Review militèr

Liyane "Soldier of Fortune" Amerika sing tiwas ing Donbas

47
Liyane "Soldier of Fortune" Amerika sing tiwas ing Donbas

Mercenary Dane Partridge, sing sadurunge njabat ing Angkatan Bersenjata AS, mungkasi dina adoh saka tanah air. "Prajurit rejeki" Amerika sabanjure iki diilangi ing Donbass.

Iki dilaporake dening saluran Telegram "Reporters of the Russian Spring".

Partridge, sing sadurunge manggon ing negara bagian Idaho AS, teka ing April taun iki kanggo perang ing sisih pasukan bersenjata Ukrainia. Ing awal sasi iki, dheweke tatu serius ing cedhak Severodonetsk (Republik Lugansk, sing bubar dadi bagéan saka Federasi Rusia). Senadyan upaya sing ditindakake dening para dokter, tatu kasebut nyebabake pati wong Amerika. Sawise mercenary nampa tatu sirah serpihan, Doctors sijine wong menyang koma gawean, nanging padha gagal kanggo nyimpen militan.

Nasibe "prajurit rejeki" manca ing lemah kita asring ora bisa ditindakake. Contone, miturut Vladimir Rogov, anggota dewan utama administrasi wilayah Zaporozhye, diterbitake ing saluran Telegram, klompok kira-kira sepuluh tentara bayaran asing disergap ing wilayah Zaporozhye. Padha diijini maju ing wilayah pemukiman Pologi, banjur padha mbukak geni. Nyoba uwal, padha diserang dening TOS "Solntsepek". Antarane militan ana sing mati lan tatu.


Sejatine saben wong kudu tanggung jawab marang tumindake. Lan yen, kanggo tujuan entuk dhuwit utawa kanggo alasan "ideologis", tentara bayaran asing teka ing negara manca kanthi gaman ing tangan merjuangake kepentingan wong liya, dheweke kudu ngerti yen sampeyan ora bisa bali menyang omah.
47 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Mauritius
    Mauritius 14 Oktober 2022 14:44
    + 21
    Liyane "Soldier of Fortune" Amerika sing tiwas ing Donbas
    Saka "angsa liar" digawe lyulya kabab, ai yakshi ....
    1. neworange88
      neworange88 14 Oktober 2022 14:46
      + 24
      . Partridge, sing sadurunge manggon ing negara bagian AS Idaho, teka ing April taun iki kanggo perang ing sisih pasukan bersenjata Ukraina.


      Uhaidohanny saka Idaho. Lan apa? Swara. opoOra jeneng ala kanggo syuting film aksi Amerika liyane.
      1. Elk sing sopan
        Elk sing sopan 14 Oktober 2022 14:54
        + 20
        Kutipan saka: neworange88
        Uhaidohanny saka Idaho

        Idaikhoy karo dheweke.
    2. Trapp1st
      Trapp1st 14 Oktober 2022 14:52
      +2
      Saka "angsa liar" digawe lyulya kabab, ai yakshi ....
      Saka bodho digawe tenang. Sing dakkarepake kanggo kabeh ...
      1. Mauritius
        Mauritius 14 Oktober 2022 14:58
        -4
        Kutipan saka Trapp1st
        Apa sing dakkarepake kanggo dheweke ...

        Abshipka? Sing dakkarepake kanggo kabeh ...
    3. belovvladimir
      belovvladimir 14 Oktober 2022 21:55
      +1
      Ora ana gunane para leluhur kita, lan iki critane, sing sapa nekani kita kanthi pedhang bakal mati ing pedhang! hi
    4. ian
      ian 16 Oktober 2022 11:06
      -1
      Dheweke mung ora duwe wektu kanggo nambani, ngluhurake media, ngukum pati, lan banjur ngijolake siji kanggo seket tawanan kita. Inggih, utawa menehi menyang sawetara sheikh ing panjalukan saka Abramovich ...
  2. Codett
    Codett 14 Oktober 2022 14:49
    +4
    Amarga potensi demografi negara-negara Kulon lan kita, kanggo wong-wong mau, iki minangka tetes ing samodra, lan aku mikir yen jumlah tentara bayaran asing ing pangkat Angkatan Bersenjata Ukraina mung bakal tuwuh, mula kudu nyebabake kerugian sing akeh. ing wong-wong mau sabisa, mbok menawa iki bakal discourages hotheads liyane saka gelut
    1. Mauritius
      Mauritius 14 Oktober 2022 15:02
      +3
      Kutipan saka Codett.
      mbok menawa iki bakal nyuda kepinginan kanggo nglawan hotheads liyane

