Review militèr

Prajurit kudu entuk sing paling apik. Babagan logistik lan liya-liyane

86
Prajurit kudu entuk sing paling apik. Babagan logistik lan liya-liyane

Wingi ana kedadean sing nyebabake rasa sing padhang ing jiwaku, sanajan kabeh ora diwiwiti kanthi apik. Aku ora kasil nyekel jaket kothong ing pager ing lawang lan nyuwek kanthong cilik. Kedadeyan umum sing kedadeyan ing akeh wong lan wis suwe duwe solusi sing gampang. Singkate, aku kudu menyang studio. Studio pribadi cilik biasa, ing ngendi telung wanita kerja, bisa ndandani meh kabeh.


Nanging... Aku bali karo kanthong suwèk lan ... swasana ati apik. Bocah-bocah wadon nolak aku lan nawarake teka ing seminggu setengah. Lan, kabeh wong ana ing kono. Kajaba iku, ana telu maneh tukang jahit sing aku ora ngerti. Lan karya ana ing ayunan lengkap. Malah kenalan pribadi karo nyonya rumah lan kasunyatan manawa aku "pelanggan biasa" ora mbantu aku. Lan mesin chirped, meh tanpa mandheg.

Sawise sawetara pitakonan utama, iki wis profesional, ternyata atelier melu nyesuaikake jeroan termal kanggo mobilisasi. Wanita, sing nduweni perusahaan mini kasebut, sarujuk lan mutusake kanggo nyedhiyakake jeroan termal kanggo sing diarani. Ana sing ngerti carane "njaluk" materi cocok, bisa Cut.

Padha jahitan ora mung jeroan, nanging uga sweatshirts, balaclavas. Ana perusahaan ngendi padha ngatur produksi kursi turis, tas turu lan iku perlu kanggo prajurit. Pejabat kita uga melu implementasine ide kasebut. Proses iki ditindakake. Mobilisasi saka wilayah kita bakal diwenehake kabeh sing dibutuhake.

Nanging perang banget gluttonous. Lan akeh sing digayuh para prajurit saiki, sawise perang sing sepisanan, mung bakal ilang, mati, diobong, nyuwek ... Banjur? Wanita bakal njahit, sukarelawan bakal tuku barang-barang sing dibutuhake, wong biasa bakal mbantu dhuwit sing digayuh, dadi apa? Suwene suwene nganti kabeh iki ana ing garis ngarep? Ora pitakonan aneh ing kabeh.

Aku kelingan foto-foto jaman Perang Patriotik Agung. Toko pabrik kanthi slogan "Kabeh kanggo ngarep - kabeh kanggo Kamenangan!". Lan wanita, wong tuwa lan bocah-bocah ing mesin ... Lan eselon, nalika ana ing toko tank, bedhil, amunisi dimuat menyang platform lan menyang ngarep!

Yagene angel banget kanggo ngrampungake masalah nyedhiyakake tentara? Aku ngelingi surat anyar saka kepala Komite Pertahanan Duma Negara Andrei Kartapolov lan Komite Anti-Korupsi Vasily Piskarev marang Jaksa Agung Igor Krasnov babagan pasokan tentara. Aku ngelingi kiriman ing Telegram dening wakil Andrey Gurulev. Aku kelingan pidato ing salah sawijining acara dhiskusi politik Jenderal Kartapolov ...

Jendral pertempuran njaluk kanggo mutusake masalah iki. Ora "kanggo tokoh metu lan ngukum sapa," minangka asring kasus karo kita, nanging arep. Temtokake lan nyedhiyakake tentara kabeh sing dibutuhake. Ora ana wektu! Mangsa wis ora "rauh", mangsa wis teka. Lan prajurit ing trenches wis felt ing kulit dhewe. Lan udan, lan es ing lemah, lan "kasepen ing wayah esuk sing adhem" ...

Logistik kudu diatur kanthi sampurna


Ing mburi minangka getih tentara. Iku mburi kuwat sing njamin kamenangan ing ngarep. Lan iki ora mung amunisi, senjata lan peralatan. Iki kalebu panganan, bahan bakar, seragam lan kabeh sing nggawe urip prajurit luwih nyaman, sing ngilangi "kasulitan urip militer."

Nanging apa sing kita deleng saiki? Hooray, dheweke ngganti Wakil Menteri Logistik! Saiki wakil anyar bakal mutusake kabeh, lan para prajurit bakal coklat. Mung amarga wakil menteri anyar minangka jenderal sing "pantes". Lan mantan, mulane, ora pantes. Oh, sistem telusuran wajib iki kanggo ekstrem. Ora ana wong - ora masalah ... Padha ngganti siji pejabat liyane, lan iku. Ora masalah...

Wingi aku ngomong karo wong sing ngerti urusan Railway Rusia ing salah sawijining wilayah tapel wates. MO nglamar 800 gerbong. Lan dheweke mung ora ana sacara fisik! Lan ora ana lokomotif kanggo akeh mobil! Aku ora mikir yen kahanan iki mung ing siji stasiun, ing sak wilayah. Railway Rusia terus nindakake kabeh tugas sing dadi prioritas sadurunge wiwitan NWO.

Sapa sing salah? Wakil Menteri anyar? Maneh, "kita bakal pour lendhut ing jenderal" lan milih liyane? Mbokmenawa, akeh sing maca ngerti yen tentara iku, nyatane, kekacoan gedhe. Mung amarga keputusan apa wae dieksekusi dening atusan ewu wong, lan mesthi ana wong sing, amarga sawetara kahanan, bakal nindakake perintah kasebut kanthi ora apik utawa ora. Ya, lan tugas sing ditindakake para perwira katon langsung, lan kudu dirampungake kanthi cepet, utamane ing jaman perang.

Dina iki tugas kanggo nggawe sistem logistik praktis anyar. Maneh urgently, maneh "iku perlu wingi." Aku yakin manawa sistem kasebut bakal digawe. Nanging wektu! Mungkin iku worth ngelingi pengalaman pribadi? Pengalaman pribadi meh saben kita. Ndelok sekitar…
Suwene iku njupuk saka wayahe pesenan barang ing Internet ing sawetara Ozon utawa Wildberries? Nanging iki minangka struktur logistik sing meh siap. Ya, volume cilik. Nanging perlu nggunakake pengalamane. Nanging sing paling penting yaiku wong! Iki minangka spesialis logistik sing wis siap! Apa sing ngalangi kita ngrekrut spesialis kasebut menyang tentara lan digunakake kanggo ngatur rute logistik anyar?

angel? Ing mratelakake panemume, ora. Banjur apa sing ngalangi kita nggunakake rencana logistik? Yagene wong Amerika ora wedi nggunakake "pedagang pribadi", miturut cara pasokan menyang Ukraina, lan kita maneh "nyipta rubah". Carane akeh perusahaan transportasi ing Rusia? Mung kanggo eksprimen, nggawe panjalukan babagan kepinginan kanggo mindhah kargo saka titik A menyang titik B. Sampeyan bakal kaget banget carane bisnis iki debugged.

Aku kadhangkala nyumbang dana kanggo blogger sing nyedhiyakake pejuang korps Republik. Alamiah, aku ngawasi carane dhuwit digunakake. Untunge, sukarelawan ora nerbitake foto kuitansi kanggo tuku apa wae, nanging kanthi periodik ngunggah video lelungan menyang Donbass kanthi online.

