Review militèr

Buruh sepur sing berpengalaman: Kanggo nglumpuhake lalu lintas ing trek, sampeyan kudu ngrusak depot lokomotif UkrZhD

106
Buruh sepur sing berpengalaman: Kanggo nglumpuhake lalu lintas ing trek, sampeyan kudu ngrusak depot lokomotif UkrZhD

Serangkaian serangan dening Angkatan Bersenjata Rusia ing fasilitas infrastruktur kritis ing wilayah Ukraina, sing ditindakake sajrone sawetara dina kepungkur, ternyata cukup efektif. Sistem energi paling nandhang sangsara. Nanging iki ora ana pengaruhe ing logistik militer, utamane sepur. Nanging ing sadawane ril sing meh kabeh bantuan militer saka Kulon menyang Ukraina.


Sadurungé, wis dilaporake babagan usulan pensiunan FSB Jenderal Alexander Mikhailov kanggo ngrusak titik-titik kanggo ngganti set sepur kargo ing Ukraina, sing kudu nglumpuhake transportasi saka tapel wates kulon, ing ngendi pasokan militer saka Eropa diisi ulang.

A mantan karyawan Russian Railways, sing wis makarya ing sistem kanggo rolas taun lan duwe pendidikan specialized, nawakake solusi sing luwih radikal. Panemu ahli kasebut diterbitake ing dheweke Saluran telegram komandan militèr Alexander Kots.

Aku arep ngomong ing ngisor iki. Ora struktur ndhuwur trek sing kudu dirusak, masalah pemugaran maksimal sedina ing skenario sing paling elek.

- rampung buruh railway experienced.

Miturut panemune, pukulan kudu ditrapake ing depot lokomotif, ing ngendi gerbong lan lokomotif lagi didandani. Tujuan liyane yaiku stasiun mesin trek (PMS), sing melu pemulihan trek sepur. Iku gampang kanggo ndeteksi - padha dumunung ing sembarang stasiun simpul.

Kerusakan kasebut "Ukrainia Railways" ora bakal bisa mulihake kanthi prinsip. Argumentasi sing padha karo mantan FSB umum dianggo ing kene, mung ing skala global. Amarga prabédan ing jembaré rel, lokomotif Western lan wheelsets kanggo mobil Ukraina ora bisa. Lan Kyiv ora bakal bisa njaluk suku cadang gaya Soviet - wis suwe ora ana produksi ing Ukraina.

Mesthi, sawise iku, lalu lintas penumpang uga bakal mandheg. Nanging apa pancene penting nalika nerangake nyawa prajurit lan warga sipil Rusia, sing dirusak dening panguwasa Ukraina sajrone serangan teroris nggunakake Barat. gaman?

Kaputusan sing prasaja lan logis, sing, aku ngarep-arep, bakal digatekake dening komando Angkatan Bersenjata RF lan pasukan operasi khusus ing Ukraina. Nganti saiki, mantan pegawe sepur Rusia percaya yen komando kita durung nganakake konsultasi karo spesialis.

Yen Kamentrian Pertahanan pengin nggawe serangan sensitif lan paling efektif ing industri, sampeyan kudu takon profesional

- kanthi bener nyimpulake mantan karyawan Railway Rusia.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
https://upload.wikimedia.org
106 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Canecat
    Canecat 12 Oktober 2022 11:41
    -18
    Petugas FSB sing berpengalaman, buruh sepur sing berpengalaman, banjur bakal ana tukang pipa sing berpengalaman kanthi komentar babagan mateni banyu lan saluran pembuangan sing berpengalaman babagan njupuk guano lan nyerang saluran pembuangan ... Kita arep metu kanggo sasi kapitu. Kabeh wong ngerti kabeh, nanging ora ana sing nindakake apa-apa.
    1. wong janggut
      wong janggut 12 Oktober 2022 11:49
      + 22
      Sing jelas VO ora diwaca ing Staf Umum. Yen lagi maca, CBO wis cedhak mburi. Iku misale jek sing NWO sengaja telat ing wektu. Kanggo tujuan apa? Kanggo kepentingan sapa? Ton saka pitakonan sing ora dijawab. Lan wong ing wektu iki diiseni karo konashenkoism. Saiki ora Perestroika: wong wis dadi luwih wicaksana karo dompet kosong.
      1. Bayun
        Bayun 12 Oktober 2022 12:09
        -2
        nylametake Amerika Serikat saka bencana finansial ... Kanggo bantuan "mitra" sawise perang 10-20 taun, dheweke janji NATO ing wates taun 1997... Diplomasi rahasia-HER...

        Penemuan murni! Nanging nerangake apa sing kedadeyan.
      2. Vladimir Postnikov
        Vladimir Postnikov 12 Oktober 2022 12:17
        0
        Quote: Wong jenggot
        Sing jelas VO ora diwaca ing Staf Umum.

        Lan babagan Staff Umum? Iki dudu tugase. Iki minangka tugas layanan khusus, sing diwajibake kanggo ngumpulake informasi babagan titik-titik kunci saka macem-macem sistem jaringan (komunikasi lan komunikasi, transportasi, kalebu transportasi operator energi) lan perusahaan utama ing rantai produksi senjata paling mbebayani. Layanan khusus iki ngirimake informasi sing ditampa lan diproses menyang pimpinan negara, sing kudu nuntun Staf Umum kanggo nyiapake rencana kanggo ngrusak obyek tartamtu. Iki carane kudu bisa malah sadurunge perang. Yen ora bisa kaya iki sadurunge perang lan ora bisa digunakake nalika perang, banjur, maneh, iku ora salah Staff Umum.
        1. Grancer81
          Grancer81 14 Oktober 2022 03:34
          0
          Apa ora Direktorat Intelijen Utama Staf Umum kanggo ngumpulake lan ngirim informasi kasebut menyang Direktorat Operasional Staf Umum?
          1. Vladimir Postnikov
            Vladimir Postnikov 14 Oktober 2022 09:37
            0
            Kutipan: Grancer81
            Apa ora Direktorat Intelijen Utama Staf Umum kanggo ngumpulake lan ngirim informasi kasebut menyang Direktorat Operasional Staf Umum?
            Apa sampeyan pengin ngrembug tujuan lan tujuan layanan intelijen tartamtu kanthi online? Dene Staf Umum GRU, yen dideleng saka jumlah "kejutan" ing perang iki, departemen iki kerjane banget. Aku bakal ngomong Samsaya Awon, nanging aturan puritanical saka sumber iki ora ngidini.
            1. Grancer81
              Grancer81 15 Oktober 2022 07:16
              0
              Yen ing iki, lan ora mung ing departemen iki, "putra" lan "putri" sing teka kanggo mencet kursi ana, banjur ora bakal ngganti ...
              Nanging sawise release ing "Gelendvagen" ing Moscow ...
      3. svp67
        svp67 12 Oktober 2022 13:29
        +5
        Quote: Wong jenggot
        Sing jelas VO ora diwaca ing Staf Umum.

