Review militèr

Regime operasi kontra-teroris dikenalaké ing Belarus

54
Regime operasi kontra-teroris dikenalaké ing Belarus

Dadi dikenal babagan introduksi rezim operasi kontra-teroris ing Belarus. Informasi kasebut diumumake dening kepala Kementerian Luar Negeri Belarusia Vladimir Makei.


Pejabat kasebut nggawe pernyataan kasebut ing wawancara. koran "Izvestia", nyathet yen introduksi rezim kasebut ing republik kasebut amarga kemungkinan provokasi "saka sawetara negara tanggane."

Miturut diplomat Belarusia, republik kasebut kudu ngurus keamanan lan nglindhungi wargane.

Vladimir Makei:

Minangka Presiden Belarus ngandika, kita kudu nindakake kabeh supaya invader ora mlaku ing siji meter saka tanah kita.

Kaputusan kanggo ngenalake rezim CTO digawe sawise rapat antarane Alexander Lukashenko lan kepala lembaga penegak hukum Belarusia.

Miturut Uladzimer Makei, informasi wis ditampa manawa sawetara negara, sing wewatesan karo republik, provokasi bisa ditindakake, nganti penyitaan bagean saka wilayah Belarusia.

Kaputusan iki (ing introduksi CTO) digawe kanthi latar mburi kasunyatan sing sawetara dina sadurunge presiden Belarusia nuding diskusi lan perencanaan ing Ukraina saka serangan marang Belarus. Lukashenka nyathet yen wong Ukrainia dhewe ora butuh iki, nanging para master Western sing nyurung dheweke, nyiapake provokasi gedhe-gedhe.

Sadurungé dilapurake yen konsentrasi pasukan Ukraina ing sadawane tapel wates karo Belarus saya akeh.

Miturut Makei, kahanan saiki, yen ora mandheg, kabeh bakal dadi perang donya anyar.
54 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Nexcom
    Nexcom 14 Oktober 2022 06:09
    + 12
    Batko kayane wis mutusake kanggo njupuk kanthi serius ... Lan yen ana, wangsulane.
    1. 41 KAB
      41 KAB 14 Oktober 2022 06:34
      + 11
      Kutipan saka Nexcom
      Batko kayane wis mutusake kanggo serius ... Lan njawab yen ana

      Dheweke ora duwe pilihan maneh.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. Komentar wis dibusak.
          1. amunisi
            amunisi 14 Oktober 2022 10:28
            -7
            Kutipan saka AlexGa
            Aja ngomong, sing ngumumake sanksi marang Belarus ing 20, luwih awal tinimbang AS lan EU.

            Aku bakal njaluk eseman
            1) Ora sadurunge, nanging sawise. Lan ora kanggo sanksi Belarus, nanging kanggo 40 pejabat.
            2) Gesekan antarane Ze (minangka wayang AS lan Inggris), lan Wong Tua .. ora ateges gesekan antarane populasi Belarus lan Ukraina.-)))
            1. AlexGa
              AlexGa 14 Oktober 2022 11:40
              +3
              iya ta? Lan penutupan wilayah udara ing Belarus, kanggo bagean kasebut, nglawan 40 pejabat?! Sampeyan duwe logika aneh ing mratelakake panemume. Lan aja kuwatir babagan populasi, ing persimpangan Belarusia ing wilayah Gomel ana bukaan lan titik pemanasan kanthi panganan, lan nyedhiyakake perawatan medis kanggo warga ing wilayah tapel wates.
        2. T.A.V.
          T.A.V. 14 Oktober 2022 12:54
          +5
          Oh, kesel. Sampeyan, sing ora ngelingi kerabat sampeyan, ora bisa duwe gesekan karo Bandera. Sampeyan bebarengan kanggo masa depan "padhang".
          Iki freaks mung kanggo teror sing padha dipentasake ing Donbass, kanggo "Alley of Angels" kudu hammered menyang Stone Age, lan ora kanggo ngomong karo wong-wong mau. Senajan sing dakkandhakake, nanging beda.
    2. Olezhek
      Olezhek 14 Oktober 2022 07:39
      -13
      Bapak ketoke wis mutusaké kanggo njupuk iku serius


      Kanggo apa, nuwun? Nyuwun
    3. isv000
      isv000 14 Oktober 2022 09:14
      0
      Kutipan saka Nexcom
      Batko kayane wis mutusake kanggo njupuk kanthi serius ... Lan yen ana, wangsulane.