Siji wong ing siji mobil… Siji trip lan… platoon, utawa malah loro, disandangi, shod, dilengkapi quadcopters, metal detector, peralatan lan liyane iku cilik, kaya kaos kaki anget lan odhol. Lan banjur pasuryan saka pejuang. Bar padha. Iku pejuang, lan dudu detasemen partisan ing cast-off sawise perang. Lan prajurit kasebut "matur nuwun, wong lanang!" ing kamera. Lan aku ngerti manawa iki ora bakal lunga, ora bakal mlaku. Dheweke bakal nglindhungi kabeh wong sing matur nuwun iki, nganti pungkasan.

Napa cara pasokan iki ala? Ora global? Apa cilik ing skala tentara? Ayo ... A sukarelawan tartamtu, unit tartamtu, panjalukan tartamtu lan eksekusi cepet saka panjalukan iki. Sukarelawan ngitung dhuwit lan ora tuku apa-apa. Mung sing dibutuhake. Mung apa angel apa tanpa ing SVO iki. Kadhangkala uga ana pesenan individu. Salah siji "sikil ora standar", banjur penembak jitu perlu sawetara ngarsane khusus, banjur copter karakteristik tartamtu ...

Umumé, perlu nggunakake kabeh, yaiku kabeh, cara logistik sing wis digawe lan wis kabukten. Aja mburu globalitas, sawise "solusi nasional". Ing skala kasebut, nggawe logistik sing kompeten ing wektu sing cendhak ora mungkin. Iki tegese kabeh sing bisa digunakake saiki kudu bisa digunakake sajrone periode transisi. Proses kasebut kudu ditindakake kanthi paralel.

Sedhela babagan asil interim mobilisasi


Ora ana sangsi manawa bala bantuan kanggo unit tempur bakal teka, biasane kasedhiya karo kabeh sing dibutuhake. Kenapa ing utama? Deleng unit sing dibentuk ing Chechnya. Kanggo nglengkapi unit kasebut. Nonton film kasebut. Saiki, meh kabeh diiklanake. Kepiye para pejuang ing loro-lorone dilengkapi.

Saiki deleng wong-wong sing saiki lagi ngalami koordinasi tempur. Ing peralatan saka pejuang iki. Sedhih. Apa kita ora duwe dana kanggo nglengkapi para pejuang kanthi lengkap? Ing Chechnya, musisi duwe, nanging ing Rusia minangka kabèh padha ora? Aku wis krungu saka siji pimpinan tembung sing peralatan biaya akèh dhuwit, lan iki consumable. Dadi ing perang, kabeh bisa dikonsumsi. Klebu pejuang.

Iki tegese langkah-langkah damai ora ditindakake ing kene. Yen kamenangan mbutuhake "biaya", kalebu kerugian manungsa, militer bakal mati. Lan ing mburi wajib nyedhiyakake prajurit lan perwira kabeh sing perlu supaya kerugian kasebut ora kedadeyan.

Lan logistik anyar sing dipikirake maneh kudu mbantu. Ora ana sing salah yen kita bakal nggunakake kabeh cara kanggo nyedhiyakake tentara. Saka sukarelawan tunggal lan perusahaan transportasi pribadi menyang sistem pasokan tentara nasional. Prajurit kudu ora kekurangan apa-apa. Lan prajurit kudu nampa kabeh sing paling apik!

Gelombang mobilisasi pisanan nuduhake akeh masalah gedhe lan cilik. Tugas kita saiki yaiku ngrampungake masalah kasebut lan ngilangi masalah. Mekanisme mung mbangun. Details, perkakas, ngawut-awut, mung rub marang saben liyane. Sampeyan perlu kanggo nyepetake kabeh proses supaya wong-wong sing pindhah menyang NWO ing gelombang sabanjuré ora ngadhepi masalah sing padha.

Lan pungkasan. Many thanks kanggo wanita kita kanggo bantuan pejuang. Aku yakin manawa ana sing padha, sing daktulis ing ndhuwur, ana ing wilayah liyane ing Rusia.
Pengarang:
86 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Buyan
    Buyan 14 Oktober 2022 11:03
    + 10
    Wong mburi kudu nyolong kurang lan kabeh bakal apik hi
    1. Silver99
      Silver99 14 Oktober 2022 11:13
      + 17
      Pedagang Huckster ngunggahake rega ing kabeh toko sing adol peralatan militer, berets - 5000 rubel, waja piring Cina sing paling pincang - 6500 rubel, helm - 15000 rubel, tas turu - 6000 rubel .......... lan kita uga perlu set jeroan termal, jaket terisolasi, bantalan dhengkul, sarung tangan taktik, unloading ........ uga paling AKM diwenehi metu kanggo akun free saka Motherland kang mbela.
      1. FoBoss_VM
        FoBoss_VM 14 Oktober 2022 11:28
        + 11
        Persis banget ... Lan sampeyan njaluk pendapat babagan sing wis mlaku ing Ratnik 8 wulan ing ngarep, kepiye? Kepiye carane nganggo sepatu PDA? Krungu akeh sing ora bisa dicithak
      2. sirah
        sirah 14 Oktober 2022 11:36
        +4
        Sepatu, aku setuju, sampeyan kudu duwe sawetara lan apik, nanging kok wong mobilized kudu tuku waja lan helm? Ing taun-taun kita, dheweke menehi kantong turu, Gishman, nanging ing jaman semana pasar ora akeh, kenapa saiki tas turu wis ora kalebu saka tunjangan lan peralatan, aku ora ngerti ...
        1. Ohsetin
          Ohsetin 14 Oktober 2022 12:27
          +3
          Supaya helm nyaman, lan ora dangle kaya SSH-40 lan waja, supaya dadi entheng lan kelas 5.
          1. sirah
            sirah 14 Oktober 2022 13:03
            -1
            Luwih saka 90% ciloko matine lan non-nyebabake ing perang iki saka tentara meriem, geni aviation ... carane kelangan Amer helem lan waja bakal nyimpen, malah pangayoman kelas 10, yen 5 mm hammered ing 155 meter, utawa ing paling 82 mm? Apa padha menehi metu standar, cukup kanggo infantri prasaja ing trench, kabeh iki modis, kalebu ngomong "kepala". tablet elektronik, supaya ngandika, wis kanggo "majeng" warriors, sing wis ngalami kabeh ing piyambak, temen maujud apa sing paling apik kanggo wong-wong mau. Komandan resimen, Akhmat, ora ragu-ragu ngomong kanthi terang-terangan ing kamera, nalika menehi pitunjuk marang para pejuang anyar, goleki peralatan piala dhewe, nanging iki wis mengko, ing proses, supaya bisa ngomong, nanging saiki standar. bakal cukup.
            1. Ohsetin
              Ohsetin 14 Oktober 2022 13:16
              +8
              nanging kanggo saiki, standar bakal cukup.