        Cetha yen NWO ora dipimpin dening militer, nanging dening politisi
        Yen Kamentrian Pertahanan pengin nggawe serangan sensitif lan paling efektif ing industri, sampeyan kudu takon profesional
        - kanthi bener nyimpulake mantan karyawan Railway Rusia.
        Pantes gelar "kapten sing jelas". Ana dhaptar gol prioritas, sing dianyari saben taun. Anggere SVO ora dikuwasani dening militer, nanging dening politisi, ketoke ana watesan tartamtu ing obyek sing ora bisa diserang. Lan iku kaputusan POLITIK. Saiki larangan kasebut dicabut lan pungkasane militer diidini mimpin
      4. Tukang Pasang65
        Tukang Pasang65 12 Oktober 2022 13:53
        + 10
        Quote: Wong jenggot
        Sing jelas VO ora diwaca ing Staf Umum. Yen lagi maca, CBO wis cedhak mburi.

        Yen VO diwaca ing Staff Umum, ATMs Sberbank wis diinstal ing Monaco, lan stasiun gas utama kanggo casino ing Monte Carlo Rosneft, residents saka Prancis bakal 0,5% diskon kanggo 100 liter. ngguyu ngguyu ngguyu Jerman ing stasiun gas kita nampa bonus kanggo botol gas - loro sosis panas lan piring panas saka gobis gobis. ngguyu ngguyu apik
        Quote: Wong jenggot
        Lan wong ing wektu iki diiseni karo konashenkoism. Saiki ora Perestroika: wong wis dadi luwih wicaksana karo dompet kosong.

        Sing utama ora Zelenkovshchina. Lan sampeyan ndeleng carane wong jenggot wis tuwuh ing sasi ...
        1. wong janggut
          wong janggut 12 Oktober 2022 18:16
          +1
          Kutipan saka Fitter65
          Quote: Wong jenggot
          Sing jelas VO ora diwaca ing Staf Umum. Yen lagi maca, CBO wis cedhak mburi.

          Yen VO diwaca ing Staff Umum, ATMs Sberbank wis diinstal ing Monaco, lan stasiun gas utama kanggo casino ing Monte Carlo Rosneft, residents saka Prancis bakal 0,5% diskon kanggo 100 liter. ngguyu ngguyu ngguyu Jerman ing stasiun gas kita nampa bonus kanggo botol gas - loro sosis panas lan piring panas saka gobis gobis. ngguyu ngguyu apik
          Quote: Wong jenggot
          Lan wong ing wektu iki diiseni karo konashenkoism. Saiki ora Perestroika: wong wis dadi luwih wicaksana karo dompet kosong.

          Sing utama ora Zelenkovshchina. Lan sampeyan ndeleng carane wong jenggot wis tuwuh ing sasi ...

          Jenengku Borodachev, lan sirahku setengah abu-abu. Ngendi aku kudu ngayun? ngguyu
      5. DimCorvus
        DimCorvus 13 Oktober 2022 07:53
        0
        Analis kursi umum liyane, deleng, Staf Umum kudu dipandu karo komentar "berharga" sampeyan ...
        Lan Konashenkov minangka kanca sing apik, wong sing cerdas, dheweke mung menehi statistik, utamane amarga format laporan kasebut saya ganti, dheweke ngrungokake pamirsa.
        1. TIR
          TIR 13 Oktober 2022 09:57
          +1
          Kepiye carane militer bisa ngerti seluk-beluk karya sepur lan energi? Mulane, sampeyan kudu ngrungokake pakar ing industri kasebut. Nganti saiki, Staf Umum mung ngrungokake politisi, lan iki umume luwih adoh saka jagad industri
      6. realis
        realis 13 Oktober 2022 15:44
        0
        Sing entuk manfaat yaiku kompleks industri militer Amerika, dheweke ora ndhelikake maneh.
    2. kredo
      kredo 12 Oktober 2022 12:04
      + 21
      Kutipan saka Canecat
      Petugas FSB sing berpengalaman, buruh sepur sing berpengalaman, banjur bakal ana tukang pipa sing berpengalaman kanthi komentar babagan mateni banyu lan saluran pembuangan sing berpengalaman babagan njupuk guano lan nyerang saluran pembuangan ...

      Nesu sampeyan bisa dingerteni, nanging wong sing duwe pengalaman ing industri tartamtu duwe hak kanggo nyatakake apa sing dingerteni lan apa sing bisa mbantu para pejuang ing perang.
      Kawruhe iku aji, yen bisa migunani.
      1. dmi.pris
        dmi.pris 12 Oktober 2022 12:43
        +4
        Titik peralatan kanggo lokomotif diesel lan lokomotif listrik. Rusak - ora ana bahan bakar, pasir, banyu, lsp.
        1. Jager
          Jager 12 Oktober 2022 21:06
          0
          dadi ana ing saben stasiun utama ...
          1. Jrvin
            Jrvin 13 Oktober 2022 06:49
            +8
            Lha piye carane arep ngrusak armada lokomotif diesel, bisa mubeng-mubeng ngono wae, ora bisa dirusak ... mung peralatan infrastruktur (bahan bakar, minyak, pasir), papan ndandani lokomotif diesel sing rusak. . Kanthi lokomotif listrik, gardu induk luwih gampang dirusak lan mung. Aku dhewe dadi sopir sepur ing Rusia lan aku bisa ngerti sapa artikel sing bener, aku bakal mandheg sepur kanthi cara sing padha.
            1. sanak
              sanak 13 Oktober 2022 14:25
              0
              Mungkin saiki diarani peralatan, nanging ing taun 90-an diarani pangolahan. Dheweke bakal nindakake saka roda, tanpa depot. Ing Polandia sing padha, ndandani bakal ditindakake. Ana depot ora mung ing Kementerian Kereta Api, ana depot departemen ing kompleks bahan bakar lan energi, ing industri ekstraktif.
              1. Jrvin
                Jrvin 13 Oktober 2022 16:05
                +1
                Inggih, carane ngganti, contone, unit wheel-motor tanpa jacks lan ing dalan? Carane ngganti diesel? Sejujure, cara sing paling gampang kanggo melumpuhake rel yaiku ngrusak kreteg, jembatan sepur dudu mobil, ora bisa ditindakake kanthi cepet, pantone ora bakal mbantu ...
                1. sanak
                  sanak 13 Oktober 2022 16:40
                  0
                  Aku nulis manawa ndandani bakal ditindakake ing Polandia. Dheweke kerja ing kompleks bahan bakar lan energi, ing departemen loading kita ana enem depot lokomotif lan gerbong. Kabeh mau ditemokake adoh saka stasiun sepur Kementerian Kereta Api, sawetara nganti puluhan kilometer. Ana papat departemen kuwi.
                2. neri73-r
                  neri73-r 13 Oktober 2022 18:12
                  0
                  Kutipan saka Jrvin
                  Sejujure, cara sing paling gampang kanggo melumpuhake rel yaiku ngrusak kreteg, jembatan sepur dudu mobil, ora bisa ditindakake kanthi cepet, pantone ora bakal mbantu ...

