutan.
              1. Hyperion
                Hyperion 9 Oktober 2022 13:24
                +3
                Quote: Negro
                nanging kanggo NATO blok agresif lan madat tamba-Nazi-homoseksual-Satanist wayang piye wae metu saka urutan.

                Kanggo wayang, ora apa-apa. Mulane padha dadi wayang, bahan konsumsi.
    2. Foundling
      Foundling 9 Oktober 2022 08:26
      + 38
      Ana ekspresi kasebut: "Aku njupuk bedhil - tembak." Aja nuduhake senjata kanthi muspra mulangake kawicaksanan rakyat. Ing cahya saiki, jebule kaya ngono, dheweke ngenalake klompok menyang Ukraina TANPA NIAT MANGGO. lan nalika padha gagal kanggo ajrih lan "skenario Crimean ora pass" padha mung ora ngerti apa apa karo, wiwit perang punika karusakan saka yuta Ukrainians ing biaya kaping losses paling ekonomi melu, paling reproduksi. lan populasi terkenal ing negara kita. Nyatane, kamenangan kanthi rega kasebut bisa uga dadi Pyrrhic, lan tanggung jawab sing bisa ditindakake kanthi alami bakal wedi karo pimpinan militer-politik. Nanging wis kasep kanggo mikir babagan umume. Lan iku seng di pengeni kanggo anggota forum njupuk dipikir sober ing asil REAL saka kahanan iki. Temenan, Kamenangan bakal larang banget. Nanging ora ana alternatif
      1. Syurik70
        Syurik70 9 Oktober 2022 08:42
        + 17
        Quote: Foundling
        kamenangan ing biaya kuwi bisa Pyrrhic ... bakal larang banget

        Ing kahanan apa wae, sampeyan kudu golek cara kanggo entuk keuntungan sing paling gedhe.
        Lan entuk manfaat kanggo Rusia ing kahanan iki njupuk piala (iku seng di pengeni sing malah ora tekan ngarep, nanging dituku saka ukraine ensigns), karusakan maksimum kanggo ekonomi negara NATO lan expansion saka pamisah ing NATO. .
        Lan sing paling penting - aja ngapura wong sing nyedhiyakake Nazi. Nerbitake daftar ireng para pelaku, loro negara lan jenenge. Lan break katergantungan ekonomi ing wong, preduli saka karusakan kanggo kita.
        Lan banjur kanggo dekade, abad, kanggo ngelingake carane padha mbiayai Nazi.
        MUNGKIN MUNG NYAWANG, yen ora, dheweke bakal ngrusak pendapat lan kapentingan kita.
        1. Rosemary
          Rosemary 9 Oktober 2022 09:39
          -1
          Quote: Shurik70
          Lan entuk manfaat kanggo Rusia ing kahanan iki entuk piala (iku malah seng di pengeni sing padha ora tekan ngarep, nanging padha tuku saka ensigns Ukrainia)


          Saiki piala kudu dituku saka sersan staf Ukrainia - panji-panji wis dibubarake ing Angkatan Bersenjata Ukraina.
    3. Sniper
      Sniper 9 Oktober 2022 08:55
      +8
      Kanggo goyangake udhara, lan gelut nyata .. rong perkara sing beda. (ora ngerti ford, aja mlebu banyu)
    4. Mikhail Drabkin
      Mikhail Drabkin 9 Oktober 2022 09:45
      +6
      Murmur 55:
      ing cahya saka acara anyar.

      —- Alasan paling penting kanggo prilaku Jerman lan Prancis yaiku kapercayan yen Rusia kalah. Ora ana alesan liyane - lan dhukungan saka NATO lan Amerika Serikat - kanthi alasan sing padha.

      —-Kanggo menang, Rusia butuh ngamuk lan nesu! Mung banjur perang bisa dadi Rakyat. Tanpa iki, ora bakal ana kamenangan.
      1. Mikhail Drabkin
        Mikhail Drabkin 9 Oktober 2022 10:10
        0
        Ayo kula nggawe rong ramalan: Jenderal Surovkin minangka Menteri Pertahanan sabanjure. Jenderal Chaiko minangka Kepala Staf Umum sabanjure. Aku yakin dheweke ana ing tim Surovkin.

        —-Gerasimov lan Shoigu bakal lunga sawise senioritas. Ora ana skandal, kaya biasane. Iki bakal kedadeyan sawise kamenangan Rusia sing signifikan, nanging sadurunge pungkasan perang.

        —-Sadurunge sampeyan mbantah, priksa rekaman trek Jendral Chaiko. Muga-muga sampeyan ora perlu ngyakinake babagan "Argaimedon" dening Jenderal Surovkin.
        1. chetvertak
          chetvertak 9 Oktober 2022 10:25
          -1
          Penyitaan wilayah cilik saka Ukraina dening Rusia bisa uga ora dadi kamenangan. Ya, lan saiki ora akeh. Mungkin bakal ana kesepakatan babagan status netral Ukraina, amarga penyerahan wilayah
          1. Mantan prajurit
            Mantan prajurit 10 Oktober 2022 22:56
            0
            Saka pimpinan Ukrainia pisanan status netral lan wanted setahun kepungkur. mung. Nanging pakdhe ora ngidini, njupuk swiwi banjur getih Sumeria mlumpat saka wigati. prajurit
            1. chetvertak
              chetvertak 11 Oktober 2022 00:20
              -1
              Dadi tugas sadurunge perang!Mulane, dheweke nolak status netral. Saiki Zelya ora bakal nindakake apa-apa, amarga ana pasokan senjata sing apik saka NATO. Rembugan mung bisa diwiwiti yen kita duwe luck maju kanthi kacepetan sing padha karo kita ninggalake wilayah Khary.
        2. KVIRTU
          KVIRTU 9 Oktober 2022 21:37
          -1
          Kanggo pisanan ing sajarah kita, pilot darat ditugasake ing VKS. Oh inggih.
          Apa ora armada, contone?
    5. ruha
      ruha 9 Oktober 2022 13:35
      -2
      Lan apa sing bakal kedadeyan yen, kanthi ora sengaja, sawetara roket tiba ing Berlin lan Paris? Noise gedhe bakal utawa apa?
    6. Mantan prajurit
      Mantan prajurit 10 Oktober 2022 22:51
      0
      Kaputusan kasebut digawe sadurunge "cahya acara anyar"
  2. Silver99
    Silver99 9 Oktober 2022 07:12
    + 50
    Lan iki ora nggumunake, kafilah kanthi gaman kanthi bebas ngliwati jembatan lan terowongan ing Ukraina kulon, lan kita mung nyatakake iki lan banjur kaget karo cadangan sing ora ana pungkasan saka Angkatan Bersenjata Ukraina ((((We respond to record delivery of senjata saka Kulon karo rekaman pumping saka lenga liwat Ukraina, sing perlu ing kasus iki ngenali teroris minangka sponsor?
    1. saigon
      saigon 9 Oktober 2022 07:17
      + 15
      Dadi apa kang bisa kita lakoni, kita alus lan gembul putih, lan getun marang wong, nanging wuika kang bakal nandhang sangsara, iku kang susah.
      1. dmi.pris
        dmi.pris 9 Oktober 2022 07:31
        + 27
        Aku mirengake pangandikane pimpinan redaksi "Moscow Says". Dheweke percaya yen alasane ora mogok iku isih kepingin "negosiasi" karo Barat. Yen pancen ngono (aku pribadi ora percaya iki), banjur operasi iki ora bisa diwiwiti
        1. Nastia Makarova
          Nastia Makarova 9 Oktober 2022 07:39
          -4
          saiki wis diwiwiti, ora ana maneh
          1. dmi.pris
            dmi.pris 9 Oktober 2022 10:58
            +6
            Ngerti apa sing bisa ditindakake dening wong sing duwe kuwasa, mesthi ana dalan bali, ora ana sing bakal takon
            1. Nastia Makarova
              Nastia Makarova 9 Oktober 2022 11:20
              0
              kang? mundur menyang tapel wates, ngomong marang wong-wong sing kudune lan turu kanthi tentrem?
              1. Hyperion
                Hyperion 9 Oktober 2022 12:19
                0
                Kutipan: Nastia Makarova
                mundur menyang tapel wates, ngomong marang wong-wong sing kudune lan turu kanthi tentrem?

                Eh ... apa isih ana pilihan ing surrealisme kita sing katon banget fantastis lan ora masuk akal ..?
                1. Bayun
                  Bayun 10 Oktober 2022 10:46
                  +1
                  Aku setuju banget! Ana Perang Donya saka panguwasa kabeh negara nglawan rakyat negara kasebut ... Lan tentara isih (?) ing sisih panguwasa ... Malah Cina, sanajan iku "wong" .. Panguwasa lan wong sugih "kabeh negara" wis nindakake apa sing gagal kanggo proletar - padha SATU dadi "Global".
              2. dmi.pris
                dmi.pris 9 Oktober 2022 15:59
                0
                Apa dalane? Sampeyan takon iki ora saka aku, nanging saka wong-wong sing mimpin kanggo iki. Ing sajarah, kita duwe conto fiasco. Lan ing abad kaping 19 lan mengko.
              3. MMX
                MMX 9 Oktober 2022 17:50
                +2
                Kutipan: Nastia Makarova
                kang? mundur menyang tapel wates, ngomong marang wong-wong sing kudune lan turu kanthi tentrem?


