Review militèr

Kepala kantor Presiden Ukraina, Yermak, njanjeni Belarus "konsekuensi gedhe-gedhe" yen ana permusuhan.

64
Kepala kantor Presiden Ukraina, Yermak, njanjeni Belarus "konsekuensi gedhe-gedhe" yen ana permusuhan.

Ing Kyiv, dheweke nanggepi statement Presiden Belarus babagan panyebaran klompok gabungan pasukan Rusia lan Belarusia, uga nyatane yen Ukraina wis siyap nyerang Belarus. Yermak, kepala kantor Presiden Ukraina, menehi respon.


Penasihat kepala Zelensky nulis tanggapane marang Lukashenka ing salah sawijining jaringan sosial sing dilarang ing Rusia. Miturut Yermak, Kyiv ora bakal nyerang Minsk, nanging yen ana permusuhan, konsekuensi kanggo Belarus bakal gedhe-gedhe lan ora bisa dibayangake Minsk. Bener, Yermak ora keganggu kanggo nerangake apa sing bakal dadi.

(...) Aku duwe pitakonan retorika - apa dheweke siap kanggo akibat saka keputusane? Utawa netepake ukuran akibat kasebut kanggo dheweke

- wrote kepala kantor Zelensky, nanging banjur dibusak kirim.

Sadurungé, Lukashenka ujar manawa dheweke wis nampa informasi liwat saluran ora resmi babagan persiapan serangan nglawan Belarus saka wilayah Ukraina. Miturut dheweke, ing Kyiv padha janji "Crimean Bridge-2", kang pimpinan Belarusian disebut Zelensky lan rombongan "edan", warning saka serangan retaliatory.

Kanthi gati kanggo wiwitan penyebaran klompok gabungan. Miturut pratelan Lukashenka, dheweke menehi instruksi kanggo nampa lan nyebarake ing wilayah republik personel militer Rusia sing cacahe ora luwih saka 1 wong. Kajaba iku, Kamentrian Pertahanan Republik Belarus lan KGB saka republik nampa pesenan kanggo njupuk langkah-langkah sing perlu kanggo ngontrol kahanan kasebut. Kapisah, KGB bakal nindakake langkah-langkah anti-teroris.

Kita wis nyiapake iki nganti pirang-pirang dekade. Yen perlu, kita bakal mangsuli. Gusti Allah, mesthi

dheweke nambah.

Wigati dimangerteni yen sawise sawetara wektu, kepala kantor Zelensky mutusake kanggo mbusak kiriman kanggo nanggepi tembung Lukashenka. Nanging pejabat Ukrainia liyane saiki wis niru kiriman iki, nyedhiyakake ancaman dhewe marang Belarus.
64 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Utama
    Utama 10 Oktober 2022 14:05
    + 14
    Dheweke mung ngomong yen pancen medeni. Lan nalika padha ngrasakake kekuwatane, dheweke ora nggawe pernyataan kasebut. Lan kepiye carane bisa mangsuli yen klompok nyerang saka Belarus ing sisih kidul, menyang Lvov? Tanpa bantuan saka Kulon, sing isih ana yaiku mlayu kanthi cepet menyang tapel wates Kanada.
    1. isv000
      isv000 10 Oktober 2022 14:12
      +1
      Quote: sing paling penting
      Dheweke mung ngomong yen pancen medeni. Lan nalika padha ngrasakake kekuwatane, dheweke ora nggawe pernyataan kasebut. Lan kepiye carane bisa mangsuli yen klompok nyerang saka Belarus ing sisih kidul, menyang Lvov? Tanpa bantuan saka Kulon, sing isih ana yaiku mlayu kanthi cepet menyang tapel wates Kanada.

