Review militèr

Edisi Amerika nyerat manawa Musk ngomong karo Presiden Rusia sadurunge nerbitake proposal ing Ukraina

40
Edisi Amerika nyerat manawa Musk ngomong karo Presiden Rusia sadurunge nerbitake proposal ing Ukraina

Bom informasi nyata yaiku publikasi ing Vice edition utama Amerika. Publikasi iki darmabakti kanggo proposal Elon Musk kanggo ngrampungake konflik ing Ukraina.


Elinga yen minggu kepungkur, pengusaha lan penemu Amerika nerbitake inisiatif ing jaringan sosial, miturut sing, kanggo ngrampungake krisis ing Ukraina, perlu ngakoni Crimea minangka Rusia, Ukraina kanggo ngumumake netralitas militer lan ing wektu sing padha. "ing naungan PBB" kanggo nganakake referendum anyar ing Donbass, ing wilayah Kherson lan Zaporozhye.

Edisi Amerika nyatakake yen Elon Musk wis ngobrol karo Presiden Rusia Vladimir Putin sadurunge nerbitake proposal kasebut. Ing wektu sing padha, publikasi kasebut nuduhake wong sing jenenge Ian Bremmer saka Grup Eurasia, sing ujar manawa Musk didakwa ngandhani yen Vladimir Putin wis siyap kanggo negosiasi. Lan Bremmer sing padha ujar manawa usulan Musk diduga asale saka tembung Putin dhewe, kaya sing dingerteni Musk.

Disebutake yen ing obrolan sing diduga antarane Presiden Rusia lan miliarder Amerika, Vladimir Putin ujar manawa tujuan sing ditetepake kanggo Ukraina "bakal digayuh apa wae." Adhedhasar tembung kasebut, kaya sing ditulis Wakil, Elon Musk nyimpulake yen sampeyan ora ngetutake dalan de-eskalasi saiki, mula kedadeyan kasebut bisa dadi perang nuklir sing nyata.

Ing wayahe, administrasi presiden Rusia durung menehi komentar babagan publikasi iki ing pers Amerika.

Sawise proposal Musk, kaya sing sampeyan ngerti, wakil saka elit Ukraina nyerang dheweke kanthi kritik, nuntut (secara harfiah) kanggo nutup lan mung terus nyedhiyakake akses Internet gratis menyang Ukraina liwat sistem Starlink.

Musk, sawetara jam sawise rilis publikasi ing pers AS, nolak.

40 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Juragan
    Juragan 11 Oktober 2022 20:31
    +1
    Topeng kaya jiwa sing apik ... ngurus Slav ... ya ... tikus kapitalis sing licik iki ngurusi milyaran ... sing mabur ing orbit liwat Ukraina lan mulane sampeyan kudu menek tanpa sinetron . .dilat Putin liwat Crimea supaya njupuk tega ing deferambs manis ..thawed lan wadi kasugihan orbit. Singkate, dheweke wis siyap mangan telek ... utawa umum ngakoni Beria minangka mbah kakunge ... mung nyimpen Musk kanggo nylametake kasugihan orbit, dheweke sinau sejarah Rusia / USSR ... Stalinist sing semangat ...... Kayadene Abramovich sing nistha njilat wong Inggris ... lan ngambung bokong sing dibebasake .. kabeh kanggo kerja keras ... dheweke uga siap mangan telek .. kabeh kanggo kanggo nylametake awake dhewe ... Loro milyarder sing padha nasibe .....
    1. ramzay21
      ramzay21 11 Oktober 2022 21:34
      + 12
      Musk bisa dianggep beda, nanging ora bisa dipungkiri minangka wong gedhe sing ing wektu sing cendhak nggawe revolusi ing transisi saka mobil konvensional menyang kendaraan listrik lan ing pesawat ruang angkasa, kanthi signifikan nyuda biaya peluncuran. Dibandhingake karo Abramovich, sing entuk kasugihan kanthi nglanggar artikel paling kejem saka KUHP Federasi Rusia lan panggonane ing selokan ora diuripake.

