Review militèr

Denmark lan Swedia mundur saka grup gabungan kanggo neliti serangan teroris ing pipa gas Rusia

64
Denmark lan Swedia mundur saka grup gabungan kanggo neliti serangan teroris ing pipa gas Rusia

Ora ana investigasi gabungan babagan serangan teroris ing saluran pipa gas Nord Stream lan Nord Stream 2; Denmark lan Swedia wis mundur saka grup gabungan kasebut. Iki dilaporake ing Jerman.


Wiwitane, telung negara kasebut ngrancang investigasi bebarengan babagan sabotase lan bledosan ing pipa gas. Swedia minangka sing pisanan ninggalake grup kasebut, nerangake babagan rahasia investigasi, disusul Denmark. Saiki saben negara bakal nyelidiki kanthi mandiri. Disaranake yen ing cara iki Jerman dijupuk metu saka game, kang pengin diselidiki adil, amarga loro pipelines gas langsung related kanggo iku.

Kanthi investigasi gabungan, angel ndhelikake apa-apa, lan Jerman bisa uga ngerti babagan sing ora kudu ditindakake. Lan kanthi investigasi sing kapisah, bisa ditindakake supaya kesimpulan saka telung komisi kasebut bakal saling bertentangan. Mulane, Rusia ora diijini nyelidiki, supaya ora ana sing ora sengaja ditemokake. Miturut sumber, Amerika Serikat ana ing mburi keputusan kanggo misahake investigasi, uga ora diakoni saka Rusia.

Kangge, Polisi Federal Jerman ngrampungake investigasi ing situs-situs serangan teroris ing pipa gas lan nyimpulake yen bledosan ing jero banyu minangka penyebab bocor. Situs jeblugan diteliti kanthi bantuan kendaraan ing jero banyu khusus, bukti sing dibutuhake dikumpulake, lan saiki tim investigasi bakal ngatasi.

Elinga yen serangan ing pipa gas Rusia ditindakake tanggal 26 September taun iki. Akibat bledosan kasebut, rong garis Nord Stream lan siji garis Nord Stream 2 rusak. Saiki mung ana siji baris ing kondisi operasional kanthi, teknis siap kanggo pasokan gas, nanging kaputusan politik dibutuhake saka panguwasa Jerman saiki. Nanging ora bakal ditampa, amarga Jerman dudu negara mardika, lan pamaréntahan Scholz tiba ing Amerika Serikat.
64 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. roket757
    roket757 14 Oktober 2022 17:59
    +9
    Disaranake yen ing cara iki Jerman dijupuk metu saka game, kang pengin diselidiki adil, amarga loro pipelines gas langsung related kanggo iku.
    Iki bzh uga, kanggo alesan apik!
    Lan saiki pitakonane ... sapa maneh sing ngarep-arep sawetara tujuan, lan malah diselidiki?
    1. tihonmarine
      tihonmarine 14 Oktober 2022 18:22
      +5
      Kutipan saka roket757
      Lan saiki pitakonane ... sapa maneh sing ngarep-arep sawetara tujuan, lan malah diselidiki?

      Boeing wis diselidiki suwene 8 taun, nanging iki minangka jumlah cilik sing ana hubungane karo Nord Stream, tegese (nggedhekake) investigasi bakal ditindakake udakara 20 taun.
      Nanging ora bakal ana keputusan politik, lan sanajan siji utas Potok-2 diluncurake, kemungkinan bledosan bisa uga ana. Dadi wayahe lali babagan adol gas liwat pipa. Siji-sijine cara metu yaiku nggawe LNG lan adol luwih dhisik, menyang panuku tartamtu.
      Sanajan bakal ana perang ing sadawane jalur transportasi kanthi segara, negara-negara kasebut wis wiwit ngomong babagan iki.
      Saiki malah ing acara dhiskusi politik Amerika ing televisi pitakonan iki: "Yen kita hipotesis nganggep manawa pasukan Amerika nyebul pipa gas ing Eropa, apa sing kudu dikarepake negara kita?", kabeh ahli padha mangsuli: "Iku ora bakal mungkasi uga kanggo AS!" Lan Robert Fishburne (analis militer Amerika) umume mangsuli kanthi ringkes lan ringkes: "Donga!".
      1. roket757
        roket757 14 Oktober 2022 20:01
        +5
        Wis ping pira diomongno iki, kotak Pandora wis dibukak!!! Lan kene maneh lan maneh.
        Pira kothak kasebut kasebar ing saindenging jagad ???
      2. Zoldat_A
        Zoldat_A 14 Oktober 2022 21:33
        +3
        Kutipan saka tihonmarine
        Boeing wis diselidiki suwene 8 taun, nanging iki minangka jumlah cilik sing ana hubungane karo Nord Stream, tegese (nggedhekake) investigasi bakal ditindakake udakara 20 taun.

