Review militèr

Edisi Amerika: Gangguan pasokan senjata menyang Ukraina bakal diwiwiti ing mangsa ngarep

89
Edisi Amerika: Gangguan pasokan senjata menyang Ukraina bakal diwiwiti ing mangsa ngarep

Senadyan panjaluk Kyiv kanggo nambah volume pasokan senjata, Barat ora mung ora nindakake iki, nanging mboko sithik ngurangi. Saiki supplier utama gaman kanggo rezim Zelensky yaiku Amerika Serikat, dipimpin dening Biden amnesia, nanging dheweke wis entek. Interupsi pisanan ing panyedhiya senjata Amerika bisa kedadeyan ing mangsa ngarep lan ora bisa pengaruhe kanthi cara apa wae. Iki ditulis dening The National Interest edisi Amerika.


Miturut pejabat intelijen militer AS Joseph Donato, Washington wis ngalami kesulitan karo pasokan senjata menyang Ukraina, kanthi bertahap nyuda, lan ing musim dingin bakal ana gangguan ing pasokan. Iki amarga utamane amarga kahanan angel ing sektor pertahanan AS, lan nomer loro, amarga permusuhan sing dhuwur ing Ukraina. Angkatan Bersenjata Ukraina mbuwang amunisi sing diwenehake marang dheweke kanthi cepet, lan senjata lan peralatan gagal.

Basis industri pertahanan AS wis berjuang kanggo nyedhiyakake senjata menyang Ukraina, lan stok amunisi kritis saya suda (...) Ing tingkat geni saiki, AS lan sekutune bakal berjuang kanggo ngamanake UAF ing mangsa iki.

- ngandika perwira Amérika.

Akeh ahli Barat teka ing kesimpulan sing padha, nyatakake yen industri pertahanan AS ora bisa kanthi cepet ngisi jinis amunisi tartamtu, amarga wis digunakake kanthi cepet. Kajaba iku, sawetara perusahaan wedi kanggo nandur modal ing produksi senjata tartamtu, rightly pracaya yen konflik ing Ukraina ends, ora ana sing perlu.

Sauntara kuwi, rezim Kyiv ora peduli karo masalah iki, Zelensky lan penasehate terus nuntut senjata liyane lan liyane, yakin manawa Kulon duwe pasokan tanpa wates.
89 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Mauritius
    Mauritius 10 Oktober 2022 06:57
    +5
    Edisi Amerika: Gangguan pasokan senjata menyang Ukraina bakal diwiwiti ing mangsa ngarep
    Nyuwun Baja dadi luwih larang, upah ora cukup. Kaosmu luwih cedhak karo awakmu. Lan nilai-nilai, iki dhewe ....
    1. Stas157
      Stas157 10 Oktober 2022 07:15
      +5
      . Gangguan ing pasokan senjata menyang Ukraina bakal miwiti rauh

      Kita wis krungu iki wiwit musim panas, yen ora sadurunge. Lan persediaan mung saya tambah. Lan kenapa kudu nyuda? Ana luwih akeh senjata ing negara-negara Kulon tinimbang kita.
      1. Alex_1973
        Alex_1973 10 Oktober 2022 07:59
        + 10
        Stas157 (Stas)
        Ana luwih akeh senjata ing negara-negara Kulon tinimbang kita.

