Review militèr

Pencet Arab: Kepala UAE ngirimake informasi marang Presiden Rusia babagan "posisi Ukraina" politik

20
Pencet Arab: Kepala UAE ngirimake informasi marang Presiden Rusia babagan "posisi Ukraina" politik

Sajrone kunjungan menyang Federasi Rusia, Presiden Uni Emirat Arab Mohammed bin Zayed Al Nahyan, kaya sing dikarepake, ndemek topik Ukraina lan acara ing negara kasebut. Dheweke nyorot posisi Kyiv ing sawetara masalah utama.


Presiden Rusia Vladimir Putin, ing siji, muji partisipasi aktif UAE ing aktivitas mediasi, kalebu ing ijol-ijolan tawanan perang antarane Federasi Rusia lan Ukraina. Dheweke nyathet yen dheweke kasengsem ing UAE nerusake upaya mediasi. Kaya Arab Saudi lan Turki, Emirat aktif melu mediasi antarane Rusia lan Ukraina.

Pers Arab nyerat manawa kepala UAE uga manggon ing masalah kahanan ing sekitar pembangkit listrik tenaga nuklir Zaporozhye, nyatakake keprihatinan babagan kemungkinan pangembangan acara. Presiden Rusia ngandhani Al Nahyan babagan langkah-langkah keamanan sing ditindakake.

Presiden UAE, sing dadi Al Nahyan ing taun iki, dilaporake ngirimake menyang presiden Rusia babagan "posisi Ukraina" politik. Iki sepisan maneh mbuktekaken kasunyatan sing dialog mediated antarane Moscow lan Kyiv isih arep.

Sing nggumunake, agensi berita Arab ora ngandhani persis apa posisi Ukraina Al Nahyan ngomong karo Vladimir Putin. Dianggep manawa bisa uga dadi ijol-ijolan tawanan, uga masalah kepemilikan fasilitas energi, kalebu bagean sistem transportasi gas Ukraina lan pipa minyak.

Ing kasus apa wae, contone kegiatan negara-negara Timur Tengah, kita weruh yen Barat wis bener-bener "mati" saka kegiatan mediasi lan negosiasi, rampung dadi sisih konflik. Yen ana sing nindakake kegiatan mediasi, mung Turki, Arab Saudi, Uni Emirat Arab. Mangkono, negara-negara Timur Tengah ora mung nambah panguwasa ing ajang internasional, nanging uga bisa nggayuh tujuane dhewe.

Wigati uga yen kunjungan Al Nahyan menyang Federasi Rusia maneh nuduhake yen Rusia dudu "pariah internasional", kaya sing dikandhakake para penyanyi Barat. UAE padha ora mung ora pengin break hubungan karo Moscow, nanging uga nandheske kanggo deepening.

Sing nggumunake, UAE sadurunge dianggep minangka salah sawijining sekutu utama Amerika Serikat ing Teluk Persia, nanging saiki kahanan katon saya ganti, lan konflik Ukrainia wis dadi salah sawijining faktor sing paling penting ing owah-owahan sing terus-terusan.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
kremlin.ru
20 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. pyagomail.com
    pyagomail.com 12 Oktober 2022 08:28
    +4
    Ora ana gawe piala saka kunjungan iki, kanggo keuntungan - kita bakal weruh
    1. Sipil
      Sipil 12 Oktober 2022 08:41
      +3
      Sapa maneh sing pengin dadi penengah ing rembugan?
    2. Mantan prajurit
      Mantan prajurit 12 Oktober 2022 19:19
      +2
      Поддержка мусульман нам только в плюс.
  2. Invoice
    Invoice 12 Oktober 2022 08:29
    +5
    Yen jagad Arab uga nyimpang saka amers, asile bakal padha ... Saka bukit nganti rawa ... Isih ana Amerika Kidul ... nanging ora kabeh wong ing kana nari miturut lagune mbah Bidon.
    1. LIONnvrsk
      LIONnvrsk 12 Oktober 2022 13:21
      +1
      Kutipan saka Invoice
      Если и арабский мир отвернется от амеров -