      Apa kita wis nggunakake giring kita durung?! Saiki sing ora ndhelikake, kita ora kudu disalahake!
      1. RED_ICE
        RED_ICE 10 Oktober 2022 14:28
        -1
        Presiden Rusia Vladimir Putin ngelingake Kyiv yen panguwasa Ukraina nyoba terus nindakake serangan teroris ing wilayah Federasi Rusia, respon bakal angel.
        1. isv000
          isv000 10 Oktober 2022 14:32
          +2
          Kutipan saka RED_ICE
          Presiden Rusia Vladimir Putin ngelingake Kyiv yen panguwasa Ukraina nyoba terus nindakake serangan teroris ing wilayah Federasi Rusia, respon bakal angel.

          Aku wis maca teks iki kanthi rutin wiwit Februari ...
        2. Mythos
          Mythos 10 Oktober 2022 15:25
          +1
          Kutipan saka RED_ICE
          Presiden Rusia Vladimir Putin ngelingake Kyiv yen panguwasa Ukraina nyoba terus nindakake serangan teroris ing wilayah Federasi Rusia, respon bakal angel.

          Ora kejem, nanging cocog karo serangan teroris ing bagean, lan banjur yen serangan terus. Posisi kasebut rada salah, ana sing bakal teka yen kedadeyan luwih saka sepisan, nanging sajrone pirang-pirang wulan kanthi zeroing kabeh infrastruktur sing penting kanggo perang.
          Babagan Belarus, "kanca" Kulon iki main kertu, bisa uga nyerang Belarus, lan ing kene perlu kanggo nutupi, kalebu payung nuklir.
    2. wong janggut
      wong janggut 10 Oktober 2022 14:14
      + 16
      Yen sampeyan mencet Lviv saka Brest, sampeyan ora bakal bisa kanggo mbukak menyang tapel wates Canadian. Ukraina bakal ana ing boiler. Iku bakal bisa kanggo mbukak mung kanggo Bandera. am
      1. PSih2097
        PSih2097 10 Oktober 2022 14:59
        +1
        Quote: Wong jenggot
        Ukraina bakal ana ing boiler.

        minangka pilihan liwat mamalizhnikov (Moldova / Romania) ...
        1. wong janggut
          wong janggut 10 Oktober 2022 15:04
          +2
          Kutipan saka PSih2097
          Quote: Wong jenggot
          Ukraina bakal ana ing boiler.

          minangka pilihan liwat mamalizhnikov (Moldova / Romania) ...

          Apa sampeyan lali babagan Transnistria?
          Dhokter ngandika marang kamar mayat - tegese kanggo Bandera. am
          1. PSih2097
            PSih2097 10 Oktober 2022 20:38
            0
            Quote: Wong jenggot
            Apa sampeyan lali babagan Transnistria?

            Lan aja lali babagan segara Apa sampeyan mikir yen kapal-kapal kita dicelupake kanthi sia-sia? Lan yen uga ing kapal perang NATO (sing padha Arly Burke ing sangisore belang lintang), banjur ing umum "lukisan lenga". Ing segara - Romania lan liyane "sedulur" ing NATO ...
      2. 30 ing
        30 ing 10 Oktober 2022 15:12
        +2
        Quote: Wong jenggot
        Yen sampeyan mencet Lviv saka Brest

        Jujur, aku wis suwe ngenteni pukulan kaya ngono ... Strategis dibenerake lan bener ... Ukur kabeh, ngitung kabeh lan ngalahake kanthi kenceng.
    3. mann
      mann 10 Oktober 2022 14:26
      0
      Tanpa bantuan saka Kulon, sing isih ana yaiku mlayu kanthi cepet menyang tapel wates Kanada.
      Apike, bose wis tekan Polandia?
    4. Diver jero
      Diver jero 10 Oktober 2022 15:54
      -3
      Lan kepiye carane bisa mangsuli yen klompok nyerang saka Belarus ing sisih kidul, menyang Lvov?

      Ing tapel wates karo Belarus ana bagean saka ZSU, supaya padha bakal nemokake soko kanggo njawab
      1. vladimir 290
        vladimir 290 10 Oktober 2022 16:29
        0
        Aku ngerti sampeyan wis ndandani listrik?
        1. Ural_engineer
          Ural_engineer 10 Oktober 2022 16:56
          0
          Aku ngerti sampeyan wis ndandani listrik?