        Ya, sampeyan, kancaku, optimistis! ombenan

        Pembunuhan Kennedy wis diselidiki suwene 60 taun. Laporan komisi resmi, atusan volume kasus pidana, puluhan versi "paling akurat" lan atusan versi "ora akurat". Film, jurnalisme investigasi lan gosip liyane. Lan, sanajan kuping FBI metu saka meter, dheweke bisa uga ngerti persis kaya sing dingerteni ing Dallas sewidak taun kepungkur.
        “Malang Yorick Oswald!"

        Jeblugan Nord Stream minangka "pembunuhan Kennedy" ekonomi kanggo Eropa. Ing peran Oswald - Rusia.
    2. Canecat
      Canecat 14 Oktober 2022 18:23
      +1
      Kutipan saka roket757
      Sapa maneh sing ngarep-arep kanggo sawetara tujuan, lan uga diselidiki?

      Wis pecahan-pecahan "kaliber" sumebar ing sak kecamatan mesthine ngguyu
      1. t-4
        t-4 14 Oktober 2022 18:35
        + 11
        Ya, ing kene kanthi pengecualian, tanpa diselidiki, jelas.
        Sapa sing bisa njeblug? Ing kekuatan 3, uga, 4 negara. Lan kabeh ana ing NATO.
        Dadi NATO lan tanggung jawab. Njupuk Stolteberg minangka Resor pungkasan, comrades Jerman, lan njupuk menyang Den Haag, kanggo pengadilan, supaya wong inject.
        Lucu, ta?
        1. roket757
          roket757 14 Oktober 2022 20:05
          +1
          Wartawan ujar manawa 94% wong Jerman wis yakin manawa dheweke ora sopan Saxon !!!
          Nanging sawise kabeh, kanggo penyelidikan resmi, iki dudu argumentasi, ora babar pisan.
      2. roket757
        roket757 14 Oktober 2022 20:03
        +2
        Kaliber, misale jek, ora nyilem jero banget.
        Senajan ... Padha ketemu pamula, supaya apa Poseidon, iku ora masalah kanggo wong-wong mau kanggo nemokake Panjenengan!
        1. Zoldat_A
          Zoldat_A 14 Oktober 2022 21:34
          +3
          Kutipan saka roket757
          Kaliber, misale jek, ora nyilem jero banget.
          Senajan ... Padha ketemu pamula, supaya apa Poseidon, iku ora masalah kanggo wong-wong mau kanggo nemokake Panjenengan!

          Yen dheweke ora nemokake, dheweke bakal ngerti.
          Mungkin Haley.
          1. roket757
            roket757 14 Oktober 2022 22:39
            +1
            Limes bakal ribut utawa sepupu ... padha "penghibur" sawise kabeh.
            Minangka salah siji saka villains utama ngandika, ing Bond sabanjuré ... Padha ora golek warta, padha nggawe!
        2. Canecat
          Canecat 15 Oktober 2022 07:59
          +1
          Kutipan saka roket757
          Kaliber, misale jek, ora nyilem jero banget.