                  Sing nggumunake, apa taman jembatan ponton kanggo rel sepur tetep ana ing Ukraina, paling ora siji set? Kita duwe, aku ndeleng latihan ing TV, jembatan rel ngambang NZhM-56.
            2. Grancer81
              Grancer81 14 Oktober 2022 03:37
              0
              Umume, mesthine, rekan ...
      2. Canecat
        Canecat 12 Oktober 2022 14:08
        +6
        Quote: kredo
        Kawruhe iku aji, yen bisa migunani.

        Kabeh sing kadhaptar atas jenenge wong sing kompeten kuwi minangka aturan sing ora bisa ditrapake ing perang apa wae. Nanging kita ora duwe perang karo sampeyan, kita duwe NWO, nanging wong lanang ing baris ngarep duwe lan duwe ngarep lengkap ... iku wektu kanggo nelpon kabeh kanthi jeneng sing tepat.
      3. Mantan prajurit
        Mantan prajurit 12 Oktober 2022 16:13
        +2
        Miturut cara, ana kasus. Saran apik saka "pekerja sepur" sing prasaja. Anti-radar ing MiG-15.
    3. AAK
      AAK 12 Oktober 2022 12:12
      +5
      Pitakonan mung "Presiden sing berpengalaman", sing pungkasane kudu mandheg mangan inti irunge dhewe lan lali karo ilusi rembugan lan perdamaian, sawise dheweke kudu ngrungokake wong liya sing duwe pengalaman (kajaba rong guru ing bidang "proses negosiasi "- bapak lulusan Universitas Columbia lan kodhok kaca setengah saka Dewan Federasi)
      1. lis-ik
        lis-ik 12 Oktober 2022 12:56
        -3
        Kutipan: AAK
        Pitakonan mung "Presiden sing berpengalaman",

        Kabeh pengalaman mung cukup kanggo pirembagan bab mencet masalah lan mbuwang bledug ing mripate, dheweke ora rampung malah karo serangan ing pembangkit listrik termal, minangka tansah, mandheg separo.
      2. marswell
        marswell 12 Oktober 2022 15:55
        -5
        ketoke sampeyan kabeh saka ... inti irung sampeyan dhewe ... lan sampeyan ngangkat, yen guano mung kesusu.
    4. Sketsa53
      Sketsa53 12 Oktober 2022 12:17
      + 11
      Sugeng ndalu....nggih mboten ngertos apa sing diomongake para faber, tukang ledeng lan selokan sing wis pengalaman...nanging buruh sepur sing wis pengalaman mikir bener, sawise traksi listrik rusak, depot mobil kudu dirusak, nanging luwih becik dilakoni bebarengan. Ikhlas
      1. Petr_Koldunov
        Petr_Koldunov 12 Oktober 2022 16:06
        +1
        Kutipan saka Shket53
        Sugeng ndalu .... nggih, kula mboten ngertos apa sing diomongake para faber, tukang pipa, lan tukang nyedot ing kono ...

        Aku pengin ngomong sing padha sawise maca warta iki.
        "Mantan jenderal FSB sing berpengalaman" ngusir omong kosong - ide kasebut ora bakal mbantu, amarga kasunyatane bogies ing sepur bakal diganti sadurunge nyabrang tapel wates.
        Lan tukang sepur mesthi bener!
        1. Grancer81
          Grancer81 14 Oktober 2022 03:31
          0
          Ora ana titik kasebut ing wilayah kasebut sing duwe peralatan kanggo ngganti bogie stock rolling.
      2. sanak
        sanak 13 Oktober 2022 14:29
        0
        Dheweke bakal ngalih menyang traksi diesel, yen isih ana lokomotif uap, bakal diluncurake.
    5. Kot Alexandrovich
      Kot Alexandrovich 12 Oktober 2022 13:59
      +8
      Apa ora ana sing pengin ngrungokake para ilmuwan roket sing berpengalaman?
    6. zenion
      zenion 13 Oktober 2022 16:43
      0
      Wah pancinge kecanthol, lara banget. Ora perlu kuwatir, pancinge bakal suwuk lan sampeyan bakal kepenak.
    7. Grancer81
      Grancer81 14 Oktober 2022 03:30
      0
      Minangka sopir lokomotif kanthi pengalaman 33 taun ing sepur, aku bakal ngomong yen loro-lorone bener ... Kaya sampeyan bener babagan tukang ledeng lan selokan, mung jenderal akademi ora mandheg ngrungokake wong. kaya kita...
  2. Magellan
    Magellan 12 Oktober 2022 11:43
    + 12
    Lan aja lali gardu traksi, jalur utama wis listrik!
    1. begemot20091
      begemot20091 12 Oktober 2022 14:31
      +7
      mung 43%, lan liyane - lokomotif diesel. Depot lokomotif uga dikenal ing saben kutha. Lan mogok ing wayah awan supaya para buruh ora kerja maneh.
  3. Kabupatèn katelu
    Kabupatèn katelu 12 Oktober 2022 11:47
    + 14
    Sadurungé, wis dilaporake babagan usulan pensiunan FSB Jenderal Alexander Mikhailov kanggo ngrusak titik-titik kanggo ngganti set sepur kargo ing Ukraina, sing kudu nglumpuhake transportasi saka tapel wates kulon, ing ngendi pasokan militer saka Eropa diisi ulang.

    Iki lagi diomongake ing ngendi wae, wiwit wiwitan operasi militer. Langsung metu saka saben wesi. Nanging ketoke sing disebut bisnis gedhe ora menehi go-ahead. Sawetara oligarki duwe perusahaan dhewe ing Ukraina. Mula, dheweke ora ngidini ngrusak infrastruktur sepur.
    1. roket757
      roket757 12 Oktober 2022 11:53
      +3
      Njupuk wilayah uga bisnis gedhe ...
      Alas, "bisnis" gedhe kita, kaya ngono, bisa diarani kita, kanthi kondisional
      1. Kabupatèn katelu
        Kabupatèn katelu 12 Oktober 2022 12:00
        +4
        Kutipan saka roket757
        Alas, "bisnis" gedhe kita, kaya ngono, bisa diarani kita, kanthi kondisional

        Aku setuju karo sampeyan, mesthi, iki dudu urusan kita kabeh. Aku mung lali sijine kuotasi.
        1. roket757
          roket757 12 Oktober 2022 12:25
          +2
          Mesthi wae, ana pangecualian, nanging ing umum, kahanan kasebut ora jelas.
          Miturut cara, kerjasama internasional lan liya-liyane duwe hak kanggo ana, nanging mung nganti saiki wiwit cilaka negara kita.
    2. Bayun
      Bayun 12 Oktober 2022 12:18
      +1
      Tuladhane. Tilas Krivorozhstal kagungane wong India. Kita njupuk nyawane, lan India bisa ngganti sikap marang NWO ...

      Kita ing kene, kaya "Chapaevs-Petkas-Ankis" mung mbantah: "Supaya ora ana bajingan Bandera sing tetep ana ing bumi"!

