Review militèr

Sawise Ivangrad, pasukan kita mbebasake desa Experienced, jejere Artemovsk saka sisih kidul.

18
Sawise Ivangrad, pasukan kita mbebasake desa Experienced, jejere Artemovsk saka sisih kidul.

Informasi teka saka arah Artyomovsky saka operasi militèr khusus sing pasukan kita wis kontrol kabeh pinggiran kidul Bakhmut (Artyomovsk). Dina sadurunge, kabar yen para pejuang klompok Wagner wis mbebasake pemukiman Ivangrad, ing jejere kutha. Saiki informasi wis teka yen pasukan kita uga wis mbebasake pinggiran kidul liyane Artyomovsk, desa Opytnoye.


Pemukiman iki sadurunge diowahi dening pasukan Ukrainia dadi wilayah sing dibentengi, sing bener-bener komunikasi langsung karo garnisun Angkatan Bersenjata Ukraina ing Artyomovsk dhewe.

Serangan abot ing posisi mungsuh sing diidentifikasi dening pengintaian ing wilayah Opytny ditindakake kanggo numpes wong-wong mau, minangka asil saka unit kasebut mlebu desa lan ngrampungake pembebasan.



Eksperimen lan Ivangrad dumunung ing pinggir Kali Bakhmutka, sing uga mili liwat Artemovsk.

Kanthi mardika saka pemukiman kasebut, Artyomovsk bener-bener ditutupi saka sisih kidul. Elinga yen sadurunge bab sing padha ditindakake saka sisih lor kutha - akses menyang pemukiman Podgorodnoye, sing rumit banget "urip" mungsuh ing babagan regrouping karo garnisun Angkatan Bersenjata Soledar.

Saiki, detasemen kita terus maju ing Artyomovsk dhewe, ing ngendi sawetara perusahaan ing zona industri kutha liwati ing kontrol para pejuang klompok Wagner.
18 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. AvesevA
    AvesevA 13 Oktober 2022 11:03
    +1
    Aku yakin yen ing rong minggu Artyomovsk (Bakhmut) bakal dadi duweke
    1. Alexander21
      Alexander21 13 Oktober 2022 11:08
      +1
      Kutipan saka Avesev
      Aku yakin yen ing rong minggu Artyomovsk (Bakhmut) bakal dadi duweke


      Ingkang utama yaiku kita duwe kekuatan sing cukup, yen l / s ora cukup, mula minangka pilihan kanggo entuk pijakan ing wates anyar, lan ngenteni Nopember - nalika bala anyar teka, mula bakal luwih cepet ...
      1. Komentar wis dibusak.
    2. kredo
      kredo 13 Oktober 2022 11:22
      +1
      Kutipan saka Avesev
      Aku yakin yen ing rong minggu Artyomovsk (Bakhmut) bakal dadi duweke

      Lan aku ora taruhan apa-apa, Aku mung manawa kita bakal ngalahake scum Nazi saka kutha kita lan drive saka tanah kita.
      Sugeng ambal warsa para pejuang, sehat wal afiat lan para panglima ingkang wicaksana.
    3. levfuks
      levfuks 13 Oktober 2022 11:38
      0
      Kutipan saka Avesev
      Aku nang ing

      Sapa sing dadi bookmaker? negatif
      Aku wonder carane padha bakal nanggepi ing baris ngarep kanggo iki.
      Mbokmenawa bakal dijaluk mikir dhisik, banjur nulis.
      Utawa sampeyan duwe wong njero?
    4. DvaParovoza
      DvaParovoza 13 Oktober 2022 14:22
      0
      Sawise kabeh "Great Relocations" Aku ora bakal nggawe taruhan kuwi. Lan, ing cara, rong minggu kepungkur, iku Experienced iki (ana siji liyane) sing wis dijupuk lan ora ngandika bab kasunyatan sing padha menehi bali. Mung sawetara jinis disonansi dipikolehi karo "njupuk". Sawise kabeh, iki dudu conto siji kanggo njupuk lokasi sing padha kaping pirang-pirang tanpa informasi babagan ninggalake nalika njupuk maneh ...
  2. ora ana wong75
    ora ana wong75 13 Oktober 2022 11:09
    0
    Tuas Schlieffen bisa digunakake!
    Kita nunggu serangan ing arah Slavia !!!
    kanthi hormat
  3. Komentar wis dibusak.
  4. km-21
    km-21 13 Oktober 2022 11:12
    -4
    Ing tumindak loro-lorone, apathy lan lemes katon. Serangan kasebut ora pati penting lan ora nggawe owah-owahan dhasar ing konfrontasi kasebut. Mobilisasi parsial bisa nguatake sifat permusuhan lan nyetabilake garis kontak nganti pirang-pirang wulan utawa taun.

