Review militèr

Kacarita serangan rudal ing target mungsuh ing Ternopil, Dnepropetrovsk lan Poltava wilayah

104
Kacarita serangan rudal ing target mungsuh ing Ternopil, Dnepropetrovsk lan Poltava wilayah

Laporan terus teka babagan serangan marang obyek sing dikontrol dening rezim Kyiv. Sawetara jam kepungkur, informasi teka babagan serangan marang target mungsuh ing Zaporozhye, Dnepropetrovsk, Pavlodar lan Kyiv. Sawisé iku, laporan wiwit teka yen Zhytomyr, bebarengan karo saubengé, wis rampung tanpa listrik, sawetara distrik Lviv lan Khmelnitsky padha de-energized.

Saiki wis dikenal babagan pirang-pirang kedatangan ing target mungsuh ing Ternopil lan wilayah Poltava. Dikenal babagan serangan ing wilayah Kremenchug.

Ternopil, miturut data paling anyar, uga tetep luwih saka setengah tanpa listrik.

Kepala administrasi regional Kyiv ngaku manawa serangan kasebut ditindakake saka operator udara. Sadurungé, ana informasi ing jaringan babagan sing diduga katon saka sawetara pengebom Tu-95MS ing langit, sing nindakake serangan rudal ing obyek saka rezim Kyiv.
Geni gedhe ing Dnepropetrovsk. Ukrainia publics tradisional retouch panggonan impact. Kumelun ireng kandel munggah ing ndhuwur obyek sing kena pengaruh, nyebar atusan meter ing sadhuwure kutha.

Kepala administrasi regional Zhytomyr, Vitaly Bunenko, ngumumake kekalahan kasebut minangka akibat saka serangan rudal infrastruktur energi kutha lan wilayah kasebut. Iki nyebabake kasunyatan manawa kutha lan sebagian wilayah kasebut ora ana listrik.
104 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Nastia Makarova
    Nastia Makarova 10 Oktober 2022 10:19
    + 30
    lolong-lolong ana ing internet............
    1. wong janggut
      wong janggut 10 Oktober 2022 10:27
      + 32
      Kutipan: Nastia Makarova
      lolong-lolong ana ing internet............

      Kita butuh konser kaya iki saben dina. am apik
      1. t-4
        t-4 10 Oktober 2022 10:43
        + 15
        Neraka iku ora mung nalika kabeh ala, nanging nalika saben detik saya tambah parah ...
    2. 30 ing
      30 ing 10 Oktober 2022 10:28
      + 21
      Kutipan: Nastia Makarova
      lolong-lolong ana ing internet............

      Iki ala ... Kita kudu mateni Internet kanggo wong-wong mau .... Ayo padha lolong ing jamban.
      1. ukum70
        ukum70 10 Oktober 2022 10:43
        +1
        Iku perlu kanggo mateni Internet kanggo wong-wong mau .... Ayo padha lolong ing jamban.

        Ing ngendi, ing Warsaw?
        1. 30 ing
          30 ing 10 Oktober 2022 10:58
          +2
          Kutipan saka: hukum70
          Iku perlu kanggo mateni Internet kanggo wong-wong mau .... Ayo padha lolong ing jamban.

          Ing ngendi, ing Warsaw?

          Lan sampeyan njaluk mateni Internet ing Warsaw? Ayo saiki mung kanggo kabeh Ukraina ...
        2. isv000
          isv000 10 Oktober 2022 13:27
          +1
          Kutipan saka: hukum70
          Iku perlu kanggo mateni Internet kanggo wong-wong mau .... Ayo padha lolong ing jamban.

          Ing ngendi, ing Warsaw?

          Lan ing Berlin uga!
          1. Ritter Runkel
            Ritter Runkel 10 Oktober 2022 21:57
            0
            Lieber nicht, Ihr flutet uns mit Ukrainern-die fluchten in unsere soziale Hängematte. Ich muss das alles mit bezahlen. Und ich bakal kein Ukrainisch lernen!
            1. isv000
              isv000 10 Oktober 2022 22:00
              0
              Kutipan saka Ritter Runkel
              Lieber nicht, Ihr flutet uns mit Ukrainern-die fluchten in unsere soziale Hängematte. Ich muss das alles mit bezahlen. Und ich bakal kein Ukrainisch lernen!