          Iki kita ngerti bab iku, lan burghers didol kanggo bebener.
          1. roket757
            roket757 15 Oktober 2022 10:03
            0
            Sing ngrungokke lan percaya karo macem-macem omong kosong ora bakal dilarani...ora kabeh wong kaya ngono.
            Apa iki bisa ngrusak kita? Kepemimpinan wis siji mesthi, padha bakal rampung ambruk karo Rusia, lan banjur ... luwih, akèh aneh, lan malah medeni, nanging, nanging bakal miring kanggo kita, Sejatine.
    3. Alexander Salenko
      Alexander Salenko 14 Oktober 2022 19:38
      +1
      Aku duwe pitakonan liyane, nanging kepiye carane donor utama EU diusir? Endi kesatuane? Sapa sing ngomong apa-apa, nanging Jerman iku lokomotif Eropah, lan tanpa Jerman, sing kasengsem ing Denmark, utawa Swedia?
      Ing kono, ing sadawane dalan, kabeh wong dadi gila, kaya macan Baltik kita.
      1. roket757
        roket757 14 Oktober 2022 20:08
        +2
        Jerman minangka lokomotif, nanging ... banjur padha nemokake / milih "sosis ati", tinimbang sosis Bavarian lan ... asil kabeh liwat pasuryan lan mabur ing!
        Masalahe, awake dhewe, awake dhewe!
    4. Zakirov Damir
      Zakirov Damir 14 Oktober 2022 21:53
      0
      Kutipan saka roket757
      Lan saiki pitakonane ... sapa maneh sing ngarep-arep sawetara tujuan, lan malah diselidiki?

      Apa sampeyan dhewe ngarep-arep? Yen ora, kenapa wong liya ing forum luwih ala tinimbang sampeyan?
      1. roket757
        roket757 14 Oktober 2022 22:41
        0
        Iku pitakonan retorika ... kok sampeyan bisa kebawa dening iku?
    5. belovvladimir
      belovvladimir 14 Oktober 2022 22:11
      +1
      Minangka salah siji saka anggota forum wrote kene, yen sampeyan nindakake mriksa, banjur ana risiko tekan metu kanggo dhewe! Iki kanggo kasunyatan sing ana akeh kasengsem ing perjury, sing, ing kapentingan negara dibukak dening Columbus dihormati, negara karo wretched lan abuh lemak pikiran! Kula salam!
      1. roket757
        roket757 14 Oktober 2022 22:47
        0
        Akeh kedadeyan aneh ing jagad iki.
        Kanggo ndeleng carane gedhe, sapisan, negara dadi cabang saka Sodom ing bumi ... ora nggawa kabungahan, ora ing kabeh.
  2. parusnik
    parusnik 14 Oktober 2022 18:00
    +6
    Kabeh wis jelas, sapa sing nyolong payung njait wong wadon tuwa.(c)
  3. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 14 Oktober 2022 18:01
    +5
    Denmark lan Swedia mundur saka grup gabungan kanggo neliti serangan teroris ing pipa gas Rusia

    ***
    Nalika ora ana persetujuan antarane kanca,
    Urusane ora bakal lancar,
    Lan ora ana sing bakal metu, mung glepung ...
    ***
  4. Alexander_Schlidt
    Alexander_Schlidt 14 Oktober 2022 18:03
    +6
    Iku lucu. Ing abad kaping 19 lan 20, Anglo-Saxon nduweni kawicaksanan ora ngidini persatuan Jerman lan Rusia. Ing biaya apa wae. Banjur kedadeyan. Saiki, ketoke, Jerman mung dikalahake sacara politik lan ekonomi. Bakal padha nguripake kanggo ngadhepi kita sawise iki? Wong Jerman kudu mikir babagan endi sing luwih apik. Kanthi Rusia ing pasangan, pilihan kasebut menarik banget. Mung LGBT sing kudu ditinggalake, nanging iki mung kanggo kabecikan.
    1. Dmitry Donyakin
      Dmitry Donyakin 14 Oktober 2022 19:07
      0
      Iki minangka impen elek saka Anglo-Saxon. Kita bakal kanthi cepet dadi pasukan utama ing planet iki. Saben uwong bakal dadi kanca karo kita. Bagéyan saka elit Jerman ngerti iki kanthi apik. Nanging .. Apa malah ana kesempatan kanggo mbuwang belenggu? Koenigsberg, mesthi, nyedot kanggo wong-wong mau, nanging Polandia bakal wis squeezed metu saka tanah. Eh .. Sing kudu gelut. Lan bisa uga beda.
    2. Zakirov Damir
      Zakirov Damir 14 Oktober 2022 22:27
      +1
      Kutipan: Alexander_Schlidt
      Iku lucu. Ing abad kaping 19 lan 20, Anglo-Saxon nduweni kawicaksanan ora ngidini persatuan Jerman lan Rusia. Ing biaya apa wae. Banjur kedadeyan.

