Review militèr

Sistem pertahanan udara Rusia nembak sawetara pesawat Ukraina atusan kilometer saka garis ngarep ing wilayah Ukraina.

82
Sistem pertahanan udara Rusia nembak sawetara pesawat Ukraina atusan kilometer saka garis ngarep ing wilayah Ukraina.

Jatuh saka rong pesawat militer Ukraina bebarengan sajrone rong dina kepungkur dilapurake dening publikasi Poltavashchyna. Media kasebut nuduhake statement kepala administrasi regional Dmitry Lunin.


Pesawat militer kasebut ambruk tanggal 12 Oktober ing komunitas Shishak. Para saksi nyritakake carane ndeleng kacilakan pesawat kasebut. Loro pilot metu saka pesawat.

Esuke, Gubernur Lunin nglaporake yen iku pesawat Angkatan Udara Ukraina. Dheweke uga ujar manawa dina sadurunge, tanggal 11 Oktober, pesawat militer uga ambruk, lan uga ing komunitas Shishat.

Gubernur ora menehi komentar babagan kacilakan pesawat kanthi luwih rinci, ninggalake prerogatif iki menyang departemen militer Ukraina. Kangge, sadurungé dadi dikenal bab tiba saka pesawat saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah Vinnitsa. Pilot uga bisa metu saka kono.


Situs kacilakan pesawat militer Ukraina ing wilayah Poltava

Pers Ukrainia kaget: sawise kabeh, wilayah Vinnitsa lan Poltava dumunung atusan kilometer saka garis ngarep. Wartawan mangu manawa sistem pertahanan udara Rusia bisa digunakake ing kene. Nanging, pitunjuk enggal muncul.

Sistem pertahanan udara Rusia nembak Su-27 saka Angkatan Udara Ukraina cedhak desa Porskalivka, wilayah Poltava,

- ujare wakil resmi Kementerian Pertahanan Federasi Rusia, Letnan Jenderal Igor Konashenkov.

Dadi, nanging pertahanan udara Rusia sing nembak pesawat tempur Ukrainia atusan kilometer saka garis ngarep.

Sauntara kuwi, koresponden militer Rusia nglaporake yen dina iki pejuang Su-27 Angkatan Udara Ukraina ditembak kanthi pertahanan udara Angkatan Bersenjata RF. Ketoke, kita ngomong babagan salah sawijining pesawat sing tiba ing wilayah Poltava.

Kajaba iku, pejuang penerbangan Pasukan Aerospace Rusia nembak MiG-29 Angkatan Udara Ukraina. Sing nggumunake, pesawat iki ditembak mudhun ing wilayah Dnipropetrovsk, yaiku, uga ing jarak saka wilayah permusuhan aktif.
82 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Rusian
    Rusian 13 Oktober 2022 15:24
    + 35
    Saka mambu "Geranium" letaki ilang eling lan break ngguyu S-500 paling mungkin entuk, jarake 600 km. Ora wonder pesawat AWACS A-50 miber liwat Crimea
    1. gratis
      gratis 13 Oktober 2022 15:28
      + 13
      Dioyak gerych 2, ketoke ora kasil. Nanging sing menarik, yen mabur nganti adoh lan tanpa alangan, malah para pejuang dibujuk
      1. Komentar wis dibusak.
      2. neworange88
        neworange88 13 Oktober 2022 16:15
        +7
        Quote: gratis
        Dioyak gerych 2, ketoke ora kasil. Nanging sing menarik, yen mabur nganti adoh lan tanpa alangan, malah para pejuang dibujuk


        Ngarahake pertahanan udara ing radar para pejuang?
        Mratelakake panemume, ahli The Drive bisa nggawe kesalahan ing spesifikasi Shahed-136.

        "Fungsi kasebut minangka nargetake aktif dening radiasi sing teka saka stasiun radar yaiku apa sing diwenehake dening kepala homing pasif, nanging kemampuan industri pertahanan Iran kanggo nyedhiyakake fungsi kasebut kanggo UAV bisa diragukan nalika negara kasebut ana ing sanksi (Kulon). Nanging yen pratelan babagan kemampuan Shahed kanggo ngarahake radar bener, mula rincian iki penting. Amarga tegese nyoba nembak Shahed-136 kanthi bedhil anti-pesawat sing dilengkapi stasiun radar mbebayani, "ujare publikasi kasebut.

        Lan kita ngomong ora mung babagan sistem rudal anti-pesawat jarak jauh (SAM) S-300 utawa jarak menengah Buk-M1, sing bisa digunakake kanthi panuntun radar. Kita ngomong bab senjata kayata Jerman Gepard poto-propelled bedhil anti-pesawat, kang duwe loro radar kanggo saben unit bebarengan, Defence Express terus analisis.

