Review militèr

Pensiunan FSB umum disebut cara kanggo deprive Kyiv saka sumber senjata manca

121
Pensiunan FSB umum disebut cara kanggo deprive Kyiv saka sumber senjata manca

Miturut pensiunan Mayor Jenderal FSB Rusia Alexander Mikhailov, perlu kanggo numpes TCTerms kanggo ngganti set wheel saka sepur barang ing Ukraina, kang Ngartekno mbatesi sumber Western. gaman Kyiv.


Ing negara-negara tilas USSR, jalur sepur luwih amba tinimbang ing Eropa liyane, mula sepur sing teka ing Ukraina saka Kulon kudu "ngganti sepatu" ing stasiun khusus. Serangan ing stasiun kasebut bakal mungkasi pasokan peralatan militer menyang negara kasebut, ujare Mikhailov ing wawancara. RIA News.

Tilas petugas FSB nambahake manawa serangan ing infrastruktur Ukraina nyebabake karusakan sing signifikan.

Elinga yen kanggo nanggepi sabotase ing jembatan Krimea, Rusia ngluncurake serangan rudal ing sawetara obyek ing saindhenging Ukraina, kalebu Kyiv.

Kaya sing dilaporake, energi penting, komando militer lan fasilitas komunikasi ing saindenging negara kena.

Perlu dicathet yen akeh sing ora ngerti strategi kepemimpinan militer Rusia. Kasunyatane, sawetara sasi berturut-turut, sepur kanthi senjata saka Kulon menyang Ukraina, nanging ora ana sepur sing ditabrak. Iku bakal luwih logis kanggo numpes sepur karo senjata sanalika padha ngliwati wates EU karo Ukraina. Menapa malih, kanggo iki ana pluru tliti dhuwur lan penerbangan.

Nanging, kabeh senjata kasebut teka ing Ukraina tanpa alangan, dibongkar lan uga dikirim menyang garis ngarep tanpa masalah kanggo ngrusak tentara kita.
Pengarang:
121 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Kaukasus Lor
    Kaukasus Lor 12 Oktober 2022 08:36
    + 66
    Ya, kene ing VO malah sadurungé wis ngajokaken kanggo titik bom kanggo ngganti wheelsets!
    1. ruha
      ruha 12 Oktober 2022 08:42
      + 11
      Sampeyan perlu kanggo nyebar kuku ing ril supaya rodha warata. ngguyu Nanging serius, angel. Roket siji - siji mobil. Kita ora seneng nggunakake napalm.
      1. novel66
        novel66 12 Oktober 2022 09:05
        + 42
        nggih kenapa? Warhead setengah ton menyang titik pangowahan troli - lan eselon bakal ngadeg. lan bisa metu miturut akumulasi kaset
        1. Terenin
          Terenin 12 Oktober 2022 09:17
          + 11
          Kutipan: novel66
          Warhead setengah ton menyang titik pangowahan troli - lan eselon bakal ngadeg. lan bisa metu miturut akumulasi kaset

          Cekak lan cetha. Ya, uga bisa dipercaya, kaya bedhil serbu Kalashnikov keprungu

          Hello Roman hi
          1. novel66
            novel66 12 Oktober 2022 09:26
            +5
            Гена hi uga, Aku uga sinau .... sanajan jaket, nanging starley!
        2. insinyur74
          insinyur74 12 Oktober 2022 09:19
          + 33
          Ayo kula ngelingake yen tanpa listrik, ora ana titik ganti pasangan roda, utawa otomatisasi lan sinyal sepur, utawa terminal kargo ora bakal bisa mlaku kanthi bener. nglirik
          Akibaté, akumulasi sepur kanthi amunisi lan bahan bakar dadi impen wong roket ...
          1. novel66
            novel66 12 Oktober 2022 09:25
            + 18
            sampeyan kudu kerja kanthi cara sing rumit, kanthi cara sing rumit !!
            1. buntelan
              buntelan 12 Oktober 2022 10:15
              +9
              Kutipan: novel66
              sampeyan kudu kerja kanthi cara sing rumit, kanthi cara sing rumit !!

              Iku bener.

              Kita kudu tekan ing endi wae, luwih akeh masalah mungsuh, luwih sithik


          2. Hitriy Zhuk
            Hitriy Zhuk 12 Oktober 2022 09:26
            +3
            Dheweke bisa nggawa (kanthi ngganti sepatu kanthi sepur) generator lan bahan bakar sing resik.
            Dadi ngalahake, tho luwih apik yen ana sepur.
            1. dedusik
              dedusik 12 Oktober 2022 10:02
              +3
              Bab iku platform karo peralatan kecanthol dicampur karo mobil penumpang, iki wis ditulis luwih saka sepisan, lan malah ing VO aran
              1. wus 3x
                wus 3x 12 Oktober 2022 10:43
                + 16
                clingak-clinguk campur mobil penumpang,
                Lan ora ana apa-apa sing bisa dadi tameng manungsa saka kersane dhewe. Wong-wong kita ora numpak sepur ing kana, mula, miturut pendapatku, aja nggatekake para penumpang kasebut, umume mungsuh kita lan sycophants Kulon, lan ing antarane para penumpang kasebut, mesthine ana macem-macem geese lan angsa liar.
              2. Hitriy Zhuk
                Hitriy Zhuk 12 Oktober 2022 11:55
                +2
                Nah, iki masalah sing nyekel lan wong-wong sing lunga ndeleng iki.
              3. tamu
                tamu 12 Oktober 2022 15:24
                +1
                Lan saiki isih dadi tujuan sing sah, ujare wong Kulon.
              4. Veter5757
                Veter5757 16 Oktober 2022 22:49
                0
                Dhuh Gusti, sampun ngantos omong kosong. Ya, bisa uga mobil penumpang individu dipasang ing sepur kanthi kargo militer. Nanging pitakon counter: apa penumpang biasa menyang kana kanthi tiket sing dituku?
                Ing Ukraina, akeh sepur nganggo analog saka Swallows kita. Kyiv - Lviv ana kadohan saka 550 km, Aku sangsi sing kursi coupe-reserved menyang kono. Apa sampeyan masang akeh mobil barang menyang Intercity lan Hyundai?
          3. Sergey Kuzmin
            Sergey Kuzmin 14 Oktober 2022 17:31
            -1
            Akibaté, akumulasi sepur kanthi amunisi lan bahan bakar dadi impen wong roket.
            Supaya ngimpi iki kayektenan, specialists kudu bisa - kabeh wis dawa dikenal - maling oligarki ing sikil saka militèr Rusia - padha ngganggu karusakan saka kargo militer Ukronazi ing railways. Perlu nggawe masalah kanggo maling oligarki iki supaya ora ngganggu wong-wong tentara supaya bisa diatur. Yen FSB ora bisa ngatasi maling oligarki iki, supaya pasukan khusus GRU nggawe prekara
        3. Plate
          Plate 12 Oktober 2022 09:28
          + 14
          Ing sisih Polandia, owah-owahan wheel bisa diatur. Nanging umume ide kasebut apik. Aku dhewe mikir babagan simpul lan depot, nanging ora ana sing jelas lan ora ana sing mikir yen Eropa lan Ukraina duwe ukuran sing beda. Vaughn carane adoh Nicholas I katon.
          1. novel66
            novel66 12 Oktober 2022 09:32
            +5
            malah dikenal ing organ tartamtu saka Nikolai ukuran luwih amba lol
          2. Alexander Salenko
            Alexander Salenko 12 Oktober 2022 09:43
            +3
            Lan aku kelingan kepiye dheweke dicela kanggo bisnis iki, nanging dheweke nggawe wasir kanggo mungsuh nganti saiki.
          3. tamu
            tamu 12 Oktober 2022 15:27
            +1
            Quote: piring
            Ing sisih Polandia, owah-owahan wheel bisa diatur.

