Review militèr

Zelensky ngumumake ora mungkin negosiasi karo Moskow, amarga "Rusia bisa dikalahake ing medan perang"

123
Zelensky ngumumake ora mungkin negosiasi karo Moskow, amarga "Rusia bisa dikalahake ing medan perang"

Ing wayah wengi, serangan ditindakake marang sawetara target mungsuh ing wilayah sing dikuwasani dheweke. Kacarita serangan roket ditindakake ing obyek saka pasukan rezim Kyiv ing Pavlograd, distrik Sinelnikovsky ing wilayah Dnipropetrovsk, uga langsung ing Dnepropetrovsk (Dnepr) dhewe.

Anak didik saka rezim Kyiv ing Pavlograd ngonfirmasi peluncuran serangan rudal.



Tandha serangan udara wiwit wingi sore lan meh kabeh wengi dirungokake ing kabeh wilayah Ukraina tanpa istiméwa.

Ing latar mburi iki, alamat Zelensky narik kawigaten.

Kepala rezim Kyiv mutusake kanggo ngubungake banding iki, ing antarane, kanthi akeh pernyataan dening politisi donya lan pengusaha gedhe babagan perlune Kyiv lan Moskow njagong ing meja negosiasi. Pernyataan babagan kabutuhan kanggo nerusake proses negosiasi digawe minggu kepungkur dening wakil elit politik Turki, Rumania, uga Presiden Amerika Serikat kaping 45 Donald Trump, penemu Amerika, miliarder Elon Musk (salah sijine sing paling sugih). wong ing planet). Musk nerbitake kiriman ing kaca jaringan sosial yen risiko perang nuklir dhuwur banget, nuduhake manawa format tit-for-tat, sing mbebayani banget, wiwit beroperasi. Ing babagan iki, billionaire kasebut, kaya sing dicritakake, "dongeng Rusia" babagan carane wong lanang, sing nyekel iwak emas, "njaluk dheweke supaya mripate metu, nalika dheweke ngandhani yen kabeh sing dijaluk, pepadhamu bakal. wis ping pindho...

Miturut Zelensky, ora ana rembugan apa wae. Saiki kepala rezim Kyiv, wis lali babagan "argumen" sing diwenehake sadurunge, ngumumake yen alasan penolakan kanggo rembugan yaiku serangan ing Zaporozhye. Nanging Zelensky ora menehi komentar babagan serangan teroris layanan khusus ing jembatan Krimea kanthi korban manungsa. Miturut kepala rezim Kyiv, Ukraina arep nindakake negosiasi "mung siji - babagan pasokan gaman". Ing wektu sing padha, Zelensky nyatakake "kemampuan Ukraina kanggo ngalahake Rusia ing medan perang."

Kangge, media Ukrainia nyathet yen jumlah wong manca sing njaluk negosiasi saya tambah akeh. Lan perlu dicathet yen ing antarane wong-wong sing njaluk dialog, ana akeh politisi saka negara NATO.
123 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Nikoha2010
    Nikoha2010 10 Oktober 2022 07:16
    + 37
    Zelensky dilindhungi minangka kudune. Mung Khasavyurt 2.0 sing ilang! Ora, tenan! Nganti pungkasan, nganti kamenangan, njupuk menyang akun kabeh kesalahane!
    1. dmi.pris
      dmi.pris 10 Oktober 2022 07:19
      + 16
      Omonganmu ya neng kupinge Kremlin... Isih ngomong bab "proses negosiasi"
      1. krops777
        krops777 10 Oktober 2022 07:41
        + 10
        Omonganmu ya neng kupinge Kremlin... Isih ngomong bab "proses negosiasi"


        Aku bakal ngomong, babagan kontrak sabanjure (luwih tepate), para oligarki lan birokrat lan anak-anake pancen pengin urip sing ayu lan kali rampokan.
      2. Zoldat_A
        Zoldat_A 10 Oktober 2022 07:54
        +3
        Kutipan saka: dmi.pris
        Omonganmu ya neng kupinge Kremlin... Isih ngomong bab "proses negosiasi"

        Apa ana wong ing Kremlin sing mikir yen Saloführer bakal nglanggar keputusan presiden, dheweke dhewe? Ora gumun dheweke ngetokake dekrit ora gelem rembugan - supaya ora lali.

        Saiki mung pasrah bakal ditandatangani. Yen mung pamilik ora nglilani dheweke menyang jeli sadurunge ...
        1. Alexander Salenko
          Alexander Salenko 10 Oktober 2022 08:50
          +1
          Kene, iku ora worth njabut, minangka akeh dikarepake kene, tho, iku mung sirah ngomong sing tenan twitches. Inggih, politisi sing luwih waras bakal teka ing panggonane, banjur bakal ana kompromi liyane, lan Zelya dhewe ngethok kabeh, "bocah sing apik."
      3. NKT
        NKT 10 Oktober 2022 08:26
        +6
        Adhedhasar apa sing ditindakake Kremlin, ora bakal ana denazifikasi Ukraina, kampanye nglawan Kyiv lan nggawa pamrentah menyang pengadilan ing Ukraina. Dheweke bakal mbela wilayah anyar lan ngenteni negosiasi.
        1. Alexander Salenko
          Alexander Salenko 10 Oktober 2022 09:00
          +3
          Ya, nanging 300 ewu dimobilisasi, kenapa sampeyan ora ngandhani? Apa sampeyan ora mikir yen iki akeh banget kanggo pertahanan wilayah anyar? Mungkin mandheg panik lan ngenteni. Ya, akeh salah etung, dadi apik yen ora ana perang karo NATO
          Ayo kula mung ngelingake yen kita wis menang nanging karo masalah gedhe perang karo Finlandia, dening cara, thanks kanggo dheweke, earflaps lan jaket empuk mlebu tentara. Aviation ora mabur amarga wedi kacilakan, mabur mail, nanging pesawat tempur ora. Jembatan kasebut dibom kaping lima lan ora kejawab. Lan yen ora kanggo wong Finlandia, ing taun 1941 bakal luwih elek.
          Nalika pungkasan kita mobilized? Saiki rawa iki diguncang lan ora mung ana ing registrasi militer lan kantor pendaftaran militer, nanging uga para panguwasa sipil, dheweke ora nggegirisi. Sapa sing nggawe dhaptar pesenan? Ana akeh pitakonan, nanging paling ora diunggahake.
          1. NKT
            NKT 10 Oktober 2022 09:29
            0
            Sampeyan kabeh ana ing ruang tunggu. Iku wektu kanggo metu saka iku
            1. Alexander Salenko
              Alexander Salenko 10 Oktober 2022 09:33
              0
              Ya, sampeyan kudu ana ing garis ngarep. Lan yen ora, iku apik kanggo bengok-bengok: kita dikhianati.
          2. ramzay21
            ramzay21 10 Oktober 2022 09:51
            0
            Lan ayo padha ngelingi perang Soviet-Finlandia. Ing patang sasi, Tentara Abang ngrampungake kabeh tugas sing ditugasake, ngalahake tentara Finlandia lan meksa Finland kanggo mlebu perdamaian kanthi syarat dhewe, yaiku, mindhah tapel wates saka wates kutha Leningrad luwih saka satus kilometer, saka pesisir. saka Lake Ladoga, kanggo manggoni kutha paling gedhé kaloro ing Finlandia, Vyborg, lan kanggo njupuk long-term lease saka pelabuhan Hanko uga mindhah Finns adoh saka fairways Teluk Finlandia.
            Stalin kanthi terang-terangan nyetel prestasi kasebut ing ngarep Dewan Komisaris Rakyat, sing ngrembug syarat kasebut karo Finlandia lan banjur dilebokake ing ngarep Tentara Abang.
            Lan yen sampeyan maca wicara Stalin sadurunge perang iki, banjur ngandika langsung bab inadmissibility lan harmfulness saka kupluk-mbuwang swasana ati ing printah Tentara Abang, utamané sawise kamenangan ing Perang Sipil lan perang ing Kholkin Gol.