              Rusia elinga! Iku kudu ing subcortex, kedhaftar dening mbah!
            2. EFIM LUBIN
              EFIM LUBIN 11 Oktober 2022 23:44
              +1
              Keturunan Fuhrer sing kesurupan wis suwe ora dikalahake dening prajurit Rusia! Nanging sampeyan kudu! Kanggo tresna sampeyan marang Nazi Ukrainia - dheweke minangka sanak keluarga sampeyan ing roh! Kita ngluncurake dhewe - saiki aja ngeluh!
    3. Nexcom
      Nexcom 10 Oktober 2022 10:28
      + 14
      apa lan apa saloedy gelut ?? apa salah karo wong-wong mau lan apa kanggo wong-wong mau?
      1. Reptiloid
        Reptiloid 10 Oktober 2022 10:38
        +3
        Kutipan saka Nexcom
        ..... kanggo apa?

        Lan iki minangka tradhisi nasional - kanggo ngrusak lan mikir yen ora ana sing ngerti.
        1. 30 ing
          30 ing 10 Oktober 2022 11:05
          +2
          Kutipan saka Reptilian
          Kutipan saka Nexcom
          ..... kanggo apa?

          Lan iki minangka tradhisi nasional - kanggo ngrusak lan mikir yen ora ana sing ngerti.

          Dadi dheweke dijanjekake dening kanca-kanca saka Omerygy, Polandia. Ora ngira yen mogok iku dilakoni kanthi emosi... Kabeh wis suwe di pikir-pikir, diitung-itung... Sing jelas masyarakat kita wis dewasa tumindak kaya ngono. Ora ana rasa welas asih, ora ana simpati, mung nesu banget.. Ya, lan tumindak negara kita ... Luwih narik retribusi ora, pambrontakan populer bisa. Wektu wis teka, titik bifurcation saka masyarakat wis ketemu, masyarakat wis siyap kanggo iki.
          1. Reptiloid
            Reptiloid 10 Oktober 2022 11:26
            +2
            Kutipan: 30 vis
            ... Temenan, masyarakat kita wis mateng tumindak kaya ngono. Ora ana rasa welas maneh, ora ana simpati, mung nesu banget ... Ya, lan tumindak negara kita uga ... Ora terus narik retribusi, sing populer. pemberontakan bisa uga ....

            Kanggo wektu sing suwe, Nazi mandheg nganggep kita kabeh minangka wong siji miturut manual latihan AS. Lan sabangsa kita ora duwe gething lan nesu marang dill kanggo dangu, metu saka pakulinan padha dianggep sedulur. Saiki kabeh wis ana
      2. aszz888
        aszz888 10 Oktober 2022 10:41
        0

        Nexcom (Dmitry)
        Dina iki jam 10:28
        ANYAR

        +6
        apa lan apa saloedy gelut ?? apa salah karo wong-wong mau lan apa kanggo wong-wong mau?
        Dadi ya. Seumur-umur "Lan kepiye kita?!"
      3. Nyrobsky
        Nyrobsky 10 Oktober 2022 10:54
        +9
        Kutipan saka Nexcom
        apa lan apa saloedy gelut ?? apa salah karo wong-wong mau lan apa kanggo wong-wong mau?

        Ditilik saka jeritan ing Internet, pitakonan utama sing nyiksa dheweke yaiku Kepiye babagan kita?
    4. Mikhail Sidorov
      Mikhail Sidorov 10 Oktober 2022 10:29
      + 11
      lolongan ana ing kabeh internet

      Luwih bau... apik ngguyu
      1. M : Nggih
        M : Nggih 10 Oktober 2022 10:37
        +4
        Luwih bau ... apik ngguyu

        Kentut ing okraintsev njeblug? ngguyu
        1. Mikhail Sidorov
          Mikhail Sidorov 10 Oktober 2022 10:48
          +3
          Kentut ing okraintsev njeblug? ngguyu

          Ya, nalika sampeyan ngalih saka panganan tradisional sing wis dipangan pirang-pirang taun menyang kabeh jinis telek Barat (panganan cepet), banjur kedadeyan kasebut .... ngguyu
    5. SKVichyakow
      SKVichyakow 10 Oktober 2022 10:32
      +6
      Kutipan: Nastia Makarova
      lolong-lolong ana ing internet............

      Shaw? Ora cukup maneh? Dadi sampeyan kudu pipis.
      1. wong janggut
        wong janggut 10 Oktober 2022 11:51
        +3
        Kutipan: SKVichyakow
        Kutipan: Nastia Makarova
        lolong-lolong ana ing internet............

        Shaw? Ora cukup maneh? Dadi sampeyan kudu pipis.

        ... Akeh sing tiba.
        Lan durung cukup.
        Sawetara tiba.
        Butuh liyane.... (C)
    6. Reptiloid
      Reptiloid 10 Oktober 2022 10:35
      +9
      roh jahat fasis bosok
      Ayo sijine peluru ing bathuk!
      Scum manungsa
      Ayo mbangun peti mati sing kuwat!

