Review militèr

Ing wayah wengi, serangan ditindakake ing target mungsuh ing Zaporozhye lan wilayah Dnipropetrovsk

24
Ing wayah wengi, serangan ditindakake ing target mungsuh ing Zaporozhye lan wilayah Dnipropetrovsk

Foto ilustrasi



Wengi sadurunge lan pungkasan wengi, serangan ditindakake marang target mungsuh ing macem-macem wilayah Ukraina sing dikontrol dening rezim Kyiv. Ing wektu sing padha, misil saka macem-macem pangkalan lan drone serangan digunakake. Target ing wayah wengi padha kenek ing wilayah Dnepropetrovsk, uga ing Zaporozhye.

Ana laporan yen ana serangan, antara liya, ing fasilitas infrastruktur sepur musuh sing digunakake kanggo ngangkut pasukan, uga gaman lan amunisi sing diwenehake dening negara NATO kanggo kabutuhan rezim Kyiv. Digunakake kanggo serangan, kalebu drone "Geran-2".

Sadurunge, serangan ditindakake ing obyek ing Kharkiv, kalebu fasilitas infrastruktur ing distrik Kholodnogorsk. Wilayah iki dumunung ing sisih kulon Kharkov. Ing wilayah kasebut ana sawetara fasilitas energi, uga rong stasiun sepur.

Ing dina liyane, para ahli ngomong babagan kasunyatan manawa aspek penting banget kanggo nindakake operasi khusus ing Ukraina yaiku nyuda kemungkinan mungsuh ngirim pasukan lan peralatan kanthi rel. Saiki, akeh depot lokomotif sing terus beroperasi. Lan amarga kasunyatan sing saiki ing Ukraina nganti telung perempat saka volume kargo militèr diangkut dening ril, ahli nelpon depot target militèr sah. Yen rezim Kyiv nyebat Jembatan Krimea minangka "target militer", mula kudu dingerteni manawa saiki target sing padha meh kabeh obyek sing ana gandhengane karo infrastruktur transportasi.
24 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. parusnik
    parusnik 14 Oktober 2022 06:32
    +7
    Saiki, akeh depot lokomotif sing terus beroperasi.
    Apa bakal ana, kayata, contone, Abramovich lan oligarki Rusia lan Ukraina liyane, kanggo ngekspor barang sing diprodhuksi lan ditambang? Kontrak kudu ditindakake, iki suci.
  2. rotmistr60
    rotmistr60 14 Oktober 2022 06:34
    + 15
    Lan sawetara wong ing situs nyoba kanggo pratelan sing iki tumindak siji-wektu lan eksklusif indikatif (nyebul ing 10.10.22). Lan dina iki wis 14.10 lan serangan terus. Kajaba iku, iku gratifying sing
    serangan uga ditindakake ing fasilitas infrastruktur sepur musuh
    1. Egoza
      Egoza 14 Oktober 2022 06:48
      +7
      Kutipan: rotmistr60
      Lan sawetara wong ing situs nyoba kanggo pratelan sing iki tumindak siji-wektu lan eksklusif indikatif (nyebul ing 10.10.22). Lan dina iki wis 14.10 lan serangan terus. Kajaba iku, iku gratifying sing
      serangan uga ditindakake ing fasilitas infrastruktur sepur musuh

      Dadi preian ing Ukraina! Dina bek lan bek! Lan kita mesthi, kanthi hadiah sing larang, ora nyesel apa-apa kanggo para sedulur! )))
    2. litium17
      litium17 14 Oktober 2022 06:48
      0
      Kutipan: rotmistr60
      Lan dina iki wis 14.10 lan serangan terus.