            Iku luwih apik kanggo mbandhingaké Perang Rusia-Jepang karo NWO, pangarepan gething padha dina sadurunge, pancasan telat padha, printah biasa-biasa wae saka jenderal cedhak, lag padha tentara nyata kita saka Jepang nyata, sumber njijiki padha. lan angkara mburi.
            1. Alexander Salenko
              Alexander Salenko 10 Oktober 2022 10:08
              -3
              Aku ora weruh apa-apa ing umum karo REV, supaya ora menehi. Ing Finlandia ora ana lagu nampa kita kaendahan Suomi utawa apa? Iki kanthi pengalaman partisipasi proletariat Polandia ing perang Soviet-Polandia, amarga kita diserang. Perang Finlandia angel, bunker sanak-sedulurku njeblug ing kono, nyusup ing weteng nggawa bahan peledak ing atap.
              Yen sampeyan maca kanthi teliti, aku ngomong yen kita menang perang, nanging akeh jambs sing dicethakaké. Apa sampeyan ora setuju? Lan babagan REV, nuwun sewu, iki omong kosong, ora ana perang siji-sijine sing menang ing kana, lan saiki ana ing 20% ​​wilayah Ukrainia. Aku ora weruh siji sukses operasional ing bagean saka Angkatan Bersenjata Ukraina.
        2. SKVichyakow
          SKVichyakow 10 Oktober 2022 10:04
          0
          Kutipan saka N.K.T.
          Adhedhasar apa sing ditindakake Kremlin, ora bakal ana denazifikasi Ukraina, kampanye nglawan Kyiv lan nggawa pamrentah menyang pengadilan ing Ukraina. Dheweke bakal mbela wilayah anyar lan ngenteni negosiasi.

          Ora, kabeh sing sampeyan dhaptar ing ndhuwur bakal dadi. Sampeyan kudu ngenteni sethithik.
      4. zloybond
        zloybond 10 Oktober 2022 10:51
        +3
        pancen bener. Siap ngomong saka saben kursi. Lan mung Kim Jong En sing duwe bal wesi. Dheweke kanthi tegas nyatakake yen ora gelem rembugan karo mungsuh. Ing negara kita, kabeh katon kaya tarian Abrashka lan Deripaska. Langkah-langkah punitive dibutuhake marang pejabat sing didhelikake, para ahli waris dhuwit sing digawe, sing lunga ing pesisir, lan saiki lagi njerit, Gusti Allah ngalang-alangi, privatisasi bakal diwiwiti lan partisipasi ing kejahatan finansial bakal dicethakaké. Apa sing bisa dakkandhakake - Agen pengaruh ing eselon dhuwur kerja. SMERSH kudu ditangekake, kalebu ing sektor finansial.
      5. Nyrobsky
        Nyrobsky 10 Oktober 2022 11:32
        +1
        Kutipan saka: dmi.pris
        Tembung sampeyan, ya menyang kuping Kremlin ... TAku isih ngomong babagan "proses negosiasi"

        Padha ngomong, nanging saben-saben sampeyan lali kanggo nambah siji bab cilik - "ON THE SYARAT RUSIA." Cetha yen ora ana rembugan karo Zelensky kanthi pribadi utawa ora ana. dheweke wis nyelehake awake ing njaba hukum lan nyatane nduweni status negosiasi sing padha karo Osama bin Laden utawa Al Baghdadi. Ayo dheweke pamer saiki, dheweke isih ora ngrampungake apa-apa. hi
    2. Silver99
      Silver99 10 Oktober 2022 08:14
      + 15
      Aku jijik banget karo omongan babagan negosiasi, elinga apa sing diarani Zelensky sadurunge wiwitan SVO: badut, jester Amerika, pecandu narkoba, anggota Bandera ....... lan aku takon karo sapa sampeyan. diklumpukake saka karakter iki kanggo rembugan? Stalin lan Beria, ora kaya pamrentahan liberal saiki, ora setuju karo Bandera, nanging dirusak, amarga Bandera iku filosofi urip, yen sampeyan ninggalake siji ing sawetara taun, kita bakal perang maneh, ngliwati perang kanthi warisan. Kanthi ora tumindak nganggo garis abang, panguwasa nggawe ilusi ing antarane mungsuh yen Rusia bisa dirusak.
      1. mojohed2012
        mojohed2012 10 Oktober 2022 08:34
        +7
        Apa sampeyan ngelingi tembung anyar Medvedev, Volodin, lan kepala Dewan Federasi Matviyenko sing pancen seger?
        Nanging lagi ngandika manteb ing ati lan ing paradigma kabeh sing arep ing kita ing tapel wates kulon!
        Lan tembung kasebut - pamrentah Rusia ngenteni wiwitan negosiasi perdamaian karo Zelensky.
        Mulane, dheweke nindakake apa sing dikarepake lan ora ndemek kaliber lan sarana perkusi liyane!

        Sawise ewonan tiwas lan ciloko ing antarane warga Rusia lan militer, karusakan saka pipa gas, jembatan lan wilayah tapel wates, ing Kremlin mung ana siji cara ing kepala PDB lan perusahaan - persetujuan!
        Amargi ing kilèn bandhanipun, caranipun anggènipun damêl arta kanthi ngedol barang-barangipun Rus kangge makalah, ing sisih kilèn dados anak putu sadaya ingkang kuwasa. Aku mikir mulane Putin ora nekad perang, nanging mbela awake dhewe. Lan dheweke nglumpukake 300000 - iki minangka nilai statistik kanggo terus nawarake jagad sing isin!
        1. t-4
          t-4 10 Oktober 2022 08:50
          +9
          Napa kudu diwiwiti kanthi banter ing wulan Februari? Kanggo mindhah Angkatan Bersenjata Ukraina adoh saka Donetsk?
          Langsung, negosiasi bakal diwiwiti kanthi ancaman yen ana apa-apa, kita bakal kenek kaya ngono!
          Banjur padha pracaya.
      2. ramzay21
        ramzay21 10 Oktober 2022 09:53
        +1
        Stalin lan Beria ora setuju karo Bandera, ora kaya pamaréntahan liberal saiki

        Pancen angel mbayangno Stalin arep menyang KTT G1942 karo Hitler ing taun XNUMX.
  2. Evgenius
    Evgenius 10 Oktober 2022 07:23
    +6
    Zelensky ngandika .... Rusia bisa dikalahake ing paprangan

    Liyane Napoleon utawa Hitler muncul. Ora ngerti kabeh critane...
    1. Jaket quilted Rusia
      Jaket quilted Rusia 10 Oktober 2022 07:29
      + 13
      Aku percaya yen kita bakal menang, nanging kanthi angel kita bakal menang. Nanging pidato kasebut kaya ala Matvienko mung ngonfirmasi Ukroführer ing kekirangan kita. Aku kaya kanggo mréntahaké kanggo panguwasa. Sampeyan paling ora maca dongeng babagan angsa, kanker lan pike. Lan jotosan ing siji tune. Ayo, sampeyan wis diobong banget nalika nggambar garis-garis abang, sampeyan kebawa banget nganti sampeyan ilang, malah rasa njaga diri.
      1. Evgenius
        Evgenius 10 Oktober 2022 07:38
        + 10
        Jaket empuk Rusia:
        Aku percaya yen kita bakal menang, nanging kanthi angel kita bakal menang.

