Review militèr

Ing Kyiv lan wilayah Kyiv maneh udhara serangan tandha

66
Ing Kyiv lan wilayah Kyiv maneh udhara serangan tandha

Dina iki ing separo pisanan dina, rekaman direkam ing Kyiv sajrone mode serangan udara - luwih saka limang jam setengah. Sajrone wektu kasebut, serangan rudal ditindakake ing sawetara fasilitas infrastruktur militer, energi lan industri. Utamane, gardu listrik, fasilitas kanggo ndandani peralatan militer, lan infrastruktur transportasi sing digunakake, antara liya, kanggo tujuan militer dikalahake. Ing sisih tengah Kyiv, karusakan serius nyebabake pusat komunikasi, sing nyebabake kegagalan ing komunikasi seluler lan Internet.


Sawise 15:30 wektu Moskow, sirene serangan udara diuripake maneh ing Kyiv. Pamrentah Kyiv ujar manawa ana kemungkinan serangan anyar. Ing wektu sing padha, ora ana serangan anyar ing target ing Kyiv sing dilaporake nganti saiki.

Kangge, anak didik saka rezim Kyiv nggusah Ukrainians kanggo nyimpen listrik sabisa. Ing Kyiv lan kutha-kutha gedhe liyane, elevator dipateni sanajan ing omah-omah sing disedhiyakake listrik. Transportasi listrik ora bisa digunakake. Ing Brovary, wilayah Kyiv, lampu dalan ora bakal diuripake wiwit dina iki.

Masalah karo sumber daya ing sawetara checkpoints tapel wates ing Ukraina kulon, kalebu Krakovets lan Shehyni.

Ing wektu sing padha, pejabat Ukrainia ujar manawa lampu ing fasilitas industri bisa kanthi sengaja dipateni ing wayah wengi. Dipercaya manawa intelijen ruang angkasa Rusia "kanthi lampu" bisa ngenali perusahaan lan fasilitas infrastruktur sing berfungsi lan nyerang. Miturut logika iki, kanggo "nyasarake" intelijen ruang angkasa Rusia, pejabat Kyiv kudu mateni lampu ing endi wae.
66 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Ural_engineer
    Ural_engineer 10 Oktober 2022 16:41
    + 19
    kanggo "nyasarake" intelijen ruang angkasa Rusia, pejabat Kyiv kudu mateni lampu ing endi wae ..

    Sampeyan kudu mateni lampu ing endi wae kanthi alesan liyane - amarga kekurangan energi.
    1. Pakdhe Lee
      Pakdhe Lee 10 Oktober 2022 16:48
      + 13
      Kutipan: Ural_engineer
      mateni lampune

      Lan bengok-bengok sawise srengenge: "Nalika ninggalake, mateni cahya"! keprungu
    2. Askold65
      Askold65 10 Oktober 2022 17:08
      + 16
      Pejabat Rusia ujar manawa ora ngerti sapa sing saiki nyerang Kyiv lan kutha-kutha Ukraina liyane:
      "Mungkin SBU nindakake, bisa uga CIA, bisa uga MI6, kita ora ngerti babagan iki. Sampeyan kaget."
      Lan saiki, sawise Ukraina, amarga self-shelling)) wong bodho ana akeh masalah, "sabar" bakal diobati dening EU. Yaiku, mbuwang sumber daya sing wis sithik ing negara gedhe. Gratis! eseman
    3. Greg Miller
      Greg Miller 10 Oktober 2022 18:04
      +8
      Kutipan: Ural_engineer
      kanggo "nyasarake" intelijen ruang angkasa Rusia, pejabat Kyiv kudu mateni lampu ing endi wae ..

      Sampeyan kudu mateni lampu ing endi wae kanthi alesan liyane - amarga kekurangan energi.