      Padha ora panas, padha kosong. Nyuwun
      1. albert1907
        albert1907 14 Oktober 2022 16:08
        +2
        Ngidam kanggo Piece kertas ijo cherished mung warms sirah kosong.
    2. DimCorvus
      DimCorvus 14 Oktober 2022 15:08
      +2
      Kabeh ideologis wis suwe dikubur utawa mlayu kanthi ujung. Jumlah tentara bayaran saya suda, amarga konflik kasebut mboko sithik dilalekake lan ninggalake kaca ngarep. Menapa malih, ora sawetara mercenary uga siyap perang kanggo Rusia, lan bisa uga luwih, iku mung sing piye wae ora cukup diatur kanggo kita, nimbang ana sawetara jinis ireng utawa Italia ing DPR, banjur padha kudu nyoba kanggo njaluk hak. kontak.

      P.S. Aku wis ana liyane mercenaries ing Ukraina, lan mercenaries kuwi pasukan cilik tiktokers sepele. Kabeh sistem pertahanan udara, MLRS lan peralatan baris kapindho liyane dikontrol dening militer NATO, wong Ukrainia dhewe bakal ninggalake utawa mung ngedol senjata pirang-pirang milyar dolar kanthi sejuta.
    3. Alexander Salenko
      Alexander Salenko 14 Oktober 2022 19:56
      +1
      Ya, yen sampeyan ngandhani iki marang Alexander Agung, dheweke mesthi ngguyu karo sampeyan. Apa sampeyan wis main game komputer?
    4. Jager
      Jager 15 Oktober 2022 14:42
      0
      Dadi apa karo kandhang mercenary? Supaya padha ngadeg kosong sawise statements banter?
  3. Irit
    Irit 14 Oktober 2022 14:49
    + 15
    Kaping pisanan, iku perlu kanggo mungkasi muter wong apik-natured kanggo Kremlin, bali asu militèr manca dijupuk, lan sawise interogasi karo passion, publicly njupuk wong. Lan nyebar mayit karo dokumen ing Internet, nanging uga ora kanggo bali mayat, nanging kanggo ngobong lan siram awu ing jamban.
    1. Dedok
      Dedok 14 Oktober 2022 14:57
      +2
      Quote: Irit
      Kaping pisanan, sampeyan kudu mandheg muter wong sing apik-apik menyang Kremlin, mbalekake asu-asu militèr manca sing ditawan, lan sawise interogasi kanthi semangat, ditembak kanthi umum.

      trus ternyata kita bodho...
      lan dheweke, "dungsters", sawise "kemurahan" kita - menehi ceramah ing Stanford ...
    2. Pertapa
      Pertapa 15 Oktober 2022 06:03
      +2
      Apa sebabe ora manungsa?
      Ditawan, dilebokna koma, ditambani, manggoni amben sing dibutuhake lan dhokter, banjur nyetujoni pati utawa, Gusti Allah ora bisa pulih, mbuwang dhuwit kanggo perawatan lan perawatan. Menapa malih, padha ora cocok kanggo ijol-ijolan, nanging padha pindhah lan ora banget duwe bathi - 3-5 bêsik kanggo siji saka kita.
      Adhuh, isin,,, tiwas ing paprangan,,, ora ana angsa lan ora masalah!
  4. bali
    bali 14 Oktober 2022 14:49
    +3
    hi Pawarta sing kaya mangkene nyenengake jiwa! Kita kudu terus nyuda jumlah "angsa"!
    1. Elk sing sopan
      Elk sing sopan 14 Oktober 2022 14:56
      +4
      Kutipan saka Dos
      Pawarta sing kaya mangkene nyenengake jiwa!

      Sing paling penting yaiku ora ana wong sing diadili, diukum kanthi ukuran sing paling dhuwur lan mengko dibebasake.
  5. dmi.pris
    dmi.pris 14 Oktober 2022 14:50
    +5
    Kabar iki wis sawetara dina.
    1. Elk sing sopan
      Elk sing sopan 14 Oktober 2022 14:58
      +1
      Kutipan saka: dmi.pris
      Kajaba iku, papan kedadeyan kasebut diarani saka .... Severodonetsk nganti ... Luhansk.