                Gampang. Dheweke bakal nguciwani sampeyan yen kekurangan negosiasi alternatif ditemtokake dening kabutuhan supaya ora ana perang nuklir:
                Apa sampeyan pengin perang pemusnahan? ora? Mula panguwasa ora gelem lan ora peduli marang gegayuhane rakyat. Dadi, dheweke bakal ujar manawa jagad sing ala luwih apik tinimbang perang nuklir.

                Sampeyan ora kudu katon adoh kanggo conto. Sajarah jembatan. Sadurungé, padha ngumumake babagan dina pengadilan yen ana serangan. Lan carane serangan nyata kedaden - kasepen. Mung saiki dheweke ujar manawa kabeh (meh kabeh) dibalekake kanthi cepet, tegese ora ana sing kudu kuwatir. Sampeyan ora bisa ngunggahake topik serangan ing jembatan ...
                1. DimCorvus
                  DimCorvus 11 Oktober 2022 07:11
                  0
                  Apa sampeyan meneng? Apa sampeyan ing blackout? Miskin Ukrainia, kabeh ngimpi kanggo sampeyan, iku bakal katon yen ngimpi pungkasan wis suwé ilang lan diobong mudhun.
                  1. MMX
                    MMX 14 Oktober 2022 17:59
                    0
                    Kutipan saka DimCorvus
                    Apa sampeyan meneng? Apa sampeyan ing blackout? Miskin Ukrainia, kabeh ngimpi kanggo sampeyan, iku bakal katon yen ngimpi pungkasan wis suwé ilang lan diobong mudhun.


                    Mula ing kono Panglima Agung wis mratelakake yen ancasing “tumindak” wis rampung. Kabeh apik.
                    Mung saiki wong Ukrainia ora bakal mandheg. Lan mobilisasi wis dicekel, sanajan isih kudu ana ing papan latihan ...
                    1. DimCorvus
                      DimCorvus 14 Oktober 2022 19:47
                      0
                      Lan apa sing akeh? Ing endi sing cedhak karo nol? Lha ya, udakara 16 ewu sing digerakake kayane wis melu perang, liyane ana ing papan latihan.
                      Lan yen tumindak wis rampung, wis dadi luwih gampang kanggo Ukraina? Apa pembangkit listrik bakal digulung maneh nganggo pita perekat lan pita listrik biru? Butuh pirang-pirang wulan kanggo pulih, lan ora bakal pulih kanthi lengkap nalika perang.
        2. Lis_Domino
          Lis_Domino 9 Oktober 2022 07:50
          + 10
          Alesan kanggo ora nyerang yaiku oligarki kita sing wis dibagi aset Ukrainia.
          1. dmi.pris
            dmi.pris 9 Oktober 2022 07:52
            +8
            Banget awal padha wiwit dibagi kulit bruwang unkilled.
            1. EFIM LUBIN
              EFIM LUBIN 9 Oktober 2022 08:52
              +2
              Dheweke nuduhake aset Ukrainia karo oligarki Ukrainia wis suwe lan ora ngelingake panguwasa Kremlin! Kanggo apa? Sapa sing dadi kepala ing omah iki? Kremlin mutusake kanggo mrentah "parade", lan oligarki - "Aja ndemek properti kita ing wilayah Reich Ukrainia"!
              1. Roso 56
                Roso 56 9 Oktober 2022 09:31
                -5
                Ngapa ngapusi yen sampeyan ora ngerti? Utawa lungguh ing jejere sampeyan?
          2. 30 ing
            30 ing 9 Oktober 2022 09:10
            + 25
            Kutipan saka: Lis_Domino
            Alesan kanggo ora nyerang yaiku oligarki kita sing wis dibagi aset Ukrainia.

            Oligarki asal Yahudi kita kanthi terang-terangan mbantu Zelensky Yahudi lan oligarki Yahudi saka Svidozhidoukraina. Negara kudu ngerti "pahlawan"

            1. Mordashov, pemilik saka Severstal. Ing taun 1993, piyambakipun pikantuk kontrol ing Cherepovets Metallurgical Plant kanggo 76 ewu (!) Rubles (70 dolar) ing kurs banjur, saiki arep kanggo nransfer saham ing aset kanggo trusts, MediaWiki saka kang bakal dikirim menyang PBB. kanthi mbuwang sakteruse kanggo "likuidasi akibat saka konflik bersenjata ing Ukraina"; kesepakatan kasebut bakal ngidini PBB nampa kira-kira 1 milyar dolar sing ditampa saka eksploitasi sumber daya alam lan tenaga kerja Rusia;
            2. Abramovich, pemilik saka Evraz lan aset liyane worth $ 14 milyar, ngirim bab $ 10 yuta kanggo bantuan Ukraina, lan uga demonstratively aman release saka panangkaran sawetara sniper mercenary Inggris, sing accounted kanggo akèh nyawa saka prajurit Rusia. Ing wektu sing padha, dheweke ngumumake yen bakal ngirim dana saka properti manca sing didol menyang "Ukrainians kena pengaruh perang";
            Abramovich minangka salah sawijining pelobi "bayangan" sing paling berpengaruh, "frontman" saka klompok "liberal pisanan Yeltsin" (Voloshin, Chubais, Kudrin, Yumashev, Mau, Shuvalov, Dvorkovich lan liya-liyane). Miturut kahanan kasebut, sawetara ahli nerangake partisipasi ing negosiasi Rusia-Ukraina, minangka wakil sarujuk saka oligarki Rusia-Ukraina, ditampa, ora kaya kepala delegasi resmi, dening Presiden Erdogan ing Kawa saka patemon antarane wakil saka Moscow lan Kiev.
            3. Fridman-Aven, pamilik Alfa Group, ngirim 150 yuta euro kanggo mbantu Ukraina (biaya kanggo njaga brigade serbu);
            4. Deripaska - ngevaluasi SVO kanthi kritis, ora gelem nanggapi surat sing njaluk pitulungan menyang unit sukarelawan sing muncul; didakwo dening pengadilan Amerika (!) kanggo nyoba ilegal kanggo njupuk kewarganegaraan US kanggo anak-anake (lan salajengipun kanggo awake dhewe);
            5. Potanin - ditransfer 50% saka saham Rosbank sing duweke dheweke menyang yayasan amal tartamtu. Ngelingi yen pemilik saka Interros, Norilsk Mining lan Metallurgical Plant, etc. Bola-bali nentang perang ing Ukraina, iku gampang kanggo prédhiksi sing bagean gedhe saka dana "amal" expenses bakal pindhah menyang ndhukung posisi iki, kalebu ing sih saka rezim Kyiv.
            6. Lisin - nggantosi klompok lobbying kuat eksportir produk logam lan hardware, tumindak liwat Shuvalov, Voloshin, Kudrin, Shokhin, ndhuwur Manajemen saka Kementerian Perindustrian lan Perdagangan. Mungkin kanggo wiwitan iku perlu kanggo menehi kene jawaban kanggo ndamu munggah kreteg Kroymsky kanggo wong-wong mau. V.V. Putin? Sijine oligarki "Rusia" sing bosok iki ing kunjara seumur hidup .. Ya, aku ora nglawan wong sugih sing bisa nggawe modal. Nggawe infrastruktur industri, proyek, produk kanggo negara .. Nanging tokoh iki kudu ing pakunjaran kanggo urip.
            1. Komentar wis dibusak.
            2. Esaul
              Esaul 9 Oktober 2022 12:00
              +8
              Oligarki kudu ora ana ing alam. Oligarki minangka standar maling, penipu lan kriminal. Siji wong ora bisa "entuk" milyar dolar kanthi kerja sing jujur.
              1. Sardelka
                Sardelka 9 Oktober 2022 21:55
                -2
                Tinkov?) kaya dheweke duwe bisnis sing jujur. Yen ora, iku bakal menarik kanggo ngerti bab tumindak peteng kang
        3. Roman Efremov
          Roman Efremov 9 Oktober 2022 08:46
          +6
          Kuwi alasane, percaya apa ora. Sawise statement Zelensky babagan penolakan negosiasi ing pihak kita, kabeh paduan suara saka swara sing keprungu: kepiye, kenapa ???? Kita ngenteni, isih ngenteni - lan yen dheweke setuju, kita bakal cepet-cepet nemoni dheweke kanthi tangan terbuka!
        4. chetvertak
          chetvertak 9 Oktober 2022 11:17
          0
          Iki bisa uga bener! Kepiye carane bisa ngetik istilah "denazifikasi" menyang operasi khusus, lan ing wektu sing padha ngupaya negosiasi karo Nazisme Ukraina! Lan PDB ing pidato kasebut terus-terusan nawakake rembugan karo Reich Ukraina. Pranyata tentara Rusia perang, ing ngendi bocah-bocah lanang kita ngedol nyawane kanggo nglindhungi wilayah kasebut saka Nazi, lan ing wektu iki AP VVP kanthi meneng-menengan nggoleki carane rembugan karo Reich Ukraina, mula pemerintah kita ora tau. disebut Nazi lan pembunuh atusan tentrem Iku banget duwe bathi kanggo Kulon kanggo ngatur perang karo Reich Ukrainia! Iki padha Avganistan.. Kosong kabeh warehouses karo peralatan militer Soviet lan Eropah lungse, isi karo model anyar. perang, temokake: apa lan sing basis microelement ing peralatan empuk lan nilar Rusia nggunakake. Umumé, iku kaya-kaya ora kelakon sing politisi ing Administrasi Presiden lan Dewan Keamanan Federasi Rusia tanpa pikiran analitis, nanging mujudake gagasan-gagasane sing sakabehe kontradiksi karo kelompok liyane.
          1. Iku2
            Iku2 9 Oktober 2022 16:31
            +1
            Sampeyan bener mung ana pengkhianat ing pamaréntahan
      2. VitaVKO
        VitaVKO 9 Oktober 2022 07:41
        + 22
        Quote: saigon
        kita apikan lan alus