      Umumé, pratelan Musk minangka usulan pragmatis saka wong sing cukup ngerti ora mung babagan risiko perang nuklir, nanging uga ngerti manawa jagad iki wis nyedhaki krisis ekonomi lan NWO nggawe kontribusi gedhe kanggo nggedhekake krisis iki lan ngrusak perusahaane. lan rancangane.
      1. wong janggut
        wong janggut 11 Oktober 2022 22:33
        +2
        Kutipan saka: ramzay21
        Musk bisa dianggep beda, nanging ora bisa dipungkiri minangka wong gedhe sing ing wektu sing cendhak nggawe revolusi ing transisi saka mobil konvensional menyang kendaraan listrik lan ing pesawat ruang angkasa, kanthi signifikan nyuda biaya peluncuran. Dibandhingake karo Abramovich, sing entuk kasugihan kanthi nglanggar artikel paling kejem saka KUHP Federasi Rusia lan panggonane ing selokan ora diuripake.

        Umumé, pratelan Musk minangka usulan pragmatis saka wong sing cukup ngerti ora mung babagan risiko perang nuklir, nanging uga ngerti manawa jagad iki wis nyedhaki krisis ekonomi lan NWO nggawe kontribusi gedhe kanggo nggedhekake krisis iki lan ngrusak perusahaane. lan rancangane.

        Miturut Presiden Daniil Trumpov, kabeh media Amerika sing dianggep merdika mung wanita sing kurang tanggung jawab sosial babagan gaji Departemen Luar Negeri lan Komite Daerah Fashington, nyebar berita palsu.
        Kanthi bungah apa Ilya Maskov bakal ngandhani sawetara Gavrik apa tugas sing ditampa saka Panglima Inisiatif Perdamaian ing Ukraina?
        Kanthi sukses sing padha, aku bisa ngomong yen Lisa saka Rute ngandhani yen dheweke weruh pesenan saka PDB kanggo numpes Uni Eropa ing meja ing Bidon. wong bodho
        1. Komentar wis dibusak.
      2. Komentar wis dibusak.
    2. Tusv
      Tusv 11 Oktober 2022 22:03
      +1
      Kutipan: Juragan
      Topeng kaya jiwa sing apik ... ngurus Slav ... ya ... tikus kapitalis sing diobong licik iki

      Lan apa sing dikarepake saka imperialis? Dheweke dadi majikan. Lan bagean aktif kanthi gelar doktor kudu dibela, yen aset kasebut bakal lelayaran menyang tanah air, yaiku, menyang Federasi Rusia. Apa sampeyan butuh topeng? Tetep tanpa celana. Maksudku ora duwe otak
    3. obliterator
      obliterator 11 Oktober 2022 23:00
      +1
      Kutipan: Juragan
      Topeng kaya jiwa sing apik ... ngurus Slav ... ya ... tikus kapitalis sing licik iki ngurusi milyaran ... sing mabur ing orbit liwat Ukraina lan mulane sampeyan kudu menek tanpa sinetron . .dilat Putin liwat Crimea supaya njupuk tega ing deferambs manis ..thawed lan wadi kasugihan orbit. Singkate, dheweke wis siyap mangan telek ... utawa umum ngakoni Beria minangka mbah kakunge ... mung nyimpen Musk kanggo nylametake kasugihan orbit, dheweke sinau sejarah Rusia / USSR ... Stalinist sing semangat ...... Kayadene Abramovich sing nistha njilat wong Inggris ... lan ngambung bokong sing dibebasake .. kabeh kanggo kerja keras ... dheweke uga siap mangan telek .. kabeh kanggo kanggo nylametake awake dhewe ... Loro milyarder sing padha nasibe .....