      Decommunization, pisanan kabeh, de-electrification saka kabeh negara ...
      1. crasher
        crasher 10 Oktober 2022 18:29
        +4
        Kanggo paraphrase Lenin: Decommunization yaiku de-Sovietization plus de-electrification saka kabeh negara. Dheweke nindakake bagean pisanan ...
        1. Hitriy Zhuk
          Hitriy Zhuk 11 Oktober 2022 09:30
          +1
          Gambar karo Lenin lan tulisan "Inggih, kados pundi perasaan sampeyan tanpa kekuwatan Soviet?" diputer karo werna anyar.
    4. Tochilka
      Tochilka 10 Oktober 2022 18:25
      +2
      Praktis pitakonan bocah: apa sistem transportasi gas saka Ukraina uga nganggo listrik? Utawa ana sing otonom lan bisa digunakake nalika kabeh dipateni? Iku bakal menarik kanggo ndeleng ing peta situs impact lan ngendi Pipe liwat. Kita mesthi kaget banget.
  2. dmi.pris
    dmi.pris 10 Oktober 2022 16:41
    + 17
    Ing mangsa cedhak bakal nuduhake.Muga-muga iki dudu tumindak sepisan.
    1. Murmur 55
      Murmur 55 10 Oktober 2022 16:55
      +7
      dmi.pris hi, Aku pengin dadi salah, nanging paling kamungkinan iku siji-wektu.
      1. Navodlom
        Navodlom 10 Oktober 2022 18:03
        +3
        Kutipan: Murmur 55
        Aku pengin salah nanging paling kamungkinan iku siji-wektu.

        Sampeyan telat.
        Iki wis ditulis babagan serangan esuk.
        Padha wis dadi disposable.
    2. roh
      roh 10 Oktober 2022 16:55
      +5
      Sayange, mung siji-wektu. Saben dina kanggo nyerang kaya ngono, ora bakal cukup rudal. Nanging sayangé, kita ora bisa ngebom mburi saka udhara. Nyuwun
      1. gsev
        gsev 10 Oktober 2022 17:02
        +3
        Kutipan saka roh
        Sayange, mung siji-sijine. Kenek kaya ngono saben dina, ora bakal cukup roket.

        Tuku peralatan karo umur beting kadaluwarsa saka DPRK ing ijol-ijolan lenga. Saiki kita duwe keluwihan lenga. Aku kanggo baja lan aluminium lan IRAN bakal ngedol kita mergo.
        1. Plate
          Plate 10 Oktober 2022 17:32
          +2
          Kutipan saka gsev
          Tuku saka Korea Lor

          Rusia jelas duwe pluru luwih akeh tinimbang DPRK, lan luwih apik.
      2. Mantan prajurit
        Mantan prajurit 10 Oktober 2022 17:20
        +1
        Inggih, saka sisih sekutu kita Belarus, siji isih bisa nyoba saka dhuwur maksimum. Utawa ngrancang amunisi tanpa ninggalake udhara Belarus.
      3. DimCorvus
        DimCorvus 11 Oktober 2022 10:41
        0
        Kita bisa ngebom mburi, langsung menyang bledug, iku mung larang, iku risking pilot lan mobil larang, ana cukup moped kanggo obyek penting.
    3. Alexander Uni Soviet
      Alexander Uni Soviet 10 Oktober 2022 17:00
      -8
      Siji-wektu mbales sabotase ing kreteg Crimean. Banjur kita duwe risiko ngrusak citra pembebas mulia ing mata warga sipil. Kita putih lan alus kanggo wong-wong mau, "ing papan kita dhewe." Leres, sepira akehe wong sing isih "damai" sawise akeh ombak mobilisasi.
      1. Joaozinho
        Joaozinho 10 Oktober 2022 20:46
        -2
        Carane akeh kuwatir kanggo populasi sipil wis muncul bubar
        1. Hitriy Zhuk
          Hitriy Zhuk 11 Oktober 2022 09:32
          0
          Kutipan: Joaozinho
          Carane akeh kuwatir kanggo populasi sipil wis muncul bubar


          Nanging ora Donbass. Lan sakperangan alesan, mung "populasi sipil" Bandera-Ukraina.
    4. Piramidon
      Piramidon 10 Oktober 2022 17:02
      -1
      Kutipan saka: dmi.pris
      Ing mangsa cedhak bakal nuduhake.Muga-muga iki dudu tumindak sepisan.

