Review militèr

Ukraina ngiyataken ngarsane militèr ing tapel wates karo Belarus, narik munggah cadangan

101
Ukraina ngiyataken ngarsane militèr ing tapel wates karo Belarus, narik munggah cadangan

Ukraina nguatake kehadiran militer ing tapel wates karo Belarus, mbangun benteng tambahan lan koordinasi unit saka macem-macem lembaga penegak hukum. Miturut sumber Ukrainia, pasukan tambahan ditarik menyang wilayah tapel wates.


Kamentrian Pertahanan Ukraina narik unit cadangan menyang tapel wates Belarus, nalika nguatake komponen geni. Saliyane unit Layanan Border Negara, pertahanan teritorial lan unit Angkatan Bersenjata Ukraina dikirim menyang wilayah tapel wates. Kaya sing diterangake, Kyiv nyiapake kanggo ngusir serangan sing bisa ditindakake dening tentara Rusia saka Belarus.

Kita luwih ngembangake kemampuan kanggo ngusir kemungkinan serangan mungsuh saka Belarus. Bebarengan karo Angkatan Bersenjata, Polisi Nasional, Pengawal Nasional, kita nindakake kegiatan kanggo interaksi unit struktural GNSU kanggo efektifitas tumindak yen ana ancaman.

- ujare Wakil Ketua Layanan Border Negara Ukraina Serhiy Serdyuk.

Elinga yen dina iki Kyiv lan Minsk ijol-ijolan statement. Kaping pisanan, Presiden Belarus Alexander Lukashenko ujar manawa dheweke wis nampa informasi babagan Ukraina nyiapake serangan marang Belarus. Dheweke nyebut Zelensky lan penasehate "ora edan" lan ngancam bakal mbales. Nanggepi, kepala kantor Presiden Ukraina, Yermak, ngancam Belarus kanthi "masalah skala gedhe" nalika ana permusuhan.

Mengko, Menteri Pertahanan Belarusia Viktor Khrenin ndesek Ukraina supaya ora provokasi Belarus, ngendika yen Minsk ora arep dadi sing pertama nyerang negara apa wae.

Aja provoke kita - kita ora bakal perang karo sampeyan. Kita ora pengin perang karo wong Lithuania, utawa karo Polandia, lan luwih-luwih karo wong Ukrainia. Yen sampeyan ora njupuk langkah sing salah, mula ora bakal ana perang

- tambah menteri.
101 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Govorun
    Govorun 10 Oktober 2022 20:38
    +6
    Dheweke uga pengin sing teka saka Belarus uga ...?
    1. mitroha
      mitroha 10 Oktober 2022 21:09
      +5
      Kutipan saka Govorun
      Dheweke uga pengin sing teka saka Belarus uga ...?

      Iku misale jek kula sing iki provoking entri saka Republik Belarus ing dalan konflik. Bisa uga kanggo mbenerake entri Polandia
      1. Plate
        Plate 10 Oktober 2022 21:11
        +1
        Sampun dangu, manawa Rusia utawa Jerman perang karo Polandia, banjur Jerman utawa Rusia, mungguh, nentang sing terakhir.
        1. Revolver
          Revolver 11 Oktober 2022 05:16
          +3
          Quote: piring
          Sampun dangu, manawa Rusia utawa Jerman perang karo Polandia, banjur Jerman utawa Rusia, mungguh, nentang sing terakhir.

          Mbok menawa paling apik kanggo setuju kanthi cara sing apik karo Jerman babagan pemugaran tapel wates Rusia-Jerman kaya sadurunge Perang Donya I.
          1. Plate
            Plate 11 Oktober 2022 13:02
            +3
            Ora ora ora! Kaliningrad ora bakal nyerah! We kudu teka munggah karo mergo. Inggih, kita bakal nemtokake ing proses.
            1. Bayun
              Bayun 11 Oktober 2022 16:45
              +1
              Kita ngganti Kalininagrad kanggo mbantah hadiah Stalin saka wilayah Jerman menyang Polandia lan Republik Ceko. Kita bakal mratelakake kanthi terang-terangan yen kita ora keberatan yen Jerman pengin mbalekake barang sing dicolong dening tanggane wetan.
      2. Zakirov Damir
        Zakirov Damir 10 Oktober 2022 22:27
        +8
        Kutipan saka Mitroha
        Iku misale jek kula sing iki provoking entri saka Republik Belarus ing dalan konflik. Bisa uga kanggo mbenerake entri Polandia

        Belarus tenang babagan Ukraina, amarga lapisan Ukrainia gedhe banget ing kene, sing, kaya sing dakkarepake, luwih akeh tinimbang Belarusia. Rusia ana ing posisi katelu. Mulane, angel banget kanggo nyetel Belarusians marang Ukrainians. Ing babagan iki, Ukrainians piyambak kasengsem ora ngrusak hubungan karo Belarus, yen ora rampung bodho.

        Nanging marang wong Belarusia sing dibuwang kanthi negatif, iku nglawan Polandia lan Lithuania. Ing kene, yen batch diwiwiti karo NATO, wong Belarus ora bakal nguciwani sampeyan.
        1. mitroha
          mitroha 10 Oktober 2022 22:35
          0
          Quote: Zakirov Damir
          Mulane, angel banget kanggo nyetel Belarusians marang Ukrainians.

          Kita ora ngomong babagan hasutan, kita ngomong babagan kasunyatan manawa Ukraina (AS) mbutuhake eskalasi konflik kanthi cara apa wae. Senjata ing EU kanggo Ukraina wis entek, mobilisasi kita dadi panas, mangsa wis nyedhak, kanthi prospek sing ora jelas kanggo frost. Yen kadhemen banget, kabeh wong bakal lali babagan Ukraina lan bakal ngatasi masalah internal dhewe. Lan iki padha karo 404 pati. Dadi dheweke golek cara kanggo ngrusak konflik lan narik luwih akeh "mitra" karo NATO. KMK
          1. Zakirov Damir
            Zakirov Damir 10 Oktober 2022 22:47
            +3
            Kutipan saka Mitroha
            Dadi dheweke golek cara kanggo ngrusak konflik lan narik luwih akeh "mitra" karo NATO. KMK

            Ya, iki bisa dingerteni, lan getih saka irung dikarepake kanggo Ukraina kanggo narik pasukan Federasi Rusia ing rong arah liyane - menyang Polandia lan Lithuania. Kayane Lukashenka ngerti yen Putin, ing kahanan saiki, jelas ora butuh pilihan kasebut.

            Ing kene Lukashenka gemeter yen Belarus kudu njupuk pukulan utama saka arah kasebut ing wilayahe dhewe. Mulane dheweke maneuver, pindhah saka konfrontasi. Senajan mung masalah wektu!
            1. Olezhek
              Olezhek 11 Oktober 2022 07:59
              0
              Nanging marang wong Belarusia sing dibuwang kanthi negatif, iku nglawan Polandia lan Lithuania. .



