Review militèr

Warta Inggris nglaporake babagan peran MI6 ing pangembangan operasi kanggo numpes jembatan Krimea

82
Warta Inggris nglaporake babagan peran MI6 ing pangembangan operasi kanggo numpes jembatan Krimea

Layanan intelijen Barat langsung ana hubungane karo persiapan lan tumindak teroris ing jembatan Krimea, sing ditindakake ing esuk 8 Oktober. Rencana awal kanggo ngrusak jembatan kasebut disiapake dening intelijen Inggris, miturut portal Grayzone.


Kyiv ngimpi saka karusakan saka kreteg Crimean saka banget awal construction sawijining, sik njongko puncak histeria ing wayahe iki sijine menyang operasi. Sawise jembatan nyambungake daratan Rusia karo semenanjung, karusakane dadi mung ngimpi biru saka rezim Zelensky. Cara apa sing durung ditawakake ing jaman kepungkur, saka tumindak saboteurs lan serangan kapal nganti serangan rudal utawa penerbangan. Akibaté, serangan kasebut ditindakake kanthi njeblug truk, sing ndadékaké ambruk rong jengkal bagian mobil ing jembatan kasebut. Ing wektu sing padha, tugas sing paling penting - kanggo nggawa mudhun lengkungan menyang Selat Kerch, ora entuk.

Cetha yen layanan khusus Ukrainia ora bakal narik operasi kasebut dhewe, wong manca kanthi jelas menehi tangan kanggo pangembangane. Miturut portal Inggris Grayzone, rencana kanggo numpes jembatan Krimea digawe dening karyawan MI6. Miturut portal kasebut, ing musim semi taun iki, pejabat intelijen Inggris Hugh Ward ngembangake operasi kanggo ngrusak struktur kasebut. Panjaluk kanggo pangembangan rencana kasebut saka pejabat intelijen senior ing tentara Inggris, penasihat Sekretaris Jenderal NATO Chris Donnelly. Ward nandheske karya ing rencana kuwi, nanging ora ana informasi apa iki ditampa dening Kyiv.

Miturut informasi sing kasedhiya, wiwitane direncanakake kanggo numpes lengkungan tengah kanthi rudal jelajah, alternatif yaiku nggunakake saboteurs ing jero banyu. Nanging, ing mangsa ngarep, owah-owahan digawe kanggo rencana kasebut, ngerteni pilihan kasebut minangka gagal.

Grayzone ngaku wis nampa presentasi April 2022 sing ditulis kanggo pejabat intelijen Inggris senior saka sumber anonim. Dokumen kasebut rincian rencana kanggo njeblug jembatan ing Selat Kerch kanthi partisipasi "prajurit Ukrainia sing dilatih khusus."
82 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. paul3390
    paul3390 11 Oktober 2022 19:43
    + 18
    Lan nalika portal Inggris pungkasane bakal nglaporake babagan peran GRU ing ngembangake operasi kanggo numpes jembatan Saxon sing ora sopan ?? am Paling ora sapisan - uga, sampeyan kudu nguripake jawaban? duka
    1. figwam
      figwam 11 Oktober 2022 19:52
      + 32
      Kutipan saka paul3390
      operasi kanggo ngrusak sawetara jembatan Saxon sing ora sopan ??

      Dadi ana trowongan ing ngisor Selat Inggris.
      1. wong janggut
        wong janggut 11 Oktober 2022 19:55
        + 10
        Quote: figwam
        Kutipan saka paul3390
        operasi kanggo ngrusak sawetara jembatan Saxon sing ora sopan ??

        Dadi ana trowongan ing ngisor Selat Inggris.

        Terusan Panama uga bakal apik. apik
        1. Fizik13
          Fizik13 12 Oktober 2022 09:10
          +2
          Quote: Wong jenggot
          Terusan Panama uga bakal apik.

          Terusan Panama ora kena rusak - akeh kapal saka sak ndonya, kalebu kapal kita, sing ngliwati.
          Nanging trowongan ing Channel mung perlu kanggo denazise, ​​mung digunakake dening Prancis lan Inggris. Sing paling penting, penting kanggo Inggris.
          1. mbayar
            mbayar 12 Oktober 2022 14:30
            0
            Kutipan saka Fizik13
            Nanging mung perlu kanggo denazize trowongan ing ngisor Channel,