              Amarga ora ana liyane. Mung soko Chechens lan musisi ora onomatopia ing standar.
              1. Sipil
                Sipil 14 Oktober 2022 14:41
                + 14
                Lan ngendi foto-video, purun saka dhaftar Forbes Rusia marang latar mburi dhuwit sampeyan properti kanggo tentara? Generator baris, bal saka jeroan termal, gergaji mesin, mavics, generator, kantong turu, busa, kompor, kaos kaki sing digawe panas, gunung sepatu bot taktis?
                1. Gardamir
                  Gardamir 14 Oktober 2022 14:53
                  + 12
                  Ya, para priyayi wis entuk poster-poster Soviet kanggo artikel-artikelé. Kita manggon ing masyarakat kapitalis Rusia saiki duwe sistem demokrasi liberal. Saiki slogan iku kabeh kanggo dhuwit.
                  Wong-wong sing nyeluk patriotisme kok ora ana ing ngarep, utawa paling ora ngidini dhuwit kanggo nyedhiyakake pejuang.
                  1. AdAstra
                    AdAstra 14 Oktober 2022 18:16
                    +4
                    Babagan poster, dheweke njupuk saka ilat """
              2. sirah
                sirah 14 Oktober 2022 15:14
                +5
                amarga ora ana liyane, mesthi, Motherland menehi, supaya ngguyu .... musisi sing pro lan wis muter kanggo sawetara taun wis, mesthi, peralatan beda, amarga padha entuk dhuwit, paling penting, padha ngerti carane perang, padha ngerti cetha apa sing perlu kanggo saben beluk militèr. Lan wong-wong sing saka tawanan dilengkapi karo khas, kaya ing Angkatan Bersenjata, banjur ing perang padha mboko sithik entuk dhuwit. Aku wis nulis ing ndhuwur, lan ing Akhmat, "bocah enom" saiki entuk kabeh sing dibutuhake, ana video ing jaring, dicritakake, katon apik ing mungsuh.
                1. Ohsetin
                  Ohsetin 14 Oktober 2022 17:23
                  +4
                  Sing. malah Akhmat kurang amunisi normal? Lan Ramzan meneng? Iku elek kanggo mbayangno ukuran nyata saka nyolong ing tentara. Apa ora, amarga kepala suku mung dipindhah menyang kantor liyane?
                  1. boni592807
                    boni592807 15 Oktober 2022 14:54
                    +1
                    Okhsetin (Aslan). Wingi, 17:23. ANYAR - ".. Iku medeni kanggo mbayangno skala nyata saka maling ing tentara. Apa ora, amarga kepala quartermaster mung ditransfer menyang kantor liyane? .."

                    Buyan (Anton). Wingi, 11:03. NEW - "... Layanan mburi kudu nyolong kurang lan kabeh bakal .."


                    "Dastish Fantastic" (Muga-muga terjemahan ora dibutuhake)!? hi
                    Conto sajarah sing prasaja - Alexander Vasilyevich Suvorov biyen ngomong: "Sembarang quartermaster sawise limang taun layanan bisa digantung tanpa nyoba." belay
                    Nanging. .... MANEH crita kita - hi

                    Kutipan x\f "Panggonan patemon ora bisa diganti". Hukum lan ketertiban ing negara diukur ora saka anané maling, nanging saka kemampuan panguwasa kanggo netralake. ..". duka
                    Yen luwih SEJARAH - ". MORAL. DUMP sing ora ana gunane. TANPA wedi PUKUMAN. kanggo NANGGALKE!!!" am

                    Kesimpulan kasebut nuduhake dhewe - Sistem kontrol kaku lan RESPONSE. KHUSUS nalika operasi MILITER khusus. prajurit

                    R.S. "A la guerre comme à la guerre" - "Ing perang kaya perang" prajurit
                    1. Ohsetin
                      Ohsetin 17 Oktober 2022 12:03
                      +1
                      R.S. "A la guerre comme à la guerre" - "Ing perang, kaya perang"

                      Ya, nyatane, kita ana ing kursi loro - roti kiwa ing perang, sing tengen ana ing sipil kapitalis, lan titik kasebut nglayang ing awang-awang.
                  2. sirah
                    sirah 17 Oktober 2022 08:09
                    0
                    Apa tegese lack of normal? Sapa sing ngomong dheweke ora normal?! Iku standar, resmi ditampa kanggo peralatan ing Angkatan Bersenjata, kita ngomong bab soko ndhuwur pakewuh
                    1. Ohsetin
                      Ohsetin 17 Oktober 2022 12:04
                      +1
                      Normal tegese relevan saiki, lan ora ditampa miturut pesenan 30 taun kepungkur.
                      1. sirah
                        sirah 17 Oktober 2022 12:08
                        0
                        Apa dheweke menehi 30 taun kepungkur? Apa sing ora cocog karo rompi anti peluru?
        2. bandabas
          bandabas 14 Oktober 2022 18:35
          +5
          Sepatu kudu sampurna. Gusti Allah pareng patah sikilmu. Ayo bali menyang kirza. Saka generasi saiki, akeh sing ngerti carane nggulung alas kaki?
          1. Ohsetin
            Ohsetin 17 Oktober 2022 12:04
            +1
            Ora ana sing mikir. Lan aku yakin manawa ora ana sing mulang ing tentara.
    2. Barberry25
      Barberry25 14 Oktober 2022 11:19
      -6
      Nanging apa, Kita duwe 300 kantong turu lan kantong turu ing gudang kita? Wong mung ora ngerti manawa gudang duwe apa sing kudune lan apa sing dibutuhake kanggo perang sing nyaman.
      1. Silver99
        Silver99 14 Oktober 2022 11:23
        + 14
        Nalika wajib militer teka karo kabeh dhewe, mula iki dudu prajurit, nanging milisi model 1941, ing jaket empuk lan sepatu bot. Kathah gumantung ing peralatan, nyoba nyusup liwat lendhut lan es ing seragam Yudashkin, iki dudu seragam katun USSR, sing, saliyane kanggo nyandhang resistance, uga anget lan nyaman.
        1. Barberry25
          Barberry25 14 Oktober 2022 11:33
          -5
          kowe bingung anget karo empuk.. Prajurit kudune: seragam/sepatu, SIBZ, senapan mesin lan kantong sabuk karo barang.. Iki sing kudune ditanggepi.. malih seragame bisa VKPO. lan Yudashka Lan sibz bisa 6b45 Ratnik , utawa Mungkin piring karo piring waja baja tanpa CAP .. Iki amarga wong kene ora ngerti prabédan antarane apa sing perlu lan trep .. sing perlu diwenehi, nanging iki ora. ora ateges bakal trep lan paling apik.Mulane kabeh wong nulis sing njupuk berets nyaman, amarga nalika sampeyan nggawa sing digawa metu, sampeyan bisa mbusak sikil, njupuk boots, amarga iku luwih apik kanggo lumaku ing telek ing lapangan. awit iku luwih gampang kanggo ngresiki saka berets, njupuk sleeping bag lan teploid. kita ngomong babagan KESEHATAN perang, lan sakperangan alesan kita percaya yen dheweke bakal lunga tanpa waja lan helm lan bedhil mesin.
          1. Ohsetin
            Ohsetin 14 Oktober 2022 12:27
            +4
            Kutipan: Barberry25
            lan sakperangan alesan kita mikir sing padha bakal ninggalake tanpa waja lan helem lan bedhil mesin

            Lan kene iku? Yen sampeyan wis ma sikil menyang callus a, udan lan kadhemen, carane waja Soviet lan SSH-40 bakal mbantu perang?
            1. Barberry25
              Barberry25 14 Oktober 2022 12:36
              -6
              Aku mbaleni maneh, wong-wong kita ora ngerti bedane apa sing kudu ditanggepi lan apa sing kudu ditindakake ... piye wae, dheweke padha gelut karo udan lan sikil sing kethul, mula dheweke wis nulis kanthi histeris babagan " Aku bakal teka menyang kantor registrasi lan pendaftaran militer karo senjataku.
          2. garrett
            garrett 14 Oktober 2022 12:52
            0
            Apa padha menehi minuses? Kabeh wis ditulis kanthi bener, pitakonan liyane yaiku wektune kanggo ngganti standar pasokan lan kalebu tas turu lan jeroan termal, lsp. Aku ora ngomong babagan langit IRP iki (abad pungkasan).
            1. Barberry25
              Barberry25 14 Oktober 2022 13:12
              -2
              ill-wishers) mesthi akeh banget. Aku wis suwe ora ndeleng rating.
              1. andrey
                andrey 14 Oktober 2022 13:29
                + 11
                tentara perlu iku, iku ora pitakonan, karo kabeh aku bisa ... nanging ing ngendi tax sandi? endi tentara anyar, ngendi kabeh?
                1. Barberry25
                  Barberry25 14 Oktober 2022 13:36
                  -6
                  tank-pesawat-cangkang. Utawa sampeyan pancene mikir sing kabeh budget menyang kaos kaki lan celana?
        2. 30 ing
          30 ing 14 Oktober 2022 19:04
          +3
          Kutipan saka Silver99
          , nyoba nyusup liwat lendhut lan es ing seragam Yudashkin, iki dudu seragam katun USSR, sing, saliyane kanggo nyandhang resistance, uga anget lan nyaman.

