Review militèr

Stoltenberg: Ukraina dudu anggota NATO, ora de facto utawa de jure

42
Stoltenberg: Ukraina dudu anggota NATO, ora de facto utawa de jure

Sekretaris Jenderal NATO nggawe statement sing dadi semacam komentar babagan tembung Menteri Pertahanan Ukraina Reznikov. Elinga yen dina iki Pak Reznikov ujar manawa "Ukraina sejatine bagean saka NATO. Stoltenberg cetha cepet ngilangi interpretasi pejabat Ukrainia iki.


Miturut Sekretaris Jenderal blok militer Atlantik Utara, NATO bakal terus menehi pitulung marang Ukraina, "nanging ora luwih."

Stoltenberg:

Alliance arep ngetutake Artikel Lima saka piagam kita mung nalika arep nglindhungi anggota aliansi. Ukraina ora dadi kagungane wong-wong mau de facto utawa de jure.

Sekretaris Jenderal NATO nedahake yen aliansi kasebut bakal terus menehi pitulung lan dhukungan, nambahake yen "ngomong babagan sawetara kahanan sing NATO bisa nggunakake nuklir. gaman, ora melu".

Stoltenberg:

Kahanan ing ngendi NATO bisa nggunakake senjata nuklir, katon adoh banget.

Sadurungé, Presiden Prancis Emmanuel Macron ujar manawa sanajan senjata nuklir digunakake nglawan Ukraina, Prancis, kanggo bagean kasebut, ora bakal digunakake, amarga doktrin Prancis babagan respon nuklir yen ana serangan ing negara liya ora ateges.
42 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. neworange88
    neworange88 13 Oktober 2022 18:51
    + 13
    Stoltenberg: Ukraina dudu anggota NATO, ora de facto utawa de jure


    Kaya-kaya sampeyan ora ana ing kene. Awake dhewe ora kenal sampeyan, sampeyan ana ing kene kanthi sukarela. Kanggo dosis kanggo Zelensky.
    1. ZoV
      ZoV 13 Oktober 2022 19:01
      + 16
      Ukraina minangka papan latihan kanggo negara-negara NATO - Amerika Serikat kanggo nguji senjata lan nglawan Rusia ..
      Stolnberg padha bubar nyatakake yen Rusia ora kudu menang ing kasus apa wae, yen tatanan donya Anglo-Saxon bakal rampung .. lagi nyiapake meh likuidasi Putin.
      Kaya kahanan politik lan ekonomi banget serius ing donya .. Putin encroached ing dollar, kaya aku elinga Gadaffy lan padha de Gaulle .. Lan Ukraina kabeh secondary, nanging uga penting!
      Dadi ora perlu melas marang Ukronatsik, dheweke (Ukraina) ngiyanati leluhure sing nglawan fasisme ..
      1. alex neym_2
        alex neym_2 13 Oktober 2022 19:24
        +9
        Pranyata padha nuduhake panggonan ing latar mburi master! Lan aku pancene pengin ditampa menyang kamar sing padhang, lan malah saka lawang utama ...
        1. kaping
          kaping 13 Oktober 2022 19:59
          0
          Bubar, akeh tembung babagan panggunaan senjata nuklir. Apa mungkin NATO pengin ngganggu kewaspadaan kita? Dheweke uga ngrancang latihan nuklir 1000 km saka tapel wates kita.
        2. Zakirov Damir
          Zakirov Damir 13 Oktober 2022 20:12
          +1
          Kutipan saka: aleks neym_2
          Pranyata padha nuduhake panggonan ing latar mburi master! Lan aku pancene pengin ditampa menyang kamar sing padhang, lan malah saka lawang utama ...

          Apa sampeyan wis nonton kartun "Once upon the time there was a dog"?

          Serigala lungguh ing kamar ndhuwur, sanajan ing ngisor meja, lan mangan kabeh sing dibuwang dening asu NATO saka meja marang dheweke. Dheweke lungguh, ora jotosan ing kumis, nganti dheweke ora sabar - "Aku bakal nyanyi sedhela!".

          Dadi Reznik "sang"! Banjur, kaya ing crita, dheweke entuk sapu ing bokong kanggo "ngikuti sapu"!
        3. Zoldat_A
          Zoldat_A 13 Oktober 2022 20:52
          +2
          Kutipan saka: aleks neym_2
          Pranyata padha nuduhake panggonan ing latar mburi master! Lan aku pancene pengin ditampa menyang kamar sing padhang, lan malah saka lawang utama ...