            Sampeyan kudu ndeleng kabisan lan kerentanan kanthi luwih asimetris.
            Kaping pisanan, yen Angkatan Bersenjata RF ngrusak mburi pasukan Nazi ing / ing Ukraina ing wektu sing cukup lan bali persatuan lan tanah sajarah menyang Rusia, iki bakal dadi respon sing luwih menarik kanggo pipa pipa, jembatan. lan aset sing ditahan saka Federasi Rusia.
            Lan yen, ing wektu sing padha, Polandia isih wani sekutu Belarus, lan kita uga bakal numpuk dheweke, lan kanthi trailer kita bakal bali properti Baltik saka Negara Rusia ... Iki bakal luwih migunani kanggo kita lan ngremehake. kanggo mungsuh.
            Lan yen konflik antarane AS, Eropah lan Inggris karo monarki banjir, kita bakal nguripake kanggo kauntungan kita lan pati mungsuh kita? Yen, ngomong, omong kosong saka kolonialis Eropa lan hegemon Amerika kanthi demensia ndadékaké ... KRISIS MINYAK anyar?
            Elingi iki?
            Nalika negara-negara Arab ngetrapake embargo ing AS, Inggris lan negara-negara NATO kanggo ndhukung Israel ing konflik karo Palestina? Sawise kabeh, wektu iku ekonomi lan rezim Kulon disimpen dening ora liya ... USSR opo ... Mulane banjur padha disimpen? Ing sirahmu? ... Lan dheweke (wong Arab), sawise kabeh, banjur uga mbales kita - nempel rega minyak kaping 4 ... lan USSR - ambruk.
            Wektu kanggo nggawe kesimpulan lan mungkasi sumber kabeh masalah, perang, pergolakan lan krisis - kanthi upaya bebarengan. Lan ing dalan kanggo ngrampungake masalah iki, siji bisa nandhang sangsara marga saka bledosan saka pipelines lan jeblugan jembatan ... Revenge kudu kadhemen.
            Lan lengkap babagan asil.
    2. tihonmarine
      tihonmarine 11 Oktober 2022 19:55
      + 32
      Kutipan saka paul3390
      Lan nalika portal Inggris pungkasane bakal nglaporake babagan peran GRU ing ngembangake operasi kanggo numpes jembatan Saxon sing ora sopan ??

      Lan carane akeh kabel submarine mbukak saka Britain menyang Amerika Serikat - pepeteng, iku lapangan ageng saka kegiatan kanggo "partisans" Irlandia lan Shetland, dipimpin déning loro saboteurs kondhang ing Britain. Nalika iku "urip" ing kerajaan Inggris bakal diwiwiti.
      1. Andrey Moskvin
        Andrey Moskvin 11 Oktober 2022 20:08
        -12
        Apa Irlandia lan Skotlandia misuwur amarga armada kapal selam?
        1. SKVichyakow
          SKVichyakow 11 Oktober 2022 20:20
          +9
          Kutipan: Andrey Moskvin
          Apa Irlandia lan Skotlandia misuwur amarga armada kapal selam?

          Ing ngendi sampeyan mikir pangkalan kapal selam nuklir Inggris dumunung? Ing Skotlandia, 40 km saka Glasgow.
          1. Tchaikovsky
            Tchaikovsky 11 Oktober 2022 22:27
            +1
            Skotlandia kayane bakal nganakake referendum kamardikan ing 2023, setaun saka saiki. Baleni. Wektu pungkasan ana sawetara banget votes.
        2. kulemin0025gmail.com
          kulemin0025gmail.com 11 Oktober 2022 20:53
          +4
          Apa sampeyan ngerti apa sarkasme? Tema babagan Petrov lan Bashkirov lol
        3. mann
          mann 11 Oktober 2022 21:44
          +5
          Apa Irlandia lan Skotlandia misuwur amarga armada kapal selam?
          Ya, apa sampeyan ora ngerti yen Kapten Nemo, komandan Nautilus, sejatine setengah Skotlandia lan seprapat Irlandia?
        4. mann
          mann 11 Oktober 2022 21:50
          +5
          Apa Irlandia lan Skotlandia misuwur amarga armada kapal selam?
          Kepiye carane nemokake Monster Loch Ness?
      2. mann
        mann 11 Oktober 2022 20:34
        +5
        Lan pirang-pirang kabel kapal selam sing mlaku saka Inggris menyang Amerika Serikat - pepeteng, iki minangka lapangan kegiatan gedhe kanggo "partisan" Irlandia lan Shetland. ing sangisore pimpinan loro saboteurs kondhang ing Inggris.
        Yen sampeyan tegese agen super rahasia Petrov lan Boshirov sing misuwur ing donya, mula saiki lagi sibuk ing Washington, nindakake operasi sing paling penting kanggo nyusup Komite Kepala Staf. Sayange, aku ora bisa ngomong sapa, informasi iki pancen rahasia. .
        1. Unique_nick
          Unique_nick 12 Oktober 2022 05:01
          +4
          Lha sampeyan nggawa pedhut, akeh sing ngerti yen wis meh sewulan titik dodolan nutrisi olahraga ing bangunan kasebut.
          1. mann
            mann 12 Oktober 2022 19:27
            +1
            Lha sampeyan nggawa pedhut, akeh sing ngerti yen wis meh sewulan titik dodolan nutrisi olahraga ing bangunan kasebut.
            Ya aku ngerti mandheg Ing kono ana rapat-rapat Komite sing paling penting utamane rahasia, ing ngendi anggota KNS kumpul kanthi kedok bakul. am, ing titik nutrisi olahraga, mung anggota markas Angkatan Udara ngumpulake, lan KNSh ing pub ngelawan!
        2. tihonmarine
          tihonmarine 12 Oktober 2022 10:05
          +2
          Kutipan saka mann
          Yen sampeyan tegese agen super rahasia sing misuwur ing donya Petrov lan Boshirov