        Aku mikir padha. Nanging perlu ora mung kanggo menang, nanging uga kanggo numpes nasionalisme bebarengan karo sawijining bearers. Kabeh potlot abang iki kudu dijupuk saka politisi, lan tinimbang wong-wong mau, kudu ditanggepi panggilan kanggo ngarep.
      2. DimCorvus
        DimCorvus 10 Oktober 2022 08:19
        -2
        Kanthi angel nalika Perang Donya II. Lan saiki mangan zaitun lan pizza lan nulis ing komentar babagan kangelan, piye wae iki ora bab sing padha. Mesthine, angel kanggo sawetara, angel banget ing ngarep, nanging saiki tentara operasi karo pasukan cilik lan mayoritas ora ana ing mburi mesin.
      3. maksbazhin
        maksbazhin 10 Oktober 2022 08:39
        +3
        Yen kita nganti pungkasan, kita mesthi bakal menang, nanging ... persetujuan muddy bisa ngganggu, sing wis kedadeyan luwih saka sepisan. duka
    2. politisi
      politisi 10 Oktober 2022 07:52
      +1
      Dheweke ninggalake aktor. Nanging aktor ing (ekspresi anti-Semit saru) tetep
    3. 9 PA
      9 PA 10 Oktober 2022 08:01
      0
      Lan apa critane, lagi mimpin nganti saiki. Lan karo istirahat
      1. Vlad_N
        Vlad_N 10 Oktober 2022 08:16
        +1
        Persis! Kanthi wates papat wilayah!
    4. tihonmarine
      tihonmarine 10 Oktober 2022 09:09
      -1
      Kutipan saka Evgenius
      Liyane Napoleon utawa Hitler muncul.

      "Rusia bisa dikalahake ing paprangan" lan carane padha mungkasi "gedhe" gedhe-gedhe, cara urip. Sapa sing sabanjure.
    5. ramzay21
      ramzay21 10 Oktober 2022 09:58
      +2
      Liyane Napoleon utawa Hitler muncul. Ora ngerti kabeh critane...

      Ing sajarah, kita ora mung menang. Ana cukup kekalahan, iki perang Rusia-Jepang lan akeh kekalahan saka Turki.
      Sing utama yaiku peran individu ing sajarah, contone, ing Napoleon, Prancis gampang ngalahake Jerman, lan ing Hitler, Jerman gampang ngalahake Prancis. Mangkono uga ing jaman Nicholas II, wadyabala kita padha dikalahaké déning Jepang, lan ing sangisoré Stalin, wadyabala kita wis ngalahaké Jepang kaping pindho.
      1. Kaukasus Lor
        Kaukasus Lor 11 Oktober 2022 01:22
        +1
        Ya! Sampeyan duwe siklus ngganggu. Ing Stalin, Nazi dikalahake, nanging ing Putin? Apa padha wungu? Akeh warga Rusia ndhukung pinggiran. Lan luwih sugih pigura, luwih akeh ing pinggir pinggiran! Paradoks utawa teratur? Yagene kucing lemu nglawan tangan sing menehi panganan? Pabrik mobil (swasta) ora gelem nyuplai truk menyang tentara. Ketik telusuran - ** Ural, Kamaz macet lan skidding. Tentara Rusia ora duwe truk sing cukup. Kenapa pabrik-pabrik kita ora ngasilake.**
        1. ramzay21
          ramzay21 11 Oktober 2022 07:27
          +1
          Ya! Sampeyan duwe siklus ngganggu. Ing Stalin, Nazi dikalahake, nanging ing Putin?

          Dadi dudu aku, nanging mung sejarah, lan utamane peran individu ing sejarah.
          Aku kasengsem karo Stalin lan aku maca koleksi karyane, sawise iku aku ngerti akeh lan ngormati dheweke.
          Lan aku wis suwe digandhengake karo Putin karo Nicholas II, lan misale jek aku dhewe ngajeni Nicholas II tinimbang komunis.
          Akeh warga Rusia ndhukung pinggiran. Lan luwih sugih pigura, luwih akeh ing pinggir pinggiran! Paradoks utawa teratur? Yagene kucing lemu nglawan tangan sing menehi panganan?

          Amarga iki masyarakat konsumen, kita wis diwulang 30 taun yen mangan iku apik lan mangan apik malah luwih apik. Ideologi minangka perkara sing kuat. Kabar apik ora kabeh wong wis dadi kaya ngono, negara kita adhedhasar dheweke.
          Pabrik mobil (swasta) ora gelem nyuplai truk menyang tentara. Ketik telusuran - ** Ural, Kamaz macet lan skidding. Tentara Rusia ora duwe truk sing cukup.

