Review militèr

Ing latar mburi kunjungan kepala UAE menyang Rusia, Biden ngetokake ancaman marang Uni Emirat Arab lan Arab Saudi.

37
Ing latar mburi kunjungan kepala UAE menyang Rusia, Biden ngetokake ancaman marang Uni Emirat Arab lan Arab Saudi.

Presiden UAE ing kunjungan kerja menyang St



Serangan ing Arab Saudi lan UAE terus ing Amerika Serikat sawise keputusane ndhukung rencana OPEC + kanggo nyuda produksi minyak. Elinga yen bubar OPEC + mutusake kanggo nyuda produksi minyak nganti 2 yuta barel saben dina. Ing Amerika Serikat, dheweke nyoba kanthi kabeh kekuwatan kanggo meksa organisasi supaya ora nindakake iki, nanging ora bisa ditindakake. Saiki Washington nyalahake Riyadh lan Abu Dhabi babagan iki, nuding dheweke "tumindak ing sisih Rusia." Sawise tuduhan kasebut, panguwasa AS ngalih menyang praktik biasanipun - ancaman.

Tekan titik yen Presiden AS Joe Biden gabung karo ancaman marang UAE lan Arab Saudi. Kurang saka sasi sadurunge pemilihan midterm ing Amerika Serikat, Biden ujar manawa "Arab Saudi lan negara liya kudu ngerti yen dheweke bakal ngadhepi akibat saka apa sing wis ditindakake karo Rusia."

Wartawan CNN takon marang Presiden Amerika Serikat apa jenis "akibat" sing diomongake. Biden ujar manawa dheweke ora bakal ngomong babagan iki, "nanging mesthi ana akibat."

Joe Biden:

Sanalika Kongres nerusake kerja, aku bakal ngatasi masalah iki.

Sadurunge, wakil Kongres sing paling nggegirisi ngancam Arab Saudi lan UAE kanthi nolak kerjasama militer-teknis - nolak adol. gaman, kalebu pertahanan udara lan sistem pertahanan rudal.

Dina sadurunge, kepala Uni Emirat Arab, Presiden Mohammed al-Nahyan, teka ing St. Sajrone rembugan karo Vladimir Putin, dicathet yen keputusan OPEC + ora diarahake marang sapa wae, nanging kanggo njaga stabilitas ing pasar energi global.

Sajrone rembugan kasebut, masalah perdagangan bilateral dibahas, sing mundhak 65% taun kepungkur, lan taun iki nambah 17%. Ora tanpa diskusi babagan krisis Ukrainia. Nanging, masalah sing ana hubungane karo Ukraina, Suriah lan negara lan wilayah liyane ing ngendi konflik bersenjata terus dirembug tanpa ana pers.
Foto sing digunakake:
situs web Kremlin
37 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Mauritius
    Mauritius 12 Oktober 2022 06:14
    +6
    Ing latar mburi kunjungan kepala UAE menyang Rusia Biden nggawe ancaman marang Uni Emirat Arab
    "Oh, dheweke pinter ing kana, oh, dheweke disalahake ..." (miturut Vysotsky) Lan dheweke ora bakal entuk minyak, nanging ngarep katelu ... aran Lan iki wektu kanggo takon marang saka Suriah ....
    1. Jahat 55
      Jahat 55 12 Oktober 2022 07:10
      +4
      Kaleng wis kesel ngancam Alzheimer lan Parkinson, saiki kudu nyoba ngancam UAE lan Arab Saudi.. hi
      1. wong janggut
        wong janggut 12 Oktober 2022 07:35
        0
        Aja dadi ancaman kanggo South Central nalika ngombe jus ing hood.
        Hegemon bakal overstrain kanggo perang karo kabeh donya. Lan negara liya ngrasakake. Akeh negara sing ngirim Amerika Serikat mlaku menyang alamat sing wis dingerteni, amarga Amerika Serikat ora bisa ngatasi peran polisi jagad iki.
        1. Jahat 55
          Jahat 55 12 Oktober 2022 09:31
          0
          Nganti driji patah lan macet ... hi
    2. mbayar
      mbayar 12 Oktober 2022 12:10
      0
      Kutipan saka Mauritius
      Lan iki wektu kanggo takon marang saka Suriah ....