          Inggih, ing Rusia ana loro, ora siji, nanging atusan.
          1. mann
            mann 12 Oktober 2022 19:07
            +1
            Inggih, ing Rusia ana loro, ora siji, nanging atusan.
            Ya, nanging ora bisa dilampirake kabeh, ora akeh lowongan ing Kepala Staf Gabungan AS Nyuwun
            1. tihonmarine
              tihonmarine 12 Oktober 2022 19:33
              0
              Kutipan saka mann
              Ya, nanging ora bisa dilampirake kabeh, ora akeh lowongan ing Kepala Staf Gabungan AS

              Ana akeh lowongan ing NATO.
      3. bisnisv
        bisnisv 11 Oktober 2022 22:33
        0
        Kutipan saka tihonmarine
        Lan carane akeh kabel submarine mbukak saka Britain menyang Amerika Serikat - pepeteng
        Lan luwih becik maca babagan karusakan ing akeh kabel dina sawise serangan teroris ing lepen! Alas lan ah, nanging padha ora bakal wani nindakake iki!
    3. basa Bulgaria_5
      basa Bulgaria_5 11 Oktober 2022 20:18
      +2
      Warta Inggris nglaporake babagan peran MI6 ing pangembangan operasi kanggo numpes jembatan Krimea


      Sugeng Rawuh Kapten Obvious....
    4. Gandum
      Gandum 11 Oktober 2022 20:32
      +2
      Mungkin Charles 3 kudu dikirim tanggal karo ibune
      1. kulemin0025gmail.com
        kulemin0025gmail.com 11 Oktober 2022 21:01
        +3
        Nanging apa Karls mutusake apa wae ing antarane wong Inggris? Dheweke uga duwe Trek, kaya Ze ing Outskirts - boneka ing strings paus minke ing jaban rangkah nglirik
        1. Lukachevsky
          Lukachevsky 12 Oktober 2022 02:32
          0
          Ora perlu nganggep Inggris minangka wayang saka Amerika Serikat kaya Jerman utawa Ukraina. Inggris minangka negara adidaya, sugih banget lan kuwat, kita ora kudu lali yen saliyane pulo kasebut, Inggris uga kalebu Kanada, Australia, Selandia Baru lan puluhan wilayah liyane ing saindenging jagad. Ora wonder Britain ninggalake EU, minangka Anglo-Saxon mutusaké kanggo drown Eropah, lan Inggris, mesthi, ora pengin sink karo EU.
          1. Nikon O'Conor
            Nikon O'Conor 12 Oktober 2022 06:01
            0
            Aku ndhukung! Aku bakal nelpon wayang AS saka panguwasa Inggris.
          2. kulemin0025gmail.com
            kulemin0025gmail.com 12 Oktober 2022 10:37
            0
            Aku ora maksud Inggris, nanging monarki. Sapa sing Karl? Lan apa sing diputusake ing politik donya? Dheweke uga dadi wayang kanggo Inggris, kaya Ze kanggo Amerika Serikat. Ya, lan Truss, wayang sing padha.
            1. Lukachevsky
              Lukachevsky 12 Oktober 2022 23:24
              0
              Kutipan saka: kulemin0025gmail.com
              Aku ora maksud Inggris, nanging monarki. Sapa sing Karl? Lan apa sing diputusake ing politik donya? Dheweke uga dadi wayang kanggo Inggris, kaya Ze kanggo Amerika Serikat. Ya, lan Truss, wayang sing padha.