        Pira maneh? Apa sampeyan duwe data? Apa sampeyan nyiarake saka markas NATO? Lan yen ora, banjur kok kirim kabeh-propal sabanjuré, padha bakal matèni kita kabeh maneh?
        Ayo ngenteni lan ndeleng, padha ngetung pitik ing musim gugur, lan kita bakal ngetung luwih cedhak karo Taun Anyar. Ing sawetoro wektu, njagong lan ngenteni sing wis rampung, amarga sampeyan ora cepet-cepet menyang trenches. Kabeh sing dakrungu saka sampeyan mung ngeluh lan nguwuh sepira alane kita. Yen sampeyan pengin kamenangan, banjur pindhah nindakake soko migunani kanggo negara, lan ora ngalahake ing clave, "patriot" peduli iku.
        1. dik-nsk
          dik-nsk 10 Oktober 2022 08:06
          +6
          Alexei, apa dheweke nulis sing nggawe dheweke nyerang? Volume persenjataan ing total Kulon alamiah luwih gedhe tinimbang kita, ora perlu dadi anggota markas NATO, cukup kanggo mbandhingake anggaran pertahanan, sing sawetara negara duwe luwih akeh tinimbang kita .. Wong kasebut ora merengek. , nanging mung nyatakake sing jelas .. lan ngremehake mungsuh lan capping ora kanthi otomatis ndadekake wong dadi patriot. hi piye wae, kamenangan bakal kita!
          1. Alex_1973
            Alex_1973 10 Oktober 2022 08:26
            +3
            Dhaftar, hi Aku ora cenderung ngremehake mungsuh lan kira-kira mbayangake kemampuan blok NATO. Aku ngerti banget yen tanpa bantuan saka NATO, pisanan kabeh, intelijen, lan kapindho, senjata, perang iki wis rampung, uga, utawa bakal rampung. Daging iku daging, nanging daging iki, yen ora ana apa-apa, kudu nyerah utawa ngungsi menyang Kulon. Ora ana khayalan ing kene.
            Nanging kirimanku prihatin "patriot" sing kondhang kaya stasik, sylvester, svarog lan liya-liyane. Ana pitakonan sing serius banget kanggo kita, lan ana akeh, nanging kita bakal takon sawise perang, lan saiki kita kudu bantuan tentara lan negara, lan ora gagak babagan kabeh ala. Bener Bodrov ngandika, iku MUSTAHIL ngomong kanti awon bab sampeyan dhewe sak perang!
            1. Kusja
              Kusja 11 Oktober 2022 07:08
              +1
              Aku bakal nambah manawa saka layar TV ing kabeh jinis acara, sampeyan uga kudu kurang ngomong babagan rencana lan prestasi sampeyan, karakteristik kinerja senjata lan dadi patriotik.
          2. Nelayan
            Nelayan 10 Oktober 2022 08:54
            +9
            Dmitry, masalah ing Kulon yaiku kabeh logam sing ana ing roda ora dimaksudake kanggo operasi ing jalur kita sawayah-wayah kajaba ing musim panas sing garing, lan logam ing angsa iku EVERYTHING, iku ends, padha diobong kita kanggo wong-wong mau. Anggaran pertahanan AS - conto korupsi lan sawing, senjata iki ora bisa digunakake ing konflik protracted - bakal bangkrut, lan malah luwih ing konflik karo kekuatan witjaksono. Tentara sing tenan ageng, nanging motivasi ana sejatine sifate kanggo kertu ijo njagong ing basa ing tutup saka nimbali udhara lan karo zona pangecualian kanggo dijupuk howitzer. Tentara Eropa kabeh multibasa, asring sengit komposisi liyane, sing kurang bisa tumindak bebarengan gedhe, mung yen DRG cilik sing wis ngumbara ing hot spot kanggo sawetara taun lan wis makarya bebarengan, nanging jumlah minuscule. Lan ora ana sing mbatalake hukum perang: sampeyan bakal bangkrut karo pluru, lan sampeyan kudu duwe waja lan artileri ing gudang kanggo sawetara taun perang (kita duwe barang iki kanggo 10 taun, sadurunge Lisbon) lan produksi kita dhewe. ing lemah sing cedhak karo wilayah perang, kanthi pundhak cendhak, nggawa cangkang saka segara - sampeyan bakal bangkrut lan overstrain, gampang ngilangi logistik kasebut lan iki bakal ambruk ing ngarep "sabar". Logistik sing dawa sajrone permusuhan aktif bakal ngrusak tentarane. Kita durung diwiwiti, kabeh jinis tarian karo "mitra Kulon", mobilisasi kudu ditindakake ing wulan Maret, wong bodho mutusake manawa bisa ngrebut negara gedhe kanthi 250 kontingen - sampeyan kudu njupuk dheweke. .
            1. TermiNakhTer
              TermiNakhTer 10 Oktober 2022 09:51
              +2
              SW cilik - udakara 500 ewu, kanthi kekurangan, kurang saka 400 ewu. Senjata lemah diprodhuksi miturut, uga, sampeyan bisa nambah MP. Ana uga sing kurang, 150 ewu. bakal ora. Kajaba iku, industri sing ngasilake gaman prasaja lan digunakake kanggo wong-wong mau ditinggalake, sampeyan ora bakal entuk dhuwit akeh. Sampeyan bisa entuk akeh ing senjata teknologi dhuwur, ana puluhan milyar. Nanging ora dikirim menyang Ukraina.
            2. dik-nsk
              dik-nsk 10 Oktober 2022 10:03
              +1
              Kita durung miwiti, kabeh jinis tarian karo "mitra Kulon", mobilisasi kudu ditindakake ing wulan Maret, wong bodho mutusake manawa bisa ngrebut negara gedhe kanthi 250 kontingen - sampeyan kudu njupuk dheweke.
              Aku setuju kene 100% hi
            3. SankinsTales
              SankinsTales 10 Oktober 2022 13:33
              0
              Kutipan saka Fisherman
              Lan ora ana sing mbatalake hukum perang

              kok padha ora ngebom? Nyuwun pangapunten, lawas, kebiasaanku))), yen dheweke resmi ngomong yen kabeh bom wis rampung, "ngapunten", aku bakal ngerti lan ngapura.
              Lan dadi metu sing padha njupuk karo snipe, nanging ora ing bebek, apa iki "hukum perang"
          3. Ilanatol
            Ilanatol 10 Oktober 2022 13:52
            +2
            Apa anggaran pertahanan mung kanggo tuku senjata?
            Ing negara NATO, utamane ing Amerika Serikat, iki dudu barang sing paling gedhe. Gaji, pensiun, pangopènan pirang-pirang pangkalan, logistik ...
            Lan senjata luwih larang ing kana. Dadi yen sampeyan ngetung ing potongan (barel, cangkang, misil, lan liya-liyane) - ora luwih akeh. Lan sampeyan kudu nyathet kasunyatan manawa kewajiban militer negara-negara Kulon luwih akeh tinimbang kita, kekuwatan militere nyebar ... China, Korea Utara, Iran.
            Dadi ora kabeh dadi surem kanggo kita.
          4. kula 1970
            kula 1970 10 Oktober 2022 23:22
            +1
            Kutipan saka: dik-nsk
            Volume persenjataan ing total Kulon luwih gedhe tinimbang kita, ora perlu dadi anggota markas NATO, cukup kanggo mbandhingake anggaran pertahanan, sing sawetara negara duwe luwih saka kita ..

            Miturut pratelan saka kepala Pentagon sadurunge, Pentagon ana ing endi wae belay Nyuwun ngginakaken 8 triliun dolar. Kajaba iku, kanggo 4 triliun kopecks ora ana belay dokumen akuntansi.
            Dadi apa anggaran militer - ora ana sing ngerti ...
          5. Barberry25
            Barberry25 11 Oktober 2022 18:17
            0
            ing kene sampeyan salah: Bundeswehr sing padha duwe anggaran militer udakara 60 milyar - iki luwih akeh tinimbang pertahanan nasional, nanging sakperangan alesan dheweke wis nangis amarga kepeksa mbatalake latihan lan nyuda tembak amarga kekurangan amunisi lan yen dheweke duwe perang nyata mung ana cangkang sajrone sawetara minggu, lan iki diwenehake manawa tentarane luwih kompak tinimbang kita lan ora ana pasukan nuklir strategis sing nggunakake sumber daya.
            1. chetvertak
              chetvertak 11 Oktober 2022 19:41
              0
              Yen aku maca apa anggaran militer Jerman, mesthine aku maca apa anggaran militer Federasi Rusia!Nanging aku mutusake kanggo ndhelikake. Anggaran militer Federasi Rusia sajrone 21 taun yaiku $ 69 milyar Ora luwih saka Jerman, mung ing babagan wilayah, Jerman 50 kali luwih cilik tinimbang Federasi Rusia.
              1. Barberry25
                Barberry25 11 Oktober 2022 20:11
                0
                sampeyan katon nyoba kanggo ngliwati inti saka regejegan?
          6. EMMM
            EMMM 11 Oktober 2022 20:10
            0
            Ora! Kamenangan bakal dadi milik kita! Kanggo Rusia!
        2. Kriso Sborshik
          Kriso Sborshik 11 Oktober 2022 15:29
          -2
          Nah, banjur saka ngendi sampeyan entuk data sing kabeh wis diurutake? Yen sampeyan mikir kanthi logis, koalisi NATO yaiku pirang-pirang yuta wong? Amerika Serikat mung kaping pindho tinimbang kita, lan kabeh shobla iki nyedhiyakake senjata anyar kanggo x-men sajrone nem sasi ing aliran sing ora bisa entek. Aku uga elinga pidato Marotov-April sing HIMARS iku MLRS padha karo kita, kang tegese ora ana apa-apa kanggo wedi lan padha ora bakal nindakake cuaca ing kabeh, amarga Ukrainians ora ngerti carane nggunakake, lan T-72M1 Polandia umume telek kuna lan mulane ora medeni. Akibaté, X-men ing minggu mbatalake sawetara sasi asil saka serangan kita. Dadi saiki aku duwe deja vu Februari, Ukrainians maneh mlayu saka Kuev, Kamentrian Pertahanan wis calibrating infrastruktur, lan media kita ngalahake rong dina mengko (sawise obsera karo jembatan) padha maneh laporan sing 404 bakal ora ana maneh. .
      2. sanak
        sanak 11 Oktober 2022 20:08
        0
        Google majalah iki, deleng judhul artikel, pers kuning.
        Salajengipun, penulis artikel nyerat: akeh ahli teka ing kesimpulan iki - saka ngendi, ngendi pranala menyang publikasi utawa fiksi liyane, mung kanggo ngisi artikel?
    2. Pak X
      Pak X 10 Oktober 2022 08:13
      +3
      yaiku AS, dipimpin Biden sing amnesia

