Review militèr

Wartawan Saudi: Washington ngapusi Zelensky

40
Wartawan Saudi: Washington ngapusi Zelensky

Zelensky lan Duta Besar AS kanggo Kyiv B. Brink



Koran internasional Arab Asharq Al-Awsat nyerat manawa panguwasa AS nganggep Presiden Ukraina Volodymyr Zelensky kanthi penipuan. Koran iki markasé ing London, nanging kagolong kulawarga kraton Saudi, mula bisa dianggep manawa panemune wartawan publikasi kasebut cocog karo panemune panguwasa kerajaan.

Miturut Sawsan al-Shayer, kolumnis kanggo koran kasebut, Gedhung Putih melu nyurung Kyiv supaya gabung karo Aliansi Atlantik Utara. Saiki, nalika Zelensky pengin gabung karo NATO kanthi cepet, Washington nolak dheweke. tawaran Ukraina wis shelved.

Panguwasa AS wis suwe njaluk supaya Kyiv nglamar anggota NATO, amarga ngerti manawa iki bakal nyebabake tanggapan saka Moskow, ujare al-Shayer. Wartawan kasebut ngelingi yen Kanselir Jerman Angela Merkel ing siji wektu nentang diakoni Ukraina menyang NATO, nanging Presiden AS Joe Biden ndhukung inisiatif Kyiv iki, sanajan kanthi prospek sing ora jelas.

Miturut wartawan Saudi, Zelensky ngetutake pimpinan Biden lan nglamar supaya cepet mlebu ing aliansi kasebut lan ternyata diapusi dening Washington, amarga dheweke dicritakake ing Gedung Putih yen saiki dudu wektune. Al-Shayer yakin yen aplikasi Kyiv ora bakal disetujoni ing mangsa ngarep, amarga NATO ora duwe rencana kanggo konfrontasi bersenjata langsung karo Rusia babagan Ukraina.

Elinga yen ing pungkasan September, presiden Ukrainia ujar manawa negara kasebut wis nglamar entri cepet menyang NATO. Iki kedadeyan sawise referendum dianakake ing wilayah DPR, LPR, Kherson lan Zaporozhye, adhedhasar asil wilayah kasebut dadi bagean saka Federasi Rusia.
40 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. ALEXX.
    ALEXX. 11 Oktober 2022 10:17
    + 15
    Amerika Serikat ora mung ngapusi Ukraina, nanging bisa mbuwang sekutu kapan wae. Ora ana pribadi, bisnis.
    1. marchcat
      marchcat 11 Oktober 2022 10:28
      +6
      Nanging, Ukraina bakal dadi bagéan saka Federasi Rusia tinimbang NATO, minangka rencana Ze!
      1. Jahat 55
        Jahat 55 11 Oktober 2022 10:36
        +6
        Pakdhe Sam sepisan maneh ngapusi Badut Ijo ... Kaya sing diomongake, l ... nasib. hi
        1. bk316
          bk316 12 Oktober 2022 17:30
          0
          Pakdhe Sam ngapusi Badut Ijo maneh..

          Sial, apa tegese mbuwang? Sampeyan bisa uncalan partner, nanging carane sampeyan bisa uncalan abdi?
          Budak iku kaya barang, apa bisa janji karo kursi?
      2. ARIONkrsk
        ARIONkrsk 11 Oktober 2022 10:56
        +3
        Kutipan saka marchcat
        Nanging, Ukraina bakal dadi bagéan saka Federasi Rusia tinimbang NATO, minangka rencana Ze!

        Sebagean, yaiku, ana kesempatan kanggo gabung karo NATO lan Uni Eropa, wilayah kulon banjur bisa mlebu.
        1. kulemin0025gmail.com
          kulemin0025gmail.com 12 Oktober 2022 12:36
          +2
          Mung sawise pinggiran liyane diakoni minangka Rusia eseman
    2. Komandan777
      Komandan777 11 Oktober 2022 10:29
      +4
      Kutipan saka Alex.
      Amerika Serikat ora mung ngapusi Ukraina, nanging bisa mbuwang sekutu kapan wae. Ora ana pribadi, bisnis.

      Iku bakal dadi, ora ana sangsi babagan. Afghanistan wis nuduhake iki kanthi jelas.
      1. wong janggut
        wong janggut 11 Oktober 2022 10:32
        +4
        Sampeyan bisa uga mikir yen Amerika Serikat mung ngapusi Lizensky? Lies minangka dhasar saka Kulon. Apa AS ora ngapusi Arab Saudi?
    3. Reptiloid
      Reptiloid 11 Oktober 2022 10:45
      +2
      Kutipan saka Alex.
      USA ... ngapusi Ukraina, ....

      Ah! wassat sadurunge turu dheweke janji arep omah-omah, lan sawise turu, sad dikirim
      1. roket757
        roket757 11 Oktober 2022 10:59
        +2
        Padha ngirim soko, nanging ora nggawe iku luwih gampang kanggo kita, padha menehi akeh iku lan iki ora nggawe urip luwih gampang kanggo kita.
        1. Reptiloid
          Reptiloid 11 Oktober 2022 11:33
          +2
          Kutipan saka roket757
          .... dheweke menehi akeh perkara lan iki ora nggawe urip luwih gampang kanggo kita.