      Miturut Syabry sampeyan mesthi bisa mbalikke ing adus!
      1. mojohed2012
        mojohed2012 14 Oktober 2022 09:48
        +2
        Tagihan ditepungake menyang Duma of Belarus kanggo nglarang budhal wong sing dadi cadangan saka negara kasebut. Kayane ngenteni pengumuman mobilisasi parsial ing kana. Nanging wiwitane bakal dadi titik wiwitan kanggo ngumumake mobilisasi ing negara-negara Baltik, lan sanju ing Moldova uga.
        1. isv000
          isv000 14 Oktober 2022 09:58
          +1
          Kutipan saka mojohed2012
          Tagihan ditepungake menyang Duma of Belarus kanggo nglarang budhal wong sing dadi cadangan saka negara kasebut. Kayane ngenteni pengumuman mobilisasi parsial ing kana. Nanging wiwitane bakal dadi titik wiwitan kanggo ngumumake mobilisasi ing negara-negara Baltik, lan sanju ing Moldova uga.

          Wong Tua duwe ngarep dhewe lan dheweke nyekel. Persis padha ing saindhenging perang, Front Wétan Tebih ngadeg, gritting untu, nganti pesenan ditampa ...
          1. Olezhek
            Olezhek 14 Oktober 2022 11:04
            -5
            Wong Tua duwe ngarep dhewe lan dheweke nyekel.


            Apa kabeh wong berjuang kanggo kekuwatan?
    4. AlexGa
      AlexGa 14 Oktober 2022 13:05
      0
      Sing paling menarik yaiku saka ngendi kabar babagan introduksi Belarus lan CTO teka? Wis jam kepungkur, KGB Republik Belarus ngumumake bantahan. Mbokmenawa, kaya mangkene iki ditampilake ing Internet: "Ing 10 Oktober, Alexander Lukashenko nganakake rapat babagan masalah keamanan negara. Presiden ujar manawa sawetara dina kepungkur KGB diprentahake kanggo nindakake langkah-langkah kontra-teroris sing dibutuhake. "Dina iki kita bakal ngrungokake kepiye pesenan iki ditindakake. Ngelingi kabeh faktor kasebut lan kahanan sakabèhé, kita kudu duwe pilihan kanggo nglawan. Klebu militèr. Supaya bisa ngenali lan lokalisasi ancaman kanthi pas wektune, lan, yen perlu, cukup nanggapi manifestasi militer marang Belarus, "ujare pimpinan Belarusia.
  2. rotmistr60
    rotmistr60 14 Oktober 2022 06:15
    +9
    dening negara individu
    Lan kok ora ngomong langsung - saka Polandia lan Ukraina. Kanthi ancaman nyata, prangko diplomatik mbokmenawa ora dibutuhake. Utamane sadurunge, Lukashenka khusus nemtokake negara-negara sing ana ancaman kasebut. Ing rezim KTO, bakal angel kanggo "oposisi" Belarusia, sing lagi repot, kanggo ngunggahake sirah lan keputusan babagan panggunaan polisi lan unit militer digawe luwih cepet lan luwih angel.
    1. dmi.pris
      dmi.pris 14 Oktober 2022 06:22
      +8
      Ing tlatah negara Baltik, Polandia lan Ukraina, militan saka antarane Belarusia lagi dilatih. NATO bakal miwiti perang karo tangan utyrks iki.
      1. isv000
        isv000 14 Oktober 2022 09:15
        +1
        Kutipan saka: dmi.pris
        Ing tlatah negara Baltik, Polandia lan Ukraina, militan saka antarane Belarusia lagi dilatih. NATO bakal miwiti perang karo tangan utyrks iki.