      Sithik babagan kapitalis sing dikutuk - ayo luwih akeh, kita percaya karo sampeyan.
      Nanging kanthi serius, Musk ora nggawe miliaran. Minangka pengusaha nyata, dheweke ngira-ngira risiko lan nyadari yen kanthi dhukungan saka Angkatan Bersenjata Ukraina karo Starlink dheweke, dheweke entuk papan sing salah, lan jagad iki ambune perang nuklir, sing ora ana cara. cocog karo rencana kanggo mabur menyang Mars.
    4. Sergey028
      Sergey028 11 Oktober 2022 23:12
      +2
      Musk lan Yahudi Abramovich ora cedhak.
      1. dsk
        dsk 12 Oktober 2022 00:19
        +1
        Demokrat meh rampung Trump, "formal" impeachment sawise pemilihan sing ilang. Dheweke mung mbayar, dheweke diancam kanthi istilah pidana sing nyata "kanggo ngatur penyerbuan Capitol.
        Topeng, yen dheweke nerusake "inisiatif perdamaian" ora bakal nylametake milyaran, dheweke bakal dituduh kabeh dosa "mati".
        Demokrat kanthi "hati nurani" bisa nindakake apa-apa ...
  2. tukang ngapusi
    tukang ngapusi 11 Oktober 2022 20:33
    +9
    Omong kosong ... Apa Wakil ora ujar manawa Musk ditawani dadi kepala Roskosmos?
    1. trafllot1832
      trafllot1832 11 Oktober 2022 20:44
      +6
      Lan aku sumpah dening ibuku, Musk ngomong karo Putin kanggo mbujuk Ragozin dadi wakil kanggo Elon. ombenan
      1. Pilot Nyata
        Pilot Nyata 11 Oktober 2022 21:02
        +5
        Bebek saiki tambah lemu! Dibungkus koran kuning lan disuguhake ing meja virtual...

        Musk ora bakal nate nggawe awake kaya ngono, ing kemah Trump dheweke main kanggo ngremehake Biden, lan dheweke kanthi rahasia duwe ambisi presiden.
        Lan Putin ora bakal ngomong karo dheweke! Nganti dheweke kapilih dadi presiden Amerika Serikat ...
        1. Smoke_in_smoke
          Smoke_in_smoke 11 Oktober 2022 23:39
          +2
          Kutipan saka RealPilot
          Musk ora bakal nate nggawe awake kaya ngono, ing kemah Trump dheweke main kanggo ngremehake Biden, lan dheweke kanthi rahasia duwe ambisi presiden.

          Mulane dheweke wiwit "nggawa mudhun".
        2. DrMadfisher_2
          DrMadfisher_2 12 Oktober 2022 03:39
          +1
          Aku ora mikir Musk duwe ambisi presiden. Konstitusi AS kanthi jelas nyatakake sapa sing bisa dadi presiden, lan Elon bisa maca
  3. trafllot1832
    trafllot1832 11 Oktober 2022 20:34
    + 12
    Oh, proyektil kaliber gedhe liyane mabur saka sisih kasebut. Sapa Elon Musk - wong PR intergalaksi. Putin VV bakal ngumumake rencana marang wong sing ora dingerteni? Informasi kanggo wong awam Amerika, sing digunakake kanggo kasunyatan sing media Amerika, yen padha drive propaganda, banjur iki propaganda Amérika bener. Aku wonder carane akeh kita bakal mimpin kanggo propaganda Amérika.
    1. tukang kayu
      tukang kayu 11 Oktober 2022 21:13
      +2
      Kutipan saka: tralflot1832
      Informasi kanggo wong awam Amérika sing digunakake kanggo kasunyatan sing media Amérika

      Lan uga kanggo ragul Ukrainia, kabeh padha "nyebut".
  4. YarSer88
    YarSer88 11 Oktober 2022 20:35
    +3
    Ah, lan ing kene Putin sing kudu disalahake, ing kene ana ing ngendi-endi wassat
  5. poquello
    poquello 11 Oktober 2022 20:41
    +1
    wow, samesthine, lan dirudopekso iwak puffer
  6. Div Divych
    Div Divych 11 Oktober 2022 21:01
    +3
    Wis mbantah, dheweke ora ngomong karo Putin.

