Review militèr

Amunisi loitering nyerang panyimpenan lenga mungsuh ing Nikolaev

23
Amunisi loitering nyerang panyimpenan lenga mungsuh ing Nikolaev

Ing wayah sore lan ing wayah wengi, serangan udara terus nglawan target mungsuh ing macem-macem wilayah ing Ukraina. Amunisi loitering kena sawetara target ing wilayah Nikolaev lan langsung ing pusat regional.


Minangka asil saka tekane saka amunisi kuwi (mbokmenawa, kita ngomong bab Geran-2 UAV), obyek iki kenek, kang pungkasanipun nyuwil geni gedhe. Geni kasebut munggah nganti puluhan meter lan katon ing latar mburi langit wengi sawetara kilometer saka obyek kasebut.
Sawise sawetara wektu, pranyata salah sawijining drone nabrak tangki bahan bakar. Kobongan terus nganti pirang-pirang jam. Atusan ton bahan bakar diobong ing panyimpenan produk minyak bumi. Salah sawijining pigura kobongan kontaner sing kena pengaruh ditampilake ing materi kasebut.
Sawetara rawuh ing wayah wengi kacathet ing Odessa lan wilayah Odessa.

Elinga yen amunisi loitering digunakake kanthi efektif ora mung ing mburi garis mungsuh, nanging uga ing garis ngarep. Dadi, akumulasi personel, kendaraan lapis baja Angkatan Bersenjata Ukraina dirusak. Uga, drone serangan digunakake kanggo ngrusak posisi sing dikuatake ing sadawane garis kontak.

Ing Kulon, sauntara, dheweke ngancam Iran kanthi ngenalake "sanksi anyar" kanggo nyedhiyakake drone Shahed-136 kanggo kabutuhan Angkatan Bersenjata Rusia. Tehran nolak pangiriman kasebut.
23 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. rotmistr60
    rotmistr60 17 Oktober 2022 06:32
    + 18
    Atusan ton bahan bakar diobong ing panyimpenan produk minyak bumi
    Lan pira unit peralatan militer Ukrainia sing ora bisa diisi bahan bakar mung nggunakake siji drone. Wis seminggu saiki, serangan ing infrastruktur Ukrainia wis ana, lan iki nyemangati.
    1. antivirus
      antivirus 17 Oktober 2022 06:47
      -15
      Maneh lan suwene 7 wulan kita ora kejawab pusat pengambilan keputusan.
      Apa kita mbebasake Odessa? Kyiv?
      Utawa sampeyan bakal njagong ing Kherson?
      1. KCA
        KCA 17 Oktober 2022 07:09
        +6
        Sayange, Kievnauchfilm, ketoke, ana pusat pengambilan keputusan ing studio sing dilapisi kain ijo.
    2. DenVB
      DenVB 17 Oktober 2022 09:37
      -2
      Kutipan: rotmistr60
      Lan pira unit peralatan militer Ukrainia sing ora bisa diisi bahan bakar mung nggunakake siji drone.

      Yen jalur pasokan ora diselani, mula ora kabeh. Bahan bakar anyar bakal digawa, lan karusakan saka fasilitas panyimpenan mung rumit logistik.
  2. yuriy55
    yuriy55 17 Oktober 2022 06:34
    +6
    Ing Kulon, sauntara, dheweke ngancam Iran kanthi ngenalake "sanksi anyar" kanggo nyedhiyakake drone Shahed-136 kanggo kabutuhan Angkatan Bersenjata Rusia.

    Aku kepengin weruh kenapa Rusia ora nglirwakake sanksi marang negara-negara sing nyedhiyakake senjata kanggo elit Nazi negara teroris?
    1. Nexcom
      Nexcom 17 Oktober 2022 06:55
      -1
      Bubar, Kepala nandhatangani dekrit babagan ngilangi sanksi saka sawetara bank ing negara sing ora ramah. Dheweke nulis babagan iki. Parsley kaya ngono ... (c)
      Apa sing nyebabake keputusan kasebut ora diterangake ing pers.
    2. B-xnumx
      B-xnumx 17 Oktober 2022 06:58
      +6
      Amarga ing kene, alhamdulillah, ing dhuwur banget, padha mikir, nimbang, lan banjur tumindak.
      Lan aku ora ateges rata-rata lan rada ndhuwur tingkat rata-rata ing macem-macem panggonan.
      1. Smoke_in_smoke
        Smoke_in_smoke 17 Oktober 2022 07:34
        -2
        Kutipan saka: yuriy55
        Aku kepengin weruh kenapa Rusia ora nglirwakake sanksi marang negara-negara sing nyedhiyakake senjata kanggo elit Nazi negara teroris?

        Sampeyan kudu takon marang Abramovich babagan iki.
        Padha ngerti.
        Kutipan: B-15
        Amarga ing kene, alhamdulillah, ing dhuwur banget, padha mikir, nimbang, lan banjur tumindak.

        Lan wong-wong sing padha tumindak ndedonga marang allah iki.
      2. yuriy55
        yuriy55 17 Oktober 2022 07:54
        -3
        Kutipan: B-15
        Amarga ing kene, alhamdulillah, ing dhuwur banget, padha mikir, nimbang, lan banjur tumindak.