        Kanthi tangan scumbags iki, NATO bakal ngencengi jerat ing gulu sing lemu!
    2. detractor lawas
      detractor lawas 14 Oktober 2022 06:27
      +2
      Bener, oposisi bakal angel
    3. Olezhek
      Olezhek 14 Oktober 2022 07:40
      -7
      Lan kok ora ngomong langsung - saka Polandia lan Ukraina


      Apa ora ngenali Crimea?
  3. Romawi
    Romawi 14 Oktober 2022 06:18
    + 10
    Dheweke kudu ngerti yen kita ora bisa ngatasi wabah iki, mula dheweke bakal dikirim kanthi cepet kanggo ngganti wanita saka Polandia karo korps ekspedisi. Iki masalah safety pribadi. Iku ora kaya lungguh ing loro kursi, nanging sampeyan ora bisa njagong ing siji.
    1. g_ae
      g_ae 14 Oktober 2022 06:55
      +3
      Ing kasunyatan, ngandika persis sing dina liyane, Aku ing sawetara rapat. Siji-siji.
      1. Olezhek
        Olezhek 14 Oktober 2022 07:47
        -6
        Ing kasunyatan, ngandika persis sing dina liyane, Aku ing sawetara rapat. Siji-siji


        Ya. Nanging Internet ngelingi kabeh.

        1. g_ae
          g_ae 14 Oktober 2022 14:18
          0
          Lan Rusia wis dadi mitra dagang manca paling gedhe ing Ukraina kabeh taun iki. Lan saiki gas mili bebas liwat Ukraina lan Rusia mbayar Ukraina kanggo transit. Lan kanthi dhuwit iki, wong Sumeria mateni warga Rusia. Lan apa? Ah, iku beda.
    2. isv000
      isv000 14 Oktober 2022 09:17
      0
      Kutipan: Roman RUS
      Dheweke kudu ngerti yen kita ora bisa ngatasi wabah iki, mula dheweke bakal dikirim kanthi cepet kanggo ngganti wanita saka Polandia karo korps ekspedisi.

      Wong wadon katon nggoreng cutlet ing Lithuania. Kanggo 400 kiloeuros setahun ...
  4. parusnik
    parusnik 14 Oktober 2022 06:21
    + 15
    "Aku butuh Pole kanggo mateni wong Ukrainia nalika ketemu wong Ukrainia, lan kosok balene, wong Ukrainia mateni Kutub. Yen sadurunge padha njupuk wong Yahudi ing dalan, sing bakal mung apa aku kudu ... Padha mikir sing kita kudu Rusia, Ukrainians lan Polandia, kang kita bakal meksa nganggo Jerman. Nanging kita ora butuh wong Rusia, Ukrainia, utawa Polandia. "(c) E. Koch.
    1. NetKeys
      NetKeys 14 Oktober 2022 07:14
      +4
      Banget mbukak. Ora ana owah-owahan, kabeh stabil banget. Mung saiki ora Eric Koch, nanging sawetara Edward Washington.
    2. amunisi
      amunisi 14 Oktober 2022 10:32
      +1
      Kanggo parusnik
      Kutipan sing cocog banget, Alexey!
  5. Retvizan 8
    Retvizan 8 14 Oktober 2022 06:24
    +4
    Belarus minangka balung ing tenggorokan wedhus asu kulon, saéngga Wong Tua ora bisa santai kanthi cara apa wae.
    Iki, yen ana, bakal nindakake trik kotor kanggo nggayuh tujuane.
    1. Olezhek
      Olezhek 14 Oktober 2022 07:43
      -6
      Belarus, iki minangka balung ing tenggorokan wedhus asu kulon,


      Sawetara Kastusi iku worth soko ....
      1. aakvit
        aakvit 14 Oktober 2022 08:51
        +3
        Aja ngadili kabeh wong saka siji bajingan! duka
        Utawa Olezhek sing glamor dhewe minangka salah sawijining? am
        1. Olezhek
          Olezhek 14 Oktober 2022 10:55
          -4
          Aja ngadili kabeh wong saka siji bajingan! nesu
          Utawa Olezhek sing glamor dhewe minangka salah sawijining


          Apa bab loro?
  6. Andrey Nikolaevich
    Andrey Nikolaevich 14 Oktober 2022 06:35
    +8
    Kanggo wong Belarus persaudaraan - stamina lan sabar. Mungsuh bakal dikalahaké. Kamenangan bakal dadi milik kita.
    1. Viktor Leningradets
      Viktor Leningradets 14 Oktober 2022 12:04
      -1
      Sabar kanggo penderita. Kita butuh mobilisasi lan serangan ing obyek sing kritis kanggo serangan mungsuh.
  7. Timofei Charuta
    Timofei Charuta 14 Oktober 2022 06:45
    +4
    Sedulur, apa iku?

