Review militèr

Prajurit Ukraina nuduhake kobongan omah ing desa-desa ing wilayah Luhansk

111
Prajurit Ukraina nuduhake kobongan omah ing desa-desa ing wilayah Luhansk

Nazi Ukrainia piyambak nyathet kejahatan perang. Dadi, Andrey Cherny tartamtu saka Brigade 95 saka Angkatan Bersenjata Ukraina nerbitake foto ing jaringan sosial babagan carane dheweke melu ngobong omah ing desa-desa Republik Rakyat Luhansk.

Kajaba iku, militan dhewe nulis manawa dheweke seneng ndeleng kepiye warga lokal mlaku-mlaku ing cedhak omah lan ora ngerti apa sing kudu ditindakake.

Ing komentar ing foto, Ukrainians ngujo Kadurjanan saka Nazi. Salah sawijining komentator nulis:

Desa-desa sing apik, kobong sing apik.

Dadi dheweke kerja ing Khatyn

- pangguna Ukrainia liyane mangsuli dheweke tanpa getun (lan luwih nesu) babagan apa sing kedadeyan.

Mangkono, neo-Nazi ora ndhelikake maneh kejahatan perang sing ditindakake marang warga sipil Donbass. Tumindak pidana kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina wis dadi norma, lan garis antarane militan saka formasi nasionalis lan prajurit tentara Ukraina reguler wis ilang.



Dhukungan kejahatan ing bagean saka pedunung Ukrainia uga nyengsemaken. Malah wanita.

Foto sing ayu,

- komentar Elena Jerman tartamtu.

Kabar apik mung yen foto kasebut nggampangake karya peneliti Rusia sawise rampung operasi militer khusus, lan ing prosese. Luwih becik desa ora kobong lan warga sipil ora dipateni. Nanging amarga tragedi kasebut kedadeyan, mula ana bukti dokumenter sing bakal ngidini para penjahat perang brutal menyang pengadilan sing ditetepake dening hukum. Lan luwih apik - miturut hukum perang.
111 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. rotmistr60
    rotmistr60 13 Oktober 2022 11:43
    + 71
    Apa iki ora ngelingake sampeyan apa-apa? Dheweke minangka fasis lan fasis ing Afrika

    Wong Jerman nalika iku nanggapi foto kasebut kanthi cara sing padha karo Bandera saiki.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. Nexcom
      Nexcom 13 Oktober 2022 11:51
      + 29
      Ora adoh saka Nazi Nazi, para pengikut dill saiki wis lunga.
      1. Romanenko
        Romanenko 13 Oktober 2022 13:10
        +5
        Ora kaya ngono, dheweke wis suwe dicopot saka fasisme, nanging saiki "kanca", saiki wis tilar donya, Mikhal Sergeevich lan putrane sing terakhir, Borya, nuduhake dalan bali, lan "mitra" bali, lan malah tetep ing ngendi ora bunder
        1. Bad_gr
          Bad_gr 13 Oktober 2022 13:34
          +2
          Kutipan saka Nexcom
          Ora adoh saka Nazi Nazi, para pengikut dill saiki wis lunga.
          Tiyang-tiyang ingkang nindakaken kekejeman wonten ing nagari manca, punika - ing piyambak-piyambakipun:
          https://t.me/MaksymZhorin/3779
          1. kaping
            kaping 13 Oktober 2022 13:56
            +5
            Dheweke durung mangsuli kita kanggo Khatyn! Dheweke bakal mangsuli kabeh!
            1. SKVichyakow
              SKVichyakow 13 Oktober 2022 19:14
              +3
              Kutipan saka krot
              Dheweke durung mangsuli kita kanggo Khatyn! Dheweke bakal mangsuli kabeh!

              Bajingan iki durung nanggapi.
            2. Arcady007
              Arcady007 13 Oktober 2022 20:08
              +5
              Anggere wong kaya Matvienko kuwasa, ora bakal owah.
              Iku dheweke sing bubar ngandika: "Sajrone 30 taun, kita ora ngomong apa-apa marang Ukrainia lan ora ngganggu ..."
              Lan saiki dheweke wis diwasa. Mungkin iki wektu kanggo demobilisasi jero?
          2. Smoke_in_smoke
            Smoke_in_smoke 13 Oktober 2022 22:56
            +5
            Kutipan saka: Bad_gr
            Tiyang-tiyang ingkang nindakaken kekejeman wonten ing nagari manca, punika - ing piyambak-piyambakipun:

            Iki dudu tanahe.
            Sing dikonfirmasi.
            1. Bad_gr
              Bad_gr 14 Oktober 2022 14:44
              0
              Kutipan saka: Bad_gr
              Tiyang-tiyang ingkang nindakaken kekejeman wonten ing nagari manca, punika - ing piyambak-piyambakipun:

              Kutipan: Smoky_in_smoke

              Iki dudu tanahe.
              Sing dikonfirmasi.