      Iki lagu kanggo kabeh wektu!
    7. ukum70
      ukum70 10 Oktober 2022 10:38
      +4
      lolong-lolong ana ing internet............

      Yagene padha nguwuh-uwuh? Maneh, "Apa kita?"
      1. TIR
        TIR 10 Oktober 2022 16:24
        +1
        Menehi Surovikin kesempatan sudhut. Supaya dheweke dhewe lan markas NWO mutusake apa pasukan sing bakal digawa, ing ngendi kanggo mencet lan nalika, ngendi kanggo nyerang lan ngendi kanggo defend. Menehi kerangka umum - larangan nggunakake senjata nuklir, jumlah minimal korban ing antarane warga sipil sajrone serangan. Dadi pukulan sing dikirim ora kanggo game politik, nanging kanggo kamenangan ing medan perang. Banjur kabeh keraguan babagan target serangan bakal ilang.
    8. Uprun
      Uprun 10 Oktober 2022 10:40
      +1
      Iku ora lolong, nanging keplok!!!!!! .........................
    9. pemotong bolt
      pemotong bolt 10 Oktober 2022 10:52
      0
      lolongan ana ing kabeh internet
      Kanggo apa kita? wassat Nanging, dheweke ora nelpon Bandera, nanging Biden. Kanggo teka lan ngatur samubarang ya .
      1. tihonmarine
        tihonmarine 10 Oktober 2022 10:56
        +3
        Quote: pemotong baut
        Nanging, dheweke ora nelpon Bandera, nanging Biden.


        "Biden ayo, gawe kekacoan!"
    10. tihonmarine
      tihonmarine 10 Oktober 2022 10:55
      +2
      Kutipan: Nastia Makarova
      lolong-lolong ana ing internet.......

      Aku seneng ngrungokake carane asu asu lolongan ing rembulan.
    11. Maiman61
      Maiman61 10 Oktober 2022 11:11
      +2
      Saka lolongane nyawaku nyanyi! Howl ing Internet, iku tegese kita bombing malah BAD! Kita bakal ngebom kanthi apik lan bakal ana kasepen ing Internet Banderlog!
  2. kubanec
    kubanec 10 Oktober 2022 10:19
    + 25
    Mulane wong-wong Ukrainia njeblug maneh?
    1. AVG
      AVG 10 Oktober 2022 10:21
      + 11
      Quote saka kubanec
      Mulane wong-wong Ukrainia njeblug maneh?

      Dadi dikenal masokis.
      Eh, aku pengin pesen iklan AC ing papan reklame ing Kueva.
      1. Zvonarev
        Zvonarev 10 Oktober 2022 10:42
        0
        Ora, saiki ana panjaluk pemanas listrik ...
        1. aakvit
          aakvit 10 Oktober 2022 10:55
          +1
          Dadi kondominium bisa digunakake ing mode pemanasan! basa Padha katon panas ...
          1. Zvonarev
            Zvonarev 13 Oktober 2022 10:25
            0
            Sampeyan isih kudu ngirit kanggo kondominium, utawa mung "lenga" sing prasaja, paling ora dilebokake ing saben kamar ...
    2. Viktor Vladimirovich
      Viktor Vladimirovich 10 Oktober 2022 10:22
      +5
      Lan, kaya biasane, dheweke ngalahake awake dhewe nganggo misil anti-pesawat sing ora bisa digunakake
    3. Kriso Sborshik
      Kriso Sborshik 10 Oktober 2022 10:22
      +4
      Air conditioners kualitase ora apik, ora ana sing bisa disimpen
    4. Mauritius
      Mauritius 10 Oktober 2022 10:23
      +2
      Quote saka kubanec
      Mulane wong-wong Ukrainia njeblug maneh?
      Sing tradhisional iku licik, pengin adonan saka Kulon gratis, kanggo kandang pitik sing diobong, lan akibate bakal mbangun gedung pencakar langit.
    5. dedusik
      dedusik 10 Oktober 2022 10:24
      +8
      Amarga mateni ZNPP, ana kenaikan voltase amarga ora seimbang karo sistem, minangka akibat saka AC njeblug ing saindhenging Ukraina. wassat
      1. aakvit
        aakvit 10 Oktober 2022 10:58
        +1
        Aha! Lan meh kabeh kreteg ing tapel wates saloedia karo Belarus mbledhos, lan tambang dhewe ndudhuk ing dalan ana, wis ing telung larik! Loro-lorone anti-tank lan dilarang - anti-personil. am
        Lan kabeh iki piye wae dhewe, dhewe, tanpa partisipasi saloeds ... Nyuwun ombenan
    6. tihonmarine
      tihonmarine 10 Oktober 2022 10:57
      0
      Quote saka kubanec
      Mulane wong-wong Ukrainia njeblug maneh?

