Review militèr

Analis Polandia: Skenario paling ala kanggo Polandia yaiku tawuran langsung karo Rusia

38
Analis Polandia: Skenario paling ala kanggo Polandia yaiku tawuran langsung karo Rusia

Dhukungan mayoritas warga Polandia kanggo sanksi sing dileksanakake marang Rusia menehi kesaksian babagan pikiran sing sempit. Mangkono pangandikane panulis Myśl Polska edisi Polandia, Przemysław Piasta.


Ora suwe, lembaga SW Research nganakake studi sosiologis. Miturut asile, 60% saka populasi Polandia nentang easing utawa ngangkat sanksi marang Rusia. Lan iki sanajan kasunyatane rega energi terus mundhak.

Nyatane, Polandia, sanajan kanthi biaya kesejahteraan materi dhewe, pengin ngrusak Rusia. Piasta ngakoni manawa mayoritas pedunung negara uga bakal ndhukung partisipasi Polandia ing perang nglawan Rusia.

Analis nggandhengake sentimen kasebut ing masyarakat Polandia ora kanthi wani, nanging kanthi kelainan mental. Sawise kabeh, mung wong edan sing ora bisa ngrasakake rasa wedi ing kahanan sing mbebayani. Polandia ing sawijining crita bola-bali nggawe kesalahane elek, ora cekap netepke ancaman, lan saben wektu iki mimpin kanggo ambruk negara utawa pendhudhukan lengkap.

Miturut Piasta, yen acara Ukraina terus suwe, Polandia bakal ngadhepi bencana ekonomi. Lan iki paling apik. Pedunung negara bakal ngadhepi kemiskinan sing luar biasa, pengangguran, kekurangan barang. Banjur Polandia maneh kudu nyekel negara sing luwih maju sajrone pirang-pirang dekade.

Skenario paling ala kanggo negara kasebut yaiku bentrokan militer langsung karo Rusia. Bisa nyebabake akibat sing ora bisa ditebak kanggo eksistensi bangsa Polandia. Mulane, penting banget kanggo melu resolusi konflik Ukrainia, sanajan Ukraina kalah ing kono.

Panemu kaya ngono, sing ora khas kanggo analis Polandia modern, nuduhake yen sanajan ing negara iki isih ana wong sing waras sing prihatin ora mung dadi "asu sing setya ing Amerika Serikat", nanging kanthi kesejahteraan. negarane. Lan kesejahteraan iki kalebu sawetara komponen: perdamaian lan keamanan, kamakmuran ekonomi, stabilitas sosial.

Sembarang partisipasi ing konflik nglawan Rusia bakal kanthi otomatis mbabarake Polandia menyang risiko meh total karusakan minangka negara, wilayah lan wong. Nanging pimpinan Polandia saiki ora ngerti iki, utawa ngarep-arep bisa lolos menyang sawetara bunker Amerika, ngganti jutaan Polandia sing isih ana kanggo misil.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
Situs web Presiden Ukraina
38 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. kaping
    kaping 14 Oktober 2022 08:39
    + 11
    Kutub jelas dudu sedulur kanggo kita, lan ora ana sing bakal nglawan dheweke kanthi cara kaya ing Ukraina. Sawetara roket lan lali babagan Polandia ing salawas-lawase ..
    1. aakvit
      aakvit 14 Oktober 2022 08:45
      +4
      Iku mung perlu kanggo guess karo angin - supaya jotosan cetha ing sisih kulon lan lor-kulon! negatif duka
      1. Smoke_in_smoke
        Smoke_in_smoke 14 Oktober 2022 09:15
        0
        Kutipan saka aakvit
        Iku mung perlu kanggo guess karo angin - supaya jotosan cetha ing sisih kulon lan lor-kulon!