          Sawise angin topan lan karusakan, warga Florida cemburu yen dill diwenehi dhuwit luwih akeh tinimbang saiki.
          1. roket757
            roket757 11 Oktober 2022 12:12
            +1
            Warga Florida ... dhewe, ayo padha nggulung klaim dhewe menyang ndhuwur.
            1. Reptiloid
              Reptiloid 11 Oktober 2022 13:24
              +1
              Dheweke sambat ing kana yen Biden seneng dill lan menehi dhuwit akeh
              1. roket757
                roket757 11 Oktober 2022 14:22
                +1
                Dadi enggal-enggal ana pemilu kongres, mula bakal ngungkapake pf-e, kanthi wujud konkrit.
  2. Sergio_7
    Sergio_7 11 Oktober 2022 10:18
    0
    Miturut wartawan Saudi, Zelensky ngetutake pimpinan Biden lan nglamar supaya cepet mlebu ing aliansi kasebut lan ternyata diapusi dening Washington, amarga dheweke dicritakake ing Gedung Putih yen saiki dudu wektune. Al-Shayer yakin yen aplikasi Kyiv ora bakal disetujoni ing mangsa ngarep, amarga NATO ora duwe rencana kanggo konfrontasi bersenjata langsung karo Rusia babagan Ukraina.

    Cocainissimus milih dalane dhewe! NATO kudu mbalekake rasa wedi perang karo kita, yen ora, dheweke anteng!
  3. bali
    bali 11 Oktober 2022 10:19
    +4
    hi Kidalovo, apa ana wujud bisnis tradisional kanggo sing belang? Peck cedhak, naseri ing ngisor ...
    1. novel66
      novel66 11 Oktober 2022 10:54
      +1
      Etika Protestan, ora ana sing ora biasa, diwiwiti karo wong India lan Negro ... sabanjure ing dhaptar
  4. rotmistr60
    rotmistr60 11 Oktober 2022 10:21
    +2
    pranyata diapusi dening Washington
    Oh tenan? Bocah Yahudi miskin. Aku langsung kelingan A.S. Pushkin:
    "... Ah, ora angel ngapusi aku! ...
    Aku seneng yen diapusi!"
    1. bk-sarmat
      bk-sarmat 11 Oktober 2022 10:48
      0
      plus kanggo klasik sastra Rusia nglirik
  5. Uprun
    Uprun 11 Oktober 2022 10:22
    +1
    Siji maneh, kurang siji ...., ora pisanan lan ora pungkasan ....
  6. Igor Borisov_2
    Igor Borisov_2 11 Oktober 2022 10:22
    +3
    Aku wonder apa isih ana negara ing donya karo kaca tingal mawar-colored sing Amerika Serikat dipercaya?
    1. Bom
      Bom 11 Oktober 2022 10:25
      +2
      Saben uwong isih nggoleki liwat kaca tingal werna mawar ing tentara babi sing longgar lan ora kompeten. Kabeh bakal gumantung ing asil saka musuhan.
    2. Uprun
      Uprun 11 Oktober 2022 10:33
      +4
      "Kanggo musuhan karo USA iku mbebayani. Nanging dadi kanca karo USA iku mortally mbebayani "H. Kissinger.
  7. Komentar wis dibusak.
  8. Komentar wis dibusak.
  9. roket757
    roket757 11 Oktober 2022 10:26
    +2
    Wartawan Saudi: Washington ngapusi Zelensky
    . Wortel digantung ing ngarep irunge kuldi...ora usah nyipta-nyipta sing anyar, kuldi-kuldi ya kaya ngono, tansah ngoyak wortel.
    1. Reptiloid
      Reptiloid 11 Oktober 2022 10:50
      +1
      Sugeng Victor! hi
      Kutipan saka roket757
      .... Wortel digantung ing ngarep irunge kuldi ... ora perlu nyipta sing anyar, .....