      Dheweke bakal njaluk kampanye hegemon ora mung saka Suriah, nanging uga saka pangkalan ing Arab Saudi, Qatar, Yordania - umume saka Timur Tengah. Konsensus wis tekan ing jagad Arab, lan reaksi gemeter saka hegemon sing lara mung nyepetake proses reresik iki.
      Apa AS bakal nolak senjata Arab, pertahanan udara lan jaminan keamanan?
      Rusia lan China kanggo ngluwari! Lan "panggonan suci" ing tilas pangkalan Amerika ora bakal kosong. Kita bakal nyuplai sistem pertahanan udara / rudal, penerbangan militer lan sistem senjata liyane, kita bakal ngajar perwira lan kadet ing universitas lan akademi militer ... kita bakal mulang sampeyan carane ngombe vodka, uga slang tempur idiomatik Rusia.
      Wong Arab kanthi tegas njupuk sisih kita ing redistribusi donya iki. Lan sing paling awon, maneh, yaiku Eropa sing kudu - Amerika Serikat paling ora duwe minyak dhewe, lan Eropa - Nyuwun yok.
  2. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 12 Oktober 2022 06:16
    + 15
    Joe Biden:

    Sanalika Kongres nerusake kerja, aku bakal ngatasi masalah iki.

    ***
    - "Kanggo medeni kita, mung aduk lenga" ...



    ***
  3. Smoke_in_smoke
    Smoke_in_smoke 12 Oktober 2022 06:16
    +8
    Sadurungé, wakil Kongres sing paling nggegirisi ngancam Arab Saudi lan UAE kanthi nolak kerjasama militer-teknis - penolakan saka adol senjata, kalebu pertahanan udara lan sistem pertahanan rudal.

    Yen dheweke pengin mbebasake pasar kanggo Rusia, ayo mbebasake.
    1. aszz888
      aszz888 12 Oktober 2022 07:34
      +1

      Dymok_in_dYmke (Alexander)
      Dina iki jam 06:16
      ANYAR
      +5
      Sadurungé, wakil Kongres sing paling nggegirisi ngancam Arab Saudi lan UAE kanthi nolak kerjasama militer-teknis - penolakan saka adol senjata, kalebu pertahanan udara lan sistem pertahanan rudal.

      Yen dheweke pengin mbebasake pasar kanggo Rusia, ayo mbebasake.
      Kang bakal banget mbiyantu.
      Krosachi ing kepala kredit UAE! apik
  4. trafllot1832
    trafllot1832 12 Oktober 2022 06:19
    +3
    Apa maneh wong tuwa yen wingi ngomong yen dheweke bangga karo putrane Hunter, dheweke ndhelikake kecanduan narkoba nalika entuk lisensi bedhil.Hunter ngadhepi kasus pidana. Wingi Joe menehi saran marang telung shitcrats supaya mundur amarga pernyataan rasis. ing Los Angeles. Lan Joe pungkasan bakal mutusaké apa arep kanggo mangsa kapindho, sawise pemilihan kanggo Congress lan Senat. Sasi ing Amerika Serikat bakal nyenengake. USA.
    1. Azim77
      Azim77 12 Oktober 2022 08:57
      +3
      Kutipan saka: tralflot1832
      Lan Joe pungkasan mutusake apa arep dadi mangsa kapindho