    Ana liyane sing luwih menarik.
    Elon Musk ujar manawa Demokrat saiki ora nindakake apa sing kudu ditindakake, ora ana pendapat populer ing kana.

    American Tulsi Gabbard, sing bubar ninggalake Partai Demokrat AS, uga ngomong babagan iki. Dheweke ujar manawa rasis sugih saiki dadi kuwasa ing Amerika, dheweke ora kasengsem ing masalah rakyat, luwih penting tinimbang kaunggulan ing negara liya.

    Pranyata rasis Amerika mbantu Nazi Ukrainia. Lan kanthi bantuan para elit Eropa (wong sugih sing ngontrol media), dheweke nggawe kabeh Eropa kanggo konfrontasi karo Rusia.

    Ing Rusia, ana uga outlet media subordinate kanggo elit Barat, sing disebut Google, sing, kanthi bantuan layanan (YouTube, warta), nyoba nyetel wong kanggo ngadhepi panguwasa Rusia.
  7. Krivotykin
    Krivotykin 11 Oktober 2022 21:02
    -1
    Musk wis mbantah kabar iki, sing mung dikonfirmasi yen dheweke nelpon.
  8. konstantin68
    konstantin68 11 Oktober 2022 21:05
    +3
    Sing menarik. Sapa sing saiki krungu babagan NASA? Kabeh Musk diluncurake. Apa sampeyan ora mikir kenapa?
    Wangsulane prasaja: wong-wong wiwit takon babagan panggunaan dhuwit rakyat sing "ora cocog". Lan padha mutusaké kanggo nutupi agensi negara karo ibukutha pribadi, padha ngandika iki prakara komersial.
    Dadi, kita kudu nganggep swara Musk sing terang-terangan minangka penyelidikan AS kanggo tawar-menawar. Dhuh Yehuwah, mugi karsaa paring kakuwatan supados boten nyawiji! Banjur kamenangan bakal dadi milik kita, kaya biasane!
    1. obliterator
      obliterator 11 Oktober 2022 23:06
      -1
      Kutipan saka konstantin68
      Sing menarik. Sapa sing saiki krungu babagan NASA? Kabeh Musk diluncurake. Apa sampeyan ora mikir kenapa?
      Wangsulane prasaja: wong-wong wiwit takon babagan panggunaan dhuwit rakyat sing "ora cocog". Lan padha mutusaké kanggo nutupi agensi negara karo ibukutha pribadi, padha ngandika iki prakara komersial.

      Alesan sing padha ngapa karya tentara Rusia ing NMD luwih apik ditindakake dening "musisi" Prigozhin. Kapitalis sing dikutuk ngerti carane ngatur perkara sing luwih apik tinimbang pejabat pemerintah.
      1. konstantin68
        konstantin68 12 Oktober 2022 08:47
        0
        [quote = Obliterator] Kapitalis sialan ngerti carane ngatur perkara sing luwih apik tinimbang pejabat pemerintah.
        Iki apa padha menehi sampeyan! Dongeng iki, kayata pasar, bakal mutusake. Ora ana apa-apa kajaba ekstraksi bathi kanthi biaya apa wae, para kapitalis ora ngerti carane ngatur. Lan "Wagner" ... Dadi mikir babagan sing mbayar pejuang, lan saka dana apa? Yen karya ing Afrika isih bisa diterangake dening sawetara kontrak mitos utawa ijol-ijolan, banjur ing Ukraina ...
        1. obliterator
          obliterator 12 Oktober 2022 09:19
          0
          Kutipan saka konstantin68
          Iki apa padha menehi sampeyan! Dongeng iki, kayata pasar, bakal mutusake.

