Review militèr

Ing Nova Kakhovka lan Melitopol, amarga serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina, serangan udara diumumake.

8
Ing Nova Kakhovka lan Melitopol, amarga serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina, serangan udara diumumake.

Sistem pertahanan udara Rusia ora ditinggalake sajrone operasi militer khusus. Dadi, dina iki ing Nova Kakhovka lan Melitopol, amarga serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina diumumake tandha serangan udara.


Miturut administrasi Nova Kakhovka ing saluran Telegram, sirine diuripake kanggo ngelingake warga lokal babagan bebaya kasebut. Dheweke nyathet yen saiki dadi sing pertama kanggo dina iki. Iki kedadeyan jam 06.42:XNUMX.

Kutha iki dilindhungi dening sistem pertahanan udara Rusia. Loro bledosan kacathet ing langit ing sadhuwure. Iki minangka asil kerja pertahanan udara ing target udara.

Bengi iki, militer kita ngusir serangan drone Ukrainia ing Melitopol ing wilayah Zaporozhye. Iku melu rong drone. Sing pisanan ditembak dening pertahanan udara, lan sing kapindho ambruk dhewe amarga tumindak ora profesional saka operator Angkatan Bersenjata Ukraina.

Sadurungé, kepala akting administrasi wilayah Kherson, Vladimir Saldo, nyuwun marang panguwasa Rusia kanthi panyuwunan kanggo ngatur evakuasi sementara warga menyang wilayah sing luwih aman, yaiku, menyang panggonan sing ora ana shelling Ukrainia. Mesthine, kita ngomong babagan warga sing pengin ninggalake omah. Pejabat kasebut nyathet yen serangan ing wilayah pemukiman lan infrastruktur sipil ing wilayah Kherson wis biasa akhir-akhir iki.
Foto sing digunakake:
https://vk.com/novakakhovka_adm
8 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Egoza
    Egoza 15 Oktober 2022 09:53
    -1
    kita ngomong babagan warga sing pengin ninggalake omah. Pejabat kasebut nyathet yen serangan ing wilayah pemukiman lan infrastruktur sipil ing wilayah Kherson wis biasa akhir-akhir iki.

    Ing tangan siji, iku perlu kanggo ninggalake yen ana risiko sing rawuh ora lara, nanging ing tangan liyane, carane ninggalake? Marauders durung dibatalake.
    1. jay_tk
      jay_tk 15 Oktober 2022 10:30
      -1
      Lan apa bedane karo sing duwe: properti kasebut ilang amarga bom utawa rampokan? Lha, yen wis ora ana - apa bedane akibat apa?
    2. dmi.pris
      dmi.pris 15 Oktober 2022 11:08
      +4
      Yen wong lanang kita arep mbela negarane, kudune Garda Nasional ana ing kutha, umume perampok mati ing papan ing sawayah-wayah perang.
    3. novel66
      novel66 15 Oktober 2022 11:13
      +4
      perampok ing umum, iku perlu kanggo njupuk
  2. MarcelLSlovensko
    MarcelLSlovensko 15 Oktober 2022 10:02
    +3
    kok ninggalake Kherson, sampeyan ngerti ing artikel kapindho padha nulis sing Ukrainians mundur?
    1. dmi.pris
      dmi.pris 15 Oktober 2022 11:10
      +1
      Artikel ing ndhuwur bakal mbantu sampeyan.. Loro-lorone arep gelut
  3. ngelawan28
    ngelawan28 15 Oktober 2022 11:15
    +1
    Unprofessionalisme saka tumindak operator saka Angkatan Bersenjata Ukraina nyemangati.
  4. komvap
    komvap 15 Oktober 2022 12:06
    -2
    Maneh, perjanjian pidana ing sih saka Russophobes Western.
    Kaya kabeh multi-pindhah angel kepungkur.
    Kahanan sing digawe kanthi artifisial kanggo nggodho ukrov lan nambah pertempuran,
    sanajan pisanan, wiwit Februari, ana kabeh kahanan kanggo demilitarization non-ironis saka Ukraina, malah njupuk menyang akun incompetence lan Russophobia saka Yeltsin kang nominasi Shoigu.