        Ing kahanan iki, mung ngalahna awakmu, supaya wong liyo padha wedi. Lan ujar iki, sing lucu sanajan 10 taun kepungkur, dadi kelanjutan logis saka kabijakan Putin menyang EU lan AS. Iku tetep ngenteni nganti neo-Nazi Ukrainia wiwit nganggo senjata Rusia. Bubar, peretas ora sengaja nemokake kasunyatan manawa senjata dikirim menyang Ukraina liwat Kazakhstan. Lan resmi, kanthi lisensi lan kabeh ijin. Lan iki mung wiwitan. Thanks kanggo pasokan minyak lan gas sing ora diganggu menyang Uni Eropa, bahan bakar nuklir kanggo pembangkit listrik tenaga nuklir, titanium lan nikel menyang Amerika Serikat, ekonomi negara-negara NATO kasil mbangun maneh ing pijakan perang lan wis miwiti proses rearmament.
    2. Kaukasus Lor
      Kaukasus Lor 9 Oktober 2022 08:10
      + 17
      Kanggo mungkasi permusuhan kanthi cepet, aku kudu nggunakake ** artileri abot **, anak pejabat! Zyatyev Putin ing ngarep. Putra Peskov uga arep menyang ngarep. Putra-putra Matvienko, Medvedev lan kabeh apparatus presiden, bebarengan karo putra-putra deputi Duma Negara lan oligarki. Lan apa? Negara kasebut ngidini dheweke ngunggahake standar urip! Apa kita bakal berjuang kanggo prestasi sing dhuwur? Lan umume! Apa sing diomongake Chapaev? Panglima kudu maju lan nunggang jaran! Ing endi para komandhan dina iki? Kenapa ing bokong lan ora ing ngarep? Endi batalyon anak-anak saka kementerian Federasi Rusia? Endi batalyon anak saka Duma Negara? Ana ngendi batalyon anak-anak panguwasa daerah? Ing jaman pangeran ing Rusia, anak-anak pangeran mimpin regu! Saiki kabeh pangeran ora duwe anak?
      1. saigon
        saigon 9 Oktober 2022 08:21
        +7
        Dadi ing jaman biyen ana wong liya, ing kepala negara lan pamrentahan lan kabupaten (ing Eropa) dadi prajurit, lan saiki para pedagang lan liya-liyane tuku, ngedol lan supaya padha kemudi.
        Iku kabeh mentalitas perang lan huckster beda.
        Ing Inggris, para pangeran ngladeni utawa ngladeni karo kita, mula kita luwih seneng ndeleng batalion perusahaan dristo-farts utawa diare tinimbang bocah-bocah Duma lan liya-liyane.
      2. gabungan
        gabungan 9 Oktober 2022 08:39
        +8
        Quote: Kaukasus Utara
        anak-anak pangeran mimpin regu!

        uga takon ngendi mantan Wakil Ketua Duma Negara Garcia / Zhirinovsky / Lebedev ngguyu ngguyu
      3. ruha
        ruha 9 Oktober 2022 13:38
        -2
        Mulane, iki dudu perang, nanging NWO! Bakal ngumumake perang - bakal bisa takon pitakonan kasebut
    3. zloybond
      zloybond 9 Oktober 2022 09:14
      + 21
      Nalika sampeyan nelpon wong lan tentara kanggo perang, lan sampeyan dhewe ngandika karo grin sing durung miwiti perang. Nalika sudagar Panjenengan drive barang kanggo mungsuh, lan tentara ora duwe hak kanggo mencet rute sumber mungsuh. Nalika ana wong kaya Chubas - sing wis nimbulaké gawe piala nemen kanggo negara, nanging ora ditinggal lan diijini kanggo digawa mudhun tanpa alangan, lan padha menehi conto kanggo wong liya - wong padha disebut kanggo sawetara perang aneh. Nalika Tentara!!!-nyediakake sukarelawan perlu!!!
      Ing teori, sawise ucapan selamat wingi, kabeh pangiriman barang apa wae menyang Eropa lan Amerika kudu dicekal nganti dheweke menehi bukti lengkap babagan ora melu serangan teroris. Imi! Bukti kesucian! Tinimbang mlaku lan mbuktekake. Lan padha butuh lenga lan gas, lan logam, lan listrik, lan uranium, lan gandum lan lenga ..... Lan saka kabeh kedadean bisa: Kita siyap kanggo rembugan ....
  3. MVG
    MVG 9 Oktober 2022 07:12
    -10
    "Darurat paling gedhe ing taun-taun pungkasan kanthi puluhan sepur mandheg ana ing sisih lor Jerman" (Wingi, 16:29) - lan iki minangka alesan kanggo Jerman njupuk keputusan kasebut.
    Aku kepengin weruh kepiye kaldera Yellowstone ... Ya, lan ing fjord Swedia, kapal selam Soviet kerep ditemokake kanthi alasan ... Apa durung wektune? Oke, sampeyan ora bisa ndemek gunung geni, apa sing wis ana. Nanging prau-prau kasebut ora muspra amarga padha ngubengi jagad. Apa durung wayahe, ta?
  4. Konstantin Shevchenko
    Konstantin Shevchenko 9 Oktober 2022 07:16
    + 24
    Aku maca warta lan aku ora ngerti kenapa kita ora ngetrapake sanksi marang Eropa lan AS. Yagene kita nulungi dheweke supaya bisa urip kanthi ati-ati? Padha pitted kita marang Ukrainians lan terus nglatih prajurit nglawan kita, lan isi karo senjata, lan kita terus perdagangan karo wong-wong mau kanthi ngirim sumber daya.
    1. ARIONkrsk
      ARIONkrsk 9 Oktober 2022 07:32
      +1
      Kutipan: Konstantin Shevchenko
      Aku maca warta lan aku ora ngerti kenapa kita ora ngetrapake sanksi marang Eropa lan AS. Yagene kita nulungi dheweke supaya bisa urip kanthi ati-ati? Padha pitted kita marang Ukrainians lan terus nglatih prajurit nglawan kita, lan isi karo senjata, lan kita terus perdagangan karo wong-wong mau kanthi ngirim sumber daya.

      Ora bakal bisa ngenalake larangan barang sing bisa diganti dening wong liya, banjur mung bakal kelangan pasar, lan barang-barang kita bakal diganti kanthi gampang lan bungah, nanging kudu dipikir lan dilarang barang kritis lan langka, nanging Aku paling kamungkinan kita bisa nemokake panggantos , supaya kita keno.
      1. Pakdhe Lee
        Pakdhe Lee 9 Oktober 2022 08:07
        +1
        Kutipan saka ARIONkrsk
        kita mung bakal kelangan pasar,

        Trade lan bathi ndhuwur kabeh! Lan kanggo bohlam lampu pati prajurit kita saka senjata NATO! Sing utama ora nyinggung mitra .... am
        1. ARIONkrsk
          ARIONkrsk 9 Oktober 2022 08:46
          +5
          Kutipan saka Pakdhe Lee
          Kutipan saka ARIONkrsk
          kita mung bakal kelangan pasar,

          Trade lan bathi ndhuwur kabeh! Lan kanggo bohlam lampu pati prajurit kita saka senjata NATO! Sing utama ora nyinggung mitra .... am

          Kanggo ngurangi kerugian kita ing Ukraina, perlu kanggo numpes infrastruktur Ukraina supaya padha njagong tanpa listrik, komunikasi lan railway, supaya padha nyopir peralatan dhewe. Gampil ngganti barang gashi, saiki padha squeeze kita metu saka pasar tetanèn karo sanksi, lan padha ngetutake. ing setahun bakal nyebar lan nambah dodolan, lan logam kita bakal gampang diganti. Pitakonan iku beda, iku perlu kanggo nemtokke tugas lan Fees ing ALL bathi keluwihan saka metalurgi lan subsoil liyane, kaya karo gas lan lenga, lan nggawe pilihan lan keuntungan kanggo Processing domestik, nanging liberal ora ngidini iki rampung, padha. duwe tujuan lan tujuan lan ideologi liyane.
    2. Krasnoyarsk
      Krasnoyarsk 9 Oktober 2022 07:46
      +4
      Kutipan: Konstantin Shevchenko
      Aku maca warta lan aku ora ngerti kenapa kita ora ngetrapake sanksi marang Eropa lan AS. Yagene kita nulungi dheweke supaya bisa urip kanthi ati-ati? Padha pitted kita marang Ukrainians lan terus nglatih prajurit nglawan kita, lan isi karo senjata, lan kita terus perdagangan karo wong-wong mau kanthi ngirim sumber daya.