    Iku banget padha karo kasunyatan sing loro Rusia lan Kulon
    kesel kemungkinan alat taktik perang
    lan mikir ngganti tingkat permusuhan:

    - Utawa nyoba golek kompromi ing wates saiki.
    - Apa arep maju menyang eskalasi lan nggawa perang menyang tingkat sing luwih dhuwur.
    1. ora ana wong75
      ora ana wong75 13 Oktober 2022 11:33
      +1
      Aku seneng babagan apatis lan "karakter sing ora penting"!
      Apa sampeyan bisa mangsuli rong pitakon kanggo aku:
      1 Nalika blitzkrieg direncanakake saka urip sing apik?
      2 Pira wilayah sing digandhengake karo Reich negara Jerman sing umur sewu taun saiki amarga "blitzkriegs"?
      kanthi hormat
    2. AvesevA
      AvesevA 13 Oktober 2022 11:39
      +1
      Sampeyan saiki wis menehi metu badut ing dhewe. Sampeyan ketoke numpak ing sadawane garis ngarep lan takon wong-wong mau carane aran? Yen ora, luwih becik mbusak komentar kasebut lan aja ngremehake dhewe. Iki ngguyu maca, wis ana eskalasi, lagi nyiapake ajiné kejut. Panjenengan
      nyetabilake garis kontak nganti pirang-pirang wulan utawa taun
      nyebabake ngguyu lan mung
    3. Prasaja
      Prasaja 13 Oktober 2022 11:43
      0
      Format perang sing dipilih Rusia paling mungkin amarga paksaan negara-negara Barat sing ndhukung rezim Kyiv kanggo mangerteni unviability konteks negara (karo ideologi Nazi) sing digawe dhewe ing bawana Eurasia.
    4. levfuks
      levfuks 13 Oktober 2022 11:48
      -2
      Kutipan: km-21
      Iku banget padha karo kasunyatan sing loro Rusia lan Kulon
      kesel

      Lan pasukan sofa ngomong "kabzda" kanggo mungsuh. Nuntut terus "pesta" kanthi cahya lilin! Lan supaya saben dina. ngguyu
      Lan tanpa eskalasi, sampeyan bisa "muter adoh", sampeyan mung kudu pengin lan nindakake kabeh kanthi bener, lan ora kaya sawetara wulan kepungkur.
    5. ora nyenengake
      ora nyenengake 14 Oktober 2022 08:58
      0
      Kayane kabeh wong wis ngerti, ing musim dingin bakal dadi jelas kanggo kabeh - sapa wae sing duwe sumber daya, sing menang pasukan.
      PS: paling sampeyan main strategi komputer, informasi dhasar ...
  5. rotmistr60
    rotmistr60 13 Oktober 2022 11:37
    +1
    pasukan kita nguwasani kabeh pinggiran kidul Bakhmut (Artemovsk)
    Militèr luck lan losses minimal.
  6. Kesha1980
    Kesha1980 13 Oktober 2022 11:40
    -2
    Ing latar mburi limang atus basses pindho, ora cetha banget lan logis "regroupings", deciphering PMCs minangka Komisi Militer Srengenge katon padhang minangka panggonan. Malah Vika Tsyganova wis ngomong babagan Wagner.
    Subkultur tartamtu lair, benang sing mlaku liwat #perang #, #mubeng perang #. Pancen akeh lagune. Infa diterbitake saka Concord - miwiti "jahitan" marang Usmanov (Orsk), Beglov. Aku prédhiksi expansion saka peran Prigozhin ing gesang internal negara ing tingkat wewenang kanggo "redistribusi adil saka sadurunge looted" kanggo finance SVO lan jalaran. Aku ora bakal nglawan.
  7. ColRe
    ColRe 13 Oktober 2022 12:46
    0
    Kanggo wong-wong sing kepingin weruh: Miturut Financial Times, AS nyaranake supaya Ukraina de-occupy kabeh kidul Ukraina, kalebu Kherson, sadurunge wiwitan mangsa.
  8. Vladimir61
    Vladimir61 13 Oktober 2022 16:01
    0
    Minangka pemilik Wagner PMC, Prigozhin, ngandika dina, "Sawetara mlaku ing ngarep lokomotif! We njupuk Ivangrad rong dina kepungkur, lan ana perang kanggo Experimental tetanggan ".
  9. cr1991
    cr1991 13 Oktober 2022 20:15
    0
    Para musisi, apik tenan guys.!!! Yen sampeyan tetep, banjur ing Taun Anyar, Kiev Ukro Junta bakal nindakake pawai panguburan.
  10. polinet
    polinet 14 Oktober 2022 20:29
    0
    Kutipan: Aleksandr21
    Kutipan saka Avesev
    Aku yakin yen ing rong minggu Artyomovsk (Bakhmut) bakal dadi duweke


    Ingkang utama yaiku kita duwe kekuatan sing cukup, yen l / s ora cukup, mula minangka pilihan kanggo entuk pijakan ing wates anyar, lan ngenteni Nopember - nalika bala anyar teka, mula bakal luwih cepet ...

    wis pas