Review militèr

Edisi Cina nyerat babagan akibat saka ngganggu konflik G7 ing Ukraina

24
Edisi Cina nyerat babagan akibat saka ngganggu konflik G7 ing Ukraina

Tujuan utama patemon sabanjure G7 ("Big Seven") yaiku kanggo ngobong konflik ing Ukraina liwat pasokan luwih saka bantuan militer kanggo Kyiv. Nanging, efektifitas bantuan kasebut ana pitakonan, miturut Global Times edisi Cina.


Ora ana sangsi manawa Kulon kepengin banget ngrusak Rusia kanthi ngrusak konflik ing Ukraina. Mulane persediaan gaman terus, preduli saka jalaran. Ing China, dheweke percaya yen Eropa wis dadi vasal lengkap Amerika Serikat, sing wis ngrusak kepentingane dhewe.

Patemon GXNUMX ditindakake sawisé Angkatan Bersenjata Rusia ngluncurake serangan gedhe-gedhe ing infrastruktur Ukraina ing Kyiv lan kutha-kutha utama liyane ing negara kasebut. Tindakan iki dipercaya minangka respon kanggo serangan teroris ing jembatan Krimea.

Posisi China babagan masalah iki tetep ora owah: njaluk ngrampungake konflik kasebut liwat dialog. Bener, ora ana sing bisa dicritakake ing Beijing. Nanging, posisi media Cina cetha nuduhake ing sisih kang simpati saka pimpinan lan pedunung Kakaisaran Celestial.

Nganakake rapat GXNUMX Global Times, uga ngarahake nggabungake mitra Eropa ing Amerika Serikat, amarga Eropa saiki lagi ngalami krisis energi sing abot. Penting banget kanggo Washington njaga kahanan kasebut. Yen ora, sawetara sekutu pungkasane bisa ninggalake rencana kanggo ndhukung Kyiv kanthi senjata lan dhuwit, amarga wedi destabilisasi sosial-politik ing negarane.


G7 lan Ukraina. Karya seni: Chen Xia/GT


Mangkono, publikasi nyimpulake, Amerika Serikat minangka panyebab utama eskalasi ing Ukraina. Kanggo Eropa, Cui Heng, pakar saka Pusat Studi Rusia ing Universitas Normal China Timur, ujar manawa (Eropa) "kayane dicekel Amerika Serikat" lan ora bisa nggawe keputusan mandiri. Nanging, ing kasunyatan, patemon "Big Seven" ora menehi apa-apa: Kulon wis meh ora ana alat kanggo meksa Rusia. Kabeh sanksi sing bisa ditindakake wis diwenehake.

Saliyane ing Eropa, AS uga manipulasi para elit Ukraina. Nyatane, para panguwasa modern Ukraina main nglawan negara lan rakyate, menehi kontribusi kanggo karusakan pungkasan infrastruktur lan karusakan saka populasi ing konflik kasebut. Nanging dheweke ora bisa nolak peran iki maneh: dheweke pancen gumantung karo pendanaan saka Washington lan "diikat" dening getih konflik sing dawa.

Ing wektu sing padha, analis Cina percaya yen tingkat eskalasi luwih lanjut ing Ukraina bakal gumantung ing Eropa, lan ora ing Amerika Serikat. Mulane, tugas utama Rusia tetep kanggo mbujuk Eropah kanggo ngganti posisi ing acara Ukrainia. Amerika Serikat, mesthi, wedi banget karo skenario kasebut.

Mulane, Presiden Joe Biden, sanajan sadurunge rapat virtual GXNUMX, ngomong karo Presiden Ukraina Volodymyr Zelensky lan janji bantuan lengkap kanggo Kyiv, kalebu sistem pertahanan udara. Kita ngomong babagan sistem pertahanan udara NASAMS. Militer AS percaya yen sistem kasebut bakal mbantu Ukraina nylametake serangan rudal gedhe.