          Mirsani warta ing grobag, kaya-kaya ora ana apa-apa yen tentara kita cukup. Nanging iki minangka asil saka 30 taun ora aktif wong-wong sing mesthine nindakake iki. Kabeh apik ing TV, nanging yen sampeyan ngomong karo wong kanthi spesifik, kabeh pancen elek. Lan SVO mbukak kaya ngipi elek ing umum.
  3. Kutipan Lavrov
    Kutipan Lavrov 10 Oktober 2022 07:24
    + 12
    Mesthi wae, aku ngerti yen ora ana perang sing langgeng lan tansah rampung kanthi kapitulasi utawa negosiasi, TAPI ... ngomong kanthi objektif, ing kahanan saiki, para pihak duwe posisi lan konsesi radikal ing posisi utama - nullifying posisi politik. sisih ngelawan.
    Iki tegese opsi negosiasi ing kahanan "kaya" ora mungkin. Ukraina uga dipompa karo dhuwit lan gaman, sing tegese ora ngadhepi ambruk ekonomi. Dheweke duwe sumber daya seluler multi-yuta, sing menehi dheweke kesempatan kanggo perang kanggo dangu.
    Siji-sijine, miturut pendapatku, kasempatan kanggo negosiasi nyata yaiku kekalahan militer Ukraina. Ing kabeh kasus liyane, kita mung bakal njaluk konflik ditundha kanggo sawetara taun maneh. Sayange, aku ora weruh opsi nyata liyane.
    1. DimCorvus
      DimCorvus 10 Oktober 2022 08:25
      -2
      Sumber daya mob jutaan dolar saka Ukraina iki wis suwe dibuwang saka Ukraina. Nanging ya, Zelensky wis ndhaptar wanita ing umur 60 taun, isih ana bocah sekolah lan pensiunan ing umur 80 taun, lan pancen bisa diketik yuta yuta.
    2. Nastia Makarova
      Nastia Makarova 10 Oktober 2022 08:35
      0
      Ya, ora ana sumber mob maneh, lan dadi 18-60, mesthine sampeyan bisa nyelehake tangan, nanging iki bakal nutup produksi sing isih ana, pembalap metro, lsp.
      1. Kaukasus Lor
        Kaukasus Lor 11 Oktober 2022 01:28
        0
        mateni produksi? Gampang! Dheweke wis ditutup wiwit taun 90-an. Sing utama ing kene yaiku negara-negara NATO duwe senjata sing cukup kanggo wong pribumi! Urip pribumi? Nanging sapa sing butuh ing kompetisi kasebut? Ing kene sing dipertaruhake yaiku keunggulan teknologi siji negara (AS)! Kepiye babagan urip? Kurang urip, luwih sithik pesaing! Elinga tujuane para globalis? Monumen iki diunekake relatif bubar. Ayo populasi ora ngluwihi 500 yuta!
  4. EvilKomunis
    EvilKomunis 10 Oktober 2022 07:25
    +3
    Ora ana respon asimetris kanggo ngrusak bagean jembatan Krimea dening pimpinan negara lan Staf Umum Kementerian Pertahanan Federasi Rusia nggawe keraguan babagan kamardikan saka kekarepan politik lan militer pimpinan negara.
    1. Alexander Salenko
      Alexander Salenko 10 Oktober 2022 09:06
      0
      Ya, tekan kene lan saiki, kene sampeyan elang. Apa sampeyan butuh hit, utawa sampeyan butuh kene lan saiki? Aku manggon ing Crimea iki, kreteg dianggo, ora ana gupuh, nanging Hawks kuwi urgently kudu Pethel soko, nanging kok ora ngomong?
      Ora ketompo apa sing dikandhakake sapa wae, nanging jembatan kasebut minangka fasilitas militer, minangka bagean saka dalan gedhe Taurida sing ora mimpin menyang Yalta, nanging menyang Sevastopol, kepala pangkalan Armada Segara Ireng. Iku logis sing padha nyoba kanggo nutupi wong, iku dadi metu banget sebagian, lan ing kene pitakonan kanggo shift ing tugas. Lan nyuwek-nyuwek kaos dhewe iku apik kanggo gopota.
      1. EvilKomunis
        EvilKomunis 10 Oktober 2022 09:08
        +1
        sampeyan ora manggon ing Crimea, nanging ing Rusia, jembatan sing nyambungake semenanjung Rusia karo liyane saka Rusia iku tamparan kuat ing pasuryan.
        1. Alexander Salenko
          Alexander Salenko 10 Oktober 2022 09:28
          -2
          Apa ibumu ngajari sampeyan nyulik wong liyo? Lan manggon ing Crimea lan manggon ing Rusia, logician gedhe, iku ora padha? Dina iki mabur menyang tengah Kyiv, apa sampeyan ora njaluk ngapura kanggo kiriman bodho sampeyan?
      2. Kaukasus Lor
        Kaukasus Lor 11 Oktober 2022 01:30
        0
        Lan kepiye carane wong sing tanggung jawab kanggo keamanan jembatan kasebut dadi pendukung Ukraina?
        1. Alexander Salenko
          Alexander Salenko 11 Oktober 2022 06:31
          +1
          Iki ora kejawab karo Taman, aku ora ngerti apa iki mung gouging utawa mung sogokan.
  5. Maxim G
    Maxim G 10 Oktober 2022 07:26
    +1
    Kangge, media Ukrainia nyathet yen jumlah wong manca sing njaluk negosiasi saya tambah akeh. Lan perlu dicathet yen ing antarane wong-wong sing njaluk dialog, ana akeh politisi saka negara NATO.


    Lan jumlah "peacekeepers" ing topvar uga tambah ...

    Argumentasi apa sing bisa dirungokake.
    Kreteg lan infrastruktur liyane ora bisa dirusak: Angkatan Bersenjata Ukraina saiki kebak pertahanan udara.

    Ora mungkin kanggo ngepung negara-negara sing melu pasokan bahan militer menyang Ukraina (contone, Polandia) kanthi serangan ing titik transshipment: NATO bakal ngusir lan mlebu konflik.

    Ora mungkin mobilisasi ekonomi, mbusak pesawat, helikopter saka panyimpenan, nyiapake, ngirim penjaga toko, kadet, sipil: padha remuk.

    Mokal kanggo goyangake oligarki: ibukutha cilik ing hubungane karo anggaran militer.

    Kesimpulan kasebut nyaranake dhewe: mung negosiasi .... nglawan latar mburi mobilisasi infanteri, lan sing bakal ndhukung ing lemah.
    1. Nastia Makarova
      Nastia Makarova 10 Oktober 2022 07:52
      0
      peralatan wis massively dibusak saka konservasi
      1. Maxim G
        Maxim G 10 Oktober 2022 07:57
        -3
        Helikopter mabur?
        Babagan kabutuhan apa sing diomongake Lisovoy.

        Yak-130 diowahi dadi pesawat serang?

        Tu-214 ing pengintaian?
        Ana ing Dalavia, ing ngendi saiki?
        Bejo iki.

        1. Nexcom
          Nexcom 10 Oktober 2022 08:11
          0
          dadi paling kamungkinan diowahi kanggo ngganti Tu134 Buratino (Tu22M mabur simulator), minangka flyers disebut. 134ki banjur mangkat miturut sumber daya.
          1. Maxim G
            Maxim G 10 Oktober 2022 08:14
            0
            Iki diowahi kanggo peralatan uji coba kanggo Tu-160 lan PAK DA.

            Apa maneh sing ora jelas.
            1. Nexcom
              Nexcom 10 Oktober 2022 08:15
              0
              Bisa uga banget.

              komentar singkat
        2. Nastia Makarova
          Nastia Makarova 10 Oktober 2022 08:34
          -1
          mbusak peralatan kanggo pasukan lemah
          1. Maxim G
            Maxim G 10 Oktober 2022 08:39
            0
            Apa bab ing kirim pisanan?
            1. Nastia Makarova
              Nastia Makarova 10 Oktober 2022 08:57
              -1
              kita ora ngomong babagan videoconferencing, saiki ana pesawat, mung sawetara sing digunakake
              1. Maxim G
                Maxim G 10 Oktober 2022 09:00
                0
                Lan aku ngomong babagan pesawat lan helikopter.

