Review militèr

Yonhap: Kim Jong Un ujar manawa dheweke ora bakal rembugan karo mungsuh

44
Yonhap: Kim Jong Un ujar manawa dheweke ora bakal rembugan karo mungsuh

Miturut kantor berita Korea Selatan Yonhap, ngutip Kantor Berita Pusat Korea Utara, pimpinan Korea Utara Kim Jong-un ujar manawa dheweke ora duwe apa-apa kanggo ngobrol karo mungsuh-mungsuhe lan dheweke ora nganggep perlu kanggo rembugan karo dheweke.


Ing wektu sing padha, mungsuh ora ditemtokake. Nanging, cetha yen dheweke ngrujuk menyang Korea Selatan, Jepang lan Amerika Serikat. Kajaba iku, presiden Amerika, Trump, ketemu karo Kim sadurunge. Kaping pisanan, de-eskalasi dijanjekake, ngangkat sanksi, banjur Trump dhewe diwenehi kahanan kaya mengkono ing Amerika Serikat sing ora nganti DPRK. Mulane, rezim Amerika wis nggabungake kabeh perjanjian karo Pyongyang, kaya sing dikandhakake, mudhun ing jamban.

Pimpinan Korea Utara janji yen DPRK bakal nindakake operasi militer sing luwih aktif ing mangsa ngarep.

Miturut Kantor Berita Pusat Korea Utara, peluncuran rudal balistik jinis anyar menyang Jepang minangka "peringatan sing luwih kuat lan luwih cetha kanggo mungsuh."

Elinga yen militer Korea Utara nindakake sawetara peluncuran rudal balistik ing pungkasan September lan awal Oktober. Miturut para ahli, iki minangka respon Pyongyang marang latihan gabungan militer Amerika lan Korea Selatan ing wilayah kasebut.

Ing Pyongyang, padha nelpon kanggo mungkasi latihan iki, considering wong, ora tanpa alesan, latihan kanggo perang nglawan DPRK. Nanging, Washington nolak.

Taun iki, militer Korea Utara wis ngluncurake 27 rudal, kalebu sawetara ICBM, minangka bagian saka tes.
Foto sing digunakake:
total.kz
44 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Carlos Hall
    Carlos Hall 10 Oktober 2022 12:44
    + 11
    Kanca Kim, kirim menyang neraka. Bukak roket sampeyan.
    1. wong janggut
      wong janggut 10 Oktober 2022 12:48
      + 13
      Bravo, kanca Kim. Dijogo. Nguripake panas supaya Yapi ora mikir babagan Front Kapindho. apik
    2. desimal
      desimal 10 Oktober 2022 12:53
      -3
      Camarada Carlos, Europa es tan bonita, tenemos tans cosas bonitas en Italia y por supuesto en España. Vino Rioja, Brandy De Jerez, Jamón Ibérico y más. Nanging Kim Jong-un ora penting, nanging ora ana sing nggegirisi lan nyenengake. ngguyu
      1. desimal
        desimal 10 Oktober 2022 12:54
        -2
        Ora ana hablar de las mujeres mediterraneas. nglirik
        1. Zoldat_A
          Zoldat_A 10 Oktober 2022 14:36
          0
          Kutipan saka Decimalegio
          Ora ana hablar de las mujeres mediterraneas. nglirik

          Aku ora bakal dadi kategoris ...
          Kabeh wis cukup, ora kabeh tanpa kecuali putri.
          Rossi de Palma minangka aktris, model lan muse Spanyol sing apik (kanggo Spanyol) kanggo desainer Jean-Paul Gaultier, Thierry Mugler lan Sibylla.