              Sampeyan koyone duwe informasi sing ketinggalan jaman.
              Ing dekade anyar, Belarusians wis aktif oriented menyang Polandia-Lithuania.
              Aktif nampa kertu saka Pole ...
              Poland punika megapopular ana, padha ora bakal perang karo.


              Sapa sing saiki perang saka Belarusians?
              Kastusi
              nglawan sapa?
            2. Voronezh
              Voronezh 11 Oktober 2022 12:53
              +1
              Apa Lithuania duwe tentara? Inggih, Polandia, oke, nanging dheweke dadi anggota NATO lan tanpa prentah saka pemilik, dheweke ora bakal lunga menyang endi wae, sanajan kabeh ambisi negara sing dianggep gedhe. Htya aku ora ngerti kenapa dheweke nganggep awake dhewe gedhe. Kayane ora ana apa-apa ing skala global saka dheweke. Dheweke dudu sing pertama mabur menyang angkasa, bom atom lan pemecah es ora diciptakake. Ing perang kaya utamane sing menang, dheweke ora digatekake. Yen ana kasuksesan militèr, mesthi nampa e ... lu. Apa keagungan?
              1. Zakirov Damir
                Zakirov Damir 11 Oktober 2022 14:01
                0
                Kutipan saka Voronezh
                Sanajan aku ora ngerti kenapa dheweke nganggep awake dhewe gedhe. Kayane ora ana apa-apa ing skala global saka dheweke. Dheweke dudu sing pertama mabur menyang angkasa, bom atom lan pemecah es ora diciptakake. Ing perang kaya utamane sing menang, dheweke ora digatekake. Yen ana kasuksesan militèr, mesthi nampa e ... lu. Apa keagungan?

                Ya, iki, miturut komentar, minangka stopudovo BCHBshnik.
              2. Andy_nsk
                Andy_nsk 11 Oktober 2022 17:02
                0
                Inggih, Polandia, oke, nanging dheweke dadi anggota NATO lan tanpa prentah saka pemilik, dheweke ora bakal lunga menyang endi wae, sanajan kabeh ambisi negara sing dianggep gedhe. Htya aku ora ngerti kenapa dheweke nganggep awake dhewe gedhe. Kayane ora ana apa-apa ing skala global saka dheweke. Dheweke dudu sing pertama mabur menyang angkasa, bom atom lan pemecah es ora diciptakake. Ing perang kaya utamane sing menang, dheweke ora digatekake. Yen ana kasuksesan militèr, mesthi nampa e ... lu. Apa keagungan?

                Dheweke ora bisa lali Persemakmuran: "Polska od morza do morza" (Polandia saka Segara Ireng menyang Baltik)
        2. EFIM LUBIN
          EFIM LUBIN 10 Oktober 2022 22:41
          +6
          Zakirov Damir (Zakirov Damir, iki salah! Tindakan punitive utama marang populasi sipil Belarus nalika Perang Donya II dileksanakake dening polisi Ukraina ing pengawasan saka Jerman! Kasunyatan sajarah iki hushed munggah ing dina saka USSR. ing jeneng "persahabatan wong"! Nanging ing Republik Belarus iki uga eling!
          1. Zakirov Damir
            Zakirov Damir 10 Oktober 2022 22:55
            +1
            Quote: EFIM LYUBIN
            Zakirov Damir (Zakirov Damir, iki salah! Tindakan punitive utama marang populasi sipil Belarus nalika Perang Donya II dileksanakake dening polisi Ukraina ing pengawasan saka Jerman! Kasunyatan sajarah iki hushed munggah ing dina saka USSR. ing jeneng "persahabatan wong"! Nanging ing Republik Belarus iki uga eling!

            Ukrainia Kulon lan Balts "nandhani awake dhewe ing polisi" kanthi lengkap, lan Belarus ngerti iki. Kalebu, "ditandhani ing polisi" ing wilayah RSFSR.

            Aku nulis babagan liya ing umum - babagan komposisi nasional lan ora ana negativitas menyang Ukraina. Apa iki kasunyatan nyata utawa sampeyan pengin mbantah babagan iki?
            1. Voronezh
              Voronezh 11 Oktober 2022 12:56
              +1
              Nganti wektu tartamtu ing Rusia, uga ora ana negativity menyang ukram
              1. Zakirov Damir
                Zakirov Damir 11 Oktober 2022 13:20
                +1
                Kutipan saka Voronezh
                Nganti wektu tartamtu ing Rusia, uga ora ana negativity menyang ukram

                Aku nulis: "babagan komposisi nasional lan ora ana negativitas menyang Ukraina ing Belarus."
                Lan panemuku pribadi minangka minus ing kahanan saiki. Luwih becik dadi negatif!
          2. Zoldat_A
            Zoldat_A 11 Oktober 2022 01:28
            +1
            Quote: EFIM LYUBIN
            Tumindak punitive utama marang populasi sipil Belarus nalika Perang Donya II ditindakake dening polisi Ukraina ing sangisore pengawasan Jerman!

            Mula aku arep menehi saran marang Damir supaya takon sapa sejatine ngobong Khatyn. Lan ora mung Khatyn - luwih saka 600 desa mung ing Belarus.
            Keset maca - supaya film "Ayo lan Delengen" katon. Mbok mung sebutno ing USSR sing desa padha burned ora mung lan ora dadi luwih dening Jerman. Piye wae, banjur padha mikir yen Belarusians lan Ukrainians ora bakal padu, lan mulane kabeh iki lantaran khusus kanggo Jerman. Lan wong ngelingi ...
            1. Korsar4
              Korsar4 11 Oktober 2022 04:48
              +3
              Cukup kanggo ndeleng eksposisi kasebut kanthi teliti ing Khatyn dhewe. Aku mung mlebu ing taun 2010.
            2. Zakirov Damir
              Zakirov Damir 11 Oktober 2022 13:27
              +1
              Kutipan saka: Zoldat_A
              Mula aku arep menehi saran marang Damir supaya takon sapa sejatine ngobong Khatyn. Lan ora mung Khatyn - luwih saka 600 desa mung ing Belarus.

              Aku spesialis ing papat karya dhasar ing subyek "Losses Rakyat saka pihak ing Perang Patriotik Agung." Aku ora ana sing padha ing kabeh ruang pasca-Soviet, kalebu para sejarawan sing misuwur lan duwe gelar. Mulane, aku ngerti komposisi lan struktur kolaborator Soviet ing njero lan njaba.

              Minangka kanggo Ukrainians Western, Lithuanians lan Latvians, padha dadi basis saka unit polisi ing wilayah dikuwasani Ukraina, Belarus, negara Baltik lan wilayah RSFSR. Kaping pisanan, minangka rampung Russophobes lan anti-Soviet, uga punishers lair.
              Apa komentar sampeyan - ora jelas!
              1. Zoldat_A
                Zoldat_A 11 Oktober 2022 13:29
                +1
                Quote: Zakirov Damir
                Aku ora ana sing padha ing kabeh ruang pasca-Soviet, kalebu para sejarawan sing misuwur lan duwe gelar.