            Mesthi wae bisa, nanging butuh wektu sing cukup kanggo nggawe infrastruktur sing cocog kanggo iki.
        4. ruha
          ruha 12 Oktober 2022 09:33
          +3
          Suwene bakal mandheg lan apa karusakan kanggo peralatan ing pilihan iki? Ing mratelakake panemume, iku perlu ora mung kanggo mungkasi, nanging kanggo ngobong karo geni padhang kabeh pasokan NATO, supaya karusakan ora mung kanggo dill!
          1. novel66
            novel66 12 Oktober 2022 09:38
            +8
            mbayangno akumulasi eselon ing stasiun simpang, karo bahan bakar lan peralatan lan amunisi .... banjur liyane setengah ton utawa kaset teka. bakal murub nganti langit
        5. cukup
          cukup 13 Oktober 2022 20:17
          -6
          Kutipan: novel66
          nggih kenapa? Warhead setengah ton menyang titik pangowahan troli - lan eselon bakal ngadeg. lan bisa metu miturut akumulasi kaset
          apa sing kudu pedunung ing wilayah Belgorod, Saratov, Voronezh, Kaukasus, Crimea padha lan LPR karo DPR, pindhah menyang Siberia ing pasukan lengkap utawa ninggalake ing panggonan lan nindakake eksperimen ing efek saka radiation ing wong?
      2. Nyrobsky
        Nyrobsky 12 Oktober 2022 09:15
        +9
        Kutipan saka ruha
        Sampeyan perlu kanggo nyebar kuku ing ril supaya rodha warata. ngguyu Nanging serius, angel. Roket siji - siji mobil. Kita ora seneng nggunakake napalm.

        Kenapa siji roket - siji mobil? Sawise kabeh, roket siji minangka depot lokomotif, roket kapindho yaiku ndandani mobil, roket katelu minangka gardu listrik sing nyuplai rel. Lan supaya padha push sepur sepur karo kuldi.
    2. wilayah 28
      wilayah 28 12 Oktober 2022 09:30
      +1
      Apa sampeyan ngerti apa obyek iki? Mung jalur sepur pindho, siji trek miturut standar, sing nomer loro ing ngisor kita sing ana jacks. titik kuwi bisa sawetara kilometer dawa. Bisa disebarake ing lapangan sing mbukak. Carane nyirnakake? Bombardment? Dadi kanggo mabur ana ing saindhenging Ukraina, sampeyan ora bisa numpes obyek kasebut karo kaliboami lan misil liyane.
      Ya, lan kanca-kanca sing sumpah bakal ngatur titik pangowahan pasangan roda sajrone sawetara dina ing wilayahe.
      1. Biker abang
        Biker abang 12 Oktober 2022 12:07
        +6
        Bener banget! Katon manawa pejabat pensiunan lan akeh komentator durung nate ndeleng piranti sing rada primitif iki. BIG jacks, apa ana kanggo bom? Aku ora ngomong babagan kasunyatan manawa ukuran "Eropa" wis suwe digawa menyang Lvov. Lan akeh gaman sing nyebar ing Ukraina, dimuat menyang truk. Iku ora muspra yen "zelya", sadurunge perang, sijine supaya kabeh dalan ing arah kulon "Velyke Bulivnytstvo" layanan kurir sipil, kayata "Nova Poshta", etc. gudang logistik sing, uga target sah. Ing mratelakake panemume, iku karusakan saka sistem energi sing bakal nggawe tumindak perang, lan sing paling Jahwéh, dhukungan saka proses suicidal iki, ora nyaman kanggo rogues lan hut-ekstremis. Tanpa listrik, Zelya ora bakal bisa ngandhani saben wong bodho Svidomo yen kabeh apik lan "peremoga" wis cedhak. Sederek saka pahlawan Angkatan Bersenjata Ukraina bakal njagong ing apartemen beku lan panas kompor potbelly karo Furnitur lan ngemas saka hryvnias guna. Lan akeh perkara sing dirasakake dening wong awam ing urip tentrem, mesthi, bakal ilang. Ing tembung, iku perlu sing rattling manis saka "Geraniums" lancar pass menyang padha, nanging generator listrik saindhenging Ukraina.
        1. Revolver
          Revolver 13 Oktober 2022 23:02
          +1
          Kutipan: Red Biker
          perlu yen rattling manis "Geraniums" lancar dadi padha, nanging generator listrik ing saindhenging Ukraina.

          Yen ora ana bensin, ora ana generator. Lan mburi donya bakal kelakon ing Ukraina. Sanajan ora ana, isih ana lilin, obor, obor, lan liya-liyane sing dipadhangi ing jaman sadurunge industri.
          1. Biker abang
            Biker abang 17 Oktober 2022 13:01
            +1
            Wates antarane Moldova lan Ukraina, Palanca tansah dikempalken karo truk bahan bakar saka Moldova lan truk gandum menyang Moldova. Panggonan sing apik iki disambungake karo jagad liyane kanthi dalan siji kanthi jembatan siji saka desa Mayaki. Karusakan sing ngethok kabeh kidul wilayah Odessa sing rada pro-Rusia. Dheweke ngerti kabeh babagan iki. Nanging.... Ora ana kedadeyan.
      2. Panjenengan
        Panjenengan 19 Oktober 2022 05:58
        0
        Jendral pensiunan jenderal sing mimpin dinas pers yen ora ngerti bab-bab SD kuwi. Utawa soko ing artikel bingung.
    3. AC 130 Gunship
      AC 130 Gunship 12 Oktober 2022 22:37
      -1
      Para pensiunan jenderal KGB ora maca VO kanthi cepet :)
  2. Lukachevsky
    Lukachevsky 12 Oktober 2022 08:37
    +8
    Ya, Wilayah Moskow ora malah ngrusak jembatan ing Dnieper, nanging ing kene dheweke ngusulake kanggo numpes ing tapel wates karo Polandia!
    1. ViktorX
      ViktorX 12 Oktober 2022 08:44
      +8
      Maneh, teori konspirasi wiwit muncul ing pikiranku. Mungkin kita khusus main giveaway karo Ukraina kanggo mbuwang senjata Barat? Banjur, nalika Kulon mung duwe senjata "trochs kanggo awake dhewe", China bakal bebas njupuk Taiwan.
      1. Essex62
        Essex62 12 Oktober 2022 09:10
        +7
        Iku guyonan? P lan n dosia wis dadi akeh senjata, cukup kanggo sepuluh perang, kayata operasi militèr aneh. Lan padha kelet liyane. Komplek militer-industri kasur mung bakal seneng. Lan China ora bakal ndeleng Taiwan minangka kupinge dhewe.
        1. Terenin
          Terenin 12 Oktober 2022 09:24
          + 11
          Kutipan: Essex62
          Lan China ora bakal ndeleng Taiwan minangka kupinge dhewe.