          Mesthi, Stoltenberg menehi Kyiv jotosan gedhe. Dheweke ora percaya marang kita - ayo padha ngrungokake NATO saiki.

          Nggunakake perbandingan sampeyan, Ukraina ora mung mlebu kamar sing padhang, nanging uga nganggep manawa wis ana ing kene, manggon ing kene, lan kanggo rasa seneng sing lengkap, mung kudu njaluk prangko ing registrasi ing paspor.
          Lan dheweke kanthi ora sopan nerangake yen tugase yaiku mlayu ngubengi pekarangan, ngubur tanggane lan nyekel balung sing kadhangkala dibuwang.
    2. Anchorite
      Anchorite 13 Oktober 2022 19:26
      +6
      . Stoltenberg: Ukraina dudu anggota NATO, ora de facto utawa de jure

      Iki isin pasti))
      Kita nunggu katon Stoltenberg ing kaca "peacemaker")))
      Lan "residensi Ukraina" ing Eropah bakal enggal numpuk ing ambang omah Stoltenberg))
    3. tihonmarine
      tihonmarine 13 Oktober 2022 19:51
      +5
      Kutipan saka: neworange88
      Kaya-kaya sampeyan ora ana ing kene. Awake dhewe ora kenal sampeyan, sampeyan ana ing kene kanthi sukarela.


      Nanging minangka "pakan meriam" kita bakal nggunakake sampeyan. Ing endi maneh sampeyan bisa nemokake kaya ing jagad sing ora duwe otak. Tentara Afghan, ora kaya Svidomo, dilatih nganti 20 taun, nanging mung mlayu.
  2. Ural_engineer
    Ural_engineer 13 Oktober 2022 18:51
    +6
    Stoltenberg cetha cepet ngilangi interpretasi pejabat Ukrainia iki.

    Sampeyan saiki bakal kesel saka idiocy kanggo nolak. Lha iku salahmu dewe... ngguyu
    1. lis-ik
      lis-ik 13 Oktober 2022 19:03
      +6
      Kutipan: Ural_engineer
      Stoltenberg cetha cepet ngilangi interpretasi pejabat Ukrainia iki.

      Sampeyan saiki bakal kesel saka idiocy kanggo nolak. Lha iku salahmu dewe... ngguyu

      Ing mratelakake panemume, dheweke isih durung ngerti kanthi lengkap sapa sing dikontak. Ing CIA. ing dadi. ana departemen analitis kabèh kanggo USSR. kalebu padha sinau mentalitas bangsa. Paling ora kita bisa konsultasi karo para veteran.
    2. dmi.pris
      dmi.pris 13 Oktober 2022 19:22
      +2
      Tembung-tembung iki kanggo wong-wong, lan wis dirungokake.
  3. trafllot1832
    trafllot1832 13 Oktober 2022 18:52
    +8
    Sing rangkulan karo jendral ireng iku muspra?
    1. Zoldat_A
      Zoldat_A 13 Oktober 2022 21:03
      +2
      Kutipan saka: tralflot1832
      Sing rangkulan karo jendral ireng iku muspra?

      Jendral kayane ora seneng. aran
      Mungkin perlu kanggo smear Reznikov nganggo semir sepatu? Utawa tetep nganggo wulu?

      Napa ora Menteri Pertahanan Ukraina?
      Nanging Austin bakal seneng. ngguyu
  4. yowis
    yowis 13 Oktober 2022 18:54
    +6
    De facto, NATO perang karo Ukraina, senjata, intelijen, kompetensi lan personel militer, lan de jure NATO yaiku Amerika Serikat, yaiku. agresor.
  5. Buyan
    Buyan 13 Oktober 2022 18:56
    +2
    Lan sampeyan sapa? Pareng ngguyu dibuwang kaya wong liya
    1. neworange88
      neworange88 13 Oktober 2022 18:59
      +4
      Ukraina ora peduli, dheweke ora mbuwang dheweke, dheweke wis mutusake kanggo bunuh diri.
      1. Nyrobsky
        Nyrobsky 13 Oktober 2022 22:18
        +1
        Kutipan saka: neworange88
        Ukraina ora peduli, dheweke ora mbuwang dheweke, dheweke wis mutusake kanggo bunuh diri.