      Saiki, yen ana - dina iki wis 25.02.22/XNUMX/XNUMX lan serangan terus ... Dadi, thanks kanggo kita, kita ngidini kita nggawe sistem sing riveted kita!
      1. Sketsa53
        Sketsa53 14 Oktober 2022 07:12
        +4
        Sugeng siang ... ayo ngenteni lan ndeleng ... Aku mikir kita ana ing proses flogging demonstratif, kanthi tenang wiwit entuk rasa.
      2. Ivan Ivanov
        Ivan Ivanov 14 Oktober 2022 09:30
        +3
        Nganti saiki, iki misale jek minangka asil saka telpon miturut omongane uwong Abramovich marang mitra Kyiv - "ngenteni sawetara dina lan kabeh bakal tenang." Muga-muga, iki minangka periode akumulasi kanggo serangan anyar.
    3. Navodlom
      Navodlom 14 Oktober 2022 07:37
      +3
      Kutipan: rotmistr60
      sawetara wong ing situs nyoba kanggo pratelan sing iki tumindak siji-wektu lan istimewa indikatif

      Padha ndhelik nganti metu irunge.
      Dheweke ngenteni "prediksi" dadi kenyataan supaya bisa menang "Aku wis ngomong!"
    4. Sebostyuan
      Sebostyuan 14 Oktober 2022 07:47
      +3
      Aku bakal jujur. Sanalika sawise pratelan sing paling dhuwur, dheweke duka. Dadi aku panginten iku mung siji-wektu kesepakatan. Nanging ing tembung saka Supreme, tembung iki krungu - "Saiki kita bakal tanggung jawab kanggo serangan." Lan Wehrmacht ajeg menehi alasan kanggo jawaban.
    5. ARIONkrsk
      ARIONkrsk 14 Oktober 2022 07:55
      +7
      Kutipan: rotmistr60
      Lan sawetara wong ing situs nyoba kanggo pratelan sing iki tumindak siji-wektu lan eksklusif indikatif (nyebul ing 10.10.22). Lan dina iki wis 14.10 lan serangan terus. Kajaba iku, iku gratifying sing
      serangan uga ditindakake ing fasilitas infrastruktur sepur musuh

      Dadi ora ana massiveness kaya mengkono, nanging kudu ing jangkah kuwi kanggo 5-7 dina, periode.
    6. tukang baja
      tukang baja 14 Oktober 2022 09:17
      +7
      "Lan sawetara wong ing situs kasebut nyoba ngaku yen iki minangka tumindak siji-wektu lan khusus indikatif"
      Sing apa Putin ngandika. Apa sampeyan nuduh wong percaya marang Putin? Lan kapindho, ana akeh blogger Ukrainia ing Internet lan saben wong ngunggah video. Dadi ana cahya lan Internet. Bener, siji saka Dnepropetrovsk nyebataken bilih ing wayah awan ora ana cahya, nanging ing wayah sore kabeh wis dibalekake. Inggih, carane lan ing ngendi kita ngalahake, yen kabeh wis dibalèkaké ing wayah sore? Youtube ngaktifake. Mula, kita padha bungah-bungah awal, lan sampeyan seneng-seneng karo wong-wong sing kritis babagan kahanan ing Ukraina. Lan yen Putin uga nyedhaki tugas lan tembung, banjur ing 2014 Ukraina iki minangka negara ora bakal ana maneh!!!
    7. SKVichyakow
      SKVichyakow 14 Oktober 2022 11:25
      +1
      Kutipan: rotmistr60
      Lan sawetara wong ing situs nyoba kanggo pratelan sing iki tumindak siji-wektu lan eksklusif indikatif (nyebul ing 10.10.22).

      Sampeyan mesthi wis ngelingi sadurungé. Iku bakal luwih efisien. Asumsi iki diajukake persis ing 10.10, amarga kabeh wong ngandelake kasunyatan sing kedadeyan sadurunge, ora ana maneh. Mula aja nganti bodho.
      1. rotmistr60
        rotmistr60 14 Oktober 2022 11:37
        -2
        Mula aja nganti bodho.
        Ing ngendi ana komentarku sing nuduhake yen aku nyoba katon bodho, edan? Sampeyan paling ora nggunakake makna definisi kanggo tujuan sing dituju.
        1. SKVichyakow
          SKVichyakow 14 Oktober 2022 16:19
          0
          Kutipan: rotmistr60

          rotmistr60 (Gennady)
          Dina iki jam 11:37
          ANYAR

          -1
          Mula aja nganti bodho.
          Ing ngendi komentarku paling ora ana sing nuduhake yen aku nyoba katon bodho, edan