              Aku setuju karo iki.
          3. tamu
            tamu 14 Oktober 2022 23:48
            0
            Kutipan saka: Bad_gr
            iki dhewe

            Ya, dheweke ngerti yen iki dudu tanahe, lan luwih-luwih wong-wong iku kejam.
        2. wis Muscovite
          wis Muscovite 14 Oktober 2022 01:29
          -2
          Mesthi wae, mesthi ana sing kudu disalahake.
    3. Wend
      Wend 13 Oktober 2022 11:52
      + 16
      Ayo dakdokumentasikake, banjur ana sing takon
      1. Pakdhe Lee
        Pakdhe Lee 13 Oktober 2022 11:59
        + 42
        Quote: Wend
        sing bakal ditakoni mengko

        Perlu ditindakake supaya Nazi ngerti yen paukuman ora bisa dihindari
        1. RVA
          RVA 13 Oktober 2022 12:03
          + 20
          Aku pengin, nanging saiki kita mung ngeculake lan menehi iPhone karo thermis.
          1. Pakdhe Lee
            Pakdhe Lee 13 Oktober 2022 12:33
            +4
            Kutipan saka RVA
            mung ngeculake

            Abramovichs lan Deripaskas repot!
            1. RVA
              RVA 13 Oktober 2022 12:35
              +4
              Tanpa idin saka ndhuwur, ora Abramovich lan Diribaska bisa nindakake apa-apa.
              1. Pakdhe Lee
                Pakdhe Lee 13 Oktober 2022 13:06
                +1
                Kutipan saka RVA
                Tanpa ijin saka ndhuwur

                Iku uga bener! Minangka salah sawijining mantan perdana menteri ujar: Kabeh ana ing pengawasan! belay
              2. Smoke_in_smoke
                Smoke_in_smoke 13 Oktober 2022 23:00
                +3
                Kutipan saka RVA
                Tanpa idin saka ndhuwur, ora Abramovich lan Diribaska bisa nindakake apa-apa.

                Lan "ndhuwur" ora ana ing Rusia.
                1. Bayun
                  Bayun 13 Oktober 2022 23:17
                  +3
                  nalar iki inspirasi dening anekdot saka program lawas "Gorodok": wong cepet-cepet liwat adat koper abot.

                  Stoyanov-petugas bea cukai: Man, kok sampeyan nyeret bata?
                  Wong lanang: YA! Aku mbangun villa ing Nice - dadi luwih.
                  Stoyanov: Ing wong bodho! bata! Kanggo Nice!
                  Petugas bea cukai Oleinikov: Banjur sapa kita? Yen wis rampung wong bodho mbangun dachas ing Nice?

                  PS: Sedulur moderator! Nah, ngganti "debila" karo "wong bodho" ing MILITER (letnan dadi meneng!) Website wis dadi "wong bodho" utawa langsung saboteurs informasi.
            2. Viktor Leningradets
              Viktor Leningradets 13 Oktober 2022 13:38
              0
              Abramovichs lan Deripaskas repot!

              Aku ora ngerti, ana ngendi sing ana ing foto ing ndhuwur?
              1. Pakdhe Lee
                Pakdhe Lee 13 Oktober 2022 13:52
                0
                Kutipan: Viktor Leningradets
                ing endi padha ing foto

                Teka ing loop!
            3. isv000
              isv000 13 Oktober 2022 21:02
              +1
              Kutipan saka Pakdhe Lee
              Kutipan saka RVA
              mung ngeculake

              Abramovichs lan Deripaskas repot!

              Lan enti lads sabanjuré!
        2. 2112vda
          2112vda 13 Oktober 2022 12:25
          +9
          Yen mung liyane humanis-Khrushchev ora katon. Banderite sing apik mung bisa dadi humus ing lemah.
          1. Akuzenka
            Akuzenka 13 Oktober 2022 12:48
            +3
            Tumindak pidana kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina wis dadi norma, lan garis antarane militan saka formasi nasionalis lan prajurit tentara Ukraina reguler wis ilang.
            Apa ana prabédan antarane wong-wong mau? Ayo setan ngurutake wong-wong mau ing neraka, kanggo kula padha. Nalika ana kudeta ing 2014, ora ana militer sing twitched. Dadi padha sarujuk yen dheweke dadi Nazi.
            1. tamu
              tamu 14 Oktober 2022 23:54
              0
              Kutipan saka AKuzenka
              sing padha dadi Nazi.

              Lha kok malah dadi, malah sadurunge 2014. Ideologi Bandera wis dikembangake ing kana paling ora wiwit taun 1991.
        3. Tochilka
          Tochilka 13 Oktober 2022 12:26
          +9
          Diijolke Kalina lan diukum pati mercenaries karo pengalaman pribadi tightly mbantah gambar lan statement iki.
        4. Evgenius
          Evgenius 13 Oktober 2022 12:36
          +4
          Ing foto iki, mbah kakung saka "Azovites" lan neo-Nazi liyane dina iki nggantung ing tali, sing ngobong pensiunan ing Odessa, sing ngobong omah-omahé sipil ing Donbass saiki, uga sing skinheads sing marched karo obor liwat lurung-lurung. Kyiv nuntut kebebasan "demokrasi". Kanggo kabebasan kasebut, dheweke wiwit mateni wargane sing ora setuju karo ideologi Nazi. Saliyane pengadilan pengadilan militer, Pengadilan Allah ngenteni dheweke; ora ana pengacara ing pengadilan iki.
      2. ukum70
        ukum70 13 Oktober 2022 12:50
        +4
        Ayo dakdokumentasikake, banjur ana sing takon

        Ing kene sampeyan kudu takon saka kabeh negara.
    4. Invoice
      Invoice 13 Oktober 2022 11:53
      +3
      Kabeh iki didokumentasikake, disaring, alamat IP ditemtokake .... Kasus lagi dibentuk ... Saben uwong bakal nampa jawaban, yen mung wong urip, lan Rusia ora bakal ninggalake dhewe.
      1. Smoke_in_smoke
        Smoke_in_smoke 13 Oktober 2022 23:11
        +4
        Kutipan saka Invoice
        lan Rusia ora bakal ninggalake dhewe

        Banjur dheweke ora bakal mandheg maneh, lan maneh.
        Enrages kuwi "ora mbuwang". am
        Wis siji bab, utawa perang utawa susu knead looking kanggo rembugan.
    5. kredo
      kredo 13 Oktober 2022 11:58
      + 20
      Foto iki ngelingake aku Kolya saka Urengoy, bebarengan karo guru lan kanca-kancane, sing ing Bundestag maca surat saka "Fritz sing miskin lan apes" sing, kanthi karsane nasib, perang ing Wehrmacht ing wilayah USSR.