          Lan apa hubungane karo anggur Spanyol, ham lan wanita Mediterania? Apa wong Spanyol duwe logika dhewe? Apa sampeyan wis disiksa dening phantom pain ing wektu "penemuan gedhe"? Apa ana liyane sing bisa dibanggakake kajaba anggur lan ham?
          1. desimal
            desimal 11 Oktober 2022 09:40
            -1
            Nyatane, dheweke dudu model kaendahan, dheweke mesthi bakal dadi wanita sing apik banget. Nanging aku uga bisa ngirim gambar sawetara saka pemanas banyu mesthi enchanted sing uga roaming bagean Panjenengan. Nuwun sewu menawi kula nyinggung bab alkohol lan daging babi, kula mboten ngertos bilih haram malah dipun omongaken. Mesthi wae kita ora bisa gumunggung dadi pom bensin, nanging ngomong babagan alkohol, ham lan wanita sing paling ora bisa kita banggaake ing Eropa, malah aku nambah """ .....e mas.. ."" ".
            1. kamakama
              kamakama 11 Oktober 2022 18:08
              +1
              Los hombres de cualquier país siempre pueden encontrar un tema común de conversación: estas son las mujeres. Kanggo iki, kudu luwih akeh. Mesthi wae, nanging iki angel banget.
              1. desimal
                desimal 12 Oktober 2022 13:26
                -1
                Pujianku, kowe kuwi wong wicaksana. Ngomong babagan wanita tansah ndadekake wong lanang ing posisi accomplices. Mesthi, sampeyan kudu ndeleng sapa sing luwih seneng peteng utawa pirang, sing kurus lan sing lemu. Nanging, kaya sing sampeyan ujar kanthi bener, sawise anggur lan grappa, aku ora mikir sing penting. Iku becik. hi
        2. Carlos Hall
          Carlos Hall 10 Oktober 2022 16:21
          +1
          Comrade, Aku saka Atlantik Spanyol, ing sisih lor. Dheweke ujar manawa wanita saka sisih kidul, Andalusia lan Sisilia kalebu sing paling ayu ing par karo Rusia.
          1. desimal
            desimal 11 Oktober 2022 09:55
            0
            Entonces apuesta por el Blanco Rioja DOCa y el atún blanco. Que tengas un lindo dia.
      2. Carlos Hall
        Carlos Hall 10 Oktober 2022 16:26
        +1
        Comrade, Putin mbusak Draghi lan Johnson saka pemandangan lan saiki Meloni aturan ing Italia. Bebarengan karo Orban, Erdogan lan Vucic, dheweke bakal nggawe urip angel kanggo Uni Eropa.
        1. mbayar
          mbayar 10 Oktober 2022 21:41
          +1
          Urip politik masyarakat sipil ing Uni Eropa mung diwiwiti, musim panas mung diwiwiti / nyedhak, lan Angkatan Bersenjata RF isih mulai berjuang kanthi nyata. Carane akeh owah-owahan liyane sasi teka nggawa kita, carane akeh acara macem lan dadi cetha.
          Yen kawicaksanan ora tanggung jawab saka elit Eropah enraged ndadékaké kanggo tiba lan rawuh anyar, liyane waras ... donya bakal mambu prospek.
          hi
          1. desimal
            desimal 11 Oktober 2022 09:46
            0
            "Aku weruh barang-barang ing dheweke sing ora bisa sampeyan bayangake:
            kapal perang murub ing benteng Orion,
            lan aku weruh sinar-B sumunar ing pepeteng ing gapura Tannhäuser.
            Lan kabeh wektu iki bakal ilang ing wektu
            kaya luh ing udan." Ora ana sing ngerti apa sing bakal kelakon. Sampeyan ngomong babagan elit Eropa sing ngamuk, lan ing kene kita krungu babagan elit Rusia sing ngelak.
            1. mbayar
              mbayar 11 Oktober 2022 11:15
              +1
              Dongeng wis nyebar ing Eropah wiwit jaman Ivan the Terrible babagan ngelak getih kita. Lan monster apa sing digambar ing kartun Suvorov kita? Saben umur padha. 7 sasi "ngelak getih" kita ora wani ngebom infrastruktur energi. Nganti saiki, jembatan strategis ora dibom ... Sauntara kuwi, ing wilayah Kharkov, ing wilayah sing direbut maneh, Angkatan Bersenjata Ukraina lan tentara bayaran Barat mateni populasi lokal. Ing pangertèn lengkap tembung, sweeps ditindakake - saka populasi.
              Nanging ing wektu sing padha padha "elf cahya", lan kita orc ngelak getih. Mulane, populasi ing wilayah sing dibebasake saka Nazi milih "mordor getih" lan mlayu saka "elf" Nazi.
              Aku ora percaya karo kemampuan "masyarakat sipil" kanggo ngganti pikirane para elit, luwih-luwih ... milih sing anyar. Nanging apa sing kedadeyan ing Italia aku seneng.
              Lan kerusuhan luwe lan kadhemen ing Eropah durung teka.
              Mesakaké . Sawise kabeh, luwih becik urip kanthi anget, kamakmuran lan keamanan.
              1. desimal
                desimal 11 Oktober 2022 11:47
                -1
                Aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake Jenderal Suvorov????? Stereotipe nyebar ing loro-lorone. Lan wiwit aku wis ing forum iki, Aku wis krungu bab geyrop saka wong-wong sing wis tau ndeleng malah ing foto saka Eropah. Banjur sampeyan pracaya banget ing keluwen lan kadhemen ing Eropah. Aja pracaya, takon wong sing dipercaya, ora ana kekurangan pangan lan ora bakal ana. Prices wis munggah, nanging ora ana sing ilang. Kanggo kadhemen, masalah bakal kanggo aktivitas produksi, lan ing omah kita ora bakal mati saka kadhemen. Lan ing kasus apa wae, ing ngendi aku manggon, aku ora bakal duwe masalah amarga kadhemen (suhu mangsa rata-rata 15 ° / 6 °) Sugeng dina.
                1. mbayar
                  mbayar 11 Oktober 2022 12:04
                  0
                  Kutipan saka Decimalegio
                  Aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake Jenderal Suvorov?????