                Kuat! apik
                1. Zakirov Damir
                  Zakirov Damir 11 Oktober 2022 14:20
                  0
                  Kutipan saka: Zoldat_A
                  Quote: Zakirov Damir
                  Aku ora ana sing padha ing kabeh ruang pasca-Soviet, kalebu para sejarawan sing misuwur lan duwe gelar.

                  Kuat! apik

                  Paling ora karo Wilayah Moskow, paling ora karo Bundessphere, paling ora karo komisi ADH. Ing papat karya dhasar iki, aku bakal nutup dheweke sajrone diskusi umum!

                  Lan iki dudu megalomania, nanging kawruh babagan sistem pemalsuan universal, sing adhedhasar papat karya dhasar kasebut.

                  Iku uga angel kanggo break liwat menyang ndhuwur ing umur Internet! Ora ana owah-owahan!
              2. Konstantin Shevchenko
                Konstantin Shevchenko 12 Oktober 2022 16:57
                0
                Amarga sampeyan wis nggawe statement sing kuat, aku bakal takon sampeyan. Carane akeh korban ing bagean saka pasukan sekutu Nazi ing ngarep Stalingrad? Apa bener yen ing pungkasan perang, Hitler ngumumake mundhut pasukan Jerman minangka 9 yuta, lan mengko Goebbels mbenerake kanthi 7?
                1. Zakirov Damir
                  Zakirov Damir 12 Oktober 2022 19:40
                  0
                  Kutipan: Konstantin Shevchenko
                  Amarga sampeyan wis nggawe statement sing kuat, aku bakal takon sampeyan. Carane akeh korban ing bagean saka pasukan sekutu Nazi ing ngarep Stalingrad? Apa bener yen ing pungkasan perang, Hitler ngumumake mundhut pasukan Jerman minangka 9 yuta, lan mengko Goebbels mbenerake kanthi 7?

                  1. Ing karya dhasar, mundhut sekutu ora dianggep lan mung ana ing Krivosheev. Iki sampeyan dhewe ngerti.



                  Kutipan: Konstantin Shevchenko
                  Lan bener yen ing pungkasan perang, Hitler ngumumake mundhut pasukan Jerman 9 yuta, lan mengko Goebbels mbenerake kanthi 7 mlSS.

                  2. Ing awal Maret 1945, Hitler ngumumake "12 yuta kerugian Wehrmacht, sing setengah tiwas."
                  Kerugian kanggo Maret-Mei 1945 ana 700 liyane sing tiwas.
                  Mangkono, nilai sing diwilang yaiku 6 miturut artikel "Dibunuh" prajurit Wehrmacht lan SS.

                  Nanging sistem pemalsuan sing dicethakaké ndadekake bisa mbukak nilai sing luwih akurat - 6 prajurit "Dibunuh" saka pasukan Wehrmacht lan SS - warga Jerman, warga Reich Katelu ing njaba Jerman, warga negara Eropa ing njaba Reich Katelu.

                  Liyane 357 prajurit Tentara Abang lan warga USSR tilar donya ing Wehrmacht lan pasukan SS.

                  Dadi, gunggunge ing artikel "Dibunuh" ana 7.

                  Wong-wong sing tilar donya ing kamp tawanan perang (USSR, sekutu) ora kalebu ing nomer iki lan pindhah saka ndhuwur:
                  51 - ing tataran ngiringan menyang kemah Soviet;
                  381 - ing kemah Soviet;
                  78 - kemah sekutu saka komposisi 000 "tawanan perang";
                  saka 600 kanggo 000 ing kemah sekutu saka 1 "nyerah" (padha ditransfer saka klasifikasi "tawanan perang" kanggo "interned", sing, tanpa pangopènan, pangan lan medical care; mortality ana alam bébas nganti Desember 000).

                  Sampeyan bisa ngetung jumlah total "Tiwas" lan "Mati ing panangkaran". Aku menehi sampeyan kabeh informasi.
                  1. Konstantin Shevchenko
                    Konstantin Shevchenko 13 Oktober 2022 11:51
                    0
                    1. Aku duwe data luwih logis ing losses saka Wehrmacht bebarengan karo allies ing ngarep Stalingrad, ngandika dening G.K. Zhukov lan Natalya Belousova (Kepala Departemen Pertahanan RF kanggo Perpetuation of Memory). 2. Ana skeptics sing ngaku yen data Jerman ing mundhut saka Wehrmacht lan allies ora akurat. Kaping pisanan, padha argue yen Jerman ing awal perang ngremehake statistik kanthi kaping 10, lan meh ora ana sajrone operasi aktif, lan kaping pindho, nalika mundur, dheweke ora ngetung kanthi nggunakake conto cedhak Stalingrad sawise ngubengi. Piye perasaanmu babagan pernyataan kaya ngono, apa ana sing bener?
                    Apa sampeyan duwe materi kanggo VO? Utawa sampeyan ngrancang?
                    1. Zakirov Damir
                      Zakirov Damir 13 Oktober 2022 19:21
                      +1
                      Kutipan: Konstantin Shevchenko
                      Apa sampeyan duwe materi kanggo VO? Utawa sampeyan ngrancang?

                      Ana rong karya dhasar babagan kerugian Wehrmacht - Müller-Hillebrand lan Rüdiger Overmans.

                      Analitik kasebut dhewe banget akeh, saengga ing forum aku mung nampilake asil pungkasan, yaiku, intine.
                      "Kerugian Wehrmacht. Sistem pemalsuan Müller-Gillebrand" tanggal 27.4.2021:

                      https://topwar.ru/181276-poteri-vermahta-sistema-falsifikacij-mjullera-gillebranda.html
        3. Alexander Migai
          Alexander Migai 10 Oktober 2022 22:53
          +6
          Kita ora duwe stratum Ukraina
          1. Zakirov Damir
            Zakirov Damir 10 Oktober 2022 23:00
            +1
            Quote: Alexander Migai
            Kita ora duwe stratum Ukraina

            Inggih, ya, ora! Ngendi wae sampeyan ngidoni - Ukrainia ing Ukrainia! Sapa Lukashenko dhewe?
            1. AlexGa
              AlexGa 11 Oktober 2022 00:08
              +2
              Ngendi wae sampeyan ngidoni - Ukrainia ing Ukrainia!