      Amarga perusahaan swasta dagang, dudu negara. Lan padha perdagangan miturut perjanjian sadurunge rampung. Apa negara bisa nglarang perdagangan iki? Mesthi bisa, nanging sakperangan alesan ora. Mbokmenawa amarga para sudagar mbebasake rakyate panguwasa amarga ora ana larangan kasebut.
      1. Siberia55
        Siberia55 9 Oktober 2022 08:13
        +1
        Apa anggaran digawe? Pajak kita, aku mikir, dudu bagean utama saka penghasilan anggaran. Nanging sing diarani "pedagang" nggawe anggaran kanggo dodolan dhewe.
        Bottom line: dheweke bakal dagang kaya ngono, yen ora ana kegagalan ing anggaran.
        Iki pendapat amatirku
    3. katarsafebox.com
      katarsafebox.com 9 Oktober 2022 07:52
      0
      Lan apa, yen padha nindakake mung apik tanpa bantuan kita? Ayo dheweke terus ngatur misteri Kronos kanggo awake dhewe ...
    4. Kaukasus Lor
      Kaukasus Lor 9 Oktober 2022 08:23
      +4
      lan kita terus dagang karo wong-wong mau kanthi ngirim sumber daya.
      Kahanan kasebut pancen menarik! Iku ora duwe bathi kanggo mbayar pajak lan perdagangan ing Rusia. Nanging dagang lan mbayar pajak ing ngendi kabeh bisa dirampas saka sampeyan iku sing sampeyan butuhake! Mungkin wektu ing Rusia kanggo ngenalake pajak 75% kanggo wong sugih? Lan sita! Ngapa ora!? Yen kita percaya yen ing Kulon banget demokratis, kenapa totalitarian sing padha ing Rusia?
    5. ZIF122
      ZIF122 9 Oktober 2022 08:52
      +3
      Amarga negara kita dikelola dening pedagang lan tukang nyogok! Nasib negara ora penting kanggo dheweke, masa depan dheweke lan kulawargane lan dhuwit sing dicolong luwih penting kanggo dheweke!
    6. ruha
      ruha 9 Oktober 2022 13:40
      -1
      Multiplayer kuwi
      "Teks komentar sampeyan cendhak banget lan, miturut administrasi situs, ora ngemot informasi sing migunani"
    7. chetvertak
      chetvertak 9 Oktober 2022 16:45
      0
      Lan mulane kita ora drive sing padha duwe iku supaya nyetel marang kita sing kita kudu nepaki kontrak, malah yen ana perang nglawan Federasi Rusia. Lan yen kita ora nepaki kontrak, banjur kita bakal nyekel kabeh cadangan emas. sing kedaden. Pamrentah kita tuku kabeh lan disimpen ing bank-bank Eropa .Pira akeh artikel babagan topik iki! Dheweke ora mikir babagan mbalekake cadangan emas. Iki wedhus kelangan kita ing daya
  5. Voronezh
    Voronezh 9 Oktober 2022 07:18
    + 12
    Apa kita, utawa ora?
    1. Kaukasus Lor
      Kaukasus Lor 9 Oktober 2022 08:25
      +1
      Overwinter! Kubahe 90% kebak. Yen media ora ngapusi.
      1. ruha
        ruha 9 Oktober 2022 13:42
        0
        Muga-muga ana rencana licik kanggo ngosongake brankas iki....! Senajan ... Pangarep-arep mati pungkasan ...
  6. Ludmila Myshkina
    Ludmila Myshkina 9 Oktober 2022 07:24
    +6
    lan sampeyan isi karo gas. dill kanggo transit isih mbayar. mitra wae. ngenteni serangan nuklir nang endi wae lan panah bakal dibuwang
  7. Kuziming
    Kuziming 9 Oktober 2022 07:25
    -5
    Theater saka absurd, paling kaya novel Pelevin Snuff.
    Aku nyaranake kabeh wong maca.
  8. Egoza
    Egoza 9 Oktober 2022 07:28
    +3
    Delengen carane, sawise jembatan diunekake, kabeh wong inspirasi lan diaduk. "Rusia lemah!" Dadi, sampeyan kudu mangsuli kanthi cara kanggo nyopir kabeh wong ing bangku.
    1. Quinto
      Quinto 9 Oktober 2022 08:22
      +2
      Tembung sampeyan bakal ana ing kuping tengen, nanging senadyan kabeh nglanggar kabeh garis abang saka "wengi Ukraina sepi", serangan wis mandhek malah ing depot lenga lan eselon karo peralatan, supaya karo logistics mungsuh kabeh kaya. apik amarga ora apik sanajan ing wektu Damai. Kita mung bakal meneng amarga ngunggahake semangat angkatan bersenjata mungsuh lan populasi wilayah tengah lan kulon - dheweke wis mlumpat saka celonone kanthi kepinginan kanggo ngethok Rusia ing sisih kidul-wétan lan ing Rusia dhewe.
    2. Sergei V
      Sergei V 9 Oktober 2022 08:23
      0
      Kremlin ora mikir kaya ngono, kok nggawe gerakan dadakan?
      1. Roso 56
        Roso 56 9 Oktober 2022 09:41
        -2
        Aku setuju karo meh kabeh wong, nanging ing mratelakake panemume, kasepen saka Kremlin meh podho kasepen ominous sadurunge badai.
        1. Pakdhe Lee
          Pakdhe Lee 9 Oktober 2022 10:10
          +1
          Kutipan: Ros 56
          ngelingi kasepen ominous sadurunge badai.

          Ngelingake aku ing kasepen ing kuburan ...
    3. Kaukasus Lor
      Kaukasus Lor 9 Oktober 2022 08:29
      +2
      Nanging sapa sing nglawan? Kabeh iku FOR! Masalah mung yaiku Rusia mung ngancam, dene wong liya nindakake! Nalika Rusia wiwit meneng-meneng udan apa sing dibutuhake, banjur kita bakal ngomong! Padha bisa jotosan munggah wong, lan jembatan! Apa sing bisa kita lakoni? Mung nggiling nganggo ilat! Sesuk dheweke bakal miwiti njeblug deputi Duma Negara, Rublyovka? Mungkin banjur kita bakal mangsuli ora nganggo tembung, nanging kanthi tumindak?
      1. Roso 56
        Roso 56 9 Oktober 2022 10:32
        +1
        Apa proposal menarik babagan Rublyovka lan kanca-kanca sing dipilih, mungkin kita bakal miwiti mengko. wassat
        1. ruha
          ruha 9 Oktober 2022 13:44
          -1
          Kajaba dheweke dhewe ... Kirimanku ing ngisor iki nerangake kabeh.
      2. ruha
        ruha 9 Oktober 2022 13:43
        -1
        Dheweke ora bakal miwiti! NATO ora bodho lan padha kenek ngendi padha bisa!
  9. Normann
    Normann 9 Oktober 2022 07:39
    +5
    Kutipan: MVG
    "Darurat paling gedhe ing taun-taun pungkasan kanthi puluhan sepur mandheg ana ing sisih lor Jerman" (Wingi, 16:29) - lan iki minangka alesan kanggo Jerman njupuk keputusan kasebut.
    Aku kepengin weruh kepiye kaldera Yellowstone ... Ya, lan ing fjord Swedia, kapal selam Soviet kerep ditemokake kanthi alasan ... Apa durung wektune? Oke, sampeyan ora bisa ndemek gunung geni, apa sing wis ana. Nanging prau-prau kasebut ora muspra amarga padha ngubengi jagad. Apa durung wayahe, ta?

    Kita ora bisa ngalahake Ukraina, lan sampeyan ngomong babagan setengah donya.
    1. Siberia55
      Siberia55 9 Oktober 2022 08:16
      -8
      Stop singing odes kanggo "tentara Ukraina". Apa sampeyan ora ngerti yen kita ora perang karo Ukraina?
      Mung padha karo "setengah saka donya." Lan aku Wigati, karo setengah paling sugih
      1. Normann
        Normann 9 Oktober 2022 08:38
        +4
        Lan ing Vietnam, dudu wong Korea sing perang, nanging warga Soviet nglawan warga AS, uga ...
        1. Beck69
          Beck69 9 Oktober 2022 22:15
          0
          Sampeyan ora bakal pracaya, nanging wong Korea ora nemen perang ing Vietnam. Wong Vietnam perang. Inggih, sawetara kita.
      2. gabungan
        gabungan 9 Oktober 2022 08:44
        +3
        Kutipan: Siberia55
        kita ora perang karo Ukraina

        Kepriye kedadeyane? Apa mungsuh dibuwang liwat Ukraina?
      3. Dauria
        Dauria 9 Oktober 2022 09:33
        +7
        Apa sampeyan ora ngerti yen kita ora perang karo Ukraina?