        Ora ana gunane kanggo ngira.
        Kanthi angin ing sisih kulon, plume Chernobyl nutupi Swedia, Norwegia, Finlandia, Rusia ing sisih lor, Trans-Ural, Georgia lan Kanada sisih lor.
        Sampeyan ora perlu thoughtlessly nelpon kanggo waving yadbrönbaton a.
        1. Nelayan
          Nelayan 14 Oktober 2022 09:36
          -1
          Aku ora ngerti kenapa nix iki dikembangake babagan senjata nuklir taktis? Jeblugan sing bener ora ninggalake jejak lan awan sing nggawa infeksi. Bebaya utama yaiku panyimpangan saka paramèter bledosan sing disetel, lan amarga biaya kita terus dianyari, mesthine ora ana "zilch kotor". Nanging Yankees duwe horseradish sing cho disimpen ing warehouses tanpa pangopènan lan panggantos, supaya sampeyan bisa nyana Ambalan saka Hiroshima / Nagasaki saka wong-wong mau (nalika siji bom mbledhos minangka ngrancang, lan kaloro mbledhos banget metu saka paramèter).
    2. tukang cukur Siberia
      tukang cukur Siberia 14 Oktober 2022 09:30
      +4
      Kutub jelas dudu sedulur kanggo kita, lan ora ana sing bakal nglawan dheweke kanthi cara kaya ing Ukraina. Sawetara roket lan lali babagan Polandia ing salawas-lawase ..

      Yagene kapercayan kaya ngono?
      Ing musim semi, uga ana swasana: "siji kiwa"
      Lan aja nambani kabeh Kutub nganggo sikat sing padha. Aku duwe akeh kanca ing Polandia lan panemune babagan apa sing kedadeyan beda karo posisi resmi panguwasa. Ya, dheweke nggawa generasi anyar babagan Russophobia, nanging ayo ndeleng apa sing kedadeyan karo kita, contone: mobilisasi parsial. Ing Istanbul, Rusia sing mlayu kaya sawise perang sipil, 100 taun kepungkur. Uga "ngangkat" ...
    3. kredo
      kredo 14 Oktober 2022 09:35
      +2
      Kutipan saka krot
      Kutub jelas dudu sedulur kanggo kita, lan ora ana sing bakal nglawan dheweke kanthi cara kaya ing Ukraina. Sawetara roket lan lali babagan Polandia ing salawas-lawase ..

      Iku ora malah prakara sing kita sedulur lan sing ora, nanging sing Anglo-Saxon brainwashing nggawe "ajaib" reinkarnasi saka wong waras lan iki pancen medeni.

      Yen wong-wong wis lali karo medeni perang lan siyap mateni wong-wong kaya wong-wong mau, nanging sing ndeleng donya kanthi beda, mula iki wis dadi kasus klinis sing kudu "dirawat" kanthi cara sing paling radikal.

      Iku tega yen Polandia mbayangno awake dhewe dadi ratu, amarga ing papan catur donya, Anglo-Saxon njupuk menyang akun kanggo njupuk menyang akun pion sing ora tega kanggo kurban.
  2. AIK05
    AIK05 14 Oktober 2022 08:40
    +2
    Ora saben wong dadi kelangan pikirane; ing antarane hyena, misale jek patriot bangsane bisa urip lan slamet.
  3. Viktor Chernenko
    Viktor Chernenko 14 Oktober 2022 08:41
    0
    Dadi Polen karo Balt, ing jejere, ora bakal bisa lungguh, kaya mangkono nasibe Tabaka, sing duwe panggonan.
    1. Canecat
      Canecat 14 Oktober 2022 09:03
      +5
      Kutipan: Viktor Chernenko
      Dadi Polandia karo Balts, sabanjuré ing baris

      Kagum dening sawetara komentator sing nemtokake urutan showdown.
      Ayo kita menehi hasil karo Ukraina, banjur kita bakal mikir babagan apa sing kudu ditindakake karo negara-negara anggota aliansi NATO. Sampeyan mesthi ora bakal perang.
  4. Arcady007
    Arcady007 14 Oktober 2022 08:42
    +5
    Iki ngendi sikap nyata saka Polandia marang Rusia manifested dhewe.
    Meri bawaan lan nesu marang pepadhamu cepet-cepet metu.
    Kayane ora bisa ditambani. Mulane ana akeh sing ana ing barisan pemadam kebakaran ing Ukraina. Kabeh mau dadi siji kanggo sapa lan karo sapa. Yen mung marang Rusia - ngenyek sajarah kanggo asor.
  5. Pereira
    Pereira 14 Oktober 2022 08:42
    +3
    Jarene wis tabrakan. Loro brigade lengkap. Ora ana wong Ukraina ing cedhak Kharkov.
    1. ukum70
      ukum70 14 Oktober 2022 08:51
      +3
      Jarene wis tabrakan. Loro brigade lengkap. Ora ana wong Ukraina ing cedhak Kharkov.