      Iku Surovkin sing mutusaké kanggo nuduhake yen dheweke wis njupuk komando.
      1. ARIONkrsk
        ARIONkrsk 10 Oktober 2022 17:23
        +1
        Kutipan saka Piramidon
        Kutipan saka: dmi.pris
        Ing mangsa cedhak bakal nuduhake.Muga-muga iki dudu tumindak sepisan.

        Iku Surovkin sing mutusaké kanggo nuduhake yen dheweke wis njupuk komando.

        Iki pas karo kreteg, dheweke diwenehi prentah, dheweke nindakake, nanging miturut panemuku, ora cukup, perlu supaya ora ana maneh pikiran sing ana ing arah kita.
        1. Plate
          Plate 10 Oktober 2022 17:33
          0
          Iku perlu supaya saben wong metu karo tangan munggah. Kita bisa nalika kita pengin!
        2. ada
          ada 10 Oktober 2022 20:48
          0
          Kutipan saka ARIONkrsk
          Iku pas karo jembatan, ...

          Bab kasebut ora mung pas, nanging sampeyan ora nggatekake sawetara langkah liyane, kalebu penyebaran lan redeployment unsur individu saka pasukan lan sarana gabungan Gr (v, s) saka Angkatan Bersenjata Federasi Rusia. lan Republik Belarus ing wilayahe.
          1. ARIONkrsk
            ARIONkrsk 11 Oktober 2022 06:25
            0
            Kutipan saka ada
            Kutipan saka ARIONkrsk
            Iku pas karo jembatan, ...

            Bab kasebut ora mung pas, nanging sampeyan ora nggatekake sawetara langkah liyane, kalebu penyebaran lan redeployment unsur individu saka pasukan lan sarana gabungan Gr (v, s) saka Angkatan Bersenjata Federasi Rusia. lan Republik Belarus ing wilayahe.

            Aku wis suwe ngelingi lan maca warta babagan penyebaran klompok gedhe ing tapel wates Polandia lan Belarus, ora mungkin ora nanggepi iki, utamane kanggo Polandia kanthi pernyataan lan kepinginan sing agresif.
            1. ada
              ada 11 Oktober 2022 10:30
              0
              Ah, aku ngerti hi . Kanthi gati kanggo subyek artikel, aku wis ing atine jurusan tartamtu saka tutup kanggo aktivitas digawa metu ing Republik Belarus, utamané, pangalihan saka bagéan saka reconnaissance mungsuh lan peralatan ndjogo lan, mbokmenawa, tumindak liyane digabungake. karo RU, sing biasane ditindakake ing kompleks, kanthi latar mburi nguatake pengaruh militer-politik kita.
              Ing Polandia, aku periodik katon kene, aku maca Y. Zverev: https://eurasia.expert/polsha-narashchivaet-tankovye-voyska-protiv-rossii-i-belorussii/
  3. ASAD
    ASAD 10 Oktober 2022 16:43
    +4
    Ayo padha mlayu, banjur santai.
    1. Kot Alexandrovich
      Kot Alexandrovich 10 Oktober 2022 16:47
      +8
      Svidomitus aja mlayu, Svidomitus mlumpat!
      1. tukang ngapusi
        tukang ngapusi 10 Oktober 2022 17:07
        +3
        svidomitus mlumpat!

        Ing Shevchenko ing Kuev, sawetara robocops sing luwih dhuwur digebug dina iki - iki babi lan mlumpat saka cabang menyang cabang.
  4. Uprun
    Uprun 10 Oktober 2022 16:46
    +3
    Lan babagan pemadaman ing jendela - ora, dheweke durung krungu babagan iki, ditulis ing buku babagan Perang Dunia II, nanging diwaca ....... Ana sing nyedhot, banjur njupuk kita .. ...
    1. Eugene_new
      Eugene_new 10 Oktober 2022 16:51
      +1
      Nalika padha maca buku normal?
      Padha kudu apal "Mein Kampf" - sayangé Nyuwun
    2. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 10 Oktober 2022 17:01
      +2
      Ayo padha maca, elinga lan nyabrang jendhela kanthi tape.
  5. Vladimir-78
    Vladimir-78 10 Oktober 2022 16:47
    +6
    Ya, aku pancene pengin banget pangarep-arep yen panglima kita ngormati "hadiah" kanggo ulang tahune lan ora bakal nganggo sarung tangan putih maneh lan ngirim Medinsky menyang negosiasi. Mung kita Kamenangan lan nyerah saka Kulon, ing pasuryan saka rezim Kyiv.
    1. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 10 Oktober 2022 16:58
      0
      Kutipan: Vladimir-78
      Ya, aku pancene pengin banget pangarep-arep yen panglima kita ngormati "hadiah" kanggo ulang tahune lan ora bakal nganggo sarung tangan putih maneh lan ngirim Medinsky menyang negosiasi.