                  Dheweke dadi generalisimo saka rong kekaisaran - Rusia lan Austria. Pangeran Italia lan Pangeran Rymnik. Iku mung ing Inggris lan Prancis padha dicet kuwi wassat kartun...

                  Kutipan saka Decimalegio
                  Prices wis munggah, nanging ora ana sing ilang.

                  Prices wis munggah nang endi wae. Iku bab liyane - akeh industri-intensif energi nutup, wong kelangan proyek, mulane, padha kelangan income ... mulane, kabeh katon ana, nanging kurang lan kurang diakses.
                  Aku ora pengin wong Eropah ora kadhemen, utawa keluwen, utawa butuh, utawa perang. Nanging elit sampeyan wis nggawe pilihan kanggo sampeyan. Lan pracaya kula - kangelan ekonomi lan sosial bakal katon kaya trifle yen konflik terus escalate. Lan escalation wiwit.
                  Nord Stream 2 diunekake.
                  Jembatan Krimea - diunekake.
                  Fasis saka rezim Kyiv saya tambah akeh senjata saka NATO ... Ing kene kesabaran malaikat bakal rampung.
  2. rotmistr60
    rotmistr60 10 Oktober 2022 12:46
    +9
    Kim Jong-un ujar manawa dheweke ora duwe apa-apa sing kudu diomongake karo mungsuh-mungsuhe lan dheweke ora nganggep prelu rembugan karo dheweke.
    Posisi sing bener banget. Mulane, padha wedi mbukak menyang DPRK kanggo ngundhuh hak-hak. Iku wektu kanggo sawetara "elit" kita kanggo Cut iki ing irung ing hubungan kanggo Ukraina lan Kulon bebarengan. Lan banjur akeh banget wong sing pengin rembugan karo mungsuh maneh. Bener, sawetara sing wis nggawe alesan kanggo kepinginan sing diumumake ing luar negeri.
    1. Konservasi71
      Konservasi71 10 Oktober 2022 13:31
      +3
      [/ quote] Banjur akeh banget wong sing pengin rembugan karo mungsuh maneh [quote]
      Gennady padha ora suda ana. Sampeyan mung bisa krungu Rusia siap kanggo dialog. Wis Ukraina ngandika ora bakal ana rembugan, nanging kita siap kanggo dialog.
      1. mbayar
        mbayar 10 Oktober 2022 21:46
        0
        Dadi sawise kabeh, wong Sumeria ngrayakake kamenangan wingi lan mbagi reparasi saka Federasi Rusia, dheweke wis nyekel jenggot "Gusti Allah" lan nyiapake "serangan pungkasan sing nemtokake" ... Lan saiki wis ana panik "lan kita kabeh wis rampung. panggonan", "Paman, tenang Putin".
        Kulon wis wiwit ngomong babagan negosiasi - tanpa partisipasi Ukraina.
  3. YarSer88
    YarSer88 10 Oktober 2022 12:47
    +1
    Lan ing kene, kanthi licik, konflik nuklir wis ana ... ora bisa ditindakake ing Ukraina, dheweke bakal nyoba promosi ing kene, Comrade Kim ora seimbang kaya Vladimir Vladimirovich ...