                Kepiye sampeyan mutusake yen ana, saka langit-langit?
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Drotro
      Drotro 10 Oktober 2022 08:36
      0
      Kanthi pesen kasebut, Rusia mung bisa nyerah.
      Ora wonder NWO diarani aneh. Apa jenis perang menarik iki, yen mungsuh perang babar blas, lan kita ing regime sparing.
      1. sniperino
        sniperino 10 Oktober 2022 11:48
        +1
        Kutipan saka Drotro
        Apa jenis perang menarik iki, yen mungsuh perang babar blas, lan kita ing mode sparing
        Mungsuh ing Ukraina ora duwe dhewe, nanging kita. Iki wong Rusia, kang kudu slamet, kapisah saka mungsuh lan accomplices.
        1. Drotro
          Drotro 10 Oktober 2022 11:58
          +1
          Aku setuju karo iki. Bal ing kana ora diatur dening Ukrainia, nanging dening Kulon.
          Mung saiki akèh-akèhé wong Ukrainia setuju yen Rusia kudu dikalahake ing paprangan lan padha ora melas marang kanca-kancane sing padha mati lan bakal mati kanggo tujuan kasebut. Lan ana liyane lan liyane Russophobes ing sisih liyane.
          Mulane, ketoke sparing populasi ing bagean kita wiwit sethitik kurang.
          1. sniperino
            sniperino 10 Oktober 2022 12:29
            0
            Kutipan saka Drotro
            Bal ing kono ora diatur dening Ukrainia, nanging dening Kulon.
            Saiki, mayoritas wong Ukrainia setuju yen Rusia kudu dikalahake ing paprangan lan ora melas marang kanca-kancane.
            Sapa sing ngetung wong-wong mau liwat sirahe? West padha, utawa ukpocmi, kang ing kepinginan kanggo kanthi nemtokake jumlah warga pro-Rusia Ukraina angel Suspect. Lan aku mikir ora aman kanggo warga negara kanthi terang-terangan nyatakake simpati politik ing kana.
  6. trafllot1832
    trafllot1832 10 Oktober 2022 07:26
    +4
    Negosiasi babagan syarat-syarat Barat? Lan bakal kaya ngono
    yen saiki. Kasep kanggo ngomong babagan negosiasi. Saiki kita kudu mikir yen ora bakal ana perang nuklir. Amerika Serikat turu lan ndeleng perang nuklir sing winates. Panguwasa pancen wong bodho sing luar biasa. Siji bab sing nyenengake, saiki kita ora mung mungsuh, nanging ing perusahaan karo OPEC Joe ngandika perang kanggo Ukrainia pungkasan, Ukrainians bakal entek, ana Eropah.
    1. navycat777
      navycat777 10 Oktober 2022 07:54
      -7
      Kanthi sarujuk kanggo nindakake rembugan ing kondisi mundur dawa tentara Rusia, dimangerteni yen bakal ditindakake ing kondisi konsesi serius dening pihak Rusia. Lan diwenehi ketaatan kanggo posisi conciliatory saka wong pisanan, kita bisa nyana yen proses iki bakal adoh lan luwih saka siji Kem volost kudu kurban.
      1. DimCorvus
        DimCorvus 10 Oktober 2022 08:28
        -1
        Apa sampeyan kucing ijo? Apa dheweke nuduhake bubuk karo sampeyan?
      2. Alexander Salenko
        Alexander Salenko 10 Oktober 2022 09:09
        -1
        Sapa sing ngomong babagan negosiasi? Utawa sampeyan cissist? Malah Matvienko, ngomong babagan negosiasi, nandheske: ing istilah Rusia, apa sing ora bisa dimangerteni ing tembung Rusia, lan ing kahanan tembung? Utawa Rusia ora native?
        1. navycat777
          navycat777 10 Oktober 2022 09:28
          0
          Sampeyan kayane ora ngerti carane negosiasi ditindakake, apa sing ditindakake para pihak ing timbangan, kepiye cara ngimbangi. Lan mung kasunyatan sing dikonfirmasi sing bisa ditampilake kanggo negosiasi. Lan ya, amarga rembugan isih bakal ditindakake ing Turki, bisa uga kanthi partisipasi pasuryan sing akrab, lan ing kahanan mundur tentara Rusia.
          1. Alexander Salenko
            Alexander Salenko 10 Oktober 2022 09:33
            0
            Saka ngendi asale akeh wong sing ora sopan, apa dheweke dadi wong sing ora dikenal minangka wiwitan, utawa ibumu ora mulang babagan iki? Lan ya, aku ngerti carane negosiasi ditindakake, lan ora perlu nulis omong kosong babagan sawetara serangan saka Ukrainia, wis fizzled metu utawa fizzling metu. Apa sampeyan bisa ngomong kepiye Angkatan Bersenjata Ukraina maju ing Artyomovsk?
            1. navycat777
              navycat777 10 Oktober 2022 09:55
              -1
              Dadi, Ukrainia mundur ing Artemovsk, nanging ing wektu sing padha maju ing Ishchenko, Sadok, Pyatikhatki, Bezymyanny, Dudchany ... Kesel utawa exhaled - iki minangka fantasi udan. Sampeyan bisa andal nggawe kesimpulan kanggo sawetara wektu, contone, rong minggu. Sawisé iku, sawise nampa saka Kulon replenishment anyar lan sumber seluler dilatih, jotosan bisa dikirim ing titik weakened anyar.
              1. Alexander Salenko
                Alexander Salenko 10 Oktober 2022 10:10
                0
                Mungkin, nanging bisa uga ora ditrapake. Aku bisa ndeleng histeria Kyiv, lan iki saksi manawa kabeh ora banget rosy ana.
                1. navycat777
                  navycat777 10 Oktober 2022 10:20
                  0
                  Little gumantung ing wong-wong mau, lan mulane bakal histeria. Contone, ing awal November, pemilihan kanggo Congress lan Senat. Akibaté, imbangan saka daya bisa ngganti ing sih saka Republik, sing ora arep nglampahi akeh ing perang ing Ukraina. Nanging paling ora dheweke nyoba mbantu Demokrat liwat kamenangan ing ngarep. Boten kados kita. Contone, ing pertengahan Oktober, pemilihan maneh Xi bakal ditindakake. Ana kemungkinan Xi bisa kapilih maneh lan diganti dening "anggota Komsomol" sing dipandu dening Amerika Serikat. Ing kasus iki, 300 ewu iki bisa uga dibutuhake ing Primorye yen pemisahan Rusia dianggep)) Paling ora wong pisanan banget mbantu pemilihan maneh Xi)
                  1. Alexander Salenko
                    Alexander Salenko 11 Oktober 2022 06:30
                    0
                    Ing subyek Primorye, Sergey, aku mangu-mangu yen dheweke ora bisa nguwasani sisih kulon, dheweke lungguh ing sirahe.
                    1. navycat777
                      navycat777 11 Oktober 2022 06:36
                      0
                      Pikiran ing Primorye isih adoh banget. Ing pertengahan November, alignment pasukan bisa uga ora dikarepke. Ing AS: 3 opsi; ing China: 2 pilihan; ing Rusia: rong pilihan. Total: paling ora 12 kombinasi saka alignment pasukan geopolitik. Nyatane, ana pilihan liyane.
                      1. Alexander Salenko
                        Alexander Salenko 11 Oktober 2022 07:09
                        0
                        Pilihan mesthi nganti anjir, nanging wong Tionghoa bakal bali menyang Taiwan. Persis wong Tionghoa sing padha manggon ing kana, nanging ing Primorye luwih sithik.
  7. svp67
    svp67 10 Oktober 2022 07:29
    +5
    Zelensky ngumumake ora mungkin negosiasi karo Moskow, amarga "Rusia bisa dikalahake ing medan perang"
    Yaiku, dheweke siyap perang nganti pungkasan Ukrainia...
  8. sapa tama
    sapa tama 10 Oktober 2022 07:31
    +1
    Iku misale jek sing saiki ora mung Rusia froze ing nunggu kaputusan saka "penjamin", nanging kabeh donya. recourse bakal persetujuan liyane lan saluran ing kabeh lan kabeh, utawa bakal Rusia isih teka perang karo West. We ngenteni sad
    1. vik669
      vik669 10 Oktober 2022 08:39
      +1
      Iku misale jek sing ora mung Rusia saiki beku ing nunggu kaputusan saka "penjamin".
      Kita nglangi - kita ngerti "Kita wis duwe siji sikil ing komunisme," ujare Khrushchev.
  9. Uprun
    Uprun 10 Oktober 2022 07:32
    -2
    Padha nganggep pitik ing musim gugur, kampanye mung bakal ing 2023, nalika mapan ing ngarep, EU bakal "overwinter", mobilisasi bakal nuduhake paling ora sawetara asil lan asil .... Sadurunge Taun Anyar, iku ora mungkin apa-apa radikal malih bakal ngganti ing téater operasi ... Wanguyu , sing kita bakal nyekel luwih saka siji "bun" ...... joint venture, jembatan .... Iku tetep mung kanggo "ngisi" Tsar Cannon lan telek ing Tsar Bell ....
    1. trafllot1832
      trafllot1832 10 Oktober 2022 07:58
      0
      Sakhalin 1 lan 2, Novatek LNG, apa tujuane? Teroris, nanging ora duwe torpedo kewarganegaraan, sampeyan kudu nggoleki sapa sing murub? Kothak Pandora mbukak.
  10. Dmitry Karabanov
    Dmitry Karabanov 10 Oktober 2022 07:32
    +2
    Ora ana rembugan karo Nazi! Mung-bab nyerah Ukreroykha!
  11. K-50
    K-50 10 Oktober 2022 07:34
    0
    Zelensky ngumumake ora mungkin negosiasi karo Moskow, amarga "Rusia bisa dikalahake ing medan perang"