      Lan sing ngirim Abramovich menyang rembugan?
      Dheweke ora kelet dhewe.
      1. Dauria
        Dauria 10 Oktober 2022 17:03
        +1
        Lan sing ngirim Abramovich menyang rembugan?
        Dheweke ora kelet dhewe.

        Iku uga pitakonan saka sing cling kanggo sapa. Abramovich kanggo Putin, utawa Putin kanggo Abramovichs. nglirik
        Putin ngganti, Abramovich langgeng ... wassat
    2. Hitriy Zhuk
      Hitriy Zhuk 11 Oktober 2022 09:38
      0
      Kutipan: Vladimir-78
      nganggo sarung tangan putih

      Taki ingnindakake.
      Saiki, yen dheweke sijine sawetara sandhangane ing sarung tangan, banjur bakal оdeval.
      Kanggo liyane, ya.
  6. Vyacheslav P
    Vyacheslav P 10 Oktober 2022 16:54
    +6
    Sirens kudu muni watara jam, paling kanggo minggu
  7. Horus
    Horus 10 Oktober 2022 16:56
    + 13
    Iki giliran, lan perang bakal mungkasi cepet, yen Ukrainians tak mabuk ing getih lan pracaya piyambak.
  8. Mitya2424
    Mitya2424 10 Oktober 2022 16:58
    +3
    Kulon wis ora ana maneh, lan dikutuk, lan janji bakal nyepetake pasokan sistem pertahanan udara / rudal, nanging kabeh wong mung mambu bajingan yen ing mangsa adhem iki ana prospek sing jelas kanggo nuduhake listrik lan bahan bakar karo saloreich, lan padha ora bakal menyang ngendi wae
    1. KCA
      KCA 10 Oktober 2022 17:20
      +3
      PRO apa? Patriot sijine baterei gratis kanggo 10 milyar? Dheweke bakal nggabungake sistem jarak cendhak lawas, bisa uga sistem jarak menengah, uga, dheweke bakal kelangan puluhan operator, HARM dipateni saben dina, lan ing iklan lan pagelaran Amerika, dheweke nyuwek radar dadi rags lan umume. invulnerable
    2. Boikot
      Boikot 10 Oktober 2022 17:41
      +2
      nuduhake listrik lan bahan bakar karo saloreich, lan padha ora bakal menyang ngendi wae
      nuduhake? Sampeyan ora ngerti Barat banget, ing umur 19 taun mbuwang anak-anake metu saka omah lan nyopot sangu, padha gedhe, ujare. Lan wis kesel karo rabies, aksi wis rampung, freebie uga. Lan sampeyan nuduhake ...
      1. Dauria
        Dauria 10 Oktober 2022 18:26
        -4
        Sampeyan ora ngerti Barat, umur 19 taun dibuwang bocah metu saka omah lan nyopot sangu, wis gedhe, ujare.