          Dadi dheweke nulis saka Polandia. ing Ukraina padha bisa mobilize, sawise kabeh.
  2. YarSer88
    YarSer88 10 Oktober 2022 14:07
    +4
    konsekwensi kanggo Belarus bakal gedhe-gedhe lan kaya sing Minsk ora mbayangno.

    Saiki, yen dheweke nyekel aku, aku bakal razedak dheweke kaya ngono! wassat
    1. Zoldat_A
      Zoldat_A 10 Oktober 2022 14:24
      +7
      Kutipan saka YarSer88
      konsekwensi kanggo Belarus bakal gedhe-gedhe lan kaya sing Minsk ora mbayangno.

      Saiki, yen dheweke nyekel aku, aku bakal razedak dheweke kaya ngono! wassat

      Wigati dimangerteni yen sawise sawetara wektu, kepala kantor Zelensky mutusake kanggo mbusak kiriman kanggo nanggepi tembung Lukashenka.
      Bokong - iku dudu wesi ...

      Yermak, lan karo kabeh junta Kyiv, ora ngerti yen dheweke bakal perang ora karo Belarus, nanging maneh karo kita? Kita, aku, mesthi ora bakal diwatesi kanggo pangiriman howitzer menyang Belarus. Amarga kanggo kita, Belarusians ora apa Ukrainians kanggo Amerika - ora expendable materi, nanging allies lan sedulur.
      1. YarSer88
        YarSer88 10 Oktober 2022 14:30
        +2
        Ya, kabeh padha ngerti, nanging ora mutusake apa-apa, dheweke bakal ngomong "perang" amarga genangan, dheweke kudu perang. Nanging aku mesakake marang wong-wong, utamane sing dilebokake kanthi paksa.
        1. 30 ing
          30 ing 10 Oktober 2022 15:16
          +2
          Kutipan saka YarSer88
          Nanging aku mesakake marang wong-wong, utamane sing dilebokake kanthi paksa.

          Sayange .. Mulane, perlu kanggo numpes pusat komando, elit pemerintah, ngrusak infrastruktur penting kanggo karya tentara Svidoukrov, railway. simpul. Nggawa gupuh lan gangguan menyang ndhuwur, lan numpes iku.
          1. napalm
            napalm 12 Oktober 2022 07:40
            +1
            Kutipan: 30 vis
            Kutipan saka YarSer88
            Nanging aku mesakake marang wong-wong, utamane sing dilebokake kanthi paksa.

            Sayange .. Mulane, perlu kanggo numpes pusat komando, elit pemerintah, ngrusak infrastruktur penting kanggo karya tentara Svidoukrov, railway. simpul. Nggawa gupuh lan gangguan menyang ndhuwur, lan numpes iku.

            Mungkasi pakan meriam kanggo 200-1000 wong saben dina. Padha mimpin lan mimpin kanggo rojo pati preduli saka losses. Wis suwe perlu kanggo njupuk munggah ndhuwur lan infrastruktur.
      2. isv000
        isv000 10 Oktober 2022 15:06
        +2
        Kutipan saka: Zoldat_A
        Amarga kanggo kita, Belarusians ora apa Ukrainians kanggo Amerika - ora expendable materi, nanging allies lan sedulur.

        Lan wong liya lan bojo! apik
        1. tihonmarine
          tihonmarine 10 Oktober 2022 15:14
          +3
          Kutipan saka isv000
          Lan wong liya lan bojo!

          Sadulur lan sadulur, kanggo akeh. Wong tuwaku disarèkaké ing Minsk.
          1. isv000
            isv000 10 Oktober 2022 15:22
            +2
            Kutipan saka tihonmarine
            Kutipan saka isv000
            Lan wong liya lan bojo!