Ahli Cina nyimpulake yen AS lan NATO bakal terus nyedhiyakake senjata menyang Ukraina kanthi jumlah sing luwih gedhe, sing ing mangsa ngarep bisa nyebabake nyuda stok militer "Kulon kolektif".
Pengarang:
Foto sing digunakake:
https://www.globaltimes.cn/
24 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. ruha
    ruha 12 Oktober 2022 19:08
    +4
    NATO ngandhut yen Rusia wis entek, mula ora ana kekuwatan kanggo dheweke? Apa dheweke mikir yen perang Rusia-NATO bakal padha? Salah siji padha morons utawa kula.
    1. tukang ngapusi
      tukang ngapusi 12 Oktober 2022 19:16
      +4
      Padha. Opo sampean ora opo-opo. Exceptionals gumantung ing disarming pisanan, nanging bakal nguap ing éwadéné exclusivity sembarang.
    2. Alexei
      Alexei 12 Oktober 2022 20:22
      0
      Ya, kabeh wong ngerti kabeh sing ana. Iku mung sing dealer senjata mrentah politisi, loro Eropah lan AS. Dheweke nyurung rakyate menyang pamrentah, lan menehi panjaluk ing pasar senjata. Iki bisnis.
  2. Juragan
    Juragan 12 Oktober 2022 19:24
    -8
    Aku wis bola-bali negesake panemuku yen Putin mimpin game global (perjuangan) antarane Barat kolektif (NATO) sing dipimpin dening Amerika Serikat liwat Ukraina, kaya dheweke liwat Ukraina karo kita, lan mulane tujuane kanggo ngremehake lan ngalahake Rusia. liwat Ukraina, nanging lan miturut rencana Putin, uga, liwat Ukraina, kanggo weaken lan asor NATO lan Amerika Serikat, mulane, subtly imitates kekirangan Rusia ing sawetara panggonan, nggawe ilusi palsu saka Kulon lan Amerika Serikat sing padha ngomong, ayo push sethitik liyane - uncalan malah luwih saka sumber daya menyang tungku perang ing Ukraina, utamané senjata sing wis entek lan sawetara, utamané ing Jerman, nguwuh-uwuh sing ana apa-apa ngiwa kanggo uncalan menyang pawon saka Ukraina, ngandika sing kita kiwa karo bokong gundhul lan amunisi ditinggalake ing negara mung 3 dina gelut. Iki persis apa PUTIN NEEDED - kanggo ngosongake kabeh saham lan senjata NATO lan cadangan lemak kabeh EU ing urip sipil liwat Ukraina, lan nalika culmination saka perang teka, nalika Ukraina ora ana maneh utawa ana sengsara. Piece kiwa lan nalika Amerika Serikat lan NATO gundhul untu kanggo serangan nemtokke ing Rusia, banjur ing wektu iku bakal ana paling utawa ing nul senjata lan cangkang, mulane, tentara utama disimpen kanggo perang mangsa nemtokake, lan saiki bakal cukup mobilized.
    1. Michael m
      Michael m 12 Oktober 2022 19:41
      + 13
      Ora apa-apa yen wong lanang kita ora mati ing implementasine rencana licik iki. Nyoba mbandhingake ekonomi karo NATO uga ora serius, sanajan ana krisis energi. Padha mung incomparable. Nglumpukake dhuwit ing saindenging jagad kanggo para pejuang ing garis ngarep lan ing wektu sing padha ngirim dana sing ora bisa ditandingi menyang dana stabilisasi muddy liyane uga katon aneh.
    2. sanak
      sanak 12 Oktober 2022 19:58
      +4
      Apa sampeyan dhewe percaya karo omong kosong iki? Rusia ora kalebu ing antarane sepuluh ekonomi paling kuat ing donya. Ing endi wae katon, saka ilmu nganti produksi, ana penurunan ing endi wae.
      Putin lan pamrentah wis sinau paling apik sajrone 20 taun babagan carane ngosongake kanthong kita.
      Dheweke nindakake perang global ... karo agen asing, kene dheweke dadi master.
      1. Puzoter
        Puzoter 12 Oktober 2022 20:56
        +1
        Sampeyan dhewe bakal flog omong kosong. Wiwit awal taun, Rusia wis ngetokake 10 milyar menyang ekonomi, lan ruble mung nguatake. Lan ekonomi Eropa sing "kuwat" duwe inflasi kaping pindho, mula ekonomi sapa sing luwih kuwat? Kabeh rating liberal iki, ing ngendi Google kaya loro Gazprom, mung ngobrol. Nalika nerangake kesepakatan nyata, bakal ana layar cipratan saka Google, lan rega gas mung bakal munggah. Mung yen ekonomi kudu dibandhingake kanthi bener.
        1. sanak
          sanak 13 Oktober 2022 06:40
          0
          Kutipan: Puzoter
          Sampeyan dhewe bakal flog omong kosong. Wiwit awal taun, Rusia wis ngetokake 10 milyar menyang ekonomi, lan ruble mung nguatake. Lan ekonomi Eropa sing "kuwat" duwe inflasi kaping pindho, mula ekonomi sapa sing luwih kuwat? Kabeh rating liberal iki, ing ngendi Google kaya loro Gazprom, mung ngobrol. Nalika nerangake kesepakatan nyata, bakal ana layar cipratan saka Google, lan rega gas mung bakal munggah. Mung yen ekonomi kudu dibandhingake kanthi bener.

