Review militèr

Angkatan Bersenjata Ukraina miwiti regrouping pasukan ing arah Nikolaev lan Kharkov

84
Angkatan Bersenjata Ukraina miwiti regrouping pasukan ing arah Nikolaev lan Kharkov

Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina wis miwiti regrouping pasukan ing sisih kidul Ukraina, utamané ing arah Mykolaiv. Miturut intelijen kita, gerakan pasukan wis sawetara dina, mungsuh konsentrasi pasukan kanggo miwiti serangan. Serangan kasebut ditindakake dina sadurunge dening telung batalyon BTG, kalebu tank, ana pengintaian ing perang lan rampung karo meh asor saka panyerang. Nanging, prentah kasebut ora mandheg, anggere APU duwe kaunggulan angka, serangan bakal terus sanajan ana kerugian.


Miturut informasi sing diwenehake dening tim Rybar, lan dheweke ngerti bisnise, transfer pasukan wis diwiwiti ing arah Nikolaevsky. Kolom kendaraan roda teka saka Ochakov menyang Nikolaev, banjur gabung karo sawetara truk lan MLRS, lan ing kutha kasebut sawetara rolas kendaraan lapis baja ditransfer saka sisih lor wilayah Nikolaev. Mungsuh nglumpukake ajiné kejut, mbabarake mburi. Kabeh peralatan tindak ing rong kolom kanggo Bashtanka lan Pribugskoye lan Galitsinovo.

Mesthine, serangan kasebut bakal menyang sektor Andreevsky lan Aleksandrovsky. Gangguan bakal ana ing Berislavsky. Tugas utama yaiku metu saka Angkatan Bersenjata Ukraina menyang New Kakhovka lan Kherson. Uga, serangan ing arah Zaporozhye kanthi akses menyang Energodar lan panangkepan pembangkit listrik tenaga nuklir Zaporizhzhya ora dikecualekake. Penangkapan stasiun wis digarap cukup suwe.


Regrouping liyane ana ing sisih lor, unit Angkatan Bersenjata Ukraina ninggalake Kharkov lan pindhah menyang Dnepropetrovsk. Kolom uga ninggalake kutha kanggo dina katelu, pertahanan teritorial lan batalyon nasional tetep ana.

Kangge, gelombang mobilisasi anyar disiapake ing Ukraina, ing ngendi kabeh wong bakal didayung. Kyiv wedi karo intelijen Inggris, sing nyedhiyakake informasi yen Rusia nyiapake klompok pasukan sing kuat sing bakal ngluncurake serangan ing mangsa ngarep.
84 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Dhiskusi
    Dhiskusi 16 Oktober 2022 20:11
    +5
    Wektu kanggo ngunjungi Lutsk utawa Zhitomir ...))))
    1. Anchorite
      Anchorite 16 Oktober 2022 21:35
      +1
      Quote: Dhiskusi
      Wektu kanggo ngunjungi Lutsk utawa Zhitomir ...))))

      Ya) kanthi telpon menyang Netishyn lan saubengé)) (Khmelnitsky NPP)
      1. Jahat 55
        Jahat 55 17 Oktober 2022 02:45
        +5
        Dadi wektu saka Rusia kanggo meksa wilayah Sumy, liwat underbelly alus Poltava karo akses menyang Dnieper .. hi
      2. VSO-396
        VSO-396 17 Oktober 2022 05:00
        0
        Quote: Anchor
        Quote: Dhiskusi
        Wektu kanggo ngunjungi Lutsk utawa Zhitomir ...))))

        Ya) kanthi telpon menyang Netishyn lan saubengé)) (Khmelnitsky NPP)