        https://rex-net.livejournal.com/6995738.html
        1. gratis
          gratis 13 Oktober 2022 16:34
          + 22
          Ngarahake pertahanan udara ing radar para pejuang?
          Iku bakal becik, nanging misale jek kula sing Angkatan Bersenjata Ukraina mundhakaken pejuang mung kanggo nyegat Geranium, ditemokaké dening AWACS kita lan dijupuk mudhun. Jangkoan karusakan saka pejuang mungsuh saka garis ngarep apik tenan. Ketoke iki minangka asil pengalaman Surovikin, sing ngerti kemampuan Angkatan Udara lan Pertahanan Udara, aku ngarep-arep supaya bisa dadi tujuane, antara liya, keunggulan udara lengkap, yen sukses kanggo dheweke supaya mungsuh bisa ' metu saka retakan, ora mung nyerang, Angkatan Aeroangkasa duweni potensi sing ora setengah digunakake saiki.
          1. Mar.Tira
            Mar.Tira 13 Oktober 2022 18:00
            + 11
            Quote: gratis
            misale jek sing APU wungu pejuang mung kanggo nyegat Geranium

            Ana uga informasi babagan tugas para pejuang karo RVV-BD sajrone peluncuran KR ing obyek Bandera. luwih saka 30 km wis nunggu dheweke. kang pertahanan udhara mungsuh ora bisa tekan, Su-24 ditembak mudhun kaya ngono.
          2. Dedok
            Dedok 14 Oktober 2022 07:53
            +2
            Quote: gratis
            ВAku guess iki minangka asil saka pengalaman Surovikin, sing ngerti kemampuan Angkatan Udara lan Pertahanan Udara,


            sing. Apa "staf liyane" ora duwe pangerten babagan panggunaan sarana modern ing perang?
            1. Eroma
              Eroma 15 Oktober 2022 23:05
              0
              Ana pangerten, nanging ora ana wani nggunakake kabeh kemungkinan! aran
          3. volodimer
            volodimer 15 Oktober 2022 06:47
            +1
            Menawi mekaten kasil saking pakaryan ingkang enggal kadhawuhaken, kula namung remen.
            Nanging aku mikir ana titik kapindho ing kene. Mungsuh nyoba kanggo njupuk mudhun "kembang" kabeh cara kasedhiya, asil padha sadurunge: messer kacepetan dhuwur marang sluggish Po-2. Mung ing slug saiki ora ana pilot. 29mu kudu nyuda kacepetan kanggo nutup stalling, utawa ... uga, dheweke ora kenek lan ora kenek ..
        2. Sarboz
          Sarboz 14 Oktober 2022 15:44
          0
          Quote: gratis
          Dioyak gerych 2, ketoke ora kasil. Nanging bab sing menarik yen dheweke adoh banget lan mabur bebas, lan malah nggodho pejuang

          Sistem pertahanan udara Rusia nembak sawetara pesawat Ukrainia atusan kilometer saka garis ngarep liwat wilayah Ukraina

          Kanggo sawetara alesan, emphasis kanggo pindhah adoh saka "garis ngarep", ngendi penulis ketoke tegese Donbass utawa Kherson. Lan yen sampeyan ndeleng tapel wates karo Rusia. Saka Porskalevka ing wilayah Poltava menyang tapel wates wilayah Belgorod mung 105 km.
      3. Jerman 4223
        Jerman 4223 14 Oktober 2022 14:54
        -1
        Sistem pertahanan udara amarga ora ana. Mulane geranium kita mabur menyang ngendi wae. Ya, lan rudal jelajah uga.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. akropin
      akropin 13 Oktober 2022 15:43
      + 18
      Komunitas Shishak udakara 200 km menyang tapel wates. Jarak deteksi target udara MIG-31 nganti 320 km, lan jarak karusakan 280 km. Bisa uga dadi karyane. Mbok ing tandem karo pesawat pengeboran.
      1. Kurare
        Kurare 13 Oktober 2022 16:04
        +1
        Kutipan saka akropin
        Jarak deteksi target udara MIG-31 nganti 320 km, lan jarak karusakan 280 km.

        MiG-31 kanthi lengen dawa kanggo nabrak pesawat jinis AWACS. Lan pesawat Ukrainia mabur ing dhuwur banget. Iki minangka gol sing angel banget.
        1. Skinich
          Skinich 13 Oktober 2022 18:18
          + 11
          MiG-31 dirancang kanthi tepat kanggo nyegat misil jelajah dhuwur-dhuwur ukuran cilik
          1. Bratkov Oleg
            Bratkov Oleg 14 Oktober 2022 16:26
            0
            MiG-31 uga bisa digunakake ing operator pesawat ukuran gedhe. Mesin universal.
          2. Eroma
            Eroma 15 Oktober 2022 23:08
            0
            Napa sampeyan ora nganggep Su57 utawa Hunter?
          3. Vasily M
            Vasily M 17 Oktober 2022 15:11
            0
            Ana panemu manawa kanggo numpes UAV kita, para pejuang pasukan angin ing mburi miber munggah cukup dhuwur ing wayahe, target dijupuk lan rudal kita diluncurake, banjur misil miber ing pucuk AWACS kita.
    4. Yura
      Yura 13 Oktober 2022 16:38
      +1
      Geranium kembang njero ruangan omah minangka alergen sing rada kuwat, mula jenenge drone kanthi petunjuk.
  2. Kutipan Lavrov
    Kutipan Lavrov 13 Oktober 2022 15:25
    +4
    Apa iki dudu sing ditulis wingi yen dheweke mburu UAV lan teka ing "geni ramah"?
    1. Prjanik
      Prjanik 13 Oktober 2022 15:31
      +7
      Miturut statements sing, wingi padha tiba ing wilayah Vinnitsa, dina iki 2 ing wilayah Poltava dinuga piyambak.
      1. Kutipan Lavrov
        Kutipan Lavrov 13 Oktober 2022 16:08
        0
        Umumé, aku ora bakal kaget banget yen iku nyata. Asring, misale jek ukrolitak mabur minangka tiket siji-arah lan ing bebaya sing paling sithik, ukroletuns mung ngeculake.
        1. KELAS
          KELAS 13 Oktober 2022 16:58
          + 10
          Kutipan: Kutipan Lavrov
          Asring, misale jek ukrolitak mabur minangka tiket siji-arah lan ing bebaya sing paling sithik, ukroletuns mung ngeculake.