        Ora tekan sampeyan yen kita ora mung karo NATO, kita karo Ukraina kita ora gelut .
        "Wong-wong sing kuwasa" ora duwe kepinginan kanggo menang lan njagong minangka wong buangan ing mburi Tirai Wesi. Apa yacht ukuran cruiser lan Villa ing Italia, yen
        sampeyan bakal dipeksa kanggo njagong ing Penza kabeh wektu, amarga nang endi wae sampeyan ana ing dhaftar wanted internasional. ?
        Dadi padha nyoba lemah kanggo nggawe tentrem lan mbayar luwih murah ing wektu sing padha.
  10. Eug
    Eug 9 Oktober 2022 07:39
    + 18
    Rusia, pisanan kabeh, ora ngidini dhewe kanggo menang .. ana akeh faktor, nanging pisanan kabeh korupsi, ngapusi daya, informasi lan struktur propaganda lan jendhela klamben.
    1. chetvertak
      chetvertak 9 Oktober 2022 16:50
      +1
      Kita mung nyadari iki nalika ngarep mundur! Lan sadurunge iku, saben dina saben dina nonton talk show, mripate katon kaya ngomong sing bener. Nanging para ilmuwan politik ora kerja gratis, lan kita ora nindakake. duwe apa-apa saka iku
  11. trafllot1832
    trafllot1832 9 Oktober 2022 07:40
    +3
    Kanggo Lambrecht, kabeh sing obah ing trek iku tank.
  12. Alex 2019
    Alex 2019 9 Oktober 2022 07:48
    + 18
    Pengkhianat wis mapan ing elit politik lan militer Rusia, sing direkrut dening Barat wiwit jaman Gorbachev-Yeltsin, lan anggere "sleepers" sing diaktifake terus ana ing eselon kekuwatan lan ing posisi komando ing Wilayah Moskow, iki bakal terus. Jeblugan jembatan Krimea, pembunuhan Dugina, SVO sing ora bisa dingerteni - iki minangka akibat saka kabijakan taun 90-an, nalika Rusia nyatane ilang kamardikan lan dadi provinsi Kulon. Jaminan kewarganegaraan dening layanan rahasia Kulon, dhuwit, omah ing segara, sinau bocah-bocah ing luar negeri nyumbang kanggo rekrutmen para elit kasebut. Ora ana owah-owahan, pejabat negara, deputi, pejabat senior lembaga penegak hukum duwe hak istimewa kasebut, sing terus dinikmati. Apa ana sing mikir manawa para elit kasebut bakal gampang pisah karo kabeh iki. Padha adol tanah kelairane biyen, nanging padha ora duwe pakurmatan lan kalbu lan ora tau duwe
    1. ZVeroby
      ZVeroby 9 Oktober 2022 08:02
      +3
      Lan supaya metu saka bunder ganas iki ora cukup mbah Stalin lan regu tembak.
      1. gabungan
        gabungan 9 Oktober 2022 08:47
        -1
        Bener! Shooting triplets mesthi ora cukup. Ide apik.
        Miwiti karo sampeyan dhewe.
        1. ZVeroby
          ZVeroby 9 Oktober 2022 09:25
          +1
          Quote: komposit
          Shooting triplets mesthi ora cukup. Ide apik.
          Miwiti karo sampeyan dhewe.

          Nurani ing ngarepe Tanah Air wis cetha.
          1. Roso 56
            Roso 56 9 Oktober 2022 09:44
            0
            Apa sampeyan mikir yen kabeh sing ditembak duwe apa-apa kanggo njupuk ing nomer kasebut? Troika ora bakal menehi ati nurani sampeyan, ora ana sing ngerti.
          2. Rosemary
            Rosemary 9 Oktober 2022 09:51
            -3
            Kutipan saka ZVeroby
            Quote: komposit
            Shooting triplets mesthi ora cukup. Ide apik.
            Miwiti karo sampeyan dhewe.

            Nurani ing ngarepe Tanah Air wis cetha.


            Kabeh wong ngomong ngono marang regu tembak.
  13. RuAbel
    RuAbel 9 Oktober 2022 07:49
    +2
    Tellingly, Yunani lan Slovaks njaluk "dhuwit ahead!" Ora ana wong ing Gevrope sing percaya karo omongane sapa wae.
  14. Old_Major
    Old_Major 9 Oktober 2022 07:49
    +6
    Yen padha masang tank, kita bakal tarik garis abang liyane, nanging ora bakal numpes cara transportasi peralatan mungsuh.
  15. Dmitry Karabanov
    Dmitry Karabanov 9 Oktober 2022 07:52
    +7
    Jerman - peralatan kanggo mateni wong lanang kita, Rusia - gas, batu bara, minyak kanggo wong-wong mau !? Stalin ing peti mati wis nyingkir saka "multi-move" kita!
    1. donavi49
      donavi49 9 Oktober 2022 09:20
      +2
      Ya, gas, batu bara lan lenga wis ilang, padha ora njupuk ing sisih liyane.

      Apa cara metu? Ayo dipotong 300 milyar mata uang asing lan ninggalake atusan ewu wong kanthi gaji sing luwih dhuwur tinimbang rata-rata tanpa kerja. Ing kene kita bakal manggon, utamane ing kahanan saiki, defisit anggaran saka 2% bakal langsung mabur dadi 12% - lan IMF lan Kulon ora bakal menehi sen. Asilé yaiku hiperinflasi, kerusuhan, bangkrut negara, revolusi.
  16. Arsitek
    Arsitek 9 Oktober 2022 07:54
    +2
    Inggih, ayo nyatakake keprihatinan liyane.
    Miturut rencana.
  17. t200404
    t200404 9 Oktober 2022 07:54
    -1
    Kepemimpinan Federasi Rusia ngerti yen dheweke bakal rembugan karo dheweke mung yen Federasi Rusia menang? Nanging ketoke durung ana sing menang
  18. Sergey028
    Sergey028 9 Oktober 2022 07:57
    +8
    Apa isih ana wong sing diberkahi ing kene sing nguwuh-uwuh ing saben pilar yen Ukraina wis kesel karo Kulon lan ora suwe bakal mandheg nyediakake?
    1. Sergei V
      Sergei V 9 Oktober 2022 08:27
      +2
      Kanggo sawetara alasan, manual latihan iki tenang ing media, ing siji wektu padha aktif banget buyar
  19. K._2
    K._2 9 Oktober 2022 07:59
    +4
    Garis abang durung nyabrang, para pengusaha Kremlin terus entuk bathi bebarengan karo mitra Kulon ing pati wong Rusia.
  20. Igoresh
    Igoresh 9 Oktober 2022 07:59
    0
    Sing utama yaiku nylametake sepur, yen ora bakal ora trep kanggo ngirim ..
  21. Vdi73
    Vdi73 9 Oktober 2022 08:02
    +5
    Sampeyan perlu kanggo mesthekake yen kabeh "bantuan" Western iki ora bisa nanging obah kanthi bebas, ora bisa didandani, ing kondisi jembatan rusak, pembangkit listrik termal lan infrastruktur 404 liyane suda kanggo nul, nanging iki stubbornly ora kelakon.
    1. Sergey028
      Sergey028 9 Oktober 2022 10:39
      0
      Inggih. Kudu nglakoni. Mungkin "Rama Kita" kanggo maca? Kanggo kita mbokmenawa ora bisa "nggawe" liyane.
    2. Esaul
      Esaul 9 Oktober 2022 12:14
      +2
      Lali, perang saiki ora ditindakake dening militer, nanging dening oligarki moneybag. Kaping pisanan, dheweke ora mikir babagan wong, nanging babagan dhuwit, mula perang iki duwe logika sing beda.
  22. rotmistr60
    rotmistr60 9 Oktober 2022 08:03
    +2
    Jerman ngumumake pangiriman sistem pertahanan udara lan tank menyang Ukraina
    Iki cetha sanajan Scholz nyanyi kanthi banter yen Jerman ora bakal nyedhiyakake tank menyang Kyiv. Amarga "solidaritas" Eropa umum ing hubungane karo Ukraina, iki jelas ora cocog karo tangisan saka negara Uni Eropa liyane (utamane Polandia lan negara Baltik). "Principledness" Jerman ora suwe.
    1. ZoV
      ZoV 9 Oktober 2022 09:18
      -3
      Kutipan: rotmistr60
      Jerman ngumumake pangiriman sistem pertahanan udara lan tank menyang Ukraina
      Iki cetha sanajan Scholz nyanyi kanthi banter yen Jerman ora bakal nyedhiyakake tank menyang Kyiv. Amarga "solidaritas" Eropa umum ing hubungane karo Ukraina, iki jelas ora cocog karo tangisan saka negara Uni Eropa liyane (utamane Polandia lan negara Baltik). "Principledness" Jerman ora suwe.

      Iku durung rampung Gennady, janji ora ateges ngirim .. The Fritz isih wedi kita lan elinga sajarah! Iku isin kabeh padha yen mbah kakung lan buyut kita padha welas asih ing Jerman, lan hunchback liwati GDR ing umum .. Punika matur nuwun! Inggih, ayo ngelingi kabeh lan elinga.
      Umumé, tank Jerman ing Ukraina !!!!! Apa motivasi kanggo para prajurit, putu lan putu kita para prajurit sing nyuwil mburi Eropa fasis.
    2. chetvertak
      chetvertak 9 Oktober 2022 16:56
      0
      Mulané padha njeblug pipo sing dilebokaké saka kita, supaya ora ngucap bebarengan, aja lali yen Amerika Serikat njupuk tandha tangan taun 1949 saka Jerman miturut pakta CHANCELER PACT.
  23. bar
    bar 9 Oktober 2022 08:20
    +1
    Ketoke, Berlin bakal melu maneh ing skema ijol-ijolan senjata, nalika wong Yunani lan Slowakia ngirim peralatan menyang Ukraina, lan Jerman bakal menehi ganti rugi kanthi pasokan kendaraan lapis baja.