        kepriye? Drop landing?
        1. sgrabik
          sgrabik 17 Oktober 2022 13:34
          0
          Napa landing, iki kita duwe Belarus.
          1. topol717
            topol717 17 Oktober 2022 22:11
            0
            15 prajurit Rusia wis teka ing kono.
            Kebeneran wae.
    2. Sergei V
      Sergei V 16 Oktober 2022 21:39
      -16
      ngendi iki?cedhak Kherson ??? lan apa sing bakal menehi? kok kita arep nyerang ana?
    3. vladcub
      vladcub 16 Oktober 2022 21:41
      +1
      Sing bener, nanging ana "cilik" trifle: pasukan apa?.
      Yen intelijen kita wis nyathet regrouping, banjur intelijen bakal weruh "regrouping
      Aja lali yen dheweke duwe akeh agen.
      Wis ing wilayah Kharkiv lan ing republik DLNR, dikenal, padha ngerti: sing nampa passport Russian, sing makarya, etc.
    4. Maz
      Maz 16 Oktober 2022 21:42
      +1
      "Sauntara kuwi, gelombang mobilisasi anyar lagi disiapake ing Ukraina, ing ngendi kabeh wong bakal didayung." .... Iki ala, iki ala banget.
      1. FoBoss_VM
        FoBoss_VM 17 Oktober 2022 01:25
        0
        Kudu njaluk sadurunge padha nindakake
      2. Osiris
        Osiris 17 Oktober 2022 01:40
        +3
        Iki wis dadi gelombang mobilisasi Angkatan Bersenjata Ukraina kaping 4, tegese kerugian kasebut pancen dhuwur banget, nanging perlawanan sengit ora suda, tegese permusuhan aktif bakal terus ...
        1. Damir Shamaev
          Damir Shamaev 17 Oktober 2022 03:59
          +5
          Sing bebarengan losses gedhe, losses biasanipun xoxls bisa tahan. Dheweke isih kudu muter ing kana, sing padha ora bisa lungguh tanpa preian setengah taun. Kajaba iku, sampeyan butuh daging kanggo nolak serangan saka sisih lor.
        2. sgrabik
          sgrabik 17 Oktober 2022 13:37
          +1
          Iki dudu kaping 4, nanging gelombang mobilisasi kaping 7 ing Ukraina, ketoke aritmetika sampeyan ala, malih, watesan umur wong Ukrainia sing dimobilisasi wis ngluwihi 60 taun, sing wis ujar akeh.
    5. ruha
      ruha 17 Oktober 2022 00:36
      -1
      Oh, saiki, bakal dadi bayraktar ing kolom iki ...
    6. EMMM
      EMMM 17 Oktober 2022 20:36
      0
      Wektu kanggo marinir menyang Ochakov! Dadi bakal luwih cetha
  2. Leshak
    Leshak 16 Oktober 2022 20:13
    + 12
    Kita ngerti kabeh, kita ndeleng kabeh, tetep nggunakake regrouping. Pitakonan iku apa ana pasukan kanggo pertahanan, lan malah luwih kanggo counterattacks.
    1. Nikolai Ivanov_5
      Nikolai Ivanov_5 16 Oktober 2022 20:54
      + 33
      Mungkin iki wektu kanggo ngatur bom karpet karo bom thermobaric ing penyebaran formasi militer Ukrofascists.
    2. freddyk
      freddyk 16 Oktober 2022 21:01
      -20
      Quote: Leshak
      Kita ngerti kabeh, kita ndeleng kabeh, tetep nggunakake regrouping

      Kaya sing dikandhakake Shariy (lan kita bakal mriksa manawa dheweke bener utawa ora), Rusia luwih kaya Cheburashka. Dheweke duwe mripat gedhe - dheweke ndeleng kabeh, kuping gedhe - dheweke krungu kabeh, nanging tangane cendhak lan ora ana endhog.
      1. Zaurbek
        Zaurbek 16 Oktober 2022 21:16
        -31
        Sing mesthi. Aku arep mbanting sirahku menyang tembok nganggo granat nuklir.
        1. EMMM
          EMMM 17 Oktober 2022 20:39
          0
          Lan carane langsung kuping CIA metu! Yen mung NIK bisa sinau nulis ing basa Rusia
      2. sgrabik
        sgrabik 17 Oktober 2022 13:43
        +1
        Shariy ora ngomong iki, iku diare verbal konyol dhewe saka wong bodho ora masuk akal, ayo ngenteni nganti November pisanan lan ing November kita bakal weruh sing tenan worth apa.
        1. freddyk
          freddyk 17 Oktober 2022 22:55
          +1
          И

          nyekel. Iki umume ing semangat Syariah. Dheweke kerep ngomong sing ora sopan. Nanging ora tanpa alesan. Apa sampeyan bisa ngomong babagan lengen Kremlin sing dawa. Iku ing jaman kepungkur.
      3. Alebedev
        Alebedev 17 Oktober 2022 20:40
        0

        Kaya sing dikandhakake Shariy (lan kita bakal mriksa manawa dheweke bener utawa ora), Rusia luwih kaya Cheburashka. Dheweke duwe mripat gedhe - dheweke ndeleng kabeh, kuping gedhe - dheweke krungu kabeh, nanging tangane cendhak lan ora ana endhog.

