Review militèr

Serangan reguler ditindakake ing target mungsuh ing wilayah Odessa lan Vinnitsa

41
Serangan reguler ditindakake ing target mungsuh ing wilayah Odessa lan Vinnitsa

Ing 9:00 wektu Moskow, pancen kabeh wilayah sing dikuwasani Kyiv dadi abang ing peta interaktif Ukraina. Iki tegese tandha udhara wis diumumake ing saindhenging wilayah sing dikontrol dening rezim Kyiv.


Kacarita rudal jelajah tekan target ing Odessa lan wilayah Odessa. Kaya ing wayah wengi, sistem pertahanan udara Ukrainia ora nduweni daya ing hubungane karo Kalibr Rusia.

Puffs nglukis saka kumelun ireng munggah ing ndhuwur obyek sing kena pengaruh ing sacedhake Odessa.

Miturut data awal, obyek liya saka bahan bakar lan infrastruktur energi saka rezim Kyiv kenek.

Sawise lapuran babagan kekalahan pembangkit listrik termal Ladyzhenskaya ing wilayah Vinnitsa kanthi amunisi loitering, ana laporan yen jeblugan keprungu ing fasilitas liyane ing wilayah kasebut.

Layanan darurat negara Ukrainia nyuwun marang warga kutha gedhe kanthi panjaluk supaya mudhun menyang papan perlindungan maneh. Dina iki direncanakake kanggo ngluncurake metro Kyiv kanthi lengkap, nanging amarga tandha serangan udara lan masalah ing bidang pasokan energi, sebagian besar stasiun kasebut maneh dadi papan perlindungan.

Pemilik perusahaan energi paling gedhe ing Ukraina - DTEK - dina iki ngirim rilis sing nyatakake yen pemadaman ing Kyiv diwiwiti. Dilaporake yen listrik ora kasedhiya saka 8:00 nganti 12:00 lan / utawa saka 20:00 nganti 0:00 saben dina. Ing wektu sing padha, saben distrik, kaya sing kasebut, bakal dipateni ora luwih saka 4 jam saben dina - ing wektu sing beda-beda, sing khas kanggo beban puncak.
41 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. nyenyet
    nyenyet 11 Oktober 2022 09:34
    + 43
    Kerja sedulur! Sing utama ora mandheg! Kacemplungaken ing jaman watu!
    1. Navodlom
      Navodlom 11 Oktober 2022 09:40
      -3
      Kutipan saka Snay
      Kacemplungaken ing jaman watu!

      Kanggo nindakake iki, sekolah, rumah sakit, perpustakaan kudu dirusak.

      Junta Bandera nyemplungake dheweke menyang guwa sing padhet.

      Rusia duwe tugas sing beda banget.
    2. yuriy55
      yuriy55 11 Oktober 2022 09:43
      + 32
      Kutipan saka Snay
      Kerja sedulur! Sing utama ora mandheg! Kacemplungaken ing jaman watu!

      Sergei Mikheev ngomong babagan iki wingi.
      Serangan roket kudu saben dina, supaya ora ana wong ing Ukraina lan ora ana karya sing bakal nyumbang kanggo mateni prajurit Rusia.
      Ayo 10 Ukrainia liyane lunga menyang EU - lagi ngenteni ing kana ...
      1. Perokok
        Perokok 11 Oktober 2022 09:51
        -7
        Pertahanan udara beroperasi ing wilayah Kyiv ... katon ana sing ditembak:
        https://t.me/milinfolive/91667
        ----
        Lan iki wingi ... video menarik saka 2:17 min.
        Sapa sing siaran menarik? Panik nyekel ukrobots ?? apa sing menarik?
        https://www.youtube.com/watch?v=m5svDhVEhEU&t=291s
      2. Kabupatèn katelu
        Kabupatèn katelu 11 Oktober 2022 12:16
        +6
        Kutipan saka: yuriy55
        Kerja sedulur! Sing utama ora mandheg! Kacemplungaken ing jaman watu!

        Sergei Mikheev ngomong babagan iki wingi.