          Nah, ora usah ngoceh omong kosong! Tahap iki wis ana ing jaman kepungkur, nalika uryakolki kita percaya yen tentara Ukrainia kabeh pengecut lan kikuk lan bakal nyebar saka alis sing frowning. Urip wis nuduhake yen iki ora kabeh bener. Yen ora, kita wis suwe ngombe Pepsi ing kafe Lviv. Lan saiki Ukrainians bombing kutha kita. Ngremehake mungsuh minangka kesalahan sing ora bisa diapura!
      2. Mazunga
        Mazunga 14 Oktober 2022 09:22
        +1
        mesthi komandan skuadron dhewe tiba sadurunge budhal whitefish, padha katon wis rebutan mati, supaya padha nyeret liwat torpedo ing kanthong maling lan ngrokok sak pesawat.
  3. Sebostyuan
    Sebostyuan 13 Oktober 2022 15:26
    + 20
    Konferensi video wis dadi luwih aktif. Gemuruh pesawat ing langit - ora mandheg dina iki.
  4. Leshak
    Leshak 13 Oktober 2022 15:27
    + 15
    Yen sing ditulis bener, iki kabar apik banget. apik
  5. Gvardeetz77
    Gvardeetz77 13 Oktober 2022 15:29
    -7
    Dheweke ditembak dhewe, lan kanggo nylametake saka lynching, lintang-lintang (utawa apa wae sing ana ing tali bahu saiki) disimpen ing pertahanan udara kita.
  6. Komentar wis dibusak.
  7. gangsal
    gangsal 13 Oktober 2022 15:33
    +8
    Corong gedhe, sampeyan ndeleng, dheweke mabur karo bonboy. Lan mung ana potongan cilik. Utawa sing gedhe-gedhe wis digawa menyang gudang?
    1. Kot Alexandrovich
      Kot Alexandrovich 13 Oktober 2022 15:40
      +5
      wah! Iku uga ketoke kanggo kula sing corong gedhe banget kanggo letak tiba! M.b. apa dheweke mung tiba ing bolongan sing disiapake? Nyuwun
    2. Evgenius
      Evgenius 13 Oktober 2022 15:45
      +5
      Corong tanpa jejak horisontal (ing sudut) entri pesawat menyang lemah nuduhake entri meh vertikal. Mesin dadi jero menyang lemah, lan swiwine nyebar kanthi jeblugan ing pinggir corong. Ana kemungkinan swiwine bisa nyuwek pesawat nalika isih ana ing udhara, nalika bledosan hulu ledak roket.
  8. Vadim Topal-Pasha
    Vadim Topal-Pasha 13 Oktober 2022 15:36
    +4
    Nyatane, S-400 nduweni radius 400 km. Yandex maps antarane Donetsk lan Poltava - 410km. Bengkok, ing dalan!

    Ukraina bener negara cilik. Saka sisih lor wewatesan karo Belarus, lan saka sisih kidul ditekan dening Segara Ireng. Lan ora jelas apa sing kedadeyan karo Transnistria. Kajaba iku, "pertahanan udara paling apik ing donya ora mung siji-sijine S-400 sing mulya" (C) :)

    Dadi aku ora ngerti kagete penulis.
    1. Sebostyuan
      Sebostyuan 13 Oktober 2022 15:45
      +4
      Aku ora ahli ing urusan militer, nanging akal sehat menehi saran liya. Supaya S-400 bisa nembak pesawat ing jarak 400 km, pesawat iki kudu mabur ing dhuwur 10 km. Yen pesawat ambruk "Trick" saka pertahanan udhara, paling kamungkinan pusat kontrol diwenehi saka A-50.
      Ps. minus sampeyan ora saka kula.
      1. VyacheSeymour
        VyacheSeymour 13 Oktober 2022 21:26
        +4
        Kutipan saka Sebostyuan
        Yen pesawat ambruk "Trick" saka pertahanan udhara, paling kamungkinan pusat kontrol diwenehi saka A-50.