        Iku ing USSR saka umur 18. Malah sethitik sadurungé - pas sekolah. Lan ora apa-apa, ing nalisir, iku apik. Lan nyoba ora njaluk proyek 3 sasi sawise tentara Apa luwih apik kanggo Feed bayi karo susu nganti ibu tuwa tiba saka sikil?
        1. Diana Ilyina
          Diana Ilyina 10 Oktober 2022 18:44
          +1
          Deleng film "Moscow Ora Percaya Luh" pemandangan saka patemon tuwane Nikolai ing negara.
          - bapakku saiki kategori 7, setengah taun bakal dadi 8 ...
          Aja kuwatir, kita bakal nulungi sampeyan ...
          Lan appreciate prabédan ing hubungan antarane tuwane lan anak ing negara kita lan ing FSA, prabédan punika kolosal, kaya bumi lan langit!
        2. Boikot
          Boikot 10 Oktober 2022 21:24
          +1
          Aku budhal saka omah ing 17, nanging wong tuwaku ora ninggalake aku, lan aku uga. Iku angel kanggo kita pracaya, nanging ing Kulon iku normal kanggo nyelehake wong tuwa ing omah sing cocog. Lan iki minangka norma kanggo wong-wong mau. Aja bingung peparinge Gusti Allah karo endhog orak-arik.
  9. roket757
    roket757 10 Oktober 2022 16:59
    +1
    Ing Kyiv lan wilayah Kyiv maneh udhara serangan tandha
    . Tongkat tansah loro-lorone !!!
    Kukuevsky ora pengin ngerti iki ... nanging kita, lurus, lurus, mangertos ???
    Sampeyan lan aku, kita kabeh jelas ngerti apa kabeh iki nyebabake, pungkasane ???
    Perang iki ora nyenengake aku, aku ora ngerti perang ing kabeh ...
    Dadi akeh pitakonan sing aku ora ngarep-arep kanggo njaluk jawaban kanggo wong-wong mau, malah ing long term, AT ALL!
  10. Mauritius
    Mauritius 10 Oktober 2022 16:59
    +1
    Utamane, gardu listrik rusak,
    Kita ora bakal diapura kanggo Eropa iki. aran Sayuran ijo nindakake banjir EU kanthi energi gratis, uga, meh gratis, ora ing rega Eropa. lan sing kaya ngono kuwi.... Nyuwun
  11. wong
    wong 10 Oktober 2022 16:59
    0
    Rute komunikasi lan energi karo apartemen komunal kudu dibuwang, nanging kepiye pertahanan udara mungsuh? Iku bakal logis, sawise kabongkar pertahanan udhara, kanggo break infrastruktur Ukraina karo bom.
    1. alexy sidaikin
      alexy sidaikin 10 Oktober 2022 17:05
      0
      Mbukak sawise saben instalasi pertahanan udara seluler?
      1. wong
        wong 10 Oktober 2022 17:33
        0
        Apa padha mlaku sawise instalasi? Kanggo apa maneh? Supaya sampeyan bisa setuju kanggo "mlayu sawise saben tank .... Self-propelled bedhil ... "Banjur ora perlu perang.
      2. ayo-bener
        ayo-bener 10 Oktober 2022 19:50
        +1
        kene ana gropyokan rudal massive ing Kuev esuk lan ing, KhokhlPvo climbs metu saka lair, kok ora miwiti Kh31PD karo geraniums lan Mujahidin ing wektu sing padha kanggo lancip UkroPVO sawise serangan utama saka KR? Mugi sing paling sebagéyan tugas iki digawa metu dina iki uga.
  12. Yak28
    Yak28 10 Oktober 2022 17:00
    +1
    Serangan kuwi kudu sistematis, mungsuh ora duwe wektu kanggo ndandani fasilitas infrastruktur. Aneh kenapa dheweke ora ngrusak pesen sepur miturut peralatan sing dikirim menyang garis ngarep
  13. tukang baja
    tukang baja 10 Oktober 2022 17:06
    -1
    Kabeh wis ana. Aku nguripake blogger saka Dnepropetrovsk - lan ana listrik lan Internet. Lan yen ora, kepiye dheweke bisa squealed banjur? Dadi, ing seminggu bakal jelas kepiye serius Putin. Nanging aku mikir iki mung siji-wektu. Kenging punapa? Aku ora seneng yen AS tansah ngerti sadurunge apa sing bakal ditindakake Rusia. Lan padha ora ragu-ragu kanggo swara iku, lan ing advance. Iki nuduhake yen ana pengkhianat ing bunder batin Putin, lan ora ana cara liya. Lan pukulan iki ... Inggih, Putin kudu mangsuli piye wae, yen ora, dheweke ora bakal dimangerteni. Bener ing minggu!
  14. Wildcat
    Wildcat 10 Oktober 2022 17:07
    +2
    Dina iki, ing separo pisanan dina, rekaman direkam ing Kyiv sajrone mode serangan udara - luwih saka limang jam setengah.