        Mikheev umume ditindakake kanthi apik, kaya sing diucapake - ngurmati lan ngormati! Wingi, ing program ing Solovyov, dheweke ngandhani kabeh bebener babagan "operasi militer aneh." Lan dheweke nyatakake alasan kenapa ditindakake kanthi cara iki.
    3. Sergio_7
      Sergio_7 11 Oktober 2022 09:45
      +4
      Aku ndhukung! Nanging saiki, abad kaping 18 bakal cukup kanggo dheweke!
      1. Tochilka
        Tochilka 11 Oktober 2022 11:04
        +9
        Apa Ukraina ing abad kaping 18? provinsi Rusia. Warna lokal. Bloomers, forelocks, tim sapi, pager wattle karo mancep ing totoan, kembang srengenge, gendheng thatched omah lempung, vodka ing botol kepasang karo cob, daging babi, dumplings, borscht, songs soulful.
        Ing wektu sing padha, ora ana aspal, ora ana listrik, ora ana mesin cuci saka sing kripik sing ambruk, ora ana mangkuk jamban.
        Aku meh lali. Serfdom liyane ing wutah lengkap. Pangeran, abdi dalem, kuldi digebugi..
        1. SKVichyakow
          SKVichyakow 11 Oktober 2022 14:51
          +1
          Kutipan saka Tochilka
          Apa Ukraina ing abad kaping 18? provinsi Rusia. Warna lokal. Bloomers, forelocks, tim banteng

          Lan dheweke terus ngomong yen dheweke dudu wong Asia. Nanging padha sujud ing ngarep celonone Asia, forelocks sing. Malah ing lambang kasebut ana trisula Khazar, sing ditrapake ing tamga. Temenan, dheweke dudu wong Asia, amarga luwih cedhak karo kepala panci.
    4. SSR
      SSR 11 Oktober 2022 11:03
      +5
      Kutipan saka Snay
      Kerja sedulur! Sing utama ora mandheg! Kacemplungaken ing jaman watu!

      Kutipan: Navodlom
      Junta Bandera nyemplungake dheweke menyang guwa sing padhet.

      Kaloro komentar kasebut bener, nanging wong kasebut "telek" yen dheweke urip kanthi suwe, cahya, panas, kompor, sandhangan modis, gadget, lan liya-liyane, dheweke wiwit mikir yen iki minangka norma.
      Aku mikir.
      Amarga kita ngalami mobilisasi parsial, dheweke nyuwek wong lanang saka kulawargane, mula sisih liya kudu paling ora kepenak.
      Aku mesakake kanggo bocah-bocah, wanita lan wong tuwa, nanging yen matriks kasebut digambarake dadi fasis, iku ateges siji-sijine, kanggo reflash ing oyod.
    5. Fedor M
      Fedor M 12 Oktober 2022 00:53
      0
      Cukup ing XVIII, banjur padha uga diobong lilin
  2. Nexcom
    Nexcom 11 Oktober 2022 09:34
    + 14
    sinar cahya. murah. jupuk.
  3. bali
    bali 11 Oktober 2022 09:35
    + 25
    hi Apa sing diomongake Poroshenko ing taun 2014 babagan bocah-bocah ing ruang paling ngisor ing wilayah sing ora ana? Saiki Svidomites bakal nyoba dhewe lan ngelingi bubuk mesiu kanthi tembung sing apik.
    1. Starover_Z
      Starover_Z 11 Oktober 2022 09:40
      +6
      Kutipan saka Dos
      hi Apa sing diomongake Poroshenko ing taun 2014 babagan bocah-bocah ing ruang paling ngisor ing wilayah sing ora ana? Saiki Svidomites bakal nyoba dhewe lan ngelingi bubuk mesiu kanthi tembung sing apik.


      Saiki ayo padha njagong ing cellars dhewe! Lan iku perlu kanggo dangu, tho, padha "reformatted" kanggo dangu ing Western, "demokratis" format!
  4. Elysium
    Elysium 11 Oktober 2022 09:41
    + 10
    Liburan terus
    Muga-muga ana kelanjutan pesta maneh
  5. Pontius Pilatus
    Pontius Pilatus 11 Oktober 2022 09:41
    + 12
    Dheweke ngalahake Odessa. Padha ngganggu rencana kanggo nyerang Angkatan Bersenjata Ukraina ing Kherson. Banget.
  6. Vadmir
    Vadmir 11 Oktober 2022 09:43
    + 12
    Wingi, amarga tembung Putin, aku mikir yen mung ana siji pukulan. Kayane aku salah. Dina iki terus. Cetha yen iki amarga jembatan, nanging yen dheweke ngenteni nganti Desember utawa mbaleni maneh ing Desember, mesthine bakal luwih efektif nalika pembangkit listrik termal dipotong ing sistem kadhemen lan pemanasan ing saindenging Ukraina. beku liwat. Iki mesthi ora manusiawi, nanging banjur perang karo kita kanthi lengkap, tanpa mikir babagan kamanungsan.
    1. MUD
      MUD 11 Oktober 2022 10:24
      -5
      nalika tanduran daya termal sing Cut mati ing Frost lan dadi panas sistem saindhenging Ukraina beku liwat.