      Padha seneng-seneng, uga, padha seneng masochism.
  3. Cap.Nemo58rus
    Cap.Nemo58rus 10 Oktober 2022 10:23
    +6
    More, liyane lan liyane bantuan! Ana apa-apa kanggo njagong ing taverns. Pengebom minangka papan kanggo sampeyan.
    1. Chronos
      Chronos 10 Oktober 2022 10:26
      +9
      Iki carane saben esuk Ukrainia kudu diwiwiti. Saiki Geranium bakal mabur liwat Kuev.
      1. Cap.Nemo58rus
        Cap.Nemo58rus 10 Oktober 2022 10:40
        +5
        Kanggo dangu Staff Umum kita harnessed, kanggo dangu banget. Muga-muga ora mandheg ing kana. Luwih becik yen kembang api diterusake saben esuk (dina lan wengi). Apa mengko bakal ditulis, kaya mbah kakung kita ing 45: "Aku wareg karo reruntuhan Kyiv."
        1. wong janggut
          wong janggut 10 Oktober 2022 11:54
          +1
          Kutipan: Cap.Nemo58rus
          Kanggo dangu Staff Umum kita harnessed, kanggo dangu banget. Muga-muga ora mandheg ing kana. Luwih becik yen kembang api diterusake saben esuk (dina lan wengi). Apa mengko bakal ditulis, kaya mbah kakung kita ing 45: "Aku wareg karo reruntuhan Kyiv."

          Iki minangka prasasti saka Fashington saka reruntuhan Gedung Putih. am
  4. rotmistr60
    rotmistr60 10 Oktober 2022 10:24
    +5
    serangan ing target mungsuh ing Zaporozhye, Dnepropetrovsk, Pavlodar lan Kyiv... ing Ternopil lan wilayah Poltava... Kepala administrasi regional Zhytomyr ngumumake kekalahan fasilitas infrastruktur energi kutha lan wilayah minangka asil saka serangan rudal.
    Apa kita pungkasane wiwit nanggepi perang lan nyerang obyek sing kudu "ditembak maneh" ing wulan Februari-Maret. Dina iki, ing wengi mangsa, mesthine luwih nglarani.
    1. Plate
      Plate 10 Oktober 2022 10:49
      +1
      Kutipan: rotmistr60
      Dina iki, ing wengi mangsa, mesthine luwih nglarani.

      Bener, nanging tegese pasokan bahan bakar durung disentuh, mula periphery energi bakal cepet bali kerja. Iki yen pembangkit listrik dhewe dibom ...
      1. aakvit
        aakvit 10 Oktober 2022 11:05
        +2
        Nanging kok! Sampeyan uga bisa nyebarake titik ing jaringan listrik lan pasokan panas ...
        Utawa maneh: "Nanging babagan populasi?" idu! am Padha ora nangis sak shelling saka Donbasaa, padha ora nangis sak shelling Kursk lan wilayah liyane, padha ora nangis, padha JOYING! am Dadi lan organ seksual lanang karo wong-wong mau! ORA KASIH! negatif
        1. Plate
          Plate 10 Oktober 2022 11:15
          +2
          Kutipan saka aakvit
          Utawa maneh: "Nanging babagan populasi?" idu!

          Ora. Iki pitakonan liyane. "Nanging babagan gudang karo suku cadang kanggo titik distribusi?" Sampeyan perlu kanggo nemokake lan numpes wong-wong mau kanggo wiwitan, utawa serangan ing wong-wong mau kanggo minggu supaya warehouses iki kosong. Dadi wis ana ing Kharkov. Padha kenek gardu, lan rong jam mengko kabeh dibalèkaké. Lan saiki bakal padha, yen iki pungkasan. Sampeyan kudu nambah luwih akeh sawise nedha awan lan ing wayah sore. Lan miwiti sesuk kanthi cara sing padha.
          1. uga-dokter
            uga-dokter 10 Oktober 2022 19:56
            0
            Yen trafo rusak, pemugaran bakal njupuk pirang-pirang wulan.
      2. bk316
        bk316 10 Oktober 2022 13:27
        0
        banjur yen pembangkit listrik dhewe dibom ...

        Sampeyan nulis omong kosong, apa konsumsi?
        Gardu 700 kv lan 500 kv dibom. Padha kelas megawatt.
        Iki minangka unit sing ukurane omah, tanpa pembangkit listrik ora ana gunane.
        Miturut cara, ana mung sawetara rolas, 404 saben, lan padha durung dibom sadurunge.
        Lan ngebom pembangkit listrik tenaga nuklir luwih larang kanggo awake dhewe .....
        1. Plate
          Plate 10 Oktober 2022 14:04
          0
          Kutipan saka: bk316
          Iki minangka unit sing ukurane omah, tanpa pembangkit listrik ora ana gunane.
          Miturut cara, ana mung sawetara rolas, 404 saben, lan padha durung dibom sadurunge.