              Nah, yen sampeyan ngadili kaya ngono, mula presiden AS dadi boneka para pemilik Fed. Saben uwong weruh kepiye para master sejati Amerika Serikat nyingkirake Trump saka kepresidenan nalika dheweke wiwit tumindak ora manut. Inggih, klasik punika eksekusi demonstrative Kennedy urip minangka bebaya kanggo présidhèn mangsa.
              1. kulemin0025gmail.com
                kulemin0025gmail.com 14 Oktober 2022 18:36
                0
                Pokoke yo ngono. Nanging, Biden isih bisa ngomong apa-apa, lan Carlos nomer telu - parsley Inggris eseman
    5. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 11 Oktober 2022 23:05
      +1
      Kutipan saka paul3390
      Lan nalika portal Inggris pungkasane bakal nglaporake babagan peran GRU ing ngembangake operasi kanggo numpes jembatan Saxon sing ora sopan ??

      Ora ana sing bakal kesengsem.
      Jembatan menara cocok kanggo prangko.
    6. antikiller55
      antikiller55 12 Oktober 2022 09:24
      +1
      Big Ben minangka jeneng turis populer kanggo menara jam ing Istana Westminster. Jeneng resmi menara wiwit taun 2012 yaiku Menara Elizabeth, utawa Menara Elizabethan - jawaban sing apik bakal katon.
    7. Hitriy Zhuk
      Hitriy Zhuk 12 Oktober 2022 09:28
      +1
      Cukup trowongan ing ngisor Selat Inggris. hi
  2. trafllot1832
    trafllot1832 11 Oktober 2022 19:43
    +8
    Sampeyan ora kudu ngandelake informasi sawetara portal. MI 6 ngerti carane nyimpen rahasia. Dadi PPR kabeh. Saiki Barat bakal nggawe kabeh kanggo mlumpat saka peran sponsor, negara teroris - Ukraina.
    1. srengenge sampeyan 66-67
      srengenge sampeyan 66-67 11 Oktober 2022 19:47
      +6
      Kutipan saka: tralflot1832
      Sampeyan ora kudu ngandelake informasi sawetara portal. MI 6 ngerti carane nyimpen rahasia. Dadi PPR kabeh.

      Aku uga ora percaya omong kosong iki! Ing endi lan kapan katon yen intelijene wong mbukak rahasiane?!
    2. pak wolf
      pak wolf 11 Oktober 2022 20:30
      +8
      Cukup ngenteni, lan Halliwood bakal njupuk blockbuster liyane babagan carane 007, senadyan oposisi Petrov lan Bashirov, njeblug jembatan iki ... Tandhani tembungku. Crita kaya mangkene ora kena ilang. Peran Bond, paling kamungkinan, bakal pindhah menyang waria vegan ireng.
      1. trafllot1832
        trafllot1832 11 Oktober 2022 20:48
        +3
        Apa bakal ana sing kapitu tanpa kursi rodha? Cacat ing naskah.
    3. Pilot Nyata
      Pilot Nyata 11 Oktober 2022 21:12
      +3
      Ora tau sadurunge Shti ... Oh, Hugh, ora cedhak karo kegagalan! keprungu
  3. Saboteur_Navy
    Saboteur_Navy 11 Oktober 2022 19:43
    + 10
    Saboteur Inggris saka SBS, ora kaya mitra saka SAS, durung ilang potensial lan katrampilan.
    Minangka kanggo MI-5 lan MI-6, menehi kritik dening kegiatan oligarki kita sing bodho ora nulungi lan ora menehi sen siji kanggo nglengkapi sukarelawan kita, intelijen lan counterintelligence saka Britons bisa èfèktif, malih, malah bisnis tengah. ora cepet-cepet mbantu ... KELUARGA Ing London, mekanisme operasi
    1. pemotong bolt
      pemotong bolt 11 Oktober 2022 20:25
      +2
      oligarki bodho ora ngewangi lan ora nyerahke siji Penny kanggo nglengkapi sukarelawan kita
      Oligarki Ukraina mbantu Angkatan Bersenjata Ukraina lan Nazi mung kanggo nambah pengaruh hipotetis ing Ukraina. Dadi wong Rusia lan Ukrainia siap nggantungake dhuwit.
  4. figwam
    figwam 11 Oktober 2022 19:44
    0
    Apa padha bener langgeng?
  5. akurat
    akurat 11 Oktober 2022 19:46
    +5
    Sawetara portal sing ora dingerteni mutusake kanggo nyekel hype kasebut.
  6. sagitovich
    sagitovich 11 Oktober 2022 19:54
    +4
    Ana sing ngimpi, ora turu, mikir carane mbangun struktur unik. Lan iki ora bisa turu, mikir carane numpes iku. Sing beda ing mentalitas.
    1. ukum70
      ukum70 11 Oktober 2022 19:58
      +1
      Sing beda ing mentalitas.