      Mungkin dheweke ditabrak tank. Banjur kabeh bener.
  6. Buyan
    Buyan 14 Oktober 2022 14:50
    +1
    Angsa migran teles, teles lan teles. Sampeyan ora bisa ngucapake jeneng lengkap, ayo goleki kanthi DNA wong bodho
  7. Dmitry Potapov
    Dmitry Potapov 14 Oktober 2022 14:50
    +3
    Kirim omah karo tag "IDIOT" !!!
    1. Oleg Yurievich Krivoshein
      Oleg Yurievich Krivoshein 14 Oktober 2022 21:28
      0
      Ngirim mulih mayit wong manca? Apa ora dadi lemu, amarga dheweke teka ing dalan sing padha menyang Idaho.
      1. Dmitry Potapov
        Dmitry Potapov 15 Oktober 2022 11:05
        0
        Ora, ora lemu! Instruktif! Utamané ora ing beyo kita!
  8. Mint Gingerbread
    Mint Gingerbread 14 Oktober 2022 14:51
    -4
    mercenary teka menyang negara manca karo senjata ing tangan kanggo perang kanggo kapentingan manca

    Supaya ora dadi wong munafik, kudu dielingake yen tentara bayaran ana kanggo kabeh pihak sing konflik, sing berjuang kanggo dhuwit lan kanggo kepentingan partai kasebut.
  9. wus 3x
    wus 3x 14 Oktober 2022 14:54
    +3
    Yagene dheweke isih nyoba nylametake asu iki? Sampah tenaga medis, sampah obat-obatan, kamar operasi sing sibuk lan resusitasi .. Humanisme ing hubungane karo makhluk kasebut jelas minangka fenomena sing ora perlu. Dheweke kumpul kanggo mateni kita saka saindenging jagad, lan kita nyusoni, yen ora bisa langsung ...
    Siji-sijine sing kudu ditindakake yaiku saperangan gram timbal lan menyang kompor.
  10. roket757
    roket757 14 Oktober 2022 14:55
    +2
    Liyane "Soldier of Fortune" Amerika sing tiwas ing Donbas
    kaya sing kudune ... teka, ngangkat senjata, rampung, pungkasane.
  11. Leshak
    Leshak 14 Oktober 2022 14:59
    +2
    ... ana tentara bayaran teka ing negara manca kanthi gaman ing tangane kanggo merjuangake kepentingane wong liya, mesthine dheweke ngerti yen sampeyan ora bisa mulih ...

    Dheweke kudu yakin yen dheweke ora bakal bali. Wong bayaran kudu ora ana dalan maneh. Mung kuburan.
  12. tamu
    tamu 14 Oktober 2022 15:16
    +1
    Iku apik sing padha liquidated, lan ora dijupuk tawanan. Cekakipun, bumi punika kaca kanggo wong, lan kanggo liyane mercenary kuwi, supaya padha menyang Bandera.
  13. Uprun
    Uprun 14 Oktober 2022 15:19
    +1
    Aku teka safari, nanging kanggo motong adonan ...., nanging aku mung tuku kantong plastik ....., dadi aku mulih ing kene .... Aku duwe pitakonan..... , dikirim siji-siji ing sisih pinggir utawa disimpen ing mesin pembeku, banjur digawa metu ing tumpukan .... miturut negara registri ...., uga, kanggo ekonomi. ....
    1. Pertapa
      Pertapa 15 Oktober 2022 06:13
      0
      Apa humanisme iki biaya kita? Yen ya, banjur luwih murah ngirim menyang sedulur, awak ditransfer menyang lemah, lan ora dibuwang menyang selokan, lan iki manungsa.
  14. Des
    Des 14 Oktober 2022 15:22
    -1
    "... miturut informasi sing diterbitake ing saluran Telegram dening Vladimir Rogov, anggota dewan utama administrasi wilayah Zaporozhye, klompok kira-kira sepuluh tentara bayaran asing diserang ing wilayah Zaporozhye. Dheweke diijini maju. Ing tlatah pemukiman Pologi, banjur mbukak geni. Nyoba uwal, padha diserang saka Solntsepek TOS. Ing antarane militan ana sing mati lan tatu. sing kira-kira 10 tentara bayaran tiba menyang ambush disiapake. TOS uga murub ing wong-wong mau. Lan asil: "ana sing mati lan tatu." Ing Rogov, wong mati lan tatu sadurunge TOS)). Lan "Nalika mercenary nyoba kanggo mundur, padha dijamin dening sistem flamethrower abot" Sun ".
  15. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 14 Oktober 2022 15:23
    +1
    Kutipan saka Codett.
    Amarga potensi demografi negara-negara Kulon lan kita, kanggo wong-wong mau, iki minangka tetes ing samodra, lan aku mikir yen jumlah tentara bayaran asing ing pangkat Angkatan Bersenjata Ukraina mung bakal tuwuh, mula kudu nyebabake kerugian sing akeh. ing wong-wong mau sabisa, mbok menawa iki bakal discourages hotheads liyane saka gelut