          Aja dadi kategoris. nglirik Cadangan mobilisasi China 600 yuta.
          Apa sampeyan ndeleng invasi walang? Lan kabeh wong sibuk ... keprungu
          1. novel66
            novel66 12 Oktober 2022 09:34
            +2
            kepiye yen dheweke uga nyolong seragame? lol
            1. Nuka
              Nuka 12 Oktober 2022 09:51
              +3
              Kutipan: novel66
              kepiye yen dheweke uga nyolong seragame? lol


              Ora usah mikirke wong liya nganti kebobolanmu dewe...
              Kajaba iku, wong Tionghoa pancen sregep nyambut gawe lan diatur banget. Dadi sanajan dheweke ora duwe barang dina iki, dheweke bakal ngatur lan ngasilake sewengi, kanthi jumlah sing cukup lan kualitas sing bisa ditampa.
              1. novel66
                novel66 12 Oktober 2022 10:06
                0
                setengah yuta set .... tambang emas, Klondike ... lol
          2. Essex62
            Essex62 12 Oktober 2022 20:32
            -1
            Mangkene carane bongkok
            goosebumps, ya padha. Lan invasi? Iku ora bab wong-wong mau. Kesasar. Wong Taiwan ora gelem lunga menyang swargane, bongkok marang pamane wiwit subuh nganti magrib. Ping dosy bakal seneng mbantu dheweke.
      2. Plate
        Plate 12 Oktober 2022 09:29
        +1
        Giveaways menarik, nalika malah ing Kyiv ana rolling blackouts.
      3. Biker abang
        Biker abang 12 Oktober 2022 12:18
        +1
        Babagan "giveaway", sampeyan mbokmenawa bener. Mung kabeh kontingen ganas, bandied kudu dibuwang ing ngarep. Nyekel mau mengko ing alas lan omah aman luwih angel lan bakal njupuk akèh taun. Kaping pisanan, mesthi ana rencana ing ruang lingkup operasi polisi lan owah-owahan kepemimpinan. Nanging ... Ing kahanan saiki, iku "pemanfaatan" wong edan. Miturut cara, West ing arah iki, gol padha. Kanggo numpes Ukraina okehe lan ngedol Rusia. Lan atusan ewu Ukrainians ganas lan militèr-dilatih kudu mungkasi munggah ing trenches lan kawah tanah asalé. Ora ana sing butuh ing Polandia lan Kanada.
      4. Kabupatèn katelu
        Kabupatèn katelu 12 Oktober 2022 18:12
        -1
        Kutipan saka ViktorX
        Mungkin kita khusus main giveaway karo Ukraina kanggo mbuwang senjata Barat?

        Iki minangka pikiran sing ala lan mbebayani. Kepiye carane kita "nggiling" senjata Barat? Kanthi sisih, kaya sing dikandhakake. Pira prajurit Rusia sing wis mati ing kana, lan pira wong lanang saka LDNR. Luwih becik yen pasokan Kulon iki ora ana.
        1. Essex62
          Essex62 12 Oktober 2022 20:37
          0
          Lan luwih apik, ora ana sing ngirim. Kepiye carane bisa diwujudake? Ora ana cara kanggo mungkasi pangiriman. Kanthi mung rudal sing cepet banget, tanpa penerbangan, ora ana cara kanggo ngrusak logistik.
        2. Biker abang
          Biker abang 17 Oktober 2022 13:07
          0
          Kolega kasebut rada salah karo inti saka "grinding". Dudu gaman Barat dhewe sing kudu dirusak, nanging sing njupuk menyang tangane. Ing wektu sing padha, motivasi ora masalah. Kanggo Bandera, kanggo balapan putih, kanggo dhuwit utawa .... Ora masalah. Dheweke ora kudu duwe papan ing antarane kita. Yen ora, anak lan putu kita kudu gelut.
    2. geosun
      geosun 12 Oktober 2022 09:09
      +5
      Ketoke angel banget kanggo numpes jembatan kanthi misil. Delengen carane akeh "chimeras" mabur liwat jembatan Antonov lan sing ora numpes. Ing kene sampeyan kudu mencet lemah kanthi bener. Lan ora ana gunane ngganti satus rudal siji jembatan.
      1. Hitriy Zhuk
        Hitriy Zhuk 12 Oktober 2022 09:26
        +1
        Kajaba iku, roket kita ora gratis. Beda karo misil saka saloreich.
  3. bulgaria_
    bulgaria_ 12 Oktober 2022 08:39
    +9
    Kajaba iku, jotosan kapindho mung 28 sing teka. Perlu kaping pindho, ora 4 kaping kurang
  4. yuriy55
    yuriy55 12 Oktober 2022 08:39
    + 25
    Miturut pensiunan Mayor Jenderal FSB Rusia Alexander Mikhailov, perlu kanggo numpes TCTerms kanggo ngganti set wheel saka sepur barang ing Ukraina, kang Ngartekno mbatesi kamungkinan saka nyediakke senjata Western kanggo Kyiv.

    Sugeng enjang Pak Jendral! sedulur
    Sampeyan kudu nyedhot Pak HMS lan Pak EBN karo mantan departemen - sampeyan ora kudu nyekseni salah siji moyoki monumen kanggo pangadeg departemen, utawa pandemonium Ukraina iki.
    1. ruha
      ruha 12 Oktober 2022 09:36
      +2
      Komentar sing paling bener! Oh, yen mung, yen mung ...
    2. Terenin
      Terenin 12 Oktober 2022 09:38
      +3
      Kutipan saka: yuriy55
      Miturut pensiunan Mayor Jenderal FSB Rusia Alexander Mikhailov, perlu kanggo numpes TCTerms kanggo ngganti set wheel saka sepur barang ing Ukraina, kang Ngartekno mbatesi kamungkinan saka nyediakke senjata Western kanggo Kyiv.

      Sugeng enjang Pak Jendral! sedulur
      Sampeyan kudu nyedhot Pak HMS lan Pak EBN karo mantan departemen - sampeyan ora kudu nyekseni salah siji moyoki monumen kanggo pangadeg departemen, utawa pandemonium Ukraina iki.