        Banderlogs ing perang iki bodho nindakake fungsi infantri NATO lan consumables padha Javelins, Enlavs, Caesars lan Cheetahs. Mung banderlogs isih mikir sing lagi perang kanggo Ukraina, lan NATO iku sekutu, lan NATO nganggep wong bodho migunani siap mati kanggo "manik-manik" kayata anggota NATO, travel free visa lan asosiasi Eropah.
  6. roket757
    roket757 13 Oktober 2022 19:00
    +1
    Stoltenberg: Ukraina dudu anggota NATO, ora de facto utawa de jure
    . Ai, ai, chatterbox .. wah, dheweke ora ndhukung sniff, dheweke mbantah.
  7. Ulan.1812
    Ulan.1812 13 Oktober 2022 19:00
    +3
    Stoltenberg tangi utawa apa? Yen ora, ora ana sing ngerti yen Ukraina ora dadi anggota NATO lan ora ana sing bakal nguripake nalika perang.
    Lan sawise Kamenangan kita, ora bakal ana sing kalebu.
    Rusia ora bakal setuju karo persetujuan apa wae yen status non-blok Ukraina ora tetep ana.
    Kajaba iku, ora mungkin ana ing wangun saiki.
    1. Zoldat_A
      Zoldat_A 13 Oktober 2022 21:18
      +2
      Kutipan: Ulan.1812
      Rusia ora bakal setuju karo persetujuan apa wae yen status non-blok Ukraina ora tetep ana.

      Apa yen didandani? Tuduhna wong ing sisih kulon tapel wates kita, sing bakal mlebu perjanjian ANY dina iki, lan sesuk ora bakal ngidoni dheweke kanthi perasaan.

      Iman wis rampung. Miwiti karo Dog Humpback, NATO kabeh percaya lan percaya. Saiki ayo padha wedi. Banjur perjanjian sing ditandatangani bakal dihormati.
      1. Ulan.1812
        Ulan.1812 13 Oktober 2022 21:35
        0
        Kutipan saka: Zoldat_A
        Kutipan: Ulan.1812
        Rusia ora bakal setuju karo persetujuan apa wae yen status non-blok Ukraina ora tetep ana.

        Apa yen didandani? Tuduhna wong ing sisih kulon tapel wates kita, sing bakal mlebu perjanjian ANY dina iki, lan sesuk ora bakal ngidoni dheweke kanthi perasaan.

        Iman wis rampung. Miwiti karo Dog Humpback, NATO kabeh percaya lan percaya. Saiki ayo padha wedi. Banjur perjanjian sing ditandatangani bakal dihormati.

        Dadi aku setuju. Dadi kita butuh jaminan. Contone, pangkalan kita ing wilayah iki lan, mesthi, denazifikasi lan demilitarisasi ana ing kontrol kita.
      2. Zamira
        Zamira 13 Oktober 2022 21:38
        +1
        Kutipan saka: Zoldat_A
        Tuduhna wong ing sisih kulon tapel wates kita, sing bakal mlebu perjanjian ANY dina iki, lan sesuk ora bakal ngidoni dheweke kanthi perasaan.

        Pancen!!! Apa sing kudu dirembug karo wong-wong mau? Siji-sijine sing bisa ditindakake yaiku "tawaran sing ora bisa ditolak".
        Lan ora liya!
        1. Zoldat_A
          Zoldat_A 14 Oktober 2022 04:02
          +1
          Quote: Zamira
          Siji-sijine sing bisa ditindakake yaiku "tawaran sing ora bisa ditolak".
          Lan ora liya!



          Mungkin kita bakal seneng beda. Nanging kepiye yen dheweke ora ngerti beda, kanthi cara sing apik? Yen CSF dadi cepet-cepet "padha ora bisa mangan."
          Contone, ing Desember 2021 dheweke ora ngerti - dheweke nampa tanggal 24 Februari 2022.
  8. Andrey Moskvin
    Andrey Moskvin 13 Oktober 2022 19:03
    +2
    Sawetara jinis ayunan. Ayo nampa, ngenteni, ngrembug, calon entri ... Apa keputusan kanggo nampa Sumerians menyang NATO gumantung ing tingkat pasukan saka serangan saka Angkatan Aerospace Rusia? belay
    1. Zamira
      Zamira 13 Oktober 2022 19:07
      +3
      Kutipan: Andrey Moskvin
      Apa keputusan kanggo nampa wong Sumeria menyang NATO gumantung saka tingkat kekuatan serangan Angkatan Udara Rusia?