      Wong Inggris iku nyedhot. Iku tansah. Sing kabeh prabédan
  7. ASM
    ASM 11 Oktober 2022 19:55
    +6
    Aku pancene ngarep-arep sing ing sawetara sasi sabanjuré Britain bakal Cut mati saka kabeh komunikasi karo AS lan EU lan kabel dumadakan nguap.
  8. Darurat
    Darurat 11 Oktober 2022 19:56
    +2
    Lan banjur padha ora bakal coped tanpa Inggris. Pengalaman nindakake sabotase dening partisan, kelompok sabotase Soviet gedhe lan ora sawetara SBU sinau saka buku teks Soviet. Senjata gabungan Kiev uga ora ngasilake loshar, mesthine ing Uni. Dadi basa Inggris dhewe bisa diwulang. Siji-sijine sting yaiku bocah-bocah Ukrainia.
    1. Kapten Pushkin
      Kapten Pushkin 11 Oktober 2022 21:07
      +3
      Quote: Darurat
      Senjata gabungan Kiev uga ora ngasilake loshar,

      Ora ana sing super-duper rumit sing dibutuhake kanggo ngrusak jembatan kasebut.
      Nemokake pengisap kanggo ngeterake puluhan ton kargo saka titik A menyang titik B ora katon angel.
      Loading karo kargo perlu, disguised minangka soko aman, uga masalah kanggo ditanggulangi.
      Siji-sijine perkara sing dudu tugas sing gampang yaiku carane nyedhot truk kasebut menyang papan sing tepat ing wektu sing tepat. Dheweke sebagian sukses, kesusu liwat banyu, nanging ora liwat saluran kapal.
      Saka ngendi kita bisa nyimpulake yen sekring kasebut minangka timer (komunikasi seluler ing jembatan kudu diblokir, yen ora, wong kudu njawab iki).
      Komplikasi tugas kasebut yaiku nyelarasake detonasi lan mandheg ing titik sing dikarepake saka sepur kanthi bahan bakar. Ing kene sampeyan kudu ngerti jadwal sepur barang lan ngerti lan bisa mungkasi sepur kasebut.
      Sing. cetha klompok wong qualified makarya, nanging aku mbaleni, tugas kanggo SBU tanpa partisipasi kurator lan malah diatur kelompok pidana kanggo ragad prayoga, rute uwal dipercaya lan mink mulyo, nang endi wae ing negara EU anget karo njamin ora kanggo extradite.
      1. Mantan prajurit
        Mantan prajurit 11 Oktober 2022 21:28
        +1
        Ora ana sing super-duper rumit sing dibutuhake kanggo ngrusak jembatan kasebut.
        Nemokake pengisap kanggo ngeterake puluhan ton kargo saka titik A menyang titik B ora katon angel.
        Loading karo kargo perlu, disguised minangka soko aman, uga masalah kanggo ditanggulangi.
        Siji-sijine perkara sing dudu tugas sing gampang yaiku carane nyedhot truk kasebut menyang papan sing tepat ing wektu sing tepat. Dheweke sebagian sukses, kesusu liwat banyu, nanging ora liwat saluran kapal.

        Mesthine, pembalap sadurunge balapan karo "agen penerusan" kaping pirang-pirang miturut skema sing wis ditindakake.
      2. Smoke_in_smoke
        Smoke_in_smoke 11 Oktober 2022 23:20
        0
        Quote: Kapten Pushkin
        Komplikasi tugas kasebut yaiku nyelarasake detonasi lan mandheg ing titik sing dikarepake saka sepur kanthi bahan bakar. Ing kene sampeyan kudu ngerti jadwal sepur barang lan ngerti lan bisa mungkasi sepur kasebut.

        Iki minangka papan sing paling peteng ing penyelidikan: kenapa sepur ngadeg nalika bledosan.
        1. Kapten Pushkin
          Kapten Pushkin 12 Oktober 2022 10:35
          +1
          Kutipan: Smoky_in_smoke
          Iki minangka papan sing paling peteng ing penyelidikan: kenapa sepur ngadeg nalika bledosan.

