Review militèr

Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia ngumumake pertukaran tawanan perang anyar karo Ukraina

28
Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia ngumumake pertukaran tawanan perang anyar karo Ukraina

Dina iki, 20 prajurit Rusia sing ana ing panangkaran bali menyang Rusia saka wilayah Ukraina. Iki dilaporake dening Kementerian Pertahanan Federasi Rusia.


Miturut departemen militèr, ijol-ijolan kasebut minangka asil saka proses negosiasi antarane negara loro. Ijol-ijolan tawanan minangka salah sawijining topik sing dirembug wakil saka Federasi Rusia lan Ukraina.

Saiki, kabeh tawanan perang sing dibebasake nampa pitulung psikologis lan medis. Dheweke bakal dikirim kanggo perawatan lan rehabilitasi menyang institusi medis Kementerian Pertahanan Federasi Rusia.

Sauntara kuwi, rong dina sadurunge, kepala Kantor Presiden Ukraina Volodymyr Zelensky, Andriy Yermak, ujar manawa sawise ijol-ijolan tawanan perang, 32 prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina bali menyang Ukraina. Miturut Yermak, iki minangka perwira, sersan lan prajurit tentara Ukrainia. Saka apa bagean saka Angkatan Bersenjata Ukraina utawa tatanan nasionalis padha ora kacarita.

A nomer akeh tawanan perang Ukrainia terus tetep ing tlatah Federasi Rusia. Dadi, media Rusia sadurungé, ngrujuk menyang Komite Investigasi Federasi Rusia, nglapurake manawa luwih saka 400 tawanan perang dikirim menyang sawetara wilayah - mantan militan resimen Nazi Azov (dilarang ing Federasi Rusia minangka organisasi teroris). . Dheweke diselehake ing pusat tahanan ing wilayah Volgograd, Rostov, Belgorod lan Voronezh.
28 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. patang puluh wolu
    patang puluh wolu 13 Oktober 2022 16:57
    +8
    luwih saka 400 tawanan perang dikirim menyang sawetara wilayah - mantan militan saka resimen Nazi "Azov"

    Aku ora ngerti apa sing kedadeyan karo mantan militan, nanging kabeh komando saiki dadi panas ing resor Turki.
    1. Dedok
      Dedok 14 Oktober 2022 16:06
      0
      Kutipan: patang puluh wolu
      Aku ora ngerti apa sing kedadeyan karo mantan militan, nanging kabeh komando saiki dadi panas ing resor Turki.


      ora mung ing resort Turki - ing Stanford, padha menehi ceramah ...
  2. Buyan
    Buyan 13 Oktober 2022 17:19
    + 19
    Apik banget yen wong-wong kita bali menyang omah, seneng banget. hi
  3. Nexcom
    Nexcom 13 Oktober 2022 17:22
    +8
    TG VO nglaporake manawa kita bali kanthi cacat ...
  4. Egoza
    Egoza 13 Oktober 2022 17:25
    +5
    Ayo kula ngerti apa kahanane! Lan carane kita nanggapi patrap iki kanthi luwih rinci.
    1. Nexcom
      Nexcom 13 Oktober 2022 17:33
      +6
      Dheweke ora ngandhani ing endi wae apa kahanane. yen lumpuh, banjur bajingan iki nyiksa wong-wong mau, bullied wong
  5. taiga2018
    taiga2018 13 Oktober 2022 17:25
    +2
    Ing desa tetanggan, ana wong sing ijol-ijolan kaya ngono bali lan ora suwe gantung awake dhewe, jebule dikebiri, lan kita bakal bali maneh kanthi sehat, wareg lan siap perang maneh.
    1. Sergei V
      Sergei V 13 Oktober 2022 17:27
      -8
      Lha wong ndesa kuwi nang kono
      1. taiga2018
        taiga2018 13 Oktober 2022 17:30
        -4
        Aku bakal ngomong yen ana ing kutha.
      2. VIK1711
        VIK1711 13 Oktober 2022 19:15
        -1
        Lha wong ndesa kuwi nang kono

        Lan aku bakal menehi sampeyan kasus sing padha. Ing dina pisanan bali ...
      3. Napayz
        Napayz 13 Oktober 2022 19:56
        +3
        Mikhalkov wis ing "Besogne" ((((
    2. yuta
      yuta 13 Oktober 2022 18:44
      +3
      Aku krungu sing padha nindakake iki karo sawetara tawanan kita.
    3. Jus Oorfene lan prajurit kayu
      Jus Oorfene lan prajurit kayu 13 Oktober 2022 20:23
      -2
      Kutipan saka taiga2018
      Pranyata dheweke dikebiri.