    Apa Ukraina siap mbukak ngarep anyar lan ana pasukan kanggo iki? Ditilik dening akeh laporan - "padha konsentrasi ing wates ...".
    Utawa Daddy gupuh? Mungkin ing Kyiv dheweke ngetung oposisi sing ora ditindhes?

    Kang analis militer "VO" ing ngerti - nerangake. Analisis kahanan kasebut nuduhake manawa wong bisa ndeleng luwih apik saka sofa tinimbang saka papan papriksan sing diisi tali bahu emas. Apa aku ora ngerti, nanging iku.
    1. gabungan
      gabungan 14 Oktober 2022 07:00
      +2
      Kutipan: Timofey Charuta
      Analysis saka kahanan nuduhake

      Eling-eling, bapak-bapak: dhawuh sing bisa disalahake mesthi bakal disalahake. (Molek)
    2. Zoldat_A
      Zoldat_A 14 Oktober 2022 07:46
      +3
      Kutipan: Timofey Charuta
      Apa Ukraina siap mbukak ngarep anyar lan ana pasukan kanggo iki? Ditilik dening akeh laporan - "padha konsentrasi ing wates ...".
      Utawa Daddy gupuh? Mungkin ing Kyiv dheweke ngetung oposisi sing ora ditindhes?

      Aku rumangsa yen Kkiev ngetung wong-wong sing saiki dilatih ing saindenging Eropa. Ing asas, padha karo kita duwe, nanging kita duwe sukarelawan paling apik, kita duwe mobilisasi. Lan ing Ukraina wis ora ana siji kanggo ngumpulake lan mobilize, mulane lagi nggodho dhuwit kanggo latihan camp saka Spanyol kanggo Britain lan scum Tribaltic saka kabeh Eropah. Ana 5 ewu, kene sepuluh - 50 ewu, sampeyan ndeleng, lan bakal entuk. Amerika bakal ngirim senjata liyane. Cukup kanggo dhewe, kanggo mbabarake ing tapel wates karo Belarus.
      Kanggo gupuh Grygorych, ora mungkin. Ora wektu kanggo gupuh. Dheweke panik dhewe nalika jaman "multi-vektor". Lan, miturut pendapatku, nganti sersan senior Angkatan Udara bisa duwe pamikiran strategis, dheweke nindakake kabeh kanthi bener nganti saiki. Ana ancaman gedhe uga.
      1. AlexGa
        AlexGa 14 Oktober 2022 09:54
        +1
        Dheweke panik dhewe nalika jaman "multi-vektor".

        Kolega, aku pengin takon sampeyan kanthi luwih rinci babagan istilah "multi-vektor" sing ana hubungane karo Lukashenka. Saben uwong ngandika mangkono, nanging carane akeh ora takon kanggo ngomong apa tegese. Miturut pendapatku, iki ora sakabehe bener, nanging aku ora ngerti kepiye media ing negara liya nampilake.
        1. Zoldat_A
          Zoldat_A 14 Oktober 2022 13:53
          0
          Kutipan saka AlexGa
          Kolega, aku pengin takon sampeyan kanthi luwih rinci babagan istilah "multi-vektor" sing ana hubungane karo Lukashenka.

          Aku wanted kanggo njagong ing loro stools - dadi apik kanggo kita lan Kulon. Minangka wong ekonomi, kang samesthine kanggo njaluk saka kita, lan ngarep-arep sing West bakal uncalan "Penny cilik" kanggo Persahabatan.
          Kita ngerti carane ngucapke matur nuwun. Lan Kulon ngandika "matur nuwun" karo "Tsikhanouskaya's cutlets" ... Pramila dheweke ngerti yen ing donya saiki sampeyan kudu njagong ing siji bangku, banjur - terus supaya sampeyan ora diusir. saka ngisor bokongmu.
          Sampeyan kudu milih ngendi kanggo katon. Lukashenka, kanthi kabeh penampilan, nggawe pilihan sing tepat.

