Review militèr

Kapal perang Armada Laut Ireng Federasi Rusia gabung karo serangan ing target mungsuh ing Odessa lan kutha-kutha liyane

115
Kapal perang Armada Laut Ireng Federasi Rusia gabung karo serangan ing target mungsuh ing Odessa lan kutha-kutha liyane

Kacarita ing ngisor iki militèr Rusia penerbangan kapal Segara Ireng armada. Miturut informasi paling anyar, serangan roket diluncurake saka Segara Ireng ing target mungsuh ing Odessa lan wilayah Odessa. Langsung ing wates kutha, paling ora 3 rudal jelajah Kaliber berbasis laut njeblug.


Dikawruhi manawa sawetara distrik mikro kutha wis de-energized, ana masalah kanggo nyedhiyakake listrik kanggo transportasi lan fasilitas industri. Kahanan sing angel ing pelabuhan Odessa.

Ing sawetoro wektu, Vitaly Kim nyebarake babagan serangan rudal ing obyek ing Nikolaev. Miturut dheweke, saka wilayah wilayah Kherson, serangan ditindakake "kalebu misil saka kompleks S-300, sing digunakake minangka senjata serangan."

Kepala wilayah Khmelnytsky Simchishin nandheske informasi sing sumber daya wis ilang ing paling wilayah kutha. Miturut dheweke, pranata ing kutha didhukung dening komisioning generator tenaga diesel, nanging jumlahe ora cukup kanggo nyukupi kabutuhan pemukiman gedhe.

Serangan kasebut ditindakake marang target mungsuh ing kutha Konotop, wilayah Sumy. Serangan roket ngrusak fasilitas kritis ing Krivoy Rog.

Ing latar mburi iki, kepala rezim Kyiv, Zelensky, lan pejabat Ukrainia liyane, sing sawetara dina kepungkur padha euphoric saka serangan teroris ing kreteg Crimean, saiki nyoba kanggo outdo saben liyane ing nuduh Rusia "aktivitas teroris. ” Arestovich nyaranake ngenteni "2-3 dina". Miturut dheweke, reaksi saka Kulon bakal cetha. Dheweke ngarep-arep yen NATO bakal miwiti pangiriman "senjata liyane".

Saiki ana masalah serius ing infrastruktur sepur Ukraina. Ora ana listrik ing pirang-pirang cabang, mula lokomotif ora bisa mlaku kanthi traksi listrik. Padha nyoba kanggo mbatalake lokomotif diesel saka cadangan, nanging padha kudu ngisi bahan bakar, kang ana uga akeh masalah. Ing kahanan kaya mengkono, luwih saka masalah serius bisa njedhul karo sumber senjata anyar.
115 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. tihonmarine
    tihonmarine 10 Oktober 2022 12:03
    + 68
    Ora ana listrik ing pirang-pirang cabang, mula lokomotif ora bisa mlaku kanthi traksi listrik.

    Iki kudu ditindakake saben dina, wiwit tanggal 25 Februari.
    1. Starover_Z
      Starover_Z 10 Oktober 2022 12:07
      + 40
      Saiki ana masalah serius ing infrastruktur sepur Ukraina. Ora ana listrik ing pirang-pirang cabang, mula lokomotif ora bisa mlaku kanthi traksi listrik. Padha nyoba kanggo mbatalake lokomotif diesel saka cadangan, nanging kudu ngisi bahan bakar, kang uga wis akèh masalah.

      Perang dudu alesan kanggo bungah, luwih-luwih yen kanca lan sanak keluarga mati, nanging yen mungsuh ora ngerti tembung kasebut, kudu digebugi!
      1. YarSer88
        YarSer88 10 Oktober 2022 12:21
        +8
        Nanging padha bisa manggon bebarengan, bungah ing asor saka bajingan NATO nang endi wae ing Suriah utawa malah luwih adoh saka tapel wates kita, bebarengan ngleksanakake proyèk, kalebu dhuwur-tech ... Nanging kita duwe apa. Mungkin paling ora saiki dheweke bakal sadar lan awake dhewe bakal ngremukake puncak fasis, kaya ing taun 14? Sawise kabeh, mayoritas durung dadi moral, sampeyan bisa rembugan karo wong-wong mau, lan ora matèni wong-wong mau ing perang fratricidal ..
        1. dmi.pris
          dmi.pris 10 Oktober 2022 12:35
          + 16
          Nanging kosok balene. Umume ana moral hoopoes. Propaganda kerjane luwih cepet ing kana tinimbang kita. Pukulan kudu ditrapake saben wektu, saben dina. Dina lan wengi. Muga-muga kita pungkasane perang, lan ora ngerti.
          1. YarSer88
            YarSer88 10 Oktober 2022 12:41
            +5
            Bener, propaganda. Wong bisa salah, malah bisa salah kanthi tulus, luwih-luwih yen dheweke didorong kanthi aktif. Nanging umume, wong ing kono kaya wong, kaya kita, ora akeh fasis sing wangkal. Nanging misale jek sing bakal njupuk cara banget nglarani kanggo tangi wong ing wong, pemurnian liwat kasangsaran minangka iku. Nyuwun
          2. levfuks
            levfuks 10 Oktober 2022 12:53
            +9
            Kutipan saka: dmi.pris
            saben dina.Rin wengi.

            De-energize kutha-kutha utama. Pound nganti padha wiwit nglangi ing telek dhewe.
            Ayo, supaya ngomong, sniff mesiu!
        2. Vyacheslav Rud
          Vyacheslav Rud 10 Oktober 2022 14:27
          +2
          Ya, yen mung, nanging nyatane ing saiki ora ana Ukraina sing kita disebut fraternal, kaya ora ana wong fraternal, ing pemilihan presiden pungkasan ana mung bab 15 persen milih kanggo Medvedchuk calon relatif pro-Rusia, komentar superfluous. , kita wis dealing with negara musuhan, konco kang stands West karo kabeh sumber daya, supaya mungkasi argue babagan "wong sedulur" lan NWO. Iki perang, ing mangsa Rusia banget dadi taruhan, lan ing perang kaya ing perang, yen mungsuh ora nyerah, bakal ditumpes dening kabeh cara sing kasedhiya, sanajan nganggo senjata nuklir, yen kahanan mbutuhake. Lan kanggo ancaman saka sawetara politisi Kulon kaya Bolton, sampeyan ora kudu nggawe alesan, menehi jawaban unrefined, kita dealing with gopniks saka gateway, lan sampeyan kudu nganggo basa sing, jawaban kudu kaya - ngancam bojone yen dheweke nindakake. ora nindakake tugas perkawinan, lan ing ngendi lan kapan bakal nggunakake senjata nuklir ing Rusia, lan ora ing Washington, lan yen ana wong sing siap nyerang Rusia nganggo senjata nuklir, mula akeh sing bakal nampa pukulan sing padha kanggo nanggepi wilayahe, kalebu Pak Bolton ilang omah gedhong sing mulyo, bebarengan karo sirahe. Padha ngormati Comrade Kim Jin-un luwih saka Pak Putin, amarga ngandika karo Kulon ing basa sawijining, kang ngerti uga.
          1. volodimer
            volodimer 10 Oktober 2022 16:35
            +1
            ing pemilu presiden pungkasan ing kana, mung udakara 15 persen sing milih calon Medvedchuk sing relatif pro-Rusia.