          Inggih, yen mangkono. Nanging ana rasa wedi yen sing anyar bakal digawa saka Kulon.
          Kutipan saka: bk316
          Lan ngebom pembangkit listrik tenaga nuklir luwih larang kanggo awake dhewe .....

          Aku mikir babagan TES.
          1. bk316
            bk316 10 Oktober 2022 14:18
            0
            Aku mikir babagan TES.

            404 duwe sisa 3 pembangkit listrik tenaga nuklir - bakal mbentang. Mulane, perlu kanggo ngebom gardu, nanging sing utama. Sing anyar bakal dikirim ing 3 wulan - kanggo ngebom maneh. Biaya roket bisa diabaikan dibandhingake karo gardu kuwi. Iki perang cerdas.

            Lha, senajan TPP, mesthi uga ora lara ngebom.
            Sanajan iki minangka risiko kanggo pembangkit listrik tenaga nuklir, sapa ngerti wong-wong Ukrainia iki apa isih duwe spesialis sing kompeten.
            Kanthi ambruk sistem ing tingkat stasiun ngasilake, pembangkit listrik tenaga nuklir bisa nyepetake. yen sampeyan nyoba kanggo njaga sistem kanggo pungkasan.
            1. Plate
              Plate 10 Oktober 2022 15:43
              0
              Ing pembangkit listrik tenaga nuklir modern, perlindungan wong bodho apik. Aku mikir yen ana spesialis sing cukup pinter kanggo ngubengi, dheweke bakal cukup pinter ing wektu sing padha kanggo ngerti apa sing bakal ditindakake sawise iki.
              1. bk316
                bk316 11 Oktober 2022 10:28
                0
                Ing pembangkit listrik tenaga nuklir modern, perlindungan wong bodho apik.

                Ing modern, ya, nanging ing ngendi pembangkit listrik tenaga nuklir modern ing 404?
                Mangga madosi kapentingan, meh kabeh reaktor wis MLEBIH WAKTU OPERASI.
                1. Plate
                  Plate 11 Oktober 2022 13:04
                  0
                  Serius? Dadi wis sawetara dekade urip nyaman kaya. Apa durung nganyari? Lan ngleksanakake standar pasca Fukushima? Aku ora nyana sikap kuwi marang obyek atom dhewe, ora nyana. Utamane menarik yen ora ana sing ngganggu IAEA babagan iki. Taun kasebut ing 2013, nalika Ukraina durung dadi pusat bumi.
                  1. bk316
                    bk316 11 Oktober 2022 13:17
                    0
                    Apa durung nganyari? Lan ngleksanakake standar pasca Fukushima?

                    Padha njarah-rayah. Waca kene yen sampeyan kasengsem. Ing ngisor iki yaiku tinimbang nliti modernisasi kontrol hak cipta lan liya-liyane. Ukrainians mung ngandika kita ndawakake operasi.
                    https://bankwatch.org/project/zombie-reactors-in-ukraine
          2. -Paulus-
            -Paulus- 10 Oktober 2022 15:34
            +1
            Saben trafo kuwi biaya watara 100 yuta rubles. Ana sawetara ing gudang ing saindhenging Eropah, mung digawe kanggo pesenan.
  5. nikniknik
    nikniknik 10 Oktober 2022 10:25
    -2
    Apa ora iki provokasi kanggo njaluk dhuwit lan senjata? yen ora, banjur bakal ana korban, utawa Mungkin iki bebaya kanggo rezim Zelensky?
    1. Nastia Makarova
      Nastia Makarova 10 Oktober 2022 10:41
      -1
      wis akeh gaman, saiki butuh prajurit
      1. Nexcom
        Nexcom 10 Oktober 2022 10:49
        -1
        dadi wong Polandia menek kanggo perang ana? Utawa ora?
        1. Nastia Makarova
          Nastia Makarova 10 Oktober 2022 11:34
          -1
          ana mercenary, nanging ngarsane saka Polandia banget exaggerated
          1. Nexcom
            Nexcom 10 Oktober 2022 11:38
            +1
            Ngerti, matur nuwun kanggo klarifikasi. Sawise maca akeh komentar ing kene, aku entuk kesan yen Kutub mung ora bisa diukur.
  6. Lisa90
    Lisa90 10 Oktober 2022 10:25
    +2
    Priksa AC! Mbokmenawa telat!
  7. 30 ing
    30 ing 10 Oktober 2022 10:26
    +4
    Sampeyan perlu kanggo njaluk iku ing moncong saka pasuryan, kanggo wisuh karo getih saka wong Rusia kaleksanan ing wilayah Kharkov, Kupyansk, kanggo njaluk Bridge Crimean ing bokong minangka hadiah ulang tahun, supaya ngerti. Kudu ngalah-ngalah, ngalah-ngalah ing ngarep banget, ngethok gulu, sikil, tangane lawan. Lan aja menehi permen lan skip perang! Ah, nuwun sewu, ngidoni pasuryanku maneh!
    1. Ulan.1812
      Ulan.1812 10 Oktober 2022 10:42
      -2
      Kutipan: 30 vis
      Sampeyan perlu kanggo njaluk iku ing moncong saka pasuryan, kanggo wisuh karo getih saka wong Rusia kaleksanan ing wilayah Kharkov, Kupyansk, kanggo njaluk Bridge Crimean ing bokong minangka hadiah ulang tahun, supaya ngerti. Kudu ngalah-ngalah, ngalah-ngalah ing ngarep banget, ngethok gulu, sikil, tangane lawan. Lan aja menehi permen lan skip perang! Ah, nuwun sewu, ngidoni pasuryanku maneh!