        Kasunyatan yen sampeyan dudu spesialis ing urusan militer ora penting ... Aku bakal ngandhani sampeyan minangka perwira pertahanan udara - ngarahake target (CC) ing sistem pertahanan udara mung bisa diterbitake dening kontrol situasi udara divisi. pusat - divisi, saka divisi, lan ora saka divisi. Sebutan target ditanggepi menyang pos komando divisi resimen, lan saka ing kono wis menyang BPK baterei wiwitan. Pesawat AWACS bisa menehi koordinat artileri, pesawat langsung, koordinat target udara kanggo pertahanan udara yen resolusi kasebut ngluwihi tampilan bunder saka radar ...
      2. Jerman 4223
        Jerman 4223 14 Oktober 2022 15:07
        +1
        400 km minangka jarak peluncuran maksimal, pesawat sing bakal ditembak ing jarak kasebut uga ora kudu maneuver saka tembung kasebut, lan pilot meh ora bisa slamet saka jurang 100 kg hulu ledak. Aku mung yakin manawa iki minangka interception pejuang klasik. Paling kamungkinan R-77 utawa soko anyar nanging bab roket kelas padha, lan mulane pilot urip.
      3. Sebostyuan
        Sebostyuan 16 Oktober 2022 23:38
        0
        "Satemene, S-400 nduweni radius 400km."

        "Supaya S-400 bisa nembak pesawat ing jarak 400 km, pesawat iki kudu mabur ing dhuwur 10 km."

        Kowe bener. Dina iki, mungsuh wis nyathet rekor ing sawetara karusakan saka pesawat. Sing nduwèni rekor S300v4 nabrak Su27 lan Su 24 Ukrainia kanthi jarak 280 km.
  9. bali
    bali 13 Oktober 2022 15:39
    +7
    hi Mung R-37 kita sing mabur, mabur, nggoleki kabeh pertahanan udara lan kesel ... Banjur langsung 2 litaks, uga, loro-lorone tiba bebarengan ...
  10. Mauritius
    Mauritius 13 Oktober 2022 15:41
    +2
    Sistem pertahanan udara Rusia nembak sawetara pesawat Ukraina atusan kilometer saka garis ngarep ing wilayah Ukraina.
    Nampa Ibu peti mabur bumi keju....
  11. Vladimir Postnikov
    Vladimir Postnikov 13 Oktober 2022 15:42
    +3
    Apa loro wis sawetara? Tumpukan iku pinten?
    1. gangsal
      gangsal 13 Oktober 2022 15:52
      +3
      Nalika wong liyo padha dijupuk mudhun - banjur Bunch, lan nalika dhewe - banjur ora
  12. Vadim Topal-Pasha
    Vadim Topal-Pasha 13 Oktober 2022 15:43
    +6
    Saka Vinnitsa nganti Gomel, miturut Yandex-maps - 490 km. Maneh, bengkong lan ing dalan. Dadi kabeh luwih utawa kurang ing radius S-400. Ora kanggo sebutno opsi liyane.

    Ing mratelakake panemume, ukram stupidly brainwashed. Lan padha nganggep negarane sing paling gedhe. Eling? "... Gereja kita ana ing Kanada, ibukutha kita yaiku Moskow" (C)

    Nanging Ukraina pancen cilik. Kajaba iku, dheweke wangkal.
    1. Sergeyj1972
      Sergeyj1972 13 Oktober 2022 16:36
      +5
      Inggih, ora cilik miturut standar Eropa. Malah saiki, sawise ilang papat wilayah, wilayah kasebut luwih gedhe tinimbang Jerman utawa Italia.
      1. Vadim Topal-Pasha
        Vadim Topal-Pasha 14 Oktober 2022 14:00
        +1
        Mangkono, nanging saiki kita ora ana ing pelajaran geografi politik, kanggo bazaar kanggo wilayah negara-negara Eropa. Lan kita gutarim sejatine sifate kanggo ukuran U. rintisan saka titik tampilan saka seng nembus dening nimbali udhara saka Federasi Rusia. Lan ing kene FSE ala. Meh ora ana papan sing bisa mabur kanthi aman. Kadet sinau ing ngendi? Ngendi komisi sing wis suwe ora mabur?

        Ora kanggo sebutno kasunyatan sing ana Bunch saka dijupuk "stingers" sing bisa digunakake dening DRGs sing simpatik kanggo Federasi Rusia, sing mung ora seneng regime saiki ing U., sederek saka garwane ukroletchikov sing ngimpi. saka pensiun randha ... :) Daftar durung rampung.
  13. ruwet
    ruwet 13 Oktober 2022 15:44
    +3
    Flyer Litak ora mbagi bablos karo pertahanan udara, kuwi akibate. Lan apa sing kudu kita lakoni!?
    1. Vadim Topal-Pasha
      Vadim Topal-Pasha 14 Oktober 2022 14:02
      +1
      tenan! Lan babagan RF? kita malah entek Kaliber kanggo dangu, bali ing Maret! Dadi iki FSE ngrusak dhiri! :)
  14. Prjanik
    Prjanik 13 Oktober 2022 15:48
    +7
    Salah sijine panggonan sing digandhengake, kaya Su-24mr ing reruntuhan

  15. trafllot1832
    trafllot1832 13 Oktober 2022 15:53
    +4
    Kanthi bantuan DLRO, dheweke bisa ngerteni lan ngunggahake. Saka informan militer, kaya ngono babagan pesawat siji.