      Lan ing ndhuwur, wong "sinau basa", padha duwe "sadulur saka allegory" lan kanggo saben 100500 pesawat licik.
      1. roket757
        roket757 12 Oktober 2022 12:29
        +1
        Kerjasama internasional ... ing umum, aku wis nulis babagan ing ndhuwur.
        Kita ora manggon ing rembulan, supaya aturan kasebut, format kerjasama sing wis ana lan ora ngrusak negara kita, bakal ditindakake kanthi logis, bisa uga, nanging nganti titik tartamtu, yaiku. negara kita kanggo keuntungan, ora kanggo ngrugekake.
        1. Bayun
          Bayun 12 Oktober 2022 17:28
          +2
          bener. Mung apa sing ana ing tingkat kita minangka entuk manfaat sing jelas, "lantai ing ndhuwur" bakal - cilaka sing jelas. Lan sampeyan ora bisa nerangake ...

          Aku ora supporter - kanggo sijine iku mildly - "aktivitas kontrol mungsuh." Sampeyan ngerti, nyegah. Lan kanggo ngidini kanggo extraction saka entuk manfaat diwilang karo minimal losses sing Jesuitism. Ing tingkat iki, baris "kanca utawa mungsuh" mbebayani dibusak, lan apa kita saiki manggon ing katon.
          1. roket757
            roket757 12 Oktober 2022 17:34
            +2
            Kita duwe akeh ... aneh lan minangka ekspresi entheng babagan apa sing kedadeyan karo kita.
            1. Bayun
              Bayun 12 Oktober 2022 20:09
              +1
              Lan aku setuju maneh. Negeri dongeng... Nanging udakara 30 taun iki aku pengin keajaiban;)
      2. Poplar
        Poplar 12 Oktober 2022 22:17
        +1
        Aku isin takon: apa Kryvorizhstal iki nyedhiyakake produk kanggo sapa? Yen menyang India, banjur ora ana pitakonan, kita ora kasengsem ing. Lan yen pinggiran Bandera, banjur nyuwun pangapunten - ing bledug, lan ora kuku.
        1. kula 1970
          kula 1970 13 Oktober 2022 14:03
          0
          Kutipan: Poplar
          Yen menyang India, banjur ora ana pitakonan, kita ora kasengsem ing. Lan yen pinggiran Bandera, banjur nyuwun pangapunten - ing bledug, lan ora kuku.
          lan India, umpamane, ninggalake BRICS utawa wiwit tuku lenga luwih murah tinimbang saiki ... Lan China, ndeleng India, uga wiwit nyuda rega tuku ...
          1. Grancer81
            Grancer81 14 Oktober 2022 03:48
            0
            "Krivorozhstal" wis mandheg ... Nanging squeals lan njerit babagan iki ora krungu saka India ...
  4. Signifer
    Signifer 12 Oktober 2022 11:48
    + 16
    Usul saka wong-wong iki gampang banget lan bisa dingerteni, sampeyan ora perlu dadi ahli ing wilayah kasebut. Nanging sakperangan alesan, printah kita ora nggoleki cara sing gampang lan efektif. Sanajan kudu kedadeyan maneh ing wulan Februari. Apa ora ana serangan ing ndhuwur mungsuh iku pitakonan malah BIGger. Nanging kita dudu spesialis, kita bakal terus ndeleng laporan Konashenkov. Dheweke wis nembak kabeh pesawat mungsuh kaping pindho, lan dheweke isih mabur)))
    1. bovi
      bovi 12 Oktober 2022 11:56
      0
      ana salah paham ing tingkat pedunung. Pukulan kanggo fasilitas pembangkit listrik dipilih kanthi selektif marang Akhmetov - propertie rusak kanggo nyepetake pasokan energi menyang EU.
      Nganti saiki, Angkatan Bersenjata RF durung ngrusak apa sing bakal dadi duweke. Iki nduduhake inconsistency antarane tentara lan dhuwit ing Federasi Rusia, nanging wektu sing makarya kanggo mbukak ngarep iki, ... wong lanang mati.
      Tegese: lamarane putri sheriff ora ketompo amarga lagi sibuk karo liyane, mundur lanang. Nah, sing ora kesed kanggo pindhah luwih liwat singsot lan racun uap.
      1. Bayun
        Bayun 12 Oktober 2022 20:15
        +3
        bener. Kapitalis Rusia lan prajurit Rusia ing NWO iki duwe tujuan sing beda.
  5. rus71
    rus71 12 Oktober 2022 11:49
    + 11
    Napa ngrungokake sawetara pakar ing kana?!
    Kabeh HQ lenggah ing kono!
    Dina iki ora ana pukulan maneh ... isih ngarep-arep sing BYE!
    Aku panginten sing STRANGE IN rampung ... Aku bungah awal!
  6. roket757
    roket757 12 Oktober 2022 11:50
    +2
    Buruh sepur sing berpengalaman: Kanggo nglumpuhake lalu lintas ing trek, sampeyan kudu ngrusak depot lokomotif UkrZhD
    . Lan sapa sing dirungokake para ahli strategi militer nalika ngrancang tumindak khusus kanggo ngrusak infrastruktur transportasi mungsuh ???
  7. Uprun
    Uprun 12 Oktober 2022 11:53
    +2
    Ya, kampanye Kamentrian Pertahanan ZhDV Rusia dibubarake utawa ora ana spesialis sing ditinggalake kanggo konsultasi ..., ana prentah, nanging ora ana spesialis ....., mung mantan spesialis sipil sing bisa. madhangi. Railways Rusia .... Sumelang ..... Kita kaya ing peternakan kolektif ...., kabeh kanggo panen ...., dina iki kita nggawa mudhun industri energi ....., nanging ing pendekatan kompleks kanggo masalah iki ....
  8. Silver99
    Silver99 12 Oktober 2022 11:56
    + 16
    Sampeyan perlu kanggo numpes gardu 750 kV, sing ngidini listrik mili liwat jaringan Ukraina lan menehi daya kanggo penerjemah komunikasi seluler kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina. Miturut cara, iku ora babras kanggo numpes National Bank of Ukraina, server lan terminal liwat kang nguber non-awis, supaya vushniks njagong tanpa dhuwit, lan ora ana sing gelut tanpa dhuwit.
  9. ZIF122
    ZIF122 12 Oktober 2022 11:57
    +8
    Aku setuju, perlu kanggo ndherek profesional kanthi pengalaman ekstensif ing bidang bangunan jembatan, buruh sepur, insinyur listrik, buruh transportasi kanggo konsultasi karo militer lan rencana operasi kanthi efisiensi paling gedhe!
  10. Nikoha2010
    Nikoha2010 12 Oktober 2022 12:06
    +2
    A little off topic, nanging aku kelingan Marshak. "Pak Twister"
    Dealer lan bankir
    Pemilik pabrik,
    koran, kapal,
    Dadi palu ing bank-bank, pabrik, menara komunikasi, lokomotif, nanging bakal perlu ing steamships.
    "Serangan kudu entuk karakter sistem."
    (Сергей Михеев 11.10.2022) [media=https://dzen.ru/video/watch/6345be64f3c8ea66bd779b05?t=34]
  11. bk316
    bk316 12 Oktober 2022 12:14
    +3
    Salam seduluran.
    Ora perlu menehi saran sing ora perlu. Dheweke wis ngerti carane ngrusak infrastruktur sepur ing Staf Umum. Iki mung ditulis maneh ing USSR. (kaya akeh dokumen kaya iki)

    Ora ana sing nyoba ngrusak infrastruktur sepur ing Ukraina.
    Kadhangkala dheweke kenek ing sepur tartamtu, nanging aja bingung, iki ditindakake kanggo numpes kargo lan ora mandheg transportasi. Miturut cara, considering railways ing isolasi saka logistik umum - iku kesalahan amatir.

