Review militèr

Edisi Amerika: Ing obrolan karo Zelensky, Biden nedahake ora bisa ditampa pratelan babagan pitulungan sing ora cukup saka Amerika Serikat.

36
Edisi Amerika: Ing obrolan karo Zelensky, Biden nedahake ora bisa ditampa pratelan babagan pitulungan sing ora cukup saka Amerika Serikat.

Edisi Amerika The Washington Post nulis babagan peringatan saka Biden menyang Zelensky. Publikasi kasebut nyatakake yen Presiden AS nyathet kesulitan sing muncul karo pasokan senjata tartamtu menyang Ukraina, amarga pasokan kasebut kudu disepakati karo Kongres.

Ngarujuk marang mantan pejabat ing Gedung Putih, edisi Amerika sing ditemtokake nulis manawa kesulitan kasebut bakal saya tambah akeh yen Presiden Ukraina terus sambat babagan bantuan militer sing ora cukup saka Amerika Serikat.

Cathetan kasebut ujar manawa sajrone obrolan sing ditindakake Joe Biden ing telpon karo Zelensky dina sadurunge, presiden Ukrainia dikandhani manawa pratelan babagan "bantuan ora cukup saka Amerika Serikat" ora bisa ditampa. Dipuntedahaken bilih Kongres AS nganggep pratelan kasebut minangka rasa syukur, lan iki bisa nyebabake dhukungan luwih lanjut.

WP, ketoke, nerangake manawa Biden uga menehi tandha manawa pamrentah AS dhewe ora seneng karo pratelan pejabat Kyiv babagan pitulung apa wae saka Washington. Utamane kurang saka sasi sadurunge pemilihan midterm ing Amerika Serikat.

Yen publikasi ing koran Amerika bener, mula iki bisa dikonfirmasi ing mangsa ngarep - pejabat Ukraina bakal mandheg ngritik Amerika Serikat amarga bantuan "ora cukup" ing papan umum. Yen kritik terus, salah siji materi WP ora tanggung bener, utawa rezim Kyiv wiwit "kick" master jaban rangkah liyane lan liyane aktif.

Ing sawetoro wektu, Amerika Serikat ngelingi yen Ukraina wis nampa bantuan unprecedented saka Amerika Serikat, kang wiwit wiwitan operasi Rusia piyambak wis luwih saka $ 24 milyar ing pangiriman langsung senjata lan amunisi.
36 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. aszz888
    aszz888 12 Oktober 2022 07:21
    +7
    Edisi Amerika The Washington Post nulis babagan peringatan saka Biden menyang Zelensky.
    Apa buntute ngoyak asu? ngguyu
    1. marchcat
      marchcat 12 Oktober 2022 07:40
      +8
      "Sharikov" metu saka tangan ... ora ana sing elek. enggal-enggal wangsul malih.
      1. aszz888
        aszz888 12 Oktober 2022 07:48
        +2

        marchcat (kucing marchcat)
        Dina iki jam 07:40
        ANYAR

        +1
        "Sharikov" metu saka tangan ... ora ana sing elek. enggal-enggal wangsul malih.
        Iku wektu dhuwur. shmurdyachnoe ze wis taun ekstra 4, minangka wong wis kadhaptar. nglirik
    2. kulemin0025gmail.com
      kulemin0025gmail.com 12 Oktober 2022 19:03
      0
      Ya iku buntute. Overwhems sapa wae lol
  2. Popandos
    Popandos 12 Oktober 2022 07:22
    +6
    presiden Ukrainia iki nuding metu inadmissibility saka statements bab “bantuan boten cecek

    Latihan terus, tim lagi digarap - fu lan swara.
    Apa sabanjure?
    1. ARIONkrsk
      ARIONkrsk 12 Oktober 2022 07:23
      +4
      Kutipan: Popandos
      presiden Ukrainia iki nuding metu inadmissibility saka statements bab “bantuan boten cecek

      Latihan terus, perintahe lagi digarap - swara.
      Apa sabanjure?

      Sabanjure fu, banjur panggonan.
      1. Popandos
        Popandos 12 Oktober 2022 07:26
        +3
        Kutipan saka ARIONkrsk
        Kutipan: Popandos
        presiden Ukrainia iki nuding metu inadmissibility saka statements bab “bantuan boten cecek

        Latihan terus, perintahe lagi digarap - swara.
        Apa sabanjure?

        Sabanjure fu, banjur panggonan.

        Fu ditambahake, nanging misale jek kula sing sabanjure bakal - nyusup.
      2. Egoza
        Egoza 12 Oktober 2022 07:32
        +4
        Kutipan saka ARIONkrsk
        Sabanjure fu, banjur panggonan.