  16. Romawi
    Romawi 13 Oktober 2022 15:53
    +1
    Jerman wiwit nyinaoni kemampuan pertahanan udara anyar Iris-t lan ing wektu sing padha nuduhake cara kerjane karo otak babi. Nanging wiwit titik ora wesi, lan supaya ora nyekel hadiah anti-radar saka Kita, kita mutusaké kanggo cepet nuduhake ing laku sing prodigy iki mesthi bakal nyimpen babi saka aviation Russian lan matèni Geraniums sing ana ing misi toko karo a penangkap.
  17. yuta
    yuta 13 Oktober 2022 16:09
    -4
    Dadi kabeh pesawat ditembak mudhun ing wulan April, miturut Konashenkov ...
    1. Krimea partisan 1974
      Krimea partisan 1974 14 Oktober 2022 15:11
      -1
      Dadi kabeh pesawat ditembak mudhun ing wulan April
      ... dadi ... iku tetep kanggo matèni liyane sing tetep ing non-negara saka mantan Prajanjian Warsawa, lan tank uga. drive Leo-1 saka warehouses bobrok
  18. Juragan
    Juragan 13 Oktober 2022 16:09
    +1
    Umumé, wiwitane aku mikir lan ngarep-arep manawa duwe S-400 kanthi jarak tembak 350-400 km, kanthi standar, pesawat sing mabur bakal didorong nganti bolongan irung menyang lemah ing radius karakteristik kinerja sistem pertahanan udara ... nanging ternyata sawetara wong sing tanggung jawab ing negara kasebut luwih seneng nyisakke lan menehi kebebasan mabur..nganti wektu kasebut. Lan saiki pitakonan. Apa iki bener-bener pengkhianatan utawa kelalaian?
    1. Piramidon
      Piramidon 13 Oktober 2022 20:22
      +8
      Kutipan: Juragan
      Sejatine, aku pisanan mikir lan ngarep-arep yen duwe S-400 kanthi jarak tembak 350-400 km, kanthi standar, pesawat sing mabur bakal didorong nganti bolongan irung menyang lemah ing radius karakteristik kinerja udara. sistem pertahanan

      Kanggo sawetara alasan, saben wong nyebutake mung siji parameter - sawetara. Lan ing dhuwur apa target kudu ing wektu sing padha, padha pass. Iki ana ing dhuwur 10 km, pesawat mungsuh bisa dideteksi lan kenek ing jarak nganti 400 km. Sing luwih murah ketinggian pesawat target, sing luwih cendhek jarak sing bisa dideteksi lan dirusak. Ana uga stasiun radar non-over-the-horizon.
      1. Bayun
        Bayun 15 Oktober 2022 12:31
        0
        padha bisa malah bisa ing lemah (!), Padha ngomong. kepriye? Inggih, kita duwe dhuwur, dhuwur, uga, ana sethitik, sethitik soko. Ora mriksa. Status informasi: "sidang militer".
        1. Piramidon
          Piramidon 15 Oktober 2022 13:39
          +1
          Quote: Bayun
          padha bisa malah bisa ing lemah (!), Padha ngomong. kepriye?

          Dheweke nggarap obyek STATIONARY adhedhasar lemah, koordinat sing dikenal.
  19. roket757
    roket757 13 Oktober 2022 16:14
    +4
    Sistem pertahanan udara Rusia nembak sawetara pesawat Ukraina atusan kilometer saka garis ngarep ing wilayah Ukraina.
    . Dadi, kita duwe pertahanan udara jarak jauh.
    Miwiti nggunakake, saiki mung ...
  20. Horon
    Horon 13 Oktober 2022 16:14
    +4
    Geranium 2 murub maneh saka pesawat sing nyerang. Fitur iki mung ora diiklanake. keprungu
    Umumé, aneh kanggo nyoba nembak UAV sing mabur kanthi kacepetan 150 km / jam kanthi pesawat sing kacepetan lepas landas malah 2 kali luwih dhuwur. Dheweke ora bakal duwe wektu kanggo ndeleng dheweke ing ukuran lan kacepetan. opo
  21. Sebostyuan
    Sebostyuan 13 Oktober 2022 16:22
    +6
    VVSU ora sok dong mirsani carane padha ngoyak "moped" lan piyambak dadi memangsan.
    Saiki giliran, kanggo Kaliber. Serangan udara ing saindenging Ukraina. Ing kreta padha ngomong - retribusi mabur ing sisih kulon.
  22. TatarinSSSR
    TatarinSSSR 13 Oktober 2022 16:29
    +5
    Ketoke MiG-31BM bisa digunakake. Dheweke bersenjata karo rudal V-V jarak gedhe, ARV ngidini sampeyan ndeleng target sing adoh. Mungkin salah siji saka AWACS A-50 utawa A-100 Premier sing isih urip.
    1. Jerman 4223
      Jerman 4223 14 Oktober 2022 14:45
      0
      Ora kalebu, ing kabeh rudal jarak jauh, MiG-31 nduweni sistem pertahanan udara jarak jauh, unit militer sing kuat banget sing dirancang kanggo numpes pesawat gedhe. Pilot tempur ing kasus iki ora bakal duwe kesempatan kanggo urip. Cetha yen iki minangka interception ing jero wilayah dening pejuang konvensional.
      1. TatarinSSSR
        TatarinSSSR 14 Oktober 2022 15:33
        0
        Aku mbantah. Ing jero wilayah Ukraina, sistem pertahanan udara sing cukup kuat kanthi sebutan target saka badan intelijen NATO wis dilestarekake. Iki 100% pati kanggo pesawat kita.
        1. Jerman 4223
          Jerman 4223 14 Oktober 2022 15:50
          +1
          Ing kasus iki, geranium lan kaliber kita ora bisa nggayuh target ing ngendi wae ing Lviv lan ing sisih kulon negara kasebut. Nanging iki ora malah kelakon ana, ana sing ajeg dijamin ana. Rudal pesiar dudu target sing angel, dheweke bisa ngatasi sebagian besar rute ing papan sing dhuwur, lan ora nempel ing lemah. Malah luwih geranium. Wiwit dana kasebut mabur ing kana, mula ora ana sistem sing terus-terusan kerja ing kana.
          1. TatarinSSSR
            TatarinSSSR 15 Oktober 2022 00:06
            0
            Rudal jelajah lan pejuang abot minangka target sing beda kanggo pertahanan udara, lan luwih akeh deteksi.
            1. Jerman 4223
              Jerman 4223 15 Oktober 2022 07:48
              +1
              Ing sawetara deteksi beda, nanging padha cukup dideteksi kanggo awake dhewe, lan padha dijupuk mudhun. Kacepetan rudal jelajah 800-900 km / jam mung ana ing dhuwur sawetara kilometer. Tomahawk, contone, munggah menyang dhuwur 6 km. Nalika roket nyilem menyang papan sing kurang, kecepatane mudhun setengah. Bisa mbayangno suwene roket mabur saka Segara Ireng kanggo Lviv? Lan carane sampeyan bisa ndeleng iku nalika durung ditekan ing lemah? Kanthi sistem pertahanan udara sing luwih utawa kurang, iki minangka mobil wektu kanggo ndeteksi lan nembak.
            2. penasehat level 2
              penasehat level 2 17 Oktober 2022 12:05
              0
              Ya, yen, kaya sing sampeyan ucapake, kabeh radar NATO karo AWACS nggarap iki, ora bakal ana masalah nalika nyegat yen ana pertahanan udara normal ..
      2. Andy_nsk
        Andy_nsk 15 Oktober 2022 04:43
        +1
        Ora kalebu, ing kabeh rudal jarak jauh, MiG-31 nduweni sistem pertahanan udara jarak jauh, unit militer sing kuat banget sing dirancang kanggo numpes pesawat gedhe. Pilot tempur ing kasus iki ora bakal duwe kesempatan kanggo urip.