              Mangkene apa sing dituduhake wiki:
              Miturut sensus 2019, wakil luwih saka 130 wong lan warga negara manggon ing wilayah Belarus. Antarane wong-wong mau, sing paling diwakili etnis Belarusians (7, utawa 990%), Rusia (719, utawa 84,9%), Polandia (706, utawa 992%), Ukrainians (7,5, utawa 287. 693%), Yahudi (3,1), Armenia (159), Tatar (656), Gypsies (1,7), Azerbaijan (13), Lithuania (705). Saka 9392 nganti 8445 ewu wong Moldova, Turkmens, Jerman, Georgia, Tionghoa, Uzbek, Latvia, Kazakh, Arab lan Chuvash uga manggon ing republik kasebut.
              1. Zakirov Damir
                Zakirov Damir 11 Oktober 2022 13:36
                +1
                Kutipan saka AlexGa
                Miturut sensus 2019, wakil luwih saka 130 wong lan warga negara manggon ing wilayah Belarus. Antarane wong-wong mau, sing paling diwakili etnis Belarusians (7, utawa 990%), Rusia (719, utawa 84,9%), Polandia (706, utawa 992%), Ukrainians (7,5, utawa 287. 693%), Yahudi (3,1), Armenia (159), Tatar (656), Gypsies (1,7), Azerbaijan (13), Lithuania (705). Saka 9392 nganti 8445 ewu wong Moldova, Turkmens, Jerman, Georgia, Tionghoa, Uzbek, Latvia, Kazakh, Arab lan Chuvash uga manggon ing republik kasebut.

                Aku manggon lan kerja ing garis pertahanan Stalin, 13 km barat laut Minsk. Ukrainians dominasi indiscriminately lan ngalangi surname ing (o), (y), (y). Banjur teka Belarusians karo surnames diwiwiti karo (ik), (ich). Lan mung ing posisi katelu, kanthi wates sing amba, yaiku Rusia. Ing posisi kaping papat yaiku Polandia.

                Ing kasus iki, kaya sing sampeyan tuduhake ing wiki, "Ukrainia (159, utawa 656%)" mung ora lucu! Kene saben Ukrainia katelu minimal!
                1. AlexGa
                  AlexGa 11 Oktober 2022 14:28
                  0
                  Ukrainians dominasi indiscriminately lan ngalangi surname ing (o), (y), (y). Banjur teka Belarusians karo surnames diwiwiti karo (ik), (ich).

                  Apa ora pendekatan banget prasaja? Sampeyan mbokmenawa uga melu ing sensus pungkasan. Deleng statistik. Ngluwihi Ural Range, miturut cara sampeyan, apa asil? Aku duwe prajurit Ivan Ivanovich Ivanov, nanging dheweke Yakut.
        4. Dmitrii
          Dmitrii 11 Oktober 2022 00:11
          +7
          Dadi sampeyan mikir yen ana luwih akeh wong Ukrainia ing Belarus tinimbang wong Belarusia? Muni kaya absurd.
          1. Zakirov Damir
            Zakirov Damir 11 Oktober 2022 13:37
            -2
            Kutipan saka Dmitry
            Dadi sampeyan mikir yen ana luwih akeh wong Ukrainia ing Belarus tinimbang wong Belarusia? Muni kaya absurd.

            Ninggalake kiriman sing rada dhuwur, waca maneh!
      3. Nelayan
        Nelayan 10 Oktober 2022 23:04
        +5
        psheks wis nggawa unit lan muter ing ngarep, mung ngganti chevrons, artileri terus-terusan "latihan". Nanging ana masalah: psheks bocor kabeh peralatan sing dipercaya Soviet, kalebu tank menyang Ukraina, lan dill bodho ngobong wong-wong mau ing serangan bodho, gudang Polandia kosong saka cangkang 155-mm, udakara 20 psheks militer wis perang karo kita, mula Belarus ana. tan pêrlu ajrih dhatêng psheks, wadyabala Bélarus sapunika sampun sanès-sanèsipun, sagêdipun agêng tuwin amunisi ingkang langkung sae katimbang psèk.
        1. Olezhek
          Olezhek 11 Oktober 2022 08:02
          -5
          mula Belarus ora perlu wedi karo psheks, tentara Belarus saiki luwih akeh, luwih gedhe jumlahe lan amunisi sing luwih apik tinimbang psheks.


          Lan "psheki" iki jenis humor?
          Sampeyan kudu numpak karo ngguyu?
          Ing tembung shovel?
          lucu
          Polandia duwe anggaran militer 20 kaping luwih saka Republik Belarus
          Resmi - Republik Belarus, yen ana. Sinau materi.

          Iku mung konyol kanggo mbandhingaké tentara Polandia karo Belarusian.
          Nilai incomparable.
          1. Nelayan
            Nelayan 11 Oktober 2022 09:03
            +4
            sampeyan metu saka topik? Lyakhs wis suwe diarani psheks, kaya ngono, nalika dheweke nyoba nglawan kita, mula dheweke "pshek" lan wiwit, mula diarani meh seabad. Kanggo anggaran militer, sampeyan ngapusi setara dolar, kaya mbandhingake anggaran Rusia lan Amerika Serikat, sing biaya saben tank lan rudal beda-beda kaping pirang-pirang, lan biaya kanggo Rusia minangka urutan gedhene utawa luwih murah tinimbang Amerika (pajak kalebu ing biaya senjata, kang Rusia mbuwang maneh ing industri pertahanan, supaya sampeyan bisa aman dibagi biaya ing kaping). Belarus nampa senjata saka Rusia kanthi gratis (ora ketompo apa sing diomongake sapa wae) lan ora ngentekake kaya Polandia kanggo tuku produk Amerika sing larang banget lan ora efisien lan ora bisa dipercaya, malah peralatan Korea Selatan dituku kanthi rega sing larang banget (amarga butuh banget). . Ing mbuwang saben prajurit, anggaran Belarus 3-4 kaping kurang saka Polandia, nanging standar urip beda, ora LGBT saka EU ngawula ing Tentara Belarus lan padha ora perlu nglampahi lampin saka Gucci. Jeneng resmi saben negara iku urusan internal, kita ora kene ing Kamentrian Luar Negeri, kita nelpon minangka kita digunakake kanggo lan pengin, sampeyan apes, pindhah menyang meja cepet!
            Minangka kanggo mbandhingaké tentara, iku pancene mung ridiculous kanggo mbandhingaké loro tentara iki sapunika, nalika Polandia padha kiwa tanpa T-72s lan tak kecanthol ing Abrams (lan ana sawetara saka wong-wong mau), kang ora mung ora nandhang sangsara saka salib- kemampuan negara, padha ora malah drive ing dalan lan kreteg ing Trailer . Lan tank Korea Lor ora bakal kasedhiya enggal ... lan Psheks isih ora duwe analog saka S-300 .... lan cangkang 155-mm kabeh dikirim menyang dill ... lan Tochek-U, Belarus. bakal cukup kanggo gouge kabeh pangkalan lan unit militèr Polandia ( kita menehi wong kabeh saka panyimpenan, iki pasukan elek lan firepower, kabeh bisa digunakake, ora kaya Ukraina), lan malah MLRS ing Belarus - Aku ora meri psheks .... lan tank kita ana pepeteng ... lan uga Iskanders ing pertempuran ing tugas ... ing cendhak, psheks luwih apik nyoba kanggo sinau perang ing Ukraina nganti padha kicked ngarep.
            1. Zakirov Damir
              Zakirov Damir 11 Oktober 2022 13:49
              +1
              Kutipan saka Fisherman
              Belarus nampa senjata saka Rusia kanthi gratis (ora ketompo apa sing diomongake sapa wae) lan ora ngentekake kaya Polandia kanggo tuku produk Amerika sing larang banget lan ora efisien lan ora bisa dipercaya, malah peralatan Korea Selatan dituku kanthi rega sing larang banget (amarga butuh banget). . Ing mbuwang saben prajurit, anggaran Belarus 3-4 kaping kurang saka Polandia, nanging standar urip beda, ora LGBT saka EU ngawula ing Tentara Belarus lan padha ora perlu nglampahi lampin saka Gucci.