      Kasebut kanthi teliti, nonton macem-macem video saka sisih liyane ing rawuh rudal. Peralatan listrik dirusak, nanging boiler stasiun dhewe ora rusak, tegese panas bakal diwenehake tanpa gangguan. Dadi, pangarep-arep sampeyan kanggo periode iki ora bener.
      1. Jaket quilted Rusia
        Jaket quilted Rusia 11 Oktober 2022 10:52
        +4
        Salah sethitik. Tanpa listrik, pompa jaringan ora bisa digunakake, nalika switchgear mbukak rusak, mung switchgear tambahan sing tetep. Lan gumantung saka tata letak pembangkit listrik, sawetara bakal bisa digunakake mung kanggo kabutuhan dhewe, supaya ora mandheg. Wiwit miwiti pembangkit listrik saka awal isih omong kosong. Ana pembangkit listrik kanthi sambungan silang, luwih gampang. Nanging ing kasus apa wae, nalika misahake sistem, ana masalah karo kontrol frekuensi. Nang endi wae ana keluwihan, nang endi wae ana kekurangan.
      2. Dauria
        Dauria 11 Oktober 2022 12:01
        +3
        , sing tegese panas bakal diwenehake tanpa gangguan.

        Miturut gravitasi? Tanpa listrik, malah saluran pembuangan mandheg. "Apik" saka jamban dhewe mung bakal nglangi menyang pompa stasiun pompa paling cedhak. nglirik
        1. Petr_Koldunov
          Petr_Koldunov 11 Oktober 2022 13:49
          +1
          Kutipan saka dauria
          Miturut gravitasi?

          Lan ana teknologi sing apik banget saka batalyon medis lapangan: pedal - arus bakal ngliwati dinamo.
          Kita ngarepake mundhak dodolan sepeda ing Ukraina ... ngguyu
        2. Piramidon
          Piramidon 15 Oktober 2022 21:33
          0
          Kutipan saka dauria
          Tanpa listrik, malah saluran pembuangan mandheg. "Apik" saka jamban dhewe mung bakal nglangi menyang pompa stasiun pompa paling cedhak