          Apa anget ing mangsa karo celonone calico? Apa anget ing jas ing mangsa? Utawa iku bisa kanggo perang ing jaket wadded lan celonone, abot, push, sampeyan tiba lan sampeyan ora bisa tangi ... Iku nyaman, anget lan sikilmu ora udan ing kirzuhi? Lan berets lawas, iki minangka eksekusi Mesir ... seragam Yudashkin nyaman, entheng, lan modifikasi anyar relatif anti banyu .. Kanthi jeroan termal, kabeh macem-macem tab, jaket, sawetara model musim panas, musim gugur, sepatu musim dingin. . lsp. ... Ora babagan seragame Yudashkin.Intine, dheweke ana ing ngendi? Ing ngendi ana atusan ewu set seragam prajurit ing gudang? Sapa sing salah? Kenapa ora ana kontrol?
          1. 30 ing
            30 ing 14 Oktober 2022 19:23
            +2
            Fitur utama seragam lapangan paling anyar saka personel militer yaiku multi-lapisan. Sadurunge, miturut prinsip iki, mung peralatan lapangan kanggo pasukan khusus digawe.

            VKBO kalebu 23 item sandhangan, kalebu telung pasang sepatu. Kombinasi wolung lapisan sandhangan ngidini personel militèr nggunakake seragam lapangan iki ing off-season lan ing mangsa, yaiku, nalika suhu kisaran saka + 15 kanggo - 40 derajat Celsius.

            Seragam lapangan nyedhiyakake wolung lapisan sandhangan, sing kalebu barang-barang ing ngisor iki:

            jeroan entheng;
            jeroan wulu;
            Jaket bulu;
            windbreaker;
            Setelan demi-musim;
            setelan tahan angin;
            rompi terisolasi;
            Setelan anget.
            Mangkono, kombinasi lapisan sing beda-beda dipilih gumantung saka cuaca lan intensitas tenaga fisik sing dialami dening perwira lan prajurit. Nanging yen suhu udhara luwih saka limalas derajat, banjur seragam lapangan musim panas dibutuhake.











            Fitur utama seragam lapangan paling anyar saka personel militer yaiku multi-lapisan. Sadurunge, miturut prinsip iki, mung peralatan lapangan kanggo pasukan khusus digawe.

            VKBO kalebu 23 item sandhangan, kalebu telung pasang sepatu. Kombinasi wolung lapisan sandhangan ngidini personel militèr nggunakake seragam lapangan iki ing off-season lan ing mangsa, yaiku, nalika suhu kisaran saka + 15 kanggo - 40 derajat Celsius.

            Seragam lapangan nyedhiyakake wolung lapisan sandhangan, sing kalebu barang-barang ing ngisor iki:

            jeroan entheng;
            jeroan wulu;
            Jaket bulu;
            windbreaker;
            Setelan demi-musim;
            setelan tahan angin;
            rompi terisolasi;
            Setelan anget.
            Mangkono, kombinasi lapisan sing beda-beda dipilih gumantung saka cuaca lan intensitas tenaga fisik sing dialami dening perwira lan prajurit. Nanging yen suhu udhara luwih saka limalas derajat, banjur seragam lapangan musim panas dibutuhake.











            Fitur utama seragam lapangan paling anyar saka personel militer yaiku multi-lapisan. Sadurunge, miturut prinsip iki, mung peralatan lapangan kanggo pasukan khusus digawe.

            VKBO kalebu 23 item sandhangan, kalebu telung pasang sepatu. Kombinasi wolung lapisan sandhangan ngidini personel militèr nggunakake seragam lapangan iki ing off-season lan ing mangsa, yaiku, nalika suhu kisaran saka + 15 kanggo - 40 derajat Celsius.

            Seragam lapangan nyedhiyakake wolung lapisan sandhangan, sing kalebu barang-barang ing ngisor iki:

            jeroan entheng;
            jeroan wulu;
            Jaket bulu;
            windbreaker;
            Setelan demi-musim;
            setelan tahan angin;
            rompi terisolasi;
            Setelan anget.
            Mangkono, kombinasi lapisan sing beda-beda dipilih gumantung saka cuaca lan intensitas tenaga fisik sing dialami dening perwira lan prajurit. Nanging yen suhu udhara luwih saka limalas derajat, banjur seragam lapangan musim panas dibutuhake.













            Pitakonan ngendi iku ?? Sapa sing ora netepi prentah negara, sapa sing tanggung jawab kabeh iki? Menteri Pertahanan?
          2. sirah
            sirah 17 Oktober 2022 08:16
            +2
            Lan sing kandha yen iki ora? Pitakonan mung yaiku gudang lan logistik ora siap nyedhiyakake tambahan sawetara atus ewu, rekrutmen lan formasi saiki ditindakake ing papan lan lokasi sing durung nate direncanakake, kabeh iki bodho kudu diangkut saiki menyang titik kasebut. Titik kapindho yaiku masalah ukuran, umume mobilisasi ora ana ing ukuran standar 48 - 52, yaiku saka 54 lan ndhuwur .... yaiku, butuh wektu kanggo nemokake ukuran kasebut, nggawa maneh, lsp. Ana akeh rompi antipeluru ing gudang, nanging ukurane 1 !!!
            1. 30 ing
              30 ing 17 Oktober 2022 09:17
              0
              matur nuwun . Minangka kanggo anané ukuran gedhe, Aku sampeyan tengen kene ... Aku dhewe kudu ngenteni sandi 54, dhuwur kalima ... Senadyan kasunyatan sing aku ora banget uga-panganan. Fisik normal.
    3. Komentar wis dibusak.
  2. Navodlom
    Navodlom 14 Oktober 2022 11:10
    + 12
    Wingi aku ngomong karo wong sing ngerti urusan Railway Rusia ing salah sawijining wilayah tapel wates. MO nglamar 800 gerbong. Lan dheweke mung ora ana sacara fisik!

    Saka ngendi asale gerbong, yen wis pirang-pirang taun saiki armada gerbong umum dibobol operator kaya Freight One.
    Atusan ewu gerbong ninggalake kontrol langsung saka Railways Rusia.
    Reformers mln.
    1. saigon
      saigon 14 Oktober 2022 11:23
      + 18
      Nanging Railways Rusia, nyuwun pangapunten, iki dudu Railway USSR lan ora cedhak karo efisiensi kerja. Struktur keren sampeyan bisa mlebu.
      Ing cendhak, ril kanggo sawetara, gerbong kanggo wong liya, sinyal lan komunikasi saka LLC katelu utawa AEO, ing tembung saka pemilik saka segara.
      Armada gerbong lan 800 gerbong minangka watesan 15 sepur ing Trans-Siberia, kanthi tembung, ora angel. Umumé, Russian Railways mung LLC lan ngandika iku kabeh.
      1. Navodlom
        Navodlom 14 Oktober 2022 11:26
        +7
        Quote: saigon
        Railways Rusia, nuwun sewu, iki dudu Railway USSR lan ora cedhak karo efisiensi kerja

        Sawise reformasi "sukses", kepiye carane bisa dibandhingake?
        Lan mesthi ora ana paningkatan efisiensi nalika Railway Rusia dicabut saka rolling stock lan struktur pribadi anyar sing ana hubungane karo manajemen Railways Rusia.