            Kanggo jujur, anjirоPilihan sampeyan antarane Medvedchuk lan Ze, utamane yen sampeyan ngelingi apa jenis sandhangan sing diwenehake Zelya. Dheweke mikir yen dheweke milih sing anyar, lan ora mung oligarki liyane a la Yanukovych, sanajan ana jinis "pro-Rusia".
            Dadi persentase voting dudu indikator.
            Referendum ing Kherson lan Zaporozhye minangka indikator sentimen, aku mikir yen ing Nikolaev lan Odessa asile bakal padha.
            Iki perang, masa depan Rusia dadi taruhan, lan ing perang kaya ing perang, yen mungsuh ora nyerah, bakal dirusak kanthi cara sing kasedhiya.

            Ing kene aku setuju banget. Tumor kanker ing awak kudu dirusak kanthi cara apa wae, yaiku operasi, kemoterapi.
        3. Mantan prajurit
          Mantan prajurit 11 Oktober 2022 14:16
          0
          Prinsip "Dadi nemtokake kesadaran" ora bisa dibantah. Swara wektu, eling mayoritas bakal bali menyang normal - bangga ing negara jembar, lan ora kirik bungah dadi buntut saka asu jaban rangkah.
    2. ngelawan28
      ngelawan28 10 Oktober 2022 12:08
      + 11
      Dheweke ora pengin ngrungokake musik Wagner, saiki bakal ngrungokake swara roket lan cangkang sing mlebu. apik ombenan
      1. Militarypence TOM
        Militarypence TOM 10 Oktober 2022 12:13
        + 22
        Muga-muga iki mung prelude! Aku konser nyata bakal miwiti banget rauh.
        1. ngelawan28
          ngelawan28 10 Oktober 2022 12:20
          +3
          Musik klasik sing langgeng kanggo kabeh wektu. Anggota orkestra lagi sinau buku cathetan musik. apik ombenan
        2. Leshak
          Leshak 10 Oktober 2022 12:31
          +5
          Kutipan: Voenpens TOM
          Muga-muga iki mung prelude! Aku konser nyata bakal miwiti banget rauh.

          Aku pancene ngarep-arep iku!
      2. Black_Vatnik
        Black_Vatnik 10 Oktober 2022 12:28
        +7
        Nanging, musik Medvedev. Tombol Figachit kaya pianis.


        1. dmi.pris
          dmi.pris 10 Oktober 2022 12:40
          + 16
          Sampeyan bakal nggawe smiley komik. Yen ora, wong-wong ing pinggir, bakal njupuk lan ngidak-idak nganggo garpu pitch ing FSO, mbantu LADY.
          1. Black_Vatnik
            Black_Vatnik 10 Oktober 2022 13:59
            0
            Sapa sing kandha yen iki guyon? am
    3. Greg Miller
      Greg Miller 10 Oktober 2022 12:13
      -34
      Kutipan saka tihonmarine
      Ora ana listrik ing pirang-pirang cabang, mula lokomotif ora bisa mlaku kanthi traksi listrik.

      Iki kudu ditindakake saben dina, wiwit tanggal 25 Februari.

      Luwih becik, nanging ora ana pluru sing cukup, lan Putinists duwe macem-macem "inisiatif perdamaian" lan "sikep muhibah" ...
      1. SklochPensioner
        SklochPensioner 10 Oktober 2022 12:29
        + 13
        Kutipan: Greg Miller
        Iku bakal becik, nanging ora cukup roket,

        Endi informasine mas?
        "Inisiatif perdamaian" lan "sikep apik" wong-wong Putin wis nyiapake akeh ...

        Lan saka apa sampeyan entuk iki?
        Nalika krungu "Putin", "Putenoid", aku arep takon, nanging sampeyan bakal dadi sapa? Baidenets, m.b. greenoid? Lan umume, G'risha, kenapa sampeyan tuwuh ing kene kanthi julukan kaya ngono? Sampeyan butuh sumber daya asli)
        1. dmi.pris
          dmi.pris 10 Oktober 2022 12:42
          +3
          Dheweke nyebarake saka Belarus, Smolyan menyang kana
      2. Charik
        Charik 10 Oktober 2022 12:33
        +5
        Apa dheweke teka kanthi kekurangan misil utawa didhawuhi nulis kaya ngono?
      3. alebdun2000
        alebdun2000 10 Oktober 2022 12:42
        +3
        Wis cukup, wis cukup. Sampeyan bisa uga mikir yen perang diprediksi nglawan Ukraina? Utawa NATO?
      4. pndm
        pndm 11 Oktober 2022 17:57
        0
        Bakal ana pluru cukup kanggo sampeyan lan accomplices, Petliurist. Ngenteni wong anyar.
    4. Nelayan
      Nelayan 10 Oktober 2022 12:16
      +7
      Ketoke kendaraan lapis baja ing Eropa Timur wis rampung, wis didaur ulang, wis wayahe! Saiki psheks ora duwe apa-apa kanggo nyusup menyang Ukraina kulon lan ora duwe cangkang lan tong sing cukup, dheweke menehi kabeh wong bodho marang wong Ukrainia ... supaya kabeh duwe wektune ... kemungkinan ora mung ing Ukraina, ana tugas gedhe-gedhe padha ing paragraf sabanjuré.
      1. Plate
        Plate 10 Oktober 2022 12:28
        +5
        Kutipan saka Fisherman
        ana tugas gedhe-gedhe padha ing paragraf sabanjuré.