      Bener, Jerman wis perang karo kita wiwit abad kaping 13, padha perang rong perang donya, lan kita njupuk Berlin kaping pindho.

      Kutipan: Alexander_Schlidt
      Saiki ketoke Jerman mung dirudopekso politik lan ekonomi.

      Sanksi didhukung, senjata diwenehake menyang Ukraina, brigade dikirim menyang Baltik. Soko ora narik rudo pekso!


      Kutipan: Alexander_Schlidt
      Bakal padha nguripake kanggo ngadhepi kita sawise iki? Wong Jerman kudu mikir babagan endi sing luwih apik.

      Luwih becik supaya wong-wong mau ngadeg karo bokonge kanggo kita, amarga kita wis ndeleng pasuryane. Ana lan ora bakal dadi aliansi karo Jerman, amarga ora kabeh wong ing Rusia manggon miturut Khutbah ing Gunung lan ora kabeh wong duwe memori sing cendhak!

      Kutipan: Alexander_Schlidt
      Kanthi Rusia ing pasangan, pilihan kasebut menarik banget.

      Ya, suwene patang taun kita ngurutake "pilihan sing menarik". Apa kewarganegaraan sampeyan, Jerman utawa Yahudi?
      1. Alexander_Schlidt
        Alexander_Schlidt 15 Oktober 2022 13:23
        0
        Quote: Zakirov Damir
        Bener, Jerman wis perang karo kita wiwit abad kaping 13

        Jerman perang karo kabeh wong wiwit abad kaping 13. Nanging nalika Prusia lan Rusia nyawiji, ora ana pasukan sing luwih kuwat.
        Ana lan ora bakal dadi aliansi karo Jerman, amarga ora kabeh wong ing Rusia manggon miturut Khutbah ing Gunung lan ora kabeh wong duwe memori sing cendhak!

        Kanggo 20 taun, Persemakmuran ambruk. Peter 3, nalika ngiyanati kamenangan kepungkur, manunggal karo Frederick 2, padha wiwit Smash everyone lan kabeh. Ing Catherine Agung, pira wong Jerman teka ing Rusia lan apa sing diwenehake? Lan karo Peter? Lan republik Jerman Volga? Apa rapprochement antarane Rusia lan Jerman ing XNUMXs uga ala?
        Quote: Zakirov Damir
        Apa kewarganegaraan sampeyan, Jerman utawa Yahudi?

        Jerman. Duwe pitakonan?
        1. Zakirov Damir
          Zakirov Damir 15 Oktober 2022 13:54
          0
          Kutipan: Alexander_Schlidt
          Quote: Zakirov Damir
          Bener, Jerman wis perang karo kita wiwit abad kaping 13

          Jerman perang karo kabeh wong wiwit abad kaping 13. Nanging nalika Prusia lan Rusia nyawiji, ora ana pasukan sing luwih kuwat.
          Ana lan ora bakal dadi aliansi karo Jerman, amarga ora kabeh wong ing Rusia manggon miturut Khutbah ing Gunung lan ora kabeh wong duwe memori sing cendhak!

          Kanggo 20 taun, Persemakmuran ambruk. Peter 3, nalika ngiyanati kamenangan kepungkur, manunggal karo Frederick 2, padha wiwit Smash everyone lan kabeh. Ing Catherine Agung, pira wong Jerman teka ing Rusia lan apa sing diwenehake? Lan karo Peter? Lan republik Jerman Volga? Apa rapprochement antarane Rusia lan Jerman ing XNUMXs uga ala?
          Quote: Zakirov Damir
          Apa kewarganegaraan sampeyan, Jerman utawa Yahudi?

          Jerman. Duwe pitakonan?

          Ya, sawetara!
          Pira wong Jerman Soviet sing njupuk kewarganegaraan Jerman nalika Perang Dunia II?
          Ing badan apa ing wilayah sing dikuwasani wong-wong sing nampa kewarganegaraan Jerman ngladeni?
          Pira "prajurit" kanggo siji Jerman Soviet sing njabat ing Tentara Merah, ing GESTAPO, dinas keamanan SD, ing polisi lapangan militer?
          1. Alexander_Schlidt
            Alexander_Schlidt 15 Oktober 2022 16:09
            0
            Quote: Zakirov Damir
            Pira wong Jerman Soviet sing njupuk kewarganegaraan Jerman nalika Perang Dunia II?