    Pukulan pisanan kanggo infrastruktur ditindakake 2 dina kepungkur lan ora kabeh ing rel, nanging ing sistem energi.
    Kabeh wis rampung kaya sing dikarepake miturut teori.
    Sadurunge, ora ana sing kaya ngono.
    Wangyu saiki bakal ngrampungake sistem energi lan ora bakal ngrusak infrastruktur kasebut.
    Serangan sabanjure bakal ana ing struktur logistik sadurunge serangan musim dingin.
    Nalika iku depot lan kreteg bakal dirusak.

    Lan kaping telu lan pungkasan bakal ana ing badan pamrentah sawise nyerang. Tujuane kanggo ngalahake sing ora bisa digabung lan meksa liyane kanggo mlebu apa sing dibutuhake.

    Iki kabeh dhasar. Lan sampeyan ora metu ing kene - Internet dudu perang.
    1. Hagen
      Hagen 12 Oktober 2022 12:22
      +5
      Kutipan saka: bk316
      Salam seduluran.
      Ora perlu menehi saran sing ora perlu. Dheweke wis ngerti carane ngrusak infrastruktur sepur ing Staf Umum.

      Sampeyan bisa langsung ndeleng wong sing nampa tali bahu ora ing militer, nanging ing Staf Umum .... ngguyu
      1. bk316
        bk316 12 Oktober 2022 12:39
        +4
        Sampeyan bisa langsung ndeleng wong sing nampa tali bahu ora ing militer, nanging ing Staf Umum ....

        Nyatane, aku nampa tali bahu saka sersan ing Mulino lan pejabat ing Akademi Pertahanan Udara saka Kharkov sing padha.
    2. Navodlom
      Navodlom 12 Oktober 2022 12:23
      +4
      Kutipan saka: bk316
      Salam seduluran.
      Ora perlu menehi saran sing ora perlu. Dheweke wis ngerti carane ngrusak infrastruktur sepur ing Staf Umum. Iki mung ditulis maneh ing USSR. (kaya akeh dokumen kaya iki)

      Kepiye carane bisa mlaku liwat lan ora nyepak?
      Tips karusakan Railway infrastruktur diwenehake malah dening wong-wong sing weruh ril mung saka jendhela mobil utawa saka platform stasiun.
      Lan padha njupuk militèr kanggo wong bodho.
      Kangge, Angkatan Bersenjata RF duwe kabeh cabang saka pasukan khusus

      1. Kabupatèn katelu
        Kabupatèn katelu 12 Oktober 2022 13:47
        +3
        Kutipan: Navodlom
        Tips karusakan Railway infrastruktur diwenehake malah dening wong-wong sing weruh ril mung saka jendhela mobil utawa saka platform stasiun.
        Lan padha njupuk militèr kanggo wong bodho.
        Kangge, Angkatan Bersenjata RF duwe kabeh cabang saka pasukan khusus

        Nanging, ing sasi kawolu saka operasi khusus, ora ana siji ndemek infrastruktur railway Ukraina. Lan eselon saka kulon karo senjata, amunisi lan bala menyang Donbass, Kherson lan Kharkov ing stream terus. Nanging ana cabang pasukan khusus lan militer ora bodho, ya.
        1. Navodlom
          Navodlom 12 Oktober 2022 14:28
          -2
          Quote: Kab
          Nanging, ing sasi kawolu operasi khusus, ora ana sing ndemek infrastruktur sepur Ukraina

          Ngapusi.
          Teka luwih saka sepisan ing musim semi lan musim panas.

          Mung salah siji saka akeh conto:
          https://www.interfax.ru/world/837839

          1. Kabupatèn katelu
            Kabupatèn katelu 12 Oktober 2022 15:49
            +3
            Kutipan: Navodlom
            Ngapusi.
            Teka luwih saka sepisan ing musim semi lan musim panas.

            Iki minangka kasus terisolasi kanthi efek cilik. Karya iki kudu sistemik lan saben dina. Ing Perang Patriotik Agung, gerakan partisan diwenehi perhatian gedhe. Bantuan ngarep saka dheweke pancen gedhe banget. Atusan eselon kanthi gaman lan amunisi, amarga partisan, ora tekan pasukan mungsuh. Saiki wis abad kaping 21 lan Rusia duwe senjata sing bisa digunakake ing kadohan sanajan tanpa partisan. Malah Mikhalkov, ing acara TV, ujar manawa ana bukti yen infrastruktur sepur ora dirusak, amarga kepentingan bisnis gedhe, yaiku oligarki. Mesthi, militèr kita dudu wong bodho, nanging sampeyan ora bisa ngalahake nalika nyekel tangan sampeyan. Miturut cara, Sergei Mikheev ngandika bab sing padha bubar, ing wayah sore ing Solovyov. Akeh sing wis ngandika ana bab oligarki lan ngiyanati lan bab kasunyatan sing wong ora kudu dianggep bodho, everyone mangertos kabeh sampurna.
            1. Navodlom
              Navodlom 12 Oktober 2022 15:54
              -3
              Quote: Kab
              ing sasi kawolu saka operasi khusus, infrastruktur railway Ukraina ora ana sing ndemek

              Quote: Kab
              Iki minangka kasus terisolasi

              Apa sampeyan nemokake kontradiksi?
              Apa sing nyegah sampeyan nulis kanthi bener ing komentar pisanan?
              1. Kabupatèn katelu
                Kabupatèn katelu 12 Oktober 2022 16:04
                +1
                Kutipan: Navodlom
                Apa sampeyan nemokake kontradiksi?
                Apa sing nyegah sampeyan nulis ing komentar pisanan babagan manfaat?

                Dening awake dhewe, intine, ora ana sing bisa mangsuli komentar pungkasan. We ngalih menyang verbiage. Iki diarani serep menyang tembok utawa sudhut. Langkah sabanjure, tuduhan bakal mabur menyang arahku yen aku dadi agen Departemen Luar Negeri, penganut Navalny, anggota Bandera, utawa jeneng sing paling modis - cissoshnik (sanajan ora ana sing ngerti sapa kewan iki).
                1. Navodlom
                  Navodlom 12 Oktober 2022 16:09
                  0
                  Quote: Kab
                  Dening awake dhewe, intine, ora ana sing bisa mangsuli komentar pungkasan.

                  Dear, apa sing pungkasan, yen kita durung ngerti sing pisanan?
                  Sampeyan duwe cara lucu ngomong mundur.

