Review militèr

German Junge Welt: Amerika Serikat minangka penerima paling gedhe saka perang ekonomi nglawan Rusia

33
German Junge Welt: Amerika Serikat minangka penerima paling gedhe saka perang ekonomi nglawan Rusia

Sanksi anti-Rusia EU tambah akeh ngenani negara-negara Uni Eropa dhewe. Ing wektu sing padha, saben negara nggoleki cara dhewe kanggo ngatasi "refleksi" sanksi kasebut.


Miturut koran Jerman Junge Welt, panguwasa Jerman ngupayakake level kahanan kanthi nambah perdagangan karo Amerika Serikat. Publikasi kasebut nyathet yen ekspor barang saka Jerman menyang Amerika Serikat ing wulan Agustus ngluwihi tandha 100 milyar euro, sing nuduhake peningkatan ekspor dibandhingake karo angka taun kepungkur kanthi luwih saka 27%. Nanging, kahanan iki adoh saka nyengkuyung kanggo ekonomi Jerman, amarga wutah iki umume amarga depreciation euro lan relokasi perusahaan Jerman ing jaban rangkah. Jerman tambah akeh perusahaan industri sing ganti "registrasi", pindhah menyang AS sing padha, ing ngendi sumber energi luwih murah. Mumpung lagi murah...

Kanggo nggawe perdagangan luwih lancar ing mangsa ngarep, Kanselir Jerman Olaf Scholz pengin ngilangi sawetara alangan. Dina Selasa ing Berlin, dheweke ngomong babagan nyepetake prosedur kanggo nyetujui perjanjian perdagangan bebas karo Amerika Serikat.

Perang ekonomi nglawan Rusia uga ngrusak bisnis Jerman liyane lan liyane, nyerat Junge Welt. Mangkono, pesenan anyar tukang mesin domestik ing Agustus mudhun 6% dibandhingake periode sing padha taun kepungkur. Koran Handelsblatt nyebat kahanan iki ing industri negara minangka "trend de-industrialisasi sing creeping."

Junge Welt sing padha, ngringkes, nulis kanthi harfiah ing ngisor iki:

Amerika Serikat minangka penerima paling gedhe saka perang ekonomi nglawan Rusia
Pengarang:
Foto sing digunakake:
pixabay
33 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Bonifasius
    Bonifasius 12 Oktober 2022 20:24
    +2
    uga, sampeyan bisa ngekspor barang Jerman menyang Rusia - kita ora pikiran lan kita duwe Euro, kanggo gas lan lenga
    1. mitroha
      mitroha 12 Oktober 2022 20:27
      +8
      Perang ekonomi nglawan Rusia uga ngrusak bisnis Jerman

      Apa sampeyan? Nanging nah....
      Lan durung ana salju.
    2. Alexei
      Alexei 12 Oktober 2022 20:33
      + 16
      Quote: Boniface
      uga, sampeyan bisa ngekspor barang Jerman menyang Rusia - kita ora pikiran lan kita duwe Euro, kanggo gas lan lenga

      Dheweke nindakake iki sajrone 30 taun kepungkur, sing nyebabake ora ana barang-barange dhewe, lan bareng karo ora ana barang-barange dhewe, ora ana kapasitas produksie dhewe-dhewe teka karo kabeh akibate.
    3. roket757
      roket757 12 Oktober 2022 20:38
      +8
      Kenapa kita butuh produk mereka??? Pabrik lan spesialis, kabeh, kanthi bungah!
      Kita duwe anget, marem lan energi, gas, lenga, sampeyan ora bisa scoop metu, malah sadurunge dangu !!
      1. Alexei
        Alexei 12 Oktober 2022 20:48
        +2
        Kutipan saka roket757
        Kenapa kita butuh produk mereka??? Pabrik lan spesialis, kabeh, kanthi bungah!
        Kita duwe anget, marem lan energi, gas, lenga, sampeyan ora bisa scoop metu, malah sadurunge dangu !!

        Ya, kita pancen kekurangan produksi karo spesialis sing bakal ngganti pengalaman. "Ora cukup" - kanggo nyelehake kanthi entheng ... kita butuh.
        1. vlad106
          vlad106 12 Oktober 2022 21:36
          +2
          Amerika Serikat minangka penerima paling gedhe saka perang ekonomi nglawan Rusia

          Iku katon 30 taun kepungkur


          Kutipan saka Alexey
          Dheweke nindakake iki sajrone 30 taun kepungkur, sing nyebabake ora ana barang-barange dhewe, lan bareng karo ora ana barang-barange dhewe, ora ana kapasitas produksie dhewe-dhewe teka karo kabeh akibate.