        Ora kasunyatan, akeh gumantung ing lintasan patemon rudal lan target, papan sing diluncurake hulu ledak, lsp.
        Pilot kadhangkala tetep urip nalika hulu ledak permukaan-ke-udara sing luwih kuat diunekake, kasus sing paling misuwur yaiku Pilot Powers.
        1. Jerman 4223
          Jerman 4223 15 Oktober 2022 07:34
          0
          Nanging kemungkinan mati luwih dhuwur. Lan s-75 meh ora bisa dibandhingake karo akurasi sistem pertahanan udara modern. Aku isih mikir sing iku pejuang sing makarya. Menapa malih, asor ana ing kadohan gedhe saka garis kontak, lan iku banget dipercaya kanggo njupuk mudhun pesawat maneuverable ing sawetara kuwi. Nganti 200 km, siji isih bisa pracaya, nanging banjur meh Fantastic.
  23. Carlos Hall
    Carlos Hall 13 Oktober 2022 17:41
    +1
    Padha tiba kaya bebek. Penerbangan Ukrainia sacoro prakteke dirusak kanthi kerugian sing dikonfirmasi kanthi dokumentasi visual.
  24. Bodypuncher
    Bodypuncher 14 Oktober 2022 06:46
    +3
    Peluncuran massal KR lan drone minangka kesempatan sing apik kanggo mbukak lokasi sistem pertahanan udara musuh. Kakehan pertahanan udara lan karusakan sakteruse. Sapa sing luwih apik tinimbang komandan anyar sing ngerti babagan iki.
    1. Jerman 4223
      Jerman 4223 14 Oktober 2022 14:33
      0
      Kanggo kakehan pertahanan udhara, iku kudu paling ora bisa. Lan ana ing mode partisan, padha nguripake kanggo wektu cendhak, yen ana nang endi wae, lan nguripake maneh. Yen radar ora bisa digunakake ing mode pancet, banjur ana apa-apa kanggo kakehan. Lan ora bisa digunakake ing mode konstan, amarga cepet dadi target.
      1. penasehat level 2
        penasehat level 2 17 Oktober 2022 12:12
        0
        iku ora 10-15 detik kanggo meneng, sampeyan isih kudu drive roket nganti sirah njupuk target, yen njaluk kepinginan, lan ora "nembak menyang susu", lan iki kadhangkala njupuk sawetara menit .. supaya iku cukup bisa. kanggo ndeteksi lan numpes wong .. yen tugas wis disetel
        1. Jerman 4223
          Jerman 4223 17 Oktober 2022 20:03
          0
          Rudal jarak jauh saka S-200 utawa liya-liyane bakal mabur sawetara menit. Ora ana dana kasebut ing Ukraina. Lan siji utawa rong menit bisa uga ora cukup kanggo nemtokake lokasi lan pesawat bisa mabur menyang titik peluncuran. Lan banjur ora ana wong bodho, yen padha weruh sing nang endi wae ora dadi adoh pesawat ngubengi lan dumadakan wiwit obah ing arah, padha langsung nggulung munggah. Yen ora Di...ly mesthi.
          1. penasehat level 2
            penasehat level 2 17 Oktober 2022 22:42
            0
            babagan s-300 "Cara nargetake yaiku inertial-command, nggunakake" nelusuri target liwat rudal, "ing sing golek rudal, nampa sinyal radar lampu latar sing dibayangke saka target lan nemtokake parameter target, ora digunakake kanggo ngarep, nanging ngirim menyang pos printah, ing ngendi data sing ditampa dibandhingake karo data ing rudal lan target sing kasedhiya saka radar sing padha, lintasan sing paling optimal saka rudal diwilang lan perintah sing cocog dikirim menyang rudal. "