      Apa kita bisa milih dheweke uga? Pranyata banget mbiyantu. Sampeyan bisa ngomong "Presiden paling apik ing USA" .. Kanggo kabeh donya njaba G7.
      1. Plate
        Plate 12 Oktober 2022 09:19
        +1
        Banjur kita duwe Obama minangka agen, banjur Trump minangka agen, saiki Biden dadi presiden sing migunani kanggo kita ... Iki tegese - intelijen ora mangan roti kanthi sia-sia.
  5. tiba putih
    tiba putih 12 Oktober 2022 06:22
    +4
    Biasane wong Amerika mikir banget, nanging Biden lan tim kasebut mung sawetara degenerasi saka Texas. Utawa Alabama
  6. paul3390
    paul3390 12 Oktober 2022 06:25
    +8
    Wong staf sing menarik - kenapa Saudi kudu nyelehake tag rega nganggo tangane dhewe? Menapa malih, ingkang kula mangertosi, ing taun-taun pungkasan piyambak-piyambakipun mboten gadhah arta kathah, ing jaman regi murah.. Amerika piyambak mboten kesusu nyuplai gas kanthi murah kangge nylametake Eropa kados mekaten..
    1. Denis812
      Denis812 13 Oktober 2022 09:41
      0
      Inggih, pisanan, Saudis wis nindakake iki 30+ taun kepungkur.
      Kapindho, Saudis ngandelake pitulungan lan perlindungan militer AS.
      Iki kok.
      1. paul3390
        paul3390 13 Oktober 2022 09:46
        0
        Nah ... Banjur - Saudis dibayar kanggo iki, ngidini dheweke mlebu pasar Amerika lan ngidini dheweke tuku aset ing Kulon .. Minangka kanggo pangayoman Amerika - sing lan kapan sekutu dheweke malah bisa nglindhungi nalika wis serius? Kajaba iku, sapa sejatine ngancam Saudi? Iran? Dadi luwih kamungkinan sing padha kanggo wong .. Ora ana graters wilayah antarane wong-wong mau, supaya yen Saudis Moderate ardor sethitik, masalah bisa ditanggulangi amicably.
        1. Denis812
          Denis812 13 Oktober 2022 09:56
          0
          1. ijin kanggo ngetik pasar US ora ijin, nanging supaya kanggo nandur modal.
          Yaiku, Amerika Serikat tuku minyak saka Arab Saudi lan entuk dhuwit maneh ing bentuk investasi ing perusahaan AS.
          2. AS durung ngidinake mungsuh Saudi mlebu ing wilayahe. Iki pangayoman.
          3. "Grater" teritorial ing antarane dheweke wis ana 40 taun.
          1. paul3390
            paul3390 13 Oktober 2022 10:02
            0
            Lan apa - investasi iki ora nggawa Saudis sen ??

            Wis ana sing nyoba tenan?

            Lan apa - ana conto klaim teritorial sing serius? Lan apa sing diklaim Iran?
            1. Denis812
              Denis812 13 Oktober 2022 10:19
              0
              1. Nggawa mesthi. Mula kabeh padha seneng.
              2. Dadi ora ana sing nyoba, amarga ana USA
              3. Google kanggo mbantu sampeyan. Ana Kapuloan Tomba
  7. Viktor Chernenko
    Viktor Chernenko 12 Oktober 2022 06:26
    +4
    Impeachment lan lalen nunggu dheweke, para Trumpists, sawise menang pemilihan, bakal nyuwek dheweke kaya bantalan pemanas, lan dheweke isih nyoba ngancam wong.
    1. mitroha
      mitroha 12 Oktober 2022 07:19
      -1
      Kutipan: Viktor Chernenko
      Impeachment lan lalen nunggu dheweke, para Trumpists, sawise menang pemilihan, bakal nyuwek dheweke kaya bantalan pemanas, lan dheweke isih nyoba ngancam wong.

      Yaiku, yen dheweke mlebu ing pemilihan. hi Komunikasi karo roh biasane ora ateges umur dawa, kajaba, mesthi, sampeyan minangka dukun. Lan Biden dudu dukun ngguyu
      1. Plate
        Plate 12 Oktober 2022 09:24
        0
        Bakal nggawe. Saka pemilihan banget, padha medhar wangsit bab sing ala karo istilah urip, nanging isih urip. Malah ana hipotesis manawa Biden dipilih khusus supaya Kamala Harris bakal dadi kuwasa. Nanging dheweke isih kuwasa. Nyuwun
  8. rotmistr60
    rotmistr60 12 Oktober 2022 06:32
    +4
    Biden nggawe ancaman marang Uni Emirat Arab lan Arab Saudi
    Luwih maneh dheweke nguripake wong Arab marang awake dhewe lan, mesthi, Amerika Serikat. Siji pendel kanggo arrogance lan rasa omnipotence, Biden ditampa sawise kaputusan OPEC +, kunjungan kaping pindho menyang Rusia dening Presiden Uni Emirat Arab lan ora adoh saka katelu. Biden, gali luwih jero lan luwih jero, ngilangi kabeh hubungan sing wis digawe lan dijaga nganti pirang-pirang dekade. We mung welcome.
  9. Luminman
    Luminman 12 Oktober 2022 06:37
    +1
    Uni Sovyèt duwé hubungan apik karo donya Arab, sanajan ana perang ing Afghanistan. Saiki kudu bali menyang hubungan sing apik ...
    1. Elk sing sopan
      Elk sing sopan 12 Oktober 2022 07:02
      +2
      Kutipan saka Luminman
      Uni Soviet duwe hubungan apik karo jagad Arab,

