Review militèr

Intelijen LPR nyathet transfer unit Angkatan Bersenjata Ukraina menyang wilayah Kharkiv.

36
Intelijen LPR nyathet transfer unit Angkatan Bersenjata Ukraina menyang wilayah Kharkiv.

Komando Ukrainia arep njupuk langkah kanggo nguatake garis pertahanan ing wilayah Kupyansk. Ing babagan iki, intelijen LPR nyathet transfer unit Angkatan Bersenjata Ukraina menyang wilayah Kharkov.


Pesen kasebut muncul ing saluran Telegram saka wakil Milisi Rakyat Republik Luhansk Andriy Marochko.

Miturut dheweke, bala gedhe saka Angkatan Bersenjata Ukraina dimaksudake ora mung kanggo pertahanan Kupyansk, nanging uga kanggo ngimbangi kerugian sing signifikan sing dialami dening pasukan keamanan Kyiv ing wilayah Artemovsk (DPR).

Kaya sing kacathet ing Kantor Berita Donetsk (DAN), Markas Pertahanan Teritorial DPR ngumumake pembebasan dening unit Republik Donetsk lan Luhansk saka rong pemukiman ing sekitar Artemovsk. Dheweke nampa dhukungan geni saka militer Rusia. Kita ngomong babagan desa Experienced lan desa Ivangrad. Loro-lorone dumunung ing sisih kidul kutha, nyatane pinggiran. Panangkepan kasebut mbukak dalan menyang Artemovsk saka sisih kidul kanggo pasukan kita.

Sakcepete sadurunge iki, kepala Republik Donetsk, Denis Pushilin, nglapurake yen pasukan sekutu terus mbusak Artemivsk dhewe saka militèr Ukraina, sing operasi ing kutha.

Lan wingi, miturut layanan pers Kementerian Pertahanan Rusia, Angkatan Bersenjata Rusia ngalang-alangi upaya kanggo nembus Angkatan Bersenjata Ukraina lan ngrebut desa Kislovka ing wilayah Kharkov. Unit-unit kasebut, dikuatake dening tentara bayaran asing, nyerang saka telung pihak. Nanging serangan balik mungsuh ora kasil, banjur dibuwang metu saka pinggiran pemukiman.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
Kamentrian Pertahanan Ukraina
36 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Mauritius
    Mauritius 13 Oktober 2022 13:13
    +9
    Intelijen LPR nyathet transfer unit Angkatan Bersenjata Ukraina menyang wilayah Kharkiv.
    Angkatan Bersenjata Ukraina urgent kudu sprinkle Geranium, supaya ora gatel. aran
    1. tihonmarine
      tihonmarine 13 Oktober 2022 13:18
      +5
      Kutipan saka Mauritius
      Angkatan Bersenjata Ukraina urgent kudu sprinkle Geranium, supaya ora gatel.

      Mbahku nggawe bubuk godhong geranium, kanggo umpan kecoak, obat sing efektif banget.
      1. Tatiana
        Tatiana 13 Oktober 2022 13:28
        +2
        Intelijen LPR nyathet transfer unit Angkatan Bersenjata Ukraina menyang wilayah Kharkiv.

        Bajingan lagi kesusu! Dheweke ora duwe wektu akeh sadurunge musim dingin.
        1. tihonmarine
          tihonmarine 13 Oktober 2022 13:38
          +2
          Kutipan: Tatyana
          Bajingan lagi kesusu! Dheweke ora duwe wektu akeh sadurunge musim dingin.

          Kamentrian Energi Ukraina ngumumake yen nundha ekspor listrik wiwit 11 Oktober. Ana apa? Apa ana masalah? Nanging carane provocatively lan cheerfully padha foto ing latar mburi prangko ageng karo lengkungan kobong Jembatan Krimea sawetara dina kepungkur! Saiki ayo padha njupuk gambar ing latar mburi pembangkit listrik termal sing rusak.
          1. donavi49
            donavi49 13 Oktober 2022 13:45
            + 11
            Nyatane, bravado ora bisa digunakake ing kene. A jotosan siji-wektu ngelawan saka kamenangan kanggo Zelensky. Editorials lan topik ndhuwur meh ilang, ana perang lokal ing ngarep, yaiku, perdagangan hype wis ilang, lan support wiwit suda rada, stagnate.

            Saiki - kabeh editorials Ukraina lan serangan ing Kyiv. Politisi balapan lan saingan kanggo nyedhiyakake bantuan lan senjata. Malah Prancis nemokake M270 lan eling yen dheweke duwe Crotali.