      Dheweke mutusake sethithik
      Biyen luwih tepate: imperialisme internasional.
      Ibukutha lan perusahaan gedhe ndhikte pamrentah apa sing kudu ditindakake.

      Pembunuhan Kennedy minangka conto iki.
      Dheweke tiwas sawise mutusake kanggo mungkasi Perang Vietnam.
      Lan kanggo industri senjata, iki minangka kerugian gedhe.
      Dadi dheweke rampung dheweke, lan trailer lan sadulur.
      1. Valentin Nikolsky
        Valentin Nikolsky 10 Oktober 2022 08:27
        +6
        Kennedy digawe tentrem karo USSR lan, sing paling Jahwéh, encroached ing "suci suci" - FRS. Pamrentah AS ora berdaulat, amarga ora ngontrol keuangan dhewe ... Kennedy pengin (malah ora miwiti) ngganti urutan iki. Mangkono, mlebu putusan dhewe. Pembunuhan Kennedy ora mung pembunuhan - iki eksekusi langsung ...
    3. tonix_richterr8
      tonix_richterr8 11 Oktober 2022 16:37
      0
      Apa sebabe Pentagon mrentahake proyek B-21 "Raider" anyar saka Northrop Grumman utawa kelas anyar TPKSN "Ohio"? Ikhlas.
  2. bali
    bali 10 Oktober 2022 06:59
    +9
    hi Gudang karo barang iki kebak belang ing saindenging jagad! Lan pasokan ora suda.
  3. ratoborets
    ratoborets 10 Oktober 2022 07:01
    0
    Washington wis ngalami kesulitan karo pasokan senjata menyang Ukraina, mboko sithik nyuda, lan ing mangsa bakal ana gangguan ing pasokan. Iki amarga utamane amarga kahanan angel ing sektor pertahanan AS, lan nomer loro, amarga permusuhan sing dhuwur ing Ukraina.

    Maneh generator delusional lan patriotisme jingoistic.
    Negara kuburan kompleks industri militer ing Amerika Serikat? Apa kita kabeh gedhe? Ya, perusahaan-perusahaan Amerika wis siyap kanggo cokotan tenggorokan saben liyane kanggo kesempatan kanggo ngrebut pie lan njaluk pesenan ora kanggo milyar, nanging kanggo puluhan (yen ora atusan, yen nyeret kanggo taun) milyar dolar!
    Lan dolar AS bakal dicithak kaya sing dibutuhake. Ing donya modern, dheweke ora perlu nyithak, iki mung nomer ing akun saiki.

    Senjata gagal amarga kecepatan perang sing dhuwur? Lan kita ora ngerti? Utawa jangkah dhuwur amarga serangan aktif saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah Kharkiv, ing sisih lor wilayah Kherson lan Donetsk?
    1. Vladimir_2U
      Vladimir_2U 10 Oktober 2022 07:03
      -4
      Kutipan saka: ratoborets
      Lan dolar AS bakal dicithak kaya sing dibutuhake. Ing donya modern, dheweke ora perlu nyithak, iki mung nomer ing akun saiki.

      Mantra liberal ora bisa digunakake amarga dolar ora bisa ngemot meriam tinimbang proyektil.
      1. ratoborets
        ratoborets 10 Oktober 2022 07:11
        -1
        Mantra liberal ora bisa digunakake amarga dolar ora bisa ngemot meriam tinimbang proyektil.

        Lan ukara sadurunge iku lemes kanggo maca?
        Ya, perusahaan-perusahaan Amerika wis siyap kanggo cokotan tenggorokan saben liyane kanggo kesempatan kanggo ngrebut pai lan njaluk pesenan ora kanggo milyar, nanging kanggo puluhan (yen ora atusan, yen nyeret kanggo taun) milyar dolar!
        1. Vladimir_2U
          Vladimir_2U 10 Oktober 2022 07:16
          -1
          Dadi tesis utama babagan dolar, lan iki, alasane, luwih-luwih saka kategori mantra.
          Yen mung amarga proyektil dhasar ora bisa mesin ing mesin apa wae, lenga kanggo dolar wis larang, lan entuk pesenan lan ngrampungake, sanajan alon-alon, ora padha.
          1. ratoborets
            ratoborets 10 Oktober 2022 07:40
            0
            Dadi tesis utama babagan dolar, lan iki, alasane, luwih-luwih saka kategori mantra.

            Tesis utama yaiku pernyataan jingoistik babagan masalah karo kompleks industri militer Amerika, nalika kahanan luwih elek kanggo awake dhewe, ora ana gunane.
            Yen mung amarga proyektil dhasar ora bisa mesin ing mesin apa wae, lenga kanggo dolar wis larang, lan entuk pesenan lan ngrampungake, sanajan alon-alon, ora padha.