        Aku mikir. Aku malah curiga manawa mayoritas sing dimobilisasi kanggo Ukraina bisa uga ora bakal lunga, nanging langsung menyang titik sabanjure.
        1. Nelayan
          Nelayan 10 Oktober 2022 12:55
          +2
          yen 300 dimobilisasi, salah siji saka 000 kancaku bakal maju ing ngarep ... nanging mung 850 wong sing ditimbali saka kanca ... mula saiki kita bakal mecah sungu! Temenan, tentara wis dadi luwih gedhe lan tujuan lan tujuane luwih akeh. Apa apik!
          1. 30 ing
            30 ing 10 Oktober 2022 14:45
            +1
            Kutipan saka Fisherman
            yen 300 digerakake, salah siji saka 000 kancaku arep menyang ngarep ... nanging mung 850 wong sing ditelpon saka kanca ..

            Sepi ... kita mikir kanthi tenang, kita ora ngomong kanthi banter .. Kita direkrut ing kene. kaya cacing ing hippopotamus ... padha graze, sinau, nggawa emosi, informasi. Kita meneng ombenan
            1. Nelayan
              Nelayan 10 Oktober 2022 17:32
              +1
              ora ana wong bodho ing sisih liya, dheweke ngerti kasunyatan lan mulane nyepetake Badut supaya paling ora duwe wektu kanggo nindakake apa-apa nalika pasukan utama kita nyedhak ... sampeyan lan aku dudu "sumber terbuka", padha duwe liyane, sistem konkrit liyane dikiataken entuk informasi. Oalah, rencana bakal ambruk lan kita kabeh kanggo Tentara kita dadi luwih gedhe, kuwat lan luwih efisien lan metu saka reformasi Serdyukov.
              1. Mantan prajurit
                Mantan prajurit 11 Oktober 2022 14:30
                0
                Nanging, layanan khusus Ukraina nindakake soko bodho, padha langsung njupuk liwat serangan ing kreteg Crimean. Padha nari lan seneng-seneng. Lan sawise 2 dina, ayo menang maneh. Kaya "dudu kita, nanging dheweke." Dheweke bakal sinau saka master ing luar negeri. Pipa-pipa gas kuwi bolong-bolong, nanging langsung ngangkat pundhake, “Lho, sapa sing nindakake iki?”.
    5. kredo
      kredo 10 Oktober 2022 12:19
      +5
      Kutipan saka tihonmarine
      Ora ana listrik ing pirang-pirang cabang, mula lokomotif ora bisa mlaku kanthi traksi listrik.

      Iki kudu ditindakake saben dina, wiwit tanggal 25 Februari.

      ya.
      Minangka paribasan, "Luwih telat tinimbang ora nate."
      Anglo-Saxon tansah miwiti karo iki supaya ora kelangan pejuang lan psikologis nglanggar karsane para pembela.
    6. Konservasi71
      Konservasi71 10 Oktober 2022 12:23
      +4
      Kita duwe negara reaksioner. Ana kedadeyan, ana reaksi. 20 taun ora ana apa-apa, ora ana strategi, ora ana kekarepan, ora ana ideologi.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. levfuks
        levfuks 10 Oktober 2022 12:59
        0
        Kutipan: Conserv71
        ora strategi ora bakal ora ideologi

        Manuver utama. Nanging ana ideologi - korupsi.
        1. Konservasi71
          Konservasi71 10 Oktober 2022 13:03
          -7
          Kutipan saka levfuks
          Kutipan: Conserv71
          ora strategi ora bakal ora ideologi

          Manuver utama. Nanging ana ideologi - korupsi.

          Nah, iki dudu ideologi negara, nanging kanggo saben birokrat. Iku misale jek kula sing utama iku kanggo padu karo partners Western dihormati.
          1. levfuks
            levfuks 10 Oktober 2022 13:18
            +1
            Kutipan: Conserv71
            iki pribadi kanggo saben birokrat

            Sayange, korupsi minangka inti saka sistem iki. Birokrat - iki daya.
            Ora ana wong normal sing isih ana, sampeyan cocog karo sistem kasebut, utawa nolak sampeyan.
          2. Konservasi71
            Konservasi71 10 Oktober 2022 13:41
            -2
            Iku misale jek kula sing utama ora padu karo partners Western dihormati. Banjur ngendi kanggo ngendhokke, ngendi bocah-bocah bakal sinau?
    7. Komentar wis dibusak.
      1. Konservasi71
        Konservasi71 10 Oktober 2022 12:31
        +7
        kok tentrem? Perlu ing sepur, ing jembatan, ing pembangkit listrik. Iki kabeh target militèr normal.
      2. Skobaristan
        Skobaristan 10 Oktober 2022 12:35
        + 11
        Iku munafik kanggo ngomong: AC mbledhos, padha murub ing awake dhewe .... lan menehi metu karya pertahanan udhara, asring ora kasil kanggo shelling sipil karo pluru.
      3. Zoer
        Zoer 10 Oktober 2022 12:37
        + 10
        Kutipan saka Torins.
        Kanggo jembatan kanggo ngrusak bangunan omah ing kutha-kutha?


        Lan kasunyatan sing 5 sipil saka Federasi Rusia tilar donya ing jembatan iku bener, padha Cut Kripik kayu? Mesthine, aku ora ngakoni pati warga sipil ... Nanging ana uga perlu kanggo ngatasi tekane rudal pertahanan udara Ukraina ing omah. Angkatan Bersenjata Federasi Rusia utamane nyerang infrastruktur lan kantor SBU.
      4. SklochPensioner
        SklochPensioner 10 Oktober 2022 12:42
        +9
        Kutipan saka Torins.
        Sapa sing nangis babagan 8 taun shelling? Apa munafik...

        Inggih, inggih, Goebels uga nesu ing bombing kutha-kutha tentrem ing Jerman, iku guru sampeyan, misale jek? Lha kowe dadi murid sing apik
        1. Torin
          Torin 10 Oktober 2022 14:58
          -5
          Aja lali yen Jerman ngluncurake perang donya kanthi ngrebut Prancis, Polandia, Austria, Republik Ceko, nyerang USSR. Sapa sing dicekel lan diserang dening Ukraina?
          1. Zoer
            Zoer 10 Oktober 2022 15:05
            +4
            Kutipan saka Torins.
            Sapa sing dicekel lan diserang dening Ukraina?