          Ora babagan pasar, nanging babagan organisasi tenaga kerja. Ngomong babagan Wagner:
          Apa sampeyan ngerti apa rahasia sukses PMC, dibandhingake karo bagean biasa? Nanging kasunyatan manawa keputusan kapan lan ing ngendi ngirim SM digawe dening wong siji sing duwe pengalaman ing rong perang. Lan ing wektu sing padha, dheweke nggawe rong telpon: siji - menyang panggonan sing bakal digawa, lan liya - menyang panggonan saka ngendi. Dheweke bisa uga lali babagan sing nomer telu ing ndhuwur kanggo nglaporake tugas sing wis rampung, amarga pisanane kudu kerja, lan ora nglaporake saben langkah.

          Lan keputusan ing ngendi persis kanggo ngirim kabeh detasemen digawe dening wong liya kanthi pengalaman telung perang lan uga ora cepet-cepet nglaporake marang atasane. Amarga tugas kasebut luwih penting kanggo dheweke, urip lan urip kabeh wong lanang gumantung. Lan wong-wong jahat sing nganggo bedhil mesin, dheweke ngerti banget lan ora bakal ngidinke sesambungan sepisan seminggu ewu kilometer saka garis ngarep saka pimpinane.

          Lan sing paling menarik yaiku wong-wong iki asring ngalami layanan militer sing lara. Nanging apa kita ngerti apa sing ditindakake inisiatif karo wong-wong kaya ngono ing tentara? Mulane, dheweke njupuk kabeh pengalaman pertempuran lan lali, kaya ngipi elek, kabeh log lan laporan sing diisi, sing sakperangan alesan ora nggawa kamenangan kita.
          Detasemen bisa duwe mikroklimat apa wae, sing utama yaiku nuduhake asil.

          Kutipan saka konstantin68
          Lan "Wagner" ... Dadi mikir babagan sing mbayar pejuang, lan saka dana apa? Yen karya ing Afrika isih bisa diterangake dening sawetara kontrak mitos utawa ijol-ijolan, banjur ing Ukraina ...

          Ora masalah sapa sing mbayar.
          1. konstantin68
            konstantin68 12 Oktober 2022 13:36
            0
            Dadi kabeh padha, kapitalis, utawa "kaputusan kapan lan ing ngendi ngirim SM digawe dening wong siji karo pengalaman ing rong perang." ?
            Lan ya, kacepetan nggawe keputusan lan tanggapan IMHO kaping pirang-pirang luwih dhuwur ing kana. Kurang bantalan ing epaulettes umum ing rantai.
            Nanging, pasokan amunisi ora kabeh, mangga dicathet. Lan ing kene sampeyan ora bisa nindakake tanpa MO. Aku mung yen vertikal subordinasi dibangun kanthi beda.
            Nanging apa hubungane ibukutha? hi
            1. obliterator
              obliterator 12 Oktober 2022 19:06
              0
              Kutipan saka konstantin68
              Nanging apa hubungane ibukutha?

              Padha biasane miwiti karo wong-wong mau. A commerce apik biasane organizer apik. Topeng minangka salah sawijining. Karyawan angel nyambut gawe ing perusahaane, nanging asile ora kaya Roscosmos.
    2. IBRShB
      IBRShB 12 Oktober 2022 03:45
      0
      banjur saiki dheweke krungu bab NASA? Kabeh Musk diluncurake. Apa sampeyan ora mikir kenapa?

      NASA minangka pelanggan pemerintah. SpaceX, ULA, lan liya-liyane minangka pemain. Wis suwe anggone ngatur iki.
      1. konstantin68
        konstantin68 12 Oktober 2022 08:41
        0
        Kutipan: MBRShB
        NASA minangka pelanggan pemerintah. SpaceX, ULA, lan liya-liyane minangka pemain. Wis suwe anggone ngatur iki.