      Ukraina wis nampa generasi sing ora ngelingi medeni perang lan muji Nazisme. Kita ora bisa ngidini iki ing negara kita.
      1. Terenin
        Terenin 13 Oktober 2022 13:00
        +9
        Quote: kredo
        Foto iki ngelingake aku Kolya saka Urengoy, bebarengan karo guru lan kanca-kancane, sing maca surat saka "Fritz sing miskin lan apes" ing Bundestag.

        Ya, Kolya saka Urengoy minangka wiwitan "rantai" anti-Rusia, lan pembunuh Ukronazi minangka pungkasan.
      2. tamu
        tamu 14 Oktober 2022 23:58
        0
        Quote: kredo
        Kita ora bisa ngidini iki ing negara kita.

        Nanging sayangé kita wis duwe. Minangka conto, padha Vlasovite Navalny.
    6. ZIF122
      ZIF122 13 Oktober 2022 12:21
      +5
      Ya, foto-foto kasebut langsung muncul ing memoriku - Perang Patriotik Agung lan Jerman sing posing ing latar mburi omah sing kobong! Dheweke ndeleng kabeh salinan Nazi!
      1. ukum70
        ukum70 13 Oktober 2022 13:11
        +4
        Dheweke ndeleng kabeh salinan Nazi!

        Banjur Mungkin kita ora kudu ngenteni nganti padha nyalin Auschwitz lan kamar gas? Paus minke ora nate isin amarga ana bangunan omah sekitar siji S-300: padha ngrusak seprapat lan mabur luwih maju, lan kabeh pembangkit listrik termal lan jembatan dirusak ing wiwitan, bebarengan karo mobil lan bis sing nyopir. dheweke ing wayahe impact.
    7. Irit
      Irit 13 Oktober 2022 12:24
      +6
      Carane bakal padha "males" Kaya tawanan "Azov" - panganan kanggo lengkap, lan dikirim ngarep, lan siji liyane titah tuku wong iPhone! Cekap semanten dongeng babagan "mung retribusi"!Kanthi sing saiki kuwasa ing negara, iki mung ora mungkin! Kita gelut kanthi mripat ing mitra Kremlin! !!!!
    8. svp67
      svp67 13 Oktober 2022 12:29
      +8
      Kutipan: rotmistr60
      Apa iki ora ngelingake sampeyan apa-apa?

      Ya... Vietnam.

    9. Terenin
      Terenin 13 Oktober 2022 12:56
      +7
      banjur supaya paling ora bukti dokumen tetep sing bakal nggawe iku bisa kanggo nggawa penjahat perang kejem kanggo kaadilan ditetepake dening hukum.

      Iki Nazi saiki metu, kalebu. dadi amarga padha ngerti bab kabeh limo ijol-ijolan ora dingerteni saka durjana kuwi.
    10. ruha
      ruha 13 Oktober 2022 13:00
      +1
      Sayange kabeh pinggiran ora bisa diubengi. Wong dudu manungsa iki ngerti banget lan siyap-siyap mlayu yen ana apa-apa
    11. Komentar wis dibusak.
  2. Ivan Ivanov
    Ivan Ivanov 13 Oktober 2022 11:46
    + 35
    Miturut cara, ing kene lagi "wong Rusia sing diapusi", "wong persaudaraan" (ndeleng komentar), sing kerep disesali. Tumrape wong-wong mau, ora prelu dirembug bab kekerabatan, ora kena diomongake. Antropoid iki luwih elek tinimbang kewan apa wae, kudu ditangani kanthi bener.
    1. kredo
      kredo 13 Oktober 2022 12:05
      + 11
      Kutipan: Ivan Ivanov
      Miturut cara, ing kene lagi "wong Rusia sing diapusi", "wong persaudaraan" (ndeleng komentar), sing kerep disesali. Tumrape wong-wong mau, ora prelu dirembug bab kekerabatan, ora kena diomongake. Antropoid iki luwih elek tinimbang kewan apa wae, kudu ditangani kanthi bener.

      Lan ing cahya saka acara anyar ing negara kita, aku ora bakal ngilangi nggawe kamp filtrasi kanggo warga saka mantan SSR Ukrainia teka ing wilayah kita kanggo sak tenane nyoba kasetyan.

      Kahanan kasebut wis berkembang kanthi cara sing ing wilayah kasebut paling ora ana 300-400 ewu pelaku bom bunuh diri sing siap mateni lan nyebul warga Rusia amarga nyingkirake sedulur lan kanca kaya Andrey Cherny iki.

      Ora bakal bisa dididik maneh, mula masalah kasebut kudu dirampungake saiki, lan ora mengko.
    2. Alexandr2637
      Alexandr2637 13 Oktober 2022 12:13
      +9
      Miturut cara, ing kene lagi "wong Rusia sing diapusi", "wong persaudaraan" (ndeleng komentar), sing kerep disesali. Tumrape wong-wong mau, ora prelu dirembug bab kekerabatan, ora kena diomongake. Antropoid iki luwih elek tinimbang kewan apa wae, kudu ditangani kanthi bener.