        Nanging aku wonder apa Shariy ngandika bab Ukraina tanpa 5 wilayah?
    3. Galleon
      Galleon 16 Oktober 2022 21:52
      -2
      Kita ngerti kabeh, kita ndeleng kabeh, kita ora bisa nindakake apa-apa.
      1. Bayun
        Bayun 17 Oktober 2022 15:11
        +2
        bab sing padha teka ing pikiran. Ya, malah kartun lawas "Perampokan dening": "Mario arep ngrampok bank!"

        Sing paling efektif yaiku serangan 100 - 200 pengebom, kaya ing Perang Dunia II. Utawa UAV ... Lan ing mburi ana 10 pesawat kanthi rudal nglawan radar. Lan 20 helikopter kanthi cepet ngrampungake wong-wong sing mlayu saka "pusat konsentrasi".
  3. Saboteur_Navy
    Saboteur_Navy 16 Oktober 2022 20:13
    + 14
    Kenapa kolom kasebut kanthi tenang? Utawa koresponden militer nulis saka buldoser?
    Yen dheweke ninggalake Kharkov, aku ngira yen dheweke menyang Kyiv, nanging ing Kharkov ana 2 brigade lapis baja lan 3 brigade bedhil bermotor ...
    Ora ana maneh sing sumunar ing Kherson, ora ana maneh rasio 1 nganti 10 kanggo APU, ora preduli carane ngilangi APU ...
    1. dmi.pris
      dmi.pris 16 Oktober 2022 21:13
      + 17
      Iku banget awal kanggo pirembagan bab Kherson, padha kudu remet kita metu saka getih saka irung saka wilayah Kherson lan Zaporozhye.
      1. Saboteur_Navy
        Saboteur_Navy 16 Oktober 2022 21:48
        +1
        Babagan Kherson
        Ing TV lan telegram, saluran MO resmi nuduhake papan latihan kanthi tepat ing wilayah Kherson ing ngendi mobilisasi dikoordinasi, tegese ana bala lan dudu kasunyatan manawa APU bakal dadi mayoritas.
        1. skeptik2
          skeptik2 16 Oktober 2022 22:09
          +7
          Kutipan: Saboteur_Navy
          Ing TV lan telegram, saluran MO resmi nuduhake papan latihan kanthi tepat ing wilayah Kherson, ing ngendi mobilisasi lancar, tegese ana bala lan dudu kasunyatan manawa APU bakal dadi mayoritas.

          Ora kasunyatan sing mayoritas bisa kanggo mesthekake kamenangan .
          Aku ngomong bab mobikov kita.
          Kaping pisanan - peralatan teknis, pengalaman pertempuran lan latihan. Kapindho yaiku motivasi. Lan mung banjur ana sing nemtokake nomer l / s.
          Angkatan Bersenjata Ukraina ora duwe pengalaman tempur, motivasi kuwat, ora kaya kita. Dadi aku ora mikir yen tekane mobilisasi bisa ngowahi ombak kanthi radikal.
          Lan kahanan cedhak Kherson banget serius.
          1. ruha
            ruha 17 Oktober 2022 00:39
            +6
            Yen sampeyan chop pinocchio, motivasi bakal cepet suda lan peralatan bakal kobong
          2. Damir Shamaev
            Damir Shamaev 17 Oktober 2022 06:26
            +1
            wilayah Kherson wis wilayah kita, Rusia, kang tegese kurang motivasi?
            1. dmi.pris
              dmi.pris 17 Oktober 2022 07:56
              +1
              Kita, kita ora mbantah. Nanging mulane, nalika operasi diwiwiti, akeh prajurit kontrak sing dibuwang. Nanging wong-wong Vushnik, nganggep Kherson minangka getihe. Saka kita. Lan iki banget motivasi. watesan
              1. Bayun
                Bayun 17 Oktober 2022 15:28
                0
                nyatane, Rusia nentang kabeh negara "putih" ing planet ... Malah Serbia lan Yunani kanggo sanksi, lan Belarusians - kajaba kanggo Old Man - "ramah meneng."
      2. Vitaly Gusti
        Vitaly Gusti 16 Oktober 2022 22:13
        -6
        Kutipan saka: dmi.pris
        Padha ngumpulake kekuatan ing kono