        Quote: saigon
        Armada mobil lan 800 mobil minangka watesan 15 sepur ing Trans-Siberia, kanthi tembung, ora angel.

        Aku kaya nulis.
        Sawise "reformasi" taun 2007, Railway Rusia meh ora ana gerbong sing bisa digunakake langsung.
        Ing laporan kanggo 2013 nomer 54 ewu mobil dituduhake.
        http://ar2013.rzd.ru/ru/performance-overview/freight-transportation/car-fleets/

        Ya, ana kira-kira 1,3 yuta mobil.
        Aku bisa salah, nanging ora akeh.
    2. Barberry25
      Barberry25 14 Oktober 2022 12:07
      +2
      ing kene aku mikir liyane.. MO biasane duwe pakulinan tumindak kanthi buntut sing kembung.. yaiku. dheweke butuh 800 gerbong wingi lan ing sawijining wilayah .. mesthi ora ana sing nyimpen gerbong kaya ngono ing uap lan persiapan lan koleksi butuh wektu.
      1. Navodlom
        Navodlom 14 Oktober 2022 12:09
        0
        Kutipan: Barberry25
        MO biasane duwe pakulinan operasi karo buntut puffed munggah..i.e. dheweke butuh 800 gerbong wingi lan ing sak wilayah..

        Kuwi kaya.
        Karya sing ora dikoordinasi lan kekurangan perencanaan ora kaget.
        1. Barberry25
          Barberry25 14 Oktober 2022 12:21
          +1
          iku isih mobilized meh ora tekan LBS.. dadi aliran utama groans isih ngarep.
    3. bubalik
      bubalik 14 Oktober 2022 13:22
      +6
      kanggo 800 gerbong
      ,,, platform universal 4-poros paling kamungkinan dibutuhake.
      Ing wulan April, First Freight Company (PGK) mutusake ninggalake segmen platform universal. Alasanipun, kados ingkang kaandharaken wonten ing PGK, impossibility ngrancang kegiatan ing bagean iki lan nepaki kewajiban kanggo pelanggan ing latar mburi kasus sing luwih kerep mundur saka armada kanggo transportasi kanggo kabutuhan negara..
      Freight One ngatur babagan 4 ewu platform universal, yaiku, kira-kira 7,6% saka total armada platform universal lan khusus ing Rusia (52,4 ewu unit ing awal 2022)
      Ing pungkasan Maret, pembicara Dewan Federasi Valentina Matvienko nuduh operator swasta ora gelem kerja ing ekonomi mobilisasi. Dheweke nuntut kanggo nggabungake armada gerobak kanggo ngrampungake tugas negara. Operator mangsuli yen dheweke ora nampa gerbong minangka hadiah, nanging dheweke nggawe armada dhewe, mbuwang luwih saka 2 triliun rubel.
      1. kudma
        kudma 14 Oktober 2022 14:00
        +4
        Ya bener, kita duwe ekonomi pasar. Negara kita seneng bisnis susu, ayo padha nyewa gerbong kanthi umum lan dhuwit.
        1. EULA
          EULA 14 Oktober 2022 19:28
          +2
          Utawa mung diskon kanggo pajak lan biaya kanggo jumlah biaya gerbong. Sanalika para pekerja diwenehi maneh apa sing dijupuk saka pensiunan, subbotnik kanggo ndandani gerbong bakal langsung diwiwiti.
  3. dmi.pris
    dmi.pris 14 Oktober 2022 11:12
    +3
    Tandu taktis lagi digawe ing dalem kabudayan daerah (Kuban) Sing boroske, dirampok, ora diasilake alon-alon malik menyang arah sing bener.
  4. roket757
    roket757 14 Oktober 2022 11:15
    +6
    Aku kelingan foto-foto jaman Perang Patriotik Agung. Toko pabrik kanthi slogan "Kabeh kanggo ngarep - kabeh kanggo Kamenangan!".
    . Lan apa maneh sampeyan bisa ngelingi ... ya, carane masalah nyolong / quartermaster sluggish, supplier lan liyane sing mesthine kanggo nyedhiyani "Kabeh kanggo ngarep, kabeh kanggo kamenangan" wis "ditanggulangi"!
    Mbok menawa pengalaman para leluhur bakal migunani, ing wektu iki, lan pancen!
  5. Ulan.1812
    Ulan.1812 14 Oktober 2022 11:26
    +4
    Yagene iki kedadeyan?
    Kapitalisme, Nanging, ngendi pemilik pribadi mrentah nang endi wae.
    Lan kanggo meksa wong tanpa alesan, iku perlu kanggo mbayar, lan malah supaya iku bakal luwih duwe bathi kanggo wong kanggo nepaki pesenan saka sadurunge. Lan iku ora bisa kanggo reassure karo pirembagan bab patriotisme.
    Lan kita uga duwe kapitalisme liar.
    Bener, dheweke nulis babagan mobil ing kene, dheweke wis suwe diduweni dening perusahaan swasta, lan ora dening negara utawa Railway Rusia. Lan sampeyan ora bisa nggunakake tanpa ijin saka pemilik.
    Angger-anggering Toret dibutuhake, nanging banjur ora sawetara jenis SVO indistinct, nanging kasunyatan cetha ditetepake.
    1. Ilmuwan
      Ilmuwan 14 Oktober 2022 12:05
      +4
      Ya, hukum sing jelas lan tepat sing bakal mewajibake pedagang pribadi ing jaman perang kanggo nindakake apa lan kepiye negara mbutuhake, yen nasionalisasi. Lan kita uga kudu nyatakake kanthi jelas yen kita wis ana ing kahanan perang (apa ora cukup ngrusak wilayah negara lan mateni warga sipil?).
      Kanggo kabotan sing kita ora duwe kaping Soviet lan hubungan pasar, Aku propose kanggo takon carane masalah Recovery ekonomi ditanggulangi ing Inggris sawise (!) perang. Perusahaan nasionalisasi ing sektor strategis: pertambangan batu bara, transportasi, metalurgi, lan liya-liyane, ngetrapake rencana patang taun, yaiku, dheweke ngalih menyang manajemen ekonomi negara (yen ora kabeh, banjur sektor utama). Lan ora ana pasar lan demokrasi sing nyegah iki. Miturut cara, lan wektu tentrem uga. (Aku, ora ngerti iki, ing wektu iki kaget banget, apa sing Thatcher terus-terusan privatizes, iki ing negara sing pisanan pindhah menyang pasar).
      1. frog
        frog 14 Oktober 2022 13:55
        +6
        Ya, hukum sing jelas lan tepat sing bakal mewajibake pedagang pribadi ing jaman perang kanggo nindakake apa lan kepiye negara mbutuhake, yen ora nasionalisasi.