            Ing endi aku nulis babagan apa "ing mesin apa wae kanggo grind" ?!
            Yen sampeyan ora ngerti kompleks industri militer Amerika, mula sampeyan ora kudu nulis lan ngritik wong liya.
            Ayo kula nerangake nganggo driji: umume kompleks industri militer Amerika minangka perusahaan swasta. Kayata Lokheed Martin, Northrop Grumman, lsp. Lan wong-wong sing ana ing mburi perusahaan kasebut turu lan ndeleng kepiye entuk kontrak milyar lan puluhan milyar dolar, lan minangka imbalan bakal nyedhiyakake tank, cangkang, lsp. Lan kanggo iki dheweke siyap kanggo lobi kapentingan liwat politisi utawa malah miwiti perang ing sawetara negara adoh. Perang lan pasokan Ukraina minangka alesan sing apik kanggo entuk kontrak sing padha lan mbukak kapasitas pabrike kanthi maksimal.
            1. Vladimir_2U
              Vladimir_2U 10 Oktober 2022 09:05
              0
              Ayo ngenteni lan ndeleng apa sing bakal kedadeyan karo NG.
            2. kula 1970
              kula 1970 10 Oktober 2022 23:35
              0
              Kutipan saka: ratoborets
              Tesis utama yaiku pernyataan jingoistik babagan masalah karo kompleks industri militer Amerika, nalika kahanan luwih elek kanggo awake dhewe, ora ana gunane.

              Kutipan saka: ratoborets
              Maneh generator delusional lan patriotisme jingoistic.
              Negara kuburan kompleks industri militer ing Amerika Serikat? Apa kita kabeh gedhe?
              ora ngerti american pejabat intelijen - patriot Rusia
              “Miturut Perwira intelijen militer AS belay Joseph Donato, Washington wis ngalami kangelan karo pasokan senjata menyang Ukraina, mboko sithik ngurangi, lan ing mangsa bakal ana gangguan ing pasokan....
              FBI kudu goyangake amarga tresna marang Federasi Rusia ...
              1. Kriso Sborshik
                Kriso Sborshik 11 Oktober 2022 15:31
                -1
                Lan carane kita ngerti sing, pisanan, iku weruh saka kahanan nyata, lan kapindho, malah yen dheweke ngerti, banjur iki dudu bebek supaya kita tenang lan ngendhokke gulungan.
          2. Sergey028
            Sergey028 10 Oktober 2022 07:55
            +4
            Apa sampeyan wis nyoba mbukak mata? Kapabilitas industri AS, yen perlu, bakal ngidini kita ngasilake amunisi lan senjata saben wulan amarga ora bisa diprodhuksi sajrone setahun. Bentenipun ing potensial ekonomi gedhe banget.
          3. Barberry25
            Barberry25 11 Oktober 2022 18:19
            -1
            titik penting yaiku kita bisa nggawe cangkang konvensional, lan kompleks industri militer Amerika bakal menehi mung super-duper .. sing bakal terjangkau banget.
        2. Boikot
          Boikot 10 Oktober 2022 13:32
          -1
          Atusan milyar dolar kanggo Ukraina? Potong sturgeon, dudu cara ekonomi, "percetakan" ngrampungake sawetara masalah jangka pendek nalika nggawe sing anyar.
      2. TermiNakhTer
        TermiNakhTer 10 Oktober 2022 09:52
        0
        Nyetak tanpa wates ora bakal bisa, utang negara wis 31 triliun.
        1. Micha456
          Micha456 10 Oktober 2022 23:37
          +2
          Apa sampeyan mikir yen dheweke bakal menehi sesuatu marang wong liya?
          1. TermiNakhTer
            TermiNakhTer 11 Oktober 2022 09:39
            0
            Kaping pisanan, iki utang domestik, kaya 24 trik. Sawetara Burkina Faso bisa uga ora diwenehake, nanging kanggo peminjam domestik)))
    2. SklochPensioner
      SklochPensioner 10 Oktober 2022 13:19
      0
      Kutipan saka: ratoborets
      Maneh generator delusional lan patriotisme jingoistic.
      Negara kuburan kompleks industri militer ing Amerika Serikat? Apa kita kabeh gedhe?

      Dear pegulat tutuk! Stop histeria! Inggih, ya, ana patriot jingoistic, nanging kabeh-talkers kaya sampeyan iku satus luwih ala. Saka retorika kaya "dheweke duwe - ya, nanging kita duwe - ugh" ora nggawe sampeyan lara, apa sampeyan turu? Mungkin ndeleng dhokter?
      1. sanak
        sanak 11 Oktober 2022 20:17
        0
        Kutipan saka Skloch Pensioner

        Dear pegulat tutuk! Stop histeria! Inggih, ya, ana patriot jingoistic, nanging kabeh-talkers kaya sampeyan iku satus luwih ala. Saka retorika kaya "dheweke duwe - ya, nanging kita duwe - ugh" ora nggawe sampeyan lara, apa sampeyan turu? Mungkin ndeleng dhokter?