        Kowe bener.
        Bala bantuan wiwit teka ing Ukraina:
        Prajurit Ukrainia 10, sing paling apik, sing paling semangat lan siyap, sing perang ing wiwitan perang iki, lan banjur menyang Inggris latihan telung sasi maneh kanggo sinau perang ing abad XNUMX. Dheweke teka kanthi kabeh peralatan lan teknologi sci-fi:
        infantri - ing MaxxPro, operator personel lapis baja Amerika-Israel paling anyar, sing arep menyang AS kanggo ngganti Humvee,

        gunners - karo sing 155 kaliber.
        1. pemotong bolt
          pemotong bolt 16 Oktober 2022 22:41
          +8
          menyang Inggris kanggo sinau perang ing abad kaping XNUMX.
          Inggris ora nglilani prajurit Svidomo ing abad 1 ninggalake pangkalan ing kabeh wektu padha ana, supaya padha ora mlayu menyang situs construction. ya .
          1. Bayun
            Bayun 17 Oktober 2022 15:39
            +3
            ... ora ana wektu kanggo lelucon ... Cedhak Kharkov, wong-wong sing sinau ing sekolah-sekolah Eropa sajrone nem sasi sing nyiksa kita. Saiki 30-50 ewu liyane sing dikoordinasi kanthi apik, ing Desember bakal ana 30-50 ewu liyane.

            China kepunjulen karo jahitan 1 yuta set sandhangan mangsa (jersey termal, jerseys lan liyane "sipil" (?) "Kanggo Eropah". Media kita giggle. Nanging ora lucu kanggo kula! Ora ketompo carane iku ora sewn kanggo perusahaan musim dingin ...
            1. pemotong bolt
              pemotong bolt 17 Oktober 2022 15:42
              0
              sing sinau kanggo nem sasi ing "Eropa".
              Faktor kunci ing kana (kaya sing dicathet dening para ahli Inggris) yaiku preponderance sing signifikan ing nomer. Lan babagan dhasar, aku ora ngguyu, iku kasunyatan. Miturut cara, wong Libya dibebasake nalika diwulang ing kana.
              30-50 ewu koordinasi ing dalan
              Biyen gelut nyata wiwit 2014, dill isih bisa mulang Inggris.
              1. Bayun
                Bayun 17 Oktober 2022 21:57
                +1
                ing babagan tumindak ing bumi - Aku ora mbantah. Nanging padha "Starlink" ing tingkat regu nemen nambah kemampuan pertempuran. Lan malah sing berpengalaman kudu ngupayakake iki supaya sambungan gambar-nyata dadi tumindak OTOMATIS awak.
        2. Lom_l
          Lom_l 16 Oktober 2022 23:14
          +6
          ing MaxxPro
          apa mung bisa nyopir ing dalan aspal? Apa iki peralatan sci-fi? Ngono, pasrah wae!
          1. Vitaly Gusti
            Vitaly Gusti 17 Oktober 2022 09:35
            +1
            Kutipan saka Lom_l
            Apa mung bisa nyopir ing dalan aspal?

            Dheweke bisa nindakake liya.

            Apa sampeyan bisa nggawa analog saka kompleks industri militer Rusia, sing luwih apik.
            Mangga, tanpa la-la poplar, situs iki diarani Review Militer.
            1. 262019
              262019 17 Oktober 2022 12:21
              +1
              "Aja gumunggung, lunga menyang tentara, gumunggung, arep telek" (ing kasus iki, telek ditulis bebarengan)
        3. abc_alex
          abc_alex 17 Oktober 2022 12:48
          +1
          Quote: Vitaly Gusin
          kanggo latihan, menyang Inggris sinau perang ing abad XNUMX.