          Napa dheweke ngadeg, ora angel ditebak.
          Sing paling peteng yaiku sapa sing nindakake.
          Lan ora mung siji wong.
    2. Horon
      Horon 11 Oktober 2022 21:35
      +1
      Ing kene masalah ora ana ing katrampilan, nanging ing kesempatan internasional. Aku curiga yen SBU, minangka organisasi independen, nduweni kapasitas cilik, nanging yen SBU dianggep minangka kantor perwakilan layanan intelijen Barat, mula ya, dheweke uga bisa nindakake operasi kompleks kasebut "dhewe", mung nggunakake kemampuan master ing negara liyane.
  9. kursi
    kursi 11 Oktober 2022 20:02
    +2
    soko Basharov kita dozed mati karo kanca, dozed mati! wis wayahe tangi, ora ana enteke anggone nyambut gawe
  10. faiver
    faiver 11 Oktober 2022 20:03
    -1
    Cetha yen layanan khusus Ukrainia ora bakal narik operasi kasebut dhewe.
    - sapa ngerti? Agensi OBS? Bazaar kosong sing ora ana bukti
    Inggris lan Amerika lan Polandia lan Prancis bisa uga melu, lan sapa sing ngerti sapa maneh, kita (populasi) mesthi ora ngerti bebener ....
    1. Egoza
      Egoza 11 Oktober 2022 20:09
      +3
      Kutipan saka faiver
      Inggris lan Amerika lan Polandia lan Prancis bisa uga melu, lan sapa sing ngerti sapa maneh, kita (populasi) mesthi ora ngerti bebener ....

      Nanging kasunyatan manawa kabeh "neraka ngerti sapa" sing melu, kita ngerti sanajan tanpa kabar ing pers.
  11. Bonifasius
    Bonifasius 11 Oktober 2022 20:14
    0
    Mungkin sethitik "klelep" Pulo Inggris, supaya ora sengaja, tongkang karo bledosan ilang dalan?
    1. Simbah amatir
      Simbah amatir 12 Oktober 2022 03:28
      0
      tongkang karo bledosan ilang kacepetan?
      Apa sampeyan ngusulake ngisi tongkang nganggo uranium lan siji bom nuklir? Ide iki ora ala, nanging ora perlu nglampahi tongkang - Poseidon bakal nindakake kanthi becik.
    2. Hitriy Zhuk
      Hitriy Zhuk 12 Oktober 2022 09:31
      0
      Nanging ana bukti sing Inggris ing long term a colding milking ing tengah segara.
      Nanging infèksi kuwi "Teluk Stream" (setengah segara saiki) warms iki Herodes.

      Mungkin njupuk kapal sing njupuk lemah saka ngisor lan ngumbah pulo - mblokir arus iki kanthi paket pulo gedhe?
      Lan supaya bajingan Eropah metu.
  12. K-50
    K-50 11 Oktober 2022 20:16
    +1
    Layanan intelijen Barat langsung ana hubungane karo persiapan lan tumindak teroris ing jembatan Krimea, sing ditindakake ing esuk 8 Oktober. Rencana awal kanggo ngrusak jembatan kasebut disiapake dening intelijen Inggris