            Kaping pisanan, Amerika ngrebut Ukraina lan nggawe entitas Russophobic sejatine saka negara kita. Lan kudu diakoni kanthi persetujuan paling kuat saka akeh Natsiks lan kanthi idin tacit saka mayoritas populasi. Sampeyan wis marang 100500 kaping, ora melu ing NATO, sanajan wis ditulis ing hukum dhewe sing iku njaba status blok, lan ora nyedhiyani wilayah kanggo pasukan musuhan saka Federasi Rusia. Nanging ora, sampeyan ngidoni, sanajan sampeyan dielingake yen Amerika bakal nglawan Rusia nganti Ukrainia pungkasan.
            Nah, apa sing dilawan, dheweke nemoni sesuatu ...
            1. Torin
              Torin 10 Oktober 2022 15:31
              -4
              Ukraina pisanan dijupuk dening Amerika lan nggawe entitas sejatine sifate Russophobic saka bagéan saka negara kita
              Aja lali yen Ukraina Russophobic digawe dening kabijakan manca Federasi Rusia sing gagal. Iku kurang perlu kanggo nguripake katup kaya panel kontrol.
              1. Zoer
                Zoer 10 Oktober 2022 15:40
                +1
                Kutipan saka Torins.
                Aja lali yen Ukraina Russophobic digawe dening kabijakan manca Federasi Rusia sing gagal. Iku kurang perlu kanggo nguripake katup kaya panel kontrol.

                Serius, apa katup sing kudu disalahake? Napa wong Belarus ora dadi Russophobes? Lan wong Eropa?
                Aku setuju yen kawicaksanan biasa-biasa wae saka Kremlin ngidini panyerepan Ukraina dening Amerika, iku perlu kanggo nanggepi sadurungé lan harder, lan karo tutup, dening cara, banget. Inggih, Russophobia, uga fascism, mung alat kanggo oskotinivanie wong dhewe lan misahake saka sajarah cedhak wong liya, ora luwih.
      5. Hanurik
        Hanurik 10 Oktober 2022 14:34
        +5
        Wong tentrem ora bisa dikalahake. Nanging sampeyan ora ngrasakake apa-apa. Apa ora pengin nindakake kanthi apik? Dadi bakal ala. Lan yen sampeyan pengin maneh kanggo apik - pindhah menyang Maidan lan nggulingake junta.
        1. Torin
          Torin 10 Oktober 2022 15:00
          -7
          Apa ora pengin nindakake kanthi apik? Dadi bakal ala.
          Aku dudu Ukrainia, nanging ndeleng apa sing kedadeyan, aku seneng banget yen aku ninggalake layanan 10 taun kepungkur lan saiki aku ora duwe apa-apa karo telek iki. Minangka perwira sejati, aku ora gelem nindakake prentah pidana kasebut. Sapa sing duwe pakurmatan bakal ngerti sapa sing ora njupuk mesin cuci. Aku duwe pakurmatan.
          1. Zoer
            Zoer 10 Oktober 2022 15:43
            +4
            Kutipan saka Torins.
            Sapa sing duwe pakurmatan bakal ngerti sapa sing ora njupuk mesin cuci. Aku duwe pakurmatan.

            Oyyy, ambune kaya lemak babi.
            Mykola, ngomong geni ...
            ngguyu
      6. Vyacheslav Rud
        Vyacheslav Rud 10 Oktober 2022 14:36
        +5
        Inggih, kok ngapusi babagan carane tentrem, jembatan ing Kyiv utawa pembangkit listrik termal minangka run-in militèr, lan mung 5 wong mati ing Kyiv, lan saiki mbandhingaké carane akeh sipil mati ing shelling saka Nazi Ukrainia ing Donetsk, utawa apa ana ora cukup otak kanggo comparison kuwi?
    8. penembake gunung
      penembake gunung 10 Oktober 2022 12:26
      +6
      Kutipan saka tihonmarine
      Iki kudu ditindakake saben dina, wiwit tanggal 25 Februari

      Apa iki ora kelakon, ora mung sampeyan ora ngerti! Umume negara ora ngerti!
      1. Konservasi71
        Konservasi71 10 Oktober 2022 12:35
        -2
        Ya, kabeh wis jelas ing kene. Sampeyan ora bisa mbengkongake tongkat. Banjur mitra Barat bakal ngukum. Lan nindakake bisnis karo wong-wong mau. Mulane, mung kanggo nanggepi tumindak Ukraina. Dadi sampeyan ora bisa ngobong kreteg ing ngendi elit kita banjur ngaso utawa ing ngendi bocah-bocah bakal sinau.
    9. ABC-schutze
      ABC-schutze 10 Oktober 2022 12:26
      +9
      "Miturut dheweke, panentu ing kutha saiki didhukung dening komisioning generator tenaga diesel, nanging jumlahe ora cukup kanggo nyukupi kabutuhan pemukiman gedhe."
      ********************************************** **************************
      Lan titik ora malah ing "nomer" generator diesel, nanging ing kasunyatan sing padha notabene "mangan" bahan bakar. Uga lokomotif diesel, kang Kyiv Nazi ditransfer transportasi railway saka doyo tarik listrik.

      Lan tegese ... Saiki nganti "pemanfaatan" sing nemtokake lan konsisten kabeh obyek "gegandhengan karo bahan bakar lan pelumas" (fasilitas panyimpenan, fasilitas produksi, fasilitas transportasi, mobil lan komunikasi sepur) ing wilayah sing isih dikontrol dening Kyiv Nazi...

      Ayo padha nggawa minyak tanah kanggo primus ing "ember" ...
    10. EFIM LUBIN
      EFIM LUBIN 10 Oktober 2022 12:34
      +2
      Sing bener, saka esuk 24 Februari, lan ora ngenteni ukroreich kanggo nyuwun pangaksama lan miwiti saka 10 Oktober! Utawa mungkin oligarki Rusia dijanjekake lelungan gratis menyang Magadan "sultry" kanthi dhukungan negara lengkap?
  2. Mauritius
    Mauritius 10 Oktober 2022 12:03
    +6
    Miturut dheweke, saka wilayah wilayah Kherson, serangan ditindakake "kalebu misil saka kompleks S-300, sing digunakake minangka senjata serangan."
    Rudal anti-pesawat, kanthi kemampuane, sawetara jinis barbarisme.
    1. wus 3x
      wus 3x 10 Oktober 2022 12:09
      +4
      Aku maca nang endi wae yen s300, sing wis ana ing pembuangan utawa cedhak, digunakake kanggo serangan ing lemah. Aku ora ngerti carane bener
      1. Drotro
        Drotro 10 Oktober 2022 12:31
        0
        Mbokmenawa maca kene. Saka laporan Kim.
        Aku ora krungu iki saka sapa wae kajaba saka sisih Ukraina.
      2. penembake gunung
        penembake gunung 10 Oktober 2022 12:32
        +5
        Kutipan saka al3x
        Aku maca nang endi wae yen s300, sing wis ana ing pembuangan utawa cedhak, digunakake kanggo serangan ing lemah. Aku ora ngerti carane bener

        Ora pira. Ora perlu iki, lan hulu ledak rudal kuwi ora kuat. Pandhuan iki dibuwang amarga rudal pertahanan udara sing bosok tiba ing kuthane dhewe nalika nyoba nembak wong. Lan ing Kyiv, ana sing padha mabur liwat jembatan Klitschko. Wiwit ora ngarahake lan bledosan ora kuwat.
    2. Sergey Aleksandrovich
      Sergey Aleksandrovich 10 Oktober 2022 12:12
      +2
      Rudal bisa uga lawas, bisa dibuwang.
    3. ABC-schutze
      ABC-schutze 10 Oktober 2022 12:48
      0
      Lan "iki" minangka salah sawijining kemungkinan (tanpa kutipan ...) ...