          Apa sampeyan bisa mbukak pitakonan: karo sapa lan nalika Inggris perang ing abad 21st? Kajaba iku, apa sing bisa diwulangake dening wong liya? Sak ngertiku, kabeh sing bisa disinaoni saka pengalaman Inggris yaiku taktik "perang ing kethek", tundhuk keunggulan teknis lan supremasi udara Angkatan Udara AS.

          Quote: Vitaly Gusin
          Dheweke teka kanthi kabeh peralatan lan teknologi sci-fi:

          Vitaly, sampeyan kudu sinau basa Rusia :) Sastra bisa dadi sci-fi :) Lan peralatan bisa dadi nyata utawa virtual. Contone, kaya ing gambar sampeyan.

          Quote: Vitaly Gusin
          infantri - ing MaxxPro, operator personel lapis baja AS-Israel paling anyar, sing arep menyang AS kanggo ngganti Humvee

          LAN? Where persis iku mestine kanggo miwiti wedi? Ing tembung "Amerika-Israel"? Utawa tembung "Humvee"? :) Yen infantri iki dilengkapi mung, banjur supaya iku. Waja anti peluru lan bobote 24 ton. Iki persis apa sing dibutuhake karo kaunggulan artileri sing akeh banget. :)

          Quote: Vitaly Gusin
          gunners - karo sing 155 kaliber.

          Iki utamané nrenyuhake. Malah luwih saka "paling apik saka sing paling apik, paling motivasi lan disiapake." Iku smacks romantisme Amérika klasik, dicampur karo kutipan saka pidato saka rong presiden pungkasan AS. :)
          1. Kriso Sborshik
            Kriso Sborshik 18 Oktober 2022 13:37
            +1
            Aku ora pengin ngganggu sampeyan, nanging koalisi NATO wis berjuang ing saindenging jagad wiwit dibentuk lan ora kekurangan pengalaman tempur.
        4. pemotong bolt
          pemotong bolt 17 Oktober 2022 12:48
          0
          Prajurit Ukrainia, sing paling apik, sing paling motivasi lan terlatih
          Pak Gusin, apa simbah-simbah prajurit super iki ora ngganggu sampeyan? Apa simbah-simbah sampeyan masang poster kanthi undhangan kanggo pogrom Yahudi? Lan saka prajurit iki dhewe, setengah apik (yen bisa) bakal nggebug sampeyan ing pasuryan karo boot kanggo dadi Israel?
          1. Vitaly Gusti
            Vitaly Gusti 17 Oktober 2022 14:13
            0
            Quote: pemotong baut
            sing mbah prajurit super kasebut ditembak sampeyan?

            Yen sampeyan wis maca komet-kometku, mula aku tansah nuduhake yen sejarah njaluk dihormati (aku ora ngelingi kene, nanging aku ora ana ing kene)
            Mesthi wae aku kelingan mung simbah nanging ana simbah lan liyane.
            Aku malah kelingan yen bapakku, kaya multinasional wong USSR mbela NEGARA SENDIRI saka aggressor.
            1. pemotong bolt
              pemotong bolt 17 Oktober 2022 14:33
              0
              NEGARA Panjenengan saka aggressor.
              Iki minangka NEGARA lan dudu puncak gedhe sing agresif.
      3. sgrabik
        sgrabik 17 Oktober 2022 13:56
        +2
        Staf Umum kita ngerti iki lan muga-muga kabeh pilihan kasebut kanggo tumindak ing bagean Angkatan Bersenjata Ukraina, sing dheweke lan Staf Umum, kanthi basis intelijen sing akurat lan pas wektune, nganalisa kahanan kasebut kanthi jelas lan akurat. rencana operasi militèr, njupuk menyang akun kabeh risiko bisa, lan bisa nanggepi mungsuh, kene pengalaman lan profesionalisme Staff printah kita ing kabeh tingkat penting.
  4. Buyan
    Buyan 16 Oktober 2022 20:15
    + 13
    Kutipan: Saboteur_Navy
    Kenapa kolom kasebut kanthi tenang? Utawa koresponden militer nulis saka buldoser?