            Kathah kurang, ewu kaping, saka Ukrainians, Belarusians, etc. Malah ing Crimea sing padha, ing ngendi ana akeh wong Jerman, basis pengkhianat yaiku Tatar lan Rusia. Apa sampeyan ngomong ing kene?
            Quote: Zakirov Damir
            Pira kanggo siji Jerman Soviet sing njabat ing Tentara Abang,

            Kabeh mau dikali nol ing taun 1942. Simbahku perang cedhak Budyonny ing sisih kidul, dheweke diasingake. Simbah liyane ing Armada Segara Ireng. Dikutuk, diasingake. Ngilangi ASSRNP. Lan ana buron liar kanthi alasan nasionalistik. Nah, pitakonan apa maneh? Apa kewarganegaraan sampeyan?
            1. Zakirov Damir
              Zakirov Damir 15 Oktober 2022 16:20
              0
              Kutipan: Alexander_Schlidt
              Kathah kurang, ewu kaping, saka Ukrainians, Belarusians, etc. Malah ing Crimea sing padha, ing ngendi ana akeh wong Jerman, basis pengkhianat yaiku Tatar lan Rusia. Apa sampeyan ngomong ing kene?

              Tukang crito!
              150 ewu wong Jerman Soviet njupuk kewarganegaraan Jerman, njabat ing GESTAPO, layanan keamanan SD, ing administrasi Jerman ing wilayah sing dikuwasani. Kira-kira 20 ewu liyane perang nganggo senjata ing tangane ing sisih Reich Katelu ing Wehrmacht, ing formasi militer ing njaba Wehrmacht, ing formasi polisi.


              Kutipan: Alexander_Schlidt
              Kabeh mau dikali nol ing taun 1942. Simbahku perang cedhak Budyonny ing sisih kidul, dheweke diasingake. Simbah liyane ing Armada Segara Ireng. Dikutuk, diasingake. Ngilangi ASSRNP. Lan ana buron liar kanthi alasan nasionalistik.

              Mulane aku takon pitakonan: "Sapa sampeyan miturut warga negara, Jerman utawa Yahudi?".
              Aja salah!
              1. Alexander_Schlidt
                Alexander_Schlidt 16 Oktober 2022 21:15
                0
                Quote: Zakirov Damir
                Tukang crito

                Apa sampeyan njupuk nomer kene ing VO?) Ora wonder. Apa sampeyan ngerti nomer liyane?
                Ora mangsuli apa warga negara sampeyan?
                Terus, apa sing sampeyan entuk ing kene?
    3. PCF
      PCF 14 Oktober 2022 23:02
      +1
      Sawetara jinis aliansi kontinental tripartit saka Jerman, Rusia lan China bakal menarik - ora ana sing bisa nolak monster ekonomi, teknologi, bahan mentah lan produksi.
      1. Alexander_Schlidt
        Alexander_Schlidt 15 Oktober 2022 13:26
        0
        Kutipan saka PCF.
        Sawetara jinis aliansi kontinental tripartit saka Jerman, Rusia lan China bakal menarik

        Napa China kene? Kanggo wong akeh? Kauntungan teknologi (mung ing wilayah sipil) kasugihan bahan mentah Jerman lan Rusia cukup. Kabeh bakal apik
        1. PCF
          PCF 15 Oktober 2022 22:34
          +2
          China iku pabrik ing donya. Ing Rusia lan Jerman, produksi larang - upah dhuwur, bangunan ibukutha kanthi pemanasan lan biaya liyane. Ing China, ing sangisore kanopi, dheweke sijine telung bangku lan siji mesin - perusahaan wis siyap
          1. Alexander_Schlidt
            Alexander_Schlidt 16 Oktober 2022 21:22
            0
            Kutipan saka PCF.
            China iku pabrik donya.