      Kaya Thors karo Kubus ...
  3. Scharnhorst
    Scharnhorst 10 Oktober 2022 12:06
    +7
    Apa kita wis wiwit njupuk sarung tangan klambi putih lan gulungake lengen klambi kamuflase saben dina!
    1. Kot Alexandrovich
      Kot Alexandrovich 10 Oktober 2022 12:09
      +2
      Ya, aku pengin percaya. Nanging aku ora percaya yen wis diwiwiti lan diwiwiti kanthi serius ... Kita ngenteni banget, nganti pirang-pirang kali kita diapusi ... Isih, aku curiga yen wektu iki kabeh bakal ditiup ...
      1. Ivan Fokin_2
        Ivan Fokin_2 10 Oktober 2022 12:38
        -4
        Kita bisa ngalahake Svidomo saben dina, nanging kita kudu kerja mung kanggo panganan, apa kita kabeh siap?
  4. EvilKomunis
    EvilKomunis 10 Oktober 2022 12:06
    +1
    Profesi sing paling nuntut ing saloreich yaiku tukang listrik
    1. ing13
      ing13 10 Oktober 2022 12:08
      +6
      dudu tukang listrik, nanging energi ... Aku wedi yen tukang listrik bakal tetep tanpa kerja ...
    2. Kot Alexandrovich
      Kot Alexandrovich 10 Oktober 2022 12:13
      +2
      Luwih becik dadi tukang gawe lan tukang kuburan. Sampeyan uga bisa nindakake tanpa make-up artis kamar mayat.
  5. Ulan.1812
    Ulan.1812 10 Oktober 2022 12:07
    + 13
    Saka atusan ewu baterei, kanggo nangis ibu kita, kanggo Motherland kita - geni, geni!
  6. hellcos
    hellcos 10 Oktober 2022 12:08
    +5
    Saben dina bakal kaya iki wiwit wiwitan. Sampeyan katon, lan SVO mesthi wis rampung
  7. Hagen
    Hagen 10 Oktober 2022 12:08
    +9
    Ing kahanan kaya mengkono, luwih saka masalah serius bisa njedhul karo sumber senjata anyar.

    Apa trowongan Beskydy bisa digunakake? Kerusakan kasebut, ditambah karo ijin jembatan ing persimpangan tapel wates liyane ing Ukraina, bakal nggawe masalah sing luwih gedhe. Banjur kita bakal ngenteni pasokan sistem pertahanan udara serius saka luar negeri. Banjur masalah bakal diwiwiti karo kita ...
  8. Mikhail55
    Mikhail55 10 Oktober 2022 12:09
    +5
    Ayo banderlogs ngelingi Donbass! Apa gampang kanggo numpes warga sipil kanthi impunitas sajrone 8 taun? GET IT!
  9. tihon4uk
    tihon4uk 10 Oktober 2022 12:09
    + 13
    Ing asas, ora ana listrik utawa komunikasi sepur ing Ukraina, kabeh sing digunakake kanggo kita kudu numpes. Sayange iki ora rampung setengah taun kepungkur, carane akeh nyawa bisa disimpen!
  10. wkwk
    wkwk 10 Oktober 2022 12:11
    0
    "kalebu rudal sistem S-300, sing digunakake minangka senjata serangan"

    Lan apa, supaya bisa?
  11. ngelawan28
    ngelawan28 10 Oktober 2022 12:11
    +1
    Ing latar mburi iki, kepala rezim Kyiv, Zelensky, lan pejabat Ukrainia liyane, sing sawetara dina kepungkur padha euphoric saka serangan teroris ing kreteg Crimean, saiki nyoba kanggo outdo saben liyane ing nuduh Rusia "aktivitas teroris. ” Arestovich nyaranake ngenteni "2-3 dina". Miturut dheweke, reaksi saka Kulon bakal cetha. Dheweke ngarep-arep yen NATO bakal miwiti pangiriman "senjata liyane".
    2-3 dina kanggo ninggalake wilayah Ukraina. Dikandhakake babagan nyebrang "garis abang" ing wiwitan NWO. am
  12. ZIF122
    ZIF122 10 Oktober 2022 12:13
    +1
    Inggih, armada wis nuduhake dhewe! Iki carane kudu hammered saben dina!
  13. tukang ngapusi
    tukang ngapusi 10 Oktober 2022 12:14
    +1
    Arestovich nyaranake ngenteni "2-3 dina". Miturut dheweke, reaksi saka Kulon bakal cetha. Dheweke ngarep-arep yen NATO bakal miwiti pangiriman "senjata liyane"

    Lucy, kepiye yen sesuk warga sing bingung saka kandang babi sing dikalibrasi ngirim kabeh manual sampeyan menyang tong sampah kaya biasane?
  14. Komentar wis dibusak.
  15. polinet
    polinet 10 Oktober 2022 12:18
    +4
    Kutipan: Cat Alexandrovich
    Ya, aku pengin percaya. Nanging aku ora percaya yen wis diwiwiti lan diwiwiti kanthi serius ... Kita ngenteni banget, nganti pirang-pirang kali kita diapusi ... Isih, aku curiga yen wektu iki kabeh bakal ditiup ...