      Persis!!! Sing luwih kuat serangan saka Angkatan Udara Rusia, luwih adoh ing pinggiran NATO.
      1. Deso
        Deso 13 Oktober 2022 20:47
        0
        Sing luwih kuat serangan saka Angkatan Udara Rusia, luwih adoh ing pinggiran NATO.
        Persis. Lan adhedhasar tembung dhewe. Yen, miturut salah pangerten Bandera iki, padha masang senjata nuklir. Banjur, yen ngono, dheweke bakal ujar marang NATO yen kita ora ngerti apa-apa, kita ora melu ing kene, malah ora ngadeg ing cedhak. Kepiye Ukraina? Ora, kita durung krungu.
  9. ASM
    ASM 13 Oktober 2022 19:08
    +2
    Nanging, ana pangerten ing mburi kabeh omong kosong. Pancen, ing kasus NATO, ing wiwitan, sanajan tanpa nggunakake senjata nuklir (!), Satelit inspektur kita bakal nampa "pengamat" (ana kaya 4 lan saben biaya luwih saka operator pesawat), Nudoli bakal ngencerake orbit sing kurang, lan kaya Dagger bakal nggawe sing duwe bom AS dadi sandera, amarga ora ana sing nglilani dheweke digantung ing "pembawa bom" lan luwih-luwih nggawa menyang Federasi Rusia. Iku tetep salah siji kanggo nyerah, utawa serangan nuklir lengkap, sing ora ana siji categorically dikarepake.
    1. pemotong bolt
      pemotong bolt 13 Oktober 2022 19:20
      +2
      Nudol tipis metu orbit kurang
      Ana atusan pesawat mabur.
      1. ASM
        ASM 13 Oktober 2022 19:25
        +2
        Mulane dheweke nulis - dheweke bakal tipis.
  10. DimCorvus
    DimCorvus 13 Oktober 2022 19:12
    +4
    Mung bubar, pamane iki banter ngumumake marang kabeh wong yen kekalahan Ukraina iku padha karo kekalahan NATO, kedatangan sing padhet diwiwiti, mula langsung - ora de facto utawa de jure.
  11. tatarin1972
    tatarin1972 13 Oktober 2022 19:12
    +2
    Ukraina ora mikir, wis siyap kanthi sukarela, tanpa status. Konco bakal, lagi penghibur kuwi sing bakal mbentuk Nachtigal liyane saka wong-wong mau.
    1. goyang
      goyang 13 Oktober 2022 20:35
      0
      Padha ing lawang - padha ing jendhela
      >)))))))))))))
  12. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 13 Oktober 2022 19:16
    +2
    Kabeh wong ing Eropa nolak Ukraina, nanging alon-alon ngirim senjata. Sanajan uga tanpa semangat. Mundur.
  13. Napayz
    Napayz 13 Oktober 2022 19:19
    +2
    Dheweke nuntut saka 404 lan dheweke nindakake kabeh, bucimto (kaya-kaya ing Ukrainia) minangka anggota NATO. Kuwi mung sebaliknya "ora bisa" recourse
    Nyebar bug... lol
  14. donavi49
    donavi49 13 Oktober 2022 19:22
    +2
    Uga, sistem pertahanan udara liyane diumumake (Spanyol kanggo menehi Ukraina papat sistem pertahanan udara Hawk, - Stoltenberg) - 4 baterei saka Hawks Spanyol (temenan PIP III - kang padha ngrancang kanggo tetep nganti 25, ana mung 4 batre).

    Iki cukup serius amarga 4 alasan:
    1) Saben baterei ana 2 radar tembak lan 3 peluncur jinis trailed kanggo saben.
    2) Hawks bisa dig munggah paling satus baterei. Maneh, iki minangka uji coba.
    3) Iki Komplek banget oaky lan lawas, nanging maneh, iku uga bisa njupuk mudhun Shahids lan KR. Rudal kebak tanpa watesan, maneh, sampeyan bisa nggali paling sethithik 100 baterei lan ora bakal ana biaya.
    4) Padha mandheg nguber prodigies. Kajaba iku, Liz Truss bakal ngelingi yen dheweke duwe siji setengah atus Rapier ing toko, lan Scholz bakal nemokake dokumen kanthi biaya nyimpen atusan Rolands ... Ya, iki sampah 70-80, njupuk telat. Nanging cukup kanggo nutupi massa obyek saka target sing prasaja. Tegese, baterei 2 Nasams lan 2 baterei Iriska ora bakal nutupi kabeh pembangkit listrik termal, gardu induk, lokasi kru, lan macem-macem fasilitas penting. Nanging ana akeh sistem pertahanan udara sing bisa dicekel.