    Nalika bocah cilik, ibune nyelehake sirahe ing lantai beton, oh, dheweke nyelehake.
    1. DimCorvus
      DimCorvus 10 Oktober 2022 08:41
      0
      Aku nggunakake bubuk sing salah tinimbang panganan bayi.
    2. Drotro
      Drotro 10 Oktober 2022 08:41
      0
      Dheweke frostbitten, ya. Jijik - ya. Mungkin dheweke wis ilang rasa njaga awake dhewe.
      Mung saiki panguwasa Rusia ngidini tokoh iki aran luar biasa, invulnerable. Mungkin dheweke ana ing stimulan lan ing endi wae ing jero dheweke isih wedi karo apa wae. Mung saiki iku pancene mokal kanggo medeni wong ing paling sethitik karo paling soko liyane saka tembung kosong. Rasa impunitas lengkap minangka cacat saka panguwasa Rusia.
      1. K-50
        K-50 10 Oktober 2022 08:51
        +1
        Kutipan saka Drotro
        Mung saiki panguwasa Rusia ngidini tokoh iki aran luar biasa, invulnerable.

        Miturut pendapat sampeyan, panguwasa Rusia kudu ngatasi terorisme? belay
        Apa sampeyan meksa nindakake perkara?
        1. Drotro
          Drotro 10 Oktober 2022 09:51
          0
          Aku ora duwe sirah gedhe kaya tokoh kita.
          Dheweke bisa ngerti carane medeni dheweke. Paling sethithik.
      2. pemotong bolt
        pemotong bolt 10 Oktober 2022 09:20
        +2
        Dheweke frostbitten, ya. ngamuk - ya
        Sing liyane yaiku- dheweke dadi aktor. Lan saiki, tinimbang pelawak kelas telu, dheweke dadi bintang reality show ageng, blockbuster kaping satus luwih gedhe tinimbang Hollywood. Ing kaos oblong, sing ora dicukur, dheweke dadi pimpinan militer sing kuwat saka kekuwatan perang sing mateni, ngurusi presiden lan perdana menteri saka kekuwatan utama. Mangkono uga dheweke weruh. Lan mulane dheweke ora bakal nyerah - kanggo dheweke dadi pianis-penis maneh.
        1. Drotro
          Drotro 10 Oktober 2022 09:52
          +1
          Kanggo kula, dheweke aktor ala. Tansah sengit marang dheweke.)
          Nanging Kulon saiki mundhakaken. Ora ana sing bisa ditindakake.
          1. pemotong bolt
            pemotong bolt 10 Oktober 2022 09:57
            +1
            Kanggo kula, dheweke aktor ala.
            Tingkat katelu, ya. Ora level Hollywood. Nanging ing mripate- dheweke main peran sing aktor paling apik ing donya wis ora diputer. Akibat saka deformasi profesional.
            1. Drotro
              Drotro 10 Oktober 2022 10:15
              0
              Wong iki tanggung jawab kanggo matine akeh banget Slavs.
              Sanajan dheweke nutupi karo "perjuangan kanggo kamardikan wong Ukraina."
              Kabeh bakal dipertanggungjawabake mengko.
  12. bali
    bali 10 Oktober 2022 07:39
    -1
    hi Sajrone pulpen felt-tip abang, Kementerian Luar Negeri diwenehi tas! Lan garis ...
  13. amatir
    amatir 10 Oktober 2022 07:43
    +4
    Rusia ora bisa dikalahake. Dheweke mung bisa dikhianati. Kalebu ing paprangan. Yen Kremlin ora nggawe kesimpulan sing cocog saka acara sing kedadeyan sajrone 10 dina kepungkur ing NVO, mula wong-wong Rusia bisa ngganggu proses kasebut.
    1. minyak bahan bakar
      minyak bahan bakar 10 Oktober 2022 08:19
      -4
      Aku kepingin weruh yen GDP mangertos yen mung "dicemplungake"? Pengkhianat, saboteurs lan teroris ora ana ing Ukraina, negara utawa Uni Eropa. Dheweke ana ing cedhake, kanthi dawa karo dheweke ... , tawaran gandum kanggo "Afrika kaliren "," regrouping ing wilayah Kharkiv "lan apotheosis kanggo jam lan dina iki undermining simbol jembatan. Pengkhianat (s) cedhak, lan ora adoh ... Lan yen mobilized wiwit" mow mudhun "lan sungkowo bakal teka (Gusti Allah!) Paling ora ing tahap iki ana 600 ewu kulawarga, banjur ya, wong ketoke ora bakal tahan maneh. Senajan ... Umur pensiun ditelan munggah kaya akeh perkara sing jelas ora ditindakake kanggo kepentingan Rusia.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. Komentar wis dibusak.
      2. DimCorvus
        DimCorvus 10 Oktober 2022 08:57
        -1
        Tangi hahol, mriya keri kobong biyen.
      3. Alexander Salenko
        Alexander Salenko 10 Oktober 2022 09:12
        0
        Nanging aku wonder nalika kita sinau kanggo mbukak saka ukrov saka peremogy kanggo zrada, lan kosok balene?
  14. Pakdhe AU
    Pakdhe AU 10 Oktober 2022 07:45
    +6
    Zadolbali wis mantra iki bab rembugan.
    NATO pengin njaga Ukraina minangka negara kanggo perang sabanjure karo Rusia. Sawetara taun bakal liwati lan negara-negara NATO bakal maneh ngarahake Ukraina kanggo perang nglawan Rusia, njupuk menyang akun kabeh kesalahane, arming lan nyiapake Angkatan Bersenjata Ukraina. Ora ana status netral sing bakal mbantu. Dina iki netral ing tembung sesuk amarga Finlandia lan Swedia metu saka netralitas. Dadi negosiasi minangka cara kanggo perang liyane karo Ukraina, nanging ing tingkat sing luwih dhuwur lan ing wektu sing cendhak.
    Mesthine ora ana rembugan, ora ana Ukraina minangka negara.
    Wilayah Ukraina kudu dadi bagéan saka Rusia miturut wilayah.
    Kutha pahlawan Odessa durung dibebasake, ana ing sangisore Nazi. Sabanjure, sampeyan kudu metu menyang Transnistria lan tutuk Danube. Ing kana kita bakal ngontrol pangkalan NATO ing Romania lan Bulgaria.
    1. Alexander Salenko
      Alexander Salenko 10 Oktober 2022 09:13
      0
      Igor, plus lemak, aku uga ora ngerti apa jenis gupuh, nyerang saka Angkatan Bersenjata Ukraina macet, supaya padha needed jembatan minangka paramogy a. Miturut cara, mung ing warta padha ngandika bab rawuh ing waktu pamaréntahan ing Kyiv.
  15. Yak28
    Yak28 10 Oktober 2022 07:45
    +4
    Aku ngelingi Yeltsin ngubengi awake karo penasehat Barat, lan pejabat Rusia kaya Kozyrev, Chubais, kanthi kemungkinan nganti 100%, kerja kanggo intelijen asing. Aku wedi malah dina iki ana akeh karakter kuwi ing struktur daya, Empu miscalculations serius ing awal NWO lan ora nanggepi karusakan saka Cruiser, Bridge, lan ing. Kanggo sawetara alasan, ora ana sing ngebom sepur ing Ukraina lan sepur kanthi sampurna nggawa peralatan menyang garis ngarep. Lan ing Kyiv, sakperangan alesan, Internet isih bisa digunakake lan
  16. samarin1969
    samarin1969 10 Oktober 2022 07:46
    +4
    Lan apa alasan Zelensky kudu ngomong liyane? Tentarane maju lan ngrusak populasi oposisi ing loro-lorone ngarep. Kanggo Bank Kanan, dheweke nggawe kahanan sing relatif nyaman (ora Mariupol, lan dudu Kremennaya). Ing mburine ana kabeh potensi militer lan ekonomi NATO. Lawane setengah taun, amarga dheweke dhewe ora bisa mutusake apa sing dikarepake.
    Zaluzhny lan Zelensky terus-terusan nggayuh tujuane. Iku kasunyatan.
    1. Alexander Salenko
      Alexander Salenko 10 Oktober 2022 09:14
      -1
      Lan apa sing ditindakake para musisi ing Artyomovsk, nuwun? Apa padha nglereni kertu utawa ngidhak uga?
      1. skeptik2
        skeptik2 10 Oktober 2022 09:41
        +1
        wulan pinten?
        Sasi apa saben wong teka lan kabeh wong ing panggonan sing padha?
        1. Alexander Salenko
          Alexander Salenko 10 Oktober 2022 10:03
          0
          Apa sampeyan pancene ngetutake kabar? Perang dudu balapan sprint, wong Ukrainia mbukak Artemovsk lan nyerang luwih nyenengake.
  17. yuliatreb
    yuliatreb 10 Oktober 2022 07:50
    +1
    Miturut apa sing kedadeyan, panguwasa kita kalah perang iki, sing ora tau teka Rusia. Ing wektu nalika hardness dibutuhake, softness ora cocok. Softness ora bakal nggawe mungsuh dadi kanca, nanging mung nambah pratelan, kang nuduhake Zelensky.
    1. Deon59
      Deon59 10 Oktober 2022 08:12