    wektu kanggo mungkasi logistik ngirim senjata saka Kulon. Yen ora, sampeyan bisa perang tanpa wates
  16. ossetia90
    ossetia90 10 Oktober 2022 12:19
    +6
    Gusti Allah maringi manawa iki dadi taktik anyar kita, lan ora mung serangan "peringatan" liyane!
  17. nellyjuri
    nellyjuri 10 Oktober 2022 12:20
    +2
    Konotop menarik. Umumé, aku mikir sing iki panggonan paling janjeni kanggo counterattack a.
  18. Ivan Ivanov
    Ivan Ivanov 10 Oktober 2022 12:20
    +2
    Keputusan telat sing penting. Perlu sistemik. Iku penting sing padha diunekake adoh ing loro utawa telung dina kanggo nanggepi reaksi NATO, lan dheweke bakal, pejabat penahanan ora ngapusi, Kulon ora bakal nyerah sawijining slicker (wow, editors, mungkasi nyunting definisi pas! ) Ora bakal mandheg.
  19. Vladimir134
    Vladimir134 10 Oktober 2022 12:21
    +3
    Akhire. Licks ora mandheg. Kanggo nyebul irung ing arah tapel wates Rusia
  20. ZIF122
    ZIF122 10 Oktober 2022 12:23
    +3
    Eh, yen mung nganggo keris hipersonik liwat trowongan Beskid sing strategis, thrash, kaya pasokan senjata bakal mudhun!
  21. rotmistr60
    rotmistr60 10 Oktober 2022 12:27
    +2
    Ing kahanan kaya mengkono, luwih saka masalah serius bisa njedhul karo sumber senjata anyar.
    Nanging masalah kasebut bisa uga digawe luwih awal. Nanging apik yen lagi digawe.
    Arestovich nyaranake ngenteni "2-3 dina". Miturut dheweke, reaksi saka Kulon bakal cetha.
    Pangarep-arep liyane kanggo "negara manca bakal mbantu kita." Lan dina iki, kenapa dheweke ora mbantu? Bantuan lan carane. Utawa apa dheweke ngenteni reaksi babagan kasunyatan manawa Rusia bakal diakoni minangka "sponsor terorisme" lan saka iki dheweke bakal langsung duwe listrik lan sepur bakal mulai obah?
  22. iki odessy
    iki odessy 10 Oktober 2022 12:27
    +4
    Ana rong bledosan, loro ing kutha. cahya, banyu isih kasedhiya. kita, kang ketok ing comparison karo Kuev lan Lviv, ora ing dhaftar ireng, lan iki pleases, kanggo saiki
    1. solar
      solar 10 Oktober 2022 16:49
      -1
      misale jek sing diterangake miturut rencana ing Odessa ngirim wis, lan ora apa kedaden ing kasunyatan.
  23. uralex
    uralex 10 Oktober 2022 12:30
    +4
    Lha yo ngono wae... Dmitri nesu... nanging dielingake!
  24. ngelawan28
    ngelawan28 10 Oktober 2022 12:31
    +1
    Padha ora pengin ngrungokake Wagner kuwi. Padha bakal ngrungokake Wagner iki, aran prabédan.
    1. Militarypence TOM
      Militarypence TOM 10 Oktober 2022 12:53
      +1
      Opera Wagner "The Death of the Banderlogs" ngguyu Ing sawetoro wektu, "Prelude"
  25. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 10 Oktober 2022 12:32
    +2
    Dadi lay metu rawuh iki - supaya saben wong sing nglawan Nazisme aran luwih apik ing atine. Sanadyan kepingin weruh kabar positif ...
    Banjur aku ndeleng mogok ing jembatan Klitschko ... uga, terus terang, luwih ora ngyakinake. Ana bledosan (katon katon mung mateni) - lan malah ora ana potongan kaca sing mabur ing jembatan kaca ... ana wong sing mlaku ing jembatan, kira-kira 15 meter saka bledosan - dheweke mung mundur lan nerusake. .
  26. Srengenge 122
    Srengenge 122 10 Oktober 2022 12:32
    -1
    Suwene kita ngenteni kabar kaya ngono? Apa pancene kudu ngenteni bledosan ing jembatan Krimea kanggo miwiti akting? Iku apik sing paling iki "garis abang" bisa. Muga-muga komandan anyar NWO bakal * teles ing jamban * sing pantes ...
  27. Uprun
    Uprun 10 Oktober 2022 12:36
    +5
    Dene Kimka, Kaliber, Iskander, FAB, kabeh padha S-300 ........... Konser kaya mengkono kudu digulung sawise gubug sing dirusak pisanan ing wilayah Bolgorod ... .banjur efek wis amarga ..... lan ora ana jembatan ....
  28. alebdun2000
    alebdun2000 10 Oktober 2022 12:50
    +4
    Kados ingkang kula wêruhi, ngantos dangu-dangu anggèning griya kula sami remuk-remuk kalihan tiyang-tiyang ingkang licik, saha sadaya sami nesu bilih botên pêrang, nanging namung pura-pura, ananging bokmanawi gaman kula sami narik gaman ingkang langkung awrat saking kilèn dhatêng Ukrainèn supados nggiling, dadosipun sami. enggal-enggal nubruk Ukrainia kados makatên wau lajêng macet ing ngriku, nanging lajêng taksih têka. Lan saiki Eropa bisa uga teka kanggo mbantu wong Ukrainia, nanging ora bakal cukup ..... dheweke dhewe ora cukup. Mulane, Polandia bakal mikir kaping pindho sadurunge nyerang Belarusians. Versi nomer loro yaiku yen kita ngenteni mangsa, saiki ora ana wektu kanggo mulihake infrastruktur, musim dingin katon ing mripat kita, lan bakal ana bilai, mula wong-wong Ukrainia bakal dibuwang menyang Eropa liwat checkpoints ing sirahe. Lan yen kita banged ing spring, padha duwe wektu kanggo mulihake dening mangsa, supaya padha kudu Pethel kaping pindho ... sampah.
  29. Pensioner Vasilievich
    Pensioner Vasilievich 10 Oktober 2022 12:54
    +2
    Mesthi ana aturan sing bisa ngembangake pemahaman ing Zelia. Dheweke nyerang fasilitas sipil ing Donbass, langsung mbales infrastruktur sipil sing penting. Lan pisanan kabeh ing Kyiv, kabeh bangunan printah, uga struktur support. Ayo padha aran carane padha urip ing Donbass kabeh iki taun.
  30. ruwet
    ruwet 10 Oktober 2022 12:54
    +1
    Kadospundi priyayi Zelenskaya mongrel (podolyaka) ngritik ing ngriku; "Crimea. Bridge. Wiwitan." ? Inggih, sing ngendi padha miwiti.
    1. Olga Filina
      Olga Filina 10 Oktober 2022 22:41
      0
      Ora Podolyak, nanging Podolyak! Yuri Podolyaka minangka wong sing apik lan pahlawan sejati ing ngarep informasi. Nanging Mikhail Podolyak pancene Zelensky mongrel (aku wedi ngomong kasar - moderator bakal nglarang).
  31. uralan
    uralan 10 Oktober 2022 13:11
    0
    Kutipan saka YarSer88
    Nanging misale jek sing bakal njupuk cara banget nglarani kanggo tangi wong ing wong, pemurnian liwat kasangsaran minangka iku.