      Lan ing kene ing VO lan sumber daya liyane, kabeh wong terus-terusan ngomong babagan iki, nanging ana bisu sing nanggapi. Sampeyan pancen bener, ketoke keputusan kasebut digawe ora saka kesadaran kabutuhan kasebut, nanging saka kasunyatan manawa ana wong sing gelo.
      Iku ala nalika pancasan digawe ing pengaruh emosi, lan ora miturut rencana, kahanan, pitungan, etc.
      1. aakvit
        aakvit 10 Oktober 2022 11:17
        0
        Lan ing kene ing VO lan sumber daya liyane, kabeh wong terus-terusan ngomong babagan iki

        nanging sampeyan bisa uga mikir padha maca VO ana! wassat
        1. Ulan.1812
          Ulan.1812 10 Oktober 2022 14:54
          0
          Kutipan saka aakvit
          Lan ing kene ing VO lan sumber daya liyane, kabeh wong terus-terusan ngomong babagan iki

          nanging sampeyan bisa uga mikir padha maca VO ana! wassat

          Mesthi ora. Nanging Internet kudu diawasi. Nanging keputusan kasebut kanthi alami ora ana ing pengaruh Internet.
          Aku ngomong bab liyane.
  8. Sergei V
    Sergei V 10 Oktober 2022 10:26
    +3
    Muga-muga iki dudu kesepakatan sepisan.
  9. hellcos
    hellcos 10 Oktober 2022 10:28
    +7
    Mugi sing iki ora tumindak siji-wektu, lan kita wis pungkasanipun miwiti
  10. Ruby
    Ruby 10 Oktober 2022 10:28
    +8
    Yen iki tumindak siji-wektu, banjur iku bab apa-apa. Sesuk kabeh bakal dibalekake, lan sesuk bakal dilalekake. Nanging yen iki minangka wiwitan karusakan sistemik infrastruktur, mula iki apik banget. We kudu supaya wong lanang ing wangun apik, yen ora padha anteng.
    1. YarSer88
      YarSer88 10 Oktober 2022 11:05
      0
      Dheweke ora ngerti carane mbangun pembangkit listrik termal dhewe, iki kabeh pembangkit listrik termal Soviet, mula aku ora ngerti apa sing bakal dipulihake ing kana.
  11. Vasyan1971
    Vasyan1971 10 Oktober 2022 10:29
    +3
    Laporan terus teka babagan serangan marang obyek sing dikontrol dening rezim Kyiv.

    Iki minangka perkara sing apik lan perlu, nanging, kaya sing dituduhake praktik, malah bom karpet ora dadi faktor sing nemtokake. Mung boot saka infantri buruh hard sing njamin kamenangan.
    1. Plate
      Plate 10 Oktober 2022 10:56
      +4
      Kutipan: Vasyan1971
      Iki minangka perkara sing apik lan perlu, nanging, kaya sing dituduhake praktik, malah bom karpet ora dadi faktor sing nemtokake. Mung boot saka infantri buruh hard sing njamin kamenangan.

      Yen kabeh mburi mungsuh dicemplungake kanthi pukulan kaya ngono, mula urip infanteri bakal luwih gampang, aku yakin.
      1. Vasyan1971
        Vasyan1971 10 Oktober 2022 11:29
        0
        Quote: piring
        Yen kabeh mburi mungsuh dicemplungake kanthi pukulan kaya ngono, mula urip infanteri bakal luwih gampang, aku yakin.