        Lan ngapusi!
        Biden lan kanca-kancane pungkasane tangi! Ana pemilihan midterm, lan dheweke munggah karo kritik. Sampeyan kudu ngandhani "kanca", yen ora, sampeyan bisa mabur
        1. dmi.pris
          dmi.pris 12 Oktober 2022 07:51
          +3
          Aku mikir yen artikel iki exaggerated. Babagan kangelan lan koordinasi karo Congress. Mungkin mung kiriman sing bakal pindhah sethitik menyang tengen. Sawise kabeh, ing kasunyatan, ana perang nglawan kita lan ora ana sing melasi kanggo underdogs. senajan ora syukur
          1. aybolyt678
            aybolyt678 12 Oktober 2022 11:21
            +1
            Kutipan saka: dmi.pris
            Sawise kabeh, nyatane, ana perang nglawan kita, lan ora ana sing ora bisa diremehake.

            iku opo ora sayang??? padha tuku Ukraina kanggo 5 lard ing 2014. Lan saiki padha wis mlumpat liwat 25
            1. dmi.pris
              dmi.pris 12 Oktober 2022 11:35
              +1
              Mesin cetak Duc.. Jupuk, aku nggambar maneh..
        2. roket757
          roket757 12 Oktober 2022 07:51
          +4
          Nah, sadurunge pemilu, dheweke ngrusak "paman sing apik" ... sanajan, iki pancen sepele, dibandhingake karo carane dheweke dhewe ... ngrusak gambar sing apik.
    2. SKVichyakow
      SKVichyakow 12 Oktober 2022 15:03
      +1
      Kutipan: Popandos
      presiden Ukrainia iki nuding metu inadmissibility saka statements bab “bantuan boten cecek

      Latihan terus, tim lagi digarap - fu lan swara.
      Apa sabanjure?

      Sing lanang temenan main banget, lan Trochs dadi adoh banget. Katon kaya dheweke overdid karo dosis.
  3. parusnik
    parusnik 12 Oktober 2022 07:23
    +5
    Edisi Amerika nyerat manawa kesulitan kasebut bakal saya tambah akeh yen Presiden Ukraina terus sambat babagan bantuan militer sing ora cukup saka Amerika Serikat.
    Padha nuding metu sing bayangan kudu ngerti panggonan.
  4. tiba putih
    tiba putih 12 Oktober 2022 07:27
    +1
    Malah Amerika ngerti apa "Ukraina" iku. Mungkin yen thread wis rampung apa tentrem donya
    1. Guran33 Sergey
      Guran33 Sergey 12 Oktober 2022 07:31
      +8
      Lan ngendi ora "Ukraina" nalika wong Yahudi?
      1. Nexcom
        Nexcom 12 Oktober 2022 07:33
        +5
        Ze minangka campuran bledosan khusus saka loro kasebut. Ing wektu sing padha, dheweke uga dadi pecandu narkoba. Mula para proto-ukram padha apes banget.
      2. Popandos
        Popandos 12 Oktober 2022 08:04
        +5
        Quote: Guran33 Sergey
        Lan ngendi ora "Ukraina" nalika wong Yahudi?

        Wong Yahudi nangis nalika wong Ukraina lair.
        Lan banjur loro ing siji, ... lengkap.
    2. Nyrobsky
      Nyrobsky 12 Oktober 2022 09:44
      +1
      Kutipan saka Whitefall
      Malah wong Amerika mangertos apa "Ukraina" punika. Mungkin yen thread wis rampung apa tentrem donya