    Mekaten! Wiwit taun kaping 14 padha mutusake yen kudu kaya ngono. Saiki, sawise ilang cangkeme propaganda, bakal ana wektu kanggo nggunakake otak lan mbandhingake kahanan Donbass lan sampeyan dhewe!
    1. Reptiloid
      Reptiloid 10 Oktober 2022 13:36
      +2
      Kutipan saka uralant
      ..... bakal ana wektu kanggo nggunakake otak lan mbandhingake kahanan Donbass lan dhewe!

      Aku ora percoyo. Ing taun 2014 dheweke wis dadi Nazi nyata. Saben uwong mesthi duwe utang - mula dheweke mikir lan isih mikir. Dheweke ora bakal mbandhingake. Ora bakal ana getun
      1. aakvit
        aakvit 10 Oktober 2022 14:02
        +1
        Ora bakal ana getun

        Ing kene, Dmitry, aku pancen setuju karo sampeyan! Kita kudu nindakake denazifikasi lan dehohlisasi sing ketat! negatif
        1. Reptiloid
          Reptiloid 10 Oktober 2022 14:27
          +1
          Kutipan saka aakvit
          .....! Kita kudu nindakake denazifikasi lan dehohlisasi sing ketat! negatif

          Ya, Andrew hi Ora atose! Ing jaman biyen ana kaku cilik. Punika asil!
          Ing tangan liyane, Polandia padha Poloni, Jerman padha Jerman, Uniates, Katolik padha Katolik, Uniates ditemokaké kanggo iki, lan iku luwih saka satus taun.
          PS. Aku bakal nulis kanggo sampeyan saiki
      2. Ulan.1812
        Ulan.1812 10 Oktober 2022 20:05
        +2
        Kutipan saka Reptilian
        Kutipan saka uralant
        ..... bakal ana wektu kanggo nggunakake otak lan mbandhingake kahanan Donbass lan dhewe!

        Aku ora percoyo. Ing taun 2014 dheweke wis dadi Nazi nyata. Saben uwong mesthi duwe utang - mula dheweke mikir lan isih mikir. Dheweke ora bakal mbandhingake. Ora bakal ana getun

        Aku uga ora percaya. Padha terus Pethel Donetsk, Kherson ... Ukrainia legendaris, kuldi stubbornness uga main peran kene.
        Utawa, lagi piyambak nyebataken, vpertost.
        1. Reptiloid
          Reptiloid 10 Oktober 2022 20:18
          +2
          Kutipan: Ulan.1812
          .....- vpertost.

          Ing peteng, tanpa banyu, cahya, Internet, supaya padha mbukak menyang am ngendi wae padha arep
          1. Ulan.1812
            Ulan.1812 10 Oktober 2022 20:31
            +1
            Kutipan saka Reptilian
            Kutipan: Ulan.1812
            .....- vpertost.

            Ing peteng, tanpa banyu, cahya, Internet, supaya padha mbukak menyang am ngendi wae padha arep

            Aku kanggo iku. Sing utama kanggo kita ora mandheg ing kana.
  32. Mint Gingerbread
    Mint Gingerbread 10 Oktober 2022 13:15
    -6
    Sepira sethithik sing dibutuhake wong Rusia kanggo rasa seneng, saengga tentara pungkasane menehi idin kanggo ngrampungake target mungsuh kanthi normal. ngguyu
    1. Ulan.1812
      Ulan.1812 10 Oktober 2022 20:00
      0
      Kutipan: Mint Gingerbread
      Sepira sethithik sing dibutuhake wong Rusia kanggo rasa seneng, saengga tentara pungkasane menehi idin kanggo ngrampungake target mungsuh kanthi normal. ngguyu

      Apa sampeyan duwe musibah? Nuwun sewu. Nanging Ze mlayu nganti suwe.
      1. Mint Gingerbread
        Mint Gingerbread 10 Oktober 2022 22:18
        0
        6 Ukrainians sijine minus, nyatakake dissatisfaction ngguyu
  33. YanniKounnar
    YanniKounnar 10 Oktober 2022 13:55
    +2
    Ce n'est pas (encore?) une activité "terroriste"
    Une activité terroriste c'est, par exemple raser des villes avec les civils comme Dresde, Hiroshima, Nagasaki, Mossoul.
    Aktivite terorisme ing agen oranye, lebur ing sipil, ngebom Beograd, Haï Phong ...
    Une activité terroriste c'est envahir un pays sous de faux prétextes Iraq, Panama, la Barbade
    Une activité terroriste c'est faire mourir 5/600000 personnes par exemple in Iraq "mais cela le valait bien" !!!
    lsp

    yandex
    Iki dudu (durung?) kegiatan "teroris".
    Kegiatan teroris, contone, kanggo tingkat kutha karo warga sipil, kayata Dresden, Hiroshima, Nagasaki, Mosul.
    Kegiatan teroris yaiku Agen Oranye, napalm marang warga sipil, iki minangka pamboman Beograd, Fong sing disengiti ...
    Kegiatan teroris yaiku invasi negara kanthi pretenses palsu Irak, Panama, Barbados
    Kegiatan teroris yaiku mateni 5/600000 wong, umpamane, ing Irak, "nanging worth iku" !!!
    Lan sateruse
  34. yuta
    yuta 10 Oktober 2022 14:04
    -1
    Saiki sing utama ora mandheg!
    Remuk Nazi kanthi kabeh cara sing kasedhiya.
  35. solar
    solar 10 Oktober 2022 14:15
    -4
    Dikawruhi manawa sawetara distrik mikro kutha wis de-energized, ana masalah kanggo nyedhiyakake listrik kanggo transportasi lan fasilitas industri. Kahanan sing angel ing pelabuhan Odessa.

    Ra cetho. Kanggo sawetara alasan, ora ana informasi kasebut ing warta Odessa.
    https://t.me/s/dumskaya_net
    Ditulis manawa limang rudal lan telung UAV wis ditembak mudhun. Lan ana uga referensi kanggo kasunyatan sing telung roket mabur menyang Moldova, duta Rusia wis nimbali kanggo Mentri Luar Negeri.
    Aku wonder ngendi informasi ing Odessa teka saka?
  36. Vyacheslav Rud
    Vyacheslav Rud 10 Oktober 2022 14:42
    -1
    Ya, pungkasane dheweke tangi ing pimpinan kita, sanajan sawise bledosan ing jembatan Krimea, lan aku wis ngira yen bakal ngenteni dill wiwit njeblug menara Kremlin.
  37. Ulan.1812
    Ulan.1812 10 Oktober 2022 19:57
    +1
    Akhire, Armada Laut Ireng tangi.
    Bahan bakar minangka getih perang lan APU kudu dirampas getih iki.
    Lokomotif uga kudu dilengkapi. Kanggo iki, ana titik peralatan, depot lokomotif, lsp. Iki uga minangka target kanggo serangan. Ayo padha numpak sapi.
  38. etwas
    etwas 10 Oktober 2022 21:24
    0
    Kutipan saka Zoer
    Kutipan saka Torins.
    Sapa sing dicekel lan diserang dening Ukraina?