  4. maksimal 1987
    maksimal 1987 10 Oktober 2022 12:47
    +4
    ganteng apik singkat, cetha lan menyang titik. Utawa pulpen felt-tip abang ora didol ing DPRK?
  5. Uprun
    Uprun 10 Oktober 2022 12:47
    +5
    Wangsulan ingkang prayogi saking pamimpin negara ingkang berdaulat ..... lan ngidoni sanksi lan ancaman, piyambakipun piyambak minangka ancaman ...... Isih banget banget kanggo kita ngumumake saka mimbar dhuwur.. ..
  6. solzh
    solzh 10 Oktober 2022 12:50
    +3
    Mungsuh kudu numpes, ora rembugan karo wong-wong mau.
    Kim Jong-un minangka patriot sejatine negarane lan ora bakal nyerahake DPRK supaya dirusak dening para kapitalis. Kim wis rembugan karo Amerika Serikat, asil: Amerika diapusi. More Kim Jong-un ora bakal mimpin dening janji.
  7. Ivan Ivanov
    Ivan Ivanov 10 Oktober 2022 12:51
    +1
    Inggih, kanca. Kim, kita nyatakake kekarepan kita kanggo rembugan karo "pecandu narkoba lan Nazi" kaping 10 ing siji pidato.
  8. roket757
    roket757 10 Oktober 2022 12:51
    0
    Yonhap: Kim Jong Un ujar manawa dheweke ora bakal rembugan karo mungsuh
    . A cilik ... roket abang tartamtu, ora muspra yen Trump ngomong babagan dheweke kaya ngono.
  9. nellyjuri
    nellyjuri 10 Oktober 2022 12:54
    +2
    Comrade Kim pancen pengin prajurit lan tentara sing setya nyoba nang endi wae kanggo perang karo tentara gaya NATO. Kanggo laku.

    Ukraina nyaranake dhewe.
    Aku sing Pakdhe Vova tetep ing sirahe. Mung ing kasus.
  10. Luminman
    Luminman 10 Oktober 2022 13:09
    -1
    Iki jawabane wong lanang sejati! Bravo sobat ambyar. Kim!

    Teks komentar sampeyan cendhak banget ...
  11. nikanikolich
    nikanikolich 10 Oktober 2022 13:18
    -1
    Aku ngormati wong iki, ora kaya Honduras kita
    1. alexy sidaikin
      alexy sidaikin 10 Oktober 2022 13:29
      -5
      Inggih, hormat ... kanggo politisi regional cilik, dheweke ora ala. Kanggo loro saka tanggi Sev. Korea ora menarik kanggo sapa wae saka tembung kasebut.
      1. evgen1221
        evgen1221 10 Oktober 2022 18:31
        0
        Inggih, ing cahya saka krisis energi ing EU, batu bara saka Korea cukup alesan kanggo sopan karo Korea, amarga ing kono akeh batu bara.
        1. alexy sidaikin
          alexy sidaikin 10 Oktober 2022 21:14
          0
          Kutipan saka: evgen1221
          Inggih, ing cahya saka krisis energi ing EU, batu bara saka Korea cukup alesan kanggo sopan karo Korea, amarga ing kono akeh batu bara.