      Iku bakal becik kanggo solemnly (ing pangertèn saka kamera) ngulungaké Sisa kanggo tanah primordially Rusia.
      1. Pereira
        Pereira 14 Oktober 2022 09:23
        0
        Nanging, siji foto saben minggu ditampilake.
  6. Mauritius
    Mauritius 14 Oktober 2022 08:43
    +2
    Analis Polandia: Skenario paling ala kanggo Polandia yaiku tawuran langsung karo Rusia
    Ya, luwih trep lan luwih aman kanggo perang nganggo tangane Bandera. Nanging Polandia bakal njawab kabeh, sampeyan ora bisa ngapusi sajarah, nanging inti saka Polandia bakal ngganti. Nyuwun
  7. mouse
    mouse 14 Oktober 2022 08:46
    +7
    Analis nggandhengake sentimen kasebut ing masyarakat Polandia ora kanthi wani, nanging kanthi kelainan mental.

    kelainan mental iki wis karo wong-wong mau wiwit Persemakmuran ... wis dipakani kanggo abad ....
    1. ukum70
      ukum70 14 Oktober 2022 08:53
      +1
      kelainan mental iki wis karo wong-wong mau wiwit Persemakmuran ... wis dipakani kanggo abad ....

      Aku ora yakin bab dipakani, nanging nang endi wae ing kode genetik mesthi ana.
  8. Roso 56
    Roso 56 14 Oktober 2022 08:48
    +3
    Inggih, kabeh bakal luwih gampang ing kene, ora ana sing bakal nglindhungi Polandia.
  9. ukum70
    ukum70 14 Oktober 2022 08:49
    +1
    sanajan ing negara iki isih ana wong sing waras

    Ing sel lan kabeh bisnis.
  10. Irek
    Irek 14 Oktober 2022 08:50
    +3
    Masalah ekonomi wis diwiwiti.
  11. tihonmarine
    tihonmarine 14 Oktober 2022 08:55
    +3
    .
    Miturut asile, 60% saka populasi Polandia nentang easing utawa ngangkat sanksi marang Rusia. Lan iki sanajan kasunyatane rega energi terus mundhak


    Wong bakal ngerti nalika manggon ing kahanan kaya mengkono limang taun, lan mung banjur padha ngomong - "Apa wis kita rampung." Lan saben pedunung Eropa kudu ngerti yen ora bakal maneh, nganti "akhir jaman", sumber daya energi ora bakal luwih murah, nanging mung bakal luwih larang, urip sing mewah lan gratis ora bakal bali. Nalika ing Eropah padha, saben wong bakal miwiti tenggorokan saben liyane, kanggo meter kubik gas, liter bensin, kanggo bundle saka kayu bakar lan shovel saka batu bara.
    Wektu mlayu lan kejem.
    1. mitroha
      mitroha 14 Oktober 2022 09:22
      +1
      Kutipan saka tihonmarine
      kanggo buntelan kayu bakar lan sekop batu bara

      Banjur dheweke bakal ngomong, pindhah menyang Rusia, dheweke "ilegal" duwe kabeh.
      Apa pancen ora bisa dimangerteni dening wong Eropa yen demi Eropa iki ambruk
      1. tihonmarine
        tihonmarine 14 Oktober 2022 09:35
        +2
        Kutipan saka Mitroha
        Apa pancen ora bisa dimangerteni dening wong Eropa yen demi Eropa iki ambruk