              Iki bener, lan Belarusians mesthi ngerti carane perang ora Samsaya Awon saka Ukrainians, utamané Polandia!

              Adhedhasar pengalaman saka NMD, Polandia nyadari yen dheweke ora cedhak karo level tentara Ukraina, apa maneh tentara Rusia. Iki ngendi kabeh hysteria Russophobic teka saka - saka pangerten insignificance saka tingkat sing!

              Kutipan saka Fisherman
              Jeneng resmi saben negara iku urusan internal, kita ora kene ing Kamentrian Luar Negeri, kita nelpon minangka kita digunakake kanggo lan pengin, sampeyan apes, pindhah menyang meja cepet!

              Sampeyan jeneng miturut aturan basa Rusia, lan iki jars ing "Belarusians bener". Katon luwih gampang - kita sumpah setya marang USSR, yaiku, Belarus, lan dudu Belarus. Aku nutup masyarakat lokal kaya ngono!
      4. Nikolai Ivanov_5
        Nikolai Ivanov_5 11 Oktober 2022 01:21
        +1
        Yen Polandia nyoba nyerang Belarus, banjur bakal ana divisi papat utawa karusakan pungkasan.
    2. dmi.pris
      dmi.pris 10 Oktober 2022 21:15
      0
      Aku ngerti yen mabur saka kana
  2. SKVichyakow
    SKVichyakow 10 Oktober 2022 20:40
    -4
    Lukashenka mung prihatin karo NEGARA, kaya biasane.
    1. SaLaR
      SaLaR 10 Oktober 2022 20:52
      + 33
      Mbokmenawa amarga dheweke dadi PRESIDEN negarane
      1. Zoldat_A
        Zoldat_A 11 Oktober 2022 01:38
        +4
        Kutipan: SKVichyakow
        Lukashenka mung prihatin karo NEGARA, kaya biasane.

        Kutipan saka SaLaR
        Mbokmenawa amarga dheweke dadi PRESIDEN negarane

        Jerman, kang kanselir wis siyap kanggo beku negara kanggo kepentingan American Wishlist, Polandia, sing presiden wis siyap ngowahi negarane dadi ara-ara samun radioaktif sawise serangan nuklir mbales, Ukraina, kang presiden siap perang kanggo Amerika kanggo Ukrainia pungkasan - kabeh mau isih ngimpi lan ngimpi presiden kaya Lukashenko. Kang
        Kutipan: SKVichyakow
        mung prihatin marang NEGARA
  3. asu ajag88
    asu ajag88 10 Oktober 2022 20:40
    +9
    muspra padha nggodha Belarusians ... iku banget wangkal (partisanism piyambak iku worth soko) ... yen padha rapat umum ing basis saka confrontation karo Ukrainians ... iku ora bakal katon kaya sethitik.
    1. Zhan
      Zhan 10 Oktober 2022 21:05
      +1
      Kutipan saka silberwolf88
      muspra padha nggodha Belarusians ... iku banget wangkal (partisanism piyambak iku worth soko) ... yen padha rapat umum ing basis saka confrontation karo Ukrainians ... iku ora bakal katon kaya sethitik.

      Ya, padha sijine gerbang lengkap. Ing kana, wong lanang iku efisien ... ora bakal pilih-pilih .. eseman
    2. bandabas
      bandabas 10 Oktober 2022 21:06
      + 10
      Ora. Ora sing wis Belarusians. Masyarakat padha konsumen lan whiners.
      1. mitroha
        mitroha 10 Oktober 2022 21:11
        +7
        Kutipan saka bandabas
        Ora. Ora sing wis Belarusians. Masyarakat padha konsumen lan whiners.

        Meh kabeh jagad kaya ngono. Kajaba saka negara sing ora duwe akeh tuku
    3. Maks Winter
      Maks Winter 10 Oktober 2022 22:00
      0
      Wingi Lukashenka ngumumake yen dheweke wis konsentrasi sekitar 600 personel militer Republik Belarus ing tapel wates. sorry, aku ga inget sumbernya...
      1. stankow
        stankow 10 Oktober 2022 22:40
        -2
        Belarus ora duwe akeh shchikov.
      2. Zoldat_A
        Zoldat_A 11 Oktober 2022 01:52
        0
        Kutipan: Maks Winter
        Wingi Lukashenka ngumumake yen dheweke wis konsentrasi sekitar 600 personel militer Republik Belarus ing tapel wates. sorry, aku ga inget sumbernya...

        Sumber kasebut mbokmenawa Ukrainia. Minangka pilihan pungkasan - Amerika utawa Inggris. Kanthi sangang yuta wong, iki dudu kabeh tentara, lan bakal angel nyana malah Kims duwe klompok kaya ngono ing tapel wates. Ora kabeh pedunung iku prajurit utawa penjaga toko. Ana uga wong wadon, wong tuwa, bocah-bocah.
        Paling kamungkinan, iki saka seri "wedi duwe mata amba."
    4. Olezhek
      Olezhek 11 Oktober 2022 08:03
      -2
      muspra padha nggodha Belarusians


      Inggih, yen sampeyan ndeleng kanthi nyata, pasukan Ukrainia luwih kuwat.
      akeh.
      Belarusians ora duwe teknologi modern utawa pengalaman pertempuran.
  4. sersan lawas
    sersan lawas 10 Oktober 2022 20:43
    + 10
    Ora ana kumelun tanpa geni.
    Padha ngenalaken pidana tanggung jawab kanggo evading mobilisasi, nyana rauh.
    Yen dheweke ujar saka layar yen ora ana mobilisasi, mesthine bakal ana.
    Yen wong tuwa ngomong yen Belarus ora bakal ditarik langsung menyang konflik kasebut, mesthine bakal ditarik.
  5. anany mudishchev
    anany mudishchev 10 Oktober 2022 20:45
    -10
    Nanging rama isih sadean produk lenga kanggo wong-wong mau?
    1. Al Manah
      Al Manah 11 Oktober 2022 00:10
      +3
      Lan kita ora sengaja mbayar kanggo pumping? Umumé, kita ora duwe rezim visa karo wong-wong mau, utawa break ing hubungan diplomatik, senadyan ... operasi.
  6. Bonifasius
    Bonifasius 10 Oktober 2022 20:46
    -18
    Aja provoke kita - kita ora bakal perang karo sampeyan. Kita ora pengin perang karo wong Lithuania, utawa karo Polandia, lan luwih-luwih karo wong Ukrainia. Yen sampeyan ora njupuk langkah sing salah, mula ora bakal ana perang