        Carane aneh. Ing jaman biyen, kapan dheweke wiwit mbatesi program NASA amarga overruns anggaran? Lan sapa sing dadi kontraktor, sadurunge Musk? Space Aeroship utawa apa wae, ora pati ngerti. Nanging Musk! Dheweke bisa! ngguyu
        1. IBRShB
          IBRShB 12 Oktober 2022 17:23
          0
          EMNIP, sawise bilai anter jemput Columbia, plus utawa minus. Program NASA tetep padha, mung yen sadurunge kontraktor mung nyedhiyakake "wesi" sing mabur, saiki NASA mbayar kabeh peluncuran ing kompleks kasebut, nyewakake situs ing kosmodrom menyang Topeng sing padha.
  9. roket757
    roket757 11 Oktober 2022 21:08
    0
    Edisi Amerika nyerat manawa Musk ngomong karo Presiden Rusia sadurunge nerbitake proposal ing Ukraina
    . Lan saiki? Atu, dheweke, anathema bakal diwenehi?
  10. Pak. 9 mm
    Pak. 9 mm 11 Oktober 2022 21:08
    0
    Kanggo entuk ide babagan majalah apa iki, iki salah sawijining judhul: 'Pokokmu Dadi Milikku Saiki:' Peretas Ngunci Kandhang Kesucian sing Nyambung Internet, Nuntut Tebusan
    1. pemotong bolt
      pemotong bolt 11 Oktober 2022 21:35
      +1
      majalah apa iki
      Wakil ngasilake jurnalisme investigasi sing apik banget lan asring brutal, asring mung moyoki censorship lan nggawe pendapat. Lan kadhangkala gawe kaget warga kutha.
  11. tukang kayu
    tukang kayu 11 Oktober 2022 21:09
    +2
    meneng lan terus nyedhiyakake Ukraina kanthi akses Internet gratis liwat sistem Starlink.

    Arrogance saka ragul Ukraina tansah kaget kula.
  12. Darurat
    Darurat 11 Oktober 2022 21:13
    +2
    Langsung menyang Eustace Alex. Media "bebas" saka borjuis katon wis mbebasake awake dhewe. Padha ngapusi kaya padha ambegan.
  13. Sedoy
    Sedoy 11 Oktober 2022 21:31
    0
    Musk ngomong karo Presiden Rusia sadurunge nerbitake proposal ing Ukraina

    lan apa, wong mamang?
    fotofakta...
    1. Magellan
      Magellan 12 Oktober 2022 03:12
      0
      Lan kenapa nganggo tandha lapel darat?)
      1. Sedoy
        Sedoy 12 Oktober 2022 22:01
        -1
        tanah

        nggih, enkripsi ... :)
  14. VPK-65
    VPK-65 11 Oktober 2022 21:33
    0
    Utawa Mungkin kabeh luwih prasaja? Wong mung ora pengin ilang ora mung ngimpi urip - papan (kabeh satelit), nanging uga bisnis, ndeleng "sindrom Kessler" (akarlin.ru/close-the-sky/) akeh wong nulis babagan iki saiki, nanging gagasan kasebut wis lawas kaya donya - isih disuarakake dening kosmonot Leonov ing sawetara taun shaggy minangka proposal kanggo Ronald Reagan:
    Apa sampeyan pengin star wars? mangga, kita bisa gampang mungkasi ancaman iki ... karo kothak kuku
  15. sagitovich
    sagitovich 11 Oktober 2022 22:11
    +3
    Aku uga ngobrol kaping pindho karo sing paling dhuwur, malah metu kanggo ngrokok bebarengan, ing ngimpi, tenan ... ombenan
  16. Simbah amatir
    Simbah amatir 12 Oktober 2022 03:37
    0
    Mesthine, Putin mung nindakake apa sing diomongake ing telpon karo macem-macem warga saka negara sing ora ramah ... Lan wakil saka salah sawijining profesi paling tuwa dadi adoh banget kanggo sensasi ... Nyuwun
  17. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 12 Oktober 2022 03:58
    0
    Elon Musk wis ngobrol karo Presiden Rusia Vladimir Putin sadurunge nerbitake proposal kasebut

    ***
    - "Iku kasus" ...



    ***
  18. Fizik13
    Fizik13 12 Oktober 2022 09:14
    0
    Musk sing ala. Yen bangsane dhewe nuduh dheweke duwe hubungan sing cedhak karo Putin, mula dheweke bakal kesel. Dheweke bakal luwih elek tinimbang Trump.