          Kazakhs ora mulang dheweke pengalaman - dheweke entuk apa sing dipikolehi. Maneh padha ora ngerti - padha nyoba kanggo ngirim soko kanggo Ukraina. Aku kudu ngelingake yen sabanjure pasukan pendaratan bisa uga ora teka. Iku misale jek wis teka saka kaping pindho. Dene "vektor" iku siji.
          1. AlexGa
            AlexGa 14 Oktober 2022 14:00
            +1
            Aku wanted kanggo njagong ing loro stools - dadi apik kanggo kita lan Kulon. Minangka wong ekonomi, kang samesthine kanggo njaluk saka kita, lan ngarep-arep sing West bakal uncalan ing "penny cilik".

            Lan sampeyan ora isin amarga kasunyatane yen Federasi Rusia saiki perang karo Barat kolektif lan ing wektu sing padha mbayar Ukraina kanggo transit lan nyopir minyak ing sadawane Druzhba ing sisih kulon, ing ngendi diproses lan bahan bakar diwenehake menyang Ukraina, sing saiki perang karo Rusia. Kok bisa iki. Lan sampeyan nelpon Lukashenka multi-vektor.
            1. Zoldat_A
              Zoldat_A 14 Oktober 2022 14:48
              +1
              Kutipan saka AlexGa
              Lan sampeyan ora isin amarga kasunyatan sing saiki Federasi Rusia perang karo Barat kolektif lan ing wektu sing padha mbayar Ukraina kanggo transit lan drive lenga bebarengan Druzhba ing sisih kulon.

              Iki wis suwe saya ngganggu. am
              Mung aku dudu Presiden Rusia lan dudu kepala Gazprom. Iku bakal gumantung ing kula - Nord Stream bakal diblokir Eropah sanalika kit pisanan tentara pisanan teka ing Ukraina saka Jerman. Lan aku ora bakal ngrusak pipa liwat Ukraina, iki minangka hiburan favorit Barat - terorisme. Aku mung nutup tanggal 24 Februari. Mungkin sadurunge, iku kanggo sing. Nanging ing tanggal 24 - mesthi.
              1. AlexGa
                AlexGa 14 Oktober 2022 14:58
                +1
                Kolega, aku setuju banget karo sampeyan, dadi misale jek negara Rusia lan bisnis Rusia bubar ngetutake dalan sing beda. Lan dheweke kudu ngatur barang-barang saka Kremlin. Lan kontradiksi antarane departemen beda kudu mandheg ing kahanan perang, ora ketompo carane disebut.
    3. Engineer
      Engineer 14 Oktober 2022 09:07
      +1
      Donavi bisa nerangake. Sisane padha-padha, kalebu aku.
      1. Dhiskusi babagan campur tangan Belarus ing konflik kasebut wiwit musim semi. Ing wulan Agustus, ana laporan liyane sing bakal nyerang Ukraina.
      2. Tujuan sing paling jelas saka rembugan iki yaiku kanggo meksa Ukraina mindhah pasukan menyang lor lan kanthi mangkono nyuda tekanan marang pasukan Rusia.
      3. Ukraina defiantly nyebul munggah kreteg lan dalan ditambang. Pesen kasebut cukup jelas. Ora ana invasi Belarus sing direncanakake. Ora ana gerakan ing sisih Polandia.
      4. Yen konflik diwiwiti, sing aku ora yakin kabeh, bakal diwiwiti kanthi provokasi, sawise Lukashenka bakal mutusake "nyepeng dheweke tanggung jawab kanthi maksimal"
      5. Belarus ora bakal bisa miwiti basis data independen, perlu kanggo ngompa klompok karo unit Rusia. Iki durung kedadeyan. Video lan pesen nuduhake yen peralatan ditransfer saka fasilitas panyimpenan ing Belarus menyang Rusia. Iki minangka argumen tambahan kanggo item 2.
      6. Yen ana serangan anyar saka wilayah Belarus, ora ana sing apik sing bakal teka saka tentara Belarusia. Para degenerasi ing VO ngimpi serangan konsensual karo Rusia saka sisih lor lan ngilangi komunikasi karo Kulon. Ayo padha ninggalake wong lara karo ngimpi.
      Serangan wis direncanakake kanggo thaw musim gugur, apa ora ngelingake sampeyan apa-apa? Motivasi Belarusians banget kurang. Dheweke ora percaya karo propaganda babagan Nazi lan pecandu narkoba.
      7. Yen ana konflik, Lukashenka bakal nampa hadiah pribadi ing wangun katun ing Kilang Minyak Mozyr. A trifle, nanging akeh bakal pleased. Lan akeh sing ora
  8. FoBoss_VM
    FoBoss_VM 14 Oktober 2022 06:53
    -11
    Umumé, wektu sing paling apik kanggo Lukashenka kanggo nggunakke awake kanthi lengkap, karo kabeh tentara. Dheweke ora bakal bisa lungguh ing mburi pilar wates kanthi tentrem lan sepi. Kita butuh tentara banget kanggo nulungi wong lanang kita ... Lan kentang isih nyoba kanggo sampeyan lan kita, ora ketompo carane sampeyan ora blurt metu, lan carane partners ing sisih kulon apa padha ngomong.
    1. beybender
      beybender 14 Oktober 2022 07:20
      -9
      Aku weruh sing wis kuwat vpreg kanggo sampeyan, sampeyan scribbling langsung saka trench !!! Contone, aku ora duwe kepinginan kanggo nggunakake kanggo sampeyan !!!
      1. FoBoss_VM
        FoBoss_VM 14 Oktober 2022 07:28
        +2
        Ya, ing ngendi aku lan apa sing daklakoni mesthi ora dadi perhatian sampeyan))
    2. ratoborets
      ratoborets 14 Oktober 2022 07:23
      +3
      iku wektu kanggo sabuk kanggo lengkap, kabeh tentara