            Sadulur lan sadulur, kanggo akeh. Wong tuwaku disarèkaké ing Minsk.

            Setengah saka bojoku saka wilayah Vitebsk. Ukraina ora tau goyangake jiwa kaya Belarus! Aku sing kok log diterangake metu menyang mbukak, rightly nyana pitchfork ing sisih saka Old Man! hi
      3. Diver jero
        Diver jero 10 Oktober 2022 15:56
        -2
        padha ora bakal perang karo Belarus, nanging maneh karo kita

        Dheweke wis gelut "karo kita" wiwit Februari, lan bubar cukup sukses
  3. Uprun
    Uprun 10 Oktober 2022 14:08
    +3
    A squabble diplomatik wis liwati ....... Kita bakal weruh apa sing kedadeyan ......, nanging nglereni wates kulon pinggiran saka psheks nyaranake dhewe ..., lan mung banjur Odessa-Mama ..., lan hedgehog yen ana cukup kekuatan, banjur ing wektu sing padha ...
    1. zloybond
      zloybond 10 Oktober 2022 14:16
      +2
      Aku setuju - yen kita bakal keselak mungsuh, banjur kanthi ngethok replenishment.
  4. isv000
    isv000 10 Oktober 2022 14:10
    +2
    Kepala kantor Presiden Ukraina, Yermak, njanjeni Belarus "konsekuensi gedhe-gedhe" yen ana permusuhan.

  5. belyash
    belyash 10 Oktober 2022 14:10
    -15
    Ketoke, ora mung ing Federasi Rusia lan Ukraina, pena felt-tip abang bakal entek, nanging uga ing Belarus ...
    1. ngelawan28
      ngelawan28 10 Oktober 2022 14:14
      +3
      Tulis liyane, sampeyan nulis apik. nglirik
    2. Vitaly161
      Vitaly161 10 Oktober 2022 14:20
      +3
      Napa sampeyan Svidomo nguripake lampu ing kana sajrone 3 menit lan sampeyan langsung kentut menyang Internet?
      1. belyash
        belyash 10 Oktober 2022 14:22
        -9
        Napa sampeyan duwe roket sing durung rampung sing bisa mateni lampu mung telung menit ing Svidomo?
        1. Vitaly161
          Vitaly161 10 Oktober 2022 14:24
          +5
          kita duwe roket normal, pembangkit listrik termal sampeyan kobong apik, aku mikir bakal ana tambahan liyane, apa sampeyan nyiyapake kayu bakar kanggo musim dingin? Utawa sampeyan kesusu menyang Polandia?
          1. belyash
            belyash 10 Oktober 2022 14:27
            -11
            Ora, aku saka Moskvabad nggoleki "kamenangan" lan garis abang. Lan ana sing ngandhani yen ora mung CHPP Svidomo sing bisa ngobong ...
            1. neworange88
              neworange88 10 Oktober 2022 15:11
              +1
              Iku cetha, banjur ora aman ing Kievobad dina iki.

              Lan ana sing ngandhani yen ora mung CHPP Svidomo sing bisa ngobong ...


              Mesthi wae. Nanging iki bakal dadi bunuh diri kanggo Ukraina. Sawise kabeh, kaya sing sampeyan ngerteni, asu rabid biasane ditembak.
              1. Komentar wis dibusak.
                1. neworange88
                  neworange88 10 Oktober 2022 15:34
                  0
                  Pidato kanthi pidato, lan sawetara dina serangan sing padha ing sektor energi Ukraina, lan gambar sing sampeyan sebutake bakal dadi kasunyatan, kajaba, mesthine, Rada ora dibom nalika iku.

                  Deleng rak kosong ing toko Kyiv ing tautan ing ngisor iki.
                  Kievans nyapu pangan ing supermarket, nyoba kanggo tuku pemanas sing wis ilang saka Advertisement ing toko online, lan baris munggah ing antrian gedhe ing ngarepe pom bensin.
                  Sumber: https://rusvesna.su/news/1665399497
                  1. Komentar wis dibusak.
                    1. neworange88
                      neworange88 10 Oktober 2022 15:41
                      +2
                      Kutipan saka belyash
                      "Serangan" wis ana ing 7 sasi, nganti Kharkov bummer kedaden lan Angkatan Bersenjata RF tindak menyang pertahanan jero. Sawise 8 taun, bali menyang obrolan lan foto iki ...