    Wigati Ukrainians, Belarusians ngrungokake! Wedi....
    ora kaya sawetara
  7. Fizik13
    Fizik13 10 Oktober 2022 20:50
    -14
    Ora suwe bakal kaya ing Perang Donya II, perang ing 2 ngarep, utawa malah ing 3, yen psheks pengin ngilangi bagean saka Ukraina kanthi licik, nanging muga-muga dheweke bakal nyedhot paw ...
    Anekdot babagan topik!
    Beruang tangi sawise hibernasi lan narik rambut saka cangkeme.
    Dideleng ing tangan, ora iku.
    Dideleng ing dhadha, ora.
    Ndelok ngisor dada...
    YAH!
    ORA BISA!
  8. Dmitry Karabanov
    Dmitry Karabanov 10 Oktober 2022 20:52
    +6
    Ya, Ukroreich pancen edan: mlayu menyang Wong Tua! Sawise kabeh, dheweke ora bakal almond, dheweke wis suwe nyipit "humanis"!
  9. Konstantin Shevchenko
    Konstantin Shevchenko 10 Oktober 2022 20:59
    0
    Apa kanggo pertahanan utawa kanggo nyerang, padha ngumpulake pasukan? Warta sing ana hubungane karo Belarus, pitunjuk adoh sing ora bisa dingerteni, kaya ing lelucon "ngambung pundhakku."
    1. mordvin 3
      mordvin 3 10 Oktober 2022 21:21
      0
      Kutipan: Konstantin Shevchenko
      Apa kanggo pertahanan utawa kanggo nyerang, padha ngumpulake pasukan? Warta sing ana hubungane karo Belarus, pitunjuk adoh sing ora bisa dingerteni, kaya ing lelucon "ngambung pundhakku."

      Kanggo nyerang, paling kamungkinan. Nanging wong tuwa bakal ndhisiki lan kenek dhisik, dheweke ngerti kabeh kertu Ukrainia sing rahasia.
      1. AlexGa
        AlexGa 11 Oktober 2022 00:32
        0
        Luwih kaya NATO ngidini Polandia main perang dhewe, tanpa jaminan saka NATO, yaiku. tanpa pasal 5. Polandia nyebar papat divisi marang Belarus lan wilayah Kaliningrad. Loro divisi tank liyane bakal disebarake. Ana pirembagan babagan mobilisasi ing antarane buronan Belarusia, sing diarani tokoh 800 kepala. Ana uga cukup pasukan NATO ing Lithuania. Prajurit iki bisa miwiti perang gedhe. Mulane, padha nyebar klompok bebarengan. Nalika dadi dikenal bab panggonan penyebaran prajurit Rusia, iku bakal cetha marang kang kita nyiapake. Nanging wong Ukraina bakal njaga dalan liwat Malorita, mung ana sawetara kreteg ing Pripyat, alas sing padhet lan rawa. Sampeyan ora bakal perang akeh liwat zona Chernobyl uga. Ngenteni lan ndeleng.
        1. Olezhek
          Olezhek 11 Oktober 2022 08:05
          -1
          Luwih kaya NATO ngidini Polandia main perang dhewe, tanpa jaminan saka NATO, yaiku. tanpa pasal 5.


          Lan bakal katon kaya apa?
          Praktis?
          NATO nyakup wilayah Polandia, saka ngendi Polandia nyerang Kaliningrad ??
          Reeks saka edan.
          1. Bayun
            Bayun 11 Oktober 2022 16:58
            0
            Ora babar pisan. Putin pengin NATO ing 1997. Kulon mangsuli OK, nanging nawakake kanggo muter perang ing Eropah Wétan. Rusia menang, lan "5 negara saka segara menyang segara" dibuwang metu saka NATO lan dipeksa netral "bisu loropaken". Rusia kalah - NATO njupuk negara-U lan bisa uga liya ...

            Ing kasus apa wae, Amerika Serikat nundha pungkasane kanggo taun liyane 10. Dheweke duwe kabeh "WIN", lan Federasi Rusia - kepiye perang. Minangka versi - rampung.

            PS: Apa moderator kudu nggunakake singkatan "YAO" - iku ora apik karo indifference kanggo konteks. "Apply" = Penulis ora cerdas lan ing "Aja nglamar" = Penulis ora cerdas. Katon kaya "sebagian cerdas" sing nyiyapake AI-shku ing situs iki;)
  10. Ryaruav
    Ryaruav 10 Oktober 2022 21:05
    +3
    Pranyata padha duwe cadangan ing saubengé, kaya kita nggiling, nggiling, lan kabeh katon ora ana gunane
    1. kventinasd
      kventinasd 10 Oktober 2022 21:15
      -1
      Kutipan saka Ryaruav
      Pranyata padha duwe cadangan ing saubengé, kaya kita nggiling, nggiling, lan kabeh katon ora ana gunane

      Ing kana, wis 50% "sukarelawan" NATO berjuang, mula kita bener-bener perang karo NATO.
    2. Tusv
      Tusv 10 Oktober 2022 21:26
      -1
      Kutipan saka Ryaruav
      Pranyata padha duwe cadangan ing saubengé, kaya kita nggiling, nggiling, lan kabeh katon ora ana gunane

      Yen wis tekan ing endi wae, mesthi ilang ing endi wae, nanging ora kosok balene. Cadangan kasebut digunakake kanggo mulihake infrastruktur sing rusak lan kemungkinan ngusir serangan saka Belarus. Eluh bakal menyang ngarep.
    3. Olezhek
      Olezhek 11 Oktober 2022 08:57
      -1
      Pranyata padha duwe cadangan ing saindhenging, kaya kita nggiling,


      Sampeyan kurang ngrungokake Konashenkov.
      ...nganti 200 nasionalis...
  11. Andrey Nikolaevich
    Andrey Nikolaevich 10 Oktober 2022 21:07
    +5
    GrYgorych dudu PDB. GDP meneng dangu, tahan lan banjur ngalahake. Grygorych meneng lan keno, aja bellow. Vlupit langsung. Kaya wong tani sejati.
    1. Plate
      Plate 10 Oktober 2022 21:13
      +1
      Kita durung nate ndeleng Lukashenka nglawan wong ing arena njaba. Paling ora aku ora ngelingi.
    2. sing nyawang
      sing nyawang 10 Oktober 2022 22:33
      0
      Kutipan: Andrey Nikolaevich
      GrYgorych dudu PDB. GDP meneng dangu, tahan lan banjur ngalahake. Grygorych meneng lan keno, aja bellow. Vlupit langsung. Kaya wong tani sejati.