            dadi ngira, wiwit sampeyan nguripake sadurunge diluncurake, diluncurake lan mimpin menyang tujuan, wektu bakal liwati .. lan yen sampeyan ngomong babagan Bukida, luwih cepet ing kana .. nanging radius sawetara puluhan kilometer - sampeyan Bakal nggawe pertahanan - pesawat mung ora bakal mlebu ing tutup zona, kanggo 20-50 km bakal bisa nganggo rudal lan lunga, nanging sampeyan uga kudu murub rudal .. ditembak lan lali - ora ana pertahanan udara. ing Ukraina, lan pesawat karo rudal pertahanan rudal bisa pindhah - lan kewan wulu-prewangan Buku .. kabeh iki wis suwe nemokke, kanggo iki ana medium lan long-range Komplek ..
            1. Jerman 4223
              Jerman 4223 20 Oktober 2022 12:53
              0
              Aku sing iku ora supaya prasaja, iku ora cukup kanggo nyumerepi siji PRL, wong kudu ngetung posisi pas Komplek, sing, kudu ana pesawat RTR ing udhara, ing teori, mesthi, sampeyan bisa ngumpul a grup lengkap kanggo saben pesawat bebarengan karo tukang ngebom fighter, pesawat RTR, perang elektronik, AWACS. Banjur kemungkinan nembak sawetara jinis pesawat bakal minimal, lan kompleks sing wis kabukten bakal dirusak. Nanging banjur ora bakal ana dhukungan udhara sing cepet nganti klompok iki kumpul. Supaya dhukungan udhara ora gumantung ing faktor iki, kabeh pesawat sing dibutuhake kudu terus ana ing udhara, lan ing kene ana masalah liyane. nyumerepi ing udhara saben 50-100 km. Pesawat RTR, EW, AWACS saben 200-300 lan sing paling penting terus-terusan.
              1. penasehat level 2
                penasehat level 2 20 Oktober 2022 13:46
                0
                Inggih, aku asline ngomong babagan kasunyatan manawa dheweke isih duwe radar sing bisa digunakake ..
                Kutipan: German 4223
                Aku mikir yen ora gampang, ora cukup kanggo nyumerepi siji RRL, wong kudu ngetung posisi sing tepat saka kompleks kasebut.

                Mesthine, rudal mung ora cukup, iki sing ditindakake dening Angkatan Udara Angkatan Bersenjata Ukraina karo MiG-29, kontaner kanggo iki digantung ing pesawat kanthi radar, menehi sebutan target lan liya-liyane sing dibutuhake. pituduh..

                Ing pungkasan September 1987, tes penerbangan gabungan negara rudal iki diwiwiti, ditindakake ing pesawat MiG-27M lan Su-24M lan kasil rampung ing pungkasan Maret 1988, sawise X-31P karo PRGS-5VP dianjurake kanggo adopsi. Ing wektu sing padha, peralatan kontrol digarap, sing nyedhiyakake target rudal GOS - kontaner "Phantasmagoria" lan "Etnografi" kanggo Su-24M lan "Progress" kanggo MiG-27 lan Su-17.