                      Sadurunge, Ukraina ora duwe Crimean, Kherson, utawa Zaporozhye break-in, utawa break-up saka LPR lan DPR. Lan apa sing bakal kelakon ing 8 taun lan kok persis 8 taun, lan ora 5 utawa 10 taun? apa sing dikarepake ing 8 taun? Tekan Magadan? Dadi sampeyan bakal luwih cepet digawa ing gerbong sawah. Ora ing 8 taun.
    3. tihonmarine
      tihonmarine 10 Oktober 2022 15:16
      +1
      Kutipan saka belyash
      Ketoke, ora mung ing Federasi Rusia lan Ukraina, pena felt-tip abang bakal entek, nanging uga ing Belarus ...

      Nanging dudu Ukraina sing duwe kiwa dhewe, utawa malah nggawa tandha saka Amerika Serikat?
      1. belyash
        belyash 10 Oktober 2022 15:35
        0
        Pena felt-tip Amérika diwenehake saka China, dheweke butuh saiki kanggo nggambar garis abang ...
        1. neworange88
          neworange88 10 Oktober 2022 15:50
          +1
          Kutipan saka belyash
          Pena felt-tip Amérika diwenehake saka China, dheweke butuh saiki kanggo nggambar garis abang ...


          Yen mung ana wong sing nggawa pen felt-tip menyang Zelensky lan ngidini dheweke nggambar garis abang.
  6. Ivan Ivanov
    Ivan Ivanov 10 Oktober 2022 14:13
    -3
    Miturut dheweke, ing Kyiv padha janji "Crimean Bridge-2"

    Sing. wulangan GDP dina iki "sinau" dening panguwasa Kyiv
  7. zloybond
    zloybond 10 Oktober 2022 14:15
    0
    Konsekuensi gedhene yaiku yen wilayah Lutsk, umpamane, kepengin menyang Belarus ..... Persis ...... apa maneh sing dikarepake ????
  8. roket757
    roket757 10 Oktober 2022 14:15
    +2
    Dadi apa?
    Lan ora ana, ing umum ... ora anyar utawa ora dikarepke.
    Wong tuwa dhewe kanthi kumis, dheweke nemtokake kabeh.
  9. NDR-791
    NDR-791 10 Oktober 2022 14:15
    +2
    ing kedadeyan wabah permusuhan, akibat kanggo Belarus bakal gedhe-gedhe lan kaya sing Minsk ora mbayangake.

    Ya, ayo kita gabung, ya, kita bakal mlebu ... lan kita bakal tuku kabeh kentang saka Belarus ... kanthi rega telung wassat
  10. Ulan.1812
    Ulan.1812 10 Oktober 2022 14:16
    +1
    Bocahe sing gagah tenan iki Yermak.
    Sampeyan bisa uga mikir sing ana hubungane karo.
    Pemilik saka Washington bakal mrentahake kanggo menek menyang Belarus lan ora bakal menyang ngendi wae. Iku mung bakal mungkasi kanti awon kanggo iki "Yermaks", "Tahanan" lan roh jahat Nazi liyane.
  11. bali
    bali 10 Oktober 2022 14:16
    +4
    hi Kapadhetan Svidomo ing tapel wates Polandia saya tambah, lan uga rega kanggo nyebrang "kanthi caraku dhewe."
  12. hellcos
    hellcos 10 Oktober 2022 14:16
    0
    Wigati dimangerteni yen sawise sawetara wektu, kepala kantor Zelensky mutusake kanggo mbusak kiriman kanggo nanggepi tembung Lukashenka.