      Iku utamané menarik kanggo maca (ngrungokake) statements saka pensiunan umum FSB
      ... strategi kepemimpinan militer Rusia ora sakabehe jelas
      Kanggo wektu sing suwe, dheweke dadi kunci ing mekanisme dheweke lan njaga aktivitase, nanging saiki kabeh ora bisa dingerteni. opo
  5. Bai
    Bai 12 Oktober 2022 08:40
    + 17
    Mung ana 5 titik kasebut. Lan diusulake kanggo numpes wiwit tanggal 24 Februari. Sampeyan ora kudu dadi umum FSB kanggo nindakake iki.
    1. Nelayan
      Nelayan 12 Oktober 2022 08:56
      + 12
      Aku setuju. Padha kurban. Nanging padha ora. Mbalekake wesi iku prakara sepele. Ana titik kanggo ngganti wheelsets loro ing Polandia lan ing .... lan ing umum, trek kita pindhah menyang negara tetanggan Ukraina, supaya tanpa rearranging wheelsets bisa kanggo drive platform menyang Przemysl (Przemysl Rusia kuna) lan ana. saka Rzeszow (70 ing total km dalan banget, hub utama Yankees ing Polandia kanggo sumber dill, kabeh buruh transportasi NATO njagong ana) kanggo mimpin lan mbukak apa-apa langsung menyang ukrovagons / platform ing Przemysl. Dadi gagasan umum ora ana gunane saka sudut pandang logistik, ganti wheelset digunakake utamane ing transportasi sipil.
  6. Pereira
    Pereira 12 Oktober 2022 08:41
    +9
    Staff Umum kudu outsourcing kanggo Wagner. Mung banjur padha miwiti mikir.
  7. nyenyet
    nyenyet 12 Oktober 2022 08:42
    + 11
    Sing utama yaiku palu tanpa mandheg, sanajan ora kaya ing dina pisanan, nanging saben dina. Kaping pisanan, kuev, supaya lapdogs ora santai ..
  8. bali
    bali 12 Oktober 2022 08:42
    +8
    hi Mantan atase pers kantor deigned kanggo tangi! Kita wis nem wulan ngrembug babagan logistik.
  9. yuta
    yuta 12 Oktober 2022 08:43
    +5
    Omongan sing wicaksana, nanging sing paling mungkin ora bakal ngrungokake.
  10. Uprun
    Uprun 12 Oktober 2022 08:45
    +5
    Ya....., sing jelas diomongno koncone mung sakwulan NWO..... Luwih becik meneng wae..... lulus sing pinter.. .Kenapa dheweke metu? Pensiun cilik, dheweke menehi wawancara ....
    1. sanak
      sanak 12 Oktober 2022 09:25
      +4
      A kabeh tentara saka jenis didhukung ing biaya kita. Aku kudu ngunjungi siji pabrik lan ndeleng langsung gaya komunikasi. Sing mutusake, dudu direktur utawa kepala bengkel, sapa sing bakal nyewa lan sapa sing ora. Insolent, kasar kasar, enom lungguh, revels ing panguwasane. Lan ora isin, bengok-bengok wong.
  11. Mauritius
    Mauritius 12 Oktober 2022 08:46
    +5
    iku perlu kanggo numpes TCTerms panggantos saka pasangan wheel saka sepur barang ing Ukraina, kang Ngartekno bakal matesi kamungkinan saka nyediakke senjata Western kanggo Kyiv.
    Zyayayayayaya Bisnis borjuis kita bakal kalah ing Kulon. aran
  12. Boikot
    Boikot 12 Oktober 2022 08:53
    +7
    Ing sasi kawolu SVR, Chingachguk weruh yen .... Kita ngalahake Amerika, kita duwe Bukti Umum. prajurit
  13. lintang-62
    lintang-62 12 Oktober 2022 09:00
    +2
    Sampeyan nglangi entheng. Tugas kanggo siswa kelas 4 sekolah menengah lan kepemimpinan politik Rusia. diwenehi. Pesawat TU 160 njupuk 45 ton. Contone, bobote bom nuklir taktis yaiku 200 kg. Pira bom sing bakal pas ing pesawat? Yen siji bom dijatuhake ing wilayah Uni Eropa lan negara-negara NATO saben limang kilometer, suwene bledosan nuklir terus-terusan?
  14. Ivan Ivanov
    Ivan Ivanov 12 Oktober 2022 09:02
    +3
    Sapa ing manajemen puncak serket iki? Padha mapan kanthi becik, ngrampungake urusane dhewe / nggambarake ksatria kanthi biaya wong lanang ing garis ngarep. Sampeyan ora bisa ngidini pemerintah nindakake.
  15. AKsvlad047
    AKsvlad047 12 Oktober 2022 09:02
    +8
    Gambar sing menarik! Saben uwong ing Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia pinter, melek, mangerténi kahanan lan, mesthi, weruh masalah iki, nanging padha ngidini mungsuh kanggo saturate tentara karo senjata lan liyane perlu. Rong kesimpulan muncul: pisanan, kita ora bisa numpes fasilitas logistik kritis mungsuh amarga alasan militer (sistem pertahanan udara mungsuh durung ditindhes, kekurangan senjata presisi lan kuat); kaloro iku saluran banal lan ngiyanati ing eselon luwih (minangka wis ing 90s). Jujur, aku ora weruh alesan liya kanggo terus njaga logistik lan nambah kerugian pertempuran tentara kita kanthi cara iki.
    1. kula 1970
      kula 1970 12 Oktober 2022 09:40
      +2
      Kutipan: AKsvlad047
      Jujur, aku ora weruh alesan liya kanggo terus njaga logistik lan nambah kerugian pertempuran tentara kita kanthi cara iki.

      Ana katelu
      Kutipan saka Fisherman
      Aku setuju. Padha kurban. Nanging padha ora. Mbalekake wesi iku prakara sepele. Ana titik kanggo ngganti wheelsets loro ing Polandia lan ing .... lan ing umum, trek kita pindhah menyang negara tetanggan Ukraina, supaya tanpa rearranging wheelsets bisa kanggo drive platform menyang Przemysl (Przemysl Rusia kuna) lan ana. saka Rzeszow (70 ing total km dalan banget, hub utama Yankees ing Polandia kanggo sumber dill, kabeh buruh transportasi NATO njagong ana) kanggo mimpin lan mbukak apa-apa langsung menyang ukrovagons / platform ing Przemysl. Dadi pikirane jenderal ora ana gunane saka sudut logistik, owah-owahan saka set wheel digunakake utamané ing transportasi sipil.
  16. Dddd
    Dddd 12 Oktober 2022 09:05
    +5
    Lan ing Polandia, carane bakal numpes wong-wong mau. Saka ngendi sampeyan entuk jenderal kaya ngono? Mungkin takon buruh sepur, lan ora umum FSB.
    Mungkin takon marang carane truk nyebul jembatan Crimean, iki miturut profil
  17. Cooper
    Cooper 12 Oktober 2022 09:08
    +6
    Masyarakat Rusia wis suwe duwe pitakon marang panguwasa - kenapa isih
    n̰ḛ ̰p̰r̰ḛs̰ḛch̰ḛn̰y̰ ̰v̰s̰ḛ ̰p̰ṵt̰ḭ/̰s̰r̰ḛd̰s̰t̰v̰a̰ ̰s̰s̰ḛ ̰s̰̰ṵt̰ḭ/̰s̰r̰ḛd̰s̰t̰v̰a̰ ̰s̰sv̰ ̰s̰̰̰ ̰s̰̰̰ ̰s̰̰̰ Iki utamané bener nglawan latar mburi mobilisasi ing antarane wong-wong sing ditugasake dening panguwasa. Senjata Barat sing diwenehake marang Ukronazis mateni prajurit kita! Lan ing umum, perang ora mungkasi karo kamenangan kita. Suwene, kepemimpinan Rusia?!
    1. AdAstra
      AdAstra 12 Oktober 2022 09:19
      +3
      Swara wong nangis, nanging ora ana sing bakal mangsuli.
  18. FoBoss_VM
    FoBoss_VM 12 Oktober 2022 09:11
    +6
    Ya wis bab iki mung isih ana. Ana sawetara kerentanan sing padha. Lan sampeyan ora perlu piye wae palu trowongan kreteg ... Lan bakal ana kabèh populasi lan kutha. Lan saiki setan iku carane akeh roket ndharat ing susu sejatine sifate kanggo efek visual, nanging nul pangertèn
  19. Leonidich
    Leonidich 12 Oktober 2022 09:17
    +6
    Ya, kabeh titik yaiku militer ora nggawe keputusan. Dheweke mung bisa menehi saran apa sing kudu ditindakake lan nindakake prentah, lan kabeh keputusan digawe dening pimpinan politik, lan bisa uga wong sing duwe pengaruh banget. Menehi kamardikan militer, mesthine wis suwe .... cabe kabeh lan kabeh. Tangane diikat.
    1. Alexander Salenko
      Alexander Salenko 12 Oktober 2022 09:51
      +1
      Aku setuju banget, politisi umume asring ngaco militer, sial, ora ana sing menehi saran marang ahli bedah apa sing kudu ditindakake, guru isih menehi saran babagan carane mulang, nanging uga ora asring, menyang juru kunci lan pitutur marang dheweke carane bisa. mula dheweke bakal nemtokke tikar telung lantai, kira-kira padha karo tukang bangunan lan tukang ledeng, nanging politisi bisa mlebu ing urusan militer.
      1. ada
        ada 12 Oktober 2022 19:33
        0
        Quote: Alexander Salenko
        ... nanging politisi bisa mlebu ing urusan militer.