          China tuku kabeh ...
          1. evgen1221
            evgen1221 11 Oktober 2022 06:50
            +1
            Dheweke mesthi bakal tuku, mung wong Eropa, amarga eksklusivitas, bakal mikir apa sing kudu didol khusus kanggo dheweke, dheweke uga teka kanthi rega khusus ing ngisor plinth supaya luwih apik kanggo awake dhewe.)))
            1. alexy sidaikin
              alexy sidaikin 11 Oktober 2022 07:16
              +1
              Dadi wong Eropa ... apa sing kudu dijupuk saka wong-wong mau.
  12. ZIF122
    ZIF122 10 Oktober 2022 13:19
    +2
    Kene sing nggantheng! Konsisten lan ora goyah karo kapercayan! Ora tiba ing sapa wae!
  13. Vladimir M
    Vladimir M 10 Oktober 2022 13:21
    +5
    Apa wae sing sampeyan ucapake, Kim duwe bal. Sanajan aku ora penggemar Juche
  14. Sergey Drozdov
    Sergey Drozdov 10 Oktober 2022 13:25
    0
    Kim Jong-un minangka pimpinan negara sing nyata - sosialis Korea, uga bapak lan mbah kakunge.
  15. Sergei Dubinkin_2
    Sergei Dubinkin_2 10 Oktober 2022 13:25
    0
    SAMAWA !!!!!!!! 50 tukang bakal ngirim kita, umume bakal ana kanca sing paling apik. Iku kudu ditampa dening CSTO
  16. Ulan.1812
    Ulan.1812 10 Oktober 2022 13:35
    +2
    Kita uga ora perlu rembugan karo rezim Kyiv.
    Lan kanggo nyurung kepinginan kanggo maneuvers kasebut ing antarane sawetara struktur kekuwatan kita, perlu kanggo ngumumake teroris rezim Kyiv. Kaya sing sampeyan ngerteni, dheweke ora rembugan karo teroris.
  17. Kanca Kim
    Kanca Kim 10 Oktober 2022 13:42
    0
    Kutipan: Sergey Dubinkin_2
    SAMAWA !!!!!!!! 50 tukang bakal ngirim kita, umume bakal ana kanca sing paling apik. Iku kudu ditampa dening CSTO

    Aneh banget kok padha ora nampa.
    Kajaba iku, kepala Kyrgyzstan nuduhake "wajah wedhus", ora teka kanggo ngucapake salam marang Pemimpin Bangsa, lan banjur mbatalake partisipasi ing latihan CSTO.
    Beda karo présidhèn Kyrgyzstan, Eun ora bisa nglakoni trik kotor kaya ngono.
    Yen mung nganakake latihan gabungan karo Tentara DPRK, Barat kolektif bakal suwi.
  18. zloybond
    zloybond 10 Oktober 2022 14:03
    0
    Cukup cetha lan kategoris. Lan ora siji nit @ saka lingkungan birokrasi kang bakal blather babagan siyap kanggo rembugan. ngurmati. Dheweke duwe rong bal wesi. hi
  19. Max1995
    Max1995 10 Oktober 2022 14:09
    0
    Patut dideleng kendel KIM, langsung jelas kok butuh rembugan....
    27 rudal wiwit awal taun menyang tanggane .... tunggul jelas, dheweke kepengin tentrem ...
  20. Grig_bug
    Grig_bug 10 Oktober 2022 17:00
    0
    Pratelan kang kaya mangkono iku minangka tandha kamardikan. Kaya sing kita deleng ing Ukraina, ora kabeh wong bisa mbayar lan main game diplomatik, kadhangkala ora cocog.
  21. Fizik13
    Fizik13 10 Oktober 2022 19:00
    0
    Yuk dalkhna bakal nguripake ing ngarepe DPRK, lan bali menyang amers. Lan wong Jepang mesthi ana ing tekanan gedhe.
  22. hohohol
    hohohol 10 Oktober 2022 19:42
    0
    Aku wong lemu iki, siji-sijine ing Korea Utara, lan utamané hobi - saka wektu kanggo wektu kanggo miwiti rackets.