        Dadi, wis kaping pirang-pirang hurray lan goida diulang dina iki?
  4. trafllot1832
    trafllot1832 10 Oktober 2022 07:01
    +3
    Apa Angkatan Bersenjata Ukraina bakal ngrusak arsenal AS?
    1. Vladimir_2U
      Vladimir_2U 10 Oktober 2022 07:18
      +1
      Kutipan saka: tralflot1832
      Apa Angkatan Bersenjata Ukraina bakal ngrusak arsenal AS?
      Lan tanpa projectiles dipandu, 777 minangka bedhil biasa-biasa wae, bedhil poto-propelled ora KALUBÈRAN antarane amers, supaya ana alesan ing artikel.
      1. trafllot1832
        trafllot1832 10 Oktober 2022 07:40
        +3
        72% wong sing disurvei ing Amerika Serikat seneng nambah pasokan senjata menyang Ukraina, kanggo kula, masalah iki ditutup, tangan Joe rampung diikat, perlu lan bakal dikirim saka baris perakitan.
        1. Alex_1973
          Alex_1973 10 Oktober 2022 08:03
          0
          Joe isih duwe wektu nganti 8 November, lan ana impeachment. Lan suwene suwene industri kasebut tanpa minyak Saudi, cadangane ora ana watesan. Dadi ayo ndeleng kepiye.
          1. Tim
            Tim 10 Oktober 2022 08:15
            -3
            Oligarki Rusia bakal nyedhiyakake lenga, nanging ora bakal ngiklanake. Kita nyuplai gas lan lenga menyang Eropa, plus kita mbayar Ukraina kanggo transit FACT))))
            1. Kriso Sborshik
              Kriso Sborshik 11 Oktober 2022 15:33
              0
              Aku ora ngerti kenapa sampeyan wis downvoted. Iku misale jek sing padha ditunjuk 404 negara teroris secara harfiah wingi, nanging kita mbayar transit ajeg, lan pipo iku supaya.
          2. penasehat level 2
            penasehat level 2 10 Oktober 2022 10:51
            +1
            Amerika ngasilake minyak / gas paling akeh ing donya - dadi tanpa Saudi lan tanpa kita, yen cukup .. saka rega dhuwur - entuk paling akeh ing donya ..
      2. TermiNakhTer
        TermiNakhTer 10 Oktober 2022 09:54
        +2
        Aku bakal ngomong, ora mung biasa-biasa wae, nanging terus terang ala. India nilar kumpulan gedhe nalika "jambs" wiwit menek metu ing operasi nyoba. Mula, saiki kanthi keras "dibuwang" dening saben wong sing bisa.
    2. TermiNakhTer
      TermiNakhTer 11 Oktober 2022 09:42
      -1
      Ana kanca Amerika ing Detroit kanggo kerja. Sawise - ibukutha mobil AS, telung pabrik mobil gedhe, populasi 2,5 yuta. Saiki - 700 ewu, ora ana pabrik, sampeyan bisa njupuk film ing dalan - pasca apokaliptik. Kutha AS pisanan sing dadi standar. Iku babagan negara industri AS.
  5. penyu
    penyu 10 Oktober 2022 07:03
    +1
    Sawise Musk ninggalake bolts menyang zona anomali, ana sing bakal diarepake kanthi rinci. Saiki, wong liya bakal nyoba ngomong babagan "negosiasi perdamaian" ...
  6. Armen Sologyan
    Armen Sologyan 10 Oktober 2022 07:07
    -8
    Nyatane, negara AS lan NATO lagi perang nglawan Rusia. Mungkin iku ora babras kanggo ngirim saperangan saka telung kapal saka US Navy kanggo ngisor kanggo 1.) ngarsane instruktur Amérika ing Ukraina; 2.) bledosan saka stream lor lan jembatan; 3.) sanksi, provokasi lan 4.) coronavirus sing diowahi sacara genetis.
  7. rotmistr60
    rotmistr60 10 Oktober 2022 07:11
    +1
    Interupsi pisanan ing panyedhiya senjata Amerika bisa kedadeyan ing mangsa ngarep lan ora bisa pengaruhe kanthi cara apa wae.
    Aku kaya kanggo pracaya media Amérika, nanging nganti saiki Penyetor akeh. Buruh transportasi militer saka Amerika Serikat, Inggris, Spanyol ... ora duwe wektu kanggo teka siji-sijine ing lapangan terbang Polandia (dina iki ditampilake ing TV).
  8. Kuziming
    Kuziming 10 Oktober 2022 07:14
    0
    Padha bisa utawa ora bisa miwiti. Padha bisa miwiti lan mungkasi langsung. Sawetara posisi bisa rampung lan liyane mbukak. Ing mangsa, renaissance javelin umume bisa.
  9. Khibiny Plastun
    Khibiny Plastun 10 Oktober 2022 07:22
    +2
    Gangguan pasokan senjata ora mung, nanging kabeh sing dibutuhake bakal diwiwiti mung sawise serangan biasa ing jembatan, terowongan, lan persimpangan sepur. Nalika iku bakal ana gangguan serius. Nanging mitra sing dihormati ora kudu wedi ing dalan.
  10. svp67
    svp67 10 Oktober 2022 07:28
    +3
    Interupsi pisanan ing panyedhiya senjata Amerika bisa kedadeyan ing mangsa ngarep lan ora bisa pengaruhe kanthi cara apa wae.
    Ing mangsa ngarep, iki mesthi ora bakal kelakon, amarga Amerika Serikat, lan malah ing Eropah, isih duwe cukup akèh senjata gaya NATO lawas, uga senjata rampung anyar sing lagi ora nyedhiyani.
  11. kanggo
    kanggo 10 Oktober 2022 07:28
    +2
    Ditulis babagan iki Wong Amerika edisi Kepentingan Nasional.

    Wis suwe edisi "Amerika" iki ora keprungu.
    Miturut perwira intelijen militer AS Joseph Donato, Washington wis ngalami kesulitan babagan pasokan senjata menyang Ukraina.