    Kaping pisanan, Amerika ngrebut Ukraina lan nggawe entitas Russophobic sejatine saka negara kita. Lan kudu diakoni kanthi persetujuan paling kuat saka akeh Natsiks lan kanthi idin tacit saka mayoritas populasi. Sampeyan wis marang 100500 kaping, ora melu ing NATO, sanajan wis ditulis ing hukum dhewe sing iku njaba status blok, lan ora nyedhiyani wilayah kanggo pasukan musuhan saka Federasi Rusia. Nanging ora, sampeyan ngidoni, sanajan sampeyan dielingake yen Amerika bakal nglawan Rusia nganti Ukrainia pungkasan.
    Nah, apa sing dilawan, dheweke nemoni sesuatu ...

    Sampeyan bisa dhaptar apa sing wis ditindakake pamrentah Rusia kanggo nyegah iki, paling ora sajrone 20 taun kepungkur. Kajaba iku, presiden kita dhewe nawarake kanggo njupuk Rusia menyang NATO utawa gabung, kita kudu pindhah menyang kana, uga, ora bisa ditindakake, dheweke ora njupuk.
  39. etwas
    etwas 10 Oktober 2022 21:27
    0
    Kutipan saka Zoer
    Kutipan saka Torins.
    Aja lali yen Ukraina Russophobic digawe dening kabijakan manca Federasi Rusia sing gagal. Iku kurang perlu kanggo nguripake katup kaya panel kontrol.

    Serius, apa katup sing kudu disalahake? Napa wong Belarus ora dadi Russophobes? Lan wong Eropa?
    Aku setuju yen kawicaksanan biasa-biasa wae saka Kremlin ngidini panyerepan Ukraina dening Amerika, iku perlu kanggo nanggepi sadurungé lan harder, lan karo tutup, dening cara, banget. Inggih, Russophobia, uga fascism, mung alat kanggo oskotinivanie wong dhewe lan misahake saka sajarah cedhak wong liya, ora luwih.

    Nanging sampeyan ora kuwatir karo pitakonan sing Russophobia wis muncul ing meh kabeh papan pasca-Soviet, lan karo Belarus, kabeh durung dadi prasaja lan ora ambigu.
  40. etwas
    etwas 10 Oktober 2022 21:33
    0
    Kutipan: Vyacheslav Rud
    Inggih, kok ngapusi babagan carane tentrem, jembatan ing Kyiv utawa pembangkit listrik termal minangka run-in militèr, lan mung 5 wong mati ing Kyiv, lan saiki mbandhingaké carane akeh sipil mati ing shelling saka Nazi Ukrainia ing Donetsk, utawa apa ana ora cukup otak kanggo comparison kuwi?

    Pati warga sipil ing loro-lorone iku ala. nanging sampeyan ngomong babagan akibat, nanging sampeyan meneng babagan penyebab, saiki kabeh wis jelas perang lan mungsuh kudu ditumpes, nanging ora ana kesempatan kanggo perang, banjur kenapa ora diwiwiti rong puluh taun kepungkur. ?
  41. etwas
    etwas 10 Oktober 2022 21:35
    0
    Quote: EFIM LYUBIN
    Utawa mungkin oligarki Rusia dijanjekake lelungan gratis menyang Magadan "sultry" kanthi dhukungan negara lengkap?

    Sampeyan wis dikandhani sadurunge ora bakal ana revisi asil privatisasi.
  42. etwas
    etwas 10 Oktober 2022 21:42
    0
    Kutipan saka Reptilian
    Kutipan: Ulan.1812
    .....- vpertost.

    Ing peteng, tanpa banyu, cahya, Internet, supaya padha mbukak menyang am ngendi wae padha arep

    Aja cepet-cepet bungah, nanging yen ora bisa mulihake, mula, ya, nanging saiki wis awal banget, nganti saiki dheweke ora ngomong akeh babagan karusakan.
  43. asetofenon
    asetofenon 10 Oktober 2022 22:35
    -2
    Quote: penembak gunung
    Kutipan saka al3x
    Aku maca nang endi wae yen s300, sing wis ana ing pembuangan utawa cedhak, digunakake kanggo serangan ing lemah. Aku ora ngerti carane bener

    Ora pira. Ora perlu iki, lan hulu ledak rudal kuwi ora kuat. Pandhuan iki dibuwang amarga rudal pertahanan udara sing bosok tiba ing kuthane dhewe nalika nyoba nembak wong. Lan ing Kyiv, ana sing padha mabur liwat jembatan Klitschko. Wiwit ora ngarahake lan bledosan ora kuwat.

    Kene, ya! Aku uga kaget ing C300, ketoke padha kelangan kontrol utawa sawetara jenis Gagal lan kenek kutha. Lan yen ing wiwitan lintasan, banjur isih akeh mesiu ... wah, bahan bakar padat.
  44. Tank destroyerSU-100
    Tank destroyerSU-100 11 Oktober 2022 08:13
    0
    Sing paling mbebayani yaiku yen NATO wiwit ngomong babagan "zona sing ora ana guna" saiki. Kanggo kang bakal perlu kanggo nanggapi dening ngenalke dhewe zona ora-fly lan njupuk mudhun jancok kabeh sing mabur liwat Ukro-Reich.
  45. Romanenko
    Romanenko 11 Oktober 2022 11:53
    0
    Kutipan: "Dheweke nyoba narik lokomotif diesel saka cadangan, nanging kudu diisi bahan bakar, sing ana uga akeh masalah. Ing kahanan kaya mengkono, masalah sing luwih serius bisa uga muncul kanthi pasokan senjata anyar "
    Mesthi, iku pitakonan sing salah lan kursi, kok padha ora miwiti karo iki sadurungé, carane akeh wong mati mung amarga logistics makarya bener kanggo Nazi?
    1. pndm
      pndm 11 Oktober 2022 18:02
      0
      Inggih, cukup pitakonan retorika wis, dening Gusti Allah! Ayo nerusake, lan ora mbuwang snot kiwa tengen.
  46. polinet
    polinet 11 Oktober 2022 17:52
    0

    Kita kudu terus maju. Teks komentar sampeyan cendhak banget lan, miturut panemu administrasi situs, ora nggawa informasi sing migunani.