        Durung tekan wong Eropa, kaya angsa, dheweke isih euforia "kita bakal ngukum Rusia", sanajan lampu ing kutha-kutha wis dipateni lan suhu ing "gubug" diwatesi, malah denda sing abot. kanggo konsumsi energi wis ngenalaken. Dheweke mbokmenawa ora kena didenda.
  12. Kucing
    Kucing 14 Oktober 2022 09:01
    0
    Dementia lan arrogance umume minangka ciri saka kabijakan Polandia. Sacara historis, ing tawuran langsung karo Rusia, Polandia mung sapisan mesem ing luck ing Wektu Troubles - lan malah banjur, resmi, negara Polandia ora melu. Banjur padha wiwit dibagi Polandia, moyoki ing kadhangkala dadi loro, lan kadhangkala ing telung busur, nanging sing diantemi ora bisa turu ...
  13. Komentar wis dibusak.
  14. ngudud
    ngudud 14 Oktober 2022 09:05
    +1
    Ana redistribusi global ing donya lan ora bakal bisa urip maneh kaya sadurunge.
  15. bandabas
    bandabas 14 Oktober 2022 09:09
    0
    Ana lagu urip kuwi. https://yandex.ru/video/preview/378254789309624954
  16. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 14 Oktober 2022 09:10
    +1
    ***
    _͟П͟о͟l͟ь͟͟s͟k͟i͟й͟ ͟г͟о͟н͟о͟р͟ - massa Komplek lan individu psychopathological fénoména gawan ing Polandia, lan ciri kawicaksanan manca Polandia.
    (Materi saka ensiklopedia Rusia "Tradisi") gratis
    ---
    _͟R͟͟͟͟͟͟͟a͟͟͟͟͟͟͟z͟͟͟͟͟͟͟͟͟͟͟͟͟͟͟͟͟͟͟͟͟l͟͟͟͟͟͟͟y͟͟͟͟͟͟͟͟͟͟͟͟͟͟l͟͟͟͟͟͟͟y ͟͟͟͟͟͟͟p͟͟͟͟͟͟͟p͟͟͟͟͟͟͟l͟͟͟͟͟͟͟H͟͟͟͟͟͟͟Sh͟͟͟͟͟͟͟i͟͟͟͟͟͟͟: ͟͟͟͟͟͟͟

    - Pemisahan pisanan saka Persemakmuran ing 1772,
    - Pemisahan kapindho Persemakmuran ing taun 1793,
    - Divisi katelu saka Persemakmuran ing 1795;
    - Kongres Wina ing taun 1815, kadhangkala disebut minangka partisi kaping papat saka Polandia;
    - Pakta non-agresi antarane Jerman lan Uni Soviet ing taun 1939 diarani partisi kaping papat utawa kaping lima saka Polandia ...
    ***
  17. Max1995
    Max1995 14 Oktober 2022 09:21
    0
    Bisa uga ana sing mikir yen tawuran langsung karo Polandia dudu skenario paling ala kanggo Rusia.
    Lan bencana ekonomi wis ana ing irung. Pindhah menyang toko lan deleng rega. Dolar wis mudhun - lan rega mundhak mudhun ...
  18. Pavel73
    Pavel73 14 Oktober 2022 09:26
    0
    Masalah saka Polandia minangka tingkat rasisme, swagger lan arrogance sing dhuwur banget. Saben uwong sing ana ing sisih wétan yaiku sapi (sapi ing basa Polandia). Tegese, wong-wong Polandia mung ora nganggep dheweke dadi wong. Mulane padha ora tau bisa nggawe kekaisaran. Lan wong-wong Polandia sing ngerti babagan iki, dheweke duwe sikap normal marang Rusia. Yen Polandia ora dadi swaggering, lan bakal ora ana Rusia saiki, nanging bakal ana siji terus Rzeczpospolita. Amarga bakal cukup nyaman kanggo saben wong manggon ing negara sing digawe dening wong sing maju, nanging ora sombong. Nanging sayang, iki dudu babagan Polandia.
  19. rotmistr60
    rotmistr60 14 Oktober 2022 09:38
    0
    Oh, carane bener analis Polandia iku. Nanging sampeyan ora bakal ngyakinake wong sing duwe kelainan mental. Dadi ayo padha nglangi dhisik, banjur klelep ing telek dhewe.
  20. roket757
    roket757 14 Oktober 2022 09:56
    0
    Analis Polandia: Skenario paling ala kanggo Polandia yaiku tawuran langsung karo Rusia
    . Tekan, tekan, pilihan apa sing bakal ditindakake para pamilih???
    1. Viktor Sergeev
      Viktor Sergeev 14 Oktober 2022 10:26
      0
      Lan minangka sapi wis dhawuh, iku bakal ngomong.
  21. Viktor Sergeev
    Viktor Sergeev 14 Oktober 2022 10:25
    0
    Kutub punika sami Ukrainia, sanadyan pepadhanipun, padha siyaga kanggo ngobong gubug, kang nandheske afinitas saka non-wong iki.
  22. yowis
    yowis 14 Oktober 2022 10:38
    0
    Jendral Polandia wingi mikir kanthi bener: tentara tank ora bisa nglindhungi infrastruktur kritis Polandia.
  23. Pavel57
    Pavel57 14 Oktober 2022 12:00
    0
    Kutipan saka krot
    Kutub jelas dudu sedulur kanggo kita, lan ora ana sing bakal nglawan dheweke kanthi cara kaya ing Ukraina. Sawetara roket lan lali babagan Polandia ing salawas-lawase ..