      Kita padha bisa kanggo nyedhiakke 150-160 ewu saka kabeh tentara tanpa mobilisasi, lan carane akeh bisa Belarus, diwenehi sing NATO cedhak ing tangan, lan utamané Polandia lan Lithuania, kang, kaya vultures, siap kanggo swoop ing lan MediaWiki ing sembarang. wektu?

      Ana 45 ewu personel militer ing Belarus. Ayo dadi ngomong Old Man allocates 15 ewu (iki luwih saka RF Angkatan Bersenjata padha bisa kanggo ngumpulake ing awal NWO), lan apa sabanjuré?
      15 ewu Belarusia ing paprangan ora bakal ngganti apa-apa. Nanging atusan ewu cadangan sing saiki dimobilisasi bisa uga. Kanggo nanggepi Belarus, 60-80 ewu ukrov bakal diinjak-injak, akeh sing duwe pengalaman tempur kanggo nggulingake lan mateni Lukashenka. Lan langsung nggawa junta sing dipimpin malah Tikhanovskaya, malah bojone, malah Geeks saka sabanjuré. Sing bakal langsung njaluk NATO lan Polandia nggawa pasukan sing wis siyap ing tapel wates.
      Apa sing bakal kedadeyan karo wong Belarus sing ora seneng tekane junta lan ora wedi nyatakake pendapate? Ya, padha karo Odessans ing House of Trade Unions. Wong-wong mau bakal diobong kaya ing kamp konsentrasi, bakal dipotong lan dipateni, lan jagad iki ora bakal peduli.
      1. Olezhek
        Olezhek 14 Oktober 2022 07:44
        -4
        15 ewu Belarusia ing paprangan ora bakal ngganti apa-apa.


        Alasan profesional saka sekutu Belarusia
        Anehe, "Kastusi" ditarik munggah ing ngarep
      2. Olezhek
        Olezhek 14 Oktober 2022 11:17
        -1
        Ana 45 ewu personel militer ing Belarus. Ayo dadi sorotan Wong Tua 15 ewu (iki luwih saka Angkatan Bersenjata RF Aku bisa ngumpulake ing wiwitan SVO)


        Aritmetika Fantastic.

        Apa sing bakal kelakon karo wong Belarus sing ora seneng tekane junta


        Belarusians cukup loropaken karo junta ing Kyiv


        Lukashenka kanggo Zelensky: kabeh sing kita setuju bakal dileksanakake




    3. Olezhek
      Olezhek 14 Oktober 2022 08:02
      -2
      Umumé, wektu sing paling apik kanggo Lukashenka kanggo nggunakke awake kanthi lengkap, karo kabeh tentara. Dheweke ora bakal bisa lungguh ing mburi pilar wates kanthi tentrem lan sepi.