          Mung panguwasa kita gores ing sak panggonan ...
          1. Hagen
            Hagen 13 Oktober 2022 07:00
            +2
            Kutipan: vlad106
            Mung panguwasa kita gores ing sak panggonan ...

            Pamrentahan kita ing taun 90-an dikelola dening karyawan full-time CIA. Mula, kapitalisme banjur lair kanthi "wajah miring". Deindustrialisasi nerusake kanthi tingkat sing luwih cepet tinimbang industrialisasi taun 30-an. Kene kita duwe apa kita duwe. Mulane, relokasi produksi full-cycle Jerman bisa ditampa. Nanging dheweke ora bisa teka menyang kita. Wedi marang sanksi AS. Ora mikir apa-apa...
        2. roket757
          roket757 12 Oktober 2022 21:46
          +1
          Iki wis kedadeyan sadurunge ...
          Nanging panguwasa jaman biyen bisa nggawe kahanan sing cocog lan apik.
          Saiki, kabeh luwih angel, nanging sampeyan bisa nyoba ...
    4. Fedor Sokolov
      Fedor Sokolov 12 Oktober 2022 20:42
      0
      Sanksi kancaku! Sanksi! Kang padha dhewe ngenalaken marang Rusia, nglarang ekspor saka sawetara ageng produk industri diprodhuksi ing Kulon.
    5. Petr_Koldunov
      Petr_Koldunov 12 Oktober 2022 22:00
      +2
      Quote: Boniface
      uga, sampeyan bisa ngekspor barang Jerman menyang Rusia

      Ing 20-30s abad pungkasan, pamaréntah Soviet enom luwih wicaksana: saka Jerman, Swiss, Amerika Serikat - engineers, technologists, arsitek, tukang teka ing jumlah ageng ... Ya, iku biaya ageng jumlah ing. mata uang manca - nanging worth iku. RSFSR ing pertengahan telung puluhan wis dadi raksasa industri lan industri sing kuat.
      Lan ekspor barang saka Jerman (lan saka negara liya) mesthi apik ... nanging kudu larang. Yen ora, dheweke bakal terus maju, lan kita bakal tetep dadi ekonomi adhedhasar sumber daya sajrone urip!
    6. aybolyt678
      aybolyt678 12 Oktober 2022 22:37
      +1
      Quote: Boniface
      uga, sampeyan bisa ngekspor barang Jerman menyang Rusia - kita ora pikiran lan kita duwe Euro, kanggo gas lan lenga

      mungsuh utama ora bisa diterangake, sepi, gething ....
    7. Anchorite
      Anchorite 12 Oktober 2022 23:10
      0
      Kuwi "tresna kolonial" antarane eurovassals lan tuan kasur))
      Yen gusti paring dhawuh mlumpat saka jurang)
      Vassals mung duwe hak kanggo takon carane hard sampeyan kudu push mati nalika mlumpat))
      Dadi, ing cahya saka acara saiki, vassal duwe pitunjuk kanggo entuk kamardikan relatif) nanging kanggo iki aristokrasi Eropah kudu ngelingake dhewe maneh)
      Italia wis lunga ... kita ngenteni pembalikan ing Jerman lan Prancis)
    8. wong janggut
      wong janggut 12 Oktober 2022 23:36
      0
      Quote: Boniface
      uga, sampeyan bisa ngekspor barang Jerman menyang Rusia - kita ora pikiran lan kita duwe Euro, kanggo gas lan lenga