    Total wis diumumake:
    Butterscotch - 1 + 1 ing sangisore wit Natal +2 ing 23.
    Nasams - 2 enggal + 6 ing 23.
    Spada-Aspid - nomer unnamed, nanging mung bab wis.
    Crotal utawa Crotal-NG - mlebu kertas. Nanging misale jek kula sing ora sadurungé saka ing wit Natal, amarga iku perlu kanggo mulang.

    Hoki Pip3 - 4 batre bobot lengkap.

    Kebon binatang isih padha, nanging maneh, mung kanggo target sing gampang bakal nambah kanthi objektif lan bakal angel ditembus.
    1. malaikat pejuang
      malaikat pejuang 14 Oktober 2022 09:04
      0
      Rungokna, wong Yahudi sing wicaksana lan pinter.
      Napa kita butuh informasi iki?
      Apa sampeyan pengin menehi pitutur marang kita sepira alane?
      Ora perlu, metu saka kene luwih surak banderoskot.
      Kepiye kabeh "Israel sing dijanjekake" sampeyan, nyedhiyakake informasi intelijen marang Ukraina, gambar satelit, dokumentasi kanggo macem-macem jinis senjata!
      Lan sawise kabeh iki, sampeyan isih duwe audacity kanggo "nulis metu" soko liyane kanggo kita kene?
      Utamane babagan carane kita ngetik, bakal angel !!!
      Sampeyan dhewe ngerti sapa sampeyan. A cah wadon karo tanggung jawab sosial suda lan wong homo ing pangertèn kasar.
  15. Sergey A_3
    Sergey A_3 13 Oktober 2022 19:24
    +1
    Ngilangke Ukrainians, kesel ndeleng.
  16. Vladimir M
    Vladimir M 13 Oktober 2022 19:29
    +2
    Ora ana sing apik ing tembung Stoltenberg kanggo kita. Wiwit awal wis jelas yen NATO ora bakal perang karo kita karo tentara. Tembung-tembung kasebut nuduhake yen NATO bakal perang karo kita ing tangan Ukrainia nganti Ukrainia pungkasan. Aku rumangsa - ana persetujuan lisan yen Rusia bakal nyekel Ukraina sajrone rong minggu, NATO ora cocog. Minangka minggu pisanan NWO, Anglo-Saxon nyedhiyakake senjata non-nyebabake, rompi anti peluru ... Nanging ing wektu sing padha, dheweke uga siap ketemu ing cedhak Kyiv, Chernigov, Sumy ...., nanging nalika kita wis bogged mudhun, padha wis wiwit nyedhiyani senjata. Lan maneh sing diarani NWO terus, senjata sing luwih serius bakal diwenehake menyang Ukraina.
  17. Viktor Sergeev
    Viktor Sergeev 13 Oktober 2022 19:35
    0
    Lan sampeyan bisa ngumumake kabeh dhaptar sing ora, yen ora, kita ora ngerti, sanajan aku ngerti yen kanggo ukronedums sampeyan kudu mbaleni luwih kerep.
  18. cr1991
    cr1991 13 Oktober 2022 20:02
    -1
    Stolpenberg histeris ,, The Russians Are Coming ,, Yen kita impudent .. Ing NATO, kabeh Kaput! Siapke ing Berlin Tanks Russian karo kembang kanggo ketemu
  19. YarSer88
    YarSer88 13 Oktober 2022 21:59
    0
    Apa, Vova, apa dheweke ora nggawa sampeyan menyang NATO? Ojo sungkan, nanging sampeyan bakal begja ing katresnan
  20. Altman
    Altman 14 Oktober 2022 05:04
    0
    [b] [/ b] Pak Stolberg minangka wong sing rada aneh, dheweke percaya yen jabatane dhuwur lan ora goyah, dheweke nggawe kesalahan, dheweke wiwit ngganggu sanajan wong lanang sing percaya yen dheweke ora mesthi bener lan mesthi ora. worth nguwuh metu akeh wong slogan militèr. am