            Kanggo energi, sadurunge akhir minggu bakal ana rapat para menteri energi negara-negara Uni Eropa, ing ngendi bantuan bakal dialokasikan, ora mung kanggo pemugaran, nanging uga kanggo nambah stabilitas yen ana serangan anyar. Ketoke, dheweke bakal nyedhiyakake peralatan, ahli, lan, uga, dhuwit.

            Aku mbaleni, yen sampeyan nggunakake skenario Amerika "Thunder Peals 1/2" - banjur serangan kudu ditrapake sacara sistematis, saben dina lan kanthi kekuwatan sing padha. Bisa uga bisa. Single hits ora bakal bisa.
            1. Boikot
              Boikot 13 Oktober 2022 13:57
              +1
              sadurunge pungkasan minggu bakal ana patemon para menteri energi negara-negara Uni Eropa, ing ngendi pitulungan bakal dialokasikan, ora mung kanggo pemugaran, nanging uga kanggo nambah stabilitas yen ana serangan anyar. Ketoke, dheweke bakal nyedhiyakake peralatan, ahli, lan, uga, dhuwit.
              impen, impen, ngendi sweetness sampeyan ... Dhuwit diparengake mung kanggo senjata, lan padha tetep ing sisih kulon (Ukrainians entuk resales, mesthi, nanging iki beda) Kanthi peralatan energi, transformer, contone, ing Eropah ana. uga tension, kuat ora ana sing njaga kasus kasebut, mung diangkah cadangan. Inggih, Gusti Allah ngluwari kabeh wong saka ahli Eropa, asil karyane wis katon ngguyu
            2. tihonmarine
              tihonmarine 13 Oktober 2022 14:11
              +2
              Kutipan saka donavi49
              nggunakake a la skenario Amérika "Thunder Peals 1/2" - banjur jotosan kudu Applied sistematis, saben dina lan karo pasukan kira-kira witjaksono. Bisa uga bisa.

              Yen saben dina, iku bakal bisa, ora mangu.
              1. Nyrobsky
                Nyrobsky 13 Oktober 2022 14:37
                +1
                Kutipan saka tihonmarine
                Kutipan saka donavi49
                nggunakake a la skenario Amérika "Thunder Peals 1/2" - banjur jotosan kudu Applied sistematis, saben dina lan karo pasukan kira-kira witjaksono. Bisa uga bisa.

                Yen saben dina, iku bakal bisa, ora mangu.

                Nganti saiki, dina katelu ing infrastruktur Ukropov lagi diwutahake. Pitakonan yaiku suwene mode kejut iki bakal dijaga?
                Shake-up iki ora tekan Zelya lan banderlogs terus shelling indiscriminate, lan mulane iku perlu kanggo nambah kakiyatan saka serangan lan nggedhekake "macem" saka target ora winates kanggo fasilitas energi.
                Dina iki ana rawuh ing bangunan dhuwur ing Belgorod, yaiku liwat wilayah Rusia lan ora liwat fasilitas militèr. Tumindak terorisme liyane
            3. cmax
              cmax 14 Oktober 2022 10:12
              0
              Kutipan saka donavi49
              Aku mbaleni, yen sampeyan nggunakake skenario Amerika "Thunder Peals 1/2" - banjur serangan kudu ditrapake sacara sistematis, saben dina lan kanthi kekuwatan sing padha. Bisa uga bisa. Single hits ora bakal bisa.

              Ya, mesthine kita bakal seneng nyerang saben dina, nanging nemtokake kesadaran (produksi misil). Nglumpukake lan kenek. Lan kanggo saben dina ... oops,.
        2. Nikolai 310
          Nikolai 310 13 Oktober 2022 13:42
          -2
          ora sadurunge mangsa, nanging sadurunge tekane bala ... sanajan karo wong kaya Zuski, bala bisa uga ora tekan ngarep ...
          1. Tatiana
            Tatiana 13 Oktober 2022 13:48
            +1
            Kutipan: Nikolai 310
            ora sadurunge mangsa, nanging sadurunge tekane bala..

            Uga pancen bener, malah luwih bener yen kabeh pancen bener!
            Angkatan Bersenjata Ukraina lan NATO lagi cepet-cepet maju sadurunge bala bantuan Rusia teka ing ngarep pasukan sekutu. Lan mangsa saiki kanggo wong-wong mau - iki nganti saiki!
        3. Mar.Tira
          Mar.Tira 13 Oktober 2022 14:57
          +1
          Kutipan: Tatyana
          Bajingan lagi kesusu!