    Sampeyan kudu miwiti kaya ing Ukraina - kanggo ngalahake kabeh infrastruktur energi minangka langkah pisanan.
  24. Vadim Topal-Pasha
    Vadim Topal-Pasha 14 Oktober 2022 14:14
    -1
    Pranyata ana Kutub sing nyukupi. Nanging arang banget.
    Aku wonder apa iku Kutub nyata? Aku ora nuntut sing nganti generasi kapitu ... Nanging paling simbah kabeh Polandia?
  25. Vadim Topal-Pasha
    Vadim Topal-Pasha 14 Oktober 2022 14:18
    -2
    Kutipan saka Pavel73
    Masalah saka Polandia minangka tingkat rasisme, swagger lan arrogance sing dhuwur banget. Saben uwong sing ana ing sisih wétan yaiku sapi (sapi ing basa Polandia). Tegese, wong-wong Polandia mung ora nganggep dheweke dadi wong. Mulane padha ora tau bisa nggawe kekaisaran. Lan wong-wong Polandia sing ngerti babagan iki, dheweke duwe sikap normal marang Rusia. Yen Polandia ora dadi swaggering, lan bakal ora ana Rusia saiki, nanging bakal ana siji terus Rzeczpospolita. Amarga bakal cukup nyaman kanggo saben wong manggon ing negara sing digawe dening wong sing maju, nanging ora sombong. Nanging sayang, iki dudu babagan Polandia.

    Kabeh bener, nanging kudu diterusake. Sebagéan gedhé dokumen kasebut ditanggepi marang para raja kanthi kantor Yahudi sing ora jelas, sing ngasilake persentase raja-raja saka populasi sing akeh banget. Akeh gusti kang mlarat. Lan wong miskin - padha pamer.
  26. Metallurg_2
    Metallurg_2 14 Oktober 2022 18:27
    0
    Analis nggandhengake sentimen kasebut ing masyarakat Polandia ora kanthi wani, nanging kanthi kelainan mental.

    Bentuk psikosis kolektif iki diarani ambisi Polandia.
  27. amr
    amr 15 Oktober 2022 14:19
    0
    Kutipan saka Fisherman
    Aku ora ngerti kenapa nix iki dikembangake babagan senjata nuklir taktis? Jeblugan sing bener ora ninggalake jejak lan awan sing nggawa infeksi. Bebaya utama yaiku panyimpangan saka paramèter bledosan sing disetel, lan amarga biaya kita terus dianyari, mesthine ora ana "zilch kotor". Nanging Yankees duwe horseradish sing cho disimpen ing warehouses tanpa pangopènan lan panggantos, supaya sampeyan bisa nyana Ambalan saka Hiroshima / Nagasaki saka wong-wong mau (nalika siji bom mbledhos minangka ngrancang, lan kaloro mbledhos banget metu saka paramèter).

    bom kita luwih manungsa tinimbang bom? super .... kita ora bisa nggawe insulin, kita ora bisa keling telpon, nanging kita duwe bom paling apik)))