      Ing salah sawijining topik, aku mratelakake panemume babagan apa sing kudu ditindakake karo "wong persaudaraan" iki, mula dheweke mudhun lan nyebat fasis, welas asih ...... Ora ana tembung. Inggih, punika curable. Gusti Allah pareng sing iki dening dheweke bakal teka.
    3. Nyrobsky
      Nyrobsky 13 Oktober 2022 13:09
      +5
      Kutipan: Ivan Ivanov
      Miturut cara, ing kene lagi "wong Rusia sing diapusi", "wong persaudaraan" (ndeleng komentar), sing kerep disesali. Tumrape wong-wong mau, ora prelu dirembug bab kekerabatan, ora kena diomongake. Antropoid iki luwih elek tinimbang kewan apa wae, kudu ditangani kanthi bener.

      Sing paling apik, dheweke bakal ngerti mung nalika roket lan cangkang sing padha tiba ing sirahe, sing ditembakake ing LDNR sajrone 8 taun. Iku ketoke kanggo wong-wong mau adoh lan nyenengake, lan padha seneng mbayar kanggo "dijenengi" cangkang karo wishes kanggo korban lan nuduhake jeneng pisanan lan mburi. Kabeh bakal bali menyang dheweke kaya bumerang.
  3. akurat
    akurat 13 Oktober 2022 11:50
    + 22
    Ora perlu menehi wilayah menyang mungsuh, mula ora bakal difoto.
    Saiki aku pancen ora peduli apa gambar media, kabeh bakal diputusake ing bumi.
  4. Deso
    Deso 13 Oktober 2022 11:50
    +7
    Lan apa, wong liya mangu-mangu yen ora ana "warga sipil" ing Ukraina kanggo dangu? Ana mung Nazi. Mung sawetara nganggo senjata, lan sawetara tanpa. Nanging ora ana bedane.
    1. Hagen
      Hagen 13 Oktober 2022 12:39
      +3
      Kutipan saka Rustic
      Lan apa, wong liya mangu-mangu yen ora ana "warga sipil" ing Ukraina kanggo dangu? Ana mung Nazi. Mung sawetara nganggo senjata, lan sawetara tanpa. Nanging ora ana bedane.

      Padha padha ing Kherson. Nanging, kanthi saben howitzer nembak populasi sipil, jumlah sing pengin milih lunga menyang Rusia mung saya tambah. Sampeyan ngerti asil. Kasunyatan bilih ing kamar chatting ana respon positif kanggo posing ing latar mburi omah sipil sing kobong saka penduduk sing dianggep minangka kekuwatan resmi, ing massa pamirsa Ukrainia (sanajan ora kabeh, nanging ing bagean sing penting) proyek kolosal saka express campaigning kanggo ninggalake negara teroris iki. Pakaryan sing ing wektu tentrem kita (pamarentah) bakal ngenteni pirang-pirang dekade kanthi asil sing diragukan. Ngobrol karo wong bodho ora kabeh Ukraina. Akeh wong sing lungguh ing pawon kanthi kuping dipencet maneh, lan ngormati pelanggaran hukum sing wis dideleng lan gething tentara beku kanggo warga sipil. Padha sumurup yen ing kahanan sing padha (ing omahe dhewe sing diobong, ing tumpukan mayit sing dibuwang menyang jugangan, dipateni sajrone reprisal extrajudicial, lan liya-liyane), dheweke dhewe utawa sanak-sedulure bisa uga ngalami kahanan sing padha. Iku mung sing printah saka Angkatan Bersenjata Ukraina, mabuk getih, lan negara ing kabèh, ora ngerti apa connivance lan pelanggaran hukum sing bakal mimpin kanggo mengko. Wong-wong bakal mboko sithik ninggalake Ukraina bebarengan karo wilayah sing dienggoni.
      1. Terenin
        Terenin 13 Oktober 2022 13:02
        +3
        Kutipan saka Hagen
        ing latar mburi omah sipil sing kobong saka penduduk sing dianggep minangka kekuwatan resmi, ing massa penonton Ukrainia.

        Apa aku kantun soko? Apa Republik Luhansk ora rampung dibusak saka Nazi?
    2. ukum70
      ukum70 13 Oktober 2022 12:54
      -1
      Lan apa, wong liya mangu-mangu yen ora ana "warga sipil" ing Ukraina kanggo dangu?

      Isih kiwa. Kajaba iku, ing Staff Umum lan Sofed.
  5. Buyan
    Buyan 13 Oktober 2022 11:51
    0
    sawetara jinis surealisme wassat Inggih, luwih gampang kanggo kita - kejahatan kasebut didokumentasikake, paukuman nunggu kabeh wong
    1. Terenin
      Terenin 13 Oktober 2022 13:03
      +4
      Kutipan saka Buyan
      sawetara jinis surealisme wassat Inggih, luwih gampang kanggo kita - kejahatan kasebut didokumentasikake, paukuman nunggu kabeh wong

      Teks kasebut cetha, nanging apa sing ditekanake emoticon?
    2. tamu
      tamu 15 Oktober 2022 00:05
      -1
      Kutipan saka Buyan
      paukuman nunggu saben wong