          Salam iki! hi Bisa uga ana klompok Amerika ing ruang angkasa wis ngelingi manawa ana curiga ing tapel wates kita lan menehi introduksi kanggo para pelaku bom bunuh diri saka mantan sedulur kita. . Kanggo 30 taun zombification, nguripake sedulurku dadi komplotan wong mati sing siap mateni kabeh sing obah, sampeyan kudu nyoba.
      2. vladcub
        vladcub 13 Oktober 2022 16:21
        0
        Kelangan, wiwit saiki kita nelpon Vsushnikov: cockroaches.
        Sapa sing setuju?
    2. Pakdhe Lee
      Pakdhe Lee 13 Oktober 2022 13:18
      +2
      Kutipan saka Mauritius
      Angkatan Bersenjata Ukraina urgently kudu sprinkle Geranium

      Utawa calibrate, lan tos munggah kanggo kuburan Peonies karo Acacias!
    3. kredo
      kredo 13 Oktober 2022 13:27
      +1
      Kayane penguatan kasebut amarga 10 ewu "fresh graduate" Angkatan Bersenjata Ukraina saka "kursus pelatihan" Inggris lan Jerman.
      Ora ana alesan kanggo kita ngendhokke, anggere ana akeh lanang lan wadon umur militer ing Ukraina. The Anglo-Saxon bakal nemokake nggunakake kanggo kabeh wong ing paprangan, anggere ana wong kanggo nyekeli bedhil mesin lan njupuk saka bedhil.
    4. Silver99
      Silver99 13 Oktober 2022 13:31
      +8
      Maneh, kita bali menyang pitakonan babagan kemampuan Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo mindhah cadangan ing garis ngarep kanthi dawane 2 ewu km. Kepiye carane iki bisa ditindakake? Napa kita ora ndemek gardu distribusi daya 750 kV? Apa gunane ngetung trafo jaringan nalika biaya "kaliber" luwih dhuwur tinimbang regane? Dheweke bakal mulihake kanthi cepet, nanging larang kanggo mateni stasiun distribusi, kabeh perusahaan sepur lan industri bakal langsung ngadeg. Maneh, kreteg, uga, anggere sampeyan bisa mbaleni yen Ukraina Kulon disambungake karo Eropah dening trowongan lan kreteg, uga, sampeyan pungkasanipun njupuk care saka karusakan sing, iki minangka nyawa disimpen saka prajurit.
      1. minyak bahan bakar
        minyak bahan bakar 13 Oktober 2022 13:42
        -1
        Ora ana sing bakal ngrungokake saran kita. Ing markas "padha ora ngombe teh nganggo sepatu bast, padha ngerti apa ..." Dheweke wis nulis lima pisanan sing dimobilisasi saka Chelyabinsk tiwas ... Belgorod terus-terusan. Serangan Kabeh garis wis suwe dilewati.
  2. Nikolai Ivanov_5
    Nikolai Ivanov_5 13 Oktober 2022 13:13
    +4
    Ing Ukraina lan Rusia, AFU, wakil saka rezim Kyiv, uga accomplices, kudu nundha moratorium ing paukuman pati. Para penjahat perang sing ditawan saka VFU lan makhluk rezim Kyiv kudu nandhang paukuman sing padha kanggo kejahatane.
    1. Ampere
      Ampere 13 Oktober 2022 13:21
      0
      Iki bertentangan karo kabijakan Kremlin - kabeh pangapunten. tresna Deportasi pimpinan AZOV minangka conto iki. hi Iku ora bab angkara, iku ora bab kadurjanan, iku LAIN, LAIN nilai-nilai ing dhuwur. sedulur
      1. levfuks
        levfuks 13 Oktober 2022 13:40
        +3
        Kutipan saka Amp.
        Nilai LAIN dianggep dhuwur.