        mung kanggo sampeyan. Nah, kanggo sing pengin maca.
        Komponen politik (eksternal lan internal), militer, ekonomi lan sosial saka administrasi umum ora bisa dipisahake lan duwe pengaruh bebarengan, ing wektu tentrem lan ing mangsa perang, mung ing mangsa perang reaktivitas proses akselerasi lan intensif. Ing wayahe, ana periode transisi saka wektu tentrem kanggo perang, lan proses iki malah ora stabil lan tumindak VPR banget ati-ati. Ing kasunyatan, GDP nggunakake wayahe sajarah, nindakake tataran preparatory kanggo perang, nggabungke operasi militèr lan politik, militer, ekonomi lan transformasi sosial marang latar mburi, saéngga negara kanggo njaluk posisi luwih mupangati kanggo wiwitan lengkap. -skala konflik regional saka sadurunge utawa bisa ditampa tanpa NWO.
        Ing wektu sing padha, ora bener kanggo nimbang tumindak CDF sing nggawa asil negatif sing katon minangka kesalahan, amarga iki dudu matematika lan mung ora ana conto solusi sing wis siap, kalebu sing militer. Sampeyan bakal bisa ngevaluasi mung ing mangsa ngarep, lan posisi kita sing luwih nguntungake ing wiwitan eskalasi serius, luwih akeh wong sing slamet bisa nindakake iki.
        Kanthi tingkat asumsi tartamtu, yen ana peningkatan kaya longsor ing konflik sing dikarepake ing wilayah negara tengah, ing sadawane tapel wates Kulon lan bagean saka wilayah kasebut, cupping, kanthi entheng, ora bakal kondusif. kanggo terus urip toleransi kanggo akèh-akèhé saka populasi, lan kanggo sawetara iku ora ana maneh cocog. Lan ing kene, kudu dingerteni manawa kanggo kabeh partai utama, ing tahap awal perang, upaya utama fokus kanggo ngalahake pamrentah negara - CDF lan sistem administrasi negara pusat, DIJAMIN ngrusak unsur utama. Lan, saiki, senadyan permusuhan sing rada gedhe, Angkatan Bersenjata adaptasi, nganti sawetara padha sinau, mbangun kanthi kerugian minimal, VPR lan kabeh sistem negara liya operasional, bisa digunakake, angel, nanging lagi nyiapake kanggo karya sak periode ancaman Tambah, soko wis kedados kanggo ekonomi, kanggo populasi, menyang keliling njaba lan komunikasi long-distance, lan bisa pungkasanipun mimpin kita kanggo tingkat dhuwur saka siyap, lan mungsuh kita. , yen ora kanggo nolak kanggo escalate, banjur mbokmenawa kanggo nyuda ing tingkat konflik. Ing kahanan liyane, kabeh iki mung ora bakal kelakon, lan iku bakal banget imprudent kanggo nimbang sing Kulon (umum) tanpa brainwashing bakal nolak kanggo ngleksanakake, meh siap, luwih saka 30 taun planning militèr. NWO, ora ketompo carane ambigu, menehi kita wektu lan kasempatan kanggo mangsa. hi
        1. Alexander Salenko
          Alexander Salenko 12 Oktober 2022 20:44
          0
          mung kanggo sampeyan. Nah, kanggo sing pengin maca.

          Aku ora pas, kaya sampeyan, nanging kita mung tryndym, tryndezha iki ora duwe pengaruh konkrit, lan aku bisa menehi conto campur tangan politikus saka sajarah, yen sampeyan pengin?
          Komponen politik (eksternal lan internal), militer, ekonomi lan sosial saka administrasi umum ora bisa dipisahake lan duwe pengaruh bebarengan, ing wektu tentrem lan ing mangsa perang, mung ing mangsa perang reaktivitas proses akselerasi lan intensif.

          Kabeh iki muni ayu, nanging apa keputusane lan sapa sing nggawe supaya ora kenek barak ing dina pisanan, militer, utawa politisi? Banjur sikep muhibah, apa militer nggawe keputusan kaya ngono?
          Ing wektu sing padha, ora bener kanggo nimbang tumindak CDF sing nggawa asil negatif sing katon minangka kesalahan, amarga iki dudu matematika lan mung ora ana conto solusi sing wis siap, kalebu sing militer. Sampeyan bakal bisa ngevaluasi mung ing mangsa ngarep, lan posisi kita sing luwih nguntungake ing wiwitan eskalasi serius, luwih akeh wong sing slamet bisa nindakake iki.
          Kanthi tingkat asumsi tartamtu, yen ana kenaikan kaya longsor ing konflik sing dikarepake ing wilayah negara tengah, ing sadawane tapel wates Kulon lan bagean saka

          Ngapunten, sampeyan nulis iki kanggo sapa? Aku uga bisa ngemot terminologi lan ngrujuk akeh conto. Mung misale jek kula yen blitzkrieg wis kedaden, banjur kahanan bakal luwih mupangati, nanging kita salah ngitung, Aku uga aku.
          Apa sampeyan ora bot? Aku tau maca pidato Soviet, ana kolom lan kolom lan sampeyan bisa milih kolom lan pindhah menyang kolom apa wae.
          1. ada
            ada 12 Oktober 2022 22:47
            0
            Quote: Alexander Salenko
            ...Apa sampeyan bot?...