      Preian ing resort Turki utawa apa? Utawa iPhone saka Abramovich?
  6. roket757
    roket757 13 Oktober 2022 11:52
    +5
    Prajurit Ukraina nuduhake kobongan omah ing desa-desa ing wilayah Luhansk
    . Nazi, sing pungkasan "teka" ing taun 1941
    Malah sing duwe squealed sing iku mokal ... i.e. ojo gawe, tapi ojo langganan dewe!!! nyalahke kabeh marang sapa.
    Dadi dermocracy liberal Western wis dadi burp ideologi fasis, kabeh padha arep ngatur coven diabolical ing bumi!
    1. Akuzenka
      Akuzenka 13 Oktober 2022 12:53
      +4
      Dadi dermocracy liberal Western wis dadi burp ideologi fasis, kabeh padha arep ngatur coven diabolical ing bumi!
      Dadi klasik: Liberalisme tansah diterusake karo fasisme. Lan dadi menyang tenang, amarga. Liberal dhewe sengit marang sapa wae sing ora kaya dheweke.
      1. Terenin
        Terenin 13 Oktober 2022 13:06
        +6
        Kutipan saka AKuzenka
        Liberalisme tansah ngiring dening fasisme

        ya wis. Amarga basis umum kanggo liberalisme karo fasisme yaiku ekonomi kapitalis.
        1. roket757
          roket757 13 Oktober 2022 13:17
          +2
          Salam prajurit
          Perjuangan kanggo slamet ... iku ing jaman kepungkur, biasane.
          Perjuangan kanggo kasugihan, sumber daya, pengaruh, yaiku masa depan donya iki.
          Nalika lan apa sing bakal diganti? Iki pitakonan angel.
          1. Akuzenka
            Akuzenka 13 Oktober 2022 13:27
            +1
            Perjuangan kanggo slamet ... iku ing jaman kepungkur, biasane.
            Perjuangan kanggo kasugihan, sumber daya, pengaruh, yaiku masa depan donya iki.
            Nalika lan apa sing bakal diganti? Iki pitakonan angel.
            Dadi perjuangan kanggo sumber daya gampang mili menyang perjuangan kanggo slamet. Kita ndeleng iki ing conto pembantaian wong Rusia. Apamaneh para kapitalis "dheweke" uga nyoba, lan mung babagan wong manca ....... ora ana sing bisa menehi stigma.
            Nalika lan apa sing bakal diganti? Iki pitakonan angel.
            Rumit banget. Siji kasempatan mung bubar, nanging pengkhianat nyerah negara. Kapindho bakal, kaya sing dakkarepake, enggal, kabeh gumantung saka jumlah wong sing bakal urip ing perang nuklir sing bakal teka. Sawise kabeh, kapitalisme ora bakal mandheg nganti nyebarake maneh sumber daya sing saiki dibagi lan ora metu saka krisis. Lan kapitalisme mung duwe siji cara metu saka krisis - perang total.
            1. roket757
              roket757 13 Oktober 2022 13:48
              +2
              Kita, ing masyarakat, uga ora duwe pendapat umum, ing kene lan saiki ... ana sing salah paham lan bisa uga "ndeleng cahya" mengko. Ana sing njupuk posisi sing banget nglawan kabijakan nasional kita ...
              Wangsulan: Bab ingkang utama iku akèh-akèhé saka warga, ing mratelakake panemume, ing umum, sawetara roughness, disagreements, nyatane, ora mengaruhi pendapat umum, kaputusan.
              Kanthi biaya kaslametané ... pitakonan kaya mengkono ora bisa muncul nalika sawijining kekuwatan mandhiri kanggo nggawe keputusan lan duwe senjata, "kiamat"!
              Masalah internal kita, kita kudu ngrampungake dhewe ...
          2. Terenin
            Terenin 13 Oktober 2022 13:28
            +4
            Hello Victor hi
            Iku mung titik, saiki
            Kutipan saka roket757
            Berjuang kanggo slamet...
            Mekaten punika
            Kutipan saka roket757
            Perjuangan kanggo kekayaan, sumber daya,
            1. roket757
              roket757 13 Oktober 2022 13:56
              +2
              Pitakonan iki, cara sing bakal kita tindakake???
              Kita bakal mbenerake kesalahan sadurunge, dheweke pengin bagean sing penting !!! Kita ora wedi karo sapa wae, kanthi kekuwatan, kemampuan, sumber daya ...
              Bakal stagnate, ngasilake kesalahan anyar ... banjur kabeh bakal tetep angel, lan malah luwih angel
              Pilihan kita, dalan kita.
      2. roket757
        roket757 13 Oktober 2022 13:14
        +1
        Akeh wong sing ngomong babagan iki, nawakake kanggo ngelingi kepiye kedadeyan sadurunge ...
        Ora ana dhasar anyar sing kedadeyan. Senajan, orane katrangan saka pemahaman, mokal, ditambahi mokal.
        Apa sing bakal kelakon saiki???
        1. Terenin
          Terenin 13 Oktober 2022 13:31
          +4
          Kutipan saka roket757
          Akeh wong ngomong babagan iki

          Lanjutane postinganku
          Kutipan: Terenin
          Iku mung titik, saiki
          Kutipan saka roket757
          Berjuang kanggo slamet...
          Mekaten punika
          Kutipan saka roket757
          Perjuangan kanggo kekayaan, sumber daya,

          iki konfirmasi sing
          Kutipan saka roket757
          Ora ana dhasar anyar sing kedadeyan.
          1. roket757
            roket757 13 Oktober 2022 13:58
            +1
            Sejarah migunani kanggo kabeh wong ngerti, utamane kanggo wong sing dadi pimpinan!
            Dalan-dalan mung katon anyar, nanging yen sampeyan wiwit ngerti kanthi teliti, ana ... wong wis liwat, mesthi.
            1. Terenin
              Terenin 14 Oktober 2022 16:52
              +2
              Kutipan saka roket757
              nanging nalika sampeyan miwiti mangertos kanthi teliti, ana ... wong wis, lulus, mesthi.