        Wah, bener!! Kok nyenengke ati!!!
        Ana siji bab cilik kiwa, kanggo nulis ing sawetara jinis hukum, nanging apa persis "perang"? Lan nalika teka ...
        Kita ora duwe perang. Hukum militer - uga. Kajaba iku, darurat. Dokumen kasebut nyatakake babagan negara kasebut, lan ana dokumen dhewe. Nanging ora ana sayuran babagan perang. Amarga yen VP ngenalaken, bisnis bakal banget gelo. Mulane, padha teka karo kabeh jinis reged, kaya "siaga dhuwur." Dadi karo iwak lan ing .... lungguh ing kursi. Bakal dadi omong kosong, kaya karo penobatan, nanging sapa sing peduli?
        1. Ilmuwan
          Ilmuwan 14 Oktober 2022 15:23
          0
          Lan bisnis sing "singgung" amarga negarane nglindhungi dhewe (uga dhewe) saka karusakan fisik ora duwe hak kanggo ana.
          1. frog
            frog 14 Oktober 2022 15:31
            +2
            Masalah kasebut ora mung ing bisnis, umume, warga biasa uga akeh pitakonan. Kajaba iku, iki ora babagan nglindhungi bisnis, sawise kabeh .... Utamane amarga ing negara kita muni lucu. Intine yaiku manawa hukum kasebut jelas lan tepat, utawa kita urip miturut konsep kasebut. Ora luwih lan ora kurang. Kanggo nalika panguwasa ndeleng kene babagan hukum, banjur padha mbungkus herring, iku paling aneh kanggo ngenteni lan, malah luwih, kanggo nuntut katresnan, pangerten lan bab saka bisnis lan electorate. mung. Dene kasektene iki tumindak ....... kaya biasane, umume.
        2. AdAstra
          AdAstra 14 Oktober 2022 18:21
          0
          Lan kenapa, kita duwe Keputusan Presiden, apa panjelasan liyane kanggo sampeyan hi
      2. Ulan.1812
        Ulan.1812 14 Oktober 2022 19:47
        -1
        Kutipan: W. Cheny
        Ya, hukum sing jelas lan tepat sing bakal mewajibake pedagang pribadi ing jaman perang kanggo nindakake apa lan kepiye negara mbutuhake, yen nasionalisasi. Lan kita uga kudu nyatakake kanthi jelas yen kita wis ana ing kahanan perang (apa ora cukup ngrusak wilayah negara lan mateni warga sipil?).
        Kanggo kabotan sing kita ora duwe kaping Soviet lan hubungan pasar, Aku propose kanggo takon carane masalah Recovery ekonomi ditanggulangi ing Inggris sawise (!) perang. Perusahaan nasionalisasi ing sektor strategis: pertambangan batu bara, transportasi, metalurgi, lan liya-liyane, ngetrapake rencana patang taun, yaiku, dheweke ngalih menyang manajemen ekonomi negara (yen ora kabeh, banjur sektor utama). Lan ora ana pasar lan demokrasi sing nyegah iki. Miturut cara, lan wektu tentrem uga. (Aku, ora ngerti iki, ing wektu iki kaget banget, apa sing Thatcher terus-terusan privatizes, iki ing negara sing pisanan pindhah menyang pasar).

        Semono uga apa sing diomongake. Yen ana perang, negara kudu duwe hak kanggo nyita utawa ngowahi sawetara properti dadi panggunaan sementara.
    2. saigon
      saigon 14 Oktober 2022 12:34
      +2
      Inggih, sampeyan bisa duwe gerbong, nanging ayu banget, nanging cara ing Railways Rusia, nanging ndandani gerbong mung ing Railways Rusia lan kabeh sing duwe gerbong teka.
      Aku mung ngomong babagan kahanan sing apik kanggo duwe mobil lan gumantung banget marang manajer saka Railways Rusia, yen ora kapitalisme. Ya, lan ngira-ngira kaya ngono ing irung saben 6 sasi, sampeyan kudu ndandani depot (yen ora, sampeyan ora bakal lunga) utawa TO-3 yen ora, sampeyan ora bakal lunga, lan sampeyan ora bakal lunga sanajan ing wayah awan. -mangsa, yen ora, sampeyan ora bakal lunga.
      Ing tembung, iku ora cara ala kanggo narik dhuwit saka mobil HOSTYAINOF, iku mung bungahaken.
    3. Taimen
      Taimen 14 Oktober 2022 14:15
      +2
      Apa ora luwih gampang kanggo nasionalisasi kabeh? Banjur dheweke dhewe megat "pemilik" lan "pemilik" ngumpulake upeti saka dheweke lan nyanyi lagu sing kabeh ora kaya ngono. Lan paduan suara, menehi dhuwit, menehi dhuwit.
    4. Barberry25
      Barberry25 14 Oktober 2022 15:35
      +1
      banjur pitakonan prasaja .. kapitalis iku ala, iku ora brainer, nanging kepiye kedadeyan nalika Perang Dunia II entuk manfaat saka progenitor waja awak CH-42 pisanan dihargai, lan sawise perang padha lali, banjur nalika waja awak Amerika digawa saka Vietnam, 6B1 dikembangake, sing ditinggalake ing gudang ing batch cilik lan ora diprodhuksi, lan mung nalika pitik jago lan perang ing Afghanistan diwiwiti, 6b2 dikembangake kanthi inisiatif dhewe, yaiku. presented, iku disetujoni lan mung banjur padha wiwit gawé ... Utawa apa komunis uga duwe kalbu ala utawa patriotisme?
      1. Ulan.1812
        Ulan.1812 14 Oktober 2022 19:51
        0
        Kutipan: Barberry25
        banjur pitakonan prasaja .. kapitalis iku ala, iku ora brainer, nanging kepiye kedadeyan nalika Perang Dunia II entuk manfaat saka progenitor waja awak CH-42 pisanan dihargai, lan sawise perang padha lali, banjur nalika waja awak Amerika digawa saka Vietnam, 6B1 dikembangake, sing ditinggalake ing gudang ing batch cilik lan ora diprodhuksi, lan mung nalika pitik jago lan perang ing Afghanistan diwiwiti, 6b2 dikembangake kanthi inisiatif dhewe, yaiku. presented, iku disetujoni lan mung banjur padha wiwit gawé ... Utawa apa komunis uga duwe kalbu ala utawa patriotisme?

        Duracoa cukup ing kabeh wektu, preduli saka sistem.
        1. Barberry25
          Barberry25 14 Oktober 2022 22:11
          -1
          shh, yen ora, dheweke bakal cepet ngandhani babagan komunisme suci lan kapitalisme sing dikutuk
          1. spektr9
            spektr9 15 Oktober 2022 16:12
            -1
            shh, yen ora, dheweke bakal cepet ngandhani babagan komunisme suci lan kapitalisme sing dikutuk

            Yen sampeyan duwe kapitalisme suci, pengusaha sing dikasihi, mula ora mung kontrak, nanging apa sing kedadeyan saiki katon kaya perbudakan, ing ngendi bisnis ora duwe utang apa-apa marang budak, nanging budak kudu nyerahake sirahe kanggo sampeyan.
            1. Barberry25
              Barberry25 15 Oktober 2022 23:52
              +1
              1) Aku dudu pengusaha
              2) nanging ana pengusaha menowo .. Ing siji wektu dheweke dadi peacemaker ing Yugoslavia, lan tindak Chechnya minangka bass pindho ... Dheweke mbokmenawa wong ala lan ala kanggo sampeyan ... Miturut cara, iku Gyurza legendaris saiki uga dadi pengusaha.. Utawa dheweke uga ala? Lan Kovtun, sing pisanan entuk Stinger ing Afghanistan, saiki uga dadi pengusaha ... Ngomong-ngomong, aku ngelingake sampeyan manawa komunis mbubarake USSR lan dibagi dadi auls lan takdir ... sawetara alasan dheweke komunis lan dheweke apik..
      2. ycuce234-san
        ycuce234-san 15 Oktober 2022 11:53
        +2
        Kutipan: Barberry25
        Lan sawise perang, dheweke lali, banjur nalika rompi anti peluru Amerika digawa saka Vietnam, 6B1 dikembangake, sing menyang gudang ing kumpulan cilik lan ora diprodhuksi.