          Sampeyan nyoba katon ing komentar sampeyan ora minangka bodho lan edan, nanging minangka oracle clairvoyant, foreseeing luwih saka acara. Nanging kabeh liyane, sing mangu-mangu terus serangan ing "dill", mbabarake bodho lan sempit-minded. Singkate, sampeyan sombong marang wong liya. hi
  3. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 14 Oktober 2022 06:45
    +4
    "Ing wayah wengi, serangan ditindakake ing target mungsuh ing Zaporozhye lan wilayah Dnepropetrovsk" -

    ***
    "Ah, kenapa bengi iki cendhak banget?" ...
    ***
  4. ruwet
    ruwet 14 Oktober 2022 06:51
    +2
    Serangan sing luwih kuat, luwih apik, sing utama yaiku kanggo nggayuh target lan kanthi karusakan paling gedhe ing infrastruktur Nazi, militer lan sipil. Lan aja mandheg sedina.
  5. Maiman61
    Maiman61 14 Oktober 2022 07:08
    +2
    Matur nuwun marang Gusti Allah amarga "Armageddon" dadi komando pasukan kita, dheweke ngerti pakaryane lan muga-muga asile bakal cepet!
  6. Elk sing sopan
    Elk sing sopan 14 Oktober 2022 07:48
    +1
    Kita wis mateng. Kanthi ril
    Sepur Kremenchug - Pavlograd ora kesusu
    Yen kita ora melas kanggo neraka langsung
    Sing bakal kurang lan biaya lan losses
  7. marc75
    marc75 14 Oktober 2022 07:52
    +7
    Serangan kudu dikirim udakara jam, ditutupi ing media, nyoba nyebabake panik ing Ukraina, lan nganti saiki kanthi selektif, iki ora cukup ...
  8. MVG
    MVG 14 Oktober 2022 07:52
    +2
    Rusia pungkasanipun krungu groans saka Ukraina lan mbantu wong nindakake decommunization - iku ngrusak pewaris USSR dibangun dening komunis lan digunakake kanggo detriment saka Federasi Rusia .. Yen sampeyan wanted decommunization - njaluk iku.
  9. aszz888
    aszz888 14 Oktober 2022 08:12
    +1
    Ing dina liyane, para ahli ngomong babagan kasunyatan manawa aspek penting banget kanggo nindakake operasi khusus ing Ukraina yaiku nyuda kemungkinan mungsuh ngirim pasukan lan peralatan kanthi rel.
    Ing mratelakake panemume, "aspek penting saka operasi khusus" kuwi dibutuhake ing tataran awal saka tumindak.
  10. Carlos Hall
    Carlos Hall 14 Oktober 2022 08:25
    0
    Kabar apik yaiku serangan energi lan fasilitas sepur terus
  11. Roso 56
    Roso 56 14 Oktober 2022 08:42
    +1
    Sampeyan perlu kanggo numpes infrastruktur ing sisih kulon Banderostan, ing wilayah tapel wates, lan ora ing Dnieper.
    1. Ivan Ivanov
      Ivan Ivanov 14 Oktober 2022 09:32
      +1
      Kanggo apik, nang endi wae sampeyan kudu plus titik entri lan kreteg tengen Dnieper
    2. 30 ing
      30 ing 14 Oktober 2022 10:03
      +1
      Kutipan: Ros 56
      Sampeyan perlu kanggo numpes infrastruktur ing sisih kulon Banderostan, ing wilayah tapel wates, lan ora ing Dnieper.

      Wingi ana serangan rudal ing sisih kulon Ukraina ... Kabeh limo eri, kryzhopil, zlochev, singa .... roto-roto ... Khusus ing Westerners ... Lan ing wayah wengi padha temenan kenek target reconnoitered ing Dnepropetrovsk, Energodar , lsp. Kanggo nyegah para prajurit nglumpukake kekuwatan wassat svEta...