              Umume papan kasebut bisa ditemokake ing sampah sejarah nglirik
              1. roket757
                roket757 14 Oktober 2022 19:48
                +1
                Swara wektu, lebu dadi luwih jero utawa gabung karo lanskap ...
                iku kabeh gumantung ing wektu lan tingkat littering.
                1. Terenin
                  Terenin 14 Oktober 2022 20:23
                  +2
                  Kutipan saka roket757
                  Swara wektu, lebu dadi luwih jero utawa gabung karo lanskap ...
                  iku kabeh gumantung ing wektu lan tingkat littering.

                  Ing kasus kasebut, mesin telusur sing berpengalaman (sejarawan) dibutuhake
                  1. roket757
                    roket757 14 Oktober 2022 20:28
                    +1
                    Sejarawan ora langsung teka lan ora ana ing pangkat "conquistador". Iku mengko.
                    Miturut pervosti stake metu, lan malah nelukake.
  7. Igor Borisov_2
    Igor Borisov_2 13 Oktober 2022 11:54
    +3
    Muga-muga kabeh sing diarani komentator iki uga bakal dihukum, lan saben-saben diganjar kanthi cara dhewe-dhewe ....
  8. Shtilric
    Shtilric 13 Oktober 2022 11:54
    0
    Nalika Kyiv lagi dipalu, bakal ana tangisan maneh - Lan kanggo kita ....
  9. Pereira
    Pereira 13 Oktober 2022 11:56
    +8
    Iki pitakonan apa lan karo sapa Rusia perang.
  10. Belopolyak
    Belopolyak 13 Oktober 2022 11:58
    + 14
    Nazi menang maneh (((Deja vu langsung .... Minangka Belarusian, iku utamané nglarani kanggo kula ... Kita ngerti ana, nanging padha ora utamané sebutno sing iku Ukrainians Kulon sing nindakake paling game ... Kabeh iku umume lantaran kanggo Jerman Yen teka Belarus lan ngunjungi sawetara pandelengan, sampeyan bakal meh nang endi wae ndeleng referensi carane akeh padha numpes lan mati.
    1. Pereira
      Pereira 13 Oktober 2022 12:20
      +5
      Kita ngerti lan eling sapa sejatine ngobong Khatyn.
      1. Terenin
        Terenin 13 Oktober 2022 13:09
        +5
        Kutipan: Belopolyak
        Deja vu iku langsung .... Minangka wong Belarusia, iku utamané nglarani kanggo kula ... Kita ngerti ana, nanging padha ora utamané sebutno iku Ukrainians Western sing nggawe paling game ...

        Quote: Pereira
        Kita ngerti lan eling sapa sejatine ngobong Khatyn.

        Aku percaya yen kanggo kabeh periode NWO bisa katon, nglawan banderite, paling ora siji unit Belarusians.
        1. tamu
          tamu 15 Oktober 2022 00:15
          +1
          Aku ora bakal ngomong apa-apa babagan unit kasebut, nanging malah miturut informasi sing diterbitake dening SBU, paling ora 500 Belarusians perang ing sisih kita ing kabeh jinis dumps media.
          1. Terenin
            Terenin 15 Oktober 2022 08:00
            +1
            Kutipan saka tamu
            Aku ora bakal ngomong apa-apa babagan unit kasebut, nanging malah miturut informasi sing diterbitake dening SBU, paling ora 500 Belarusians perang ing sisih kita ing kabeh jinis dumps media.

            Ayo nganggep yen iki minangka wiwitan.
  11. Ulan.1812
    Ulan.1812 13 Oktober 2022 12:00
    + 14
    Bener, makhluk Khatyn iki eling yen bapak lan simbah ngobong omah bebarengan karo warga sipil.
    Ora ana apa-apa maneh manungsa. Apa iki bisa diobati?
    Kéwan sing nesu ora dirawat, dirusak.
    1. ukum70
      ukum70 13 Oktober 2022 12:57
      +1
      Apa iki bisa diobati?

      Napa nambani wong? Mungkin iki wektu kanggo nggawe cetha kanggo Ze lan Co yen wong sing tentrem ora nutupi maneh?
  12. Mikhail55
    Mikhail55 13 Oktober 2022 12:00
    +4
    Pitakonan menarik, nanging paukuman pati tetep ing Donbass? Utawa kabeh kaya ing Rusia saiki? Muga-muga bakal ana akeh upaya kanggo uwal. MATI PARA PENGHUNI FASIS!
    1. Terenin
      Terenin 13 Oktober 2022 13:10
      +4
      Kutipan: Mikhail55
      apa paukuman pati tetep ing Donbass?

      Ora, ora tetep ora Kathah kita getun.
      1. Ulan.1812
        Ulan.1812 13 Oktober 2022 13:27
        +1
        Kutipan: Terenin
        Kutipan: Mikhail55
        apa paukuman pati tetep ing Donbass?

        Ora, ora tetep ora Kathah kita getun.

        Pancen, sayangé. Kita wis mundur saka kabeh struktur Eropa, mula kita ditahan supaya ora ninggalake moratorium paukuman pati. Kita durung mbatalake, nanging mung ngenalake moratorium sementara.
        1. Terenin
          Terenin 14 Oktober 2022 16:49
          +2
          Kutipan: Ulan.1812
          Kita wis mundur saka kabeh struktur Eropa, mula kita ditahan supaya ora ninggalake moratorium paukuman pati.