    Ora mungkin yen kanthi tenang, miturut laporan pesawat militer kita, dill dicopot dening KA52 lan MI28 kanthi aktif (klompok ing gerobak) hi
    1. Saboteur_Navy
      Saboteur_Navy 16 Oktober 2022 20:26
      +5
      Yen dheweke wiwit mundur saka Kharkov, lan umume ana klompok All-In-One sing paling siap tempur, kaya sing dakngerteni, mula iki minangka tandha apik kanggo kita, All-In-One wiwit dilebur. karo lapisan lancip, padha mbokmenawa bakal pindhah menyang Kyiv, kita mung kudu mencet saka Brest kanggo Lutsk
    2. AdAstra
      AdAstra 16 Oktober 2022 20:38
      +6
      Kréta isih uga kudu dipérang dadi loro lan kadhangkala luwih hi
      1. lucul
        lucul 16 Oktober 2022 20:52
        +1
        Kréta isih uga kudu dipérang dadi loro lan kadhangkala luwih

        Umumé, sampeyan kudu dilebokake ing Kréta ..., amarga durung teka kanthi cara sing luwih apik kanggo isi infodesy tinimbang Cart.)))
    3. Lom_l
      Lom_l 16 Oktober 2022 23:15
      0
      Kajaba iku, kanggo sawetara pamflet, skor kasebut wis mlebu ing dekade katelu!
  5. trafllot1832
    trafllot1832 16 Oktober 2022 20:17
    +6
    Dadi aku ora ngerti intelijene sapa?Sapa sing mabur liwat garis ngarep utawa nonton saka satelit.Kok markas rombongan kidul ngomong ngerti kabeh.
    1. Vladimir61
      Vladimir61 16 Oktober 2022 20:35
      +9
      Kutipan saka: tralflot1832
      Dadi aku ora ngerti, kecerdasane sapa?

      Carane akeh bloggers lan koresponden militèr kita duwe, supaya akeh pengadilan. Cetha yen sawetara koresponden militèr diwenehi informasi kasebut nalika langsung ana ing LBS, dene liyane bisa niru "kaya", utawa nambah "intelijen, satelit, sumber" kanggo juiciness.
  6. antivirus
    antivirus 16 Oktober 2022 20:18
    -23
    Dheweke metu sawetara dina, ndeleng apa?
    Kharkiv perdagangan kita? Utawa ora?
    Lan papan perlindungan?
    -Ijol-ijolan kanggo Kherson?
    Lan Luka bakal entuk roti ing garis Lutsk lan Pripyat?
    Dnlta Danube lan Odessa?
    1. Vladimir61
      Vladimir61 16 Oktober 2022 20:40
      + 16
      Wong lanang, sampeyan kudu mangan! Lan tembung kasebut luwih dhisik tinimbang pikirane. ngguyu
  7. Krivotykin
    Krivotykin 16 Oktober 2022 20:19
    +1
    Lan wong Kharkiv njagong lan mikir kok, sawise serangan ing Belgorod, padha ora bang ing wong?
    1. Sergeyj1972
      Sergeyj1972 16 Oktober 2022 20:56
      +8
      Ya, ing Kharkov, saka sisih kita, serangan saka macem-macem derajat intensitas wis meh saben dina wiwit wiwitan NWO.
      1. Sebostyuan
        Sebostyuan 16 Oktober 2022 21:14
        -2
        Kharkov, salah sawijining kutha sing paling kita tresnani yaiku. Kanggo residents saka Belgorod lan Kursk, iki paling cedhak. Kanggo apa ora ndhukung ing 2014 lan nimbulake "dasar" (dilarang ing Federasi Rusia) lan roh-roh jahat liyane. Panjenenganipun manggul salibipun kanthi lengkap.
        1. Egoza
          Egoza 16 Oktober 2022 21:25
          + 12
          Kutipan saka Sebostyuan
          Kanggo apa ora ndhukung ing 2014 lan nimbulake "dasar" (dilarang ing Federasi Rusia) lan roh-roh jahat liyane. Panjenenganipun manggul salibipun kanthi lengkap.