            Aku ora ngerti apa persis, nanging mbokmenawa ora. nglirik Aku ngomong sampeyan, ya, mung kanggo ngormati (aku seneng sawetara komentar, posisi) lan nganggep sampeyan bakal kasengsem ing sawetara generalisasi.
            "Mung kanggo sampeyan. Nah, kanggo sing pengin maca." - uga, ya, ironi kuwi, mengkono karo kula. Mungkin ana sing minat. Ayo kula nyoba kanggo musataken pikirane ing wangun ukara (ora ing pangertèn saka mbangun wicara) sing ngirim ora kesusu kanggo evaluasi ing masalah banget Komplek.
            Lan njupuk kauntungan saka wayahe, amarga sampeyan wis wungu pitakonan, Aku bakal ngomong yen aku yakin manawa keputusane ora digawe pribadi, padha dikembangaké collegially, mesthi, basis wis disiapake dening saben wong sing wis mestine miturut peraturan, lan kanggo nyetujoni apa wis disepakati, yen mutusaké, ora paling experienced.
            Ana pamindhahan siap kanggo samubarang blitz kita liwat gunung, padha bakal nampa kaya 2014 tanpa prospek, Aku ora mikir Crimea - Amerika Serikat sarujuk, iku ora pleased, nanging pas karo strategi lan kanthi marem apa sing digayuh.
            Telpon, yen sho. hi
            1. Alexander Salenko
              Alexander Salenko 13 Oktober 2022 09:04
              0
              Aku ora setuju, Dmitry ing subyek saka Crimea. Ya, nuwun kanggo bot, aku dadi bungah banget. Wiwit pitakonan iki wis wungu lan aku manggon ing Crimea iki, aku bakal ngelingake sampeyan sawetara TCTerms. Persetujuan sewa kanggo pangkalan ing Sevastopol kadaluwarsa ing 2017. Kasunyatan bilih opsi ninggalake Sevastopol dianggep minangka konstruksi ibukutha ing Novorossiysk. Armada kasebut kanthi moral lan rada siap kanthi finansial kanggo pindhah. Sawise kamenangan Revolusi Oranye, Yushchenko wiwit nguwuh-uwuh yen Armada Segara Ireng mbayar sethithik kanggo nyewa, sanajan nyatane Sevastopol dikuwasani Ukraina, ora ana dokumen babagan transfer menyang SSR Ukrainia.
              Kanthi kekuwatan Yanukovych, persetujuan kasebut dilanjutake nganti 2044, sing nyebabake nesu ing Kulon, amarga anggota NATO arep ndhaptar ing kene, ngelingi latihan Sea Breeze sing ditindakake ing mripat ing Kuchma. Aku isih bocah, lan bapak ujar manawa para perwira sinau babagan teater operasi ing mangsa ngarep.
              Lan operasi iku surprise lengkap kanggo West, Aku elinga banget uga carane West dadi perkakas. Lan, elinga, persis apa sing dimenangake dening klompok Crimean meh ora tau nyerah, lan apa sing dipasrahake kanthi perang lan kekalahan gedhe kanggo mungsuh.
              Kanthi aneksasi wilayah Kherson, peran Crimea rada ilang, nanging Crimea lan Kaliningrad minangka rong duri ing bokong NATO. Minangka kanggo crushing, iku blitz, mung blitzkrieg wis ngrancang. Aku dhewe ora nyana yen Ukrainia bakal nglawan banget. Aku ngerti langsung yen standar urip ing kana saya mudhun, wiwit taun 2004, mayoritas wong Rusia ing kana, malah wong Ukrainia lan wong Ukrainia Rusia, sapa sing dilindhungi?
              1. ada
                ada 13 Oktober 2022 13:12
                0
                Ya sampeyan, ora mikir, aku ngerti - ora nglanggar. Bener, aku ora nate kasengsem ing istilah "bot", aku kanthi intuisi mbayangake manawa iki minangka program mesin virtual kanthi parameter sing diwenehake kanggo sesambungan karo pangguna ing jaringan komputer. nglirik
                Penjelasan sampeyan menarik banget, sampeyan mirsani ing panggonan lan wektu. Aku setuju banget karo sampeyan. Aku ngunjungi Crimea ing jaman Soviet, kalebu ing Sevastopol kanggo laku maritim long-term ing kapal saka OVSiG Angkatan Laut lan sinau bebarengan karo Crimeans lan wakil saka jembar. Kesan ambigu ing pertengahan 80-an, aku ora bakal ndhelikake. Ing lingkungan militer, sawetara kenalanku ing layanan duwe visi konfrontasi sing bakal teka ing taun 88, lan ora perlu ngomong babagan wiwitan taun 90an. Inggih, sederek.
                Babagan operasi Crimean ing 2014, aku ngandelake pengalaman lan kawruh, kanthi alami ora ngumumake informasi sing dikenal ing layanan kasebut - cukup kanggo maca scan baris "zomboy" ing antarane garis lan aku 100% yakin kesimpulanku, ora ketompo carane katon metu. Siaran Solovyov tanggal 20.02.2022 Februari 2014 (aja ngguyu) bisa uga ora ana kapentingan ing kene, ana pidato ing pungkasan dening kepala pasukan keamanan badan negara Ukraina ing 7, utamane, ketua SBU. babagan kahanan umum lan ing Crimea: https://disk.yandex.ru /i/VOzkqNvQQPxXNUMXhg
                Ing babagan SVO, pendekatanku kira-kira padha, tanpa nyamar dadi apa-apa, aku wis komentar ing kene bola-bali, kadhangkala kanthi rinci, apa sing dakkarepake kanggo perhatian lan pangerten, mung menehi perhatian marang sing dikenal lan hubungane.
                Sapa sing padha nglindhungi? Aku, ngringkes menyang ombone dingerteni - aku, dipimpin déning pemimpin lan pilihan cidra - kanggo nggabungake kuwat, equate karo wong-wong mau lan munggah ndhuwur kita, pungkasanipun riyaya ing remnants kita meja iki. hi
                1. Alexander Salenko
                  Alexander Salenko 13 Oktober 2022 15:13
                  0
                  Lan babagan Solovyov, aku ora ngguyu, aku ndeleng kanthi periodik lan sampeyan bisa ngrungokake akeh omong kosong ing kana, banjur sawetara komentar sing wicaksana. Iku uga sumber informasi. hi
  20. AdAstra
    AdAstra 12 Oktober 2022 09:18
    +2
    Mulane wong pensiun ngerti kabeh, lan nalika lagi aktif, mula ora ana alesan. recourse
  21. alexey alekseev_2
    alexey alekseev_2 12 Oktober 2022 09:23
    +4
    Kepriye carane nganggo sabuk sing dadi bisu lan bisu, dheweke tambah pinter mung nalika pensiun Nyuwun
  22. Alex92
    Alex92 12 Oktober 2022 09:23
    +9
    Mulane akeh sing nyimpang saka mobilisasi. Cetha sing padha bakal tho, nanging akeh kurang yen wong mandheg krungu goroh lan mangertos sing kabeh iku pancene serius ana, lan ora game saka menehi kanggo kapentingan wong.
  23. wong pinter
    wong pinter 12 Oktober 2022 09:24
    +1
    Ide iki menarik, nanging gawe piala saka iku bakal luwih apik. Titik panggantos wheelset dumunung ing tapel wates. Tanggal 13 Maret, ing lapangan latihan militer Yavorovsky ana jotosan. Nanging isih ana 25 kilometer saka tapel wates. Ora kasunyatan manawa serangan rudal jelajah bakal tekan target. Tapel wates Polandia ditutup dening sistem pertahanan udara Patriot. Yen sawetara rudal tekan ing wilayah Polandia, NATO bakal nutup wilayah udara ing sisih kulon Ukraina lan liwat Kyiv karo pesawat. Dheweke duwe kabeh kesempatan kanggo nindakake.
    1. Roma-1977
      Roma-1977 12 Oktober 2022 09:35
      0
      NATO bakal perang? Ing perang nuklir? Kanggo Ukraina?
      1. wong pinter
        wong pinter 12 Oktober 2022 09:44
        +1
        NATO bakal perang? Ing perang nuklir?

        Apa perang nuklir? Dheweke bakal ngrusak rudal lan UAV, pesawat ora mabur ing kana amarga pertahanan udara.
        Kanggo Ukraina?

        Kanggo kepentingan Polandia, sing dadi anggota NATO.
        Wong Eropa lan Amerika ora pengin mati ing perang nuklir. Aku setuju. Apa wong Rusia pengin?
        1. Roma-1977
          Roma-1977 12 Oktober 2022 10:34
          +1
          Rusia ora pengin mati ing perang nuklir. Mulane dheweke ora ngatur zona larangan mabur ing Polandia. Munculé penerbangan NATO ing Ukraina minangka perang. Nuklir.
          1. wong pinter
            wong pinter 12 Oktober 2022 11:02
            +2
            Rusia ora pengin mati ing perang nuklir.

            Rusia, umume, ora pengin mati ing perang konvensional.
            1. Roma-1977
              Roma-1977 12 Oktober 2022 12:13
              +2
              Iku bener. Luwih saka setengah taun dheweke ngebom ruang media kanthi nuntut supaya militer pungkasane diidini nindakake operasi tempur miturut skema sing ketat. Kanggo nyilikake losses Panjenengan. Iki sing dijaluk minggu iki.
  24. iki odessy
    iki odessy 12 Oktober 2022 09:39
    0
    wong, Ex-umum, ala, ketoke ala idea WHAT iki "struktur" Jacks lan loro ukuran trek ing saben liyane. Soviet iku prasaja lan asring unkillable, lan wong sing mberkahi kita karo ukuran beda saka dalan iku genius. Kajaba iku! Mbalik ing awal 2000s, ukuran trek kita digawa menyang wilayah Polandia, miturut pendapatku, jerone 100 km.
    1. Kabupatèn katelu
      Kabupatèn katelu 12 Oktober 2022 18:25
      0
      Kutipan saka odessy
      Kajaba iku! Mbalik ing awal 2000s, ukuran trek kita digawa menyang wilayah Polandia, miturut pendapatku, jerone 100 km.

      Iki aku ora ngerti. Ketoke malah banjur, anggota NATO wis siyap kanggo kekacoan. Lan padha mbokmenawa diwenehi kanggo kita, kaya kanggo penak bebarengan, kanggo kerjasama lan bisnis bebarengan.
  25. roket757
    roket757 12 Oktober 2022 09:40
    +2
    Pensiunan FSB umum disebut cara kanggo deprive Kyiv saka sumber senjata manca
    . Tanpa impact destruktif sing terus-terusan, ora ana sing bisa diganti nganti suwe, ora bakal bisa.
  26. Krokot
    Krokot 12 Oktober 2022 09:41
    0
    Mesthine, apik kanggo ngebom, nanging NATO bakal ngevaluasi kepiye penerbangan rudal menyang tapel wates karo Polandia. Pisanan: NATO bakal mikir babagan neraka, dheweke ora nggebug kita, nanging persimpangan sepur ing tapel wates. Kapindho: NATO bakal mikir, nanging sapa ngerti rudal iki mabur ing ngendi, bisa uga kanggo kita, banjur sampeyan kudu nembak mudhun, nanging yen dipikir-pikir, apa yen rudal karo hulu ledak nuklir, banjur ditembak mati. , nggih, nanggepi, kok ora miwiti , karo b \ h nuklir. Kabeh Kulon nguwuh-uwuh yen biaya nuklir taktis Rusia lagi disiapake kanggo Ukraina. Dadi gampang bom, ora gampang nggawe keputusan bom, akibate bisa beda-beda.
  27. Sally mekar
    Sally mekar 12 Oktober 2022 09:42
    +1
    sampeyan uga bisa ngganti pasangan ing tlatah Polandia, solusi sauntara lan ora worth kaliber
  28. Ohsetin
    Ohsetin 12 Oktober 2022 09:53
    +5
    Perlu dicathet yen akeh sing ora ngerti strategi kepemimpinan militer Rusia. Kasunyatane, sawetara sasi berturut-turut, sepur kanthi senjata saka Kulon menyang Ukraina, nanging ora ana sepur sing ditabrak.