          Lobi oligarki Pro-Kulon ing struktur kekuwatan utawa pengaruhe.
          1. Ulan.1812
            Ulan.1812 14 Oktober 2022 19:53
            0
            Kutipan: Terenin
            Kutipan: Ulan.1812
            Kita wis mundur saka kabeh struktur Eropa, mula kita ditahan supaya ora ninggalake moratorium paukuman pati.

            Lobi oligarki Pro-Kulon ing struktur kekuwatan utawa pengaruhe.

            Paling kamungkinan iku.
  13. cr1991
    cr1991 13 Oktober 2022 12:02
    +3
    Ukronazis ora duwe apa-apa kanggo ngomong kene. Uga infèksi iki kudu ulig ing ROOT. Kabeh sumber daya apik. Nalika sampeyan ngalahake Nazi saka jantung.
  14. VLAD-96
    VLAD-96 13 Oktober 2022 12:05
    +3
    Tahanan kaya ngono ora kena dijupuk! Langsung menyang count! Banjur digantung ing cagak, disiram nganggo minyak tanah lan diobong!
  15. Rostislav Prokopenko
    Rostislav Prokopenko 13 Oktober 2022 12:05
    +5
    Sing isih bakal nuduhake tanggal foto. apa Nazi ngobong omah ing Republik Rakyat Donetsk utawa wis ana ing Republik Donetsk Federasi Rusia?!? am
  16. Ora_fighter
    Ora_fighter 13 Oktober 2022 12:10
    +4
    Yen memoriku bener, banjur Khatyn ora diobong dening Jerman, nanging dening punishers Ukrainia.
    1. ZIF122
      ZIF122 13 Oktober 2022 12:26
      +4
      Bener, batalyon Nachtigal ngobong Khatyn, ing ngendi, kanthi cara, Roman Shukhevych minangka wakil komandan batalyon!
      1. Ulan.1812
        Ulan.1812 13 Oktober 2022 13:39
        0
        Kutipan: ZIF122
        Bener, batalyon Nachtigal ngobong Khatyn, ing ngendi, kanthi cara, Roman Shukhevych minangka wakil komandan batalyon!

        Batalyon polisi Ukraina 118. Dheweke dadi anggota Brigade Dirlewanger. Grigory Vasyugan mrentah tumindak.
        1. Ulan.1812
          Ulan.1812 13 Oktober 2022 13:40
          0
          Kutipan: Ulan.1812
          Kutipan: ZIF122
          Bener, batalyon Nachtigal ngobong Khatyn, ing ngendi, kanthi cara, Roman Shukhevych minangka wakil komandan batalyon!

          Batalyon polisi Ukraina 118. Dheweke dadi anggota Brigade Dirlewanger. Grigory Vasyugan mrentah tumindak.

          Nuwun sewu... Vasura mesthi.
    2. Ulan.1812
      Ulan.1812 13 Oktober 2022 13:31
      0
      Batalyon Schutzmannschaft Ukrainia (polisi). Utamane dumadi saka Bandera. Jerman njaga keliling supaya ora ana sing bisa lolos.
  17. asetofenon
    asetofenon 13 Oktober 2022 12:11
    -3
    foto nggampangake karya penyidik ​​Russian
    Oh oh oh! medeni tenan! nangis Penyidik ​​​​nyelidiki, hakim sing ngukum, lan sing paling dhuwur goth ... pah! PALING PENTING, mesthi, komandhan ijol-ijolan. apik
    1. Terenin
      Terenin 13 Oktober 2022 13:14
      +3
      Kutipan saka acetophenone
      foto nggampangake karya penyidik ​​Russian
      Oh oh oh! medeni tenan! nangis Penyidik ​​​​nyelidiki, hakim sing ngukum, lan sing paling dhuwur goth ... pah! PALING PENTING, mesthi, komandhan ijol-ijolan. apik

      Lha, endi sampeyan entuk ide yen foto-foto kasebut mung kanggo Panglima?
      Ora kabeh pesenan saka Moskow digatekake ing ngarep. Aku ngerti babagan Chechnya. Ing kana, "panglima utama" kanggo kita yaiku komandan batalion lan komandan resimen. Lan, padha, kanggo antics militan kuwi, reacted yen perlu.
  18. Sergey985
    Sergey985 13 Oktober 2022 12:19
    +3
    Apa ora wektu kanggo ngatur pengadilan lapangan militer? Lan ukuman kasebut kudu langsung ditindakake. Supaya ora ana godaan kanggo ijol-ijolan Natsik iki mengko. Ana cukup pilar lan wit-witan sing kuwat kanggo saben wong.
  19. yuriy55
    yuriy55 13 Oktober 2022 12:22
    +5
    Prajurit Ukraina nuduhake kobongan omah ing desa-desa ing wilayah Luhansk

    Ingkang utama yaiku panguwasa Rusia ngurmati nyawa wargane dhewe tinimbang nyawane ghoul Nazi.
    *****
    Aku bakal mbaleni maneh. sing terus orane saka negara Ukrainia punika IMPOSSIBLE ing sembarang wangun. Ora kudu ana ing PETA DUNIA jeneng Ukraina.
    minangka ing sawijining wektu ilang saka peta Eropah "Großdeutschland".
  20. 2112vda
    2112vda 13 Oktober 2022 12:27
    +3
    Kutipan saka roket757
    dermocracy liberal kulon, wis dadi burp ideologi fasis

    Ing kene rada beda. Liberalisme minangka tahap sadurunge Nazisme.
    1. Terenin
      Terenin 13 Oktober 2022 13:22
      +4
      Kutipan: 2112vda
      Kutipan saka roket757
      dermocracy liberal kulon, wis dadi burp ideologi fasis

      Ing kene rada beda. Liberalisme minangka tahap sadurunge Nazisme.