    Petugas kasebut mesthi wis ditangkep amarga palsu babagan Amerika Serikat.
    Aja ngandel marang Amerika!
  12. Uprun
    Uprun 10 Oktober 2022 07:37
    +2
    Omong kosong......, kalahe wong pinggiran iku podo kalah karo belang-belang...., Afgan sing kaping pindhone ora bakal diapura kaleng, malah wis tumbling babar pisan.... , ditakoni asile jangkep ..... saka pinggiran ... .
    1. K._2
      K._2 10 Oktober 2022 07:45
      +1
      Yen takon sapa wae, lan yen ora ana, Eropa bakal mbayar anggarane, lan ing wangun apa wae: gas cair, anggaran NATO, dheweke bakal teka karo liyane.
  13. Landwarrior
    Landwarrior 10 Oktober 2022 07:41
    +2
    Ya, padha ngeculake kabut kaya biasane ... "Kita ora bakal nyedhiyakake ...", "Masalah produksi ..", lsp - mung operasi tutup ... Iki kedadeyan karo 777, lan karo Hymars, ... ya akeh ... hi
  14. K._2
    K._2 10 Oktober 2022 07:44
    +3
    Iki apik, mbok menawa iki sing kita tindakake salah siji petungan. Yen mangkono, iku worth mbayar pajeg: kita wis lemah kabeh saham senjata saka fasis Ukrainia lan NATO, kita menang perang energi, plus rauh Jendral Moroz lan nguatake Angkatan Bersenjata RF, bisa uga Belarusians. isih bakal mbantu. Kita bakal weruh, kita ngarep-arep.
  15. Diesel 200
    Diesel 200 10 Oktober 2022 07:44
    0
    Lan apa strategi Staff Umum wis, ngalahake mungsuh karo ngédap ngédap nganti padha entek gaman lan beku tanpa gas. Apa rencana licik.
  16. marc75
    marc75 10 Oktober 2022 07:50
    +3
    Kabeh bakal persis ngelawan, pangiriman bakal nambah ... tank, pertahanan udara, pesawat, helikopter, masalah utama Amerika Serikat iku Ukrainians bakal entek tinimbang gaman, supaya padha nyiapake Polandia.
  17. Sergey028
    Sergey028 10 Oktober 2022 07:52
    +4
    wong lanang! Mbuwang sampeyan kurang ajar pangarep-arep bodho iki! Ora ana sing bakal nyuda pasokan dill - akeh banget sing wis nandur modal. Yen Amerika Serikat mbutuhake, dheweke bakal nyiyapake produksi senjata lan amunisi kanthi volume gedhe sanalika bisa. Lan ing media Amerika, dheweke nulis babagan iki, mung amarga ana sing butuh supaya bisa entuk dhuwit luwih akeh saka Senat, iku kabeh.
  18. bombong
    bombong 10 Oktober 2022 07:53
    +2
    Chatter ora adhedhasar apa-apa.
    Soko, nanging senjata sing disedhiyakake menyang Ukraina bakal tahan suwe. Percaya aku. Lan mesthine pimpinan militer kita sing apes ora kudu ngandelake iki.
    Menapa malih, West wiwit nglatih infantri Ukraina liyane lan liyane. Empu kesimpulan - lagi nyiapake kanggo perang kanggo dangu. Sisane disedot saka siji organ
  19. Retvizan 8
    Retvizan 8 10 Oktober 2022 07:56
    +1
     ... "Gangguan pasokan senjata menyang Ukraina bakal diwiwiti ing mangsa ngarep" ...
    Aku ora ngarep-arep.
    Kita wis dijanjekake akeh perkara sing bakal kehabisan Ukrainia (bahan bakar, peralatan, lsp.)
  20. Serafim
    Serafim 10 Oktober 2022 07:57
    +1
    Aku ora percoyo. Aku ora percoyo, kuwi wae. Aku ora ngandel karo Amerika utawa Ukrainia.
  21. FoBoss_VM
    FoBoss_VM 10 Oktober 2022 08:05
    +1
    Iku kabeh goroh. Dheweke ora duwe masalah karo BC utawa senjata. Perlu lan peralatan abot bakal diwenehake dening penerbangan lan pertahanan udara karo kru. Dheweke bakal nemokake cara metu ... NATO duwe sumber daya kolosal babagan kompleks industri militer, lan sing paling penting, dheweke duwe tujuan manunggal ing endi wae, ora kaya Kremlin kita. Ing kono masalahe
  22. Fizik13
    Fizik13 10 Oktober 2022 08:13
    +2
    Wong Amerika wis biasa nglawan wong pribumi - ditembak 2 kali, ditibakake 3 bom, 5 roket lan voila, kabeh wong pribumi ing guwa.
    Kepriye arep perang karo Rusia, China, banjur DPRK nggodha Jepang lan Kaukasus Kidul.
    Lan Eropa, umume, njupuk banyu ing cangkeme sawise histeria babagan perang nuklir.
  23. ViktorX
    ViktorX 10 Oktober 2022 08:29
    +3
    Iku bakal becik kanggo ngatur "front kapindho" kanggo Amerika: kanggo nransfer senjata liyane modern kanggo Suriah liwat Iran (bakal apik yen padha bisa ngatur kanggo nyekel senjata NATO) lan ngatur sawetara tension kanggo wong-wong mau ana karo Petunjuk saka ". pamit"
  24. APASUS
    APASUS 10 Oktober 2022 08:31
    +1
    Edisi Amerika: Gangguan pasokan senjata menyang Ukraina bakal diwiwiti ing mangsa ngarep

    Iki dudu sebabe Amerika nggawe perang kanggo mungkasi kanthi cepet. Dheweke bakal ngrusak kabeh gudang dadi nol ing EU lan mung
  25. mojohed2012
    mojohed2012 10 Oktober 2022 08:37
    0
    Aku sing interruptions announced Lend Lisa kanggo Ze minangka janji ing counterattack ing persetujuan marang mobilisasi 300k. Saka wong. Plus ambruk lepen, jembatan lan gambar GDP
  26. solar
    solar 10 Oktober 2022 08:57
    0
    Gun sing menarik ing foto. Dheweke njupuk dhewe, ta?
  27. Yuri Siritsky_2
    Yuri Siritsky_2 10 Oktober 2022 11:29
    0
    Ayo nyedhiyakake. Industri metalurgi mbutuhake besi tua.
  28. Aleprok
    Aleprok 10 Oktober 2022 13:32
    +2
    yen padha ngomong mangkono, tegese bakal nambah pasokan luwih akeh (((ngrungokake Anglo-Saxon - mikir kanthi cara liya, mesthine kaya iki ((
  29. Ilanatol
    Ilanatol 10 Oktober 2022 14:03
    +1
    Kutipan saka: ratoborets
    Ya, perusahaan-perusahaan Amerika wis siyap kanggo cokotan tenggorokan saben liyane kanggo kesempatan kanggo ngrebut pai lan njaluk pesenan ora kanggo milyar, nanging kanggo puluhan (yen ora atusan, yen nyeret kanggo taun) milyar dolar!