            Aku pribadi mung ora seneng China. Retorika ing ajang politik. Lan ing aliansi kasebut, dheweke bakal main biola pisanan lan nggulung tangane, sing saiki ditindakake karo kita. Ya, lan aku pengin produksi ing Rusia. Kanthi Jerman, aliansi bakal luwih ramah lan padha. Lan wv luwih apik tinimbang haval)))
  5. AIK05
    AIK05 14 Oktober 2022 18:04
    0
    Amerika, jakal tanpa wates, ing ngendi wae, ana bau 1000 km, ora perlu ditebak, mung dadi pelanggan lan pemain.
  6. akurat
    akurat 14 Oktober 2022 18:05
    +1
    Jeblugan pipa gas minangka penghinaan sing katon ing Jerman.
    1. Retvizan 8
      Retvizan 8 14 Oktober 2022 18:23
      +5
      Saiki Jerman duwe kanselir "Sosis Ati", lan dudu Bismarck wesi!
      Padha bakal ngilangke dhewe lan terus mesem manis.
      negatif
  7. Mauritius
    Mauritius 14 Oktober 2022 18:07
    +2
    awit Jerman dudu nagara mardika, lan pamaréntahan Scholz ambruk ing Amerika Serikat.
    Sampeyan ora perlu mikir babagan Amerika Serikat, sampeyan bisa njaluk LNG, ngejar Putin, lan nelpon kabeh demonstran minangka agen. Nyuwun Lan industri Jerman sing misuwur, Gusti mberkahi dheweke, "apa sing kudu kita tuku" aran Cina. Toleransi wis ngalahake piala. aran
    1. ZoV
      ZoV 14 Oktober 2022 19:07
      +1
      Kutipan saka Mauritius
      Lan industri Jerman sing misuwur, Gusti mberkahi dheweke,

      ngguyu Iku kirdyk kanggo dheweke! Profitability mudhun, lan liya-liyane.
      Nutup lan mungkasi produksi
      Punika liberal lan standar dhuwur urip ing Eropah .. Ing beyo iku kabeh iki? Ora suwe kabeh lan kabeh bakal bali saka Eropa .. Enteni! Nanging Rusia ora maneh "Jiwa Loma" Tetep ing atine, Gusti keprungu
  8. -Paulus-
    -Paulus- 14 Oktober 2022 18:08
    +1
    Apa sampeyan wedi metu dhewe?
    Teks komentar sampeyan cendhak banget lan, miturut panemu administrasi situs, ora nggawa informasi sing migunani.
    belay
  9. Boikot
    Boikot 14 Oktober 2022 18:09
    +1
    "Ing investigasi kita, sing utama yaiku ora metu saka awake dhewe," ujare pemilike aran
  10. ngelawan28
    ngelawan28 14 Oktober 2022 18:10
    +1
    Swedia minangka sing pisanan ninggalake grup kasebut, nerangake babagan rahasia investigasi, disusul Denmark. Saiki saben negara bakal nyelidiki kanthi mandiri. Disaranake yen ing cara iki Jerman dijupuk metu saka game, kang pengin diselidiki adil, amarga loro pipelines gas langsung related kanggo iku.
    Kekuwatan monolith saka kabijakan gabungan Uni Eropa ing bidang keamanan energi mung bisa diremehake. hi
  11. Dmitry Karabanov
    Dmitry Karabanov 14 Oktober 2022 18:24
    +2
    Sing amarga: ing Fritz bend liwat ing kabeh cara, lan padha uga njaluk ing! Pancen nggumunake carane cepet "nilai liberal" dadi wong Jerman sing cerdas lan kerja keras - dadi budak!
  12. renyah
    renyah 14 Oktober 2022 18:30
    +2
    Kutipan saka roket757
    Disaranake yen ing cara iki Jerman dijupuk metu saka game, kang pengin diselidiki adil, amarga loro pipelines gas langsung related kanggo iku.
    Iki bzh uga, kanggo alesan apik!
    Lan saiki pitakonane ... sapa maneh sing ngarep-arep sawetara tujuan, lan malah diselidiki?

    Pembagian investigasi kaya voting anonim ing pemilihan. Ora dingerteni sapa, apa, lan motif apa sing bakal dipilih. Ngagetake yen pelaku potensial ora melu ing penyelidikan, kaya sing ditindakake ing penyelidikan pesawat sing mudhun.
    1. Oleg Yurievich Krivoshein
      Oleg Yurievich Krivoshein 14 Oktober 2022 21:10
      0
      Ora ana sing bakal teka saka panyelidikan iki, sanajan ing klompok, sanajan siji-siji, akeh contone, sanajan digali, ora nyerahake dhewe. sad
  13. Smoke_in_smoke
    Smoke_in_smoke 14 Oktober 2022 18:32
    +1
    Swedia minangka sing pisanan ninggalake grup kasebut, nerangake babagan rahasia penyelidikan kasebut.