    Soko West wis rampung kepunjulen.
    Pipa gas njeblug, jembatan uga. Kampanye ora wedi marang Rusia. sad
  13. yuta
    yuta 11 Oktober 2022 20:19
    0
    Muga-muga para pemimpin kita duwe kekuwatan endhog sing cukup kanggo ngirim tanggapan marang kerajaan.
  14. dimbasic
    dimbasic 11 Oktober 2022 20:23
    0
    ora ana sing mangu-mangu yen wong-wong bajingan iki melu
  15. Juragan
    Juragan 11 Oktober 2022 20:28
    +1
    Nalika Bastrykin kacarita minangka pionir sing padha ngomong iku Ukraina sing wis nyiapake lan nindakake serangan teroris, akeh ngguyu ing naivety kuwi .... ya, Ukraina bodho meat-executor .. nanging idea lan panentu lan pembangunan iku Inggris utawa Amerika ... ing cendhak, Bastrykin ngandika ketok kanggo kabeh wong yen asu iku bendarane lan ora digigit dening wong liya ...... kasunyatan apik tenan .... nanging akeh wong ngerti yen asu iku alat. ... nanging sing tetep ing chain lan nyetel ing master?
  16. alexey_444
    alexey_444 11 Oktober 2022 20:32
    -4
    Kanggo njawab, sampeyan kudu siap urip tanpa dhuwit, kerja ing pabrik, mbayar suap 100% menyang dokter, guru, ora menyang pantai kanggo liburan, lan liya-liyane, kaya ing Iran, sing menehi tanggapan mung bisa. bla bla bla, sanajan cedhak omah dheweke ora pengin metu, Putin ngerti iki, mula kita ora mangsuli
    1. patxi46
      patxi46 11 Oktober 2022 21:17
      +1
      Sampeyan bisa urip tanpa dhuwit. ORA TANPA PANGAN. Sampeyan butuh energi kanggo ngasilake panganan. Kanthi dhuwit nanging ora ana tenaga, ora ana panganan kanggo akeh.
  17. Alexander 97
    Alexander 97 11 Oktober 2022 20:43
    +2
    Dheweke uga bakal mangsuli kucing biola, ora kanggo sebutno 300 taun - wong Inggris sing ngentut "!!!"
  18. Retvizan 8
    Retvizan 8 11 Oktober 2022 20:53
    0
    Kaya biasane, "iku lancar ing kertas" ...
    Temenan, piranti sing mbledhos dijeblug luwih dhisik.
    Paling kamungkinan, kanggo nimbulaké gawe piala maksimum, undermining kudu digawa metu ing lengkungan.
    Jeblugan pasukan kasebut mesthi bakal ngrusak struktur kasebut, lan sanajan ana ambruk, bakal luwih angel kanggo mulihake ing kono.
    1. alexey_444
      alexey_444 12 Oktober 2022 08:07
      +1
      Mulane, kita bang jejere SBU lan ora ing bangunan, lagi ngomong, nalika kita meksa nindakake perkara
  19. roket757
    roket757 11 Oktober 2022 21:07
    +1
    Warta Inggris nglaporake babagan peran MI6 ing pangembangan operasi kanggo numpes jembatan Krimea
    . Pitakonan iku ... apa bedane sing nggawe iku? Pitakonan yaiku ... nanging sing ora nyegah iki, sing kudu wis foreseen kabeh ???
    Kita duwe perang, Nanging, utawa NWO, kang siji lan padha, nyatane lan nyatane.
  20. Pilot Nyata
    Pilot Nyata 11 Oktober 2022 21:09
    0
    Paling ora sapisan - uga, sampeyan kudu nguripake jawaban? duka

    Nanging babagan cuplikan video kanthi "jembatan Klitschko"? Teka, kalibrasi ...

    PS: Kaca, sing wis retak ing dina pisanan sawise bukaan, wis pecah - saiki ora ana sing bakal mbuktekake manawa karya kasebut rampung kanthi apik. Vitalik ngusap tangane, nanging nggawe rai sedih ...
  21. Komentar wis dibusak.
  22. patxi46
    patxi46 11 Oktober 2022 21:12
    +1
    Dagger ing Westminster Bridge kanggo flatten Rothschild & Co.
  23. Arsitek
    Arsitek 11 Oktober 2022 21:13
    -1
    Portal Inggris kacarita

    Sawetara info AIDS lokal
  24. DKuznecov
    DKuznecov 11 Oktober 2022 21:15
    0
    Kanggo kula - kabeh proyek Ukrainia
    nyurung lan nyurung Inggris.

    Kematian SP1 lan SP2 sing ditindakake,
    ora ana sangsi. Jembatan uga.
    Tulisan tangan asli banget.

    Tujuane yaiku banal - kanggo nyegerake kekaisaran,
    lan soko (rusak Eropah) Britain wis ngrambah.

    Nanging tamparan Britain kita -tak tahan,,,
    urutan pasukan mung incomparable.
    Mung copot untu.