    "Prajurit sing paling luar biasa dipikolehi saka wong-wong sing, ing wayah esuk ninggalake omah, ora mikir babagan perang, lan ing wayah sore, bali, nemokake corong ing panggonan omahe dhewe, ing ngendi bojone, anak lan wong tuwane nguap. . Lan saiki iki dudu manungsa maneh, nanging asu ajag sing bakal nyuwek-nyuwek salawas-lawase, lan bakal urip nganti suwe, amarga ora ngurmati uripe dhewe: ora butuh, ora butuh. dhuwit, ora perlu pesenan, ora duwe apa-apa ing kabeh ora perlu. Dheweke mung duwe siji - mbales dendam. Mulane dheweke bakal urip suwe. Urip bakal angel kanggo dheweke, nanging dheweke bakal urip."
    (c) Angsa

    Aku ora ngerti kenapa aku kelingan.
    Aku wis tuwa, mbok menawa aku wis weruh akeh ing donya ...
    1. YanniKounnar
      YanniKounnar 10 Oktober 2022 17:28
      +1
      Alors les gens du Donbass qui sont bombardés depuis 8 ans sont sans doute de tels loups ? Ora?

      Dadi wong-wong ing Donbass, sing wis dibom suwene 8 taun, mesthi serigala kaya ngono? ora?
    2. Aviator_
      Aviator_ 10 Oktober 2022 17:35
      +2
      Iku ora perlu kanggo sebutno pahlawan Khasavyurt kene muspra. Asosiasi iku ala.
      1. Wildcat
        Wildcat 10 Oktober 2022 17:45
        -1
        hi
        Apa maneh Khasavyurt?

        Ing asas, negosiasi saiki ora mungkin:
        "Presiden Ukraina Volodymyr Zelensky nandatangani dekrit sing nyatakake ora mungkin negosiasi karo Putin. Ing 30 September, Zelensky ujar manawa Ukraina "wis lan tetep dadi pimpinan ing upaya negosiasi," nanging ora ana prospek ing dialog karo Putin. Présidhèn Rusia, sebaliknya, nyuwun marang Ukraina kanggo rembugan - nanging tanpa ngrembug babagan papat wilayah sing dicaplok karo Rusia minangka bagéan saka "operasi militer""
        https://www.forbes.ru/society/478823-zelenskij-podpisal-ukaz-s-konstataciej-nevozmoznosti-peregovorov-s-putinym

        Dadi crita iki bakal dawa banget.

        Lan asil saka Perang Chechen Pisanan, bebarengan karo Khasavyurt, wis ngluwihi: "Miturut data diterbitake dening markas saka Angkatan Bersatu sawise mburi musuhan, mundhut saka pasukan federal gunggungipun. 4103 wong mati."
        "Tentara Rusia sajrone operasi khusus ing Ukraina kalah 5937 personel militèr. Iki dicritakake dening kepala Kementerian Pertahanan Sergei Shoigu, dheweke dipetik dening TASS. "Iki tanpa ngumumake manawa data kasebut kalebu LDNR, Kementerian Dalam Negeri lan liyane" kantor telung huruf.

        Wong katelu ing negara - Matvienko - njaluk rembugan.

        Nanging ora bakal. Kanggo alasan sing kasebut ing ndhuwur.
        1. Aviator_
          Aviator_ 10 Oktober 2022 18:04
          +2
          Tunggul wis cetha, kahanan saiki wis beda. Nanging Jendral Lebed, karo tumindak pungkasan, ngadeg jejere Jendral Vlasov. Ora perlu ngelingi dheweke. Panemu saka sekretaris panitia regional Leningrad saka Komsomol Valka-kaca ora ngganggu aku. Apa wae sing diomongake, dheweke bakal mbaleni maneh.
          1. Wildcat
            Wildcat 10 Oktober 2022 18:14
            -2
            Lebed lan Vlasov minangka crita sing beda.