        Banjur dianggep luwih penting kanggo nglampahi dhuwit ing tameng rudal nuklir, lan kaputusan iki bener, amarga, amarga konsentrasi saka mbuwang, perang nuklir ing 50s lan 80s ora kelakon, uga wates utama. perang. Banjur wektu anyar teka.
        1. Barberry25
          Barberry25 15 Oktober 2022 13:06
          -1
          trus sing dadi pitakonan..kepriye kahanane saiki beda-beda?saiki padha karo pasukan nuklir strategis diupdate dhisik.
          1. ycuce234-san
            ycuce234-san 15 Oktober 2022 17:15
            +1
            Contone, bagean ing ekonomi donya wis ilang, struktur ekspor wis slid menyang bahan mentah siji lan ekonomi domestik wis degradasi (deindustrialisasi, mundhut saka industri penting, kayata manufaktur pesawat, galangan kapal, otomotif, elektronik lan robotika). , kimia, armada perdagangan lan ekspor properti intelektual wis ilang, ekspor ibukutha); konflik lan hotbeds saka tension saka bawana liyane wis dipindhah langsung menyang wates. Kemajuan teknologi lan sosial-politik ora mandheg ing jagad iki. Masalah demografi, mundhut lift sosial lan perlindungan akeh hak warga, nyuda ilmu lan pendidikan kanthi perawatan kesehatan. Wektu liyane lan masalah liyane wis ditambahake menyang sing lawas.
            Mulane, saiki angel nindakake produksi skala gedhe apa wae sing paling angel sacara teknis.
            1. Barberry25
              Barberry25 15 Oktober 2022 17:34
              0
              sing. ing asas, idea banget tetep padha - njamin pasukan nuklir strategis saka perang gedhe-gedhe?
              1. ycuce234-san
                ycuce234-san 15 Oktober 2022 17:54
                0
                Kutipan: Barberry25
                saka perang gedhe-gedhe?

                Saka perang nuklir gedhe-gedhe. Nanging saiki sampeyan kudu mbuwang akeh banget kanggo melu konflik tapel wates utama kanthi kesempatan ekonomi sing luwih winates, amarga pemulihan ekonomi bakal mbutuhake pirang-pirang dekade. Uni ora wedi kalah ing konflik adoh ing Afrika utawa Amerika Kidul, asil redistribusi prasaja saka pinggiran lingkungan pengaruh, kang bisa bali ing tataran sabanjuré.
                1. Barberry25
                  Barberry25 15 Oktober 2022 23:49
                  +1
                  uga, peduli, kahanan padha, tumindak uga .. nanging sakperangan alesan, ing USSR, iki kabeh tengen, nanging ing Federasi Rusia, medeni, medeni .. standar pindho
                  1. ycuce234-san
                    ycuce234-san 16 Oktober 2022 00:59
                    0
                    Iku kaya program latihan kanggo angkat bobot utawa pegulat sirkus: wong sing ora siyap luwih cenderung cilaka awake dhewe nalika nyoba nggunakake. Mula, keputusan lan tumindak sing padha migunani ing sawetara kahanan lan mbebayani kanggo wong liya.
                    1. Barberry25
                      Barberry25 16 Oktober 2022 10:27
                      0
                      luwih becik nganggo waja nanging tanpa senjata nuklir saiki?
                      1. ycuce234-san
                        ycuce234-san 16 Oktober 2022 11:41
                        0
                        Kanthi loro kasedhiya.
                        Bentenane amarga kontraksi ekonomi, biaya Trishkin ditarik menyang senjata nuklir (sing bener), lan ora cukup kanggo boots-armor-quadcopters-komunikasi-komputer-medicine-science.
                        Solusi sing tepat ing kene yaiku ngupayakake pertumbuhan ekonomi, utawa, minangka solusi parsial, kanggo ngrangsang pangembangan lan ekspor senjata kita dhewe lan sing gegandhengan karo sing paling bermasalah. Banjur pabrik-pabrik pribadi sing dibutuhake mboko sithik katon ing njero.
                        Ora bisa ditindakake kanthi mobil penumpang - dheweke nggunakake stimulasi kanggo mbangun pabrik ing njero negara, usaha patungan karo wong manca, lan ngetrapake tugas kanggo impor, nanging kabeh mobil kasebut utamane kalebu komponen sing diimpor. . Lan bisa uga kudu ngetrapake stimulasi ekspor mobil jangka panjang (paling ora ing pasar negara-negara CIS, Amerika Kidul lan Afrika ana kemungkinan kanggo mlebu) lan supaya bisnis mobil dhewe gelut lan menang karo dheweke. masalah teknis lan obsolescence moral.
  6. paul3390
    paul3390 14 Oktober 2022 11:31
    +9
    Aku wis tau ngomong - mung eksekusi massal sing bakal nylametake Tanah Air .. Anggere kabeh maling ora wedi karo kekuwatan, kabeh bakal terus kaya mangkene.

    Aja pengin njupuk, kaya - wektu iku manungsa - oke. Ayo langsung nelpon kabeh wong sing diidentifikasi, sanajan ana alesan, lan ngirim menyang ngarep. Aja menehi peralatan - supaya dheweke tuku dhewe ..
    1. tihonmarine
      tihonmarine 14 Oktober 2022 11:53
      +1
      Kutipan saka paul3390
      Aku mesthi ujar - mung eksekusi massal sing bakal nylametake Tanah Air ..
      Eksekusi ora bakal disimpen nalika sistem rusak.
      1. Lex_is
        Lex_is 14 Oktober 2022 13:37
        +3
        Dheweke ora bakal nyimpen.
        Yen ora ana sistem sing bisa digunakake, sampeyan bisa njupuk saben wong paling sethithik saben wulan lan ganti menyang sing anyar, asil bakal padha
    2. Barberry25
      Barberry25 14 Oktober 2022 15:39
      0
      ironi iku banjur perlu kanggo njupuk kabeh ndhuwur CPSU ing 1979, amarga tentara ora duwe waja awak ing wektu sing meh ora ana tembung.
    3. AdAstra
      AdAstra 14 Oktober 2022 18:23
      +1
      Lan ing kene, nuwun kanggo nyetel untu ing pinggir - tawon marang madu.
  7. Adagka
    Adagka 14 Oktober 2022 11:38
    +3
    maneh kremlebots melu ing substitusi konsep. uga populis, wakil saiki, mantan jenderal (sing, kanthi cara, akeh pitakonan saka panguwasa sing kompeten),
    lan saiki ora wektu kanggo golek guilty, sawise kamenangan kita bakal tokoh metu. Ing sawetoro wektu, sampeyan kudu nyaring, nyenyet, ngatasi, mbuwang ....
  8. lokasi
    lokasi 14 Oktober 2022 11:40
    +4
    Penulis langsung pelawak: "Rincian, perkakas, ngawut-awut, mung rub marang saben liyane. Sampeyan perlu kanggo nyepetake kabeh pangolahan."
    Ayo cepetan...! Ing taun-taun kepungkur, $ 50 milyar saben taun dibuwang ing luar negeri, lan saiki - luwih dhuwur, mungkin kita bisa narik kabeh 200. Umumé, yen sampeyan maca prakiraan saka Bank Sentral Federasi Rusia, langsung dadi nyenengake ing jiwa sampeyan ... kita duwe wong sing luwih apik! Nanging sing normal?
  9. tihonmarine
    tihonmarine 14 Oktober 2022 11:49
    +2
    Saiki wakil anyar bakal mutusake kabeh, lan para prajurit bakal coklat.