    Apa sing ora dingerteni ing kene? Ana persetujuan babagan pemusnahan populasi Slavia.
  29. Pimpinan_Barmaleev
    Pimpinan_Barmaleev 12 Oktober 2022 10:20
    0
    Nanging, kabeh senjata kasebut teka ing Ukraina tanpa alangan, dibongkar lan uga dikirim menyang garis ngarep tanpa masalah kanggo ngrusak tentara kita.

    Aku bakal mratelakake pendapat sejatine pribadi babagan teori kursi - yen ALL senjata sing mlebu ing Ukraina dikirim menyang garis ngarep, banjur ing kondisi minus minggu kepungkur, bakal angel banget kanggo wong lanang kanggo nyekel ngarep, ujare. paling ora. Aku sing bagean gedhe (penekanan dhewe) gegaman langsung menyang Odessa utawa tapel wates karo Romania lan saka ing kono wis smeared karo lapisan lancip tengen Afrika, Asia, Amérika Kidul, etc. Lan pitakonan logis muncul kanggo kula - endi sing multi-bintang kita tanpa pamrih ngawasi arah iki? Sawise kabeh, ora mung Alexander Mikhailov sing pinter banget, nanging sakperangan alesan kita ora ngebom? Cui bono? Apa prodes?
  30. Carlos Hall
    Carlos Hall 12 Oktober 2022 11:11
    0
    Aku mikir yen apa sing diomongake Jenderal Mikhailov minangka ide sing apik banget. Ayo padha nggawa senjata Barat menyang ngarep ing bagal lan kuldi. Pengalaman wong sing wis pensiun kudu digatekake. Sapa wae sing bisa menehi kontribusi sing positif kudu dirungokake.
  31. Vadim Topal-Pasha
    Vadim Topal-Pasha 12 Oktober 2022 11:11
    0
    Dadi wis kelakon! Maksudku, dileksanakake. Panggonan Nyelarasake kanggo ngganti set wheel!
    1. Kabupatèn katelu
      Kabupatèn katelu 12 Oktober 2022 18:28
      0
      Kutipan: Vadim Topal-Pasha
      Dadi wis kelakon! Maksudku, dileksanakake. Panggonan Nyelarasake kanggo ngganti set wheel!

      Ana sing ora keprungu ing ngendi wae. Sampeyan bisa nyedhiyani link menyang ngendi iku dikirim.
      1. Vadim Topal-Pasha
        Vadim Topal-Pasha 13 Oktober 2022 14:50
        0
        Ing Internet. Paling kamungkinan zen.
      2. Vadim Topal-Pasha
        Vadim Topal-Pasha 13 Oktober 2022 14:55
        0
        Aku pengin ngirim sampeyan nggoleki subyek dhewe. Aku nggoleki dhewe. Kayane lagi dicopot. Iki ditemokake ing telusuran Yandex, nanging ora menyang situs kasebut. Njupuk sepotong:
        "Sawetara materi ing Internet bisa uga ngemot informasi palsu, ati-ati.
        Ing Rusia, dheweke ngandhani kenapa tentara nyerang ...
        kz.tsargrad.tv›news…nanesla…po…replacement…na-ukraine…
        menu
        wingi
        Mantan pegawe Layanan Keamanan Federal Rusia, pensiunan Mayor Jenderal Alexander Mikhailov, ujar manawa serangan tentara Rusia ing titik-titik kanggo ngganti set sepur kargo ing Ukraina disebabake kanthi tujuan nyuda rezim Kyiv saka peralatan lan senjata. Kulon. Iki dilaporake dening RIA Novosti. Ing mratelakake panemume, iku perlu kanggo mencet stasiun ngendi sepur "ngganti sepatu" (gage ing papan pasca-Soviet luwih akeh tinimbang ing negara-negara Eropah liyane. - Ed.), Supaya ora ana peralatan sing ditransfer Kulon menyang wong-wong mau. mlebu ing wilayah Ukraina. - ngandika mantan pejabat Intelligence. "(Saka)
        Nyatakake palsu utawa ora pengin pambocoran durung wayahe bebener?
      3. Vadim Topal-Pasha
        Vadim Topal-Pasha 13 Oktober 2022 14:57
        0
        Nanging nyatane aku wingi weruh sing beda. Lan ora malah siji.
  32. Ratmir_Ryazan
    Ratmir_Ryazan 12 Oktober 2022 12:07
    +2
    Miturut pensiunan Mayor Jenderal FSB Rusia Alexander Mikhailov, perlu kanggo numpes TCTerms kanggo ngganti set wheel saka sepur barang ing Ukraina, kang Ngartekno mbatesi kamungkinan saka nyediakke senjata Western kanggo Kyiv.


    Punika peta ril sepur Ukraina



    Menapa malih, ana mbokmenawa TCTerms kanggo ngganti set wheel ing negara tanggané.

    Nanging sanajan kabeh mau dipatèni, maksimum sing bakal mengaruhi mung kanggo wektu. Dadi peralatan kasebut bakal tekan tapel wates kanthi rel, lan ing kana bakal dimuat maneh ing platform sing wis ana ing Ukraina utawa bakal mlaku dhewe. Lan kabeh iki nganti TCTerms ngendi set wheel diganti didandani.

    Umumé, mesthine bisa nyerang, nanging aku ora mikir manawa iki bakal nggampangake urip kita ing ngarep.

    Ing mratelakake panemume, iku perlu kanggo nglumpukake kekuatan, lan banjur nindakake serangan ing ngarep amba ing arah Sumy, Poltava lan Dnieper, bypassing Kharkov, kanggo ngubengi kabeh klompok saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing. Donbass lan Kharkov - iki bakal mblokir pasokan senjata kanggo grup iki, banjur bom lan numpes nganti gendéra putih dipasang.

    Umumé, mobilisasi lan mobilisasi maneh, pasokan senjata menyang Angkatan Bersenjata Ukraina ora bisa dicegah kanthi siji pukulan.
    1. Petr_Koldunov
      Petr_Koldunov 12 Oktober 2022 15:58
      +3
      Quote: Ratmir_Ryazan
      Menapa malih, ana mbokmenawa TCTerms kanggo ngganti set wheel ing negara tanggané.