          Ditanggepi 10 milyar, i.e. ditanggepi securities kanggo jumlah iki kanggo apa? Pitakonan ora mbukak.
          Inflasi kaping pindho ing Eropa lan apa kesimpulane, apa sing kedadeyan ing Eropa, populasi wiwit lunga menyang Amerika, utawa Eropa iki wis beku, mati?
          Kejabi Gazprom, apa perusahaan liyane sing bisa sampeyan jeneng, nilai sing padha ing Rusia? Sampeyan poke menyang telpon karo Google Amerika, prosesor ing iku uga Amérika, padha ing komputer, 90% saka mobil ora kita, pesawat uga ora kita, etc., lan carane sampeyan arep kanggo mbandhingaké ekonomi bener ? We njupuk Lada Vesta kanggo 2.6 yuta lan ndeleng apa sampeyan bisa tuku dhuwit iki ing Eropah sialan.
          1. Puzoter
            Puzoter 13 Oktober 2022 17:59
            0
            Ditanggepi 10 milyar rubel kanggo industri kanthi mbuwang target. Lan sampeyan ora perlu nyalahake aku nganggo telpon, aku duwe ing China, amarga ing China mung luwih murah, nanging iki dudu indikator, kaya pesawat lan liya-liyane. Ora minangka indikator amarga kekuwatan ekonomi ora ana ing dongeng liberal babagan investasi lan "tangan bebas pasar", sing, ketoke, sampeyan yakin, nanging ing aset nyata: sumber daya, energi, pangan lan intelijen. Kanthi sumber daya lan energi, Rusia duwe kaunggulan total, panganan kabeh dhewe, Gusti Allah uga ora nyinggung akal. Eropah wis sangsoro saka gas, lan langsung mudhun, lan produksi bebarengan nyabrang segara. Ekstrapolasi tren iki sajrone sawetara taun lan dadi jelas yen Eropa ora duwe ekonomi maneh. Pitakonan sabanjure yaiku kenapa Rusia ngatur sumber daya kanthi clumsily, nanging iki dudu masalah ekonomi, nanging kedaulatan.
            1. sanak
              sanak 13 Oktober 2022 19:25
              -1
              Khusus, ing industri lan nyuntikake 10 milyar ora ateges kita bakal bisa ndeleng asil saka dhuwit iki. Telpon iku Cina, nanging kang teknologi, kang sistem operasi utawa piranti lunak trifle kanggo sampeyan? Aku percaya yen kekuwatane negara yaiku swasembada, industri, ilmu pengetahuan, pendhidhikan, obat-obatan, tanggung jawabe panguwasa marang rakyat, wong sugih lan seneng, lan dudu sumber daya sapa sing ngerti. lan diwutahake dening sawetara ... ekonomi Eropah ora, mesthi, mung ana wong bodho sing manggon ing kono, ora kaya kita. Iku kita sing ndhisiki liyane ing elektronik, ing industri otomotif, ing industri pesawat, ing ... ..
              Kita mangan kabeh Soviet ...
              Apa jenis kedaulatan? Omong kosong maneh iki.
              1. Puzoter
                Puzoter 13 Oktober 2022 22:29
                0
                Apa jenis kedaulatan? Ya, paling ora kesempatan kanggo nandur modal ing ekonomi sampeyan kaya sing sampeyan butuhake, lan ora kaya sing dikandhakake IMF. Apa dheweke ora ngerti yen massa rubel ora bisa ngluwihi cadangan emas sing padha? Kanthi emphasis ing mata uang, lan khusus dolar. Kepiye babagan aturan anggaran sing mbutuhake kabeh bathi saka adol minyak luwih saka $ 40 kanggo nandur modal ing sekuritas AS? Iku mung rampokan! Lan sampeyan pengin ngomong yen ing kahanan kolonial kuwi bisa ngembangake ekonomi? Carane bisa karo quitrent kuwi, lan malah karo inflationary vacuum cleaner saka mesin printing dollar Unlimited, kanggo saingan karo mesin iki? Kamardikan ekonomi dudu omong kosong, nanging apa ekonomi diwiwiti. Lan sampeyan salah siji macet ing 80s utawa ora teka ing 20s.
