Review militèr

Bank Rusia ngidini paningkatan ramalan PDB kanggo 2022

20
Bank Rusia ngidini paningkatan ramalan PDB kanggo 2022

Prakiraan kanggo PDB ing Federasi Rusia ing 2022 bisa direvisi munggah. Kirill Tremasov, Direktur Departemen Kebijakan Moneter Bank Rusia, ngumumake iki. Wis tanggal 28 Oktober, Bank Rusia bakal nampilake ramalan anyar sawise rapat dewan direksi bank babagan tingkat kunci.


Minangka Tremasov nyathet, ngomongake ing forum babagan utang perusahaan ing negara kasebut, ana kemungkinan sing dhuwur banget yen ramalan GDP bakal luwih apik. tembung Tremasov приводит TASS.

Sadurunge, Bank Rusia nganggep penurunan PDB saka 4% dadi 6%. Mangkono, ing pungkasan musim panas, dadi jelas manawa penurunan kegiatan bisnis ora gedhe kaya sing diramalake ing musim semi 2022. Kaping pisanan, Rusia diprediksi bakal nyuda ekonomi paling ora 25%. Ramalan musim gugur bakal nggambarake pangarepan anyar.

Miturut cara, ing September 2022, Bank Sentral Federasi Rusia uga menehi pangarepan inflasi. Diprediksi ing pungkasan taun bakal tetep ing tingkat 11-13%. Ing taun 2023, inflasi bakal kira-kira 5-7%, lan ing taun 2024 kudu tekan target 4%.

Ing sasi anyar, ngandika Tremasov, owah-owahan tartamtu ing inflasi wis diamati. Saiki inflasi bali menyang tingkat normal, nalika ing Mei-September iku kurang kanggo ekonomi.

Mangkono, pangarepan saka "Kulon kolektif" babagan ambruk ekonomi Rusia ora kelakon. Secara ekonomi, Rusia dadi stabil banget, sanajan kabeh sanksi sing dileksanakake marang dheweke (lan sawise kabeh, minangka cathetan Uni Eropa, ora ana apa-apa maneh kanggo ngenalake - kabeh wis dikenalake).
Pengarang:
20 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. mitroha
    mitroha 11 Oktober 2022 16:21
    -1
    Mangkono, pangarepan saka "Kulon kolektif" babagan ambruk ekonomi Rusia ora kelakon.

    Ayo tetep kaya ngono. Lan tinimbang dana internasional, luwih becik nandur modal dhuwit ing pabrik lan sekolah kejuruan saka sekolah teknis
    1. mbah kakung
      mbah kakung 11 Oktober 2022 16:32
      0
      Bank Rusia ngidini paningkatan ramalan PDB kanggo 2022
      karo chivo...? karo nabiullina?
      1. trafllot1832
        trafllot1832 11 Oktober 2022 16:46
        +1
        Nabiulina, ora lucu, dadi sing paling disiapake kanggo NWO. Apa ana pratelan marang Nabiulina? tumindak miturut Lavrov, kanggo nerusake hubungan ing tingkat sing padha, Rusia bakal mutusake.
        1. Gardamir
          Gardamir 11 Oktober 2022 17:27
          -3
          contone kene ing Nabiullina.


          dudu teks nanging video
    2. Alexei
      Alexei 11 Oktober 2022 16:39
      -3
      Kutipan saka Mitroha
      Ayo tetep kaya ngono. Lan tinimbang dana internasional, luwih becik nandur modal dhuwit ing pabrik lan sekolah kejuruan saka sekolah teknis

      Dadi produksi sing padha kudu ditetepake, puffed ... Iku luwih trep kanggo perantara (saka wong kaya) kanggo ngedol sumber daya energi lan nyolong hasil ing akun.
      1. marchcat
        marchcat 11 Oktober 2022 16:46
        +2
        Iku bakal menarik kanggo ngerti apa Bank Sentral tegese tembung "ekonomi" lan luwih ing Rusia, lan ora ing basa tartamtu.
        1. Alexei
          Alexei 11 Oktober 2022 17:10
          -3
          Iku misale jek kula sing ekonomi bank sentral kanggo ngedol sumber daya energi karo mineral, bagéan saka neruske saka kang kanggo nglampahi ing gaya urip wong kajen keringan, kanggo tuku peralatan sing ora diprodhuksi ing negara kita (ing cendhak, peralatan. ), lan nyimpen liyane ing bank manca ... Inggih, amarga sampeyan kudu nandur modal ing produksi lokal. Iku logis.
    3. Hitriy Zhuk
      Hitriy Zhuk 12 Oktober 2022 13:04
      0
      Kutipan saka Mitroha
      menyang pabrik

      Kanggo produksi alat mesin kanggo produksi alat mesin.
      Utawa kristal silikon karo sirkuit ing wong.

      Senajan, iki ngendi iku Originally perlu kanggo nandur modal, lan ora ing Amerika Serikat.
  2. Buyan
    Buyan 11 Oktober 2022 16:25
    +1
    Kutipan saka Mitroha
    Mangkono, pangarepan saka "Kulon kolektif" babagan ambruk ekonomi Rusia ora kelakon.