    Maneh, pendapatku pribadi,
    ora ana metodologi.
    1. Kamrad
      Kamrad 11 Oktober 2022 21:27
      -1
      Ya, kabeh ana ing kekuwatan kita, lan luwih-luwih kanggo ngencengi, ora ana kekarepan kanggo iki, utawa Abramovich nyekel tangan lan sikil kita kanthi kabeh kekuwatane ...
      1. DKuznecov
        DKuznecov 11 Oktober 2022 21:57
        -1
        Nalika aku isih enom, aku mikir kanthi cara sing padha. Ing 89.
        Lan banjur mandheg ngguyu kaya jaran lan dadi mikir.
        Aku kudu langsung ngomong - ora ana paralel. Pancen.
        Mung wised munggah, utawa soko.
    2. gangsal
      gangsal 11 Oktober 2022 22:20
      +2
      Nanging aku isih percaya yen pitik diitung ing musim gugur. Jawaban ora kudu mambu kaya TNT diobong. Bisa dadi sepi, nanging kaya Carl Lizke nempel karang lan aggravates karo klarinet saka nesu, lan banjur glus sirip bebarengan metu saka desperation.
  25. Ukrainia Kidul
    Ukrainia Kidul 11 Oktober 2022 21:19
    +1
    Apa, apa, nanging kanggo "acara" kasebut (kita kudu menehi hak), dheweke dadi master. Kabeh wis direncanakake kanggo limang poin. Dilaksanakake kanggo papat.
  26. grigor727
    grigor727 11 Oktober 2022 22:05
    -2
    Aneh yen fasilitas strategis gedhene iki dijaga kanthi njijiki. Kajaba iku, dheweke ngerti manawa SBU nyuarakake rencana kanggo njeblug jembatan kasebut. Kanthi pangayoman kasebut, jeblugan jembatan kasebut mung sawetara wektu. Iku menarik kanggo kuwi ala, utawa rodo kanggo lack of pangayoman, bakal sapa njawab? Iku katon kaya sabotase. Miturut cara, pengawasan video uga dadi murah, kualitase ora apik.
  27. Marson35
    Marson35 11 Oktober 2022 22:06
    -4
    Malah kanggo wong sing ora ngerti, iki minangka perkara sing jelas. Inggris, Amerika ... ing kasus apa wae, kajaba Ukrainia, ana wong liya sing melu. Nanging kanggo penjamin kita, mung wong Ukrainia sing melu ... Ketawa, lan ora liya)
  28. Henokh
    Henokh 11 Oktober 2022 22:35
    +1
    Suku Inggris, nanging awak iku Shid.
  29. opuonmed
    opuonmed 11 Oktober 2022 22:38
    0
    Pira kreteg gedhe ing Inggris?
  30. Trunk
    Trunk 12 Oktober 2022 01:44
    -1
    Mi6 makarya kanthi rapet ing kabeh wilayah. Laporan operasional dikirim bebarengan menyang Kantor Luar Negeri lan Bank. Kanthi informasi babagan kegiatan ngrancang NWO. "Mole(s)" nuthuk online. Kontra intelijen kita bisa ngalahake petugas pemadam kebakaran. Turu!
  31. Scipio Africanus
    Scipio Africanus 12 Oktober 2022 04:00
    0
    Inggih, partisipasi saka Britons ngandika lan ditulis saka dina pisanan
  32. Mauritius
    Mauritius 12 Oktober 2022 04:03
    0
    Warta Inggris nglaporake babagan peran MI6 ing pangembangan operasi kanggo numpes jembatan Krimea
    belay Lan kok padha njerit sapa sing narik ilat? Lan apa sing nggawe bayangan ing pager wattle. Ya, saben wong ngembangake 100 rencana saben .... lan endi sing ditindakake. Truk kasebut arep menyang lengkungan sing bisa dilayari - tujuan utama lan dumadakan njeblug, sepur kasebut menyang arah sing padha, ora perlu nyekel. Dheweke bisa njeblug truk ing lengkungan lan ngobong sepur ing lengkungan ...ora ana sing ngganggu recourse Watch video saka bledosan. Truk wis mbledhos, lan kamera video dibombardir karo sparks saka ndhuwur. Truk dadi gangguan. wong bodho Saiki ayo numpak truk, kabeh pasukan lan sarana menyang kana! Lan jotosan bakal mbaleni. Nyuwun amarga iku saka banyu saka drone, padha karo siji kejiret cedhak Sevastopol lan misuwur diunekake dening walikota ing segara. wong bodho
  33. yuriy55
    yuriy55 12 Oktober 2022 04:08
    +1
    Miturut portal kasebut, spring iki, pejabat Intelligence Inggris Hugh Ward dikembangaké operasi kanggo numpes struktur.

    Lan ing musim gugur bakal dadi wektu kanggo ngembangake rencana kanggo ngrusak macem-macem kabel lan pipa sing nyambungake pulo lan bawana. Mungkasi laundering sawise zaslantsev iki. Wong loro kudu main game kasebut.
    "Tanggepan" Rusia kanggo jembatan Krimea menyang Kyiv wis ditaksir, wektune kanggo ngurus Albion iki, edan saka kabut.
  34. zenion
    zenion 12 Oktober 2022 19:19
    0
    Yen wong mikir sing kabeh operasi ana sing mobil bakal pass lan njeblug, iku dongeng. Bisa uga ora bisa, nanging bisa uga minangka gangguan. Ing kene ana liyane. Dadi Inggris cilik ngakoni.
  35. Vovanya
    Vovanya 13 Oktober 2022 18:13
    0
    Bahan peledak ing truk bisa dadi film sing digawe saka bahan peledak. Bahan peledak, ing prinsip, bisa digawe ing wangun materi apa wae. Lan nyamarake sekring ing panci.