    Ora luwih saka mitos umum. Nyatane, asring luwih nguntungake ngasilake produk sing tentrem.
    Pira senjata sing digawe Elon Musk? Lan entuk modal sing apik.
    Kanggo nampa pesenan ora ateges nepaki kanthi tepat wektu lan jumlah sing tepat, menehi produk sing dikarepake para jenderal Pentagon.
    Nalika pesenan kanggo pejuang generasi kaping 5 dirumusake? Mbalik ing 80s. Pira wektu lan modal kanggo pangembangan F-22? Nalika iku pindhah menyang produksi?
    Lan apa asile? Apa gunane dheweke? Pira kamenangan aerial sing dimenangake? Lan wis ana desas-desus sing bakal miwiti mbusak saka layanan.
    Ngilangi milyaran anggaran iku siji bab, nanging menehi produk nyata liyane.
    Borjuis bakal njupuk dhuwit saka kompleks industri militer, lan apa lan kapan bakal ngasilake, kanthi njupuk kahanan saiki ing sektor nyata, minangka pitakonan liyane. Dadi dheweke wiwit nyedhiyakake Angkatan Bersenjata Ukraina tinimbang howitzer M777 sing luwih cilik. Lan padha ora menehi tank. Nah, isih ... pira "Abrams" sing diprodhuksi ing kana taun kepungkur? Sampeyan kudu nyekel dhewe, sampeyan isih butuh.
    1. Micha456
      Micha456 10 Oktober 2022 23:54
      0
      Musk nampa akeh dhukungan saka negara kanthi bentuk potongan pajak, lan kabeh proyeke biasane dibayar saka anggaran negara, yen kabeh bisnise wis suwe banget.
      1. Ilanatol
        Ilanatol 11 Oktober 2022 09:18
        0
        Amarga negara ing kono ora bodho lan ngerti manawa negara lan masyarakat bakal entuk manfaat saka inovasi Musk.
        Tanpa dhukungan saka negara, Musk ora bakal miwiti proyek skala gedhe kasebut.
        Nanging, iki ora ana hubungane karo topik thread.
    2. Kriso Sborshik
      Kriso Sborshik 11 Oktober 2022 15:39
      0
      Man, aku bakal ngganggu sampeyan, nanging dolar isih apik dikutip ing donya, ana uga akeh senjata ing donya, kang tegese Amerika bisa print kertas, tuku senjata lan langsung ngirim menyang 404 mudun. Malah ora ana sing kudu digawe dhewe.
  30. Ilanatol
    Ilanatol 10 Oktober 2022 14:20
    +1
    Kutipan: Retvizan 8
    Kita wis dijanjekake akeh perkara sing bakal kehabisan Ukrainia (bahan bakar, peralatan, lsp.)


    Lan padha rampung. Peralatan, amunisi lan sumber daya liyane ... disimpen kanthi biaya pasokan eksternal.
    Ukraina dadi terkenal kanggo Kulon nalika duwe sumber daya dhewe kanggo perang karo Rusia. Komplek industri militer, tentara ... Apa ora digunakake minangka ram?
    Nanging sayangé ... ing wiwitan, industri Ukraina wiwit mati. Iku ora bisa maneh kanggo nyedhiyani Angkatan Bersenjata Ukraina karo senjata dhewe. Pira akeh tank "Oplot" sing diprodhuksi ing kana? Temenan ora "akeh ewu". Padha karo produksi artileri, rudal taktis, kapal perang (paling ora "armada cangkang"). Oke, isih akeh senjata Soviet.
    Konflik wiwit. Pesawat tank Soviet wiwit entek. Kanggo sawetara wektu padha tetep ing kiriman saka Eropah Wétan. Nanging malah cadangan iki wiwit entek. Oke, apa sing kudu ditindakake ... paling ora tenaga kerja, "daging" isih ana kanggo nglawan Rusia. Dheweke wiwit nyedhiyakake senjata Barat. Nanging masalah anyar ... "daging" uga wiwit rampung, cadangan seluler Ukraina uga ora telas.
    Terus apa maneh? Nyedhiyakake ora mung senjata, nanging uga prajurit menyang Ukraina? Inggih, mercenaries, Nazi rabble, Western PMCs tindak menyang tumindak ... iku patut sing (lan ora Ukrainians ing kabeh) ing pungkasan "kamenangan". Nanging sumber daya iki uga winates.
    Lan kanggo Kulon, ana dilema: sing diarani. tentara Ukrainia dadi "sup saka kapak." Ukrainia mung kapak, lan kabeh liya Western. Dadi apa gunane Barat ing sumber daya kasebut? Senjata iku Western, prajurit uga liyane lan liyane Western ... dadi apa neraka kita kudu Ukraina dhewe? Mung minangka medan perang ... Salah siji NATO bakal miwiti nglawan Federasi Rusia kanthi langsung, ngenalake unit reguler, utawa kudu mateni kabeh toko iki, amarga "penyusutan" lengkap.
    1. Kriso Sborshik
      Kriso Sborshik 11 Oktober 2022 15:40
      0
      Kabeh wis ana ing kiriman saka Eropa Wétan, USSR ninggalake akeh senjata ing kana sing ora nate diimpi. Lan aku krungu dongeng babagan "bakal rampung" kabeh 7 sasi.
      1. Ilanatol
        Ilanatol 12 Oktober 2022 09:22
        0
        Ora, ora apa-apa. Pasokan senjata buatan Soviet wis mudhun banget, yen ora, kita ora kudu nyuplai senjata Barat.
        USSR ninggalaké akèh, nanging kita "sadulur camp" mung didol paling saka kabeh limo Arab lan Negroes. Part - bodho dadi kethokan amarga kekurangan suku cadang lan komponen. Ukraina uga aktif dagang, kanthi cara.
        1. Kriso Sborshik
          Kriso Sborshik 14 Oktober 2022 13:57
          0
          Aku terus ndeleng asil. Saiki saben dina ana laporan babagan peralatan Barat sing rusak, tegese kabeh wis cocog karo pasokane. Cadangan X-men, kaya sing dakngerteni, meh entek, nanging cadangan koalisi NATO meh ora ana dhasare dibandhingake karo kita.
          1. Ilanatol
            Ilanatol 15 Oktober 2022 09:28
            0
            Malah ing laporan - kita ngomong babagan salinan siji. Lan sampeyan kudu njupuk menyang akun ukuran konflik, iku owahan.
            Babagan saham NATO - apa sampeyan ngaudit dhewe?
            Lan aku bakal ngelingake sampeyan babagan episode karo Libya. Banjur wong Eropa wiwitane mutusake kanggo kampanye independen nglawan Gaddafi. Obama generously ora mbantah: "go ahead, lads!". Lan apa? Wong-wong Eropa cepet-cepet ngobrak-abrik stok bom lan misil sing "ora ana dhasar", sing bodho ora cukup kanggo Libya. Lan aku kudu cepet-cepet njaluk bantuan saka Amerika Serikat.
            Kuwi squiggle. Ora ana saham sing "ora ana dhasar". Amerika Serikat kurang luwih, dene wong Eropa mung duwe pengawal.
            Iki wis samesthine. Ya, nalika Perang Dingin, NATO duwe cadangan, sanajan uga cendhak. Nanging sawise iku ... ing Kulon, dheweke ngerti yen ora ana sing bisa ngancam. Lan yen mangkono, kenapa tetep "produk" sing larang regane ing gudang kanthi modal mati, tanpa bathi? Supaya padha didol, ninggalake wong-wong mau ing minimal, tho, ana bakal cukup kanggo konflik kolonial marang barmaley.
            Lan produksi senjata anyar saya larang. Lan pemilih pengin entuk manfaat luwih akeh, mula anggaran militer kudu dipotong. Ana dhuwit sing kurang lan kurang kanggo senjata sing luwih larang ... mula ora nggumunake yen produksi ing kompleks industri militer Barat wiwit mudhun.
            Carane akeh tank Leclerc lan Leopard diprodhuksi saben taun? Lan howitzers kaya "Caesar"?
            Lan apa Eurofighters lan Mirages?
            Cukup kanggo ngetung driji. Apa cadangan bottomless ana ... siji ngguyu.
            NATO tanpa Amerika Serikat mung zilch.
  31. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 10 Oktober 2022 16:02
    0
    Bajingan iku ngapusi. Pasokan iki bakal dipotong kabeh saka Polandia menyang ngarep wétan. Nanging kita wis ngomong babagan iki wiwit Maret.
  32. gabungan
    gabungan 10 Oktober 2022 18:57
    +1
    Iki ditulis dening edisi Amerika.