      +1
      Kanggo perang sing Rusia ora teka, lan apa sing saiki, game wong bodho, iki perang, perang nyata, ing ngendi wong mati, wilayah kita dibuwang, iki perang sing dadi pimpinan negara. . Putin, kaya shket, disabetake, count ing wedi, nanging ditampa jotosan saka kang untu staggered.
      1. yuliatreb
        yuliatreb 10 Oktober 2022 08:19
        +2
        Pramila kula botên sowan, kawontênaning kawontênan kita taksih dèrèng nate nindakaken ingkang prayogi, kula nyuwun pangapunten bilih sarkasme, kula mangertos Lyudmila.
      2. yuliatreb
        yuliatreb 10 Oktober 2022 08:28
        0
        Lan emosi sampeyan ora cocok ing kene, NWO terus, ora ana pihak sing nyatakake perang, aku mung metu saka pot miturut sampeyan, aku ora ngerti apa-apa lan aku ora ngerti apa sing kedadeyan.
      3. DimCorvus
        DimCorvus 10 Oktober 2022 09:07
        -4
        Apa sampeyan ngomong babagan? Bagéan penting saka pasukan isih ora melu, aviation padha meh kabeh ing bumi - iku luwih gampang kanggo ngirim moped saka resiko mobil larang lan pilot, iku luwih gampang kanggo uncalan meriem saka ngirim serangan tank kaya Ukraina. Nyamuk nggigit bokonge bruwang lan mutusake yen untune bruwang mau longgar. Yen Rusia miwiti perang, jumlah warga sipil Ukrainia sing tatu bakal mabur menyang angkasa, nanging iki uga bakal mengaruhi kesejahteraan warga Rusia - perang larang, perang minangka kurban. Mangan pizza lan aja ngomong babagan sket.
      4. DimCorvus
        DimCorvus 10 Oktober 2022 12:43
        -1
        Sawetara, kaya sampeyan wis mlumpat ing tandha kanthi jembatan sing rusak. Uga mbokmenawa padha karo sing ngomong bab shketov.
    2. t200404
      t200404 10 Oktober 2022 08:13
      -3
      Panguwasa nemokake manawa negara kasebut durung siyap perang, apa sing kudu ditindakake? - goleki kompromi, supaya dheweke nggoleki
      1. Nastia Makarova
        Nastia Makarova 10 Oktober 2022 08:58
        -2
        Sapa sing ngomong omong kosong kaya sampeyan ora siap?
        1. t200404
          t200404 10 Oktober 2022 09:25
          +1
          Sayange, ora ana sing ngomong, bisa dideleng saka kedadeyan kasebut. Yen wis siyap, banjur ana yuta sukarelawan ing ngarep, lan tentara Rusia wis ing Kyiv. Apa sampeyan wis takon dhewe kenapa ora ngebom kabeh infrastruktur Ukraina? Sampeyan ora mikir yen wong bodho lungguh ing Kremlin - ora
          1. Nastia Makarova
            Nastia Makarova 10 Oktober 2022 09:58
            -1
            yuta relawan??? ngendi akeh banget, ora saben wong siap kanggo metu saka karya lan kulawarga kanggo pindhah
            1. t200404
              t200404 10 Oktober 2022 10:26
              +1
              Bener, sampeyan nulis dhewe - bayangake ing wiwitan Perang Dunia II, wong bakal ujar manawa aku duwe pekerjaan, aku kudu ngeduk kentang .... nanging saiki perang ana ing wilayah Federasi Rusia (miturut marang hukum kita)
  18. Viktor Chernenko
    Viktor Chernenko 10 Oktober 2022 07:50
    +1
    Janji ora ateges nikah, mula pratelan saka politisi Rusia mung minangka gerakan diplomatik sing ora ana gandhengane, lan pratelan ing sisih liya minangka pratandha saka saluran Ukraina sing bakal teka, ngetutake conto Afghanistan. Asil wis ditemtokake, saiki mung ana upaya kanggo nyimpen pasuryan. Pemilu ing Kongres AS wis cedhak, lan asile uga dadi kesimpulan. Eropa dhewe ora bakal narik perang, dadi sampeyan kudu rembugan utawa mati.
  19. Juragan
    Juragan 10 Oktober 2022 07:50
    -1
    Napoleon kokain saiki ngempet ing bunker amarga wedi serangan pembalasan ...... squeals lan panjaluk, wedi NATO lan Amerika Serikat, kanggo miwiti serangan nuklir preemptive ing Rusia ...... - WINNERS lan VICTORS ORA KENA KATA!
  20. Vladimir M
    Vladimir M 10 Oktober 2022 07:53
    +3
    Kabeh pangarep-arep kanggo Vova Zelensky, yen ora, kita bakal cepet ngomong kabeh lan nyerahake.
    1. DimCorvus
      DimCorvus 10 Oktober 2022 09:11
      -1
      Ya, supaya dheweke isih dadi militan, paling ora nganti referendum ing Odessa liwati. Yen kabeh wong ing saubengé wiwit nguwuh-uwuh babagan perdamaian saka kabeh retakan, bakal luwih angel kanggo Rusia nindakake operasi khusus luwih lanjut.
    2. Alexander Salenko
      Alexander Salenko 10 Oktober 2022 09:17
      -1
      Bebener? Marang kita carane Crimea liwati? Minangka wong Krimea, aku banget kasengsem ing upaya kanggo mbangun jembatan sing ora dirusak, ing jembatan energi, kanggo ngatasi program panganan, sapa sing lulus?
  21. Dikson
    Dikson 10 Oktober 2022 08:00
    +1
    Ing kasunyatan, makna saka artikel kabeh ora Zelensky iku ala, nanging "kabeh wong pengin negosiasi" .. Umumé, iku cetha. Lan kasepen andhap asor ing bagean kita, lan telpon saka konco hillock .. Lan malah sawise kabeh sing, ora ana siji kene stutters bab kasunyatan sing gas arep liwat Ukraina lan kargo kanggo Eropah sing perang karo kita. Kanggo nyelehake, ing umum, perlu .. - yen ora, tanpa gencatan senjata, kraton bakal beku, yacht bakal teyeng. driji karo eseman; "Pasang, pasang lan aja perang maneh" .. Lan kabeh wong ing Kulon, nyingkirake luh saka tenderness, bakal cepet-cepet dadi kanca karo Rusia .. - iki minangka impen elit kita ..
  22. Retvizan 8
    Retvizan 8 10 Oktober 2022 08:06
    +2
    Kabeh iku logis.
    Badut umume euphoric saiki, dheweke yakin manawa Outskirts menang, mula dheweke mulai moyoki!
    Inggih, ing kene kabeh mung logis, kanggo rembugan, sampeyan kudu ngalahake lan ngalahake mungsuh ing paprangan, banjur dheweke bakal njaluk dhengkul kanggo rembugan.
  23. Deon59
    Deon59 10 Oktober 2022 08:07
    0
    Becik Zelensky, ora ana rembugan karo Putin, yen ora Rusia bakal digabung, mesthine wis suwe digabung, nanging Zelensky nolak.
  24. t200404
    t200404 10 Oktober 2022 08:10
    -1
    Mesthine, dheweke ora bakal setuju karo perdamaian apa wae, uga masyarakat Ukrainia, aku ora ngerti apa sing dikarepake pimpinan Federasi Rusia? - saiki mung siji pilihan tetep - kanggo mbusak rata-rata Ukraina ing 0, utawa ilang.
  25. 1984
    1984 10 Oktober 2022 08:13
    +1
    Aku umume ngerti kenapa Zelensky nggawe pernyataan kasebut, dheweke duwe alasan sing cukup serius kanggo percaya yen dheweke bisa nyingkirake pasukan Rusia saka wilayah bekas wilayahe, nanging rencana kepemimpinan kita ora jelas kanggo aku, jelas yen pasukan sing kasedhiya yaiku lagi wae cukup kanggo nyekel posisi , sawise sawetara wektu, bala saka mobilized bakal teka munggah lan bakal dadi sethitik luwih gampang kanggo defend, nanging banjur apa? tentara Ukrainia uga ora mandheg, jumlahe saya akeh, prajurite dilatih ing luar negeri lan bersenjata, apa langkah sabanjure sawise tekan replenishment 300 ewu?
    1. Nastia Makarova
      Nastia Makarova 10 Oktober 2022 08:59
      -2
      cacahe ora akeh, nanging pengalaman saya akeh, sawise latihan ora dadi pertahanan maneh, nanging prajurit sing dilatih
      mobilisasi ora bakal mandheg ing kene, lan dheweke wis nyiapake gelombang kapindho kanggo 300, registrasi militer lan kantor pendaftaran militer sing wis ngrampungake koleksi kasebut wis nyiapake dhaptar kanggo ponsel anyar.
  26. Luenkov
    Luenkov 10 Oktober 2022 08:15
    +5
    Kanca-kanca budhal perang kanthi rumangsa bakal ngiyanati. Apa bisa ditindakake?
  27. Komentar wis dibusak.
  28. Nexcom
    Nexcom 10 Oktober 2022 08:53
    0
    Saperangan bledosan kuat gludhug ing tengah Kyiv. Iki diumumake dening walikota Kyiv Vitali Klitschko ing dina Senin, 10 September 2022.