        Mesthi! Nanging, sawetara langkah dibutuhake.
      2. Bort Radist
        Bort Radist 10 Oktober 2022 13:24
        0
        Dheweke luwih apik liwat "mburi". "Mburi" minangka papan sing paling sensitif. Lan wedi lan bungah, mung liwat mburi, lan ing sirah padha duwe balung.
        1. Plate
          Plate 10 Oktober 2022 14:02
          0
          Kanggo tentara apa wae, mburi minangka papan sing paling penting. Sampeyan bisa nglatih ahli strategi sing apik, nglatih perwira sing nemtokake sing bisa nggawe keputusan sing tepat ing lingkungan sing ganti kanthi cepet, nglatih prajurit supaya bisa perang ... tentaramu.
          Nanging umume aku ngerti sampeyan nglirik
    2. mitrich
      mitrich 10 Oktober 2022 11:45
      0
      Minangka salah siji jenderal ngandika, Aku ora kelingan sapa: Tanah iku dianggep duwe sampeyan yen endhog infantri Panjenengan nggantung ing.
      1. Vasyan1971
        Vasyan1971 10 Oktober 2022 12:57
        0
        Kutipan saka mitrich
        Minangka salah sawijining jenderal ngandika, aku ora ngelingi sapa

        Amerika, mbokmenawa .... Cara ya
  12. VLAD-96
    VLAD-96 10 Oktober 2022 10:30
    +2
    Zeleboba saiki bakal digali menyang bunker 50 meter suwene rong minggu nganggo kokain sekilogram!
    1. YarSer88
      YarSer88 10 Oktober 2022 10:34
      +1
      Solovyov nyerat yen dheweke wis pindhah, ing ngendi mung kabeh ambisi wis ilang wassat
  13. Boikot
    Boikot 10 Oktober 2022 10:30
    +2
    Kabeh Svidomo urgently dig caches! Apa pancen wis kedadeyan. Malah medeni mikir apa sing bakal kelakon yen Kremlin mutusake yen dheweke wis tekan "Garis Merah" ngguyu
    1. Ulan.1812
      Ulan.1812 10 Oktober 2022 10:36
      +4
      Kutipan: BoyCat
      Kabeh Svidomo urgently dig caches! Apa pancen wis kedadeyan. Malah medeni mikir apa sing bakal kelakon yen Kremlin mutusake yen dheweke wis tekan "Garis Merah" ngguyu

      Yen mung ora winates kanggo tumindak siji-wektu.
      1. Boikot
        Boikot 10 Oktober 2022 13:27
        +1
        ora winates kanggo tumindak siji-wektu.
        Aku pancene ngarep-arep sing paling dhuwur mangertos: cukup isin lan iku wektu kanggo miwiti. Pitung sasi wis cukup, sampeyan bisa nglairake.
  14. bar
    bar 10 Oktober 2022 10:31
    0
    Sadurungé, ana informasi ing jaringan babagan sing diduga katon saka sawetara pengebom Tu-95MS ing langit, sing nindakake serangan rudal ing obyek saka rezim Kyiv.

    Ya, pungkasane dheweke entuk. Kamulyan kanggo Faberge
  15. Ulan.1812
    Ulan.1812 10 Oktober 2022 10:35
    +3
    Apa Kremlin pungkasane tangi?
    Kanggo iki, perlu ngenteni serangan ing jembatan Krimea?
    Aku pengin ngarep-arep yen iki mung wiwitan lan pukulan kaya ngono bakal tetep nganti Kamenangan kita.
  16. trampil
    trampil 10 Oktober 2022 10:36
    +2
    Awaké déwé wis nandhang suwé, nanging saiki terus. Lan banjur padha mbayangno awake dhewe dadi langgeng. Kepiye sampeyan seneng urip ing Donbass?
  17. zoland
    zoland 10 Oktober 2022 10:36
    0
    Inggih, bener Pavlodar, iku ing Kazakhstan
    1. bali
      bali 10 Oktober 2022 10:44
      +1
      hi Ing Pavlograd - Svidomo minangka tanduran gedhe kanggo produksi bahan peledak. Uga, lan sawetara jinis bahan bakar roket "garing". Plus workshop kanggo Processing utawa pembuangan saka bahan bakar roket karo urip beting kadaluwarsa.
  18. Kimia 1st
    Kimia 1st 10 Oktober 2022 10:37
    +2
    Yen sistemik - hallelujah! Enteni, pungkasane! Lan yen mangkono, ngimpi elek ...
  19. mateni fasis
    mateni fasis 10 Oktober 2022 10:38
    +4
    Yen iki kedaden saben dina ... wiwit Februari, lan malah karo predilection khusus kanggo karusakan kulon, lan utamané kanggo panggonan railway, auto crossing wates, kreteg lan substations energi.
  20. Rusian
    Rusian 10 Oktober 2022 10:39
    0
    lolong-lolong ana ing internet............
    Nanging, bau kasebut saka babi Ukrainia
  21. Uprun
    Uprun 10 Oktober 2022 10:47
    +2
    "Aku bakal ngalahake kanthi teliti, nanging kuwat" (saka film "Diamond Hand").
    1. aakvit
      aakvit 10 Oktober 2022 11:22
      0
      "Aku bakal nabrak alon-alon, nanging kuwat"