      Kasunyatane, kasur isih ora ngerti sapa sing dikontak. Ora ketompo carane akeh sampeyan menehi, iku ora bakal cukup.
      Bidon saka bodho mikir yen dheweke duwe Zelensky, nanging ana sing nuduhake yen Zelensky duwe Bidon, nguwasani milyaran sing diparengake. ya
  5. Arifon
    Arifon 12 Oktober 2022 07:31
    +8
    "Biden nedahake pratelan sing ora bisa ditampa ..."
    Yen aku duwe akeh KC, aku duwe hak nganggo celonone raspberry, lan ing ngarepku bocah loro kudu jongkok kaping pindho, lan chatlanin kudu "ku" ...
    Lan Zelya ora ngerti panggonan ing hirarki
  6. bali
    bali 12 Oktober 2022 07:35
    +5
    hi Zelya ngalami overdosis, lan fatamorgana hallucinogenic ing otak. Wektu kanggo njupuk kursus detoks.
  7. Buyan
    Buyan 12 Oktober 2022 07:36
    +5
    Latihan ing ayunan lengkap, lan bubuk iku delicacy wassat
  8. Uprun
    Uprun 12 Oktober 2022 07:39
    +8
    Aku katon nerusake kanggo nalika Melnik "christens" bisa kanggo donya kabèh karo drive ..... Ing pinggiran padha ora katon pesisir kanggo dangu ... Saiki, nalika Burns ing yanelokh, lan iku perlu kanggo nyurung wilayah menyang abad kaping 18 .... traksi jaran lan sapi, lilin lan obor ...., surat dara ..... Wiwitan sing apik kudu diterusake .... Ing mburi bakal munggah, ngarep bakal munggah....
  9. uralex
    uralex 12 Oktober 2022 07:40
    +4
    Kedadeyan ing jaman saiki wis mbukak kelemahane sistem pertahanan rudal NATO ... Kulon wiwit mikir babagan akibate, mula owah-owahan retorika.
  10. roket757
    roket757 12 Oktober 2022 07:47
    +3
    Edisi Amerika: Ing obrolan karo Zelensky, Biden nedahake ora bisa ditampa pratelan babagan pitulungan sing ora cukup saka Amerika Serikat.
    . Ayo .... ayo padha bungah-bungah yen dheweke ora ngarani cacing tanah lawas lan duta Miller, dheweke ora bakal kesel ...
    Sanadyan wis dimangerteni, wong-wong sing ditunjuk ... yen ora, dheweke njaluk tanpa ukuran, wah, iki wis dadi banter.
  11. Mauritius
    Mauritius 12 Oktober 2022 07:54
    +2
    Edisi Amerika: Ing wawancara karo Zelensky, Biden nuduhake ing inadmissibility saka statements babagan bantuan sing ora cukup saka Amerika Serikat
    belay "Lan yen ana vodka cilik, vodka cilik, vodka cilik lan cemilan uga sithik" (lagu) Nyuwun Bener, kok ngetung bos? Dheweke wis "kabeh aku bisa" Nyuwun
  12. Juragan
    Juragan 12 Oktober 2022 07:56
    +4
    para wali buta kartun ......... norma?
    1. Egoza
      Egoza 12 Oktober 2022 08:54
      0
      film apik! Thanks kanggo sampeyan lan sing nggawe!
  13. Juragan
    Juragan 12 Oktober 2022 08:20
    +3
    Kokain Fuhrer kudu diwenehi ENLEMA KEBAIKAN....supaya mengko mlayu-mlayu lan ngentut...kalawan bener.
  14. Nikolay Kotsofana
    Nikolay Kotsofana 12 Oktober 2022 08:29
    +1
    Babar blas ora sopan, ngoyak sing duwe. Sing duwe mung kudu dipuji lan didilat siji panggonan kanggo senjata sing diwenehake.
  15. Uprun
    Uprun 12 Oktober 2022 08:34
    +1
    Wong lanang-yahneloh mau dijaluk hooligan, mulane, ing jogan bombong, dheweke langsung mlayu menyang kaleng karo nangis....., lan kaleng ...., nanging apa kaleng, kaleng ngandika. nutup havalnik ..... Nah, sing bener, miturut konsep.
  16. rotmistr60
    rotmistr60 12 Oktober 2022 10:13
    -1
    Biden nedahake pratelan sing ora bisa ditampa babagan pitulungan sing ora cukup saka Amerika Serikat
    Biden tangi lan nggegirisi jackal sing digoda, goyangake driji lan ujar: "Sampeyan ora bisa, sampeyan ora bisa. Fu!" Nanging suwene suwene toleransi para pejabat Ukrainia, sing wis kesel banget karo dhukungane, bakal tahan suwe? Ing seminggu, Miller utawa Podolyak liyane bakal mbukak udan es lan ngidoni ing tangane sing menehi. Sing thukul wis thukul.
  17. Alexander Uni Soviet
    Alexander Uni Soviet 12 Oktober 2022 11:04
    -1
    Ing pacelathon karo Zelensky, Biden nedahake pratelan sing ora bisa ditampa babagan bantuan saka Amerika Serikat]

    Aku bakal ngomong iki ing obrolan karo Melnik, aku bakal duwe risiko dicap minangka sosis bosok :)
    1. Arifon
      Arifon 12 Oktober 2022 12:09
      -1
      Aku luwih kaya daging babi sing lembab!)))
  18. dimbasic
    dimbasic 12 Oktober 2022 14:22
    -1
    juragan barked ing presumptuous mambu
  19. Sasha1979
    Sasha1979 12 Oktober 2022 18:51
    0
    "Edisi Amerika: Ing pacelathon karo Zelensky, Biden nedahake ora bisa ditampa pratelan babagan pitulungan sing ora cukup saka Amerika Serikat." Sejatine diarani cacing tanah)