          Kharkov ora ndhukung? Utawa mungkin Kharkov sing "diresiki" sadurunge Azov nguripake? Lan "Azov" lair ing Mariupol. karya ala
    2. Sergei V
      Sergei V 16 Oktober 2022 21:42
      -4
      Sore-sore pasti bang.Rencana sakral, saben sore meh 8 wulan
  8. Roso 56
    Roso 56 16 Oktober 2022 20:20
    +5
    Lha minggu ngarep iki piye prakteke, menurutku lafa Banderostan wis rampung.
    1. ugol2
      ugol2 16 Oktober 2022 21:27
      +9
      Lafa kanggo Banderostan wis rampung.

      Tembungmu, nanging ing kupinge Kang Maha Agung.
  9. Alexei
    Alexei 16 Oktober 2022 20:20
    + 13
    Ora ketompo carane kabeh sadurunge nyeret iki dadi umpan kanggo narik bali cadangan saka Zaporozhye ... Iku misale jek sing jotosan utama bakal ana, amarga ngethok mati kabeh Penyetor tanah ora mung Kherson, nanging kabeh Crimea. Sing isih ana mung njeblug jembatan. Wis perintah NATO ora bakal kenek pembangkit listrik, dheweke bakal ngrusak jembatan, carane ngombe.
    1. AlexTires
      AlexTires 16 Oktober 2022 20:41
      + 11
      Miturut cara, aku setuju, amarga kanthi cara iki tugas strategis 2 Ukraina ditanggulangi - bali saka NPP Zaporizhzhya
  10. Bonifasius
    Bonifasius 16 Oktober 2022 20:23
    -2
    SainoArmy nyiapake kegagalan sadurunge pemilihan menyang Kongres Host
  11. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 16 Oktober 2022 20:33
    +7
    Aku ora ngandel yen ana laporan yen ana wong sing mundur / nglumpukake maneh nang endi wae. Sapa sing nulis iki? Kenapa nulis?
    1. entropi
      entropi 16 Oktober 2022 20:38
      -8
      Sapa sing nulis iki? Kenapa nulis?


      diwenehake dening tim Rybar, lan padha ngerti barang-barange


      senajan nyatane, iman marang omong kosong sing dicritakake nelayan ora persis kaya ing kabeh perwira militer liyane.
  12. Komentar wis dibusak.
  13. Buyan
    Buyan 16 Oktober 2022 20:40
    +2
    Kutipan saka AdAstra
    Kréta isih uga kudu dipérang dadi loro lan kadhangkala luwih hi

    Ora, saluran iki mung menehi spesifik hi
  14. Prjanik
    Prjanik 16 Oktober 2022 20:54
    +3
    Dheweke nulis manawa angkatan bersenjata dipindhah saka Kharkov menyang Dnepropetrovsk, lan ing Kharkov lagi nglumpukake pertahanan teroris. Katon yen dheweke wis milih loro arah janji sing nyata, menyang Kherson lan Zaporozhye, lan fokus ing impen sing ditresnani kanggo ngalahake kita metu saka bank tengen Dnieper.
  15. Sergey39
    Sergey39 16 Oktober 2022 21:04
    +3
    Kahanan kaya ing kartun "Perampokan miturut ...," - rampokan ing basa Italia!
    Aku ora ngerti, nanging ora pas sing nyerang wis ngrancang lan rembugan ing internet, dening armchair generalissimos! Kabeh, kaya biasane, bebener ditutupi ing pepeteng!
  16. u-345
    u-345 16 Oktober 2022 21:22
    +4
    Regrouping liyane ditindakake ing sisih lor, unit Angkatan Bersenjata Ukraina ninggalake Kharkov