            Lan ana ora perlu kanggo ndalang sing Swan insidious piyambak menyang Khasavyurt, lan sawise teken ora bisa rampung.
            Khasavyurt minangka asil saka 2 taun operasi, supaya bisa ngomong.
            1. Aviator_
              Aviator_ 10 Oktober 2022 18:19
              +2
              Pengkhianat iku pengkhianat. Dheweke duwe kesempatan kanggo ngindhari aib Khasavyurt, dheweke bisa nolak, nanging ketoke dheweke dadi rakus banget. Dheweke dadi jenderal - dadi produk saka aktivitas vital organisme protein.
    3. tukang baja
      tukang baja 10 Oktober 2022 18:40
      -1
      Sawise Khasavyurt, kaya ora kekancan karo pendidikan kanggo nyebut pengkhianat iki minangka conto. Sampeyan isih bakal ngelingi Humpbacked, dheweke uga ngomong sing bener.
      1. Wildcat
        Wildcat 10 Oktober 2022 18:57
        +1
        Sepisan maneh, kanggo wong-wong sing cook ing baja lan ora cook ing Swans: "Ora perlu kanggo ndalang sing Lebed cidra piyambak digawe dalan kanggo Khasavyurt, lan ora ana sing bisa rampung sawise teken.
        Khasavyurt minangka asil operasi 2 taun"

        Pitakonan: Apa sing kedadeyan sawise Khasavyurt?
        Steelworkers, deputi, Yeltsin utawa wong liya menyang kono bengok-bengok "Ora, kita ora setuju? Ayo terus!".
        Kabeh cocog karo kabeh wong.
  15. Gennady Zagumenov
    Gennady Zagumenov 10 Oktober 2022 17:14
    +4
    lan apa kedaden kanggo pola? lan sho pipi dilebokake?. Apa iki berkah utawa menang? utawa Mungkin sampeyan njupuk gambar ing latar mburi rawuh saka kaliber, iku ora luwih wicaksana kanggo ndeleng ing kreteg Crimean, nanging kabeh dadi ana, lan sampeyan? dadi 404 sampeyan kudu lali
  16. Sergey Kuzmin
    Sergey Kuzmin 10 Oktober 2022 17:26
    0
    Ing wektu sing padha, pejabat Ukrainia ujar manawa lampu ing fasilitas industri bisa kanthi sengaja dipateni ing wayah wengi. Dipercaya manawa intelijen ruang angkasa Rusia "kanthi lampu" bisa ngenali perusahaan lan fasilitas infrastruktur sing berfungsi lan nyerang.
    ya mateni listrik nang kono babar blas - ben ora nandhang sangsara... opo maneh urip neng kono, mateni kene... Ayo padha ngaso saka goyang otak sing digandhengake karo listrik lan TV metu. ..
    1. evgen1221
      evgen1221 10 Oktober 2022 17:59
      0
      Lan ana logika ing proposal iki. Ora ana TV, ora ana brainwashing, sampeyan katon, lan convolutions isih ora bab freebie mangsa, nanging bab kadhemen atos dina, padha bakal miwiti mikir bab mau.
  17. Centurion pungkasan
    Centurion pungkasan 10 Oktober 2022 17:26
    0
    Akhire! Saiki saka aneh kanggo khusus ing pungkasan duka .
  18. Viktor Vladimirovich
    Viktor Vladimirovich 10 Oktober 2022 17:28
    0
    Iku bakal perlu kanggo drive operator inert liwat wilayah padha wengi iki, yen mung seneng-seneng bakal metu!
  19. Vyacheslav Krylov
    Vyacheslav Krylov 10 Oktober 2022 17:46
    0
    Lan iki kabeh ing Kyiv, ibu kutha-kutha Rusia!
    Inggih, kaping, nggih, sopan santun! pepeteng!
    Lan warna budaya politik Eropa mlaku ing dalan,
    bolak-balik, bolak-balik.
  20. ngelawan28
    ngelawan28 10 Oktober 2022 18:41
    0
    Miturut logika iki, kanggo "nyasarake" intelijen ruang angkasa Rusia, pejabat Kyiv kudu mateni lampu ing endi wae.
    Penerbangan saka pamikiran kreatif pejabat Kyiv striking ing genius sawijining. opo