    Lan apa sing kudu diganti, ora ana coklat, ana roti karo chaff lan krupuk, lan jaket mudhun lawas lan sneakers kanggo sandhangan.
    1. Barberry25
      Barberry25 14 Oktober 2022 12:15
      -5
      ngguyu kene, rodo, wayahe sing ora ana siji laporan kanggo topvar bab apa sing wis rampung ... conto prasaja, yen wakil saka Duma Negara wis ora lunga menyang BTRZ, kita ora bakal ngerti yen tanduran nampa kontrak. kanggo ndandani lan modernisasi tank 800, yaiku upgrade brdm-2 menyang tingkat Bekas.. tanpa kabar, ora ana sing ngerti yen kabeh pabrik SIBZ pindhah menyang pesenan negara lan akeh liyane.. Masalahe Kementerian Pertahanan kita. ora apa, nanging ora ngerti carane bisa karo populasi lan melu propaganda
  10. Sergey Drozdov
    Sergey Drozdov 14 Oktober 2022 11:50
    + 11
    Sampeyan, penulis sing dikasihi, bingung dhewe lan mbingungake kita, amarga: "Iku babagan kelas, dudu babagan individu ... ora ana owah-owahan pasuryan sing bisa ngganti apa wae nganti kelas sing duwe kekuwatan wis diganti." Lenin
    Lan ora perlu bungah yen telung wanita Uzbek wiwit njahit kanggo tentara, sampeyan kudu nangis - pabrik garmen sing rusak kudune jahitan iki 10 taun kepungkur ...
  11. bingo
    bingo 14 Oktober 2022 12:07
    +1
    Ya, akeh sing dicethakaké bengkong. lan iki wis cetha kanggo dangu. Ah-ah, 1,5 yuta set kamuflase wis ilang. Sampeyan bisa malah ngetung nelayan karo pemburu ing kamuflase, ora bakal ana siji setengah yuta mung ing Rusia. Lan yen pimpinan kita ing siji wektu wis dadi foled karo adol legal barang iki, saiki kita uga duwe pabrik, kang mung ora menehi peduli kanggo nambah output, lan 1,5 lemons ora bakal bocor saka gudang, nanging Kamentrian Pertahanan bakal nggawa income
  12. Ohsetin
    Ohsetin 14 Oktober 2022 12:22
    +5
    Tugas kita saiki yaiku ngrampungake masalah kasebut lan ngilangi masalah.

    Kita iku sapa?
  13. yuriy1863
    yuriy1863 14 Oktober 2022 12:48
    +1
    Lan maneh, masalah kasebut yaiku kekurangan pusat pengambilan keputusan kanggo periode perang. Kita butuh Markas Komando Tinggi, sing bakal duwe kekuwatan super konsentrasi. Lan saiki saben departemen mbukak dalan dhewe. Wis wayahe nganggo para menteri nganggo kamuflase lan beret...
    1. Gardamir
      Gardamir 14 Oktober 2022 15:01
      +1
      kang bakal duwe daya super-konsentrasi
      Iki sing arep dijawab siji wong. Ya, tembung sing paling ditresnani, kucing ninggalake anak kucing lan ora ana sing kudu disalahake.
      Sanajan aku ngerti sapa sing bakal mangsuli. Lenin miwiti operasi khusus, Stalin ora nyiapake mobilisasi. Serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina ora kejawab dening Zhukov.
      1. yuriy1863
        yuriy1863 14 Oktober 2022 17:12
        +1
        Tarif minangka badan kolektif sing tumindak miturut prinsip: dianggep, dibahas, diputusake. Ora perlu reinvent setir, ana pengalaman perang 1941-45.
  14. Nikolay Malyugin
    Nikolay Malyugin 14 Oktober 2022 13:05
    0
    Kabeh kudu padu, yen njahit seragam kudu kontrol sing tepat, yen wilayah wis mardika, saiki lan suwe, wong kudu percaya. Ing kasus iki ora bakal ilang. Sawetara jinis entheng ing kabeh sing kedadeyan dirasakake.
  15. Lex_is
    Lex_is 14 Oktober 2022 13:23
    +4
    Saka tingkat lan skala gagasan, sampeyan pengin nangis banter.
    ing sawetara Ozon utawa Wildberries? Nanging iki minangka struktur logistik sing meh siap.

    Tingkat pangerten proses nyengsemaken.

    Penulis, struktur kasebut digawe kanggo kegiatan komersial, ora bakal bisa mlebu logistik militer kanthi cara apa wae.
    Dasar struktur kasebut yaiku aplikasi sipil ing jaringan seluler lan pusat data sing mbukak. Yen aplikasi lan pangolahan data dicopot saka skema kasebut, sistem logistik mung bakal mandheg, lan gudang kosong, titik pick-up, lan liya-liyane bakal tetep.

    Apa sing nyegah Wilayah Moskow nggawe sistem logistik modern minangka misteri gedhe.
  16. EULA
    EULA 14 Oktober 2022 19:32
    +2
    Kutipan saka Lex_is
    struktur digawe kanggo aktivitas komersial

    Kajaba iku, asline dirancang kanggo nglindhungi kapentingan pangirim, operator lan panampa saka pejabat. Sedhih banget kanggo ndeleng carane sdek ditransfer server menyang Federasi Rusia, wiwit nuntut dokumen saka pangirim lan mundhakaken prices. Lan kabeh iki bebarengan.
    Apa Kamentrian Pertahanan bisa nyedhiyakake TC kanthi tingkat perlindungan sing padha saka pemerasan ing FIU, saka panyimpenan data pribadhi ing Federasi Rusia, saka pajak lan nistha liyane?
    Mbokmenawa ora.
  17. Alexander_First
    Alexander_First 14 Oktober 2022 22:36
    +1
    Kesempatan mobilisasi wis rusak banget ing negara kasebut sajrone 30 taun kepungkur. karusakan mob. kapasitas perusahaan industri diwiwiti dening Gaidar lan Co lan terus dening kabeh liyane nganti saiki. Potensi mobilisasi Angkatan Bersenjata dirusak dening Serdyukov lan K. Kita ndeleng asile. Iki minangka parodi mobilisasi. Federasi Rusia wis dadi bahan guyonan. Malah para pamimpin republik Asia ngguyu "sumringah" lan ngirim dheweke lunga.
  18. Max1995
    Max1995 14 Oktober 2022 23:03
    +2
    Maneh naivete lan wishes apik.
    kudu, kudu, kudu...
    Imperialisme ing plataran. Akeh artikel sing lagi wae dilewati sing sapa kudu ngapura awake dhewe nganti suwe ....

    Lan wanita / wong kanggo ngumpulake dhewe kanggo para pejuang apa, kayane, "kudu" menehi militèr sing dimobilisasi (nganti foto dhaptar resmi barang sing disebar ing Internet), banjur ......

    tegese "optimizer" sing ora dihukum sabanjure ngrayakake kamenangan ...

    PS. Sawise 24 ana cathetan babagan nyolong lan kurang pasokan polisi LDNR. Apa sampeyan kelingan kabar babagan ukuman wong sing salah? ora? Aku uga....