                Nanging, mesthine, tanpa mlebu ing zona iradiasi, bakal luwih aman .. minangka salah sawijining opsi countermeasure, contone .. rudal jelajah lunga, ngiring dening papan utawa loro karo kompleks iki 30-40 km adoh, plus bantuan AWACS saka ndhuwur .. padha mbukak munggah, njaluk PRLR .. sawetara kunjungan kuwi, ing sawetara arah lan pertahanan udara bakal suda Ngartekno .. iki marang Bukov, Os, etc.. lan sampeyan bisa mencet S-300 saka kadohan, dheweke ora bakal duwe wektu kanggo nggulung ing 5-10 menit ..
                1. Jerman 4223
                  Jerman 4223 21 Oktober 2022 13:19
                  0
                  Kepiye carane bisa digunakake yen Rusia nyerang kabeh wilayah lan misil tekan target. Iku mung ngandika sing ora ana apa-apa ana. Malah Kyiv utawa Lvov ora duwe pangayoman saka serangan.
                  1. penasehat level 2
                    penasehat level 2 21 Oktober 2022 13:26
                    0
                    Aku setuju, Alexander! mulane, sawetara pitakon, kanggo aku pribadi, muncul babagan panggunaan Angkatan Udara ..
                    1. Jerman 4223
                      Jerman 4223 22 Oktober 2022 05:48
                      0
                      Mbokmenawa nyimpen mobil kanggo sawetara wektu. Utawa bab liyane sing kita ora ngerti.
  25. Horn
    Horn 14 Oktober 2022 07:02
    -2
    Iku misale jek sing propagandists kita maneh angan-angan. Dadi propagandists Ukrainia bakal enggal miwiti kanggo ngubungake sukses pertahanan udhara sing tiba pesawat ing sembarang wilayah Rusia.
    Mung ing kahanan perang, ora ana pangopènan pesawat. Tiba amarga alasan teknis. Kajaba iku, pesawat kasebut ora anyar banget ...
  26. Revolver
    Revolver 14 Oktober 2022 07:33
    +5
    Ya, ora ketompo sapa, apa, lan kepiye carane dibuwang, sing utama yaiku dheweke luwih asring tiba.
  27. Vadim Topal-Pasha
    Vadim Topal-Pasha 14 Oktober 2022 13:52
    0
    Kutipan saka Sebostyuan
    Aku ora ahli ing urusan militer, nanging akal sehat menehi saran liya. Supaya S-400 bisa nembak pesawat ing jarak 400 km, pesawat iki kudu mabur ing dhuwur 10 km. Yen pesawat ambruk "Trick" saka pertahanan udhara, paling kamungkinan pusat kontrol diwenehi saka A-50.
    Ps. minus sampeyan ora saka kula.

    Inggih, ing dhuwur lan trik sing reptil sing "ora mabur dhewe lan ora menehi wong liya" (C) :) Aku ngomong babagan wong saka pertahanan udara paling apik ing donya, yen ana wong ora ngerti.

    Kanggo minus, aku pancen badass ing perkara kasebut. Aku kanggo pluralisme panemu. Ing pangertèn, ing masalah apa wae, mung ana siji pendapat sing bener lan akeh wong liyo sing dikarepake! :)
  28. Jerman 4223
    Jerman 4223 14 Oktober 2022 14:28
    0
    Apa sing nggumunake babagan iki? Ora ana sistem pertahanan udara sing lengkap ing Ukraina, lan uga ora ana lapangan radar. Pesawat kita bisa cukup jero amarga iki. Saiki, yen ditembak ing endi wae ing cedhak Zhitomir, mesthi bakal menarik banget.
  29. Panguwasa
    Panguwasa 14 Oktober 2022 22:05
    0
    C-500 nduweni jangkauan sing cukup.
    Bener dites langsung ing kahanan pertempuran?
  30. renyah
    renyah 15 Oktober 2022 02:39
    0
    Kutipan saka Sebostyuan
    Aku ora ahli ing urusan militer, nanging akal sehat menehi saran liya. Supaya S-400 bisa nembak pesawat ing jarak 400 km, pesawat iki kudu mabur ing dhuwur 10 km. Yen pesawat ambruk "Trick" saka pertahanan udhara, paling kamungkinan pusat kontrol diwenehi saka A-50.
    Ps. minus sampeyan ora saka kula.

    Nanging ora bisa, contone, kita liwat-the-horizon locators "mbantu"? Telegraph tato ing koordinat? Dheweke ditulis ing tugas, lan homing wis menehi pandhuan sing akurat nalika cedhak? Utawa aku pinter banget?Sapa sing ngerti?
    1. penasehat level 2
      penasehat level 2 17 Oktober 2022 12:28
      +1
      ora, padha ora bisa, mung sawetara jenis "wunderwaffe" akeh wong .. paling pointing ing target, iku ora bakal bisa .. lan padha ora ing "kontak langsung" karo divisi pertahanan udhara .. sing prinsip operasi temen beda saka sing saka pertahanan Air radar .. plus target mabur kurang - iku angel kanggo nindakake, padha Originally digawe kanggo "nangkep" target temen beda .. plus padha duwe "zona mati" mung nang endi wae liwat paling saka Ukraina - padha ngarahke ing EU .. plus carane lagi kita saka ora kita beda? senajan padha ing Angkatan Aerospace, nanging isih Angkatan Pertahanan Aerospace saka awal banget .. plus kita ora duwe sistem siji sing dianggo kaya NATO, nalika komandan malah batalyon - ing tablet - weruh loro mungsuh lan dhewe lan obahe ing wektu nyata lan bisa mlebu panjalukan mogok .. lan isih ana nuansa, nanging aku mikir ing ndhuwur wis mangsuli pitakon sampeyan ..
  31. renyah
    renyah 17 Oktober 2022 13:48
    0
    Quote: penasehat level 2
    Ing ndhuwur wis mangsuli pitakon sampeyan.

    Ya, aku ora mikir babagan kasunyatan manawa zona cedhak kanggo ngluwihi cakrawala wis mati. Sampeyan kudu duwe jarak kanggo refleksi saka ionosfer, tiba mudhun, kene, ing jarak iki, ana vakum informasi. Iki fisika, ora ana hubungane karo .... Nanging, ing kene ana organisasi, naleni kabeh dadi siji simpul minangka masalah manungsa, mula, kanthi wektu lan kepinginan, bisa diatasi. Owah-owahan elek, ing abad iki kita ora bakal tetep, nanging kita kudu usaha.