    Nanging, amarga alasan rahasia, dheweke dibuwang minangka dudu anggota NATO.
    Maneh, katon kaya kuping belang.
  14. Ghost1
    Ghost1 14 Oktober 2022 18:44
    0
    Ora wonder, padha bakal linger karo diselidiki kanggo dangu nganti padha hushed munggah lan kabeh iki pungkasanipun bakal mati metu, padha ora bakal bisa kanggo nunjuk menyang Anglo-Saxon amarga padha wedi karo pemilik.
  15. Andobor
    Andobor 14 Oktober 2022 18:45
    0
    Ya, wong Jerman duwe sifat budak sing wis ana ing tingkat genetik,
    - sawetara generasi ing pendhudhukan, mratobat wis tuwuh,
    apa sing didhawuhake para penjajah, banjur grundelan.
  16. trafllot1832
    trafllot1832 14 Oktober 2022 18:53
    0
    Kanthi bantuan drone ing jero banyu, wis ana foto, lan diameter bolongan kasebut diumumake minangka 8 meter ????? aran
    1. kula 1970
      kula 1970 14 Oktober 2022 19:18
      +1
      Kutipan saka: tralflot1832
      yen pipo logam SP 2 diaktifake metu?

      Banjur mesthi awake dhewe sing nyebul .. ya-ya ... belay
      1. trafllot1832
        trafllot1832 14 Oktober 2022 19:36
        0
        Kita ora nyelehake pipa ing bagean kasebut, nanging subkontraktor sing disewa Gazprom.
        1. kula 1970
          kula 1970 15 Oktober 2022 09:32
          0
          Kutipan saka: tralflot1832
          Kita ora nyelehake pipa ing bagean kasebut, nanging subkontraktor sing disewa Gazprom.

          Banjur - oh ...
          Aku wonder yen ana ndandani babar pisan, pembayaran kanggo downtime lan ilang keuntungan komersial ing subcontracts?
          1. trafllot1832
            trafllot1832 15 Oktober 2022 09:37
            0
            Aku bakal ngenteni foto, aku ngawasi Jerman, bisa uga bakal dicithak dina iki.
  17. ASM
    ASM 14 Oktober 2022 18:58
    0
    Sing. apa dheweke ngerti yen pemugaran pipa ora mungkin? Ya, ora ana perusahaan komersial sing bakal nindakake apa-apa tanpa kamungkinan nyelidiki lan ngajokake klaim karo perusahaan asuransi.
  18. Komentar wis dibusak.
  19. etwas
    etwas 14 Oktober 2022 19:03
    -4
    Kutipan saka Etwas
    Kutipan: Alexander_Schlidt
    Iku lucu. Ing abad kaping 19 lan 20, Anglo-Saxon nduweni kawicaksanan ora ngidini persatuan Jerman lan Rusia. Ing biaya apa wae. Banjur kedadeyan. Saiki, ketoke, Jerman mung dikalahake sacara politik lan ekonomi. Bakal padha nguripake kanggo ngadhepi kita sawise iki? Wong Jerman kudu mikir babagan endi sing luwih apik. Kanthi Rusia ing pasangan, pilihan kasebut menarik banget. Mung LGBT sing kudu ditinggalake, nanging iki mung kanggo kabecikan.

    Kutipan: AIK05
    Amerika, jakal tanpa wates, ing ngendi wae, ana bau 1000 km, ora perlu ditebak, mung dadi pelanggan lan pemain.

    Ing sawijining wektu, dheweke uga ngomong babagan Rusia, yaiku "gendarme Eropah", supaya negara sing duwe lan bisa nindakake luwih akeh tinimbang wong liya tumindak kanthi cara sing padha.