                1. sanak
                  sanak 14 Oktober 2022 10:41
                  0
                  Kaya sing kacathet dening Yury Maslennikov, direktur umum pusat layanan Vyveska, biaya kanggo ndhaptar maneh cabang mung saka 4,3 milyar nganti 7,1 milyar rubel.
                  Sampeyan ngomong babagan IMF, kedaulatan, aturan anggaran kaya ngono, kaya Rusia minangka salah sawijining negara AS, kabeh ana ing negara kasebut saka Biden utawa saka alien. Apa pimpinan negara melu kabeh acara kasebut?
                  1. Puzoter
                    Puzoter 14 Oktober 2022 14:51
                    0
                    Ora, ora siji saka negara, nanging neo-koloni. Paling ora nganti 24 Februari. Saiki misale jek pimpinan wis dadi konfrontasi sing jelas lan nyoba mbuwang rakit iki. Kepemimpinan melu amarga masalah sing kaya ngono ora bisa dirampungake kanthi langsung tanpa gangguan bencana.
                    1. sanak
                      sanak 14 Oktober 2022 15:39
                      0
                      Ana saluran Dmitry Potapenko ing YouTube, aku sijine pidato ing par, contone, karo Karaulov, Platoshkin, ing ukuran saka pikiran.
    3. Oleg Barchev
      Oleg Barchev 12 Oktober 2022 20:04
      0
      Wilayah Ukraina wis dipilih minangka medan perang kanggo ngurutake hubungan karo Kulon. Saka sudut pandang area pertempuran, trep lan sinau kanthi apik kanggo kita, infrastruktur mburi ana ing cedhak. Iku uga cukup nyaman kanggo mungsuh, ora ana perlawanan partisan, populasi paling setya, cedhak Polandia, ngendi latihan lan pusat komando lan kontrol, depot senjata, lan lapangan udara kanggo nampa kargo. Mung ana siji watesan - ora ana cara kanggo langsung melu ing permusuhan dening pesawat NATO ing wilayah Ukraina. Bebaya Putin babagan pukulan sing durung dialami negara agresor sajrone uripe bener. Ora ana pesawat NATO siji-sijia sing durung ngliwati tapel wates Ukraina. Serangan teroris sing ditindakake ing wilayah kita dening SBU bener-bener mbebasake tangan kita kanggo nanggepi balesan, sing bakal kaping pirang-pirang luwih kuat babagan akibat lan karusakan total kanggo Ukraina tinimbang karusakan sing disebabake dening bledosan ing jembatan Krimea. Lan kabeh wong ngerti yen reaksi kita pancen bener. Ya, kanthi taktik, Kyiv nyerang simbol kita - jembatan Krimea, nyoba mateni pembangkit listrik tenaga nuklir Kursk, nanging saiki nampa sistem energi sing rusak 30-40% ing awal musim dingin, sing ndadekake rezim Zelensky nyedhaki a asor strategis.
    4. Normann
      Normann 12 Oktober 2022 20:14
      +4
      Lan ora ana apa-apa sing kira-kira XNUMX negara nglawan kita lan duwe sumber daya sing luwih akeh, lan sing, kanthi pikiran sing bener, bakal menehi sing pungkasan, kaya sing sampeyan ucapake - kanggo mbukak bokong sampeyan ...
      1. Puzoter
        Puzoter 13 Oktober 2022 18:03
        0
        Kabeh negara iki minangka weathercocks. Apa sampeyan mikir yen dheweke bakal langsung menehi sumber daya kanggo nglawan kita? Nanging, ing nalisir, padha ngenteni handouts saka hegemon kanggo kasetyan.
