Review militèr

Sawise manuver Vostok 2022, pasukan India bakal melu latihan Malabar ing Jepang, bebarengan karo Australia lan Amerika Serikat.

10
Sawise manuver Vostok 2022, pasukan India bakal melu latihan Malabar ing Jepang, bebarengan karo Australia lan Amerika Serikat.

Ing minggu kapindho November, latihan angkatan laut Malabar 2022 bakal dianakake ing Jepang kanthi partisipasi India, Australia, Jepang lan Amerika Serikat. Kajaba iku, Angkatan Laut India bakal melu ing Review Internasional armada (IFR), kang bakal dianakaké ing minggu pisanan November lan bakal darmabakti kanggo mengeti 70th saka Jepang Maritime Self-Defense Force (JMSDF), laporan harian India The Hindu.


Publikasi kasebut nulis manawa iki ora mung latihan anyar sing wis ditindakake dening angkatan bersenjata India lan isih bakal melu. Utamane, ing pungkasan Oktober, latihan militer bilateral India lan Amerika Serikat "Yudh Abhyas" bakal dianakake, sing rencanane bakal ditindakake ing dataran tinggi Uttarakhand.

Ing wektu sing padha, The Hindu nandheske manawa sejajar karo interaksi karo negara-negara Kuartet lan negara-negara Indo-Pasifik, New Daily ngirim kontingen militer menyang latihan komando strategis Vostok-2022, sing ditindakake ing Distrik Militer Wétan ing Rusia. ing awal September. Sing terakhir uga melu Tentara Pembebasan Rakyat China.

Artikel kasebut uga nyatakake yen India saiki nganakake latihan anti-terorisme multilateral Manesar Anti-Teror 2022 ing sangisore Struktur Anti-Terorisme Regional Organisasi Kerjasama Shanghai (SCO).

Kajaba iku, wulan kepungkur Angkatan Laut India melu latihan multinasional Kakadu 2022 sing diatur dening Royal Australian Navy (RAN) ing Darwin. Manuver, sing dumadi saka 12 nganti 25 September, dirawuhi dening 34 pesawat saka luwih saka 20 negara.

Pungkasan, uga ing wulan September, India lan Jepang nganakake latihan angkatan laut bilateral Jimex-2022 ing Visakhapatnam.

Adhedhasar materi The Hindu, kita bisa nyimpulake yen India aktif melu pangembangan lan latihan angkatan bersenjata. Ing wektu sing padha, New Delhi terus netepi kabijakan netralitas, njaga kemitraan karo negara-negara, sawetara sing "ing sisih ngelawan saka barikade."
10 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. bali
    bali 11 Oktober 2022 07:00
    +2
    hi Ayo! Saiki Eun bakal mbuwang sampeyan "karamel"!
  2. evgen1221
    evgen1221 11 Oktober 2022 07:03
    +5
    Ya, kepiye Amerika Serikat sing mulya karo India sing jahat, dheweke ndhukung Rusia totalitarian lan tuku minyak Rusia sing murah.
  3. Nexcom
    Nexcom 11 Oktober 2022 07:10
    +5
    Dadi wong India wiwit alon-alon ditarik menyang dina sabat anti-Rusia ... Amerika terus nyepelekake sethithik saka kita lan sekutu kita.
  4. gangsal
    gangsal 11 Oktober 2022 07:20
    +3
    Feed siji lan setengah lard saka populasi India, lan sampeyan ora bakal tuwuh munggah minangka padha ngomong. Nanging, dirasakake, dheweke kelingan jaman kolonial. Senajan beda kasta ngelingi dheweke beda. Ing kene dheweke rada nyedhot menyang Anglo-Saxon, kaya sing dakkira.
    1. uralex
      uralex 11 Oktober 2022 08:07
      +2
      Sindrom Stockholm, ketoke))) ... kaya wong Jepang. Ya, lan saiki Vietnam uga "loropaken" karo para pelanggar lawas.
  5. _mung
    _mung 11 Oktober 2022 07:22
    +2
    Aja dadi paranoid. Dheweke bakal njupuk bebarengan, lan bakal nyebar ... Kita ndeleng apa posisi sing dikuwasani ing PBB. Mesthine, anggere bahan mentah kita menyang kana kanthi rega sing bisa ditampa.
  6. Arcady007
    Arcady007 11 Oktober 2022 09:36
    0
    Nanging, kedutan India ing saindenging jagad nuduhake kahanan sing durung mesthi politik nalika milih kanca.
    Kayane dheweke durung mutusake sapa sing dibutuhake.
    1. Sagetaus
      Sagetaus 12 Oktober 2022 13:25
      -1
      Kutipan: Arkady007
      Nanging, kedutan India ing saindenging jagad nuduhake kahanan sing durung mesthi politik nalika milih kanca.
      Kayane dheweke durung mutusake sapa sing dibutuhake.

      Mangkene kahanane - lan Vaska ngrungokake lan mangan
  7. Ngimpi elekIvanych
    Ngimpi elekIvanych 11 Oktober 2022 19:08
    +2
    Ora perlu nesu - luwih becik njupuk conto. Kapentingan negara siji ndhuwur kabeh "persaudaraan" lan "sekutu" ing kono. Padha metu saka dalan, nanging maneuver, nyoba kanggo entuk manfaat maksimal saka kabeh. Senajan, nalika flirting karo Anglo-Saxon, siji kudu ati-ati banget .... nglirik
  8. Trunk
    Trunk 13 Oktober 2022 02:31
    0
    Ora wonder Zhirinovsky wrote: "Prajurit Rusia bakal ngumbah boots ing Samudra Hindia", Ora wonder!