    Berlin bakal menehi ganti rugi maneh kanggo pangiriman kanthi janji. Ora ana apa-apa kanggo nyedhiyakake, dheweke ora duwe peralatan dhewe kanthi jumlah sing signifikan. Lan ora realistis kanggo ngasilake ing kahanan bokong energi.
    1. ZoV
      ZoV 9 Oktober 2022 09:25
      -1
      Kutipan saka bar
      Berlin bakal menehi ganti rugi maneh kanggo pangiriman kanthi janji. Ora ana apa-apa kanggo nyedhiyakake, dheweke ora duwe peralatan dhewe kanthi jumlah sing signifikan. Lan ora realistis kanggo ngasilake ing kahanan bokong energi.

      Muga-muga sampeyan bener..
    2. Negro
      Negro 9 Oktober 2022 11:45
      0
      Kutipan saka bar
      Lan ora realistis kanggo ngasilake ing kahanan bokong energi.

      Apa bokong energi?
      Kutipan saka bar
      Ora ana apa-apa kanggo nyedhiyakake, dheweke ora duwe peralatan dhewe kanthi jumlah sing signifikan.

      Ana akeh sampah lawas kajaba tank. Ya, lan saka sing anyar sampeyan bisa nemokake akeh perkara sing migunani. Malah bodho bakal menehi saperangan ewu truk - sing wis dadi.
  24. bombong
    bombong 9 Oktober 2022 08:25
    0
    Kutipan saka Eug
    Rusia, pisanan kabeh, ora ngidini dhewe kanggo menang .. ana akeh faktor, nanging pisanan kabeh korupsi, ngapusi daya, informasi lan struktur propaganda lan jendhela klamben.

    salah. Sampeyan kudu luwih dhuwur.
  25. Sergei V
    Sergei V 9 Oktober 2022 08:25
    +3
    Sing ana persetujuan ing mburi layar lan ora ana otak, lan Kremlin kepengin rembugan karo Kulon. Pitakonan mung sapa lan apa sing arep dikorbanake, lan saya suwe posisi Kulon saya kuwat.
  26. Kuziming
    Kuziming 9 Oktober 2022 08:26
    -2
    Nalika nonton rembugan ing dina-dina pungkasan, aku entuk kesimpulan manawa wong-wong mikir babagan liya.
    Cara non-produktif pisanan:

    Pendukung panggunaan senjata nuklir. Ya, bakal ana serangan nuklir ing Ukraina kulon. Dadi NATO bakal ngliwati Belarus, keraguan moral ora bakal mandheg.
    Tujuane yaiku kanggo ngalahake Rusia, lan ora nylametake bagean saka bawana Eropa.
    Serangan nuklir ing Lvov ora bakal mandheg.

    Panyengkuyung kabeh meneng lan ngrungokake apa sing dikandhakake Abramovich kolektif.
    Abramovich kolektif mung bakal nambani mungsuh kita tiramisu, ngirim unit paling apik kanggo serangan frontal ing wilayah benteng, lan tuku yacht liyane.
    Umumé, iki minangka pengulangan perang Chechnya pisanan, nalika Berezovsky nimbali Yeltsin kanggo mundur pesawat.
    Dadi loro dalan kasebut mung menehi ilusi pilihan sing apik.

    Saiki babagan apa sing bisa menehi efek positif:

    1. Perang dhewe minangka kejut kanggo sistem negara imbangan kekuwatan. Kasunyatan manawa prajurit militer sing ora cocog diganti dening perwira tempur wis ngganti keseimbangane.
    Mulane, iku ndadekake pangertèn kanggo menehi kritik, nawarake, nanging sampeyan kudu ora pengin asor kanggo negara, kaya Ilyich ing 1905 lan 1914.
    Lan, mesthi, tugas kita kanggo nyegah pengulangan kahanan ing Februari 1917, nalika agen pengaruh Barat dipenggal negara, sing banjur nyebabake kekalahan lan perang sipil.

    2. Kamenangan ditempa ing mburi.
    Sampeyan perlu kanggo generalize donya lan pengalaman kita dhewe supaya, ing tangan siji, supaya munggah karo mungsuh ing solusi technical, lan ing tangan liyane, ora kanggo gawé freaks larang kayata tank multi-menara, kaya sadurunge Perang Donya II.
    Kita kudu nemokake solusi teknis sing bener-bener bisa digunakake kanggo netralake keuntungan NATO ing jinis senjata modern.

    3. Preduli saka carane atasan kita dear nelpon operasi iki, perang Sato arep marang kita.
    Lan kahanan kasebut mbutuhake konsentrasi pasukan sing paling akeh.
    Mesthi, kita butuh pabrik kanggo modernisasi lan ndandani peralatan, biro desain, kita kudu ngarahake pabrik sing ana menyang produk anyar lan mbangun sing anyar. Lan ora luwih gampang tinimbang perang ing garis ngarep.
    Iki mbutuhake owah-owahan organisasi, mesthi.
    Lan wong-wong bakal ndhukung keputusan kasebut.
    1. tatra
      tatra 9 Oktober 2022 09:09
      +2
      nanging wong kudu ora pengin ngalahake negarane, kaya sing ditindakake Ilyich ing taun 1905 lan 1914.
      Lan, mesthi, tugas kita kanggo nyegah pengulangan kahanan Februari 1917,

      Ya, ing wektu sing padha, mungsuh-mungsuh Rusia saka kekuwatan Soviet, USSR lan wong-wong Soviet dhewe, tansah kangen marang mungsuh eksternal lan internal kekuwatan Soviet, USSR lan wong-wong Soviet kanggo menang ing Civil and Great Patriotic. Perang, lan kabeh 104 taun Soviet lan periode anti-Soviet ala lan cowardly padha mbuktekaken sing padha wanted kanggo ngatur counter-revolusi, kanggo ngrebut negara, lan ora ana kang nganggep iki angkara.
  27. Kiril Letov
    Kiril Letov 9 Oktober 2022 08:47
    -3
    Kendaraan tempur infanteri Yunani 1 wis dadi kendaraan sing dilacak sing rada bobrok, perlindungan waja lan perlindungan ranjau sing saiki ora cukup. Kaya sing diucapake: "Gusti Allah njupuk apa sing ora ana gunane kanggo kita." Dheweke ora bakal nguatake Angkatan Bersenjata kanthi cara apa wae. Luwih, bakal nambah masalah karo pangopènan lan mrikso saka kethokan iki.
    1. donavi49
      donavi49 9 Oktober 2022 09:14
      +6
      Nanging BMP1, lan rilis awal, sing saiki dicopot saka panyimpenan kanggo seluler, mesthine super duper, ora pecah, lan numpes mungsuh nganggo balok ing jarak sing luwih dhuwur?

      BMP-1 +/- Yunani padha karo Angkatan Bersenjata RF saiki.
      1. Rosemary
        Rosemary 9 Oktober 2022 10:11
        -2
        Kutipan saka donavi49
        BMP-1 +/- Yunani padha karo Angkatan Bersenjata RF saiki.

        Beda sethithik. Ing pungkasan taun 2014, BMP-1 Yunani dilengkapi bedhil anti-pesawat ZU-23-2 laras ganda lan skor waja tambahan tinimbang menara standar.
        Lan malah sadurungé, ing BMP-1A1 Yunani BMP-2A12,7 wis diinstal senapan mesin abot Browning MXNUMXHB kaliber XNUMX mm lan layar kumelun Marder + lampu anyar sing dilindhungi lan jendhela tampilan mburi.
        BMP-1 Yunani sing ditingkatake nampa sebutan BMP-1A1 OST.

  28. asetofenon
    asetofenon 9 Oktober 2022 08:57
    -2
    Kutipan saka ZVeroby
    Lan supaya metu saka bunder ganas iki ora cukup mbah Stalin lan regu tembak.