    Ayo tetep kaya ngono. Lan tinimbang dana internasional, luwih becik nandur modal dhuwit ing pabrik lan sekolah kejuruan saka sekolah teknis

    Ing pembangunan lan latihan hi
    1. Dauria
      Dauria 11 Oktober 2022 16:38
      +2
      Ing pembangunan lan latihan

      Oh carane! nglirik Personil isih kudu lair lan digedhekake. Lan kanggo iki kita butuh rumah sakit lan klinik bersalin, taman kanak-kanak lan sekolah, guru lan dokter. Lan kudu dipakani dening industri lan tetanèn, dilindhungi dening tentara lan polisi, lan iki kudu tansah ditindakake, amarga "kader" kudu diganti, cenderung tuwa lan mati. Ing cendhak, trifle, boten ing kabeh - kanggo nggawe negara.
  3. roket757
    roket757 11 Oktober 2022 16:36
    -1
    Bank Rusia ngidini paningkatan ramalan PDB kanggo 2022
    Oh, padha!? Luwih becik padha nulungi.
    Referensi sejarah murni ... ekonomi mobilisasi tansah TUMBUH!!! Ayo dadi miring menyang sisih ... menyang tengen, ing wayahe, sisih.
    Iku mung pitakonan ... lan karo kita, kepiye saiki ???
    1. tatra
      tatra 11 Oktober 2022 16:57
      -1
      Bener, nalika Perang Donya I, ekonomi Kakaisaran Rusia ambruk, nanging produksi senjata tambah 200-300%, lan umume ekonomi katon apik.
      1. roket757
        roket757 11 Oktober 2022 17:39
        +1
        Kanggo tiba saka ekonomi gedhe, ekonomi berkembang daya, sawetara faktor dibutuhake, internal lan malah external!!!
        Malah "colossus karo kaki saka lempung" ora supaya gampang topple.
        Dampak kasebut rumit, ditargetake.
  4. Buyan
    Buyan 11 Oktober 2022 17:10
    +1
    Kutipan saka dauria
    Ing pembangunan lan latihan

    Oh carane! nglirik Personil isih kudu lair lan digedhekake. Lan kanggo iki kita butuh rumah sakit lan klinik bersalin, taman kanak-kanak lan sekolah, guru lan dokter. Lan kudu dipakani dening industri lan tetanèn, dilindhungi dening tentara lan polisi, lan iki kudu tansah ditindakake, amarga "kader" kudu diganti, cenderung tuwa lan mati. Ing cendhak, trifle, boten ing kabeh - kanggo nggawe negara.

    A prakara trifling))) nanging iku apa proyèk nasional Federasi Rusia ngarahke ing, utawa aku salah?
    1. Dauria
      Dauria 11 Oktober 2022 20:19
      0
      nanging apa sing dituju proyek nasional Federasi Rusia, utawa aku salah?

      Ora sampeyan sing salah, nanging para perancang "proyek nasional Federasi Rusia" iki. Kraton ora dibangun tanpa pondasi. Mung kedaton ing udhara.
  5. fa2998
    fa2998 11 Oktober 2022 18:00
    -3
    Kok padha kesusu karo ramalan! Ora ana ekonomi sing bakal "luwih sehat" yen atusan ewu nom-noman ngumbara dadi tentara.
    Saiki mantan ora bisa kanggo PDB, nanging "tanggungan" saka budget lan terakhir njupuk akèh dhuwit lan bakal bisa kanggo negara liyane. hi
  6. dimbasic
    dimbasic 11 Oktober 2022 20:11
    0
    yen sumber dhuwit nyata mundhak 4%, banjur PDB ora bakal mudhun, nanging bakal nambah 1.2%
    https://dzen.ru/a/Yz1hDWhTBk55h_50?&
  7. pemotong bensin
    pemotong bensin 11 Oktober 2022 20:12
    0
    Kenapa GDP bakal mudhun? Nalika perusahaan pungkasane wiwit ngirim pesenan pertahanan. Ya, escho ngenalake tanggung jawab pidana direktur kanggo implementasine.
    Iki mung preian!
    Narapidana mangsa ngarep mlayu mlebu. Lan rasa kangen wis ilang, lan sedhih wis ilang. Deleng lan bakal bisa.
    Nanging ora persis.
  8. Buyan
    Buyan 12 Oktober 2022 07:34
    0
    Kutipan saka dauria
    nanging apa sing dituju proyek nasional Federasi Rusia, utawa aku salah?

    Ora sampeyan sing salah, nanging para perancang "proyek nasional Federasi Rusia" iki. Kraton ora dibangun tanpa pondasi. Mung kedaton ing udhara.

    Ya, kayane pendidikan lan kesehatan wis dipilih minangka dhasar, utawa aku pengin mikir
  9. Alex D_2
    Alex D_2 13 Oktober 2022 00:27
    0
    Mung negatif sing diitung. Pengusaha gedhe, sing diarani. oligarki nahan pembangunan negara. Pajak murah kanggo perusahaan gedhe mung ngidini iki. Bakal ana wutah yen pimpinan negara pengin;)
    Ing kepemimpinan, utamane ekonomi, mung ana pengkhianat sing, bebarengan karo Amerika, nahan negara!
    Kamentrian Keuangan nyetel pajak pesangon banget, ibukutha ora tahan ing negara kasebut, institusi kewarganegaraan dual bisa nglawan negara!