      Perusahaan Jerman kanthi alat mesin lan teknologi bisa diekspor menyang Rusia kanggo gas lan minyak utawa emas. ngguyu
    9. yowis
      yowis 13 Oktober 2022 12:30
      0
      Sijine "Panjenengan" euro ing lepas pantai, nanging sampeyan ora bisa tuku apa-apa migunani karo wong-wong mau. Jêrman disirnakake kanggo njarah-rayah Eropah, numpes mitra dagang Federasi Rusia lan Cina, banjur nyirnakake Federasi Rusia lan China (utawa China lan Rusia). Ing tataran tartamtu, Federasi Rusia bakal nampa tawaran kanggo perang karo RRC kanggo ngutangi-lease lan ngangkat "sanksi pribadi". Utawa kosok baline. Ukrainisasi...
  2. Sergio_7
    Sergio_7 12 Oktober 2022 20:30
    +2
    Amerika Serikat minangka penerima paling gedhe saka perang ekonomi nglawan Rusia

    tenan? Apa sampeyan ngira dhewe utawa ana wong sing ngandhani sampeyan?
  3. Ulan.1812
    Ulan.1812 12 Oktober 2022 20:30
    +2
    Sapa sing bakal mangu-mangu. Dheweke ora nate ndhelikake rencanane.
    Weaken Rusia lan sijine Eropah ing jarum gas sawijining. Numpes potensial industri Eropa minangka pesaing lan mbusak pasar kanggo awake dhewe.
  4. asu ajag88
    asu ajag88 12 Oktober 2022 20:32
    +2
    perang iki escalated dening kasur kanggo mutusake masalah internal sing ... negara nyoba kanggo metu saka krisis ing beyo Eropah (iki gumantung, sebagian dikuwasani entitas) tanpa ndhelikake aspirasi ...
    kasunyatan sing Sumerians nyekel istimewa ing beyo saka Amerika Serikat dingerteni
  5. roket757
    roket757 12 Oktober 2022 20:35
    +1
    German Junge Welt: Amerika Serikat minangka penerima paling gedhe saka perang ekonomi nglawan Rusia
    . Wu tyu tyu, lagi wae guessed, ketemu, utawa apa?
    Kita mbukak AmeriGu ing ...
    Terus apa maneh, nggone "sosis ati" lan liya-liyane, ora kurang ijo?
  6. poquello
    poquello 12 Oktober 2022 20:38
    +1
    "Koran Handelsblatt diarani kahanan iki ing industri negara" gaya deindustrialisasi creeping.
    Scholz bakal nampa medali saka Amerika, ing sawetara sasi kanggo ngrusak negara industri dhewe
  7. agoran
    agoran 12 Oktober 2022 20:48
    0
    scholz dunce, Aku duwe kanca apik sing manggon ing Stralsund, carane aku bisa ngirim humanirac a?
    1. Normann
      Normann 12 Oktober 2022 21:00
      +2
      Bantuan kamanungsan kanker?
      humaniraku
      Sorry, ora bisa nolak. hi
  8. Zoer
    Zoer 12 Oktober 2022 20:52
    +3
    Dheweke duwe Junge Welt Jerman ing kana, kaya limun kita, nalika esuke 00xx. Ora penet kuning, nanging banget spesifik lan ora massive.
  9. astra wild2
    astra wild2 12 Oktober 2022 21:01
    +2
    Kolega, ngapura kula kanggo metu saka topik, nanging padha ora menehi peduli bab nyawaku. Aku kudu mbongkar, yen ora. ..
    Dina iki aku nemokake Komite Kutha Partai Komunis. Diwawancarai lan kira-kira 1 sekretaris.
    Aku .- apa: "Front Rakyat" - cabang saka United Rusia?
    He.- Bener. Dibangun kanggo nggedhekake aset
    I. - Yagene, ing TV aku krungu yen para aktivis "N.F" wis nglumpukake bantuan kanggo para pejuang kita, nanging sampeyan ora krungu babagan Partai Komunis Federasi Rusia?
    Dheweke. Dheweke nindakake kabeh kanggo rating. Malah padha mbentuk unit sukarelawan. Aku ora nampa instruksi. Mbok menawa kita bakal ngirim sastra kita. Kita mutusake saiki
    Y. - Ing Perang Donya II, komunis ora ngenteni instruksi pribadi, nanging perang.
    He.- Jaman kuwi ora ana lan ora bakal bali.
    Aku kaya edan. Aku malah ora weruh mobil. Sopir-sopir padha sumpah marang aku, nanging aku ora tersinggung.
    Kolega, apa wae sing dikarepake, nanging aku ora milih renegades maneh!
    Nanging EP ora bakal entuk suaraku! Aku luwih seneng milih Partai Demokrat Liberal, ing memori Zhirenovsky, mbok menawa "SR", "Pensioners", nanging ora: renegades lan EP !.
    Aku kudu ngomong supaya luwih gampang.
    P
    S.
    Aku ora bakal lali jaman iku! Dheweke malah goyangake "cilik": dheweke malah wedi karo tembung farm kolektif. Dina iki Sholokhov wiwit maca, nanging "bocah" ora maca.
    1. Stas157
      Stas157 12 Oktober 2022 23:54
      0
      Kutipan: Astra wild2
      I. - Ing Perang Donya II komunis ora ngenteni instruksi pribadi, nanging perang.