      matur nuwun. Pancen setuju karo sampeyan.
      Kepengin ngapusi kabeh wong.
      Ora bakal bisa. Bandery saiki ala, kaya wajan Polandia.
      Inggih - "isih menehi kaadilan ing donya."
  9. Fizik13
    Fizik13 14 Oktober 2022 07:30
    +2
    Saiki kabeh geyropa bakal digunakake kanggo hafno. The Tribalts bakal perang ing hysterics, Polandia bakal miwiti rattling endhog, lan Stoltenberg, kanthi dhukungan saka Pakdhe Sam, bakal miwiti kanggo push wicara pinter.
  10. Olezhek
    Olezhek 14 Oktober 2022 07:57
    -5
    Belarus minangka balung ing tenggorokan saka serigala kulon, mula Wong Tua ora bisa santai ..




    Lan sedulur Belarusia diwenehi kanthi apik ...
    luwih saka Prancis utawa Jerman.
    1. Engineer
      Engineer 14 Oktober 2022 09:20
      +2
      Sampeyan duwe sawetara jinis akun pribadi karo Belarusians. Lurus perang salib Olezhek. Bojo mlayu menyang pacangan ing Grodno?
      Babagan meja. Bocah-bocah cilik nyeret macem-macem reged menyang cangkeme, nalika wong diwasa nindakake iki, paling ora bakal mbingungake.
  11. Cooper
    Cooper 14 Oktober 2022 08:07
    -1
    Apik banget Belarusians. Nanging kapan pimpinan Rusia bakal ngenalake format CTO nglawan Nazi / teroris Ukraina?? ..
  12. Ivan Ivanov
    Ivan Ivanov 14 Oktober 2022 08:28
    0
    Ing Belarus, sing ora ana ing perang, wis dikenalake, nanging kita isih ora.
    1. Nikoha2010
      Nikoha2010 14 Oktober 2022 09:51
      0
      Mekaten! Ora ana sing teka, nanging saben dina! Perang tansah dadi indikator sapa lan apa. Pira masalah sing durung rampung dicethakaké dening perang (SVO). A kekacoan ing siji tembung. MEN lan ora mung, sing wis perang iki wis Pahlawan!
  13. ngelawan28
    ngelawan28 14 Oktober 2022 11:34
    -1
    Minangka Presiden Belarus ngandika, kita kudu nindakake kabeh supaya invader ora mlaku ing siji meter saka tanah kita.
    Miturut Uladzimer Makei, informasi wis ditampa manawa sawetara negara, sing wewatesan karo republik, provokasi bisa ditindakake, nganti penyitaan bagean saka wilayah Belarusia.
    Aku wani menehi saran supaya Lukashenka dhewe ngirim informasi kasebut menyang bawahan Makei. Apa demensia mutasi lan dadi udhara? wong bodho
    1. Viktor Leningradets
      Viktor Leningradets 14 Oktober 2022 12:23
      0
      Paling kamungkinan, NATO (lan Ukraina uga NATO) invasi Belarus direncanakake kanggo Summer, nanging tugas kanggo gabung Swedia lan Finlandia blok dicegah.
      Makna operasi kasebut cetha: kanggo ngalahake alangan ing perang tapel wates lan kanggo ngethok kabeh Belarus dadi pirang-pirang boiler kanthi mbuwang menyang Minsk. Ing kutha sing dijupuk pisanan, nyatakake S. Tikhanovskaya akting. Presiden Belarus lan ngajak tentara lan lembaga penegak hukum kanggo nyelehake senjata. Nindakake decommunization lengkap lan Polonization saka mantan Belarus kanggo nyakup wilayah iki ing Rzeczpospolita anyar. Ukraina dhewe bakal pas karo mlumpat.
      Nasib kabeh Kastus lan Olezhkov iki, uga pelari konsep kita, menarik. Saka jumlah kasebut, Sonderkommandos bakal kawangun kanggo nindakake operasi punitive massal ing pimpinan Polandia, supaya masyarakat iki ora duwe pilihan nanging kanggo ngawula master anyar.
      Ing "bidang hukum" sing ditresnani dening diplodocus kita, ora ana kesempatan kanggo nglawan rencana iki. Siji-sijine cara yaiku serangan pre-emptive marang pasukan invasi lan teror massal marang kapribaden sing kudune dadi pemerintah kolaborasi.
  14. Komentar wis dibusak.