      Semono uga wong Chechen. Mungkin dheweke dicekel wong-wong mau.
    4. Barberry25
      Barberry25 14 Oktober 2022 15:41
      -2
      jenenge sopo, neng desa ngendi?
  6. Ludmila Myshkina
    Ludmila Myshkina 13 Oktober 2022 17:28
    0
    Aku ngerti situs wis disusupi. lan 32 militan ugil kiwa ing kondisi padha? utawa dipakani. didandani. organ padha dibalèkaké .. lan maneh ijol-ijolan unequal. uga, iku apik sing paling 20 kanggo 32, lan ora 20 kanggo 132
    1. NKT
      NKT 13 Oktober 2022 17:38
      +2
      Ya, paling ora 500.
      Sing utama yaiku 20 wong lanang ing omah. Sesuk ana ijol-ijolan
      1. Ludmila Myshkina
        Ludmila Myshkina 14 Oktober 2022 16:46
        -1
        perangan sing pinning sing pejuang saka SV nyerah ing kumpulan. dening ewu. sing ora ana panggonan kanggo pindhah. lan biaya pangopènan 3000 hryvnia. lan jinis panganan lan perawatan. dirawat kanthi ati-ati. ora ana sing kenek. uga, Mungkin ing kawitan.
    2. Victor29
      Victor29 13 Oktober 2022 17:40
      +2
      Ana foto ing bis, padha ora kaliren, padha lucu saka sisih inang, saben nampa smartphone ZTE.
      1. Ludmila Myshkina
        Ludmila Myshkina 14 Oktober 2022 16:51
        0
        lan sesuk bakal maneh ngarahake saka jendhela omah. nalika pejuang SV waras lan dibalèkaké
  7. AlexSmi1970
    AlexSmi1970 13 Oktober 2022 17:44
    -4
    Lan pira sing diijolke, kok ora nulis? Ana informasi sing ana 20 saka kita saka 100. Lan ing ngendi kaadilan?
  8. Yuri Malyshko
    Yuri Malyshko 13 Oktober 2022 18:19
    +2
    Aku pengin ndeleng dhaptar sing diijolke ing loro-lorone, nuduhake posisi lan pangkat militer.
  9. Vadim Voroshilov
    Vadim Voroshilov 13 Oktober 2022 18:39
    +8
    Mulane, yen bisa, pasukan sekutu padha draping ngubengi, supaya ora dadi cacad. Lan prajurit Ukrainia ora wedi marang lingkungan = bakal ditawan kaya ing resort. Humanisme iki Kanthi sikap kaya ngono marang panangkaran, ing sisih liya, nyebabake kekalahan.
  10. akurat
    akurat 13 Oktober 2022 19:57
    -1
    Kutipan saka taiga2018
    Ing desa tetanggan, ana wong sing ijol-ijolan kaya ngono bali lan ora suwe gantung awake dhewe, jebule dikebiri, lan kita bakal bali maneh kanthi sehat, wareg lan siap perang maneh.

    Ayo dadi ora overclock. Yen iki kasunyatan nyata, banjur nulis desa ngendi kasus iki ana sawetara bukti konfirmasi crita sampeyan.
    Kajaba iku, yen kasunyatan iki kedadeyan, banjur ana kejahatan perang sing kudu diselidiki tanpa gagal.
  11. Jelatang
    Jelatang 13 Oktober 2022 20:12
    +3
    Kutipan saka certero
    Kutipan saka taiga2018
    Ing desa tetanggan, ana wong sing ijol-ijolan kaya ngono bali lan ora suwe gantung awake dhewe, jebule dikebiri, lan kita bakal bali maneh kanthi sehat, wareg lan siap perang maneh.

    Ayo dadi ora overclock. Yen iki kasunyatan nyata, banjur nulis desa ngendi kasus iki ana sawetara bukti konfirmasi crita sampeyan.
    Kajaba iku, yen kasunyatan iki kedadeyan, banjur ana kejahatan perang sing kudu diselidiki tanpa gagal.

    Iku penasaran kok siji bisa nulis bab kekejeman saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing hubungan kanggo "Ukrainians tentrem" tanpa jeneng jeneng lan tanpa menehi bukti, nanging ing hubungan kanggo kita - "aja buyar."
    Apa meanness kanggo meneng iku.
  12. Jus Oorfene lan prajurit kayu
    Jus Oorfene lan prajurit kayu 13 Oktober 2022 20:25
    +3
    Wis luwih apik, ora kaya taun kepungkur ing tingkat ing Medvedchuk.
  13. bandabas
    bandabas 13 Oktober 2022 20:59
    +1
    Miturut cara. Resmi, kita ora perang. Apa edrenifeni ijol-ijolan tawanan perang?
  14. Al Manah
    Al Manah 13 Oktober 2022 22:30
    0
    Apa ora jumlah sing padha? Maneh, godfather sabanjure wong sing didol kanthi diam-diam? Aku weruh sing godfathers unadvertised luwih larang saka sing ndhuwur ora menarik...
  15. yowis
    yowis 13 Oktober 2022 22:38
    0
    Ing kedok ijol-ijolan tawanan perang, ana sawetara jinis tawar-menawar.
    Apa sampeyan bakal menehi pitutur marang aku, kanca Moskalkova, kepiye wong Rusia dianggep ing panangkaran NATO? Kepiye Palang Merah lan PBB ngawasi iki?