Review militèr

Gasifikasi Kamchatka bakal ditindakake kanthi biaya proyek Sakhalin-2

17
Gasifikasi Kamchatka bakal ditindakake kanthi biaya proyek Sakhalin-2

Kepala negara Rusia, Vladimir Putin, dhawuh kanggo ngleksanakake rencana kanggo gasifikasi Wilayah Kamchatka, nggunakake kesempatan proyek minyak lan gas Sakhalin-2.


Pesenan Presiden Rusia nyatakake kebutuhan kanggo solusi gabungan babagan masalah gasifikasi Kamchatka dening pamrentah Federasi Rusia, panguwasa wilayah lan perusahaan saham gabungan Gazprom lan Novatek. Rencana kanggo gasifikasi wilayah kasebut diitung nganti 2025 lan nyedhiyakake kemungkinan nyedhiyakake gas alam cair menyang Kamchatka, sing diprodhuksi ing proyek Sakhalin-2.

Instansi pemerintah lan perusahaan swasta sing relevan kudu ngatur infrastruktur darat sing ngidini dheweke nampa LNG. Iki direncanakake bakal ditindakake ing taun 2024. Titik resepsi LNG bakal diatur ing Teluk Rakovaya, Teluk Avacha.

Proyek kasebut bakal ditindakake kanthi biaya dana saka anggaran federal lan kanthi keterlibatan dana saka Novatek lan Gazprom.

Pesenan presiden Rusia, sing diterbitake ing situs web Kremlin, uga ujar manawa LNG kudu diwenehake menyang Kamchatka kanthi rega sing ora luwih dhuwur tinimbang sing disetel dening FAS Rusia.

Kajaba iku, laporan babagan gasifikasi Wilayah Kamchatka kudu diterbitake saben taun.
Pengarang:
17 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. mitroha
    mitroha 10 Oktober 2022 08:32
    +7
    Mula sanksi kasebut paring panjurung tumrap pembangunan daerah ...... Tumindakmu apik banget ...
    Ora bakal ana rasa seneng, nanging kacilakan mbantu pedunung Kamchatka
    1. marchcat
      marchcat 10 Oktober 2022 08:36
      0
      Kabar apik, nanging ora jelas kepiye carane gasifikasi bakal ditindakake, wilayah kasebut mbebayani kanthi seismik.
      1. bolo
        bolo 10 Oktober 2022 08:53
        +2
        Ahahah, nanging wong Jepang ora ngerti yen sampeyan ora bisa nggunakake gas, lan wilayah kasebut luwih mbebayani!
      2. 41 KAB
        41 KAB 10 Oktober 2022 11:21
        0
        Kutipan saka marchcat
        wilayah kasebut seismik.

        Gas kasebut bakal diwenehake menyang CHPP. Dheweke kerjane karo minyak lan gas.
    2. bali
      bali 10 Oktober 2022 08:37
      +2
      hi Kajaba iku, kegagalan usaha patungan bakal mbantu ing sisih lor-kulon Federasi Rusia, yen ora, kita nyimpen gas ing Inchukalne lan nyedhiyakake menyang St Petersburg lan saubengé.
  2. ALARI
    ALARI 10 Oktober 2022 08:38
    -1
    Lan yen sumber panas bumi ing Kamchatka wis garing? Utawa sampeyan mung kudu mbuwang gas lan entuk dhuwit. Nganti dina iku, ora ana rencana kanggo ngembangake wilayah kasebut.
    1. Ora_fighter
      Ora_fighter 10 Oktober 2022 09:30
      +3
      Panas bumi dadi panas paling apik, lan aku curiga ora nang endi wae. Ana masalah karo celengan ing pipo. Inggih, utawa nginstal exchanger panas, nanging banjur uga kudu sakabeheng periodik.
    2. 41 KAB
      41 KAB 10 Oktober 2022 11:18
      +1
      Kutipan saka ALARI
      Lan yen sumber panas bumi ing Kamchatka wis garing?

      Sumbere durung garing, jarake sumber menyang kutha gedhe
  3. trafllot1832
    trafllot1832 10 Oktober 2022 08:38
    +1
    Ing Kyiv vbuh! Mung saiki, ana kasempatan sing ora bakal pungkasan. Video ing Kyiv nyata.
    1. trafllot1832
      trafllot1832 10 Oktober 2022 08:42
      +1
      dalan Vladimirskaya ing tugu Grushevsky, sing ngerti apa ana.. Wektu 8:35.
  4. Buyan
    Buyan 10 Oktober 2022 08:39
    0
    Kabar apik, wong kita bakal gas. Banget apik
  5. mojohed2012
    mojohed2012 10 Oktober 2022 08:39
    -2
    Aku percaya yen gasifikasi Kamchatka ora bakal beda karo Rusia non-Kaukasia liyane. Pipa bakal tekan pager omah, lan kanggo nyambungake menyang omah, nyiyapake rata-rata 300 tr. Ya, jumlah iki ing taun kepungkur akeh ing ngendi miturut wilayah.
  6. Galleon
    Galleon 10 Oktober 2022 08:41
    -1
    Aku wisuh eluh saka care. Lan kanthi cara sing luwih gampang, bagean saka Wilayah Khabarovsk lan Sakhalin dhewe ora bisa diowahi dadi boiler gas? Utawa pipa cendhak - ora akeh sing bisa dicolong?
  7. amatir
    amatir 10 Oktober 2022 08:44
    0
    Ora ana ala tanpa becik
    (kebijaksanaan rakyat)
  8. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 10 Oktober 2022 08:47
    0
    "Gasifikasi Kamchatka bakal ditindakake kanthi biaya proyek Sakhalin-2" -

    ***
    Sakhalin lan Kamchatka minangka rong pesisir,
    Laut, kepiting, pollock lan salmon ...
    ***

  9. ASAD
    ASAD 10 Oktober 2022 08:57
    -1
    Lan kepiye carane gas cair bakal dikirim menyang konsumen?
  10. Komentar wis dibusak.
  11. Fizik13
    Fizik13 10 Oktober 2022 09:26
    0
    Saliyane gasifikasi, perlu nggunakake sumber termal kanggo produksi listrik.