                  Quote: Kab
                  Diowahi dadi verbiage

                  Sampeyan tumindak salah.
                  Verbiage yaiku nalika ngomong babagan topik lan ora mangsuli.
                  Cukup babagan "Sampeyan sing nomer loro. Wolung pisanan ora diitung. Iki minangka kasus terisolasi"

                  Quote: Kab
                  Langkah sabanjure, tuduhan bakal mabur menyang arahku yen aku dadi agen Departemen Luar Negeri, penganut Navalny, anggota Bandera, utawa jeneng sing paling modis - tsipsoshnik

                  Mung "kotak obrolan" ora bakal bisa?
    3. patang puluh wolu
      patang puluh wolu 12 Oktober 2022 12:28
      +4
      Kabeh iku persis ngelawan. Intine yaiku ngilangi kontrol, saengga nglanggar kabeh fungsi. Nindakake serangan lan meksa wong sing nyebutake awake dhewe kanggo menehi tandha dokumen sing dibutuhake. Lan banjur titik-kosong kanggo ngrampungake wong sing ora setuju.
      1. bk316
        bk316 12 Oktober 2022 12:42
        -1
        Ora, ora kosok balene. Kanggo perang global - ya, kontrol pisanan.
        Sejatine kita nindakake operasi kanggo ngleksanakake perdamaian, ana perintah kasebut.
    4. ora ana wong75
      ora ana wong75 12 Oktober 2022 12:39
      +4
      Kabeh wis rampung kaya sing dikarepake miturut teori.

      Apa jenis teori iki?
      Kyiv lan Kharkov - millionaires! Lan populasi sipil digunakake minangka tutup saka sarana pengintaian lan minangka "tameng manungsa". Yen sampeyan ora njupuk infrastruktur, bagean saka populasi bakal tetep ana. Iki bakal ngidini Angkatan Bersenjata Ukraina nggunakake kutha-kutha gedhe ora mung minangka "benteng", nanging uga minangka pangkalan. Yen infrastruktur kasebut ditindakake kanthi sistematis, mula masarakat bakal ditarik menyang Eropa. Bakal nyebar panik lan nggawe kekacauan ing komunikasi.
      kanthi hormat
    5. Jager
      Jager 12 Oktober 2022 21:10
      0
      Kaping pisanan, serangan ing sistem tenaga, sawise 2 wulan ing logistik, sawise 2 liyane ing pusat kontrol. Sawetara jenis nyerang "ing basa Estonia" ...
    6. Grancer81
      Grancer81 14 Oktober 2022 03:53
      0
      Nyuwun ngapunten, herr marshallolissimo...
  12. Ampere
    Ampere 12 Oktober 2022 12:19
    +5
    Dideleng saka komentar, akeh sing ora ngerti yen NWO iku beda, dudu perang pembebasan rakyat! mandheg Iki minangka perang ibukutha kanggo sumber daya, pengaruh lan wilayah! duka Wong iku bahan, bahan bakar. sedulur Mulane "pimpinan lan Co" ora peduli marang pati warga sipil lan prajurit ing loro-lorone. nangis
  13. APASUS
    APASUS 12 Oktober 2022 12:23
    +5
    Ana ewonan depot lokomotif ing Ukraina, lan PULUHAN jembatan utama!
    1. Ampere
      Ampere 12 Oktober 2022 18:47
      +2
      mesthi! Apa gunane ngrusak cara transportasi peralatan lan amunisi!? sedulur Sawise kabeh, dheweke luwih katon ing medan perang nalika dheweke smack ing sampeyan utawa sipil. belay Kene lan rampung, yen ana kesempatan kuwi. prajurit Mudhun karo perang rel! Ayo padha kumpul karo mungsuh! am
    2. Bodypuncher
      Bodypuncher 13 Oktober 2022 11:23
      0
      Miturut Wikipedia, ana 50 depot lokomotif kanggo kabeh Ukraina, kalebu Crimea lan wilayah sing wis liwati ing kontrol Rusia.
      1. Jrvin
        Jrvin 13 Oktober 2022 12:01
        0
        Aku ora ngerti carane iku ing Ukraina, nanging ing Rusia, ora saben depot duwe armada diutus dhewe, i.e. ana depot, nanging ora ana lokomotif. Sampeyan perlu kanggo numpes mung ndandani depot, yen ndandani suntingan bisa rampung ing paling nang endi wae, gedhe-ukuran agrégat ndandani ora bisa maneh.
  14. Igoresh
    Igoresh 12 Oktober 2022 12:23
    +3
    Abramovich lan Kolomoisky ora bakal diidini. Padha kudu Slavs kanggo matèni saben liyane lan mbebasake wilayah kanggo mbangun Khazaria anyar.
  15. bsk_una
    bsk_una 12 Oktober 2022 12:28
    +4
    Iku wektu kanggo Staff Umum nguripake sirah kanggo nindakake NMD, yen padha lunga, banjur kanggo mburi, iku ateges kanggo Cut mati kabeh rute kanggo pangiriman senjata saka Geyropa lan ora. Malah insinyur sing prasaja ngerti carane perang karo Ukrainians (Ukrainians ora ngenyek, iku "pahala" sing padha ngiyanati wong). Kanggo sapa sing ora jelas yen logistik kudu mandheg kerja, mula aku bakal ngeruk turnips, lan supaya dhuwit dadi kertas. Urip saben prajurit kita, perwira luwih ditresnani tinimbang kabeh wong Eropa homo, Saxon sing sombong. Kasunyatan bilih Jerman sandal malih kanggo kaping welas, iku sabab saka sosis ati, ngiyanati marang bangsane dhewe.
    1. SSA
      SSA 12 Oktober 2022 16:01
      0
      Ya kabeh iku omong kosong. Setengah saka peralatan lan amunisi diangkut liwat dalan.
      Ana akeh depot sepur ing Ukraina lan ora bakal cukup kanggo kabeh rudal. Ayo saben lokomotif nganggo lokomotif listrik karo Iskander-M.
      Dalan, dalan, malah kreteg, ing asas, ora dibalèkaké kanggo dangu. Sampeyan ora bakal ngganggu pasokan, kajaba kanthi cara siji. Pukulan saka Belarus menyang Kyiv, ngethok sisih wétan negara saka sisih kulon. Nanging ora ana pasukan kasebut.
      1. Ampere
        Ampere 12 Oktober 2022 18:43
        0
        Mungkin bener!? opo Mung dill bodho ngrusak kreteg! Dheweke ora ngerti yen peralatan bisa digawa ing pundhak! sedulur
  16. aku wani_perasan_
    aku wani_perasan_ 12 Oktober 2022 12:31
    -1
    Wau!..
    Nanging ... sing mbutuhake ... mung ora pengin.
    Utawa durung wayahe.
  17. Victor fm
    Victor fm 12 Oktober 2022 12:50
    +3
    Iki dudu perang ing sisih Kremlin, mula ora ana sing bakal dirusak sacara radikal. Kita bakal nyelehake ewonan nyawa, nanging kita ora bakal numpes Kyiv karo kuil-kuil.
  18. Lt. angkatan udara cadangan
    Lt. angkatan udara cadangan 12 Oktober 2022 12:53
    +1
    Dadi dheweke mbokmenawa wis nyebar lokomotif diesel liwat angkut.
  19. Alexander 97
    Alexander 97 12 Oktober 2022 13:21
    +2
    Ngrusak lokomotif kudu dadi rutinitas saben dina!
    Ukrzaliznytsia duwé 4016 lokomotif. 1738 yaiku lokomotif listrik, lan 420 yaiku lokomotif listrik penumpang saka seri ChS2, ChS4, ChS7, ChS8 digawe ing Cekoslowakia lan 18 DS3 Ukrainia. Liyane yaiku truk Soviet lan pasca-Soviet lan sawetara DE1 Ukrainia. Ana 756 lokomotif diesel utama, sing paling akeh diprodhuksi dening Luganskteplovoz sadurunge 1992 - jinis M62, 2M62, 2TE10 lan 2TE116. Miturut cara, indeks "2" ing jinis sebutan lokomotif tegese iku loro-bagean, lan saben bagean bisa, yen perlu, digunakake minangka lokomotif sawijining.
  20. gsev
    gsev 12 Oktober 2022 13:27
    +1
    Sawise rusake gardu listrik lan mandheg lokomotif listrik, mbokmenawa luwih migunani kanggo tuku drone ing DPRK, China lan Iran sing bisa ngrusak lokomotif diesel. Target luwih trep lan luwih entheng tinimbang tank utawa kendaraan tempur infanteri. Ketoke cukup kanggo nggawe lancet sing luwih abot lan digantung ing drone kanthi jumlah 2-4 potongan. Ngancurake 1000 lokomotif diesel luwih gampang tinimbang ngrusak bangunan ing wilayah depot.
  21. Sochi
    Sochi 12 Oktober 2022 14:22
    +3
    perang utamané logistics, supaya iku kudu numpes. Persimpangan sepur, bandara, pelabuhan ... lan banjur nyoba ngirim pasukan lan peralatan, kanggo nyedhiyakake pasokan. Dadi kancaku bener.
  22. km-21
    km-21 12 Oktober 2022 15:29
    +1
    Aku ora bakal matesi dhewe kanggo kelas siji saka gol. Sampeyan kudu nyerang kabeh sing penting kanggo mungsuh lan mengaruhi kemampuan tempur, sing bisa gampang dirusak, lan iki ora nyebabake korban jiwa sing akeh lan ora nyebabake kontaminasi radioaktif utawa kimia ing wilayah kasebut.
  23. ngelawan28
    ngelawan28 12 Oktober 2022 15:31
    0
    Nganti saiki, mantan pegawe sepur Rusia percaya yen komando kita durung nganakake konsultasi karo spesialis.
    Ngelingi profesionalisme spesialis saka Kementerian Pertahanan babagan mateni apa sing wis makarya nganti pirang-pirang taun, kesimpulan babagan ora ana gunane "saran profesional" nyaranake dhewe. Awake dhewe duwe kumis. apik ombenan
  24. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 12 Oktober 2022 16:06
    0
    Kaputusan sing prasaja lan logis, sing, aku ngarep-arep, bakal digatekake dening komando Angkatan Bersenjata RF lan pasukan operasi khusus ing Ukraina. Nganti saiki, mantan pegawe sepur Rusia percaya yen komando kita durung nganakake konsultasi karo spesialis.