    Ana apa karo Stalin? Masalah ora ana ing ngarsane / ora ana Stalin, ing kita. Teka ing pangilon lan deleng: apa sampeyan siap mateni lan mati kanggo kekuwatan Soviet? ora? Inggih, ora.
    1. tatra
      tatra 9 Oktober 2022 09:16
      +2
      Inggih, wong Soviet, kanggo nglindhungi negara Soviet, perang, matèni mungsuh njaba lan internal, lan mati ing Perang Sipil lan Perang Patriotik Agung.
      Lan kanggo apa lan sapa sampeyan, Stalinophobes, mateni lan mati ing NWO sampeyan?
      Lan sajrone 35 taun "kabebasan ngomong" sampeyan, sampeyan wis mbuktekake manawa "filantropi" munafik sampeyan diuripake mung kanggo entuk bathi.
  29. ximkim
    ximkim 9 Oktober 2022 09:04
    +1
    Tanks, iku kabeh kanggo gangguan.
    Dheweke saiki mikir babagan carane ngalahake pertahanan udara Federasi Rusia. Mbokmenawa, dheweke bakal mulai kerja keras babagan masalah iki.
  30. don-1500
    don-1500 9 Oktober 2022 09:10
    +4
    Ayo Leopards, liyane lan kabeh. Kabeh uripku ngimpi ngalahake tank Jerman. Banjur aku duwe agenda kanggo sesuk, jam 10.10. Lan yen saliyane guyonan, mula iki ora lucu maneh. Kutha asalku ing Zaporozhye, ing ngendi aku gedhe, diidak-idak dening perwira NATO, dheweke entuk roti lan uyah saka warga, nanging nalika aku ngirim foto panggilan menyang adhine, dheweke nulis yen aku ora duwe hak kanggo teka. padha karo gegaman ing tanganku. Nanging aku nganggep kosok balene, dudu "aku ora duwe hak" nanging mung tetep wajib.
  31. ZoV
    ZoV 9 Oktober 2022 09:15
    -3
    Fritz maneh ing Ukraina? Dheweke pengin mbales dendam, uga, uga. Sadawane dalan, NWO dadi Perang Patriotik, maneh kabeh fasis Barat nglawan kita.
  32. alexey_444
    alexey_444 9 Oktober 2022 09:16
    -2
    Prayoginipun ngawasi kiriman saking Kulon, manawi wiwit, Ukrainia kawontênan ingkang awrat, manawi dèrèng ngaturakên, kula botên sae, kilèn rêmên, sadaya dipun rancang dhatêng sen. . Pungkasan, komentar sober wiwit teka, yen ora, ayo kenek kreteg, mbah kakung nyabrang Dnieper ing geni abot tanpa kreteg lan nyebrang banyu lan ora ana sing bisa nyegah, lan patriot palsu ora suda, kaya-kaya jembatan wis numpes lan menang, korban iku utawa provokator, resik saka Gapon.
  33. roket757
    roket757 9 Oktober 2022 09:23
    +2
    Ing tangan liyane, iku uga ora worth kalebu pilihan saka nyediakke tank Western kanggo Kyiv. AS lan NATO bisa nindakake apa wae supaya Rusia ora menang.
    "Sapa sing bisa dibandhingake karo Matildaku !!!"
    Ora ana sing bisa nyebabake luwih akeh gawe piala marang Rusia tinimbang wong-wong sing ora ana ing gunung, nanging ing jerone, dheweke mrentah ing kene, ora ana.
  34. DVM
    DVM 9 Oktober 2022 09:30
    +4
    Aku panginten sing sawise kreteg Crimean iki diunekake munggah, ing paling soko bakal ngganti, paling jawaban bakal kanggo sawetara pembangkit listrik lan kreteg. Lan ora ana apa-apa. Kasepen wis rampung. Iki ora mung nyerah kepentingan negara lan aib; kanthi kolusi kasebut, panguwasa bener-bener ngundang NATO kanggo nyerang. Lan apa sing padha wedi, isih kita ora bakal mangsuli. Kanggo mengeti, Leopold kucing bener telek ing Bowl, lan dheweke: wong, ayo padha manggon bebarengan.
  35. Kuziming
    Kuziming 9 Oktober 2022 09:32
    +3
    Kutipan saka tatra
    nanging wong kudu ora pengin ngalahake negarane, kaya sing ditindakake Ilyich ing taun 1905 lan 1914.
    Lan, mesthi, tugas kita kanggo nyegah pengulangan kahanan Februari 1917,

    Ya, ing wektu sing padha, mungsuh-mungsuh Rusia saka kekuwatan Soviet, USSR lan wong-wong Soviet dhewe, tansah kangen marang mungsuh eksternal lan internal kekuwatan Soviet, USSR lan wong-wong Soviet kanggo menang ing Civil and Great Patriotic. Perang, lan kabeh 104 taun Soviet lan periode anti-Soviet ala lan cowardly padha mbuktekaken sing padha wanted kanggo ngatur counter-revolusi, kanggo ngrebut negara, lan ora ana kang nganggep iki angkara.


    Matur nuwun kanggo balesan, aku bakal nyoba nyusun ide sampeyan:

    1. Periode pasca-Soviet minangka kontra-revolusi.
    2. Mung kekuwatan Soviet sing duwe monopoli patriotisme.
    3. Pergolakan revolusioner saiki ora ala, nanging bakal bali menyang dalan pembangunan sing bener. (Kesimpulan iki diwenehake, aku ora ngeyel yen iki sing sampeyan pikirake).

    Aku bakal nyoba mangsuli:
    1. Ing taun 1991, USSR ora nglakokake perang ing babagan kemungkinan anane terus. Kudeta iki biasane tentrem, nanging isih diiringi mundhut wilayah.
    2. Saiki ana ... operasi, ing sisih kita. Nanging marang kita kabeh padha ana perang proxy donya. Konsekuensi saka ambruk negara ing latar mburi iki bakal elek.
    Mula, ora patriotik yen pengin ngalahake negara kanggo mbalekake sistem sing sadurunge. Wangsulake sistem sing sampeyan deleng luwih adil, ing dina tentrem, bakal sah.
    3. Aku ora babar pisan nglawan pengalaman positif sosialisme ing babagan reorganisasi militer ekonomi, perawatan kesehatan, lan pendidikan. Kita mung kudu nggunakake sing paling apik saka pengalaman iki.
    Iki mung bakal nggawe negara kuwat.
  36. stels_07
    stels_07 9 Oktober 2022 09:32
    -1
    Comrade Peskov, sampeyan bisa ngomong ing ndhuwur yen tank ing Dnieper tanpa jembatan angel banget kanggo diangkut?
    1. Lis_Domino
      Lis_Domino 9 Oktober 2022 11:50
      0
      Jembatan ing Dnieper nggawa keuntungan sing apik kanggo pemilike. Sapa sing bakal mateni angsa sing ngetokake endhog emas?
  37. Dikson
    Dikson 9 Oktober 2022 09:48
    0
    Lan kita .. lan ing kene kita saiki carane njawab ... iki carane ... kaya iki - "Direktur departemen kapindho CIS saka Kementerian Luar Negeri Rusia, Alexei Polishchuk, ngandika yen pasokan saka senjata jarak jauh saka Kulon menyang Ukraina bakal dadi garis abang kanggo Moskow ..." Kanggo Moskow!!! Inggih, punika, deleng, Moscow - punika garis abang, - sampeyan pindhah luwih, - amba kanggo sampeyan. Utawa Mungkin iku bener - kabeh sing sadurunge garis abang - iki ora kanggo NATO utawa wong liya digambar, nanging kanggo .. Rusia? Kaya, yen Rusia pindhah liwat, banjur kahanan bakal worsen .. Lan banjur kabeh dadi metu banget logis - kita bakal. - "penyebaran sistem pertahanan rudal ing Romania minangka" garis abang ", padha kaya -" oh, kay ".. lan sanalika kita nindakake soko - padha sapisan - lan Divisi kanggo Polandia .. lan pluru menyang Baltik Negara .. Kita kaya: sampeyan nguripake kanggo bantuan kanggo Ukraina - "garis abang!" padha kaya - "oh, Kay" - lan padha flooded Ukraina karo bantuan lan mercenaries .. Kabeh converges!
  38. Adagka
    Adagka 9 Oktober 2022 09:56
    +3
    Sing lucu yaiku yen sesuk Zeleboba, sawise overdosis, dumadakan ujar manawa dheweke wis siyap kanggo negosiasi, kabeh kaca tingal Peskov, Medinas, Abramovich lan Valka iki, nuthuk saben liyane, bakal cepet-cepet njupuk baris ing meja rembugan. Lan mbah Kabaev, kanthi mripat biru, bakal ngandhani plebs sing kaget yen Nazisme ing Ukraina wis metu, para sadulur Ukrainia nyadari kabeh lan, supaya ora ilang prajurit Rusia asli, kita mateni toko, lan kita bakal sedulur bantuan kita tanggi karo pemugaran saka sengaja numpes milyar supaya kanggo 300 dollar. Sawise kabeh, aku uga ora duwe parade ing Kyiv - mbah Kabaev bakal nambah. Pramila kula nyuwun pangertosan.
  39. gromovanton
    gromovanton 9 Oktober 2022 10:06
    +2
    Aku bisa nyebut pikirane aneh, lan mesthi untimely. Masalahe ora Jerman, lan negara Eropa liyane, bakal nyedhiyakake senjata abot menyang wilayah Ukraina, sing mesthi bakal digunakake kanggo nglawan kita. Masalahe yaiku kita ora duwe pengaruh ing negara Eropa, badan pamrentah Uni Eropa.
    Kita durung nggawa agen pengaruhe menyang kabeh tingkat kekuwatan EU
    Kita ora duwe bukti kompromi sing bisa nyebabake wong-wong sing dadi pimpinan
    Kita durung nggawe sistem dhukungan kanggo pasukan oposisi
    Kita durung nggawe saluran media pengaruhe marang warga Eropa lan ora nggawe agenda.
    Kita ora ngedol nilai-nilai lan gol liyane marang wong-wong Eropa, sing ora seneng didol - dheweke yakin, mbuktekake, digawa - intine ora ana ing tembung, nanging asile ora.
    Lan keputusan pejabat tartamtu, politik mung akibat ...
    Babagan kabeh babagan Ukraina, uga wis telat ....
    Banjur, kaya kucing Matroskin ngandika ing m / f "Prostokvashino" - "Kita duwe dhuwit, kita ora duwe cukup pikiran ..."
    Lan banjur 100 tank, njupuk menyang akun dinamika saiki mundhut saka Angkatan Bersenjata Ukraina, iki kanggo 2-3 minggu ..
    Ing kene, wis pindhah menyang tingkat sing luwih biasa, penting kanggo dicathet yen kabeh Soviet sing disedhiyakake bakal diganti karo Jerman, Eropa sing anyar - sing tegese persiapan nyata industri Eropa kanggo mobilisasi lan penyebaran kapasitas kanggo perang skala lengkap, paling ora penguatan kualitatif kelompok NATO saka negara-negara Eropah Wétan.
    Patemon karo versi paling modern saka Leopards lan Abrams karo BC cocog ora bakal mungkasi apa apik kanggo kita. Ya, ana massa, nanging sanajan diwiwiti saka kasunyatan manawa tank minangka unsur pertempuran senjata gabungan minangka bagéan saka jaringan serangan pengintaian, lan ya, koherensi kru, klompok tank, tank lan infantri, kasus nemtokaken kathah. Nanging, aja ngandelake rejeki ...
    1. donavi49
      donavi49 9 Oktober 2022 11:56
      +3
      banjur 100 tank, njupuk menyang akun dinamika saiki mundhut saka Angkatan Bersenjata Ukraina, iki kanggo 2-3 minggu