    Lgbt ngomong, serikat apa sing dibutuhake karo kita, tunjangan pengangguran luwih saka upah minimum, yen panguwasa kita njupuk dalan kanggo ningkatake standar urip, mula wong Ukraina sing padha bakal teka menyang kita, nanging kita luwih pinter, miskin, nanging ala)))
  20. etwas
    etwas 14 Oktober 2022 19:05
    -2
    Kutipan: Dmitry Karabanov
    Sing amarga: ing Fritz bend liwat ing kabeh cara, lan padha uga njaluk ing! Pancen nggumunake carane cepet "nilai liberal" dadi wong Jerman sing cerdas lan kerja keras - dadi budak!

    Iki minangka budak milyar emas, banjur sapa kita?
    1. Ampere
      Ampere 14 Oktober 2022 22:27
      +1
      Yen wong sing bersenjata ngidinke wong-wong sing ora duwe kekuwatan marang awake dhewe lan negarane, dheweke dadi abdi lan ora bisa ngandelake kesejahteraane. negatif
  21. cniza
    cniza 14 Oktober 2022 19:11
    +3
    Miturut sumber, Amerika Serikat ana ing mburi keputusan kanggo misahake investigasi, uga ora diakoni saka Rusia.


    Kabeh wong ngerti iki lan terus muter ...
  22. Roman Efremov
    Roman Efremov 14 Oktober 2022 19:13
    0
    Ya, penyelidikan rahasia O-O-O-VERY - malah asile kudu tetep rahasia !!! ngguyu
  23. Sergey39
    Sergey39 14 Oktober 2022 19:14
    0
    Gawe pasewan! Telu komisi kasebut bakal nemokake sisa-sisa Poseidon lan jejak saka sirip Bashirov lan Petrov! (((
  24. renyah
    renyah 14 Oktober 2022 21:49
    0
    Kutipan: Oleg Yurievich Krivoshein
    Ora ana sing bakal teka saka panyelidikan iki, sanajan ing klompok, sanajan siji-siji, akeh contone, sanajan digali, ora nyerahake dhewe. sad

    Ana tansah subtlety ing kasus kaya mengkono. Yen sampeyan njupuk siji kanthi insang, priksa manawa ora bakal retak. Nanging, yen ana sawetara, banjur bakal bisa. sampeyan bisa tansah muter ing disagreements, lan mobilize siji kanggo Dhiskusi, menehi urip. Dadi, ora kaget yen dheweke mlayu. Mulane, ana risiko kegagalan "investigasi" iki.
  25. Kapten Cook
    Kapten Cook 14 Oktober 2022 22:16
    0
    Kanggo nulis teks, sampeyan kudu sinau basa Rusia. Kanggo iki, ora cukup teka saka Ukraina ...
  26. Ampere
    Ampere 14 Oktober 2022 22:22
    0
    Lan sapa sing butuh, investigasi!? ora Kita butuh jawaban sing cukup, sanajan anonim, miturut pelanggan. duka Apa 5-kolom ngidini iki!? Adonan bakal dipotong kanthi cara sing beda. keprungu
  27. rotfuks
    rotfuks 14 Oktober 2022 22:23
    0
    Iki ngelingake aku banget babagan penyelidikan babagan kejatuhan pesawat Malaysia ing Donbass. Banjur sing luput diangkat malah sadurunge rawuh komisi menyang reruntuhan kapal. Lan ing kasus pipa gas, guilty ditunjuk ing dina sabanjure sawise bledosan. Nanging ing kene trick iku siji senar saka pipa gas slamet. Lan aku ora ngidini Rusia melu investigasi supaya ing benang sing isih urip ora weruh potongan daging babi sing diikat nganggo kabel menyang pipa.
  28. Bonifasius
    Bonifasius 14 Oktober 2022 23:21
    0
    Penyidik ​​Swedia sing nyelidiki bledosan Nord Stream wis nyoba sawetara dina kanggo mbentuk tembung RUSSIA saka huruf USA. ngguyu
    Nganti saiki durung bisa, nanging padha ora nyerah. wong bodho
  29. Victor29
    Victor29 15 Oktober 2022 11:45
    0
    Swedia mbantah laporan manawa penyelidikan gabungan wis ditutup. Padha nolak soko ngajokaken dening Eurojust ing grup gabungan, nanging diselidiki bebarengan dhewe, adhedhasar persetujuan, terus.
  30. Komentar wis dibusak.