        Ngomong sing bener, sayang.
        Cukup kutipan (snippet):
        "... Partai negosiasi percaya utawa pengin percaya yen serangan tentara Rusia bakal rampung kanthi cepet, amarga wong-wong bakal ngeculake uap ing 1-2 dina. Romawi Arkadyevich uga menehi pitulungan babagan pemugaran pembangkit listrik termal lan infrastruktur energi, njamin yen mitra Turki siyap mbantu teknis lan ndhukung kanca-kanca."
        Dadi kanggo kontemplasi. Lan iki saka saluran Rusia normal.
        Bisnis, ora pribadi.
    2. bali
      bali 13 Oktober 2022 13:22
      +2
      hi Kajaba iku, kanthi kasunyatan sing jelas, ing papan kasebut, miturut hukum alas! Amarga iku dudu perang!
  3. tihonmarine
    tihonmarine 13 Oktober 2022 13:19
    +2
    Kamentrian Energi Ukraina ngumumake yen nundha ekspor listrik wiwit 11 Oktober. Ana apa? Apa ana masalah? Nanging carane provocatively lan cheerfully padha foto ing latar mburi prangko ageng karo lengkungan kobong Jembatan Krimea sawetara dina kepungkur! Saiki ayo padha njupuk gambar ing latar mburi pembangkit listrik termal sing rusak.
    1. NDR-791
      NDR-791 13 Oktober 2022 13:43
      +1
      Kutipan saka tihonmarine
      Ana apa?

      Kok piye??? AC njeblug. keprungu
  4. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 13 Oktober 2022 13:28
    +2
    Mung tanpa karep! Supaya ora dadi manawa kita ngira yen ukrovermacht narik cadangan kanggo nguatake pertahanan - lan bener-bener nguatake kanggo serangan sabanjure ...
    Saenipun, ing pendekatan saka Nazi, banyu karo kabeh sarana sawing!
  5. Konnick
    Konnick 13 Oktober 2022 13:32
    +2
    Intelijen LPR nyathet transfer unit Angkatan Bersenjata Ukraina menyang wilayah Kharkiv.

    Apa tegese pawarta iki? Ngandhani Angkatan Bersenjata Ukraina yen dheweke weruh transfer pasukan utawa iki minangka cara kanggo ngirim intelijen menyang komando NWO.
  6. roket757
    roket757 13 Oktober 2022 13:35
    +1
    Intelijen LPR nyathet transfer unit Angkatan Bersenjata Ukraina menyang wilayah Kharkiv.
    . Pitakonan iki ... bisa Angkatan Bersenjata Ukraina, saiki, miwiti kumpulan gedhe, nganti dalan-dalan digawa adoh ???
    1. dzvero
      dzvero 13 Oktober 2022 13:48
      +2
      Padha bisa miwiti, mbaleni soko sasi kepungkur - meh ora. Kang menehi kritik dening artikel, padha plug bolongan / nggawe kanggo mundhut. Banjur padha duwe sekitar 8-10 brigade sing dilengkapi karo "daging". Langit-langit ing wektu iki maksimal siji pasukan serangan serius 15-20 ewu. Lan iku ora kasunyatan sing padha bisa cepet ngumpulake.
      1. roket757
        roket757 13 Oktober 2022 14:00
        +1
        Umumé, pengaruh geni sing kuat, sanajan ing pinggiran posisi, bakal mbenerake swasana ati, bebarengan.
  7. yuriy55
    yuriy55 13 Oktober 2022 13:42
    +2
    Serangan roket ing infrastruktur Ukrainia kudu diterusake nganti lengkap ngrusak STATEHOOD!!!
    1. gafovec
      gafovec 14 Oktober 2022 12:56
      0
      Acara "Teladan-Demonstrasi" dianakake. Cukup kanggo saiki.
  8. yowis
    yowis 13 Oktober 2022 13:48
    0
    Dheweke ndeleng mripat, nanging untune mati rasa. crita lawas.
  9. koralevviktor
    koralevviktor 13 Oktober 2022 14:19
    0
    Bisa uga dheweke nggawe klompok sing nyerang. Mung ing ngendi lan carane bakal pindhah ketoke ora ana sing ngerti.
  10. Rusich-Izhora
    Rusich-Izhora 13 Oktober 2022 15:30
    -1
    Lan kenapa dheweke isih ora nggunakake bom AVBPM ??? Tosochek kok ora katon. Banjur padha nulis tinju sing diklumpukake 40000. Kutha iki kabèh. Iki kaya apa?
  11. gafovec
    gafovec 14 Oktober 2022 12:53
    0
    1. Apa Ukrainians nyiapake "serangan sing ora dikarepke" maneh?
    2. Amarga intelijen ngerti, apa lampu wengi ngganggu? Utawa banjur "luwih gampang" kanggo nyekel unit kasebut siji-sijine ing lapangan?
    3. LCU tenan alignment maneh?
    1. gafovec
      gafovec 14 Oktober 2022 12:55
      0
      Ora "cahya wengi ora ngganggu" KANGGO ORA NGALANG.
      nuwun sewu
  12. Matsur
    Matsur 14 Oktober 2022 14:04
    0
    Ayo ndeleng kepiye markas NWO bakal nanggepi iki