    Dheweke bener. Kanggo nglakoake kabeh depot, carane numpes anthill.
  25. Carlos Hall
    Carlos Hall 12 Oktober 2022 18:21
    0
    Aku nemokake apa sing diomongake kanca sepur sing menarik banget. Kirim lokomotif menyang neraka.
  26. Osipov9391
    Osipov9391 12 Oktober 2022 18:40
    +1
    Iku khayalan.
    Ing Ukraina lan ing negara NATO, panyedhiya peralatan utama kebak trawl mobil, traktor, truk abot.
    Padha drive loro nawakke lan bedhil self-propelled.
    Kargo liyane mlebu truk. kabeh ing wayah wengi.
    Dadi pasokan iki terus wae. Dheweke mung bakal entuk format lan cara sing beda.
    Lan prekara kaya Himars bakal gampang liwati miturut kekuwatane dhewe.
  27. Jager
    Jager 12 Oktober 2022 21:12
    +1
    Hosspodi, nanging sing nulis artikel bengkong iki ing VO ??
    Lan Kyiv ora bakal bisa entuk suku cadang gaya Soviet - wis suwe ora ana produksi ing Ukraina.

    suku cadang apa? Wheelsets utawa ban? Gerobak? Wah lucu tenan...
    Kapasitas ndandani lokomotif lan mobil ing Ukraina kuwat banget, uga jaringan sepur sing dikembangake, amarga USSR.
    Nanging UZ rolling stock banget lungse.
    Sijine mudhun industri daya listrik lan lokomotif diesel isih ing sawetara sasi kabeh bakal tangi saka overvoltage lan mbuwang cadangan pungkasan sumber daya motor. Umur rata-rata lokomotif diesel UZ kira-kira 40 taun. Lokomotif listrik umur 50-60 taun..
    Miturut cara, Amerika adol sawetara rolas lokomotif listrik GE menyang Ukraina. Duwe pengalaman karo peralatan sepur Amerika ing dalan domestik, aku mung melas karo lokomotif iki ...
    Tanpa gardu lan depot bahan bakar, kabeh transportasi bakal mandheg.
  28. TU160
    TU160 13 Oktober 2022 06:38
    +1
    Ora ana kreteg siji ing Kulon sing rusak. Kabeh wong ngerti kabeh, nanging ora ana sing nindakake apa-apa. Kita ngenteni pertahanan udara anyar ing sisih kulon, sing dijanjekake dening Amerika Serikat lan Jerman, kaya sing ditunggu HIMARS. Kita ahli kursi wiwit Februari wis ujar manawa kudu udan kreteg ing sisih kulon, nanging kita ngenteni HImars lan saiki kita nangis ing kabeh saluran TV sing dipecat saka dheweke!
  29. Bodypuncher
    Bodypuncher 13 Oktober 2022 06:38
    0
    Ide apik babagan depot. Lokomotif digawe ing Lugansk. Njupuk wong ukram ora ono.
  30. Pakdhe AU
    Pakdhe AU 13 Oktober 2022 09:19
    0
    Piye wae, ing media, salah sawijining jenderal pensiunan kita ujar manawa terowongan isih beroperasi ing Ukraina, sing, amarga alasan sing ora dingerteni, ora dirusak.
  31. uga-dokter
    uga-dokter 13 Oktober 2022 11:46
    0
    Kepinginan kanggo numpes soko kudu cocog karo kemungkinan. Kanggo karusakan lengkap depot lokomotif lan rolas rudal ora cukup. Lan ana atusan depot iki. Kanthi milih depot minangka target, kita bakal mbuwang amunisi, lan ora bakal tekan target. Kita kudu milih tujuan sing bisa ditindakake kanthi nyata. Miwiti pamboman, perlu mbandhingake jumlah target lan jumlah misil sing kasedhiya.
    .
    Rusak ing negara kita ora kanggo karusakan, nanging kanggo nggayuh tentrem. Mulane, gol kudu ditemtokake adhedhasar strategi sing diadopsi.
    Kanggo entuk kamenangan militèr murni, perlu kanggo mencet kreteg supaya ora kalebu gerakan pasukan lan peralatan.
    Kanggo meksa tentrem tanpa ngalahake tentara mungsuh, prasarana kasebut kudu ditindakake.
    Industri tenaga paling rentan.
    Kanggo shutdown singkat saka sistem daya tanpa nyebabake karusakan ora bisa dibalèkaké: nyelehake saperangan cagak daya.
    Kanggo mateni daya kanggo sawetara sasi, perlu kanggo numpes trafo ing pembangkit listrik.
    Wilayah kanthi populasi sing pancen musuhan lan non-Rusia sing budhal minangka akibat saka perang kudu dicabut kabeh dhukungan urip nganti pirang-pirang taun lan dekade, supaya, amarga mlarat, dheweke ora bisa perang maneh. Ana iku perlu kanggo numpes wis pembangkit listrik dhewe, intakes banyu, saluran pembuangan. Ya, Dresden minangka conto lan panutan kanggo kita.
    .
    Kabeh ekstrem kasebut bisa dihindari yen Miller mandheg ngompa gas ing wulan Februari lan larangan perdagangan apa wae karo Ukraina bakal ditindakake bebarengan. Lan lepen bakal utuh.
  32. Truthmaker
    Truthmaker 13 Oktober 2022 16:40
    0
    Alexa
    Malah nalika Perang Donya II, instruksi dikembangake kanggo partisans, miturut sing perlu kanggo numpes, pisanan kabeh, lokomotif uap. Sing padha kudu ditindakake saiki.