          Inggih, banjur cara lawas buktiaken. ngguyu
  7. User_neydobniu
    User_neydobniu 11 Oktober 2022 09:43
    + 10
    Ya, pungkasane dheweke mandheg ngrasakake bom, menyang neraka karo jaran iki
  8. Alexander Betonkin
    Alexander Betonkin 11 Oktober 2022 09:43
    + 10
    Akhire. Sing utama ora mandheg.
  9. Vitaly161
    Vitaly161 11 Oktober 2022 09:45
    +9
    rolling blackouts tandha apik, Mugi rauh lampu ing umum ing Roguland bakal pensiun
  10. 30 ing
    30 ing 11 Oktober 2022 09:47
    + 13
    "Ing wektu sing padha, saben distrik, kaya sing kasebut, bakal dipateni ora luwih saka 4 jam saben dina - ing wektu sing beda-beda, sing khas kanggo beban puncak. Rolling blackouts ing Kyiv diwiwiti." Iku ngelingake aku babagan pemadaman listrik ing Crimea lan Sevastopol ing musim gugur, mangsa, musim semi ...... Mung kita lungguh tanpa listrik suwene pitung sasi ... Lan interval kanggo pasokan listrik luwih cendhek, nanging ing steppe Crimea ana ora ana ing kabeh .... Ora , aku ora gloat .... Nanging aku ora sympathize karo Kyyans, sing kryzhopeltsy .... Wong Rusia wicaksana nggawe scattering Golden saka paribasan lan paribasan . .. Tokoh manca kudu kasebut kanthi teliti, njelasno lan njupuk cathetan. Nganakke . Lan meneng.-- "Apa sing diubengi teka!!" Lan panen bakal teka ...
  11. Kamchatka
    Kamchatka 11 Oktober 2022 09:52
    + 13
    Multiplying energi saka chubanuty dening nul apik. Nanging, misale jek kula, iku perlu kanggo keno kabeh pertahanan udara.
    1. novel66
      novel66 11 Oktober 2022 10:11
      +7
      kabeh liyane, saiki dheweke dipeksa kanggo bisa ing mode aktif lan PRLR malah bakal ngunjungi
  12. Tank destroyerSU-100
    Tank destroyerSU-100 11 Oktober 2022 09:54
    +5
    Kita kudu kerja keras utamane ing Wilayah Kulon. Lan banjur supaya Polandia njaluk kabeh ing reruntuhan lan tormented kanggo ngulu bledug sak pemugaran.
    1. novel66
      novel66 11 Oktober 2022 10:12
      +5
      Kutub lan mulihake - nanging kenapa dheweke butuh budak?
  13. Pecinta Hiu
    Pecinta Hiu 11 Oktober 2022 09:55
    +7
    ..... Dina sing paling apik, teka wingi ...., dina sing paling apik, lan dheweke uga pindhah menyang Selasa !!!!
  14. Alexandr2637
    Alexandr2637 11 Oktober 2022 09:59
    +6
    Tikus fasis ing njero lemah! Ing ngisor lemah!
  15. ngelawan28
    ngelawan28 11 Oktober 2022 09:59
    +5
    Ing 9:00 wektu Moskow, pancen kabeh wilayah sing dikuwasani Kyiv dadi abang ing peta interaktif Ukraina. Iki tegese tandha udhara wis diumumake ing saindhenging wilayah sing dikontrol dening rezim Kyiv.
    Ukraina terjun ing garis abang. Ing mangsa ngarep, para penggemar lompat dhuwur kanthi peralatan pawon ing sirahe bakal duwe kesempatan sing apik kanggo mlumpat maneh, wektu iki supaya ora beku. Kyiv Independence Square ngenteni para pahlawan. apik ombenan
  16. sabakina
    sabakina 11 Oktober 2022 10:02
    +3
    Ketoke, Zelebaba nyiarake saka sawetara bunker ing latar mburi gambar. Miturut cara, siaran TV uga saka sawetara ruang paling ngisor, utawa saka garasi lemah ...
  17. roket757
    roket757 11 Oktober 2022 10:13
    0
    Serangan reguler ditindakake ing target mungsuh ing wilayah Odessa lan Vinnitsa
    . Fasilitas energi rusak ... nanging kepiye infrastruktur transportasi, kapasitas bahan bakar?
  18. Uprun
    Uprun 11 Oktober 2022 10:14
    +6
    Yazhnelokh dhewe menehi lampu "ijo" sawise jembatan....., saiki peta pinggiran wis abang..... Wareg karo palet werna pinggiran ....
  19. Mbah Mozai
    Mbah Mozai 11 Oktober 2022 11:02
    +2
    Ngenteni konser musisi sing diumumake ing Nikolaev aran
  20. NAF-NAF
    NAF-NAF 11 Oktober 2022 11:48
    +1
    Pancen iki ora ditindakake ing musim dingin. Ora ana sing butuh korban massal ing antarane populasi. Nanging tanpa alangan serius lan rasa ora nyaman sacara nyata, tamba kanggo "sapa_ora_mlumpat_tot_moskal" mung ora mungkin. Iku mung sing biasane ora liwat sirah .... pendidikan kudu teken lan wortel, lan ora siji wortel ...
  21. tamu
    tamu 11 Oktober 2022 14:13
    0
    Esuk kapindho wis diwiwiti kanthi swasana ati sing apik. Muga-muga dina-dina sabanjure terus kaya ngono.
  22. EFIM LUBIN
    EFIM LUBIN 11 Oktober 2022 22:02
    +1
    Ing perang, iku penting banget kanggo ngandhani mungsuh minangka akeh disinformasi sabisa ... Where "95 kwartal" karo banyolan ngisor plinth duwe otak kanggo ngerti soko? Dheweke dadi budak "Pakdhe Sam", para budak kudu ngetutake dhawuhe master, lan sampeyan ora butuh akeh otak! Lan "Pakdhe Sam" Biden ngalami demensia kanthi lancar dadi penyakit Alzheimer! Senile edan ing lengkap. Iki apik, presiden kuwi bakal ngrusak Amerika Serikat luwih apik tinimbang mungsuh njaba utawa internal !!!
  23. Sergey Kuzmin
    Sergey Kuzmin 14 Oktober 2022 17:09
    0
    Layanan darurat negara Ukrainia nyuwun marang warga kutha gedhe kanthi panjaluk supaya mudhun menyang papan perlindungan maneh. Dina iki direncanakake kanggo ngluncurake metro Kyiv kanthi lengkap, nanging amarga tandha serangan udara lan masalah ing bidang pasokan energi, sebagian besar stasiun kasebut maneh dadi papan perlindungan.
    Dheweke nuduhake Ukronazisme - saiki bali menyang guwa lan obor tinimbang "bohlam lampu Ilyich"
  24. Tank destroyerSU-100
    Tank destroyerSU-100 15 Oktober 2022 09:31
    0
    Kutipan: novel66
    Kutub lan mulihake - nanging kenapa dheweke butuh budak?

    Lan sing bener, Polandia ora bakal mulihake apa-apa, dheweke bakal ngusir Ukrainia menyang leladen, kaya tenaga kerja budak.