    Ayo kula mikir, ayo ndeleng publikasi apa sing ditulis iki ... lan iki - "Kepentingan Nasional" (sing mung):
    Manajemen
    Penerbit lan pejabat eksekutif majalah kasebut yaiku Dmitry Simes, [10] ilmuwan politik Amerika kelahiran Soviet sing spesialisasine ing Rusia. Dheweke dikenal amarga nggawa mantan Presiden AS Richard Nixon menyang rapat karo Mikhail Gorbachev nalika jaman Soviet. Wiwit September 2018, Simes, bebarengan karo Vyacheslav Nikonov, anggota Duma Negara VI lan VII convocations saka United Russia, wis dadi tuan rumah acara dhiskusi sosial lan politik The Big Game ing Russian Channel One[11].

    https://ru.wikipedia.org/wiki/The_National_Interest
    lan ana
    Wartawan Amerika-Rusia Matthew Bodner nyerat manawa The National Interest nyetak warta saka TASS lan RIA Novosti, ing ngendi, miturut jenderal lan kepala kompleks industri militer Rusia, dicritakake babagan penemuan "senjata ajaib" dening Rusia, lan banjur bahan kasebut dicithak ulang ing media Rusia minangka konfirmasi kemajuan senjata Rusia dening media Barat[16]

    Inggih, lan kabeh sing)) yen ana sing ora ngerti.
    saka kohort padha karo pakar murky ScottRitter, asring tresna kene dipetik.
  33. shinobi
    shinobi 10 Oktober 2022 23:47
    +2
    Inggih, mangkene: Kulon wis entek lawas, dibubarake lan nyiapake senjata mati, aku narik kawigaten yen nyatane operasi militer ditindakake kanthi senjata sing ora ana gunane. Relatif sawetara conto anyar sing dikirim marang latar mburi "memo" ing perang karo mungsuh padha. Asil adoh saka statements iklan. Aku ngomong bab senjata abot. Sanalika kabeh saham saka 70s-80s wis di resiki munggah, pangiriman bakal tiba banget. Lan gelut ing wektu iku, paling kamungkinan, bakal rampung.
  34. wong pinter
    wong pinter 11 Oktober 2022 08:04
    0
    Ing tingkat geni saiki, AS lan sekutune bakal berjuang kanggo ngamanake Angkatan Bersenjata ing mangsa iki

    Cangkang 155 mm Amerika Serikat nyedhiyakake 770 lan negara liya 000-100 ewu. 150 ewu ing 900 sasi Korea Kidul bakal nyedhiyakake MANPADS lan cangkang $ 8 milyar menyang Republik Ceko, lan Ceko bakal menehi menyang Ukraina. Rega kanggo tembakan 2,9mm kira-kira $155 ($2000 projectile lan $1500 pusher charge). Yen $ 500 milyar digunakake ing cangkang 2 mm, banjur 155 yuta bakal metu. mbayar kanggo pangiriman US.
  35. Ilanatol
    Ilanatol 11 Oktober 2022 09:25
    0
    Kutipan: shinobi
    Lha, mangkene: Kulon wis kentekan jaman biyen, dibubarake lan nyiapake gaman.


    Kita ora bakal ngomong. Apa Hymars lan M777 lungse? Mungkin "jevelins" lan "stingers"?
    Lan apa analog sing luwih modern? Bisa please infoy kuwi karo pranala?
    Yen ora mung bla bla bla.
  36. Barberry25
    Barberry25 11 Oktober 2022 18:14
    0
    sing. nalika kita nampa 300 K sing digerakake saka gelombang pertama, Angkatan Bersenjata Ukraina bakal duwe masalah karo pasokan senjata ..
  37. kasunyatan
    kasunyatan 11 Oktober 2022 18:53
    +2
    Aja diapusi karo pendapat pejabat intelijen Amerika, bisa uga ora kompeten kaya disinformasi. Kanggo nyuda pasokan, utawa luwih, kanggo ngganggu wong-wong mau, sampeyan kudu nggawe upaya dhewe, ngrusak logistik mungsuh.
  38. bsk_una
    bsk_una 12 Oktober 2022 01:00
    0
    Aku ora ngerti: kenapa jembatan, lapangan udara, dalan, lan titik logistik liyane kanggo pangiriman senjata saka ora ana lan "sedulur" liyane durung rusak ???