      Umumé, dheweke butuh tentara ing jero negara wiwit taun 2020. Aku ora mikir manawa bakal luwih maju tinimbang pernyataan "mungsuh ana ing gerbang"
      1. Voronezh
        Voronezh 11 Oktober 2022 13:04
        0
        Aku mikir yen kanggo pejuang internal dheweke bakal duwe struktur sing cocog tanpa tentara
    3. Olezhek
      Olezhek 11 Oktober 2022 08:06
      -1
      GrYgorych dudu PDB. GDP meneng dangu, tahan lan banjur ngalahake. Grygorych meneng lan keno, aja bellow. Vlupit langsung


      Dheweke mung ngerti carane nggawe statement banter.
      Kabeh.
  12. ruwet
    ruwet 10 Oktober 2022 21:08
    -2
    Ana cukup provokasi saka reruntuhan, supaya cukup kanggo muter Cina lan pasar bazaar, iku wektu kanggo mbuktekaken sing Old Man lan sedulur iku Belarusians karo kita.
  13. Tagan
    Tagan 10 Oktober 2022 21:20
    -1
    Quote: piring
    Kita durung nate ndeleng Lukashenka nglawan wong ing arena njaba. Paling ora aku ora ngelingi.

    Lan sampeyan ora kudu ndeleng. Dheweke duwe langganan.
  14. Normann
    Normann 10 Oktober 2022 21:21
    0
    Comrade Alexander Grigorievich, muga-muga dheweke nindakake perkara sing bener
  15. Kolins
    Kolins 10 Oktober 2022 21:24
    0
    Pangeling yen Belarus duwe MLRS sing turu 300 km.
    1. Petr_Koldunov
      Petr_Koldunov 10 Oktober 2022 21:31
      +2
      Pancen bener. Sabers duwe MLRS V-200 sing apik banget. Jarene iku barang sing elek banget.
      Mung dheweke ora duwe pasukan sing cukup ... nanging dheweke dadi sekutu kita. Kita kanggo wong-wong mau, lan kanggo kita - bisa migunani banget.
  16. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 10 Oktober 2022 21:27
    +5
    Aku duwe pitakonan liyane: Endi asale akeh daging? Ing sisih wétan saka Kharkov nganti Nikolaev ana sawetara atus ewu, lan ing wilayah kulon ana luwih saka satus ewu cadangan kanggo sisih wétan, ketoke ... Lan uga cukup kanggo tapel wates karo Belarus ???
    1. mark1
      mark1 10 Oktober 2022 21:41
      -1
      Aku pengin takon pitakonan sing padha, nanging sampeyan ngalahake aku. Lan kenapa kita ora bisa nindakake?
    2. Olezhek
      Olezhek 11 Oktober 2022 08:07
      0
      Ing sisih wétan saka Kharkov nganti Nikolaev ana sawetara atus ewu, lan ing wilayah kulon ana luwih saka satus ewu cadangan kanggo ngarep wétan, ketoke ... Lan uga cukup kanggo tapel wates karo Belarus ???


      Lan mobilisasi, sayang. Nyuwun
  17. Gandum
    Gandum 10 Oktober 2022 21:28
    -1
    mbok menawa wektune bapak kanggo mobilisasi paling ora 50-100 ewu wong?
  18. Roman Efremov
    Roman Efremov 10 Oktober 2022 21:50
    0
    Wektu iku, wektune para sedulur Belarusia mbantu kita, paling ora kanthi cara iki - kanthi narik cadangan Ukrainia.
  19. Zagrebun
    Zagrebun 10 Oktober 2022 22:00
    -4
    Dadi dheweke bakal ngebom.
    Не
    Nra
    Vit
    Xia ku
    Ngombe te ko
    Ня
    Mbenerake robot, amarga nesu
  20. wus 3x
    wus 3x 10 Oktober 2022 22:07
    -2
    Inggih, ngarep kaloro, misale jek, isih. Sacara sistematis dipotong ing bunder saka wates sing disedhiyakake, saenipun. Dadi, karo Gusti Allah!
  21. Mint Gingerbread
    Mint Gingerbread 10 Oktober 2022 22:15
    -2
    Supaya paling sethithik njaga tinju teoretis saka Belarus, perlu mbusak setengah, yen ora luwih, saka arah liyane. Yen dicopot saka kono, tentara Rusia bakal langsung maju ing kana. Mangkene kahanane ngguyu
    Apa Polandia bakal ngirim pasukane ing kasus iki, miturut teori? Ora mungkin iki bakal dadi piket siji tanpa keterlibatan artikel kaping lima. Negara NATO liyane mung bakal nyatakake prihatin lan ngukum.
  22. sing nyawang
    sing nyawang 10 Oktober 2022 22:26
    +2
    1-Kepiyé carané dikuwatké nganggo pasukan apa? 2- Apa tentara Ukraina ujug-ujug dadi siji sing bisa perang ing rong front? 3-Apa sing menehi dheweke, kajaba kelemahane? 4- Kenapa dheweke butuh umume?
    Apa ana alesan liya kanggo retorika kaya ngono?)
    1. Olezhek
      Olezhek 11 Oktober 2022 08:08
      0
      Tentara Ukrainia wis dadi siji sing bisa perang ing rong ngarep? 3-Apa sing menehi dheweke, kajaba kelemahane?


      Dheweke aktif maju (nguwasani wilayah) bebarengan ing sisih kidul lan wétan
      ora kejawab?
  23. Pavel57
    Pavel57 10 Oktober 2022 23:47
    0
    Ana logika ing expansion saka konflik dening Ukraina. Dumadakan bakal bisa nggambar ing NATO lan ngrusak Belarus.
  24. Max1995
    Max1995 10 Oktober 2022 23:55
    -2
    Sing. Angkatan Bersenjata Ukraina nyetop hodgepodge cadangan lokal sing langka, ngeduk lemah, njeblug kreteg ing omah, mblokir lan pertambangan dalan. Nanging provokes sanadyan.
    Dheweke nulis yen bubar KGB Republik Belarus asring nyeret basa saka kana, sampeyan bisa ndeleng KGB ana - iki normal. Lan sawise njeblug kreteg, dheweke ora ngidini KGB ngliwati - iki provokasi ...