        Inggih, ya, ya, ya ... Kanggo paraphrase lelucon Soviet lawas:
        Dosen kasebut maca ceramah marang para pensiunan ing kantor perumahan babagan kaluwihan ekonomi pasar liberal. Ing pungkasan kuliah, ana wong wadon tuwa sing tangi lan takon: "Kandhanana, apa kapitalisme muncul karo ilmuwan utawa anggota partai?"
        - Anggota partai.
        “Iku sing tak pikir. Para ilmuwan mesthi nyoba kanggo asu dhisik.
        1. B-xnumx
          B-xnumx 17 Oktober 2022 08:48
          +4
          Aku ora bakal ngomong babagan apa lan kepiye. Aku bakal menehi mung siji conto karo perusahaan Dobrolyot. Deleng carane perusahaan iki kawangun lan carane njupuk mati.
          Kita bisa uga duwe kapentingan tartamtu.
          Mulane, aku nganggep pitakonan sampeyan luwih kanggo umum tinimbang kanggo kasus kasebut.
    3. Uprun
      Uprun 17 Oktober 2022 08:02
      +2
      Dheweke ngetrapake awake dhewe ...
  3. Evgenius
    Evgenius 17 Oktober 2022 06:36
    +2
    Kanthi terus nolak rembugan karo Rusia, Zelensky njupuk ora mung piyambak, nanging kabeh Ukraina ing sikil. Burning depot bahan bakar - iki dijupuk ing Ukraina. Dheweke bunuh diri ...
    1. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 17 Oktober 2022 07:37
      +1
      Kutipan saka Evgenius
      Kanthi terus nolak rembugan karo Rusia, Zelensky njupuk ora mung piyambak, nanging kabeh Ukraina ing sikil.

      Dhewe uga ana ing sikil, lan Ukraina - ing ngisor sabuk.
    2. neworange88
      neworange88 17 Oktober 2022 11:23
      +2
      Kutipan saka Evgenius
      Kanthi terus nolak rembugan karo Rusia, Zelensky njupuk ora mung piyambak, nanging kabeh Ukraina ing sikil. Burning depot bahan bakar - iki dijupuk ing Ukraina. Dheweke bunuh diri ...


      Zelensky ora bakal diidini nindakake negosiasi sanajan dheweke pengin.
  4. Arkadich
    Arkadich 17 Oktober 2022 06:36
    +1
    Aku bungah, nanging yen iki panyimpenan stasioner, pitakonan iki kok ora kalah sadurungé? Ing musim semi ana mburu wong-wong mau. Yen parkir truk minyak, banjur oke.
  5. Sergey Kuzmin
    Sergey Kuzmin 17 Oktober 2022 07:01
    0
    Apik banget yen diwaca, pungkasane, pasukan kita nggunakake amunisi kaya ngono - dheweke ngalahake prajurit Ukronazi. Mungkin bakal tekan wong-wong mau luwih cepet yen luwih becik manggon kanthi tentrem karo Rusia?
    Elinga yen amunisi loitering digunakake kanthi efektif ora mung ing mburi garis mungsuh, nanging uga ing garis ngarep. Dadi, akumulasi personel, kendaraan lapis baja Angkatan Bersenjata Ukraina dirusak. Uga, drone serangan digunakake kanggo ngrusak posisi sing dikuatake ing sadawane garis kontak. Ing Kulon, sauntara, dheweke ngancam Iran kanthi ngenalake "sanksi anyar" kanggo pasokan drone Shahed-136 kanggo kabutuhan Angkatan Bersenjata Rusia. Tehran nolak pangiriman kasebut.
    1. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 17 Oktober 2022 07:42
      -5
      Kutipan: Sergey Kuzmin
      Apik banget yen diwaca, pungkasane, pasukan kita nggunakake amunisi kaya ngono - dheweke ngalahake prajurit Ukronazi. Mungkin bakal tekan wong-wong mau luwih cepet yen luwih becik manggon kanthi tentrem karo Rusia?

      Wis meh 7 sasi padha ngalah.
      Kanthi istirahat kanggo "sikep apik." am
      Mbak Sokoro bakal katon "kalah 101".
  6. trafllot1832
    trafllot1832 17 Oktober 2022 07:10
    0
    Duc wis saka saben wesi: kubah anti-drone makaryakke ing Ukraina. Bener, ing sawetara panggonan lan ora tansah. Iku uga dianggo ing Nikolaev. Mung Ukrainians ora ngomong sapa bab kubah yen sampeyan ndeleng soko incomprehensible ing langit.
  7. Uprun
    Uprun 17 Oktober 2022 08:04
    +1
    Ora bakal cukup ....., kanggo target sing luwih pantes lan sarana karusakan ..... Harga-kualitas .....
  8. berang-berang1982
    berang-berang1982 17 Oktober 2022 08:33
    +3
    Sampeyan kudu nyatet sing kamulyan Bayraktorov burem, padha lali bab wong-wong mau, malah mandheg nyebutake, ketoke padha apik ing perang pribumi, ing anané pertahanan udara serius.
  9. DenVB
    DenVB 17 Oktober 2022 09:32
    0
    Sapa sing umume mutusake yen "Gerani" (utawa "Shaheds") minangka amunisi? Apa padha dilakokno dening operator? Miturut apa sing ditulis babagan dheweke, dheweke mabur miturut program kasebut lan target target sing wis ditemtokake.
  10. Carlos Hall
    Carlos Hall 17 Oktober 2022 12:43
    +1
    Pukulan gedhe liyane sing ngrusak cadangan bahan bakar. Asil apik saka drone Iran.
  11. TIR
    TIR 17 Oktober 2022 21:34
    0
    Sampeyan kudu sinau kanthi teliti ora mung wadhah gedhe, nanging uga sing digunakake sadurunge SVO kanggo tujuan liyane. Tangki panyimpenan sing padha kanggo minyak kembang srengenge nggunakake APU kanggo akumulasi bahan bakar diesel. Tangki banyu uga bisa digunakake