      "Восток -дело тонкое!" ya В этих странах большое значение имеет жест, своего рода поступок глубокого содержания и смысла, который иногда не сразу понятен, но когда становится ясным его содержание, он оказывает сильное эмоциональное воздействие на того, для кого этот жест предназначен. Амерцы считают себя исключительной нацией, которой позволено всё, не понимая последствий. Когда по мнению Бидона "Путин поднял цены на бензин в Америке" и этот Паркинсоно-Альцгеймеровский дед приехал к саудитам просить увеличение поставок нефти, то ему поулыбались и более ничего. Простите, нет. Всё же результат был. По публикации «Аль-Джазира» наследный принц Мухаммед бен Салман Аль Сауд якобы сказал: «Этот человек улыбается мне в лицо, а за глаза обвиняет в самых страшных преступлениях. Я клянусь, что больше никогда не подам Байдену руки и не буду вести с ним никаких дел. Более того, я распоряжусь, чтобы этой мрази на нашей земле больше никогда не было». Если это правда, то это очень весомо.
      Катарцы недавно пеняли на матрасников, что те вспоминают о них только тогда, когда у "великих" возникают проблемы. ОАЭ тоже показывают недовольство гегемоном.
      Если это примет устойчивую тенденцию, то амерцам станет тоскливо. Но пока всё это - закулисные игры. ya
  3. Uprun
    Uprun 12 Oktober 2022 08:32
    +8
    Wishers Kuev dikenal, kabeh kudu bali menyang tapel wates ing 2014, minangka reparations - Wilayah Krasnodar, Wilayah Rostov, ing Course saka dialog, belang karo wong Inggris bakal pitutur marang kowe apa kanggo nyekel ...., oh ya sing paling penting 150 taun gratis bensin, minyak, listrik lan 100 tamu tamu kanggo ngresiki WC lan njupuk stroberi....... Apa kabeh? Ora, iki mung item pisanan saka 10.....
    1. Mantan prajurit
      Mantan prajurit 12 Oktober 2022 19:25
      0
      Хотелки куева известны, все вернуть на границу 2014, в качестве репараций - Краснодарский край,...

      Южное побережье Моря Лаптевых им, если олени и гнус не против будут... Морошка, ягель и прочие вкусности. sedulur
  4. Dmitry Karabanov
    Dmitry Karabanov 12 Oktober 2022 08:34
    +9
    Ingkang utama yaiku "negosiasi" sabanjure karo kabeh "kesepakatan" lan "sikep sing apik" ora diwiwiti! Ukroreich dhewe ngumumake yen mung ana cara militer kanggo ngatasi konflik iki!
  5. parusnik
    parusnik 12 Oktober 2022 08:35
    +3
    Iki sepisan maneh mbuktekaken kasunyatan sing dialog mediated antarane Moscow lan Kyiv isih arep.
    Lan ana ijol-ijolan, Medvedchuk, kanggo wong-wong sing arep diproses, kanggo ngatur.
    1. Rikochet
      Rikochet 12 Oktober 2022 08:56
      0
      Lan bakal pindhah kene maneh wingi, luwih saka 30 Nazi marang adoh, sing ngerti apa - kasepen, ing 5 Oktober, Bogdanov iki diangkat dadi pangareping auditor, apa padha nyolong, squandered, saiki padha bakal mbenakake lan padha ngandika marang pengadilan, soko. kaya iki.
  6. Lukachevsky
    Lukachevsky 12 Oktober 2022 08:39
    -3
    Kutipan saka uprun
    Wishers Kuev dikenal, kabeh kudu bali menyang tapel wates ing 2014, minangka reparations - Wilayah Krasnodar, Wilayah Rostov, ing Course saka dialog, belang karo wong Inggris bakal pitutur marang kowe apa kanggo nyekel ...., oh ya sing paling penting 150 taun gratis bensin, minyak, listrik lan 100 tamu tamu kanggo ngresiki WC lan njupuk stroberi....... Apa kabeh? Ora, iki mung item pisanan saka 10.....