    Logika.
    Mesthine wong tuwa mikir lan mikir, lan mutusake nambah sethithik ....
  25. Tukang Pasang65
    Tukang Pasang65 11 Oktober 2022 01:14
    -2
    Kamentrian Pertahanan Ukraina narik unit cadangan menyang tapel wates Belarus, nalika nguatake komponen geni. Saliyane unit Layanan Border Negara, pertahanan teritorial lan unit Angkatan Bersenjata Ukraina dikirim menyang wilayah tapel wates.
    Kayane ora kabeh wis dilebokake ing cedhak Kherson lan Kharkov ...
  26. gafovec
    gafovec 11 Oktober 2022 01:46
    0
    Apa padha (cadangan) padha (vushnikov) telas? Utawa padha kobong ngarep nang endi wae?
    1. wong pinter
      wong pinter 11 Oktober 2022 06:49
      0
      Kira-kira saka 700 ewu nganti 1 yuta saben wong, kalebu polisi, lsp. Ing wektu sing padha, dheweke kepeksa njaga pasukan ing kabeh garis tapel wates karo Rusia lan Belarus lan nglindhungi mburi.
      Ing tapel wates karo Belarus, bisa dideleng saka laporan media, ana penjaga perbatasan, polisi lan pertahanan. Dheweke uga nransfer unit cadangan Angkatan Bersenjata Ukraina saka Ukraina kulon, bersenjata karo peralatan sing ora bisa digunakake. Tugase yaiku nggiling unit motor saka tentara Rusia (lan Belarusian). Paling kamungkinan, sawise wabah musuhan, sawetara highmars lan long-range artileri bakal ditransfer menyang tapel wates kanggo numpes airfields lan warehouses.
      Iku ndadekake pangertèn kanggo miwiti gelut ing Desember nalika lemah freezes (mbok menawa, preparation saka mobilized bakal njupuk nganti 3 sasi, sing, padha bakal dikirim ing Oktober, November, Desember. Konsep Autumn uga bakal nampa pertempuran perlu. latihan). Inisiatif kasebut ana ing sisih Rusia. mungsuh wis sawetara kendaraan waja lan pasukan karo ora pengalaman pertempuran.
  27. RuAbel
    RuAbel 11 Oktober 2022 01:57
    0
    Kutipan: Max1995

    Mesthine wong tuwa mikir lan mikir, lan mutusake nambah sethithik ....

    Aku setuju, inconsistency karo kreteg lan minefields. Nanging! Sing utama ing postmodernisme yaiku nggawe statement, "Aku ora ngirim, tegese ora ana") Lan pengelompokan ing tapel wates bakal nindakake tugas, bajingan bakal kepeksa nggawe penghalang, lan pepalange ora ringkih. Lan bab "gabung sethitik" ... Rama punika fox dijupuk, lan bakal melu perang mung yen Kita convinces wong sing lawas Ukraina ora ana maneh.
  28. Mraka
    Mraka 11 Oktober 2022 02:08
    0
    Apa konco iki. Iki buzz, ora sembarangan ...
  29. Simbah amatir
    Simbah amatir 11 Oktober 2022 03:47
    -1
    Nosebleed Washington kudu njaga konflik kasebut nganti suwe. Komplek industri militer AS butuh bathi. Aku ndeleng kene provokasi kanthi tujuan nggambar Belarus lan Polandia menyang perang. Skenario iku minangka prasaja minangka log: sembarang skirmish ing tapel wates, antarane Belarusians lan Ukrainians, Polandia "ngadeg" kanggo Ukrainians, nyabrang tapel wates ... Padha duwe persetujuan, iku kabeh. Alami, kita wiwit nulungi, tegese, miturut rencana Pentagon, kita nundha serangan sing nemtokake ing Donbass. Sing, ana konflik, misale jek, beku sethitik, kang menehi Angkatan Bersenjata Ukraina lan mercenaries kasempatan kanggo regroup, kanggo narik munggah cadangan.
    1. Bayun
      Bayun 11 Oktober 2022 17:12
      -1
      lan "perjanjian" - apa sampeyan ora weruh? Rusia menang sithik-sithik ing 10-20 taun, NATO banjur "dadi" bali menyang 1997.

      Lan Amerika Serikat "memedi" euro-ekonomi lan investor donya, postponing sawijining pungkasan. Kahanan WIN-WIN - "kekuwatan gedhe" maneh dikalahake (utawa "pegatan"?) sing kurang gedhe ...
      1. Simbah amatir
        Simbah amatir 11 Oktober 2022 18:24
        +1
        Aku ora weruh. Ora ana lan ora bisa ana. Yen mung amarga presiden kita ora bakal setuju karo perjanjian bodho.
        1. Bayun
          Bayun 12 Oktober 2022 12:24
          +1
          Aku pancene pengin sampeyan bener.
  30. Panjenengan
    Panjenengan 11 Oktober 2022 05:19
    +1
    Kamentrian Pertahanan Ukraina narik unit cadangan menyang tapel wates Belarus, nalika nguatake komponen geni. Saliyane unit Layanan Border Negara, pertahanan teritorial lan unit Angkatan Bersenjata Ukraina dikirim menyang wilayah tapel wates. Kaya sing diterangake, Kyiv nyiapake kanggo ngusir serangan sing bisa ditindakake dening tentara Rusia saka Belarus.

    Iki apik, unit Angkatan Bersenjata Ukraina ambruk, nanging apa sing kedadeyan, dheweke ora bakal njagong lan gumeter.
    1. wilayah 28
      wilayah 28 12 Oktober 2022 09:22
      +1
      Kabeh tenang ing Belarus, kabeh wong yakin yen Lukashenka ujar manawa dheweke ora bakal lunga menyang endi wae. Bakal mbantu, nanging ora bakal melu konflik.
  31. Alexander Salenko
    Alexander Salenko 11 Oktober 2022 07:02
    0
    Dadi iki mung warta gedhe, pasukan iki ora melu perang nglawan kita.
  32. yowis
    yowis 11 Oktober 2022 11:55
    -1
    Ing Amerika Serikat, "pasukan Ukraina" wis rampung, tentara Polandia "wiwitan". Tanpa nyekel Belarus, ora ana gunane yen Polandia njupuk Lvov.
  33. Panguwasa
    Panguwasa 11 Oktober 2022 16:48
    0
    Kutipan: Olezhek
    Nanging marang wong Belarusia sing dibuwang kanthi negatif, iku nglawan Polandia lan Lithuania. .



    Sampeyan koyone duwe informasi sing ketinggalan jaman.
    Ing dekade anyar, Belarusians wis aktif oriented menyang Polandia-Lithuania.
    Aktif nampa kertu saka Pole ...
    Poland punika megapopular ana, padha ora bakal perang karo.


    Sapa sing saiki perang saka Belarusians?
    Kastusi
    nglawan sapa?

    Iki nganti 2020, nalika Polandia lan Lithuania nuduhake warna sing sejatine.
    Saiki akeh wong Belarus sing ngerti yen iki minangka negara musuhan (dudu bangsa).
    Lan kertu Pole dijupuk ora amarga tresna marang Polandia, nanging kanggo ngirit visa menyang EU.