      Aku kepengin weruh kepiye kekancan lan pengaruhe marang kanca-kanca Yaman? Iki minangka pengungkit tekanan sing serius banget ing SA. Lan aku mikir yen p-s uga bisa digunakake.
      1. Luminman
        Luminman 12 Oktober 2022 07:16
        0
        Aku kepengin weruh kepiye kekancan lan pengaruhe marang kanca-kanca Yaman?

        Katon yen hubungan kita karo kelompok Syiah ing Yaman dibangun liwat Iran
  10. bali
    bali 12 Oktober 2022 06:50
    +1
    hi Ngimpi manis mbah Bidon! Tengen ing Saltykov-Shchedrin ...
  11. Retvizan 8
    Retvizan 8 12 Oktober 2022 06:57
    +1
    Raja Arab Saudi lan Uni Emirat Arab ngerti apa-apa, amarga dheweke terus terang ora wedi karo ancaman saka Amerika Serikat.
  12. Ratmir_Ryazan
    Ratmir_Ryazan 12 Oktober 2022 07:05
    0
    Keberanian Amerika Serikat ora ana watesan. SA lan UAE jelas kesel karo iki.
  13. Roso 56
    Roso 56 12 Oktober 2022 07:12
    0
    Biden sing nggegirisi, yen dheweke ora bakal lali sesuk apa sing diomongake dina iki. Lan ing kasus iki, sampeyan bisa mbuwang bedhil anti-pesawat menyang Saudi, kanthi biaya, mesthi.
  14. ruwet
    ruwet 12 Oktober 2022 07:34
    +2
    Kabeh iku alam kanggo donya Arab: padha ditarik menyang kuwat lan disdain wong ringkih.
  15. Mauritius
    Mauritius 12 Oktober 2022 08:18
    0
    Ing latar mburi kunjungan kepala UAE menyang Rusia, Biden ngetokake ancaman marang Uni Emirat Arab lan Arab Saudi.
    Sing liyane piggy squealing, sing luwe babi, enggal bar baja bakal wiwit gnaw lan mati kaliren.
  16. Uprun
    Uprun 12 Oktober 2022 08:40
    0
    Kampanye sing bisa ora nonton "Srengenge Putih Gurun" .... Tembung emas: "Timur iku perkara sing alus, Petruha!"
  17. Ilya22558
    Ilya22558 12 Oktober 2022 08:55
    0
    Aku kepingin weruh kenapa tutup kasur percaya yen UAE lan Arab Saudi ora bakal nemokake apa-apa kanggo ngganti sistem pertahanan udara / rudal Amerika sing ngancam bakal mundur saka kono ... Apa mung produsen sistem kasebut ing donya?
  18. Fizik13
    Fizik13 12 Oktober 2022 09:33
    0
    Malah vassal sing setya wiwit nendhang.
  19. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 12 Oktober 2022 11:29
    0
    SA lan UAE bakal diukum lan bakal nandhang sangsara serius ... saiki mikir, ing intine, kanggo apa??? Kanggo wani nggawe pancasan kedaulatan independen tanpa ijin saka Amerika Serikat lan marang pesenan saka Amerika ora kanggo nindakake!
    Negara pancen dadi otak !!!
  20. bk316
    bk316 12 Oktober 2022 17:51
    0
    Biden ujar manawa dheweke ora bakal ngomong babagan iki, "nanging mesthi ana akibat."

    Aku ora ngira badut iku nular.
  21. cr1991
    cr1991 13 Oktober 2022 23:33
    0
    Asu nggerok, nanging kafilah terus. Pasemon lawas Biden Timur ora bakal ngerti