      - Lelik, aja!
      - Perlu, Vasya, perlu! Bakal ana taba, Khahladoev, lan coklat, lan kopi lan teh! ombenan (saka film iki lan liyane ...)
  22. ODERVIT
    ODERVIT 10 Oktober 2022 10:54
    +4
    Apa ora bisa kaya ngono sadurunge jembatan?
    Saiki push lan push.
    Senajan, tormented dening mamang jero, ora ketompo carane sepi kabeh maneh.
    1. Maiman61
      Maiman61 10 Oktober 2022 11:18
      +2
      Komandan NMD saiki dadi Kolonel Jenderal VKS! Dheweke ora bakal ninggalake pengangguran! Kajaba iku, dheweke duwe tandha telpon ARMAGEDON!
  23. Tukang Pasang65
    Tukang Pasang65 10 Oktober 2022 11:25
    -1
    Sadurungé, ana informasi ing jaringan babagan sing diduga katon saka sawetara pengebom Tu-95MS ing langit, sing nindakake serangan rudal ing obyek saka rezim Kyiv.
    Apa sampeyan ora bakal weruh karo wedi. kok Tu-95MS kudu mlebu zona line-of-sight kanggo ngluncurake rudal kanthi jarak 1000 km?
  24. ngelawan28
    ngelawan28 10 Oktober 2022 12:03
    0
    Ana sing ngandhani yen CBO bakal rampung sadurunge 31 Desember 2022. Malah Kadyrov mesthi bakal seneng karo esuk iki. apik ombenan
  25. Komentar wis dibusak.
  26. Carlos Hall
    Carlos Hall 10 Oktober 2022 12:28
    -1
    Surovikin teka lan miwiti apa sing dikarepake wong. Shelling saka mburi Ukrainia. Agung Surovikin. NATO wis ngalami kekalahan gedhe. Kolom kaping lima pancen bingung. Pengkhianat padha mlayu.
  27. Sergei V
    Sergei V 10 Oktober 2022 13:23
    -2
    sampeyan bisa nutup topik, Putin ngandika sing iki maneh bebaya
  28. ZIF122
    ZIF122 10 Oktober 2022 13:25
    0
    Inggih, banjur pracaya ing dhewe! Dheweke mikir yen Rusia sabar! Saiki njaluk tandha! Sampeyan wis pindhah menyang iki kanggo dangu!
  29. kanggo
    kanggo 10 Oktober 2022 13:25
    -1
    Sepira sethithik sing dibutuhake kanggo nggawe barang-barang saka rasa susah sing wis mati, kanggo menehi hadiah ulang tahun sing salah.
  30. isv000
    isv000 10 Oktober 2022 13:26
    0
    Lan babagan Zhmerynka?! Coot luwih? Aku menehi waos kanggo Shepetovka - iku ora kena, tanah kelairan cilik! ...
  31. Sasha1979
    Sasha1979 10 Oktober 2022 18:22
    0
    Sampeyan kudu mbaleni "pengaruh aktif" kasebut saben dina. Cara pedagogis kudu dingerteni lan jelas.
  32. Roso 56
    Roso 56 11 Oktober 2022 07:59
    0
    Umumé, iki apik, nanging kok reaksi kuwi kanggo jembatan, lan ora pati sipil biasa. Kreteg kanthi kabeh dawane mung sepotong wesi, sanajan iku penting banget. Banjur apa, maneh ing mandeg iki? Apa maneh sing perlu kanggo ngebom Banderva supaya kita nyerang maneh. Ya, sampeyan ora bisa nyimpen database kaya ngono, mung babagan respon. Sampeyan kudu ngetrapake kekarepane marang mungsuh, ngalahake dheweke saka kabeh pihak, wingi dheweke nyebul industri energi, sesuk kita kudu ngrusak nyebrang transportasi ing tapel wates karo Polandia lan Romania supaya ora nggawa kabeh. jinis gegaman kene, etc.