    5. Oleg Barchev
      Oleg Barchev 12 Oktober 2022 20:20
      +2
      Aku setuju ing akeh babagan, mung babagan kasunyatan sing nglindhungi tentara biasa lan ngirim "mobilisasi parsial" sing kurang dilatih minangka khayalan. Ing wiwitan NMD, ana udakara 250-270 ewu wong ing pasukan darat (ana data babagan komposisi Angkatan Bersenjata kita) lan komposisi klompok kita 150-170 ewu sing melu permusuhan minangka kabutuhan paksa. Iki alasan sing nyebabake wektu menehi tandha wiwit pertengahan Juni, operasi gagal kanggo nyekel Kharkov. Wiwit wiwitan NMD, mungsuh wis nindakake 5 gelombang mobilisasi, lan kita ngerti mung ing 20 September, nalika kekalahan ing arah Kharkov lan ilang kabeh wilayah sing dibebasake ing wilayah Lugansk pancen sumunar. Kahanan iki disimpen mung dening wani lan kepahlawanan saka prajurit lan perwira kita ing Izyum, ing ngendi Garda Nasional dianakaké nimbali, banjur ing Krasny Liman, batalyon volunteer Cossacks "Barsy". Lan carane wani "pasukan parade Distrik Militer Kulon" mlayu
      mbuwang T-90M anyar lan akeh peralatan liyane saka Chuguev, tanpa nyoba kanggo mateni, kita bakal ngelingi kanggo dangu. Aku nganggep apa sing kedadeyan ing arah Kharkiv minangka kekalahan sing kuat, sing disebabake dening "game politik" ing persetujuan lan "sikap apik" kanthi ninggalake wilayah Sumy tanpa perang. Marang latar mburi iki, padha anteng, ndeleng Tambah tajem ing jumlah pasukan mungsuh marang latar mburi ombak saka mobilizations, ora ana reaksi, lan padha terus kanggo tumindak musuhan karo 170 ewu kelompok, retribusi kanggo arrogance teka ing September ing Kharkiv. arah lan ing wilayah Kherson.
    6. ruha
      ruha 12 Oktober 2022 21:18
      -2
      Ora, sampeyan wis nggawe lan sampeyan dhewe percaya karo apa sing sampeyan lakoni. Ana kemungkinan pilihan saka Alexej, sing rada dhuwur. VPK mutusake kabeh!
  3. Arcady007
    Arcady007 12 Oktober 2022 19:33
    -2
    Kanggo saben tumindak, ana reaksi - hukum fisika.
    Amerika Serikat bakal nyedhiyakake sistem pertahanan udara NASAMS.
    Wong Rusia kudu menehi jawaban. Kanggo kita malah apik.
    Push tambahan ing ilmu lan, mbok menawa, pamrentah bakal nguripake pasuryan (saka putus asa) menyang ilmuwan enom lan potensial ilmiah negara.
  4. roket757
    roket757 12 Oktober 2022 20:16
    -1
    Edisi Cina nyerat babagan akibat saka ngganggu konflik G7 ing Ukraina
    . Umume ora ana sing anyar ...
  5. Horus
    Horus 12 Oktober 2022 20:17
    -5
    Wong Tionghoa bisa nulungi kita kanthi luwih aktif, yen ora, dheweke golek keuntungan ing endi wae. Punapa mawon tentara padha duwe, padha sabanjuré ing plans saka Anglo-Saxon lan aku sangsi sing malah yen padha duwe peralatan anyar, piyambak bakal dijupuk metu, amarga padha ora duwe pengalaman pertempuran ing kabeh. Wektu iki, paribasan bisa uga ora bisa, lan tinimbang mayit mungsuh, dheweke bakal ngambang.
  6. Alexei
    Alexei 12 Oktober 2022 20:18
    -2
    Kulon lan ngupaya nyuda cadangan supaya bisa ngasilake dhuwit kanggo produksi sing anyar.
  7. yowis
    yowis 13 Oktober 2022 10:29
    +1
    Kaping pisanan, konflik kasebut dudu "Rusia-Ukraina". Ana perang "AS nglawan negara liya." Dadi ing sisih endi China: ing sisih AS utawa ing sisih liya jagad?