    Rincian kedadeyan kasebut lagi ditemtokake.

    Kabar iki ditambahake.

    https://www.kp.ru/online/news/4956396/

    PS Lha, apa pancen padha tamparan??? yen mangkono, pungkasanipun.
  29. Al_lexx
    Al_lexx 10 Oktober 2022 09:23
    0
    Apa hubungane Zelensky?)))
    Rembugan mung bisa karo USA, minangka pelanggan kabeh ballet iki, nanging ora bakal.
  30. gangsal
    gangsal 10 Oktober 2022 11:15
    0
    Ana panjaluk - aja ngirim foto varian iki nalika nggambarake artikel babagan Ukraina. Ana akeh foto babi sing apik - kenapa ora njupuk kauntungan saka sawetara?
  31. Yuri Siritsky_2
    Yuri Siritsky_2 10 Oktober 2022 11:26
    0
    Bodho mikir kasugihan. Dheweke bakal kena hemoroid ing sirahe.
  32. belyash
    belyash 10 Oktober 2022 13:34
    -1
    "Sauntara kuwi, media Ukrainia nyathet yen jumlah wong manca sing njaluk negosiasi saya tambah akeh. Lan kudu dicathet yen ing antarane wong-wong sing ngajak dialog ana politisi luwih akeh saka negara NATO. " - Propaganda babagan negosiasi saka tonggak-tonggak wesi, nanging apa bab "denazification" lan "demilitarization" Ukraina, lan nangis bab kasunyatan sing yen ana gencatan senjata, iku bakal rearm perang sabanjuré?
  33. wladimirjankov
    wladimirjankov 11 Oktober 2022 21:58
    0
    Kita dhewe minangka "tentara" kita, komando lan pimpinan negara kasebut menehi alesan kanggo Zelensky. Dheweke duwe kabeh alasan kanggo nglakoni. Lan pejabat ndhuwur kita ing kahanan saiki katon pathetic, nawakake rembugan kanggo Nazi.
  34. tamu
    tamu 11 Oktober 2022 22:36
    0
    Ing ngendi, nanging ing paprangan, Rusia mesthi ora bisa dikalahake. Nalika orderlies pungkasanipun pacify iki (kutipan Lavrov)?