    Bener, nggambar garis abang tanpa konfirmasi tembung kanthi tumindak ora nyebabake apa-apa sing apik. Lan ora bisa konfirmasi
  13. lisikat2
    lisikat2 10 Oktober 2022 14:20
    +2
    Aku mangu-mangu yen Kyiv bisa ngalahake Belarus. Lan ing tembung ....
    Aku uga elek, utamane, aku ora cukup turu lan ora nyisir rambutku
  14. rotmistr60
    rotmistr60 10 Oktober 2022 14:20
    +2
    Aku duwe pitakonan retorika - apa dheweke siap kanggo akibat saka keputusane? Utawa netepake ukuran akibat kasebut kanggo dheweke
    Ketoke, amarga dhukungan saka Kulon, sisih Ukrainia wis dadi bintang nganti suwe ora weruh landmark. "Aku bakal menang kabeh."

    Lan saka sisih kanggo katon ing dhewe, oh, carane ora mburu.
  15. Retvizan 8
    Retvizan 8 10 Oktober 2022 14:23
    +3
    Miturut cara, pamindhahan kompeten ing bagean Rusia, jotosan kanggo infrastruktur Ukro-ina!
    Saiki Western "kanca" apikan, ora mung nyedhiyani peralatan militèr, cangkang lan mercenaries, nanging please nyumbang kanggo mulihake Outskirts lan ya, ora ana ekonomi ana kanggo telung puluh yuta liyane sangu, digunakake kabeh iku apik karo sampeyan.
  16. svp67
    svp67 10 Oktober 2022 14:26
    0
    Miturut pratelan Lukashenka, dheweke mrentah supaya nampa lan nyebarake personel militer Rusia ora luwih saka 1 wong ing wilayah republik kasebut.
    Iki siji BTG utawa loro batalyon baris, nanging iki ora cukup. Nanging yen iki minangka pasukan payung utawa pasukan khusus, sing dikuwatake dening artileri lan peluncur roket, mula iki akeh banget.
    1. NKT
      NKT 10 Oktober 2022 14:32
      0
      Nah, apa sing bisa ditindakake klompok kaya ngono?
      1. svp67
        svp67 10 Oktober 2022 14:40
        0
        Kutipan saka N.K.T.
        Nah, apa sing bisa ditindakake klompok kaya ngono?

