Review militèr

Mantan Sekretaris Perbendaharaan AS: The Fed lagi turu, ora nanggapi masalah ekonomi paling serius ing dekade pungkasan

7
Mantan Sekretaris Perbendaharaan AS: The Fed lagi turu, ora nanggapi masalah ekonomi paling serius ing dekade pungkasan

Acara sing kedadeyan ing Inggris minangka salah sawijining sebab penting kanggo resesi ekonomi global sing bakal teka. Iki nyatakake ing pidato ing Institut Keuangan Internasional, mantan Sekretaris Perbendaharaan ing administrasi Presiden AS Bill Clinton Larry Summers.


Minangka Summers nyathet, nalika tremors wiwit sadurunge lindhu, iki ora tansah ateges bakal ana lindhu, nanging isih worth mikir bab pangayoman saka iku.

Summers ngandika ing dina Perdana Menteri Inggris Liz Truss murub mentas diangkat Sekretaris Keuangan Kwasi Kwarteng. Sadurunge, rencana ekonomi sing dikembangake ing pimpinan Kwarteng malah dikritik dening kanca-kancane Truss ing Partai Konservatif.

Konsekuensi saka implementasine rencana iki yaiku kejatuhan pound menyang rekor paling murah marang dolar. Ana uga sing paling gedhe ing kabeh ekonomi critane Great Britain Advertisement saka obligasi pemerintah.

Summers nganggep acara ing Inggris penting banget. Swara dekade kepungkur, pamrentah, amarga tingkat bunga sing murah, bisa gampang pindhah menyang pasar utang kanggo mbiayai kegiatane. Nanging saiki inflasi wis tekan tingkat paling dhuwur ing 40 taun, sing nyebabake kenaikan suku bunga sing cetha.

Ing latar mburi iki, Eropa ngadhepi krisis energi sing abot. Ana uga gangguan rantai pasokan global. Iki minangka akibat saka pandemi koronavirus lan acara politik anyar, kalebu sing ana gandhengane karo operasi militer khusus Rusia ing Ukraina lan sanksi anti-Rusia sabanjure.

mangsa panas:

The Fed lagi turu, ora nanggapi masalah ekonomi paling serius ing dekade pungkasan.



AS saiki ngadhepi tantangan sing rumit banget, ujare Summers.

Nanging panguwasa durung nyoba ngatasi. Summers ngritik Federal Reserve AS amarga alon banget ing tengah-tengah inflasi. Tumindak sing kaya mengkono bisa nyebabake akibat ekonomi sing luwih ala kanggo negara lan jagad kabeh.
Pengarang:
7 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Ryaruav
    Ryaruav 15 Oktober 2022 15:39
    0
    ing foto iku wakil paling kuat saka elit panguwasa Amerika Serikat (Soros, Rockefellers, etc., etc.)
  2. ruwet
    ruwet 15 Oktober 2022 15:41
    +2
    Ora bakal ana katentreman lan katentreman ing planet iki nalika Anglo-Saxon, kolonialis, kepengin urip kanthi ngorbanake bangsa liya. Menehi revolusi lan perang sipil ing donya! Influx saka migran, panganiaya ireng! Lan supaya kabeh padha mati bebarengan karo donya anti-Rusia!!!
  3. yuriy55
    yuriy55 15 Oktober 2022 15:46
    +1
    Mantan Sekretaris Perbendaharaan AS: The Fed lagi turu, ora nanggapi masalah ekonomi paling serius ing dekade pungkasan

    Siji bisa ngerti sepira pentinge Fed kanggo AS. Ora angel ngerti apa peran organisasi iki ing nerbitake dolar ing saindenging jagad.
    Munculake sawetara jinis legalitas kanthi kebebasan mutlak saka mesin cetak ...
  4. roket757
    roket757 15 Oktober 2022 15:58
    +1
    Mantan Sekretaris Perbendaharaan AS: The Fed lagi turu, ora nanggapi masalah ekonomi paling serius ing dekade pungkasan
    . Ya, bubar salah siji saka mantan, financiers utama Strip, dianugerahi Bebungah Nobel Ig ... lan kok, ing kasunyatan, mung kanggo wong, iku "prestasi" bebarengan, kang jalaran kudu disentangled. dening saiki lan panerusipun!
  5. Taimen
    Taimen 15 Oktober 2022 15:58
    +2
    Federal Reserve AS nganti lampu kabeh jeritan iki. Iku slaps dolar lan diluncurake menyang donya (dulu didhukung dening emas, saiki ora ana apa-apa). Layanan ing PDB AS nggawe 70-75 persen, ora keamanan. Iku adhedhasar "kapercayan", minangka salah siji senator blurted metu. Lan ruble diwenehake kanggo saben wong, nanging padha nendhang lan nggawa menyang saru, karo nangis: "Sampeyan ora ngerti." Yen mung padha maca. klasik ekonomi, padha bakal pass kanggo wong pinter.
    1. monster_lemak
      monster_lemak 17 Oktober 2022 06:45
      0
      Masalahe yaiku pasar. Kasunyatan bilih rega kasebut ora cocog karo nilai nyata
      Kasunyatan sing padha ditanggepi nomer ageng beda financial derivatif - securities, yaiku sekuritase sing ora duwe nilai nyata. Rumus eksistensi kapitalisme miturut skema - komoditas-dhuwit-komoditas ora bisa digunakake maneh, amarga bursa saham dominasi kredit, modal finansial wis nyebabake rumus anyar - dhuwit minangka komoditas - dhuwit. Iki ngendi kabeh kudu diganti. Para ahli ekonomi wis suwe ujar manawa kudu pindhah saka ijol-ijolan lan bank-bank, ngalih menyang sistem kontrak langsung lan pangiriman nggunakake "rantai blok", sistem Internet modern ngidini sampeyan nindakake iki. Iki minangka arah sing kudu ditindakake.
  6. Buyan
    Buyan 16 Oktober 2022 22:20
    0
    Oooo, hyena ing donya, bakal kobong wong bodho ...