    Kerusakan struktur ndhuwur trek dening partisans minangka tumindak nalika Peperangan Kursk, nalika akeh detasemen partisan, kanthi urutan, khusus menyang railway lan nyebul kanvas. Ing kabeh kasus liyane, partisans nyoba ngrusak lokomotif lan rolling stock.
    tambahan cilik
    Ing Ukraina, kabeh railways wis listrik, supaya kanggo kabeh 30 taun Ukraina wis ajeg entuk dhuwit dening adol lokomotif diesel sawijining. Pira lokomotif diesel sing isih ana ing Ukraina saiki, iki pitakonan liyane ... Yen isih ana, banjur sawetara banderlog sing gagah mesthi pengin nyelehake ekstra atus tugriks ing kanthong utawa kanthong sing dikasihi ... Dadi, apa sing kita tunggu, apa jenis line-up seluler Ukraina bakal diluncurake ...
  33. Ulan.1812
    Ulan.1812 13 Oktober 2022 16:42
    -1
    Kaping pisanan, dheweke ora ngganti set roda, nanging kabeh gerobak roda.
    Kapindho depot lokomotif kanggo lokomotif. Kanggo, gerbong-gerbong, tanduran ndandani gerbong.
    Katelu yaiku salah paham yen gangguan pasokan listrik ora mengaruhi transportasi sepur.
    Ana struktur kasebut ing signaling railway, signaling, centralization, blocking, sing mbutuhake listrik.
    Panah, lampu lalu lintas, kamar kontrol, uga. Panah manual tetep mung ing dalan akses perusahaan.
    Nanging mesthine, uga perlu kanggo ngebom depot lokomotif, titik peralatan lokomotif, simpul sepur, ing ngendi kabeh mekanisme kasebut lan akeh panah sing padha, sing, kanthi cara, beda - kiwa, tengen, lengkungan sing beda lan pasokane. kanggo ndandani diwatesi.
    Dadi karusakan saka struktur energi bener lan nambah iki struktur depot railway lan simpul railway.
  34. Armen Sologyan
    Armen Sologyan 13 Oktober 2022 16:45
    0
    Saiki, saliyane kanggo persenjataan, Svidomo kudu ndarbeni lokomotif uap saliyane gaman, amarga Kulon ngoyak peralatan sing wis lungse, nanging kabeh dadi biaya utang, sing dibayar kanthi pasokan panganan menyang negara-negara miskin. Eropa lan Amerika, lan dudu Afrika, kaya sing diklaim kabeh negara AS lan NATO sadurunge.
    1. av58
      av58 13 Oktober 2022 18:16
      0
      Ngendi Svidovim bakal njupuk lokomotif uap, ora kanggo sebutno kasunyatan sing lokomotif uap, saliyane batu bara utawa lenga, perlu banyu ing jumlah HUGE, lan Pumps banyu wis Cut mudhun meh nang endi wae. Aku tau takon, ora ana banyu.
      Carane njaluk uap tanpa banyu?
  35. DronZA
    DronZA 13 Oktober 2022 18:01
    0
    Pitakonan iki muncul saka wiwitan NWO - kenapa jembatan sepur, depot lan stasiun persimpangan gedhe ora dirusak ing wiwitan operasi. Apa keputusan sing ora nyenengake saka pimpinan NWO. Pengadilan bakal kanggo iku.
  36. renyah
    renyah 13 Oktober 2022 18:11
    +1
    Iku luwih efisien kanggo numpes gardu traksi lan kabeh sistem energi saka railways Ukraina.
    Umume turnover kargo ing Ukraina tumiba ing transportasi ril. Miturut data sing mbukak, dawane rute utama yaiku 19 kilometer. 787 ewu lokomotif dioperasikake, 1,9 lokomotif listrik lan 1,6 lokomotif diesel utama. Yaiku, umume transportasi ditindakake kanthi traksi listrik.
    Gerakan kasebut bakal mandheg ora mung amarga ora mungkin operasi lokomotif listrik, nanging uga sistem sinyal (kontrol lampu lalu lintas, turnouts), sinyal lan komunikasi bakal dipateni.
  37. av58
    av58 13 Oktober 2022 18:13
    0
    depot lokomotif apik lan tengen, nanging ana akeh, lagi prakteke ing stasiun liyane utawa kurang gedhe, ora kanggo sebutno hub. Kakehan, sanajan kudu nyerang, nanging ana cara sing luwih gampang - gardu traksi. Bisa uga kanggo nyopir sepur nganggo diesel, nanging amarga ana bahan bakar solar, ora kanggo sebutno jumlah lokomotif diesel sing cukup. Yen ana DRG, banjur isih bisa nglanggar sistem CCS, lan kanggo nindakake kabeh iki, mesthi, ing Komplek.
  38. Warrior StillTot
    Warrior StillTot 13 Oktober 2022 21:12
    0
    Kutipan: TIR
    Kepiye carane militer bisa ngerti seluk-beluk karya sepur lan energi? Mulane, sampeyan kudu ngrungokake pakar ing industri kasebut. Nganti saiki, Staf Umum mung ngrungokake politisi, lan iki umume luwih adoh saka jagad industri

    Ana pasukan sepur. Ana macem-macem struktur sing kabeh wong ngerti + lan - @
  39. Ranis
    Ranis 14 Oktober 2022 06:08
    0
    anggere anak-anak "kita" bakal lungguh, kaya awake dhewe, ora ana serangan ing infrastruktur transportasi. Terus push-tarik.