      Ya ya Liberalisme tansah mutasi dadi fasisme.
  21. IBRShB
    IBRShB 13 Oktober 2022 12:30
    +2
    Lan apa babagan uji coba sing dijanjekake Nazi ing DPR? Ana utawa ora?
    1. Alexandr2637
      Alexandr2637 13 Oktober 2022 12:36
      -1
      Lan apa babagan uji coba sing dijanjekake Nazi ing DPR? Ana utawa ora?

      Padha diijolke kabeh kanggo mantu VVP
  22. Trunk
    Trunk 13 Oktober 2022 12:33
    0
    Ora suwe wong bakal uga. Bareng omah-omah am
  23. yowis
    yowis 13 Oktober 2022 12:35
    0
    Ukraina ora ana. Iki dudu "prajurit Ukraina", prajurit Waffen-SS. Padha bisa mikir sing Bandera, nanging padha Waffen-SS. Lan Merkel ngatur.
  24. Kabupatèn katelu
    Kabupatèn katelu 13 Oktober 2022 12:37
    +3
    Kabar apik mung yen foto kasebut nggampangake karya para penyidik ​​Rusia.

    Ora ana penyidik, punishers kanggo numpes ing titik mercilessly. Banjur bakal dibebasake, kaya tentara bayaran asing sing bubar. Kandhang wis digawe kanggo wong-wong mau ing ruang sidang, lan sawetara wis diukum pati. Nanging para politisi nggawe patrap sing apik.
  25. Gandum
    Gandum 13 Oktober 2022 12:38
    +2
    ora perlu melas kanggo kutha-kutha Nazi, padha kudu ngerti kabeh kasangsaran, kaya Donetsk
  26. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 13 Oktober 2022 12:40
    +2
    Lan sadurunge kita kabeh mekar
    Kabeh kobong ing mburi kita
    Ora usah dipikir! - Dheweke karo kita
    Sapa sing bakal mutusake kabeh kanggo kita ... (c)

    Mung bajingan fasis. Apa maneh sing bisa dikandhakake babagan dheweke? Apa jenis obrolan lan rembugan sing bisa ditindakake kanthi scum genetis, penyucian manungsa iki???
    Aku ora malah ngomong bab soldaten ing foto (sing dadi tanpa ngandika!), Aku ngomong bab gambar saka chatting. Inhumans!
  27. Centurion pungkasan
    Centurion pungkasan 13 Oktober 2022 12:45
    +1
    Aku sing iku perlu kanggo mulihake Gulag. Ana wong sing bakal panen kayu lan ndhudhuk tambang ing 30 taun sabanjure! Padha kudu nebus kadurjanan. Gawe sing diobong. Pitung dina seminggu. Utawa shift 24 jam.
  28. Komentar wis dibusak.
  29. perun1988
    perun1988 13 Oktober 2022 12:50
    +1
    Prajurit klompok "Pusat" mlaku-mlaku ing Ukraina ...
  30. bali
    bali 13 Oktober 2022 13:09
    0
    hi Wektu kanggo ndeleng Banderovins ing sisih kulon Svidomland! Oh wektune...
  31. Buyan
    Buyan 13 Oktober 2022 13:35
    0
    Kutipan: Terenin
    Kutipan saka Buyan
    sawetara jinis surealisme wassat Inggih, luwih gampang kanggo kita - kejahatan kasebut didokumentasikake, paukuman nunggu kabeh wong

    Teks kasebut cetha, nanging apa sing ditekanake emoticon?

    Smiley - edan, aku ndeleng kabeh iki lan ngerti yen jagad iki bakal edan
  32. Pilot2017
    Pilot2017 13 Oktober 2022 20:42
    0
    Makhluk! Omahe diobong uga! Pati asu kanggo asu!
  33. Codett
    Codett 14 Oktober 2022 01:41
    +3
    Lan apa sing kudu dikuwatirake, sanajan dheweke ditawan, dheweke bakal nambani, menehi panganan, banjur ijol-ijolan, iku bisnis. Nganti pimpinan kita duwe pengkhianat sing pengin negosiasi, lan ing Kementerian Regrouping lan Gestures of Goodwill, dheweke mulai ngukum mundur, nyerahake kutha lan peralatan menyang mungsuh, Nazi bakal mateni wong, ngobong desa, ngebom populasi sipil lan ngatur serangan teroris.
  34. Horn
    Horn 14 Oktober 2022 07:11
    +5
    Inggih, wong liya ngarep-arep sing lagi nunggu kita ing Ukraina karo kembang? Ora ana sing njaga, kabeh kudu dibongkar nganti nol. Iku luwih gampang banjur kanggo mbangun anyar lan populate karo wong anyar. Wis pirang-pirang taun, Ukrainia wis dikandhani manawa Rusia minangka mungsuh. Sawetara generasi wis thukul munggah karo. Ora ana sing ngrasa melas. Kita kudu melas lan nglindhungi awake dhewe.
  35. alekc75
    alekc75 14 Oktober 2022 08:10
    +2
    kapan moratorium bakal dicabut ing Rusia, sawise interogasi, mung ing tembok !! kok padha kudu ditahan ing pakunjaran ing biaya kita?
  36. Komentar wis dibusak.
  37. AVESSALOM
    AVESSALOM 14 Oktober 2022 19:26
    0
    Lan kanggo nanggepi, serangan ing infrastruktur wis mandheg lan telpon kanggo negosiasi (bocor) terus.