        Paratroopers lan pasukan khusus, akeh. Ing sisih liya ana area alas, pas kanggo infantri entheng ... sing tumindake didhukung dening artileri lan peluncur roket, lan mesthi penerbangan.
  17. ngelawan28
    ngelawan28 10 Oktober 2022 14:27
    0
    Bener, Yermak ora keganggu kanggo nerangake apa sing bakal dadi.
    Ketoke sawise acara fantasi esuk maneh garing. ngguyu
  18. Mint Gingerbread
    Mint Gingerbread 10 Oktober 2022 14:28
    0
    Muga-muga Belarus bakal melu ing mangsa ngarep. Banjur pasukan Rusia bakal ngetokake tekanan saka kidul-wétan, lan Belarusia saka sisih lor-kulon, lan sampeyan bakal entuk kawah super. Ing tingkat iki, nganti musim semi-musim panas, cukup bisa ngilangi pasukan sing isih ana lan ngilangi pasokan saka Polandia, Slovakia, Hongaria, Rumania lan Moldova.
  19. Jager
    Jager 10 Oktober 2022 14:32
    +3
    Yagene kabeh tokoh Ukrainia iki katon kaya sawetara buruh tamu saka kabin konstruksi?
    Oke, sampeyan ora duwe seragam militer miturut status sampeyan, banjur setelan bisnis utawa jaket gaya militer, yen sampeyan pengin main bek. Kaya wong gelandangan saka stasiun sepur, jujur ​​... wassat
  20. g_ae
    g_ae 10 Oktober 2022 14:34
    +3
    Punika turunane Bandera. Ya, kuping kita tetep ana ing mburi acara ing 2020-2021, kalebu SBU lan CIPSO. Lan carane sanksi marang kita padha ngenalaken ahead saka wong liya, bajingan. Valas langsung bali lan jas wulune wis dibungkus, mula dheweke nyoba nyenengake "wong Eropa"!
  21. Hort
    Hort 10 Oktober 2022 14:38
    0
    penasaran, nanging Yermak lan co. lungguh ing sawetara bunker lemah super-rahasia, ngendi pluru ora tekan?
  22. Armen Sologyan
    Armen Sologyan 10 Oktober 2022 14:55
    0
    Kabar apik yaiku Rusia lan Belarus minangka Negara Uni. Lan saiki dudu 90s lan Rusia duwe Kaliber lan jinis senjata liyane sing dikenal lan ora dingerteni. Lan Rusia ngerti carane nglawan Barat kolektif, lan iki ora bakal njupuk akeh wektu. Rusia durung nggunakake perang elektronik orbital, sing dakkira. Iki sing diarani duwe Presiden Rusia sing kompeten. Kaping pisanan, Putin menehi kesempatan kanggo Kulon supaya ngerti lan ninggalake ide kanggo menehi tekanan marang Rusia, mula dheweke milih wektu sing tepat kanggo nanggapi. Kita butuh Presiden kaya ngono sanajan sawise 2024.
  23. evgen1221
    evgen1221 10 Oktober 2022 15:11
    0
    Miturut jalaran, Kukuevskys ketoke tegese panjalukan kanggo Balts, kanggo nyerang NATO ing bl?
  24. Jelatang
    Jelatang 10 Oktober 2022 15:23
    -2
    Kutipan saka Jaeger
    Yagene kabeh tokoh Ukrainia iki katon kaya sawetara buruh tamu saka kabin konstruksi?
    Oke, sampeyan ora duwe seragam militer miturut status sampeyan, banjur setelan bisnis utawa jaket gaya militer, yen sampeyan pengin main bek. Kaya wong gelandangan saka stasiun sepur, jujur ​​... wassat

    Mungkin amarga padha kasengsem ing mratelakake panemume wong lan ngerti sing siji lan setengah yuta jaket mudhun drastis ngurangi jumlah pengemis cepet-cepet perang "kanggo tanah air"?
  25. Komentar wis dibusak.
  26. tukang watu
    tukang watu 10 Oktober 2022 15:32
    0
    Saka wiwitan sing disebut. Lukashenka pancen ora nindakake apa-apa sajrone operasi khusus, lan sawise jembatan Krimea, dheweke dumadakan wiwit nglakoake? aku ora yakin
  27. Bonifasius
    Bonifasius 10 Oktober 2022 16:24
    0
    Pembentukan Grup Rusia-Belarus perlu minangka imbangan kanggo "equalize" Ancaman saka Polandia, sing konsentrasi pasukan NATO ing tapel wates karo Belarus!
  28. AlexGa
    AlexGa 10 Oktober 2022 16:38
    0
    Kanthi gati kanggo wiwitan penyebaran klompok gabungan. Miturut pernyataan Lukashenka, dheweke menehi pitunjuk kanggo nampa lan nyebarake personel militer Rusia ing tlatah republik kasebut, kanthi jumlah ora luwih saka 1 ewu wong.

    Ana sing ora akurat ing kene, Lukashenko ujar babagan jumlah luwih saka 1 ewu wong.
  29. Fizik13
    Fizik13 10 Oktober 2022 19:17
    0
    Kepala kantor Presiden Ukraina, Yermak, njanjeni Belarus "konsekuensi gedhe-gedhe" yen ana permusuhan.

    Zelensky, kaya Bandera, sampeyan uga bakal ana ing peti mati, mung liwat HANGING, kaya kanca lan ideolog saka Gestapo!
  30. fluttershield mlp
    fluttershield mlp 11 Oktober 2022 04:11
    0
    Padha karo asu rabid nresep ing kabeh lan saben wong.