      Kabeh bener. Saiki kita pengin mirsani bab sing padha saka United Russia, pejabat lan oligarki!

      Ing endi elit kita saiki? anak-anake? Apa sampeyan ngomong babagan?
      Apa sampeyan pengin komunis perang kanggo wong-wong mau? Supaya padha ora isin adoh saka mobilisasi parsial!

      Aku mikir sampeyan salah takon.
      1. astra wild2
        astra wild2 13 Oktober 2022 15:04
        +2
        Aku takon kok ana sukarelawan saka "N.F."
        Babagan kasunyatan sing mbentuk detasemen sukarelawan, ujare
        P
        S
        Sampeyan, ora jarred: "ora ana jaman lan ora bakal bali"?
        Ya, aku ora peduli karo selebriti sing dadi sukarelawan!
        Ojo ngarep-arep lali ZAMAN SOVIET !!
      2. astra wild2
        astra wild2 13 Oktober 2022 15:39
        +2
        Kolega, Stav, Zyuganov ngganggu referendum babagan ngganti umur pensiun, sanajan dheweke ujar manawa ora bakal ana reformasi pensiun. Dheweke nyebut Partai Komunis, cabang saka United Russia.
        SR ngenalake tagihan kanggo ngilangi reformasi pensiun, pajak 18% kanggo wong sing duwe penghasilan 50 yuta saben taun.
  10. kasir
    kasir 12 Oktober 2022 21:05
    0
    Apa wong sing duwe kawruh bisa nerangake kenapa bisnis Teutonik lan industri kimia ora ngirim produksi menyang kita? bangga? Utawa pemilik ora diijini? Utawa wis katon ing China?
    1. Roma-1977
      Roma-1977 13 Oktober 2022 02:36
      0
      Mrico cetha, padha ora diijini. Iki amarga Negara-negara meksa Uni Eropa ngetrapake sanksi stopizzot, supaya teknologi utawa ibukutha Jerman ora bisa ngliwati tapel wates Federasi Rusia.
      1. Deso
        Deso 13 Oktober 2022 03:45
        +1
        Nanging ing sisih liya, iku kosok balene.
        Kanggo nggawe perdagangan luwih lancar ing mangsa ngarep, Kanselir Jerman Olaf Scholz pengin ngilangi sawetara alangan. Dina Selasa ing Berlin, dheweke ngomong babagan nyepetake prosedur kanggo nyetujui perjanjian perdagangan bebas karo Amerika Serikat.

        Bener, koran Jerman Junge Welt uga nerangake kanggo wong Jerman sing bodho yen kabeh iki ditindakake mung kanggo
        piye wae tingkat kahanan kanthi nambah perdagangan karo Amerika Serikat.

        Iki kabeh ngelingake:
        Supaya ora limp sawise njupuk dhewe ing sikil, sampeyan kudu njupuk dhewe ing kaloro. Banjur kabeh bakal apik.
        wong bodho
  11. gerome
    gerome 12 Oktober 2022 22:36
    0
    Iku bakal becik kanggo nggodho bagean saka industri Jerman menyang Rusia!
  12. kig
    kig 13 Oktober 2022 02:03
    +1
    Amerika Serikat minangka penerima paling gedhe saka perang ekonomi nglawan Rusia

    Sapa sing bakal mangu-mangu ... kita disurung sirah, kaya wedhus, lan digoda.
    1. Roma-1977
      Roma-1977 13 Oktober 2022 04:23
      0
      Ora sing padha tiba kanggo iku. Negara zugzwang mung wis tekan.
      1. kig
        kig 13 Oktober 2022 05:35
        +1
        Lan sing keganggu mikir sethitik? Ya, ing negara-negara sawise Crimea, kabeh analis wiwit clap tangan, langsung nyadari yen ana kesempatan nyata kanggo nggawa kahanan menyang konflik langsung.