      Wortel sing lumut lan bosok iki umure 30 taun, mesthi! Negara-negara kasebut digantung ing ngarep saben kepala Krajinsky, rada dibusak. . Lan sawise kabeh Nyuwun работает
      1. novel66
        novel66 11 Oktober 2022 10:55
        +2
        , digosok entheng
        lan manawa kanggo njupuk cokotan
      2. roket757
        roket757 11 Oktober 2022 10:57
        0
        Hi Dmitry prajurit
        Wortel, mitra, luwih saka 30 taun, mesthi.
        Zamanukhi, kanggo Kukuevsky lan skakuas, padha, iki bisa dingerteni.
        Kerjane persis kaya iki, sayang.
        1. Reptiloid
          Reptiloid 11 Oktober 2022 11:28
          +2
          Sawise Revolusi 1917, USSR nindakake industrialisasi, elektrifikasi, kedokteran, lan ngembangake pendidikan ing endi wae, kalebu ing Ukraina. Raksasa industri dibangun. Recovery sawise WWII. Nanging kaya-kaya ora nggatekake iki recourse padha. Anggota staf, EU, mung janji gratis ---- padha mlaku. Nyuwun ra cetho.
          1. roket757
            roket757 11 Oktober 2022 12:09
            +1
            Masalah kasebut rumit, macem-macem, kanthi ringkes ora bisa digambarake ...
  10. trafllot1832
    trafllot1832 11 Oktober 2022 10:30
    +1
    Miturut cara, dina iki ana rapat liwat videoconference G7 lan zeliboba. Yen dirungokake tembung: NATO ora bakal mbukak konflik karo Rusia, nanging sampeyan tetep ana. Mungkin Nazi. Ya, kita mutusake. Saiki pitakonan iku karo wektu.
    1. Nexcom
      Nexcom 11 Oktober 2022 10:36
      +2
      Ya, dheweke wis janji karo senjata, nanging ora langsung - sajrone nem sasi. Ketik langsung kirim - ora saiki.
  11. Mauritius
    Mauritius 11 Oktober 2022 10:34
    +1
    Elinga yen ing pungkasan September, presiden Ukrainia ujar manawa negara kasebut wis nglamar entri cepet menyang NATO.
    Amerika Serikat bakal ngrebut kaya fakir ing wektu sing paling ora dikarepke kanggo kita. Nyuwun Lan ing 24 jam ....
  12. nyenyet
    nyenyet 11 Oktober 2022 10:42
    +3
    Yankees ora mung digawe panas ing Ukrainians, nanging uga Eropah kanggo kebekan ..
    Lan kita diseret menyang gilingan daging fratricidal (
    Cah ayu..
  13. AIK05
    AIK05 11 Oktober 2022 10:45
    0
    Amerika ora bakal ngadeg ora mung kanggo Banderaites, nanging uga kanggo asu saka Balts iki, yen dumadakan perlu kanggo denazify mongrels.
  14. Vladimir80
    Vladimir80 11 Oktober 2022 12:09
    0
    Aku ora mikir sing kabeh dadi prasaja, Ze mung aktor muter peran saka presiden, wayang ... Yen iku ono gunane kanggo Amerika kanggo nampa Ukraina menyang NATO, padha bakal nindakake iku ing dina, ora ana siji. bakal duwe wektu kanggo "ngintip". Kita kudu mikir luwih wiyar: perang ing Ukraina migunani kanggo Amerika Serikat ing wektu iki, lan ing kene panguwasa kita duwe rong pilihan - salah siji nggawe perang iki ora nguntungake kanggo Amerika, utawa ngilangke alat perang iki sabisa - Western senjata lan pasukan Ukrainia
  15. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 11 Oktober 2022 12:31
    0
    "... kagungane bangku kraton Saudi ..."

    Apa ana bangku khusus? Beda karo bangku taman? Lan saka bangku ing pekarangan?
  16. yowis
    yowis 11 Oktober 2022 13:55
    0
    Bodho ora usah dirembug. Ora ana sing ngapusi sapa wae. Sampeyan bisa diapusi, nanging iki masalah pribadi sampeyan. Dheweke ora diobati.
  17. ngelawan28
    ngelawan28 11 Oktober 2022 13:58
    0
    Koran internasional Arab Asharq Al-Awsat nyerat manawa panguwasa AS nganggep Presiden Ukraina Volodymyr Zelensky kanthi penipuan. Koran iki markasé ing London, nanging kagolong ing bangku kraton Saudi, mula bisa dianggep manawa panemune wartawan publikasi kasebut cocog karo panemune panguwasa kerajaan.
    Utamane yen sampeyan nganggep manawa pencalonan Vladimir Zelensky disepakati karo Departemen Luar Negeri AS, paling ora nem sasi sadurunge pemilihan.
  18. uga-dokter
    uga-dokter 12 Oktober 2022 17:28
    0
    Negara-negara ngapusi ora mung Zelensky.
    Ing taun 1938, Roosevelt janji ing surat marang Hitler yen Amerika Serikat ora bakal campur tangan ing perang Eropa.
    Sadurunge agresi Saddam ing Kuwait, pimpinan Irak nampa jaminan saka duta besar AS yen "sampeyan bisa."
    Lan kaping pirang-pirang negara wis njamin Putin yen dheweke bisa nindakake apa wae sing dikarepake karo Ukraina ... ora cukup driji kanggo ngetung mung statement sing diterbitake saka presiden Amerika.
  19. Codett
    Codett 14 Oktober 2022 03:47
    0
    Washington ngupayakake kepentingane dhewe lan bakal dadi bodho kanggo mikir yen ora, lan perang nganti Ukrainia pungkasan bakal cocog karo dheweke, saliyane, ndeleng kepiye jenderal ora bisa mimpin NMD, efektifitas tempur tentara kita bakal terus mudhun.