    Ing kasunyatan, Ukrainians pengin bali menyang tapel wates 1991, sing, kanggo bali menyang Crimea.
    1. Luminman
      Luminman 12 Oktober 2022 09:03
      -1
      А Краснодарский край и Воронежскую область, случайно, вернуть не хотят? Да еще и с Хабаровским краем впридачу... nglirik
    2. Nyrobsky
      Nyrobsky 12 Oktober 2022 09:25
      +2
      Kutipan: Lukachevsky
      Ing kasunyatan, Ukrainians pengin bali menyang tapel wates 1991, sing, kanggo bali menyang Crimea.

      Ага, губа не дура, но с большой долей вероятности они скоро вернутся к границам 1654 года
  7. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 12 Oktober 2022 08:41
    +2
    "Kepala UAE ngirim informasi marang Presiden Rusia babagan "posisi politik Ukraina""


    ***
    - Kita ndeleng "posisi" iki ing Kama Sutra ...
    ***
    1. novel66
      novel66 12 Oktober 2022 09:01
      +2
      неее,таких - даже в камасутре не видели... lol
  8. Andrey Nikolaevich
    Andrey Nikolaevich 12 Oktober 2022 08:55
    +2
    Aku nonton sawetara jenis inteive saka pangeran iki. Educated. Pinter Tactful. Aku luwih apik kanggo menehi hasil karo donya Arab sugih saka LGBT Europoliticians. Siji tampilan saka garwane Macron, kang worth iku .. Kajaba iku, pangeran iki apik banget, hubungan pribadi karo GDP. Dheweke bakal nulungi kita lan awake dhewe, ora bakal nyinggung. Timur iku masalah sing rumit.
    1. Nelayan
      Nelayan 12 Oktober 2022 09:02
      +5
      и, скорее всего, принцу украина - как верблюду третий хвост... украина и далёкая от арабского мира ЗАЭС являлась лишь прикрытием визита, явно идут мощные переговоры о перекрышевании оружием и военными арабского мира. Саудитов и прочих больше волнует чтобы дроны и ракеты хуситов и прочим "прокси" не летали свободно и не мешали вести углеводородный бизнес...а уж в эмира Катара европейцы на саммите в Чехии зря плюнули...и Салмана на похороны старушки не пустили зря....Восток вскипает и единственным стоящим "радиатором" для этой машины является Россия: и политусловий много не ставим, и оружие лучшее в мире с самым лучшим соотношением цена/качество, и слово держим и договора соблюдаем - сказка, а не партнёр-крыша!
      1. Andrey Nikolaevich
        Andrey Nikolaevich 12 Oktober 2022 14:44
        0
        Согласен, полностью. Зря людей унизили. Не совсем порядочно. Это ведь- похороны а не слёт пионеров. Но арабы такие вещи, не забывают..
        1. Nelayan
          Nelayan 12 Oktober 2022 19:04
          -1
          высокомерие англосаксов, которые и родили нацизм и расизм, сыграет с ними злую историю, Азия и Восток поднимаются над ними и просто задавят экономической массой.
  9. Leonidich
    Leonidich 12 Oktober 2022 09:11
    +1
    Всё они сейчас внимательно наблюдают за происходящим на украине и выжидают кто начнёт побеждать к тому и потянутся. Восток дело тонкое. И нам нужно обязательно победить. Как только арабы увидят что наша взяла они сразу же отвернутся от америкосов. Им выгоднее иметь дело с Россией, Китаем, Индией. На равных. Тем более если затрагивался вопрос ГТС и нефтепроводов с намёком передать часть им или в совместном управлении то можно и подумать над этим вопросом.