      Iku mung titik, sing ora mbokmenawa, nanging pancen mesthi! Aku lunga menyang Jerman kanggo patang taun ana lan bali. Lan tansah sak trip Ana - gembong diganti ing Brest (USSR). Mbalik - gembong diganti ing Forge of Bialystok (Polandia). Lan rencana iki kanggo ngganti gembong ana ing sadawane tapel wates saka segara kanggo segara.
      Dadi ora bakal mbantu :)
      Sampeyan kudu ngebom apa sing wis dibom telung dina iki. Lan kita kudu terus, lan kita ora kudu mandheg! Amarga padha gupuh saiki. Nanging gupuh bakal liwati (kaya ing Maret) - lan wiwit April kita wis katon resistance nyata. Dadi kanggo nyegah kedadeyan maneh, sampeyan ora bisa mandheg. Rampungake mungsuh ing lurunge dhewe! (iki minangka salah sawijining motto Tentara Merah)
  33. telemech
    telemech 12 Oktober 2022 12:07
    +5
    Ora ngalangi pasokan senjata Barat menyang Ukraina ora liya sabotase lan ngiyanati. Iku ora beda saka angkara dening inaction lan indulgence saka durjana.
  34. Horn
    Horn 12 Oktober 2022 12:41
    0
    Oh tenan?! Iki minangka tembung anyar ing ilmu militer: karusakan saka infrastruktur transportasi mungsuh! Para partisan karo Kovpak ora ngerti ...
  35. tandha_rod
    tandha_rod 12 Oktober 2022 14:25
    -1
    Sepira adohe kekuwatan saka rakyat. Lan yen aku maca VO, aku bakal njupuk akeh perkara sing migunani yen angin mlaku ing sirahku))
  36. Maluk
    Maluk 12 Oktober 2022 15:36
    0
    Ing dina liyane, Ukrainians nglaporake manawa udakara 30% infrastruktur energi dirusak dening serangan rudal. Aku ora bakal cukup, sampeyan kudu paling sethithik 70%.
    1. ada
      ada 12 Oktober 2022 17:20
      0
      Dadi apa, dheweke nambahake 20% liyane saka NPP Zaporizhzhya liwat telematika. Gunggunge kira-kira 50%.
  37. gabungan
    gabungan 12 Oktober 2022 15:42
    +2
    kaya sing diucapake: "arep ngrusak - bakal ngrusak"
    ora usah repot, kabeh mlaku sesuai rencana
  38. zenion
    zenion 12 Oktober 2022 15:44
    0
    Sampeyan kudu mikir bab kuwi kanggo mencet sepur, nanging iki pasar? Lan wis milyaran wis disumbang lan katon wis dijupuk, nanging katon yen lagi blackmailed. Tekan gembong! Milyar uga muter ing gembong iki, lan wong kasengsem bisa gelo. Padha bisa ngomong - kita nglairake sampeyan, kita bakal ngirim sampeyan bali. Kaya-kaya ana bohlam Taras ing antarane. Saiki kabeh wis rampung miturut prinsip - mangan iwak lan numpak.
  39. lawas
    lawas 12 Oktober 2022 15:45
    -1
    Wahyu apik tenan! Lan iki sampeyan kudu dadi jenderal FSB ..? Ya wis kabeh wong mendem ing pawon, nanging ing sangisore pager, padu karo kahanan ing ngarep, wis suwe menehi kabeh sing ditawakake para jenderal! ngguyu
  40. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 12 Oktober 2022 15:54
    0
    Ya, iki ora bakal mbantu kanthi cara apa wae. Aneh yen ora ana wong ing diskusi iki sing ngerti :))
    Dheweke mung bakal ngganti bogie roda ing Polandia. Amarga iki cara kerjane: kanggo sepur sing tumuju Polandia, tapel jaran diganti ing stasiun tapel wates USSR ... lan kanggo sepur sing ngetutake saka Kulon menyang arah kita - ing stasiun tapel wates Polandia. Ing Dorohusk, umpamane ... ya, dheweke duwe stasiun kasebut kanggo ngganti set roda ing sadawane wates kabeh (sawise kabeh, iki minangka unit VD kita!)
    1. agoran
      agoran 12 Oktober 2022 16:14
      0
      Bener, sepur Wunsdorf-Moscow lan bali, bogie diganti ing Brest, lan ora ing Polandia.
  41. agoran
    agoran 12 Oktober 2022 18:02
    0
    Ora, iku kabeh omong kosong.
    Delengen: wong Sumeria njerit-njerit yen jamban digeret saka kapal tunda, banjur njerit-njerit yen jamban dicolong tentara Rusia, banjur ana bolongan ing Federasi Rusia.
    Aku duwe Panyangka sing Sumerians ora kejawab wisuh jamban saka Polandia.
    Aku ngusulake kanggo nyerang pabrik pengolahan limbah ing 404.
    Apa sampeyan bisa mbayangno? Ing Khreshchatyk, ora mambu chestnut, nanging kali feces.
  42. AC 130 Gunship
    AC 130 Gunship 12 Oktober 2022 22:39
    0
    Iki sing diarani. item - hangar biasanipun karo jacks lan loro pasangan ril. Bisa diatur ing lapangan ing setengah dina. Nalika sampeyan pindhah saka Belarus menyang Polandia, mobil ngganti sepatu ing 10-15 menit, lan kabeh sepur njupuk setengah jam.
  43. Eugene Zaboy
    Eugene Zaboy 12 Oktober 2022 23:01
    0
    Apa ana kanggo trifle. Ngilangi wilayah kulon saka tapel wates kanthi nggawa pasukan sing ambane 100 kilometer, lan kiriman bisa dipriksa lan diklumpukake bea cukai. Mesthine, sing pengin ninggalake arah Kulon ora diwatesi, sing dijamin bakal nyuda sumber mobilisasi Kyiv. Mbok menawa pilihan iki ora disenengi dening akeh, amarga bakal nyebabake perang cepet banget, kanthi asil siji utawa liyane, kabeh kanggo Rusia.
  44. Russophile
    Russophile 13 Oktober 2022 04:32
    0
    Kabeh pinter kaya bebek. Ing Staff Umum, mesthi, padha beda. Nanging sampeyan mesthi ora bodho.
    1. Sergey Kazarin
      Sergey Kazarin 14 Oktober 2022 01:52
      0
      Kepala Staf Umum mbukak rumah sakit nalika nyerang Ukrainia, ora ana jenius ing kana
  45. JOYyppe
    JOYyppe 13 Oktober 2022 05:39
    0
    Aku wis bola-bali mbayar manungsa waé: apa EX, banjur karo akal sehat. Ketoke, posisi ora ngidini kanggo mikir.
  46. Pakdhe AU
    Pakdhe AU 13 Oktober 2022 08:04
    0
    Piye wae, salah sijine tukang sepur ngusulake nggebug depot lan papan panyimpenan ing ngendi lokomotif diesel ngadeg lan lagi didandani. Ora akeh sing ana ing Ukraina. Njupuk metu armada lokomotif.
  47. Hamman
    Hamman 13 Oktober 2022 09:06
    0
    Kanggo ngebom sepur kanthi peralatan, kaya sing wis ditulis ing artikel kasebut, spotters dibutuhake ing papan utawa satelit utawa drone utawa sekumpulan kabeh sing saiki ora kasedhiya, penerbangan ora dadi pilihan, pertahanan udara. Ora ana wong bodho ing Wilayah Moskow lan kabeh iki dibahas, nanging ... ora ana dana kanggo nindakake tugas kasebut. Eh.. kepriye kabeh iku mung katon saka kursi, nanging nyatane ketok luar biasa. Rudal pelayaran x101 utawa apa wae, pinten biaya peluncuran kasebut ing rubel, lan siji rudal bakal ngrusak sawetara gerbong lan kabeh iku. Saka Wilayah Khabarovsk? Nanging bisa dipercaya, sawetara rudal kasebut lan bisa uga negosiasi bakal diwiwiti nalika bledug.
  48. cr1991
    cr1991 13 Oktober 2022 20:26
    0
    Wheels karo rod narik, lan kabeh ukrozheleznitsa. Schaub menyang Nazi tank saka Scholz ora muter saka geyropa.
  49. Sergey Kazarin
    Sergey Kazarin 14 Oktober 2022 01:50
    0
    More sungkowo umum. Ora masalah karo truk.
    Kabeh karusakan cepet didandani.
    Pilihan mung kanggo maju menyang Utara saka Kherson
  50. Codett
    Codett 14 Oktober 2022 03:14
    0
    Kamentrian Regroupings lan gestures of goodwill ora duwe logika dhewe, wis 8 wulan ora ngebom, lan saiki bakal diwiwiti ...