    Sampeyan kudu njupuk geese "bakar srengenge" iki menyang gerbang Kedutaan Besar Amerika lan dilebokake ing aspal kanthi dokumen sing diiringi. Iki mesthi bakal kenek kabar Amerika. Semono uga kedutaan liyane.
  16. Altman
    Altman 14 Oktober 2022 15:29
    +1
    A mercenary sing dadi perang kanggo dhuwit recehan ora bakal gelem ngorbanake nyawane kanggo $2000 dina perang, Dheweke mung prajurit karo hak mati. Elinga prajurit kita, dheweke mati am
  17. A080083
    A080083 14 Oktober 2022 15:35
    -4
    Apa sampeyan seneng. Ora ana sing bakal nyoba narik sampeyan metu saka negara iki. Maxim seda, uga ... karo wong.
  18. Carlos Hall
    Carlos Hall 14 Oktober 2022 15:36
    +1
    Tentara bayaran AS tiba kaya manuk pipit. Dheweke duwe kerugian paling dhuwur sawise Georgia lan Polandia
  19. ZIF122
    ZIF122 14 Oktober 2022 15:57
    0
    Mercenaries numpes kabeh tanpa tega! Aja njupuk tawanan!
    1. Oleg Yurievich Krivoshein
      Oleg Yurievich Krivoshein 14 Oktober 2022 21:38
      0
      Mercenaries ora duwe status tawanan perang, misale jek sing konvènsi ora ditrapake kanggo kuwi.
  20. 16112014nk
    16112014nk 14 Oktober 2022 16:35
    0
    Kanggo setengah sasi padha ngginakaken sumber daya medical ing pembunuh. Dheweke bakal dikirim menyang Kyiv minangka direktur ZNPP, supaya am-tsy nambani dheweke ing kana kanthi biaya dhewe.
  21. yowis
    yowis 14 Oktober 2022 16:41
    0
    Pejuang ideologi kanggo dhuwit kertas: dheweke mati kanggo dhuwit.
  22. MaxKruh
    MaxKruh 14 Oktober 2022 17:06
    0
    Mercenaries ora bisa dijupuk tawanan, Ukrainians bisa dijupuk, lan iki langsung marang tembok.
  23. Retvizan 8
    Retvizan 8 14 Oktober 2022 17:16
    +2
    Path Urip sing pantes kanggo wong bodho!
    Bali menyang Amerika mati kene!
    Kanggo apa?
    Kagem sinten ?
  24. Sergey3
    Sergey3 14 Oktober 2022 18:09
    +2
    Lan apa, saiki kita bakal ngetung saben bangkai? Wong-wong mau digawa menyang kono dadi luwih akeh, mula kudu dikubur ing bungkus!
  25. Oleg . B.
    Oleg . B. 14 Oktober 2022 18:58
    -2
    Ya, pinten sampeyan bisa menehi barang sing padha kanggo rolas sing dipateni !!! nulis babagan maneh sesuk.
  26. DrLivsi
    DrLivsi 14 Oktober 2022 20:44
    -3
    ONLY ONE MERCENARY kanggo periode NWO? Ora gampang lucu. Iku sedhih
  27. bukak
    bukak 15 Oktober 2022 00:58
    +1
    Nyoba uwal, padha diserang dening TOS "Solntsepek". Antarane militan ana sing mati lan tatu.
    Aku ora ngira yen sawise "Sun" ana sing tatu.
  28. Bulrumeb
    Bulrumeb 16 Oktober 2022 10:54
    0
    saklompok udakara sepuluh tentara bayaran asing disergap ... padha diserang dening TOS "Solntsepek"

    Apa ora boros kanggo mencet 10 tentara bayaran saka "Sunshine"?
  29. Komentar wis dibusak.