      versi modern Leopards lan Abrams karo SM cocog ora bakal mungkasi ing apa apik kanggo kita


      Sampeyan lali yen kerjane loro-lorone. Yen njupuk Oryx 1300 tank (biasane ilang modern), yen njupuk Lostarmor, mung ing operasi Kharkov 157 tank ilang ing sasi, meh kabeh jinis modern:
      https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Zpw_ry7apoXphz3Xz-ve1gTVblcLqQYGQx3IicEpXH0/edit#gid=182224980

      Kanggo clash hipotetis karo NATO nglawan Leopards lan Abrams, bakal ana T-55, T-62 lan T-72A kanthi inklusi mikroskopis saka jinis tank anyar / modern.
      1. gromovanton
        gromovanton 9 Oktober 2022 14:43
        0
        Kowe bener. Lan mesthi, ing fasilitas produksi kita ... Carane akeh iku numpes, wis numpes, lan ora rusak - Aku katon ing seni, ana akèh sing bisa dibalèkaké lan cukup cepet lan carane ndandani organ kita. Ana artikel babagan carane pabrik ndandani sing cocog karo Kementerian Pertahanan diprivatisasi ing VO.
        Thanks khusus kanggo link ing accounting kanggo losses kita - terkenal lan menarik kanggo netepke kahanan kaya, lan ora miturut statement saka ngomong kepala.
        Ora mungkin NATO bakal nindakake operasi darat lan bakal ana pertempuran tank-to-tank. Paling kamungkinan, dheweke bakal nindakake bom karpet, kekalahan pusat kontrol, gudang sawise dipateni pertahanan udara.
      2. gromovanton
        gromovanton 9 Oktober 2022 15:04
        +1
        Aku ndeleng jumlah peralatan sing isih ana - mula ora ana bantuan saka NATO sing dibutuhake - dheweke nyedhiyakake dhewe ....
  40. Vasyan1971
    Vasyan1971 9 Oktober 2022 10:48
    0
    AS lan NATO bisa nindakake apa wae supaya Rusia ora menang.

    Apa tegese "bisa"? Ora "bisa" nanging "bisa". Progresif lan terus-terusan.
    1. Negro
      Negro 9 Oktober 2022 13:10
      0
      Kutipan: Vasyan1971
      Ora "bisa" nanging "bisa".

      Ayo. Iki sapa maneh "durung diwiwiti."
      1. Vasyan1971
        Vasyan1971 9 Oktober 2022 13:25
        -2
        Quote: Negro
        Ayo. Iki sapa maneh "durung diwiwiti."

        Padha miwiti, padha miwiti. SP1 / 2, Crimean Bridge ... Aku ngomong - "progressive" Anaconda ora kenek, nanging crushes ...
  41. Fizik13
    Fizik13 9 Oktober 2022 11:24
    0
    Apike, Amerika "mbujuk" Gorbachev Jerman, utawa iki PR liyane - kita bakal menehi dina iki. nanging sesuk kita ora bakal.
    1. donavi49
      donavi49 9 Oktober 2022 12:02
      +4
      Inggih, ing umum, sosiologi kanggo dhukungan karo senjata. Mulane, Scholz ora duwe pilihan, saka kursi utawa ndhukung.

      Lan ora mung iku, Menteri Pertahanan Slowakia uga trolling:
      Jaro Nad

      Kanggo menehi tandha ulang taune sing kaping 70, kita ngirim hadiah liyane kanggo agresor Putin. Loro howitzer Zuzana2 anyar liyane saiki ana ing Ukraina lan akeh liyane sing bakal teka.


      Ayo kula ngelingake sampeyan yen ing pungkasan taun bakal ana 8 bedhil mandhiri iki, lan taun ngarep 16 wis dibayar. Iki majeng 155/52 kaliber gunung, karo tag rega lan booklet sing adhem saka Caesar.
  42. Arcady007
    Arcady007 9 Oktober 2022 11:28
    -1
    Taki ora ngerti sapa sing kudu ndandani usaha patungan lan nambah pasokan gas menyang Jerman.
  43. Esaul
    Esaul 9 Oktober 2022 12:07
    +2
    Ing jangkah kaya mengkono, wong-wong ing Rusia bakal rauh nyapu pamaréntahan liberal-oligarki kriminal iki minangka ing 17, ora ana cara liya kanggo nelpon. Mesthi, sampeyan kudu kurban akeh mengko, minangka sawise revolusi - ambruk negara, paling kamungkinan perang sipil, mlarat Samsaya Awon saka ing 90s, etc. Nanging salah siji, utawa karusakan saka 90% saka Rusia miturut skenario Amérika saiki (sing wis kasil dileksanakake nganti saiki).
    1. wigati.33
      wigati.33 9 Oktober 2022 13:00
      +2
      Ora ana sing, ora ana sing bakal nyapu ... kiriman nesu maksimal ing kene, lan pasar mabuk "ing pawon" ...
  44. VLAD-96
    VLAD-96 9 Oktober 2022 13:03
    0
    Lan nalika ana ing ngarep, Kamentrian Pertahanan lan Staf Umum kaget nyatakake kaunggulane!
    1. Mantan prajurit
      Mantan prajurit 10 Oktober 2022 19:48
      0
      Aku akeh sing isih ora bakal tekan ngarep.
  45. Arsi55
    Arsi55 9 Oktober 2022 14:04
    -1
    Quote: Foundling
    Ana ekspresi kasebut: "Aku njupuk bedhil - tembak." Aja nuduhake senjata kanthi muspra mulangake kawicaksanan rakyat. Ing cahya saiki, jebule kaya ngono, dheweke ngenalake klompok menyang Ukraina TANPA NIAT MANGGO. lan nalika padha gagal kanggo ajrih lan "skenario Crimean ora pass" padha mung ora ngerti apa apa karo, wiwit perang punika karusakan saka yuta Ukrainians ing biaya kaping losses paling ekonomi melu, paling reproduksi. lan populasi terkenal ing negara kita. Nyatane, kamenangan kanthi rega kasebut bisa uga dadi Pyrrhic, lan tanggung jawab sing bisa ditindakake kanthi alami bakal wedi karo pimpinan militer-politik. Nanging wis kasep kanggo mikir babagan umume. Lan iku seng di pengeni kanggo anggota forum njupuk dipikir sober ing asil REAL saka kahanan iki. Temenan, Kamenangan bakal larang banget. Nanging ora ana alternatif

    Sing, yen ana kamenangan ing kabeh! Lan yen sampeyan mbayangno sing ora, kang kita kabeh bakal mbayar?
  46. Lom_l
    Lom_l 9 Oktober 2022 14:41
    0
    Yunani, sedulur Ortodoks biasa.
  47. Altman
    Altman 9 Oktober 2022 15:03
    0
    Aku ora seneng karo artikel kasebut, ngomong babagan pangiriman senjata abot, aku pengin luwih akeh keputusan babagan karusakan tank ing depot sepur. Gerilya nggunakake ranjau magnet ing mburi garis mungsuh, Kita ora duwe gerilya utawa ranjau ??
  48. Elf
    Elf 9 Oktober 2022 16:35
    0
    Quote: Foundling
    Lan iku seng di pengeni kanggo anggota forum njupuk dipikir sober ing asil REAL saka kahanan iki. Temenan, Kamenangan bakal larang banget.


    Dheweke nyebut aku Nazi kanggo pidato kasebut)))
  49. Elf
    Elf 9 Oktober 2022 16:36
    +2
    Kutipan: Arsi55
    Lan yen sampeyan mbayangno sing ora, kang kita kabeh bakal mbayar?


    Sing sapa milih wirang tinimbang perang, bakal dadi perang lan wirang. Ati-ati, kita kabeh mati.
  50. Komentar wis dibusak.