    Inggih, yen padha lunga, banjur kita kudu mlebu. ya
    1. Sergei V
      Sergei V 16 Oktober 2022 21:44
      -2
      nanging ana apa-apa? ketoke malah pertahanan teroris, ing negara saiki angel banget kanggo kita
    2. sgrabik
      sgrabik 17 Oktober 2022 14:09
      0
      Ora kabeh gampang banget, bisa uga dirancang kanggo nggodho unit kita menyang zona sing ditinggalake dening Angkatan Bersenjata.
  17. vladcub
    vladcub 16 Oktober 2022 21:45
    0
    Ora brainer sing padha kudu nggunakake kauntungan kanggo kebekan.
    Yen sofas kita "pinter" mula duwe analytics sing apik
  18. Aibolit-66
    Aibolit-66 16 Oktober 2022 23:17
    +2
    Ora ana alesan kanggo njagong ing landings. Sampeyan ora bisa ndhelikake akeh. Ing desa-desa ing kana, peralatan kasebut uga katon. Dheweke bakal ndhelikake ing Nikolaev lan mbuwang ing wayah wengi. Sampeyan perlu kanggo mencet ing Nikolaev karo roket lan langsung metu karo serangan massive saka Gradov lan Hurricanes. Nanging sing paling akeh wedi karo penerbangan.
  19. Aibolit-66
    Aibolit-66 16 Oktober 2022 23:23
    +4
    Nikolaevites! Sembarang gerakan lan lokasi Bandera kudu dikenal dening militer Federasi Rusia. Fasisme ora bakal lulus!
    1. Alexey Lantuk
      Alexey Lantuk 16 Oktober 2022 23:42
      +3
      Kabeh padha kumpul maneh. Sapa sing bakal ngapusi sapa? Ora ana gunane kanggo mbantah lan menehi kita ahli kursi. Intelligence kudu bisa. Lan dudu kasunyatan manawa data dheweke bener.
  20. ratoborets
    ratoborets 17 Oktober 2022 01:15
    0
    Zelenskiy, sauntara, nyuwun marang Ukrainia kanggo mbatesi konsumsi listrik.
    Presiden ndesek Ukrainians kanggo matesi konsumsi listrik
    16. Oktober 2022 ing 23:27

    Iku seng di pengeni kanggo njupuk metu kabeh pembangkit listrik termal / pembangkit listrik termal sawetara sasi kepungkur, lan saenipun karo wiwitan SVO.
    Ora ana ngarep tanpa mburi. Ing mburi minangka sumber, iki minangka toko ndandani, iki milyaran hryvnia sing ditampa Kyiv saka dodolan ing luar negeri, iki minangka sepur listrik sing nggawa tank lan howitzer NATO ing saindenging negara.
  21. Konnick
    Konnick 17 Oktober 2022 03:46
    +4
    Kabeh peralatan tindak ing rong kolom kanggo Bashtanka lan Pribugskoye lan Galitsinovo.


    Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi tenang nglumpukake maneh, lan kita ora duwe pesawat kanggo nyerang kolom nalika pawai.

    Regrouping liyane ana ing sisih lor, unit Angkatan Bersenjata Ukraina ninggalake Kharkov lan pindhah menyang Dnepropetrovsk. Kolom uga ninggalake kutha kanggo dina katelu,


    Mirsani kanthi tenang lan nulis artikel warta babagan iki.
  22. tolmachiev51
    tolmachiev51 17 Oktober 2022 03:56
    +2
    Ingkang utama yaiku kanggo printah kita iki ora bakal dadi "kejutan" liyane !!!
  23. Koronik
    Koronik 17 Oktober 2022 04:06
    +1
    "Kolom uga ninggalake kutha kanggo dina katelu, pertahanan teritorial lan batalyon nasional tetep ana." apa sabanjuré? Iku apik kanggo mirsani sawetara tumindak, utawa kita ngenteni nganti kabeh iki ing posisi pertempuran.
  24. Volhv
    Volhv 17 Oktober 2022 09:21
    -1
    Wektu ing Eropa lan AS nuduhake panguburan tentara bayaran kanthi cedhak ...
    Vietnam 2.0...
  25. Komentar wis dibusak.
  26. topol717
    topol717 17 Oktober 2022 22:26
    0
    Kutipan saka: abc_alex
    LAN? Where persis iku mestine kanggo miwiti wedi? Ing tembung "Amerika-Israel"? Utawa tembung "Humvee"? :) Yen infantri iki dilengkapi mung, banjur supaya iku. Waja anti peluru lan bobote 24 ton. Iki persis apa sing dibutuhake karo kaunggulan artileri sing akeh banget. :)

    Aku bakal mbenerake sampeyan, ora 24 nanging mung 14 ton.
    Lan mobil saka dhuwur kuwi katon saka 6-7 kilometer mesthi. Lan bisa uga kaping pirang-pirang luwih gampang kanggo mlebu ing ATGM tinimbang menyang BRDM-2 kuna biasa.
    Nanging mungkin kita ora ngerti apa-apa.